Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

spyrakos35
17/11/2015, 12:42
δεν ξέρω αν είδατε τον πανικό χτες στο παρίσι που σκάσανε τρακατρούκες και σκορπίσανε όλοι σε χρόνο ντετέ στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

φαντάσου τώρα, ντόναλντ ντακ, οι μισοί, να είχαν όπλα μαζί τους....

spyro
17/11/2015, 12:43
δεν ξέρω αν είδατε τον πανικό χτες στο παρίσι που σκάσανε τρακατρούκες και σκορπίσανε όλοι σε χρόνο ντετέ στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

φαντάσου τώρα, ντόναλντ ντακ, οι μισοί, να είχαν όπλα μαζί τους....

:beer:

MG-KTiNoS
17/11/2015, 12:43
Κατ αρχήν το να βρεις όπλο στην Ελλάδα δεν είναι πρόβλημα.
Η μαφία τα πουλάει στην Κρήτη εδώ και χρόνια.
Θα πληρώσεις το κάτι της παραπάνω αλλά θα πα΄ρεις ότι γουστάρεις....

Όταν "κάποια" άτομα στη γειτονιά μου άρχισαν να βολτάρουν με μαχαίρια
και οι μπάτσοι του Π Φαλήρου δεν ήξεραν τίποτα, πήρα κι εγώ νόμιμο.
Τ άλλα όλα είναι να χουμε να λέμε.
Ακόμα κι όταν βγαίνω να φωτογραφίσω έχω πάντα σπρέι πιπεριού μαζί μου
πια και δεν πάω ποτέ μόνος....
Δράση αντίδραση το λένε.

Δεινόσαυρος
17/11/2015, 12:47
Δηλαδή θεωρείς εντελώς τυχαίο το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι σε χώρες με μεγαλύτερα ποσοστά οπλοκατοχής πολιτών, τα θύματα από όπλα είναι πολλαπλάσια. Οκ, πάσο.

Ισχύει όμως αυτό;
Είχα την εντύπωση οτι η Ελβετία είχε πολύ ψηλό πόσοστο οπλοκατοχής (κάθε σπίτι).
Κάνω λάθος ή αποτελούν οι Ελβετοι την εξαίρεση; Και αν ναι, πώς κι έτσι;

PortisHead
17/11/2015, 12:49
Ισχύει όμως αυτό;
Είχα την εντύπωση οτι η Ελβετία είχε πολύ ψιλό πόσοστο οπλοκατοχής (κάθε σπίτι).
Παιδεία.
Στο τέλος ειναι πάντα θέμα Παιδειας.

sniper
17/11/2015, 12:50
Ναι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ.

Τα θύματα από όπλα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ σε χώρες, όπου είναι ελεύθερη η οπλοκατοχή. Σε ανεπτυγμένες χώρες, άσε τις τριτοκοσμικές απ'έξω, γιατί επηρεάζονται από άλλους παράγοντες.

Με απλά λόγια, αν έχεις 100 θύματα ανά έτος από παράνομα όπλα (τα οποία, δεκτό, θα τα είχες έτσι κι αλλιώς), όταν τα νομιμοποιήσεις, θα έχεις 500.

Ακόμα κι αν αφήσεις τις ΗΠΑ έξω από τα στατιστικά, είναι φανερό ότι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Παντού. Καμία εξαίρεση.

Αν και είπα ότι δεν θα μιλήσω, δεν μπορώ να διβάζω ότι νά 'ναι:

Συγκρίνεις τα ποσοστά δολοφονιων με όπλα στις ΗΠΑ με χώρες που απαγορεύεται εντελώς η οπλοφορία και ειναι και σαφώς μικρότερες σε πλυθυσμό.
Το πόσες απο τις δολοφονίες έγιναν με όπλα που κατέχονται νόμιμα δεν απασχολεί ποτέ καμία έρευνα γιατί δεν τις συμφέρει αφού τις χρηματοδοτούν τα antigun lobbies.

Δεν ειμαι υπέρ της αδιάκριτης οπλοφορίας/οπλοκατοχής και το έχω δηλώσει ουκ ολιγες φορές κι εδώ μέσα (όπως και πριν λιγα ποστ εδώ) αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ό,τι να' ναι....

Στην Ελλάδα κυκλοφορουν νομίμως περί τα 200-300.000 πιστόλια (προσοχή δεν αναφέρομαι σε κυνηγετικά, εκεί μπορουμε να συζητάμε για ώρες και θα είμαι ο πρώτος που θα πω να τα μαζέψουν όλα), πόσες δολοφονίες έχου γίνει από αυτά; Καμία. Μα καμία. Με τα βαλλιστικά στην ασφάλεια και τ' ονοματάκι σου δίπλα, δεν κάνεις μαλακίες.
Ο παράνομος, θα βρει το μαύρο όπλο (υπολογίζεται ότι κυκλοφορουν πάνω απο 1.000.000 παράνομα, το νούμερο είναι παλιό, θα έχει αλλάξει σίγουρα) και θα κάνει ότι γουστάρει. Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται. Είτε με έλεγχο του ποιος έχει όπλο ή όχι.

Δεν έχεις ιδέα στο θέμα, και η παράθεση πινάκων που βρίσκουμε στο δίκτυο είναι απλά τραγική και πάντως όχι η αλήθεια, ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα επί του θέματος.

PortisHead
17/11/2015, 12:51
Ναι οκ...
Τσέκαρε λίγο τον αριθμό των όπλων που αγόρασαν νόμιμα οι σαλταρισμενοι που σκοτώνουν συμφοιτητές και συμμαθητές τους, και ξαναπες το αυτό.

ΟΚ.
Στην Ελλαδα ολοι ανεξαιρετως οι γυφτοι εχουν νόμιμα κυνηγητικα οπλα.ΟΛΟΙ.
Βλεπεις εσυ καθημερινα να σκοτωνονται συμπολιτες απο γύφτους με αυτα τα οπλα ?

Δεινόσαυρος
17/11/2015, 12:51
Χαχαχαχα πόσο ηλίθιο σκίτσο. :plaf:

Ή ηλήθιο, ή θίγει κάποια Ελληνικά Ιερα Βόδια.
ΟΚ, δεν περιμένουμε να το αντιληφθούν και όλοι.

@MG-ΚΤiNoS. Ελπιδοφόρα η φωτο σου με την Δημοκρατία. Ευελπιστούμε.

sniper
17/11/2015, 12:53
Ισχύει όμως αυτό;
Είχα την εντύπωση οτι η Ελβετία είχε πολύ ψιλό πόσοστο οπλοκατοχής (κάθε σπίτι).

Όλοι οι Ελβετοι πάνε φαντάροι 6 μήνες και κάθε καλοκαίρι 1-2 βδομάδες τις περνάνε σε ασκήσεις εφεδρείας. Τα ντουφέκια που χρεώνονται στο στρατό και κάποια πυρομαχικά τα παίρνουν σπίτι τους (όπως οι κϋπριοι-πυρομαχικά δεν έχουν αυτοί).

Τώρα η Ελβετία έχει να δει πόλεμο απο το 1500 αλλά τι να κάνουμε...

Έχουν παιδεία και αυτστηρότατους νόμους που εφοαρμόζονται.

BLiTzER
17/11/2015, 12:54
Ισχύει όμως αυτό;

Ναι και έχει και πολύ υψηλό ποσοστό θανάτων.

Δεν έχεις ιδέα στο θέμα, και η παράθεση πινάκων που βρίσκουμε στο δίκτυο είναι απλά τραγική και πάντως όχι η αλήθεια, ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα επί του θέματος.

Δεν καταλαβαίνω πού διαφωνείς. Τι σχέση έχει αν το όπλο είναι παράνομο ή όχι; Πάνω σε αυτό, απάντησα προηγουμένως και στον Portishead. Τα στατιστικά δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα θύματα αυξάνονται όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά οπλοκατοχής. Διαφωνείς σε αυτό;

Φυσικά λίνκαρα κάτι που βρήκα πρόχειρα στο ίντερνετ, αλλά ΞΕΡΩ ότι ισχύει. Δε θα καθόμουν μεσημεριάτικα να ξεκινώ μελέτες ε, έχω και δουλειές.

sniper
17/11/2015, 12:56
... Τι σχέση έχει αν το όπλο είναι παράνομο ή όχι; ...
... .

Είναι απλά χαοτική η διαφορά.

345540

spyro
17/11/2015, 13:01
[QUOTE=sniper;2662495]Είναι απλά χαοτική η διαφορά.

ναι γιατί στη διαδικασία έκδοσης άδειας νόμιμου όπλου στην Αμερική τα πάντα είναι πολυ αυστηρά και κατόπιν ουσιαστικής αξιολόγησης

:bawl:

sniper
17/11/2015, 13:05
[QUOTE=sniper;2662495]Είναι απλά χαοτική η διαφορά.

ναι γιατί στη διαδικασία έκδοσης άδειας νόμιμου όπλου στην Αμερική τα πάντα είναι πολυ αυστηρά και κατόπιν ουσιαστικής αξιολόγησης

Αναλόγως την πολιτεία Σπύρο... Δεν αγοράζουν πλέον όλοι κι όπως πριν 10 χρόνια... χρειάζεται χαρτιά γιατρού, ποινικά μητρώα, και υπάρχει και cooling off period (το αγοράζεις σήμερα, το παραμαβάνεις μέρες αργότερα).

Και σόρρυ για το παρακάτω δεν πάει για εσένα αλλά κάθε φορά που το βλέπω γελάω... :bawl:

345541

Στη Νέα Υόρκη και στο LA είναι πρακτικά αδύνατο να βγάλεις concealed ή open carry άδεια... Δεν μειώθηκε το έγκλημα, αντιθέτως... Το παράνομο όπλο θα υπάρχει πάντα...

BLiTzER
17/11/2015, 13:06
Είναι απλά χαοτική η διαφορά.

Έβγαλα τις ΗΠΑ εκτός. Μιλάω με ποσοστά και όχι απόλυτους αριθμούς, για να είναι δίκαιη η σύγκριση. Και σου έκανα μια απλή ερώτηση.

Τα θύματα αυξάνονται όσο αυξάνονται τα ποσοστά οπλοκατοχής. Διαφωνείς; Τυχαίο γεγονός; Συνωμοσία;

Δε θεωρώ ότι η αύξηση αυτή των θυμάτων συμβαίνει ΕΠΕΙΔΗ είναι πιο ελεύθερη η οπλοκατοχή (για να σχολιάσω και την εικόνα σου που παρέθεσες από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ), αλλά δεν παύει να σημαίνει κάτι.

Joyrider
17/11/2015, 13:10
Ή ηλήθιο, ή θίγει κάποια Ελληνικά Ιερα Βόδια.
ΟΚ, δεν περιμένουμε να το αντιληφθούν και όλοι.

@MG-ΚΤiNoS. Ελπιδοφόρα η φωτο σου με την Δημοκρατία. Ευελπιστούμε.

Ηλίθιο γιατί θεωρεί ότι πρέπει να φταίει ένα από τα δυο υποχρεωτικά. Και όποιος υποστηρίζει το ένα πρέπει υποχρεωτικά να διαφωνεί με το άλλο. Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν και τα δυο δηλαδή; Τόσο μονοδιάστατα μπορεί να σκεφτεί ο σκιτσογράφος; Η είναι επίτηδες δοσμένο το σκίτσο έτσι;
Και τι πάει να πει το "Έλληνας ε;" Μόνο οι Έλληνες μπορούν να σκεφτούν έτσι;

MG-KTiNoS
17/11/2015, 13:21
ΑΜΑ τη μπουμπουνίσεις με παράνομο όπλο θα δεις τη διαφορά...

Στην ΑΜερική υπάρχουν μέρη που το μεγάλο όπλο δεν είναι αξεσουάρ
αλλά ανάγκη.... (και όχι μόνο στην Αμερική)

MG-KTiNoS
17/11/2015, 13:25
ΟΚ.
Στην Ελλαδα ολοι ανεξαιρετως οι γυφτοι εχουν νόμιμα κυνηγητικα οπλα.ΟΛΟΙ.
Βλεπεις εσυ καθημερινα να σκοτωνονται συμπολιτες απο γύφτους με αυτα τα οπλα ?

Δεν έχεις ιδέα....
Αν πας όποια μέρα θες σε εφημερία κρατικού νοσοκομείου θα δεις και μόνος σου πόσοι
Ρομά υπάρχουν πυροβολημένοι, μαχαιρωμένοι κλπ κλπ

Δεινόσαυρος
17/11/2015, 13:26
Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν και τα δυο δηλαδή;
Όχι. Αλλα λίγο αξιολόγηση εν προκειμένω δεν θάβλαπτε.

Μόνο οι Έλληνες μπορούν να σκεφτούν έτσι;
Nαί, μόνο οι Έλληνες! :p
Όχι βέβαια, αλλά το σκίτσο φανερά απευθύνεται στην Ελληνική νόσο, εξ ου και η ευστοχία του.

Context, αγαπητε, please.

PortisHead
17/11/2015, 13:27
Δεν έχεις ιδέα....
Αν πας όποια μέρα θες σε εφημερία κρατικού νοσοκομείου θα δεις και μόνος σου πόσοι
Ρομά υπάρχουν πυροβολημένοι, μαχαιρωμένοι κλπ κλπ

Η ιδιοχρησια δεν ειναι παρανομη.
:lol:

byron
17/11/2015, 13:28
Στην Ελλάδα κυκλοφορουν νομίμως περί τα 200-300.000 πιστόλια (προσοχή δεν αναφέρομαι σε κυνηγετικά, εκεί μπορουμε να συζητάμε για ώρες και θα είμαι ο πρώτος που θα πω να τα μαζέψουν όλα), πόσες δολοφονίες έχου γίνει από αυτά; Καμία. Μα καμία. Με τα βαλλιστικά στην ασφάλεια και τ' ονοματάκι σου δίπλα, δεν κάνεις μαλακίες.

Ναι, αλλά και εσύ δεν τα λες καλά...
Τα 200-300.000 όπλα ποιούς αφορούν? Σώματα ασφαλείας, στρατιωτικούς, πολιτικούς και σωματοφύλακες τους, σεκιουριτάδες και σκοπευτικές λέσχες. Δεν τα κατέχει ο οποιοσδήποτε, και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη στον οποιονδήποτε.

Αν πιστεύεις πως η ευκολία απόκτησης και κατοχής δεν συνδέεται με αύξηση χρήσης τους σε "λάθος" στόχους, ξανακοιτάς τα περιστατικά στο US. Για παράδειγμα στο Sandy Hook με τον μουρλό που σκότωσε τα παιδάκια, μετέφερε μαζί του :

Glock 20SF
Sig Sauer P226
223-caliber Bushmaster XM15-E2S
Izhmash Saiga-12

Ενώ στο σπίτι είχε ακόμα (επίσης νόμιμα)

.45 Henry rifle
.30 Enfield rifle
.22 Marlin rifle

Και 1500 σφαίρες.

Πιστεύεις πως σε μια άλλη χώρα, που δεν υπάρχει η ευκολία απόκτησης θα μπορούσε ο καθε ένας τρελός να αποκτήσει τόσα όπλα?

MG-KTiNoS
17/11/2015, 13:31
Όλοι οι Ελβετοι πάνε φαντάροι 6 μήνες και κάθε καλοκαίρι 1-2 βδομάδες τις περνάνε σε ασκήσεις εφεδρείας. Τα ντουφέκια που χρεώνονται στο στρατό και κάποια πυρομαχικά τα παίρνουν σπίτι τους (όπως οι κϋπριοι-πυρομαχικά δεν έχουν αυτοί).

Τώρα η Ελβετία έχει να δει πόλεμο απο το 1500 αλλά τι να κάνουμε...

Έχουν παιδεία και αυτστηρότατους νόμους που εφοαρμόζονται.

Όχι ΟΛΟΙ οι ΕΛβετοί μόνο όσοι θέλουν να κάνουν καριέρα στις τράπεζες.
(να τα ακούτε μερικοί μερικοί αυτά) :lol:
Η Ελβετία έχει και πως το λένε...... σίβιλ σέρβις
Όπως και να χει όμως είναι ο κουμπαράς του κόΖΜου (και της μαφίας)
Οπότε με τα λεφτά δεν παίζεις
Για την ιστορία οι Ελβετοί έχουν μαρκάν ιστορία στους μισθοφόρους

Πιστεύεις πως σε μια άλλη χώρα, που δεν υπάρχει η ευκολία απόκτησης θα μπορούσε ο καθε ένας τρελός να αποκτήσει τόσα όπλα?
ρε συ στο έχω ξαναπεί και δεν μ ακούς....
:p
Στην Ελλάδα λεφτά να χεις και κάνεις ότι γουστάρεις να ουμ....

"Δεν κατανοώ την φασαρία περί του Αναστάσιου Πάλλη, του επιχειρηματία, του εφοπλιστή, του εκδότη, του ιδιοκτήτη πολεμικού μουσείου, το οποίο το έχει επισκεφθεί μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Τον κατηγορούν λέει ότι είχε 10.000 παράνομα όπλα, τα οποία δεν αποκλείεται να τα πούλησε στην..."

BLiTzER
17/11/2015, 13:35
Και η Ελλάδα, πάντως, αναλογικά, δεν είναι πολύ χαμηλά (σύμφωνα με το wiki). Έχει περισσότερα θύματα ανά έτος από Σουηδία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία...

MG-KTiNoS
17/11/2015, 13:43
Και η Ελλάδα, πάντως, αναλογικά, δεν είναι πολύ χαμηλά (σύμφωνα με το wiki). Έχει περισσότερα θύματα ανά έτος από Σουηδία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία...

Γιατί να έχει???

gior-gos
17/11/2015, 13:46
Τα ντουφέκια που χρεώνονται στο στρατό και κάποια πυρομαχικά τα παίρνουν σπίτι τους (όπως οι κϋπριοι-πυρομαχικά δεν έχουν αυτοί).

Και στις ακριτικες περιοχες της Ελλαδας (κυριως νησια) δεν εδιναν/δινουν οπλα (για m1 ξερω) στους πολιτες ως εθνοφυλακη;

sniper
17/11/2015, 13:48
Ναι, αλλά και εσύ δεν τα λες καλά...
Τα 200-300.000 όπλα ποιούς αφορούν? Σώματα ασφαλείας, στρατιωτικούς, πολιτικούς και σωματοφύλακες τους, σεκιουριτάδες και σκοπευτικές λέσχες. Δεν τα κατέχει ο οποιοσδήποτε, και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη στον οποιονδήποτε.

Σαφώς.

Αν πιστεύεις πως η ευκολία απόκτησης και κατοχής δεν συνδέεται με αύξηση χρήσης τους σε "λάθος" στόχους, ξανακοιτάς τα περιστατικά στο US. Για παράδειγμα στο Sandy Hook με τον μουρλό που σκότωσε τα παιδάκια, μετέφερε μαζί του :

Glock 20SF
Sig Sauer P226
223-caliber Bushmaster XM15-E2S
Izhmash Saiga-12

Ενώ στο σπίτι είχε ακόμα (επίσης νόμιμα)

.45 Henry rifle
.30 Enfield rifle
.22 Marlin rifle

Και 1500 σφαίρες.

Ναι, την Ελλάδα. Αμφιβάλλεις;

Ξέρεις πόσα Mp40 είδα σε μια επισκεψη σε ΑΤ του κέντρου;
Ξέρεις πόσα ΑΚ κυκλοφορούν;

Τώρα δλδ, τι λες; Ότι αν θέλω δεν μπορώ να έχω ό,τι θέλω; Αστειεύεσαι...

Το αν ο άλλος είναι τρελλός και μπορεί να έχει νόμιμα όπλα, ναι εκεί κι εγω διαφωνώ.
Που διαφωνούμε;

Είπαμε, οι νόμοι άλλαξαν πλέον και στις ΗΠΑ (και καλώς) αλλά όσοι είχαν πάρει πριν, τα έχουν σπίτι τους.

Προχθές μπήκε ένας σε πανεπιστήμιο (ξεχνάω το όνομα, εχω χασει τη μπαλα πλέον) με μαχαίρι και σκότωσε 3-4... Να απαγορευτούν τα μαχαίρια;

Αν ο άλλος είναι τρελλός και με μπετόβεργα κάνει δουλειά...

BLiTzER
17/11/2015, 13:54
Γιατί να έχει???

Ξέρεις τι είναι 300,000 όπλα σε πληθυσμό 11 εκατομμυρίων; :lol:

Panos76
17/11/2015, 13:54
Αν ο άλλος είναι τρελλός και με μπετόβεργα κάνει δουλειά...

και με τα χέρια.

spyro
17/11/2015, 13:55
[QUOTE=spyro;2662498]

Αναλόγως την πολιτεία Σπύρο... Δεν αγοράζουν πλέον όλοι κι όπως πριν 10 χρόνια... χρειάζεται χαρτιά γιατρού, ποινικά μητρώα, και υπάρχει και cooling off period (το αγοράζεις σήμερα, το παραμαβάνεις μέρες αργότερα).

Και σόρρυ για το παρακάτω δεν πάει για εσένα αλλά κάθε φορά που το βλέπω γελάω... :bawl:

345541

.....

345543

sniper
17/11/2015, 13:57

345543

Ελα οκ, μαλ@κια είναι αυτό, Δεν είπα ποτέ να μην υπάρχει έλεγχος. Ελεγχος όμως, όχι απαγόρευση ;)

sniper
17/11/2015, 14:00
και με τα χέρια.

Και τα μηχανάκια επίσης σκοτώνουν...

Δεν πάει πουθενά αυτή η κουβέντα.

Ο Ανθρωπος σκοτώνει. Μόλις το καταλάβουμε αυτό πάμε παρακάτω.

Το θέμα του θρεντ δεν ειναι η οπλοκατοχή/οπλοφορία.

Τέλος από εμένα.

spyro
17/11/2015, 14:06
"Criminals dont follow laws"

εντάξει λοιπον ας καταργήσουμε οπαιδήποτε νομοθετικό περιορισμό για οποιοδήποτε έγκλημα τότε. έτσι και αλλιώς οι εγκληματίες δεν τους λαμβάνουν υπόψην

alrighty then ....

Pan (dvs)
17/11/2015, 14:07
Υπαρχει κανεις αφελης,που νομιζει οτι χρειαζεται οπλο για να σκοτωσεις?

Τα νομιμα οπλα στην Αμερικη,ειναι υπευθυνα για μερικες,ελαχιστες για την ακριβεια,δολοφονιες.Οσο για τα χαρτια που χρειαζεται καποιον για οπλοκατοχη στις ΗΠΑ,τα προμηθευεται με τον τροπο που τα προμηθευομαστε και εμεις στΟ Ελλαντα.

Την τελευταια φορα που πηγα για ανανεωση,ο γιατρος με κοιταξε με την ακρη του ματιου του και ειπε στην βοηθο του να μου ετοιμασει τα χαρτια.

Joyrider
17/11/2015, 14:12
Απο το '80 (ισως και παλαιοτερα) επειτα απο την Σοβιετικη εισβολη στο Αφγανισταν οι ΗΠΑ αρχισαν να χρηματοδοτουν και να εξοπλιζουν το φανατικο σουνιτικο Ισλαμ στη χωρα αυτη (τοτε μουτζαχεντιν και μετεπειτα Ταλιμπαν).

Μέχρι και ο ράμπος δάκρυσε τότε.
https://www.youtube.com/watch?v=VqWjJdXKIXA&feature=youtu.be

Bob_o_mastoras
17/11/2015, 14:27
Δεν ειναι τα οπλα το προβλημα στην Αμερικη. Ειναι η αρρωστημενη, βιαιη, απολυτα υλιστικη και κανιβαλιστικη κοινωνια τους..
Και στον Καναδα μπορεις να εχεις οπλο και σχεδον δεν γινονται φονοι.

Και στην Ελλαδα βρισκεις Zastava πχ με 200 €.. Δεν ειναι κατι δυσκολο.. Πολοι εχουν οπλα.
Και στην Κρητη ολοι οπλα εχουν, δεν γινεται ομως σφαγη.

byron
17/11/2015, 14:30
Υπαρχει κανεις αφελης,που νομιζει οτι χρειαζεται οπλο για να σκοτωσεις?

Τα νομιμα οπλα στην Αμερικη,ειναι υπευθυνα για μερικες,ελαχιστες για την ακριβεια,δολοφονιες.Οσο για τα χαρτια που χρειαζεται καποιον για οπλοκατοχη στις ΗΠΑ,τα προμηθευεται με τον τροπο που τα προμηθευομαστε και εμεις στΟ Ελλαντα.

Την τελευταια φορα που πηγα για ανανεωση,ο γιατρος με κοιταξε με την ακρη του ματιου του και ειπε στην βοηθο του να μου ετοιμασει τα χαρτια.

Τεσπα, δεν έχει νόημα η κουβέντα, όπως είχε πει ο πατερούλης, ο θάνατος ενός ανθρώπου είαι τραγωδία, και 1.000.000 ανθρώπων στατιστική.
Εμπιστεύομαι την άποψη του sniper, παρέθεσα και την δική μου ως άνθρωπο που τα βλέπει απ΄έξω. Δεν έχω κάποιο θέμα με την οπλοκατοχή υπο αυστηρό έλεγχο σε ποιούς τα δίνουν και σε τι ποσότητες. Αυτό που λέω είναι πως η ευκολία πρόσβασης σε πολεμικά όπλα και πυρομαχικά, μπορεί να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των θυμάτων. Βλέπε πανεπιστήμια ή τι έγινε στην Νορβηγία με τον άλλο μουρλό.

kostas777
17/11/2015, 14:32
Αλλού έχουν τα 13χρονα κι εμείς τίποτα. Φαντάσου πόση εξουσία νιώθεις με ένα πιστόλη. Μπαμ μπαμ, όλοι οι κακοί κάτω.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/gallia-nekros-12xronos-apo-sfaira-synelhfthh-symmathhths-toy.3773917.html

MG-KTiNoS
17/11/2015, 14:33
Και στην Κρητη ολοι οπλα εχουν, δεν γινεται ομως σφαγη.

Ποιός τό είπε αυτό???

BLiTzER
17/11/2015, 14:40
Όπως είπα, δεν είναι η ελευθερία οπλοκατοχής από μόνη της υπεύθυνη για τους αυξημένους θανάτους. Είναι πολλοί οι παράγοντες. Η ελεύθερη οπλοκατοχή και οπλοφορία, όμως, κάνει έναν εν δυνάμει δολοφόνο πολύ πιο αποτελεσματικό (γι'αυτό και τα στατιστικά). Δε μιλάμε για τρομοκράτες και οργανωμένο έγκλημα, καθώς αυτά, καλώς ή κακώς, δύσκολα τα ελέγχεις. Μιλάμε για τον τυχαίο μαθητή που "γαζώνει" το μισό σχολείο ή τον βλαμμένο στρατόκαυλο που χρησιμοποιεί τυχαίους περαστικούς για την καθημερινή του σκοποβολή ή ακόμα και την ακούσια εκπυρσοκρότηση. Δε συνηθίζεται να θρηνείς (τόσα) θύματα αν σε αυτές τις περιπτώσεις αντί για καραμπίνα, έχεις μαχαίρι ή λοστό ή καράτε. Οι συντριπτικά περισσότερες μαζικές δολοφονίες, τουλάχιστον στην Αμερική, έχουν γίνει με νομιμότατα, δηλωμένα όπλα.

Προσωπικά, δήλωσα από την αρχή ότι είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Pan (dvs)
17/11/2015, 14:45
Τεσπα, δεν έχει νόημα η κουβέντα, όπως είχε πει ο πατερούλης, ο θάνατος ενός ανθρώπου είαι τραγωδία, και 1.000.000 ανθρώπων στατιστική.
Εμπιστεύομαι την άποψη του sniper, παρέθεσα και την δική μου ως άνθρωπο που τα βλέπει απ΄έξω. Δεν έχω κάποιο θέμα με την οπλοκατοχή υπο αυστηρό έλεγχο σε ποιούς τα δίνουν και σε τι ποσότητες. Αυτό που λέω είναι πως η ευκολία πρόσβασης σε πολεμικά όπλα και πυρομαχικά, μπορεί να αυξήσει δραματικά τον αριθμό των θυμάτων. Βλέπε πανεπιστήμια ή τι έγινε στην Νορβηγία με τον άλλο μουρλό.

Βυρωνα φυσικα εχει νοημα.Μαθαινεις αποψεις αλλων και αν χρειαστει,αλλαζεις τη δικη σου.

Συμφωνω μαζι σου.Δεν πρεπει να δινονται δεξια και αριστερα χωρις κανενα κριτηριο.Αλλα και παλι ο ανθρωπος εχει μεγαλη φαντασια,μπορει να σκοτωσει και με μια οδοντογλυφιδα.

Να σημειωσω οτι ειμαι κατα των οπλων.

MG-KTiNoS
17/11/2015, 14:53
Βυρωνα φυσικα εχει νοημα.Μαθαινεις αποψεις αλλων και αν χρειαστει,αλλαζεις τη δικη σου.

Συμφωνω μαζι σου.Δεν πρεπει να δινονται δεξια και αριστερα χωρις κανενα κριτηριο.Αλλα και παλι ο ανθρωπος εχει μεγαλη φαντασια,μπορει να σκοτωσει και με μια οδοντογλυφιδα.

Να σημειωσω οτι ειμαι κατα των οπλων.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η κουβέντα περί απαγόρευσης όταν υπάρχει μαύρη αγορά που ανθεί...
Κοινώς όποιος θέλει όπλο μπορεί να βρει. Όποιος θέλει όπλα για κακό σκοπό τότε σίγουρα δεν θα πάρει νόμιμο.
Άρα μιλάμε για αυτόν που το θέλει για αυτοάμυνα. (να υποθέσω)
Αυτός λοιπόν έχει πάλι πολύ καλές επιλογές νόμιμες (για μέσα στο σπίτι του)
Άρα?
Τίποατα.

Κι εγώ είμαι κατά των όπλων όταν δεν έχει κανένας...
Όταν εσύ μαχαιρώνεις πιτσιρικάδες στη γητονιά μου και γυρνάς και το παίζεις
ο καμπόσος...
Όταν μου μοστράρεις μαντρόσκυλα και όλη μέρα λες ποιόν θέλεις να γ....
για τον χ ψ ζ λόγο που εσύ αποφάσισες
Όταν πάω στους μπάτσους κι αυτοί τρομπάρουν αντί να τους μποζουργιάσουν
ΧΤΕΣ
Σόρι αλλά κι εγώ θα λάβω τα μέτρα μου γιατί μλκς δεν είμαι.
Φυσικά και δεν είχα καμία διάθεση να πετάω λεφτά αλλά και στο σπίτι μου
όχι ρε θείο πολύ πάει....
Και δεν είπαμε καν για κλέφτες ακόμα

kostas777
17/11/2015, 14:56
Εγώ θέλω να έχουμε όπλα μόνο εμείς οι καλοί και να μην έχουν οι αστυνομικοί και οι χρυσαυγίτες.

MG-KTiNoS
17/11/2015, 14:57
Εγώ θέλω να έχουμε όπλα μόνο εμείς οι καλοί και να μην έχουν οι αστυνομικοί και οι χρυσαυγίτες.

ή κανένας ή στα @@ μου....

kostas777
17/11/2015, 15:00
ή κανένας ή στα @@ μου....

...είπε ο βιαστής (όχι εσύ)

tzimidis
17/11/2015, 15:09
Ego ksero oti eprepe na erthei i proti fora aristera kybernisi gia na kleisoun oi pyles tou polytexneiou kai na ginei o eortasmos erimin tou kosmou.
tetoia astynomokratia oute me tin pio deksia kybernisi den exo ksanamatadei.
me tis ygeies mas.

MG-KTiNoS
17/11/2015, 15:11
...είπε ο βιαστής (όχι εσύ)

Δεν μ ενδιαφέρει πια.....

Pan (dvs)
17/11/2015, 17:08
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει η κουβέντα περί απαγόρευσης όταν υπάρχει μαύρη αγορά που ανθεί...
Κοινώς όποιος θέλει όπλο μπορεί να βρει. Όποιος θέλει όπλα για κακό σκοπό τότε σίγουρα δεν θα πάρει νόμιμο.
............

Προσωπικα δεν ειμαι υπερ της απαγορευσης,αλλα υπερ του αυστηροτατου ελεγχου.

Το χειμωνα στα χωρια κοντα στα συνορα ειναι απαραιτητο αξεσουαρ.Επειδη ειναι γνωστο αυτο,αυτοι που πρεπει, αλλαζουνε (συνηθως) δρομο.

George_Sp
17/11/2015, 21:18
Ματαιώθηκε το φιλικό Γερμανία-Ολλανδία στο Αννόβερο!
http://www.sdna.gr/podosfairo/eyropi/article/136488/akyrothike-germania-ollandia

και.....

http://www.sdna.gr/podosfairo/article/136507/vrethike-asthenoforo-gemato-ekriktika-sto-anovero

ενα φορτηγάκι που είχαν «μεταμορφώσει» σε ασθενοφόρο και ήταν παρκαρισμένο έξω από το γήπεδο ήταν γεμάτο εκρηκτικά!
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ανόβερο επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος προοριζόταν να εκραγεί μέσα στο γήπεδο!

και επιδόρπιο :)

345594

GFawkes
18/11/2015, 09:11
Με μεγαλο σεβασμο και ενθουσιασμο υποδεχθηκε ο κοσμος το μπλοκ του κομματος στην χθεσινη πορεια....

http://luben.tv/politix/66357

alres
18/11/2015, 09:54
Με μεγαλο σεβασμο και ενθουσιασμο υποδεχθηκε ο κοσμος το μπλοκ του κομματος στην χθεσινη πορεια....

http://luben.tv/politix/66357

Μου φαγες τη μπουκιά λέμε...:D

Αυτή η χώρα τελικά έχει παράδοση στις τέχνες, ειδικά τις σουρεαλιστικές

2015, Σύριζα Κυβέρνηση, Μνημονιάρα, προστασία από ΜΑΤ στην πορεία του Πολυτεχνείου

Και μετά σου λέει γιατί έχουμε τόσο μεγάλη παράδοση στην τραγωδία και το θέατρο...Να ναι καλά η καθημερινότητα, φτάνει

kostas777
18/11/2015, 09:56
Είδες ρε κάτι πράγματα, τους εκλέγουν για να κάνουν μια δουλειά και αυτοί πάνε και την κάνουνε. Νόμιζε ο κόσμος ότι ήταν προσποίηση όπως την προηγούμενη φορά, αλλά φάγανε slam dunk στη μούρη. Τσκ τσκ, ποτέ πια αριστερά, μόνο δεξιά, μόνο δεξιάααα :cool:

alres
18/11/2015, 10:07
Είναι αλήθεια αυτό. Η δημοκρατία στην ελλάδα ανέκαθε λειτουργούσε. Και έβγαζε πάντα σωστά αποτελέσματα.
Είναι φοβερό, ότι μια φορά που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βγήκε ένα ξεκάθαρο όχι, η δημοκρατία λειτούργησε κάπως περίεργα και μας τα γύρισε. Συνεπώς ναι δημοκρατικά και δεξιά, πάντα δημοκρατικά και πάντα δεξιά, ακόμα και όταν οι διαδικασίες βγάζουν καμιά φορά τ' αντίθετο (οπότε εκεί κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε)

byron
18/11/2015, 10:30
Είναι αλήθεια αυτό. Η δημοκρατία στην ελλάδα ανέκαθε λειτουργούσε. Και έβγαζε πάντα σωστά αποτελέσματα.
Είναι φοβερό, ότι μια φορά που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βγήκε ένα ξεκάθαρο όχι, η δημοκρατία λειτούργησε κάπως περίεργα και μας τα γύρισε. Συνεπώς ναι δημοκρατικά και δεξιά, πάντα δημοκρατικά και πάντα δεξιά, ακόμα και όταν οι διαδικασίες βγάζουν καμιά φορά τ' αντίθετο (οπότε εκεί κάνουμε ότι δεν καταλάβαμε)

Ποιό ξεκάθαρο όχι ρε μάγκες? Δουλευόμαστε μεταξύ μας δλδ?

ΟΧΙ είπε ο κόσμος σε νέα μέτρα και λιτότητα και μνημόνια και φορολόγηση και μείωση συντάξεων και στο παλτό που φοράμε...χαίρω πολύ byron.
Ταυτόχρονα έλεγε με συντριπτική πλειοψηφία ΝΑΙ σε €, ναι σε ρευστότητα στην αγορά (δάνεια δλδ), ναι σε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις (μέσω των υποσχέσεων για ελάχιστες αμοιβές κλπ)...πάλι χαίρω πολύ byron.

Όταν το εκλογικό σώμα κατανοήσει οτι και τα δύο ΔΕΝ γίνονται με χρεωκοπημένη οικονομία, και πως δεν υπάρχουν o Harry Poter και ο Αγιος Βασίλης, ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά.

BLiTzER
18/11/2015, 10:35
Και αφού και τα δύο δε γίνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μην κάνει κανένα.

GFawkes
18/11/2015, 10:37
δεν υπάρχουν o Harry Poter και ο Αγιος Βασίλης, ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά.

ΤΤΤΙΙΙΙΙ;;;;;;

δεν υπαρχουν;;;;

με τσακισες...
:sick:

George_Sp
18/11/2015, 10:38

ΟΧΙ είπε ο κόσμος σε νέα μέτρα και λιτότητα και μνημόνια και φορολόγηση και μείωση συντάξεων και στο παλτό που φοράμε...χαίρω πολύ byron.
Ταυτόχρονα έλεγε με συντριπτική πλειοψηφία ΝΑΙ σε €, ναι σε ρευστότητα στην αγορά (δάνεια δλδ), ναι σε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις (μέσω των υποσχέσεων για ελάχιστες αμοιβές κλπ)...πάλι χαίρω πολύ byron.

Όταν το εκλογικό σώμα κατανοήσει οτι και τα δύο ΔΕΝ γίνονται με χρεωκοπημένη οικονομία, και πως δεν υπάρχουν o Harry Poter και ο Αγιος Βασίλης, ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά.

Στο που είπε όχι ο κόσμος συμφωνούμε.
Στο που είπε ναι ΔΕΝ συμφωνούμε.

Επίσης το εκλογικό σώμα ψήφισε όχι γιατί υπήρχε η υπόσχεση για ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από τη μεριά μας. Εφόσον λοιπόν ο λαός έβαλε στο μυαλό του οτι φτάνει πια η κοροιδία να κερδίζουν οι τραπεζίτες και τα λόμπυ πάνω στις πλάτες μας...το ΟΧΙ ήταν ΟΧΙ άλλο μνημόνιο.
οπότε άσε στην άκρη τα ναι ευρώ ναι σε δάνεια γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε τέτοια ψευδαίσθηση εδώ στην Αθήνα του μικροαστού.

GFawkes
18/11/2015, 10:40
οπότε άσε στην άκρη τα ναι ευρώ ναι σε δάνεια γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε τέτοια ψευδαίσθηση εδώ στην Αθήνα του μικροαστού.

Αληθεια

αρα δλδ ολοι ψηφισαν οχι στο € και ναι στη δραχμη..
και γιατι τοτε η ΛΑΕ πηγε απατη στις εκλογες...;

Οχι δανεια=οχι μισθοι δημοσιου, οχι λεφτα για νοσοκομεια, σχολεια, πυροσβεστικη, τρενα, αεροπλανα, λιμανια
οχι σε συνταξεις, οχι σε επιτοτησεις απο δημοσιο, οχι σε επιδομα ΟΑΕΔ.

Εισαι σιγουρος;

dimmie_72
18/11/2015, 10:41
4,5 μήνες μετά μου απαντήθηκε τουλάχιστον το ερώτημα του δημοψηφίσματος. :D

George_Sp
18/11/2015, 10:47
Αληθεια

αρα δλδ ολοι ψηφισαν οχι στο € και ναι στη νδραχμη..

Οχι δανεια=οχι μισθοι δημοσιου, οχι λεφτα για νοσοκομεια, σχολεια, πυροσβεστικη, τρενα, αεροπλανα, λιμανια
οχι σε συνταξεις, οχι σε επιτοτησεις απο δημοσιο, οχι σε επιδομα ΟΑΕΔ.

Εισαι σιγουρος;

η ΛΑΕ πήγε άπατη γιατί άργησε πολύ να δραστηριοποιηθεί και γιατί όταν αποφασίστηκε η κίνηση ήταν ήδη αργά να προβληθεί αλλά και να ενισχυθεί από την παρουσία των θέσεων-απόψεων που πρέσβευε. Επίσης ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί να κατέβει συνδυασμός ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τελικά επικράτησε το "καθένας μόνος του".

Αν θες να νοικοκυρέψεις μισθούς δημοσίου, λεφτά για νοσοκομεία-σχολεία και ότι άλλο λες, φροντίζεις να κάνεις αναδιανομή πλούτου από τους έχοντες προς τα κάτω. Κάτι που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ οτι θα κάνει και γι αυτό ο κόσμος υποστήριξε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.
Αντ'αυτού η Εκκλησία έμεινε απείραχτη όπως και οι μεγαλο-οφειλέτες τύπου Μπόμπολας-Μαρινάκης κλπ.

Οπότε ναι είμαι σίγουρος γιατί καθημερινά συναναστρέφομαι με κόσμο που οικονομικά και κοινωνικά ανήκει στα κατώτερα στρώματα και όχι στους προνομιούχους. Και ξέρω πολύ καλά τι ακούω καθημερινά. Το αν ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά αποδείχτηκε το επόμενο ΠΑΣΟΚ και άλλαξε ρότα αυτό δεν μειώνει την πίστη που είχε ο κόσμος για την αλλαγή.

GFawkes
18/11/2015, 10:50
η ΛΑΕ πήγε άπατη γιατί άργησε πολύ να δραστηριοποιηθεί και γιατί όταν αποφασίστηκε η κίνηση ήταν ήδη αργά να προβληθεί αλλά και να ενισχυθεί από την παρουσία των θέσεων-απόψεων που πρέσβευε. Επίσης ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί να κατέβει συνδυασμός ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τελικά επικράτησε το "καθένας μόνος του".

Αν θες να νοικοκυρέψεις μισθούς δημοσίου, λεφτά για νοσοκομεία-σχολεία και ότι άλλο λες, φροντίζεις να κάνεις αναδιανομή πλούτου από τους έχοντες προς τα κάτω. Κάτι που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ οτι θα κάνει και γι αυτό ο κόσμος υποστήριξε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.
Αντ'αυτού η Εκκλησία έμεινε απείραχτη όπως και οι μεγαλο-οφειλέτες τύπου Μπόμπολας-Μαρινάκης κλπ.

Οπότε ναι είμαι σίγουρος γιατί καθημερινά συναναστρέφομαι με κόσμο που οικονομικά και κοινωνικά ανήκει στα κατώτερα στρώματα και όχι στους προνομιούχους. Και ξέρω πολύ καλά τι ακούω καθημερινά. Το αν ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά αποδείχτηκε το επόμενο ΠΑΣΟΚ και άλλαξε ρότα αυτό δεν μειώνει την πίστη που είχε ο κόσμος για την αλλαγή.

Μαλιστα
:whiteflag:

Οι χριστιανοι περιμενουν το ιδιο εδω και 2015 χρονια...

Ειλικρινα....πιστεψες τετοιο πραγμα ρε Γιωργο...
απο αυτους που εχουν καταθεσεις εκ/μυριων που "ξεχνανε " να δηλωσουνε...

Ρε μπας και υπαρχει τελικα ο Χαρι Ποτερ και ο ΑηΒασιλης και μας λεει μ@κ@κιες ο Βυρωνας..
:priest:

dimmie_72
18/11/2015, 11:01

γιατί οι κωλοτούμπες των συνιστωσών είναι τελικά περισσότερες απ αυτές του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ.

GFawkes
18/11/2015, 11:07
Τα συντρόφια απ την Ευρωπη μιλησαν...

"Εκτός" δημοσιονομικής ελάφρυνσης η Ελλάδα για το προσφυγικό
http://www.capital.gr/forum/thread/5400211?page=3&messageId=5400453

Ευτυχως ομως....διαπραγματευτηκαμε!!!

345609

byron
18/11/2015, 11:27
Στο που είπε όχι ο κόσμος συμφωνούμε.
Στο που είπε ναι ΔΕΝ συμφωνούμε.

Επίσης το εκλογικό σώμα ψήφισε όχι γιατί υπήρχε η υπόσχεση για ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από τη μεριά μας. Εφόσον λοιπόν ο λαός έβαλε στο μυαλό του οτι φτάνει πια η κοροιδία να κερδίζουν οι τραπεζίτες και τα λόμπυ πάνω στις πλάτες μας...το ΟΧΙ ήταν ΟΧΙ άλλο μνημόνιο.

Υποθέτω πως κάπως έτσι όπως τα είχε στο μυαλό του και ο μέσος ψηφοφόρος.
Το ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από την μεριά μας, αντιλαμβάνεσαι ή όχι τι σημαίνει? Εκτός και πιστεύεις τις πίπες της Κωνσταντοπούλου και του γλύτσα που έσουρνε μαζί της.

George_Sp
18/11/2015, 11:30
Υποθέτω πως κάπως έτσι όπως τα είχε στο μυαλό του και ο μέσος ψηφοφόρος.
Το ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από την μεριά μας, αντιλαμβάνεσαι ή όχι τι σημαίνει? Εκτός και πιστεύεις τις πίπες της Κωνσταντοπούλου και του γλύτσα που έσουρνε μαζί της.

προσωπικά αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι σημαίνει και ήμουν έτοιμος για άγριες καταστάσεις.
πιστεύω το ίδιο και στη πλειοψηφία όσων στήριζαν το όχι. προφανώς και επειδή σα λαός είμαστε φυγόπονοι και μάθαμε 50χρόνια στην εύκολη μάσα, πολλοί μόλις έβλεπαν τα δύσκολα θα άρχιζαν τους σπαραγμούς και τα κλάματα.

PortisHead
18/11/2015, 11:38
Το ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους από την μεριά μας, αντιλαμβάνεσαι ή όχι τι σημαίνει?

Γιατι ποιος το αντιλαμβανοταν ?
Μην παιρνεις παραδειγμα απο εσενα.
Ποιος θα μπορουσε, ακομα και να ηθελε, να βγει και να πει με σιγουρια ,
τι σημαινει εμπρακτα και τι επιπτωσεις θα ειχε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

Σεναρια...100δες...

alres
18/11/2015, 11:43

Ρε συ, προφανώς στην ελλάδα ο κόσμος είναι σαλεμένος και προφανώς ήθελε και θέλει πολύ να πεθάνουν οι δίπλα και να ζήσουν αυτοί.
Λέω όμως ότι αυτοί οι πυροβολημένοι, πάνε και ψηφίζουν. Ωραία; Και βγάζουν κυβέρνηση; Ωραία; Και κανείς δε θέτει ζήτημα αμφσβίτησης της κυβέρνησης γιατί "την έχει βγάλει ο λαός". Ωραία μέχρι εδώ;

Λέω λοιπόν ότι πάλι σε μια νόμιμη δημοκρατική διαδικασία, τίθεται ένα ερώτημα (καλή ώρα όπως και στις εκλογές), βγάζει το Χ αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε, αυτό βγήκε (και τυπικά το αποτέλεσμα είναι Δεσμευτικό για την κυβέρνηση). Και πάει η κυβερνησάρα και λέει: ποιο Χ ρε παιδιά, εδώ μια παρέα είμαστε, μη τα γαμήσουμε όλα, ένα αστείο κάναμε και μείς, ταπ ταπ στην πλάτη, εμείς θα κάνουμε το Αντίθετο και καλή καρδιά, στο κάτω κάτω όλοι Πασοκ είμαστε κατά βάθος".

Και με το γνωστό μεσογειακό τρόπο, το καθαρό νόμιμο αναμφισβήτητο αποτέλεσμα μιας νόμιμης διαδικασίας (επιμένω στο νόμιμης γιατί το ίδιο στηρίζει και τις εκλογές) Ανατρέπεται, Δεν εφαρμόζεται και εφαρμόζεται το Αντίθετο. Θέλω να πω το προφανές, ότι εδώ συνέβη μια λαθροχειρία, μια παρανομία μεγατόνων, μια αμφισβήτηση του αποτελέσματος μιας νόμιμης διαδικασίας μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων.

Δεν είναι ότι πέφτω εγώ ή κανένας από τα σύννεφα. Αλλά για στάσου, αν αύριο βγάλει ΝΔ-Ποτάμι, έχει μια μειοψηφία (όποιας πολιτικής απόχρωσης) το δικαίωμα να πει "δε με νοιάζει τι έβγαλε η κάλπη όπως δε σας ένοιαξε και εσάς τότε και εμείς θα επιβάλλουμε το α...το β.....το γ..." ; Έχει ή δεν έχει;

Η υπέρβαση της νομιμότητας είναι καλή όταν δουλεύει μόνο για μας. Αν δουλεύει για τους άλλους είναι κακή.

Αυτό με τη χρεωκοπία πάντως σαν επιχείρημα, καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί να στέκεται πια. Γιατί αν πας και πεις σαν κράτος σε ένα πεινασμένο χρεωκόπησα είτε θα σε γράψει στα παλιά του παπούτσια είτε θα σε φάει ζωντανό. Θέλω να πω ότι η επίκληση ενός οικονομικού γεγονότος ή το να επικαλείσαι πίνακες και στοιχειά μπροστά στην κοινωνική πραγματικότητα , δεν έχει πολύ μέλλον.

GFawkes
18/11/2015, 12:17
τελικα εκλογες στην Ελλάδα ειναι
το οτι μαζευομαστε τις κυριακες και ψηφιζουμε

και στο τελος

κυβερναει το ΠΑΣΟΚ!!!!
:rolleyes:

byron
18/11/2015, 12:35
Ρε συ, προφανώς στην ελλάδα ο κόσμος είναι σαλεμένος και προφανώς ήθελε και θέλει πολύ να πεθάνουν οι δίπλα και να ζήσουν αυτοί.
Λέω όμως ότι αυτοί οι πυροβολημένοι, πάνε και ψηφίζουν. Ωραία; Και βγάζουν κυβέρνηση; Ωραία; Και κανείς δε θέτει ζήτημα αμφσβίτησης της κυβέρνησης γιατί "την έχει βγάλει ο λαός". Ωραία μέχρι εδώ;

Λέω λοιπόν ότι πάλι σε μια νόμιμη δημοκρατική διαδικασία, τίθεται ένα ερώτημα (καλή ώρα όπως και στις εκλογές), βγάζει το Χ αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε, αυτό βγήκε (και τυπικά το αποτέλεσμα είναι Δεσμευτικό για την κυβέρνηση). Και πάει η κυβερνησάρα και λέει: ποιο Χ ρε παιδιά, εδώ μια παρέα είμαστε, μη τα γαμήσουμε όλα, ένα αστείο κάναμε και μείς, ταπ ταπ στην πλάτη, εμείς θα κάνουμε το Αντίθετο και καλή καρδιά, στο κάτω κάτω όλοι Πασοκ είμαστε κατά βάθος".

Και με το γνωστό μεσογειακό τρόπο, το καθαρό νόμιμο αναμφισβήτητο αποτέλεσμα μιας νόμιμης διαδικασίας (επιμένω στο νόμιμης γιατί το ίδιο στηρίζει και τις εκλογές) Ανατρέπεται, Δεν εφαρμόζεται και εφαρμόζεται το Αντίθετο. Θέλω να πω το προφανές, ότι εδώ συνέβη μια λαθροχειρία, μια παρανομία μεγατόνων, μια αμφισβήτηση του αποτελέσματος μιας νόμιμης διαδικασίας μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων.

Δεν είναι ότι πέφτω εγώ ή κανένας από τα σύννεφα. Αλλά για στάσου, αν αύριο βγάλει ΝΔ-Ποτάμι, έχει μια μειοψηφία (όποιας πολιτικής απόχρωσης) το δικαίωμα να πει "δε με νοιάζει τι έβγαλε η κάλπη όπως δε σας ένοιαξε και εσάς τότε και εμείς θα επιβάλλουμε το α...το β.....το γ..." ; Έχει ή δεν έχει;

Η υπέρβαση της νομιμότητας είναι καλή όταν δουλεύει μόνο για μας. Αν δουλεύει για τους άλλους είναι κακή.

Αυτό με τη χρεωκοπία πάντως σαν επιχείρημα, καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί να στέκεται πια. Γιατί αν πας και πεις σαν κράτος σε ένα πεινασμένο χρεωκόπησα είτε θα σε γράψει στα παλιά του παπούτσια είτε θα σε φάει ζωντανό. Θέλω να πω ότι η επίκληση ενός οικονομικού γεγονότος ή το να επικαλείσαι πίνακες και στοιχειά μπροστά στην κοινωνική πραγματικότητα , δεν έχει πολύ μέλλον.

alres, ξέρεις αυτά τα βαρύγδουπα δεν τα αντέχω...
Αν σου διαφεύγει, ο κόσμος γύρω μας δεν είναι οι πεινασμένοι. Υπάρχουν δυστυχώς και οι πεινασμένοι (κυριολεκτικά), αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων γύρω μου τουλάχιστον προσπαθούν είτε δουλεύοντας σκληρά, είτε φεύγοντας, είτε διαβάζοντας Αρλεκιν να συντηρούν ένα επίπεδο ζωής κοντά σε αυτό που είχαν. Μην μιλάμε για πείνα και άλλα τραγικά, ας ρωτήσουμε τους γονείς μας ή τους παππούδες μας τι σημαίνουν αυτές οι καταστάσεις. Και καλό θα είναι να μήν χρειαστεί να ανακαλύψει κανείς μας για το τι είναι ικανός να κάνει, ή να υπομένει για να επιβιώσει, ναι?

Σε ότι αφορά την παρωδία δημοψήφισμα, έχουμε γράψει κάτι GB και εδώ μέσα. Ούτε σαφές ήταν, ούτε ξεκάθαρο, ούτε σωστά πληροφορημένοι ήταν οι άνθρωποι για το τι σήμαινει ΟΧΙ και ΝΑΙ.
Αν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι/κυβερνώντες, εντέχνως παραμύθιασαν τον κόσμο για να καλύψουν την τραγική ανεπάρκεια τους πως με ένα δυνατό ΟΧΙ, θα εξασφαλίσεις την ευημερία του λαού χωρίς καμμία μα καμμία συνέπεια, το οποιοδήποτε αποτέλεσμα το πετάς στα σκουπίδια.

Όταν λοιπόν τους ήρθε στο κεφάλι το ΟΧΙ, και προφανώς κατανόησαν πως τα "ψιλά γράμματα" της σύμβασης που δεν είπαν στον πελάτη/ψηφοφόρο θα ήταν τρομακτικά για το επίπεδο ζωής του μέσου Ελληνα, ο οποίος με την σειρά του θα τους γαμούσε ότι είχαν και δεν είχαν μόλις θα ερχόταν ο λογαριασμός του περήφανου και ανένταχτου ΟΧΙ, σφύριξαν κλέφτικα. \

Το α, β, γ ΠΟΥ δεν ακολουθεί το Χ, Ψ κόμμα, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε δημοψήφισμα. Αν για κάθε θέμα, ρωτάς τον λαό για το τι να κάνεις, ο λαός δεν σε χρειάζεται και σε στέλνει στο διάολο. To delegation upwards το σιχαίνονται όλοι, γιατί δείχνει ανικανότητα στην εξεύρεση λύσεων. Και θέματα όπως η οικονομία ή τα εθνικά θέματα, δεν τα βάζεις σε δημοψήφισμα ΠΟΤΕ. Ή ξέρεις τι κάνεις προκειμένου οι αποφάσεις σου να είναι προς όφελος της χώρας σου, ή πας στα τσακίδια. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

byron
18/11/2015, 12:43
προσωπικά αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι σημαίνει και ήμουν έτοιμος για άγριες καταστάσεις.
πιστεύω το ίδιο και στη πλειοψηφία όσων στήριζαν το όχι. προφανώς και επειδή σα λαός είμαστε φυγόπονοι και μάθαμε 50χρόνια στην εύκολη μάσα, πολλοί μόλις έβλεπαν τα δύσκολα θα άρχιζαν τους σπαραγμούς και τα κλάματα.

Και από έχεις προετοιμαστεί ρε George για άγριες καταστάσεις? Σε ταινίες ή σε εγχειρίδια επιβίωσης? Πραγματικά ρωτάω, δεν είναι flame.

Εχεις ζήσει σε καμμία χώρα με πραγματική πείνα οπου για να επιβιώσεις έχει χρειαστεί να κλέψεις?
Εχεις ζήσει σε καμμιά χώρα οπου οι γυναίκες της οικογένειας να πρέπει να γίνουν πουτάνες για να φέρουν το μεσημεριανό?
Εχεις βρεθεί σε χώρα οπου να πρέπει να περιμένεις ημέρες Διεθνή βοήθεια για να πάρεις φάρμακα για το παιδί σου?
Εχει χρειαστεί να γίνεις μέλος συμμορίας για να βγάζεις τα προς ζειν ληστεύοντας και σκοτώνοντας τους γύρω σου?
Εχει χρειαστεί να σου φεύγουν τα κάτουρα επειδή κάποιος σου έχωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό ή μια κάνη στη μούρη για να του δώσεις τα παπούτσια σου?

Τι σημαίνει "έτοιμος για άγριες καταστάσεις" πραγματικά...να πετάμε πέτρες στους ΜΑΤατζήδες και να βάζουμε Malox στα μάτια? Αυτό έχεις στο μυαλό σου δηλαδή? Ή να τραγουδάμε γύρω από τον Ιωαννίδη στο Σύνταγμα "Give peace a chance" ?

alres
18/11/2015, 12:48
alres, ξέρεις αυτά τα βαρύγδουπα δεν τα αντέχω...
Αν σου διαφεύγει, ο κόσμος γύρω μας δεν είναι οι πεινασμένοι. Υπάρχουν δυστυχώς και οι πεινασμένοι (κυριολεκτικά), αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων γύρω μου τουλάχιστον προσπαθούν είτε δουλεύοντας σκληρά, είτε φεύγοντας, είτε διαβάζοντας Αρλεκιν να συντηρούν ένα επίπεδο ζωής κοντά σε αυτό που είχαν. Μην μιλάμε για πείνα και άλλα τραγικά, ας ρωτήσουμε τους γονείς μας ή τους παππούδες μας τι σημαίνουν αυτές οι καταστάσεις. Και καλό θα είναι να μήν χρειαστεί να ανακαλύψει κανείς μας για το τι είναι ικανός να κάνει, ή να υπομένει για να επιβιώσει, ναι?

Σε ότι αφορά την παρωδία δημοψήφισμα, έχουμε γράψει κάτι GB και εδώ μέσα. Ούτε σαφές ήταν, ούτε ξεκάθαρο, ούτε σωστά πληροφορημένοι ήταν οι άνθρωποι για το τι σήμαινει ΟΧΙ και ΝΑΙ.
Αν λοιπόν κάποιοι άνθρωποι/κυβερνώντες, εντέχνως παραμύθιασαν τον κόσμο για να καλύψουν την τραγική ανεπάρκεια τους πως με ένα δυνατό ΟΧΙ, θα εξασφαλίσεις την ευημερία του λαού χωρίς καμμία μα καμμία συνέπεια, το οποιοδήποτε αποτέλεσμα το πετάς στα σκουπίδια.

Όταν λοιπόν τους ήρθε στο κεφάλι το ΟΧΙ, και προφανώς κατανόησαν πως τα "ψιλά γράμματα" της σύμβασης που δεν είπαν στον πελάτη/ψηφοφόρο θα ήταν τρομακτικά για το επίπεδο ζωής του μέσου Ελληνα, ο οποίος με την σειρά του θα τους γαμούσε ότι είχαν και δεν είχαν μόλις θα ερχόταν ο λογαριασμός του περήφανου και ανένταχτου ΟΧΙ, σφύριξαν κλέφτικα. \

Το α, β, γ ΠΟΥ δεν ακολουθεί το Χ, Ψ κόμμα, δεν χρειάζεται να μπαίνει σε δημοψήφισμα. Αν για κάθε θέμα, ρωτάς τον λαό για το τι να κάνεις, ο λαός δεν σε χρειάζεται και σε στέλνει στο διάολο. To delegation upwards το σιχαίνονται όλοι, γιατί δείχνει ανικανότητα στην εξεύρεση λύσεων. Και θέματα όπως η οικονομία ή τα εθνικά θέματα, δεν τα βάζεις σε δημοψήφισμα ΠΟΤΕ. Ή ξέρεις τι κάνεις προκειμένου οι αποφάσεις σου να είναι προς όφελος της χώρας σου, ή πας στα τσακίδια. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Αυτό λέω, πως πετάς ένα υποχρεωτικό αποτέλεσμα δημοψηφίσματος στα σκουπίδια; Με ποιο νόμιμο τρόπο; Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιζόμουν την εμμονή στη νομιμότητα (και μάλιστα αυτού του είδους) αλλά εδώ μας διαφεύγει με αυτό τον τρόπο ότι το κράτος ομολόγησε πια ανοιχτά ότι θα κάνει ό,τι θέλει αυτό, ακόμα και αν συγκρούεται με το αποτέλεσμα νόμιμης διαδικασίας. Κατά τη γνώμη μου η πολιτική νομιμοποίηση για πραξικόπημα έχει δοθεί defacto, διότι το ζήτημα τελικά ανάγεται όχι στο τι προβλέπεται νόμιμα, αλλά στο τι μπορεί να κάνει ο καθένας αναλόγως της δύναμής του. Καταλαβαίνεις που μας πηγαίνει αυτό έτσι; Κάπου πριν τη γαλλική, ίσως και παλιότερα..

Και επίσης, χέστηκα για το αν ο ψηφοφόρος του δημοψηφίσματος ήταν ενημερωμένος ή όχι. Των εκλογών δηλαδή οι ψηφοφόροι είναι; Δηλαδή αν αύριο σου λέω ότι βγει ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ μπορώ να έρθω να σου πω, ώπα φίλε πάμε πάλι ξανά τις εκλογές γιατί ο λαός ήταν για μπάνιο και δε διάβασε προγράμματα;

Για το α, β, γ, άλλο είπα, αλλά δεν πειράζει.

sniper
18/11/2015, 12:48
Και από έχεις προετοιμαστεί ...

Kι ένα εισητήριο (one way) για άλλη γη, άλλα μέρη, είναι κι αυτό προετοιμασία ρε φίλος...

spyrakos35
18/11/2015, 12:53
Kι ένα εισητήριο (one way) για άλλη γη, άλλα μέρη, είναι κι αυτό προετοιμασία ρε φίλος...

blitz....

ένα ban τον κύριο

byron
18/11/2015, 13:02
Και επίσης, χέστηκα για το αν ο ψηφοφόρος του δημοψηφίσματος ήταν ενημερωμένος ή όχι. Των εκλογών δηλαδή οι ψηφοφόροι είναι; Δηλαδή αν αύριο σου λέω ότι βγει ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ μπορώ να έρθω να σου πω, ώπα φίλε πάμε πάλι ξανά τις εκλογές γιατί ο λαός ήταν για μπάνιο και δε διάβασε προγράμματα;

Για το α, β, γ, άλλο είπα, αλλά δεν πειράζει.

Όταν ψηφίζεις/υπογράφεις κάτι, και απ΄αυτό το κάτι ΔΕΝ θα σου ερχόταν η 2μετρη ρωσίδα με ζαρτιέρες, αλλά ο Αμπτουλάχ με 2μετρη φούτσα...διαμαρτύρεσαι πως αγνοήθηκε το αποτέλεσμα της υπογραφής/ψήφου σου? Ποιάς ψήφου? Αυτής που δεν σου είχαν πει τι σημαίνει?
Και στην τελική, ποιούς πείραξε αυτή η ανακολουθία? Έγιναν εκλογές και ο εξαπατημένος στο δημοψήφισμα λαός έδωσε φρέσκια λαϊκή εντολή για να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαπραγμάτευση. Και το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως όντως ο λαός πιστεύει πως διαπραγματεύονται επιτυχημένα. :bawl:

alres
18/11/2015, 13:09
Όταν ψηφίζεις/υπογράφεις κάτι, και απ΄αυτό το κάτι ΔΕΝ θα σου ερχόταν η 2μετρη ρωσίδα με ζαρτιέρες, αλλά ο Αμπτουλάχ με 2μετρη φούτσα...διαμαρτύρεσαι πως αγνοήθηκε το αποτέλεσμα της υπογραφής/ψήφου σου? Ποιάς ψήφου? Αυτής που δεν σου είχαν πει τι σημαίνει?
Και στην τελική, ποιούς πείραξε αυτή η ανακολουθία? Έγιναν εκλογές και ο εξαπατημένος στο δημοψήφισμα λαός έδωσε φρέσκια λαϊκή εντολή για να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαπραγμάτευση. Και το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως όντως ο λαός πιστεύει πως διαπραγματεύονται επιτυχημένα. :bawl:

Δε διαμαρτύρομαι. Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι κάτι τέτοια, δεν αξίζουν συζήτησης γιατί οι άνθρωποι της εξουσίας είναι ικανοί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Σε ένα δημοψήφισμα θα κολώσουν;
Αλλά όπως καταλαβαίνεις και συ, το πρόβλημα που έθεσα πριν, δεν ξεπερνιέται.

MG-KTiNoS
18/11/2015, 13:26
Όταν ψηφίζεις/υπογράφεις κάτι, και απ΄αυτό το κάτι ΔΕΝ θα σου ερχόταν η 2μετρη ρωσίδα με ζαρτιέρες, αλλά ο Αμπτουλάχ με 2μετρη φούτσα...

διαμαρτύρεσαι πως αγνοήθηκε το αποτέλεσμα της υπογραφής/ψήφου σου? Ποιάς ψήφου? Αυτής που δεν σου είχαν πει τι σημαίνει?
Μια χαρά έλεγε το δημοψήφισμα τι ψηφίζεις

Και στην τελική, ποιούς πείραξε αυτή η ανακολουθία? Έγιναν εκλογές και ο εξαπατημένος στο δημοψήφισμα λαός έδωσε φρέσκια λαϊκή εντολή για να συνεχιστεί η επιτυχημένη διαπραγμάτευση.
Μέρος του λαού οι άλλοι δεν βρήκαν λόγο να ψηφίσουν
Και το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως όντως ο λαός πιστεύει πως διαπραγματεύονται επιτυχημένα. :bawl:
Ε αυτό πια δεν νομίζω να τι πιστευει κανένας.... Κ...ο έχουμε στρώσει....

Σ Κ Τ Α....
:moutza:

Pan (dvs)
18/11/2015, 13:30
Γιατι ποιος το αντιλαμβανοταν ?
Μην παιρνεις παραδειγμα απο εσενα.
Ποιος θα μπορουσε, ακομα και να ηθελε, να βγει και να πει με σιγουρια ,
τι σημαινει εμπρακτα και τι επιπτωσεις θα ειχε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

Σεναρια...100δες...

Ενα ειναι το σεναριο οταν μονομερως δεν αναγνωριζεις το χρεος και το γνωριζουμε ολοι.Οσοι κανουνε οτι δεν το γνωριζουνε,ας σταματησουνε να πληρωνουνε τις υποχρεωσεις τους σε συνεργατες,φιλους,συγγενεις η οπου αλλου χρωστανε και θα παρουνε μια γευση.Ουτε τη γριπη τους δεν θα του δινουνε,απο ενα σημειο και μετα.

Οσο για τις επιπτωσεις του ΝΑΙ η του ΟΧΙ ,αυτοι που επελεξαν την διεξαγωγη του δημοψηφισματος,ας τους ενημερωναν.Και αφου ειδαν οτι δεν το κανανε ας καθοτανε στα αυγα τους ,αντι να πανε να ψηφισουνε.

byron
18/11/2015, 13:53
Μια χαρά έλεγε το δημοψήφισμα τι ψηφίζεις
:moutza:

Το δημοψήφισμα που έπρεπε να απορρίψεις ή να εγκρίνεις, και όχι το τι θεωρούσε ο καθένας πως σημαίνει η ψήφος του, έλεγε :

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου προς τη Βουλή, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού, κατά την διαδικασία του προτεινόμενου δημοψηφίσματος, ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/6/2015 και αποτελείται από 2 έγγραφα, τα οποία συγκροτούν την πρόταση επί της οποίας προτείνεται το δημοψήφισμα: το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).

Αφού ήξερε μια χαρά τι εγκρίνει και τι όχι με το παραπάνω, πες μου έτσι στα γρήγορα τι αφορά η ανάλυση βιωσιμότητας χρέους. :D

MG-KTiNoS
18/11/2015, 13:55
Ενα ειναι το σεναριο οταν μονομερως δεν αναγνωριζεις το χρεος και το γνωριζουμε ολοι.....

Θα έλεγα 2

1. Να μουλαρώσεις και να κάνεις επανάστα.
2. Να πεις οκ πλΕρώνω ότι χρωστάω και για το πόσα υπάρχουν διαιτητές
και όργωνα στην ΕΕ αλλά και διεθνή δικ.

Αυτά φυσικά θέλουν @@ και από το λαό που θα βάλει πλάτη
και δεν θα τρέχει στο Σύνταγμα να φωνάζει πως είναι ευρω πέος έτσι???

Γνωστά πράγματα δηλαδή.
Η μπάλα όμως πήγε στην εξέδρα και για μια ακόμα φορά μας έβγαλαν μαλάκες
Το κακό είναι ότι πολλοί θα πληρώσουν ακριβά ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΎΡΙ

MG-KTiNoS
18/11/2015, 13:58
Το δημοψήφισμα που έπρεπε να απορρίψεις ή να εγκρίνεις, και όχι το τι θεωρούσε ο καθένας πως σημαίνει η ψήφος του, έλεγε :

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου προς τη Βουλή, κατόπιν εισήγησης του Πρωθυπουργού, κατά την διαδικασία του προτεινόμενου δημοψηφίσματος, ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει με την ψήφο του εάν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/6/2015 και αποτελείται από 2 έγγραφα, τα οποία συγκροτούν την πρόταση επί της οποίας προτείνεται το δημοψήφισμα: το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).

Αφού ήξερε μια χαρά τι εγκρίνει και τι όχι με το παραπάνω, πες μου έτσι στα γρήγορα τι αφορά η ανάλυση βιωσιμότητας χρέους. :D

Το οποίο σχέδιο μια μέρα μετά πήγε και κατέθεσε ο ίδιος. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ !! ! ! !

:bigcry:

Κουφάθηκαν τα σύρματα μιλάμε !!! !
:uplate:

Pan (dvs)
18/11/2015, 13:58
Θα έλεγα 2

1. Να μουλαρώσεις και να κάνεις επανάστα.
2. Να πεις οκ πλΕρώνω ότι χρωστάω και για το πόσα υπάρχουν διαιτητές
και όργωνα στην ΕΕ αλλά και διεθνή δικ.

Αυτά φυσικά θέλουν @@ και από το λαό που θα βάλει πλάτη
και δεν θα τρέχει στο Σύνταγμα να φωνάζει πως είναι ευρω πέος έτσι???

Γνωστά πράγματα δηλαδή.
Η μπάλα όμως πήγε στην εξέδρα και για μια ακόμα φορά μας έβγαλαν μαλάκες
Το κακό είναι ότι πολλοί θα πληρώσουν ακριβά ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΎΡΙ

Πλακα μΕ κανεις.

Για να γινουνε αυτα χρειαζονται πολιτικοι και πολιτες με φρυδια.

George_Sp
18/11/2015, 14:01
Βύρωνα προσπαθείς εναγωνίως να μας βάλεις στο τρυπάκι να σου απαντάμε σε οικονομικοτεχνικές αναλύσεις και ερωτήματα και να μας οδηγήσεις στο να μην απαντάμε εξειδικευμένα γιατί ξέρεις οτι θα μας κερδίσεις λόγω επαγγέλματος. Δε λέω οτι το κάνεις σκοπίμως. Λέω οτι πρέπει να κατανοήσεις οτι οι γνώσεις μας επί των υποχρεώσεών μας απέναντι στα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και στα όσα υπογράφονται τόσα χρόνια δεν στηρίζονται στο διάβασμα εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων εκθέσεων και πινάκων....αλλά στο ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ γύρω μας και στο πόσο επηρεάζει πρακτικά τη ζωή μας και των συνανθρώπων μας.
Σου απαντάμε λοιπόν με βάση την προσωπική μας κρίση, τα ερεθίσματα και τις συζητήσεις που γίνονται από το φούρνο της γειτονιάς, την πλατεία, την καφετέρια, την ώρα της δουλειάς με έναν συνάνθρωπο.
Στα παπάκια μας οι πίνακες και αν βγαίνουν τα νούμερα.
Αυτό που μας νοιάζει είναι να βρούμε λύση στο πρόβλημα και κάθε μέρα να βελτιώνεται η ζωή μας και ψυχική μας υγεία που τα τελευταία 10χρόνια δέχεται καθημερινά σφυροκόπημα από παντού.

Και ο κόσμος που ψήφισε ΟΧΙ αυτό ακριβώς το σφυροκόπημα ήθελε να σταματήσει. Και να σηκωθεί το επόμενο πρωί να σηκώσει μανίκια εφόσον η κυβέρνηση θα ήταν ειλικρινής και να πιάσουμε δουλειά για το καλό το δικό μας.

Pan (dvs)
18/11/2015, 14:10
Βύρωνα προσπαθείς εναγωνίως να μας βάλεις στο τρυπάκι να σου απαντάμε σε οικονομικοτεχνικές αναλύσεις και ερωτήματα και να μας οδηγήσεις στο να μην απαντάμε εξειδικευμένα γιατί ξέρεις οτι θα μας κερδίσεις λόγω επαγγέλματος. Δε λέω οτι το κάνεις σκοπίμως. Λέω οτι πρέπει να κατανοήσεις οτι οι γνώσεις μας επί των υποχρεώσεών μας απέναντι στα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και στα όσα υπογράφονται τόσα χρόνια δεν στηρίζονται στο διάβασμα εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων εκθέσεων και πινάκων....αλλά στο ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ γύρω μας και στο πόσο επηρεάζει πρακτικά τη ζωή μας και των συνανθρώπων μας.
Σου απαντάμε λοιπόν με βάση την προσωπική μας κρίση, τα ερεθίσματα και τις συζητήσεις που γίνονται από το φούρνο της γειτονιάς, την πλατεία, την καφετέρια, την ώρα της δουλειάς με έναν συνάνθρωπο.
Αυτό που μας νοιάζει είναι να βρούμε λύση στο πρόβλημα και κάθε μέρα να βελτιώνεται η ζωή μας και ψυχική μας υγεία που τα τελευταία 10χρόνια δέχεται καθημερινά σφυροκόπημα από παντού.

Και ο κόσμος που ψήφισε ΟΧΙ αυτό ακριβώς το σφυροκόπημα ήθελε να σταματήσει. Και να σηκωθεί το επόμενο πρωί να σηκώσει μανίκια εφόσον η κυβέρνηση θα ήταν ειλικρινής και να πιάσουμε δουλειά για το καλό το δικό μας.

Δηλαδη να σταματησει να μας ενημερωνει και να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου?

MG-KTiNoS
18/11/2015, 14:11
Βύρωνα προσπαθείς εναγωνίως να μας βάλεις στο τρυπάκι να σου απαντάμε σε οικονομικοτεχνικές αναλύσεις και ερωτήματα ....

Με το μπαρδόν αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι...
Με ρώτηξαν Θες Κτίνε να υπογράψω το σχέδιο Γιούνγκερ???
Όχι απάντησα
Μου είπαν είναι το χρέος απεχθές μη βιόσημο κλπ κλπ
Ναι είπα έτσι είναι

και την άλλη μέρα βρέθηκα χωρίς τη Ζωάρα, χωρίς επιτροπή αλήθειας και με το σχέδιο
Γιούνγκερ ενισχυμένο σε ρολό στο γκώ.....
Αυτό στα βλάχικα το λένε...

Πραξικόπημα, ή Κίνημα (προπολεμική χρήση του όρου), καλείται η βίαια και αιφνιδιαστική συνωμοτική πράξη που έχει σκοπό τη μεταβολή του πολιτεύματος προς όφελος της πολιτικής και στρατιωτικής κάστας μιας χώρας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι τα πραξικοπήματα έχουν σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος και τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. Διακρίνεται σε πολιτικό ή στρατιωτικό ενώ υπάρχει και ο όρος συνταγματικό πραξικόπημα. Πρόκειται για έννοια που έρχεται σε αντίθεση με την επανάσταση, η οποία προέρχεται από καταπιεζόμενες ομάδες πολιτών και αποσκοπεί στην επέκταση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

:vava:

GFawkes
18/11/2015, 14:15

ΟΚ

να η ευκαιρια

σηκωστε μανικια και πληρωστε
Ενφια
Τελη κυκλοφοριας
Εκτακτη Εισφορα
Τεβε/ΤΕΕ/ΙΚΑ
Φορο Μισ.Υπηρ.
Καθαριστριες/γραμματεις

Εισαι πατριωτης-Αποδειξη

Δεν σου αρεσει το προβοκατορικο υφος μου-Αυτη ομως ειναι η αληθεια η οποια δεν ειναι ευχαριστη και στα σιγουρα δεν ειναι η αληθεια/προγραμμα που ψηφισα!!!

ΣΤΡΧ σου...το ξερω...

το ιδιο και αυτων που μας κυβερνανε...

Υποδομες, πληρωμες διχως δανειο δεν υπαρχουν...εκτος και εαν πιστευεις στην...Ραχηλ...
Οριστε...δεν σου απαντησα τεχνοικονομικα...
Διαφωνεις καπου;

byron
18/11/2015, 14:16

Εσύ και μάλλον οι περισσότεροι, το λάθος που μάλλον επίτηδες (είτε από άγνοια, είτε από ρομαντισμό) κάνεις είναι πως θεωρείς πως προδόθηκες επειδή οι άνθρωποι/μαθητευόμενοι μάγοι δεν κατάφεραν να λύσουν ένα καθαρά μακροοικονομικό πρόβλημα κάνοντας βουντού.

Δεν είναι κακό, απλά οι λύσεις είναι συγκεκριμένες στα οικονομικά. Όσο άγαρμπο και ψυχρό σου ακούγεται αυτό. Με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και να πλησιάσεις την μακροοικονομία, θα καταλήξεις σε πίνακες και αριθμούς. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δακρύβρεχτα word, αλλά με άψυχα excel.

Αν υπάρχει κάποια εφαρμόσιμη λύση, χωρίς να μου λες τα προφανή...εδώ είμαι.

BLiTzER
18/11/2015, 14:16
Υποδομες, πληρωμες διχως δανειο δεν υπαρχουν...

Ενώ τώρα που πήραμε δάνεια, έχουμε τιγκάρει στις υποδομές και τις πληρωμές.

GFawkes
18/11/2015, 14:17
Όχι απάντησα
Ναι είπα έται είναι

και την άλλη μέρα βρέθηκα χωρίς τη Ζωάρα, χωρίς επιτροπή αλήθειας και με το σχέδιο
Γιούνγκερ ενισχυμένο σε ρολό στο γκώ.....
Αυτό στα βλάχικα το λένε...

Πραξικόπημα, ή Κίνημα (προπολεμική χρήση του όρου), καλείται η βίαια και αιφνιδιαστική συνωμοτική πράξη που έχει σκοπό τη μεταβολή του πολιτεύματος προς όφελος της πολιτικής και στρατιωτικής κάστας μιας χώρας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι τα πραξικοπήματα έχουν σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος και τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. Διακρίνεται σε πολιτικό ή στρατιωτικό ενώ υπάρχει και ο όρος συνταγματικό πραξικόπημα. Πρόκειται για έννοια που έρχεται σε αντίθεση με την επανάσταση, η οποία προέρχεται από καταπιεζόμενες ομάδες πολιτών και αποσκοπεί στην επέκταση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Συμφωνω με το κτινο (!!!!)

GFawkes
18/11/2015, 14:18
Ενώ τώρα που πήραμε δάνεια, έχουμε τιγκάρει στις υποδομές και τις πληρωμές.

Εστω και μειωμενες ...υπαρχουν.

Αλλιως δεν θα ειχες ρευμα να μπαινεις στο moto.gr γλυκο γαλανοματικο αγορι
:a07:

George_Sp
18/11/2015, 14:20
Δηλαδη να σταματησει να μας ενημερωνει και να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου?

Πιστεύεις οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα και έχουμε μια μυρωδιά για το τι γίνεται.....χρειαζόμαστε περισσότερους πίνακες? Δε λέω οτι ο Βύρωνας πρέπει να σταματήσει να γράφει. Κάθε άλλο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να διαβάζω την ανάλυση του, για το αν βγαίνουν τα νούμερα και για το τι σημαίνει η υπογραφή στο ένα και η υπογραφή στο άλλο.

αλλού εστιάζω.
στο οτι για χάρην της κουβέντας εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει να αμφισβητήσουμε τα νούμερα. Άλλωστε το σύστημα έχει μάθει χρόνια τώρα να μαγειρεύει τα νούμερα και τους μηχανισμούς για να σε οδηγεί εκεί που θέλει.΄
αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οτι η εξαπάτηση πρέπει να σταματήσει. ξέρουμε οτι τα νούμερα δε βγαίνουν και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά και σκληρή δουλειά. δε χρειάζεται ο Βύρωνας να το αναλύει σε πίνακες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε πως γυρνάει το μαμήδι το παραμύθι οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.
γιατί δεν υπάρχει δε μπορώ. υπάρχει δε θέλω.

Εσύ και μάλλον οι περισσότεροι, το λάθος που μάλλον επίτηδες (είτε από άγνοια, είτε από ρομαντισμό) κάνεις είναι πως θεωρείς πως προδόθηκες επειδή οι άνθρωποι/μαθητευόμενοι μάγοι δεν κατάφεραν να λύσουν ένα καθαρά μακροοικονομικό πρόβλημα κάνοντας βουντού.

Δεν είναι κακό, απλά οι λύσεις είναι συγκεκριμένες στα οικονομικά. Όσο άγαρμπο και ψυχρό σου ακούγεται αυτό. Με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και να πλησιάσεις την μακροοικονομία, θα καταλήξεις σε πίνακες και αριθμούς. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δακρύβρεχτα word, αλλά με άψυχα excel.

Αν υπάρχει κάποια εφαρμόσιμη λύση, χωρίς να μου λες τα προφανή...εδώ είμαι.

πιστεύω οτι η λύση δεν είναι ούτε με δακρύβρεχτα word, ούτε με άψυχα excel. πιστεύω οτι η λύση είναι στο δρόμο έξω να πιστέψει ο κόσμος οτι αν αλλάξει μυαλά υπάρχει διέξοδος.

BLiTzER
18/11/2015, 14:22
Ναι, αλλά μιλάτε με υποθέσεις. "Αν δεν παίρναμε δάνεια, δε θα είχες ρεύμα, θα γίνονταν πόλεμοι, άνθρωποι θα σκότωναν συνανθρώπους και ο Ήλιος θα πλησίαζε τη Γη".

Το "παράπονο" του λαού (όσων ψήφισαν "όχι", τέλος πάντων) είναι ότι τα δάνεια δεν επιστρέφουν στη χώρα, στον πολίτη, αλλά στις τράπεζες και σε όσους άλλους τα κονομάνε εις βάρος μας. Γιατί να θέλει ο απλός πολίτης να χρεωθεί μερικά δις ακόμα, όταν θα υποφέρει έτσι κι αλλιώς; Γιατί να πληρώσω ΑΚΟΜΑ περισσότερους φόρους για ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κράτος, το οποίο δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα, ενώ το πληρώνω χρόνια; Αυτό μου χρωστάει, όχι εγώ.

GFawkes
18/11/2015, 14:25
George, Αποφευγεις να μου απαντησεις.

θες απλα ελληνικα - λυση.

Δεν υπαρχει, τα νουμερα και δεν βγαινουν και η χρεοκοπία ειναι δεδομενη....την ζεις γυρω σου.
Αυτό που ζουμε λέγεται ελεγχόμενη χρεωκοπία...
αντι να γινει σε sudden death mode το πανε λιγο λιγο…και σε φτανουν εκει που θα εφτανες αμεσα αν το Μαιο του 2010 βαραγες πιστολι….

Εχουμε φαληρισει, νιετ, ζιχτ καπουτ, φινιτο, δη εντ, τετέλεσται

Εάν δεν γινει καποιου ειδους «κουρεμα»-αν ειμαστε καλα παιδια, που δεν ειμαστε…. Και δεν γινουν καποιες μεγαλες επενδυσεις στην χωρα…….δεν υπαρχει ελπιδα.

Είναι ιδιες η πιθανοτητες να νικησουμε την μικτη κοσμου [Mesi, ronaldo, Bale κλπ]στο ποδοσφαιρο όταν δεν μπορουμε να κερδισουμε τα Φεροε.

byron
18/11/2015, 14:26

Θεϊκή ατάκα...

Στα παπάκια σου αν δεν βγαίνουν τα νούμερα για συντάξεις, μισθούς, υγεία κλπ κλπ κλπ...και αν δεν βγουν, τι θα κάνεις δλδ? "θα σηκώσεις τα μανίκια" και θα στίψεις την πέτρα ή θα προσλάβουμε τον Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?

GFawkes
18/11/2015, 14:27
Θεϊκή ατάκα...

Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?

Κλαιω....:bawl:

nicksior
18/11/2015, 14:28
Όχι απάντησα
Ναι είπα έτσι είναι

Antoine-Laurent de Lavoisier 1743-1794

Ο νόμος της αφθαρσίας του χρέους!

byron
18/11/2015, 14:29

Ασε μας ρε εραστή των κλισματων που θα μας βάλεις και τον ορισμό του πραξικοπήματος...:lol:
Εγιναν εκλογές πριν δυό μήνες you know? Και το πρώτο κόμμα έλαβε φρέσκια λαϊκή εντολή. Τι θα κάνουμε τώρα δλδ?

GFawkes
18/11/2015, 14:30
Antoine-Laurent de Lavoisier 1743-1794

Ο νόμος της αφθαρσίας του χρέους!
:beer:

Τίποτα δεν εξαφανίζεται και τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν . Πραγματοποιούνται μόνο μεταβολές ή τροποποιήσεις , ενώ υπάρχει ίση ποσότητα πριν και μετά ».

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

απλα τα εχουν αλλοι.....ατιμη κΕνονια!!!!

GFawkes
18/11/2015, 14:31
Ασε μας ρε εραστή των κλισματων που θα μας βάλεις και τον ορισμό του πραξικοπήματος...:lol:
Εγιναν εκλογές πριν δυό μήνες you know? Και το πρώτο κόμμα έλαβε φρέσκια λαϊκή εντολή. Τι θα κάνουμε τώρα δλδ?

Κλισμα;

:a021:

Pan (dvs)
18/11/2015, 14:32
Πιστεύεις οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα και έχουμε μια μυρωδιά για το τι γίνεται.....χρειαζόμαστε περισσότερους πίνακες? Δε λέω οτι ο Βύρωνας πρέπει να σταματήσει να γράφει. Κάθε άλλο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να διαβάζω την ανάλυση του, για το αν βγαίνουν τα νούμερα και για το τι σημαίνει η υπογραφή στο ένα και η υπογραφή στο άλλο.

αλλού εστιάζω.
στο οτι για χάρην της κουβέντας εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει να αμφισβητήσουμε τα νούμερα. Άλλωστε το σύστημα έχει μάθει χρόνια τώρα να μαγειρεύει τα νούμερα και τους μηχανισμούς για να σε οδηγεί εκεί που θέλει.΄
αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οτι η εξαπάτηση πρέπει να σταματήσει. ξέρουμε οτι τα νούμερα δε βγαίνουν και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά και σκληρή δουλειά. δε χρειάζεται ο Βύρωνας να το αναλύει σε πίνακες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε πως γυρνάει το μαμήδι το παραμύθι οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.
γιατί δεν υπάρχει δε μπορώ. υπάρχει δε θέλω.

Τα οικονομικα ειναι απλη αριθμητικη.Οτι νουμερα θα δωσεις ,αναλογο θα ειναι το αποτελεσμα.Λαθος νουμερα θα δωσεις,λαθος αποτελεσμα θα παρεις.Οταν τα νουμερα ειναι συγκεκριμενα και τα δικα μας "Νουμερα" μας παραμυθιαζουνε,φυσικα και θα τα αμφισβητησουμε.Γιατι οσο και να μαγειρεψανε τα νουμερα οι δικοι μας, καποια στιγμη εσκασε η φουσκα.

Λυση υπαρχει.Για αρχη ας βαλουνε τα πραγματικα νουμερα στο τραπεζι ,για να σταματησουνε να ονειρευονται οι ονειροπαρμενοι.Μολις κατεβουμε απο το καλαμι μας εχουμε δειξει και στο παρελθον,οτι βρισκουμε τις λυσεις.

George_Sp
18/11/2015, 14:33
George, Αποφευγεις να μου απαντησεις.

Να σου δώσω λοιπόν την απάντησή μου.
Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να επικυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.

Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.

Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.

Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.

Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.

Αυτά.

Θεϊκή ατάκα...

Στα παπάκια σου αν δεν βγαίνουν τα νούμερα για συντάξεις, μισθούς, υγεία κλπ κλπ κλπ...και αν δεν βγουν, τι θα κάνεις δλδ? "θα σηκώσεις τα μανίκια" και θα στίψεις την πέτρα ή θα προσλάβουμε τον Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?

αυτές τις απαντήσεις να μην έδινες ώρες ώρες και θα κάνουμε καλύτερο διάλογο. εγώ δε σε ειρωνεύομαι σε κανένα σημείο.

GFawkes
18/11/2015, 14:33
Τα οικονομικα ειναι απλη αριθμητικη.Οτι νουμερα θα δωσεις ,.

Εμεις ΔΕΝ δωσαμε νουμερα

τα ΨΗΦΙΣΑΜΕ!

taisteal
18/11/2015, 14:34
:a014::a014::a014: