Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

sniper
26/10/2015, 20:24
Μωρέ και το μνημόνιο με ένα νόμο μουα χα χα χα χα χα χα

Ποιο από τα 3;

teogtp
26/10/2015, 20:28
Σε πελατη μου που εχει οικοπεδο 50-50 με τη γυναικα του,σε αυτον χρεωσανε 50% πανω.

Πανω απο 80 κιλα η γυναικα,πιανεται και αυτη για οικοπεδο ..............
Μηπως............ λεω εγω τωρα...............
:D

amyroukai
26/10/2015, 20:28
Ποιο από τα 3;

ε τότε που τα έλεγε στο #2 που είχε αντικαταστήσει το #1 αναφερόταν. Μετά ήρθε το triton to makriteron.

nickald
26/10/2015, 20:48
Μπορει να εννοουσε το επομενο.... δωστε του αλλη μια ευκαιρια...

GFawkes
27/10/2015, 09:08
Μαζεύτηκαν όλες οι ξανθές και τα βάλανε με τον συγγραφέα του βιβλίου των ανεκδότων που ανέφερε για τις άμυαλες ξανθές .
Και τις λέει ο συγγραφέας . Κορίτσια θα σας κάνω μια ερώτηση και εάν την απαντήσετε θα αναιρέσω το βιβλίο . Ας απαντήσει η εξυπνότερη . Ρωτά λοιπόν ο συγγραφέας . Ποια είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας ?
Έρχεται η εξυπνότερη και του λέει . Μα αυτό είναι δύσκολο , κάτι πιο εύκολο . Τότε όλες οι ξανθές φωνάζουν Δώστης άλλη μία ευκαιρία .
Ξαναρωτά ο συγγραφέας Ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας . Δεν ξέρω απαντά η ξανθιά . Και όλες οι ξανθές από κάτω . Δώστης άλλη μία ευκαιρία .
Ξαναρωτά ο συγγραφέας . Ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας . Η Αθήνα απαντά χαμηλόφωνα η έξυπνη ξανθιά . Και τότε όλες οι ξανθές από κάτω .
ΔΩΣΤΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .

nicksior
27/10/2015, 09:42
Ναι καλά ...

Νά έχεις αυτό ..

343655

Και συ να το ρωτάς ποιά είναι η πρωτεύουσα ...

byron
27/10/2015, 10:09
Κύπρος...

Cyprus opens books on 10-year euro benchmark bond
27-Oct-2015 11:04

By Abhinav Ramnarayan
LONDON, Oct 27 (IFR) - The Republic of Cyprus has opened books on a 10-year euro benchmark bond at a yield in the 4.375% area, according to a lead.
The B3/BB-/B+ rated sovereign has attracted indications of interest of €1.8bn for the bond, including new orders and take up on a switch and tender offer for some of its outstanding bonds.
Guidance compares to Monday's initial price thoughts of 4.50% area.

Οι κουμπάροι αποχαιρέτησαν τα μνημόνια και την τρόϊκα σε 2,5 χρόνια, βγήκαν στις αγορές, λογικό επιτόκιο και θέμα χρόνου να πέσει.

Εμείς, πληρώνουμε την ιδεοληψία πως τα ξεσκίζουμε, και πως λέμε πάρε τα τρία μας στο κουαρτέτο. Αντε, με το καλό και στη συμφωνική ορχήστρα.

sniper
27/10/2015, 10:17
Κύπρος...

Cyprus opens books on 10-year euro benchmark bond
27-Oct-2015 11:04

By Abhinav Ramnarayan
LONDON, Oct 27 (IFR) - The Republic of Cyprus has opened books on a 10-year euro benchmark bond at a yield in the 4.375% area, according to a lead.
The B3/BB-/B+ rated sovereign has attracted indications of interest of €1.8bn for the bond, including new orders and take up on a switch and tender offer for some of its outstanding bonds.
Guidance compares to Monday's initial price thoughts of 4.50% area.

Οι κουμπάροι αποχαιρέτησαν τα μνημόνια και την τρόϊκα σε 2,5 χρόνια, βγήκαν στις αγορές, λογικό επιτόκιο και θέμα χρόνου να πέσει.

Εμείς, πληρώνουμε την ιδεοληψία πως τα ξεσκίζουμε, και πως λέμε πάρε τα τρία μας στο κουαρτέτο. Αντε, με το καλό και στη συμφωνική ορχήστρα.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι οι της κυβέρνησης απλά έλεγαν μ@λακίες με την ελπίδα ότι δεν θα κυβερνήσουν. Δυστυχώς, για εμάς, κυβερνούν (καλά, δεν ορκιζόμαστε κιόλας) με ένα τρόπο τραγικό.
Η αλαζονία ή η αφέλιά τους έχει χτυπήσει ταβάνι, οι κωλοτούμπες εντός κι εκτός συνόρων είναι επαναλαμβανόμενες και αν ήμουν στην θέση του Τσίπρα θα ντρεπόμουν (τουλάχιστον) να εμφανίσω το πρόσωπό μου σε δημόσιο χώρο.

Αντ' αυτού, δηλώσεις επί δηλώσεων (τις περισσότερες φορές αντικρουόμενες), αλλαλούμ και χάος γενικότερα, καμία ελπίδα, κανένα πρόγραμμα...

Η αντιπολίτευση από την άλλη μεριά... ποιος; Κι αυτοί δεν θέλουν να πάρουν την εξουσία γιατί τα αυγά καίνε. Αλλά φωνάζουν για να δικαιολογούν την παρουσία τους...

Απογοήτευση all around.

foogr01
27/10/2015, 10:20
...
Αντε, με το καλό και στη συμφωνική ορχήστρα.

Συμφωνική θα ήταν καλά, αλλά εδώ είμαστε: φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών => φύσα, ρούφα (https://youtu.be/1kWSmdMSVv0?t=67).
Άστα να πάνε..........

GFawkes
27/10/2015, 10:56
Ναι καλά ...

Νά έχεις αυτό ..

343655

Και συ να το ρωτάς ποιά είναι η πρωτεύουσα ...

αυτο θα το ρωτουσα...

πες μου....τι εισαι;
(κορκολης style)
:rolleyes: ¨)

Pan (dvs)
27/10/2015, 14:24
Πανω απο 80 κιλα η γυναικα,πιανεται και αυτη για οικοπεδο ..............
Μηπως............ λεω εγω τωρα...............
:D

Οχι ρε,εξη μηνες την εχει αταιστη.

GFawkes
27/10/2015, 14:57
Οχι ρε,εξη μηνες την εχει αταιστη.

Απο τι αταιστη;

Χρονια παντρεμενοι και ταιζει "αλλου";
:lol:

Pan (dvs)
27/10/2015, 15:00
Απο τι αταιστη;

Χρονια παντρεμενοι και ταιζει "αλλου";

Μπα εχει να πληρωσει ΕΝΦΙΑ και δεν...

PortisHead
27/10/2015, 15:14
Τα λεφτά μας παιρνει.

Από την.άλλη, πάω το σαββατο πάω να πάρω καινούριο σταθερό τηλέφωνο. Όσο περίμενα να το φέρουν από την αποθήκη, στο κατάστημα, σε φτωχή/λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, έφυγαν μετρητά 5 τηλεοράσεις 50ιντσών+ 4Κ και έχασα το μέτρημα πόσες ακόμα στις 30κάτι. Συζητήσεις με τον υπεύθυνο "η LG ή η Samsung έχει το καλύτερο 3D", "αν την πάω μαζί με το ps4 τι θα μου κόψετε" κλπ. Έδωσα μόνο 28 ευρώ και ένιωθα φτωχός συγγενής...

Γκρινιάζουμε αλλά λεφτά υπάρχουν προφανώς. Πολλά.

Ρε συ , μες το μυαλο μου εισαι.
Εχτες ειχα κουβεντα σχετικη στη δουλεια και με βγαλαν τρελλο,πως κατι τετοιο ΔΕΝ συμβαινει.

ΙΚΕΑ - Κηφισσου, σαββατο απογευμα, αναγκαστικα (το σιχαινομαι πλεον) εχω παει να παρω ενα καλυμμα παιδικου φωτιστικου που εσπασε ο μικρος...9 ευρω.
Περίμενα 1:05 στην ουρα !!!
Ολα τα ταμεια (8-9 ?) γεματα.
Ντραπηκα να βγαλω το κινητο και να φωτογραφισω το χαος...με τιτλο...
"5 χρονος υφεσης με 30% ανεργια"
Τα καροτσια το λιγοτερο που ειχαν πανω ηταν 200 ευρω πραγματα...κιαυτα τελος του μηνα ε ?
Και μονο στο IKEA-Κηφισσου ,βαλε τα υπόλοιπα (Αεροδρομιο-Θεσσαλονικη) , βαλε τα Praktiker,βαλε....

Καδος σκουπιδιων στο σπιτι μου, 1-2 φορες την εβδομαδα κατι κουτες απο 50ιντσες τηλεορασεις που δεν χωρανε μεσα....

Ταξινομησεις αυτοκινητων 09/2015 = 5.125 σε σχεση με 09/2014=5055,

3 απλα παραδειγματα...φαντασου ποσα αλλα...οποτε συνεχιζει η φορολογια κανονικα...γιατι οι Ελληνες αντεχουν ακόμα.

STOYBI
27/10/2015, 15:54
Ρε συ , μες το μυαλο μου εισαι.
Εχτες ειχα κουβεντα σχετικη στη δουλεια και με βγαλαν τρελλο,πως κατι τετοιο ΔΕΝ συμβαινει.

ΙΚΕΑ - Κηφισσου, σαββατο απογευμα, αναγκαστικα (το σιχαινομαι πλεον) εχω παει να παρω ενα καλυμμα παιδικου φωτιστικου που εσπασε ο μικρος...9 ευρω.
Περίμενα 1:05 στην ουρα !!!
Ολα τα ταμεια (8-9 ?) γεματα.
Ντραπηκα να βγαλω το κινητο και να φωτογραφισω το χαος...με τιτλο...
"5 χρονος υφεσης με 30% ανεργια"
Τα καροτσια το λιγοτερο που ειχαν πανω ηταν 200 ευρω πραγματα...κιαυτα τελος του μηνα ε ?
Και μονο στο IKEA-Κηφισσου ,βαλε τα υπόλοιπα (Αεροδρομιο-Θεσσαλονικη) , βαλε τα Praktiker,βαλε....

Καδος σκουπιδιων στο σπιτι μου, 1-2 φορες την εβδομαδα κατι κουτες απο 50ιντσες τηλεορασεις που δεν χωρανε μεσα....

Ταξινομησεις αυτοκινητων 09/2015 = 5.125 σε σχεση με 09/2014=5055,

3 απλα παραδειγματα...φαντασου ποσα αλλα...οποτε συνεχιζει η φορολογια κανονικα...γιατι οι Ελληνες αντεχουν ακόμα.

Οι ελληνες αντεχουν ακομα....???

Ρε παιδια ωραιο σκεφτικο......

Προχθες και εγω ημουνα στο καζινο.....

Με καμμια 50αρια αρωστακηδες που εχωναν τα "τουβλα"....

Τι ωραια...... Ολοι πανε καζινο και χωνουν τουβλα....

Ασε το σουπερ μαρκετ....

Τωρα τελευταια ολοι με καροτσακια....

Τα καλαθακια κλαινε στην ακρη.....

Θελετε η οχι.... 4.000.000.000 κρυφτηκαν στα στρωματα.....

Και σιγουρα δεν τα εχει κρυψει ολη η ελλαδα.....

Μηπως λεω να σας προβληματισει καποια στιγμη , γιατι ολος αυτος ο κοσμος ειναι στην καθε πολυεθνικη ξενων συμφεροντων , και οχι στην μικρομεσαια επιχειρηση...???

byron
27/10/2015, 16:17
Μλκιες κάνουμε ώς συνήθως. Αλλά μόλις ξυπνήσουμε από τις ντιβανοκασέλες και τα σερβάν και στηρίξουμε τον Σώρρα, τότε θα δούμε τις θα λένε τα γατάκια οι τροϊκανοί και οι τσάτσοι τους.

Συνελήφθη λίγο μετά την ομιλία του στη Ρόδο το βράδυ της Κυριακής ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός για τις δηλώσεις του ότι θα πλήρωνε το ελληνικό χρέος, θέτοντας στη διάθεση της κυβέρνησης 600 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με το Ποντίκι, η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του και σε βάρος άλλων τριών μελών της οργάνωσής του για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου από τον αρθρογράφο, Ελευθέριο Ρήνο, κάτοικο Ρόδου.

Νωρίτερα στην ομιλία του ο Αρτέμης Σώρρας ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει κόμμα, ενώ υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

endometaxi όποτε περνάω από ένα στενάκι της Βουλιαγμένης, βλέπω τα γραφεία του και κάτι χαϊβάνια να κυκλοφορούν εκεί μέσα...

RaGe_Raptor
27/10/2015, 16:50
ενώ υποσχέθηκε 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

ααααα, αυτός ανέβασε κατά πολύ τον πήχη! σε κοινότητες ρομά εδώ τριγύρω το πολύ 50άρικο με κάθε φακελάκι στις έως τώρα εκλογικές αναμετρήσεις :lol:

tsompanis
27/10/2015, 18:31
Καμιά ελπίδα.
Στα αγροτικά τώρα έτσι για να περνετε γεύση, ενώ ότι έχει να κάνει με φορολόγηση κλπ κινήθηκαν δραστικοτατα στα υπόλοιπα τάφος.
Ούτε η νέα ΚΑΠ προχώρησε (κοινή αγροτική πολιτική) ούτε οι βοσκοτοποι ούτε τίποτα.
Οι υπάλληλοι βρίσκονται αλλά Jack Daniels φάση και αν ρωτήσεις τίποτα σε κοιτάν με το βλέμμα του Βούδα. ...
προγράμματα έχουν σταματήσει να τρέχουν και γενικά και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! :lol:
ο ορισμός του ότι να ναι!

dimmie_72
27/10/2015, 18:54
προγράμματα έχουν σταματήσει να τρέχουν και γενικά και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! :lol:

έτρεξαν από πριν. :D

νάξερες πόσα τοπικά κανάλια πήραν προγράμματα απευθείας απ την ΕΕ για να διαφημίσουν την ΚΑΠ! :lol:

tzimidis
27/10/2015, 19:06
Οι ελληνες αντεχουν ακομα....???

Ρε παιδια ωραιο σκεφτικο......

Προχθες και εγω ημουνα στο καζινο.....

Με καμμια 50αρια αρωστακηδες που εχωναν τα "τουβλα"....

Τι ωραια...... Ολοι πανε καζινο και χωνουν τουβλα....

Ασε το σουπερ μαρκετ....

Τωρα τελευταια ολοι με καροτσακια....

Τα καλαθακια κλαινε στην ακρη.....

Θελετε η οχι.... 4.000.000.000 κρυφτηκαν στα στρωματα.....

Και σιγουρα δεν τα εχει κρυψει ολη η ελλαδα.....

Μηπως λεω να σας προβληματισει καποια στιγμη , γιατι ολος αυτος ο κοσμος ειναι στην καθε πολυεθνικη ξενων συμφεροντων , και οχι στην μικρομεσαια επιχειρηση...???

na thymitho to brady na mpo na sou eksigiso gia ton kosmo tou super market kai tin aggelika plasmeni elliniki mikromesaia epixeirisi

STOYBI
27/10/2015, 21:04
na thymitho to brady na mpo na sou eksigiso gia ton kosmo tou super market kai tin aggelika plasmeni elliniki mikromesaia epixeirisi

Αμα το θυμιθεις εδω ειμαστε.....

peterTHErider
27/10/2015, 22:49

ακομα περιμενουμε...

amyroukai
28/10/2015, 07:32
Εμείς το θυμηθήκαμε ο Τζιμιδης όχι.

tsompanis
28/10/2015, 14:18
έτρεξαν από πριν. :D

νάξερες πόσα τοπικά κανάλια πήραν προγράμματα απευθείας απ την ΕΕ για να διαφημίσουν την ΚΑΠ! :lol:

Ναι ξέρω μας τα είχαν κάνει τσουρέκια. 5 φορές έλεγε η ε.ε. να παίξει, 30 το έπαιζαν τα τοπικά κανάλια για να δείξουν ντεμεκ ποιοι τους προτιμούν. Και δωστου από πίσω στα καπάκια σουβλακοταβερνα ο κουραμπας" και σχολή οδηγών "ο Λισγάρας":lol:
και αν ρωτήσεις κανέναν συναδελφο μου για πρόγραμμα απονιτροποιησης θα νομίζει ότι είναι κανένα μαριναρισμα για προβατινα:lol:

dimmie_72
28/10/2015, 14:41
'Ολο αυτό μεταφραζόταν σε καμιά 100 χιλιαρικάκια για κάθε τοπικό δημοσιογραφικό οργανισμό. Το πακέτο περιλάμβανε τηλεοπτικά πάνελ με "σχετικούς", διαλέξεις σε κινηματογράφους άντε και καμιά εκδήλωση της π@τσας. ΚΑΠ όμως δεν έχουμε και φταίει και η ΕΕ γι αυτό.

tzimidis
29/10/2015, 10:35
Αμα το θυμιθεις εδω ειμαστε.....

ακομα περιμενουμε...

Εμείς το θυμηθήκαμε ο Τζιμιδης όχι.

μπα, το θυμήθηκα κι εγώ τελικά , αλλά μετά από τόσες ώρες και αφού έχω ξεθυμάνει από διάφορα άλλα , και επειδή εμπεριστατωμένη απάντηση θα χρειαζόταν σεντόνι+υποσέντονο+πικέ κουβερλί, και γιατί να χαλάμε τις καρδγιές μας,
συν το γεγονός ότι τώρα τελευταία άλλα σκέφτομαι και αλλιώς μου βγαίνουν (αρχές alzheimer???), συν ότι στην τελική εδώ είναι μοτόφόρουμ (έστω και στο καφενείο section) συν διάφορα άλλα καλά, τελικά θα αρκεστώ σε ένα

UP THE IRONS !!!!! :rockon:

και θα σύρω το ταλαίπωρο (αν και καλλίγραμμο) κορμί μου για δουλειά ,
όπως κάθε μέρα τα τελευταία 20 χρόνια (και τα επόμενα 40.................)

Υ.Γ. Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Ο ΠΑΣΤΟΣ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙ ΤΗΝ 28H TOY ΟΚΤΩΒ(μ)ΡΗ !!!!

GFawkes
29/10/2015, 10:37
Υ.Γ. Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Ο ΠΑΣΤΟΣ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙ ΤΗΝ 28H TOY ΟΚΤΩΒ(μ)ΡΗ !!!!

Οι π(ου)ιτσες δε καθημερινα για τα επομενα 50....

γμστα!!

tsompanis
29/10/2015, 10:54
Θα επιβαρύνουν τα τέλη κυκλοφορίας κι άλλο? :confused:

Έχει να πάει το Honda 50cc σύννεφο. Μπανγκόκ η Αθήνα:D

Desperado
29/10/2015, 10:56
Θα επιβαρύνουν τα τέλη κυκλοφορίας κι άλλο? :confused:

Έχει να πάει το Honda 50cc σύννεφο. Μπανγκόκ η Αθήνα:D

Εγώ για ποδηλατάκι μας βλέπω όλους ζγα ζγα......

Panos76
29/10/2015, 11:09
Εγώ για ποδηλατάκι μας βλέπω όλους ζγα ζγα......

Ούτε ποδηλατάκι κάτω από 4-5 κατοστάρικα δε βρίσκεις πια!

Glx και ξερό ψωμί και θα σας γράφω κάτι ταξιδιωτικά τρέλα 343793

PortisHead
29/10/2015, 11:21
Glx και ξερό ψωμί και θα σας γράφω κάτι ταξιδιωτικά τρέλα 343793

- 20/12 "Ανάβαση της Πατησίων"
- 22/12 "09:00 ραντεβου στην Ομονοια για τον ετησιο γυρο του Αττικου άλσους"
μεινετε συντονισμενοι...

amyroukai
29/10/2015, 11:25
- 20/12 "Ανάβαση της Πατησίων"
- 22/12 "09:00 ραντεβου στην Ομονοια για τον ετησιο γυρο του Αττικου άλσους"
μεινετε συντονισμενοι...

Κανόνισε τώρα να σου ποστάρουν λινκ από RTW με παπιά που έχουν γίνει να πάθεις πλάκα.

Panos76
29/10/2015, 11:27
Μέχρι χωριό έχουμε φτάσει λέμε! Αλλά δείτε και τον Κώστα με το lifan που έχει πάει.

Μινχουάϊλ βλέπω συχνά καινούρια τρίκυκλα στους δρόμους και κάνω ακριβώς την ίδια σκέψη, σιγά-σιγά θα γίνουμε Μπαγκλαντές ντες.

sniper
29/10/2015, 11:29
Μέχρι χωριό έχουμε φτάσει λέμε! Αλλά δείτε και τον Κώστα με το lifan που έχει πάει.

Μινχουάϊλ βλέπω συχνά καινούρια τρίκυκλα στους δρόμους και κάνω ακριβώς την ίδια σκέψη, σιγά-σιγά θα γίνουμε Μπαγκλαντές ντες.

Δες στο ΣΕ ΕΙΔΑ...

Bob_o_mastoras
29/10/2015, 11:56
Σας ειδα σημερα να ειστε συνωστισμενοι, ταλαιπωροι μικροαστοι, στις ουρες για να πληρωσετε τον ΕΝΦΙΑ...
Δεν φτανει που σας :a021:, σας εχουν να περιμενετε και στην ουρα για το "μανικι"..
Το ποσο λυπηρη μου φαινεται η εικονα σας δεν μπορω να το περιγραψω!
Συνεχιστε ετσι... :cry:

GFawkes
29/10/2015, 12:06
εισαι ψευτης μπομ

ο ενφιαΣ Καταργήθηκε!!!

alex14
29/10/2015, 12:08
Σας ειδα σημερα να ειστε συνωστισμενοι, ταλαιπωροι μικροαστοι, στις ουρες για να πληρωσετε τον ΕΝΦΙΑ...
Δεν φτανει που σας :a021:, σας εχουν να περιμενετε και στην ουρα για το "μανικι"..

Bob, εσυ δεν πληρωνεις ?

sniper
29/10/2015, 12:11
Bob, εσυ δεν πληρωνεις ?

Ή δεν έχει ακίνητο ή Viva la revolucion... Δεξιός θα είναι... :bawl:

Panos76
29/10/2015, 12:12
Μπορεί να είναι σώγαμπρος όπως και εγώ κ δε πλερώνω μία :lol:

Bob_o_mastoras
29/10/2015, 12:13
Δεν εχω ακινητο στο ονομα μου.. Αλλιως θα ημουν σε φαση αυτολυπησης αυτη τη στιγμη.

alex14
29/10/2015, 12:16
Δεν εχω ακινητο στο ονομα μου.. Αλλιως θα ημουν σε φαση αυτολυπησης αυτη τη στιγμη.

τυχερος ανθρωπος ρε πστμ :lol:

GFawkes
29/10/2015, 12:17
Για πραγματικα κλαμματα

Γιατί χάθηκε η επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα και πήγε στη Ρουμανία
http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/28/oikonomia-microsoft-roumania-_n_8406414.html

PortisHead
29/10/2015, 12:18

και έχουν ολοι αυτοι που ειδες ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ λεφτα για ΕΝΦΙΑ ???
αρα καλα λεω...ο ελληνας εχει ακομα....γ@μηστε τον !!!

sniper
29/10/2015, 12:18
Μπορεί να είναι σώγαμπρος όπως και εγώ κ δε πλερώνω μία :lol:

Νομίζεις...

Μικe777
29/10/2015, 14:14

υπαρχουν και χειροτερα!να ειχες σκασει ενα δεκαρικο για το tracer!:lol:

byron
29/10/2015, 14:18
Μα για τις νέες γραμματείς στα δικαστήρια, δεν θα πεί κανείς καλωρίζικες? :lol:

Γραμματείς στα δικαστήρια οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ (http://www.capital.gr/story/3076414/grammateis-sta-dikastiria-oi-katharistries-tou-upoik)

GFawkes
29/10/2015, 14:21
Classic....

μπαινουν κλητηρες....βγαινουν διευθυντες...

δεν θα γινουμε ποτε χωρα....

sniper
29/10/2015, 14:21
Μα για τις νέες γραμματείς στα δικαστήρια, δεν θα πεί κανείς καλωρίζικες? :lol:

Γραμματείς στα δικαστήρια οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ (http://www.capital.gr/story/3076414/grammateis-sta-dikastiria-oi-katharistries-tou-upoik)

Τζήζας Κράιστ ολ μάιτυ..... omg & καθόλου lol

spyrakos35
29/10/2015, 14:25
omg & καθόλου lol

γκοντ ή γκός τώρα που δεν έχει λολ?

byron
29/10/2015, 14:42
Τζήζας Κράιστ ολ μάιτυ..... omg & καθόλου lol

Όντως μόνο ο τζήζας κάνει θαύματα...

Από ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) μετατάσσονται ως ΤΕ (Τεχνολογικής εκπαίδευσης) και ΠΕ (πανεπιστήμιακης εκπαίδευσης)...θαύμα, θαύμα !!!

Οι άνεργοι δικηγόροι που συνήθως προσλαμβάνονται σε αυτές τις θέσεις, μπορούν να προσληφθούν ώς καθαρίστριες τώρα που υπάρχουν οργανικά κενά.

spyrakos35
29/10/2015, 14:59
Όντως μόνο ο τζήζας κάνει θαύματα...

Από ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) μετατάσσονται ως ΤΕ (Τεχνολογικής εκπαίδευσης) και ΠΕ (πανεπιστήμιακης εκπαίδευσης)...θαύμα, θαύμα !!!

Οι άνεργοι δικηγόροι που συνήθως προσλαμβάνονται σε αυτές τις θέσεις, μπορούν να προσληφθούν ώς καθαρίστριες τώρα που υπάρχουν οργανικά κενά.

γίνεται τράμπα και η μισθοδοσία?

byron
29/10/2015, 15:09
γίνεται τράμπα και η μισθοδοσία?

Τι ρωτάς δεν κατάλαβα...
Αν είναι ίδιο το μισθολόγιο για ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ? Όχι βέβαια.

sniper
29/10/2015, 15:14
Τι ρωτάς δεν κατάλαβα...
Αν είναι ίδιο το μισθολόγιο για ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ? Όχι βέβαια.

Ε και; Εδώ ο πρωθυπουργός δεν έχει δουλέψει ποτέ, οι καθαρίστριες έχουν κάνει και μια αίτηση κάπου, να γράφουν θα ξέρουν.

byron
29/10/2015, 15:26
Ε και; Εδώ ο πρωθυπουργός δεν έχει δουλέψει ποτέ, οι καθαρίστριες έχουν κάνει και μια αίτηση κάπου, να γράφουν θα ξέρουν.

Ναι μωρε οκ...

Απλά, όταν διαβάζω τα βαρύγδουπα «ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ», «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις»

Με πιάνει ένα κάτι...να ρίξω ένα φάσκελο στα μούτρα μου που τα χώνω στα παιδιά μου για να διαβάζουν, να έχουν καλούς βαθμούς κλπ κλπ κλπ.
Τίποτα απ΄όλα δεν χρειάζεται, μόνο φωνές και καμμιά απεργία για να βρεθούν ακόμα και με πτυχίο πανεπιστημίου.

duke200
29/10/2015, 15:31
Classic....

μπαινουν κλητηρες....βγαινουν διευθυντες...

δεν θα γινουμε ποτε χωρα....

το δημοσίευμα είναι οτι να ναι. Δεν υπάρχουν ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Γραμματέων μόνο ΔΕ (λύκειο) Γραμματέων.

κατα τ'αλλα πάγια πρακτική στο δημόσιο απο καθαρίστριες/κηπουροι αλλάξανε σε Γραμματείς, έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν. Καποιοι απο αυτούς μάλιστα τελιεώνουν και το Ανοιχτό ή Πανεπιστημια του κωλου (φιλοσοφικά, φιλολογίες) και τοτε πραγματι γίνονται Διευθυντες/ηντριες (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)

Sapadak
29/10/2015, 15:49
γίνονται Διευθυντες/ηντριες (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)

Και προσλαμβάνουνε μετά ειδικούς συμβούλους για τον χειρισμο ψηφιακών εγγράφων :lol:

byron
29/10/2015, 15:50
το δημοσίευμα είναι οτι να ναι. Δεν υπάρχουν ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) Γραμματέων μόνο ΔΕ (λύκειο) Γραμματέων.

κατα τ'αλλα πάγια πρακτική στο δημόσιο απο καθαρίστριες/κηπουροι αλλάξανε σε Γραμματείς, έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν. Καποιοι απο αυτούς μάλιστα τελιεώνουν και το Ανοιχτό ή Πανεπιστημια του κωλου (φιλοσοφικά, φιλολογίες) και τοτε πραγματι γίνονται Διευθυντες/ηντριες (αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)

Το δημοσίευμα δεν είναι καθόλου οτι να΄ναι...

Δες το ΦΕΚ (http://www.capital.gr/Content/RelatedFiles/85/85b017f521194be18331248d9d277d30.pdf), σελ. 3 και 4 που αφορά τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, και πες μας που είναι το λάθος.

Joyrider
29/10/2015, 15:54
Το ΦΕΚ γράφει για 4ΠΕ, 8ΤΕ, 1ΔΕ και 4ΥΕ. Γιατί το κάπιταλ λέει μόνο για τις ΠΕ;
http://issuu.com/tvxorissinora/docs/e1adf1836bc7dfd94a8d1607cbf1bbc3

Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=449650
http://www.avgi.gr/article/5029468/ta-kokkina-gantia-piran-ptuxio

Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.

duke200
29/10/2015, 16:00
οκ το παιρνω πίσω. Το δημοσίευμα είναι σωστό, το ΦΕΚ όμως είναι λάθος (ακόμα χειρότερα, πόσα λάθη έχουν βγει σε ΦΕΚ δεν φαντάζεσαι) Πόσο του κώλου δημοσια διοίκηση έχουμε. Θα δειτε που θα κάνουν διόρθωση...

προφανως αυτες που μπήκαν σε ΠΕ Γραμματέων (που δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος, θα το αλλάξουν σίγουρα το ΦΕΚ) τελειωσαν μαλλον τιποτα νυχτερινά λύκεια και του κώλου πανεπιστημια και έκαναν μεταταξη απο κλαδο ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης-δηλαδή γυμνάσιο) σε κλάδο ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης). Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

MG-KTiNoS
29/10/2015, 16:01

Αν δεν είχαν όντως τα προσόντα δεν θα ήταν εύκολο να αποδειχθεί; Πως είμαστε σίγουροι ότι αυτές οι 4 όντως δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου;

Αν αποδειχθεί φυσικά κάτι ρουσφετολογικό, πελατειακό κτλ κτλ, ε δεν θα πέσω και από τα σύννεφα ούτε θα πω δεν πειράζει. Αν πρόκειται περί λάσπης δεν μ'αρέσει.

Στη δημοκρατία της μπανάνας φίλε μου δεν θα αποδειχτεί ποτέ τίποτε.
Κι αν αποδειχτεί δεν θα το μάθεις ποτέ.
Γνωρίζω άνθρωπο που έκανε το γυναικολόγο για 3 χρόνια χωρίς χαρτί και είχε μάλιστα διοριστεί και στο ΙΚΑ
Κανένας δεν τόλμαγε να πει τίποτε μέχρι που έγινε Η χοντρή μλκια και τον πιάσανε.
Λυπάμαι που σου το λέω αλλά η πλαστογραφία είναι εθνικό σπορ.
Βλέπω συμμαθητές μου στις δημοτικές εκλογές που ήταν ΤΟΥΒΛΑ να δηλώνουν ανωτάτη βιομηχανική και Πάντειο
και ξέρω πως ούτε την ώρα για σπορ δεν μπορούν να διαβάσουν μονοκοπανιά.
ΓΜΣΤ.....

υγ
Να μη σου πω για διδακτορικά που δηλώνουν υπουγοί....
:pipila:

Sapadak
29/10/2015, 16:05
οκ το παιρνω πίσω. Το δημοσίευμα είναι σωστό, το ΦΕΚ όμως είναι λάθος (ακόμα χειρότερα, πόσα λάθη έχουν βγει σε ΦΕΚ δεν φαντάζεσαι) Πόσο του κώλου δημοσια διοίκηση έχουμε. Θα δειτε που θα κάνουν διόρθωση...

προφανως αυτες που μπήκαν σε ΠΕ Γραμματέων (που δεν υπάρχει αυτός ο κλάδος, θα το αλλάξουν σίγουρα το ΦΕΚ) τελειωσαν μαλλον τιποτα νυχτερινά λύκεια και του κώλου πανεπιστημια και έκαναν μεταταξη απο κλαδο ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης-δηλαδή γυμνάσιο) σε κλάδο ΠΕ (πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης). Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

Απο προσωπική εμπειρία σε κλάδους που δεν υπάρχει Πανεπισρημιακή εκπαιδευση, ο κωδικός για το δημόσιο ειναι ΠΕ και οχι ΤΕ όπως θα (λογικα) θα έπρεπε

byron
29/10/2015, 16:05

Εβαλα το ΦΕΚ, τι άλλο χρειάζεται δλδ?
Το αν ήταν ΠΕ και το απέκρυψαν για να πιάσουν την θέση, μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και εξίσου κατακριτέο. Προσωπικά ξέρω πρώην συνάδελφο σε τράπεζα που ενώ ήταν ΠΕ, το απέκρυψε για να δώσει σε διαγωνισμό ΔΕ. Όταν το ανακάλυψαν (απο μαλακία του) σε χρόνο dt απολύθηκε.

Οι λόγοι?
Α) Εδωσε εξετάσεις σε θέματα κατώτερων απαιτήσεων από την μόρφωση του, και προσλήφθηκε στη θέση κάποιου ΔΕ που έμεινε απ΄έξω.
Β) Εξαπάτησε τον εργοδότη του, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.

Τόσο απλά.

byron
29/10/2015, 16:08
Αν το ΦΕΚ είναι σωστό πες μου εσύ ενα Πανεπιστήμιο που μπορείς να σπουδάσεις Γραμματέας...

Μπορώ να σου πω χιλιάδες περιπτώσεις με το ανάποδο αν θέλεις :lol:

Sapadak
29/10/2015, 16:09
Εβαλα το ΦΕΚ, τι άλλο χρειάζεται δλδ?
Το αν ήταν ΠΕ και το απέκρυψαν για να πιάσουν την θέση, μου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορο και εξίσου κατακριτέο. Προσωπικά ξέρω πρώην συνάδελφο σε τράπεζα που ενώ ήταν ΠΕ, το απέκρυψε για να δώσει σε διαγωνισμό ΔΕ. Όταν το ανακάλυψαν (απο μαλακία του) σε χρόνο dt απολύθηκε.

Οι λόγοι?
Α) Εδωσε εξετάσεις σε θέματα κατώτερων απαιτήσεων από την μόρφωση του, και προσλήφθηκε στη θέση κάποιου ΔΕ που έμεινε απ΄έξω.
Β) Εξαπάτησε τον εργοδότη του, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία.

Τόσο απλά.

Στο δημόσιο δε παίζει αύτο που λες.
Ϊσα ισα πως αν εχεις πτυχίο, αλλά παρεις μέρος σε διαγωνισμο ΔΕ, μπορείς μετα απο ΧΧ χρόνια να το καταθέσεις και να σου αναγνωριστεί, μισθολογικά σίγουρα, δε ξέρω αν παίζει και αλλαγή θέσης, αλλά αν έχεις και κανα προιστάμενο κολλητό (μετά απο τόσα χρόνια στην υπΕρεσία) σε τραβά και καμια μετάταξη :lol:

sniper
29/10/2015, 16:12
Ϊσα ισα πως αν εχεις πτυχίο, αλλά παρεις μέρος σε διαγωνισμο ΔΕ, μπορείς μετα απο ΧΧ χρόνια να το καταθέσεις και να σου αναγνωριστεί, μισθολογικά σίγουρα, δε ξέρω αν παίζει και αλλαγή θέσης, αλλά αν έχεις και κανα προιστάμενο κολλητό (μετά απο τόσα χρόνια στην υπΕρεσία) σε τραβά και καμια μετάταξη :lol:

Εδώ είναι κράτος, όχι μλκιες....!!!!!

MG-KTiNoS
29/10/2015, 16:12
Στο δημόσιο (αλλά και σε αρκετές ΙΧ ) ΟΛΑ γίνονται....
Βασικά δω χάμου ΟΛΑ γίνονται και μετά κλαίμε.
Έχω δει μοσχάρια....

Εδώ είναι κράτος, όχι μλκιες....!!!!!
Βαλκάνια είχε πει ο ποιητής

Sapadak
29/10/2015, 16:15
Απουπαν (και οι 2 σας)
Διαφωνώ με Βύρωνα και συμφωνω μαζί σας (αν δεν είναι κατανοητό) (εκανα και edit)

byron
29/10/2015, 16:16

Οκ, δεν μου κάνει και καμμία ιδιαίτερη εντύπωση...

Sapadak
29/10/2015, 16:18
Οκ, δεν μου κάνει και καμμία ιδιαίτερη εντύπωση...

Εμένα μου κάνει που απέλυσαν τον συνάδελφο σου, επειδή 'είπε ψέματα'

BLiTzER
29/10/2015, 16:20
Δεν τέλειωσε την πρότασή του. "Είπε ψέματα και δεν είχε τις κατάλληλες γνωριμίες".

byron
29/10/2015, 16:34
Εμένα μου κάνει που απέλυσαν τον συνάδελφο σου, επειδή 'είπε ψέματα'

Κακώς σου κάνει εντύπωση. Ιδίως σε εταιρίες που διαχειρίζονται χρήμα, είναι ολίγον "προβληματικό" να ξεκινάς μια συνεργασία με ψέματα επί βασικών στοιχείων του ποιός είσαι.

Αν σου φαίνεται "κάπως", φαντάσου τι θα ένιωθες αν μάθαινες πως διευθυντής καταστήματος έφαγε δυσμενή για το Λογιστήριο (ψυγείο δλδ)...επειδή είχε γκόμενα. :lol:

Τον κάρφωσε η γυναίκα του στην τράπεζα Εργασίας τότε (1994-95 κάπου εκεί), και βγήκε φύλλο πορείας άμεσα. Στην συζήτηση που είχε γίνει τότε, μου είχε φανεί εξωφρενικό να εμπλέκεται ο εργοδότης στην προσωπική ζωή του υπαλλήλου, οτι καταπατούνται τα δικαιώματα του και κάτι όμορφα που έλεγα.
Η απάντηση από αυτόν που με άκουγε ήταν "Αν μπορεί κάποιος να λέει ψέμματα στην γυναίκα του, φαντάσου πόσο εύκολο είναι να πει ψέμματα και να κλέψει το ταμείο της τράπεζας".

Το παραπάνω μου φαίνεται εξωφρενικό και τώρα, μετά από 20 χρόνια. Όχι όμως και το θέμα της συμμετοχής σε διαγωνισμό με ψευδή στοιχεία.

sniper
29/10/2015, 16:36
...
Η απάντηση από αυτόν που με άκουγε ήταν "Αν μπορεί κάποιος να λέει ψέμματα στην γυναίκα του, φαντάσου πόσο εύκολο είναι να πει ψέμματα και να κλέψει το ταμείο της τράπεζας".
...

Προφανώς δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

blackbusa
29/10/2015, 17:31
Για πραγματικα κλαμματα

Γιατί χάθηκε η επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα και πήγε στη Ρουμανία
http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/28/oikonomia-microsoft-roumania-_n_8406414.html

πληροφοριακα...η MS ,οπως και αλλες εταιριες κολλοσοι στην τεχνολογια,εχουν κεντρα υποστηριξης στην Ελλαδα υπο το καθεστως εργολαβιας απο την εταιρια Teleperformance...τις δε συνθηκες εργασιας στην συγκεκριμενη εταιρια ας το αφησουμε καλυτερα...δυστηχως το μονο θετικο που εχει ειναι οτι σε πληρωνει στην ωρα σου (ωστε να μπορεις να αγορασεις τα αντικαταθληπτικα χωρις προβλημα)...:wave2:

nikos_abel
29/10/2015, 17:46
(αλλα παραμένουν πάντα άσχετες/οι που δεν ξερουν να φτiαξουνε ενα πίνακα στο word)

Ενώ οι σχετικοί τον φτιάχνουν στο εξέλ :lol:

MG-KTiNoS
29/10/2015, 17:59
Για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ
Παρακολουθώ αυτές τις μέρες μια φασαρία και διάφορα ΦΕΚ που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και δείχνουν ότι 5-6 από αυτές πήραν μετάταξη σε διοικητικές θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Ποιος είδε τον Έλληνα και δεν τον φοβήθηκε στα σχόλια που τα συνοδεύουν. Από προλετάριες, μανάδες των παιδιών μας και σύμβολα αγώνα, έγιναν τώρα βύσματα του Τσίπρα, που είχαν πάρει ούτως ή άλλως τις θέσεις τους με γλύψιμο κλπ κλπ.
Όλοι αυτοί που τις εκθείαζαν και τις ηρωοποιούσαν, τώρα τις βρίζουν και θέλουν να τις δουν να απολύονται.
Θα προσπαθήσω να εκφράσω δημόσια την πραγματικότητα που βιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στους δρόμους εκείνη τη μαύρη διετία της διαθεσιμότητας. Μια πραγματικότητα, που όποτε προσπάθησα να εκφράσω, έπεφταν να με φάνε εχθροί και φίλοι.
Οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ για πολλούς μήνες έδωσαν έναν αυθεντικό αγώνα. Κάθε μέρα με τη ντουντούκα τους στην οδό Νίκης απέναντι από το υπουργείο και όχι σπάνια αντιμέτωπες με τα ΜΑΤ. Από τη στιγμή όμως που μετακόμισαν στην Κ. Σερβίας και μετά από εκείνη τη βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τις ηρωοποιήσει και να τις κάνει σύμβολα αγώνα. Έπεσε πολλή "αλληλεγγύη" τότε και πολύ μάρκετινγκ επίσης κι εκείνες, διαχωρίστηκαν δυστυχώς από τους υπόλοιπους κλάδους σε διαθεσιμότητα και "έδεσαν" την περίπτωσή τους στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Με το νομοσχέδιο του Κατρούγκαλου επανήλθαν στη δουλειά τους όπως και οι άλλοι διαθέσιμοι. Βλέποντας το ΦΕΚ συμπεραίνω ότι το πιο πιθανό είναι κάποιες από αυτές να είχαν αυξημένα προσόντα και να κατέλαβαν τις θέσεις που είχαν στους πίνακες κινητικότητας ΑΣΕΠ του Μητσοτάκη, σύμφωνα με το δικαίωμα που τους έδινε ο νόμος.
Ας μην ισοπεδώνουμε λοιπόν την πραγματικότητα κι αν κάποιος ξέρει και μπορεί να αποδείξει ότι σ' αυτή την περίπτωση έγιναν ατασθαλίες και ρουσφέτια, ας βγει να το πει. Οτιδήποτε άλλο εμπίπτει απλά στις συνθήκες ανθρωποφαγίας που τείνουν πια να χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας.
ΥΓ1: Εξακολουθώ να είμαι περήφανη για τους συναδέλφους μου τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, που σε πείσμα των καιρών πάλεψαν σαν λιοοντάρια δύο ολόκληρα χρόνια και τη μόνη σημαία που θέλησαν να υψώσουν ήταν αυτή του σωματείου τους.
ΥΓ2: Η αλήθεια είναι ότι στο δημόσιο κανείς δεν ξέρει πώς διορίστηκε κάποιος. Με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς που διορίζονταν αδιάβλητα, αρχικά με επετηρίδα και μετά με ΑΣΕΠ, οι περισσότεροι διορίζονταν ίσως με μέσο. Αυτό όμως, το οποίο συντηρήσαμε ΟΛΟΙ σαν κοινωνία, δεν είναι λόγος για να τα ισοπεδώνουμε όλα και να σπιλώνουμε τους πάντες και τα πάντα.

Ελένη Λαμπροπούλου

υγ
Εγώ από την ιστορία αυτή κρατάω ότι πέταξαν στο δρόμο τις γυναικούλες
και στη θέση τους έβαλαν μια εταιρία που τους κόστιζε πιο πολλά.
Όπως πάντα όμως όλοι τρέχουν να βγάλουν.... κάτι από κάθε τι
σημαντικό ή ασήμαντο. Να εξαργηρώσουν, να πάνε ταμείο...
Δεν μπορούν απλά να τις ξεχάσουν ρε αδερφέ?
Να τις αφήσουν να καθαρίζουν χωρίς να τις τραβάνε από δω κι από κει?
Να καθαρίζουν θέλω γτπνμ όχι να διηκούν τον ΟΣΕ
σιχτιρ πια !

dimmie_72
29/10/2015, 18:34

μέχρι και το Kaze R κουνιέται σα να κατάπιε σεισμό :lol:

dimmie_72
29/10/2015, 18:43
Προφανώς δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

αχ και να ξερες πόσοι Ανθλγοί βάλανε κουλούρα βιαίως και μάλιστα στην αρχή της καριέρας τους μετά από καταγγελία του πατρός γιατί "εξέθεσαν" εκεί στον Έβρο την κορασίδα στέλνοντάς της ραβασάκι η πιάνοντάς της το χεράκι! :lol:

προσωπική ζωή, προσωπικά δεδομένα..... my ass και my 2 cents.

sniper
29/10/2015, 18:55
αχ και να ξερες πόσοι Ανθλγοί βάλανε κουλούρα βιαίως και μάλιστα στην αρχή της καριέρας τους μετά από καταγγελία του πατρός γιατί "εξέθεσαν" εκεί στον Έβρο την κορασίδα στέλνοντάς της ραβασάκι η πιάνοντάς της το χεράκι! :lol:

προσωπική ζωή, προσωπικά δεδομένα..... my ass και my 2 cents.

Nαι ΟΚ αλλά εμείς μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις... :lol:

alres
29/10/2015, 19:45
Ελληνικές εταιρείες υπηρεσιών επικοινωνίας, διαφήμισης κ διαδικτύου...

Πολλα γέλια κ κυρίως πολλα κλάματα..

Τύποι που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε μαντρί γινόντουσαν διευθυντές κ διατάζανε τους είλωτες να κάνουν ό,τι μαλακία τους κατέβαινε.

Κ μετά γκρίνιαζαν που οι "επενδυτές" τους είχαν χεσμένους κ η εταιρεία δεν περπατούσε..τι ζώα

byron
29/10/2015, 20:37
Ελληνικές εταιρείες υπηρεσιών επικοινωνίας, διαφήμισης κ διαδικτύου...

Πολλα γέλια κ κυρίως πολλα κλάματα..

Τύποι που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε μαντρί γινόντουσαν διευθυντές κ διατάζανε τους είλωτες να κάνουν ό,τι μαλακία τους κατέβαινε.

Κ μετά γκρίνιαζαν που οι "επενδυτές" τους είχαν χεσμένους κ η εταιρεία δεν περπατούσε..τι ζώα

Ασε είδαμε και κάτι γαμάουα εταιρίες καινοτόμων προϊόντων τύπου Globo (http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1372119/globo-fonaxan-thn-astynomia-psahnoyn-ta-104-ekat.html), Velti (http://www.capital.gr/story/1889313/-em-velti-em-stis-ipa-agoges-stin-ellada-kratikes-epixorigiseis), Aramisoft και πάει λέγοντας...

Διαφάνεια, σκληρή δουλειά και καινοτομία πάνω απ΄όλα...:lol: Ακούνε ελληνική startup στο εξωτερικό, και τρέχουν να επενδύσουν

MG-KTiNoS
29/10/2015, 21:32
https://youtu.be/kPIMHYGuUFc

μλκ δεν υπάρχει ΑΥΤΟ !!! ! !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

Πείτε μου ρε παιδιά ότι μου κάνουν πλάκα !! !!
:cry:

DrEvil
29/10/2015, 22:21

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

OXI

tzimidis
29/10/2015, 22:29

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!

amyroukai
29/10/2015, 22:30
Μα να μην πάρει μια μίζα εσπα τσαμπα ο Δήμαρχος κλπ;

tzimidis
29/10/2015, 22:38
Μα να μην πάρει μια μίζα εσπα τσαμπα ο Δήμαρχος κλπ;

και καλά ο δήμαρχος,

Η ορχήστρα να παίζει το Μακεδονία ξακουστή στις ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ και από κάτω βαράνε παλαμακια και ανεμίζουν τις σημαίες??????

Ο ΙΟΝΕΣΚΟ ΖΕΙ !!!!!!

Nostradamus
29/10/2015, 22:58

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

:uplate::uplate:

byron
29/10/2015, 23:41

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

:eek::uplate::eek:

Bob_o_mastoras
30/10/2015, 00:08
Οι παππουδες μας το '40 αγωνιστηκαν για εναν καθαρο δημο Αμπελοκηπων-Μενεμενης και ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!!! :cry::lol::cry::lol::cry:

bulmont
30/10/2015, 05:45

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !! ! !

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Και γαμώ τα τρόλλ ο δήμαρχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsompanis
30/10/2015, 05:52
Από φίλο μου που ασχολείται με αυτά, έμαθα ότι ο Δήμος αγόρασε και κάτι καρέκλες αλλά τελικά δεν τις άφησαν να παρελάσουν! :bawl:

MG-KTiNoS
30/10/2015, 07:17
και καλά ο δήμαρχος,

Η ορχήστρα να παίζει το Μακεδονία ξακουστή στις ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ και από κάτω βαράνε παλαμακια και ανεμίζουν τις σημαίες??????

Ο ΙΟΝΕΣΚΟ ΖΕΙ !!!!!!

:a3:

GFawkes
30/10/2015, 09:02
Την τεταρτη πρεπει να εζησα την χειροτερη προσβολη-γιορτη-παρελαση για τους νεκρους του ΄40.

Ειχα παει να δω το βαφτηστιρακι που εκανε παρελαση σε δημο της βορειας Αθηνας.

Η μπαντα ηταν ασυγχρόνιστη, τα μελη της ρακένδυτα (παπουτσια από αθλητικο ξεκολλημένο σε ότι χρωμα να’ναι) και ουτε σε ένα «λογικο» σχηματισμο.

Η εκφωνήτρια πρέπει να ήταν παλιά(πολυυυ παλιά όμως) pole dancing artist… με tattoo σε μπρατσα μεσα εξω (δικεφαλα τρικεφαλα) και λεκανη, μπουστακι αμανικο ΚΑΙ κοντο με τους χαλαρωμένους πήχεις να κρεμμονται…..μαλλι π@υτανε μαυρο ισιο και μεηκαπ τραγουδιαρας Ε.Ο.

Τα δε τραγουδια….ουτε ένα του ΄40, ουτε βεμπο, ουτε κορόιδο Μουσολίνι, τίποτε…

Φαραντούρη, Λοιζος, ΚΑΤΙΟΥΣΑ……μια ωραια ατμοσφαιρα

Ο βλαχοδημαρχος μας εκανε κανα 40λεπτο κατήχηση…..
Μονο τα πορτρέτα του μεγάλου τιμονιέρη έλλειπαν από τις κολωνες…

Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας….

GFawkes
30/10/2015, 09:04
πληροφοριακα...η MS ,οπως και αλλες εταιριες κολλοσοι στην τεχνολογια,εχουν κεντρα υποστηριξης στην Ελλαδα υπο το καθεστως εργολαβιας απο την εταιρια Teleperformance...τις δε συνθηκες εργασιας στην συγκεκριμενη εταιρια ας το αφησουμε καλυτερα...δυστηχως το μονο θετικο που εχει ειναι οτι σε πληρωνει στην ωρα σου (ωστε να μπορεις να αγορασεις τα αντικαταθληπτικα χωρις προβλημα)...:wave2:

Αλλο το ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS & SUPPORT
και αλλο ο υπεργολαβος για να εξυπηρετει τους ιθαγενεις....
:wave2:

tsompanis
30/10/2015, 12:03
Πήγα στην τράπεζα και πλήρωσα μονοκοπανιά τον ενφια. Χαμός! Χειροκροτηματα ,επεφημιες, selfie με τον διευθυντή και τέτοια! :bawl:

GFawkes
30/10/2015, 12:36
Πήγα στην τράπεζα και πλήρωσα μονοκοπανιά τον ενφια. Χαμός! Χειροκροτηματα ,επεφημιες, selfie με τον διευθυντή και τέτοια! :bawl:

Νυφη;

δεν σου πασαρανε;(ως φραγκατος κι'ετσ)

tsompanis
30/10/2015, 12:48
Βασικά το διάβασα και μου άρεσε.
True story όμως ότι το πλήρωσα μονοκοπανιά.
Για 180 ευρώ να πάω 6 φορές τράπεζα?
Χεσμενο με είχαν όμως έτσι κι αλλιώς:lol:

dimmie_72
30/10/2015, 13:55
Τα δε τραγουδια….ουτε ένα του ΄40, ουτε βεμπο, ουτε κορόιδο Μουσολίνι, τίποτε…

Φαραντούρη, Λοιζος, ΚΑΤΙΟΥΣΑ……μια ωραια ατμοσφαιρα

Για την ιστορία και μόνο...

Το "άξιον εστί" του Ελύτη που πολέμησε στην Αλβανία και καπηλεύονται οι απανταχού (ιδεολογικά) Έλληνες αριστεροί, γράφτηκε με αφορμή το έπος της Αλβανίας. Ειδικότερα το τραγούδι «Ένα το χελιδόνι» αναδεικνύει το «πραγματικό» τοπίο του προορισμού, που διαγράφεται πέρα από το ρεαλιστικό θέατρο του πολέμου: το τοπίο μιας Άνοιξης που η έλευσή της απαιτεί Θυσία.

Αντίστοιχα και το "της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" για τον 1ο χαμένο Ανθλγό της Αλβανίας κλπ. κλπ.

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=30437

Τώρα βέβαια τα τραγουδάει ο Ρουβάς με την έγκριση του μουσουργού.
Μακάρι να γνωρίζει το παιδί και οι αριστεροί μαζί τις αναφορές. :(

GFawkes
30/10/2015, 14:33
Για την ιστορία και μόνο...

Το "άξιον εστί" του Ελύτη που πολέμησε στην Αλβανία και καπηλεύονται οι απανταχού (ιδεολογικά) Έλληνες αριστεροί, γράφτηκε με αφορμή το έπος της Αλβανίας. Ειδικότερα το τραγούδι «Ένα το χελιδόνι» αναδεικνύει το «πραγματικό» τοπίο του προορισμού, που διαγράφεται πέρα από το ρεαλιστικό θέατρο του πολέμου: το τοπίο μιας Άνοιξης που η έλευσή της απαιτεί Θυσία.

Αντίστοιχα και το "της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" για τον 1ο χαμένο Ανθλγό της Αλβανίας κλπ. κλπ.

. :(

Δεν διαφωνω, το point μου ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να ισοπεδώνουμε στον βωμο του στενόμυαλου προσωπικού και κομματικου συμφέροντος
ιστορικες αληθειες και παραδόσεις, διοτι χαρη σε αυτες φτάσαμε ως εδω σαν λαος και σαν κρατος...
(μα...κατιουσα σε σχολικη παρελαση ρε πστ μου!! https://www.youtube.com/watch?v=1CuBh2ZHdzs)

bulmont
30/10/2015, 14:42

Να μην μπορώ να πάρω και το σπίτι στο εξωτερικό.......................

Γαμώ τα ακίνητα, μάλλον καλύτερα να του βάλω φωτιά να το κάψω (κρίμα
την μπανιέρα βέβαια.....) αλλά και πάλι θα πληρώνω γαμισάτικα γιά το οικόπεδο.........

toyar
30/10/2015, 15:19
και δεν εχει και πινακιδες να τις καταθεσεις............:D