View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Σας είδα την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι στην περιφερειακή Ναυπάκτου να χαιρετάτε και μου φτιάξατε την ήδη ανεβασμένη διάθεση (καθότι πήγαινα εκδρομή μετά από καιρό)!
Όχι και τόσο παραδόξως, όσοι ανταπέδωσαν χαιρετισμό ήταν όλοι προβλεπέ! Οι άλλοι... :/
Σε είδα πιτσιρικά σήμερα στη Μαιζώνος να προσπαθείς να δοκιμάσεις τα αντανακλαστικά και τα φρένα μου, που ευτυχώς δούλεψαν αμφότερα σωστά! Πετάχτηκες από STOP κάθετα στην πυκνή κυκλοφορία και βρέθηκες στην πορεία μου καθώς έκανα διήθηση. Σου κόρναρα αρκετές φορές αλλά δε σε έβρισα...η μουρμούρα που θα ακούσεις από τη μάνα σου που είχες για συνεπιβάτιδα αρκεί!
Σε ειδα να φευγεις για το καινουργιο σου σπιτι, να εισαι παντα καλα! και αν περάσω ποτέ απο κει να με γαυγίσεις οπως εσυ ξέρεις, εγω θα σε καταλάβω
362797
theofilos888
20/07/2016, 09:08
Σε ειδα και καταλαβα γιατι οι γοριλλες, που πιανουν τα μηχανακια μας στα χερια τους, τα καταστρεφουν. Ατιμε γοριλααααααα μηχανικε της δεκαρας..........
362819
Σε ειδα και εσενα ευγενεστατε υπαλληλε της οδικης βοηθειας να ζητας χιλια συγνωμη για την καθυστερηση. Δεν πειραζει. Ολα μεσα στη ζωη ειναι.
karellen
20/07/2016, 10:16
Σε είδα καταρράκτη στη Νέδα να πέφτεις με ορμή και παγωμένος αλλά δεν κόλωσα.
Τις βουτιές μου τις έρριξα!
362823
Σε είδα να έχεις χυθεί στο κάθισμα του αυτοκινήτου και να πηγαίνεις τέρμα αριστερά με το πάσο σου :ZZZ:
Σε είδα να πετάγεσαι στον αέρα και να ξυπνάς απότομα όταν έφτασα δίπλα στο παράθυρό σου και σου βάρεσα ξερόγκαζο κόφτες :a014::rotflmao::a016:
Πολύ μου αρέσει να μοιράζω τέτοιες Καλημέρες !!!! :a29::a29::a29:
Srx 600 σε φωτό έξω από Barber Shop στον Πειραιά. Σα γνωστό μου φάνηκε χμμ..
Σε άκουσα και μετά σε είδα ξατάπωτε Tracer στη Λαμπράκη.. Γυαλί, μαλλί, βερμούδα και άκρανος να σπάς πρώτες.
Με ξεκούφανες ρε μλάκα.. :moutza:
Nasper21
20/07/2016, 22:07
Σε είδα στη λεωφόρο Μαραθώνος επανω σε μια Triumph και μου τρεχαν τα σάλια... Τι εργαλείο κι αυτό!
theofilos888
21/07/2016, 09:58
Σε ειδα παπακια κουριερα με καπελο cowboy. Δεν περιγραφω αλλο......
AUFGEBRACHT
21/07/2016, 16:13
Σε είδα με το παπί ενώ σε εμάς άναψε πράσινο να σφάζεις το κόκκινο και να περνάς αέρα-πατέρα, σου πήγε λίγο το σκατό στην κάλτσα μόλις με είδες να επιταχύνω ε; Είδα την έκφραση στην ηλίθια (ξεκράνωτη βεβαίως-βεβαίως) φάτσα σου...
George_Sp
21/07/2016, 16:35
Σε όποιον και αν το πα μου λέει οτι παίρνω ναρκωτικά, οτι με πείραξε η ζέστη...αλλά εγώ σε ΕΙΔΑ!!!!!!
Σύνταγμα πριν καμιά ώρα φουλ προβλεπέ....Κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες, ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ......εντάξει θα πει κανείς....σε είδα όμως καβάλα σε TDM900 με ΜΑΜΙΣΙΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ!
και αυτοκολλητάκι motoleonidio στη μπαγαζιέρα
:eek:
ρισπεκτ ρε φίλος!
spyrakos35
21/07/2016, 19:29
Σε ειδα να θες να μου πουλησεις γερικα παπουτσια και παπουτσια που κοβουν μοιρες στο στριψιμο.....
Γαυρε!
:lol:
sotostzav
21/07/2016, 20:23
Σε ειδα προχτες και σημερα ηρθα και σε εκανα δικια μου!!!Ελπιζω να μου χαρισεις ομορφα και απροβληματιστα χιλιομετρα!!
362917
amyroukai
22/07/2016, 11:10
Σε είδα κυρα Βασιλεία στην άκρη του δρόμου να ψήνεσαι και σε πήραμε με το αυτοκίνητο ως την Στύψη. Να είσαι καλά για το καφεδακι στην πλατεία, για το χαμόγελο, για την κουβέντα, να χαίρεσαι τα εφτά εγγόνια και περαστικά για την μέση.
Σε είδα μπροστά μου, να οδηγείς το παπί και προσπαθούσα να καταλάβω αν κοιμάσαι ή είχες πεθάνει.
DoctoR_k6
22/07/2016, 11:58
Σε ειδα σημερα το πρωι στο φαναρι της βουτας...την ειχες σε πολυ καλη κατασταση!! Αναβατης 60+ με το τοτε κρανος...
362977
Σε είδα ttr στην άκρη της Συγγρού. Είδα και το ζευγάρι που ήταν επάνω. Είδα και τη γιατρό του ΚΑΤ, με το fazer που σταμάτησε να βοηθήσει τον πολυτραυματία και μπράβο της. Αν τυχόν διαβάζει και εδώ η γιατρός, τη καλημέρα μου.
Τελικά, κρίμα.
Σε είδα παππού να προσπαθείς να βγεις από την BMW. Παρακολουθούσα για ώρα να προσπαθείς να κουνήσεις τα πόδια, να ξεκλειδώσεις τη μέση, να σηκωθείς τρέμοντας. Όταν τελικά τα κατάφερες έβγαλες και τη μαγκούρα για να στηρίζεσαι.
Από τη θέση του οδηγού βγήκες!
Σας ειδα ρε μ@λακες του κτεδ,να με βαζετε σε μπελαδες με εφορια και μηχανολογικο για εκδοση καινουργιας πινακιδας επειδη την ειχα τριμμαρει 1cm στο υψος....
Σε αναβραζοντα υποθετα να τα φατε....
Σε ειδα με μια χακι BMW στη Βαρης Κορωπιου στα Βλαχικα.... τι ηταν αυτο το πραγμα μονο εσυ ξερεις... σαν custom τσοπεροφαση ηταν..... σαν πετσοκομμενο ηταν.... τι να πω, το γουστο των ανθρωπων με εκπλησει καμια φορα...
macdeath_s
22/07/2016, 14:32
Σε είδα αιχμαλωτισμένο να αναχωρείς...
362984
να καταφθάνεις επίσης σε κλουβί :cry:
362987
και μετά να σε κοιτάνε σαν έκθεμα σε ζωολογικό :bawl:
362988
Billymuse
22/07/2016, 18:28
Σε είδα μια μέρα να μένεις και αυριο..μετα απο 9 χρόνια να σαι πάλι εδω (https://www.youtube.com/watch?v=UqLRqzTp6Rk) :smokin:
spyrakos35
22/07/2016, 20:14
Σας ειδα ολους εσας να πηγαινετε χωρις κρανος και σφαιρα αναμεσα στα αυτοκινητα στον κηφισο....
Και συ καγκουρα με το κτμ, τη γλυτωσες κυριολεκτικα στην τριχα την τουμπα..... Αυτη τη φορα τη γλυτωσες, δε σου δινω μελλον ομως.....
Σε ειδα παλιο αφρικα με γαλλικες πινακιδες, πιο φορτωμενο απ οτι μπορει να φορτωθει ποτε μηχανακι.... Αν πεσει δε θα σκονιστει καν.....
Σας βλεπω καθε μερα να σταματατε στο κοκκινο, να ελεγχετε αν περναει κανεις και να την κανετε με κοκκινο...
Τι να πω; Σε καθε φαναρι θελετε ενα μπατσο απο διπλα σας...δεν καταλαβαινετε αλλιως...:yuck:
KostRider
24/07/2016, 15:48
Σε είδα, μάλλον σε άκουσα να μου κορναρεις στην Κηφισίας με το σκούτερ, γιατί δεν σε πρόσεξα στην αλλαγή λωρίδας που έκανα με το κουτί.. Χίλια συγνώμη, ήμουν αϋπνος.. Σε είδα κι εσένα με το κουτί να σταματάς με πράσινο φανάρι και παρεξηγηθηκες που σου κορναρα.. Μάλλον έχεις αχρωματοψία και λαδωσες για να πάρεις το δίπλωμα...
congate7
24/07/2016, 16:59
Σε είδα να μου το παίζεις γρήγορος με το mazda σου.
Νταξ ρε φίλε δεν έτρεχα και σου έκανα χώρο να περάσεις. Uno του 88 πέρασες...
Όταν τσίγκλισες το λοκάλι με το σαξόραλο μπροστά μου όμως...
Καλόπιοτο και δροσερό :bawl:
amyroukai
24/07/2016, 17:08
Σε είδα να παίρνεις μάτι τα γυμνά κορίτσια στην παραλία... και να βγαινεις από το νερό με το σορτσάκι"τέντα".
DoctoR_k6
25/07/2016, 09:51
Σε ειδα (καταλαθος) ρε Χουντρα να κανεις παρουσιαση το Africa...
Απορω ποιος σκεφτηκε αυτον τον ηλιθιο (κατ εμε τουλαχτιστον) τροπο παρουσιασης?
Απλα δεν βλεποταν...
spyrakos35
25/07/2016, 10:07
Σε ειδα κοπελια στα διοδια με το μεγαλο μηχανακι σου διχαλο και τη βερμουδα να γυρνας αθηνα.....
akis_trevor
25/07/2016, 14:01
σε ειδα βρε γιδοβοσκε με το 1290 να μιλας στο κινητο και να εχεις και το παιδακι σου μπροστα στην σελα!!ημαρτον δηλαδη!!!!
ειδα χτες στις στροφες του μενιδιου 2 νταλικες.μια με ελληνικες και μια με αλβανικες πινακιδες με αποσταση 100 μετρα η μια απτην αλλη.μαντεψτε ποιος καθοταν σαν πεος μεσα στην μεση και ποιος τραβηχτηκε λιγο πιο ακρη να με βοηθησει να περασω..;)
devil's animal
25/07/2016, 14:03
σε ειδα να με ακους και ν'ανοιγεις..και ανοιγω και εγω...
σε περναω με σπασμενη 2η αλλαγη 3η, αλλα στα 50μ ηταν η Λυσανδρου και επρεπε να στριψω...οποτε γερα φρενα...
ψιλοσαστισες που με ειδες να κοβω τοσο αλλα μετα καταλαβες...
φιλε africaνε σημερα εγνατια κατα τις 10:30...
:beer:
Με αγαπη,
το μονοκυλινδρο
:a07:
sapphire
25/07/2016, 18:36
Σε είδα να σου κολλάω σχετικά κοντά πίσω σου ενώ έκανες διήθηση και αμέσως σήκωσες το χέρι για να να με αφήσεις να περάσω .. σήκωσα το χέρι να σε ευχαριστήσω και περίμενα πίσω σου .:a013:
Σε είδα και σένα να έχεις καρφωθεί σε ένα αμάξι στο σημείο που κάθε φορά που περνάω πρέπει να πηγαίνω με 20 χιλιόμετρα για να μην με φάνε οι ανυπόμονοι μαλάκες , ήσουν ξάπλα και είχε σταματήσει πολύς κόσμος ... ελπίζω να είσαι εντάξει.
Λεοφωρείο ΗΣΑΠ σταμάταει στη στάση.
Σκούτερ το προσπερνάει και κόβει να τσεκάρει μην έρχεται κανάς απρόσεκτος από μπροστά
Και η μαλάκω από πίσω να κορνάρει στο σκουτεράκια γτ καθυστερεί...:rolleyes:
σε ειδα σημερα ψεφτο καγκουρα με το golf σου και εσενα κολογερε με το Mercedes να αγνοείτε τα οποια οχηματα ανεβεναν την γεφυρα του πρακτικερ και να κλείνετε ολο τον δρομο μιας και βγήκατε γιουρια απο το στοπ χωρις να σας νοιαζει αν ειναι ελεύθερος ο δρομος. και εκει που χώθηκα για να σας την σπασω λιγο μπας και καταλαβετε την μαλακια σας.. πας να ξεκινήσεις ρε θειο? εχε χαρη που πήγαινα για δουλεια αλιως θα ξαπλωνα, θελει και ενα φρεσκαρισματακι το χρώμα μια χαρα θα μου καθοταν.
AUFGEBRACHT
26/07/2016, 11:52
Σε είδα απίστευτο σκουπιδαριό σε όλη τη διαδρομή προς Επίδαυρο, χιλιάδες πεταμένα μπουκαλάκια και ό,τι άλλη πλαστικούρα μπορεί να φανταστεί κανείς. Απίστευτη καφρίλα σε μια όμορφη διαδρομή, από τους... απογόνους των αρχαίων Ελλήνων τρομάρα σας!!! :moutza:
Σε είδα κι εσένα στην παραλία να έχεις αδειάσει όλο το τασάκι του αυτοκινήτου σου πριν φύγεις κύριος, γαμώ το σπίτι σου...
macdeath_s
26/07/2016, 23:55
Σε είδα να με καλωσορίζεις με κουστούμι επειδή ακούμπησα την τσέπη να δω αν βαράει το κινητό. Η αγάπη που με έχουν οι ACABs είναι international τελικά :bawl:
363206
Σε 1 λεπτο 3 TDM900 στην περατζάδα του λιμανιού στο Γυθειο.
Τα γνωστά για γέλια και για κλάματα.
Κράνος λογικά στο μαγαζί που τα πουλάει..
Εξατμίσεις με πολύ βρουμ μιας και δεν κρατιέται το εργαλείο..
Φτερό και πινακίδα δεν.Πρεπει να έσπασαν προ 10 λεπτών.Θα τα περάσουν απο εβδομάδα..
Δεν ειδα μεσα σε 3 ώρες πριν τις 00:30 απόψε έναν με κράνος.
Έχουμε παράπονα απο την πατρίδα και την κατάντια της.Συμφωνα με τους πολίτες πάει και η χώρα.
skylaros
27/07/2016, 00:37
Σε είδα ρε θηρίο... δεν είχες μάλιστα από που να κρατηθείς και σου είχαν δώσει έναν ιμάντα που τον είχαν δέσει στην πόρτα και τον κράταγες σαν χειρολαβή... σε ακολούθησα για αρκετά μέτρα, μετά βαρέθηκα. Έχω σβήσει το κεφάλι και την πινακίδα μη και βρεις τον μπελά σου. Καλή τύχη ρε παιδί!
363207
petros1479
27/07/2016, 07:46
Σας είδα χτες κατά τις 12 , να μιλάτε στο κινητό σας από Ριζαρη μέχρι Βασ. Κωνσταντινου και παρά τις παρατηρήσεις μου να συνεχίζετε ακάθεκτος! Το μεγάλο μου πρόβλημα κύριε ειναι ότι είστε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ και εκείνη την ώρα οδηγουσατε το υπηρεσιακό σας οχημα με Αριθμό κυκλοφορίας ΕΑ 20799! Το καλό παραδειγμα αγαπητέ, το καλό παράδειγμα...
AristidisZ
27/07/2016, 07:47
Σε είδα παλικάρι με το TDM χτες στο φανάρι της Πειραιώς πριν την στατιστική με κατεύθυνση προς Αθήνα να με κοιτάς να μου κορνάρεις και να μου φωνάζεις "άφουυυυυυυυυυυυυυυν"
Μόλις είχα στρίψει δεξιά στην Πειραιώς από Δωδεκανήσου
Δε σου δίνω σημασία στην αρχή
Ξανά κόρνα και φωνή
"άφουυυυυυυυυυυυυυυν"
Ξυπνάει ο εγκέφαλος, και βλέπει στο βάθος κύριο με θαλασσί πουκάμισο και κίτρινο γιλέκο να έχει λοκάρει την κεφάλα μου (φαίνεται και εύκολα...)
Φλασάκι αμέσως (γιατί πάνω από όλα είμαστε κύριοι) και δεξιά στροφή μέσα από Καμίνια :D
Να σαι καλά αδερφέ :beer:
Το σημείο είναι στην επιστροφή από Προκόπι κοντά στην Χαλκίδα
Καλά οι μηχανές είναι μικρές και τρέχουν και δεν τις βλέπουν
Το φορτηγό ούτε μικρό είναι ούτε έτρεχε (περίπου με 75 ανέβαινε την ανηφόρα). Πως δεν το είδε το ανεγκέφαλο δίποδο?
363214
363215
363216
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ! ....ειπα οταν ειδα καβαλαρη με GS, και δε φορουσες μονο κρανος.... αλλα και μπουφαν! ΚΑΙ γαντια! ουαου! .....πηγαινες προς αεροδρομιο.
annoula1981
27/07/2016, 15:12
Σε ειδα φανταστικέ, ανεπανάληπτε, θεικέ Ελληνάρα με το λευκο Tdm ασορτί με τη πετσετα που είχες στην πλατούλα και να κρατιέται μπροστά με μανταλάκι κοκκινο απο την απλώστρα παρακαλώ! Να σε κοιταω, να μην πιστευω τι βλέπω και να ψαχουλευω τις τσεπες να βρω το κινητό για να σε απαθανατίσω! Γκεστ σταρ ενα κράνος στον αριστερό αγκώνα..
Νταξει είσαι θεος αγόρι μου!
Τι προστατευτικός εξοπλισμός και αηδιες... Πετσετούλα παιδιά. Οικονομική σε πολλά σχέδια και χρώματα για όλα τα γουστα! (βγαινει και με τον πικατσου) :beer:
Σε είδα φίλτατε ισιγκο (ή μήπως Ίτσιγκο) να με επισκέπτεσαι άρτι αφιχθείς από το παπόρο, για να μου πεις ένα "γεια". Πέρασες καλά εκεί στα ξένα μου είπες. Τα είπαμε, κουτσομπολέψαμε, χαζολογήσαμε όλα σε λίγη ώρα και πολύ το χάρηκα.
Μπραβο μαν πάντα τέτοια εύχομαι.
:beer:
Σε ειδα.ΠαΤΕΡΑΣ με βρέφος στο αριστερό χέρι,μπροστα σε παπί.Στα χωριά της Λακωνίας είναι μικρότερος ο κίνδυνος.
Γι'αυτο και λίγο μετά ο καφρος με το 4Χ4 ήρθε μαλιοκουβαρα απο απέναντι στους ελαιώνες και δυο αυτοκίνητα με οικογένειες ίσα που γλιτώσαμε..
Ήταν "γνωστης" του οχήματος και του δρόμου.. :yuck:
AUFGEBRACHT
27/07/2016, 18:37
Σε είδα στο Λουτράκι μπάρμπα με το Transalp, η αλυσίδα σου παίζει να ήταν πιο χαλαρή και από το ήθος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, δεν την έχεις σφίξει ποτέ από τότε που την αγόρασες;
Φιλε με το 1050.......
Τον τιγρη τον καβαλουσες .......
Τον δρακο καταφερες να τον βρεις μετα απο τοσο σκαλισμα στην μυτη;
:yuck:
σε είδα 40άρη ΕΚΑΒίτη με το κόκκινο μπλουζάκι της υπηρεσίας με τα διακριτικά πάνω σε μαύρο ιννοβα να ανεβαίνεις τη λ.δημοκρατίας ακράνωτος.
ωραίο παράδειγμα δίνεις, εύγε. άσε που ντροπιάζεις και τους σωστούς συναδελφούς σου.
σε ειδα καγκουρακο με astra opc, ενω περιμενω (με αυτοκινητο ημουν) σε διασταυρωση να δω τι θα κανεις, να στριβεις και να εχεις κεντραρει σε εμενα (10 ποντους απο το φτερο περασε ο βλακας).
η βλακεια ειναι μεγαλη τελικα. θα τρακαρουμε μονοι μας σε αδειο χωριο...:a31::a31::a31:
amyroukai
28/07/2016, 17:17
Σε είδα ακρανωτε αθηναιε με το φειζερ να πηγαίνεις με την ακρανωτη γκομενα για προσκύνηση στο μοναστήρι... Περαν του ότι σεβαστικό δεν είναι να αφήνεις το 'ξακοσα στην πορτα, είναι απόλυτο το ότι δεν θα σε σώσει κανείς άγιος την δύσκολη ώρα. Ακλαφτοι θα πάτε και οι δύο ανεγκέφαλοι.
amyroukai
29/07/2016, 00:00
Σε είδα λοκάλι με το tracer... Να μας βλέπεις να προσπαθούμε να βγάλουμε ακόμα μία γελοία σελφι και ενω ακούς τα "εεεεεελα ρε Γιααααανηηηηηη" από την βαριεστημένη σύντροφο να ρωτάς... "Was this your first kiss?"
Ρε αγόρι...
Σε ειδα κλούβα φορτωμένη με κάτι γηραιές κυρίες............................
363299
363300
363301
nikosmec
29/07/2016, 09:32
Σε είδα BMW R1200 να κυκλοφορείς σας Datsun με όλους τους προβολείς αναμμένους στο κέντρο της Αθήνας στραβώνοντας οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σου, και όχι τπτ άλλο σε είχα και πόση ώρα πίσω μου να με στραβώνεις και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι αυτό που με ακολουθεί...
Σε είδα ρε μάγκα "Προδιαγραφή" να μου την λες για την πινακίδα που ακόμα δεν έχω αλλάξει στο καινούριο μαγαζί. Βρέθηκες περαστικός από Πάτρα και πέρασες να με γνωρίσεις είπες, έφερες και το κατιτίς σου.
Σωραίος φίλε,ήταν ευχάριστη έκπληξη. Να ξέρεις αν θα βρεθώ στα μέρη σου κι έρθω να πω ένα γειά, δεν θα φέρω εργαλείο αλλά κάτι φαγώσιμο ρε μπαγάσα.
:wave2::beer::beer:
Σας ειδα και μου κάνατε κρόσια τα νεύρα εσάς τους "μοτοσικλετιστές" στο Βλαχιώτη Λακωνίας..
Εξατμίσεις ελεύθερες ακομα και στα ποδήλατα,θόρυβο κι ανοίγματα μέρα/νύχτα που;; Σε δρόμο για 50 ταβάνι..
Κρανος;;
Ποιο κράνος ρε φίλε;;
363321
giannis1070
29/07/2016, 14:17
Σε είδα να παρκάρεις το cabrio, να ανοίγεις την πόρτα και να πετάς στη ζούλα εισητήρια του φέρρυ κάτω από το αμάξι. Σε είδα και να βγαίνεις όλο καμάρι να πας για καφεδάκι. Ήσουν άτυχος όμως, γιατί ήμουν απέναντί σου........σε είδα μετά από λίγο να τα μαζεύεις.
Σας βλέπω ρε κουφ@λες κάθε μέρα, να βγαίνετε με τα μπουρδέλ@ σας από το φέρρυ στο Πέραμα και μόλις κάνετε κάνα χιλιόμετρο να πετάτε τα εισητήρια στο δρόμο. Ε ρε σφαλιάρες που θέλετε....
KostRider
29/07/2016, 14:36
Σε είδα με το ibiza, να πηγαίνεις τόσο αργά, λες και είχε πάγο.. Σου κορναρα και σε πέρασα.. Να πω ότι είχες Ν κολλημένο, να σε δικαιολογήσω. Σε είδα κι εσένα με το gs1200, φορτωμένο τίγκα με τις Ελβετικές πινακίδες, να σφάζεις κόκκινο, στην Ελβετία τα ίδια κάνεις; τουλάχιστον φορούσες κράνος. Σας είδα σήμερα το 90% να φοράτε κράνος, ακόμη και οι ντελιβεράδες και τα tdm! Μάλλον άρχισαν να γράφουν οι τσαιοι... Όλα αυτά στη Λαμιάρα!
amyroukai
29/07/2016, 15:02
Σε είδα Μανολη67, πολύ το χάρηκα. Καλό καλοκαίρι να έχετε με την οικογένεια :)
theofilos888
01/08/2016, 10:21
Σε ειδα σαββατο μεσημερι να κατεβαινεις στο κλειδι στην αιγινα με κρανος κ απαστραπτον φειζερ. Ευχαριστη αλλαγη σε ολους τους ξεκρανους!!!
Black Mamba
01/08/2016, 11:39
Σας ειδα παρεακι να ξαποστενετε σε σκια στην Ακρατα,
χτες το μεσημερι,
3 BMW και 1 ΚΤΜ 990,
full προβλεπε ολοι σας, παρα την γ@μωζεστη που ειχε...
Ζουλεψα...
:rolleyes:
σε ειδα xarisiero να εισαι πολυ ανετος στις στροφουλες.. εδω οι δρομοι ειναι ΕΛΑΝΤΑ ομως. προσαρμοσου! :a07:
Nik0s_Dk
02/08/2016, 20:48
Και μιας και το θυμήθηκα σε είδα μπλε χτ ανοδο συγγρού πριν τις στήλες του Ολυμπίου Διός κατά τις 10 και 15 το πρωί με αυτοκολητάκι "πάντα κράνος" στο ασπρο κρανος σου! Κανείς από δω?Δε ρωτησα ήμουνα φευγάτος! Αν οχι :beer: αν ναι :beer: :beer: και την επόμενη θα μιλήσω!!
argy_kap
03/08/2016, 09:39
Σε είδα amyroukai να πίνεις τσίπουρα μεσημέρι/βράδυ με μικρό διάλειμα για ύπνο...τι γίνεται, θα σε κάνουμε ντόπιο?!?!
atom_smasher
03/08/2016, 09:44
Σας είδα να προσπαθείτε να σηκώσετε την μηχανή με αρκετό ζόρι στα διόδια - τελευταία για Αθήνα - και να έρχεται να σας βοηθήσει και μια υπάλληλος. Ευτυχώς δεν φαινόταν να έχει πάθει κάποια ζημιά.
zannisvel
03/08/2016, 09:50
Και μιας και το θυμήθηκα σε είδα μπλε χτ ανοδο συγγρού πριν τις στήλες του Ολυμπίου Διός κατά τις 10 και 15 το πρωί με αυτοκολητάκι "πάντα κράνος" στο ασπρο κρανος σου! Κανείς από δω?Δε ρωτησα ήμουνα φευγάτος! Αν οχι :beer: αν ναι :beer: :beer: και την επόμενη θα μιλήσω!!
Επρεπε να μιλησεις!!! Next time!!! :wave2: Καθε μερα απο εκει περναω.
Σε ειδα Αριστείδη μετα απο πολυ καιρο. Να εισαι καλα και καλο καλοκαιρι!!:beer:
sapila racing
03/08/2016, 10:30
Σε είδα στην Πειραιώς να κοφτιάζεις άδικα το κακόμοιρο το TDM σου για να μην σε περάσω.
Ηταν ήδη αργά όμως. :D
Billymuse
03/08/2016, 13:23
Σε είδα αμάνικο μέλος σήμερα το πρωί τυχαία και χάρηκα που τα είπαμε για ώρα :beer:
Σας είδα στη Καλλιθέα δημοτόμπατσοι με τη στολή κανονικά πάνω πάνω σε μηχανή ακράνωτοι.
Μπράβο σας παιδιά -που με τα λεφτά μας υποτίθεται ότι εφαρμόζετε νόμους- που δίνετε το καλό παράδειγμα
AristidisZ
03/08/2016, 15:53
Σε ειδα Αριστείδη μετα απο πολυ καιρο. Να εισαι καλα και καλο καλοκαιρι!!:beer:
Eπίσης φίλε ότι καλύτερο :beer::beer::beer::beer:
Σε είδα χθες, Ζητά, εν κινήσει, με το υπΕρεσιακό σου, να απολαμβάνεις - εν κινήσει - το φραπεδάκι σου ή το φρεντάκι σου....
Σε ειδα στα φαναρια μανταμου,να ανοιγοκλεινεις το φλας προς την κατευθυνση που ηθελες να στριψεις.
Ο αντιχειρας πρεπει να εχει γινει σαν λουκανικο φρανκφουρτης....
Σας ειδα ομαδα ''Διας'' να πηγαινεται στην Κυμης με καμια 60αρια χιλ. με ελιγμους για να ζεστανετε τα λαστιχα...:lol:
Σε είδα στον Πειραιά με 1290 πένα. Ούτε οι δισκόπλακες δεν είχαν χαραχτεί ακόμα. Καλούς δρόμους εύχομαι.
function.analys
04/08/2016, 15:21
Αν είδες χτες ήμουν εκεί. Αν ήταν σήμερα ήμουν αλλού. ΤΗΧ, σε κάθε περιπτωση.
Ευτηχως απο μακρυα σε είδα και καταλαβα τι ετοιμαζεσε να κανεις θεία με το αμάξι σου σωνει και ντε να κάνεις αναστροφή σε κεντρικό δρόμο της Αργυρούπολης.. Και όταν σου την είπα ευγενικά ότι πας καλα? Επιτόπου αναστροφή σε κεντρικό δρόμο με έγραψε στα τέτοια σου και συνέχισες. Απάθεια. Λες και δεν σου μίλησε κανείς.
μόλις είδα 2, παρέα, μάλλον από τη ζούρικχ αν είδα καλά τις πινακίδες, καραφούλ εξοπλισμό (τανκμπαγκ, σακίδια, μπΟφάν/μπότες) ...
... στη μιχαήλ βόδα
οι κακομοίρηδες μάλλον έχουν χαθεί...
amyroukai
04/08/2016, 16:38
Σε είδα ζευγάρι με το R80GS στο βενζινάδικο. Κρανάκια, το μηχανάκι σε άριστη κατάσταση, σας χάρηκα. Μπαίνω μέσα να πληρώσω κλπ, την ώρα που βγαίνω, μπαίνει ο οδηγός, κοντούλης με πουκάμισο ριχτό και παντελόνι φαρδύ, με το κράνος στο κεφάλι. Κουκλί το έχεις, λέω. "Ευχαριστώ πολύ" η απάντηση, αρκετές οκτάβες πάνω από αυτό που περίμενα... Κοιτάω στο άνοιγμα του κράνους, γυναίκα. "Πενηνταεφτά εγώ, τα εικοσιοχτώ μαζί της" λέει. Φτου σας και στις δύο, θεές και καλές βόλτες να έχετε για πολλά πολλά ακόμα χρόνια.
function.analys
04/08/2016, 21:26
Σκούτερ που οδηγούσες ΕΣΥ πιτσιρικά στην Μπουμπουλινας, Πειραιας. Πριν σε συναναστραφω ομολογω οτι ανεμενα αλλες αρετες απο σπινθηροβολα αντρακια που εχουν να αντιμετωπισουν τις μυλοπετρες μιας δύσκολες επιβίωσης. Αρετες, οχι αυθαδεια...ελπιζω ότι δεν είσαι καθόλου αντιπροσωπευτικο δειγμα της γενιας και της ηλικιας σου.
Χωρίς κράνος, γάντια, μπουφαν αλλα με τεραστια ακουστικά στ' αυτιά και γλωσσα μεγαλυτερη από το αναστημα σου.
Είχες το κουράγιο να παραπονεθεις γιατί έστριψα μπροστά σου από το κάθετο στενό, ενώ ερχόσουν με 10 και είχες ορατότητα πάνω από 100 μέτρα!! Δεν θες 100, να στα κάνω 70.
Αμφιβαλλω οτι ειχες εστω διπλωμα και τα βασικά χαρτια.
Οταν σε κοιταξα απορημενος, εκτιμωντας οτι μόνο για αστείο το ελεγες, μάλλον σου χαλασα την τονικοτητα στ' ακουστικά με την απαντηση μου. Ακομα χειροτερα, τολμησες να χρησιμοποιήσεις πεζοδρόμιακες εκφράσεις. Πίναμε μπυρες στο στρατο; Ακόμα χειρότερα, πηγές να με κλείσεις προσπαθώντας να χτυπήσεις/κλωτησεις την ολοκαίνουρια μοτοσικλετα.
ΕΣΥ, αναιδή κι ανοητε νεανια...ΕΣΥ που εχασες κάθε ίχνος σεβασμού κι αυτογνωσίας...σ' εσένα το λεω μικρουλη, να θυμάσαι ότι στάθηκες πολύ τυχερός που σταμάτησα την 'συζήτηση' μαζι σου αποτομα κι εσβησα την ζωχαδα στα κόκκινα του LC8.
amyroukai
04/08/2016, 21:32
Σε είδα κατσαριδα να προσγειωνεσαι στο πόδι του κουμπάρου.... Τρελό γέλιο. Ακολούθησε κυνηγητό και εξολόθρευση. Μία μπύρα πας να πιείς, metallica seek and destroy καταληγεις...
Σε είδα στην Ακαδημίας εξω από το ροζ κτίριο, να κατεβαίνεις ανάποδα με το παλιό ιχ. :eek::confused:
tragic :rolleyes:
Σε είδα σφίχτη μουσκουλά στη Καλλιρόης πάνω στο παπί με φουλ φεις κράνος και σε χάρηκα.
Μπράβο ρε αλάνι γιατί κάνεις τη δουλειά σου με απλότητα και ασφάλεια.
Όχι σαν όλους τους κομπλεξάρες κλαρινογαμπρούς με το τρίπτυχο μεγκασκούτερ + τατού σε χέρια πόδια + ανάποδο καπελάκι
Ωραίος :beer:
macdeath_s
06/08/2016, 14:06
Σε είδα βενζίνη να μου βγάζεις συν τα μισά χλμ και παραπάνω ίσως. Με στροφιλίκια και ξεσπάσματα... Δεν σε είδα να μου χεις 100αρα πουθενά (μα πουθενά όμως). Κάτι μου λέει ότι ωράιο παπά τρώμε στην Ελλάδα :lol:
Σε ειδα καυλιαρικο καινουριο κουτακι μου:
1) Να μου χαριζεις απολαυση
2) να αναρωτιεμαι γιατι εχεις DSC+TCS (αν και σε ελληνικους η βρεγμενους δρομους πρεπει να ειναι απολυτως απαραιτητο το TCS)
3) να εχεις την ιδια αυτονομια με το μηχανακι μου, αλλα το 3πλασιο τεποζιτο
4) να σε απολαμβανω που εχεις τα κοκκινα στις 9κ
nicolasmyrl
06/08/2016, 17:20
Σε είδα να κάνεις παρανομη αναστροφη σε στενακι διπλης κυκλοφοριας, να μην ακούς τις κορνες μου κ τελικά να βρίσκομαι στο πεζοδρόμιο και εσυ χωρίς μπροστινό προφυλακτηρα.. Ευτυχώς την έβγαλα με κατι χαζοραμματα..
Σε είδα στην έξοδο της Ποσειδώνος μετα τον Φλοίσβο να σφάζεις το Stop και να βγαίνεις άνετα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Φρένα... και την γλύτωσα.Σου είπα μερικά γαλλικά όταν πέρασα απο δίπλα σου.
Σταμάτατησες δίπλα μου στο φανάρι και ζήτησες συγγνώμη.Ήμουν αφηρημένος είπες.
Ήσουν ευγενικός αλλά πρόσεχε γιατί την επόμενη φορά θα χτυπήσεις κανέναν και είναι κρίμα.
AgisMessinios
07/08/2016, 09:28
Σε είδα στο Σύνταγμα εχτές το βράδυ δικάβαλο στο σκούτερ χωρίς κράνος ούτε εσύ ούτε ο έτερος καππαδόκης στην σέλα.
Χαρά στην τσέπη σου μιας και πιο κάτω είναι μόνιμα οι Ζ(ητάδες).
Σε ειδα με το v-strom στην Μαραθωνος, να εισαι με το μαγιο και ενα κοντομανικο, εννοειται χωρις κρανος και να οδηγεις ξυπολιτος!!!:lol:
Εφυγες και με κοκκινο...
Σε ειδα και εσενα με το golf να θες να φυγεις με πορτοκαλι, να μην προλαβαινες και να ''πλακώνεσαι'' στα φρενα, ζητωντας μου συγγνωμη που πηγα να ξεκινησω απο απεναντι με πρασινο...(υπαρχουν & οι σωστοι)...
Σε είδα λιποσαρκη αλεπουδιτσα να έχεις κατέβει από το βουνό στα διόδια της μεγαλοπολης να ζητάς φαγητό από την υπάλληλο και μαύρισε η ψυχή μου...
Billymuse
09/08/2016, 07:01
Σε είδα σμαρτ χθες στον κιφησό τα ξημερώματα αραγμένο στη ΛΕΑ και είχες καεί ολοσχερως.. απο τι κατάλαβα οι επιβάτες είχαν προλάβει και ειχαν βγεί απο το αυτοκίνητο..Επίσης σε βλέπω Αθήνα να αδειάζεις μέρα με τη μέρα και να σε ευχαριστιέμαι και να βγαίνει άνετα η δουλειά.
Σε είδα 40άρα μέσα στο μερσεντικό να κάνεις ζίκ ζάκ μέσα στην κίνηση και να πηγαίνεις όπως νάναι....
Όταν έφτασα δίπλα στο παράθυρό σου,είδα ότι με το ένα κουλάδι σου κράταγες iphone και μίλαγες και στο άλλο κουλάδι κράταγες πάνω στα πόδια σου τσάντα τεραστίων διαστάσεων,μέσα απο την οποία ξεπρόβαλε το κεφάλι σκύλου...
Α....που και που έπιανες και τιμόνι :dizzy:
Κάτι γ@@@##@ες σαν και εσένα βλέπουνε στους δρόμους και μας έχουνε πάρει στο ψιλό :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Σε ειδα ρε καιρουλι καλοκαιριατικο να βρεχεις σταδιακα δυο μερες στις διακοπες μας..να μην κανω μπανακι αλλα να τρώω και να πίνω νονστοπ....τροπικο γιναμε :rolleyes:
Σε είδα μετά την καταδίωξη της αστυνομίας που εσκασες πάνω στον τοίχο. Και κλέφτης και πολυτραυματίας και χωρίς αμάξι πλέον.Παρακάλα να γίνει καλά ο ντελιβερας που πήρες παραμάζωμα. Θα φας π@@@@@ααααααααα.
Ζεύγος μοτό,ένα gs και multi φορτωμένοι να φεύγετε από Βόλο.
Ζήλεψα.
giannis1070
09/08/2016, 19:37
Σας βλέπω ρπμ όλους με τα TDM να είσαστε ακριβώς ίδιοι. Όλοι με ξετάπωτες, χωρίς καθρέπτες, μαύρη ζελατίνα, ύφος "γ@μω και δέρνω", κλασσικά χωρίς κράνος, τίγκα στους μυς και στις ζωγραφιές....ήθελα να'ξερα, φωλιά έχετε και ξετρυπώνετε όλοι;;
giannis1070
10/08/2016, 13:16
Σε βλέπω Ιαβέρη να προσπαθείς.....μακάρι να αλλάξει κάτι ρε φίλε σε αυτόν το έρημο τον τόπο και οι προσπάθειές σου να καρποφορήσουν.
Σε ειδα zizou το πρωι με το kle να ανεβαινεις αποτομα πεζοδρομιο για να χαιρετηθουμε (...και λεω ποιος ειναι αυτος? Μας την πεσανε?)
:bawl::wave2:
Σε είδα μωρή βρομιάρα να πετάς σακούλα μπλε με σκουπίδια από το αυτοκίνητό σου στον δρόμο του Δασυλίου. Γιατί μωρή βρομιάρα πρέπει εγώ και οι υπόλοιποι να ανεχτούμε τη βρόμα σου και να μην απολαμβάνουμε τις πρωινές μυρωδιές από τα ευκάλυπτα στο δασάκι?? Γιατί μωρή βρομιάρα κουβαλάς την γυφτιά σου μαζί σου και δεν την αφήνεις σπίτι σου??
Όταν την έφαγες όμως στην μάπα και χύθηκαν τα αποτσίγαρα και τα ζουμιά πάνω σου δεν σου άρεσε ε??
Σταμάτησες κι άρχισες να βρίζεις ποιον εμένα που ξέρω απ' έξω 2 τρένα με Αγίους και με τα μικρά τους ονόματα. Βούιξε το κεφάλι σου έτσι??? :lol: Τόσο μπινελίκι μαζεμένο δεν το άντεξες.
Κρίμα και είσαι νέο κορίτσι. Αν την είχες κάνει την μαλακιά σε παραλία και σε έπαιρνα χαμπάρι, στα 4 και με το στόμα θα τα μάζευες κ@ριόλα.
Βρε ένα παράξενο πράγμα, πρωί πρωί πέφτουν πάνω μου όλοι οι μ@λ@κες για να μου φτιάξουν την μέρα.
ομμμμμμμμμμμμ ομμμμμμμμμμμ ομμμμμμμμμ 3 βαθιές εισπνοές και πάλι από την αρχή.
Σε είδα να μου κλείνεις το δρόμο,να σταματώ χιλιοστά πρίν από το αγροτικό σου και να μου ζητάς και τα ρέστα.
Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν είδα τίποτα και σε περιποιήθηκα κατάλληλα όπως σου άρμοζε
Σε είδα με το λευκό σου monsterακι δικαβαλο και την αλουμινοβαλιτσα να κρέμεται από πίσω......
Σου έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβες.
Ευτυχώς την πήρες είδηση στα φανάρια.
amyroukai
12/08/2016, 10:35
Σε είδα billy of the r6 και χαιρετηθήκαμε... Ρε κερατάδες, πως στο διάολο χάνετε τόσα κιλά όλοι σας...