PDA

View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

teogtp
22/07/2015, 12:22
Μετά απο τις απαραίτητες βοήθειες του Τόλη και του μεσιέκαφετζή που ευχαριστώ κιόλας,κατέληξα μάλλον σε αυτό το "bundle" http://atmistirio.gr/ilektronika-tsigara-atmos/item/590-eleaf-istick-30watt-gs-air.Τον ναυτίλο ίσως πιο μελλοντικά.Αρχικά είπα να παίξω και σε κάτι οικονομικό σαν ατμιστή.

Γραψε ποιον γιατι το λινκ πεθανε.

Hayate
22/07/2015, 12:23
Γραψε ποιον γιατι το λινκ πεθανε.

GS Air της eleaf.

manhunter
22/07/2015, 12:27
GS Air της eleaf.

Καλοάτμιστο.

Με ποιο mod?

Άσχετο πάντως, μόλις δοκίμασα τα υγρά "Paradise". Πραγματικά είναι άριστα, χωρίς συντηρητικά, και για την παλέτα μου, βγάζουν ακριβώς τις γεύσεις.
Εδώ για να δείτε, δεν το ξέρω το μαγαζί http://www.vapeclub.gr/?product_cat=paradise

Hayate
22/07/2015, 12:29
Καλοάτμιστο.

Με ποιο mod?

Άσχετο πάντως, μόλις δοκίμασα τα υγρά "Paradise". Πραγματικά είναι άριστα, χωρίς συντηρητικά, και για την παλέτα μου, βγάζουν ακριβώς τις γεύσεις.
Εδώ για να δείτε, δεν το ξέρω το μαγαζί http://www.vapeclub.gr/?product_cat=paradise

Ναι σόρρυ τώρα είδα οτι ψόφησε το λινκ. iStick 30W + GS Air αυτό είναι όλο το "μπουκέτο" που έχει και το μαγαζάκι σε φίξ προσφορούλα.Τώρα με βλέπω για αρχή να φεύγει και κανα 25άρι για γεύσεις μέχρι να καταλήξω κάπου :P

teogtp
22/07/2015, 12:36
Ναι σόρρυ τώρα είδα οτι ψόφησε το λινκ. iStick 30W + GS Air αυτό είναι όλο το "μπουκέτο" που έχει και το μαγαζάκι σε φίξ προσφορούλα.Τώρα με βλέπω για αρχή να φεύγει και κανα 25άρι για γεύσεις μέχρι να καταλήξω κάπου :P

Εγω κολλησα με καποια της Five pawns.Οτι αλλο δοκιμασα απλα :yuck:
Aκριβα τα ριμαδια........

Hayate
22/07/2015, 12:39
Εγω κολλησα με καποια της Five pawns.Οτι αλλο δοκιμασα απλα :yuck:
Aκριβα τα ριμαδια........

Έλεγα να παίξω μπάλα με της liqua για αρχή.Θα τα ψάξω κ αυτά όμως.Θενξ τεό φορ δε ίνφο.

teogtp
22/07/2015, 12:41
Έλεγα να παίξω μπάλα με της liqua για αρχή.Θα τα ψάξω κ αυτά όμως.Θενξ τεό φορ δε ίνφο.

Ενα liqua που ειχε παρει ο αδερφος μου (κερασι νομιζω)μυριζε σαν harpic αποσμητικο τουαλετας............

BLiTzER
22/07/2015, 12:42
Οπότε αν δε σου αρέσει, δε θα πάει χαμένο.

teogtp
22/07/2015, 12:42
Παρε το Grandmaster απο five pawns και θα με θυμηθεις.

teogtp
22/07/2015, 12:43

:lol:

Bowleno
22/07/2015, 12:48
Ενα liqua που ειχε παρει ο αδερφος μου (κερασι νομιζω)μυριζε σαν harpic αποσμητικο τουαλετας............

και αν του αρέσει μήπως να πάρει υγρό hapric τουαλέτας που θα του έρθει και απείρως φτηνότερα; :confused::p

BLiTzER
22/07/2015, 12:49
Πιθανότατα πιο υγιεινό, επίσης.

Hayate
22/07/2015, 12:49

χαχαχαχαχα τι μλκς εισαι μωρεεεεεε!Πνίγηκα με τον καφέ ρε π@π@ρ@...

manhunter
22/07/2015, 12:55
Liqua Q να πάρεις. Τα απλά φτιάχνονται στην Κίνα.

Ωραίο το GrandMaster, αλλά ακριβότερο και από Moet είναι.

7Tolis
22/07/2015, 13:10
Υγρες παστες και πρόσφατα τους εκραξαν γιατί το διακετύλιο πήγαινε γόνα και άλλα δημοσιευαν στις χημικές αναλύσεις. Βέβαια χωρίς διακετύλιο δε νοστιμιζει το ζουμί.

sam4g
24/07/2015, 16:16
Σήμερα παρέλαβα. Eleaf istick 40w μαζί με aspire nautilus mini..

Προς το παρών ατμιζω ένα υγρό καρπούζι με 6mg nicotine και απλά αφήνει μια ελαφριά γεύση. Τπτ παραπάνω. Δώρο ήταν δεν την αγορασα.

Θα δω ry4 από flavour art και σοκολάτα από την ίδια εταιρία και θα πω γνώμες γτ τώρα μ αυτό το υγρό δεν καταλαβαίνω τπτ

Hayate
24/07/2015, 18:02
Σήμερα παρέλαβα. Eleaf istick 40w μαζί με aspire nautilus mini..

Προς το παρών ατμιζω ένα υγρό καρπούζι με 6mg nicotine και απλά αφήνει μια ελαφριά γεύση. Τπτ παραπάνω. Δώρο ήταν δεν την αγορασα.

Θα δω ry4 από flavour art και σοκολάτα από την ίδια εταιρία και θα πω γνώμες γτ τώρα μ αυτό το υγρό δεν καταλαβαίνω τπτ

Mόλις πήρα κ εγώ στα χέρια μου το iStick 30w με τον eleaf GS-Air,έχω βάλει το ry4....είναι πολυυυυυυυυ καλό παραδόξως γιατί νόμιζα οτι θα φεύγουν τζούφιες οι ρουφηξές και δε θα νοιώθω τπτ.....πήρα και το μηλαράκι και το american blend έτσι για να αρχίζω να σχηματίζω άποψη στις γεύσεις και έβαλα την 12mg νικοτίνη για αρχή για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση κιόλας

sam4g
24/07/2015, 18:04
Mόλις πήρα κ εγώ στα χέρια μου το iStick 30w με τον eleaf GS-Air,έχω βάλει το ry4....είναι πολυυυυυυυυ καλό παραδόξως γιατί νόμιζα οτι θα φεύγουν τζούφιες οι ρουφηξές και δε θα νοιώθω τπτ.....πήρα και το μηλαράκι και το american blend έτσι για να αρχίζω να σχηματίζω άποψη στις γεύσεις.

Σε ποσά watt ρυθμιζεις;

Hayate
24/07/2015, 18:07
11w και 4.1 volt,το παλικάρι που πήγα και πήρα το σετάκι μου είπε για αρχή να παίξω απο 3,9-4,1 μάξιμουμ και σιγά-σιγά ανεβαίνουμε

teogtp
24/07/2015, 18:12
Αντουαν...
Τις ρυθμίσεις να τις κανεις σε watt.
Με τι ohm είσαι ;

Hayate
24/07/2015, 18:16
Nαι σωστά το έθεσες τεόντορε,βάσει watt τις έκανα,με την αντίσταση που έχει ο eleaf,είναι στα 1,6Ω.Απλά μου δείχνει απο κάτω και τα βολτ που παίζουν βάσει αυτής της αντίστασης εκεί εννοούσα 3,9-4,1

sam4g
25/07/2015, 09:16
Λοιπον δεν βρηκα δυστυχως το ry4 και πηρα r2y2 απο american stars. Αφηνει μια γλυκια γευση που δεν με τρελαινει. Συνεχιζω το ψαξιμο λοιπον.

Ασχετο αλλα καθε πότε αλλαζω bvc coil?

zannisvel
25/07/2015, 09:55
Φανταζομαι ρωτας για το Ναυτιλο. Εγω το αλλαζα καθε 15 μερες. Οταν ερθει η ωρα το καταλαβαινεις. Βεβαια λογω απροσεξιας τις περισσοτερες αντιστασεις τις εκαιγα.

sam4g
25/07/2015, 10:18
Φανταζομαι ρωτας για το Ναυτιλο. Εγω το αλλαζα καθε 15 μερες. Οταν ερθει η ωρα το καταλαβαινεις. Βεβαια λογω απροσεξιας τις περισσοτερες αντιστασεις τις εκαιγα.

Σ ευχαριστώ.. να ρωτήσω και κάτι άλλο. Οταν αλλάζεις υγρό πλένεις με νεράκι το pyrex αλλα γράφει οτι δεν πειραζεις το coil. Και ρωτώ πως φεύγει το άρωμα απ το προηγούμενο υγρό απο το βαμβάκι;

teogtp
25/07/2015, 14:50
Με τον καιρό θα φύγει.
Εγω με κάθε αλλαγη υγρου αλλαζα και αντίσταση.

dimmie_72
25/07/2015, 14:55
στο πακέτο με τις 5 ανταλλακτικές του ναυτίλου λέει αλλαγή κάθε 2 εβδομάδες (500 ατμίσματα ημερησίως). εγώ πλένω τα πάντα αντιστάσεις, τανκ κλπ άφοβα δεν μασάει τπτ. λίγο σκούπισμα μετά και ok.

sam4g
25/07/2015, 15:26
Επιτέλους ενα υγρό που μ αρεσει... Σοκολάτα της flavor art 18mg

7Tolis
25/07/2015, 17:09
Στα υγρά φεύγουν τα λεφτά. Προσοχή με τα αρώματα γιατί η κανέλα, η μέντα και κάποια άλλα δυνατά, δε φεύγουν ποτέ. ΠΟΤΕ. Απλά πλενεις με ξύδι, βραζεις νερό και πετάς τον ατμο/τη μέσα, πετάς την αντίσταση και κάνεις και μια προσευχή μπας και.

Hayate
25/07/2015, 17:14
Αυτό με το καθάρισμα κ το έιχα κ εγώ σαν απορία αλλά μέχρι στιγμής δε μπορώ να πώ οτι μου έχει αφήσει άσχημες γεύσεις.Το μηλαράκι τις Liqua τα σπαει!!!!!!!!Έβαλα συνδυασμό ry4 και μηλαράκι σήμερα και είναι το κάτι άλλο!Έχω πάθει έρωτα,δε μου κάνει καθόλου κέφι να φυτιλιάσω κανονικό τσιγάρο!

nikos_abel
25/07/2015, 17:22
Αυτό με το καθάρισμα κ το έιχα κ εγώ σαν απορία αλλά μέχρι στιγμής δε μπορώ να πώ οτι μου έχει αφήσει άσχημες γεύσεις.Το μηλαράκι τις Liqua τα σπαει!!!!!!!!Έβαλα συνδυασμό ry4 και μηλαράκι σήμερα και είναι το κάτι άλλο!Έχω πάθει έρωτα,δε μου κάνει καθόλου κέφι να φυτιλιάσω κανονικό τσιγάρο!

Το μήλο τις πρώτες 2 μέρες το απολάμβανα. Μετά απλά μπούχτισα.

dimmie_72
26/07/2015, 18:08
επειδή δεν βλέπω να βγαίνει το istck 20W πλέον, υπάρχει κάποια πρόταση για μπαταρία σε ναυτίλο περί τα 30€;

THEOD
26/07/2015, 19:06
επειδή δεν βλέπω να βγαίνει το istck 20W πλέον, υπάρχει κάποια πρόταση για μπαταρία σε ναυτίλο περί τα 30€;

Το istick 20w υπάρχει και ζει και βασιλεύει... Παραμένει η καλύτερη λύση για ατμοποιητές άνω των 1,2 Ohm... Μια καλή μπαταρία, ισχυρή, μεγάλης χωριτηκότητας (2600mAh), passthrough, ικανή να δουλέψει με sub-ατμοποιητές μέχρι 0,3 Οhm, και με τιμή στα 24,00 στην Ελληνική αγορά, είναι η Eleaf iJust2
ΠΜ για περαιτέρω...

dimmie_72
26/07/2015, 20:35
Eleaf iJust2

αυτό kit δεν είναι;
υπάρχει σκέτη η μπαταρία του; κάνει για ναυτίλο;
το istick20 που μπορώ να το βρω;

Hayate
27/07/2015, 18:00
Ερώτησις,μέχρι σήμερα η ένδειξη της αντίστασης ήταν στα 1.6Ω.Όταν όμως καθάρισα λιγάκι το τανκ κ επαναγέμισα σήμερα μου βγάζει 1.5Ω.Μήπως η αντιστασούλα ήταν τζούφια;Θέλει αλλαγή;

7Tolis
27/07/2015, 18:20
Παίζουν οι τιμές στις αντιστασεις λίγο πάνω λίγο κάτω δεν είναι τίποτα.

teogtp
27/07/2015, 18:21
Όχι
Θα δεις αρκετες φορες διακύμανση στην μέτρηση.
Οταν αρχίσει να σου δινει ασχημη γεύση τότε αλλάζεις αντίσταση.

Hayate
28/07/2015, 21:20
Η αλήθεια είναι οτι το επιστόμιο του GS-Air μου την έδωσε και έτσι σήμερα μπήκα στον κόπο να πάρω ένα άλλο για 510 (http://www.alterego.gr/e-shop/accessories/drip-tips/drip-tip-510.html) και πήρα και να δοκιμάσω το κεράσι της el-greco http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid/fruit-flavors/very-cherry-el-greco-platinum.html το οποίο δυστυχώς με απογοήτευσε.Μάλλον φταίει που όταν το δοκίμασα το δοκίμασα στον ατμοποιητή που ειχε το παλικάρι εκεί στο μαγαζί κ μου έδωσε άλλη γεύση και "σκάσιμο".Έχουμε καιρό για δοκιμές,σκεφτόμουν σε βάθος μήνα μήπως έμπαινα στο τριπάκι για αγορά βάσεων και να φτιάχνω δικά μου αρώματα ή να παίρνω ιδέες απο διάφορα site που παίζουν,υπάρχουν και 3 συνάδελφοι-συναθλητές στο γραφείο που με ψιλοψήνουν.Πάντως ήδη μετράω 5 μέρες άκαπνος απο τον Van Nelle και ούτε καν μου φαίνεται.Πιό πολύ γουστάρω κιόλας τη φάση με το ηλεκτρονικό μέρα με τη μέρα.

daz
31/07/2015, 20:52
To tribeca της halo είναι καλό αλλά μ' αρέσει περισσότερο το bebeca της atmos γιατί είναι λιγότερο γλυκό και έχει πιο έντονη αυτή τη γευση που σου αφήνει στο τέλος.
Σε όσους αρέσει το tribeca αλλά το βρίσκουν ακριβό ας δοκιμάσουν το ry6 της natoura. Έχει επίσης αυτή την περίεργη γεύση στο τέλος (που πιο έντονη είναι στο bebeca) και γλυκίζει στην αρχή αλλά όχι με τόσο ωραίο-διακριτικό τρόπο όπως το tribeca. Σε όσους όμως αρέσει KAI το smoke της after 8 ίσως βρουν το ry6 πιο πολύ του γούστου τους. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να το δοκιμάσουν.
To smoke δεν κακό αλλά αυτή η γλυκύτητα που βγάζει δεν είναι αυτό που θέλω.

Οι ελλιπέστατες περιγραφές μου προορίζονται για να δείξουν την σχέση και τις διαφορές ανάμεσα στα παραπάνω και θα τις καταλάβουν μόνο όσοι έχουν δοκιμάσει κάποια απ' αυτά που ανέφερα.

Από 7 eliguids έχω δοκιμάσει 3. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως η δουλειά που έχει γίνει με τα αρώματα είναι φοβερή.
Τα 2 απ' τα 7 συνολικά αρώματα που έχει, είναι καπνικά, το 7 kings και το 7 lives.
Πρέπει να δοκιμάσω πάλι το kings με το smoke της after για να πω περισσότερα γι' αυτά τα δύο αλλά εσύ τόλι που σ' αρέσει το smoke έπιασες το νόημα. (ελπίζω)

Το 7 lives. Σε όσους αρέσουν τα αρωματικά ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσουν. Ίσως το αγαπήσουν. Ο τρόπος που συνδυάζονται τα αρώματα είναι μοναδικός. Για μένα είναι λίγο έντονα, δεν κουράζουν ιδιαίτερα παρόλο που είναι έντονα αλλά εμένα δε μ' αρέσουν τα δυνατά αρώμτα και οι έντονες γεύσεις . Το ιδανικό με αυτό το βρήκα όταν το αραίωσα.
Πήρα βάση balanced και το αραίωσα στο 50/50 πιο πολύ για να ρίξω τη νικοτίνη στο 3% γιατί μου είναι περιττή η 6% για όλη την ημέρα. Φυσικά ξεκίνησα με το 7lives γιατί μαζί με την νικοτίνη ελαττώνονται και τα αρώματα και θεώρησα ότι θα βρω το ιδανικό. 50% βάση 50% 7 lives και τo άφησα 2 μέρες ενώ το ανακινούσα που και που. Ίσως την επόμενη φορά να βάλω 40% βάση.
Τα αρώματα παραμένουν αλλά λιγότερο έντονα και σε όσους αρέσουν οι direct (εγώ δεν τη βρίσκω και πολύ) θα το αγαπήσουν (πιθανότατα).
Όσοι δεν θέλουν τόσο χαμηλά επίπεδα νικοτίνης μπορούν απλά να το πάρουν το 12% αντί για 6%. Με αραίωση στο 30 40% θα έχουν λίγο παραπάνω από 6 νικοτινη αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται και το κόστος του υγρού καθότι η βάση κοστίζει μόνο 2 ευρώ τα 100ml. Δεν μπορεί όμως γίνει με υγρά που δεν έχουν έντονα αρώματα για ευνόητους λόγους.

7Tolis
01/08/2015, 03:30
Τα δοκίμασα τα 7 πριν κανα 2μηνο αλλά μπάαα.Το smoke που επιχείρησα να κάνω πάλι πρόσφατα δε με κάλυψε πλέον και ξαναστράφηκα σε diy.Δε μπορώ να πώ πως πέτυχα κάτι σωστό αλλά τουλάχιστον σκέφτηκα 2 ονόματα που ανταποκρίνονται στην αποτυχία.Το Μουχλίτο (απο το μοχίτο) το οποίο πάιζει να διώχνει και τα κουνούπια για καπνικό με βάση το ry4 asian,και το μουχλολούλουδο το οποίο ξαναφέρνει τα κουνούπια αλλά και διάφορα άλλα ιπτάμενα αντικείμενα.

Καλού κακού έβαλα σκέτη βάση με πυραζίνη και κάτι γίνεται απο το ολότελα.

Τα 7 που ειναι ελληνικής δημιουργίας,στην αρχή ψιλοκράχτηκαν γιατί ήταν για τα μπάζα και αναγκάστηκαν οι άνθρωποι να ενισχύσουν τις συνταγές τους.Προσωπικά δεν πείσθηκα πάντως.Μια νέα μόδα που έχει σκάσει μύτη,είναι έτοιμα μίγματα αρωμάτων,κλώνοι γνωστών πετυχημένων υγρών οπου,απλά προσθέτεις βάση και είσαι κομπλέ.Πχ αντι για Castle Long απο Five pawns,Castle Short το μίγμα κτλ.Ομως,ουτε χημική ανάλυση υπάρχει ουτε τίποτα οπότε δε ψηνομαι να δοκιμάσω.

Επίσης,σχεδόν έχω πειστεί πως,απο 1.2 εως 1.35 αντίσταση, έχεις καλύτερη γευση απο όποιο άλλο setup.

daz
01/08/2015, 21:18
Αντιστάσεις κάνω 1,3 -1,4Ω με κολλημένες σπείρες, σε 2.5αρι τρυπάνι με σύρμα πάχους 0,30
Με ανοιχτές σπείρες 1.2 - 1.3Ω

daz
01/08/2015, 21:45
Σε όσους δεν αρέσει το λευκό ή το μαύρο subtank mini βγήκε και σε ασημί όπως το παλιό.

Το μαυρο με την χρήση κάποια στιγμή θα ξεβάψει, ειδικά σε αυτούς που δεν το προσέχουν (ή δεν μπορούν να το προσέχουν, όπως εγώ).

Κάτι διάβασα παραπάνω για μυρωδιές που δεν φεύγουν. Γάλα!
5 λεπτά σε ζεστό γαλατάκι και θα φύγουν τα πάντα. Ρωτήστε και τη γιαγιά σας, το γάλα αφαιρεί όλες τις μυρωδιές. (Ευτυχώς που εγώ αποφεύγω τις έντονες γεύσεις) :lol:

dimmie_72
02/08/2015, 15:37
Σοβαρά τώρα...
Έπαιζα με κάτι χειροποίητες αντιστάσεις στον ναυτίλο στα χαμηλά (που δεν τις παίρνει) και είδα GSX1400 στο μαγαζί του teo που έχει B-King.
Παίζει; :(

el_hymador
08/08/2015, 22:13
Συμβαίνει κάτι κουλό... έχω ένα μασουράκι με σύρμα 0.28 με το οποίο έφτιαχνα αντιστάσεις για το επισκευάσιμο του sub tank mini... με 5 σπείρες τις έβγαζα σταθερά στα 0.6Ω... πάω σήμερα να φτιάξω μια και μου βγάζει 1Ω... την πετάω, φτιάχνω άλλη, πάλι τα ίδια... τυλίγω σε μικρότερης διάμετρου κατσαβιδάκι... 1Ω... μειώνω τις σπείρες στις τέσσερις, 0.8Ω... τελικά για να καταλήξω στο 0.6Ω έκανα μόνο τρεις σπείρες πολύ μικρής διαμέτρου.

Το σύρμα ήταν το ίδιο που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό (1 μέτρο πότε να τελειώσει...) ατομοποιητής και μπαταρία επίσης τα ίδια... τι στον πο*τσο μπορεί να φταίει;

teogtp
08/08/2015, 22:43
Ρε χυμαδορη.
Και εγω αγορασα συρμα 28αρι και στις 5 σπειρες μου βγάζει 1.4 σε 2.5 τρυπανακι.

teogtp
08/08/2015, 22:44
.....

el_hymador
08/08/2015, 22:51
Ρε χυμαδορη.
Και εγω αγορασα συρμα 28αρι και στις 5 σπειρες μου βγάζει 1.4 περίπου σε 2.5 τρυπανακι.

0.6 σταθερά μου έβγαζε εμένα εδώ και πολύ καιρό που τις έφτιαχνα... μη νομίζεις ότι έκανα και καμία τρελή δουλειά, μπαμ - μπαμ... ξαφνικά σήμερα αποφάσισε να μου βγάζει 1.0 συνεχώς, πέταξα 2-3 συμπεριλαμβανομένης και αυτής με το 0.6 και τις 3 σπείρες γιατί μου τα τσουρούφλισε όλα. Τώρα κατάφερα μια στα 0.9 με 5 σπείρες και με αυτήν ατμίζω, μου τελείωσε και το σύρμα εν τω μεταξύ... απλά λέω ότι είναι περίεργο να βγαίνουν 0.6 εδώ και πόσους μήνες και ξαφνικά σήμερα να βγαίνουν στο 1.0... η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι έπεσα σε τμήμα του σύρματος που ήταν κατασκευαστικά *δελο και πιο παχύ στο ένα τμήμα του.

dimmie_72
08/08/2015, 22:55
χάλασε ο 2ος ναυτίλος... :(

είχε σφίξει υπερβολικά ο ατμοποιητής με την μπαταρία και αφού μετά από προσπάθεια ξεβίδωσε, διαπιστώθηκε ότι χάλασαν οι βόλτες και στα 2.
Το istick ήταν καινούργιο μιας εβδομάδας.
το καζανάκι του ατμοποιητή που έχει τις βόλτες ήταν σχεδόν καινούργιο και ξέρω ότι υπάρχει στα 16€.
Ερώτηση: Η πλάκα με τις βόλτες του istick υπάρχει σαν ανταλλακτικό;

7Tolis
08/08/2015, 23:55
απ'οσο ξερω,οχι δεν πρέπει να υπάρχει αντ/κο μόνο ο πόλος.Δε θέλει σφίξιμο.Με το που δέσει επάνω,το αφήνεις και τέλος.

daz
09/08/2015, 11:39
Το istick 40 tc έχει ατσάλινα σπειρώματα. Στα παλιότερα μπορείτε να βάλετε εκείνο το πρόσθετο που έχει βγάλει η eleaf για να διπλώνει ο ατμοποιητής και να χωράει στην τσέπη, μόνο και μόνο για να προστατέψετε τα σπειρώματα του mod. O ατμοποιητής θα βιδώνει επάνω σε εκείνο το παπαράκι που κοστίζει 5 ευρώ (ή τουλάχιστον τόσο το βρήκα εγώ).
Στο istick 40 δεν κάνει και νομίζω ούτε στο 30αρι. Στο 20 κάνει, στο μίνι και δεν ξέρω που αλλού (το γράφει επάνω).

daz
09/08/2015, 11:57
Χυμαδορ με το 28αρι στις 5 σπρείρες και εμένα 1ω μου βγάζει.

Και τόσο πρέπει να βγάζει με 2.5 εσωτερική διάμετρο.

5 σπείρες στο μπλε κατσαβιδάκι που έχει το subtank mini (2mm πάχος) πρέπει να σου δίνει 0,8 (όσα μας λες ότι έβγαλε).

Εδώ.. http://www.steam-engine.org/coil.asp?r=0.8&awg=28&id=2.05&ll=6.3

339354

339355

daz
09/08/2015, 12:41
Επειδή και τα προηγούμενα που έγραψα για τις αντιστάσεις σε μερικούς ακούστηκαν κινέζικα.

Όταν λέτε 28αρι τι ακριβώς εννοείτε?

Το 28 AWG έχει πάχος κάπου στα 0,32μμ.

Το πάχος του σύρματος ανεβαίνει όσο μικρότερο αριθμό awg έχει.

Όσο ανεβαίνει το πάχος του σύρματος τόσο μικρότερη τιμή στην αντίσταση θα μας βγάζει.

Δλδ αν κάποιος θέλει να πάρει μικρότερο νούμερο αντίστασης (τα γράφω έτσι για να μη μπερδευόμαστε) θα πρέπει να πάρει πιο χοντρό σύρμα. Πχ 26AWG. (0,40μμ) αντί για 28AWG (0,32μμ).

Αν θέλει με το 28αρι να πάρει μικρότερο νούμερο αντίστασης χωρίς να μειώσει τις σπείρες θα πρέπει να μειώσει την εσωτερική διάμετρο.

Τώρα όσο μικρότερο είναι το νούμερο της αντίστασης, τόσο μεγαλύτερη είναι η ωμική αντίσταση οπότε τόσο περισσότερο ρεύμα χρειάζεται.
Ίδιες αντιστάσεις (ίδια ωμική αντίσταση) με διαφορετικό πάχος σύρματος στην καθε μία (διαφορετικός αριθμός στις σπείρες ή-και στην εσωτερική διάμετρο) μπορεί να μας δώσει εντελώς διαφορετική λειτουργία στα ίδια V.

Όλα τα παραπάνω για τις αντιστάσεις στις οποίες οι σπείρες δεν ακουμπάνε μεταξύ τους.

Στις αντιστάσεις που οι σπείρες είναι κολλημένες δεν ισχύουν τα ίδια.
Αν κάνω ίδιες σπείρες με το ίδιο σύρμα και ίδια εσωτερική διάμετρο αλλά κολλήσω τις σπείρες μεταξύ τους τότε απ' το 1 Ω μπορεί να φτάσει το 1,3.
Μια αντίσταση με κολλημένες σπείρες στο 1,2-1,3Ω μπορεί να σου δώσει ότι και μια στα 0,6-0,7Ω αλλά με πιο αργό άναμα διότι θα της δώσεις λιγότερο ρεύμα (έχει μικρότερη Ωμική αντίσταση δλδ μεγαλύτερη τιμή στην ένδειξη των Ω)
Εδώ η εσωτερική διάμετρος παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο διότι η αντίσταση ανάβει πιο αργά και ενώ όλες οι αντιστάσεις (κολλημένες ή όχι) ανάβουν απ' την μέση προς τις άκρες εδώ λόγο του ότι η διαδικασία γίνεται πιο αργά........ (δεν συνεχίζω).

(μην φτιάξετε αντιστάσεις με κολλημένες σπείρες χωρίς να ξέρετε ή αν είστε άτσαλος με την κατασκευή σας) Δείτε τουλάχιστον δείτε κανένα βιντεάκι στο σωλήνα αλλά γενικά αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που το φτιάχνει ως τώρα να συνεχίσει έτσι.

daz
09/08/2015, 13:06
Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω αντίσταση κοντά στο 0,6Ω

Τώρα κατάλαβα γιατί αρέσουν περισσότερο οι χαμηλές αντιστάσεις!

Είναι όμως περισσότερο για direct ρουφιξιές, ναργιλέδικες αν κατάλαβα καλά.

Ένας φίλος μου έδωσε (σχεδόν δωρεάν) έναν ακόμα subtank mini οπότε πήγα και αγόρασα το καινούριο istick tc 40W. Κοντεύω να το λατρέψω αυτό το πραγματάκι ειδικά σε συνδιασμό με τον mini.

Δυο φορές μου άδειασε το τανκ χωρίς να το προσέξω και μέχρι την τελευταία τζούρα καμένο δεν πήρα.

Έχει μια μεγάλη δόση απ' την εμπειρία με τις χαμηλές αντιστάσεις χωρίς τον φόβο για υψηλές θερμοκρασίες καμένο κτλ.
Με κάποια ζουμιά δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί στις mouth to lungs (ή ίσως δεν έκανα εγώ κάτι σωστά) ενώ με κάποια άλλα λειτουργεί απίστευτα και με τους δύο τρόπους.

Μεγάλο (τεράστιο για κάποιους) μειονέκτημα, το γεγονός ότι στην λειτουργία με έλεγχο θερμοκρασίας δεν αντέχει παραπάνω από μισή μέρα (και λιγότερο για τους μερακλήδες).

chillipf
09/08/2015, 13:09
Άσχετο ίσως αλλα μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχουν και που, ακόμα I stick 20αρια?
Ψάχνω για spear

daz
09/08/2015, 13:30
χάλασε ο 2ος ναυτίλος... :(

είχε σφίξει υπερβολικά ο ατμοποιητής με την μπαταρία και αφού μετά από προσπάθεια ξεβίδωσε, διαπιστώθηκε ότι χάλασαν οι βόλτες και στα 2.
Το istick ήταν καινούργιο μιας εβδομάδας.
το καζανάκι του ατμοποιητή που έχει τις βόλτες ήταν σχεδόν καινούργιο και ξέρω ότι υπάρχει στα 16€.
Ερώτηση: Η πλάκα με τις βόλτες του istick υπάρχει σαν ανταλλακτικό;

Δώσε τα 16 για το ναυτίλο και για το μοντάκι πάρε αυτό με κανένα 5ευρο.

http://www.heavengifts.com/Eleaf-iStick-Bending-Adaptor.html

Βίδωσε αυτό στο μοντάκι (όπως όπως αρκεί να πατήσει καλά ακόμα και αν χαλάσεις και τις δικές του σπείρες) και βίδωνε τον ατμοποιητή επάνω σε αυτό. Απ' ότι βλέπω κάναι και στο 30αρι istick απλά ίσως να μην διπλώνει εντελώς (στ'@σου). Αν οι σπείρες που έχουν μείνει στο μοντ είναι απλά τσαλακωμένες και δεν έχουν κοπεί ώστε να γίνει φλατ θα μπορέσει να σφίξει επάνω. Διαφορετικά θα παίξει πατέντα, σιγά μη πετάξεις το μοντάκι για τις σπείρες.

daz
09/08/2015, 13:50
dimmie ποιο istick έχεις? Τυχαία βρήκα αυτό.

http://www.k110.eu/el/aksesouar-gia-hlektronika-tsigara/1069-top-cover-istick-20w.html

daz
09/08/2015, 13:52
Άσχετο ίσως αλλα μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχουν και που, ακόμα I stick 20αρια?
Ψάχνω για spear

http://www.dotshop.gr/istick.html

http://www.k110.eu/el/mods-hlektronikwn-tsigarwn/912-mpataria-istick.html

daz
09/08/2015, 14:18
Dim yπάρχει και για το istick 30. 13γιούργια.

http://www.k110.eu/el/aksesouar-gia-hlektronika-tsigara/1145-top-cover-istick-30w.html

dimmie_72
09/08/2015, 14:44
Dim yπάρχει και για το istick 30. 13γιούργια.

http://www.k110.eu/el/aksesouar-gia-hlektronika-tsigara/1145-top-cover-istick-30w.html

ωραία, ευχαριστώ! θα κοιτάξω και τις 2 λύσεις, το σπαστό και το ατόφιο. το σπαστό δεν μπορώ βέβαια να το βάλω, είναι πολύ χαλασμένο το σπείρωμα γιατί το δοκίμασα και με καλό ατμοποιητή. έχω το 20W από dotshop.gr που έβαλες παραπάνω. ;)

daz
09/08/2015, 14:57
ωραία, ευχαριστώ! θα κοιτάξω και τις 2 λύσεις, το σπαστό και το ατόφιο. το σπαστό δεν μπορώ βέβαια να το βάλω, είναι πολύ χαλασμένο το σπείρωμα γιατί το δοκίμασα και με καλό ατμοποιητή. έχω το 20W από dotshop.gr που έβαλες παραπάνω. ;)

Δες παραπάνω έχω βάλει λινκ και για το top cover του istick 20 με 12 ευρώ.

chillipf
09/08/2015, 19:48
http://www.dotshop.gr/istick.html

http://www.k110.eu/el/mods-hlektronikwn-tsigarwn/912-mpataria-istick.html
Daz ευχαριστω πολύ θα το φροντισω

dimmie_72
16/08/2015, 11:01
τα υγρά είναι πολύ προσωπική υπόθεση τελικά.

παρέλαβα το πολυδιαφημισμένο grandmaster της five pawns.

μόλις πέταξα 30€... :(

Hayate
16/08/2015, 16:29
Παρασκευή πήγα και πήρα το Tribeca της Halo https://www.halocigs.com/tribeca-eliquid.html. Πολύ καλό όλως παραδόξως δεν είναι RY4 αλλά αφήνει μια ωράια γεύση με "γλυκάδα" στο τελείωμα του.

dimmie_72
24/08/2015, 00:13
Κι άλλη απογοήτευση από premium υγρά. Το περιβόητο kryptonite από cosmic fog. Είναι υποτίθεται καρπούζι με καραμέλα. Αυτή η υποτιθέμενη καραμέλα όμως είναι άρωμα κάτι σαν βιολέτα που έχουν συγκεκριμένες καραμέλες και όχι caramel και κυριαρχεί τόσο πολύ που το καρπούζι μόνο σαν υποψία υπάρχει. Πιο πολλά λεφτά για ανταλλακτικά και υγρά μούχουν φύγει τώρα τελευταία που αν κάπνιζα όσο πριν θάκανα οικονομία. :lol:

7Tolis
24/08/2015, 01:21
Οι υγρές πάστες a.k.a premium e-liquids είναι πεταμένα λεφτά τις περισσότερες φορές.

daz
24/08/2015, 14:29
Και εγώ δοκίμασα το 7 seas. Πιο πολύ σε αποσμητικό τουαλέτας μου φέρνει. :cry:

7Tolis
24/08/2015, 14:31
Βρε άμα το ζουμί δε βγάζει εσάνς καρότσας κτηνοτρόφου δεν αξίζει τον κόπο.

daz
24/08/2015, 14:39
Τα αμερικάνικα, halo κ.α, έχουν αρκετά έντονα αρώματα για να παίρνουν μυρωδιά και αυτοί που θέλουν ντουμάνια. Οι ατμομηχανές, κυνηγοί του σύννεφου κτλ. Γιατί όσο πιο ανοιχτό είναι το drip τόσο λιγότερη η γεύση (ή κάτι τέτοιο τεσπα).

Από τότε που έφυγα απ' τα καπνικά δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει 100%.

7Tolis
24/08/2015, 14:46
Τα halo Εχουν ωραίες γευσεις, αλλΑ:Η μυρωδιά που αφήνουν στο χώρο είναι σαν δημόσιο ουρητήριο που κοιμούνται άστεγοι οι οποίοι είχαν φάει σκορδοστούπι με πασπαλά και επέρδοταν σε γωνία 35 μοίρες κλίση το ένα πόδι απο το άλλο.

ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ κιόλας.

Συνάδελφός μου στη δουλειά έψαχνε να βρεί ποιος είχε κατουρήσει εκει γύρω.Τελικά ήταν το halo.Τυφλα να έχει ο Πέπο ο Λε Πιού.

teogtp
24/08/2015, 18:22
Κι άλλη απογοήτευση από premium υγρά. Το περιβόητο kryptonite από cosmic fog. Είναι υποτίθεται καρπούζι με καραμέλα. Αυτή η υποτιθέμενη καραμέλα όμως είναι άρωμα κάτι σαν βιολέτα που έχουν συγκεκριμένες καραμέλες και όχι caramel και κυριαρχεί τόσο πολύ που το καρπούζι μόνο σαν υποψία υπάρχει. Πιο πολλά λεφτά για ανταλλακτικά και υγρά μούχουν φύγει τώρα τελευταία που αν κάπνιζα όσο πριν θάκανα οικονομία. :lol:

Αφου δεν σου αρεσουν τα "γλυκα" αρωματα,τι τα παιρνεις;

teogtp
24/08/2015, 18:24
Τα halo Εχουν ωραίες γευσεις, αλλΑ:Η μυρωδιά που αφήνουν στο χώρο είναι σαν δημόσιο ουρητήριο που κοιμούνται άστεγοι οι οποίοι είχαν φάει σκορδοστούπι με πασπαλά και επέρδοταν σε γωνία 35 μοίρες κλίση το ένα πόδι απο το άλλο.

ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ κιόλας.

Συνάδελφός μου στη δουλειά έψαχνε να βρεί ποιος είχε κατουρήσει εκει γύρω.Τελικά ήταν το halo.Τυφλα να έχει ο Πέπο ο Λε Πιού.

Ολο στα βορεια προαστεια κυκλοφορεις βλεπω!

Hayate
24/08/2015, 18:30
Σήμερα αγοράστηκαν τα American Stars Peach's Peaches και ELiquid France Bach.Το 1ο τελικά φάνηκε λίγο περίεργο,το Bach πιο "ξεκάθαρο" και αφήνει κ ωραία μυρωδιά στο χώρο η κανέλλα....

dimmie_72
24/08/2015, 23:17
Αφου δεν σου αρεσουν τα "γλυκα" αρωματα,τι τα παιρνεις;

είπα μήπως ρίξω καμιά γκόμενα, ρε :D

teogtp
24/08/2015, 23:28
είπα μήπως ρίξω καμιά γκόμενα, ρε :D

Λαθος κινησεις κανεις.
Δες εδω τον αρχηγο (https://www.youtube.com/watch?v=WijSlO5N-Xw)........

dimmie_72
25/08/2015, 08:30
Δες εδω τον αρχηγο (https://www.youtube.com/watch?v=WijSlO5N-Xw)........

με... καρύδα γίνεται η επάλειψη, δάσκαλε; ;)

Hayate
25/08/2015, 21:57
ELiquid France Classic Kiss εδώ είσαι ρε Ντίμη και θα πέσουν τα γκομενάκια βροχή....τρελλός συνδυασμός!!Σήμερα αγοράσθηκε που "μύησα" και τον κολλητό στα ηλεκτροτσιγαράδικα.Πολύυυυυυ καλή η γεύση.Γενικά και το Bach και το Classic Kiss απο την 1η στιγμή μου άφησε τρομερή αίσθηση.7Tolh μας κατέστρεψε ο γιάννης!!Θα φεύγουν τα μισθά έτσι!

7Tolis
25/08/2015, 22:26
Ωραία υγρά αυτά. Έχουν αρκετή πέραση.

Hayate
25/08/2015, 22:29
Ωραία υγρά αυτά. Έχουν αρκετή πέραση.

Όπως λέγαμε κ με το γιάννη "αντρικά".Πέρα απο την πλάκα τρομερή ποιότητα ρε.Καμμία σχέση,είχα πάρει κάτι premium της Halo και είναι η μέρα με τη νύχτα!

7Tolis
25/08/2015, 22:32
Έτσι φεύγουν τα λεφτά. Άμα βρεις το καπάκι σου, ηρεμεις.

Hayate
25/08/2015, 22:36
Έτσι φεύγουν τα λεφτά. Άμα βρεις το καπάκι σου, ηρεμεις.

Μάλλον πάω για Ναυτίλο σαν 2ο...καλός ο eleaf αλλά θέλω κάτι "μεγαλύτερο".Άτιμο πράμα η πιπίλα...

7Tolis
25/08/2015, 22:40
Μάλλον να πας γιά επισκευασιμο να γίνεις hardcore. Γιαυτό σκέψου το.

Hayate
25/08/2015, 22:47
Μάλλον να πας γιά επισκευασιμο να γίνεις hardcore. Γιαυτό σκέψου το.

Θέλω ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα.είσαι ο ειδήμων νομίζω.Φοβάμαι μη κάνω καμμία μαλακία με τα σπειρώματα γιατί δεν κατέω γρι

teogtp
25/08/2015, 23:00
Βουρ βρε.
Θα κανεις μια δυο φορες λαθος και μετα άρχοντας.

7Tolis
25/08/2015, 23:02
Θα φας και κάνα καψούλι και θα σαι άρχοντας.

Hayate
25/08/2015, 23:05
Φώλα μη φάω!χαχαχαχαχα

dimmie_72
25/08/2015, 23:36
ELiquid Classic French Kiss fixed εδώ είσαι ρε Ντίμη και θα πέσουν τα γκομενάκια βροχή....

λες ε; :rolleyes:

339984

chillipf
26/08/2015, 10:44
Χτές ψώνισα istick 40W.
Mου διέλυσε τα νεύρα ο 50W που δούλευα μέχρι τώρα, με το κουμπί του.

7Tolis
26/08/2015, 10:46
Της προκοπής είναι;Κάνε ενα update πόσο διαρκεί ότεαν αδειάσει.

chillipf
26/08/2015, 10:48
Προς το παρόν φαίνεται ποιοτικότερο από το 50w.
Είναι και αρκετά ελαφρύτερο.
Θα το δουλέψω κάποιο διάστημα και θα επανέλθω δημήτριος. :cool:

dimmie_72
26/08/2015, 11:38
Bach και το Classic Kiss

διάβασα τις περιγραφές και ακούγονται ενδιαφέροντα, θα τα δοκιμάσω.

teogtp
26/08/2015, 11:52
διάβασα τις περιγραφές και ακούγονται ενδιαφέροντα, θα τα δοκιμάσω.

Ξέρεις. ......αν είναι γλυκα, απεδω μερια......:D

dimmie_72
26/08/2015, 12:07

πρώτα πρέπει να τα βρω, γιατί εδώ που είμαι στην απομόνωση δεν παίζει τπτ στην ευρύτερη περιοχή. αν δεν μου κάνουν στα υπόσχομαι.
θα επανέλθω Γρηγόριος. :bawl:

teogtp
26/08/2015, 13:09
πρώτα πρέπει να τα βρω, γιατί εδώ που είμαι στην απομόνωση δεν παίζει τπτ στην ευρύτερη περιοχή. αν δεν μου κάνουν στα υπόσχομαι.
θα επανέλθω Γρηγόριος. :bawl:

Που εισαι;
Στο δασος και κυνηγας την αρκουδα του sniper;

dimmie_72
26/08/2015, 13:26
Που εισαι;
Στο δασος και κυνηγας την αρκουδα του sniper;

μέχρι στιγμής μόνο αγριογούρουνα βλέπω... :(

339998

Hayate
26/08/2015, 14:02

Θοδωρή εδώ είσαι με αναλυτικές λεπτομέρειες.:smokin:

http://atmistirio.gr/ygra-anaplirwsis-tsigarwn/item/696-eliquid-france-classic-kiss-20-ml

http://atmistirio.gr/ygra-anaplirwsis-tsigarwn/item/698-eliquid-france-bach-20-ml

7Tolis
26/08/2015, 14:05
To σοπέν (Δε ξέρω πως γράφεται κανονικά) είναι σαν κάτι κόκκινες καραμέλες μπαλλάκια γλυκες που τρώγαμε σε νηπιακή ηλικία.Δεν θυμάμαι το ονομά τους.Ειχαν μέγεθός βόλου,κοκκινες ανοιχτό χρώμα και γλυκειά γευση.Καμία σχέση με τις καραμέλες ραντεβού.

dimmie_72
26/08/2015, 16:14
To σοπέν (Δε ξέρω πως γράφεται κανονικά) είναι σαν κάτι κόκκινες καραμέλες μπαλλάκια γλυκες που τρώγαμε σε νηπιακή ηλικία.Δεν θυμάμαι το ονομά τους.Ειχαν μέγεθός βόλου,κοκκινες ανοιχτό χρώμα και γλυκειά γευση.Καμία σχέση με τις καραμέλες ραντεβού.

εκτός απ τον καφέ έχει και επιλεγμένες ποιοτικά καραμέλες. θα μπει σε λίγο να μας απαντήσει πιστεύω... ;)

teogtp
26/08/2015, 18:31
sen sen...........

daz
27/08/2015, 20:05
Της προκοπής είναι;Κάνε ενα update πόσο διαρκεί ότεαν αδειάσει.

Καλός είναι αλλά ο δικός μου χάλασε. :lol:

Όσο δούλευε ήταν αξιοπρεπέστατος για τα λεφτά του.

Μισή μέρα με τον έλεγχο θερμοκρασίας, 3 - 3.5 ώρες φόρτιση με 0,5Α φορτιστή.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για μοντάκια με έλεγχο θερμ. να με το πει (για να μη γράφω άδικα).

teogtp
31/08/2015, 23:17
Εχει κανεις αποψη απο υγρα Dan Lucas;

7Tolis
01/09/2015, 00:00
Εχει κανεις αποψη απο υγρα Dan Lucas;

:wave2: