Σύνδεση

View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

7Tolis
23/04/2015, 16:58
Ry4 asian,M type (πολύ έντονο),western flavor (χορτάρι).Αυτα είναι αρώματα της tpa και ποσοστό αραίωσης 9-10% το Ry4 asian,3% το M type και 5% το western flavor.Ελαφρύ καπνικό που φτιάχνω για όλη μέρα ωστε να μην κουράζει είναι ry4 asian + toasted almond + vanilla bourbon + fudge brownie ή κάποιο άλλο σοκολατοειδές άρωμα.Βάσικό άρωμα το ry4 asian.

Edit:Σε έτοιμα υγρά δοκίμασε απο atmos lab,bebecca και απο after-8,Smoke.

Gia
28/04/2015, 14:28
Καλησπέρα στους ατμίζοντες.

Για πείτε ρε παιδιά, μιας και το εξασκείτε καιρό το άθλημα, υπάρχει κάποια πρόοδος σε αντοχή, όσφρηση κλπ;

Καπνίζω γύρω στα 15 ημερησίως, καπνό αποκλειστικά και θέλω να κάνω προσπάθεια για κόψιμο. Οριστικό όμως. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ ξανά, ουτε με τσίχλες κλπ, λέω να δοκιμάσω μία φορά δυνατά με άτμισμα. Θέλω να το κόψω το γμμενο, έχω στραβώσει με την κωλοεξάρτηση.

Το έχει κόψει κανένας με σύμμαχο το άτμισμα; Αλλά τελείως, οχι να αντικαταστήσει το κανονικό με το ηλεκτρονικό και μετά να μην μπορεί να κόψει το άλλο..

Χαιρετώ
Γιάννης

7Tolis
28/04/2015, 14:31
Όταν θες, γίνεται. Αρκεί να το θες όμως.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κακώς το λένε έτσι αλλά τεσπα, δεν είναι μέθοδος διακοπής καπνίσματος. Είναι εναλλαγή. Μια διαφορά στην οσφρηση και στη γεύση την έχεις. Σε αντοχή περισσότερο ψευδαίσθηση είναι παρά αλήθεια.

chillipf
28/04/2015, 14:33
Εγώ δεν θέλω να το κόψω. (το άτμισμα λέμε)

τώρα από τα υπόλοιπα που ρωτάς:
Από αντοχή πάμε καλά. Καλύτερα από πριν δηλαδή.
Όσφρηση, κάτι έχει επιστρέψει. (με ενοχλεί πάρα πολύ η μυρωδιά του κανονικού τσιγάρου).
Οι καπνίζοντες φίλοι μου μυρίζουν σαν τασάκι γεμάτο.

το κακό ήταν ότι κονόμησα καμιά 15ριά κιλά μαζεμένα, κόβοντας το κανονικό.
μετά από 3,5 χρόνια, έχω χάσει τα 13.
αυτά.

costas_versys
28/04/2015, 15:08
και πάλι καλά που τα έχασες τα κιλά (να μου πεις τον τρόπο) γιατί εγω μετά από 2,5 χρόνια που διέκοψα το κάπνισμα δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα..

Γιάννη, θα σου πρότεινα να βγάλεις όλα τα εναλλακτικά από το μυαλό σου (άτμισμα, τσίχλες, κλπ) και να διακόψεις οριστικά το τσιγάρο με την μέθοδο "μαχαίρι". Με τον τρόπο αυτό θα καταλάβεις όχι μόνο διαφορά στις αισθήσεις σου (γεύση, οσμή κλπ) αλλά πολύ περισσότερο στην ψυχολογία σου !! που είναι και το ουσιαστικό ώφελος

Pan (dvs)
28/04/2015, 15:31
Καλησπέρα στους ατμίζοντες.

Για πείτε ρε παιδιά, μιας και το εξασκείτε καιρό το άθλημα, υπάρχει κάποια πρόοδος σε αντοχή, όσφρηση κλπ;

Καπνίζω γύρω στα 15 ημερησίως, καπνό αποκλειστικά και θέλω να κάνω προσπάθεια για κόψιμο. Οριστικό όμως. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ ξανά, ουτε με τσίχλες κλπ, λέω να δοκιμάσω μία φορά δυνατά με άτμισμα. Θέλω να το κόψω το γμμενο, έχω στραβώσει με την κωλοεξάρτηση.

Το έχει κόψει κανένας με σύμμαχο το άτμισμα; Αλλά τελείως, οχι να αντικαταστήσει το κανονικό με το ηλεκτρονικό και μετά να μην μπορεί να κόψει το άλλο..

Χαιρετώ
Γιάννης

Aσχολουμε με το σπορ εδω και κανα διμηνο.Καπνιζω περιπου 2,5 ml την ημερα με 0,6 νικοτινη.
Αναπνεω βαθια χωρις να βηχω,Κανα δυο φορες που καπνισα κανονικο τσιγαρο μου εκατσε στραβα.Η αντοχες μου ειναι καλυτερες και εχει να κανει με τον καλυτερο τροπο που αναπνεω.

Κιλα δεν πηρα,αλλα ουτε και θα παρω απ οτι βλεπω.Επισης εχω καλυτερη αισθηση της γευσης.

Εαν σκοπευεις να το κανεις καντο αλλα να εχεις υπομονη μεχρι να βρεις τον σωστο τροπο λειτουργιας.

Gia
28/04/2015, 15:35
Αυτο με το μαχαίρι που λέει ο φίλος παραπάνω είναι φαντάζομαι το απόλυτο.
βλέπω όμως οτι μάλλον δεν είναι πολλοί αυτοί που έκοψαν τελείως και το κάπνισμα και το άτμισμα και αυτό με ανησυχεί..

costas_versys
28/04/2015, 15:41
Φυσικά και είναι το απόλυτο. Ο αδελφός μου και η νύφη μου πέρασαν από το τσιγάρο στο άτμισμα και πλέον εδω και έναν χρόνο είναι εξαρτημένοι από υγρά, μπαταρίες και τα συναφή. Η αποχή από το κάπνισμα κάθε μορφής είναι απελευθερωτική και λυτρωτική μαζί (για όσους έχουν ενοχές και δεν μπορούν εύκολα να το πάρουν απόφαση).

Αξίζει τρελά κύριοι.. πιστέψτε με .. να πάτε κατευθείαν στην οριστική διακοπή του καπνίσματος

7Tolis
28/04/2015, 16:21
Το μαχαίρι είναι ότι καλύτερο για αυτόν που θέλει να το κόψει. Αντί τσιγάρο όμως το eτσιγαρο είναι πολύ ωραία εναλλαγή την οποία δεν σκοπεύω να αλλάξω.

costas_versys
28/04/2015, 18:08
Ο κάθε ένας ειναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει. Όμως εγώ που κάπνιζα 28 χρόνια συνεχώς, έχω να πω οτι η διακοπή του καπνίσματος ειναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και ανταποδοτική ενέργεια που χαρίζει ζωή, ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση.

Ειναι εύκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα μαχαίρι, αρκεί να κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία και να εχει αποφασιστικότητα.

McTalas
28/04/2015, 19:17
+ στο μαχαίρι και απο μενα.

Gia
28/04/2015, 20:45
Ο κάθε ένας ειναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει. Όμως εγώ που κάπνιζα 28 χρόνια συνεχώς, έχω να πω οτι η διακοπή του καπνίσματος ειναι μια εξαιρετικά χρήσιμη και ανταποδοτική ενέργεια που χαρίζει ζωή, ικανοποίηση και ψυχολογική ανάταση.

Ειναι εύκολο να κόψει κάποιος το κάπνισμα μαχαίρι, αρκεί να κάνει μια κατάλληλη προετοιμασία και να εχει αποφασιστικότητα.

Φίλε Κώστα όταν λες προετοιμασία;

costas_versys
28/04/2015, 21:37
Για τα παρακάτω σημεία χρειάζεται να προηγηθεί μελέτη, σχεδιασμός και καλή προετοιμασια ώστε η προσπάθεια της οριστικής διακοπής καπνίσματος να είναι επιτυχής :

- στον ψυχολογικό τομέα, για τον τρόπο αντιμετώπισης του άσχημου παιχνίδιου των σκέψεων, της επιθυμίας, του stress, του άγχους
- εγκεφαλικά, για την αναγνώριση των στερητικών της νικοτίνης, την ενδυνάμωση της θέλησης, την στοχοπροσήλωση και την αποφασιστηκότητα
- σωματικά, για την διαχείριση της αμηχανίας των χεριών και την απομάκρυνση της συνήθειας & των κινήσεων του καπνίσματος
- κοινωνικά, για τον χειρισμό της προσπάθειας σε σχέση με τους γύρω μας

Με αυτά τα λίγα πραγματάκια μπορείς να οδηγηθείς εύκολα στην μεγάλη απόφαση που μπορεί να την πάρεις ακόμα και αύριο το πρωί !

Gia
29/04/2015, 13:16
Για τα παρακάτω σημεία χρειάζεται να προηγηθεί μελέτη, σχεδιασμός και καλή προετοιμασια ώστε η προσπάθεια της οριστικής διακοπής καπνίσματος να είναι επιτυχής :

- στον ψυχολογικό τομέα, για τον τρόπο αντιμετώπισης του άσχημου παιχνίδιου των σκέψεων, της επιθυμίας, του stress, του άγχους
- εγκεφαλικά, για την αναγνώριση των στερητικών της νικοτίνης, την ενδυνάμωση της θέλησης, την στοχοπροσήλωση και την αποφασιστηκότητα
- σωματικά, για την διαχείριση της αμηχανίας των χεριών και την απομάκρυνση της συνήθειας & των κινήσεων του καπνίσματος
- κοινωνικά, για τον χειρισμό της προσπάθειας σε σχέση με τους γύρω μας

Με αυτά τα λίγα πραγματάκια μπορείς να οδηγηθείς εύκολα στην μεγάλη απόφαση που μπορεί να την πάρεις ακόμα και αύριο το πρωί !

Ok αδερφέ, ευχαριστώ για τις συμβουλές..
Δεν ξέρω αν θα το κάνω έτσι ή αλλιώς, πάντως κάπως πρέπει να γίνει.

Χαιρετώ

nikos_abel
29/04/2015, 19:52

Για τη νικοτίνη ο μύθος είναι πολύ πιθανός.

http://smokingjacketmagazine.com/2014/11/21/10-surprising-benefits-of-nicotine/

κατά τα άλλα, η αποχή από κάθε είδους κάπνισμα, άτμισμα, μπυρόνια, μεζεδεκλόνια, τζογαδόνια, μοτοσυκλετόνια, μοτοτζιαρόνια κλπ κλπ είναι μια πραγματική απελευθέρωση
από κολλήματα που μας στερούν καθαρό μυαλό και άνεση.

Όλα αν γίνονται με μέτρο και με σκοπό την απόλαυση χωρίς στέρηση είναι μια χαρά υπέρ της καταπολέμησης του στρες.
Αν δε το πίνεις και σε πίνει είναι το πρόβλημα...

(σαν και μένα δηλαδής...)

costas_versys
29/04/2015, 20:30
Μύθος ε?

Η νικοτίνη, αυτό το δυνατό φυσικό δηλητήριο, έχει κάποιες ιδιότητες που είναι εντυπωσιακές. Μια σταγόνα νικοτίνης είναι ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα στρυχνίνης και 3 φορές ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα αρσενικού. Αν η ποσότητα νικοτίνης που περιέχει ένα τσιγάρο χορηγούνταν ενδοφλεβίως, θα προκαλούσε άμεσο θάνατο. Όμως όταν καπνίζουμε, μόνο ένα μικρό ποσοστό εισέρχεται στον οργανισμό. Μια ρουφηξιά επιδρά στο σώμα μας γρηγορότερα από μία ενδοφλέβια δόση ηρωίνης. Η ηρωίνη χρειάζεται 15 δευτερόλεπτα για να φτάσει στον εγκέφαλο, ενώ η νικοτίνη μόνο 8. Κυριολεκτικά κατακλύζει το σώμα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ομως, ένα τσιγάρο δεν περιέχει μόνο νικοτίνη αλλά εκτοντάδες ακόμα ουσίες, οι περισσότερες ιδιαίτερα βλαβερές και καρκινογόνες. Από τις ουσίες του καπνού προκλείται ο καρκίνος, ενώ από την ποσότητα της νικοτίνης εξαρτάται ο βαθμός δηλητηρίασης του οργανισμού.

Καλή συνέχεια ..

nikos_abel
30/04/2015, 15:32
Η νικοτίνη, αυτό το δυνατό φυσικό δηλητήριο, έχει κάποιες ιδιότητες που είναι εντυπωσιακές. Μια σταγόνα νικοτίνης είναι ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα στρυχνίνης και 3 φορές ποιο δηλητηριώδης από μια σταγόνα αρσενικού.

Καλή συνέχεια ..

...και πάρα πολλά ακόμη δηλητήρια που είναι θανατηφόρα, αλλά σε μικρές ελεγχόμενες δόσεις σώζουν ζωές.

Δεν πάω να υπερασπιστώ το τσιγάρο, ο ίδιος παρακάτω αναφέρεις ότι τα υποπροϊόντα της καύσης του είναι ιδιαίτερα επιβλαβή
και προσωπικά, αλλά ούτε και οι πιο φανατικοί καπνιστές δεν το αρνούνται.

Αν διάβασες το άρθρο, θα διαπίστωσες τα φαρμακευτικά οφέλη της νικοτίνης σε ελεγχόμενες δόσεις.
Επίσης, αν ψάξεις, θα διαπιστώσεις ότι η νικοτίνη (από μόνη της) δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι εθιστική.

Επιπροσθέτως, τρως μελιτζάνες; Για δες λίγο τι εστί μελιτζάνα και τι περιεκτικότητα έχει σε νικοτίνη σε
σχέση με ένα γέμισμα ec ή ένα κανονικό τσιγάρο.

Όσο για το τι προκαλεί καρκίνο, άστο καλύτερα. Μακρυά από όλους και από το χειρότερο εχθρό μου θα πω μόνο.

Καλή συνέχεια και σε σένα και αν το έβγαλες από τη ζωή σου, πραγματικά σε θαυμάζω και εύχομαι να αποκτήσω τη διαύγεια
που χρειάζεται για να το καταφέρω και εγώ.

Και σε παρακαλώ, μη μου κολλήσεις την εττικέτα του υποστηρικτή του καπνίσματος, υποστηρικτής της ποιότητας
ζωής είμαι και ένα τσιγάρο στο τόσο δεν θα σε καταστρέψει τόσο, όσο ένα άνοιγμα στα 260 στην εθνική μπορεί σε μια στιγμή.

costas_versys
30/04/2015, 22:22
Νίκο

Συμφωνώ για τα θετικά της φαρμακολογίας από σωστή χρήση της νικοτίνης. Είναι γνωστό ότι πάρα πολλά δηλητήρια χρησιμοπούνται για αντίδοτα αλλά και φάρμακα. Αυτό που δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω είναι το εξής που ανέφερες:

αν γίνονται με μέτρο και με σκοπό την απόλαυση χωρίς στέρηση είναι μια χαρά..

Θα έλεγα ότι είναι ένα μεγάλο λάθος ότι το μέτρο στο κάπνισμα μπορεί να είναι μια χαρά. Ενα επιχείρημα των επιστημόνων έχει να κάνει με του παθητικούς καπνιστές και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρείται, όχι σε σχέση με τους μη καπνίζοντες αλλά σε σχέση με τους καπνίζοντες !! Πως μπορείς να ερμηνεύσεις ότι ο παθητικός καπνιστής έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες νοσηρότητας που σχετίζονται με το κάπνισμα με έναν καπνιστή?

Σχετικά με τις μελιτζάνες: Η νικοτίνη είναι ένα φυσικό δηλητήριο που έχουν τα φυτά στα φύλλα τους ως άμυνα ενάντια στους εχθρούς τους, δηλαδή τα ζώα και τα έντομα. Είναι λοιπόν ένα φυσικό εντομοκτόνο. Την μεγαλύτερη ποσότητα την έχει το φυτό του καπνού, αλλά και πάρα πολλά άλλα φυτά, όπως και η μελιτζάνα. Προσοχή όμως, την έχουν τα φύλλα και λιγότερο εως καθόλου ο καρπός !

Επίσης, ξέρω ότι όλες οι ουσίες που τελειώνουν σε -ινη είναι ιδιαίτερα εθιστικές (ηρωίνη κοκαίνη, νικοτίνη..). Το ότι η νικοτίνη δεν είναι εθιστική... δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Αντιθέτως, έχει επιβεβαιωθεί ότι η απότομη διακοπή τους προκαλεί σύνδρομα στέρησης που στην νικοτίνη κρατά 2-3 24ωρα.

Σου εύχομαι Νίκο να διακόψεις οριστικά το κάπνισμα

nikos_abel
30/04/2015, 22:29
Πως μπορείς να ερμηνεύσεις ότι ο παθητικός καπνιστής έχει σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες νοσηρότητας που σχετίζονται με το κάπνισμα με έναν καπνιστή?

Μα δεν μπορώ, γιατί δεν ισχύει!!!

Σχετικά με τις μελιτζάνες: Η νικοτίνη είναι ένα φυσικό δηλητήριο που έχουν τα φυτά στα φύλλα τους ως άμυνα ενάντια στους εχθρούς τους, δηλαδή τα ζώα και τα έντομα. Είναι λοιπόν ένα φυσικό εντομοκτόνο. Την μεγαλύτερη ποσότητα την έχει το φυτό του καπνού, αλλά και πάρα πολλά άλλα φυτά, όπως και η μελιτζάνα. Προσοχή όμως, την έχουν τα φύλλα και λιγότερο εως καθόλου ο καρπός !

Το ότι η νικοτίνη δεν είναι εθιστική... δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Αντιθέτως, έχει επιβεβαιωθεί ότι η απότομη διακοπή τους προκαλεί σύνδρομα στέρησης που στην νικοτίνη κρατά 2-3 24ωρα.

Αν βρεις μια μελέτη που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι η νικοτίνη είναι εθιστική, παρακαλώ λινκάρισέ τη. Πρόσεξε, να είναι μελέτη και να είναι έγκυρη.

Σου εύχομαι Νίκο να διακόψεις οριστικά το κάπνισμα

Σε ευχαριστώ, το εύχομαι και εγώ (αλλά δε θα σκάσω κι όλας)

Εξάλλου, όλοι μας μια μέρα θα πεθάνετε :tooth:

7Tolis
30/04/2015, 22:49
Το στερητικό σύνδρομο της νικοτίνης είναι γελοίο.Της ηρωίνης δεν είναι.Δεν είμαι σίγουρος πως όλα τα -ίνη είναι εθιστικά χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση βέβαια.Ξυλοκαΐνη,βαζελίνη,λιδοκαΐνη,βενζοκαΐνη,γλυκε ίνη και πάει λέγοντας.Τώρα,όσον αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο (κακώς το λένε έτσι) η νικοτίνη δίνει το χτύπημα για να θυμίζει το χτύπημα του τσιγάρου.Σιγά σιγά τη ρίχνεις την ποσότητα της νικοτίνης ωσπου να μην τη χρειάζεσαι πλέον.Κάποια τρυκ για να έχεις το λεγόμενο throat hit στην εισπνοή είναι,να ανεβάσεις watts στο mod σου ή να πάρεις έναν ατμοποιητη με στενή καμπάνα.Και τα 2 μαζί,βοηθουν στο να ρίξεις τα επίπεδα της νικοτίνης σταδιακά.

nikos_abel
01/05/2015, 00:28
Μου αρέσει που μόλις ξεκίνησες στο θέμα φαινόσουν άσχετος και πλέον σε διαβάζω με θαυμασμό :lol:

el_hymador
01/05/2015, 10:11
...είναι το μόνο e-υποκατάστατο το οποίο ωφελεί. Aυτό και το e-banking που σε γλυτώνει από τις ουρές σε ΔΕΚΟ κτλ. Για το cyber sex, την επικοινωνία μέσω fb και τα άλλα e-υποκατάστατα δεν παίρνω όρκο...

7Tolis
01/05/2015, 10:25
Μου αρέσει που μόλις ξεκίνησες στο θέμα φαινόσουν άσχετος και πλέον σε διαβάζω με θαυμασμό :lol:

Λείπει άλλο τόσο κείμενο που είχα γραμμένο από κάτω. Που πήγε; Τεσπα, μου άρεσε και ασχολήθηκα γιαυτό. :beer:

toyar
01/05/2015, 11:04
το τσιγαρο πρεπει να κοπει για παρα πολλους λογους
το τσιγαρο κοβεται μονο μαχαιρι και με κανεναα αλλο τροπο, απλα δεν παιρνεις πακετο
δεν μετριαζεται δεν ελεγχεται και δεν υποκαθισταται
οι ατμοι τα αρωματα και τα ματζουνια υπαρχουν για να κυκλοφορει το χρημα και δεν υπαρχουν μακροχρονιες μελετες που να δειχνουν οτι ειναι βλαβερα ουτε ομως και αβλαβη
οι πνευμονες ειναι φτιαγμενοι για να διαχειριζονται ατμοσφαιρικο αερα και οχι προιοντα καυσης ή βρασμου χημικων ουσιων

nikos_abel
01/05/2015, 11:05
...είναι το μόνο e-υποκατάστατο το οποίο ωφελεί. Aυτό και το e-banking που σε γλυτώνει από τις ουρές σε ΔΕΚΟ κτλ. Για το cyber sex, την επικοινωνία μέσω fb και τα άλλα e-υποκατάστατα δεν παίρνω όρκο...

Τι λες, με το σάιμπερ σεξ ξέρεις τι μανούλια έχω χμ χμ περιποιηθεί; :lol:

Λείπει άλλο τόσο κείμενο που είχα γραμμένο από κάτω. Που πήγε; Τεσπα, μου άρεσε και ασχολήθηκα γιαυτό. :beer:

e-ξαφανίστηκε :lol:

nikos_abel
01/05/2015, 11:06
οι πνευμονες ειναι φτιαγμενοι για να διαχειριζονται ατμοσφαιρικο αερα και οχι προιοντα καυσης ή βρασμου χημικων ουσιων

:a10:

Από εκεί και πέρα, όλα είναι ατμός.
Θρασύβουλας.

7Tolis
01/05/2015, 11:08
Σωστο αυτο που λες αλλα θυμάσαι κάτι εισπνοές ευκάλυπτου σε μικρότερη ηλικία για να φύγει το κρύωμα ,μπούκωμα κτλ;Ατμός ήταν και εκείνος.

toyar
01/05/2015, 11:29
ατμοι νερου με χαμηλη περιεκτικοτητα σε φυτικα ελαια απευθειας απο φυλλα δεντρου
τι σχεση εχει αυτο με τα χημικα των ατμιστων;

Bowleno
01/05/2015, 11:35
ατμοι νερου με χαμηλη περιεκτικοτητα σε φυτικα ελαια απευθειας απο φυλλα δεντρου

Όση και ο Φάντης με το ρετσινόλαδο :p

7Tolis
01/05/2015, 11:43

Ως προς το τι ειναι φτιαγμένοι οι πνευμονες που εγραψες πιο πάνω απάντησα στο οποίο,συμφώνησα με αυτό.Σαφώς και είναι βλαβερό,όμως,ειναι λιγότερο απο το κανονικό.Το παράγωγό του ειναι 8 φορες λιγότερο τοξικό απο του κανονικού.

Τονίζω πάλι πως, το ηλεκτρονικό δεν φτιάχτηκε ως μέσο διακοπής, αλλα εναλλαγής.

toyar
01/05/2015, 11:52
την τοξικοτητα δεν την ξερει κανεις αλλα ακομα κι αν ειναι μηδενικη γιατι καποιος να χρειαζεται κατι εναλλακτικο του καπνισματος;
ασε που αργα ή γρηγορα η σχετικη διαδικασια μπορει να σε οδηγησει πισω στο τσιγαρο

7Tolis
01/05/2015, 11:57
H τοξικότητα μετρήθηκε πρόσφατα.Αν βρώ την έρευνα,(προχθες τη διάβασα) θα επιστρέψω με edit.
Προσωπικά την εναλλαγη την έκανα για οικονομικό λόγο.Πλέον,με καλύπτει οπότε σκοπευω να συνεχίσω έτσι.Νέες γευσεις,νέος όμορφος κόσμος ο οποιος με ελκύει και με ικανοποιεί γευστικά και όχι μόνο.

toyar
01/05/2015, 12:05
δικαιωμα σου:beer:

yianyian
03/05/2015, 02:52
Λίγοι καπνιστές θα δώσουν σημασία σε αυτά που θα γράψω αλλά εδώ και 3 μήνες που ατμίζω δεν βήχω, δεν λαχανιάζω, έχω γεύση και όσφρηση που δεν είχα φανταστεί πως υπάρχει και έχω αποκτήσει μια ωραιότατη ενασχόληση (επισκευάσιμοι ατμοποιητές και diy υγρά).
Το βασικότερο όλων όμως είναι να θέλεις να απαλλαγείς από το τσιγάρο.
Εάν αρχίσεις το άτμισμα μόνο για οικονομία ή από μόδα ή για να ατμίζεις σε κλειστούς χώρους τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια.

Σωστός εξοπλισμός από την αρχή, θέληση και καμιά κουβεντούλα με τους παλιότερους για να μην απογοητευτείς στο ξεκίνημα, μόνο αυτά χρειάζονται :wave2:

Εις υγείαν το ry4 από fa σε kfl+ με 14W στο istick30 :wlae:

7Tolis
17/05/2015, 23:00
First day buy στάνταρ
http://www.indianvapers.com/2015-05-16/kangertech-subox-mini-starter-kit

teogtp
18/05/2015, 16:57
First day buy στάνταρ
http://www.indianvapers.com/2015-05-16/kangertech-subox-mini-starter-kit

http://puremist.co.uk/kanger-mini-subox-starter-kit:a13:
Λετε να μαζευομαστε για group buy;

zannisvel
18/05/2015, 17:00
http://puremist.co.uk/kanger-mini-subox-starter-kit:a13:
Λετε να μαζευομαστε για group buy;

Τι διαφορα θα εχει απο το istick50?
Αν ειχε και temp control στη τιμη θα ειμασταν για group buy.

teogtp
18/05/2015, 17:12
Ενα καλο που βλεπω ειναι η εναλλαξιμες μπαταριες.
Το istick μου την σπαει που δεν ανοιγει.Αν σου κανει νερα η μπαταρια απλα το πετας.(μαλακια)
Και επισεις,σε αυτον τον κοκκινο μαυρο συνδιασμο απλα ειναι κουκλι.

zannisvel
18/05/2015, 17:18
Aυτος ο ατμοποιητης της Kanger λεει τιποτα?
Η μονη μλκια με το ι50 παντως ειναι το θεμα με τις μπαταριες, εχεις δικιο.

teogtp
18/05/2015, 17:20
Δεν τον εχω δοκιμασει ,αλλα ο 7tolis που μιλησα μαζι του λεει οτι ειναι καλος.

7Tolis
18/05/2015, 18:57
Το πακέτο καμάει και τα κυτεί νικοτίνα. Για starter kit θα φαρμακώσει κόσμο πάντως με τα γκάζια του mini. Βηχας εγγυημενος από τη πρώτη τζουρα.
@zannisvel έχει εύκολο deck για στήσιμο και πολλά γκάζια που, σε αναγκάζει να πέσεις σε νικοτινη.

manhunter
18/05/2015, 19:06
Starter Kit με περίπου 110 € που θα έχει, δεν το λες πάντως. Εμφανισιακά παλεύεται για εμένα που δεν μπορώ τα box.

7Tolis
18/05/2015, 19:08
Starter kit ουτε καν. Σου καίω το λαρυγγι το λες εύκολα πάντως.

manhunter
18/05/2015, 19:13
Starter kit ουτε καν. Σου καίω το λαρυγγι το λες εύκολα πάντως.

Πολυ άερα ο μικρός έχω ακούσει, και έχω προγραμματίσει να τον αγοράσω την άλλη εβδομάδα, να δώ πως θα παίζει σε μηχανικο

zannisvel
19/05/2015, 11:36
Παντως αν παιξει group buy ειμαι μεσα.
Thanks 7Tolis kai teogtp!!!
:beer: :vape:

teogtp
19/05/2015, 12:32
Παντως αν παιξει group buy ειμαι μεσα.
Thanks 7Tolis kai teogtp!!!
:beer: :vape:

Γουαι νοτ!
Παλικάρια οποιος θέλει αγορά του πακέτου (ατμοποιητη -μοντ) ας δηλώσει να μαζευόμαστε.

Panos76
19/05/2015, 13:24
FYI (http://www.e-typos.com/gr/ugeia/article/130299/i-hrisi-ilektronikou-tsigarou-ehei-arnitikes-epiptoseis-stous-pneumones-/) (φρέσκο)

manhunter
19/05/2015, 15:55
FYI (http://www.e-typos.com/gr/ugeia/article/130299/i-hrisi-ilektronikou-tsigarou-ehei-arnitikes-epiptoseis-stous-pneumones-/) (φρέσκο)

Aκόμα ένα. Δώστε πόνο....

stefanos
19/05/2015, 16:37
Αυτά είναι αστεία αν συγκριθούν με 2 πακέτα camel την μερα.:)

teogtp
19/05/2015, 23:03
Εγω παιδες λεω να χτυπησω το καγκουρετο (http://puremist.co.uk/kanger-mini-subox-starter-kit)...............

7Tolis
20/05/2015, 04:44
Εγω θα περιμένω μήπως βγεί μονο του το box μιας και τον mini τον εχω.

7Tolis
20/05/2015, 08:28
Aνεξάρτητη μπαταρία τελικά και ευτυχώς.
335877

Θα πεθάνουμε με δαυτο στάνταρ.αντίο λάρυγγι.χάρηκα που σε γνώρισα.

teogtp
20/05/2015, 08:31
Εγω γιουρνταω για preorder....

7Tolis
20/05/2015, 08:32
το preorder δε λέει κάτι.Μπορεί να βγεί η παραγωγη σε 2 εβδομάδες,μπορεί σε 2 μήνες.Ασε να κυκλοφορήσει πρώτα και το χτυπάμε απο fasttech σε τιμή σουπερ.Αν θα είναι αυθεντικό βέβαια απο εκεί.

zannisvel
20/05/2015, 09:16
Εγω γιουρνταω για preorder....

Αν θες να παμε για preorder ειμαι μεσα. Αλλα μηπως να περιμεναμε να βγει πρωτα, μπας και το βρουμε και Ελλαδα?

7Tolis
20/05/2015, 09:18
Με pre order ή παραγγελία 4-5 ατόμων η τιμή δε πέφτει.Κάντε λίγο κράτει,κάτι καλό θα βρώ γιατί damn it,θα βρω.

manhunter
20/05/2015, 14:12
130 € χωρίς μεταφορικά (δεν ξέρω αν έχει) , για pre-order? :confused:
Και αυτά χωρίς μπαταρία? :confused:

7Tolis
20/05/2015, 14:15
130 € χωρίς μεταφορικά (δεν ξέρω αν έχει) , για pre-order? :confused:
Και αυτά χωρίς μπαταρία? :confused:

50 λίρες κάνει.Πόσο ειναι αυτο;Κανα 70 άρι ευρώ;Καλυτερα χωρίς μπαταρια.Οι ενσωματωμένες μπαταρίες θα σου κρατήσουν κανα 10-12 μήνες και μετα πάει για πέταμα όλο το σύστημα.Ενω με τις εξωτερικές,μια στο box και μια στη τσέπη σου και δε μένεις ποτέ απο box.

manhunter
20/05/2015, 14:29
Αφού λεει ''τόσο'' excluding tax ''τόσο''. Καταλαβαίνω κάτι λάθος?
Εννοείται, δεν μίλησα για ενσωματωμένη. Απλά για έξτρα, σαν δωράκι.
Και όπως προείπα, δεν παίζω με κουτιά κλπ, και αυτός έιναι ένας από αυτούς τους λόγους.

7Tolis
20/05/2015, 14:34
Εννοεί τιμή με φόρο 49.99 και χωρίς ή μάλλον προ φόρου 40,χχ.Οπως εδω λένε +ΦΠΑ ένα πράμα.Με μηχανικό είσαι;

manhunter
20/05/2015, 15:48
Εννοεί τιμή με φόρο 49.99 και χωρίς ή μάλλον προ φόρου 40,χχ.Οπως εδω λένε +ΦΠΑ ένα πράμα.Με μηχανικό είσαι;

Οκ, με τόσα, χωρίς μεταφορικά, η τιμή είναι καλη, αν και οι μπαταρίες απο εκεί, αν κάποιος δεν έχει, είναι πανάκριβες.

Οχι προς το παρόν, παίζω με Vamo (τίμιο, άλλα άσχημο), και με δανεική μηχανική Λερναία+Ζορμπά. Από Δευτέρα θα πάω σε Ταλο και Νεμεσις. Ηλεκτρονικό μέσα στο σπίτι-γραφείο, μηχανικό εκτός.

zannisvel
20/05/2015, 17:10
Vamo ηταν το πρωτο μου mod και το θεωρω απο τα καλυτερα value for money.

7Tolis
21/05/2015, 18:19
Μόλις έστησα εναν next gen genesis κλώνο.Πολύ καλός και ευκολος στο στήσιμο.Υποθέτω ο αυθεντικός θα τα σκάει ακόμη καλύτερα αλλα 170 δε παίζει να τα δώσω.Ελληνική κατασκευή και στο εξωτερικό τα πάει μια χαρά.

7Tolis
22/05/2015, 11:05
ΧτσάάάΚ!! https://www.fasttech.com/products/1/10014058/2385500-authentic-kanger-subox-mini-silver-starter-kit

Preorder βέβαια αλλα πιστευω δεν θα αργήσει.

335943

zannisvel
22/05/2015, 11:22
Ποτε λενε να ειναι διαθεσιμο ξερουμε? Εχω ψηθει ασχημα...;)

7Tolis
22/05/2015, 11:27
Το παράγγειλα μόλις τώρα μαζί με bell cups διάφανα.Στάνταρ παίζει να έχουν κάνει λάθoς την τιμή.Tο έχουν ξανακάνει αυτό το λάθος μουαχαχαχαχα!!
Estimated για αναχώρηση δίνει 5-6-15.Χτύπα το asap.

teogtp
22/05/2015, 11:54
Τα καπς ποια ειναι;
Το πυρεξακι;

7Tolis
22/05/2015, 12:06
Τα καπς ποια ειναι;
Το πυρεξακι;

Αυτό εδω https://www.fasttech.com/p/2376900 Bell cap το λένε.
Τα έχει και σε χρωματιστά αλλά είναι gay alert.

zannisvel
22/05/2015, 15:53
Εχθες πρεπει να εχασα το istick 50 μου. Και πρεπει να το αντικαταστησω. Το πρωτο πραγμα που εκανα σημερα το πρωι που δε το έβρισκα ειναι να παω να παρω ενα πακετο Prince.

7Tolis
22/05/2015, 17:53
Έχω μηχανικό αν θες να σου δανείσω μέχρι να δεις τι θα κάνεις zannisvel

chillipf
25/05/2015, 15:09
Εχτές λοιπόν κι εγώ, γυρνώντας από Μέγαρα, κάπου πρέπει να τα έσπειρα στο δρόμο.
Ιstick 50 με Καϋφούν.
μάλιστα.
Ξέθαψα τα παλιά τόμαχόουκ και φουμάρω Ιcube, με Singelei ηλεκτρονικό & Νέμεσις μηχανικό.
κακά τα ψέματα, ξεσυνήθισα.
μου φαίνονται αδύναμα, ειδικά το Νέμεσις.

παρήγγειλα και 50άρι βέβαια, θα μου έρθει αύριο.

zannisvel
25/05/2015, 15:12
Εχτές λοιπόν κι εγώ, γυρνώντας από Μέγαρα, κάπου πρέπει να τα έσπειρα στο δρόμο.
Ιstick 50 με Καϋφούν.
μάλιστα.
Ξέθαψα τα παλιά τόμαχόουκ και φουμάρω Ιcube, με Singelei ηλεκτρονικό & Νέμεσις μηχανικό.
κακά τα ψέματα, ξεσυνήθισα.
μου φαίνονται αδύναμα, ειδικά το Νέμεσις.

παρήγγειλα και 50άρι βέβαια, θα μου έρθει αύριο.

Παω να ψαξω γιατι και 'γω ακομα δεν εχω παρει καινουριο ουτε εχω βρει το παλιο.:D

zannisvel
25/05/2015, 15:13
Έχω μηχανικό αν θες να σου δανείσω μέχρι να δεις τι θα κάνεις zannisvel

Μολις τωρα ειδα το μηνυμα σου Τολη και σε ευχαριστω. Εχω αρκετα stock αλλα εχω ξεμεινει απο μπαταριες και τa box mods με εχουν βολεψει πολυ!

Παντως σε ευχαριστω πολυ!!!
:beer:

chillipf
25/05/2015, 15:13
Για τσιγάρο πάντως δεν μου πέρασε απ' το μυαλό.

zannisvel
25/05/2015, 15:20
Κοιτα εγω πανω στο σοκ πηρα ενα πακετο (μαλ@κια μου) προς το παρων ειμαι με e-Go μπαταρια και driping ατμοποιητη και σταζω ασταματητα... Αυριο που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια θα παω να παρω παλι το istick 50w.

Τωρα για ατμοποιητη με ανταλακτικες αντιστασεις να ξαναπαρω τον Ναυτίλο η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

chillipf
25/05/2015, 16:18
Σήμερα πήρα και έναν ατμοποιητή, δεν τον ήξερα, περισσότερο επειδή ταιριάζει σε mod, τον T-Dux 4.0, και κάνει και 15€.
Δεν έχει βίδα ρύθμισης αέρα, αλλά ατμίζει μια χαρά.

θα ξαναπάρω βέβαια Kayfun, αλλά για πρόχειρος ο παραπάνω πολύ οκ μου φαίνεται.
όσον αφορά το 50άρι, το παρήγγειλα μεν, αλλά σκέφτομαι μήπως αλλάξω σε 30άρι.
Είδα σήμερα σε ένα μαγαζί, (είπαμε τα πήρα αμπάριζα λέμε), ένα 30άρι με καυφούν νάνο.
ήταν πολύ οκ, ελαφρύ σύνολο, με πολύ καλή απόδοση.

θα δούμε λοιπόν :cool:

zannisvel
25/05/2015, 16:41
Σήμερα πήρα και έναν ατμοποιητή, δεν τον ήξερα, περισσότερο επειδή ταιριάζει σε mod, τον T-Dux 4.0, και κάνει και 15€.
Δεν έχει βίδα ρύθμισης αέρα, αλλά ατμίζει μια χαρά.

θα ξαναπάρω βέβαια Kayfun, αλλά για πρόχειρος ο παραπάνω πολύ οκ μου φαίνεται.
όσον αφορά το 50άρι, το παρήγγειλα μεν, αλλά σκέφτομαι μήπως αλλάξω σε 30άρι.
Είδα σήμερα σε ένα μαγαζί, (είπαμε τα πήρα αμπάριζα λέμε), ένα 30άρι με καυφούν νάνο.
ήταν πολύ οκ, ελαφρύ σύνολο, με πολύ καλή απόδοση.

θα δούμε λοιπόν :cool:

To 50αρι αν και μεγαλυτερο μου κραταει μια βδομαδα πριν χρειαστει φορτιση και ειμαι ξενιαστος.

7Tolis
25/05/2015, 16:47
Κοιτα εγω πανω στο σοκ πηρα ενα πακετο (μαλ@κια μου) προς το παρων ειμαι με e-Go μπαταρια και driping ατμοποιητη και σταζω ασταματητα... Αυριο που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια θα παω να παρω παλι το istick 50w.

Τωρα για ατμοποιητη με ανταλακτικες αντιστασεις να ξαναπαρω τον Ναυτίλο η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
Εφόσον σε βόλεψε ο ναυτίλος θα έλεγα πάρε τον ίδιο.Αν και σε 2-3 μέρες θα έχω έναν subtank nano στα χέρια μου που παίρνει κεφαλές.Αν σε ενδιαφέρει,στον δίνω.Δεν θέλω χρήματα.

zannisvel
25/05/2015, 16:53
Εφόσον σε βόλεψε ο ναυτίλος θα έλεγα πάρε τον ίδιο.Αν και σε 2-3 μέρες θα έχω έναν subtank nano στα χέρια μου που παίρνει κεφαλές.Αν σε ενδιαφέρει,στον δίνω.Δεν θέλω χρήματα.
Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα χωρις χρηματα δε μπορω να τον παρω. Αν θελεις τον αγοραζω η μου λες με τι θελεις να τον ανταλαξεις και τον ανταλασεις με αυτο.

7Tolis
25/05/2015, 16:55
Σε ευχαριστω παρα πολυ αλλα χωρις χρηματα δε μπορω να τον παρω. Αν θελεις τον αγοραζω η μου λες με τι θελεις να τον ανταλαξεις και τον ανταλασεις με αυτο.

Οκ,θα μου δώσεις 1 ευρώ.

zannisvel
25/05/2015, 17:04
We will see!!
Ενημερωσε οταν παραλαβεις!!!
:beer::beer:

teogtp
25/05/2015, 18:58
Ζαννη εχω εναν ναυτιλο που καθετε.
Αν θες στον στελνω.
Εγω θελω 1 cent:D

zannisvel
26/05/2015, 09:54
Ζαννη εχω εναν ναυτιλο που καθετε.
Αν θες στον στελνω.
Εγω θελω 1 cent:D

Ευχαριστω πολυ Τεο, αλλα κρατα το για back up ρε φιλε, ποτε δε ξερεις.:beer:

Λοιπον σημερα το πρωι πηγα για ψωνια και πηρα ενα istick και ενα Ναυτιλο. Τα γεμισα με Αγρινιο και ατμιζω χαρουμενος.
Δοκιμασα και καμια 30 αρια γευσεις της Ατμος και δε βρηκα κατι καλυτερο.

manhunter
26/05/2015, 11:31
Εμένα που δεν με ικανοποιεί ο Subtank mini, χρειάζομαι ιατρική παρακολούθηση? Πολύ ''κενή'' τζούρα σε οποιαδήποτε ρύθμιση αέρα. Είπαμε να είναι αεράτος, αλλά αυτός το παράκανε....

7Tolis
26/05/2015, 11:35
Κλείσε τη μισή όπη. Εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα το γύρισα στη σκέτη μια τρύπα. Εναλλακτικά, κατέβασε την αντίσταση χαμηλότερα προς τη τρύπα του deck ώστε να κλείσει λίγο ο αέρας από εκεί. Προσοχή να μην ακουμπήσει στο deck. Γούστα είναι αυτά δε τρέχει τίποτα. Και εμένα στην αρχή αερατος μου φαινόταν.

manhunter
26/05/2015, 11:41
Κλείσε τη μισή όπη. Εγώ εδώ και καμιά εβδομάδα το γύρισα στη σκέτη μια τρύπα. Εναλλακτικά, κατέβασε την αντίσταση χαμηλότερα προς τη τρύπα του deck ώστε να κλείσει λίγο ο αέρας από εκεί. Προσοχή να μην ακουμπήσει στο deck. Γούστα είναι αυτά δε τρέχει τίποτα. Και εμένα στην αρχή αερατος μου φαινόταν.

Τον αγόρασα εχθές, και παίζω με την εργοστασιακή 1,2. Δοκίμασα ολες τις τρύπες τίποτα, κενό. Θα κάνω ένα στήσιμο σήμερα κοντά στο 1,0Ω να δώ τι παίζει. Βάζω πάνω στο μηχανικό τον Kayfun, με αντίσταση 1,4 και πετάει. Βάζω και τον Subtank, και δεν.... :( . Eπίσης, μου φαίνεται και λίγο ψεύτικος. Τέσπα, θα δοκιμάσω και θα πώ.

7Tolis
26/05/2015, 14:02
Κλείσε την παράλληλη μεγάλη οπη σχεδόν στο τέρμα κλειστό και δοκίμασε.Ειναι ευκολο να τον φέρεις στα μέτρα σου.Οι εργοστασιακές κεφαλές κατα τη γνώμη μου δε λένε και πολλά.Με το επισκευάσιμο κομμάτι έχεις καλύτερη γευση.

Edit: Τώρα πρόσεξα πως λες για μηχανικό.Θέλει γκάζια ο subtank και το μηχανικό δεν τα έχει.

manhunter
27/05/2015, 09:45
Edit: Τώρα πρόσεξα πως λες για μηχανικό.Θέλει γκάζια ο subtank και το μηχανικό δεν τα έχει.

Έχεις δοκιμάσει με μηχανικό και σου έλειπαν τα γκάζια? Και με ηλεκτρονικό που το δοκίμασα, πάλι δεν. Βλέπω να τον πουλάω για δεύτερο Kayfun, ή κανα Phenomenon.

7Tolis
27/05/2015, 10:04
Δοκίμασα ένα νεμεσις και ένα εξελιξις αλλά δε βαραγαν όσο περίμενα. Προτίμησα ηλεκτρονικό mod τελικά και με κάλυψε.

manhunter
27/05/2015, 10:14
Δοκίμασα ένα νεμεσις και ένα εξελιξις αλλά δε βαραγαν όσο περίμενα. Προτίμησα ηλεκτρονικό mod τελικά και με κάλυψε.

Θέμα μπαταριών και αγωγιμότητας. Εγώ απολαμβάνω καλυτερα το μηχανικό για γεύση. Αν συγκρίνουμε βέβαια (που δεν συγκρίνονται γιατί ανόμοια πράγματα), ένα ακριβό VV/VW mod με ένα μηχανικό, τότε από θέμα δύναμης υπερτερεί το ηλεκτρονικό. Απλά στο μηχανικό, παίρνω καλύτερη γεύση σίγουρα, καθώς και πιο ομαλή λειτουργία.Τέλος, δεν βράζει η αντίσταση-βαμβάκι-υγρό ότι και να κάνεις.

7Tolis
27/05/2015, 11:02
Ναι ασφαλώς, ότι βολεύει καλύτερα τον καθένα. Προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Το set up να τα σκάει ωραία και όλα καλά.

manhunter
27/05/2015, 11:15
Ναι ασφαλώς, ότι βολεύει καλύτερα τον καθένα. Προσωπικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Το set up να τα σκάει ωραία και όλα καλά.

chillipf
27/05/2015, 13:02
Τα μηχανικά είναι και πιο όμορφα (συνήθως), έχω τρία - τέσσερα, αλλά τα έχω ψιλοπαροπλίσει,
κυρίως γιατί η απόδοση της μπαταρίας είναι οκ στην αρχή, αλλά από τη μέση και μετά πέφτει αρκετά γρήγορα,
ακριβώς αντίθετα από τα ηλεκτρονικά που έχουν καλή έξοδο μέχρι σχεδόν το τέλος της μπαταρίας.

Πάντως που και που τα ξαναλειτουργώ τα μηχανικά, αλλά με λιγότερες απαιτήσεις σε σχέση με τα ηλεκτρονικά.

7Tolis
30/05/2015, 11:33
Ξεκινησαν και τα review unpacking
https://www.youtube.com/watch?v=6kAzhb2e54c

teogtp
08/06/2015, 11:08
Τι εχουμε εδω;

336868

teogtp
08/06/2015, 11:09
336869

:cool:

BLiTzER
08/06/2015, 11:09
Καρκίνο με μπαταρίες;

zannisvel
08/06/2015, 11:13
336869

Ε ανοιξε το ντε.......

7Tolis
08/06/2015, 11:55
336869

Αντίο λαρύγγι και πνεμόνια. :a014:

zannisvel
08/06/2015, 12:39
ΤΙ γινεται ρε παιδια και δε καταλαβαινω?