View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
AUFGEBRACHT
26/02/2017, 08:24
Σας είδα χτες στο κέντρο της Κορίνθου με τα κουτιά σας... το φανάρι πράσινο και κόψατε ταχύτητα, μόλις έγινε πορτοκαλί φρενάρατε και μόλις έγινε κόκκινο επιταχύνατε και το σφάξατε και οι 2 σας!!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ πρέπει να έχει κάποιος μέσα στο κεφάλι του ειλικρινά, για να προβεί σε αυτή την ακατανόητη κίνηση... Σε είδα κι εσένα με την ασημί BMW (γενικά οι οδηγοί αυτοκινήτων BMW έχουν πάρει τα πρωτεία στην οδηγική μ@λακία και καφρίλα, τόσο που υποπτεύομαι πως τελικά πωλούνται βάσει IQ) να μπαίνεις ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα μπροστά μου σβήνοντας ταυτόχρονα τα φώτα σου, για να ψωνίσεις σε κρεοπωλείο επί του δρόμου :moutza:
amyroukai
26/02/2017, 19:34
Σε άκουσα τρικύλινδρο σφύριγμα, γυρνάω περιμένοντας να δω τον "γείτονα" ΠάνοΖιπ αλλά... Κοκκινομάλλα (επίσης της γειτονιάς) ακράνωτη με τίγρη 800. Καλούς δρόμους και πρόσεχε.
Σας είδα εχθές Κυριακή 26/2 στη Λίμνη Δόξα με το R6 σας και μετά στο καφενεδάκι στο χωριό Γκούρα να στεγνώνουμε μαζί γύρω από την σόμπα. Καλούς δρόμους Νίκο και Μάγια. Να περνάτε όμορφα.
Και εσένα είδα φίλε με το μαύρο κουκλί xtz660 με τριβάλιτσο προς Γκούρα από την μεριά του Δερβενίου και σκέφτηκα τι μαλακία έκανα τότε που το πούλησα τσάμπα σχεδόν άστρωτο για οικονομικούς λόγους...
σας βλέπω σιγα σιγα γνωστούς, και κάποιους που θεωρούσα φιλους να περνετε περίεργες στροφες στα μυαλά σας με την κρίση και να φτωχενετε πνευματικά πρωτα απο ολα, να θεωρείς σοβαρό λογο για να μην ξανα πας στο πολυκαταστημα του πατερα διοτι ο οδηγός της πορσε ηταν γιος του.. ενω έχετε 100 άλλους πχ εργασιακό μεσαίωνα, αν θελετε να εκφράσετε τετοια αποψη. πραγματικα δεν εχω λογια να σας αντιμετωπίσω.
akis_trevor
28/02/2017, 10:51
Σε είδα Μπουλμοντ πριν κάνα δίωρο,με το ιδιαίτερο βαυαρικό σου μοτορι, Κορίνθου πριν την Παπαφλέσσα αλλά δεν πρόλαβα να σου μιλήσω.:wave2:
Σε είδα μάστορα ,να βάζεις κινεζοξενον στο εργοστασιακό ξενοφαναρο του αυτοκινήτου του πατέρα μου λογο βλαβης στην πλακετα με την μαγκιά του ξερολα πανσοφου επισκευαστη. .......
Ρε λεχριτη τον παππού βρήκες να κοροιδεψεις;
Πώς βρήκα ανταλλακτικό σε 5 λεπτά;
gior-gos
01/03/2017, 09:48
Σας ειδα χθες στο φαναρι στις στηλες Ολυμπιου Διος στις 18:55
κοκκινα vfr και ducati
εσυ με το vfr ειχες σβηστα τα φωτα και μολις εκεινη τη στιγμη αναψες το ένα.
Εσεις πρεπει να σασταν δηλαδη.. :hmm:
σας βλέπω κάθε μέρα με της μηχανές σας ,ss, on of ,scooter, διαφορές και πολλές να μπαίνετε μπροστά από τα στα σταματημένα, αυτοκηνιτα και πιο μπροστά από το φαναρι με αποτέλεσμα να μην βλέπετε το φαναρι και να σπάτε τα @@ των υπόλοιπων που έχουν σταματήσει κανονικά πριν το φανάρι ,και τους αναγκαζετε να Κορνάρουν, ... για να ξεκινήσετε γιατί ???? την κάνετε αυτή την μακ@κια ....
(πλην ελαχιστων εξαιρέσεων)
υ.γ και λίγη αυτοκριτική δεν κάνει κακό αντιθέτως θα έλεγα..
Σε ειδα tracer 900 με μουρη προβοσκιδα τρου αντβε αφτερ μαρκετ.:eek:
nikos_abel
03/03/2017, 10:44
Σε είδα υπέροχη γάμπα με το ερωτικό καλσόν, πάνω στο σκούτερ συνοδηγό.
Όταν προσπέρασα, γύρισα το κεφάλι να δω αν το πρόσωπο συμβαδίζει με τη πρώτη εντύπωση αλλά...
...πάλι καλά που είδα και το Ζμαρτ που έβγαινε με την όπισθεν χωρίς να έχει ελέγξει τίποτα και δεν έσκασα
πάνω του σα βολίδα....
Ρε και ανοίγει ο καιρός, προσοχή παίδες......
Billymuse
03/03/2017, 12:33
Σε είδα Τόλη7 έξω απο τον Άρειο Πάγο εν ώρα υπηρεσίας :lol:
skylaros
03/03/2017, 13:43
Ρε σε εμένα μου τυχαίνουν όλοι οι παλαβοί; Μεσήλικας έχει κλείσει μικρό δρομάκι στον Πειραιά. Πάω από πίσω και μου λέει "που θες να πας" !!! λέω να περάσω θέλω, "από εδώ θα περάσεις;" μου λέει ... ναι λέω ... "ώχουυυυ λέει "... "κάνε πίσω να βγω με την όπισθεν και να το ξαναβάλω" για να μη κάνει και τον κύκλο ο κύριος... έκανα... κάπου το μετάνιωσα, κάπου όχι... είχα και νούμερο 267 στην τράπεζα που ήθελα να πάω και όταν μπήκα μέσα ήταν 269, φτου και από την αρχή με νουμεράκι 306 :p
Σας ειδα σημερα να γραφετε για παρκαρισμα στο κεντρο.
Οκ,αλλη μερα δε θα λεγα τιποτα,αλλα σημερα με την απεργια ειναι λιγο γαιδουρια.
el_hymador
03/03/2017, 14:34
Σας είδα συν-εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητα,εχθές στην Κηφισίας. Οι μισοί χαζεύατε τα laptop –tablet σας,5 από εσάς σκαλίζατε την μύτη σας, ένας το αυτί. Πολλοί είχατε το βλέμμα καρφωμένο μπροστά εστιάζοντας στο κενό. Νομίζω ένας από εσάς τον έπαιζε αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Σε ειδα με ξεχασμενο το φλας για κανα 5αρι τετράγωνα και μολις σταματησα διπλα σου και στο ειπα μου λες σιγα ρε φιλε καποια στιγμη θα ξαναστρηψω δεξια θα μου χρειαστεί και κακακακα τα γελια..:moutza:
amyroukai
03/03/2017, 19:12
Σε είδα λόρδε Κάρρινγκτον σαν τον γύπα να την πέφτεις στην γιατρέσσα στην κλινική... ΤΙΠΟΤΑ δεν σταματάει το αδηφάγο πτηνό που έχει μυριστεί κρέας, ακόμα και με το ένα μάτι πονεμένο δακρυσμένο ερυθρό :bawl:
anavatis19
04/03/2017, 00:13
σε ειδα πριν λιγο με το λευκο βερσυς στην λεωφορο αθηνων. πρεπει να ηταν δευτερης γενιας και custom η βαφη. μου ειπες πολυ ψηλα εχω τη ζελατινα..σου απαντησα στο πιο χαμηλο ειναι χαχαχα
kouremenos
04/03/2017, 08:22
...σε ειδα να τρακαρεις εχθες περι τις 19:30 με την ευγενική κυρια που βγηκε απο το λιμανι του Πειραιά με το σκοδα στην εξοδο του αγ.Διονύση (οπου εχει παλλομενο φαναρι και STOP οχι πρασινο σαν εσενα)......τραυματίστηκες ελαφρα μαλλον. Το σκουτερ σου ειχε τουλάχιστον καρτερ σπασμενο και ολα τα πλαστικα. Ελπιζω να μην σε παραμυθιασε η κυρια οτι φταιγατε και οι 2 και να ακολουθησατε τη νομιμη οδο.και να σε αποζημιωσει..εφυγα οταν ηρθε ο αστυνομικός....
Αυτος με το ασπρο κρανος που σε σηκωσε απο τον δρομο......
Σε ειδα πριν μερες, Ducati 1000DS να ανεβαινεις Καστρα (Θεσ/νικη) ...
Σε προσπερασα, δικαβαλος με τη δικια μου, με το σκουτερ ... ενω εσυ εσπαγες τα @@ μας με τις εξατμισεις σου και ειχες κατσει πισω απο εξατμιση αστικου.
Στα @@ σου οι αλλοι, οσο πιο αριστερα γινεται και χαζευεις το υπερπεραν...
Οταν τις 3 στροφες τις πηρα αρκετα γρηγορα για 'σενα και εμεινες πολυυυυ πισω, το ανοιξες στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ να μου φορεσεις τα γυαλια, ΕΥΓΕ!
Δεν υπολογισες καλα ομως!
ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ... που fixαρες ευθεια στην δεξια στροφη πριν την πορτάρα και παραλιγο θα ειχαμε μετωπικη με αυτ/το που κατεβαινε....
Γελαγε και η δικια μου, γελαγε και ενας απο πισω που ακολουθαγε πιο συνετος ομως.
Εσφαξες και μερικα φαναρια πιο πανω μην σε πιασουν τα υπολοιπα μηχανακια στο δουλεμα που ειδαν το σκηνικο.
George_Sp
05/03/2017, 15:06
Σας είδα GSXR-1000 και λοιπά SS στο ανέβα Μεσογείων στο φανάρι στη πλατεία Αγ. Παρασκευής κρανωμένοι προβλεπόμενοι να βαράτε κόφτες στο κόκκινο. Αφού σταματήσατε σας κοίταξα αγριεμένος και κόφτιασα και γω με το Versys χοροπηδώντας πάνω στη σέλα για πλάκα. Μόνο ένας λύθηκε στα γέλια και μου ριξε thumbs up. Οι άλλοι ήσασταν ξενέρωτοι.
Σας είδα και σας χαιρέτησα στο Πικέρμι-Μαραθώνος και ο ένας ανταπέδωσε. Τσίμπα μπύρες :beer:
Σας είδα πολλά ss σήμερα στον Ωρωπό...
Πολύ το χάρηκα :beer:
lleonidas
05/03/2017, 18:04
Τι χαμός ήταν αυτός σήμερα στους δρόμους από μηχανούλες!
Σας είδα στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου γκρουπάκι από Ducatisti, ομοιόμορφα ντυμένοι οι περισσότεροι με ολόσωμες φόρμες Ducati...και εσένα Panigale 1299 στην Πάχη κατά τις 2 το μεσημέρι.
Καλά γενικά στην Πάχη γινόταν της @@ από κόσμο και από υπέροχα εργαλεία,σαν έκθεση μοτο ήταν o κεντρικός δρόμος με τις ψαροταβέρνες και τα cafe!
2stroker
05/03/2017, 18:19
Σας ειδα ολους με τα μηχανακια σας σημερα στην λιακαδα και σας χαρηκα σε ολη τη διαδρομη παραλιακη μεχρι βαρκιζα!Τι Ktm640,τι husqvarna,τι R1,cbr300,harley απολα ειχε ο μπαξες.Και η πλειοψηφια με κρανος!Παντα τετοια να χουμεΣας ειδα και σας με τα κουτια σας να πηγαινεται οπως να ναι.Ειχαν βγει ολοι οι σαντεη ντραιβερς,κατι παππουδια,οικογενειαρχες που μετα απο 5 κιλα αρνι,προβατινα και μιας νταμιτζανας ρετσινα πηραν το τιμονι και οποιον παρει ο χαρος και πολλα αλλα χαριτωμενα.Σε ειδα και σενα βρε τριμαλακα στο υψος του αλιμου που ενω ηταν ακινητοποιημενα ολα τα αυτοκινητα σε ολες τις λωριδες πεταξες μουρη για να αλλαξεις λωριδα χωρις φλας και χωρις να εχεις που να πας και απλα εμεινες στο ενδιαμεσο.Οταν πηγα να περασω και σε αγριοκοιταξα αρχισες να μου φωναζεις κιολας οτι που παω κλπ.Δε σε χαλασαν τα "γαλλικα" που ακουσες!!
Σε είδα προχθές με το παπί να πηγαίνεις ανάποδα στην Πλακεντίας, χωρίς κράνος και με τον καφέ στο χέρι. Δεν είδες όμως το περιπολικό που βγαίνοντας κανονικά και κοιτώντας στη σωστή κατεύθυνση κόντεψε να πέσει πάνω σου και φρενάρησε την τελευταία στιγμή κορνάροντας και βρίζοντας.
Για μια στιγμή έκοψες λίγο και σκέφτηκες να την κάνεις αλλά ο τυπάς τα είχε πάρει και είχε ήδη στρίψει ανάποδα για να σε ακολουθήσει. Ακούγοντας το "για έλα πίσω" από το μεγάφωνο του περιπολικού γύρισες δυστυχώς και δεν είδαμε κυνήγι.
Ελπίζω να σου έκαναν τον πωπό εικοσάρικο, το παλιό με τις δραχμές.
Σε είδα στη χανιώπορτα με το πανέμορφο CB750 σου (νομίζω) και σου έκανα thumbs up από το αυτοκίνητο που ήμουν συνεπιβάτης.
sv9cvk αν παρακολουθείς, μπας και πέρασες από Ηράκλειο σήμερα;
TsoliasGR
05/03/2017, 23:20
Σας είδα αραγμένους έξω απο τα goody's στην Πάχη...Επιστροφή απο χωμάτινο μαρτυρούσαν τα εργαλεία.
Εσείς με τα on/off εγώ με το λυκο...
Σας χάρηκα!Σας χαιρέτησα και με χαιρετήσατε!Σας ευχαριστώ για την όμορφη εικόνα!
KernelPanic
06/03/2017, 12:41
Σας είδα αραγμένους έξω απο τα goody's στην Πάχη...Επιστροφή απο χωμάτινο μαρτυρούσαν τα εργαλεία.
'Αρχισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro 2017.
Σας έιδανε τα πιτσιρίκια μου και εκτασιαστήκανε (ειδικα με όσους χαιρετούσαν) να είστε ολοι καλα και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες....
:beer:
Σας είδα rizoma στην Nantong μόλις 220 RMB και μου έτρεξαν τα σάλια, θα γίνει το Tracer κούκλα...
379403
KostRider
06/03/2017, 14:10
Σε είδα καρι@λιτσα, να πετάγεσαι από δεξιά πριν τα φανάρια της έκθεσης στη Λαμία, πλακώθηκα στα φρένα και τις κόρνες και σταμάτησες.. Δεν βλέπεις; σου φώναξα, ελπίζω να το άκουσες και άλλη φορά να κοιτάς, πριν βγεις στον κεντρικό..
σε ειδα gpz 550 εχθες παρκαρισμενο διπλα στο κοr1τσι μου στο γεννηματα και πολυ με αρεσες.....
Σε είδα μαντάμ να είσαι στων δρόμο λες και είσαι ο χάρος!! Να κρατάς με το ένα χέρι κινητό και τσιγάρο μαζί και με το άλλο στο τιμόνι...:a26::a26:
xaotikos
08/03/2017, 21:44
Σε είδα σήμερα SMR990 στις στήλες ολυμπίου διός...δεν είχα ξαναδεί άλλο στην Ελλάδα από κοντά :)
amyroukai
10/03/2017, 01:07
Σας είδα απόψε, υπό βροχή και βράδυ, όλα τα κόκκινα διακοσμητικά/προαιρετικά γιατί "έλα μωρέ δεν περνάει κανείς".
Σας βλεπω καθε μερα να περνατε με κοκκινο και να κορναρουν οι απεναντι...καποια στιγμη θα το φατε το κεφαλι σας...;)
ειδα τυπε με αυτοκινητο να στριβεις σε διασταυρωση και να ερχεσαι πανω μου. αν δεν ειχα παρει τη στροφη με αγωνιστικη γραμμη θα με ειχες εμβολησει.
σας ειδα ρε ματατζιδες εχθες το βραδυ στα εξαρχεια να γελλατε σε κατι παιδια που ΗΡΕΜΑ πεινανε την μπυρα τους...ποσο κομπλεξικοι ειστε τελικα???ποσο???μου γυρισατε τα συκωτια...
petros1479
11/03/2017, 17:00
Εγω: πας ανάποδα και μιλάς και στο κινητό!!!!
Πενηνταρα: τι θες τώρα?
Εγω: πήγα να πέσω πάνω σου!!!!!!
Πενηνταρα: και τι έγινε?
Εγω: "κάγκελο"
Μπορείς να μου πεις γιατί δεν κατεβηκα να στο σπασω το μπουρδελο σου???!!!!! Πρώτη φορά μετάνιωσα για κάτι τόσο πολύ!!! Μπορεί να ξαναβρέθουμε κατέβαινω συχνά στον Κολωνο!!!!
Την πτώση την γλυτωσα στο τσακ γιατί εστριβα στον μονοδρομο και δε έβλεπα αλλά και δεν περίμενα κάποιον ηλίθιο από απέναντι!!!!!!
xaotikos
11/03/2017, 17:19
Σε είδα χθες να φεύγεις από τον Νταή με τον δουκάκο με τις μπάντες, ελεύθερη εξάτμιση κλπ και να στρίβεις στην κύμης. Ωραία εικόνα όσο περιμένεις στο φανάρι με το αυτοκίνητο :)
Cpt_Slow
12/03/2017, 14:32
ΧΤ και μοτοπαρεα στην πετροκερασα σημερα, πουλαει αυτο το μερος και οχι αδικα!
Eversman
12/03/2017, 15:41
Σε είδα μπετοβλακα, να μου λές ότι απαγορεύονται τα σκυλάκια στο πάρκο και ενώ ήμουν απόλυτα σύμφωνος με το νόμο. Κι όλα αυτά ,γιατί σε "ενοχλησαμε" την ώρα που έτρεχες. Πήρες την αστυνομία και τελικά πήρες και το τρίτο το μακρύτερο παραμάσχαλα για συντροφιά στο τζόγκινγκ σου, καραγκιόζη νεοσμυρνιώτη :cool:
Σε ειδα περιπτερου να μου ζητας 1 ΕΥΡΩ για μια υπευθυνη δηλωση...:bawl:
Το περιπτερακι σου ----------> :ufo:
amyroukai
12/03/2017, 19:27
Σας είδα να έχετε φρακάρει την εθνική οδό για να χαζέψετε ένα πούντο που είχε μείνει στο ύψος Ιεράς Οδού. Ότι και να πω...
Stavrakos
12/03/2017, 22:58
Σε ειδα βεσπα να φευγεις με το καινουργιο σου αμορε...Σε βλεπω φειζερ να ερχεσαι σε κανα μηνα
amyroukai
13/03/2017, 12:07
Σε είδα παλιόντιζα να σπας ακριβώς στην έξοδό σου από τον ατέρμονα και να έχεις κολλήσει μέσα... Γιατί όταν γίνει τέτοια ζημιά, ασφαλώς και πρέπει να γίνει με τρόπο που θα επιφέρει την μέγιστη δυνατή ταλαιπωρία. Λίγα νευράκια και γιατί "έζησε" σκάρτα 10,000 χιλιόμετρα...
Σε είδα Ζ1000 Πατρών-Αθηνών στα έργα να αγκωμαχάς να περάσεις....έβγαλα δεξί φλάς και σου άνοιξα χώρο ! Κύριος μ ευχαρίστησες....Καλούς δρόμους :beer:
macdeath_s
14/03/2017, 10:35
Σε είδα να με κόβεις από το ΚΤΕΟ επειδή είχε λάθος κλίση η πινακίδα! Δεν φτάνει που έχει πινακίδα. :bawl:
Welcome to Europe (μακρύα από Ελλάδα).
amyroukai
14/03/2017, 12:52
Σε είδα και δεν πίστευα στα μάτια μου, να περνάς με κόκκινο κάθετα τέσσερις λωρίδες μπροστά στα Goodys του Αγίου Στεφάνου ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει τα αυτοκίνητα και να πηγαίνεις καρφί για μια κοπελίτσα με KTM DUKE μονοκύλινδρο, αλλά πρόλαβε και σε κοπάνησε ένας άλλος άτυχος με OPEL Corsa παλιό και η κοπέλα την γλίτωσε. Είχε μείνει λίγη ώρα και απλά κοιτούσε... Βγήκε ο οδηγός του Corsa, βγήκες και εσύ γριά βάβω και ούρλιαζε ο άνθρωπος ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ και δεν έβγαζες λέξη... Το αυτοκίνητο μάλλον πάει για ολική, γιατί πήρε όλο το μπροστινό, ψυγεία κλπ. Γιατί μπορείς; Γιατί κάποιο αληταριό γιατρός σου δίνει δίπλωμα για να μην χάσει τα είκοσι ευρώ του παράβολου; Γιατί ποτέ και κανείς δεν θα σε ενοχλήσει και ακόμα και αν σε σταματήσει ο συμπαθής τροχαιούλης θα κλαφτείς για την σύνταξη και δεν θα σε γράψει; Για εσάς ΜΑΛΑΚΕΣ που επειδή σας καθυστέρησε το ατύχημα περνούσατε με κόκκινο προς Κρυονέρι/ΕΟ, ότι και να πω είναι λίγο. Τα βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα αλλά ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
AUFGEBRACHT
14/03/2017, 17:57
Σε είδα με το λευκό Volvo S40 στην Κορίνθου-Τριπόλεως στο ύψος της Αρχαίας Νεμέας, να πηγαίνεις με 140 στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης... Σας είδα κι εσάς σήμερα 3 φορτηγά στη σειρά να σφάζετε ανερυθρίαστα το κόκκινο...
Billymuse
15/03/2017, 11:52
Πριν λίγο στην Λ.Αλεξάνδρας....
379729
Δεν ξέρω τι παίχτηκε άλλα μάλλον και ελπίζω να μην χτύπησε κανείς...
Σε ειδα χθες στις 22.00 μαμα TDM900 νααααα μου γαμπριζεσαι και να θες κοντρα στη Συγγρου μετα το φαναρι του Δεληολανη.
Ελπιζω να εβαλες μυαλο...γιατι ηταν μεγαλη η ηττα.
Σε ειδα και σενα Βαραντερο μετα το Σταυρος Νιαρχος να με ακολουθεις για να με περασεις...
Οσο ηταν ανοιχτα απο αυτοκινητα δεν ειχες ελπιδα οσο κι αν προσπαθουσες...
Στα εργα του Τραμ εκοψα και σε αφησα να περασεις μια και δεν περιμενε κανα βραβειο στο τερμα...αλλα ηταν και επικυνδυνο πλεον μια και μυαλο δεν εβαζες.
Σε ειδα σαλιγκαρακι να αρχιζεις να περνεις θεση κατω απο το χταποδακι.!!!!
Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.....
Σας βλέπω συμπλεγματικά βδελύγματα όσο πιο ψηλά ιστάμενοι τόσο πιο νοσηροί, χοντρόπετσοι, ακόρεστοι - ακόμα και ο Καρυωτάκης θα αδυνατούσε να σας περιγράψει.
Συνειρμικά όταν βλέπεις τι συμβαίνει στο μικρόκοσμο ενός χώρου εργασίας, προεκτείνεσαι στην κοινωνία και μοιραία στην πολιτική. Καμία διαφορά.
Σε είδα να έχεις μείνει εκεί για πάνω απο 2 ώρες...
379775
379795 σε ειδα εχθες το μεσημερι στην κατεχακη και πολυ μου ηρεσες!!
amyroukai
17/03/2017, 16:37
Να τα πάρω χρονικά; Με σειρά σπουδαιότητας... Χμ... Πάμε.
Σε είδα αφάνα και πολύ σε χάρηκα. Οι τύποι που είναι σε μιά Α ηλικία και παραμένουν με την σπίθα του 18χρονου σπανίζουν. Σ'ωραίος.
Σε είδα Ιάπωνα με νέα "παπούτσια" που είχες να φορέσεις αρκετά χρόνια... Πόσο περίεργη η αίσθηση του "γέρνω" χωρίς κουνήματα και λοιπές χαζομαρούλες...
Σε είδα ΗΛΙΘΙΕ με το σκούτερ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με το Arai Doohan που πρέπει να είχε και την ηλικία του Doohan, με την κυρά πίσω με ένα εξίσου νέο μοντέλο Arai να κάνεις ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ μπορούσες για να αποδείξεις ότι... Τελικά δεν πας πιο γρήγορα από έναν άνθρωπο που βαριέται, δεν έχει κέφια και δεν έχει και λάστιχα. Κόντεψες να σκοτωθείς μπετόβλακα αλλά κατάφερες να είσαι μία μπροστά μου και μία πίσω μου μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Επικός άθλος, να το γράψεις στο ημερολόγιο.
Σε είδα μεγάλο (γεμάτο) χαρτόκουτο στην ΕΟ στο ύψος της φιλαδέλφειας να έχεις μείνει ορφανό ανάμεσα μεσαία και δεξιά λωρίδα...
Σε είδα με το αναπαλαιωμένο R80 να έχεις αλλάξει στέκι. Από Κολωνάκι, στο ιν καφέ της στοάς...
Σε είδα να ακολουθείς ανεξήγητη/ ανεξέλεγκτη πορεία και να βγαίνεις στα καλά καθούμενα εκτός πορείας. Σε είδα σε κατάσταση ημιλιπόθυμη και να μήν έχεις επαφή με το περιβάλλον. Σε είδα να σε προσπαθούμε 3-4 άτομα να σε βγάλουμε από το αμάξι. Να σε εξετάζει η γιατρός που πέρναγε τυχαία για να καταλάβει αν ήσουν έτσι λόγω του ατυχήματος ή το ατύχημα έγινε επειδή ήσουν έτσι. Σε είδα μετά από λίγο να σε παλέυει η γιατρός για να σε "επαναφέρει" όσο περιμέναμε το ΕΚΑΒ..... Σε είδα να σε φορτώνουν στο ΕΚΑΒ και να φεύγετε με το φάρο σβηστό...
Μακάρι να μην σε είχα δεί...
10 λεπτά νωρίτερα ρε μάγκες...
Ακόμα και τώρα ελπίζω να μην έχω καταλάβει καλά και να σε πρόλαβαν...
Μεγάλο respect στη γιατρό και στα παλικάρια της πυροσβεστικής.... Δεν έχω λόγια... :beer:
Δεν ξέρω τι κάνουν γενικά οι Διες και δε μου αρέσει να λεω κουβέντες αλλά αυτοί που πέρασαν από το συμβάν μάλλον ανήκουν στο υπουργείο τουρισμού...
Σε είδα χθες βράδυ να ρχεσαι κατά πάνω μου σε διασταύρωση έχοντας σφάξει το κόκκινο από απέναντι... Για την ακρίβεια ένα φως απ το φανάρι πρόσεξα να ξύνει την πινακίδα μου καθώς έστριβα... νομίζω θα σε βλέπω για πολύ ακόμα στους εφιάλτες μου.
Είδα αυτό το σκ αρκετά...
Είδα να παλεύω 300ωρες με τα πλαστικά τα λάδια και τα ξύδια του cbr το Σάββατο,είδα τον απίστευτο καιρό που έκανε και τα πάντα ανθισμενα(με πιάσανε τα ρομαντικά μου)είδα σήμερα να γράφω σύνολο 200 χλμ σε στροφές Επίδαυρο και παραπέρα και πίσω και επιστροφή Αθήνα × 2 οι στροφές δοκίμαζαμε είπαμε τι κάναμε.Είδα πολλά μεκανακια στο δρόμο επιτέλους από σκούτερ και βεσπα μέχρι ss,είδα τους δύο εντουραδες στο γύρνα στο αμάξι με τα μωτοσακα φορτωμένα και λασπομενα και χαιρετηθηκαμε..Τέλος είδα να γυρνάω ανανεωμένος παρολη την κούραση..μακάρι να γινόταν κάθε σκ αυτο:beer:
AUFGEBRACHT
19/03/2017, 17:38
Σας είδα κοπελιές χτες στη συναυλία του Αγγελάκα να μιλάτε για τις μπαγκαζιέρες στα μηχανάκια σας :)
devil's animal
19/03/2017, 18:21
σας ειδα στον παραλιακο πεζοδρομο της Περαιας κατα τις 3 το μεσημερι, σημερα, πολυ μολις ειχατε φτασει και τα παρκαρατε ....busa, zx10, gsxr, 675...κλπ...
:beer::beer:
Σε είδα και σε ακουσα με το rd 500 και επαθα ενα μικρό σοκ μεσημεριάτικο.
amyroukai
19/03/2017, 22:18
Σε είδα ντελιβερά να μιλάς στο τηλέφωνο και να ωρύεσαι "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ". Καμμία ελπίδα όμως.
σε ειδα theofilos στο φαναρι του σαρακακη το σαββατο μεσημερακι....εγω εμπαινα εσυ εβγαινες...επαιξα την αναλογη κορνα μου...
Thodoris_vara
20/03/2017, 08:22
Είδα αρκετούς αυτό το Σ/Κ να βολτάρουν αλλά ζητώ συγνώμη απο τον φίλο με την κόκκινη ολόσωμη φόρμα που ήταν σταματημένος λίγο πριν την Θήβα στην ΛΕΑ.
Σήκωσες χέρι αλλά δεν προλάβαινα να σταματήσω.
Ελπίζω να κατάλαβα λάθος και απλά να ήταν χαιρετούρα..
amyroukai
20/03/2017, 08:29
Σαε είδα παρεάκι μηχανών χτες απόγευμα στην έξοδο Αγ. Στεφάνου προς Αθήνα, το ένα είχε χαλάσει; Ήταν το φορτηγό της Νέας Οδού να το "καλύπτει" πίσω του και το είδα περνώντας, μετά είδα και την υπόλοιπη παρέα παρκαρισμένη... Ελπίζω τίποτα σοβαρό.
karellen
20/03/2017, 08:33
Δισταυρώθηκα με μπόλικους και αρκετές φορές στον Πατρών-Πύργου καθ' οδόν για Καλαμάτα ψες το απόγευμα,χαιρετάγατε όλοι. :smokin:
Καμμιά φάτσα από δω?
Manalishi
20/03/2017, 08:48
Σε είδα στο βάθος, Ηρ. Πολυτεχνείου και Φιλελλήνων στον Πειραιά.. Δεν πήγα να δώ, φαίνονται οι αστυνομικοί και οι υπόλοιποι περίεργοι. Αν και δεν διακρίνεσαι στη φωτό, είσαι ξαπλωμένος... Περαστικά και ελπίζω τίποτε σοβαρό.
379947
Ξαπλωμενη ήταν. ΗμανΕ και εγώ εκεί. Όλα καλά.
Σε είδα Καλοκαιράκι να σκας σιγα-σιγα μύτη.. :)
379954
Γιαλοβα - Βοιδοκοιλια
Σε είδα παππού να κάθεσαι στο παγκάκι με την γυναίκα την ώρα που πάρκαρα δίπλα σου..
Σε είδα να με κοιτάς καλά καλά απο την ώρα που πάρκαρα την μηχανή μέχρί που έβγαλα κράνος-γάντια κλπ και άρχισα να σε πλησιάζω..
Σε είδα να με ρωτάς πόσα κυβικά είναι και μετά να μου χαμογελάς και να μου λές ''μπράβο σου σε χάρηκα!''
Να σαι καλά :beer: :beer:
Μα πιό πολύ χάρηκα γιατι μου φαινόσουν στεναχωρημένος και χάρηκα πολύ που σε έκανα και χαμογέλασες...
SHOOTER045
20/03/2017, 10:18
Σε είδα καθαρίστρια να μου ζητάς, αν γίνεται να σε προπληρωσω γιατί χάλασε το παπί σας(town mate) και οτι θέλει και λάστιχα.
Σε είδα να με ευχαριστεις που σου έδωσα και χρήματα και τα παλιά μου gazelle,που θα σας πάνε πολύ καιρό ακόμα
anavatis19
20/03/2017, 10:21
Σε είδα χθες στην Επίδαυρο να σου φεύγει η μηχανή και να μπαίνεις αντίθετο ρεύμα. Σήκωσες χέρι που ερχόσουν πάνω μου. Όλα οκ σήκωσα και Εγώ χέρι επειδή κατάλαβα ότι μάλλον σε φοβησε και σε πεταξε. Όλα οκ. Κανείς από εδώ άραγε?
KostRider
20/03/2017, 14:59
Σας βλέπω καθημερινά να έχετε το κράνος στο χέρι κι όχι στο κεφάλι.. Αφού δεν έχετε σκοπό να το φορέσετε, τι το κουβαλάτε; οι τσαιοι, δεν θα σας λυπηθούν...
...Varadero βαμμένη Ελληνική σημαία :eek: ΟΛΟ το μπροστινό fairing στα Γαλανόλευκα. Στη Σπώκου σήμερα το μεσημεράκι.
Μετά τη Varadero Christmas Tree, πριν τα Χριστούγεννα στο Ρέθυμνο, νομίζω έκλεισα με το μοντέλο αυτό. Τα είδα όλα :lol:
kostaskk
20/03/2017, 16:01
σε ειδα rg500 σε τοπικο συνεργείο του χωριου
Σας ειδα την Κυριακη ολους τους γρηγορους...!
karellen
20/03/2017, 16:38
Σε είδα σε ένα χωριό της Αρκαδίας κόκκινο ΧΤ550 ορίτζιναλ με τον 21'' ,με τα ταμπούρα του και στο καπάκι στα 20 μέτρα ένα μαυροκόκκινο XLR 250!
Για 10 δευτερόλεπτα γύρισα πίσω-κυριολεκτικά- στα 80'ς! :eek:
amyroukai
20/03/2017, 17:52
Σε είδα diesel dyke στο σουπερμάρκετ. Ντύσιμο "the L word" αγοράκι εντελώς, χρυσό rayban, τατού στον λαιμό, στο ύψος μου, αδύνατη. Πήρες μεταξύ άλλων αντρική φόρμα και αντρικό τζιν γιατί "έτσι πρέπει". Σε πέτυχα ξανά στο ταμείο και... ευτυχώς άνοιξε άλλο δίπλα γιατί μαναράκι μου καλό, το πλύσιμο δεν έχει φύλο επίσης, ΟΛΟΙ μπαίνουν στην μπανιέρα/ντουσιέρα/κήπο με λάστιχο τέλος πάντων στην ανάγκη. Ναι μαγκιά και το χρυσουλί άηφον, αλλά ποιά σε πλησιάζει με τέτοια μπόχα, δεν μπορώ να καταλάβω...
Σε είδα με το σκούτερ, την κουβέρτα και από κάτω σορτσάκι.
Σε είδα και παραλίγο να με μαζέψεις μπετόβλακα χθες βράδυ στην επιστροφή για το σπίτι, γιατί είχες καμένα τα αριστερά σου φώτα. Κατά τα άλλα θες και Audi A8. Αφού αποφύγαμε τα χειρότερα και σου είπα ότι είναι καμμένα τα φώτα σου έβαλες τα γέλια και είπες "νταξ μωρέ έχω τα άλλα και βλέπω"
Σε είδα και σένα γυφτάκο ανάποδα πρωί πρωί σε κυκλικό κόμβο με υποχρεωτική πορεία. 30 μ@λάκες σου κουρνάραμε αλλά πρέπει να ήσουν ντάγκλα και δεν πήρες χαμπάρι, μας κοίταγες όλους με το βλέμμα του κατεψυγμένου ροφού. Ελπίζω να σε σε σταμάτησαν οι ΔΙΑΣ που είδαν όλο το σκηνικό και να μην βασανίσεις κανέναν πρωινιάτικο.
Red Rider
21/03/2017, 09:55
Τεό εσύ?:p
nikos_abel
21/03/2017, 12:48
Σε είδα τράνσαλπ να περνάς το "πορτοκαλο"κόκκινο και να εμβολίζεις το φιατ 500ράκι με την νέα οδηγό που ατυχώς ξεκίνησε κατευθείαν με το πράσινο στην νέα Φιλαδέλφεια.
Ευρύ σηκώθηκες ολόκληρος, αλλά βρε καμάρι μου, το κοριτσάκι έκλαιγε και έτρεμε από το σοκ.
Οι ΔΙΑΣ που έρχονταν και παρακολουθούσαν βέβαια, αφού σταμάτησαν τη κυκλοφορία, φαντάζομαι θα καταγράψουν το όλο σκηνικό σωστά και το κοριτσάκι δε θα βρει το μπελά του άδικα.
Τρέμω τι θα έβλεπε ο συνεπιβάτης γυιος μου αν δε φόραγες κράνος όμως ...
Eversman
21/03/2017, 13:59
Σε είδα Sonone. Είσαι γουρλής ρε μπαγάσα! Πέτυχε η πατέντα με τον διακλαδωτήρα! Kίχ δεν έκανε το παλιόπραμα :beer:
Σε ειδα ΚΤΜ 990 Πατρα , με ακραπες και χαζοανοιξαμε λιγο μετα την κορινθου , κανεις απο εδω; καλους δρομους παντως..
Σε ειδαμε παππού 80+ να ξεπαρκάρεις κ να φεύγεις με την πίσω δεξιά πόρτα ορθάνοιχτη.
Προλάβαμε κ σε σταματήσαμε πρίν πάρεις σβάρνα αμάξια, μηχανές,σκυλιά,γατιά και κανέναν άνθρωπο...
Το απογευματάκι κατά τις 5.30, Πειραιώς προς Αθηνών-Λαμίας
Ασπρο-ροζ gsxr, άσπρη-ροζ ενδυμασία, με πράσινο venum σακίδιο (και fighter, nice)
με ρώτησες που πέφτει η πλατεία Ρέντη, δεν ήξερα ελπίζω να βρήκες άκρη κοπέλια.
είσαι ωραία, κράτα τη φάση ψηλά
AristidisZ
23/03/2017, 12:59
Σε είδα Γαύρε το πρωί στο λιμάνι με το θηρίο :beer:
Σας βλέπω κάθε βράδυ (αρκετά μετά τα μεσάνυχτα) στους δρόμους και απορώ πως ζείτε ακόμα...
Grafton 505
23/03/2017, 19:13
Σας βλέπω να παρκάρετε διαρκώς σε θέσεις αναπήρων. :moutza:
380175
Σε είδα κοπελιά με το πράσινο Νίντζα (και το πλούσιο μαλλί να εξέχει του κράνους) στην εθνική οδό στο ύψος της Φιλαδέλφειας σήμερα το απόγευμα νωρίς (Μαρίζα εσύ ήσουν; )
σε ειδα να πεταγεσε απο το στενο....σε ειδα να πατας μπροστινο φρενο και να το χανεις...σε ειδα να πευτεις...ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ το κοr1.....το μηχανακι μου....ευτηχως δεν χτυπησες καταρχας,ευτηχως δεν με πεταξες κατω...δυστηχως μου εμβολισες το fairing μου,ευτηχως δεν εισαι μπουφος και τα βρηκαμε αμέσως..ΠΡΟΣΟΧΗ στα γαμωστενα ρε φιλε..και ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ,δεν θα εισαι παντα τοσο τυχερος
Σε είδα ελληναρα πατριωτη !!....και μαγκα λεβέντη...να λες ποσο πατριώτης και ποσο Έλληνας είσαι ...μονο που όταν έφτασε η στιγμή να το δειξης ...προτιμησες να πάρεις τον Αλβανο εργατη για τα μερεμετια στο σπίτι σου .
ήταν άλλωστε και κάνα 15/20€ φτηνότερο....τοσο κοστίζε ο πατριωτισμός σου.....
επίσης βλέπω χιλιάδες από εσάς τους ελληναραδες να κατακλύζεται της γερμανικές φτηνιάρικες αλυσίδες καταστημάτων ....για να κερδίσετε 5/10/20€ που εάν ήσασταν πραγματικοί πατριώτες θα τα δίνατε σε ελληνικά προϊόντα και μαγαζιά...
τόσο κοστίζει ο πατριωτισμός....?
AUFGEBRACHT
25/03/2017, 11:18
Σε είδα χτες τραγικέ τύπε με το κόκκινο αγροτικό χρέπι, μέσα τα 3 παιδιά σου και το ένα μάλιστα στα πόδια σου ήταν αυτό που οδηγούσε...
Eversman
26/03/2017, 14:25
Σας είδα οσους τολμησατε -και εξακολουθειτε να τολματε- να βγείτε βολτα στην Παραλιακη με αυτοκίνητο, να τρωτε γερο μποτιλιαρισμα. Σημειωτόν απο Δελτα Φαλήρου μεχρι Γλυφαδα. Καλη τύχη :D
.
Cpt_Slow
27/03/2017, 07:57
Καγκουρες Ζ να κανετε κοντρες μεσημεριατικα στη θεσ/νικη χωρις φαρους και να ειστε δημοσιος κινδυνος. Αλλα κοντρες οχι απλα ανοιγματα, ειδικα εσυ με το dosoduro, περνώντας με με 100 ενω πηγαινα με 40, μου ακουμπησες λιγο τον καθρεπτη. Ζ απο ζωα για τους συγκεκριμένους.
Σε ειδα κοπελια στην καφετερια οταν σηκώθηκα απο την καρέκλα να με κοιτας με απερίγραπτο ενθουσιασμο ο οποίος ολο και αυξανότανε οταν πλησιασα κράνος και μπουφάν και αρχισα να ντύνομαι και απογειώθηκε η εκφραση σου και το χαμόγελο σου οταν εκατσα πανω στην μηχανή για να φύγω....:eek: :eek:
Του δικού σου που καθότανε δίπλα σου απο τα σκουντήγματα για να με δείξεις τον μελάνιασες σιγουρα τον άνθρωπο :lol:
Οταν ειμαι στα κάτω μου θα σε θυμάμαι γιατι μου έφτιαξες την μερα :beer: και γιατι η έκφρασή σου ήτανε οοοοοολα τα λεφτά.
Granaziε βλέπω το μηχανάκι σου as we speak.
DoctoR_k6
28/03/2017, 13:16
Εθεαθη 954 :whistle: στην καλληροης με οδηγο τιγκα φορτωμενο με σακο απο ρακετες (?)...μα καλα πως οδηγας με αυτο το πραγμα??
Εθεαθη 954 :whistle: στην καλληροης με οδηγο τιγκα φορτωμενο με σακο απο ρακετες (?)...μα καλα πως οδηγας με αυτο το πραγμα??
Δεν σε είδα, με άνεση - ελαφρύ είναι.
Stavrakos
28/03/2017, 17:14
Σε ειδα ντελιβερα να πεφτεις σε διασταυρωση χωρις να καταλαβε κανενας πως επεσες..φυσικα χωρις κρανος... Και μετα απο 5 λεπτα σε ξανα ειδα πανω σε ποδηλατοδρομο σε κοντρα μονοδρομο κεντρικου δρομου της πολης...