View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
Σε είδα με το Monster στο Παγκράτι μωρη κουλωΜαρια (γυναίκα)
Δε φτάνει που δεν πήγαινες βήμα,δε φτάνει που σε κάθε στροφή πήγαινες να πέσεις κι έβαζες πόδια κάτω,δε φτάνει που πήγαινες μες τη μέση της Υμηττού
ΟΤΑΝ σου κορναρα με κερασες και κωλοδάχτυλο
Σταματά στην άκρη να σου δείξω που να το βάλεις πατσαβούρα
Πέρασα ρε. Πέρασα.
Με σάλιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
caesarsk
24/03/2018, 12:15
Με σάλιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πολυ σαλιο ομως
Σε είδα να κάνεις αναστροφή με τη μερσεντέ, έτσι γιατί γουστάρεις χωρίς φλας κι απότομα και παραλίγο να τρως λάχανο το βεστρομ που ερχόταν από πίσω.
Το ότι το έσωσε ήταν θαύμα, μου ανέβηκαν οι σφυγμοί έτσι που είδα όλη τη φάση.
Δεν έπεσε το βεστρόμ, και δυστυχώς για σένα ήταν Ζ.... Περαστικά και καλά να σου κάνει. Δεν κατέβηκε και πολύ φιλικός από ότι άκουγα.... :tooth:
AUFGEBRACHT
26/03/2018, 17:41
Αμφιταλαντεύτηκα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στα ανέκδοτα... σε είδα μηχανικέ σε συνεργείο εξειδικευμένο στις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες, να μου κάνεις κήρυγμα για την αξιοπιστία των γιαπωνέζικων μοτοσυκλετών -ιδιαίτερα των Honda- και για την αντίστοιχη αναξιοπιστία των ευρωπαϊκών και σε επόμενή ερώτησή μου για το τι μηχάνημα καβαλάς να παίρνω την απάντηση... BMW R1200GS :cry::bawl::bawl::moutza: ΄Οποιοδήποτε περαιτέρω σχόλιο νομίζω είναι περιττό!!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/03/2018, 19:13
Σε ειδα πεζο 101 ραλί να σφαζεις το κοκκινο επειδηκτικα.Εισαι ο αρχωντας του δρομου με τη σκουπα σου και την χοανι σου ε???
Είδα τύπο με λαχανι φοσφοριζε γουρούνα με ζαντολαστιχα αλουμινίου από αμάξι πουλμουρ εξατμίσεις ακραποβιτς δεπλες και είχε και αλλά παρελκόμενα επάνω και απόρησα..........τι τα θες όλα αυτά όταν χάνεις τις ταχύτητες σε στάση ?? και παρόλο το θόρυβο πηγαίναμε με 50χλμ...Ναι ειμαι ο τύπος που σε κοιτούσε όλο απορία.....:look::lipssealed:
petros1479
26/03/2018, 22:09
Μου άρεσε που σε είδα έτσι στρογγυλό στρογγυλό!!!
394413
kouremenos
28/03/2018, 21:58
Σε ειδα με το R1 κουστουμαρισμενο Φιατ σημερα μεσημερι στο Σχιστο και σε χαρηκα. Φτουφτουφτουμηνστοματιασω!!!
taisteal
29/03/2018, 18:21
Σε είδα πριν από λίγο με τον μπόμπο να περνάς μπροστά από το μπλόκο της τροχαίας και να τους κοροιδεύεις..
Ξεκίνησε καταδίωξη μέσα στην πόλη με τους ΔΙΑΣ και δύο περιπολικά να σε κυνηγάνε,και μετά από λίγο
ξαναπέρασες από το μπλόκο γελώντας :lol:
Σήκωσες την κοιμισμένη πόλη στο πόδι αλήτη!!!
:a20::a20:
394461
caesarsk
29/03/2018, 20:17
Σε είδα πριν από λίγο με τον μπόμπο να περνάς μπροστά από το μπλόκο της τροχαίας και να τους κοροιδεύεις..
Ξεκίνησε καταδίωξη μέσα στην πόλη με τους ΔΙΑΣ και δύο περιπολικά να σε κυνηγάνε,και μετά από λίγο
394461
αυτο το βιντεο εβλεπα ρε συ τωρα....ο Ghostrider της Λαμιας
https://www.youtube.com/watch?v=o9bVqcWXtps
Billymuse
29/03/2018, 20:23
Σας είδα πριν στην Ομόνοια..μπλόκο σου λέει και γράφατε μηχανάκια για κράνη ελπίζω και κανα κουτί με τοσους που μιλάνε στο κινητο..
Αλλα ξέχασα εισαι τέλος του μήνα..να βγει και κανα ποσό για να πληρωθούν οι συντάξεις..απο δευτερα πάμε γερά παλι σε Έβερεστ και Γρηγόρη..
HelenKoR
29/03/2018, 22:26
Σε είδα τη Δευτέρα και συγκινήθηκα...!!!!
Με γεια μου!!! :D
394466
ωωωωωωωω sr250
οτι θες ρωτας....:D
394461
Και με το πλαϊνό στάν κατεβασμένο.................
Σε ειδα με το bmw gs1200 να εχεις ορεξουλες...Γελασαμε παντως...!!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=G5w1OKw4H04
(Τωρα τελευταια πολλα bmw με γυροφερνουν...:bawl:μακρυα απο μας...!)
caesarsk
30/03/2018, 14:14
Σε ειδα με το bmw gs1200 να εχεις ορεξουλες...Γελασαμε παντως...!!:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=G5w1OKw4H04
(Τωρα τελευταια πολλα bmw με γυροφερνουν...:bawl:μακρυα απο μας...!)
δεν ειχα πιει καφε ακομη!
Σε ειδα να με χτυπας με το αμαξι σου..πριν αλλαξουμε λωριδα κοιταμε τον καθρεφτη λεβεντη
DoctoR_k6
30/03/2018, 23:23
Σε είδα L7 (R version) σήμερα στον Καρεα με την (ολόσωμη?) Akrapovic κ μου τρεχαν τα σάλια.
Τι μοτο είναι αυτό?!
:beer:
Υ.Γ Αυτός που σε κυνηγούσε μέχρι την Κατεχάκη για λίγο μάτι...
atom_smasher
30/03/2018, 23:31
Σας είδα να με χαιρετάτε όλοι σήμερα (αργία, λιακάδα, 2 Κελσίου)! Πω! Ένιωσα μια συγκίνηση σαν οδηγός λεωφορείου.
TsoliasGR
01/04/2018, 11:40
2 φορές σε είδα κυρά μου...Με το μοτόρι νέα Σμύρνη...
Φυσικά ακράνοβιτς και το παιδάκι σου μπροστά χωρίς κράνος και αυτό.
Βοήθεια σας και μακάρι να είστε όρθιοι...
Σας είδα, καθυστερημένοι ποδηλάτες, να πιάνετε ολόκληρες λωρίδες στην παραλιακή και να αναγκάζετε τους εξίσου καθυστερημένους αυτοκινητιστές να αλλάζουν λωρίδες όπως να'ναι, να βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα, με σοβαρό κίνδυνο να πάρουν κάποιον κακομοίρη παραμάζωμα. Ψοφήστε λίγο, κατά προτίμηση στην άκρη.
Σε είδα μανούλα στην Καβάλα με το εταιρικό πεζώ την κόρη μπροστά και τον μικρό στο πισω κάθισμα όλοι χωρίς ζωνη ,να παραβιάζεις ερυθρό σηματοδότη ανεβαίνωντας την Κουντουριωτη και καλά που σε είδα γιατι αν βασιζόμουν απλά στο δικό μου φαναρι θα με έκοβες στάνταρ...Βέβαια σου δοθηκε εκ νεου ευκαιρία να με κόψεις ...την οποία και φυσικά εκμεταλευτηκες μιας και οταν βγήκα για προσπέραση στη διπλή λωρίδα κάτω απο το παλιό νοσοκομείο πετάχτηκες χωρις φλάς, εννοείται, οπως χωρις φλάς είχες στρίψει και προς καμάρες...(διακοσμητικα;;;) ! Θα σε στόλιζα να ξέρεις ,αλλα σεβάστηκα το οτι είσαι γυναίκα και είχες τα παιδακια σου μέσα στο αμάξι!
George_Sp
02/04/2018, 13:18
Σε είδα 75άρη παππού έξω από το ΑΤΜ της Εθνικής στη Κάνιγγος να κάθυστερείς χαρακτηριστικά με απάθεια τις συναλλαγές σου και πίσω σου μια ουρά 10 ατόμων να έχει φρικάρει.
Όταν έφτασε στο 10λεπτο η προσπάθειά σου και άρχισαν οι ερωτήσεις απαντούσες με αγένεια
"να κοιτάτε τη δουλειά σας και οτι θα κάτσω και 30λεπτά επειδή απλά γουστάρω."
Μετά σε είδα να καβαλάς ακράνοβιτς ένα MEGA Scooter SYM και να προσπαθείς επί 5 λεπτά να σταθείς όρθιος πάνω του πριν φύγεις. Το οτι έμοιαζες ανήμπορος να το κουμαντάρεις γιατί προφανώς φάνηκες άνθρωπος που έχει περάσει εγκεφαλικο και έχεις αστάθεια, τρέμουλο, και αντανακλαστικά μεθυσμένης χελώνας σε καθιστά δημόσιο κινδυνο για όλους μας.
Η πινακίδα σου έχει ήδη δωθεί στους αρμόδιους για να μας αδειάζεις τη γωνιά πριν πάρεις στο λαιμό σου κόσμο που θα βρεθεί στο δρόμο σου.
394529
σε ειδα να 200ριζεις...και οπως παει το πραγμα και να 300ριζεις:D
Τα χουμε ξαναπεί αυτά. Δε σπάνε δε χαλάνε!
sanctusan
03/04/2018, 17:07
Σε άκουσα στο φανάρι δίπλα μου να μουρμουράς κάτι με χαμόγελο.
Μπάρμπας γύρο στα 65 καβάλα σε inova με το κρανάκι σου και προβλεπέ.
Μουρμούραγες τα specs του hornet.
Χάρικες που το είδες και ήμουν και εγώ προβλεπέ και πιάσαμε την κουβέντα.
Πάντα όρθος.....
kouremenos
03/04/2018, 18:14
Μας είδα σήμερα τρία cbr f4i ασημί και τα 3 συναντηθήκαμε στο λιμάνι του Πειραιά......
Τελικά για 15-20 χρόνων μηχανάκια κυκλοφορούμε αρκετά ...
Σε είδα, δήμαρχε της καρδιάς μας να έρχεσαι φόρα παρτίδα με αλαρμ κατά πάνω μας περνώντας στο αντίθετο ρεύμα προσπερνώντας τους όλους,γιατί έτσι....
TsoliasGR
04/04/2018, 11:57
Eχτές το βράδυ σε είδα στην Νέα Σμύρνη στην πλατεία στο μπερκεράδικο με το ΣΕ-ΜΠΕ ΤΟΥ-ΦΙΦΤΥ (CB 250) '92 να το χεις λέζα και σε χάρηκα.Σου μίλησα αλλα δεν είχες όρεξη.Πάντα όρθιος.
Σου μίλησα αλλα δεν είχες όρεξη.
Τον βλέπω να νομίζει ότι τον δούλευες :lol:
Eχτές το βράδυ σε είδα στην Νέα Σμύρνη στην πλατεία στο μπερκεράδικο με το ΣΕ-ΜΠΕ ΤΟΥ-ΦΙΦΤΥ (CB 250) '92 να το χεις λέζα και σε χάρηκα.Σου μίλησα αλλα δεν είχες όρεξη.Πάντα όρθιος.
Στους αναβάτες Σουζούκι άλλη φορά να μιλάς νέος ,είναι πιο σεμνοί από τους Χοντάκηδες.
Βρήκες και συ μηχανάκι ρε ,250 του 92...
TsoliasGR
04/04/2018, 15:25
Στους αναβάτες Σουζούκι άλλη φορά να μιλάς νέος ,είναι πιο σεμνοί από τους Χοντάκηδες.
Βρήκες και συ μηχανάκι ρε ,250 του 92...
To χε πένα...Μην σου πώ όλο μαμά και γυαλισμένο/κερωμένο.Έλαμπε. :D
argiris34
04/04/2018, 15:45
Σε ειδα 17αρι τζιξερ εξω απο ξενοδοχειο στο ναυπλιο αραγμενο.
Ρε τι μ@@@@ρος εισαι απο κοντα εχω να ποθησω μηχανακι ετσι απι τοτε που βγηκε το κ5, σε μεγεθος δεν πρεπει να ειναι ποκυ μεγαλυτερο απο cbr400rr gullarm και σια απο τις αρχες των 90ς.
Μονο ενα μηχανακι μπορει να κανει καποιον μετα απο 18 ωρες δουλεια να σταματησει να σκέφτεται το κρεββατι και να χαλβαδιαζει κανα 10 λεπτο γυρω γυρω
7gibernau
07/04/2018, 02:52
Σε είδα ρε Γιαννάκο για τελευταία φορά, σε είδα ρε φίλε ενώ είχα μάθει ότι έφυγες, σε είδα στο ίντερνετ, σε είδα ρε μέσα σε αμάξι καρφωμένο στο πίσω του παράθυρο, σε είδα ρε σε είδα και προσπαθώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα!
Γάμω τα μέσα ενημέρωσης που για ένα λαικ βγάζουν εικόνες και βίντεο τα οποία προσβάλουν χωρίς ίχνος σεβασμού χωρίς ίχνος ευαισθησίας ακόμα και νεκρό.
ΝΕΚΡΌ ΡΕ ΜΑΛΑΚΈΣ ΝΕΚΡΌ ΠΑΙΔΊ
Δε θα δούμε ξανά gp ρε αλλά η θέση σου θα είναι κει στον καναπέ να κάνουμε τον χαβαλέ μας
Σε είδαν όλοι νεκρό γιατί κάποιος δημοσιογράφος θεώρησε σωστό να ανεβάσει φωτογραφίες από την τελευταία στάση που είχες. Εγώ θα σε θυμάμαι μόνο πάνω στο κτμ ρε
Υ, Γ
Δεν πα να σαι ο πιο προσεκτικος οδηγός του κόσμο, θα βρεθει μπροστά σου ο πιο απρόσεκτος.
Γειά σου ρε Γιάννη ελαφρύ το χώμα ρε και βρεγμένο όσο όσο να μη βγάζει σκόνη και γλιστράει
argiris34
08/04/2018, 08:13
...!!!???
394610
Κιομως ο μπαρμπας μου μου ελεγε μια ιστορια απο τελη 70ς που φαγανε φιλου του μηχανακι απο μπαλκονι στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα το πρωί σε είδα κυρά Κατίνα με το κόκκινο Mazda 2 στον δρόμο για Βέροια, έκαψες το stop για τα καλά και βγήκες στον δρόμο κοιτώντας μόνο δεξιά. Όταν αποφάσισες να κοιτάξεις και αριστερά επιτέλους και να με δεις που σου πατάω κόρνες σου ανάβω φώτα κλπ, αντί να πατήσεις γκάζι να φύγεις από τη μέση πάτησες φρένο έπιασες το κεφάλι σου και άρχισες να φωνάζεις ότι θα πεθάνουμε. Well done...
karellen
09/04/2018, 20:36
Σε είδα με το σεμνό σου αυτοκίνητο...
394668
394667
Σε είδα να μπαίνεις στο μαγαζί να παραγγέλνεις τον καφέ σου και μέχρι να τον ετοιμάσω εσύ να ξεκινάς τις κάμψεις.....:uplate: :priest:
Λογικά πρέπει να άναψες το αρνί και να έφαγες την λαμπάδα.....
Σε είδα να μπαίνεις στο μαγαζί να παραγγέλνεις τον καφέ σου και μέχρι να τον ετοιμάσω εσύ να ξεκινάς τις κάμψεις.....:uplate: :priest:
Λογικά πρέπει να άναψες το αρνί και να έφαγες την λαμπάδα.....
Κατέβηκε Βόλο ο Σταυράκος ?
Η τελευταία σελίδα μετακόμισε εδώ.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154798&highlight=%CF%83%CE%B5+%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1
Σε είδα να πηγαίνεις κύριος πίσω από το δίκυκλο όργανο χωρίς τα γνωστά σκασίματα και χειρονομίες. Εύγε! :tooth:
Σε ειδα στο σκουτερ με τον πατερα σου, προβλεπε με κρανακι και σε χαρηκα...Ησουν δεν ησουν 6 χρονων...!
kouremenos
13/04/2018, 18:04
Σε είδα σήμερα στην Καβάλας ,
RD500 και σε θαύμαζα !!! Φτουσουμηνσεματιασω !!!
nopattern
14/04/2018, 12:42
Σε είδα στο πρώτο μου Σούνιο, ολοκαίνουργιο, κατάμαυρο και γυαλιστερό Street Triple RS και σε θαύμασα από κοντά.
Καλά χιλιόμετρα, νεαρέ και πάντα όρθιος!!!
Σε είδα, φίλε με το Busa, στην αρχή της "Καβάλας" (από Κόρινθο), παρέα με την κοκκινομάλλα κοπελίτσα με το Ninja 250, που πήγαινε εξαιρετικά. Στο φανάρι του Χαϊδαρίου με ρώτησες αν είναι το 9άρι, αλλά το μυαλό μου δε δούλευε πολύ καθαρά εκείνη τη στιγμή (μετά από 6 ώρες οδήγηση) και κατάλαβα ότι ρωτούσες τη χρονιά του, οπότε απάντησα κάτι που πιθανότατα σε έκανε να αναρωτηθείς αν είμαι ηλίθιος. :lol: Όταν το σκέφτηκα, ήταν αργά. Όχι, το 7άρι είναι. :beer:
christoi
15/04/2018, 13:35
Σας είδα στον δρόμο να πηγαίνετε με το όριο σε έναν δρόμο που σχεδόν κανείς δεν το κάνει (ίσως και επικίνδυνο), προβλεπέ μέχρι εκεί που δεν πάει, ωραιότατοι πάνω στο μοτόρι (κάτι σε καινούριο africa μου θύμισε). Όταν μπήκε στο οπτικό η πινακίδα, διαπίστωσα ότι ανήκετε στους βάρβαρους. Καλό δρόμο και πάντα όρθιοι!
Μιας και "Δε σε είδα" δεν έχει...
Ρε Καίσαρα που σαι ρε ?
Κανά σεντονάκι τίποτα ???
KostRider
16/04/2018, 11:46
Σε είδα κλαρινογαμπρέ με το βαρκαντέρο ακραποβιτς και ακρανοβιτς με ύφος χιλίων καρδιναλίων, γυαλί με συννεφιά, να έρχεσαι να πιεις την καφεδάρα σου.. Κατούρα και λίγο..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/04/2018, 11:56
Σε είδα κλαρινογαμπρέ με το βαρκαντέρο ακραποβιτς και ακρανοβιτς με ύφος χιλίων καρδιναλίων, γυαλί με συννεφιά, να έρχεσαι να πιεις την καφεδάρα σου.. Κατούρα και λίγο..
καλαρινογαμπρε χαχα α αχαχαχα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/04/2018, 11:58
Σας ειδα ολους εχθες στης παραλιες για μπανιο...
Ποσο γρηγορα ηρθε το καλοκαιρι???
caesarsk
16/04/2018, 20:41
Μιας και "Δε σε είδα" δεν έχει...
Ρε Καίσαρα που σαι ρε ?
Κανά σεντονάκι τίποτα ???
Μαθινω οδηγηση στον μικρο και αποφευγω τις κακοτοπιες που μπορει να με πουν bmwδακια οι Bmwδακηδες με yamaha!!!
AUFGEBRACHT
17/04/2018, 19:31
Σε είδα με το Transalp στην εθνική λίγο πριν το στρατόπεδο της Κορίνθου, να οδηγάς ανάποδα στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα για Αθήνα και τελικά να στρίβεις στην αντιπροσωπεία της Honda... :lipssealed:
macdeath_s
17/04/2018, 20:56
Σας είδα να προσπαθείτε πρωί πρωί να βγάλετε άκρη με το σεκιουριτά στην πόρτα στα αγγλικά :bawl: Μετά να με ρωτάτε αν παίζει να βρείτε το πρωτότυπο κράνους του οδηγού σας μες στο χάος της αποθήκης. Επειδή είναι πρωτότυπο το βρήκατε αλλά 4 τροχο οδηγούσε μπορούσε να μπει χωρίς κράνος (αλλά γκρέκ).
Καλά γκάζια να χετε στο Montmelo.
Υ.Γ. Hitech GP racing team και το κράνος του κύριου Mazepin
anavatis19
18/04/2018, 01:29
σε ειδα george_sp στην συναντηση του κλαμπ. ηπιαμε και τα κρασια μας μετα στην ταβερνα και το φαι και γνωριστηκαμε απο κοντα. αλλαξε φρενα! χαχαχαχα
o_gavros
18/04/2018, 20:17
Σε ειδα κοπελια με το Ζ σου στα στενά των μηχανουργειων στον Πειραιά.
Περισσοτερο από εσενα,θαυμαζα τα απαστραπτοντα Ohlins πηρουνια και τις μονομπλοκ Brembo στο μηχανάκι σου!
Δεν φάνηκες να γνωρίζεις πολλα για τη μετατροπή ομως.
Καλούς δρόμους οπως και να χει!
AUFGEBRACHT
20/04/2018, 19:02
Σε είδα με το Tracer να αναβοσβήνεις τα φώτα να κάνω άκρη... δεν κατάλαβα γιατί όμως, ΕΣΥ έκανες αντικανονική προσπέραση, ΕΣΥ ήσουν στο αντίθετο ρεύμα...Το σκατό μέχρι που σου έφτασε;
sanctusan
22/04/2018, 18:22
Σε βλεπω καθε μέρα στο πάρκινκγ προσωπικού Tuono 1000 αλλά δε βλέπω τον αναβάτη σου.
Θα σε βρω μπας και παμε καμια βολτα γιατι δεν ξέρω κανέναν εδω κάτω.
KostRider
22/04/2018, 22:33
Σε είδα γατουλα, να γλιτώνεις το "χάδι" του τροχού μου, για ελάχιστα μέτρα..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/04/2018, 16:51
Σε ειδα τορα μορη καρια με τη μπεμβεδαρα σου τη τζιπαρα σου να μας πηγαινεις ολους κολοφερετζα.Μιλαμε για ουρα.Οταν βρηκα χωρο και σε προσπερασα και σε κοιταξα που μιλουσες στο κινητο μου εκανες γκριματσα του τυπου"συμβαινει τπτ?κανε τη δουλεια σου".Επρεπε να στο βαλω εκει που ξερεις μορη το κινητο αλλα σεβαστηκα το πιτσηρικη που ειχες στο αμαξι και εφυγα χωρις να πω τπτ.
KostRider
24/04/2018, 20:01
Σε είδα πατέρα με το παπί σου και τους δύο γιούς σου τρικάβαλο, αλλά το έσωσες κάπως με κράνη και οι τρεις!
webassasin
25/04/2018, 01:11
Σε ειδα τρισμεγιστε τσοπεροβλαχε με το παιδι ΞΑΠΛΑ ανασκελα πανω στο τεποζιτο της μαλακιας που οδηγουσες.
Σας βλεπω να σκοτωνεστε καθε βδομαδα κανοντας οτι μ@λ@κι@ μπορουσατε στο δρομο και η μονη σκεψη μου ειναι: παλι καλα που δεν πηραν και κανεναν αλλο μαζι.
Καθε 10 μερες κηδειες,να συγκλονιζεται δηθεν η τοπικη κοινοτητα και καπακι να σας βλεπω δηθεν να αποδιδετε "φορο τιμης" σε αυτον που πηρε η ασφαλτος κανοντας τα χειροτερα που μπορειτε να κανετε.
congate7
25/04/2018, 18:13
Σε είδα να με κοιτάς και να καις το κόκκινο σα να βγαίνεις με από δρόμο με προτεραιότητα, αραχτός, ζμπούτσος και πάνω στη φορτηγάρα σου...
Ξεκίνησες όταν έφτασα στο φανάρι ενώ είχε ανάψει 50 μέτρα πριν φτάσω...
Όταν πέρασες δίπλα μου σου επεσήμανα ότι «έχει ανάψει ένα τέταρτο γτχσ» κάτι ψέλλισες και γύρισα να το συζητήσουμε.
Ζήτησες σεβασμό στα θεία και όταν ρώτησα αν εσύ με σεβάστηκες με ρώτησες αν είχα όρεξη!
Σου είπα ότι είχα όρεξη και χρόνο αλλά εσύ μάλλον βιαζόσουν...
Τουλάχιστον ο προχθεσινός που βγήκε ακριβώς όπως εσύ είχε τα γκογκόβια να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και μια χαρά τα είπαμε.
Red Rider
26/04/2018, 15:40
Σε είδα πιτσιρικά να κρατάς την εξάτμιση στο χέρι και να περπατάς μέσα στον ήλιο.Καιρο είχα να δω κάτι τέτοιο, συνήθως κρατάτε κινητά.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/04/2018, 03:43
Σας ειδα ρε γονοις παλι και πραγματικα μου βαλατε τα γιαλια για αλλη μια φορα.
70 χρωνων ο πατερας μου(1948) 59 η μανα μου(1959) με το χοντα αστρα σας και τα κρανη σας να κανετε ενα τουρ στη κρητη 90 χλμ.
Ερχετε καλοκαιρι.Επετε και συνεχεια....
Σε είδα να περνάς κάθετα και με πολλα, την παλια εθνική με το ιχ στην διασταύρωση Ελευσίνας, πάνω απο τα ναυπηγεια. Περασες ξυστά απο ενα φορτηγό. Θα γινόταν μακελειό. Το στοπ προφανώς δεν το ειδες, περασες κεντρικο δρομο στα τυφλά μεγάλε...
Το τραγικο ειναι πως δεν καταλαβες τι εκανες. Ειχες και αλλους 3 μεσα στο ιχ σου.
kkinezos
27/04/2018, 10:30
σας ειδα να με περνατε στη βουλιαγμενης πριν το metro mall χτ σουζα και λιγο πιο πισω 2καβαλο σκουτερ ακρανωτοι να χοροπηδανε στη σελα ενω παραλληλα κανατε σλαλομ.. με αποτελεσμα το κινητο του ενος να φυγει απ τη τσεπη της φορμας και να διαλυεται μπροστα μου :lol:
Σε είδα με τη μούρη στην άσφαλτο, ακίνητο, χωρίς κράνος φυσικά, στο τούνελ της Κωνσταντινουπόλεως, προς Αθήνα, κάτω από την Πειραιώς. Δεν έδειχνε πολύ καλό.
Σε είδα σήμερα αγαπητό τετράποδο να μου γαβγίζεις ενώ ήμουν σταματημένος στην 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο και μόλις σου σφύριξα σταμάτησες και όταν ανέβασα το πόδι στο μαρσπιέ μου το μάγκωσες.....
Στο τσακ γλυτώσαμε το πέσιμο....
KostRider
01/05/2018, 17:12
Σας είδα πολλούς την Κυριακή οι περισσότεροι σε ομάδες και η πλειοψηφία χαιρετησατε!!! Καλούς δρόμους σε όλους!!!
Σας είδα εχθές, στο άλσος της Καισαριανής, με τον σκύλο σας όρθιο να πίνει νερό σε μία από τις βρυσούλες που είναι για τον κόσμο. :uplate:
Αποσβολωμένος από το θέαμα - αφού πραγματικά δεν το πίστευα - και μην έχοντας όρεξη για αντιπαραθέσεις - είπα μόνο στον μικρό μεγαλόφωνα '' βλέπεις Δημήτρη που θέλεις συνέχεια να πίνεις νερό από αυτές τις βρύσες; ''
Για να ακούσω μετά από την τύπισσα να λέει στον τυπά της το θεϊκό ''πάμε γιατί θα μας την πουν που ακουμπάει ο σκύλος τη βρύση με το στόμα'' !
:eyepop:
Μάλλον μεγαλώνω αρκετά και πλέον δε συμβαδίζω με αυτόν το κόσμο ή/και έχω αρχίσει να χάνω την ''κοινή λογική'' που ακόμα διατείνομαι πως διαθέτω.
:eleison:
Σας είδα πολλούς εχθές προς Νότιο Ρέθυμνο εμείς με αυτοκίνητο (δυστυχώς) αλλά σας χαιρέτησα όλους!!! :wave2:
DoctoR_k6
03/05/2018, 08:56
Σε ειδα (αφου πρωτα σε ειχα ακουσει) παλιοπ@υστα κωλογυφτε στις 0530 να ψυριζεις τις σωληνωσεις υγραεριου απο την πολυκατοικια.
Σκεφτηκα προς στιγμην να σου αραδιασω κατι στο κεφαλι απο το μπαλκονι...αλλα τελικα ηταν καλυτερο που εσκασε η αστυνομια μεσα σε 1 λεπτο κ σε τσιμπησαν.
Μαζι κ τον συνεργο σου 50-100μετρα παραδιπλα στο αμαξι που περιμενε.
Μπραβο στα παιδια (αστυνομια) που ενηργησαν ταχυτατα.
Μιλαμε στειλανε λαο...3 περιπολικα κ 2 διας σκασανε μυτη μεσα σε 2-3 λεπτα. :beer:
Σε ειδα πεζέ να πεταγεσαι απο το πουθενά. Εκανα εντο με το CCM για να γλυτώσουμε το μπαμ, αλλα η φάτσα σου την υστατη στιγμή ηταν ολα τα λεφτά. Ησουν καπως ετσι :uplate:
andreastwin
03/05/2018, 17:29
Σε ειδα (αφου πρωτα σε ειχα ακουσει) παλιοπ@υστα κωλογυφτε στις 0530 να ψυριζεις τις σωληνωσεις υγραεριου απο την πολυκατοικια.
Σκεφτηκα προς στιγμην να σου αραδιασω κατι στο κεφαλι απο το μπαλκονι...αλλα τελικα ηταν καλυτερο που εσκασε η αστυνομια μεσα σε 1 λεπτο κ σε τσιμπησαν.
Μαζι κ τον συνεργο σου 50-100μετρα παραδιπλα στο αμαξι που περιμενε.
Μπραβο στα παιδια (αστυνομια) που ενηργησαν ταχυτατα.
Μιλαμε στειλανε λαο...3 περιπολικα κ 2 διας σκασανε μυτη μεσα σε 2-3 λεπτα. :beer:
τι θα γινη με αυτους ρε φουστη μου με τους γυφτεοιρος,τα εχουν γ@μιση ολα,στιν αρταμιδα μερα 11.οο η ωρα με το που εφυγε η γυναικα να παει στο φουρνο 500 μετρα τις το αδιασανε.και βεβαια μπραβο στα παιδια τις αστυνομιας και ιδικα τις ομαδας διας ,αυτη υπαρχουν στην ατρεμιδα και γυρνανε ολα τα στενα,αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
caesarsk
03/05/2018, 18:32
Σε βλέπω κάθε απόγευμα που γυρίζω σπίτι, καβάλα πάνω στην μηχανή, με την κουβέρτα στα πόδια, με το Ηonda, το Transalp...
...και μου ερχέται να σε μουτζώσω
Σας είδα συνάδελφοι στο Δίστρατο την Κυριακή και χαιρετηθήκαμε!Νομίζω απο Γρεβενά πρέπει να ήσασταν.Θα καθόμασταν για ένα καφέ αλλά είχαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα.Πάντα ορθιοι ρε μάγκες!
Μονοήμερη για καφε στο Τσεπέλοβο και πεζοπορία στις εκπληκτικές Λίμνες του Λάκκου,παρέα με μάχιμο φίλο με Busa!Οποιος δε βαριέται ας χαζέψει τις απίστευτες εικόνες που αντικρύσαμε http://ncclub.gr/index.php/topic,3541.0.html
Σε είδα γελιε με το mega scooter σου να αγνοείς τα φανάρια , να μπενεις ανάποδα σε δρόμο και να μου κλείνεις τον δρόμο. Μετά ήρθαμε κοντά και σε είδα Ρέμο. Αντώνη Ρέμο. Ακρανοτε Αντώνη Ρέμο.
headbanger
07/05/2018, 15:50
Σε είδα ρε μάστορα, αφού σου είπα να μην ακολουθείς κοντά αφού δεν το έχεις να καβαλάς σε αγέλη, να μην με ακούς και να πας να καρφώνεσε με 100+ χλμ πισω σε εναν δικό μας. 4-5 τούμπες μετά στάθηκες τυχερός που δεν σε καβάλησε η 450 κιλών μηχανή σου. Σταματήσαμε διερχόμενα αμάξια, σου βρήκαμε γιατρό και νοσοκομες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να σε πάρει. Αλλά ρε φίλε που κοιτούσες; τα πουλάκια;
Σε είδα να κάνεις το σταυρό σου οδηγώντας με το άλλο χέρι το παπί περνώντας μπροστά από την εκκλησία. Πάνω στο πεζοδρόμιο, ανάποδα σε λεωφόρο.
Ήμαρτον.
karellen
08/05/2018, 16:21
Σε είδα στο γυμναστήριο σωσία του Χόρχε (μη ρωτάτε,ένας είναι ο Χόρχε)!
Ρε ίδιος, ο κερατάς!Ακόμα και το τούτο του! :cry::bawl:
(Η ντροπή μ έκανε να μη βγάλω το κινητό επί τόπου).
petros1479
08/05/2018, 20:51
-"Καλα ρε έφυγες με κόκκινο θα με σκοτώσεις"?
- "να προσεχεις. Εσύ είσαι πάνω στη μηχανή και θα πήγαινες νοσοκομείο, εγώ ειμαι μέσα στο αυτοκίνητο"!
Θα κοστίζει αρκετά νομίζω ο καθρέφτης απο ακριβή μαρκα κουτακιου!!!
DoctoR_k6
08/05/2018, 22:22
Σε είδα Νικ Καλάθης παρέα με τον Ματ Λοτζεσκι στην μαύρη Μερτσεντα να κάνετε αναστροφή σε φανάρι της Βουλιαγμένης ενώ δεν επιτρεπόταν ( δεν είχε καν φανάρι για αριστερά)...αλλά σας είδε κ το Octavia από το απέναντι φανάρι (ακριβώς μπροστά σας) κ σας ήρθε πακέτο . Πιστεύω να σας έγραψε κανονικά...ακουγόταν αγριεμενος από το μεγάφωνο.
- "να προσεχεις. Εσύ είσαι πάνω στη μηχανή και θα πήγαινες νοσοκομείο, εγώ ειμαι μέσα στο αυτοκίνητο"!
Θα κοστίζει αρκετά νομίζω ο καθρέφτης απο ακριβή μαρκα κουτακιου!!!
εδω νομίζω πανε σετακι οι καθρέπτες και οι 2. μαζι με τα κολοφαναρα.
σας βλέπω κάθε μέρα ,χαζοχαρούμενοι σκουτεραδες , να κάνετε το κόσμου της μ@λακιες ,(με ελάχιστες εξαιρέσεις) και δεν είναι αυτό βάλτε το εαυτό σας σε ότι κίνδυνο θέλετε....όχι όμως τους αλλους...:D
εξάλλου οι πιο πολλοί φαίνεται ότι είστε κουλαδια. :D προχθές δεν αντεξα και ακουσες τα μπινελικια σου πιτσιρίκο που σε 10 μέτρα δρομο ,με περασες στους δυο πόντους για να μου το παίξεις γρήγορος ,ευτυχως τουμπεκιαστηκες γιατί θα είχαμε συνέχεια με τα νεύρα που ειχα..:blush:
Σας ειδα ωραιοι vespaκιδες στο κεντρο της Αθηνας να κανετε σαματα:),καλους δρομους να εχετε!:wave2:
Nik0s_Dk
09/05/2018, 21:18
Σε ειδα SONone Μετά της γυναικός ! Σε φωναξα κ ψαχνόσουσα ! Δε σε προλαβα στο γυρνα μου! :beer:
Σε ειδα SONone Μετά της γυναικός ! Σε φωναξα κ ψαχνόσουσα ! Δε σε προλαβα στο γυρνα μου! :beer:
δεν σε είδα δυστυχώς νωρίς, ούτε οτι σταμάτησες να ανταλλάζαμε 2 λέξεις , ημανε στα φρένα και φορτωμένος κάργα τσαντες, άκουσα την φωνούλα σου , γυρνάω και βλέπω παπιο και εκεί μπερδεύτηκα. το κουβεντιάζαμε λίγο με τη γυναίκα και η ψηφοφορία σε έδειξε με 2/2, όπου και περίμενα να γράψεις δώθε. κανόνισε να ποιούμε ένα καφέ εκεί στην γωνιά ή έλα απο το μαγαζί να σε δω λιγουλάκι είμαι πρωινός αυτή την βδομάδα.
εδω νομίζω πανε σετακι οι καθρέπτες και οι 2. μαζι με τα κολοφαναρα.
Το σκηνικό πανομοιότυπο και καθημερινό.
Κοπελίτσα βγάζει φλας στην Κηφισίας για να βγει στη λωρίδα μου, της κορνάρω, με γράφει κανονικά, πέφτω στα φρένα, πάω δίπλα της, και στην ερώτησή μου "τι σου έκανα και θέλεις να με σκοτώσεις;" η απάντησή της ήταν ακριβώς η ίδια! Τα διαβάζουν κάπου ρε π@@στη μου;
Μετά αν πεις κάτι, είσαι αγροίκος, προκλητικός, αλήτης και όλα τα σχετικά!
Μετά αν πεις κάτι, είσαι αγροίκος, προκλητικός, αλήτης και όλα τα σχετικά!
Αν δεν είναι το ότι η έννοια της κοινής λογικής έχει μεταβληθεί αυτά τα χρόνια, τότε ο εγωκεντρισμός πολλών είναι τέτοιος, που αρνούνται να παραδεχθούν το λάθος τους.
Σας είδα επιτέλους Ύδατα της Στύγας!Μια εξόρμηση που πρέπει να γίνει συγκεκριμένη εποχή και ένας προορισμός που προσεγγίζεται πολύ δύσκολα, όμως οι εικόνες σε αποζημιώνουν! http://ncclub.gr/index.php/topic,3583.0.html
kkinezos
13/05/2018, 17:07
Σας ειδα πριν κανα 2ωρο μεταξυ παλαιας φωκαιας και λεγραινων..με αναποδογυρισμενο αμαξι :eek: :( Ευτυχως ησασταν και οι 2 καλα..ειχε ερθει ηδη και αστυνομια.
george.S
14/05/2018, 21:26
Σε ειδα ζετα συνοδεία του τσιπρα να μου χτυπας το μπροστινό εν κινηση στην Αλεξάνδρας γιατι ξεκινησα γρήγορα ;;;;
Δικαβαλο με την γυναικα μου να μας σκοτωσεις πανιβλακα
Εύχομαι να μην εχεις παιδια και διαιωνιστει το ειδος σου σκουπίδι
andreastwin
14/05/2018, 21:32
Σε ειδα ζετα συνοδεία του τσιπρα να μου χτυπας το μπροστινό εν κινηση στην Αλεξάνδρας γιατι ξεκινησα γρήγορα ;;;;
:a013::a013::a013: την εχουν δει καπεταν μαμαω
george.S
15/05/2018, 07:58
καλημερα
ηρεμος σημερα γιατι εχθες με ειχε κυριευσει η οργη θα περιγραψω τι συνεβη χωρις βρισιες
αλεξανδρας στο υψος της χαριλαου τρικουπη ζετας κοβει την κυκλοφορια για να περασει το πρωθυπουργικο ? αυτοκινητο με την συνοδεια του
αφου περασει η πομπη και εφοσον εχει αναψει πρασινο την ωρα που ο ζετας καβαλαει την μηχανη του για να κοψει προφανως ποιο κατω ξεκιναω και ενω κινουμε με περιπου 60+ χιλιομετρα ερχεται με κλεινει και χτυπαει την μπροστινη ροδα με την μπαγκαζιερα του
χανω το μπροστινο και προσπαθω να κρατησω την μηχανη και αυτος συνεχιζει να με κλεινει....
το πως το κρατησα και δεν τσακιστηκαμε πραγματικα ειναι αξιο αποριας....
του φωναζω οτι θα μας σκοτωσει και αυτος συνεχιζει να με βριζει και μετα γκαζωνει και φευγει
εγω δικαβαλο με την γυναικα μου μετα το σοκ πραγματικα βραζω μεσα μου.....
αναρωτιεμαι με τι κριτηρια διαλεγουν την συνοδεια του πρωθυπουργου.
ενας ανθρωπος που δεν χρησιμοποιει το μυαλο του και τον κυριευουν τα νευρα του, κουβαλαει και οπλο παναθεμα τον ,καμια επιτροπη περνανε η ειχε απλως μπαρμπα στην κορωνη και τον εχωσαν εκει ?
αν δεν ειχα καταφερει να κρατησω την μηχανη και τσακιζομασταν τι θα ελεγε μετα ?στα παιδια μας τι θα ελεγε ?βιαζοταν και τον εριξα επιτηδες ?
πραγματικα ειναι θλιβερο και ελπιζω αν εχει παιδια να μην πεσουν πανω σε καποιον ανεγκεφαλο οδηγο(γενικα)......
Σε είδα να με έχεις απο πίσω σου για μεγάλο μέρος της Κηφισίας με το υποβρύχιό σου και τους καθρεφτες/μπαγκάζια σου, και τελικά να κάνεις στην άκρη. Τότε είδα το Δ στο κράνος σου και τα υπόλοιπα κλαμπατσίμπαλα πάνω σου. Και την ξανθιά σου κοτσίδα :a01:
Tycho Moon
15/05/2018, 10:11
καλημερα
ηρεμος σημερα γιατι εχθες με ειχε κυριευσει η οργη θα περιγραψω τι συνεβη χωρις βρισιες
αλεξανδρας στο υψος της χαριλαου τρικουπη ζετας κοβει την κυκλοφορια για να περασει το πρωθυπουργικο ? αυτοκινητο με την συνοδεια του
αφου περασει η πομπη και εφοσον εχει αναψει πρασινο την ωρα που ο ζετας καβαλαει την μηχανη του για να κοψει προφανως ποιο κατω ξεκιναω και ενω κινουμε με περιπου 60+ χιλιομετρα ερχεται με κλεινει και χτυπαει την μπροστινη ροδα με την μπαγκαζιερα του
χανω το μπροστινο και προσπαθω να κρατησω την μηχανη και αυτος συνεχιζει να με κλεινει....
το πως το κρατησα και δεν τσακιστηκαμε πραγματικα ειναι αξιο αποριας....
του φωναζω οτι θα μας σκοτωσει και αυτος συνεχιζει να με βριζει και μετα γκαζωνει και φευγει
εγω δικαβαλο με την γυναικα μου μετα το σοκ πραγματικα βραζω μεσα μου.....
αναρωτιεμαι με τι κριτηρια διαλεγουν την συνοδεια του πρωθυπουργου.
ενας ανθρωπος που δεν χρησιμοποιει το μυαλο του και τον κυριευουν τα νευρα του, κουβαλαει και οπλο παναθεμα τον ,καμια επιτροπη περνανε η ειχε απλως μπαρμπα στην κορωνη και τον εχωσαν εκει ?
αν δεν ειχα καταφερει να κρατησω την μηχανη και τσακιζομασταν τι θα ελεγε μετα ?στα παιδια μας τι θα ελεγε ?βιαζοταν και τον εριξα επιτηδες ?
πραγματικα ειναι θλιβερο και ελπιζω αν εχει παιδια να μην πεσουν πανω σε καποιον ανεγκεφαλο οδηγο(γενικα)......
Μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο παλιότερα:
Κάποιον πηγαίναν συνοδεία στην παραλιακή πριν 2-3 χρόνια. Δηλ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια στη μέση, ασφαλίτικο μπροστά, ασφαλίτικο πίσω και κανά δυο μηχανές μπροστά. Κινούνται στην αρίστερη λωρίδα αλλά το πίσω ασφαλίτικο, κινείται στο δεξί μέρος της αριστερής λωρίδας, με σκοπό να δυσκολέψει τη διήθηση 2κύκλων μεταξύ της μεσαίας και αρίστερής. Θεώρησα ότι απλώς είχε χάσει την ευθυγράμμηση της λωρίδας του και μιάς και το αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας (άσχετο με την πομπή) είχε λοξοδρομήσει και αυτό προς τα δεξιά, υπήρχε αρκετός χώρος να περάσω...
Τη στιγμή που πήγα να περάσω, ο τύπος στο πίσω ασφαλίτικο, έκανε απότομη τιμονιά προς τα δεξιά, με σκοπό να με κλείσει. Τί να με "κλείσει", να με σκοτώσει πήγε ο μαλάκας. Στο τσακ τη γλίτωσα...
Τί αν πω... Δε νομίζω ότι υπάρχουν αξιοκρατικά κριτήρια που επιλέγουν αυτούς τους τύπους. Ο γνωστός του γνωστού, ο βυσματίας του βυσματία είναι. Από τη μία κάνουν τις Φιλιππινέζες και στέκονται προσοχή στους πολιτικούς μη χάσουν το βυσματικό τους πόστο και από την άλλη πουλάνε μαγκιές από και από κει επειδή έχουν το ακαταδίωκτο.
KostRider
15/05/2018, 21:26
Σε είδα με το ktm στη Χαλκίδα, να χάνεις το πίσω πάνω στη διαχωριστική γραμμή, αλλά ευτυχώς το έσωσες!