View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 4
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
nicksior
08/11/2015, 17:42
Χεστήκαμε για τις φαρμακοβιομηχανίες. Αυτές έτσι κι αλλιώς θα μετακυλήσουν τη χασούρα στον πελάτη.
Μπορεί σε παρακαλώ να κρατά πληρωμένα τα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα κέντρα νοσηλείας κλπ ώστε να παραμένουν ανοιχτά; :rolleyes:
Μεγάλη αλήθεια έγραψες , σύντροφε στρατηγέ.
Χεστήκαμε για τη φαρμακοβιομηχανία και τη βιομηχανία γενικώς .
Μόλις μου βρεις και κράτος χωρίς ισχυρή βιομηχανία που συνδράμει με κοινωνικές παροχές τον πολίτη του (να μπορεί να πλερώνει πα να πει), τότε θα σε παραδεχτώ!
dimmie_72
08/11/2015, 19:39
Μόλις μου βρεις και κράτος χωρίς ισχυρή βιομηχανία που συνδράμει με κοινωνικές παροχές τον πολίτη του (να μπορεί να πλερώνει πα να πει), τότε θα σε παραδεχτώ!
Η Βουλγαρία υποθέτω, μετά τη συμβολή του υγιούς Ελληνικού επιχειρείν. :p
PortisHead
09/11/2015, 10:00
Μόλις είδα στις ειδήσεις το υπέροχο νέο:
Τη διαμεσολάβηση στις κατασχέσεις στα κόκκινα δάνεια, θα κάνουν ιδιωτικές real estate εταιρίες οι οποίες θα κανονίζουν και το αν θα μεινει ο πρώην ιδιοκτήτης στο σπίτι ως ενοικιαστής.
Εμ θα το παρουν, εμ θα πληρώνεις μεσιτικά για να μείνεις μέσα...
Και κάτι μου λεει ότι οι μεσιτικές θα ανήκουν στην τράπεζα, διπλό όφελος.
Πρώτη/δεύτερη φορά... εμ... ωραίος καιρός.
Σφαγη θα γινει.
Με πληροφοριες εκ των εσω...μεγαλη Real Estate εταιρεια, το ετος 2013,
που οι περισσοτερες επιχειρήσεις κλειναν , τζιραρε 1.000.000 ευρω !!!
Οταν ρωτησα πως ? με τα τραπεζικα δανεια ανυπαρκτα...πηρα την απαντηση...μαυρα και μετρητα.
Επειδη δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες το 2013 εγιναν εκατονταδες αγοραπωλησεις διαμερισματων,
Φιλοθεη,Ψυχικο,Βουλα,Γλυφαδα με ...μετρητα...μαυρα.
Δεν ξερω πως ακριβως τα δικαιολογουν αλλα γινονται κανονικα.
Φαντασου δλδ. να γινουν και διαμεσολαβητες....
MG-KTiNoS
09/11/2015, 10:07
Ο Κούλης λέει συγνώνη δάνεια της Αγροτικής
Να πουν κι αυτοί με το δυαράκι μια?
Θα τη δεχτείς?
http://www.thepressproject.gr/article/84068/Suggnomi-gia-ta-daneia-tis-Agrotikis-zitei-o-Mitsotakis
Σφαγη θα γινει.
Με πληροφοριες εκ των εσω...μεγαλη Real Estate εταιρεια, το ετος 2013,
που οι περισσοτερες επιχειρήσεις κλειναν , τζιραρε 1.000.000 ευρω !!!
Οταν ρωτησα πως ? με τα τραπεζικα δανεια ανυπαρκτα...πηρα την απαντηση...μαυρα και μετρητα.
Επειδη δεν μπορω να δωσω περισσοτερες πληροφοριες το 2013 εγιναν εκατονταδες αγοραπωλησεις διαμερισματων,
Φιλοθεη,Ψυχικο,Βουλα,Γλυφαδα με ...μετρητα...μαυρα.
Δεν ξερω πως ακριβως τα δικαιολογουν αλλα γινονται κανονικα.
Φαντασου δλδ. να γινουν και διαμεσολαβητες....
Αν δεν κανω λάθος, ειχε εφαρμοστεί νομος οπου μπορουσες να εμφανίσεις χρημα χωρις ποθεν εσχες,οπου ίσχυε μεχρι πέρυσι.
nicksior
09/11/2015, 13:13
Η Βουλγαρία υποθέτω, μετά τη συμβολή του υγιούς Ελληνικού επιχειρείν. :p
Το υγιές Ελληνικό επιχειρείν δεν έχει ανάγκη καμία Βουλγαρία.
Το ανθυγιεινό capital control όμως δημιουργεί ανάγκη εύρεσης σοβαρού τραπεζικού συστήματος .
Η Βουλγαρία έχει αξιόλογη βιομηχανική παραγωγή, όχι τώρα αλλά από την εποχή του Ζίφκωφ. Για την τότε κατάρρευση πρέπει να αναζητήσουμε αλλού τα αίτια.
Το χρήμα δεν φυτρώνει στα δέντρα , παράγεται! Για να γίνει όμως αυτό απαιτείται υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον με σαφείς - διαυγείς κανόνες και ελέγχους από αδιάφθορους ελεγκτές. Επειδή τίποτα από αυτά δεν ίσχυσε στα καθ ημάς ψάχνουμε τώρα να το βρούμε σε άνομες και νόμιμες τσέπες ή στην ελεημοσύνη των εταίρων.
Αν δεν αλλάξουμε τους κανόνες και απαλλαγούμε από τα τρωκτικά.. Σιγά μη το βρούμε!
Το 2010 και μετά μιλούσαμε (χωρίς να το πιστεύουμε) για συντάξεις Βουλγαρίας του επιπέδου των 300 ευρώ, τώρα έχουμε αρχίσει να μιλάμε για συντάξεις των 380 ευρώ και είναι θέμα χρόνου να μιλήσουμε και για συντάξεις κάτω των 300 ευρώ.
Η ειρωνεία κοστολογείται τσάμπα όμως δεν βοηθάει. :wave2:
MG-KTiNoS
09/11/2015, 14:12
Μία χώρα μη εργαζόμενων, με την πλειοψηφία της να είναι άνεργοι και συνταξιούχοι είναι η Ελλάδα.
http://tvxs.gr/news/ellada/ellada-epta-ekatommyria-den-ergazontai
amyroukai
09/11/2015, 14:21
Καλά. 7 μύρια δεν εργάζονται επισήμως.
Σαφώς και υπάρχει ανεργία αλλά όχι έτσι (δεν τον κόβω κιόλας δηλαδή).
Ξέρω αρκετούς που δουλεύουν αδήλωτοι. Και όχι όλους με μικρά εισοδήματα/μεροκάματο, ένας (φωτεινή εξαίρεση) χτυπάει εξαψήφια νούμερα μαύρα. Και βρίζει τους γιατρούς του Κολωνακίου που δηλώνουν 3000 το χρόνο γιατί "αυτοί φταίνε που τον κλέβει το κράτος με τους φόρους, οπότε αναγκάζεται να κλέψει και αυτός για να έχει να ζήσει". Γέλιο.
PortisHead
09/11/2015, 14:29
Κι εγω πιστευω πλεον πως πολλα απο αυτα τα στοιχεια ειναι πλασματικα.
Κι απο τη ρεαλιστικη πλευρα να το δεις...τι τρωνε αυτα τα 7 μυρια ?
Δλδ. οικογενειες χωρις ουτε εναν εργαζομενο...πως ζουνε ?
Εχετε δει εσεις κανεναν στα βουνα να κυνηγαει για την τροφή του ?
Πλεον κοιταω μονο τι συμβαινει γυρω μου.
Κι αυτο που βλεπω ειναι οτι απο τις μαμαδες που πανε τα πιτσιρικια τους το πρωι στο σχολειο
μονο η δικια μου και κανα 2 αλλες τρεχουν για να μην αργησουν στη δουλεια.
Ολες οι αλλες....φεεεεετα.Νοικοκυρες.
Τι διαολο ? Πως ζουν τετραμελεις οικογενειες με εναν μισθο χωρις να τους λειπει τπτ.
Κατι δεν βγαινει...
Παντως με 7 εκατομμύρια ανεργους δεν θα γινοταν το μακελειο που εγινε μ'αυτον τον πεθαμενο σχεδιαστη μοδας που ξανασχεδιασε κατι ξερωγω, και παθαν παρακρουση ολες οι παολοκαμμενες γκομενες.....
Δεν ξερω τι και πως αλλα καπως υπαρχουν φραγκα.....
amyroukai
09/11/2015, 14:46
Εχετε δει εσεις κανεναν στα βουνα να κυνηγαει για την τροφή του ?
Τι διαολο ? Πως ζουν τετραμελεις οικογενειες με εναν μισθο χωρις να τους λειπει τπτ.
Κατι δεν βγαινει...
Το πρώτο ναι, μένω στα όρια του εθνικού δρυμού πάρνηθας και πολλοί κυνηγούν ανάμεσα στα σπίτια (που να τους μπουν στον λώλο τους τα όπλα) και εντός δρυμού. Η πολίς λοκάλ εννοείται σφυρίζει αδιάφορα, δεν έχουν και οχήματα κιόλας.
Το δεύτερο, το έχει ήδη λύσει ο Θηβαίος. Παξιμάδι και ελιά και όλα μιά χαρά.
....
Η Βουλγαρία έχει αξιόλογη βιομηχανική παραγωγή, όχι τώρα αλλά από την εποχή του Ζίφκωφ. Για την τότε κατάρρευση πρέπει να αναζητήσουμε αλλού τα αίτια.
...
Tι ακριβώς παράγει η Βουλγαρία;
Εκτός από κάρβουνο, σίδερο και πατάτες....
Όχι δλδ αλλά επειδή πάω που και που εκεί πάνω και τους βλέπω τους βλέπω μέσα στη χλιδή που ζουνε... από εποχής Ζιφκοφ που λες κι εσύ...
Όχι δλδ αλλά επειδή πάω που και που εκεί πάνω και τους βλέπω τους βλέπω μέσα στη χλιδή που ζουνε... από εποχής Ζιφκοφ που λες κι εσύ...
Παξιμαδια.....
εχουνε γινει βουβαλια ολοι...
εχουν σκασει στο φαι...
αφου κλ@νουν...και απο τις ελιες του Θηβαιου σκοτωνουν αγριογουρουνα στο Μπανσκο...
αστα που να στα λεω, μου τα λεγε ενας απο το χωριο μου, -δεν τον ξερεις- κλπ..κλπκλπ
nicksior
09/11/2015, 15:11
πχ σε πολλά μηχανουργεία θα βρεις τόρνους και πρέσσες εποχής .. Ζίφκωφ
Πάντως εμπορικός τους αντιπρόσωπος δεν είμαι ..
Το θέμα μας είναι η Βουλγαρία?
Σε παρατήρηση άλλου απάντησα.
Ας κοιτάμε τα δικά μας χάλια πρώτα.
πχ σε πολλά μηχανουργεία θα βρεις τόρνους και πρέσσες εποχής .. Ζίφκωφ
Πάντως εμπορικός τους αντιπρόσωπος δεν είμαι ..
Τα μηχανουργεία άντε να βγάλουν κανένα ελατήριο....
Το μόνο που παράγουν (κι αυτοί κι εμείς και προ Ζιφκοφ) είναι ποτ@νες και προσφάτως αυτοί φορολογικώς καλύτερο μέρος...
Μην κάνουμε τώρα το άσπρο μαύρο...
MG-KTiNoS
09/11/2015, 16:11
καράβΓια....
Έχει πάει η Χιουντάι και έχει πάρει τα ναυπηγία
Η ζωή όμως είναι πολύ δύσκολη για τους πολλούς
Όπως κι εδώ
dimmie_72
09/11/2015, 16:23
καράβΓια....
τι λες βρε παιδί μου είχε και ναυπηγεία η Βουλγαρία! τς,τς,τς....! :eek:
τι παρήγαγαν αλήθεια; :confused:
amyroukai
09/11/2015, 16:41
FJR1300
FJR1300
:bawl::bawl::bawl:
FJR1300
:tooth: :tooth: :tooth:
Cpt. Haddock
09/11/2015, 16:58
FJR1300
:lol::lol::lol:
MG-KTiNoS
09/11/2015, 18:12
de λέω τίποτα τι νόημα έχει?
Pan (dvs)
09/11/2015, 19:15
καράβΓια....
Η ζωή όμως είναι πολύ δύσκολη για τους πολλούς
Όπως κι εδώ
Εχουνε κανει μεγαλα αλματα ,σε σχεση με πριν,ΚΑΙ στη βιομηχανια τροφιμων.Οι εξαγωγες τους αυξανονται κατακορυφα.Μεγαλο ρολο σε αυτο εχουνε παιξει φυσικα και πολλες ελληνικες εταιρειες που μεταφερανε την παραγωγη τους εκει.
Πολλες απο τις εκει εταιρειες λειτουργουνε με πολυ λιγο προσωπικο.Καθημερινα εξω απο τα εργοστασια συνωστιζονται αρκετες εκατονταδες ανεργων ,οι οποιοι περιμενουνε για μια θεση στον ηλιο.Εαν υπαρχει αναγκη για προσωπικο παιρνουνε καποιους απο αυτους για οσο χρειαστει και οι υπολοιποι παρακατω.
MG-KTiNoS
09/11/2015, 19:19
Εχουνε κανει μεγαλα αλματα ,σε σχεση με πριν,ΚΑΙ στη βιομηχανια τροφιμων.Οι εξαγωγες τους αυξανονται κατακορυφα.Μεγαλο ρολο σε αυτο εχουνε παιξει φυσικα και πολλες ελληνικες εταιρειες που μεταφερανε την παραγωγη τους εκει.
Πολλες απο τις εκει εταιρειες λειτουργουνε με πολυ λιγο προσωπικο.Καθημερινα εξω απο τα εργοστασια συνωστιζονται αρκετες εκατονταδες ανεργων ,οι οποιοι περιμενουνε για μια θεση στον ηλιο.Εαν υπαρχει αναγκη για προσωπικο παιρνουνε καποιους απο αυτους για οσο χρειαστει και οι υπολοιποι παρακατω.
Άσε με ρε δε θέλω να ξέρω τίποτα...
Είμαστε γτπκ
Λόγια λόγια λόγια...
ΤΟυς κάναμε μάγκες ρε πάρτε το χαμπάρι.
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ
Pan (dvs)
10/11/2015, 08:22
344645
paramedic
10/11/2015, 08:33
Μια εικονα,χιλιες λεξεις κυριολεκτικα και μη...
spyrakos35
10/11/2015, 08:43
FJR1300
:bawl::bawl::bawl:
:tooth: :tooth: :tooth:
:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=Mn3fNV9iWWY
:D
Κυριολεκτικά, έχει μόνο 156 λέξεις.
nicksior
10/11/2015, 09:08
Φυσικά φταίει ΚΑΙ η ΕΕ.
Ετσι είναι!
Το (πολύ και σχεδόν τσάμπα) χρήμα διαφθείρει !
Αντε τώρα να πείσεις το call-girl πολυτελείας να ξαναγίνει....
Ράφτρα!
:p
344653
nicksior
10/11/2015, 09:18
:nono:
Αν το διαβάσεις μόνο μία φορά ..
Οι περισσότεροι χρειάζονται πάρα πολλές αναγνώσεις για να το καταλάβουν ..
amyroukai
10/11/2015, 09:49
:nono:
Αν το διαβάσεις μόνο μία φορά ..
Οι περισσότεροι χρειάζονται πάρα πολλές αναγνώσεις για να το καταλάβουν ..
Όσες φορές και να το διαβάσεις, τόσες είναι οι λέξεις.
Δεν αυξάνονται επειδή κάποιος θα το διαβάσει δύο-τρεις ή έξι περίπου φορές για να πιάσει το "χιλιάρικο".
Είναι απόλυτα ορθόΝ το κείμενοΝ, αλλά δείχνει ότι
α) είμεθα σάπιοι
β) οι σάπιοι (εξ ημών προερχόμενοι) πολιτικοί δεν είχαν ουδεμία πρόθεση να ξεσαπίσουν τον τόπο, γιατί η γενική σαπίλα ήταν ωραίο άλλοθι και κουκούλα για τις δικές τους κλεψιές.
γ) ούτε οι πρώτη φορά αριστερά έχουν διάθεση να αλλάξουν το παραμικρό διότι τα περισσότερα εκ των γραφομένων με ένα εξελόφυλλο που λέει ο λόγος φαίνονται και οι υπεύθυνοι πιάνονται.
MG-KTiNoS
10/11/2015, 17:46
μια εικόνα 2 3 τσογλανοπαρεες
MG-KTiNoS
10/11/2015, 17:47
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή αν πρέπει να το γράψω γενικά.
Λένε ότι το μουσουλμανικό κράτος στη Συρία εκτέλεσε σήμερα....
200 παιδιά.
.
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή αν πρέπει να το γράψω γενικά.
Λένε ότι το μουσουλμανικό κράτος στη Συρία εκτέλεσε σήμερα....
200 παιδιά.
.
Μάλλον μουφα είναι. Όχι επειδή οι ισλαμοφασασιστες δεν είναι ικανοί, αλλά τα παιδιά τα χρειάζονται για το τζιχάντ μιας και προσηλυτιζονται εύκολα, και έχω την εντύπωση πως ίδιο βίντεο το έχω ξαναδεί πριν λίγους μήνες όπου εκτέλεσαν αιχμαλώτους στρατιώτες μετά από την κατάληψη μιας πόλης. (Αφού πρώτα τους είχαν γδύσει).
Μακάρι βέβαια να έχω δίκαιο...
MG-KTiNoS
10/11/2015, 20:09
Μακάρι βέβαια να έχω δίκαιο...
:(:(
EndoΜεTaxi o ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να απεργήσουν την Πέμπτη και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπαθώ, ειλικρινώς, να το καταλάβω..
MG-KTiNoS
10/11/2015, 20:14
EndoΜεTaxi o ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους να απεργήσουν την Πέμπτη και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
εγω δεν προσπαθώ πια....
:plaf:
dimmie_72
10/11/2015, 20:28
ταυτόχρονα μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωνε με έγκλειστους την "αποδόμηση" του υπουργού του.
αυτό το κόμμα αν μη τι άλλο ξέρει να εκπλήσσει. :D
Pan (dvs)
10/11/2015, 20:30
Μαλλον δεν παιρνεις τα σωστα χαπια.
εγω δεν προσπαθώ πια....
:plaf:
Το αυτό... :harakiri:
el_hymador
10/11/2015, 21:38
Απλά πλέον όλοι ζούμε μέσα σε άλμπουμ με σκίτσα του Αρκά...
amyroukai
10/11/2015, 21:43
Μόλις το είδα. Πρώτη φορά τέτοια τρολιά.
Ούτε η ελληνοφρένεια δεν θα έκανε τετοια φάρσα...
:(:(
Καλά το θυμόμουν ευτυχώς...
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-video-claiming-to-show-militants-executing-children-was-filmed-in-2014-as-propaganda-for-terror-a6727626.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3310486/Shocking-footage-shows-ISIS-militants-massacring-200-captive-Syrian-children-bloodthirsty-jihadis-latest-mass-execution.html
PortisHead
11/11/2015, 07:44
Προφανώς τους καλει να διαμαρτυρηθούν εξω απο τη ... Γερμανικη Βουλή.
Desperado
11/11/2015, 08:14
ταυτόχρονα μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωνε με έγκλειστους την "αποδόμηση" του υπουργού του.
αυτό το κόμμα αν μη τι άλλο ξέρει να εκπλήσσει. :D
Πρώτη φορά αριστερά παίδες 'η αλλιώς το θέατρο του παραλόγου ή αλλιώς "πως να βαφτίσετε το κρέας ψάρι" και άλλα ευφάνταστα διηγήματα.... Αν μη τι άλλο δεν θα βαρεθούμε καθόλου!!! :bawl::moutza:
Εδω φωτο απο την διαμαρτυρια
344692
σκαστο και γυρνα το...
Πρώτη φορά αριστερά παίδες 'η αλλιώς το θέατρο του παραλόγου ή αλλιώς "πως να βαφτίσετε το κρέας ψάρι" και άλλα ευφάνταστα διηγήματα.... Αν μη τι άλλο δεν θα βαρεθούμε καθόλου!!! :bawl::moutza:
Από κεκτημένη ταχύτητα (της αντιπολίτευσης) το κάνουν πιστεύω :lol:
dimmie_72
11/11/2015, 09:01
Πρώτη φορά αριστερά παίδες 'η αλλιώς το θέατρο του παραλόγου ή αλλιώς "πως να βαφτίσετε το κρέας ψάρι" και άλλα ευφάνταστα διηγήματα.... Αν μη τι άλλο δεν θα βαρεθούμε καθόλου!!!
o πρωταγωνιστής της παράστασης και ερασιτέχνης πρωθυπουργός ηγείται των κινητοποιήσεων καταγγέλλοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησαν στην τωρινή κατάσταση, το κοινό επευφημεί και η ευτυχία συνεχίζεται... :D
ΟΚ, αρχίζει να μην είναι πολύ αστείο...
Μας έχουν ρουφήξει το αίμα και πάνε για το μεδούλι.
Ο ιδιωτικός τομέας καταρρέι, το δημόσιο είναι στον αυτόματο (άσχετα αν ανήγγγειλαν χθες κάποιες μικρές αυξήσεις στους ΔΥ).
Υπηρεσίες υγείας γιοκ (όχι ότι είχαμε ποτέ κάτι της προκοπής αλλά δεν ήταν στο σημερινό χάλι)
Ζούμε ακόμα κι έχουμε κάποιοες "παροχές" από κεκτημένη ταχύτητα λογω Ολυμπιακών αγώνων και αμαρτωλού παρελθόντος.
Σε λίγο όμως που το "υλικό" των ΔΥ θα έχει γίνει αντίκα και δεν θα μπορεί ούτε καν να συντηρηθεί θα δούμε πολλές ομορφιές.
Στο υλικό αυτό είναι:
Αυτοκίνητα καθαριότητας.
ΜΜΜ
Ασθενοφόρα
Αεροπλάνα ΠΑ
Πλοία ΠΝ/ΛΣ
Όλα τα οχήματα (αυτοκίνητα, φορτηγά, αρματα, πυροβόλα κλπ κλπ) του ΕΣ
Υλικά/οχήματα ΕΛΑΣ, Πυροσβεστικής κλπ
Λοιπό υλικό (ασυρματοι, φορητός οπλισμος, πυρομαχικά όλων των παραπάνω κλπ κλπ να μην τα γράφω, εξοπλίζεις ένα ολόκληρο κράτος με το ευρος των υλικών που απαιτούνται)
Όλα τα παραπάνω δεν είναι κάλτσες να τις παίρνεις με το κιλό στη λαΐκή... Και το χρήμα δεν υπάρχει και οι δαπάνες για τα παραπάνω συνεχώς μειώνονται...
Θα ζήσουμε πράγματα που νομίζαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν.
Πρωτη φορα σναηπερ
πρωτη φορα....
;)
Πρωτη φορα σναηπερ
πρωτη φορα....
;)
Όχι δεν το δέχομαι έτσι.
Οι προηγούμενοι ζούσαν σαν Σουλτάνοι και μας συμπεριφέρονταν αναλόγως.
Η μεγαλομανία τους οδήγησε τη χώρα στο χάλι το σημερινό.
Και η αναλγησία τους φανερώνεται από την μελέτη του Παν. Κύπρου όπου δηλώνουν (οι πολιτικοί μας) ότι για τη σημερινή μας κατάσταση οφείλεται σε εσωτερικά αίτια, που δεν σχετίζονται με το εκάστοτε κυβερνών κόμμα και πάντως δεν σχετίζονται με τους ίδιους. Τους γ@μάς κύριε πρόεδρε;
H πολιτικη ανευθυνότητα ειναι ο κύριος παραγοντας αποτυχιας του ελληνικου κρατους,
η οποια ομως τροφοδοτήθηκε και απο την ανικανοτητα του λαου, να αντιληφθει βασικες παραμέτρους αληθειας/ψέματος/ρεαλισμου.
Μεχρι προσφατα πιστευα οτι ο ΓΑΠ με το Σαμαρα ηταν οτι χειρότερο περασε απο την χωρα...τελικα εκανα λαθος...υπαρχει χειροτερο...πατος δεν υπαρχει.
Η σοβαροτητα ειναι λεξη αγνωστη.
Να δεχθω οτι δεν ειχαν εργασιακή εμπειρία,
εμπειρια διακυβερνησης ...οκ...
Παρε ανθρωπους απο την αγορα, ακου τους ειδικους της πιατσας και φτιαξε στρατηγική
ΔΕΝ μπορεις να κανεις ουτε αυτο..
τοτε εισαι αχρηστος...δεν κανεις ρε φιλε για αυτην την δουλεια...κανε κατι αλλο...
σαν μηχανικο που δεν ξερει να αλλαξει λαδια...Α-ΧΡΗ-ΣΤΟΣ
Υ.Γ.
Δεν εχω ιδεολογια πια...
θελω απλα ικανους διαχειριστες να κανουν αυτο για το οποιο τους προσελαβα...τελος.
el_hymador
11/11/2015, 11:27
Πάντως δεν φταίει η πρώτη φορά αριστεραχαχαχαχαχαχαχχαχα για το σημερινό χάλι. Η πρώτη φορά αριστερά χρεώνεται και θα χρεωθεί στο μέλλον για άλλα πράγματα. Το κυριότερο -και αυτό που είναι αηδιαστικά οφθαλμοφανές- είναι το ότι συντάχθηκε και προσαρμόστηκε πλήρως στο σηπτικό πολιτικό κατεστημένο με το που καβάτζωσε την εξουσία.
spyrakos35
11/11/2015, 11:36
Πάντως δεν φταίει η πρώτη φορά αριστεραχαχαχαχαχαχαχχαχα για το σημερινό χάλι. Η πρώτη φορά αριστερά χρεώνεται και θα χρεωθεί στο μέλλον για άλλα πράγματα. Το κυριότερο -και αυτό που είναι αηδιαστικά οφθαλμοφανές- είναι το ότι συντάχθηκε και προσαρμόστηκε πλήρως στο σηπτικό πολιτικό κατεστημένο με το που καβάτζωσε την εξουσία.
+1300
ωστόσο θα πρέπει να θέσω το εξής ερώτημα
πιστεύει κανείς οτι η οποιαδήποτε άλλη παράταξη κυβερνούσε, θα άλλαζε κάτι εκτός από τα πρόσωπα?
πιστεύει κανείς οτι η οποιαδήποτε άλλη παράταξη κυβερνούσε, θα άλλαζε κάτι εκτός από τα πρόσωπα?
Μόνο κάποιος αφελής, μιας και όταν μπεις στο χορό και δεις τα πράγματα από μέσα, όλα αλλάζουν και τα περιθώρια αντίδρασης είναι αν όχι ανύπαρκτα, πολύ περιορισμένα.
Για το σημερινο χαλι φταιει και αυτη
διοτι αντι να συνεχισει συντηρητικά την ιδια πορεία δείχνοντας καλο προσωπο
μας κατεξευτέλισε στην ευρωπη με το μη-σχεδιο που ειχε.
Σιγουρα τα πραγματα ηταν σκατα, απλα τωρα ειναι αποσκατα.
Καμια διαφορα σε κανενα επιπεδο-απογοητευση σκετη
Είναι μιλάμε για ασύλληπτο ξύλο (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/82781/o-syriza-gia-to-kalesma-stin-apergia-i-symmetoxi-enisxyei-tin-diapragmatefsi)....
Στο μεταξύ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με τα "κόκκινα δάνεια", τον ΦΠΑ και τα άλλα ανοιχτά θέματα, ο κ. Κουράκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και μάλιστα -όπως είπε- θα είναι θετική για την κυβέρνηση. Σε ερώτηση αν υπάρχει plan b σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο τόνισε ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε υπάρχει μόνο ένας δρόμος και -όπως υπογράμμισε- αυτός είναι να "κρατηθούν τα σπίτια", να καταβάλλονται απρόσκοπτα οι 100 δόσεις και να βρεθεί λύση με τον ΦΠΑ.
www.dikaiologitika.gr (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/82781/o-syriza-gia-to-kalesma-stin-apergia-i-symmetoxi-enisxyei-tin-diapragmatefsi)
Σόρρυ, νο πλαν Β.... και στα @@ μας...
nicksior
11/11/2015, 12:53
344702
Pan (dvs)
11/11/2015, 13:41
+1300
ωστόσο θα πρέπει να θέσω το εξής ερώτημα
Κατάληψη στο Μαξίμου από τον Αλ. Τσίπρα – Ζητάει παραίτηση του Πρωθυπουργού!
344706
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=43810
paramedic
11/11/2015, 15:04
Για το σημερινο χαλι φταιει και αυτη
διοτι αντι να συνεχισει συντηρητικά την ιδια πορεία δείχνοντας καλο προσωπο
μας κατεξευτέλισε στην ευρωπη με το μη-σχεδιο που ειχε.
Σιγουρα τα πραγματα ηταν σκατα, απλα τωρα ειναι αποσκατα.
Καμια διαφορα σε κανενα επιπεδο-απογοητευση σκετη
Συμφωνω σε όλα εκτός απο το σκατά-απόσκατα. Απόσκατα ήταν, απόσκατα παραμένουν! Απλά άλλαξε ο απο-σκατατζής....
Κοιτα που εχει καταφερει ο προεδρος του 15μελους να λειτουργησει σε 11 μηνες σαν κολυμβηθρα του Σιλωαμ για τα προηγουμενα 40-50 χρονια μπουρδελοποιησης......
Λαμπαδες θα του αναβουν οι απατεωνες της νουδου και του πασοκ....
el_hymador
11/11/2015, 15:23
Κοιτα που εχει καταφερει ο προεδρος του 15μελους να λειτουργησει σε 11 μηνες σαν κολυμβηθρα του Σιλωαμ για τα προηγουμενα 40-50 χρονια μπουρδελοποιησης......
Λαμπαδες θα του αναβουν οι απατεωνες της νουδου και του πασοκ....
Αυτό ακριβώς! Δεν μπορεί να κατηγορείται κυβέρνηση ενός έτους (σκάρτα) για τα όσα συμβαίνουν σήμερα... ότι ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα χρόνιων παθήσεων της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού κατεστημένου που αυτή ανεχόταν - και αποθέωνε για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, που ξεκινάνε από μεταπολίτευση και μετά. Ξαναλέω, ο Σύριζα μόλις τώρα έχει αρχίσει να γράφει στο κοντέρ των σφαλμάτων και δεν είναι λίγες οι μ@λ@κίες που έχει κάνει... θεωρώ δε, πως το ξεπούλημα του και η ασυνέπεια που επέδειξε απέναντι σε όσους τον στήριξαν, είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανή σε αθλιότητα... τουλάχιστον για τους άλλους είμασταν όλοι υποψιασμένοι τι μουν*π@ν@ ήταν...
Αυτό ακριβώς! Δεν μπορεί να κατηγορείται κυβέρνηση ενός έτους (σκάρτα) για τα όσα συμβαίνουν σήμερα... ότι ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα χρόνιων παθήσεων της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού κατεστημένου που αυτή ανεχόταν - και αποθέωνε για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, που ξεκινάνε από μεταπολίτευση και μετά. Ξαναλέω, ο Σύριζα μόλις τώρα έχει αρχίσει να γράφει στο κοντέρ των σφαλμάτων και δεν είναι λίγες οι μ@λ@κίες που έχει κάνει... θεωρώ δε, πως το ξεπούλημα του και η ασυνέπεια που επέδειξε απέναντι σε όσους τον στήριξαν, είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανή σε αθλιότητα... τουλάχιστον για τους άλλους είμασταν όλοι υποψιασμένοι τι μουν*π@ν@ ήταν...
Μα δεν κατηγορείται γι αυτά... κατηγορείται ότι με την σημαία του "σκιζω τα μνημόνια", "εχουμε πρόγραμμα" κλπ πηρε την εξουσία, και μας αντιμετωπίζει σαν ηλιθίους (δικαίως) και την 1η και τη 2η φορά βαφτίζοντας τις σφαλιάρες χαδια και το φτύσιμο βροχή.
Ασε που αυτοτρολλάρεται κιόλας και αυτό θα ήταν στα συν της μάλλον... Αν δεν ήταν κυβέρνηση
Μα δεν κατηγορείται γι αυτά... κατηγορείται ότι με την σημαία του "σκιζω τα μνημόνια", "εχουμε πρόγραμμα" κλπ πηρε την εξουσία, και μας αντιμετωπίζει σαν ηλιθίους (δικαίως) και την 1η και τη 2η φορά βαφτίζοντας τις σφαλιάρες χαδια και το φτύσιμο βροχή.
Ασε που αυτοτρολλάρεται κιόλας και αυτό θα ήταν στα συν της μάλλον... Αν δεν ήταν κυβέρνηση
+1458 :beer:
Δεν ξέρω γιατί φοβάστε να παραδεχτείτε πως η σημερινή "κυβέρνηση", είναι το πιο άσχετο συνοθύλευμα κομπάρσων που δεν έχουν ιδέα για ΤΙΠΟΤΑ. Και επειδή δεν έχουν ιδέα για τίποτα, επιστρέφουν στο μόνο που ξέρουν, συνελεύσεις, διαμαρτυρίες, απεργίες και κριτική. Αόριστες μπουρδολογίες και κοπιαρισμένα τσιτάτα που κολλάνε οπουδήποτε, έλλειψη πολιτικού λόγου και οράματος. Ποτέ δεν έμαθαν πως και με ποιό τρόπο δημιουργείται πλούτος, και ανάπτυξη που παπαγαλίζουν, και επειδή δεν έχουν ιδέα, θα προσαρμοστούμε όλοι προς τα κάτω μέσω φορολογικής αναδιανομής, που θα βαφτιστεί και προοδευτική, αριστερή προοπτική προς ένα καλύτερο αύριο.
Ο οτινανισμός βρέθηκε στην εξουσία, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
ΥΓ. Και ναι, οι προηγούμενοι φαντάζουν ως τιτάνες πολιτικής. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...κάτσε να δεις που θα παρακαλάμε να επιστρέψουν οι προηγούμενοι ως σωτήρες.
κάτσε να δεις που θα παρακαλάμε να επιστρέψουν οι προηγούμενοι ως σωτήρες.
Νομίζω αυτό είναι το σχέδιο.
...
ΥΓ. Και ναι, οι προηγούμενοι φαντάζουν ως τιτάνες πολιτικής. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...κάτσε να δεις που θα παρακαλάμε να επιστρέψουν οι προηγούμενοι ως σωτήρες.
Στην καλύτερη, γιατί ήδη ακούγονται μαλακίες....
They'll go medieval on our ass....
Είναι μιλάμε για ασύλληπτο ξύλο (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/82781/o-syriza-gia-to-kalesma-stin-apergia-i-symmetoxi-enisxyei-tin-diapragmatefsi)....
Όχι αλύπητο ξύλο...μιλάμε οτι χρειάζονται επίσκεψη τον Marsellus Wallas με τανάλιες και καμινέτο...
Η συμμετοχή στην απεργία θα ενισχύσει την διαπραγμάτευση...:lol: Ούτε για τρολλάρισμα, ούτε για ροχάλα δεν έχει νόημα πλέον.
dimmie_72
11/11/2015, 16:25
πάλι στου κασίδη το κεφάλι ρε πστμ, πάλι πόσο θα γράψει το κοντέρ, πάλι το μ@λ@κόμετρο, πάλι οι χρόνιες παθήσεις που ενδημικά ψάχνουν για εμβόλια, πάλι οι 100 ημέρες διακυβέρνησης που αντί να βελτιώσουν μας οδεύουν στην ΑΝΟΙΞΗ του 2031, πάλι ο εξαπατηθείς λαός μαθημένος στο πελατειακό πολιτικό κατεστημένο.......
Πάλι να δώσουμε την ευκαιρία στον Ελπιδοφόρο!
344716
:D
MG-KTiNoS
11/11/2015, 16:31
Δεν ξέρω γιατί φοβάστε να παραδεχτείτε πως η σημερινή "κυβέρνηση", είναι το πιο άσχετο συνοθύλευμα κομπάρσων που δεν έχουν ιδέα για ΤΙΠΟΤΑ. Και επειδή δεν έχουν ιδέα για τίποτα, επιστρέφουν στο μόνο που ξέρουν, συνελεύσεις, διαμαρτυρίες, απεργίες και κριτική. Αόριστες μπουρδολογίες και κοπιαρισμένα τσιτάτα που κολλάνε οπουδήποτε, έλλειψη πολιτικού λόγου και οράματος. Ποτέ δεν έμαθαν πως και με ποιό τρόπο δημιουργείται πλούτος, και ανάπτυξη που παπαγαλίζουν, και επειδή δεν έχουν ιδέα, θα προσαρμοστούμε όλοι προς τα κάτω μέσω φορολογικής αναδιανομής, που θα βαφτιστεί και προοδευτική, αριστερή προοπτική προς ένα καλύτερο αύριο.
Ο οτινανισμός βρέθηκε στην εξουσία, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Δεν άλλαξε τίποτα.
Το σχέδιο μια χαρά προχωράει.
υγ
Σ ένα όμως έχεις δίκιο.
Το κωλόσογο του εθνάρχη ήξερε μια χαρά πως δημιουργείται ο πλούτος.
Άλλωστε από κατσικογάμηδες ξεβράκωτοι σήμερα είναι πάμπουλουτοι.
:cry:
Όχι αλύπητο ξύλο...μιλάμε οτι χρειάζονται επίσκεψη τον Marsellus Wallas με τανάλιες και καμινέτο...
Η συμμετοχή στην απεργία θα ενισχύσει την διαπραγμάτευση...:lol: Ούτε για τρολλάρισμα, ούτε για ροχάλα δεν έχει νόημα πλέον.
Σαν το Οχι του δημοψηφίσματος... το Ναι δλδ... όχι, το Οχι... το Ναι;
υ.γ. Είπα They'll go medieval... Τον Μαρσέλους είχα στο μυαλό....
MG-KTiNoS
11/11/2015, 16:37
Νομίζω αυτό είναι το σχέδιο.
Αν δεν ήταν αυτό θα τους είχε εξαφανίσει (και στο πολύ χαλαρό)
el_hymador
11/11/2015, 16:38
Ώπα γιατί έχω την υποψία ότι παρεξηγήσατε μερικοί... ούτε φοβάμαι να παραδεχτώ ότι είναι για κλωτσιές, ούτε ότι είναι πιο επικίνδυνοι από οποιονδήποτε άλλο παλιότερο, που τουλάχιστον καθαρά για ωφελιμιστικούς λόγους, κρατούσε κάποια προσχήματα.
Σε αυτό που συμφώνησα, είναι ότι η αντιπολιτευόμενοι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεπλύνουν όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος κατηγορώντας τον μ@λ@κ@ για την -δεδομένη- καταστροφή και ακόμα χειρότερα, αυτοί οι ίδιοι να επιστρέψουν μετά ως σωτήρες όπως λέει ο Βύρωνας.
MG-KTiNoS
11/11/2015, 16:40
344717
Δεν άλλαξε τίποτα.
Το σχέδιο μια χαρά προχωράει.
υγ
Σ ένα όμως έχεις δίκιο.
Το κωλόσογο του εθνάρχη ήξερε μια χαρά πως δημιουργείται ο πλούτος.
Άλλωστε από κατσικογάμηδες ξεβράκωτοι σήμερα είναι πάμπουλουτοι.
:cry:
Οχου ρε συ...να χαρείς. Τα ίδια και τα ίδια...
Σχέδια συνομωσίες και @@ μάντολες. Συνήθως η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή, και μονολεκτική.
Αν σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, μπαίνοντας στη θέση του μάρτυρα οπου όλά είναι οργανωμένα και κατευθυνόμενα και εσύ αγόγγυστα παρακολουθείς ενώ κατέχεις την αλήθεια, πές ποιά είναι να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι.
Τα σχέδια και τα πλάνα, θέλουν οργάνωση. Και αυτοί ούτε τα κορδόνια τους δεν ξέρουν να δέσουν.
ΥΓ. Η διαφήμιση που βάλατε οι φαρμακοποιοί με τον συνταξιούχο που είσαστε δίπλα του vs υπαλληλάκου με αφεντικό στο εξωτερικό είναι για κλάματα. Πληρώσατε κιόλας ή σας την έφτιαξε καμμιά συνιστώσα της κυβέρνησης? :lol:
dimmie_72
11/11/2015, 16:45
Σε αυτό που συμφώνησα, είναι ότι η αντιπολιτευόμενοι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία .......
έλα, τώρα.... :bawl:
el_hymador
11/11/2015, 16:45
αυτό που μένει τώρα, είναι να διοργανώσει η Χρυσή Αυγή φιλανθρωπικό γκαλά για την βοήθεια των προσφύγων και ο ΛΑΟΣ φεστιβάλ με Death / Black Metal συγκροτήματα...
MG-KTiNoS
11/11/2015, 16:46
Οχου ρε συ...να χαρείς. Τα ίδια και τα ίδια...
Σχέδια συνομωσίες και @@ μάντολες. Συνήθως η αλήθεια είναι πολύ πιο απλή, και μονολεκτική.
Ποίο σχέδιο συνομωσίας???
Ολοκληρώνουμε τα προαπαιτούμενα που ο ΑΝτωνάκης δεν μπόρεσε γιατί θα τον έτρωγαν ζωντανό.
Δεν πρέπει να ξέρεις τίποτα απλά να κάνεις ότι σου λένε.
ΑΥτά και κάνουν.
υγ
η ρεκλάμα είναι γτομκ. Έχεις δίκιο.
Παντως αυτό σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους πολίτες να απεργήσουν ως διαμαρτυρία στην κυβέρνηση θα ήταν τρελό ανέκδοτο αν δεν το ζούσαμε στ' αλήθεια... Ειλικρινά ο ερασιτεχνισμός, η άγνοια και η ανικανότητα αυτού του τσίρκου που παίζει την κυβέρνηση είναι από άλλο πλανήτη... Μόλις μάθουν και πως βάζουν "επαγγελματικά" το χέρι στο μέλι (που θα το μάθουν να είστε σίγουροι) θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
Ποίο σχέδιο συνομωσίας???
Ολοκληρώνουμε τα προαπαιτούμενα που ο ΑΝτωνάκης δεν μπόρεσε γιατί θα τον έτρωγαν ζωντανό.
Δεν πρέπει να ξέρεις τίποτα απλά να κάνεις ότι σου λένε.
ΑΥτά και κάνουν.
υγ
η ρεκλάμα είναι γτομκ. Έχεις δίκιο.
Αγορίνα, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ο Αντωνάκης είχε να ολοκληρώσει το 1/10 των προαπαιτούμενων που παρουσιάζει τώρα ως επιτυχία (!!) της διαπραγμάτευσης το καφενείο. Και υπ΄όψη πως δεν είμαι/ήμουν ψηφοφόρος τους ποτέ για να τους υποστηρίζω. Αλλά #natalemeafta...
Κατά τα άλλα, ο ατελείωτος εκφυλισμός κα η σχιΖοφρένεια που πάσχει η κυβέρνηση, έχει πάψει να μας εκπλήσει και μας φαίνονται όλα...νορμάλ ρπμ.!!
Αστα τα μέτρα και τους Ενφια/Ασφαλιστικό και τα βαριά. Όταν μια κυβέρνηση καλεί σε απεργία κατά των μέτρων της (επειδή μάλλον δεν βρήκε ισοδύναμα :a31:)
Όταν ένας βαρβάτος (λόγω χφ) Υπουργός βγαίνει και κατηγορεί με στοιχεία παρακολούθησης της ΕΥΠ (οπου προφανώς είχε πρόσβαση λόγω εμπλοκής του) πως μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (νο 1 όργανο χάραξης πολιτικής και αποφάσεων του συνοθυλεύματος) συνεργάζονται (και διαπραγματεύονται τα νομοσχέδια) με στόχο την εξόντωση του...και η κυβέρνηση απαντά με αγωγές (!!) κατά της διαρροής των στοιχείων και καλύπτει τον τυπάκο που μοιάζει με πρεζάκι-νταβατζή της Πλ.Βάθης
Όταν ο καθε απίθανος περιφέρεται ασκόπως, και όλοι μαζί μπαμπαλίζουν μαλακίες, ανίκανοι να δώσουν οποιαδήποτε λύση στα προβληματα που δημιουργήθηκαν/δημιούργησαν/βρήκαν και καλύπτουμε (εμείς οι ίδιοι) αυτήν την αποθέωση του μαλάκα με καραμέλα μας το "γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι?"
Μάγκα μου...τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Μιλάμε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Pan (dvs)
11/11/2015, 18:13
..........
Κατά τα άλλα, ο ατελείωτος εκφυλισμός κα η σχιΖοφρένεια που πάσχει η κυβέρνηση, έχει πάψει να μας εκπλήσει και μας φαίνονται όλα...νορμάλ ρπμ.!!
Αστα τα μέτρα και τους Ενφια/Ασφαλιστικό και τα βαριά. Όταν μια κυβέρνηση καλεί σε απεργία κατά των μέτρων της (επειδή μάλλον δεν βρήκε ισοδύναμα :a31:)
Όταν ο καθε απίθανος περιφέρεται ασκόπως, και όλοι μαζί μπαμπαλίζουν μαλακίες, ανίκανοι να δώσουν οποιαδήποτε λύση στα προβληματα που δημιουργήθηκαν/δημιούργησαν/βρήκαν και καλύπτουμε (εμείς οι ίδιοι) αυτή αποθέωση του μαλάκα με καραμέλα μας "γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι?"
Εχουνε περασει αυτο το σταδιο εδω και πολυ καιρο.Πλεον δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις μαζι τους,η να κανεις πραγματα πολυ χειροτερα.Καθε φορα που λεω οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο ...........,(εδω ο καθενας βαζει οτι θελει),με εκπλισσουνε με κινησεις ακομη πιο ασυλληπτες,που δειχνουν οτι ειναι ακομη μεγαλυτεροι .........( και εδω ο καθενας βαζει οτι θελει).
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
el_hymador
11/11/2015, 18:20
344731
140 μέτρησα εγώ :(
Απλά πλέον όλοι ζούμε μέσα σε άλμπουμ με σκίτσα του Αρκά...
Αυτό ακριβώς αποτυπώνει την σημερινή κατάσταση. Τελικά δεν είναι μόνο δικιά μου αντίληψη
amyroukai
11/11/2015, 19:48
Πάντως μόλις είδα τον πρόεδρο του ακτορα στο κανάλι του Μπόμπολα, να λεει ότι τα 2/3 των εργαζομένων της εταιρείας είναι σε έργα εκτός Ελλάδος, η δραστηριότητα είναι κατά πλειοψηφία στο εξωτερικό αλλά οι τζίροι εκτός και εντός για φέτος "θα ειναι περίπου ίδιοι". Το πάρτυ των δημοσίων έργων λοιπόν, κρατάει ακόμα... συν το γέλιο του "φτιαχνουμε την οδική σύνδεση με την Ευρώπη σε πδγμ, αλβανια κλπ κλπ κλπ" αλλά τα ημεδαπά εργα... :(
Πάντως μόλις είδα τον πρόεδρο του ακτορα στο κανάλι του Μπόμπολα, να λεει ότι τα 2/3 των εργαζομένων της εταιρείας είναι σε έργα εκτός Ελλάδος, η δραστηριότητα είναι κατά πλειοψηφία στο εξωτερικό αλλά οι τζίροι εκτός και εντός για φέτος "θα ειναι περίπου ίδιοι". Το πάρτυ των δημοσίων έργων λοιπόν, κρατάει ακόμα... συν το γέλιο του "φτιαχνουμε την οδική σύνδεση με την Ευρώπη σε πδγμ, αλβανια κλπ κλπ κλπ" αλλά τα ημεδαπά εργα... :(
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...ποιο πάρτι κρατάει ακόμα ;
amyroukai
11/11/2015, 19:52
Πως βγάζει τζίρο εντός και εκτός ιδιο;
Όταν στα εντος έχει θεωρητικά καταρρεύσει το σύμπαν και έξω δουλεύει φουλ;
RaGe_Raptor
11/11/2015, 19:54
Αγορίνα, δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ο Αντωνάκης είχε να ολοκληρώσει το 1/10 των προαπαιτούμενων που παρουσιάζει τώρα ως επιτυχία (!!) της διαπραγμάτευσης το καφενείο. Και υπ΄όψη πως δεν είμαι/ήμουν ψηφοφόρος τους ποτέ για να τους υποστηρίζω. Αλλά #natalemeafta...
Όταν ένας βαρβάτος (λόγω χφ) Υπουργός βγαίνει και κατηγορεί με στοιχεία παρακολούθησης της ΕΥΠ (οπου προφανώς είχε πρόσβαση λόγω εμπλοκής του) πως μέλη της Πολιτικής Γραμματείας (νο 1 όργανο χάραξης πολιτικής και αποφάσεων του συνοθυλεύματος) συνεργάζονται (και διαπραγματεύονται τα νομοσχέδια) με στόχο την εξόντωση του...και η κυβέρνηση απαντά με αγωγές (!!) κατά της διαρροής των στοιχείων και καλύπτει τον τυπάκο που μοιάζει με πρεζάκι-νταβατζή της Πλ.Βάθης
Όταν ο καθε απίθανος περιφέρεται ασκόπως, και όλοι μαζί μπαμπαλίζουν μαλακίες, ανίκανοι να δώσουν οποιαδήποτε λύση στα προβληματα που δημιουργήθηκαν/δημιούργησαν/βρήκαν και καλύπτουμε (εμείς οι ίδιοι) αυτήν την αποθέωση του μαλάκα με καραμέλα μας το "γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι?"
τι να πω ρε παιδιά..!!! υπάρχει κανείς που διαφωνεί?
Πως βγάζει τζίρο εντός και εκτός ιδιο;
Όταν στα εντος έχει θεωρητικά καταρρεύσει το σύμπαν και έξω δουλεύει φουλ;
Εντός είχαν ξεκολλήσει κάπως τα ώριμα (70% περίπου τελειωμενα) έργα (last year) και υπάρχουν τα έσοδα της Αττικής οδού επίσης. Έξω πάει καλά και κυρίως έξω δουλεύουν όλες οι κατασκευαστικές.
Προφανώς μιλάς για τα αποτελέσματα 9μηνού, δεν τα έχω δει ακόμα. Τα αποτελέσματα αφορούν και συγκρίνουν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, δεν υπολογίζει ένα μεγάλο έργο που πήρε το 2013, εκτός και τρέχει κάποιο project που φέρνει λεφτά τμηματικα (όπως γίνεται συνήθως σε αυτούς τους κλάδους)
amyroukai
11/11/2015, 20:05
Δεν ξέρω τι εννοουσε... Τι να σε πω.
Cpt. Haddock
11/11/2015, 20:06
Μ'αρέσει που γράφετε οτι οι χαζομαρες της πρωτοδευτερης φορας θα ειναι κολυμπηθρα του Σιλωαμ για τους προηγουμενους.
Σορυ, αλλα ο Συριζα ειναι ηδη η κολυμβηθρα του παλιου πασοκ, εχει αναβαπτισει ενα σωρο εκει μεσα :wave2:
Τιποτα μαγκες, δεν υπάρχει ουτε εξοδος ετσι ουτε σωτηρια. Παει για γερο και κανονικο φαλιμέντο αυτη η χωρα (ισως τελικα ειναι η μονη λυση...)
Δεν ξέρω τι εννοουσε... Τι να σε πω.
Το πάνω κάτω ίδια, δεν λέει τίποτα. Αν πέρυσι πχ είχε φάει -30% στα κέρδη σε σχέση με το 13 θα είχε φάει και πτώση της μετοχής ως συνέπεια. Αν τα φετινά ήταν μια η άλλη με τα φτωχά περυσινά, το εμφανίζει ως σταθερή κερδοφορία.
MG-KTiNoS
11/11/2015, 20:26
Θα το πω γιατί από το πρωί έχω φορτώσει....
Πήγα το πρωί στη στρατολογία για τον Τζούνιορ.
Λοιπόν ένα σας λέω....
Κάνουν τα πάντα, ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην επιστρέψει ΠΟΤΕ πίσω.
Είναι αξιοθαύμαστοι για την επιμονή και τη μεθοδικότητα που δουλεύουν ώστε να
μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα... να σκεφτεί να καν έρθει....
Το ότι πιστεύουν πως το σύμπαν λειτουργεί για να τους υπηρετεί είναι μια άλλη ιστορία
:moutza:
Θα το πω γιατί από το πρωί έχω φορτώσει....
Πήγα το πρωί στη στρατολογία για τον Τζούνιορ.
Λοιπόν ένα σας λέω....
Κάνουν τα πάντα, ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μην επιστρέψει ΠΟΤΕ πίσω.
Είναι αξιοθαύμαστοι για την επιμονή και τη μεθοδικότητα που δουλεύουν ώστε να
μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα... να σκεφτεί να καν να έρθει....
Το ότι πιστεύουν πως το σύμπαν λειτουργεί για να τους υπηρετεί είναι μια άλλη ιστορία
:moutza:
Μη βγαίνεις από το σπίτι... Κάθε μέρα και μια έκπληξη είσαι ρε συ..
amyroukai
11/11/2015, 20:30
Φαντάζεσαι να του γράφανε κανένα "ψαρουκλες απολυομαι" στον καθρέφτη τι θα έσουρνε τώρα;
paramedic
11/11/2015, 20:40
Μ'αρέσει που γράφετε οτι οι χαζομαρες της πρωτοδευτερης φορας θα ειναι κολυμπηθρα του Σιλωαμ για τους προηγουμενους.
Σορυ, αλλα ο Συριζα ειναι ηδη η κολυμβηθρα του παλιου πασοκ, εχει αναβαπτισει ενα σωρο εκει μεσα :wave2:
Τιποτα μαγκες, δεν υπάρχει ουτε εξοδος ετσι ουτε σωτηρια. Παει για γερο και κανονικο φαλιμέντο αυτη η χωρα (ισως τελικα ειναι η μονη λυση...)
Τόσα χρόνια φαλιμέντο ακούω και φαλιμέντο δεν βλέπω ρε γαμώτο όμως! Πόσα αποθέματα έχει πια σε αυτά τα στρώματα ο Έλληνας??
Και μακάρι να το ρίξουμε έξω το μαγαζί γιατί απο την μία μ@λακία στην άλλη το πάμε σαν λαός.
Χθες μου έλεγε η γυναίκα μου για φίλη της που για να βγάζει πέρα νοικιάζει το σπίτι που της έδωσε η γιαγιά της και μένει με τους γονείς της και προσέλαβε λέει "personal trainer" για να αθλείται!!! Ρε στον καιάδα, ρε!!!!