View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
chillipf
21/11/2014, 08:59
Μπά...
κι εγώ κάτι μέρες που ξεχνιέμαι, τόσο φτάνω.
Δεν έχω και αξιόλογο χτύπημα με την vg & τη νικοτίνη στο 4,
οπότε πιπιλάω ολημερίς :smokin:
zannisvel
21/11/2014, 10:21
Εγω ειμαι 80/20 VG/PG με 12 mg, καθε φορα που παω να κατεβασω τη νικοτινη ανεβαινει η καταναλωση και αρχιζω και σκεφτομαι τα ανολογικα, μπουκωνομαι μετα με το 12αρι και ξεχνιεμαι. Αλλα μπορω να παω και ολη μερα χωρις καθολου, αν ξεχασω να το παρω μαζι και ειμαι ΟΚ, αλλα οταν γυριζω σπιτι....:a016::a016::a016:
Στις αρχες εκανα πολυ με το καιρο σταματας να το εχεις τοσο αναγκη, και τωρα ειμαι στα 2ml τη μερα με 12mg νικοτινη. Στις αρχες που ηταν και σαν παιχνιδι και αν ημουν και σπιτι κατεβαza και 6ml.
Αυτός είναι ο σκοπός μου κι εμένα. Είμαι 2,5 μέρες τώρα χωρίς καθόλου τσιγάρο και η διαφορά στην αναπνοή ήδη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.... ελπίζω να συνεχίσω έτσι.....
Δεν έχω μετρήσει την κατανάλωση μου αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 4ml με 12mg νικοτίνη και 50-50 VG/PG
Εγω που ειμαι στα 10-12 ml/ημερα-8mg, μαλλον το παρακανω, ε;
Δεν ειμαι ειδικος επ'αυτου αλλα.........
Δεν κοιτας τα ζιγκλερ σου;:D
Δεν ειμαι ειδικος επ'αυτου αλλα.........
Δεν κοιτας τα ζιγκλερ σου;:D
ΨεκΑστό το έχει.....:D
Ανάλογα το υγρό και το τσιγάρο.Εγώ τελευταία είμαι στα 2ml 1,5%
Τι μπαταρία πήρες τελικά?
μια 1100 mAh αλλα γλυκοκοιτάζω και κανά mod γιατι δεν μου φτάνει η μπαταρία στη βάρδια.(ουτε το χτύπημα)
5-6 ml την ημέρα, νικοτίνη 4mg, με 100% vg.
Ζάκια είμαστε ούτως ή άλλως :smokin:
Αυτο με 100% VG θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στίγμη.Λογικά με 100% θα ανοίγεις και πρόγραμμα σε μαγαζι απο το ντουμάνι.
Στα 4-5 νόμιζα πως το παραέκανα εγω.Σε καλό δρόμο είμαι τότε.
nikos_abel
21/11/2014, 15:04
Δε ξέρω για την υγεία σου, αλλά οικονομικά πρέπει να σε συμφέρει το τσιγάρο :lol:
Δε ξέρω για την υγεία σου, αλλά οικονομικά πρέπει να σε συμφέρει το τσιγάρο :lol:
Ισως φτιάχνει δικά του ματζούνια οπότε νορμαλ θα είναι στα λεφτά.
Ισως φτιάχνει δικά του ματζούνια οπότε νορμαλ θα είναι στα λεφτά.
:a10:
Αλχημιστης εχω γινει.
Εχει την πλακα του να φτιαχνεις τα δικα σου ζουμια. Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μεγαλες αποτυχιες, μα οταν το πετυχαινεις φχαριστιεσαι να το πινεις.:smokin:
zannisvel
21/11/2014, 15:33
:a10:
Αλχημιστης εχω γινει.
Εχει την πλακα του να φτιαχνεις τα δικα σου ζουμια. Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι μεγαλες αποτυχιες, μα οταν το πετυχαινεις φχαριστιεσαι να το πινεις.:smokin:
Αν εχεις κατι καλο δωσε και λιγο απο εδω εκτος αν κρατας τις συνταγες σου κρυφες σαν τη συνταγη για τα κεφτεδακια...:lol:
Αν εχεις κατι καλο δωσε και λιγο απο εδω εκτος αν κρατας τις συνταγες σου κρυφες σαν τη συνταγη για τα κεφτεδακια...:lol:
Να πω σπιτι και να βγαλω τεφτερια.
zannisvel
21/11/2014, 15:57
Να πω σπιτι και να βγαλω τεφτερια.
Αστειευομαι φιλε... Εχω προσπαθησει πολλες φορες και εχω κανει μια τρυπα στο νερο. Αλλα αν εχεις κατι δοκιμασμενο θα το ξαναπροσπαθησω.
Δοκιμασμενο...
Η γευση ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο.
Οποτε το τοπ δικα μου, μπορει να σου φανουν σαν καμμενη βαλβολινη, αλλα το να μοιραστουμε 'συνταγες' δεν ειναι ασχημη ιδεα ;)
zannisvel
21/11/2014, 16:21
Η μ@λ@κια ξερεις που γινεται; Εκει που το εχεις φερει να καπνιζεται και λες κατσε να του βαλω λιγο απ'αυτο, και λιγο παραπάνω απ'αυτο και μετα σταματας να μετρας και γινεται οχι βαλβολινη... χειροτερο.:yuck:
ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ κατανάλωσης υγρού είναι περίπου τα 2,5 - 3 ml/ημέρα
Γύρω από αυτο το νούμερο κατασταλάζουν τελικά οι περισσότεροι μακροχρόνιοι χρήστες.
Και όταν λέμε "χρήστες" εννοούμε τον τυπικό Έλληνα καπνιστή που συνήθως κυμαινότανε πριν στα 30-35 τσιγάρα/ημέρα
Εξαιρέσεις και προς τα πάνω και προς τα κάτω φυσικά και υπάρχουν, αλλά μιλάμε για μέσο όρο και για την πλειοψηφία των ατμιστών...
Συνήθως παραπάνω πάνε οι "θεριακλήδες", αυτοί που προσπαθούν πολύ γρήγορα να κατέβουν σε νικοτίνη (και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν την ποσότητα για να πάρει ο οργανισμός τους την επιπλέον νικοτίνη), και οι αρχάριοι που στην αρχή δοκιμάζουν τα πάντα (καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε βάλω...:lol:) και το κάνουν "πιπίλα" - συνήθως τους παίρνει κανένα μήνα για να σταθεροποιηθούν σε κατανάλωση....
Προς τα κάτω αυτοί που έτσι κι αλλιώς ήταν μη φανατικοί καπνιστές και μπορούσαν να περάσουν ένα 2ωρο-3ωρο χωρίς να ανάψουν τσιγάρο (έχοντας τα χέρια λυτά...:lol:)
ξαναρχισα ηλεκτρονικο απο χτες. μετα απο πεντε μηνες στο στριφτο.
παλια καταναλωση 5 ml στα 18 :D
Έμεινα από ζουμί. Φτάνω στο μαγαζί και δεν έχει ανοίξει. Σάββατο 10 το πρωί λέει. Αντε και κοιτάζω τη βιτρίνα παλικάρι μ.
.....................αντε παλικαρι'μ ανοιξε γιατι ετσι οπως παει ο tolis μας, θα καπνισει τα υγρα απο τα φρενα του.:D:beer:
δεν νομιζω ναναι συνφορουμιτης ο μαγαζατορας εκει στον βολο....
Έμεινα από ζουμί. Φτάνω στο μαγαζί και δεν έχει ανοίξει. Σάββατο 10 το πρωί λέει. Αντε και κοιτάζω τη βιτρίνα παλικάρι μ.
Ρε συ Τόλη σόρρυ... Ήμουνα νυσταγμένος :ZZZ:, φουριόζος γιατί είχα πάει πριν με την ψυχή στο στόμα για αγορές :( , και δεν σε αναγνώρισα - τώρα συνειδητοποίησα ότι ήσουν εσύ... :blush:
Την επόμενη φορά θα τα πούμε καλύτερα...
Επειδη τα μοντς ειναι ηδη αρκετα μεγαλα και χωρις τον ατμοποιητη,ξερει κανεις καποιο καλο Boxακι για μικροτερο συνολικο μεγεθος;
Επειδη τα μοντς ειναι ηδη αρκετα μεγαλα και χωρις τον ατμοποιητη,ξερει κανεις καποιο καλο Boxακι για μικροτερο συνολικο μεγεθος;
http://www.ecig.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/mod-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ecig-ebox-super-pack.html
Δες αυτό που πήρα την Παρασκευή που μας πέρασε αν σου κάνει.
Είναι απίστευτα μικρό και πολύ δυνατό (κι εγώ δεν ήθελα γκουμούτσα) EDIT: τώρα είδα ότι στο link από πάνω είναι το ίδιο με αυτό! :lol:
327549
chillipf
25/11/2014, 14:44
Ωραίο είναι τούτο.
θα το ψωνίσω κι εγώ μάλλον....
(έχω μαζέψει αρκετά τσουμπλέκια βέβαια, αλλά ):cool:
zannisvel
25/11/2014, 15:54
Ωραίο είναι τούτο.
θα το ψωνίσω κι εγώ μάλλον....
(έχω μαζέψει αρκετά τσουμπλέκια βέβαια, αλλά ):cool:
Δεν πρεπει αλλα το θελω και 'γω....
Είναι απίστευτα μικρό και πολύ δυνατό (κι εγώ δεν ήθελα γκουμούτσα) EDIT: τώρα είδα ότι στο link από πάνω είναι το ίδιο με αυτό! :lol:
327549
Είναι στο δρομο εδω και 5 μέρες ακριβως το ίδιο.
zannisvel
25/11/2014, 16:33
@bowleno : Η μπαταρια σου κραταει μια μερα?
327549
Καλό φαίνεται............
αλλά το καλωδιο δεν σε ενοχλεί;:tooth:
:
με 18500 οριακα βγαζω την μερα..
Καλό φαίνεται............
αλλά το καλωδιο δεν σε ενοχλεί;:tooth:
:ν
:moutza: φόρτιζε ρε εκείνη την ώρα :moutza::bawl:
Εμένα 2,5 μέρες!!! :beer:
Εγω που το εχω σαν την Τσιτσιολινα το 'ζαμπον' ολη μερα, με βγαζει απο τις 08:00 μεχρι τις 16:00 περιπου, οποτε στο ενδιαμεσο του το καρφωνω για λιγο (usb στο pc) και παιρνει και παλι τα πανω του.
zannisvel
25/11/2014, 20:59
Ελα ενταξει stop το παραγγειλα....:bawl:
Η 18490 με κραταει σχεδον μια μερα μπορει και λιγο παραπανω στα 4.2V με 1.8Ω...
Ελα ενταξει stop το παραγγειλα....:bawl:
Η 18490 με κραταει σχεδον μια μερα μπορει και λιγο παραπανω στα 4.2V με 1.8Ω...
Καλοτσιμπούκωτο(!) :D
Θέλει στρώσιμο η μπαταρία κλασσικά αποφόρτιση, φόρτιση κτλ;
Θέλει στρώσιμο η μπαταρία κλασσικά αποφόρτιση, φόρτιση κτλ;
Λογικά, ναι, ιόντων Λιθίου είναι, οπότε.....
Δεν πρέπει (νομιζω.....)να αφήνεις την μπαταρία να αδειάσει εντελώς.
Σωστά;
chillipf
26/11/2014, 12:48
όλα σχετικά είναι.
κανονικά μόλις την αγοράσεις, πρέπει λέει να την τελειώσεις,
και μετά να τη φορτίσεις για 8 ώρες (την πρώτη φορά).
μετά εγώ τις φορτίζω όποτε μου έρθει.
Σωστά;
Σωστά.....
zannisvel
26/11/2014, 14:53
Σωστά;
Δε χρειαζεται να ανησυχεις. Η πλακετα απο μονη της σε σταματαει οταν φτασεις τα 3.2Volt. Και να θελεις δε μπορεις να πεσεις παρακατω. Τα περι 8 ωρου φορτισεως παλι δε ξερω κατα ποσο μετραει, αφου ο φορτιστης θα σταματησει να το φορτιζει οταν ακουμπησει τα 4.2Volt.
Δε χρειαζεται να ανησυχεις. Η πλακετα απο μονη της σε σταματαει οταν φτασεις τα 3.2Volt. Και να θελεις δε μπορεις να πεσεις παρακατω. Τα περι 8 ωρου φορτισεως παλι δε ξερω κατα ποσο μετραει, αφου ο φορτιστης θα σταματησει να το φορτιζει οταν ακουμπησει τα 4.2Volt.
Ω ρε φίλε έχει κόφτη δηλαδή;Κατάλαβα..θα κουβαλάω και τις άλλες μπαταρίες μάζι μου.Και έλεγα θα σωθώ με δάυτο.
Ω ρε φίλε έχει κόφτη δηλαδή;Κατάλαβα..θα κουβαλάω και τις άλλες μπαταρίες μάζι μου.Και έλεγα θα σωθώ με δάυτο.
Ρε Τόλη....με κάνεις να ανησυχώ....δηλαδή τι; να φορτίζει μέχρι να κάνει....μπαμ; :lol:
Σαν τον τύπο που τρώει, τρώει, τρώει... και κάποια στιγμή....μπαμ το στομάχι; :p
Εγώ πάντως σώθηκα με αυτό, από την στιγμή που μου κρατάει άνετα 2 μέρες και έχει και ρέστα, είμαι καλυμμένος....κάθε βράδυ στην πρίζα και οκ
Τώρα είμαι στο ψάξιμο για κανέναν καλό ατμοποιητή που να μην κάνει όμως μια μικρή περιουσία όπως ο Σοφία που έχω, να τον έχω για δεύτερο να αλλάζω γεύση.
Καμιά πρόταση;
Εγω χθες εκανα ψωνια .....................:D
Απο εδω (https://www.viper-vape.com/).
Υπαρχει κουπονακι 10%off
Ατμοποιητης Σοφία; εεεε; Απορία. Βατς βολτς. Τι πετυχαίνει το καθένα σε box vw vv? Με απλά Ελληνικά αν γίνεται.
Ατμοποιητης Σοφία; εεεε; Απορία. Βατς βολτς. Τι πετυχαίνει το καθένα σε box vw vv? Με απλά Ελληνικά αν γίνεται.
Καλό διάβασμα/ (http://e-kapnisma.gr/) :)
εγω δεν ηθελα να μπλεξω με βατ και βολτ κι ετσι ειμαι με απλη μηχανικη μοντα με στικ. το στικ κανει την δουλεια του ινβερτερ ας πουμε. δηλαδη σου παρεχει σταθερο ρευμα ασχετα με την κατασταση της μπαταριας. πιστευω οτι εχει πιο δυνατο χτυπημα.
Να πω κι εγω την μαλακια μου.
Ατμοποιητης που να αξιζει ειναι μονο ο fully repairable.
Φτιαχνεις την αντισταση, περνας και το βαμβακι.
Την φτιαχνεις οσο θελεις -σε Ω- (κι οσο φτιαχνεις, τοσο μαθαινεις πως να την φερεις του γουστου σου) και περνας το φυτιλοβαμβακακι σου (οσο παχυ το θες -περιπου-) και την πινεις και το φχαριστιεσαι.
Με μανιυαλ μοντ, σου τα δινει ολα (μεχρι που παιρνεις και γευση καμμενου) αλλα γαμει κ δερνει -θα ηθελα να το δοκιμασω με "ντραϊ χερμπ βεϊποραϊζερ", μα με το υγρο ειμαι μια χαρα καλυμμενος-,
με μποξ (η τηλεσκοπικο ρυθμιζομενο) δινεις οσο θελεις για μεγιστη γευυστικη απολαυση και ζει και το φυτιλακι λιγο πιοτερο.
Καλό διάβασμα/ (http://e-kapnisma.gr/) :)
Α ωραία. Και ποιο από όλα εκεί απαντάει στο ερώτημα μου ωρε;
κάπου εκεί μέσα το είχα δει, δεν θυμάμαι που, γιαυτό είπα καλό διάβασμα :D
zannisvel
28/11/2014, 08:33
Κατσε λιγο να βρω λιγο χρονο και θα στα ξεκαθαρισω. Και θα δεις ποσο ευκολο ειναι.
morpheus
28/11/2014, 09:34
βολτς: κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), πρέπει να ρυθμίζεις τα βολτς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση
βατς: ρυθμίζεις μια φορά τα βατς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση και μετά όταν αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), τα βολτς "αυτορυθμίζονται" προκειμένου να επιτευχθούν τα συγκεκριμένα βατς που έχεις επιλέξει και "θεωρητικά" έχεις την ίδια ικανοποίηση σε παραγωγή ατμού/θερμοκρασία/γεύση
όλα αυτά θεωρητικά, με την έννοια ότι διαφορετικές αντιστάσεις από διαφορετικό σύρμα (διάμετρο, υλικό) έχουν διαφορετική συμπεριφορά και βάζουν περισσότερες παραμέτρους στο θέμα ικανοποίηση.
βολτς: κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), πρέπει να ρυθμίζεις τα βολτς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση
βατς: ρυθμίζεις μια φορά τα βατς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση και μετά όταν αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), τα βολτς "αυτορυθμίζονται" προκειμένου να επιτευχθούν τα συγκεκριμένα βατς που έχεις επιλέξει και "θεωρητικά" έχεις την ίδια ικανοποίηση σε παραγωγή ατμού/θερμοκρασία/γεύση
όλα αυτά θεωρητικά, με την έννοια ότι διαφορετικές αντιστάσεις από διαφορετικό σύρμα (διάμετρο, υλικό) έχουν διαφορετική συμπεριφορά και βάζουν περισσότερες παραμέτρους στο θέμα ικανοποίηση.
Αρκετά ξεκάθαρο και κατανοητό.Σε ευχαριστώ πολύ.
zannisvel
28/11/2014, 09:44
Πανω που ετοιμαζα σεντονι....
Λοιπον αυτος ειναι ενας πινακας να σου δωσει ενα μπουσουλα.
327644
Πανω που ετοιμαζα σεντονι....
Λοιπον αυτος ειναι ενας πινακας να σου δωσει ενα μπουσουλα.
327644
Άρα σύμφωνα με τον πίνακα, εγώ με αντίσταση 1,8Ω στα 6.5 watt και 3,4V είμαι καλά μάλλον;
notakos600
28/11/2014, 12:51
Πολλά μαθηματικά ρε παίδες...
Έχω το delirium ένα χρόνο τώρα, plug 'n play κι όλα καλά.
Νικοτίνη 0%, αλλιώς συνεχίζω τα Marlboro...
327645
zannisvel
28/11/2014, 13:11
Άρα σύμφωνα με τον πίνακα, εγώ με αντίσταση 1,8Ω στα 6.5 watt και 3,4V είμαι καλά μάλλον;
Σε παιρνει να πας και πιο πανω. Εγω συνηθως παιζω 8-8.5Watt.
Σε παιρνει να πας και πιο πανω. Εγω συνηθως παιζω 8-8.5Watt.
ποιος ο λόγος; κερδίζω κάτι; μου προσφέρει ικανοποιητική τζούρα εκεί και νομίζω και αργεί πιο πολύ έτσι η αντίσταση να χρειαστεί αλλαγή, σωστά;
nikos_abel
28/11/2014, 14:44
Νικοτίνη 0%, αλλιώς συνεχίζω τα Marlboro...
http://smokingjacketmagazine.com/2014/11/21/10-surprising-benefits-of-nicotine/
akis_trevor
28/11/2014, 14:58
http://smokingjacketmagazine.com/2014/11/21/10-surprising-benefits-of-nicotine/
για το αλτσχαιμερ παντως,απο προσωπικη πειρα,π@π@ριες λεει..
zannisvel
28/11/2014, 15:34
ποιος ο λόγος; κερδίζω κάτι; μου προσφέρει ικανοποιητική τζούρα εκεί και νομίζω και αργεί πιο πολύ έτσι η αντίσταση να χρειαστεί αλλαγή, σωστά;
Τιποτα δεν κερδιζεις οπου σε βολευει το ρυθμιζεις. Απλα το ειπα σε περιπτωση που ηθελες να το ανεβασεις. Εγω π.χ. το πρωι το εχω ψηλα μετα το χαμηλωνω, και το βραδυ αν βγω και ειναι ολοι με τα τσιγαρα το ξανα ανεβαζω. Οσο για την αντισταση δεν εχω δει διαφορα στις αλλαγες, αλλα στη καταναλωση υγρου. Επισης να τις καθαριζεις καθε βδομαδα με 10 μερες, κα να καθαριζεις και το χωρο του ατμοποιητη πριν βαλεις καινουριο υγρο. Για να μην σου βγαζει αυτη τη γευση καμμενου.
Τιποτα δεν κερδιζεις οπου σε βολευει το ρυθμιζεις. Απλα το ειπα σε περιπτωση που ηθελες να το ανεβασεις. Εγω π.χ. το πρωι το εχω ψηλα μετα το χαμηλωνω, και το βραδυ αν βγω και ειναι ολοι με τα τσιγαρα το ξανα ανεβαζω. Οσο για την αντισταση δεν εχω δει διαφορα στις αλλαγες, αλλα στη καταναλωση υγρου. Επισης να τις καθαριζεις καθε βδομαδα με 10 μερες, κα να καθαριζεις και το χωρο του ατμοποιητη πριν βαλεις καινουριο υγρο. Για να μην σου βγαζει αυτη τη γευση καμμενου.
πως καθαρίζει; υπόψη έχω τον Σοφία......
zannisvel
28/11/2014, 16:02
για δωσε λινκ, γιατι νομιζω εγω ξερω αλλη Σοφια...;)
για δωσε λινκ, γιατι νομιζω εγω ξερω αλλη Σοφια...;)
http://www.replacesmoke.com/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/leo-modware/atomizers-by-leo/gv-sofia-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-tank-atomizer-by-leo-detail.html
Κάθεσαι και στηνεις αντιστασεις κτλ κτλ με αυτόν δλδ; Ζαννη ευχαριστώ για τον πίνακα, θα τον διαβάσω αργότερα με την ησυχία μου.
zannisvel
28/11/2014, 20:03
http://www.replacesmoke.com/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/leo-modware/atomizers-by-leo/gv-sofia-%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%B1-tank-atomizer-by-leo-detail.html
Την αποσυναρμολογεις και τη καθαριζεις, το 2ο videaki σου δειχνει αν και φανταζομαι αφου τη χρησιμοποιεις θα ξερεις. Τα βαζεις ολα τα κομματια σε ενα σουρωτηρι και τα βαζεις κατω απο τη βρυση με χλιαρο νερακι. Σκουπιζεις με χαρτι κουζινας καλα, φυσα οτι δεν περναει το χαρτι και εισαι ετοιμος. Κανεις ενα dry burn την αντισταση και γεμιζεις.
zannisvel
28/11/2014, 20:06
Κάθεσαι και στηνεις αντιστασεις κτλ κτλ με αυτόν δλδ; Ζαννη ευχαριστώ για τον πίνακα, θα τον διαβάσω αργότερα με την ησυχία μου.
Καλα δε χρειαζεται και μελετη, βλεπεις τι αντισταση εχεις και διαλεγεις volt. Αν σου εχει ερθει το box γυρισε το σε WW και ρυθμισε το στα 7 WATΤ και παιξε μεχρι τα 8.5 να δεις που εισαι.:beer:
Την αποσυναρμολογεις και τη καθαριζεις, το 2ο videaki σου δειχνει αν και φανταζομαι αφου τη χρησιμοποιεις θα ξερεις. Τα βαζεις ολα τα κομματια σε ενα σουρωτηρι και τα βαζεις κατω απο τη βρυση με χλιαρο νερακι. Σκουπιζεις με χαρτι κουζινας καλα, φυσα οτι δεν περναει το χαρτι και εισαι ετοιμος. Κανεις ενα dry burn την αντισταση και γεμιζεις.
Μόλις παρελαβα το καινούργιο μου μηχανάκι.
10 μέρες ακριβως απο τήν μέρα της παραγγελίας(Αμερική).
Εντυπώσεις σε λίγες μέρες.328430
Μόλις παρελαβα το καινούργιο μου μηχανάκι.
10 μέρες ακριβως απο τήν μέρα της παραγγελίας(Αμερική).
Εντυπώσεις σε λίγες μέρες.328430
Το ίδιο σετάκι έχουμε :D
Αν και ton nautilous mini τον έχω για 2ο....
328435
Ετσι.....στο χρωμα τις Suzuki.:D
τα δικά μου ακόμη να έρθουν.Ιδιο set-up ακριβώς.Μου έκαναv δώρο ένα sigelei zmax v3.Στο δρόμο και ένας κλώνος genesis για πειραματισμό.
Τις μάνας μου και του πατέρα μου!:D
τα δικά μου ακόμη να έρθουν.Ιδιο set-up ακριβώς.Μου έκαναv δώρο ένα sigelei zmax v3.Στο δρόμο και ένας κλώνος genesis για πειραματισμό.
Ρε Τόλη, σου ήρθαν; Για πες εντυπώσεις...
Τεο, πες κι εσύ....
Με τον ρυθμο ατμισματος που έχω (1,5ml) ημερησίως το μοντακι μου βγάζει αυτονομία σε μπαταρια 3-4 μέρες
Να προσθέσω , το Grandmaster απο five pawns μαμει....
Ρε Τόλη, σου ήρθαν; Για πες εντυπώσεις...
Τεο, πες κι εσύ....
Δεν έχει έρθει ο επισκευάσιμος ακόμη.Το istick ηρθε προχθες μαζι με ναυτίλο και νομίζω δίνει πιο αληθινα ρευματα το istick απο το zmax.Mε ναυτίλο δε μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα γιατι παίρνει πολύ αέρα ακόμη και στη μικρότερη ρυθμιση.
Με τον ρυθμο ατμισματος που έχω (1,5ml) ημερησίως το μοντακι μου βγάζει αυτονομία σε μπαταρια 3-4 μέρες
Πάνω απο 6000 mAh τη μέρα εγω.Περίπου 8-9 ml ίσως και παραπάνω.
Να προσθέσω , το Grandmaster απο five pawns μαμει....
Μαμεί τη τσέπη γενικότερα.Ειδικα το reserve 36 ευρώ τα 30ml.Ζήτω τα diy.Einai top πάντως τα five pawns.
Δεν έχει έρθει ο επισκευάσιμος ακόμη.Το istick ηρθε προχθες μαζι με ναυτίλο και νομίζω δίνει πιο αληθινα ρευματα το istick απο το zmax.Mε ναυτίλο δε μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα γιατι παίρνει πολύ αέρα ακόμη και στη μικρότερη ρυθμιση.
Πάνω απο 6000 mAh τη μέρα εγω.Περίπου 8-9 ml ίσως και παραπάνω.
Μαμεί τη τσέπη γενικότερα.Ειδικα το reserve 36 ευρώ τα 30ml.Ζήτω τα diy.Einai top πάντως τα five pawns.
Ρε συ Τόλη παιρνει πολύ αέρα στην μικρότερη ρύθμιση;;; εκεί δεν μπορώ εγώ καν να ρουφήξω, ηλεκτρική σκούπα είναι το στόμα σου :p
τι το ιδιαίτερο έχουν τα five pawns και έχουν τέτοια τιμη;;; εγώ παίρνω βάση, 10 ευρούλια τα 100 ml έχω πάρει και 2 αρωματάκια και άρχοντας λέμε :D
Τα five pawns είναι κυριολεκτικά βελουδινα. Όχι για κάθε μέρα λόγω κόστους. Τα ωριμαζουν σε βαρελάκια, οι συνταγές είναι από σεφ, μιξολοτζιστς και γενικότερα είναι προσεγμένα όλα. Για ξεχωριστές μέρες είναι ότι πρέπει. Τη τελευταία τους γεύση τη συσκευάζουν και με έναν κόκκο καφέ μέσα. Παίζει ρόλο με τον αέρα και το που βρίσκεσαι από ότι έχω παρατηρήσει. Σε κλειστό χώρο είναι πιο σφιχτη η τζουρα. Έξω στο δρόμο είναι πιο πλούσια. Και εγώ βάση και άρωμα παίρνω τώρα και βγαίνει φτηνότερα με ικανοποιητικη γεύση.
spyrakos35
26/12/2014, 10:27
Δεκα μερες καθαρος μετα απο 27 χρονια. ... Ολα τα αλλα ειναι μεθαδονη.....
Πειναω και εχω παρει κιλα.....
Θα τα χασω ομως
Θα τα χασω ομως
Σπυράκο μου μαζί σου...!!!
Τρείς μέρες καθαρός μετά από 30 και βάλε χρόνια...
Πήρα Champix όμως... Και δεν με τραβάει πια...
Θα τα χασω ομως
Οι καθαροί τραβάτε να ανοίξετε άλλο θρεντ, εδώ λέμε για το ηλεκτονικο τσιγάρο.....
costas_versys
26/12/2014, 22:10
Θα τα χασω ομως
Μωρε δεν θα τα χάσεις..
28 χρόνια τσιγάρο και κομμένο μαχαίρι εδώ και 2,5 χρόνια. Τα κιλά που πήρα τον 1ο μήνα τα κουβαλάω ακόμα και δεν πέφτουν με τίποτα. Απόδειξη ότι με την διακοπή του καπνίσματος αλλάζει αμέσως ο μεταβολισμός και επανέρχεται το σώμα στις φυσιολογική του κατάσταση που είναι + κάποια κιλα.
Σου εύχομαι οι 10 ημέρες να γίνουν χρόνια ..
spyrakos35
27/12/2014, 06:30
Μωρε δεν θα τα χάσεις..
28 χρόνια τσιγάρο και κομμένο μαχαίρι εδώ και 2,5 χρόνια. Τα κιλά που πήρα τον 1ο μήνα τα κουβαλάω ακόμα και δεν πέφτουν με τίποτα. Απόδειξη ότι με την διακοπή του καπνίσματος αλλάζει αμέσως ο μεταβολισμός και επανέρχεται το σώμα στις φυσιολογική του κατάσταση που είναι + κάποια κιλα.
Σου εύχομαι οι 10 ημέρες να γίνουν χρόνια ..
εγώ θα τα χάσω όμως
Οι καθαροί τραβάτε να ανοίξετε άλλο θρεντ, εδώ λέμε για το ηλεκτονικο τσιγάρο.....
αντε ρε ξυνίλα....
:smokin:
Έχει τύχει σε κανέναν να ματωνουν τα ουλα του με τον ατμό; Εννοώ να είναι πιο ευαλωτα στην οδοντόβουρτσα.
Έχει τύχει σε κανέναν να ματωνουν τα ουλα του με τον ατμό; Εννοώ να είναι πιο ευαλωτα στην οδοντόβουρτσα.
Κάτι άλλο σου φταίει για αυτό.....να κόψεις τις εναλλαγές από καυτό σε κρύο και τούμπαλιν......
morpheus
29/12/2014, 05:36
Ο καπνος του τσιγαρου εχει αιμοστατικες ιδιοτητες. Με τη διακοπη του χανεται αυτο το πλεονέκτημα και ερχονται στην επιφάνεια ευαισθησιες των ουλων, πχ αρχη ουλιτιδας. Στην αρχη - μηνας - δικαιολογειται μια εμφανιση ευαισθησιας μεχρι να ισορροπησει η φυσιολογια του στοματος. Αν επιμενει το ματωμα μετα το μηνα, οδοντιατρος.
nikos_abel
29/12/2014, 10:15
Ο καπνος του τσιγαρου εχει αιμοστατικες ιδιοτητες. Με τη διακοπη του χανεται αυτο το πλεονέκτημα και ερχονται στην επιφάνεια ευαισθησιες των ουλων, πχ αρχη ουλιτιδας. Στην αρχη - μηνας - δικαιολογειται μια εμφανιση ευαισθησιας μεχρι να ισορροπησει η φυσιολογια του στοματος. Αν επιμενει το ματωμα μετα το μηνα, οδοντιατρος.. Αυτό το γνώριζα για το ταμπάκο το ίδιο, ισχύει δηλαδή και για το προϊόν καύσης του;
Μην ξεκινήσετε την κουβέντα για το Champix (δλδ την κόβουμε τώρα πριν καν ξεκινήσει). Είναι φάρμακο και πριν το πάρει ο καθένας να μιλήσετε με γιατρό. Εκτός από πολύ πιθανή ζημιά στο συκώτι (ή/και το πάγκρεας) έχει και ψυχοτροπικές παρενέργειες καθόλου αστείες.
. Αυτό το γνώριζα για το ταμπάκο το ίδιο, ισχύει δηλαδή και για το προϊόν καύσης του;
Προϊόν καύσης είναι οι στάχτες, μιλάει για το παράγωγο της καύσης που είναι ο καπνός....
Πάντως την ίδια με σένα απορία έχω κι εγώ....
nikos_abel
29/12/2014, 17:35
Προϊόν καύσης είναι οι στάχτες, μιλάει για το παράγωγο της καύσης που είναι ο καπνός....
Πάντως την ίδια με σένα απορία έχω κι εγώ....
Βρε άχρηστε, προϊόν της καύσης είναι ΚΑΙ οι στάχτες :lol:
Βρε άχρηστε, προϊόν της καύσης είναι ΚΑΙ οι στάχτες :lol:
Ε, να μην τρολλάρουμε και λίγο; :p
Εδω και 2 μερες ατμιζω Black Flag fallen.
Mου εχουν πεσει τα σαγονια................................
Πρώτον. Είσαι πλούσιος. Δεύτερον, είσαι και κακός άνθρωπας.
Εδω και 2 μερες ατμιζω Black Flag fallen.
Mου εχουν πεσει τα σαγονια................................
Τόσο καλό;
Εdit: 32 γιούρια τα 30ml;;; έλεος
Όλα τα five pawns είναι εξαίσια αλλά ευρώ και ml περίπου.
Όχι όλα. Το Absolute Pin έχει υπερβολικά τονισμένη την κανέλα και "χαλάει" την συνταγή....
επαθα πιπίλα με after8 παίδες.28 days later και smokey caramel.Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
chillipf
27/02/2015, 14:19
Μπά
εδώ και μια διετία και βάλε, φτιάχνω τα θκάμ'.
φτιάχνω 3 ειδών και πορεύομαι με αυτά. :cool: