View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
Sniper ρίξε μια ματιά και στο ss. Δουλεύει και με TC αλλά και με wv.
Έλα πες πόση ώρα μη ντρέπεσαι Ζαννή.
Σταματα να του γραφεις.......
Ακομα τυλιγει ο άνθρωπος και τον κοβεις .....
:D
Και η φασολάδα το ίδιο κάνει.
Το Νικελιο έχει λέει αντοχή μέχρι 1400 βαθμούς. Δε ξέρω στους πόσους παράγει αέριο όμως. Κάπου εκεί είναι και το ss νομίζω. Δεν μου έκατσε σωστά το Ni γιατί έφαγα καμμενο. Σαφώς και κάποια μαλακία θα έκανα.
Ασχετο,
αλλα απο τοτε που με κραξανε κατι γυαλιστεροι με μουσια στον Κρικο, καπου στα Xmas, που εκανα την μαλακια να μην καπνιζω αλλα να ατμιζω, αποφασισα οτι οι αντιστασεις ειναι για τον μπεο και δεν αντιστεκομαι πλεον.
Ντριπ.
Οπου βρεθω κι οπου τα πινω, ΟΜΙΧΛΕΣ
Και η φασολάδα το ίδιο κάνει.
Το Νικελιο έχει λέει αντοχή μέχρι 1400 βαθμούς. Δε ξέρω στους πόσους παράγει αέριο όμως. Κάπου εκεί είναι και το ss νομίζω. Δεν μου έκατσε σωστά το Ni γιατί έφαγα καμμενο. Σαφώς και κάποια μαλακία θα έκανα.
Δεν ξέρω τι κάνει αλλά για να στήσεις Ni200 θες μεγενθυντικό φακό...
Καμία ιδέα για κανέναν επιτραπέζιο; Έχει κανένας; (ναι, δεν βλέπουμε κοντά όσο παλιότερα και μπορείτε άπαντες οι χιουμορίστες να πάτε να γ@μηθείτε! :tooth: )
Δεν ξέρω τι κάνει αλλά για να στήσεις Ni200 θες μεγενθυντικό φακό...
Καμία ιδέα για κανέναν επιτραπέζιο; Έχει κανένας; (ναι, δεν βλέπουμε κοντά όσο παλιότερα και μπορείτε άπαντες οι χιουμορίστες να πάτε να γ@μηθείτε! :tooth: )
Mr Magoo.......
Να φορεσεις γυαλιά το σκεφτηκες;
:tooth:
Mr Magoo.......
Να φορεσεις γυαλιά το σκεφτηκες;
Στείλε μου specs. :moutza:
Έλα τζόβενα, κανένας δεν έχει;
Στείλε μου specs. :moutza:
Ελα πες την αλήθεια. .....
Πηγες να περασεις αντίσταση σε τετοιο ετσι;
351193
:lol:
Ελα πες την αλήθεια. .....
Πηγες να περασεις αντίσταση σε τετοιο ετσι;
351193
:lol:
Θα σοβαρευτείς ποτέ;
Έλα λέμε...
Α, μειονέκτημα του subtank οι πόλοι του, θα ήταν καλύτερα να είχε τρύπες να περνάει το σύρμα, κι όχι να πιάνουν το πιάνουν οι βίδες...
Ni 200, 6 σπειρες, 0.08Ω, 35W, 215C, κρύο ντουμάνι....
351339
Εχμ....
351342
Κάπου έχω ξεχασμένα κάτι καρουλια Ni. Από διάρκεια η μπαταρία τι λέει; Watt ή Jouls εννοείς σναϊπέριε;
Κάπου έχω ξεχασμένα κάτι καρουλια Ni. Από διάρκεια η μπαταρία τι λέει; Watt ή Jouls εννοείς σναϊπέριε;
Watt, η μπαταρία δεν ξέρω, αλλά η ένταση παιζει μεταξύ στα 5Α
Εχμ....
351342
Από που; Πόσο;
Σίγουρα πρέπει να πάρω πάντως ατμοποιητή με 4 πόλους και με τρύπες για τα σύρματα, αρχίζω κι εκνευρίζομαι που μετά τις 5 σπείρες (όχι μικροκόλι) είναι απλά βάσανο να περάσεις τα σύρματα στις βίδες...
Από που; Πόσο;
Lidl, πολυ φθηνα αλλα δεν θυμαμαι ποσό.
Επισης, οταν καταληξεις σε ατμοποιητη με τρυπες, πες μου plz.
Εχω δει αυτον και εχω παθει πλάκα. ....
Τι ιστορία είναι ετούτη ;
351345
351345
Το γκουγκλαρα κι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το: "ακριβη ιστορια"
Αλλα πολυ ομορφος.
351345
18$
https://www.fasttech.com/product/3612200-genius2-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer
Lidl, πολυ φθηνα αλλα δεν θυμαμαι ποσό.
Επισης, οταν καταληξεις σε ατμοποιητη με τρυπες, πες μου plz.
Θενξ
Δεν είναι δύσκολο όσες σπειρες και να θες να κάνεις. Τις κρατάς μαζί με το κατσαβίδι ή με ότι στριβεις και με ένα άλλο κατσαβίδι βιδωνεις. Αν βρεις με τρύπες που λες, μολις θα πας να καργάρεις μπορεί να στο κόψει το σύρμα και εκεί το μπινελικι είναι τεράστιο.
Τεοτσιτιπι αυτός είναι Genesis. Καλή τύχη μουαχαχαχαχαχαχα.
Ρε τολη εσυ που ξερεις. Προσομοιάζει στην λειτουργια του ενα ντριπερ;
Αντι να σταζεις απο πανω ζουμια ,αυτα ανεβαινουν επανω λογο βεντουρι;
Και οχι τετοιο πύραυλο δεν αγοράζω.
Δεν έχουν καμία σχέση. Στον dripper όπως είπες σταζεις και έχεις πάντα βρεγμένο βαμβάκι. Οι Genesis ποτιζουν το πλέγμα και το υγρό στέκεται στις τρύπες του πλέγματος παρόλο που είναι ατσάλινο το πλέγμα. Ναι venturi φάση είναι γιατί έτσι υπάρχει πάντα τροφοδοσία. Δουλεύει εκπληκτικά αυτό το σύστημα αλλά σπάει νεύρα μέχρι να στηθεί. Τους λατρεύω τους Genesis μα προτιμώ τη γεύση από το βαμβάκι πλέον.
Την σχέση την εννοώ λογο μικρής εως ανυπαρκτης καμπάνας στο ανω μερος του ατμο.
Λογικά θα εχεις γευση χωρις απώλειες, οπως με ενα ντριπερ.
Δεν είναι δύσκολο όσες σπειρες και να θες να κάνεις. Τις κρατάς μαζί με το κατσαβίδι ή με ότι στριβεις και με ένα άλλο κατσαβίδι βιδωνεις. Αν βρεις με τρύπες που λες, μολις θα πας να καργάρεις μπορεί να στο κόψει το σύρμα και εκεί το μπινελικι είναι τεράστιο.
...
Μιλάω για Ni200, όχί για σύρμα ή μικροκόλι... Άσε μας στη δυστυχία μας.
Σε γεύση έχεις καλύτερη ανάλυση που ίσως κάποιο υγρό που σου άρεσε, μετά να μην σου αρέσει.Ειναι η γεύση πιο πως να το πω. Απλωμενη στη λεπτομέρεια. Το βαμβάκι δίνει πιο γεμάτη και συνολική γεύση.
Sniper μη το βάζεις κάτω. Πιστεύουμε σε εσένα.
Το κοινό του μπλε κατσαβιδιού.
Μιλάω για Ni200, όχί για σύρμα ή μικροκόλι... Άσε μας στη δυστυχία μας.
Δεν εχει ελαστικότητα το ni;
Θέλει πολλές σπειρες το Ni και απλωμένες. Πχ 10 σπειρες για 0.29 ohm. Στο θκομ μοντ πάντως όταν μπαίνει σε TC Mode, δουλεύει με joules όχι με watt.
Που να χωρέσει στον sub τετοια αντισταση......
Δεν εχει ελαστικότητα το ni;
Παραέχει και ελαστικότητα και ευλυγισία, κι ελάχιστο βάρος. Αυτό είναι το θέμα.. πετάει :bawl:
Θέλει πολλές σπειρες το Ni και απλωμένες. Πχ 10 σπειρες για 0.29 ohm. Στο θκομ μοντ πάντως όταν μπαίνει σε TC Mode, δουλεύει με joules όχι με watt.
Το eVic δουλεύει με W
Παραέχει και ελαστικότητα και ευλυγισία, κι ελάχιστο βάρος. Αυτό είναι το θέμα.. πετάει :bawl:
Το eVic δουλεύει με W
Ε πες μας οτι τρεμουν και τα χερια σου ρε συ να καταλαβουμε!
Παίρνεις κατσαβίδι. Στριβεις αντίσταση. Λυγιζεις τις άκρες της αντίστασης και έχοντας ακόμη την αντίσταση κοντοσουβλι στο κατσαβίδι τοποθετεις τις άκρες μια μια στους πόλους.
Diclaimer :Ενδέχεται να χρειαστεί και τρίτο χέρι αλλά practice makes perfect.
Ε πες μας οτι τρεμουν και τα χερια σου ρε συ να καταλαβουμε!
Τα χέρια μου είναι μια χαρά.
Παίρνεις κατσαβίδι. Στριβεις αντίσταση. Λυγιζεις τις άκρες της αντίστασης και έχοντας ακόμη την αντίσταση κοντοσουβλι στο κατσαβίδι τοποθετεις τις άκρες μια μια στους πόλους.
Diclaimer :Ενδέχεται να χρειαστεί και τρίτο χέρι αλλά practice makes perfect.
OK, κάνε αυτο σε ni200 στον subtank με 7 σπειρες κι αν δεν βραχυκυκλωσει εμένα να μου κρεμάσεις κουδούνια. Δεν πρέπει να ακουμπάνε οι σπείρες του νικελίου λέμε! Δεν κανουμε μικροκόλια!
Edit: δεν είναι τόσο εύκολο να το φέρεις στα ισια του μετά χωρίς να του χαλάσεις τις ισες αποστάσεις. Εκτός αν ετσι παιζουν τα ni παντου και μ@λακιζόμαστε.
Πότε είναι το κοπή τη πίτα; Θα τα φορέσεις όμως ναι;
Δε σε νοιάζει να είναι καλλιτεχνια. Να μην ακουμπανε και είσαι ok.
By the way. Εχω χωρέσει 11 σπειρες στον Κθούλου. Για 24 ώρες όλα καλά. Μετά όχι καλά!
Πότε είναι το κοπή τη πίτα; Θα τα φορέσεις όμως ναι;
Δε σε νοιάζει να είναι καλλιτεχνια. Να μην ακουμπανε και είσαι ok.
By the way. Εχω χωρέσει 11 σπειρες στον Κθούλου. Για 24 ώρες όλα καλά. Μετά όχι καλά!
Αυτο μου το εκανε και εμένα(κανθαλ). Στο 24ωρο.
Οσο και να σου ακούγεται παράξενο ειναι θεμα τροφοδοσίας.
Με κανθαλ δεν προέκυψε ποτέ τίποτα στον Κθούλου. Πήρα ένα κλωνο kfl+ από φαστεκ και παίζει η καμπάνα εκεί που εδράζεται με το deck να έχει λιιιιγο φαλτσο. Ε πάει το υγρό χυνεται πτάνα όλα. Την έβαλα ανάποδα και δούλεψε σωστά. Κινέζος, εγγύηση λέμε. #not
Update γιατί δεν ξέρουμε τα πάντα κι όσο ζεις μαθαίνεις (Η δια βίου μόρφωση του Τζέφρυ)
Ni200, 9 σπειρες είναι το όριο του νικέλιου στον Subtank για να μην βραχυκυκλωνει (χωρίς να αρχίσουμε τη νανο-συρματογλυπτική), θέλει διαφορετικό τρόπονα το στήσεις αρχικά αλλά γίνεται.
Τώρα, θέλει στρώσιμο το βαμβάκι... δεν αποδίδει αμέσως ντουμάνι κι άρωμα, ντουμάνι δεν θα δεις παρα πολύ (δεν μιλάω για 70VG) και η γεύση όσο προχωράς βελτιώνεται... θα μου πεις μαλακία, αλλά μην ξεχνάμε ότι στήσεις την αντίσταση και μπορεί να την αλλάξεις 2 βδομάδες αργότερα για να μην έχεις εκεί μάκα ή αν αλλαξεις υγρό...
Μια χαρά.
Η μπαταρία ζει καλύτερα σε TC
xristos x
07/02/2016, 22:49
σπαμ ον,
ωρε πειτε μου οτι δεν υπαρχει! χαχαχαχαα 351701
σπαμ οφφ
Δυστυχώς υπάρχει και το πουλάει και ακριβά.
nikos_abel
08/02/2016, 07:33
Είναι αντιβρυκολακικό.
dimmie_72
08/02/2016, 09:14
Δυστυχώς υπάρχει και το πουλάει και ακριβά.
άρωμα είναι, τόσο κάνουν όλα της σειράς.
σπαμ ον,
ωρε πειτε μου οτι δεν υπαρχει! χαχαχαχαα 351701
σπαμ οφφ
Υπαρχει και αρωμα λιβανι.... :bawl:
Δεν με παρακολουθείτε βλέπω...
:smokin:
Δεν με παρακολουθείτε βλέπω...
:smokin:
Πίσω απο τη κάπνα που βγάζει το μαραφέτι σου, που να σε παρακολουθήσουμε μΕ λες?
Σαν αρύθμιστο TDR καπνίζει :lol:
άρωμα είναι, τόσο κάνουν όλα της σειράς.
Μου βρωμάει δουλειά του ΤεοΤσιΠί
351721
Πίσω απο τη κάπνα που βγάζει το μαραφέτι σου, που να σε παρακολουθήσουμε μΕ λες?
Σαν αρύθμιστο TDR καπνίζει :lol:
Το 50-50 είδες :rolleyes:
xristos x
08/02/2016, 10:48
Υπαρχει και αρωμα λιβανι.... :bawl:
που ειναι ο billymuse???
Εχει δοκιμασει καποιος, υγρό Irish cream (baileys) να μας δωσει τα "φωτα" του;
Ναι μια πρώην, με τριμμένο πάγο κι ένα κερασάκι μέσα, τέλη της δεκαετίας 90, παίρνω τηλέφωνο και σου λέω.
dimmie_72
08/02/2016, 15:29
ναι, με Sambuca είναι πολύ καλό.
Ρε κρυάδες. .......
Βαρέθηκα να μυριζω σαν μπανανοδεντρο και ειπα να αλλαξω παρφουμ.......
Ρε κρυάδες. .......
δοκίμασε 1:1:1 ecig σοκολάτα, ecig μαύρο μούρο, natura φουντούκι. Είναι σα πάστα από τα Delhaize.
επίσης, 1:1:2 ecig εσπρέσσο, ecig σοκολάτα, natura φουντούκι (aka εσπρεσοκολαντούκι).
κανένα από τα παραπάνω ζουμιά δεν λέει πολλά από μόνο του.
πολύ γεμάτο και το relax της eliquidfrance αν και ακριβό (10€ τα 20 ml...).
nutty buddy cookie της american-κάπως (stars?), μοιάζει και με ένα που λέγεται "secret dreams", άψογο.
Τώρα θέλω να πάρω manhattan της hexocell, peanut buttercup της american stars από έτοιμα
και κανά σετάκι απλές γεύσεις και dripper για να κάνω δοκιμές μιξ.
μέχρι τώρα, ό,τι έχω φτιάξει είναι τουλάχιστο ευχάριστο.
...
πολύ γεμάτο και το relax της eliquidfrance αν και ακριβό (10€ τα 10 ml...).
...
Σιγά μην βγούμε και στην παρανομία... 11€ τα 20ml έχει.
Ρε κρυάδες. .......
Δοκίμασε το Black Horse (Βen Northon, 50-50), outlaw (Dan Lucas, 70-30, φουγάρο), Οdin 101 (Baker White), καπνικά με φρούτα/ξηροκάρπια τα περισσότερα.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις Longhorn ή Tribeca της Halo αλλά δεν είσαι γι αυτά ακόμα. Θες φρούτα και μπανάνες, Λέλο. :lol:
dimmie_72
08/02/2016, 19:52
Ρε κρυάδες. .......
ακόμη δεν πρόλαβες και έχεις επιτυχίες... ;)
Από που; Πόσο;
Σίγουρα πρέπει να πάρω πάντως ατμοποιητή με 4 πόλους και με τρύπες για τα σύρματα, αρχίζω κι εκνευρίζομαι που μετά τις 5 σπείρες (όχι μικροκόλι) είναι απλά βάσανο να περάσεις τα σύρματα στις βίδες...
Και σε αυτόν με τους 4 πόλους πάλι μία αντίσταση θα βάλεις αν την κανεις tc, το ξέρεις αυτό έτσι?
Γιατί βασανίζεσαι να βάλεις πάνω από 5? Εγώ δε βασανίζομαι καθόλου γιατι την κάνω με 5. :lol:
Το πόσο μεγάλη θα βγει εξαρτάται απ' το σύρμα. Με αυτό που έχω τώρα μου βγαίνει κάπου στο 0,12 στριμμένη στο μπλε κατσαβιδάκι. Γιατί να αγχωθώ να την πάω παραπάνω? Έχω και ένα πιο λεπτό συρματάκι που μου τη βγάζει παραπάνω.
Δοκίμασε το Black Horse (Βen Northon, 50-50), outlaw (Dan Lucas, 70-30, φουγάρο), Οdin 101 (Baker White), καπνικά με φρούτα/ξηροκάρπια τα περισσότερα.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις Longhorn ή Tribeca της Halo αλλά δεν είσαι γι αυτά ακόμα. Θες φρούτα και μπανάνες, Λέλο. :lol:
Ειπα να ξεκοψω απο οτιδηποτε εχει σχεση με καπνο,οποτε μονο λελοζουμα παρακαλω.:D
Και σε αυτόν με τους 4 πόλους πάλι μία αντίσταση θα βάλεις αν την κανεις tc, το ξέρεις αυτό έτσι?
Γιατί βασανίζεσαι να βάλεις πάνω από 5? Εγώ δε βασανίζομαι καθόλου γιατι την κάνω με 5. :lol:
Το πόσο μεγάλη θα βγει εξαρτάται απ' το σύρμα. Με αυτό που έχω τώρα μου βγαίνει κάπου στο 0,12 στριμμένη στο μπλε κατσαβιδάκι. Γιατί να αγχωθώ να την πάω παραπάνω? Έχω και ένα πιο λεπτό συρματάκι που μου τη βγάζει παραπάνω.
Εγω απορω,πως δεν εχει καρφωσει ακομη τον ατμοποιητη στον τοιχο με την μασετα του.....
Μπορείς να εχεις 2 αν εχεις 4 πόλους, με 3 δεν γίνεται... εκτός αν οι θετικοί είναι χωρίς μόνωση...
Ε σκέφτομαι να αρχισω τη συρματογλυπτική, να αγχώσω λιγο τον ΤεοΤσιΠί... :bawl:
Εγω απορω,πως δεν εχει καρφωσει ακομη τον ατμοποιητη στον τοιχο με την μασετα του.....
Διότι είμαι πράος, γλυκύτατος και φιλήσυχος άνθρωπος...
dimmie_72
08/02/2016, 21:18
αυτός γιατί; άααααααλλοι είναι που δεν μπορούν να στήσουν :p
Αρχισαμεεεεε....
Μπορείς να εχεις 2 αν εχεις 4 πόλους, με 3 δεν γίνεται... εκτός αν οι θετικοί είναι χωρίς μόνωση...
Ε σκέφτομαι να αρχισω τη συρματογλυπτική, να αγχώσω λιγο τον ΤεοΤσιΠί... :bawl:
Δεν υπάρχει αισθητήρας θερμοκρασίας. Η αντίσταση όταν ζεσταίνεται αλλάζει η τιμή της. Το τσιπ καταλαβαίνει την θερμοκρασία απ' την μεταβολή της τιμής της αντίστασης (γι' αυτό δεν θέλουμε hot spot στο tc).
Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις δυο αντιστάσεις ακριβώς (ακριβώς όμως) ίδιες, που να ζεσταίνονται ακριβώς το ίδιο και οι δύο? Αν όχι η μια θα είναι το hot spot σου.
Επίσης με 2 αντιστάσεις δε θα είναι εύκολο να το σηκώσεις πάνω απ' το 0,10.
Το ξερεις οτι γραφεις στο "Ηλεκτρονικο τσιγαρο" και οχι στα ανεκδοτα ετσι;
Το ξερεις οτι γραφεις στο "Ηλεκτρονικο τσιγαρο" και οχι στα ανεκδοτα ετσι;
Μα ναι...
Όσοι κάνετε Ni200, έχετε παρατηρήσει ότι θέλει γύρω στις 24 ώρες πριν αρχίσει να αποδίδει καλά; 3η αντισταση και το ίδιο σύμπτωμα ή κάνω κάτι λάθος;
Και στο kanthal και στο mesh θέλει λίγο μεχρι να δέσει το πάντρεμα των υλικών.Σωστά το κάνεις.
Άλλος ειναι ο άμπαλος εδώ :smokin:
Και στο kanthal και στο mesh θέλει λίγο μεχρι να δέσει το πάντρεμα των υλικών.Σωστά το κάνεις.
Άλλος ειναι ο άμπαλος εδώ :smokin:
Merci.
Σας αγνοώ. .....
Kfl συνέχεια. ....αντιστασουλα 3mm διάμετρο και 1.0 ohm.
Γερο χτύπημα και γεύση εντελώς διαφορετική (για το ιδιο υγρο μιλαω)απ'οτι εχω πάρει με τους αλλους ατμο.
Χμμμμ......not bad...
Ni200 0.20 subtank mini 11 σπειρες 0,231 βγήκε. Προτιμώ το kanthal όμως.
351767
Teo σαν τον kfl+ δύσκολα βρίσκεις άλλον.
chillipf
09/02/2016, 10:54
Καλά έχω 3 καυφούν, ό ένας κανονικός οι άλλοι 2 γιαλαντζί & κανενός η συμπεριφορά δεν μοιάζει με τον άλλον
ούτε οι 2 γιαλαντζί μεταξύ τους δηλαδή.
Πάντως μακράν καλύτερος είναι ο κανονικός.
Τους παλεύω με αντίσταση 1,5 - 1,8.
Ni200 0.20 subtank mini 11 σπειρες 0,231 βγήκε. Προτιμώ το kanthal όμως.
351767
Teo σαν τον kfl+ δύσκολα βρίσκεις άλλον.
Σίγουρα το αριστερό lead δεν ακουμπάει την 2η σπείρα;
Δεν ακουμπάει.Στους 170 βαθμούς το έχω στα 22 joules.Ντουμάνι έχει δε μπορώ να πώ αλλά υστερεί λίγο σε γευση.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το Ni και βαριέμαι να το ψάξω,ειναι αν κατα το άτμισμα ειναι φυσιολογικό να ανεβάινει η τιμή της αντίστασης και μόλιος κρυώνει να κατεβαίνει.Mε IPV D2 mini είμαι.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι με το συγκεκριμένο μοντάκι ειναι φυσιολογικό.Αλλά,ειναι όντως έτσι;
Δεν αντιλέγω. Απλα ειναι για αλλο στυλ ατμισματος.
Σφικτο τσιγαρισιο.
Ενιτ: Για τον kfl αναφέρομαι.
απο κάτω και δίπλα απο τον πόλο έχει μια βίδα.Ξεβίδωσε την και θα ελαφρώσει λίγο.
@Chilipf και εγω έχω έναν γιαλατζί,κατασκευαστικά υστερεί του αυθεντικού αλλά σε γευσή αποδίδει σωστά.Η βάση του σωστή είναι.Στο τανκάκι και στο top cap υστερεί.Ειχα περίσσευμα απο steam tuners,τα κότσαρα επάνω και πάει τραίνο πλέον.Έναν άλλον γιαλατζί που ήρθε πρόσφατα τον έκανα φρανκενστάιν για να δουλέψει σωστά και έβαλα στον σωστό τον δρόμο έναν συμφορουμίτη.
Δεν ακουμπάει.Στους 170 βαθμούς το έχω στα 22 joules.Ντουμάνι έχει δε μπορώ να πώ αλλά υστερεί λίγο σε γευση.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με το Ni και βαριέμαι να το ψάξω,ειναι αν κατα το άτμισμα ειναι φυσιολογικό να ανεβάινει η τιμή της αντίστασης και μόλιος κρυώνει να κατεβαίνει.Mε IPV D2 mini είμαι.Κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι με το συγκεκριμένο μοντάκι ειναι φυσιολογικό.Αλλά,ειναι όντως έτσι;
Το ίδιο κάνει σε όλα τα modάκια (eVic VTC mini εγώ).
Σας αγνοώ. .....
Γερο χτύπημα και γεύση εντελώς διαφορετική (για το ιδιο υγρο μιλαω)απ'οτι εχω πάρει με τους αλλους ατμο.
Χμμμμ......not bad...
Καλά, σε βλέπω να μαζεύεις πολύ ξύλο στο τέλος... :lol:
Καλά, σε βλέπω να μαζεύεις πολύ ξύλο στο τέλος... :lol:
Δεν φοβάμαι ρε συ...
Ξέρω κατι τυπους με μαχαιρια και τσεκουρια......θα καθαρίσουν αυτοι για εμένα. .....
Δεν φοβάμαι ρε συ...
Ξέρω κατι τυπους με μαχαιρια και τσεκουρια......θα καθαρίσουν αυτοι για εμένα. .....
Κάτσε να γιάνει ο άλλος και θα σου πω... :smokin:
dimmie_72
09/02/2016, 11:44
Σας αγνοώ. .....
Χμμμμ......not bad...
αφού σε χαλάει...
γιατί δεν έμενες στο ναυτίλο; :confused:
αφού σε χαλάει...
γιατί δεν έμενες στο ναυτίλο; :confused:
Ξεκόλλα απο τον ναυτιλο βρε!
Δεν είναι το ίδιο. Το οτι το κόστος προς αποδοση ειναι αυξημενο ειναι αλλο καπέλο.
Δεν είναι το ίδιο. Το οτι το κόστος προς αποδοση ειναι αυξημενο ειναι αλλο καπέλο.
Αυτός ξεκόλλησε αλλά έπεσε στον κθούλου... Πλύσου ντύσου... :bawl:
dimmie_72
09/02/2016, 12:32
εγώ ξεκόλλησα, για σένα το λέω!
... που έχεις περάσει από 6-7 ατμοποιητές, καμιά 50αριά σύρματα και 159 βαμβάκια για να καταλήξεις στο 1Ω.
:bawl:
ε ναι!
η αντίσταση αυξάνεται με τη θερμοκρασία :)
εγώ ξεκόλλησα, για σένα το λέω!
... που έχεις περάσει από 6-7 ατμοποιητές, καμιά 50αριά σύρματα και 159 βαμβάκια για να καταλήξεις στο 1Ω.
:bawl:
Δεν κατεληξα πουθενά.
Κάθε αλλαγή συρμα ,σπειρες,μηκος και απόσταση σπειρων φέρνει εντελως αλλο αποτέλεσμα. Οπότε καταλαβαινεις οτι οι συνδυασμοί ειναι σχεδόν ατελείωτοι.
dimmie_72
09/02/2016, 12:46
Δεν κατεληξα πουθενά.
Κάθε αλλαγή συρμα ,σπειρες,μηκος και απόσταση σπειρων φέρνει εντελως αλλο αποτέλεσμα. Οπότε καταλαβαινεις οτι οι συνδυασμοί ειναι σχεδόν ατελείωτοι.
καλά όταν σοβαρεύεις, ψαρώνω! :sweat:
καλά όταν σοβαρεύεις, ψαρώνω! :sweat:
Ειδες!!
Ουτε ο σναηπερ τολμησε να γραψει.......
Μιλαμε στομοσαν τα μαχαίρια του.....
dimmie_72
09/02/2016, 12:49
Ειδες!!
μου έστειλε πμ, πάει να βγει ελεύθερος ασκήσεων. :eek:
Ειδες!!
Μιλαμε στομοσαν τα μαχαίρια του.....
Εχω κουρνιάσει στην αλεποφωλιά μου, και τρέμω απο το φόβο...
Τεο μείνε σε ένα set up που σε καλύπτει και θα είσαι κομπλέ. Όλα τα άλλα απλά υπάρχουν για να γίνονται. Ένα set up και craftsmanship (τι είπα τώρα).
Και μια ερωτηση προς τους TCδες.
Τι σας εκανε να πατε προς αυτη την λυση (tc);
Σας ταίριαξε γευστικά το ni-ti;
Στο ότι στο Ti/Νi (και πιθανώς SS316) δεν αλλάζει η δομή του σε θερμοκρασίες του εύρους των mod και δεν απαπνέεις βαρέα (και τοξικά) μέταλλα.
Περιέργεια και ότι το έβλεπα συχνά μπροστά μου. Θέλει και άλλο διάβασμα όμως το TC. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται αυτό και στο πατροπαράδοτο kanthal όμως.
Περιέργεια και ότι το έβλεπα συχνά μπροστά μου. Θέλει και άλλο διάβασμα όμως το TC. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται αυτό και στο πατροπαράδοτο kanthal όμως.
Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που έγραψα;
Βρήκαν τον αλγόριθμους για ni και Τi γιατί αυτά τα μέταλλα είναι πιο σταθερά όταν θερμανθούν.
Δες εδω:
https://www.youtube.com/watch?v=fs6R_0gbo-Y
Κι εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=YtpwXSs2bDU
Kάτι Ελληνικό (https://www.youtube.com/watch?v=5j8G9xyFDM4) γι αυτούς που φτιάχνουν τα υγρά τους μόνοι.
dimmie_72
10/02/2016, 14:31
351865
μόλις έστησα με το μονό deck.
ερώτηση: με ss316 μπορώ να το δουλεύω σε power mode η πρέπει αναγκαστικά tc;
Και στα 2 νομίζω παίζει. Με το καλό, με γεια και να το χαρείς το χταπόδι.
Kάτι Ελληνικό (https://www.youtube.com/watch?v=5j8G9xyFDM4) γι αυτούς που φτιάχνουν τα υγρά τους μόνοι.
Faiiil.
Δεν είναι παρασκευαστης
Αναδευτήρας είναι με θερμοκρασία. Fail Fail fail.
Για λεγε μαστορα...
:a014:
dimmie_72
10/02/2016, 15:00
Και στα 2 νομίζω παίζει. Με το καλό, με γεια και να το χαρείς το χταπόδι.
παίζει αλλά λέω μήπως δεν κάνει, δλδ μήπως πρέπει αποκλειστικά σε tc ss316.
dimmie_72
10/02/2016, 15:01
Για λεγε μαστορα...
:a014:
ενώ έχει πολύ καλή γεύση αναδεικνύονται αρώματα κλπ δεν μπορώ να φτιάξω ντουμάνι.
παίζει αλλά λέω μήπως δεν κάνει, δλδ μήπως πρέπει αποκλειστικά σε tc ss316.
Το μοντακι δέχεται ss;
Η μονο ni-ti;