View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
manhunter
26/06/2015, 11:25
Απο steam tuners λέτε παιδιά;
Ναι, άμεσοι και ευγενικοτατοι.
Ορίστε και φωτό.337724
chillipf
26/06/2015, 11:33
Μικραίνει κατά πολύ τον Lite +
Ομορφαίνει (υποκειμενικό)
Το βασικό είναι ότι βγάζωντας το drip tip, βλέπεις κατ ' ευθείαν βαμβάκι-αντίσταση για οποιοδήποτε έλεγχο και διορθώσεις. Έτσι όπως είναι, κάνει και για dripping.
Ok ευχαριστώ.
Θα τους επισκεφτώ..
manhunter
26/06/2015, 11:35
Ok ευχαριστώ.
Θα τους επισκεφτώ..
Μειώνεται και η χωριτικότητα φυσικά, στα 2,5 από 4,5
Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί όντως :beer:
chillipf
26/06/2015, 11:37
Κάνει και σε εσάς misfire το istick;
όπως είπα και παραπάνω, & τα 2 που είχα-έχω, μου κάνουν διάφορα με το κουμπί.
φερ' ειπείν πατάς και δεν ακούει.
το πατάς τεχνηέντως υπό άλλη γωνία (προσπτώσεως του δαχτύλου) και ακούει.
το πρωί ακούει σε δυνατό πάτημα, το βράδυ θέλει απαλά....
μήτε γκόμενα να ήτανε.
Το άνοιξα μία να δώ μήπως μπορώ να το καθαρίσω από μέσα (το κουμπί), αλλά το ξανάκλεισα γρήγορα.
Πολύπλοκο μου φάνηκε.
Αλλά αυτό έχουμε, με αυτό θα προχωρήσουμε προς το παρόν.
dimmie_72
26/06/2015, 22:44
λοιπόν, σήμερα πήρα ευγενική χορηγία για δοκιμή το aspire nautilus που αποτελεί και την 1η μου επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογία μιας και η προηγούμενη είναι με το eGo-T.
Στις δοκιμές ξεκίνησα από 8W και κατέληξα στα 12.2W. Φυσικά τεράστια διαφορά από την προηγούμενη εμπειρία μου. Δυστυχώς στην προσπάθεια να το δοκιμάσω όσο πιο γρήγορα, κατέληξα στην τοπική αγορά για υγρό αναζητώντας κάποιο καπνικό υποκατάστατο του Marlboro light. Γράφει επάνω eCIG και μόνο προς Marlboro δεν φέρνει. Επί πλέον στο τέλος αφήνει μια γλυκιά επίγευση που εμένα δεν μαρέσει, αλλά πιστεύω είναι χαρακτηριστικό όλων των υγρών. Τουλάχιστον αυτό λέει η προηγούμενη εμπειρία μου με το eGo-T όπου αυτή υπήρχε σε ότι υγρό κι αν διάλεγα.
Θα μπορούσε κάποιος-οι να μου υποδείξει πηγή προμήθειας αξιόπιστων υγρών; Προτιμητέο θα ήταν κάποιο που να έχει κάποιο ελαφρύ άρωμα που όμως δεν θα παραπέμπει σε φρούτα, καρύδες κλπ γιατί παρατηρώ τον teo και σα νάχει αρχίσει να κουνιέται λίγο τώρα τελευταία (ίσως όμως να προέρχεται απ την υπερβολική ποσότητα που εισέπνευσε μετά το ατύχημα με τη διαρροή), κάτι σαν τον Δανέζικο καπνό η αρωματικό καπνό πίπας.
P.S. επί πλέον το παιδί όπου κινείται αναδύεται ένα ηδυπαθές άρωμα και ακολουθούν κάτι τύποι περίεργοι, δεν ξέρω τι τρέχει.... :bawl:
Θα μπορούσε κάποιος-οι να μου υποδείξει πηγή προμήθειας αξιόπιστων υγρών; Προτιμητέο θα ήταν κάποιο που να έχει κάποιο ελαφρύ άρωμα που όμως δεν θα παραπέμπει σε φρούτα, καρύδες κλπ γιατί παρατηρώ τον teo και σα νάχει αρχίσει να κουνιέται λίγο τώρα τελευταία (ίσως όμως να προέρχεται απ την υπερβολική ποσότητα που εισέπνευσε μετά το ατύχημα με τη διαρροή), κάτι σαν τον Δανέζικο καπνό η αρωματικό καπνό πίπας.
P.S. επί πλέον το παιδί όπου κινείται αναδύεται ένα ηδυπαθές άρωμα και ακολουθούν κάτι τύποι περίεργοι, δεν ξέρω τι τρέχει.... :bawl:
Πολλές σελίδες πίσω οταν το ξεκίνησα και εγω,μου είχε φράψει ο abel ο εξωγήινος." Η φάση είναι trial and error" και είχε δίκιο.Κάθετα,απόλυτο δίκιο.Αμα δεν δοκιμάσεις δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει γευση.Υπνεθυμίζω.Μην ψάχνεις να βρεις τσιγαρίσια γευση.Δεν υπάρχει,αλλά και καλύτερα που δεν υπάρχει.Ένας κόσμος γευσεων ανοίγεται μπροστά σου και πίστεψε με η γευση τασάκι ΔΕΝ είναι αυτή που θες.
Tip. Δοκίμασε της after8 το smoke,απο atmos lab, το αγρίνιο, (θυμίζει χορτάρι) T-juice primo verde(χαλασμένη αντιβίωση με εσάνς ψόφιου κουναβιού που έπεσε σε υπόνομο),αλλά και πάλι,δύσκολα θ ακαθήσεις σε ένα.
Αν σου αρέσει η κανέλα και το μπισκότο,ο καλύτερος συνδιασμός είναι απο atmos lab το cinnamon cookie.Θα πάθεις ΙΚΤΕΡΟ.Γαμεί.
dimmie_72
27/06/2015, 00:05
Πολλές σελίδες πίσω οταν το ξεκίνησα και εγω,μου είχε φράψει ο abel ο εξωγήινος." Η φάση είναι trial and error" και είχε δίκιο.Κάθετα,απόλυτο δίκιο.Αμα δεν δοκιμάσεις δεν μπορεί κανείς να σου υποδείξει γευση.Υπνεθυμίζω.Μην ψάχνεις να βρεις τσιγαρίσια γευση.Δεν υπάρχει,αλλά και καλύτερα που δεν υπάρχει.Ένας κόσμος γευσεων ανοίγεται μπροστά σου και πίστεψε με η γευση τασάκι ΔΕΝ είναι αυτή που θες.
Tip. Δοκίμασε της after8 το smoke,απο atmos lab, το αγρίνιο, (θυμίζει χορτάρι) T-juice primo verde(χαλασμένη αντιβίωση με εσάνς ψόφιου κουναβιού που έπεσε σε υπόνομο),αλλά και πάλι,δύσκολα θ ακαθήσεις σε ένα.
Αν σου αρέσει η κανέλα και το μπισκότο,ο καλύτερος συνδιασμός είναι απο atmos lab το cinnamon cookie.Θα πάθεις ΙΚΤΕΡΟ.Γαμεί.
Aυτό το γλυκερό δεν μπορώ ρε γμτ! Ποιο είναι το υγρό που δεν τόχει, να το χτυπήσω άμεσα!
Α, και από που!
To bebeca της atmoς τι λέει? Έχω ακούσει τόσα από τόσους που λέω να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς στο τοπικό κατάστημα δεν βρίσκω τίποτα και όσα έχει αν δεν τα δοκιμάσω στον δικό μου ατμοποιητή δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Σε γενικές γραμμές προτιμώ τα καπνικά, όχι επειδή μοιάζουν με τσιγάρο, δε μοιάζουν, απλά επειδή έχουν πιο διακριτικά αρώματα.
Από τσιγαρογεύσεις λένε ότι το τζινα είναι καλό (atmos lab?) και το μόνο που μοιάζει λίγο (φέρνει κάπως στο άρωμα) στον καπνό virginia.
Toli η περιγραφές σου τα σπάνε. Αυτά που είπες είναι όλα καπνικά?
Αγοράστε τωρα γιατι αύριο θα αποσταζουμε τις καλτσες μας....
.
Aυτό το γλυκερό δεν μπορώ ρε γμτ! Ποιο είναι το υγρό που δεν τόχει, να το χτυπήσω άμεσα!
Α, και από που!
Πήρα αυτό (http://www.safesmoking.gr/eliquid-natura-burley-tobacco-30ml.html) locally γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές. Στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μετά έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα που δεν σε κουράζει. Μάλλον προς το αδιάφορο φέρνει χωρίς καμία έντονη γεύση-αρωμα. 100% vg μέτριο χτύπημα.
Αγοράστε τωρα γιατι αύριο θα αποσταζουμε τις καλτσες μας....
.
Το έφτιαξες μωρέ? Αν δε τα καταφέρνεις με το βαμβάκι που έχεις, βάλε άλλο. Αλλα αυτό που έχεις είναι πολύ καλό να ξέρεις.
dimmie_72
27/06/2015, 00:41
Πήρα αυτό (http://www.safesmoking.gr/eliquid-natura-burley-tobacco-30ml.html) locally γιατί δεν έχω και πολλές επιλογές. Στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά μετά έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα που δεν σε κουράζει. Μάλλον προς το αδιάφορο φέρνει χωρίς καμία έντονη γεύση-αρωμα. 100% vg μέτριο χτύπημα.
αυτό λουλούδια λέει...
α, καλά!
εγώ λουλούδια, ο άλλος καρύδες, μας βλέπω ανάρτηση κάθε μέρα στο fb απ τους πιτσιρικάδες, που θα εμφανιστούμε απόψε.... :(
:rotflmao:
Το έφτιαξες μωρέ? Αν δε τα καταφέρνεις με το βαμβάκι που έχεις, βάλε άλλο. Αλλα αυτό που έχεις είναι πολύ καλό να ξέρεις.
337778
Του έβαλα τα 2/3 του πάχους απο το βαμβακι και βαράει σωστά.
Εντάξει. ......καμία σχέση οι έτοιμες αντιστάσεις με το επισκευασιμο. ....
dimmie_72
27/06/2015, 00:48
μαρέσει. 1 είναι σίγουρα αυτό στην παραγγελία.
αυτό λουλούδια λέει...
α, καλά!
εγώ λουλούδια, ο άλλος καρύδες, μας βλέπω ανάρτηση κάθε μέρα στο fb απ τους πιτσιρικάδες, που θα εμφανιστούμε απόψε.... :(
:rotflmao:
Παιδιά των λουλουδιώνΕ κιέτσ'? :lol:
Άσε τι λέει ρε, καμια σχέση! Στο είπα μόνο και μόνο επειδή δεν έχει τίποτα έντονο.
zannisvel
27/06/2015, 06:16
Για καπνικο δοκιμαστε και το Αγρινιο απο atmos lab.
http://atmoslab.com/en/product/agrinio-eliquid
Το ατμιζω μηνες τωρα το πρωι με το καφε.
BTW Ο νανο εχει αρχισει και συνηθιζεται.
To bebeca της atmoς τι λέει? Έχω ακούσει τόσα από τόσους που λέω να το πάρω χωρίς να το δοκιμάσω. Έτσι κι αλλιώς στο τοπικό κατάστημα δεν βρίσκω τίποτα και όσα έχει αν δεν τα δοκιμάσω στον δικό μου ατμοποιητή δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Σε γενικές γραμμές προτιμώ τα καπνικά, όχι επειδή μοιάζουν με τσιγάρο, δε μοιάζουν, απλά επειδή έχουν πιο διακριτικά αρώματα.
Από τσιγαρογεύσεις λένε ότι το τζινα είναι καλό (atmos lab?) και το μόνο που μοιάζει λίγο (φέρνει κάπως στο άρωμα) στον καπνό virginia.
Toli η περιγραφές σου τα σπάνε. Αυτά που είπες είναι όλα καπνικά?
Το bebeca προσπαθεί να μοιάσει στο tribeca της Halo.Καπνικά είναι ναι.Εκτός απο το cinnamon cookie.Απο τα πλέον επιτυχημένα ζουμιά με πολλούς θαυμαστές.Σε εμένα δεν έκατσε.Γενικότερα ειναι δύσκολο να προτείνεις γευσεις γιατι τα γούστα διαφέρουν.
Πετυχημένα επίσης θεωρω τα υγρά της Liqua όπως american blend,turkish tobaco,virginia.Ειναι και σε καλή τιμή.Περίπου 4 μήνες τώρα φτιάχνω μονος μου και πάνω κάτω έχω βρει τη συνταγη πως τη θέλω.Βαρύ καπνικό με κατάληξη καβουρδισμένου αμύγδαλου και ελαφριά βανίλια καραμέλα.Με μια ιδέα fudge brownie.Ευκολο,το πετυχαίνω σχεδόν πάντα και με καλύπτει.Δε γλυκίζει καθόλου αλλά αφήνει ασχημη μυρωδιά στον χώρο.
Προσεχώς θα έχω εναν lite plus και εγώ οπότε θα πεταχτώ απο steam tuners να τον κάνω top fill να γουστάρω.
A,και τα ελληνικά after8 ειναι πολύ καλά έτοιμα υγρά και σε normal τιμές.
manhunter
27/06/2015, 10:55
1. Ότι πάρετε με άρωμα κανέλας, να ξέρετε οτι η μυρωδιά φεύγει πολύ δύσκολα απο τον ατμοποιητή αν θέλετε να αλλάξετε υγρό μετά.
2. Το bebeca , και το απλό και το mist, σε 2 ημέρες γίνεται χόρτο δυστυχώς. Απο όσο ξέρω έχει σταματήσει να βγαίνει, και οτι βλέπετε είναι παλιές παρτίδες, για αυτό και η προσφορά.
Εμένα μου αρέσουν, Cosmic Fog και Dan Lucas, δοκιμάστε τα.
Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα μαγαζιά (όχι για αγορά mod, αυτά απ΄εξω) αλλά σαν το esmokers.gr στην Θεσσαλονίκη, δεν έχω δει εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση, αλλά του αξίζει. Μόνο και μόνο που οι μισοί Αθηναίοι ατμιστές αγοράζουν από εκεί κάτι λέει.
Μακάρι να μπορούσα να στηρίξω τον Theod, αλλά τα προιόντα που έχει (αν και απο εκει ξεκίνησα πριν 2 χρόνια περίπου) δεν με καλύπτουν.
yianyian
28/06/2015, 02:58
Τα καλύτερα καπνικά που έχω δοκιμάσει είναι το RY-4 και το virginia από flavourart.
Πλέον είναι τα καθημερινά μου καπνικά με ήπια γλυκίζουσα γεύση που δεν κουράζουν :pipila:
7gibernau
28/06/2015, 03:22
.Βαρύ καπνικό με κατάληξη καβουρδισμένου αμύγδαλου και ελαφριά βανίλια καραμέλα.Με μια ιδέα fudge brownie.
.
Πριν καιρο είχα ρωτήσει αν έχει βάλει κανείς χασισελαιο,wtf τώρα βάζετε και βαφλες;;;;
Μερικά συμπεράσματά από την μέχρι τώρα χρήση του subtank mini.
Ο νεος ατμοποιητης είναι φτιαγμένος για χρήση παχύρρευστων υγρών .
Οι οπές παροχής υγρού είναι μεγάλες και πρέπει να στηθει με αρκετό φυτιλι.
Όμως με τις αντιστάσεις που έρχεται δεν είναι εφικτό λογο της μικρής διαμέτρου που είναι τυλιγμενες.
Θα δοκιμάσω να τυλιξω μια με μεγαλυτερη διάμετρο και θα επανέλθω να σας πω εντυπώσεις.
Βρέθηκα με ενα cloupor mini και έναν kayfun lite plus.Σημερα πήρα και ένα nano quartz tank απο steam tuners.Το μόνο σπαστικό είναι ο,τι γεμίζει απο κάτω απο μια πολύ σπαστική βίδα η οποία σίγουρα θα χαθεί.Σε σχέση με τον subtank mini ο kayfun έχει ένα κλικ καλύτερη γευση.Τρελλή διαφορά όπως περίμενα όχι αλλα είναι ομορφος άτμο/της.
To δικό μου το sub box δεν έχει έρθει ακόμη για να δω τι παίζει στο στήσιμο αλλά τι στην ευχή,θα έρθει.επίσης,βρήκα ένα site απο Πολωνία με πολύ καλές τιμές στα αρώματα TPA κτλ.Τα μεταφορικά για ελλαδισταν είναι 6 ευρώ.Στη παραγγελία παίζουν και δωράκια κατι δικά τους υγρά τα οποία είναι ευχάριστα.
dimmie_72 Σβήσε μηνύματα,έχει γεμίσει το inbox σου.
dimmie_72
03/07/2015, 06:38
dimmie_72 Σβήσε μηνύματα,έχει γεμίσει το inbox σου.
ok.
Λοιπον,ήρθε πριν λίγο το subox.Εστησα το rda κομμάτι κατευθείαν και δουλευει μια χαρά χωρίς διαρροές.Θέλει περισσότερο βαμβάκι σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό αλλά αποδίδει εξίσου καλά.Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και με σκέτη vg να δω τι παίζει με τα παχύρρευστα υγρά.(Αυτό μάλλον δεν ακούστηκε σωστά).Βέβαια είναι 0,5 (βαριέμαι να στρίβω σύρμα τώρα) οπότε είναι αρκετά ζεστός ο ατμός.Δεν είμαι σίγουρος πόσο θα κρατήσει ο πόλος του mod που δεν είναι ρυθμιζόμενος.Θέλει προσοχή εκεί.Το νέο δαχτυλίδι αέρα δε μου άρεσε πολύ αλλά είναι πιο σκληρό στη περιστροφή του οπότε,δύσκολα θα χαθεί η ρύθμιση που θα βάλεις.Ειναι πολύ κομψό και με ωραίο φινίρισμα το οποίο και αυτό δε ξέρω πόσο θα αντέξει.Ελπίζω να υπάρξει θήκη.Εργονομικά είναι άψογο.
Δοκίμασα και τη νέα εργοστασιακή κεφαλη.Διαρροή δεν είχα απο πουθενά αλλα δε σκάει σωστά τη γευση το οποίο ήταν αναμενόμενο.Θα προτιμήσω το rda οπου έτσι μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου.
Αρχίζει και ξεφλουδιζει στην βαση του ατμοποιητη.
Οπως έγραψα και παραπάνω, για υγρα 50/50που δουλεύω εγω θέλει παραπάνω φυτιλι για να μην εχεις διαρροές.
Μερικά συμπεράσματά από την μέχρι τώρα χρήση του subtank mini.
Ο νεος ατμοποιητης είναι φτιαγμένος για χρήση παχύρρευστων υγρών .
Οι οπές παροχής υγρού είναι μεγάλες και πρέπει να στηθει με αρκετό φυτιλι.
Όμως με τις αντιστάσεις που έρχεται δεν είναι εφικτό λογο της μικρής διαμέτρου που είναι τυλιγμενες.
Θα δοκιμάσω να τυλιξω μια με μεγαλυτερη διάμετρο και θα επανέλθω να σας πω εντυπώσεις.
Οι αντιστάσεις που έχει μέσα έχουν περίπου 2.5mm διάμετρο. Μια χαρά είναι. Έφτιαξα και 3mm, δεν αξίζει, δεν έχει νόημα. Με το κατσαβιδάκι που έχει μέσα είναι πολύ μικρές 2mm.
Με 2,5mm διάμετρος αντίστασης, 0,25 πάχος σύρματος και 4 σπείρες βγαίνει 0,9 - 1Ω. Δουλεύει από 12W και πάνω (έως 18 το έχω δοκιμάσει). 5 σπείρες 1.1Ω
Κάνε δοκιμές να βρεις πόσο σφιχτό χρειάζεται να είναι το βαμβάκι μέσα στην αντίσταση και πόσο βαμβάκι χρειάζεται έξω ώστε να μην έχεις διαρροές αλλά και να διαβρέχεται σωστά.
Το πόσο θα βάλεις εκτός αντίστασης για να καλύψεις τις τρύπες δεν εξαρτάται απ' το πάχος της αντίστασης.
Το είδος του βαμβακιού παίζει και αυτό ένα μικρό ρόλο.
Αν δεν έχεις διαρροές και δεν σου βγάζει καμένο μετά από λίγο, τότε η ποσότητα που βάζεις έξω είναι σωστή. Δεν έχεις βρει ακόμα πόσο σφιχτό πρέπει να είναι το βαμβάκι που βρίσκεται μεσα στην αντίσταση και παράγει τον ατμό.
Λοιπον,ήρθε πριν λίγο το subox.Εστησα το rda κομμάτι κατευθείαν και δουλευει μια χαρά χωρίς διαρροές.Θέλει περισσότερο βαμβάκι σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό αλλά αποδίδει εξίσου καλά.Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και με σκέτη vg να δω τι παίζει με τα παχύρρευστα υγρά.(Αυτό μάλλον δεν ακούστηκε σωστά).Βέβαια είναι 0,5 (βαριέμαι να στρίβω σύρμα τώρα) οπότε είναι αρκετά ζεστός ο ατμός.Δεν είμαι σίγουρος πόσο θα κρατήσει ο πόλος του mod που δεν είναι ρυθμιζόμενος.Θέλει προσοχή εκεί.Το νέο δαχτυλίδι αέρα δε μου άρεσε πολύ αλλά είναι πιο σκληρό στη περιστροφή του οπότε,δύσκολα θα χαθεί η ρύθμιση που θα βάλεις.Ειναι πολύ κομψό και με ωραίο φινίρισμα το οποίο και αυτό δε ξέρω πόσο θα αντέξει.Ελπίζω να υπάρξει θήκη.Εργονομικά είναι άψογο.
Δοκίμασα και τη νέα εργοστασιακή κεφαλη.Διαρροή δεν είχα απο πουθενά αλλα δε σκάει σωστά τη γευση το οποίο ήταν αναμενόμενο.Θα προτιμήσω το rda οπου έτσι μπορώ να το φέρω στα μέτρα μου.
Ναι ο πόλος δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ αυτό που βιδώνει εκεί είναι πιο μακρύ απ' τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα όταν πας να χρησιμοποιήσεις άλλο ατμοποιητή να θέλει λίγο τράβηγμα προς τα έξω (μη το κάνεις χωρίς να τον σβήσεις πρώτα).
Το φινίρισμα θα αντέξει λιγότερο απ' ότι αν ήταν νικελ. Εμένα πάντως το μονο που με απασχολεί είναι η εργονομία και η απόδοση.
Την αντίσταση που είχε μέσα στα πόσα w την χρησιμοποιείς?
Ο πόλος τι μπορεί να πάθει?
manhunter
03/07/2015, 12:04
o πόλος τι μπορεί να πάθει?
Μπορεί με το βάλε-βγάλε να πέσει προς τα μέσα ή μακροπρόθεσμα να κολλήσει. Επίσης, σίγουρα δεν θα παίζει με όλους τους ατμο
:beer:
Δεν παίζει με όλους τους ατμο αν δε τον πειράξεις.
Τον δουλεψα όλη μέρα σήμερα στη δουλειά.Κανένα πρόβλημα απολύτως.Ουτε διαρροή ουτε τπτ.Οπως είναι και ο παλιός δουλευει.
Tip:Οσο πιο χαμηλά προς το deck φέρεις την αντίσταση,τόσο λιγότερο σκάσιμο στο πρώτο πάτημα έχει.Θέλει βέβαια πολύ βαμβάκι για να μειώσεις το σκάσιμο οπότε,έκοψα το βαμβάκι σε σχήμα σφήνας ή πως να το πω,πλαγιαστού Λ ωστε όσο τραβάς,να μπουκώνει την αντίσταση.Κρατάς με το δάχτυλο κόντρα την αντίσταση και με το άλλο χέρι σριφογυρνάς το βαμβάκι μέχρι να καργάρει.Η αντίσταση ιιιισα σχεδόν στο πάτωμα του deck και όλα πήγαν καλά.Τζούρα χωρίς σκασίματα ειδικά απο τη δευτερη συνεχόμενη τζουρα και μετά.
Μήκος βαμβακιού:Αφου το περάσεις,γυρίζεις τις άκρες προς τα επάνω,(να θυμίζουν αυτιά κουνελιού) και περνας τη καμινάδα.Εκει που τελειώνει η καμινάδα,κόβεις τα αυτιά σύριζα με τη καμινάδα.Με μια οδοντογλυφίδα ή λεπτό κατσαβίδι,γυρνάς τα αυτιά που έχουν μείνει πλέον στο ύψος της καμινάδας προς τις τρυπες,βρέχεις με ζουμί και είσαι κυριλέ.Κλείνεις καμινάδα και το σκας.Επιτυχία δεδομένη.
@Daz την αντίσταση που έχει μέσα την έβγαλα και έστησα στο rda στο 0.9 Ohm και πάιζω στα 14 watts οπου μου δίνει πολύ απαλό ατμό,χλιαρό και με καλή γευση.Πιστευω στα 1.2 Ohm θα είναι καλύτερα με sweet spot στα 16-18 watts.
dimmie_72
09/07/2015, 13:29
έχει τύχει σε κανέναν πονοκέφαλος απ την επιλογή υγρού;
chillipf
09/07/2015, 13:31
Πονοκέφαλος όχι.
Αηδία ναι. :sick:
dimmie_72
09/07/2015, 13:48
http://www.dotshop.gr/innovation-1001-nights-10ml.html
ολόκληρη μέρα και δεν μπορώ να συνέλθω
zannisvel
09/07/2015, 13:54
Για πειτε γενικα καμια ιδεα για υγρα και γευσεις, περισσοτερο ρωταω για DIY αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει και factory για να το δοκιμασω πριν φτιαξω 200ml.
Εδω και αρκετο καιρο ατμιζω Αγρινιο απο ΑτμοςΛαμπ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
chillipf
09/07/2015, 14:02
Εγω αυτό τον καιρό φουμάρω Αtmos VG με περίπου 5 νικοτίνη,
και μισό-μισό R69Y & Μπισκότο.
Ωραίο είναι, καπνική αίσθηση. :cool:
M-type από TPA. Σα χόρτο είναι με απαίσια γεύση. Νομίζω θυμίζει Αγρίνιο.
Πονοκέφαλο όχι ποτέ. Ματωμα στα ουλα μόνο.
manhunter
09/07/2015, 14:03
http://www.dotshop.gr/innovation-1001-nights-10ml.html
ολόκληρη μέρα και δεν μπορώ να συνέλθω
Δεν τα έχω ξανακούσει αυτά τα υγρά.
Πόσο PG/VG έχουν αυτα?
dimmie_72
09/07/2015, 14:09
Πόσο PG/VG έχουν αυτα?
τώρα σώθηκες :tooth:
έχει τύχει σε κανέναν πονοκέφαλος απ την επιλογή υγρού;
Πονοκεφαλο 'καλο' μου εκανε ο turkish tobacco της Liqua.
Εντονη ενοχληση στο στομαχι ο Red Astaire της T-Juice.
5η μέρα άκαπνος.. οι 3 πρώτες ζόρικες.4η και 5η πολύ χαλαρα.
Οι συνηθειες δεν άλλαξαν. Καφεδάκια και ποτά κανονικά. Τσιχλιτσα και πολύ νερο με βοηθάει.
Δώστε μια και πετάξτε τα. Κουράγιο και δύναμη χρειάζετε.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,19378.0.html
Κλαίωωωωω :bawl::bawl::bawl::bawl:
costas_versys
09/07/2015, 22:29
5η μέρα άκαπνος.. οι 3 πρώτες ζόρικες.4η και 5η πολύ χαλαρα.
Οι συνηθειες δεν άλλαξαν. Καφεδάκια και ποτά κανονικά. Τσιχλιτσα και πολύ νερο με βοηθάει.
Δώστε μια και πετάξτε τα. Κουράγιο και δύναμη χρειάζετε.
Κράτα γερά. Μην αλλάξεις καμία συνήθεια στην ζωή σου εκτός από το ότι διέκοψες το κάπνισμα. Σύντομα στις επόμενες ημέρες η αυτοπεποίηθησή σου θα απογειωθει
Kayfun update.Δε συγκρίνεται η γευση που βγάζει με οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει.Καθαρότερη ανάλυση απο subtank mini (χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο mini υστερεί.)
Σε λίγες μέρες περιμένω να δοκιμάσω και έναν phenomenon Έλληνα κατασκευαστή και μάλλον θα μπω σε έξοδα απο ό,τι διαβάζω.
dimmie_72
15/07/2015, 19:32
μαρέσει. 1 είναι σίγουρα αυτό στην παραγγελία.
το παρέλαβα σήμερα. ιδιαίτερο, αλλά μη διανοηθείτε να ρίξετε πάνω από 2 σταγόνες στο μίγμα. νέφτι σε γάϊδαρο :eek:
το παρέλαβα σήμερα. ιδιαίτερο, αλλά μη διανοηθείτε να ρίξετε πάνω από 2 σταγόνες στο μίγμα. νέφτι σε γάϊδαρο :eek:
:tooth:
Ποιο μείγμα; Έτοιμο υγρό είναι. Τι έφτιαξες και τι έπαθες;
dimmie_72
16/07/2015, 01:48
Ποιο μείγμα; Έτοιμο υγρό είναι. Τι έφτιαξες και τι έπαθες;
με όλο το σεβασμό δάσκαλε, συμπυκνωμένο άρωμα χωρίς νικοτίνη για DIY μίξεις είναι... :blush:
θάθελα όμως να δω κάποιον που θα το βάλει να το ατμίσει σαν έτοιμο υγρό... :sweat::sweat:
:tooth:
Τι συρμα να προτιμήσω για τυλιγμα sub ohm αντιστάσεων;
28-24;
dimmie_72
18/07/2015, 14:29
28-24;
26
https://www.youtube.com/watch?v=T8rO6PoMgU4
Bob_o_mastoras
18/07/2015, 14:47
Πολυ επιστημη ρε παιδια αυτο το ηλεκτρονικο τσιγαρο...
Παρτε ενα καπνο να καπνισετε σαν ανθρωποι... :tooth::a48::smokin:
28-24;
28-32. 5 σπέιρες με διάμετρο 2mm θα σου βγάλει κοντα στο 0.7-0.8. Θα έχεις άγρια καυση όμως να το ξέρεις.
Αγορασα 28αρι και στις 5 σπειρες η αντίσταση ανεβαίνει στα 1.4 .......
Ο παλαβιαρης που ανεβασε ο dimmie χρησιμοποιεί 26αρι και βγαίνει στο 0.5 (εκει που θελω και εγω).
Με 32αρι δεν θα βγει στο θεό;
Όσο παχυτερο το σύρμα, τόσο μικρότερη η αντίσταση. Σε τι διάμετρο τυλιξες;
Το 28 τι στον φουτσο είναι;
Δεν είναι νούμερο που μετρας την διάμετρο;
Εννοώ το τυλιγμα πάνω σε τι διάμετρο το έκανες. Όχι τον αριθμό του συρματος. Ο μουσιας στο βίντεο είναι πανεπιστήμονας.
3mm τρυπανακι χρησιμοποιησα.
Ίσως γιαυτό βγήκε 1.4. Με 2 mm που κάνω εγώ, βγαίνει 0,7~
Ξεχασα να πω......
Halo belgian chocolate.
Χαλι...........
και το πληρωσα και ακριβά. :mad:
Εχει δοκιμάσει καποιος derailed απο suicide bunny;
Nostradamus
19/07/2015, 14:17
Πολυ επιστημη ρε παιδια αυτο το ηλεκτρονικο τσιγαρο...
Παρτε ενα καπνο να καπνισετε σαν ανθρωποι... :tooth::a48::smokin:
Οσο περισσοτερο διαβαζω αυτο το θεμα τοσο ποιο χαζος αισθανομαι... :a014:
Εχει δοκιμάσει καποιος derailed απο suicide bunny;
Φίλε άμα δεν έχεις δοκιμάσει κάλτσα αιχμαλώτου με εσανς κουναβιού, δε ξέρεις τι χάνεις. Το derailed δε το λες και φτηνό πάντως. Το μόνο που ξέρω είναι πως έχει καλές κριτικές.
Ρε παιδιά μια βοήθεια στον νέο.
Λοιπόν έχω χαθεί στις πληροφορίες του ίντερνετ και δεν έχω καταλάβει τπτ.
Ψάχνω για να αγοράσω ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά έχω χαθεί πραγματικά.
Για πείτε καμία πρόταση. Να πω ότι κάνω γύρω στα 30 στριφτά τη μέρα.
Επίσης τι είναι αυτά τα ηλεκτρονικά mods?
Θέλω να διαθεσω κάποια λεφτά αλλά να πάρω κάτι που να αξίζει όχι να το πάρω και να συνεχίσω να κάνω στριφτά.
Επίσης να πω ότι δεν ξέρω αν θα πιάνουν τα χέρια μου για επισκευάσιμο οπότε μάλλον το ξεχνάμε αυτό.
Για πείτε τπτ και καμία εταιρία να συνδυάζει ποιότητα και τιμη
Αυτος (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=35551) ειναι ενας ηλεκτρονικός μοντ.......:D
Χωρίς πλάκα τώρα, ηλεκτρονικό μοντ είναι η ρυθμιζόμενη μπαταρία (το μαραφετι που βιδώνεις τον ατμοποιητη )ως προς τα watt που θα σου δίνει στο ατμισμα.
chillipf
21/07/2015, 10:12
Φίλε sam4g καλημέρα
καλώς να έρθεις στο e-τσιγάρο.
τα ηλεκτρονικά mods είναι ουσιαστικά μπαταριοθήκες, με ρυθμίσεις volt - watt
Εγώ αν άρχιζα τώρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τέτοιο πράγμα θα έπαιρνα.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ατμοποιητή στυλ MAS 20 φερ'ειπείν της Nobacco. (αυτόν δουλεύω τώρα, γιαυτό τον λέω).
από υγρά, έτοιμα για αρχή, αλλά γρήγορα τα do it your self.
Μαγαζιά υπάρχουν πλέον πάρα πολλά
αυτά
Αυτος (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=35551) ειναι ενας ηλεκτρονικός μοντ.......:D
Χωρίς πλάκα τώρα, ηλεκτρονικό μοντ είναι η ρυθμιζόμενη μπαταρία (το μαραφετι που βιδώνεις τον ατμοποιητη )ως προς τα watt που θα σου δίνει στο ατμισμα.
Ααααα κατάλαβα. Ωραίοι είναι πάντως οι ηλεκτρονικοί mods ειδικά της eleaf. Κατι να μου προτεινεις;
Φίλε sam4g καλημέρα
καλώς να έρθεις στο e-τσιγάρο.
τα ηλεκτρονικά mods είναι ουσιαστικά μπαταριοθήκες, με ρυθμίσεις volt - watt
Εγώ αν άρχιζα τώρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τέτοιο πράγμα θα έπαιρνα.
Επίσης θα έπαιρνα έναν ατμοποιητή στυλ MAS 20 φερ'ειπείν της Nobacco. (αυτόν δουλεύω τώρα, γιαυτό τον λέω).
από υγρά, έτοιμα για αρχή, αλλά γρήγορα τα do it your self.
Μαγαζιά υπάρχουν πλέον πάρα πολλά
αυτά
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω αυτό που μου ειπες...
Το mod είναι η μπαταρία ή μάλλον η συσκευή που περιέχει μια ή δυο,ή αν θες να ψήσεις και τίποτα,περισσότερες μπαταρίες.Μένουμε στη μια μπαταρία και:Μέσα στη συσκευή αυτή εκτός της μπαταρίας,είναι και μια πλακέτα η οποία ρυθμίζει τα watts και τα volts που θα αποδώσει το mod ρυθμίζοντας ο χρήστης τα επιθυμητά watts ή volts.Όσο περισσότερα watts ή volts,τόσο περισσότερο δυνατή τζουρα,ζεστός ατμός και περισσότερη γευση.Ένα απλό mod μέχρι 25-30 watt είναι μια χαρά για μεγάλο βάθος χρόνου εκτός, αν αποφασίσεις αργότερα πως θέλεις δρακίσιες τζούρες οπότε ανεβαίνεις σε κατηγορία τοστιέρας.Το mod έχει έναν πόλο ,τον 510.Επάνω στον 510 βιδώνει ο ατμοποιητής.Καλό θα είναι ο 510 να είναι αυτορυθμιζόμενος (σε ελευθερη μετάφραση,σαν αμορτισερ) γιατί όλοι οι ατμοποιητές διαφέρουν στο υψος του σπειρώματος που βιδώνουν πάνω στον 510.
Στο τέλος σε επισκευάσιμο θα στραφείς λόγω καλύτερης απόδοσης γεύσης.
Ο ναυτιλος της aspire είναι μια πολύ καλή πρόταση για αρχή και απλά αγοράζεις αντίσταση και δεν μπλέκεις με συρματα βαμβάκια κτλ.
Απο mod,αν δουλευεις σε γραφείο μπορείς να δεις το istick30 το οποίο έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μπορείς να το φορτίζεις παράλληλα με το άτμισμα.
Αν είσαι μακριά απο μπρίζα,υπάρχουν mods που η μπαταρία είναι αποσπώμενη οπότε έχοντας μαζί σου άλλη μια,δεν ξεμένεις απο ρευμα.
Tα περισσότερα starter kit που υπάρχουν διαρκούν 2 ώρες και μετά καταλήγεις να στρίβεις τσιγάρο πάλι.Ειναι τα κλασσικά κυλινδρικά μαυρα τα starter kit και είναι for the gaidaro kavala.
manhunter
21/07/2015, 10:43
Απο mod,αν δουλευεις σε γραφείο μπορείς να δεις το istick30 το οποίο έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μπορείς να το φορτίζεις παράλληλα με το άτμισμα.
Προσπαθήστε να το αποφεύγετε αυτό, όσο γνωστή και ασφαλής θεωρείται μία εταιρεία.
Ποια ή γνώμη σας γι αυτό http://www.vaporsolutions.gr/nobacco-hlektroniko-tsigaro/595-icube-set-nobacco.html
Istick και aspire nautilus είναι πλέον το κλασσικό κιτακι ατμισματος.
Για να ξέρεις, μέχρι να βρεις το υγρό που σου αρέσει θα ξοδέψεις κάποια χρήματα. Οπότε δεν το λες και οικονομικό αν το ζητούμενο είναι η οικονομία.
Ποια ή γνώμη σας γι αυτό http://www.vaporsolutions.gr/nobacco-hlektroniko-tsigaro/595-icube-set-nobacco.html
Κλαρίνο. .....
κλαρίνο.
Κλαρίνο. .....
Μαζί ρε σκάσαμε χαχαχαχαχαχα!! :moutza::moutza:
manhunter
21/07/2015, 10:49
Θα σου πρότεινα για αρχή, Eleaf Istick 30w και Nautilus Mini (Πολύ καλύτερος από τον μεγάλο). Θα σου βγεί και οικονομικότερα για αρχή, γιατί με αυτό που έβαλες, θες μπαταρίες και φορτιστή έξτρα.
Εχει και ο Νακας τετοια.....:D
chillipf
21/07/2015, 10:56
Για τη μπαταρία δεν ξέρω.
Τον ατμοποιητή αυτόν τον έχω αγοράσει 2 φορές.
Ενώ ατμίζει καλά, του φεύγει η τάπα (δεν έχει βιδάκι εκεί, όπως άλλοι), που έχει στο σημείο βιδώματος με το mod, οπότε αχρηστεύεται.
τους έχω λοιπόν και τους 2, άχρηστους.
Ευχαριστώ ρε παιδιά πολύ χρήσιμα αυτα...
Ανακεφαλαιωνοντας μου προτεινετε istick 30 και aspire nautilus mini;
Γι αυτό τι λετε http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2870-01-01-1184-nobacco-mas-30w-kokkino-detail ;
Πρέπει να είναι κλώνος απο istick 30.
Κατι που δεν αναφέραμε.
Οι βόλτες του istick είναι φτιαγμένες από χαλβά. .....
Προσοχή στο βιδωμα.Κλωτσάει για πλακα.
Thanks guys... Για πείτε και καμία ιδέα για flavour.. Να θυμίζει καπνουλι..
Γεύση τασακι ή τσιγάρο δεν υπάρχει. Καπνικα όμως υπάρχουν. Τελευταία έχω φάει πετριά με Cuban cigar από liqua.
manhunter
21/07/2015, 12:46
Ευχαριστώ ρε παιδιά πολύ χρήσιμα αυτα...
Ανακεφαλαιωνοντας μου προτεινετε istick 30 και aspire nautilus mini;
Γι αυτό τι λετε http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2870-01-01-1184-nobacco-mas-30w-kokkino-detail ;
Yπάρχούν πολύ περρισότερο αξιόπιστα μαγαζιά για να χαζεύεις πράγματα απο αυτό που κοιτάς. Γνώμη μου, μην ασχολείσαι με την εν λόγω εταιρεία, μία και όλα είναι υπερτιμημένα.
Ότι και να σου πούμε εμείς για υγρό, θα είναι υποκειμενικό. Πρέπει να πας να δοκιμάσεις μόνος σου, επώνυμα υγρά. Στην αρχή μην τσιγκουνευτείς. Πάρε ένα καλό υγρό για να έχεις πλήρη άποψη. Αν πάρεις κάτι φθηνό (εννοώντας μην ποιοτικό, γιατί υπάρχουν και φθηνά ποιοτικά), μπορεί να σε αποτρέψει από μελλοντική χρήση.
Υπάρχουν πολλές ομάδες και στο FB που μπορείς να ρωτήσεις ότι χρειαστείς.
manhunter
21/07/2015, 12:46
Πρέπει να είναι κλώνος απο istick 30.
Και τα υπόλοιπα είναι κλώνοι της Smok, με ότι να ναι τιμές. Όσο πουλάει τον κλώνο, παίρνεις 2 αυθεντικά.
nikos_abel
21/07/2015, 13:46
Thanks guys... Για πείτε και καμία ιδέα για flavour.. Να θυμίζει καπνουλι..
Γενικά αν μπεις στο τριπάκι, θα δεις ότι σιγά σιγά τα καλύτερα θα είναι άλλα και ουχί τα καπνικά. Π.χ. το φουντούκι της ατμοσλαμπ είναι εξαιρετικό.
Στην αρχή όμως θα τα χρειαστείς. Π.Χ. το μουνλαιτ της Ντεα ή το τραντισιοναλ τομπακο της λικουα είναι ωραία (το 1ο είναι από τα αγαπημένα μου)
Eπειδή είμαι κομμάτι προβληματισμένος κ βλέπω οτι το κατέχετε το "άθλημα"...Κάτι τέτοιο (http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/mods/istick-mini-full-kit.html) για αρχή θα σύμφερε ας πούμε με τέτοιο (http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/mods/istick-box-nautilus-mini.html) συνδυασμό
Καλύτερα να κοιτάξεις για το μεγαλύτερο αδερφάκι του το 30.Το μινι δεν ρυθμιζει watt (που είναι το ζητούμενο )παρα μονο βολτ.
Μην νομίζεις οτι είναι πολυ μεγάλο,"χάνεται " στην παλάμη σου .
chillipf
21/07/2015, 14:15
ομοίως
ο συνδυασμός 30 και μίνι ναυτίλος είναι καλή περίπτωση
Ναι απλά επειδή είμαι noob ακόμα είδα αυτό για αρχή,τώρα με τα βόλτ κτλπ λογικά θα τα μάθω σιγά σιγά...πρέπει να το "μελετήσω" λιγάκι.Δεν ήξερα κατα πόσο το να "παίξεις" με τα βόλτ τι σημασία έχει για τόσο αμορφωσιά μιλάμε :D
Αυτό το σταρτερ κιτ της kangertech είναι ένα απ' τα πληρέστερα πακέτα της αγοράς.
Ναι φτάνει τα 100 ευρώ μαζί με την μπαταρία αλλά τι είναι τα 20 ευρώ παραπάνω, απ' αυτά που κοιτάτε? Τα τσιγάρα για 3, 4 μέρες είναι!
Το σωστό σταρτερ κιτ για μένα είναι αυτό που θα έχει ικανοποιητική απόδοση χωρίς προσπάθεια στην αρχή, ώστε να μην γυρίσεις πάλι στο τσιγάρο και επιπλέον δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις και να μπεις πάλι σε έξοδα όταν θα θελήσεις κάτι παραπάνω.
Οι έτοιμες αντιστάσεις που έχει μεσα έχουν καλή απόδοση (καλύτερη απ' τις παλιές) αν και εμένα η μία δε μου δούλεψε (εκτός κι αν ήμουν τόσο άσχετος!) αλλά όταν δοκίμασα τη γεύση απ' το rba πλακώθηκα να μάθω να το στήνω σωστά και από έτοιμες έχω μία μέσα στην συσκευασία της για ώρα ανάγκης.
Η αποσπώμενη μπαταρία μόνο πλεονέκτημα είναι για πολλούς λόγους και ενώ το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο απ' το istick mini, η εργονομία του είναι άριστη. Επίσης η ευκολία με την οποία αλλάζεται είναι μοναδική.
Λειτουργίες δεν έχει όσες το istick (ρύθμιση volt, κλείδωμα κουμπιών) αλλά ποτέ δε μου χρειάστηκε κάτι παραπάνω απ' αυτά που έχει.
Από ποιότητα είναι πολύ καλό. Όλα είναι σούπερ ανθεκτικά, όπως τα σπειρώματα, πυρέξ αντί για γυαλί, ατσάλινη κατασκευή κτλ.
Το φινίρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ανθεκτικό αλλά αν δε το προσέξεις θα αποκτήσει πιο εύκολα γρατζουνιές από κάποια άλλα, ενώ τα πλαστικά κουμπιά το κάνουν να δείχνει πιο φθηνό πράγμα που το αδικεί.
Το μεγαλύτερό του αρνητικό για μένα είναι ότι ο πόλος στο μοντάκι δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ το τσουτσούνι που βιδώνει για να δώσει ρευμα στον ατμοποιητή είναι πιο μακρύ απ' τα περισσότερα του εμπορίου. Συνεπώς κάθε φορά που θα βιδώνουμε τον δικό του ατμοποιητή, μετά για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο θα πρέπει να τραβάμε την επαφή ελάχιστα προς τα επάνω (αφού κλείσουμε το μοντάκι). Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι το πιο κατάλληλο γι' αυτούς που θέλουν να έχουν και ένα διαφορετικό δευτερο ατμοποιητή και να τους εναλλάσσουν συχνά.
Αυτό το σταρτερ κιτ της kangertech είναι ένα απ' τα πληρέστερα πακέτα της αγοράς.
Ναι φτάνει τα 100 ευρώ μαζί με την μπαταρία αλλά τι είναι τα 20 ευρώ παραπάνω, απ' αυτά που κοιτάτε? Τα τσιγάρα για 3, 4 μέρες είναι!
Το σωστό σταρτερ κιτ για μένα είναι αυτό που θα έχει ικανοποιητική απόδοση χωρίς προσπάθεια στην αρχή, ώστε να μην γυρίσεις πάλι στο τσιγάρο και επιπλέον δε θα χρειαστεί να το αλλάξεις και να μπεις πάλι σε έξοδα όταν θα θελήσεις κάτι παραπάνω.
Οι έτοιμες αντιστάσεις που έχει μεσα έχουν καλή απόδοση (καλύτερη απ' τις παλιές) αν και εμένα η μία δε μου δούλεψε (εκτός κι αν ήμουν τόσο άσχετος!) αλλά όταν δοκίμασα τη γεύση απ' το rba πλακώθηκα να μάθω να το στήνω σωστά και από έτοιμες έχω μία μέσα στην συσκευασία της για ώρα ανάγκης.
Η αποσπώμενη μπαταρία μόνο πλεονέκτημα είναι για πολλούς λόγους και ενώ το μέγεθός του είναι λίγο μεγαλύτερο απ' το istick mini, η εργονομία του είναι άριστη. Επίσης η ευκολία με την οποία αλλάζεται είναι μοναδική.
Λειτουργίες δεν έχει όσες το istick (ρύθμιση volt, κλείδωμα κουμπιών) αλλά ποτέ δε μου χρειάστηκε κάτι παραπάνω απ' αυτά που έχει.
Από ποιότητα είναι πολύ καλό. Όλα είναι σούπερ ανθεκτικά, όπως τα σπειρώματα, πυρέξ αντί για γυαλί, ατσάλινη κατασκευή κτλ.
Το φινίρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Είναι ανθεκτικό αλλά αν δε το προσέξεις θα αποκτήσει πιο εύκολα γρατζουνιές από κάποια άλλα, ενώ τα πλαστικά κουμπιά το κάνουν να δείχνει πιο φθηνό πράγμα που το αδικεί.
Το μεγαλύτερό του αρνητικό για μένα είναι ότι ο πόλος στο μοντάκι δεν είναι ρυθμιζόμενος ενώ το τσουτσούνι που βιδώνει για να δώσει ρευμα στον ατμοποιητή είναι πιο μακρύ απ' τα περισσότερα του εμπορίου. Συνεπώς κάθε φορά που θα βιδώνουμε τον δικό του ατμοποιητή, μετά για να χρησιμοποιήσουμε έναν άλλο θα πρέπει να τραβάμε την επαφή ελάχιστα προς τα επάνω (αφού κλείσουμε το μοντάκι). Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι το πιο κατάλληλο γι' αυτούς που θέλουν να έχουν και ένα διαφορετικό δευτερο ατμοποιητή και να τους εναλλάσσουν συχνά.
Προς στιγμήν, νομιζα οτι διάβαζα για το καινουργιο africa....:D
Σωστος ο Απόστολος. :beer:
Προς στιγμήν, νομιζα οτι διάβαζα για το καινουργιο africa....:D
Σωστος ο Απόστολος. :beer:
Σωστά, αλλά εκεί που έγραψα τρόπους για να μη γυρίσεις στο τσιγάρο έπρεπε να γράψω τρόπους για να μη πέσεις στα ναρκωτικά. :lol:
Σ αυτο αναφερεστε; http://www.4-smoke.gr/hikashop-menu-for-module-142/product/1117-kanger-emow-mega-1600mah-starter-kit.html
Λετε να με βολεψει καλύτερα γι αρχή;
Οχι.
Σε αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=teiCtM_HkdU).Αλλα ειναι υπερβολη για καποιον που ξεκιναει τωρα.
Παρε ενα istick 30w ενα Aspire Nautilus και κεφαλες 1.6ohm και εισαι αρχηγος.
manhunter
22/07/2015, 09:11
Οχι.
Σε αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=teiCtM_HkdU).Αλλα ειναι υπερβολη για καποιον που ξεκιναει τωρα.
Παρε ενα istick 30w ενα Aspire Nautilus και κεφαλες 1.6ohm και εισαι αρχηγος.
Toν mini όμως. Με τις BvC όχι τις BdC κεφαλές.
Το subox είναι για τέρμα πνευμονικές, και για αρχή δεν θα σου το πρότεινα.
PS : Για αγορές απ'εξω, τώρα που ξανάνοιξε το paypal, κοίτα σε gearbest.com και fasttech.com. Αν πάρεις απο εκεί, θα αργήσει, αλλά θα πάρεις modάκια κάτω από το μισό ίσως της τιμής εδώ. Αρκεί να προσέξεις να γράφει Authentic, και να κοιτάξεις καλά τα reviews.
Οκ ρε παιδιά ευχαριστώ πολύ..
Παιδιά σας έχω πρηξει. Είμαι ανάμεσα σ αυτό http://www.vapeland.gr/eleaf-istick-40-watt με nautilus mini και στο kanger subbox mini kit που ουσιαστικά είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.
Τι λετε; :)
chillipf
22/07/2015, 12:12
'Όπως σου είπαν και οι παραπάνω εν ατμώ συνάδελφοι, μάλλον πρέπει να προτιμήσεις τον μικρό Ναυτίλο, για πιο ανθρώπινες - σφιχτές τζούρες.
το κάνγκερ sub, είναι για πάάάρα πολύ αεράτες. Δεν προτείνονται για αρχικά στάδια. (κι εγώ που ατμίζω 3,5 χρόνια και δοκίμασα sub, ΔΕΝ).
ο καιρός είναι μπροστά σου άλλωστε..
Παιδιά σας έχω πρηξει. Είμαι ανάμεσα σ αυτό http://www.vapeland.gr/eleaf-istick-40-watt με nautilus mini και στο kanger subbox mini kit που ουσιαστικά είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά.
Τι λετε; :)
Το istick που εβαλες εχει το καινουργιο κολπο του ελεγχου θερμοκρασιας στην αντισταση.
Αυτο το κανει future proof σε περιπτωση που θες να αναβαθμιστεις με εναν καλυτερο ατμοποιητη που θα μπορεις να του βαλεις-φτιαξεις, αντισταση νικελιου που χρειαζεται για να δουλεψει ο ελεγχος θερμοκρασιας.
Για το sub box, δεν εχει TC (ελεγχο θερμοκρασιας),αστο καλυτερα για οταν θα θες να παιξεις με sub ohming και diy αντιστασεις.
Μετά απο τις απαραίτητες βοήθειες του Τόλη και του μεσιέκαφετζή που ευχαριστώ κιόλας,κατέληξα μάλλον σε αυτό το "bundle" http://atmistirio.gr/ilektronika-tsigara-atmos/item/590-eleaf-istick-30watt-gs-air.Τον ναυτίλο ίσως πιο μελλοντικά.Αρχικά είπα να παίξω και σε κάτι οικονομικό σαν ατμιστή.