View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Στα γρήγορα. ......
Πολύ αερατος ο αναβαθμισμενος ατμοποιητης,αλλά έρχεται στα μέτρα σου (αν θέλεις ποιο σφιχτή τζούρα ).
Ο δικος μου είχε "μασημενο" το οring του επιστομιου αλλά οχι σε σημείο που να έχει καταστραφεί.
Παιζω με το istick γιατί στο boxακι φορτίζω την μπαταρια.
ΤΙ γινεται ρε παιδια και δε καταλαβαινω?
Είναι μη μαθημένος απο γκάζια και θα του έρθει κάπως μόλις το δοκιμάσει σε καμια 35 αριά watts :bawl:
Στις φώτο απο το νετ μου φαίνονταν μεγαλούτσικο σαν σετ,αλλα τελικα είναι στο σωστο μέγεθος.
336872336873
Πόσο το πήρες τελικά;Απο Αγγλία αν είδα καλά;Μην τις εμπιστευεσαι πολύ τις θύρες usb για φόρτιση.Καλύτερα πάρε έναν εξωτερικό φορτιστή.
88 ευρό απο Ιρλανδία και μου ήρθε με acs .
Φορτιστή εχω έναν κινέζικο που τον φοβάμαι
......
zannisvel
08/06/2015, 13:23
μπορεις να ατμιζεις την ωρα που φορτιζει?
Ωραιο εργαλειο!!!!!!!
Το βρηκα 90 ευρω σε τοπικο μαγαζι. Αλλα εxω βγει λιγο εκτος αυτο το μηνα και θα περιμενω λιγο
48 ευρώ απο fasttech.απλά θα αργήσει.Αν είχε 60 πχ στην Ελλάδα θα αγόραζα και εγώ απο εδώ.
Κεφαλες που θα βρουμε για τον subtank;
Μιλαω για τις καινουργιες με την καθετη αντισταση.
zannisvel
11/06/2015, 23:13
replacesmoke kai mpixlimpidi εχουν σιγουρα!!
:wave2:
Απ'οτι βλεπω και στα δυο μαγαζια εχουν τις παλιες(οριζονια αντισταση)
φτιάξε παληκάρι μ το επισκευάσιμο.Καλύτερη γευση βγάζει.
zannisvel
12/06/2015, 11:10
φτιάξε παληκάρι μ το επισκευάσιμο.Καλύτερη γευση βγάζει.
Μας βλεπω να μας προμηθευεις εσυ..:D
@teogtp παρ' τους ενα τηλ. Και αν εχουν παω να σου παρω και στις στελνω. Ειδικα το μπιχλιμπιδι ειναι στη γειτονια μου. Και το Replacesmoke ειναι κοντα στο γραφειο.
Μια που εβαλα τον rba στα 0.6 και μια που τον εβγαλα........................
ΚΑΗΚΑ,ΖΕΜΑΤΙΣΤΙΚΑ....................
Δεν ειναι για μενα το subohming......
zannisvel
13/06/2015, 11:12
στα ποσα τον βαρεσες? Δοκιμασες να παιξεις πιο χαμηλα?
Εκανα βλακεια και δεν τον κατεβασα στην αρχη.
13W και παταω................
ΟΚ βλακεια λεω και κατεβαζω στα 9W ..........
Μιλαμε βραζει σαν τρελος.
Απο τα 25 και πάνω βάρα στα χαμηλά Ωωωωωωμμμμμμμ!
Δεν θα απογειωθεί ρε μαστορα;
Ανεβαίνουν τα αμπερια θα βράζει περισσότερο.
Κατέβασε λίγο τη νικοτίνη και βάρα άφοβα.Αν σε καίει πολύ,βάλε ένα ντριπτιπ λίγο πιο μακρύ και θα έχεις καλό αποτέλεσμα.
Αν δε πετύχουν τα παραπάνω,παίξε στεα 1,2 Ωωωωμμμμμμ και θα είσαι κομπλέ.
Αν απογοητευτείς πλήρως,πουλησε το σε καλή πάντα τιμή σε εμένα.
Δοκίμασα με το rba......
Λες να έκανα καμιά πατάτα με το φυτιλι;
Η δεν παίζει ρολο;
dimmie_72
13/06/2015, 15:19
επειδή όταν μπαίνω εδώ αισθάνομαι τόσο οικεία όσο σε μια συζήτηση εργαζομένων στο stern, παίζει κάποιος σύντομος οδηγός για πιθανή εμπλοκή και έναρξη ναυσιπλοΐας με αρχάριο επίδοξο συνοδοιπόρο;
to familiarize που λέμε δλδ σε απλά ελληνικά ;)
Μπες στον σωληνα και χτυπα pbusardo.
Στο καναλι του τύπου υπάρχει ένα ωραίο βίντεο που εξηγεί τούς διαφόρους τύπους συσκευών και πως δουλεύουν( beginners guide).
Παρακολουθησε το και ότι απορίες έχεις ρώτα εδώ να τις λύσουμε.
dimmie_72
13/06/2015, 15:42
ΚΑΗΚΑ,ΖΕΜΑΤΙΣΤΙΚΑ....................
άσε, θα το παλέψω με το βίντεο.
Ζαννή έχω τον Nano που είχα γράψει λίγα ποστ πιο πίσω τις προάλλες.
zannisvel
18/06/2015, 12:00
Ποτε κερναω καφε?
Ποτε κερναω καφε?
Δευτέρα και τρίτη θα είμαι Πειραιά το πρωί αν σε βολευει.
Bell cap στον Subtank mini
337345
Bell cap στον Subtank mini
337345
Toli o mini μου φέρνει υγρό στο στόμα (ελάχιστο), έχει διαρροές απ' τις τρύπες αερισμού και απ' τη ροδέλα που γυρίζει για να ρυθμίζει την τζούρα και οι ατμοποιητές με τις κάθετες αντιστάσεις δεν έχουν την απόδοση που θα έπρεπε (ούτε ο 0,5 ούτε ο 1,5Ω).
Κάτι μου λέει ότι για όλα τα κακά ευθύνονται οι κεφαλές και όχι το τανκ γιατί αυτοί έχουν επάνω τους τις τσιμούχες στεγανοποίησης ώστε να μην κάνει το υγρό κύκλο.
Η κεφαλή 0,5 αρνείται να λειτουργήσει επαρκώς κάτω από 30w (25 το λιγότερο) με αποτέλεσμα ο ατμός να είναι ζεστός.
Το επισκευάσιμο είναι λίγο καλύτερο από θέμα διαρροών και γεύσης. Πόσο σου διαρκεί το επισκευάσιμο?
Δεν είναι ίδιος με αυτόν που έχεις εσύ, είναι απ' το σετ που πόσταρε ο τεό 2 σελίδες πριν και έχει τις κάθετες αντιστάσεις.
Όταν ξεκίνησα ηλ. τσιγάρο δεν δούλευε τίποτα. Όταν ξεκίνησε το θρεντ είχα κόψει τα πάντα για να ξεκινήσω πάλι πολύ αργότερα το κάπνισμα. Πριν λίγο καιρό το γύρισα πάλι σε ηλεκτρονικό γιατί βαρέθηκα. :lol: To βρίσκω περίεργο να υπάρχουν ακόμα τέτοια προβλήματα!
Τώρα χρησιμοποιώ έναν της eleaf, τον gs air που κοστίζει το 1/3 του kangertech και είναι απροσδόκητα καλός για τα λεφτά του ενω οι κεφαλές έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια.
Τις κάθετες αντιστασεις δεν τις έχω δοκιμάσει. Μπορείς να κάνεις το εξής : Κλείσε τον αέρα από το δαχτυλίδι και μετά γέμισε. Αν το ξεχάσεις αυτό, μόλις το γεμίσεις, γύρισε το ανάποδα έχοντας το δαχτυλίδι στη μεγάλη ροή αέρα, και βάζοντας ένα χαρτομαντηλο στην όπη του αέρα, κλείσε τα μάτια και φυσα δυνατά για να φύγει το περίσσευμα. Τα μάτια τα κλείνεις για να μην σου πέσει υγρό στα μάτια. Το έχω πάθει κάι ημανε με κόκκινα μάτια μετά. Μετά από αυτό, στρωνει και δεν έχεις υπερτροφοδοσία. Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι καθαρά υπερτροφοδοσία.
Με κεφαλή 0.5 το ελάχιστο είναι το 25 watts οπότε σωστά κάνει και δεν σε καλύπτει. Μια μέση τιμή είναι το 1.2 Ohm το οποίο έχει μέγιστο τα 25 watts. Στα 18 μέσο όρο θα είσαι πιερ καρντεν.
Αν ρουφας και σου κάνει μπουρμπουληθρες στο rba κομμάτι, τότε, πάλι έχεις υπερτροφοδοσία. Το βαμβάκι νά μην σκεπαζει τις τρύπες τροφοδοσίας. Με ένα ψιλό στέλεχος, άνοιξε το καπάκι της καμιναδας και σπρωξε το βαμβάκι προς το deck, ώστε να είναι ελεύθερες οι οπες του υγρού. Τι υγρό κάνεις σε αναλογία;
Αυτό με το οποίο τον δοκίμασα πρέπει να ήταν 50-50 (είχε σίγουρα pg). Ξεκίνησα με το rda. Ποσότητα στο βαμβάκι έβαλα όση είδα στα βίντεο στον σωλήνα και αυτό με τις τρύπες το πρόσεξα. Η αντίσταση του rda είναι 0,5 αλλά δούλευε και σε πολύ χαμηλά w (στα 15 σκότωνε).
Αργότερα δοκίμασα και με τις άλλες 2 κεφαλές, κάποια στιγμή το φύσηξα, έπαιξα με τα w, ξαναδοκίμασα με διαφορετική ποσότητα βαμβάκι στο rda κτλ.
Διαβάζοντας αυτά που μου έγραψες πιθανολογώ ότι κάπου έκανα μαλακία με το rda οπότε ξανα ξεκίνησα απ' την αρχή.
Έπλυνα φύσηξα καθάρισα, γέμισα με 100% vg 9% νικοτίνη και αυτή τη φορά ξεκίνησα με μια έτοιμη κεφαλή, (αντίσταση 1,5). Έκανα λίγο στα 18W δοκίμασα μέχρι τα 15 με μεσαία και μεγάλη τρύπα. Ως τώρα όλα καλά. Ακόμα και η απόδοση είναι πολύ καλύτερη.
Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και με την 0,5 και δε θα βιαστώ να χρησιμοποιήσω το rda για να σιγουρευτώ ότι φταίω εγώ.
Ευχαριστώ ρε συ! :beer:
Εχω και εγω διαρροές και νόμιζα οτι είναι συμπύκνωση.
Αλλά παίζει να είναι αυτό που λέει ο σουπιας.
Τα πάντα λειτούργησαν σωστά μέχρι να το ξαναγεμίσω. Μετά άρχισαν πάλι οι μπουρμπουλίθρες.
Τα πάντα λειτούργησαν σωστά μέχρι να το ξαναγεμίσω. Μετά άρχισαν πάλι οι μπουρμπουλίθρες.
έκλεισες τον αέρα όταν πήγες να γεμίσεις;Αν όχι,ανάποδα και φύσηγμα και λογικά θα στρώσει.
Αυτα συνέβησαν με έτοιμη κεφαλή ή με το επισκευάσιμο κομμάτι;Αν ναι με το rba,στείλε μια φωτό το deck σου να βρούμε τι παίζει λάθος.
Απογοητευτικα πάλι και κότσαρα τον eleaf. Είναι κρίμα όμως γμτ!
Αυτό εννοείς?
337446
Αυτό έχει αντίσταση 0,5 και δουλεύει ακόμα και με 7w. Το δοκίμασα και με αρκετή και με λίγη ποσότητα στο βαμβάκι. Αυτό είναι τελευταίο που έφτιαξα, τα άλλα τα πέταξα λόγο διαρροών. Μετά από λίγο στα 10w έβγαλε και αυτό υγρό απ' τις τρύπες χωρίς να κάνει μπουρμπουλίθρες ή να μου δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά όπως κάνει η έτοιμη.
Η έτοιμη κεφαλή στα 0,5 δεν δουλεύει κάτω από 30w. To επισκευάσιμο αν το φτάσω εκεί θα πάρω φωτιά. Κάνω κάτι λάθος?
Την έτοιμη στα 0,5 δεν την έχω δουλέψει πολύ.
Την άλλη στο 1,5 την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Αρχικά υπέθεσα ότι το υγρό που έβγαινε απ' τις τρύπες ήταν εκεί από πριν λόγο του ότι είχα βάλει τον επισκευάσιμο και είχα κάνει κάποιο λάθος. Αν και κάποια στιγμή τα φύσηξα όλα υπέθεσα οτι δοκιμάζοντας θα έκανα πάλι κάποιο λάθος ή δεν καθάρισα κάτι καλά. Αφού τα έπλυνα, φύσηξα κτλ. τα πάντα όλα, δούλεψε μια χαρά για μια φορά μόνο. Ο ατμος ήταν καλός αλλά η γεύση-άρωμα μάλλον όχι. Μετά δεν ξαναλειτούργησε όπως πρέπει. Ας έκανα πάλι την ίδια διαδικασία. Δοκίμασα και το φύσιμα ανάποδα που μου είπες, τα έλυσα και τα καθάρισα, τίποτα. Με το που το έδενα και το γέμιζα έκανε μπουρμπουλίθρες και δεν ρουφούσε καλά.
Οι τρύπες δεν κλείνουν εντελώς (ίσως στον παλιό να κλείνουν), μα τι ρόλο παίζει αυτό? Μπορώ να το γυρίσω ανάποδα, να ξεβιδώσω το δοχείο μόνο, αφήνοντας τον ατμοποιητή και την βάση του στην μπαταρία να γεμίσω και να ξαναβιδώσω κρατώντας την μπαταρία ανάποδα. Μα το έχω κάνει και βγάζοντάς το ολόκληρο, δεν έχει καμία διαφορά.
Αρχικά υπέθετα ότι το πρόβλημα ήταν σε αυτές τις τσιμούχες και περνούσε το υγρό κάτω.
337448
Μα δεν νομίζω να φταίει αυτό. Μάλλον είναι ο ατμοποιητής. Τον έχω φυσήξει και μόνο του αφού τον σκουπίσω όπως κάναμε παλιά.
337449
Μετά κάνω ότι ρουφάω και δίνει ελεύθερα. Γεμισμα-δοκιμή-μπουρμπουλίθρες χωρίς να στάζει αλλά και χωρίς σοβαρή απόδοση. Τον βγάζω, τον σκουπίζω εξωτερικά κάνω ότι ρουφάω απαλά προσέχοντας να μην κλείσω τις τρύπες με τα δάχτυλα και δεν δίνει σωστά.
Στην πιο πάνω φωτό βλέπεις δυο μικρές τρυπούλες πάνω απ' την κόκκινη τσιμούχα? Ίσως έχει βουλώσει κάτι και με το που παίρνει υγρό δεν δίνει σωστό αέρα.
Ο επισκευάσιμος όμως γιατί να βγάζει το υγρό από κάτω? Αυτός δεν κάνει μπουρμπουλίθρες κ μλκ. Απλά κάνει υπερχείλιση! Μα είναι δυνατόν να μη δουλεύει τίποτα? Θέλω να ξαναδοκιμάσω τον ατμοποιητή με την 0,5 αλλά έχω χαλάσει μισό μπουκαλάκι υγρό σε δοκιμές φυσώντας και σκουπίζοντας το με χαρτοπετσέτες.
Αν είχε την τιμή του eleaf δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ.
Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά η απο πάνω ή τι θέλεις να δεις.
337450
Αυτό το έχω φυσήξει μέχρι να μη βγάζει τίποτα από καμία τρύπα.
337451
Βιδώνω επάνω την κεφαλή, το βάζω στην μπαταρία, κρατάω την μπαταρία αναποδα και βιδώνω το δοχείο. Το γυρίζω ίσια, ρουφάω, μπουρμπουλίθρες. :lol:
Μάλλον έχει βουλώσει η κεφαλή. Αν το γυρίσω ανάποδα και φυσήξω στέλνει το υγρό στις τρύπες αλλά μια ποσότητα πρέπει να μένει μέσα και πρέπει να το ξανανοίξω.
Με την επισκευάσιμη δεν έχω τέτοια προβλήματα, μόνο υπερχείλιση απ' τις τρύπες και ζέστη με 12w και πάνω, τόση όση και η ετοιμη κεφαλή με την ίδια αντίσταση στα 30 και στα 35w.
Με τα πάντα καθαρά, δοκιμή της έτοιμης 0,5 στα 30w μετά από 5 ρουφιξιές σχετικά ζεστού ατμού.
Μπουρμπουλίθρες δεν έκανε όπως η άλλη. Απόδοση όχι αυτή που θα έπρεπε.
337452
Γυρίζοντας τη ροδέλα.
Όχι δεν βγάζει η κόκκινη τσιμούχα που στεγανοποιεί το τζαμάκι.
337453
337454
Άλλη μια προσπάθεια με τον rda βάζοντας ακόμα περισσότερο βαμβάκι. Όσο πιο σφιχτά στο ελατήριο μπορούσα ώστε να μην κοπεί και όσο το δυνατόν περισσότερο στις άκρες ώστε να μην στουμπώσει και δεν τραβάει.
Με λειτουργία στα 12w (την αντίσταση μου την αναγνωρίζει και το μηχάνημα 0,5) δουλεύει χωρίς δράματα.
Μαλλον θελει αρκετο φυτιλι,γιατι και εμενα με λιγο βαμβακι εβραζε σαν τρελο.
Η εργοστασιακή για να μην δουλέψει μάλλον θα έπεσες σε ελαττωματική.Σωστά τα κάνεις όλα,δε βλέπω κάτι λάθος.Η λογικότερη εξήγηση είναι πως κάτι πάει στραβα με την εργοστασιακή παρά με έσενα.Ερώτηση χαζή,στην φωτό,η εργοστασιακή κεφαλή,μοιάζει σα να μην έχει βαμβάκι μέσα.
Τολη εχει κατι σαν δευτερο πασο και μετα ειναι το βαμβακι,δεν ειναι προσωπο με το τοιχωμα.
Οι νέες οι κάθετες είναι αυτές; Ωχ λέγω. Με αυτή θα μου έρθει και εμένα οοοοταν έρθει.
Έχει κάθετο ελατήριο. Το βαμβάκι είναι στην άκρη γύρω γύρω, είναι οι καινούριες. Κοιτώντας από πάνω βλέπεις μόνο την μία άκρη του ελατηρίου με λίγο απ' το βαμβάκι και στη μέση τρύπα που φτάνει μέχρι κάτω. Στο κάτω μέρος τώρα έχουν μεγαλύτερες τρύπες απ' τις παλιές για να παίρνουν περισσότερο αέρα. Έτσι την αντίσταση στο ρούφηγμα την ορίζεις εσύ από την κάτω ροδέλα και όχι ο ατμοποιητής. Ίσως γι αυτό να είναι τόσο επιρρεπής στην υπερτροφοδότηση. Νομίζω και οι πλαινές τρύπες είναι λίγο μεγαλύτερες απ' του παλιού. Αυτός με την αντίσταση 1,5 έχει μικρότερες τρύπες και είναι κωνικές.
Ο rda είναι επίσης ο καινούριος, έχει μεγαλύτερες τρύπες και κάτι άλλες διαφορές απ' τον παλιό. (απ' ότι είδα στο σωλήνα). Αυτός δεν έχει κάθετη αντίσταση.
Τώρα δουλεύει άριστα. Βέβαια στα 12w και όχι στα 30-35 που βλέπω στο youtube. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν το βάλω τόσο ψηλά δεν θέλω να το δοκιμάσω ακόμα. Θέλω να δω πόσο θα αντέξει. Εσένα πόσο σου αντέχει?
Φυσικά τώρα δουλεύει πολύ καλύτερα απ' τον φθηνότερο gs air. Κάνει λιγότερο θόρυβο και είναι πιο εύκολο να ρυθμίσεις τον αέρα, (ροδέλα αντί για βίδα).
Μαλλον θελει αρκετο φυτιλι,γιατι και εμενα με λιγο βαμβακι εβραζε σαν τρελο.
Στα πόσα w το δουλεύεις? Πόσο σου διαρκεί πριν χρειαστεί αντικατάσταση το βαμβάκι?
Εγώ έχω το παλιό rda το οποίο στα 30 παίζει σωστά αλλά δεν είμαι τύπος των 30 watts στα βαμβακια. Στους Genesis βαράω και 40 watts με 100% vg χωρίς νικοτινη. Στο βαμβάκι είμαι έως 20 watts με 50-50 pg vg, με 0.8 αντίσταση. 3 μέρες τώρα είμαι στο 1.1 αντίσταση και έχω πέσει στα 12 watts και είμαι ικανοποιημενος. Διάρκεια περίπου 4 ημέρες γιατί, λόγω diy ζουμιων, έχω πολύ κατακάθι. Είδα στον σωλήνα το νέο rda του subtank, εύκολο θα είναι πιστεύω. Τώρα οι κάθετες εργοστασιακες, μου κόβουν τα χέρια μιας και τις παλιές τις ελυνα και τις έστηνα πάλι. Θα δείξει όταν παραλάβω και εγώ αν θα πλημμυρίσει ο τόπος.
Στα πόσα w το δουλεύεις? Πόσο σου διαρκεί πριν χρειαστεί αντικατάσταση το βαμβάκι?
Η δοκιμη κρατησε μονο για λιγα λεπτα γιατι οπως εγραψα πιο πριν κατακαηκα.................
Οι νέες οι κάθετες είναι αυτές; Ωχ λέγω. Με αυτή θα μου έρθει και εμένα οοοοταν έρθει.
Θεωρώ ότι η 1,5 είναι ελατωματική (βουλωμένη) γιατί ακόμα και στην πιο μεγάλη τρύπα όταν τραβάω μεγάλη τζούρα στο τέλος τη νιώθω να κρατάει.
Η 0,5 δεν ξέρω γιατί έκανε υπερ/ση. Ίσως μόνο τα δικά μου είναι ελαττωματικά. Ολοι αυτοί οι τεστερς γιατί δεν έχουν προβλήματα?
Όλοι στο σωλήνα δοκιμάζουν την 0,5 και τον rda που είναι επίσης 0,5 και τους δουλεύουν περίπου στα ίδια w.
Γιατί προτιμούν αντιστάσεις με πολύ μικρή αντίσταση?
http://www.kangerforum.com/leaking-coils-on-sub-ohm-t57-10.html
Θεωρώ ότι η 1,5 είναι ελατωματική (βουλωμένη) γιατί ακόμα και στην πιο μεγάλη τρύπα όταν τραβάω μεγάλη τζούρα στο τέλος τη νιώθω να κρατάει.
Η 0,5 δεν ξέρω γιατί έκανε υπερ/ση. Ίσως μόνο τα δικά μου είναι ελαττωματικά. Ολοι αυτοί οι τεστερς γιατί δεν έχουν προβλήματα?
Όλοι στο σωλήνα δοκιμάζουν την 0,5 και τον rda που είναι επίσης 0,5 και τους δουλεύουν περίπου στα ίδια w.
Γιατί προτιμούν αντιστάσεις με πολύ μικρή αντίσταση?
http://www.kangerforum.com/leaking-coils-on-sub-ohm-t57-10.html
γιατι έχουν βγεί μοντάκια με πολλά watt και πως θα τα πουλήσει η κάθε εταιρία;Μάρκετινγκ είναι.Στα 1.2 πιστευω είναι η χρυσή τομή.Εως 25 watt και τέλος.
zannisvel
24/06/2015, 19:25
Στα ποσα watt πρεπει να παζει αυτο το τουφεκι. Απο τα 10 ζεματαει. Τον αερα τον ρυθμισα αλλα με πνιγει λογβ θερμοκρασιας.
Ευχαριστω πολυ ρε Τολη!!!!!!
dimmie_72
24/06/2015, 22:05
Μετά από διάβασμα των πηγών επί 2-3 μέρες σα νεοεισερχόμενος στο χώρο και μετά τα προβλήματα που διάβασα εδώ για τον mini, είμαι μεταξύ 2 επιλογών:
Kangertech Subtank η Aspire Atlantis 2. Γνώμες;
Dim εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Θα πω μόνο πως αφού χάλασα σχεδόν όλο το βαμβάκι κατάφερα να μάθω πως να φτιάχνω τον rda ώστε να δουλεύει. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το βέλτιστο καθότι με αντίσταση 0,5 δεν το πάω πάνω από 12w αλλά τουλάχιστον λειτουργεί χωρίς προβλήματα.
Με τους έτοιμους δεν ασχολήθηκα άλλο, παράγγειλα κανά δυο παλιούς στα 1,2 για δοκιμή και για να υπάρχουν (καθότι μπορούν να επισκευαστούν κιόλας) και επιπλέον βαμβάκι και σύρμα για τον rda.
Ρε συ Αποστολε με το βαμβακι που ειχε μεσα τον εφτιαξες;
Γιατι αυτο το πραγμα δεν στριβετε ρε συ!
Στα ποσα watt πρεπει να παζει αυτο το τουφεκι. Απο τα 10 ζεματαει. Τον αερα τον ρυθμισα αλλα με πνιγει λογβ θερμοκρασιας.
Τον επισκευάσιμο έχεις βάλει και ζεματάει στα 10 ε!
Να βάζεις περισσότερο βαμβάκι μέσα στο ελατήριο. Αφού το περάσεις πίεσε μια μικρή ποσότητα με το κατσαβίδάκι σου ώστε αυτό που είναι μέσα στο ελατήριο να μην είναι πολύ λεπτό αλλά ούτε και στουμπωμένο.
Μη το στουμπώνεις ούτε απ' έξω (κοντά στις τρύπες) ώστε να βρέχεται σωστά και να μην καίγεται αλλά ούτε να έχει λίγο γιατί θα κάνει υπερχείλιση.
Επιτέλους κατάφερα τον rda να λειτουργεί σωστά χωρίς υπερχείλιση, χωρίς να βγάζει καμένο ή να ζεματάει ακόμα και στα χαμηλά και μάλιστα με ωραία γεύση και πολύ καλή απόδοση στον ατμό.
Είμαι σίγουρος ότι δεν παίρνει κι άλλη βελτίωση.
Εμενα μου γ@μησε τα πρεκια!!!!
Τσουρουφλιστικα!!!!!
dimmie_72
24/06/2015, 22:45
νομίζω εδώ δείχνει πόσο βαμβάκι βάζεις και που να πατάει...
https://www.youtube.com/watch?v=8FL9hXCrLQQ
Ναι με αυτό!
Στρίβεται! Κατ' αρχήν χώρισέ το στα δύο. Το ένα δίπλωσέ το και βάλτο στην άκρη και χρησιμοποίησε το άλλο μισό.
Κόψε μια λεπτή λωρίδα περίπου μισού cm πάχος x 5cm μήκος και στρίψε την άκρη ώστε να περάσει μέσα. Πιάσε την άλλη μεριά και στρίβωντας το πέρασέ το μέχρι την μέση. Απ' τη μια μεριά που το έστριβες αναμάλλιασέ το λίγο με μια λαβίδα (ή στρίβωντας προσεκτικά απ' την αντίθετη) χωρίς να το κόψεις. Σπρώξε μια μικρή ποσότητα μέσα στο ελατήριο και απ' τις δυο μεριές ώστε το ελατήριο. Το υπόλοιπο βάλτο κοντά στις τρύπες χωρίς να το στουμπώνεις και να βγαίνει απ' έξω.
Αν το ελατήριο μέσα έχει πολύ λεπτή ποσότητα όταν βραχεί και λεπτύνει κι' άλλο, θα βράζει.
Τα παραπάνω είναι ότι κατάφερα να μάθω με δοκιμές.
Υγ. Επίσης το βαμβάκι αν το κόψεις απ' τη μια μεριά είναι πιο ανθεκτικό απ' ότι απ' την άλλη, όταν το τραβάς για να το περάσεις μέσα στο ελατήριο. (Αν το στρίβεις καθώς το τραβάς περνάει πιο εύκολα)
Αυτο εκανα αλλα οταν το χωριζεις στα δυο λεπταινει αρκετα.
Αυτο δεν ειναι βαμβακι,κετσες του Ευαγγελατου ειναι ρπστμ...........
νομίζω εδώ δείχνει πόσο βαμβάκι βάζεις και που να πατάει...
https://www.youtube.com/watch?v=8FL9hXCrLQQ
Ο καινούριος έχει 3 φορές μεγαλύτερες τρύπες απ' αυτόν. Αυτός είναι ο παλιός. Αν στον καινούριο βάλεις τόσο λίγο βαμβάκι στην άκρη θα σου κάνει υπερχείλιση.
Αυτό το βαμβάκι που βάζει ο τύπος είναι διαφορετικό, φαίνεται πιο ανθεκτικό απ' αυτό που έχει μέσα η συσκευασία του subox, και το ελατήριο που έφτιαξε είναι πιο χοντρό.
Πειτε καμια ιδεα για μπαταρια κυλινδρικη.
Εκτος απο Vamo ξερουμε κατι αξιολογο-φτηνο;
Αυτο εκανα αλλα οταν το χωριζεις στα δυο λεπταινει αρκετα.
Αυτο δεν ειναι βαμβακι,κετσες του Ευαγγελατου ειναι ρπστμ...........
Στην αρχή το περνούσα με την βοήθεια μιας μυτερής και λεπτής πορσέλας αλλά τώρα μπορώ να το περνάω χωρις να το κόβω και χωρίς πορσέλα. Την άκρη που θα περάσει να την τραβάς καθώς τη στριβεις ώστε να στρίβεται και το κομμάτι στην άλλη μεριά και να μην κόβεται. Μη βάζεις χοντρό κομμάτι για να περάσει εύκολα και μετά σπρώξε μια μικρή ποσότητα μέσα στο ελατήριο.
Ναι είναι πολύ ευαίσθητο σε σχέση με αυτό του βίντεο παραπάνω.
Συνήθεια είναι.Και στα 25 μια χαρά δουλευει.Δώσε γκάζι δώσε γκάζι.
Μετά από διάβασμα των πηγών επί 2-3 μέρες σα νεοεισερχόμενος στο χώρο και μετά τα προβλήματα που διάβασα εδώ για τον mini, είμαι μεταξύ 2 επιλογών:
Kangertech Subtank η Aspire Atlantis 2. Γνώμες;
Δεν εχει πρόβλημα ο mini.εμεις είμιαστε κουλοί ακόμη στο στήσιμο το σωστό.
Ο Atlantis ειναι σχεδιασμένος για πολλά watt και subohm και δε νομίζω να σε βολέψει.Το sweet spot του είναι στα 35 watts απ'ό,τι διάβασα.Κοίτα να δεις..αν δουλευεις στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα και μείνεις απο ηλεκτροκόλληση,καλός είναι με τα ρευματα που ζητάει.
Ο Atlantis ειναι σχεδιασμένος για πολλά watt και subohm και δε νομίζω να σε βολέψει.Το sweet spot του είναι στα 35 watts απ'ό,τι διάβασα.Κοίτα να δεις..αν δουλευεις στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα και μείνεις απο ηλεκτροκόλληση,καλός είναι με τα ρευματα που ζητάει.
Ντοσε λυση μαστορα....
Πειτε καμια ιδεα για μπαταρια κυλινδρικη.
Εκτος απο Vamo ξερουμε κατι αξιολογο-φτηνο;
Magic wand & Hitachi.
Magic wand & Hitachi.
Ρυθμιζομενο;
Οθονη εχει;
toli αν δε τον φτιάξει σωστά και δώσει γκάζι ούτε να σε βρίσει δε θα μπορεί με την καούρα που θα έχει! :lol:
Εκτός και αν μιλάς για τους έτοιμους. :D
dimmie_72
24/06/2015, 23:20
οκ. ο Kangertech Subtank;
Υ.Γ. δεν θέλω να μπλέξω με τον mini. αν οι συγκεκριμένοι γκουρού αντιμετώπισαν πρόβλημα, φαντάσου εγώ.
Από την άλλη μΕ άρεσε πολύ -μα πολύ σου λέω- και ο Kayfun Lite plus που μούχες στείλει σε πμ αλλά ξεφεύγει λίγο...
Πάρε κο γκεν ντο ή νακαμίτσι βαμβάκι (οργανικά και τα 2) και θα είσαι κομπλέ.Το κόψιμο με τη φορά των ινων να το κάνεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορεις να το στρίψεις και θα σου σκορπάει στα χέρια.
Τον επισκευάσιμο έχεις βάλει και ζεματάει στα 10 ε!
Να βάζεις περισσότερο βαμβάκι μέσα στο ελατήριο. Αφού το περάσεις πίεσε μια μικρή ποσότητα με το κατσαβίδάκι σου ώστε αυτό που είναι μέσα στο ελατήριο να μην είναι πολύ λεπτό αλλά ούτε και στουμπωμένο.
Μη το στουμπώνεις ούτε απ' έξω (κοντά στις τρύπες) ώστε να βρέχεται σωστά και να μην καίγεται αλλά ούτε να έχει λίγο γιατί θα κάνει υπερχείλιση.
Επιτέλους κατάφερα τον rda να λειτουργεί σωστά χωρίς υπερχείλιση, χωρίς να βγάζει καμένο ή να ζεματάει ακόμα και στα χαμηλά και μάλιστα με ωραία γεύση και πολύ καλή απόδοση στον ατμό.
Είμαι σίγουρος ότι δεν παίρνει κι άλλη βελτίωση.
Το κρατάω για τυφλοσούρτη όταν έρθει και ο δικός μου για να μην ψάχνομαι απο την αρχή.
Ρυθμιζομενο;
Οθονη εχει;
Plug and play σε λέω.
Υ.Γ. δεν θέλω να μπλέξω με τον mini. αν οι συγκεκριμένοι γκουρού αντιμετώπισαν πρόβλημα, φαντάσου εγώ.
Από την άλλη μΕ άρεσε πολύ -μα πολύ σου λέω- και ο Kayfun Lite plus που μούχες στείλει σε πμ αλλά ξεφεύγει λίγο...
Mην ξεκινας με Μερτσεντε................
Παρε κανα Ντατσουν και αν νομιζεις οτι το εχεις,προχωρα στην αναβαθμιση.
Οχι ρε συ ασχημο ειναι.....
Κατι σαν το Vamo,τηλεσκοπικο με την οθονιτσα του.
Εχουμε προταση;
toli αν δε τον φτιάξει σωστά και δώσει γκάζι ούτε να σε βρίσει δε θα μπορεί με την καούρα που θα έχει! :lol:
Εκτός και αν μιλάς για τους έτοιμους. :D
Nαι ετοιμή κεφαλή 0.5 σε nano του έδωσα.
Δεν ξεφευγει.Αντιθετως είναι ένα χλιμιτζίρι stainless steel και τον προτιμουν πολλοίΗ τιμή του είναι πολύ εντάξει,έχει ευκολο set up και πολλά αξεσουαρ αν το αποφασίσεις να τον κρατήσεις.Αν δεν σου κάτσει και τον βαρεθείς,έχει μεταπώληση εύκολή.ενα μειονέκτημα έχει μόνο.Για να γεμίσεις,πρέπει να ξεβιδώσεις μια μικρή βίδα απο κάτω.Αρα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου κατσαβιδάκι.Faaaiiiilllll!
Δεν είναι θέμα γκουρου.Ειναι η αναζητηση καλύτερου στησίματος ωστε να έρθει στα γουστα του καθένα.Σα να στήνεις αναρτήσεις ένα πράμα περίπου.
Οχι ρε συ ασχημο ειναι.....
Κατι σαν το Vamo,τηλεσκοπικο με την οθονιτσα του.
Εχουμε προταση;
έχουμε έχουμε.Sigelei zmax v3.Μέχρι 15 watts και μέχρι 1 ohm minimum.Τηλεσκοπικό.
dimmie_72
25/06/2015, 00:13
οκ, τελικό ερώτημα μιας και πήρα τις πληροφορίες που ήθελα:
Kangertech Subtank(έχω κολλήσει εδώ λόγω ποιότητας κατασκευής και τεχνικών χαρακτηριστικών) η eXpromizer by exvape Version 1.3;
Στα λεφτά είναι σχεδόν τα ίδια.Ο δευτερος λογικά θα φτουρήσει περισσότερο.Ο sub παίρνει και έτοιμες κεφαλές για ευκολία (Οχι τόσο καλή απόδοση) όπως το rda κομμάτι του ,(rba=rebuildable atomizer).O expo είναι μόνο rba οπότε θα χρειαστείς και αγορά βαμβακιού, σύρματος και βοήθεια απο κοντά για να καταλάβεις πως στήνεται.Το ίδιο ισχύει και για τον sub αν τον δουλέψεις ως επισκευάσιμο (rba).
Oi τιμές και των 2 είναι λογικές μιας και μιλάμε για καλό εξοπλισμό ο οποίος έρχεται για να μείνει.Ποιότητα κατασκευής έχουν και οι 2 μην σε απασχολεί κάτι τέτοιο.
Μια λογική και καλή λύση είναι ο ναυτίλος της aspire,αλλά ΕΓΩ πιστευω πως δεν αποδίδει τις γευσεις όπως ένας ατμο/της επισκευάσιμος.
dimmie_72
25/06/2015, 00:31
οκ. ευχαριστώ πολύ όλους.
manhunter
25/06/2015, 11:35
Οργανικό βαμβάκι πουλάνε και στα φαρμακεία. Αρκεί να το ζητήσετε έτσι. Άπειρη ποσότητα, μηδαμινό κόστος. Ούτε nakamichi ούτε Fiber Freaks ούτε τίποτα
Οργανικό βαμβάκι πουλάνε και στα φαρμακεία. Αρκεί να το ζητήσετε έτσι. Άπειρη ποσότητα, μηδαμινό κόστος. Ούτε nakamichi ούτε Fiber Freaks ούτε τίποτα
Όπως και γλυκερίνη (vg) και προπυλεν....προλυπ...προπυγλυ...(pg) τελως πάντων.Για το βαμβάκι ήξερα και στα sephora οτι έχουν.Για τα φαρμακεία δεν ήξερα.
Xmmmmmm......Κτήνεεεεεεε!!
manhunter
25/06/2015, 13:42
Όπως και γλυκερίνη (vg) και προπυλεν....προλυπ...προπυγλυ...(pg) τελως πάντων.Για το βαμβάκι ήξερα και στα sephora οτι έχουν.Για τα φαρμακεία δεν ήξερα.
Σωστος :beer:
πολυπροπυλενογλυκενόλη..... εύκολη λέξη είναι ρε συ :p
πολυπροπυλενογλυκενόλη..... εύκολη λέξη είναι ρε συ :p
Ναι δεν ήξερα να στραμπουλήξω τον εγκέφαλό μου για ένα ποστ. ΠΙΤΖΙ λέμε πιτζι.
Μόλις έστησα το επισκευασιμο.
Στα 25w βράζει αρκετά λιγότερο αλλά είναι λίγο τουρμπο .......
Κάτι σαν τα σκούτερ δηλαδή. ....:tooth:
Μόλις έστησα το επισκευασιμο.
Στα 25w βράζει αρκετά λιγότερο αλλά είναι λίγο τουρμπο .......
Κάτι σαν τα σκούτερ δηλαδή. ....:tooth:
Κατέβασέ το! Το ότι έχει αντίσταση 0,5 δεν σημαίνει ότι δουλεύει μόνο πάνω απ' τα 20. Εξαρτάται και απ' το πως το έστησες (πόσο βαμβάκι έβαλες) απ' ότι κατάλαβα.
Σήμερα πήρα διαφορετικό βαμβάκι (που δεν το δοκίμασα ακόμα) μαζί με 2 απ' τους παλιούς ατμοποιητές με της αντιστάσεις 1.2. Από 18 μέχρι 22 είναι μια χαρά, ακόμα και στα 25.
Πάντως η λειτουργία του rda είναι κατά πολύ καλύτερη και σε απόδοση και σε γεύση.
Νομιζω πως οι καινούριοι ατμοποιητές με τις κάθετες αντιστάσεις έχουν καλύτερη απόδοση απ' τους παλιούς. Κρίμα που εμένα δε μου δουλέψανε. Πάντως με τον rda και με δύο απ' τους παλιούς οι οποίοι απ' ότι είδα στο σωλήνα μπορουν να επισκευαστούν, θα αργήσω πολύ να αγοράσω πάλι κάτι άλλο εκτός από υγρό.
Μετά από άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια με τον καινούριο (κάθετες αντιστάσεις) δράση ενέλαβε ένας ζουμπάς 6mm.
Ανοίγει, αλλά είναι δύσκολο να επισκευαστεί και θέλει υπομονή.
Τον ματιασα......
Μου αδειασε ολος μεσα στο τσαντάκι. .......:mad:
Πώς το κατάφερες αυτό; Είναι κάποια ειδική τεχνική;
Αντιστάσεις γιατί αλλάζουμε? Καίγονται? Βγάζουν καμένο ακόμα και με καινούριο βαμβάκι?
Αλλάζουμε κάθε φορά που αλλάζουμε βαμβάκι?
any info?
Teo από που βγήκε το υγρό ρε φίλε? Κοίτα μηπως πήγε καθόλου στην μπαταρία.
Μαζεύουν ιζημα να το πω απλά και μειώνεται η ένταση τους. Κρατάνε πολλά κατακάθια. Μπορείς και να αφήσεις την ίδια και να αλλάξεις μόνο βαμβάκι. Οπτικά δεν θα σου αρέσει όμως βρώμικη αντίσταση και καθαρό βαμβάκι. Αν ήταν αντίσταση σε mesh τυλιγμενη, την κρατάς και μήνες όπως είναι.
Έβγαλα το rba και είδα οτι η μία άκρη από το φυτιλι ειχε σηκωθεί και "ξεβουλωσε" την μια τρυπα τροφοδοσίας.
Οπότε περασε υγρό αβέρτα απο την τρύπα του αέρα και τα έκανε ολα μέσα στο τσαντάκι ........τανα.
Θα μυρίζω καρύδα, βανίλια για καιρό. ......
Κανας ουστης μονο μην μου την "πεσει":lol:
manhunter
26/06/2015, 10:30
Προσωπικά αλλάζω κάθε τρείς ημέρες βαμβάκι στον Kayfun και κάθε 5-6 αντίσταση. Τώρα με το Tiny Cap, έχω και οπτική επαφή χωρίς να αδειάζω υγρά κλπ
Αν διαβάσει κανένας καινούργιος θα τρομάξει...
Από χθες πάντως έχω ένα iStick 50W της Eleaf που σε συνδοιασμό με το Aerotank της Kangertech έκανε τη μέρα νύχτα (και με τις νέες μικρότερες αντιστάσεις με το οργανικό βαμβακι).
chillipf
26/06/2015, 10:41
Προσωπικά αλλάζω κάθε τρείς ημέρες βαμβάκι στον Kayfun και κάθε 5-6 αντίσταση. Τώρα με το Tiny Cap, έχω και οπτική επαφή χωρίς να αδειάζω υγρά κλπ
Αρχηγέ, πληροφοριακά τι λέει το Tiny cap?, έλεγα να το πάρω κι εγώ..
chillipf
26/06/2015, 10:45
Αν διαβάσει κανένας καινούργιος θα τρομάξει...
Από χθες πάντως έχω ένα iStick 50W της Eleaf που σε συνδοιασμό με το Aerotank της Kangertech έκανε τη μέρα νύχτα (και με τις νέες μικρότερες αντιστάσεις με το οργανικό βαμβακι).
μεγειά το istick.
εγώ τρέχω τώρα το 2ο, (το 1ο, μαζί με έναν kayfun, τον έσπειρα Τρίπολη - Κόρινθο, γυρίζοντας από τον αγώνα),
ΑΛΛΑ, και το δεύτερο, όπως και το πρώτο, μου κάνει κόνξες με το κουμπί.
Δούλεψε καμμιά βδομάδα άψογα & μετά άρχισε τις μ....είες, κολλάει, δεν πιάνει, γυρίζει μόνο του από V σε Watt κλπ.
αυτά.
μεγειά το istick.
εγώ τρέχω τώρα το 2ο, (το 1ο, μαζί με έναν kayfun, τον έσπειρα Τρίπολη - Κόρινθο, γυρίζοντας από τον αγώνα),
ΑΛΛΑ, και το δεύτερο, όπως και το πρώτο, μου κάνει κόνξες με το κουμπί.
Δούλεψε καμμιά βδομάδα άψογα & μετά άρχισε τις μ....είες, κολλάει, δεν πιάνει, γυρίζει μόνο του από V σε Watt κλπ.
αυτά.
ΟΚ, ελπίζω να μου τα κάνει αυτά μέσα στο 1ο 3μηνο που εχει εγγύηση...
Πάντως, είναι σαφώς πολύ μικρότερο σε μέγεθος (κρύβεται μέσα στην παλάμη) από το vamo V5 κι ελαφρύτερο, και δεν χρειάζεται να κουβαλάς μπαταρίες... Σούπερ μέχρι στιγμής.
στριφτό δεν έκανες ή λάθος θυμάμαι;
chillipf
26/06/2015, 10:55
Ασφαλώς και είναι καλό πράμα.
το ότι παρά τις μ.....είες που μου έκανε το 1ο, πήρα και 2ο, τα λέει όλα.
στριφτό δεν έκανες ή λάθος θυμάμαι;
Aπ' όλα έκανα.. :lol:
manhunter
26/06/2015, 11:19
Αρχηγέ, πληροφοριακά τι λέει το Tiny cap?, έλεγα να το πάρω κι εγώ..
Μικραίνει κατά πολύ τον Lite +
Ομορφαίνει (υποκειμενικό)
Το βασικό είναι ότι βγάζωντας το drip tip, βλέπεις κατ ' ευθείαν βαμβάκι-αντίσταση για οποιοδήποτε έλεγχο και διορθώσεις. Έτσι όπως είναι, κάνει και για dripping.
manhunter
26/06/2015, 11:20
ΟΚ, ελπίζω να μου τα κάνει αυτά μέσα στο 1ο 3μηνο που εχει εγγύηση...
Πάντως, είναι σαφώς πολύ μικρότερο σε μέγεθος (κρύβεται μέσα στην παλάμη) από το vamo V5 κι ελαφρύτερο, και δεν χρειάζεται να κουβαλάς μπαταρίες... Σούπερ μέχρι στιγμής.
Μην το δοκιμάσεις σαν pass-through πάντως, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ το M80 όταν φορτίζει όχι μόνο δεν καπνίζω αλλά το ελέγχω και συνεχώς.
Κάνει και σε εσάς misfire το istick;
Μικραίνει κατά πολύ τον Lite +
Ομορφαίνει (υποκειμενικό)
Το βασικό είναι ότι βγάζωντας το drip tip, βλέπεις κατ ' ευθείαν βαμβάκι-αντίσταση για οποιοδήποτε έλεγχο και διορθώσεις. Έτσι όπως είναι, κάνει και για dripping.
Απο steam tuners λέτε παιδιά;