PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

mariza
09/01/2017, 17:16
Σε ειδα να μενεις με το στομα ανοιχτο οταν σε ρωτησα αν το μωρο εξω ειναι του μαγαζιου...
Μαλλον σε μερικους φαινεται παραξενο οταν μια γυναικα εκφραζεται ετσι...και ποσο μαλλον για μηχανη :uplate::lol:

377481

Nik0s_Dk
11/01/2017, 21:45
Σε είδα τύπε βγαλμένε από τα βάθη των 70ς μέσα στο σειτσέντο σου το τουμπανέξ, με λάστιχο πιτα επί της μικράς ασίας στον πειραια... Φίλε σου λεω το λάστιχο είναι πιτα.. Είναι πολύ μου λέει? ζάντα του λέω, θα στο κόψει.. Πω ρε γαμωτο, λέει, καλά θα πάω μεχρι το Μοσχάτο, θα αντέξει!!!:smokin::smokin::smokin::smokin: ακόμα κλαίω απο τα γέλια με τη φάτσουλα σου ρε τυπε!!

amyroukai
11/01/2017, 22:06
Σε είδα τρεχούμενο νερό να επιστρέφεις και... συγκίνηση. Απίστευτο το πόσο ασυναίσθητη και συχνή είναι η χρήση τρεχούμενου νερού στην καθημερινότητά μας, έπρεπε να το στερηθώ τρεις μέρες για να το καταλάβω. Έχω πάθει ένα μικρό πολιτισμικό και σκέφτομαι συνέχεια πως στο καλό ζούσαν τόσα χρόνια και πως στο καλό ζουν ακόμα απίθανα πολλοί άνθρωποι χωρίς νερό... σου αλλάζει όλο το πρόγραμμά σου! Γελάω ακόμα με τις πατέντες που έκανα με το χιόνι και τις μικρές χαζές οικονομίες και δουλειές "ξεπλύματα δύο-σε-ένα", την οργάνωση σκευών κλπ κλπ κλπ. Χωρίς ντους δεν την πάλευα άλλο, αλλά τα υπόλοιπα δεν με δυσκόλεψαν. True Adve χωρίς καν να φύγω από το σπίτι... :lol:

foogr01
11/01/2017, 22:15
Σε είδα ΧΤ, κομμένο στα δύο σε κεντρική διασταύρωση της πόλης... Δεν έμαθα λεπτομέρειες καθώς όταν πέρασα ήταν μόνο γυαλιά στο δρόμο και ό,τι έμεινε από το μηχανάκι σε μια άκρη.

2stroker
11/01/2017, 22:20
Σε ειδα φιλε με το κιτρινο drz σημερα το απογευμα στην 3ης Σεπτεβριου και τσουλησαμε για καμποσα μετρα παρεα!Πολυ ομορφο,καλους δρομους να εχεις! Σε ειδα και σενα τριμαλακα με το KTM στην 3ης Σεπτεβριου με σκασμενο το πισω λαστιχο, εσυ ακρανοβιτς με την βροχη και να πηγαινεις με πανω απο 50 χλμ και να χορευεις ζεμπεκιες καθε τρεις και λιγο.Μαλλον δεν πηγαινες προς το πλησιεστερο βουλκανιζατερ αλλα στο πλησιεστερο εφημερευον νοσοκομειο!!

congate7
14/01/2017, 00:00
Σε είδα μπάτσε να μου λες με ύφος 10 σερίφηδων του Τέξας και 5 απ' τη Νεβάδα χτυπώντας το ροζ μπλοκάκι στο χέρι: Καιρό έχουμε να σε δούμε. Χάθηκες.
Και γελούσαν τα άλλα 2 γουρούνια από πίσω...
Όταν σε ρώτησα αν θα προσπαθήσεις τουλάχιστον την επόμενη φορά που θα βρεθούμε γέλαγε όλη η καφετέρια και εσύ κοκκίνισες...
Νευράκια τζουτζούκο;

amyroukai
14/01/2017, 11:25
Σε είδα σκουτεράκι στα κάγκελα από ποσειδώνος προς συγγρού χτες το βράδυ, είδα νοσοκομειακά, περιπολικά, οδικές και σταματημένα οχήματα να φτάνουν ως το ΣΕΦ...

lleonidas
14/01/2017, 11:47
Σε είδα πεσμένο κάτω και λίγο πιο μπροστά το σκουτεράκι σου χθες το μεσημέρι κατά τις 2 στην άνοδο της Λαμπράκη στον Κορυδαλλό,στο ύψος του δημαρχείου...φορούσες κράνος ευτυχώς και σε είχαν ξαπλώσει για να ηρεμήσεις, είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος εκεί γύρω.Μακάρι να είσαι καλά και να έχεις μόνο γρατζουνιές.

theofilos888
15/01/2017, 11:45
Σε ειδα 7τολη στην πατησιων με το υπηρεσιακο.... σε ειδα κ σενα gsxr 1000w 93 σε αψογη κατασταση!!!!

George_M.
17/01/2017, 13:31
σε ειδα TDM του γειτονα να εχεις πεσει απο τον δυνατο μπουρινι που εσκασε στην περιοχη.
κατω απο στεγαστρο με κουκουλα που προφανως επαιξε ρολο αεροστατου κ επεφερε την ζημια...
σταθηκα να ενημερωσω αλλα ελειπες...

GIXXERAKIAS
17/01/2017, 13:42
Σε είδα (και σε ένοιωσα) χαλαζάκι στον Κηφισσό το πρωί.Άουτς....

teogtp
18/01/2017, 11:14
Σε είδα και τρόμαξα παλιε γνωριμε.
Λίγο κρατει με το σπρέι ταν. .....

Ζεύκας
18/01/2017, 15:30
Σε είδα στο σκλαβενίτη να ζητάς τα απομεινάρια απο διάφορα αλλαντικά ενώ στο χέρι κράταγες χρυσό galaxy s7 edge.

ειδικός δεν είμαι αλλά μου φαίνεται ότι έχεις βάλει λάθος προτεραιότητες στη ζωή σου.

SHOOTER045
18/01/2017, 21:13
Σε είδα ντελιβερα να μου φέρνεις την παραγγελία
Ντεμι πρόβλεπε.
Με κράνος foul face,αδιάβροχο γάντια αλλά με αθλητικό παπούτσι (το μόνο φάουλ)
(όχι δεν έβρεχε,τα σέβομαι τα παιδιά και κοιτάξω πριν παραγγειλω)
Να δίνεις την παραγγελία στην μικρή μου κόρη, να πληρώνω,να κοιτάς τα κράνη που έχω έξω και να με ρωτάς
-μηχανοβιος?
-περίπου
-και εγώ έχω, ενα gsxr 1000 άσπρο/μπλε
- το ξέρω. Και πριν είχες ενα cbr600f
-!!! Εσύ δεν είσαι ο..........
-ναι
- έχουμε γνωριστεί πριν καιρό όταν ακόμα είχα παπί στου........(συνεργείο μότο) και μου εδειχνες πως να κάθομαι, να φοραω πάντα κράνος κλπ
-το θυμάμαι, βλέπω κρατησες πολλά απ όσα σου είπα, σε βλέπω όταν βγαίνεις βόλτα με το GIXXER,φουλ προβλεπε.Ο λαιμός σου δεν κρυώνει?
- ναι,πρέπει να πάρω ενα πως το λένε...
-περιμενε....πάρτο,δικο σού.
-μα τι λες τώρα???
- είπα δικο σού.Μπότες? Νούμερο?
-44
-δεν έχω 44,αλλά αμα θελήσεις πες μου να σου βρω.
-σε ευχαριστώ, δεν το περίμενα...
-καλό βράδυ και καλές διανομές

Λευκάδιος
19/01/2017, 06:18
Σε είδα κοπελιά στην Λιοσίων με το σκούρο golfIII να μου κάνεις :a013:,μάλλον 'δικιά' μας είσαι και εσύ :vroum:

theofilos888
19/01/2017, 08:05
Σε ειδα ιταλικο προθυπουργικο αεροσκαφος στον "βενιζελο". Εχουμε καμια επισκεψη και δε μας το ειπανε;
Σε ειδα και σενα οργισμενη 45αρα να κανεις sexting με 3 διαφορετικους αντρες λιγο πριν απογειωθουμε. Ατιμα νιατα δεν κρατιουνται με τιποτα......

mariza
19/01/2017, 08:51
Σε είδα ζευγάρι 70+ στο γυμναστήριο και σας χάρηκα πολύ!
Πιάσαμε την κουβέντα μετά με την κυρία και της είπα πόσο την χάρηκα και πως πρόσεξα πόσο καλά γνωρίζει το κάθε όργανο και όλες τις ασκήσεις που έκανε..(έκανε βάρη η γιαγιά,όχι αστεία..)!!
Μου απάντησε πως κάνει χρόνια γυμναστική, είχε πάει κάποια στιγμή και έκανε και στο Κ.Α.Π.Η. αλλά δεν τις άρεσαν εκεί η ασκήσεις γιατι ήτανε για γέρους και όχι για εκείνη ... :nono: :eek:
Θεά η γιαγιά!!!

sakis81
20/01/2017, 09:47
Σας βλέπω απο εχτές στο κέντρο της πόλης,και δεν το πιστεύω.το συντριπτικο ποσοστό οδηγών μοτό φοράει κράνος.χμμμ

bebeto
20/01/2017, 10:06
σε ειδα στο φαναρι με την ποδηλαταρα σου να με κοιτας και να μου λες
-γιατι αγορι μου δεν φορας κρανος??
-100 μετρα ποιο περα πηγα στο σπιτι της κοπελιας μου,εδω στην γωνια μένω εγω οπωτε και δεν εβαλα.
-εμενα ο Γιος μου σκοτωθηκε κατω απο το σπιτι μας..ηταν 19 χρωνον...ΚΡΑΝΟΣ φόρα κρανος συνεχεια...
με προβληματισες,με ψυχοπλακωσες και με ξεφτίλισες μεσα σε δυο λεπτα που κραταει το φαναρι.....καλα μου εκανες

mike_4
20/01/2017, 12:00
Σε είδα φοβερό τροχαίο στη βεΐκου σήμερα κατα τις 8:30 και πάγωσε η καρδιά μου.

ΥΓ:Ποτέ χωρίς κράνος, ούτε για 1 μέτρο.

Billymuse
20/01/2017, 18:46
Σας είδα απο τι 31/12 εως σήμερα να έχετε ανεβάσει 8 θρεντ με κλοπές!!! Τι γίνεται ρε πούστη μου ειδικά σε Βυρωνα και γύρω περιοχές..

Nik0s_Dk
20/01/2017, 19:54
Σε είδα Σμαρτάκι με επικάλυψη βελούδου.. Ολο το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ απο ΒΕΛΟΥΔΟ.. ΟΛΟ... ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::eyepop::eyepop::eyepop::eyepop: Υπάρχει και φωτο (χωρίς πνκδς αλλά δε ξέρω αν είναι πρέπον να ανέβει..!!)

Σας είδα απο τι 31/12 εως σήμερα να έχετε ανεβάσει 8 θρεντ με κλοπές!!! Τι γίνεται ρε πούστη μου ειδικά σε Βυρωνα και γύρω περιοχές..

Βασίλη και γω το παρατηρούσα σήμερα αυτό. Πολλά μαζεμένα περιστατικά, λες και κανουν ντου συγκεκριμένες ημερομηνίες. μακάρι τα παιδιά να τα βρουν..

Jo.Da.
21/01/2017, 07:37
Σας βλέπω να γράφεται για έξαρση κλοπών δικύκλων στο Βύρωνα.
Λες να σε δω στη γειτονιά "Γιαννάκη";;; Λες να έχεις αποφυλακιστεί;;;
Ελπίζω κάποιος να σε σαπακιάσει και να μετράς παΐδια...
Με είδα να συγχύζομαι πρωινιάτικα!

pektis
21/01/2017, 16:54
Σε ειδα να ''χωνεσαι'' για προσπεραση σφηνα και να ζητας συγγνωμη...παλι καλα που δεν γιναμε...:facepalm:

amyroukai
21/01/2017, 16:57
Σε είδα παραλίγο πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ στο σουπερμάρκετ... Με τα πόδια (και με το σεκιούριτι). Και με τον γέρο που... Παράπονα ή την ευλογία του κόμματος ζήτησε;

panos_zip
23/01/2017, 12:13
Σε είδα 675 ξαπλωμένο πάνω σε παρκάρισμένο αυτοκίνητο γιατί η μπροστινή κυρία ήθελε να ξεπαρκάρει χωρίς να κοιτάξει τους καθρέπτες....
Μικρό το κακό γενικά, και ευτυχώς οι ασφαλιστικές τα βρήκαν και θα καλύψει τη ζημιά, απλά ταλαιπωρία χωρίς λόγο.
Ντάξ δεν ειναι παπί, αλλά να το χρειαστείς να πας για μια δουλειά στο κεντρο του Πειραιά και μετα απο 5' παρκάρισμα να το βρεις χτυπημένο, ειναι σπάσιμο οπως και να το κάνεις.

Απολογισμός: σπασμένη ζελατίνα, μανέτα εμπρός φρένου, σκισμένο γκριπ γκαζιού και μερικές μικρο-γρατσουνιές στο πολυεστερικό.
377858

mazax
23/01/2017, 12:37
Σε είδα .... τι να σε πω τώρα.... με την Μπλε Varadero να κάνεις σφήνα ενώ σου έχω βγάλει φλας να με περάσεις Κατεχάκη και Μεσογείων σήμερα το πρωί για να πας να σταματήσεις 200μ πιο κάτω να μπεις στο ΓΕΣ.
Τι να πω, τις ζωές σας δεν τις λυπάστε? Εγώ επειδή οδηγώ μηχανή τα τελευταία χρόνια, πάντα κοιτάω 2~3 φορές πριν αλλάξω λωρίδα με το αμάξι, αλλά αν έπεφτες σε κανά παππού θα λέγαμε το έφαγε το παλικάρι.

karellen
23/01/2017, 17:55
Σε είδα καψερό

377868

vaska
24/01/2017, 01:11
Σε είδα πίσω λαστιχάκι στον πάπο την Παρασκευή, με φουίτ. Σε φούσκωσα και πάλι το Σάββατο φουίτ. Οκ λέω πάμε για αλλαγή έτσι κι αλλιώς ήρθε η ώρα τους. Αλλάξαμε Σάββατο μεσημέρι και σήμερα Δευτέρα το μπροστινό πάλι φουίτ. Δεν μπορεί, με τρολάρουν τα λάστιχα.

TsoliasGR
24/01/2017, 04:35
Σας είδα έμποροι (και μη) να βάζετε μηχανάκια 20+ ετών σε τιμές....απίστευτες?
Μα 1500 και 2000 για το AX-1?Και μάλιστα αυτό που έβγαινε μέχρι το 89?!!!!!!
:cry:

toyar
24/01/2017, 05:56
με ειδα να πουλαω αυτοκινητο ρημαγμενο απο τρακαρισμα για ανταλλακτικα και να μου την πεφτουν φαναρτζηδες που θα το παρουν για επισκευη και πουλημα
πολυ προσοχη θελει η αγορα μεταχειρισμενου και μην ξανακουσω για μαντραδες.........

amyroukai
24/01/2017, 18:37
Σε είδα...

377915

bebeto
25/01/2017, 09:35
σε ειδα ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΑΝΘΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕ (Βασιλη κουκουρα) να φευγεις απο την λαικη της κατω ηλιουπολης και να κοιτας το κοr1τσι μου που γυριζαμε με την βροχη απο την δουλεια....ξερω οτι εισαι μηχανοβιος και ας πηγαινες την γκαρσονα β βολτα με την porsche!!!

amyroukai
26/01/2017, 00:38
Σε χαζεύαμε κυρία ξανθιά να "παίζεις" με κάποιον (καλά ή με κάποιαν) από βιντεοκλήση. Είχες παρκάρει έξω από το σουβλατζίδικο (το γνωστό) και επίτηδες κάτσαμε με τις καρέκλες και οι τρεις φάτσα στο αυτοκίνητο. Ουδεμία σημασία. Σε είδαμε να κατεβάζεις την μπλούζα και να στρίβεις το τηλέφωνο προς το στήθος, εκεί ήταν φως φανάρι το τι κάνεις, χαμόγελα, ντάκ φέις, η κλασσική κίνηση του χεριού που "στρώνει" το μαλλί, καταμεσής του δρόμου φωτισμένη από το ελαφρώς μπλε φως της οθόνης του κινητού και με κοινό (σε απόσταση που δεν βλέπαμε βέβαια, αλλά κάναμε τρελό καλαμπούρι). Κάποια στιγμή τελειώνει το σόου, βγάζεις μερικές σέλφι, βγαίνεις από το αυτοκίνητο. Μέτριο ανάστημα, το παλτό δεν άφηνε τίποτα άλλο να φανεί. Ξεκίνησε να ρίχνει μερικές νιφάδες χιόνι (τα βουπου μου μέσα) και μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, εσύ έφυγες στον πεζόδρομο... Και πέντε λεπτά μετά μπαίνεις στο σουβλατζίδικο και αρχίζεις τις ματιές όλο νόημα, μάλλον τελικά είχες αντίληψη του "κοινού" νωρίτερα. Το ζήτημα βέβαια, ήταν ότι από απόσταση είχαμε φανταστεί κάποιαν είκοσι ή τριάντα χρόνια νεότερη... Έπρεπε να φάμε, να μην μας πιάσει νευρικό γέλιο, να προσπαθούμε να συζητήσουμε κάτι για το ξεκάρφωμα και για να μην παραδοθούμε στην παρόρμηση του να τρολάρουμε και να γελάμε ως το πρωί, να προσπαθήσουμε να μην κοιτάμε που έχεις καρφωθεί και είναι το μαγαζί ένας διάδρομος σκάρτο μέτρο όλο και όλο, να μην γελάσουμε με την παραγγελία "ένα σουβλάκι μπιφτέκι, δηλαδή όχι σουβλάκι αλλά μπιφτέκι ψητό σε πίτα, χωρίς πατάτες αλλά με τζατζίκι ντομάτα και από εκείνο το πιπέρι το καυτό, ξέεεεερετε εσείς" στους ψήστες/τυλιχτές. Καταπίνουμε και φεύγουμε όπως όπως και λέει ο ένας "ρε, αυτή μας κοίταγε γιατί μοιάζουμε με ασφαλίτες απόψε", ο ένας με μαύρο μπουφάν μηχανής και υφασμάτινο παντελόνι, οι άλλοι δύο με στρατιωτικά μπουφάν και έχουμε και τον όγκο μας και οι τρεις. Αλλά δεν νομίζω Κώστα. Αυτή σε κοίταγε σαν ξερολούκουμο φίλε, την είχε ανάψει και ο βιντεοκλήση... Την οποία συνέχισε, στο ίδιο σημείο, αμέσως μετά (πέρασα με το αυτοκίνητο φεύγοντας). Δεν ήταν η πιο εύκολη ημέρα, αλλά το κλείσιμο όλα τα λεφτά. Gallina vecchia, χαρά στα κουράγια σου.

pektis
26/01/2017, 09:42
Σας βλεπω σχεδον καθε μερα να περνατε με κοκκινο, να ειστε πανω στη διαβαση και να μην μπορει να περασει ο πεζος...
Οτι να'ναι...:facepalm:

Eversman
26/01/2017, 19:51
Σε είδα να λες στην κοπελίτσα με το scooter, ότι δουλεύεις περιστασιακά, μένεις με τους γονείς σου, δεν έχεις μεταφορικό και δεν είσαι για να κερνάς καφέδες και βόλτες, όμως ψάχνεις για σοβαρή σχέση .....

:bawl: :bawl: :bawl:

AUFGEBRACHT
26/01/2017, 21:17
Σας βλέπω σωρηδόν κάθε πρωί να σφάζετε τον ερυθρό σηματοδότη ανερυθρίαστα...

George_M.
27/01/2017, 07:41
σε ειδα Δελιβερα εψες το βραδυ αργα να παγαινεις χωρις φωτα απο Σπατα-Λουτσα... με βαρκα την ελπιδα....:(

Jo.Da.
27/01/2017, 11:05
Ευτυχώς που σε είδα στο Παγκράτι με το παπί. Έχω βγάλει alarm για να παρκάρω, κουμπώνω όπισθεν, ακούω τους αισθητήρες να χτυπάνε. Είχες χωθεί από το πουθενά. Ευτυχώς δεν είχα πατήσει γκάζι. Κατέβασα το παράθυρο και πιάσαμε μια κόσμια συζήτηση. Η δικαιολογία σου ότι έβγαλα τελευταία ώρα τα alarm εντελώς άκυρη. Τα άναψα μόλις είδα την κενή θέση και κινήθηκα παράπλευρα στο μπροστινό αυτοκίνητο, το οποίο προϋποθέτει 5 με 10 δευτερόλεπτα ως να κουμπώσω όπισθεν (υπ' όψιν ότι μες στο αμάξι είχα το 2 ετών κοριτσάκι μου κι ήμούν 2 φορές προσεκτικότερος στην οδήγηση απ΄ ότι συνήθως).

Όσο για σένα ''κυρία'' στο ακριβώς πίσω μου κουτί που κόρναρες συνεχώς κι όταν σου εξήγησα πως συζητούσα με τον παπάκια γιατί έκανε μλKi@ (χαρακτηριστική παλινδρομική κίνηση του χεριού) άρχισες να με βρίζεις χυδαία τι να πώ; Τελικά ίσως η βία καμιά φορά να είναι αναγκαία. Ίσως πρέπει να γίνουμε όλοι λίγο πιο ''ούγκαλοι'', για να δούμε που θα καταλήξουμε ως κοινωνία...Ίσως ο ''ποιητής'' να είχε δίκιο όταν έγραφε ''...κι όσοι δε σέβεστε να με φοβάστε...''!

Billymuse
30/01/2017, 14:12
Σε είδα μαντάμ σε ταχυφαγείο, να ζητάς διάφορα υλικά για το Σαντουιτς σου και στο τέλος να ζητάς την Σαλάτα απο την Βουδαπέστη...(ουγγαρέζα) :lol:

Eversman
30/01/2017, 15:32
Σε είδα και σε άκουσα φίλε μου, από το Πηγάδι και είπα να το μεταφέρω και εδώ στους συμφορουμίτες ....

Έχει ήδη πέσει το πρώτο στρώμα με άσφαλτο στην παραλιακή διαδρομή Πηγάδι-Κυπαρίσσι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες -εφόσον δεν βρέξει- πέσει και το δεύτερο. Προσεχώς δηλαδή Λεωνίδιο-Κυπαρίσσι-Ιέρακας-Μονεμβάσια από καινούργιο, παραλιακό δρόμο :)

pektis
30/01/2017, 17:42
Σε ειδα να μου ζητας να παω πιο μπροστα εχοντας κοκκινο.
Οταν πηρες την απαντηση οτι δεν παταω στη διαβαση στραβωσες και αρχισες να φωναζεις...Οταν αρχισα τα ''κοσμητικα'' εφυγες με παρανομη αναστροφη και με κοκκινο...
Δεν υπαρχει σωτηρια με τπτ...:confused:

noodles
30/01/2017, 21:49
σε ειδα τυπισα να κανεις οπισθεν σε διασταβρωση (ημουν πισω με παπι), απλα χωρις κανενα λογο. εκανα γρηγορα πισω (σπροχνωντας το παπι με τα ποδια) και καταλαβες μετα την 3η-4η κορνα μου. wtf ρε πστ μου. αν ημουν με αλλο μοτο μαλλον θα ειχες στουκαρει πανω μου.

σε ειδα ντελιβερα να εχεις τυλιγμενο κασκολ-μαντανα στο κεφαλι και να φορας μονο φουτερ και φουσκωτο γιλεκο. αν αντεχεις τοσο το κρυο πηγαινε σε τιποτα πεζοναυτες ρε μεγαλε :lol:

Stefanos73
31/01/2017, 09:17
Σε είδα με το αμάξι σου να στρίβεις χωρίς φλας και όταν σου το είπα μου απάντησες :" σιγά ρε μεγάλε, με 5 πήγαινα". Σου επεσήμανα ότι ήμουν πίσω σου με τη μηχανή και η απάντησή σου ήταν αποστομωτική. "Κι εγώ έχω μηχανή". Δεν πρόλαβα να σου απαντήσω γιατί άναψε πράσινο αλλά να ξέρεις ότι εγώ κι εσύ δεν είμαστε σύντροχοι. ΛΥΠΑΜΑΙ!

tomy
31/01/2017, 15:39
Σε είδα ή μάλλον σε άκουσα, γιατί με τόσα που πήγαινες δεν πρόλαβε κανείς να σε δει, σύντροχε να φεύγεις ευθεία στην έξοδο 12 (Λ. Πεντέλης) της Αττικής Οδού και να μπαίνεις στο MyMarket που είναι ακριβώς απέναντι. Είσαι τυχερός, πρωτίστως δεν σκότωσες κανένα άνθρωπο που ψώνιζε αμέριμνος και δευτερευόντως την γλίτωσες με ελαφρύ χτύπημα στο χέρι..

378148

alexxxcbr
31/01/2017, 16:38
Σας ειδα τελειωμενοι με καθε ειδους οχημα να κανετε οτι γουσταρετε στους δρομους,τις τελευταιες βδομαδες.
Δυστυχως το βλεπω να ερχεται συντομα και μη τη γλιτωνω.:evil:

Ζεύκας
31/01/2017, 16:51
Χθες βράδυ κατά τις 9 κοπελιά με λευκή βέσπα να στρίβεις την Χαμοστέρνας χωρίς να κόβεις -σχεδόν- καθόλου.

έχεις τα σέβη μου :beer:

agamoi-thytai
31/01/2017, 17:41
Σας βλέπω το πρωί να οδηγείτε σαν να μην υπάρχει αύριο τώρα που έχει κλείσει η ΝΕΟ.
Από Άγιο Βασίλειο μέχρι Ριο τρέμω. Βγαίνετε αντιθετο ρεύμα έτσι απλά.
Σήμερα λίγο ελλειψε να βγω στα χωράφια.
Δεν είστε ένας , είστε πολλοί.

johnstef33
31/01/2017, 20:01
Καλυτερα να μη σε βλεπα παλιογερε σημερα το πρωι να βγαινεις απο Πατρεως με κοκκινο φαναρι και να στριβεις Κορινθου σαν να ειχες παθει εγκεφαλικο επι τοπου κι οταν σε εφτασα στην Ερμου και σε κοιτουσα στα ματια να μου κανεις με το χερι σου απαθεις " τι τρεχει?"
ΟΥΣΤ παλιογεροι.....στις κασες σας

George_Sp
31/01/2017, 20:18
Σε είδα πριν λίγο με το T50 δικάβαλο με τη κοπελιά ακράνωτη και καθόλου φώτα, ούτε μπρος ούτε πίσω. Ο πίσω τροχός ήταν τόσο στραβός που το μηχανάκι πήγαινε σα ψάρι στη στεριά.

Βγαίνατε για Κηφισσό.....καλή τύχη. :priest:

SoR
01/02/2017, 14:08
σε βλέπω κάθε μέρα ρε γείτονα 45-50αρη με το beverly και κάθε φορά γελάω. σίγουρα το κάνεις επίτηδες μάλλον να κάνεις όσες παραπάνω παραβάσεις μπορείς συνδυαστικά:
- τρικάβαλο/τετρακάβαλο ανάλογα αν φορτώσεις τον γιό σου και τους φίλους του ή την κόρη και τις φίλες της (μιλάμε για παιδιά 10-15 χρονών)
-ακράνωτός πάντα
-πάς ανάποδα στον δρόμο

σήμερα όταν κατέβηκα είχε 2-3 βαθμούς.
εσύ εκεί , χωρίς γάντια/χωρίς κράνος αλλά με μπουφάν λαμαρτίνα αμάνικο. είσαι δυνατός παίκτης πάντως...:facepalm:

amyroukai
01/02/2017, 14:10
Σε είδα σήμερα XSR900, πολύ πιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.

Σε είδα και εσένα BMW HP3 megamoto, σαν να βγήκες μόλις από την βιτρίνα. Φτου φτου, κουκλί.

Nik0s_Dk
02/02/2017, 19:18
Σε είδα κοπελιά με Σμαρτ το καιγουργιο το χοντρο να θες να ανέβεις πάνω στο πεζοδρόμιο και να παρκάρεις μπροστά στο Παμπλικ στο Συνταγμα.. Κατεβάζεις παραθυρο και λες ευγενικά μεν (αλλα δε ντράπηκες καθολου) στον ανθρωπο που ετρωγε τυροπιτουλα "ΕΕ κανετε λιγο πιο περα να παρκάρω??". Μπουκώνεται πνιγεται ο κυριουλης καταπινει και σου λέει, "Αληθεια θες να κανω πιο περα να ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ? και συνεχίζει να τρωει τυροπιτα! "Θα κάνεις πιο κει ανθρωπε μου" ξαναλέει η ξανθομαλλούσα κόρη (που εν τω μεταξυ έχει κολήσει την κίνηση στην καραγιώργη σερβίας και οι κόρνες θυμίζουν βουβουζέλες..)
"ΟΧΙ (σαν αυτο του Μεταξά)" της απανταει και καθεται ακριβώς μπροστα στον προφυλακτηρα του καρου που έχει ανέβει με τις 2 ρόδες διαγωνια στο πεζοδρομιο... Εφυγε η ξανθομαλλούσα βρίζοντας και έμεινα να γελάω με έναν σύντροχο δικυκλιστή που έβλεπε τη φάση γελώντας όντας παρκαρισμένος πάνω στο πεζοδρόμιο!! Και μετά θυμάμαι οτι και γω σε πεζοδρόμιο έχω παρκάρει.... και φευγω γελώντας με τα χάλια ΌΛΩΝ μας πλην του κυρίου που έτρωγε τυρόπιτα!

mariza
03/02/2017, 09:43
Σας βλέπω καθημερινά ντελιβεράδες στον Ωρωπό εκ των οποίων και μία κοπέλα..
Η κοπέλα φούλ εξοπλισμό χειμώνα - καλοκαίρι :a013: για τα σκληρά αγόρια :yuck: δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι... :nono: :a06:

ptc
03/02/2017, 09:58
Σε είδα παππού με τον πάπιο που δεν έπαιρνε μπροστά, να μου ζητάς να σπρώξω γιατί σου "κάνει πάντα το δύσκολο το πρωί".
Καλό δρόμο να 'χετε αλλά και τα σέρβις του Θεού είναι. :lol:

ngv
05/02/2017, 23:47
Σας είδαμε στο βουνο παρεάκι απο ss,street και onoffakia να γυρνάτε απο νέα μάκρη ενω εμεις κατεβαίναμε με το φιλαράκο μου που ήταν και η πρώτη του βόλτα και σας χάρηκα.. μας χαιρετησατε, σας χαιρετησαμε.. Να στε καλά ρε μάγκες καλες βόλτες κ πάντα όρθιοι!

pektis
06/02/2017, 14:23
Σε ειδα να σε χαιρεταω με σινιαλο και εσυ απαντησες με σηκωμα του μπροστινου τροχου και σινιαλο!:p

petros1479
06/02/2017, 22:32
Σε είδα τιμόνι να δοκιμαζεις το μυϊκό σύστημα των άνω άκρων μου!!! Όπως λέει το άσμα λοιπόν... " στην καρδιά βάλε πατίνια και δύο ΡΟΥΛΕΜΑΝ"...

γιωτάς
07/02/2017, 08:38
Σε είδα ...

να προσπερνάς λεωφορείο...
σε κεντρικό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας....
με διπλή διαχωριστική στη μέση...
με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση
με βροχή...

και κάπου εκεί έπρεπε να περάσω και εγώ που ερχόμουν από το αντίθετο...

Σήμερα μάλλον ο Χάρος έχει ρεπό.... :uplate:

maza
07/02/2017, 15:24
Σας βλέπω όλους να οδηγείτε με τα κινητά στα χέρια, χωρίς να βλέπετε γύρω σας. Μάλιστα εσένα τον 30άρη σε είδα ένα απόγευμα στην Κηφισίας να παρακολουθείς Video στο κινητό πάνω στο τιμόνι του punto σου και να σε παίρνει αριστερά... και όποιον πάρει ο χάρος !!!

KostRider
07/02/2017, 20:29
σε ειδα σκυλακι να με βλεπεις και να μου ορμας απο το αντιθετο ρευμα,αλλα δυστηχως για σενα κατεβαινε ενα αγροτικο και ειδα στον καθρεφτη οτι σε χτυπησε,ελπιζω να την γλιτωσες..

TsoliasGR
07/02/2017, 20:37
Σε είδα Κυριακή στις 20:00 έξω απο την εκκλησία στν αγια Παρασκευή επί της Μεσογείων μέσα στο κουτί σου...παρκαρισμένη να το κόβεις όλο αριστερά.
Και μένα να σε αποφεύγω για ένα πόντο.Και στο περίπτερο 10 μέτρα πιο πάνω που σταμάτησα να περνάς δίπλα μου να μου ζητάς τα ρέστα με το κουτί σου με κλειστά τα τζάμια.
Έχε χάρη που βιαζόμουν να πάω στην δουλειά μωρή λάμια...
Και καπάκια μια κυρά στα 50?που βγήκε πριν απο το κάρο σου να μου λέει τα δικά της και να απειλεί να φωνάξει την τροχαία επειδή σου ριξα 2 μπινελίκια.Κρίμα που δεν σου φαγα καθρέπτη να βάλεις μυαλό.

mariza
08/02/2017, 08:13
Σας βλέπω να παίρνετε κάθε πρωί το αμάξι για μία απόσταση λιγότερη 1 χλμ για να πάτε τα πιτσιρίκια σας σχολείο!
:plaf::plaf::plaf::hunter::hunter::hunter:
Και μετά φυσικά ξανα πάτε με την κούρσα να τα πάρετε....

Billymuse
08/02/2017, 14:38
Αδιάβροχο πάνω
Aδιάβροχο κάτω
Γάντια
Κουβέρτα για το κρύο και για προστασία απο βροχή...
Αφου ήθελες να προστατευθεις απο την βροχή σήμερα (που έριχνε 5 σταγόνες ανα 10 μέτρα)
το μαλί γιατί μου το άφησες ελεύθερο πάνω απο την κουκούλα; :lol:

378470

TsoliasGR
09/02/2017, 12:50
Σε είδα στη Ηρακλέους και Καλλιρόης στον νέο κόσμο να βάζεις τις βαλίτσες στο μοτορι...
Πολύ το χάρηκα.Σε χαιρέτησα και μου πες να φοράω κράνος.Σε ευχαριστώ!

amyroukai
14/02/2017, 09:22
Σε είδα να αερολογείς υψηλές θεωρίες περί αναρτήσεων πάλι... Unfollow γιατί τόση ασχετοσύνη δεν την αντέχω. "Αν βάλετε προοδευτικό ελατήριο της Hyperpro θα κοπανάτε σε κάθε σαμάρι και θα πετάγεστε από την σέλα"... "Αν τα άλογα είχαν αμορτισέρ στα πόδια οι αναβάτες δεν θα ήταν αναγκασμένοι να τα ιππεύουν όρθιοι"...

teogtp
14/02/2017, 10:03
...... να μπαίνεις στο μαγαζί και αρχίζεις το γνωστό παραμυθάκι. ...
"Ρε εχεις πάει στη Γερμανία;
Αν παρκαρεις παράνομα στο παιρνουν το αυτοκίνητο και καλά κάνουν! "
"Δεν είμαστε άνθρωποι εδώ, ζώα και μαλακες είναι όλοι! "
Τελείωσες την ρητορική σου βγήκες από το μαγαζί και μπήκες στο παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο σου που άφησες πάνω στην λεωφόρο. .....

Billymuse
14/02/2017, 13:45
Πέρασα απο το σημείο πριν λίγο αλλα δεν σε πήρα χαμπάρι ρε γίγαντα μαλάκα ελληνάρα (http://www.gazzetta.gr/plus/article/1046729/odigos-sto-syntagma-parkare-ih-toy-pano-stis-rages-toy-tram-pic)

378700

congate7
14/02/2017, 15:14
Σε είδα να διπλοπαρκάρεις ενώ ακριβώς μπροστά από το παρκαρισμένο είχε 2 θέσεις για να βάλεις το πολυτελές ρδέλο σου...
Και ποιος ο λόγος να κάθεσαι να παρκάρεις ενώ μπορείς να κλείσεις τη μία από τις μιάμιση λωρίδες και να σε περιμένει το λεωφορείο να κάνεις τη δουλίτσα σου...
Κορνάρει ο οδηγός και του κάνεις ατάραχος την εκνευριστικότατη κίνηση "μισό λεπτό".
Μόνο μετά τα καντήλια του πήρες μπρος και βγαίνοντας από το κατάστημα του λες και "πως κάνεις έτσι"!

:whiteflag:

Υγ. Ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποια cult ταινία ζω

NIKOS.
14/02/2017, 16:47
σας είδα στον Κηφισό τα δυο ktm 1200 κάτι cc τούμπανο ωραία και γυαλισμενα !! ενα πορτοκαλι και ενα ασπρο , σας χάρηκα ωραίοι !!! (αν και hondaios)
παρα λίγο να είχατε στουκα όμως μια και ο πρώτος βγήκε στην Καβάλας ,όπως ερχόμαστε από Κηφισιά ,και ο δεύτερος δυσκολεύτηκε να μπει ,αλλα προλαβε στο φτερό ,μια και ερχόταν από πίσω πλακωμένα τα κουτιά , προσοχή μάγκες για να χαίρεστε τα εργαλεία σας !! η στραβή ειναι ενα δευτερόλεπτα ,μια λάθος κίνηση και έγινε ,ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ !!!

amyroukai
15/02/2017, 16:36
CB500X μαύρο κίτρινο, ευχαριστώ για το άτυπο παρεάκι από Κορωπί ως έξοδο ΕΟ σήμερα. Καλούς δρόμους!

Ζεύκας
15/02/2017, 17:00
Σε είδα κοπελιά (?) σήμερα στις 2 στην αχαρνών με yamaha mt-03 (το παλιό με το μοτέρ του 660, happy now πλιτσερ?) να πηγαίνεις επικίνδυνα ανάμεσα στη κίνηση.

το γκάζι σου ήταν ή τέρμα κλειστό ή τέρμα ανοιχτό και οι κινήσεις όλες απότομες, ναι ήξερες απόλυτα να χειρίζεσαι
τη μηχανή αλλά παραλίγο να καρφωθείς σε ένα φορτηγό που έκανε αναστροφή. μετά συνέχισες τις μαλακίες οπότε
μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις τα σημάδια.

το τραγικό για σένα είναι ότι ένα μηχανάκι 11 ίππων και χαλαρό γκάζι-φρένο ήταν μονίμως πίσω σου :lol:

το βλεπα και δεν το πίστευα :bawl:

KAGOURO
15/02/2017, 22:49
σε είδα βαραντερο ασημί να ξαπλώνεις στην Κατεχάκη... ευτυχώς αναίμακτα και ανεξοδα . μόνο με πληγωμένο εγωισμό και βαριά ανάσα από το ζετέ να τη σηκώσεις !....σε νοιώθω....το χω πάθει καρμπον.

Rigas.
16/02/2017, 15:42
Σε είδα, εσένα με το μουσακι,την κουκούλα κ το πράσινο μπουφάν μαζί με το φίλο σου,με τα μαύρα μαλλιά να προσπαθείτε να μου κλέψετε τη μηχανή.... Θα σας βρω π@@στακια κ τότε θα δείτε το ΧΑΡΟ με τα μάτια σας!!!!

petros1479
16/02/2017, 22:26
Οι μπατονετες από μία σε κάθε αυτί είναι προστατευτικός εξοπλισμός για σκούτερ????!!!! Κοιτώντας σε από πίσω με τα δυο ματζαφλαρια να εξέχουν από τα αυτιά είχες πολύ γέλιο!!!! Καλά ήτανε γιατι εφταμιση το πρωί με έκανες και γελασα!!!!

alex14
17/02/2017, 08:56
Σε ειδα με το TDM να φορας κουβερτα στα ποδια και χωρις κρανος. Το κασκολ που ειχες βαλει μεχρι τα ματια δεν νομιζω να εκοβε και πολυ κρυο. Ρε πατε καλα ????

congate7
17/02/2017, 12:42
Σε είδα με το φορτηγό σου να μην στρίβεις στη στροφή και να έρχεσαι πάνω μου.
Πως τη γλύτωσα μία από εσένα και μία από το ρέμα τη στιγμή που σε απέφυγα δε θυμάμαι.
Το μόνο που θυμάμαι είναι το ωωωωωωωωωω ρε πούστη...
Ευτυχώς που ο πίσω μου ήταν μακρυά αλλιώς θα τον είχες στείλει τρίποντο στο ρέμα.

Σε είδα και εσένα ντελιβερά να πετάγεσαι από στοπ και να τρώω το δεύτερο χέσιμο μέσα σε 5 λεπτά.
Μου έκανες νόημα συγγνώμη αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι είχα κάνει εγώ τη μαλακία.

Θέλω και trackday. Ρε κάτσε σπίτι...

VANDA
17/02/2017, 12:57
Σε είδα εσένα με το παπί να προσπερνάς το μηχανάκι που προσπερνούσε το αυτοκίνητο και να βρίσκεσαι μέσα στη μέση της λωρίδας (μου) του άλλου ρεύματος. Στο γεφυράκι στα Μελίσσια. Συγχαρητήρια, ηλίθιε.

mariza
17/02/2017, 14:32
Σε είδα περιπολικό να κάνεις παράνομη προσπέραση πάνω σε στροφή και μετά απο 100 μετρα να στρίβεις χωρίς φλάς...

Νόου κόμεντς...... :moutza:

infidel
17/02/2017, 15:12
Σε είδα μηχανάκι μου μετά τη δουλειά να σου λείπουν οι καθρέπτες. Τον κερατά που τους πήρε δεν τον είδα γιατί αλλιώς.... δεν θα του έκανα τίποτα τέτοιος χέστης που είμαι. Πάντως χωρίς καθρέπτες αισθάνομαι πολύ αλήτης! Πρέπει να πήρα και 2-3 άλογα.

pektis
18/02/2017, 12:29
Σε ειδα να παραβιαζεις stop,ενω με ειχες δει π@π@ρα...Παλι καλα που προλαβα να φρεναρω... Ειδα και κανα 2 καραμπολες...
Σημερα πρεπει να ειναι η μερα του μ@λ@κα....:confused:

George_M.
18/02/2017, 16:25
σε ειδα ''λεβεντακο'' απο την τοπικη Διας να δινεις κληση (σωστα εκανες) στο κουρεμενο με το διχρονο χτες ενω σημερα μασαριζες με πολιτικα πανω στο ιδιωτικο ΤΔΜ ξεταπωτος-ξεκρανωτος...

δυστηχως 2 μετρα κ 2 σταθμα ειχαμε παντοτε ως λαος...:(

NIKOS.
19/02/2017, 14:45
σε είδα να μου βγαίνεις αντίθετα και μέσα στη μέση μ@λακισμενο ντιλιβερα με το σκούτερ , σου κορναρα και πήρες χαμπάρι ....εισπραξες βεβαίως και την μούτζα σου!

akis_trevor
20/02/2017, 17:08
σε ειδα εμπορε να παιρνεις αμαξι με 290.000 χλμ και να το πουλας με 180.000.

NIKOS.
21/02/2017, 07:04
σε είδα παπάκια ,που το παίζες, ραλιαρης με σφήνες κτλπ στο λιμάνι του Πειραιά ,δεν ειχα όρεξη και σ αφησα να κανεις της μ@λακιες σου .....μετα όμως δεν αντεξα και σου κάνα μια πλακιτσα ...!!!!φανταζομαι τι ?? μ@λακιες έχεις να κανεις εάν πάρεις ποτέ κάτι με γκάζι..
εν τω μεταξύ βλέπω ενα καρο παπακηδες που κάνουνε του κόσμου της μ@λακιες δεν ξέρω αν ειναι θέμα οχήματος η ηλικίας των ατόμων που τα καβαλανε...

7Tolis
21/02/2017, 09:17
Σε είδα και σε χάρηκα
378944

mariza
22/02/2017, 11:36
Σε είδα να μπαίνεις στο Δημαρχείο :a024: και να ζητάς μπροστά μου ληξιαρχική πράξη γάμου!
Νιόπαντρος ετών 85......θεός!!!! :a012::kiss::hunter:

Billymuse
22/02/2017, 18:11
ΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑ δεν σε χάλασε τσομπάνη κοντά στη πλατεία Βικτώριας...

378989

378990

petros1479
22/02/2017, 23:12
Σας είδα μπλε ανθρώπους να είσαστε αραχτοι και ωραίοι στην Κατεχάκη και οι τεσσερις ενώ σε μία από τις πιο ασήμαντες μωρέ!!!, διασταυρώσεις της Αθήνα, Κηφισιας και Αλεξανδρας!!! να μην δουλεύουν τα φανάρια και να το πέζουμε κορώνα γράμματα για το ποιος θα περάσει! Μου κάνετε και συγκεντρώσεις τρομάρα σας και ζητατε και προσλήψεις!!! Μάλλον δεν έχετε άτομα να πηγαίνουν στα Έβερεστ να σας περνούν τους καφέδες!!!!
Όπως λέει και το χιτακι "ανία θα πάω στην πολισμανια..." !!!!
Σας έχουν πει ότι η δουλειά σας είναι ή εξυπηρέτηση του πολίτη???

o teos
23/02/2017, 10:08
Σε βλεπω ρε γειτονα με το CBR600F μαυρο ματ και σε χαιρεταω καθε πρωι που θα παω να παρω τη μηχανη απο το parking αλλα δεν ετυχε να τα πουμε ποτε...μπας και γραφεις εδω?
Σε ειδα και σενα στον περιφερειακο δραπετσωνας σημερα ρε φιλαρακο να χει παρει φωτια το σκουτερ...φωτια ομως ολοκαύτωμα να καθεσαι στην ακρη να σε ρωταω ολα καλα αν επεσες κλπ και να μου λες ''απλα έβγαλε καπνους και λαμπαδιασε μολις σταματησα και ισα που προλαβα να κατεβω''...:eek:...εταιρικο ευτυχως και ο αναβατης τυχερος που δεν λαμπαδιασε εν κινηση...:rolleyes:

SONone
23/02/2017, 13:16
σας βλέπω παντός τύπου οδηγούς να κάνετε διάφορες μαλακίες στους δρόμους και να μην αντιλαμβανεστε τι το κακό μπορεί να προκαλέσουν.
(έχει διαφορά να κάνω διήθηση με την μηχανή και να κινδυνεύω να φάω τα μούτρα μου από το να αλλάζω λωρίδα απότομα και χωρίς φλας με το αμάξι μου άπλα για να αποφύγω πχ μια λακουβα με κίνδυνο να χτυπήσω το οποιονδήποτε που πηγαίνει κανονικά στην λωρίδα του

λίγοι πλέον έχουν την ευθύνη των πράξεων τους και την αντίληψη του λάθους τους και μετρημένοι στα δάκτυλα αυτοί που ζητάνε και ένα συγνώμη.

SoR
24/02/2017, 09:04
σας βλέπω την τελευταία εβδομάδα να παστελώνετε κλήσεις καθημερινά για δακτύλιο στο ύψος του Hilton... διμοιρία τροχονόμων, όχι αστεία , πάνω απο 5-7 άτομα!
εαν είμαι με το κουτί (5 φορές τον χρόνο) η αλήθεια ειναι οτι αγνοώ τον δακτύλιο για 1 φανάρι . Στην Ριζάρη στρίβω για Παγκράτι.

την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτώ αν δεν κυκλοφορώ.....

o teos
24/02/2017, 09:23
Bλεπω τον καιρο να τον παιζει.. χτες και σημερα ανοιξη και ΣΚ βροχες με πιθανη βελτιωση Δευτερα...τον @*$:a021:....κυριε προεδρε??
Ενα τριημερο ρε μου κατσε τυχαια ας ουμε, χαθηκε να χει καλο καιρο??φουστη μερφυ:moutza:

Manalishi
24/02/2017, 09:43
Σε είδα Θόδωρε να λές κάτι και να χειρονομείς, μέσα απο το κουτί, καθώς έστριψα στη λωρίδα μου κανονικότατα αλλά εσύ αποφάσισες να αλλάξεις λωρίδα απο τέρμα αριστερά στη δεξιά για να αφήσεις τη γυναίκα σου, στην Δευτέρας Μεραρχίας. Κατέβηκα (απο το παράθυρο βγήκα, γαμώ την π.... για αυτόματο κλείδωμα) και όταν έφτασα στο αμάξι σου και ετοιμάστηκα σαν μοντέρνος Ruy να ξυλώνω......

https://www.youtube.com/watch?v=nk-g6ax-ByI..

.....Είδα τη γυναίκα σου, την ιδιαιτέρα του Γενικου μου, να κατεβαίνει απο το αμάξι....:nono:

Συγκρατήθηκα, δεν ξηλωσα τον προφυλακτήρα να στον βάλω σκουλαρίκι, ούτε σου είπα αυτό που σκέφτηκα, οτι σε έσωσε η γυναίκα σου γιατί κάνει τις καλυτερες ....πίτες στην εταιρεία και αγοράζουν πολλοί....

You got your one & only chance... Την επόμενη φορά όμως....

el_hymador
24/02/2017, 19:40
Σε είδα κ@ριόλα που έπνιξες κόκκινο 4 δεύτερα αφότου σου είχε ανάψει. Ερχόμουν από το στενό με πράσινο και αν δεν είχα την συνήθεια να τσεκάρω δεν πα να είναι καραπράσινο και να έχει και την μισή τροχαία να ρυθμίζει κυκλοφορία, θα με είχες στείλει με τα 80 γεμάτα που πέρασες.

Ψόφα, είσαι εν δυνάμει δολοφόνος. Απλά ψόφα για να μην σκοτώσεις κανέναν με την μ@λ@κι@ σου!!!! Θα το ξαναγράψω. Ψ-Ο-Φ-Α.

amyroukai
24/02/2017, 19:44
Σε είδα καμμιά εκατοστή μέτρα από την διασταύρωση και βγήκα άνετος, δεν υπολόγισα ότι πρέπει να είχες τριψήφια χιλιόμετρα μέσα στο χωριό... Σου έκοψα λίγο τη φόρα μαλάκα, αλλά δεν πειράζει, ξιδάκι.

Black Mamba
25/02/2017, 10:17
Σας ειδα 2 καγκουρες με σφουτερ να ξεσκιζετε ολα τα κοκκινα...
Σας πετυχα σε μεθ-εθ-επομενο φαναρι ετοιμος να σας χεσω...
Ειχε στο χερι, ο πισω, ενα κουτι...
Το δωσατε στον αναπηρο που ζητιανευε, στο καροτσι, με το σκυλακι του αγκαλια...
Ειχε μεσα φαγητο...
Μονο που δεν σας φιλησε...
:a012: ...ρε τσογλανια.

Αγ. Νικολας, Παγκρατι, χτες το μεσημερι...

pektis
25/02/2017, 17:57
Σε ειδα 959...379097

NIKOS.
25/02/2017, 19:07
σε είδα πιτσιρίκο στο πίσω κάθισμα μαζί με ετερο πιτσιρίκι , που έκανες νόημα έσπρωξες, μάλλον κτλπ..στο golf που οδηγούσε η μαμά σου μάλλον, και όπως κατεβηκα το ψηλό πεζοδρομιο και βρεθηκα διπλά σας ,γιαλισανε τα ματια σου !!! μόλις είδες εμένα και την μηχανή !! πιθανόν η εμφάνιση της μότο μαζί με την εμφάνιση αστροναυτη που ειχα και εγώ ,μπουφαν, ,γάντια ,κρανος γυαλιά , κτλπ σε ενθουσίασαν !!! σε χαιρέτισα,.., και ανταπέδωσες συνομοτικα !!!!
σε φαντάζομαι μεγάλο με το δικό σου εργαλείο !!! μια και εγώ κάπως έτσι κόλλησα το μικρόβιο !!!
αξέχαστη στιγμή !!! ο τρόπος που κοίταγες μικρούλη όλα τα λεφτά!!

KAGOURO
25/02/2017, 23:42
σε είδα να χαζεύεις κινητό και να σφάζεις κόκκινο αφρεναριστη....μόλις ήρθα δίπλα και άρχισα να σε στολίζω έκανες ότι δεν άκουγες κοιτώντας μπροστά....μικρό ανόητο δολοφονικο τσολακι
σήμερα το μεσημέρι αγ.βαρβαρας π.φαληρο !....είναι θέμα χρόνου να παραβιαστεί η κλ@νοβαλβιδας σας με το κινητό σας !