PDA

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

tzimidis
30/10/2015, 20:24
343975

MG-KTiNoS
30/10/2015, 21:27
http://www.lesvosreport.gr/lesvos-main/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AD-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%B9%CE%BD%CE%AC.html

Μια μέρα κάποιοι θα μας κρίνουν για όλα αυτά....
τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας
θα λένε ήταν κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ, κωλολαμόγια που το μόνο που ήθελαν
ήταν λεφτά.....

:a027:

Δεινόσαυρος
31/10/2015, 16:51
https://youtu.be/kPIMHYGuUFc

Α, παραλίγο να το χάσω.
Κι εκεί που έλεγα οτι είχα ψιλοβαρεθεί το Habemus...

Τί Μακεδονία Ξακουστή, Περνάει Ο Στρατός καλύτερα να παίζαν.

tzimidis
31/10/2015, 17:10
Mporei na exoun periorismeno repertorio......

Pan (dvs)
31/10/2015, 17:19
Πήγα στην τράπεζα και πλήρωσα μονοκοπανιά τον ενφια. Χαμός! Χειροκροτηματα ,επεφημιες, selfie με τον διευθυντή και τέτοια! :bawl:

Μονο εμενα μου κλαιγεσαι ρε παλιοκουφαλα.

cityfly
31/10/2015, 17:57
Του πατερα μου του ηρθε το ιδιο ποσό με περσι αλλά δεν ειναι ανεργος. Εγω ειμαι. Και περσι ημουν αλλά πληρωσα +50% απο το ποσό που μου ηρθε φετος. Δε ξερω.. ελπιζω να μην εχεις δικιο :D

πέρυσι ήταν 50% πάνω από το φετινό ή το φετινό ήταν 50% κάτω από το περσινό;
γιατί δεν είναι το ίδιο :p

cityfly
31/10/2015, 18:05
Όντως μόνο ο τζήζας κάνει θαύματα...

Από ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) μετατάσσονται ως ΤΕ (Τεχνολογικής εκπαίδευσης) και ΠΕ (πανεπιστήμιακης εκπαίδευσης)...θαύμα, θαύμα !!!

Οι άνεργοι δικηγόροι που συνήθως προσλαμβάνονται σε αυτές τις θέσεις, μπορούν να προσληφθούν ώς καθαρίστριες τώρα που υπάρχουν οργανικά κενά.

όχι όλες κάποιες λίγες 2-3 ή 4; δε θυμάμαι παρέμειναν ΥΕ 4 έγιναν ΠΕ 8 ΤΕ και κάποιες ΔΕ
φαίνεται μέτρησε πόσο ψηλά κράταγαν το κόκκινο γάντι στην περίφημη φωτογραφία με την τρελή τη φίλη τους.

Pan (dvs)
31/10/2015, 18:10
Καλα αυτα που λετε,αλλα αν δεν βγαλει αρχηγο η ΝΔ προκοπη δεν βλεπουμε.

Θελω να το ριξω δαγκωτο στο αφιονισμενο,μπας και σει ασπρη μερα αυτος ο τοπος.

Α και ειναι ο μονος που θα κανει τον Τσιπρα να πληρωσει για τα εγκληματα του.

cityfly
31/10/2015, 18:10
Το ΦΕΚ γράφει για 4ΠΕ, 8ΤΕ, 1ΔΕ και 4ΥΕ. Γιατί το κάπιταλ λέει μόνο για τις ΠΕ;
http://issuu.com/tvxorissinora/docs/e1adf1836bc7dfd94a8d1607cbf1bbc3

Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=449650
http://www.avgi.gr/article/5029468/ta-kokkina-gantia-piran-ptuxio

Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.

ακόμα κι αν έχουν όντως πτυχίο πανεπιστημίου με ποια κριτήρια προήχθησαν σε αυτή τη θέση από τη θέση της καθαρίστριας στην οποία κατόπιν δικής τους επιθυμίας εργάζονταν; αναγνωρίστηκαν οι "αγώνες" τους; τι λέμε τώρα;

cityfly
31/10/2015, 18:13
Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

ΠΕ σημαίνει Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης όχι συγκεκριμένο πτυχίο.
Οι περισσότερες θέσεις στο δημόσιο απαιτούν να έχεις ολοκληρώσει κάποιο επίπεδο εκπαίδευσης όχι κάποιο συγκεκριμένο πτυχίο.
το ίδιο και η θέση του γραμματέα στα δικαστήρια

el_hymador
31/10/2015, 18:22
Για πείτε καμία πρόβλεψη... εκλογές / γενική πιστολιά / δραχμή, πότε τα βλέπετε;

Cpt. Haddock
31/10/2015, 18:28
Για πείτε καμία πρόβλεψη... εκλογές / γενική πιστολιά / δραχμή, πότε τα βλέπετε;

Καλοκαιρι του 2016 (εχουμε παραδοση στις θερινες καταστροφες στην Ελλαδα)

Pan (dvs)
31/10/2015, 18:32

Κανα μηνα μετα τις κατα ριπας διαψευσεις.

Δεινόσαυρος
31/10/2015, 19:21
Κανα μηνα μετα τις κατα ριπας διαψευσεις.
Τέτοιες προβλέψεις είναι... εύκολες.

Πες μας ντε πότε θα αρχίσουν αι κατά ριπας διαψεύσεις.

RaGe_Raptor
31/10/2015, 19:24
και δεν εχει και πινακιδες να τις καταθεσεις............:D

έρχεται και το "τέλος ακινησίας" μη στεναχωριέσαι....:cry:

Pan (dvs)
31/10/2015, 19:29
Τέτοιες προβλέψεις είναι... εύκολες.

Πες μας ντε πότε θα αρχίσουν αι κατά ριπας διαψεύσεις.

Πολλα ζητας.

Δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.Η Ελληνικη οικονομια ειναι καλα θωρακισμενη.

Δεινόσαυρος
31/10/2015, 19:31
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς η γαμιόλα η μετοχή της ΕΤΕ ανέβηκε από < 0.40 σε > 0.70 μέσα σε ένα μήνα.
Τί πίστεψαν δηλαδή; Οτι σώθηκε η χώρα / η οικονομία;
Και μετα σου λέει οι αγορές ξέρουν! Ξεράδια.

byron
31/10/2015, 19:36
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς η γαμιόλα η μετοχή της ΕΤ ανέβηκε από < 0.40 σε > 0.70 μέσα σε ένα μήνα.
Τί πίστεψαν δηλαδή; Οτι σώθηκε η χώρα / η οικονομία;
Και μετα σου λέει οι αγορές ξέρουν! Ξεράδια.

:tooth: :tooth: :tooth:

Που να σου λέω τώρα....:lol:

ΥΓ. Οι αγορές πάντα ξέρουν και διαβάζουν σωστά. Απλά μερικές φορές λόγω απληστίας παίρνουν και λάθος στοιχήματα. :wave2:

Δεινόσαυρος
31/10/2015, 19:44
Όχι, λέγε ελεύθερα! :D

Δηλαδή αυτό το ~0.70 το θεωρείς λάθος στοίχημα λόγω απληστίας;

(Θα παραβλέψω για τώρα το οτι αν ξέρεις και διαβάζεις σωστά ΔΕΝ βάζεις λάθος στοιχήματα.)

byron
31/10/2015, 20:04
Όχι, λέγε ελεύθερα! :D

Δηλαδή αυτό το ~0.70 το θεωρείς λάθος στοίχημα λόγω απληστίας;

Δεν μίλησα για την μετοχή της ΕΤΕ συγκεκριμένα. Το 0,70 μου φαίνεται με τα σημερινά δεδομένα ίσως λίγο παραπάνω απο δίκαια αποτίμηση.

Η τιμή των τραπεζών και ποια είναι η δίκαιη αποτίμηση τους, είναι γρίφος, αφού σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες κεφαλαίων που θα προκύψουν από τα stress test και το basic & adverse scenario. Και το τι θα προκύψει από αυτά τα τεστ, προκύπτει από υποθέσεις και παραδοχές (σωστες/λάθος θά δείξει) για το πως θα κινηθεί η οικονομία στο μέλλον (άρα και τα κόκκινα δάνεια τους).

Πολύ δύσκολη άσκηση με υπερβολές και φόβο υιοθέτησης ακραίων σεναρίων και πολλά κοκκόρια (ECB-SSM-Κουαρτέτο-DG Comp-ΔΝΤ παρασκηνικά).

Το 0,40 δήλωνε με (υπερβολή) σχεδόν καταστροφή και τεράστια ποσά που θα χρειαζόταν η τράπεζα ακόμα και αν πουλιόταν η Finnans, δλδ εκμηδενισμό του παλιού μετόχου προς όφελος του νέου (SSM->κράτος->ΤΧΣ). Όταν φάνηκε πως δεν θα είναι και τόσο τραγικά μεγάλα τα ποσά (και υπάρχει κάποια αξία στην μετοχή) σχεδόν δίπλωσε.

Εν όψη ΑΜΚ σε χαμηλότερη τιμή (προφανώς) και βροχής νέων μετοχών αν τελικά συμμετάσχουν ιδιώτες (όπως φαίνεται), δεν νομίζω πως θα παραμείνει εδώ ή πιο πάνω εύκολα.

byron
31/10/2015, 22:09
(Θα παραβλέψω για τώρα το οτι αν ξέρεις και διαβάζεις σωστά ΔΕΝ βάζεις λάθος στοιχήματα.)

Αυτό το είδα τώρα. :D

Όλοι, και οι επαγγελματίες βάζουν λάθος στοιχήματα. Η διαφορά είναι πως ο επαγγελματίας θα καταλάβει γρήγορα το λάθος και θα βγεί (ή θα παραμείνει αν είναι σίγουρος, βάζοντας ένα stop loss στη θέση του), ο ιδιώτης ελπίζει στο θαύμα.

Και όπως λέει ένα αρχαίο ρητό στη δουλειά μου "Οι αποτυχημένοι κερδοσκόποι, γίνονται μακροχρόνιοι επενδυτές" :lol:

byron
01/11/2015, 09:48
Πολλα ζητας.

Δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.Η Ελληνικη οικονομια ειναι καλα θωρακισμενη.

Και θα γίνει leopard μόλις φτιάξουμε "δικές" μας τράπεζες...:tooth:
http://www.pesotithes.gr/βόμβα-δραγασάκη-να-φτιάξουμε-δικές-μα/

Δραγασακης: Να φτιάξουμε δικές μας τράπεζες, που δεν θα τις ελέγχει η ΕΕ !

spyrakos35
01/11/2015, 11:32
Πληρωσα 29/10 ολης της οικογενειας μεσω e banking

Σημερα πρωτομηνια, τσεκαρω, ΟΛΑ ληξιπροθεσμα

Ξερει κανεις τιποτα;

Nostradamus
01/11/2015, 11:45

Ξερει κανεις τιποτα;

ebanking μεσω ποιας τραπεζας... Δικιας μας η τραπεζας που ελεγχει η ΕΕ???? :lol::lol:

Μην αγχωνεσαι εσυ εισαι καλυμμενος..Θα ειναι κανενα λαγκ του συστηματος...

spyrakos35
01/11/2015, 12:00
ebanking μεσω ποιας τραπεζας... Δικιας μας η τραπεζας που ελεγχει η ΕΕ???? :lol::lol:

Μην αγχωνεσαι εσυ εισαι καλυμμενος..Θα ειναι κανενα λαγκ του συστηματος...

Δεν εκανε λαγκ ομως στη χρεωση ηπερημεριας.....

byron
01/11/2015, 12:16

Λογικά (ποτέ δεν είσαι και σίγουρος), θα αντιλογιστεί μέσω των συστημάτων τους. Αφού πλήρωσες 29 Πέμπτη, το σύστημα τους το αργότερο την επομένη θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί.

dimmie_72
01/11/2015, 15:08
To gsis το αναφέρει σαφώς στο δεξί πεδίο της προσωπικής πληροφόρησης "Απαιτούνται δυο (2) εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία πληρωμής στην τράπεζα". Προσωπικά μου έχει πάρει και πολύ παραπάνω.

dimmie_72
01/11/2015, 15:10

και εκεί υπάρχει καθυστέρηση στο πότε εμφανίζεται.

PortisHead
02/11/2015, 12:36

Ξερει κανεις τιποτα;

http://www.newsit.gr/oikonomia/Prostima-akomi-kai-se-osoys-plirosan-ENFIA-Egkefalika-moirazei-to-taxisnet/442219

MG-KTiNoS
02/11/2015, 16:20
http://www.thepressproject.gr/article/83731/Duo-nea-erotimata-gia-to-nomo-ton-MME

Για να δούμε τι θα δούμε....
:cool:

amyroukai
02/11/2015, 17:05
http://www.thepressproject.gr/article/83731/Duo-nea-erotimata-gia-to-nomo-ton-MME

Για να δούμε τι θα δούμε....
:cool:

Οπότε θα πάρει άδεια αυτός που έχει το 0,01% της εφημερίδας που δεν αναγράφει ο πίνακας σε ποιόν ανήκει.

MG-KTiNoS
02/11/2015, 18:54
Οπότε θα πάρει άδεια αυτός που έχει το 0,01% της εφημερίδας που δεν αναγράφει ο πίνακας σε ποιόν ανήκει.

ξέρω γω....

MG-KTiNoS
02/11/2015, 18:55
Για γερό στομάχι στους μαντρολάγνους

ξαναλέω για γερό στομάχι

https://www.youtube.com/watch?v=PM0oO4tBytE&feature=player_embedded&utm_content=buffer776f4&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

gior-gos
02/11/2015, 20:15
Εχω την αισθηση οτι αυτη η υπερπροβολη επιπλεοντων πτωματων (που νομιζω οτι μας εχει γινει μιά εικονα πολυ οικεια πια)

χρησιμοποιειται πλεον και ως αντισταθμισμα ανεκπληρωτων υποσχεσεων.. ;):yuck:

MG-KTiNoS
02/11/2015, 20:20
Εχω την αισθηση οτι αυτη η υπερπροβολη επιπλεοντων πτωματων (που νομιζω οτι μας εχει γινει μιά εικονα πολυ οικεια πια)

χρησιμοποιειται πλεον και ως αντισταθμισμα ανεκπληρωτων υποσχεσεων.. ;):yuck:

Εγώ με τη μάντρα που δεν έπεσε έχασα κάθε ελπίδα.
Αν ΟΥΤΕ αυτό τους λεει κάτι δεν νομίζω ότι και για όλα τ άλλα
θα γίνει κάτι διαφορετικό.
Οι εικόνες αυτές μου κάνουν τρομερή εντύπωση γιατί είναι εδώ.
Στην πόρτα μου.
Και φυσικά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί...
:uplate:
http://www.nostimonimar.gr/tha-mas-kapsi-o-theos-an-pesi-o-frachtis-ston-evro-tha-gini-megali-simfora-lei-o-filanthropos-anthimos/

dimmie_72
02/11/2015, 21:24
Εγώ με τη μάντρα που δεν έπεσε έχασα κάθε ελπίδα.
Αν ΟΥΤΕ αυτό τους λεει κάτι δεν νομίζω ότι και για όλα τ άλλα
θα γίνει κάτι διαφορετικό.
Οι εικόνες αυτές μου κάνουν τρομερή εντύπωση γιατί είναι εδώ.
Στην πόρτα μου.
Και φυσικά υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί...
:uplate:
http://www.nostimonimar.gr/tha-mas-kapsi-o-theos-an-pesi-o-frachtis-ston-evro-tha-gini-megali-simfora-lei-o-filanthropos-anthimos/

Χωρίς να τιμώ τον άνδρα, γίνεται όπως τα λέει.

Για την ακρίβεια γίνεται κάπως έτσι:
Σε συγκεκριμένες τουρκικές ακτές γνωστές στις Αρχές τους φυσικά εδώ και πολλές 10ετίες, εγκαταβιούν οι συγκεκριμένοι μεταφορείς. Χρησιμοποιούν τελειωμένα και άχρηστα από καιρό σκάφη, κυρίως φουσκωτά. Μόλις φτάσουν στα διεθνή ύδατα τα φουντάρουν προκειμένου να επιληφθεί η Ελληνική πλευρά από κει και πέρα για τη διάσωση.

Η ΕΕ κλείνει τα μάτια ενώ γνωρίζει ότι αν ήθελε η τουρκική πλευρά το θέμα θα είχε εκλείψει στη γέννησή του. Προς το σκοπό αυτό κινούνται και οι τυχόν παραχωρήσεις και ανταλλάγματα προς την τουρκική πλευρά δίνοντας υποσχέσεις για συνδιαχείριση στο Αιγαίο κλπ. κλπ.

Πάλι δλδ στου κασίδη το κεφάλι και χωρίς επιπτώσεις για την ίδια την ΕΕ.

duke200
02/11/2015, 21:41
τα κυκλωματα με τους μετανάστες δυστυχώς συμπεριλαμβάνουν και αρκετους απο Ελλάδα μεριά, ακόμα και λιμενικούς (μέχρι και τουλάχιστον πρίν αρχίσει το μεγάλο κύμα, για μετά δεν ξέρω).

η μεταναστευτική πολιτική στην Ελλαδα (όπως και όλες οι άλλες πολιτικές) είναι αστεία.

τους μετανάστες που τόσα χρόνια πιάνανε τους μπαρκάρανε σε ένα καράβι και τους παρατάγανε χύμα στον Πειραια συνοδεια ενός λιμενικού. Καμία μέριμνα για προσωρινή κράτηση, καμία περίθαλψη και υγειονομικό έλεγχο, καμία διακρατική συμφωνία, καμία επιλογή μεταξύ των πραγματικών προσφύγων και των κάθε λογής (λίγων σχετικα) εγκληματιών που εισέρχονταν μαζί με τους μετανάστες. Και τωρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι τρέχουμε άρπα κόλα και ότι να ναι να κλείσουμε τρύπες, όπως γίνεται πάντα και σε κάθε πρόβλημα σε αυτη τη χώρα.

MG-KTiNoS
02/11/2015, 22:24
Η κωλομάντρα πρέπει να πε΄σει εδώ και τώρα
έχει κοστίσει λεφτά σ εμάς, έχει κοστίσει ζωές στους πρόσφυγες.

Ο τράγος λέει σαχλαμάρες.
ΤΟ πρόβλημα είναι ο πόλεμος
:p

dimmie_72
02/11/2015, 22:52
Νάχαμε να λέγαμε.

Όποιος έχει ζήσει το θέμα από τα μέσα μπορεί μόνον να καταλάβει πρακτικά τη δυσχέρεια έως αδυναμία διαχωρισμού ενός πολεμικού πρόσφυγα από έναν οικονομικό μετανάστη.

MG-KTiNoS
02/11/2015, 22:55
Νάχαμε να λέγαμε.

Όποιος έχει ζήσει το θέμα από τα μέσα μπορεί μόνον να καταλάβει πρακτικά τη δυσχέρεια έως αδυναμία διαχωρισμού ενός πολεμικού πρόσφυγα από έναν οικονομικό μετανάστη.

Το θέμα παραμένει
Κάποιος μαλάκας έβαλε μια μάντρα έπνιξε 10000 ανθρώπους
και γάμησε και τον τουρισμό στα νησιά
Τώρα αντί να κλαίει και να ζητάει συγνώμη για τη μαλακία που έκανε
φιλοσοφεί στο γενικά κι αόριστα.

nick_VFR
02/11/2015, 23:10
Το θέμα παραμένει
Κάποιος μαλάκας έβαλε μια μάντρα έπνιξε 10000 ανθρώπους
και γάμησε και τον τουρισμό στα νησιά
Τώρα αντί να κλαίει και να ζητάει συγνώμη για τη μαλακία που έκανε
φιλοσοφεί στο γενικά κι αόριστα.

Και να γκρεμιστεί η μάντρα, δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά. Πάλι οι διακινητές θα βυθίζουν τα σαπάκια τους για να αναγκάζουν τις ελληνικές αρχές να μαζεύουν τους μετανάστες.

Εκτός ίσως αν απλά ανοίξουμε τα σύνορα μας. Γιατί όμως καμμία χώρα στον κόσμο (από όσο γνωρίζω) δεν έχει υιοθετήσει παρόμοια στρατηγική; Γιατί ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν μηχανισμούς ελέγχου στα σύνορα τους, ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και κυρίως ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αν θα αφήσουν κάποιον να μπει στο έδαφος τους;

duke200
02/11/2015, 23:16
Νάχαμε να λέγαμε.

σε συνθήκες προσωρινής κράτησης τα "φυντάνια" θα κάνουν μπαμ, αμα δεν είσαι στραβός.

MG-KTiNoS
03/11/2015, 00:10
Και να γκρεμιστεί η μάντρα, δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά. Πάλι οι διακινητές θα βυθίζουν τα σαπάκια τους για να αναγκάζουν τις ελληνικές αρχές να μαζεύουν τους μετανάστες.

Εκτός ίσως αν απλά ανοίξουμε τα σύνορα μας. Γιατί όμως καμμία χώρα στον κόσμο (από όσο γνωρίζω) δεν έχει υιοθετήσει παρόμοια στρατηγική; Γιατί ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν μηχανισμούς ελέγχου στα σύνορα τους, ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και κυρίως ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αν θα αφήσουν κάποιον να μπει στο έδαφος τους;

πριν τη μάντρα δεν πνήγονταν γιατί περναγαν από το ποτάμι και έφευγαν πάνω.
Χαμπάρι δεν είχαμε πάρει.
Ο κύριος Παπουτσής όμως (ναι αυτός του Σαμίνα) είχε τη φοβερή ιδέα
Θέμα απόφασης δεν υπάρχει γιατί τους πρόσφυγες πολέμου τους πέρνεις θες δε θες.
(ΟΗΕ)
Όπως πήραν τους Κύπριους οι Άγγλοι πχ

dimmie_72
03/11/2015, 07:09
πριν τη μάντρα δεν πνήγονταν γιατί περναγαν από το ποτάμι και έφευγαν πάνω.
Χαμπάρι δεν είχαμε πάρει.

Έτσι ακριβώς, πριν τη μάντρα απλώς ανατινάσσονταν!

Πριν τη μάντρα και πάνω από 2 10ετίες το 80 και το 90 υπήρχαν "προστατευτικά" ναρκοπέδια στη Ν. Βύσσα και λοιπά περάσματα με το πρόσχημα της άμυνας, που είχαν όμως νάρκες κατά προσωπικού αντί αντι-αρματικές.

Δεκάδες Κούρδοι φουκαράδες διαμελίστηκαν η σκοτώθηκαν προσπαθώντας να περάσουν τα σύνορα. Ούτε 1 πολίτης δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε 1 αριστερό κόμμα δεν έκανε έστω και 1 επερώτηση στη Βουλή, ούτε 1 φωνή διαμαρτυρίας δεν ακούστηκε.

Τα ναρκοπέδια ήρθησαν ευτυχώς μετά τη διεθνή κατακραυγή και πλήρη απουσία των όψιμων αγανακτισμένων.

Pan (dvs)
03/11/2015, 08:15

Νικολα,δεν χρειαζεται να γκρεμισεις ολοκληρη την μαντρα.Γκρεμιζεις κανα δυο σημεια και γινεται η δουλεια,Αν δεν κανω λαθος ο τοιχος ειναι καμμια εικοσαρια χιλιομετρα και τα συνορα μας στον Εβρο πανω απο εκατο.Οποτε δεν χρειαζεται να γκρεμισουμε ουτε αυτα τα λιγα μετρα.
Οι δουλεμποροι σκοπιμα τους κατευθυνουν στα νησια μας.Απο την μια βγαινει καλο μεροκαματο και απο την αλλη ο μεγας σουλτανος θεωρει οτι εχει ενα ακομη διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια του.

GFawkes
03/11/2015, 08:31
Με μεγαλη χαρα και διχως καμια εκπληξη διαβαζω τους υπερ-φιλελεύθερους να ζητουν το ξήλωμα του φραχτη για ανθρωπιστικούς λογους.

Αλλα δεν ακουω τους ιδιους και τα κεντρα που τους συμβουλεύουν να κανουν ουτε μια αναφορα στην πηγη του προβλήματος η οποια είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Οσοι λοιπόν νιώθουν υποχρέωση προς τους πραγματικούς πρόσφυγες οι οποίοι είναι 20-30% του συνόλου, μπορει να καταταγεί στον στρατο που πολεμα το ΙΣΙΣ, όχι απαραίτητα σαν στρατιώτης/μαχητης αλλα σαν νοσοκόμος, παιδαγωγός, κλόουν, μάγειρας, γιατρός μασέρ και ότι γουστάρει.
Το να απαιτει να γκρεμιστουν να συνορα για τα οποια ο λαος μας εχει χύσει-και χύνει- άπειρο αίμα, άπειρες θυσίες και πονο τοτε είναι πρακτορισκος, ανεγκέφαλος ή απλα χαζοβιόλης, ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ισραήλ που κρύβονται πίσω από το ΙΣΙΣ.

Τοσα χρονια που γινοντουσαν τα ιδια σε Σομαλια, Αιθιοπια, Σουδαν, Κονγκο δεν σας ειδα να σας πιανει ο πονος….

Σιγουρα εικονες με τα πνιγμενα παιδια είναι κατι το οποιο απευχόμαστε ολοι, αλλα αντίστοιχες εικονες από ακεφαλα μωρα και παιδια, ανθρωπους διαμελισμένους στην Παλμύρα κλπ γιατι δεν μας συγκινουν;
Εάν θελεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να λυσεις ένα προβλημα, χτυπας την πηγη του, δεν αλείφεις λαδι ΜΕΤΑ στην πληγη…

MG-KTiNoS
03/11/2015, 08:48
Με μεγαλη χαρα και διχως καμια εκπληξη διαβαζω τους υπερ-φιλελεύθερους να ζητουν το ξήλωμα του φραχτη για ανθρωπιστικούς λογους.

Αλλα δεν ακουω τους ιδιους και τα κεντρα που τους συμβουλεύουν να κανουν ουτε μια αναφορα στην πηγη του προβλήματος η οποια είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Οσοι λοιπόν νιώθουν υποχρέωση προς τους πραγματικούς πρόσφυγες οι οποίοι είναι 20-30% του συνόλου, μπορει να καταταγεί στον στρατο που πολεμα το ΙΣΙΣ, όχι απαραίτητα σαν στρατιώτης/μαχητης αλλα σαν νοσοκόμος, παιδαγωγός, κλόουν, μάγειρας, γιατρός μασέρ και ότι γουστάρει.
Το να απαιτει να γκρεμιστουν να συνορα για τα οποια ο λαος μας εχει χύσει-και χύνει- άπειρο αίμα, άπειρες θυσίες και πονο τοτε είναι πρακτορισκος, ανεγκέφαλος ή απλα χαζοβιόλης, ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ισραήλ που κρύβονται πίσω από το ΙΣΙΣ.

Τοσα χρονια που γινοντουσαν τα ιδια σε Σομαλια, Αιθιοπια, Σουδαν, Κονγκο δεν σας ειδα να σας πιανει ο πονος….

Σιγουρα εικονες με τα πνιγμενα παιδια είναι κατι το οποιο απευχόμαστε ολοι, αλλα αντίστοιχες εικονες από ακεφαλα μωρα και παιδια, ανθρωπους διαμελισμένους στην Παλμύρα κλπ γιατι δεν μας συγκινουν;
Εάν θελεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να λυσεις ένα προβλημα, χτυπας την πηγη του, δεν αλείφεις λαδι ΜΕΤΑ στην πληγη…

Η κωλομάντρα πρέπει να πε΄σει εδώ και τώρα
έχει κοστίσει λεφτά σ εμάς, έχει κοστίσει ζωές στους πρόσφυγες.

Ο τράγος λέει σαχλαμάρες.
ΤΟ πρόβλημα είναι ο πόλεμος
:p

To ISIS είναι 1 από τους 5 στρατούς.
Έχει άλλους 4. (που Άγιοι δεν είναι)

Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι άνθρωποι πνήγονται
και έχουμε φτάσει τους 10000 νεκρούς
(γιατί μόνο το 40% βρήσκουμε, τους άλλους τους τρων τα πσαργια)
ΑΜΗΝ
δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό

και κάτι ακόμα....
Ένα καλό μπουφάν και ένα καλό ζευγάρι παπούτσια
μπορεί να χωρίς τη ζωή από το θάνατο

Joyrider
03/11/2015, 09:05
Πωωω τι μλκς είμαι. Πρέπει πάνω στο χαμό να μοίρασα γάλα και αδιάβροχα και σε μη προσφυγόπουλα. Με κορόιδεψαν τα παλιόπαιδα.

GFawkes
03/11/2015, 09:05
To ISIS είναι 1 από τους 5 στρατούς.
Έχει άλλους 4. (που Άγιοι δεν είναι)

Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι άνθρωποι πνήγονται
και έχουμε φτάσει τους 10000 νεκρούς
(γιατί μόνο το 40% βρήσκουμε, τους άλλους τους τρων τα πσαργια)
ΑΜΗΝ
δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό

και κάτι ακόμα....
Ένα καλό μπουφάν και ένα καλό ζευγάρι παπούτσια

Πως γκενεν αυτο...

δεν καταλαβα τιποτε-αληθεια
πολλες οι νεες λεξεις.
:confused:

κλαιν μαιν

GFawkes
03/11/2015, 09:29
Μαλιστα

.....
Και με τη βούλα, άβατο στον Σκορπιό του Ριμπολόβλεφ

http://www.capital.gr/forum/thread/5381880?page=1&messageId=5382035

Να ανοιξουμε τα συνορα ειπατε;

να γκρεμισουμε τους φραχτες;

ναι...

μαλιστα...μαλιστα....

μαλλον θα ανοιξουμε για τους αλλους και θα μπουμε εμεις πισω απο φραχτες.....

Αρε Τζιμακο...

https://www.youtube.com/watch?v=G1vl1v01Ui4

Σουζανα.....η π@ταν@ η ζωη...

να μην ειχα μεινει στο κομμα....υπουργος θα ημουν!!

Ζεύκας
03/11/2015, 10:42
το 90% των αγροτών δηλώνει εισόδημα μέχρι 5000 (http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/03/koinwnia-eisodima-agrotes-_n_8458836.html?utm_hp_ref=greece)

πάρτε τώρα το μνημόνιο για να στρώσετε επιδερμίδα

BLiTzER
03/11/2015, 10:50
το 90% των αγροτών δηλώνει εισόδημα μέχρι 5000 (http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/03/koinwnia-eisodima-agrotes-_n_8458836.html?utm_hp_ref=greece)

Δεν κατάλαβα. Με τα νέα μέτρα το πιο πιθανό είναι και το 1% που δηλώνει πάνω από 30κ, του χρόνου να δηλώσει χιλιάρικο :lol:

el_hymador
03/11/2015, 10:55
Προτείνω οποιοσδήποτε Έλληνας την κάνει για το εξωτερικό, καθαρά για οικονομικούς λόγους, να το κάνει με φουσκωτό σωσίβιο πάπια, διασχίζοντας την Αδριατική... και καλή τύχη...

Πνίγονται μωρά και άνθρωποι στο Αιγαίο και εμείς ψ*λάρουμε παίζοντας με τις λέξεις.

byron
03/11/2015, 11:34
Προτείνω οποιοσδήποτε Έλληνας την κάνει για το εξωτερικό, καθαρά για οικονομικούς λόγους, να το κάνει με φουσκωτό σωσίβιο πάπια, διασχίζοντας την Αδριατική... και καλή τύχη...

Πνίγονται μωρά και άνθρωποι στο Αιγαίο και εμείς ψ*λάρουμε παίζοντας με τις λέξεις.

+990

ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο, είναι προσβολή για κάθε άνθρωπο. Οκ, κανείς μας δεν μπορεί να πάρει στην πλάτη του την δυστυχία του πλανήτη, αλλά όταν πηδάνε στο νερό 200-300.000 άνθρωποι με τα παιδιά τους αγκαλιά, δεν το κάνουν για πλάκα. Είναι τραγικό ρπμ...

Όσο και αν γνωρίζω ποιός φταίει, τι θα μπορούσε να έχει γίνει και τι δεν γίνεται, όλο αυτό που βλέπω με αρρωσταίνει. Πορτοκαλί θάλασσα ανθρώπων που ψάχνουν σωτηρία. Τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται στα κρεββατια τους. Ούτε σε φουσκωτά, ούτε σε βαγόνια, ούτε σε ρεματιές, ούτε στον βυθό του Αιγαίου. Τέλος .-

Στα @@ μου αν είναι ευθύνη του ISIS, Asad,Τούρκων,US, EE, και του πλανήτη ολόκληρου. Μακάρι να σαπίζουν στην αιωνιότητα τα καθάρματα.

GFawkes
03/11/2015, 12:39
αδελφια

ΣΩΘΗΚΑΜΕ

Γ@μηστερη ιδεα...

http://www.capital.gr/oikonomia/3077486/oi-telikes-apofaseis-gia-ta-cocos-ti-pososta-tha-kratisei-to-txs
Πώς θα γίνει η έκδοση των CoCos

Το επιτόκιο 8% και τον τρόπο λειτουργίας των μετατρέψιμων ομολόγων (CoCos) με τα οποία το ΤΧΣ θα καλύψει τις επιπλέον κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών, επιβεβαιώνει η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με αριθμό 36 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αρ. 135 με ημερομηνία 2/11/15.

Ουρες στα γραφεια των bond brokers....Greek OATs
με την ....εγγυηση του ελληνικου δημοσιου
(αυτου που κουρεψε 70%, που ηθελε να φυγει απο την ευρωπη των Ιουλιο, που ελεγε να πιστολιασει τις αγορες....ε ΑΥΤΟΥ)

να θυμηθουμε λιγο τα Perpetuities

344185

μμμμ....χαμος θα γινει

tsompanis
03/11/2015, 13:20

Το άρθρο μιλάει για καθαρό εισόδημα. Όχι τζίρους. Φυσικά και είναι πολλοί αυτοί που φοροδιαφευγουν. Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι οι περισσότεροι αγρότες βγάζουν πάνω από 5 χιλιάρικα? Μαζί με τις επιδοτήσεις πάνε στα 10-12 χιλιάρικα. Και άμα τις κοψουνε θα κλείσουν οι μισοί και βάλε.

Επίσης εκεί που έχουμε φτάσει, οι περισσότεροι αγρότες γράφουν στα παπαρια τους το νέο μνημόνιο. Στην τελική θα σφάξουν και ένα ζωντανό, θα το κρεμάσουν σε ένα δέντρο και θα τρώνε κάργα
Εσείς στις πόλεις να δω πως θα την βγάλετε καθαρή

sniper
03/11/2015, 13:22
Το άρθρο μιλάει για καθαρό εισόδημα. Όχι τζίρους. Φυσικά και είναι πολλοί αυτοί που φοροδιαφευγουν. Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι οι περισσότεροι αγρότες βγάζουν πάνω από 5 χιλιάρικα? Μαζί με τις επιδοτήσεις πάνε στα 10-12 χιλιάρικα. Και άμα τις κοψουνε θα κλείσουν οι μισοί και βάλε.

Επίσης εκεί που έχουμε φτάσει, οι περισσότεροι αγρότες γράφουν στα παπαρια τους το νέο μνημόνιο. Στην τελική θα σφάξουν και ένα ζωντανό, θα το κρεμάσουν σε ένα δέντρο και θα τρώνε κάργα

Tι γεύση έχουν οι αγρότες;

tsompanis
03/11/2015, 13:27
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα:D

Cpt. Haddock
03/11/2015, 13:30

Αναλογως του τί καλλιεργουν/εκτρεφουν :D

nicksior
03/11/2015, 13:33

Σήμερα κοτόπουλου.

Θα φανεί στις "κινητοποιήσεις"

Παλιές εποχές θα είχαν οργώσει την άσφαλτο

GFawkes
03/11/2015, 13:36
Σήμερα κοτόπουλου.

Θα φανεί στις "κινητοποιήσεις"

Παλιές εποχές θα είχαν οργώσει την άσφαλτο

:bawl::beer:

Pan (dvs)
03/11/2015, 14:24

Οι περισσοτεροι μαλλον εχουνε στο νου τους,τους μεγαλοαγροτες της Θεσσαλιας,ξερεις αυτους που δειχνει η τΕλεοραση να κυκλοφορουνε με τζιπαρες και να κανουνε τα ξενυχταδικα λαμπογυαλα.

Οσοι ομως κυκλοφορουνε στην υπαιθρο,ειδικα στις ορεινες περιοχες, γνωριζουμε οτι για να βγαλει ο αλλος 10-12000 χιλιαρικα ,"πρεπει να του γινει ο Ταχας να (https://egiannina.wordpress.com/2014/10/11/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF/)".

nicksior
03/11/2015, 14:33
Οι περισσοτεροι μαλλον εχουνε στο νου τους,τους μεγαλοαγροτες της Θεσσαλιας,ξερεις αυτους που δειχνει η τΕλεοραση να κυκλοφορουνε με τζιπαρες και να κανουνε τα ξενυχταδικα λαμπογυαλα.......
.

Για να μη περεξηγηθώ, αυτούς εννοώ ..
Επειδή κι εγώ κυκλοφορώ στις δυσπρόσιτες ορεινές και όχι μόνο, περιοχές...

:wave2:

Ζεύκας
03/11/2015, 14:40

τέλεια, και πριν το κάνουν ας επιστρέψουν τις τζιπάρες και τα γερμανικά αμάξια στην ΕΕ
και ας ξυλώσουν τις ελιές από τις πρώην καμμένες εκτάσεις και να αφήσουν τα καταπατημένα κτήματα
και και και...

α και που'σαι, κτήμα έχω κι εγώ στο πατρικό μου δεν σκιάζομαι.

άμα θέλουν συμπαράσταση υπάρχουν ουκ ολίγοι γιατροί, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι κ υδραυλικοί να κλάψουν παρεάκι

Eversman
03/11/2015, 14:52
Επίσης εκεί που έχουμε φτάσει, οι περισσότεροι αγρότες γράφουν στα παπαρια τους το νέο μνημόνιο.

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι, τί νομίζεις ότι κάνουμε πλέον :D No money, no honey και αυτοσυντήρηση.

tsompanis
03/11/2015, 16:33
Πάντως το έχουν καταφέρει μια χαρά να μας βάλουν σε 10 πλευρές και να κοπανιόμαστε μεταξύ μας να τετραγωνισουμε τον κύκλο!

@ Ζεύκας αφού έχεις κτήμα γιατί δεν το καλλιεργεις να κυκλοφορείς και εσύ με τζιπαρες?

MG-KTiNoS
03/11/2015, 16:50
Πως γκενεν αυτο...

δεν καταλαβα τιποτε-αληθεια
πολλες οι νεες λεξεις.
:confused:

κλαιν μαιν

τι είναι κλαίν μάιν?

MG-KTiNoS
03/11/2015, 16:52
τέλεια, και πριν το κάνουν ας επιστρέψουν τις τζιπάρες και τα γερμανικά αμάξια στην ΕΕ
και ας ξυλώσουν τις ελιές από τις πρώην καμμένες εκτάσεις και να αφήσουν τα καταπατημένα κτήματα
και και και...

α και που'σαι, κτήμα έχω κι εγώ στο πατρικό μου δεν σκιάζομαι.

άμα θέλουν συμπαράσταση υπάρχουν ουκ ολίγοι γιατροί, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι κ υδραυλικοί να κλάψουν παρεάκι

Φαρμακοποιούς ξέχασες....

Pan (dvs)
03/11/2015, 17:27
τι είναι κλαίν μάιν?

Μαλλον αυτο θα εννοει.

Τo Κλάιν Μάιν αποτέλεσε το πρώτο γυράδικο που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (χρονολογείται από το 1940) και η ίδρυσή του συνδέεται με την ανακάλυψη του καλαμακίου. Ιδρυτές του ήταν οι Γερμανοί Αδόλφος Κλάιν και Τόμας Μάιν. Οι δύο εν λόγω χωριατόβλαχοι δήθεν πρωτευουσιάνοι αποτέλεσαν Νομάρχες των Καγκουροχωρίων και υμνούνται καθημερινά έως και σήμερα για την προσφορά τους στην επιστήμη με την γνωστή έκφραση Κλάιν Μάιν.

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%AC%CE%B9%CE%BD_%CE%9C%CE%AC%CE%B9%CE%BD

Bob_o_mastoras
04/11/2015, 00:08
Oι τραπεζες ειναι ευαγεις οργανισμοι και ο νεοφιλελευθερισμος-καπιταλισμος προαγει το καλο του ανθρωπου...

http://money.cnn.com/2012/12/10/news/companies/hsbc-money-laundering/

Ξεπλεναν (ο κολοσος HSBC) κανονικοτατα και για χρονια τα λεφτα των λατινοαμερικανικων καρτελ ναρκωτικων (μιλαμε για χιλιαδες τονους σκληρων ναρκωτικων και δισεκατομυρια κερδη) και τη σκαπουλαραν με ενα προστιμο ισο με τα κερδη πεντε εβδομαδων... :a46:

MG-KTiNoS
04/11/2015, 07:50
Oι τραπεζες ειναι ευαγεις οργανισμοι και ο νεοφιλελευθερισμος-καπιταλισμος προαγει το καλο του ανθρωπου...

http://money.cnn.com/2012/12/10/news/companies/hsbc-money-laundering/

Ξεπλεναν (ο κολοσος HSBC) κανονικοτατα και για χρονια τα λεφτα των λατινοαμερικανικων καρτελ ναρκωτικων (μιλαμε για χιλιαδες τονους σκληρων ναρκωτικων και δισεκατομυρια κερδη) και τη σκαπουλαραν με ενα προστιμο ισο με τα κερδη πεντε εβδομαδων... :a46:

ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ ! ! ! ! !

ΑΥτό στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ΠΟΤΕΣ!!!!

:rolleyes:

υγ
τα δις κέρδη που λεει παίζει να είναι το λεπτό.... ή και πιο λίγο

GFawkes
04/11/2015, 08:14
τι είναι κλαίν μάιν?

Ειναι η απαντηση στα:
Πνήγονται
Βρήσκουμε
Πσαργια

δεν ειναι ξεκαθαρρο;

amyroukai
04/11/2015, 08:21
Μα κι εσυ...

Οι ανορθογραφοι του φορουμ εδωσαν σκληρο αγωνα για την ελευθερια της γραφης οπως να'ναι αρκει φωνητικα να ειναι ιδια, τον οποιο κερδισαν. Θες να μετατρεψεις ακομα ενα "ναι" σε "οχι"; αιδως αθηναιοι.

MG-KTiNoS
04/11/2015, 08:25
Ειναι η απαντηση στα:
Πνήγονται
Βρήσκουμε
Πσαργια

δεν ειναι ξεκαθαρρο;

όχι δεν ιναι...

Μα κι εσυ...

Οι ανορθογραφοι του φορουμ εδωσαν σκληρο αγωνα για την ελευθερια της γραφης οπως να'ναι αρκει φωνητικα να ειναι ιδια, τον οποιο κερδισαν. Θες να μετατρεψεις ακομα ενα "ναι" σε "οχι"; αιδως αθηναιοι.

εγώ πάντως αθηνέος δεν είμαι.... οπότε ....
αλλού τα λεΣ

amyroukai
04/11/2015, 08:33
Νικολα προφανως τα λεω σε αυτον που quοteαρα. Με χιουμοριστικό πνεύμα. Ξεχασα το ιμοτικον, ομολογουμενως.

"Αθηναίους" λογιζω τους κατοίκους, γιατί δεν ξέρω και δεν σκάω για την σκούφια κανενός.

GFawkes
04/11/2015, 08:57
El Tango De Roxanne
https://www.youtube.com/watch?v=l_7_JJG_Rxo

Καταπληκτικο το βιολι στην εισαγωγη
:a022:

byron
04/11/2015, 09:35
ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ ! ! ! ! !

ΑΥτό στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ΠΟΤΕΣ!!!!

υγ
τα δις κέρδη που λεει παίζει να είναι το λεπτό.... ή και πιο λίγο

Ποια Ελλάδα και ποιες τράπεζες ρε σεις τσαμπουνάτε;
Ελβετία, Λουξεμβούργο, UK μέσω offshore κτίσεων, Σιγκαπούρη και καμιά δεκαριά ακόμα ευυπόληπτα κράτη, υπάρχουν (κυριολεκτικά) λόγω του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που κάνουν...

Άιντε...στο επόμενο μάθημα θα μάθουμε πως τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός.

amyroukai
04/11/2015, 09:55

Αυτό να το δεχτώ. Για τον Άη Βασίλη μη μου πεις κουβέντα δεν θα το αντέξω.

blackbusa
04/11/2015, 09:59
Αυτό να το δεχτώ. Για τον Άη Βασίλη μη μου πεις κουβέντα δεν θα το αντέξω.

https://www.youtube.com/watch?v=sbKQdxuNjAo

Ichigo
04/11/2015, 12:31
Τι έγινε έχασα επεισόδια εδώ; Από δημοσιουπαλληλοφάγοι γίναμε αγροτοφάγοι; :cry:

MG-KTiNoS
04/11/2015, 12:45
Ποια Ελλάδα και ποιες τράπεζες ρε σεις τσαμπουνάτε;
Ελβετία, Λουξεμβούργο, UK μέσω offshore κτίσεων, Σιγκαπούρη και καμιά δεκαριά ακόμα ευυπόληπτα κράτη, υπάρχουν (κυριολεκτικά) λόγω του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που κάνουν...

Κάνεις λάθος....
:)

Bob_o_mastoras
04/11/2015, 13:37

:nono:

Στο επομενο μαθημα διδασκουμε σκοποβολη και ανθρωπινη ανατομια.. :smokin:

Προφανως ρε Βυρωνα δεν πεφτω απο τα συννεφα, ουτε μου κανει εντυπωση εμενα.. Το ποσταρω μπας και το δει κανενας που θα του κανει!

byron
04/11/2015, 13:56
Κάνεις λάθος....
:)

Για πες...

Pan (dvs)
04/11/2015, 14:06
Για πες...

Ο πελαργος τα φερνει.

spyrakos35
04/11/2015, 14:08
Ο πελαργος τα φερνει.

:moutza:

nikos_abel
04/11/2015, 14:11
https://www.youtube.com/watch?v=sbKQdxuNjAo

https://www.youtube.com/watch?v=36GCetKburU

Panos76
04/11/2015, 14:27
Ο πελαργος τα φερνει.

και τον πελαργό ποιος τον :a021:

GFawkes
04/11/2015, 14:38
344290

:bawl:

MG-KTiNoS
04/11/2015, 16:55
Για πες...

από κοντά....
:D

Λεφτά να χεις... ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !
:lol:

byron
04/11/2015, 18:41
από κοντά....
:D

Λεφτά να χεις... ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !
:lol:

Τι από κοντά ρε MG, θα μας τρελλάνεις? Τι θα μου πεις από κοντά πως κάνω λάθος...? Πως η Ελβετία, Λουξεμβούργο, Channel islands κλπ πλυντήρια ανά την οικουμένη ΔΕΝ ξεπλένουν μαύρο χρήμα?

sniper
04/11/2015, 19:27
Τι από κοντά ρε MG, θα μας τρελλάνεις? Τι θα μου πεις από κοντά πως κάνω λάθος...? Πως η Ελβετία, Λουξεμβούργο, Channel islands κλπ πλυντήρια ανά την οικουμένη ΔΕΝ ξεπλένουν μαύρο χρήμα?

Θα σε μπέρδεψε με άλλον και θα μιλάει για deal με βιάγκρα.

MG-KTiNoS
05/11/2015, 18:14

δεν υπάρχει λόγος να πας μέχρι εκεί...
και η Ελλάδα μια χαρά ξεπλαίνει

Θα σε μπέρδεψε με άλλον και θα μιλάει για deal με βιάγκρα.
Δεν εκθέτω ΠΟΤΕ τους πελάτες μου
:smokin:

Endo με ταξί
Οι άνθρωποι που μου ζητάν τζάμπα φάρμακα κάθε μέρα είναι όλα και πιο πολλοί.
Έγινε βαρύ το πράμα παίδες...

tsompanis
05/11/2015, 23:54
δεν υπάρχει λόγος να πας μέχρι εκεί...
και η Ελλάδα μια χαρά ξεπλαινει
:
Σε αυτό θα συμφωνήσω. Και με τον λήθαργο των κρατικών υπηρεσιών, καθαρίζει αποτελεσματικα, δεν αφήνει λεκέδες και δίνει λάμψη και φρεσκάδα που διαρκεί οοοολη μέρα! :lol:

MG-KTiNoS
06/11/2015, 09:20
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ ανέρχονται σε 1,8 δισ ευρώ, εκ των οποίων το 40% αφορά στις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες δεν έχουν πληρωθεί ούτε για το σύνολο του 2014.

dimmie_72
06/11/2015, 10:15
Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ ανέρχονται σε 1,8 δισ ευρώ, εκ των οποίων το 40% αφορά στις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες δεν έχουν πληρωθεί ούτε για το σύνολο του 2014.

Χεστήκαμε για τις φαρμακοβιομηχανίες. Αυτές έτσι κι αλλιώς θα μετακυλήσουν τη χασούρα στον πελάτη.
Μπορεί σε παρακαλώ να κρατά πληρωμένα τα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα κέντρα νοσηλείας κλπ ώστε να παραμένουν ανοιχτά; :rolleyes:

sniper
06/11/2015, 10:24
Χεστήκαμε για τις φαρμακοβιομηχανίες. Αυτές έτσι κι αλλιώς θα μετακυλήσουν τη χασούρα στον πελάτη.
Μπορεί σε παρακαλώ να κρατά πληρωμένα τα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα κέντρα νοσηλείας κλπ ώστε να παραμένουν ανοιχτά; :rolleyes:

Οι αρρώστιες του ΕΟΠΥΥ (ή όπως αλλιώς λεγόταν στο παρελθόν) έρχονται από το βαθύ παρελθόν.... Από το 1996 που θυμάμαι, ΙΚΑ-Νοσοκομεία-κλπ χρωστούσαν σε φαρμακοβιομηχανίες, εμπόρους ιατρικών μηχανημάτων, αναλωσίμων κλπ δις δραχμες (τότε) αλλά δεν ακουγόταν κιχ (πλην κάποιων που έκαναν αγωγές μόνο και μόνο για να διασφαλίσουν τη θέση τους) και το έβλεπαν σαν μεσοπρόθεσμο δανεισμό γιατί και τα έπαιρναν τελικά αλλά είχαν και λίπος 300-400%.

Αν δεν μπει τάξη και δεν υπάρχει έλεγχος πραγματικός στα έξοδα, κλάιν μάιν περίθαλψη θα έχουμε.

MG-KTiNoS
06/11/2015, 10:28

:cry:

Αν δεν μπει τάξη και δεν υπάρχει έλεγχος πραγματικός στα έξοδα, κλάιν μάιν περίθαλψη έχουμε.

χωρίς θα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει έλεγχος και ούτε πάει για κει το πράμα.
ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
και αναλογιζόμενος τις συνέπειες θέλω να κάνω την .... προσευχή μου !

Κάποιος είχε γράψει πριν από λίγες μέρες ότι
-Το πάρτι στα νοσκομεία δεν έχει τελειώσει
απλά έχει γίνει μέμπερς όνλι
:cry:

υγ
Όποιος θέλει ας έρθει να κάτσει εδώ να τι δει τι λέω....

amyroukai
07/11/2015, 18:36
Μόλις είδα στις ειδήσεις το υπέροχο νέο:

Τη διαμεσολάβηση στις κατασχέσεις στα κόκκινα δάνεια, θα κάνουν ιδιωτικές real estate εταιρίες οι οποίες θα κανονίζουν και το αν θα μεινει ο πρώην ιδιοκτήτης στο σπίτι ως ενοικιαστής.
Εμ θα το παρουν, εμ θα πληρώνεις μεσιτικά για να μείνεις μέσα...
Και κάτι μου λεει ότι οι μεσιτικές θα ανήκουν στην τράπεζα, διπλό όφελος.

Πρώτη/δεύτερη φορά... εμ... ωραίος καιρός.

Bob_o_mastoras
07/11/2015, 19:47
Εμ, το λεγανε οι δεξιοι οτι οι κομμουνιστες θα μας παρουν τα σπιτια, αλλα δεν τους ακουγανε... :lol::cry::lol::cry:

AristidisZ
07/11/2015, 19:54
το ζήτημα με την πρώτη κατοικία και τους πλειστηριασμούς πάντως σηκώνει εν γένει μεγάλη κουβέντα...