View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
Ναι δε ξέραμε να την κρατάμε κάνα μήνα. Τέταρτη πεμπτη μέρα αλλαγή.
Τι παθαίνει ρε τολη;
Μια χαρα είναι το σύρμα.
ατμιζει τα red oak ο τολης. :D
μεγαλη φιφα το συρμα με δαυτα. ηθελα τοτε καθε μερα συρμα αλλα απιστευτες γευσεις.
ατμιζει τα red oak ο τολης. :D
μεγαλη φιφα το συρμα με δαυτα. ηθελα τοτε καθε μερα συρμα αλλα απιστευτες γευσεις.
Για λεγε πιο είναι τουτο;
Μην τσακώνεστε ρε σεις, εδώ οι καλές αντιστάσεις, 50λεπτά έκαστη, μετρημένες στα 0,7Ω... Qφάλες :bawl:
348611
ειναι δαυτα....
348612
ειχα παθει μεγαλη πλακα με το vanda. κινειτε σε κατι με βανιλια και μπισκοτο καραμελε αλλα εχει και παρα πολλες γευσεις μεσα. δυσκολο να διακρινω τα αρωματα.
το διπλα dark κινειτε σε τονους καφε.
αμερικανικα ειναι μαρεσαν παρα πολυ οταν τα εκανα.
Sniper άσε τις 0,7 και ανέβα σε 1,2. Πιο ήπιο ατμισμα. Εκτός αν πας για δράκος οπότε πάσο.
Ο βάντας και σε υγρή μορφή;
Με diy υγρά η αντίσταση λέει αντίο τη δεύτερη μέρα. Πολύ κατακάθι στην αντίσταση. Τίγκα στη VG είναι τα Red Oak βλέπω. Ντουμανι φουλ θα είναι. Παρατηρώ πως όλα τα υγρά γλυκά είναι τίγκα στη VG πάντως.
Τώρα τελευταία έχω φάει σκάλωμα με project entropy και London Rain από Natura. Φτηνά, γλυκά και ωραία. Το ότι κάποιος ξεφεύγει από τα καπνικά είναι καλό σημάδι. Απομακρύνεται περισσότερο από το κανονικό τσιγάρο.
Sniper άσε τις 0,7 και ανέβα σε 1,2. Πιο ήπιο ατμισμα. Εκτός αν πας για δράκος οπότε πάσο.
....
Δεν τις δοκίμασα ακόμα, θα σου πώ. Ήταν περισσότερο αν θα τα καταφέρω. Έτσι κι αλλιώς με την 1,1 είμαι τώρα αλλά και η OCC ήταν 0,7 και δεν ήταν άσχημα, τουναντίον.
Α ναι τη ξέχασα την 1,1.
Έχει δοκιμάσει κανείς διπλή αντίσταση στον subtank mini? Εντυπώσεις;
ναι ο βαντας υγρος :p
παντως να φανταστεις το υγρο μεσα εχει κομματακια κι αυτα αναδινουν γευσεις. αλλα γαμουσε πατοκορφα τις αντιστασεις. αλλα απιστευτα αρωματα.
Μην τσακώνεστε ρε σεις, εδώ οι καλές αντιστάσεις, 50λεπτά έκαστη, μετρημένες στα 0,7Ω... Qφάλες :bawl:
348611
Ρε γερολαδα!
Πηρες το εργαλειο για μανταλακιδες και μας κουνιεσαι.........:D
Ρε γερολαδα!
Πηρες το εργαλειο για μανταλακιδες και μας κουνιεσαι.........:D
Πόσες θες;
Πόσες θες;
10......και πλερωνω με καστανα.......
dimmie_72
21/12/2015, 22:18
καλησπέρα
:a014:
Hell_Rider
21/12/2015, 23:00
απο την Halcyon Haze παντως το Gins addiction Και το Yellow Briafra ειναι κοριφη... το northen Lights μαπα και τα αλλα 2 αν θυμαμε καλα ετσι και ετσι... το Sweet Leaf απο την Liquid state παρα πολυ καλο... ροδακινα με τσαι λεμονι...
τα Odin 105 - 107 απο baker white τα εχει δοκιμασει κανενας?
348611
Αν φτιάχνεις με κολλημένες σπείρες να προσέχεις να μην έχουν hot spot. H αντίσταση πρέπει να ανάβει από μέσα προς τα έξω ομοιόμορφα. Υπάρχουν πολλά βιντεάκια how to, στο σωλήνα. Προσωπικά το βρίσκω πιο εύκολο με κολλημένες αλλά θέλει προσοχή στα hot spot και στη θερμοκρασία όταν την ανάβουμε. Με το kuro.. όμως λίγο πίεση θέλει με μια πορσέλα και είναι έτοιμη.
Την πρώτη φορά που την ανάβεις να το κάνεις σιγά σιγά με λίγα W γιατί αν ζεσταθεί απότομα στραβώνει!
Να μην την ζεσταίνεις πολύ. Πατάς.. βλέπεις ότι ανάβει από μέσα προς τις άκρες χωρίς hot spot.. και αφήνεις. Με το βρεγμένο βαμβάκι και τον αέρα δεν ζεσταίνεται ποτέ τόσο ώστε να κοκκινίσει.
Να κατεβάζεις την αντίσταση χαμηλά ώστε να μη σου "σκάει" στο πάτημα του κουμπιού! Βγάζει και καλύτερη γεύση!
Όταν περάσεις το βαμβάκι να το τραβάς μια αριστερά μια δεξιά ώστε και στις δύο άκρες να υπάρχει ίδια πίεση απ' το σύρμα. Να μην είναι απ' την μια μεριά πιο σφιχτό και απ' την άλλη πιο χαλαρό.
1,1 - 1,2 - 1,3 Ω είναι το καλύτερο για τσιγαροτζούρες στην πρώτη ή δευτερη τρύπα αέρα με ωραία απόδοση γεύσης και καλό χτύπημα. 0,6-7-8 είναι πιο πολύ για τέρμα ανοιχτό αέρα και τζούρες ναργιλέδικες. Για να μη χαθείς στις επιλογές κολλάς στις 5 σπείρες στο 2,5 kuro και παίζεις με πάχος σύρματος για την αντίσταση που θέλεις. Αυτό γιατί 5 σπείρες κολλημένες με 0,25μμ σύρμα, με περισσότερες σπείρες σε πιο χοντρό σύρμα θα σου δώσουν τα ίδια Ω αλλά η απόδοση αλλάζει.
5 σπείρες κολλημένες θα σου δώσουν πιο υψηλή τιμή στα Ω, για την ίδια αντίσταση με ανοιχτές σπείρες.
Όταν βρεις αυτό που θέλεις θα φτιάχνεις αντισταση κάθε 30ml υγρού σε χρόνο dt!
Με diy υγρά η αντίσταση λέει αντίο τη δεύτερη μέρα. Πολύ κατακάθι στην αντίσταση.
Καθαρές, πεντακάθαρες. Ειδικά όταν στρίβω σύρμα νικελίου για έλεγχο θερμοκρασίας ούτε το βαμβάκι δε μαυρίζει. Και με άρωμα diy!!! Μαυρίζουν δλδ αλλά όχι τόσο γρήγορα. Θα έλεγα, όπως και με το αγοραστό υγρό. Βάσεις συνήθως atmos και/ή μαζί με ατμόσφαιρα (που δεν ξέρω ποιας εταιρίας είναι αλλά είναι καλές). Τώρα παράγγειλα και βάση Τ Juice για δοκιμή. (μαζί με ένα dripper! :D)
Μπορεί να φταίνε και τα αρώματα που βάζεις επειδή είσαι του γλυκού εσύ!
Πάντως κάθε 4 μέρες τις πετάω κι εγώ (και ας το χρησιμοποιώ πιο λιγο από σένα)! Με νικέλιο την τέταρτη μέρα η αντίσταση έχει λιγο μαυρίλα επάνω και το βαμβάκι είναι καθαρό (σχεδόν λευκό!).
Για όσους δε το κάνουν ..
Να αλλάζεται συχνά αντιστάσεις και βαμβάκια. ΠΡΕΠΕI να είναι καθαρά. Να υπολογίζετε με βάση το υγρό, κάθε ένα μπουκαλάκι πχ αλλαγή και στην αντίσταση.
Και να μη καίτε πολύ τα σύρματα. Να μην τα πατάτε συνέχεια ή για πολύ ώρα ώστε να σηκώνουν μεγάλες θερμοκρασίες όταν τις φτιάχνετε.
Με ένα kuro coil φτιάχνονται πανεύκολα. Όσοι δεν φτιάχνουν με κολλημένες σπείρες να βάλουν μια πιο μακριά βίδα στο kuro ώστε το σύρμα να πιάνει μέσα απ' το κεφάλι και να μπορούν να "ανοίγουν τις σπείρες στρίβοντας και τραβώντας. (υπάρχουν και κάποια άλλης μάρκας που έρχονται με πιο μακριές βίδες που βολεύουν στις "ανοιχτές" αλλά είναι πιο δύσκολο να φτιάξουν κολλημένες σπείρες)
Αν φτιάχνεις με κολλημένες σπείρες...
Κάτσε ρε μάστορα, καμιά 10ριά εχω φτιάξει παίζοντας, δεν γίναμε ειδικοί.
Όλα όσα λες θέλουν χρόνο και πειραματισμό, οπότε θα δούμε. Το εργαλειάκι τα σπάει πάντως.
Η πορσέλα τί είναι;
Όλα όσα λες θέλουν χρόνο και πειραματισμό, οπότε θα δούμε. Το εργαλειάκι τα σπάει πάντως.
Η πορσέλα τί είναι;
Ξερω'γω.......;;
Η ξαδέρφη της πορσε;
:D
Που το διαβασες αυτο;
zannisvel
22/12/2015, 10:50
Ο KeyFun τρεχει, τρεχει, τρεχει...........
Εχω κουραστει να αλλαζω βαμβακι.
Τι κανω λαθος?
.... όμως λίγο πίεση θέλει με μια πορσέλα και είναι έτοιμη.
...
Ξερω'γω.......;;
Η ξαδέρφη της πορσε;
Που το διαβασες αυτο;
Τεμπέληδες.
Ο KeyFun τρεχει, τρεχει, τρεχει...........
Εχω κουραστει να αλλαζω βαμβακι.
Τι κανω λαθος?
Βαλε πιο πολυ βαμβακι.
Να ειναι πιο σφικτο μεσα στην αντίσταση.
zannisvel
22/12/2015, 10:54
Βαλε πιο πολυ βαμβακι.
Να ειναι πιο σφικτο μεσα στην αντίσταση.
Νομιζω περναει απο τα πλαινα αυλακια περνοντας το βαμβακι και πηγαινει προς το κεντρο που ειναι η τρυπα που επικοινωνει με το εξωτερικη τρυπα που ειναι στο πλαι.
Αν καταλαβες...
Τεμπέληδες.
Παιζει να είσαι απο τους μοναδικούς που διαβαζουν τα σεντόνια. ........:lol:
Αγαπάμε daz :kiss:
Νομιζω περναει απο τα πλαινα αυλακια περνοντας το βαμβακι και πηγαινει προς το κεντρο που ειναι η τρυπα που επικοινωνει με το εξωτερικη τρυπα που ειναι στο πλαι.
Αν καταλαβες...
Άρα, έχεις παραπάνω παροχή υγρού από αυτό που μπορεί να "κάψει" η αντίσταση... Αντίσταση/W που δουλεύεις;
Αν καταλαβες...
Σου βγαζει υγρο απο την οπη του αερα.
Σωστα;
Αν ναι,κανε αυτο που σου ειπα,λιγο πιο πολυ βαμβακι για να σφίξει στην αντίσταση.
zannisvel
22/12/2015, 10:58
Άρα, έχεις παραπάνω παροχή υγρού από αυτό που μπορεί να "κάψει" η αντίσταση... Αντίσταση/W που δουλεύεις;
Ειμαι στα 0.85Ω και 18-20Watt
zannisvel
22/12/2015, 10:59
Σου βγαζει υγρο απο την οπη του αερα.
Σωστα;
Αν ναι,κανε αυτο που σου ειπα,λιγο πιο πολυ βαμβακι για να σφίξει στην αντίσταση.
Ναι απο την οπη, και εχω και μπουρμουληθρες.
Will do, αν και νομιζω οτι εχω αρκετο βαμβακι στην αντισταση.
Η πορσέλα τί είναι;
Μα για αρχή είναι αυτά! :D Μετά δε θα σου χρειάζονται!
Το τσιμπιδάκι!
https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B1&sa=X&biw=1920&bih=909&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwisrYm6mu_JAhWC0BoKHbHsAo0QsAQIIw
Κανε restore to previews date που δεν έτρεχε.Μπας και το γέμισες απο πάνω;Εγω λιγότερο βαμβάκι μυρίζομαι.Το περισσότερο το συγχωρει ο kayfun,το λιγότερο όχι και τόσο.
HelenKoR
22/12/2015, 11:02
Να φανταστώ ότι δεν θέλουν όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αλλαγή σε βαμβάκι και αντίσταση;
Να φανταστώ ότι δεν θέλουν όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αλλαγή σε βαμβάκι και αντίσταση;
Σε όλα χρειάζεται.Ειτε έτοιμη αγοραστη-fix αντίσταση ειτε επισκευάσιμη,πάντα αλλάζεις για να παίζει σωστά ο ατμο/της.
Καλως τον νεοοοο!:lol:
Όλα θέλουν,απλά τα παιδιά μιλάνε για επισκευάσιμους ατμοποιητές που φτιάχνεις μόνος σου την αντίσταση και το βαμβάκι.Κάποιοι άλλοι ατμοποιητές απλά έχουν έτοιμη αντίσταση-βαμβάκι που απλά την βιδώνεις και είσαι έτοιμος στο λεπτό.
Υ.Γ.Γμτηντρελλαμουξεχασατοτσιγαροστογραφείο...
Οχι δεν θελουν ολα.
Μιλαμε για ατμοποιητες επισκευασιμους.
Δηλαδη φτιάχνουμε εμεις το φυτιλι αλλα και την αντίσταση.
Στα απλα ηλεκτρονικά απλα αλλάζεις την κεφαλή και τελείωσες.
Αν φτιάχνεις τις αντιστάσεις εσύ, τότε παιζεις με σύρματα και βαμβάκια, αλλιώς αγοράζεις έτοιμες αντιστάσεις που χρειάζονται αλλαγή κάθε τόσο (το τόσο είναι μεταβλητό).
Μα για αρχή είναι αυτά! :D Μετά δε θα σου χρειάζονται!
Το τσιμπιδάκι!
https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B1&sa=X&biw=1920&bih=909&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwisrYm6mu_JAhWC0BoKHbHsAo0QsAQIIw
ΟΚ, τα έχουμε εδώ και χρόνια αλλά τα λέμε λαβίδες... :moutza:
HelenKoR
22/12/2015, 11:19
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Αν προκύψουν άλλες απορίες θα τις θέσω εδώ.
:wave2:
ΟΚ, τα έχουμε εδώ και χρόνια αλλά τα λέμε λαβίδες... :moutza:
:D:D
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Αν προκύψουν άλλες απορίες θα τις θέσω εδώ.
:wave2:
Πριν φύγεις μια ερώτηση. .....
Αυτο το μαραφέτι που βγάζετε τα φρύδια σας,πως το ονομάζετε;
Τσιμπιδάκι για τα φρύδια! :lol:
HelenKoR
22/12/2015, 11:27
Με κάλυψε ο daz :lol:
Πορσελα ο ένας. ........λαβιδα ο Γιακουμπ..........
Συγγνώμη κυριε καφετζή μου αλλα αυτό είναι λαβίδα...δεν είναι τσιμπηδάκι για τα φρύδια...κ εγώ έτσι το ξέρω.....αν βγάζαν με τέτοιο μακρυνάρι τα φρύδια τα κορίτσα θα είχαν πρόβλημα....
dimmie_72
22/12/2015, 12:02
μαζεμένες αγορές πέσαν τελευταία... :rolleyes:
βασανίστηκα
subtank mini dual
348638
βασανίστηκα
subtank mini dual
348638
Και;
βασανίστηκα
subtank mini dual
348638
Μια αντισταση ενιαια;
Και;
Θα δείξει.Στο about είμαι δε τελειώσε ακόμη.Πολλά διάβασα για τις διπλές,θα δω μονος μου τι παίζει.
Μια αντισταση ενιαια;
2 ειναι με 30άρι συρμα σε 2mm 13 σπείρες έκαστη. 0,97-99 βγήκε.
zannisvel
22/12/2015, 12:52
Ρε Toli πως τα χωρεσες?
12 στροφες το καθε ενα?
13 το καθένα.Μαλακία έκανα με το 30 άρι.Έπρεπε να βάλω 25 άρι να μου έβγαιναν λιγότερες οι σπείρες.Λοιπόν,έχω 100% vg μέσα,απο τροφοδοσία πάει καλά.Έκανα χώρο με καρφίτσα στα βαμβάκια ωστε κοιτώντας τον απο πάνω (ανοιχτή καμινάδα πάντα),να βλέπω μέσω των οπων που περνάει το υγρό τη βάση του.Αργει απλά να αποδώσει κατα τα άλλα,μάλλον καλύτερο είναι το μονό στήσιμο,ή έπρεπε να βάλω λεπτότερο σύρμα.
Α,υστερεί σε χτύπημα οπότε κάτι λάθος θα εχω κάνει.ισως πολυ βαμβάκι και το πνίγει.
zannisvel
22/12/2015, 13:35
13 το καθένα.Μαλακία έκανα με το 30 άρι.Έπρεπε να βάλω 25 άρι να μου έβγαιναν λιγότερες οι σπείρες.Λοιπόν,έχω 100% vg μέσα,απο τροφοδοσία πάει καλά.Έκανα χώρο με καρφίτσα στα βαμβάκια ωστε κοιτώντας τον απο πάνω (ανοιχτή καμινάδα πάντα),να βλέπω μέσω των οπων που περνάει το υγρό τη βάση του.Αργει απλά να αποδώσει κατα τα άλλα,μάλλον καλύτερο είναι το μονό στήσιμο,ή έπρεπε να βάλω λεπτότερο σύρμα.
Α,υστερεί σε χτύπημα οπότε κάτι λάθος θα εχω κάνει.ισως πολυ βαμβάκι και το πνίγει.
Μαλλον χρειαζομαι ενα μαθημα στησιματος.:)
Μαλλον χρειαζομαι ενα μαθημα στησιματος.:)
Λέγεται καράτε (https://www.youtube.com/results?search_query=coil+setup) κι είναι απλό.
Έχει κανένας το eVic VTC Mini; Aν ναι, εντυπώσεις;
βασανίστηκα
subtank mini dual
348638
:a20::a18::a012:
dimmie_72
22/12/2015, 16:38
εσύ θα τον περάσεις τον Τόλη μάναμ'! :eek:
Ο μούσιας https://www.youtube.com/watch?v=suWa6I07N8k
Και ο PBusardo https://www.youtube.com/watch?v=jVB6gpkSPVY
Αυτους τους 2 τους εμπιστέυομαι.
Ομορφο μοντάκι είναι.Ως starter βλέπω το δίνουν.
Οι μάρκες στις πλακέτες που έχουν επικρατήσει πάντως είναι η YiHi και η DNA.Αν έχει πλακέτα απο αυτές τις 2 δεν θα δίσταζα.
Ουτε για Cloupor θα δίσταζα όμως.
Μολις μου εσπασε το "τζαμακι" απο τον Kayfun, τον οποιο εχω απο τον Σεπ του '14 και τον εχω κατευχαριστηθει.
Βεβαια χαμενος δεν θα παει, γιατι ο Ρωσος σχεδιαστης του ειχε προβλεψει οτι ολο και κανας καφρος θα το εσπαγε κι εχει βαλει μεταλλικο ανταλλακτικο, μα δεν μπορεις να δεις εαν (η ποσο) εχει υγρο.
Τεσπα, θα βγαλω στην επιφανεια τον eXpromizer που κοιμαται στο συρτατι να κανει παρεα στον Kanger και θα στησω τον Kayfun για ωρα αναγκης.
Να μου πεις, τι μας λες τωρα.... ενα δικιο θα το εχεις.
Μα να πω τον πονο μου ηθελα, γιατι τον ειχα παρεα για 15 μηνες.
Πρέπει να έχω τανκάκι.Τον είχα τον kfl mαζί με το cloupor πριν κανα δίμηνο.Θες να κοιτάξω,αν όντως το έχω να στο στείλω;
Πρέπει να έχω τανκάκι.Τον είχα τον kfl mαζί με το cloupor πριν κανα δίμηνο.Θες να κοιτάξω,αν όντως το έχω να στο στείλω;
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα εχω τον v.1, οποτε δεν ξερω αν θα ταιριαζει.
Απο την αλλη, ερχομαι την Παρασκευη, οποτε αν παιξει τελευταιος Κρικος της χρονιας, το βλεπουμε εκει ;)
Κάτι θα παίξει...οι φήμες λένε οτι θα κλείσει η σεζόν 28/12....Σήμερα αγοράστηκε το Halcyon Haze yellow biafra.....Το γραφείο μυρίζει σα τσιχλόφουσκα!!!
zannisvel
23/12/2015, 16:08
Κάτι θα παίξει...οι φήμες λένε οτι θα κλείσει η σεζόν 28/12....Σήμερα αγοράστηκε το Halcyon Haze yellow biafra.....Το γραφείο μυρίζει σα τσιχλόφουσκα!!!
Πηρα και 'γω το Earth Brother απο Hlcyon Haze αλλα δε το εχω δοκιμασει ακομα. Περιμενω να τελειωσει το Classic Kiss.
Τωρα θα σκάσει ο τεό με κανα five pawns πάλι να μας στείλει αδιάβαστους.
zannisvel
23/12/2015, 16:41
five pawns δεν εχω δοκιμασει. Ειναι τοσο καλα?
five pawns δεν εχω δοκιμασει. Ειναι τοσο καλα?
Ειναι σαν τα bmw και την apple η φάση.
zannisvel
23/12/2015, 16:44
Και τα Halcyon Haze τα ιδια ε?
Μια περιουσια εκανε, 15 € τα 20ml. Οταν το Classic Kiss ειναι στα 9 τα 20ml.
Ειναι σαν τα bmw και την apple η φάση.
Μήπως ήθελες να γράψεις Ducati και apple;
Αυτο το grandmaster και το Black flag γ@μουν....
https://www.youtube.com/watch?v=q153c60s2pU
Εμένα το αποτάκι αυτό με ψήνει αλλα 32 ευρω τα 30 ml? Ασε ρε φίλε παιρνω κανα ξυδι που είναι 750 ml και μου μένει κιόλας.Ακριβά πάντως είναι τα υγρά.Ολες οι εταιρίες πλέον λανσάρουν και μια σειρά premium τρου αντβε.
Πετάχτηκε ο καφετζής.Το πα ή δε το πα;
Το gambit μου αρεσε,castle long αγόρασα,εκανα 10 ml και το χάρισα.Πολύ μπουχτιστικό ήταν.Το grandmaster καλό και αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=q153c60s2pU
Εμένα το αποτάκι αυτό με ψήνει αλλα 32 ευρω τα 30 ml? Ασε ρε φίλε παιρνω κανα ξυδι που είναι 750 ml και μου μένει κιόλας.Ακριβά πάντως είναι τα υγρά.Ολες οι εταιρίες πλέον λανσάρουν και μια σειρά premium τρου αντβε.
Πετάχτηκε ο καφετζής.Το πα ή δε το πα;
Το gambit μου αρεσε,castle long αγόρασα,εκανα 10 ml και το χάρισα.Πολύ μπουχτιστικό ήταν.Το grandmaster καλό και αυτό.
Ρε Τολη,με την κατανάλωση που έχεις σε υγρα το μονο που σε σωνει ειναι μια σύνδεση με κανουλα στο σπιτι σου....
:tooth:
Θεωρείς πως δεν είναι υπερεκτιμημένα τα ζουμιά;
Σαφως και είναι.
Βλέπεις οτι φυτρώνουν συνεχώς εταιρίες με φεύγα συσκευασία για να δικαιολογησουν την τιμη.
Πήγα πήρα καραμελέ γυάλινα μπουκαλάκια των 30 και 50 ml με σταγονόμετρο και κόστισε έκαστο γύρω στα 35-50 λεπτά.Πόσο να κάνει η ετικέτα και η συσκευασία;Συσκευασία δεν έχουν όλα οπότε πες χωρίς αυτήν.Να κοστίζει όλο το concept 70 cents στη παραγωγή;Και το υγρό πόσο να κοστίζει στο εργαστήριο;Να πούμε άλλα 70 λεπτά;
Πήγα πήρα καραμελέ γυάλινα μπουκαλάκια των 30 και 50 ml με σταγονόμετρο και κόστισε έκαστο γύρω στα 35-50 λεπτά.Πόσο να κάνει η ετικέτα και η συσκευασία;Συσκευασία δεν έχουν όλα οπότε πες χωρίς αυτήν.Να κοστίζει όλο το concept 70 cents στη παραγωγή;Και το υγρό πόσο να κοστίζει στο εργαστήριο;Να πούμε άλλα 70 λεπτά;
Η Apple τι νομιζεις οτι πουλαει;
;)
Blitzer mode on
Hardware kai software.
1-0 :owned:
Blitzer mode off
Καλά δεν είναι και η τέλεια σύγκριση μιας και υγρό φτιάχνεις και μονος σου.
dimmie_72
23/12/2015, 21:38
Αν είναι όντως προϊόντα απόσταξης αξίζουν, δεν είναι εύκολη η διαδικασία και απαιτείται εξοπλισμός που και κει παίζει ανάλογα με τη μέθοδο της απόσταξης κλπ κλπ.
Αν είναι σκέτη γλυκερίνη με την προσθήκη χημικών αρωμάτων όπως γίνεται στις καραμέλες και τα αναψυκτικά, τότε ναι μας τον πιάνουν.
Αν είναι όντως προϊόντα απόσταξης αξίζουν, δεν είναι εύκολη η διαδικασία και απαιτείται εξοπλισμός που και κει παίζει ανάλογα με τη μέθοδο της απόσταξης κλπ κλπ.
Αν είναι σκέτη γλυκερίνη με την προσθήκη χημικών αρωμάτων όπως γίνεται στις καραμέλες και τα αναψυκτικά, τότε ναι μας τον πιάνουν.
Έλα...
Πήρα symmetry six και castle long reserve.
Εύχομαι να μην μου αρέσουν αλλά το symmetry έχει γαμω τα αρώματα
Πήρα symmetry six και castle long reserve.
Εύχομαι να μην μου αρέσουν αλλά το symmetry έχει γαμω τα αρώματα
Τελικα ειναι υπερεκτιμημενο......
Θα σου πω το βράδυ. Μετά τα κεμπάπ.
dimmie_72
24/12/2015, 16:51
Συνεχίζω να επιλέγω στη γκάμα της liquid state μιας και το apple butter μου άρεσε πολύ. Αυτή τη φορά πήρα το cowboy. Είναι τόσο παχύρρευστα που υποψιάζομαι θα ταιριάζουν πολύ στους επισκευάσιμους και θα αντέχουν ψηλά W.
Δεν έχεις πάρει ακόμη επισκευάσιμο;Τς Τς Τς...
HelenKoR
24/12/2015, 17:15
Έχει μεγάλη διαφορά;
Έχει μεγάλη διαφορά;
γιεπ
:rockon:
hidefnick
24/12/2015, 17:19
Axxxxxxx...... (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/malaysia/12065912/E-cigarettes-forbidden-in-Islam-says-Fatwa-Council.html)
Kαι ενα σχετικό βίντεο! (https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiekva_8vTJAhVDvBoKHc5tBjoQtwIIPjAE&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DpCfiNUEhaIE&usg=AFQjCNGGn450ex-w4nqlRUowVsONb-c0-g&sig2=bWcaxjMBVeAKgA4DSZpQcQ)
Έχει μεγάλη διαφορά;
απλα δεν εχεις ιδεα :rockon:
dimmie_72
24/12/2015, 18:04
ναι ρε! :)
περιμένω review από φίλο που δεν είναι guru οπότε:
δεν θα ψάξει για άλλο επισκευάσιμο γιατί δεν η επιλογή του δεν αποδείχτηκε καλή,
γιατί η 1 αντίσταση θα ικανοποιήσει και δεν θα ψάχνεται για dual, triple..... εντός και επί τα αυτά,
γιατί δεν θα χάνει την καρύδα απ τις πλαϊνές τρύπες γιατί ξέφυγε το οργανικό μπαμπάκ',
γιατί οι φτιαχτές αντιστάσεις πετυχαίνουν πάντα και όχι μετά από πολλαπλές προσπάθειες.... κλπ κλπ
Καταληκτικά αν θέλετε να πείσετε ενημερώστε ότι καταλήξατε.
Όσο συνεχίζετε να ψάχνεστε τόσες αμφιβολίες γεννάτε.
Αγάπη πάντα και λουλούδια. :flowers:
Αυτά. :D
dimmie_72
24/12/2015, 18:08
Λοιπόν...
πάω για επισκευάσιμο και το istick20W που έχω -εις διπλούν- δεν θα αντεπεξέλθει.
Να χτυπήσω απευθείας το subox mini η να κάνω κάνα καλύτερο συνδυασμό;
Έχει μεγάλη διαφορά;
Έχει διαφορά όπως είπαν και πιο πάνω. Ίσως χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να βρεις ποιο στήσιμο σε καλύπτει.
ναι ρε! :)
περιμένω review από φίλο που δεν είναι guru οπότε:
δεν θα ψάξει για άλλο επισκευάσιμο γιατί δεν η επιλογή του δεν αποδείχτηκε καλή,
γιατί η 1 αντίσταση θα ικανοποιήσει και δεν θα ψάχνεται για dual, triple..... εντός και επί τα αυτά,
γιατί δεν θα χάνει την καρύδα απ τις πλαϊνές τρύπες γιατί ξέφυγε το οργανικό μπαμπάκ',
γιατί οι φτιαχτές αντιστάσεις πετυχαίνουν πάντα και όχι μετά από πολλαπλές προσπάθειες.... κλπ κλπ
Καταληκτικά αν θέλετε να πείσετε ενημερώστε ότι καταλήξατε.
Όσο συνεχίζετε να ψάχνεστε τόσες αμφιβολίες γεννάτε.
Αγάπη πάντα και λουλούδια. :flowers:
Αυτά. :D
Οι διπλοτριπλοmesh καταστάσεις είναι και λίγο 'αχά! Γίνεται και αυτό. Φτιάχνεις έναν πύργο από τραπουλόχαρτα. Δεν έχει κάποιο νόημα, απλά γίνεται. Εγώ το βλέπω και λίγο ως χόμπι. Δοκιμάζω, συγκρίνω και αποφασίζω τι μου κάνει κτλ.
Το στάνταρ στήσιμο για εμένα είναι η μονή αντίσταση με μικροκόλι από 1 έως 1,25 Ωμ.
Η εργοστασιακή αντίσταση είναι σα να βλέπεις έξω τη φύση από ένα ελαφρώς θολό τζάμι. Καταλαβαίνεις τι βλέπεις και τι είναι αλλά δε βλέπεις κάποιες λεπτομέρειες.
Η επισκευάσιμη αντίσταση είναι High Definition τέλος. Συν ότι με το στήσιμο το φέρνεις το ατμισμα στα μέτρα σου.
Πχ θες λιγότερο χτυπημα;Κατέβαζεις την αντίσταση πολύ χαμηλά στο deck. Θες περισσότερο αέρα στη τζούρα σου;ανεβάζεις λίγο την αντίσταση από το deck ώστε να παίρνει περισσότερο αέρα. Θες πιο πνιχτή τζουρα;βάζεις περισσότερο βαμβάκι στον θάλαμο. Το φέρνεις εκεί που θες.
Δες έναν χρήστη σε Linux πχ. Αυτός ορίζει πως θα δουλέψει το σύστημα του (λένε).
Σεντόνι ε;
Λοιπόν, five pawns symmetry six τώρα.
Με λίγα λόγια:Κρουστα μηλόπιτας αλλά με φράουλα όχι όξινη αλλά διακριτική. Μια νότα ζαρζαβατικού η οποία δε καταλαβαίνω πως, δένει ωραία στην επίγευση. Ένα γλυκό λοιπόν υπόβαθρο, με σώμα φράουλας και επίγευση φράουλα και ζαρζαβατικού σε ισορροπία.
Μόλις βγω έξω θα καταλάβω περισσότερα μιας και στο εξωτερικό περιβάλλον έχει καθαρότερο αέρα.
Θα τσεκάρω και με mesh που αναλύει περισσότερο τις γεύσεις.
Έχει μεγάλη διαφορά;
Έχει.
Αλλα μην "μπλεξεις"αν δεν καταλάβεις πρώτα τι κανει τι.
Γνωμη, μου παρε ενα σετακι ατμοποιητη-μοντακι (ρυθμιζόμενο σε watt )της αρεσκείας σου και αφου το δουλεψεις αρκετά με διάφορα υγρά αλλά και αντιστάσεις τοτε κανε το βημα για επισκευασιμο.
Ενα σετακι διακριτικό που μου αρέσει ειναι το joytech egrip.
Μικρο τοσο που χωράει ολο μεσα στην παλαμη σου.
Λοιπόν...
πάω για επισκευάσιμο και το istick20W που έχω -εις διπλούν- δεν θα αντεπεξέλθει.
Εμπειρικά και μόνο θα έλεγα kfl+. Value for money, διαχρονικος, τσιγαρίσια τζουρα. Μοναδικό μείον είναι το γέμισμα από κάτω. Τιμή λογική. Εύκολο στήσιμο, πολλά αξεσουάρ. Προσωπικά τον έχω καταχαρεί. Subtank mini. Σταθερή αξία, αρέσκεται στα πολλά watt, πολύ δυνατό χτύπημα, ελαφρώς αεράτος αλλά ρυθμίζεται η ροή του.Λιγα σκαλιά πιο κάτω σε γεύση από τον kfl+ χωρίς αυτό να τον μειώνει. Τα ρεύματα του istick δεν θα του φτάσουν εκτός αν παίξεις σε αντίσταση 1.6 - 1.8.
dimmie_72
24/12/2015, 20:14
Τελικά όσο διαβάζω για όλες τις επιλογές καθώς και τα + και - τους, τόσο αυξάνεται η εκτίμησή μου στον Ναυτίλο. Φοβερός σε ποιότητα κατασκευής ατμοποιητής με ποικιλία επιλογών στις παροχές αέρα, εύκολο γέμισμα, πρακτικός, χωρίς προβλήματα και τώρα που παρέχεται και με αντιστάσεις 1,6 έγινε ακόμη καλύτερος. Με την επιλογή μιας άρτιας μπαταρίας δύσκολα κάνεις το βήμα να τον αλλάξεις.
Εμπειρικά και μόνο θα έλεγα kfl+. Value for money, διαχρονικος, τσιγαρίσια τζουρα. Μοναδικό μείον είναι το γέμισμα από κάτω. Τιμή λογική. Εύκολο στήσιμο, πολλά αξεσουάρ. Προσωπικά τον έχω καταχαρεί. Subtank mini. Σταθερή αξία, αρέσκεται στα πολλά watt, πολύ δυνατό χτύπημα, ελαφρώς αεράτος αλλά ρυθμίζεται η ροή του.Λιγα σκαλιά πιο κάτω σε γεύση από τον kfl+ χωρίς αυτό να τον μειώνει. Τα ρεύματα του istick δεν θα του φτάσουν εκτός αν παίξεις σε αντίσταση 1.6 - 1.8.
+599 KFL FTW....έχω βρεί την υγειά μου...Ρε τόλη αυτός ο μούσιας ο Redneck τι παλικάρι είναι;Έβλεπα κ κάτι άλλους ψυχάκηδες μετά που δείχνανε στησίματα Alien πως διαόλο το λένε....αν είναι να παίρνω τρυπάνι για στήσιμο αντίστασης καλύτερα να κάθομαι να επισκευάζω το μηχανάκι στο γκαράζ...Τι μπελάδες είναι αυτοί ρε...
Dimmie πάρε KFL και οι έγνοιες σου θα ξεχαστούν μονομιάς...είδα το φώς το αληθινό κ ας είναι κ κλώνος...
basilis_k6
25/12/2015, 01:04
Λοιπόν...
καλύτερα να πάς σε άλλο μοντ. ατμο οτι θες αλλα μοντ οχι το κανγκερ. δες καλυτερα vtc μινι. επίσης η joey έβγαλε και τον cubis (ατμο) και ειναι αρκετα promising. περιμενε να τον φέρουν μιας και έχει και καλη τιμη. δοκιμάζεις και μετα πας σε subtank αν δεν σου αρεσει.
Τελικα ειναι υπερεκτιμημενο......
Έτσι δείχνει η πρώτη επαφή. Σε σχέση με το απλό, απλά είναι κάπως ραφιναρισμένο και δε σε μπουκώνει λιγώνει τόσο όσο το απλό. Δεν είναι για καθημερινό. Ασφαλώς και είναι πολύ καλό αλλά όχι τόσος ντόρος.
Άτιμο marketing!
dimmie_72
26/12/2015, 14:01
review:
Liquid State cowboy. Μηλόπιτα που της ξέφυγε η κανέλα λίγο παραπάνω με προσθήκη cranberries.
Άρωμα After-8 the Jack σε 10%. Καπνός πίπας με έντονη την επίγευση μελιού. Μάλλον southern comfort έπρεπε να λέγεται. :D
2η βδομάδα με τον Subtank, έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου.
Όσοι πιάνουν τα χέρια σας και δεν βαριέστε τη ζωή σας, πετάξτε (ΟΚ μην τα πετάτε, κρατήστε τα σαν backup) τα έτοιμα και γυρίστε σε επισκευάσιμους.
Οι λοιποί απλά ζήστε στο περίπου.
Αύριο λέω να δοκιμάσω το Odin 101 της Baker White. Κανένας που το 'χει δοκιμάσει; Είναι όντως καπνικό ή θα μυρίσω φρούτα και θα κλαίω τα 24€;
Συνεχίζεις σε subohm;
Εγω περιμένω cthulhu rba για διπλοκόλια....
Συνεχίζεις σε subohm;
Ναι προς το παρόν είμαι σταθερά στα 0,4-0,5Ω αλλά θα το αυξήσω την επόμενη φορά να δω τι γίνεται....
Με twisted wire έχει παίξει κανένας;
Εκτός όλων των άλλων, γελάω με τα έκπληκτα βλέματα των άλλων τριγύρω με ηλεκτρινικά με το ντουμάνι που βγάζω (και προσέχω να μην κάνω αργιλέδικες) :lol:
basilis_k6
26/12/2015, 20:15
Συνεχίζεις σε subohm;
στον κλφ και μαγμα ta διπλοκολια μπορω να πω οτι εκτος απο ατμο δεν δινουν τιποτε αλλο. συν του οτι χαλας διπλο συρμα. πλεον παιζω μονο μονές αντιστασεις. αν δεν θες να κανεις ντουμανια δεν εχει κανενα αλλο νοημα. και τον μαγμα που ειναι rda γιαυτο τον πηρα αλλα τελικα δεν αξιζε τον κοπο. πιο χρισημος ειναι πλεον επειδη αλλαζεις γευση πολύ γρηγορα.
dimmie_72
26/12/2015, 20:18
Με twisted wire έχει παίξει κανένας;
α καλάααα... :rolleyes: