View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 4
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
Joyrider
05/12/2015, 20:59
Ναι πρόσφεραν και προσφέρουν
Είτε ιδιωτικά και αυτοβούλως
Είτε συλλογικά σαν σωματεία, διευθύνσεις νομών κλπ
Αν ρωτήσεις θα δεις ότι και από την περιοχή μας έγιναν τέτοιες ενέργειες από άτομα πού μπορεί να βλέπεις κάθε μέρα.
Ναι για μεμονωμένα ξέρω. Για το άλλο ήταν η απορία. οκ.
MG-KTiNoS
05/12/2015, 22:12
http://tvxs.gr/news/ellada/i-germania-den-apozimionei-toys-ellines-thymata-alla-toys-ispanoys-thytes-tis-bermaxt
Εδώ ξερνανε....
:a43:
Κλαίω :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Βαλσαμωμένο τον Ανδρέα Παπανδρέου έχει στο σπίτι του ο Αλέξης Τσίπρας
347655
http://www.tokoulouri.com/politics/tsipras_loves_andreas/
blackbusa
08/12/2015, 04:58
δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα ειναι τραγικο...το λιγοτερο...
https://www.youtube.com/watch?v=een1b8UPVcY
tsompanis
08/12/2015, 06:29
Πολύ σοφή κίνηση να επιβαρύνει η κυβέρνηση τα καύσιμα με τα τέλη κυκλοφορίας.
Ευκαιρία να πληρώσουν χιλιόμετρα οι γεννήτριες οι αντλίες, τα αλυσοπριονα και χιλιάδες άλλα χορτοκοπτικα, θαμνοκοπτικα και άλλα. ...
Μαράζι το είχε το σκαλιστηρι μου να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για να πάει από την αποθήκη στον μπαξε!
εύγε εύγε
amyroukai
08/12/2015, 06:47
Μα το είχαν πει, διεύρυνση της φορολογικής βάσης.
nicksior
08/12/2015, 07:31
Μα το είχαν πει, διεύρυνση της φορολογικής βάσης.
Σωστά!!
Και μια ιδέα, προσφορά στην κυβέρνηση..
Αφου φορολογείται η πρώτη , μήπως θα έπρεπε να φορολογηθεί και η τελευταία....
Κατοικία?
amyroukai
08/12/2015, 08:00
Θέλεις να πεις ότι δεν πληρώνουμε ήδη κάμποσα για το ζήτημα;
Άσ' το...
MG-KTiNoS
08/12/2015, 08:06
Den Υπάρχει κυβέρνηση εδώ και κάτι χρόνια.
(αν υπήρξε και ποτέ δεν ξέρω)
Ότι γουστάρει ο Κοστέλο κάνει.
:wave2:
amyroukai
08/12/2015, 08:15
Μόνο ο κοστέλο; Και ο έλβις μη σου πω.
Δεν υπάρχει ελπίδα ρεεεε...
Πόσο σκουλίκι, πόσα σκατά στο κεφάλι, πόσο βρωμοψυχο γουρούνι, πόσο λωβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος που θα βεβηλώσει τον τάφο του Καζαντζάκη, και θα ζωγραφίσει μια καρδιά ρε?
347830
Ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη, το μνημείο αναφορά για το σύγχρονο Ηράκλειο έχει βεβηλωθεί και έχει εγκαταλειφθεί. Δεν υπάρχει σταυρός, έχουν καλύψει με....σβουράκι την επιγραφή «δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» και έχουν ζωγραφίσει μια καρδιά.
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500044404
Ο ίδιος ο Καζαντζάκης πιστεύω θα έλεγε ''δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος'' ;)
Για τα υπόλοιπα προφανώς μπορούμε να αντιληφθούμε την πλήρη αποχή παιδείας και ήθους από το σπίτι.
Ο ίδιος ο Καζαντζάκης πιστεύω θα έλεγε ''δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος'' ;)
Για τα υπόλοιπα προφανώς μπορούμε να αντιληφθούμε την πλήρη αποχή παιδείας και ήθους από το σπίτι.
Δεν νομίζω πως ο Καζαντζάκης επικαλείται με την φράση αυτή, την ελευθερία (ασυδοσία) του να κάνει κάποιος ότι του κατέβει στο κεφάλι...
Φυσικά και όχι, θα επικαλούταν ίσως την έλλειψη ελπίδας οπότε δεν υπάρχει και λόγος να χαλιέσαι για τίποτα πλέον.
Νομίζω αυτό ακριβώς είναι το νόημα. Όταν δεν έχεις καμία ελπίδα και κανένα φόβο, είσαι, πλέον, απολύτως ελεύθερος.
PortisHead
08/12/2015, 11:11
Ειδες που σου ελεγα στο αλλο thread...οτι στραβο και να πιασεις σε αυτο τον τοπο,αναγεται στην ελληψη παιδειας.
Εκει πρεπει να δοθει ολο το βαρος και ολες οι προσπαθειες.
Δεν υπάρχει ελπίδα ρεεεε...
Πόσο σκουλίκι, πόσα σκατά στο κεφάλι, πόσο βρωμοψυχο γουρούνι, πόσο λωβοτομημένος πρέπει να είναι κάποιος που θα βεβηλώσει τον τάφο του Καζαντζάκη, και θα ζωγραφίσει μια καρδιά ρε?
347830
Ο τάφος του Νίκου Καζαντζάκη, το μνημείο αναφορά για το σύγχρονο Ηράκλειο έχει βεβηλωθεί και έχει εγκαταλειφθεί. Δεν υπάρχει σταυρός, έχουν καλύψει με....σβουράκι την επιγραφή «δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος» και έχουν ζωγραφίσει μια καρδιά.
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500044404
ενταξει για τα υπολοιπα , είναι καθικια …. Αλλά για τον σταυρό…τον έχουν βεβηλώσει χρόνια τώρα τον τάφο του Καζαντζακη...
ενταξει για τα υπολοιπα , είναι καθικια …. Αλλά για τον σταυρό…τον έχουν βεβηλώσει χρόνια τώρα τον τάφο του Καζαντζακη...
Ο Καζαντζάκης ήταν βαθειά θρησκευόμενος. Την θεσμική εκκλησία και τις θρησκείες γενικώς αμφισβητούσε καθώς ερμήνευαν το "θείο" σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα περιορίζοντας την ελευθερία του ανθρώπου.
Πίστευε στην ανώτερη δύναμη, ήταν θαυμαστής του Χριστού ως κάποιου επαναστάτη που πάλεψε για την κοινωνική δικαιοσύνη, και ταυτόχρονα ως βαθύτατος γνώστης των αρχαίων φιλοσόφων που είχαν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το παρόν, ασχολήθηκε βαθύτατα με τις θρησκείες. Κατέκρινε τις πρακτικές τους που δυναστεύουν το παρόν, την επίγεια ζωή, καθώς την θεωρούν απλά ως στάδιο προετοιμασίας της μεταθανατιας ζωής (δυναστεύοντας την ελευθερία του ανθρώπου μέσα από τα πάθη της ελπίδας και του φόβου).
Πάντως, παρόλο που όλη η ζωή του χαρακτηρίζεται από φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν απέρριψε ποτέ το θρησκευτικό στοιχείο κάτι που φαίνεται σε όλα τα έργα του. Η επίκληση του θείου είναι παντού, άσχετα αν η επίσημη εκκλησία δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τίποτα από το έργο του.
Είχε πριν μερικές μέρες στο κανάλι της Βουλής ένα αφιέρωμα στον Ν.Κ...απίστευτα πράγματα. Ο άνθρωπος που προτάθηκε 3 φορές για Νόμπελ, απορρίφθηκε όλες τις φορές από το ελληνικό κράτος, το οποίο έστελνε καθημερινά επιστολές στην Ακαδημία με τις οποίες ζητούσε να ΜΗΝ τιμηθεί με το Νόμπελ ο τεράστιος αυτός λογοτέχνης. Θα ήταν κακό παράδειγμα για την νεολαία της Ελλάδας η βράβευση ενός άθεου και κουμουνιστή και ότι άλλο του απέδωσαν τα σάπια μυαλά της εποχής.
Ο Καζαντζάκης ήταν βαθειά θρησκευόμενος. Την θεσμική εκκλησία και τις θρησκείες γενικώς αμφισβητούσε καθώς ερμήνευαν το "θείο" σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα περιορίζοντας την ελευθερία του ανθρώπου.
Πίστευε στην ανώτερη δύναμη, ήταν θαυμαστής του Χριστού ως κάποιου επαναστάτη που πάλεψε για την κοινωνική δικαιοσύνη, και ταυτόχρονα ως βαθύτατος γνώστης των αρχαίων φιλοσόφων που είχαν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το παρόν, ασχολήθηκε βαθύτατα με τις θρησκείες. Κατέκρινε τις πρακτικές τους που δυναστεύουν το παρόν, την επίγεια ζωή, καθώς την θεωρούν απλά ως στάδιο προετοιμασίας για την μεταθανατιας ζωής (δυναστεύοντας την ελευθερία του ανθρώπου μέσα από τα πάθη της ελπίδας και του φόβου).
Πάντως, παρόλο που όλη η ζωή του χαρακτηρίζεται από φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν απέρριψε ποτέ το θρησκευτικό στοιχείο κάτι που φαίνεται σε όλα τα έργα του. Η επίκληση του θείου είναι παντού, άσχετα αν η επίσημη εκκλησία δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τίποτα από το έργο του.
Είχε πριν μερικές μέρες στο κανάλι της Βουλής ένα αφιέρωμα στον Ν.Κ...απίστευτα πράγματα. Ο άνθρωπος που προτάθηκε 3 φορές για Νόμπελ, απορρίφθηκε όλες τις φορές από το ελληνικό κράτος, το οποίο έστελνε καθημερινά επιστολές στην Ακαδημία με τις οποίες ζητούσε να ΜΗΝ τιμηθεί με το Νόμπελ ο τεράστιος αυτός λογοτέχνης. Θα ήταν κακό παράδειγμα για την νεολαία της Ελλάδας η βράβευση ενός άθεου και κουμουνιστή και ότι άλλο του απέδωσαν τα σάπια μυαλά της εποχής.
Ακριβώς...
γι αυτό και ο σταυρός στον τάφο του έχει μεγάλη ιστορία ,δεν ήταν απ την αρχή , ήταν λόγος προστριβής μεταξύ συγγενών του , εκκλησίας , τοπικών παραγόντων και στο τέλος έμεινε ως ένδειξη «μετάνοιας» και «υποταγής» του «αφορισμένου»..
το θείο που επικαλείται ο Καζαντζακης , δεν είναι ούτε χριστιανικό , ούτε μουσουλμανικό , ούτε βουδιστικό ούτε μπορεί να μπει στα στενά και ανελεύθερα πλαίσια των θρησκειών..
τέλος πάντων , δεν διαφωνούμε και πουθενά ούτε θέλω να ξεκινήσω πάλι κανένα χριστιανοί vs άθεοι…
:beer::beer:
nikos_abel
08/12/2015, 12:00
Ο Νίκος Καζαντζάκης είναι ο ...
...άστο, ότι είπε ο ggs.....
Capital control off (http://www.enikos.gr/data/files/5881eb3cd554ee6e694d445fd60e4f54.pdf) στο Χρηματιστήριο
Πίστευε στην ανώτερη δύναμη, ήταν θαυμαστής του Χριστού ως κάποιου επαναστάτη που πάλεψε για την κοινωνική δικαιοσύνη, και ταυτόχρονα ως βαθύτατος γνώστης των αρχαίων φιλοσόφων που είχαν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και το παρόν, ασχολήθηκε βαθύτατα με τις θρησκείες. Κατέκρινε τις πρακτικές τους που δυναστεύουν το παρόν, την επίγεια ζωή, καθώς την θεωρούν απλά ως στάδιο προετοιμασίας της μεταθανατιας ζωής (δυναστεύοντας την ελευθερία του ανθρώπου μέσα από τα πάθη της ελπίδας και του φόβου).
Έχουν πάψει να μου κάνουν εντύπωση τέτοια φαινόμενα, είναι καθημερινότητα στο Ελλαδιστάν.
Παραδείγματα πραγματικά άπειρα.
Αφήστε τον Καζαντζάκη...
Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η εικόνα θα είχε κινητοποιήσει ήδη τους αρμόδιους στην κυβέρνηση, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες ανωτάτων στελεχών μεγάλων ξένων πολυεθνικών εταιρειών μεταφορών, με τα οποία συνομίλησε η «Κ», ο αστυνομικός διευθυντής στην Ειδομένη στις νέες εκκλήσεις τους χθες να αποκαταστήσει τη σιδηροδρομική επικοινωνία της χώρας με την Ευρώπη, απάντησε πως χωρίς άνωθεν εντολή δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Προφανώς η τήρηση των νόμων είναι στο χέρι και στη διακριτική ευχέρεια του πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου Αλέξη... Μετά κλείνουν επιχειρήσεις/απολύεται κοσμάκης και φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός απο τον κακό μας εαυτό... Αίσχος.
Από εδώ (http://www.kathimerini.gr/841332/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/plan-b-apo-polye8nikes-logw-eidomenhs)
Προφανώς η τήρηση των νόμων είναι στο χέρι και στη διακριτική ευχέρεια του πολυχρονεμένου μας Σουλτάνου Αλέξη... Μετά κλείνουν επιχειρήσεις/απολύεται κοσμάκης και φταίει οτιδήποτε άλλο εκτός απο τον κακό μας εαυτό... Αίσχος.
και καταλήγουμε εδώ
Επειδή όμως φαίνεται ότι είναι δύσκολο να αντιληφθούν πολλοί το εύρος της συντελούμενης για την εθνική οικονομία ζημίας, είναι χρήσιμο να αναφερθεί πως, σύμφωνα με εκτιμήσεις μελέτης της Εθνικής Τράπεζας, η αύξηση της διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων από τον Πειραιά και τους ελληνικούς σιδηροδρόμους θα μπορούσε να φέρει επιπλέον έσοδα της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα δημιουργούσε περίπου 9.000 νέες θέσεις εργασίας. Η συνεισφορά θα μπορούσε να φτάσει τα 5,1 δισ. μέχρι το 2018 και τις 125.000 νέες θέσεις εργασίας, μέσω της ανάπτυξης του δικτύου επιχειρήσεων logistics μεταφορών και μεταποίησης στην περιοχή του λιμανιού του Πειραιά. Αντ’ αυτών στην Ελλάδα σήμερα αποδομούνται και αυτά που με κόπο έχουν κτιστεί σε πείσμα επτά ετών ύφεσης και μαζί τους εκτός από τις θέσεις εργασίας που απειλούνται, η ελπίδα για έναν νέο πυλώνα της εθνικής οικονομίας.
τι να πρωτοδιαβάσεις κάθε μέρα και πόσα να αντέξει αυτή η χώρα. Όποιος μπορεί να κλέψει κλέβει, όποιος μπορεί να κάνει ζημιά κάνει. Όλα χωρίς συνέπειες, χωρίς τιμωρία, χωρίς ηθική, χωρίς αιδώ, για όποιον μπορεί.
Capital control off (http://www.enikos.gr/data/files/5881eb3cd554ee6e694d445fd60e4f54.pdf) στο Χρηματιστήριο
Ναι...μια χαρά δούλεμα.
Πήγαινε να αγοράσεις μετοχή εξωτερικού, ή να επενδύσεις σε Αμοιβαίο που επενδύει στο εξωτερικό να δεις γέλιο. Το αστείο είναι, πως ενω επέτρεψαν τις επενδύσεις σε αμοιβαία που επενδύουν στο εξωτερικό, δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί το προιόν της επένδυσης στο εξωτερικό.
΄Οτι να΄ναι...
Ναι...μια χαρά δούλεμα.
Πήγαινε να αγοράσεις μετοχή εξωτερικού, ή να επενδύσεις σε Αμοιβαίο που επενδύει στο εξωτερικό να δεις γέλιο. Το αστείο είναι, πως ενω επέτρεψαν τις επενδύσεις σε αμοιβαία που επενδύουν στο εξωτερικό, δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί το προιόν της επένδυσης στο εξωτερικό.
΄Οτι να΄ναι...
:lol:
Ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας :lol:
nicksior
08/12/2015, 13:02
Στο μεταξύ κάποιοι άλλοι προχωρούν έτσι..
https://www.youtube.com/watch?v=quWFjS3Ci7A
Cpt. Haddock
08/12/2015, 13:04
Μια και μιλαμε για την Ειδομενη.
Οπως θα ξερετε πριν 2 χρονια ολοκληρωθηκε η γραμμη απο το λιμανι (Ν.Ικονιο), ως το Θριάσιο και απο εκει φευγουν απ'ευθειας 2 τρενα την ημερα με κοντέινερ για το Σοπρουν της Ουγγαριας (ευρωπαϊκο διαμετακομιστικο κεντρο).
Τα εμπορικα τρένα εχουν μεγαλα περιθωρια κέρδους, πραγμα που συνεβαλε και στην αυξηση κερδοφοριας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (η οποια ειναι προς πώληση). Πλέον τα τρένα πανε απο τον Προμαχώνα προς Κούλατα (Βουλγαρια). Μαντεψτε ποιος πληρώνει το έξτρα κοστος. Ναι, σωστα. Η εταιρια που ειχε κερδη, γραφει πλέον ζημιες. Οι οποιες φευγουν απο την τσέπη μας.
Αντε γεια :wave2:
MG-KTiNoS
08/12/2015, 13:53
μπλα μππλα
ΤΡΑΙΝΟΣΕ (η οποια ειναι προς πώληση). μπλα μπλα
Πλέον τα τρένα πανε απο τον Προμαχώνα προς Κούλατα (Βουλγαρια). Μαντεψτε ποιος πληρώνει το έξτρα κοστος. Ναι, σωστα. Η εταιρια που ειχε κερδη, γραφει πλέον ζημιες. Οι οποιες φευγουν απο την τσέπη μας.
Αντε γεια :wave2:
Ο τραινοσέ δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί με υπαλλήλους τους 40 Κλέφτες το Γιαγκούλα, το Νταβέλη και το Μπάμπη το Σουγιά.
Δεν θα μου έκανε καμία αντύπωση αν μάθαινα ότι ήταν προσχεδιασμένο να κλείσουν οι γραμμές.
Den Υπάρχει κυβέρνηση εδώ και κάτι χρόνια.
(αν υπήρξε και ποτέ δεν ξέρω)
Ότι γουστάρει ο Κοστέλο κάνει.
:wave2:
βασικά ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . Αν είναι να βάζει στην θέση του τον κατσαπλιά κομματόσκυλο Φίλη που στο θέμα της αναβάθμισης της παιδείας (που όλοι καίγονται και τσιρίζουν για το που πάμε), πριμοδοτεί με 15 μόρια (!!!!) την συνέντευξη των υποψηφίων Διευθυντών εκπαίδευσης, και αφήνει στην άκρη μόρφωση και εμπειρία στο διδακτικό έργο...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113866128
MG-KTiNoS
08/12/2015, 15:38
βασικά ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . Αν είναι να βάζει στην θέση του τον κατσαπλιά κομματόσκυλο Φίλη που στο θέμα της αναβάθμισης της παιδείας (που όλοι καίγονται και τσιρίζουν για το που πάμε), πριμοδοτεί με 15 μόρια (!!!!) την συνέντευξη των υποψηφίων Διευθυντών εκπαίδευσης, και αφήνει στην άκρη μόρφωση και εμπειρία στο διδακτικό έργο...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!!
Εσύ τα ξέρεις αυτά...
Εγώ είμαι παλιάς σχολής και θέλω η Ελλάδα ν ανοίκει τους Έλληνες.
:mad:
Cpt. Haddock
08/12/2015, 15:41
Εσύ τα ξέρεις αυτά...
Το οποίο τι ακριβως σημαινει πρακτικά; Για πε
dimmie_72
08/12/2015, 15:41
Με τη διαφορά ότι ο Κοστέλο δεν ξέρει, μάλλον ούτε καν υποψιάζεται η φαντάζεται,
πως πήραν τα 2α πτυχία οι δάσκαλοι και καθηγητές
που συναγελάζονται στη λίστα των υποψηφίων Δντών με μόρια
όντας δάσκαλοι-Μαθηματικοί που δεν ξέρουν τι είναι το Ελάχιστο Κοινό Πολλαπλάσιο. :bawl:
Πως προχωράει όποιος έχει τσάτσο, κονέ, κομματική ταυτότητα και ένσημα ως αφισοκολλητής.
Τι χάνεις δλδ?
και θέλω η Ελλάδα ν ανοίκει τους Έλληνες.
Αρε ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!
Το ΠαΣοΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό !!! :tooth: :tooth: :tooth:
MG-KTiNoS
08/12/2015, 15:56
ΤΟ οποίο σημαίνει πρακτικά ότι κοιτάς το σπίτι σου και όχι να κάνεις πίπες στους ξένους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε μέχρι εδώ.
Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και σίγουρα δεν μπορεί να έχει την ανεξαρτησία της Γαλλίας πχ.
Κατανοητό.
Μέχρι όμως να πουλήσεις την ψυχή στη Ζίμενς και σήμερα να έχεις αυτή τη κατάντια που έχεις .....
Ο Κοστέλο θα κοιτάξει να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των εταιρειών που έχει από πίσω.
Και καλά θα κάνει ο άνθρωπος.
Το συμφέρον της χώρας του οφείλεις να το κοιτάς ΕΣΥ.
Τώρα αν δεν μπορείς...
Αρε ΠΑΣΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!
ΤΟ είχε κλέψει ο Αντρέας ΚΑΙ αυτό
(δεν είναι δικό του φυσικά...)
Πως προχωράει όποιος έχει τσάτσο, κονέ, κομματική ταυτότητα και ένσημα ως αφισοκολλητής.
Τι χάνεις δλδ?
Αυτά τα έλεγε ο Καρατζαφέρης και τα έκανε η ΝΔ επί χρόνια και συνεχίζει να τα κάνει ως τώρα.
ΑΥΤΑ μας έφεραν ως εδώ.
:rolleyes:
Εσύ τα ξέρεις αυτά...
Ποιοι είναι Έλληνες;
Δεν αντιστάθηκα καν στον πειρασμό, κλαίω :bawl:
MG-KTiNoS
08/12/2015, 16:02
Ποιοι είναι Έλ....Δεν αντιστάθηκα καν στον πειρασμό, κλαίω :bawl:
Καλά κάνεις και σε λίγο θα έχεις ακόμα πιο πολλούς λόγους απ ότι έχεις τώρα...
Cpt. Haddock
08/12/2015, 16:03
ΤΟ οποίο σημαίνει πρακτικά ότι κοιτάς το σπίτι σου και όχι να κάνεις πίπες στους ξένους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε μέχρι εδώ.
Βασικα ολα αυτα τα χρονια μας εκαναν πιπες, διαφορες καλλονες εισαγωγης με λεφτα των ξενων και γι'αυτο φτασαμε ως εδω. :wave2:
dimmie_72
08/12/2015, 16:06
Ποιοι είναι Έλληνες;
αυτοί που κατάφεραν στο Δημόσιο να κάνουν την συνέντευξη που αποτελεί το top της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ρουσφέτι; (για να επανέλθουμε στο θέμα).
MG-KTiNoS
08/12/2015, 16:06
Βασικα ολα αυτα τα χρονια μας εκαναν πιπες, διαφορες καλλονες εισαγωγης με λεφτα των ξενων και γι'αυτο φτασαμε ως εδω. :wave2:
Οι καλλονές εισαγωγής σου είπαν να τελειώσεις τον πόλεμο το 55 και τις χούντες το 74 ή νομίζεις ότι το ΠΑΣΟΚ ήρθε με παρθενογένεση για να κάνει πιο μεθοδικά και καπάτσα
ότι έκαναν οι άλλοι όλη τους τη ζωή...?
:nono:
αυτοί που κατάφεραν στο Δημόσιο να κάνουν την συνέντευξη που αποτελεί το top της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ρουσφέτι;
Αυτοί που κατάφεραν να κάνουν επενδύσεις με τα λεφτά των φόρων μας και να το παίζουν ελευθερη οικονομία....
με τα ΕΣΠΑ τα οποία ξεκοκκάλισαν και μαζί και κάτι τράπεζες για... ορντεβ...
:D