PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21

arisrodolivos
26/04/2017, 19:29
Σε ειδα το απογευμα στη γειτονια..με μπαγκστερ...με προβολακια..με βασεις για βαλιτσες..και γω δεν ξερω τι αλλο ειχες πανω σου..τρικολορε..απλο σαζμαν..ετοιμοπολεμη..γιουχουυ

amyroukai
26/04/2017, 20:23
Σε είδα άκρανο/ατάπωτο/απινακίδωτο/ακαθρεφτωτο κλπ ξανθομπάμπουρο κουλάδι να κατεβαίνεις το ποτάμι, τέρμα γκάζι μόλις περνούσες ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα μέχρι να πιάσεις τα επόμενα, τέρμα φρένο γιατί δεν ήξερες να περνάς, τέρμα γκάζι πάλι κλπ... Και όταν επιτέλους βαρέθηκα την ηλιθιότητα που σε δέρνει και λέω ας περάσω από τον άλλο "διάδρομο" δεξιά γιατί φράκαρες εντελώς και κόντεψες να σκοτωθείς ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα μετά το Αλλού, πήγες να στρίψεις επάνω μου γιατί... Σιγά μην με είχες δει. Την γλιτώσαμε, όπως την γλίτωσα και λίγο παρακάτω από άλλο παρεμφερές κουλάδι. Ζέστανε και ξετσουτσουρώσατε;

Eversman
27/04/2017, 10:21
Mε είδα να στέλνω πακέτο με μοτο-εξοπλισμό, σε καλό φίλο στη Θεσσαλία και να το βρίσκουν μετά από μέρες, χωρίς στοιχεία, παραπεταμένο στην Πάτρα! Δέν λειτουργεί τίποτα ρε πστ μου, σ' αυτό το τόπο πλέον?

ionized
27/04/2017, 10:49
σας βλεπω εποχιακους να βγαζετε τα μηχανακια εξω σιγα σιγα..σε δυο μερες μετρησα περισοτερους ακρανοβιτς απο οτι ολο τον χειμωνα!

agamoi-thytai
27/04/2017, 14:05
Σε ειδα να ψάχνεις τα κλειδιά σου από το Beverly που είχες ξεχάσει πάνω στη μπαγκαζιέρα.
Όταν σου είπα ότι τα άφησα στο ζαχαροπλαστείο , φώτισε το πρόσωπο σου.

sniper
28/04/2017, 10:51
Σε είδα SH300 ABS με 221.971 χλμ...

381798

ΕDit : Oχι, δεν είναι δικό μου :tooth:

theofilos888
28/04/2017, 16:25
Σε είδα σωληνάκι υπόπιεσης να έχει φύγει κ να γυρνάω πίσω με Οδικη. Δε σε είδα σαλταδορε που ήθελες να μου κλέψεις τη βενζίνη. Έλα όμως που Απο κει δε βγάζει τίποτα. Κ τόσος κόσμος τριγύρω δεν είχε τίποτα.

congate7
28/04/2017, 17:18
Σε είδα με το swift και μακάρι να μην έφτασες σπίτι ρε μπινέ...

Με περνάς πάνω σε τυφλή στροφή, περνάς το μπροστινό τζιπ πάλι σε τυφλή στροφή και βρίσκεις το κτελ...
Περιμένω να περάσεις το κτελ, κλάιν, σας περνάω στην ευθεία και βγαίνοντας από τη στροφή κοιτάζω καθρέπτη και περνάς και το κτελ πάνω στη στροφή!!!
Ε μην τα ξαναλέμε... Πάλι προσπέραση πάνω στη στροφή, ο μπροστινός βλέποντας εσένα να πηγαίνεις να τον περάσεις ενώ ερχόταν φορτηγό από το αντίθετο βγάζει αλάρμ κόβει και σε αφήνει και ο πιο μπροστά κόντεψε να μπει στο βενζινάδικο!!!
4 προσπεράσεις πάνω σε στροφή και τη γλίτωσες...

Και το ξαναλέω, μακάρι ρε μπινέ να μην φτάσεις σπίτι σου πριν πάρεις κάποιον στο λαιμό σου...

RizlaPlusPlus
28/04/2017, 20:04
2 μηνες μετα απο θεματα στο ποδι και χειρουργειο, εβγαλα βολτα τη χοντρη. Οποτε εχουμε και λεμε:

α). Σε ειδα παππου 100χρονε με τον (picasso???) πολυμορφικο κουβα σου, να παρκαρεις πανω στη Ζωοδοχου πηγης παρανομα, και μαλιστα σε σημειο που εκαναν εργα στο πεζοδρομιο και ηταν ξηλωμενο. Και υποχωρησε το πεζοδρομιο και πηρε μαζι και το μισο σου αυτοκινητο. Κι εσυ, δε φτανει που τα ειχες κανει αρκετα μπαχαλο, στεκοσουν αγερωχος και το κατα δυναμη ευθυτενης στη μεση του δρομου, περιμενοντας βοηθεια. Αν δε σου χρεωσουν και ολη την κατασκευη του πεζοδρομιου, φτηνα θα τη γλιτωσεις. Γελοιε.

β). Σε ειδα κι εσενα στην παραλιακη, υπεραιωνοβιε 110χρονε παππου ακρανοβιτς πανω στο βεστρωμ, με ματια ΕΝΤΕΛΩΣ κλειστα, να (χαρο)παλευεις να σταθεις αναμεσα στη μεσαια και την αριστερη, κρατωντας 10 μηχανακια απο πισω σου.Λιγο μπαταρε αριστερα, λιγο δεξια, κατα μεσο ορο το'χες ομως. Φονια, απορω ποιος σε αφησε ελευθερο.

Καλοκαιριασε και ξαμοληθηκαν τα χουφταλα στους δρομους;;;;

petros1479
28/04/2017, 21:51
Να σαι καλα ρε φιλε, με τον τίγρη σου κι εσύ! Ωραία περάσαμε μέχρι την διασταύρωση της Ραφηνας.

karellen
29/04/2017, 07:49
Σε είδα φάδερ μαζί με τη γιαγιά,με τα κρανάκια σας,σταματήσατε για το φαρμακείο,τα αφήσατε στο τελάρο πίσω και μόλις γυρίσατε τσούπ πάλι και δρόμο!
Ωραίοι.

381831

amyroukai
29/04/2017, 08:11
Σε είδα να κάνεις ζιγκ-ζαγκ με το βόλβο. Λέω ΟΚ, θα βλέπει gps κάτι...

Αλλά μιλούσες στο κινητό πιασμένο στον ώμο, τσιγάρο στο στόμα και μπλοκάκι επάνω στο τιμόνι το κρατούσες με το ένα χέρι και κάτι σημείωνες με το άλλο. Απλά θεούλης.

kouremenos
29/04/2017, 09:07
Σας ειδα εχθες κατα δεκαδες να φευγετε απο την εθνικη προς Κόρινθο. Και ζηλεψα πολυ ομως.......
Καλο δρομο και καλη επιστροφή.

SliceOfLife
29/04/2017, 11:00
Άνοιξε ο καιρός και σάλεψαν πολλοί δεν εξηγείται διαφορετικά!

Πρώτο σκηνικό Πειραιώς(ύψος Λαμπράκη) νταλίκα με 60-70 χλμ σφάζει "τελειωμένο" πορτοκαλί φανάρι και ένα ι.χ. γλυτώνει πραγματικά στην τρίχα..δεν φαντάζομαι που θα τον έφτανε.
Δεύτερο σκηνικό εθνική Τριπόλεως-Καλαμάτας περίπου στο Αρτεμίσιο ελληνάρας κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ μέσα από κάτι κονάκια!! Βασικά στην Ελλάδα θα τα δούμε όλα πιστεύω...
Και τέλος στον Λακιώτη-Θηβών περιμένοντας φανάρι ακούγονται σειρήνες.Πανικός από την κίνηση και παρατηρώ ότι είναι τύπου τζιπάκι ΟΠΚΕ (not sure).Το τίμιο λαϊκό παιδί-συνοδηγός στο τζιπ ανοίγει την πόρτα του(το τζιπ εν κινήσει) και πετά χάμω την καφεδάρα του.Γεια σου Ελληνική Αστυνομία,να σας έχουμε να σας χαιρόμαστε..

Ζεύκας
29/04/2017, 14:29
Σας είδα να σπρώχνετε κάποια μηχανή κάπου κάποτε. Δεν είδα κλειδιά στο τιμόνι.
Δεν θα γράψω λεπτομέρειες εδώ μέσα, έκανα στην άκρη και ενημέρωσα πλήρως το 100.

Άμα είναι δική σας φαντάζομαι δεν θα έχετε πρόβλημα να το αποδείξετε στους αστυνομικούς.

amyroukai
29/04/2017, 18:00
Σε είδα μηχανάκι στο χωράφι έξω από την Αλίαρτο... Παρέα σου κάτι bmw και ένα vstrom 1000, μια κυρία με ένα mazda εμπλεκόμενη... Ελπίζω να την γλύτωσες...

Eversman
29/04/2017, 19:53
Σε είδα στις στροφές του Σοφικου προς Αλμυρή, άσπρο mt, να μου κανεις προσπέραση στην κορυφή αριστερής, απότομης στροφής, να βλέπεις οτι το χάνεις, να το σηκωνεις λιγο δεξια για να το σωσεις και να ξύνεις τον προφυλακτήρα μου.
Αν δεν φρεναριζα και έκοβα ενστικτωδώς κι εγώ λίγο δεξιά - με κίνδυνο να βγώ εκτός - θα σε έστελνα στο απέναντι scania, που ανηφοριζε.

Δεν πειράζει που ΔΕΝ "το 'χεις". Πειραζει που ενώ ΔΕΝ "το 'χεις", προσπαθείς να αποδείξεις στα φιλαράκια σου το αντίθετο και παίζεις το κεφάλι σου/μας κορώνα-γραμματα.

KostRider
29/04/2017, 23:11
Σε είδα με το αγροτικό σου, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν υπομονετικά πίσω από το τρακτέρ, εσύ να τους περάσεις όλους και πάνω στη στροφή.. Κόρνες, δεξιά, μούντζες, τσοπάνη έ τσοπάνη..

macedonas
30/04/2017, 19:02
Σε είδα και σε χάρηκα φιλαράκι να φ'ερνεις το καινούργιο σου μωρό !!!!
Πάει τι r1 πάμε γι'αλλα .....
381871
381872
381873

KostRider
30/04/2017, 21:20
Σας είδα αρκετούς σήμερα και το χάρηκα! Λίγοι όμως χαιρέτησατε.. Σε είδα κι εσένα με το μερσεντες τζιπ, να μας κλείνεις το δρόμο για να μην περάσουμε την ουρά στα πλευρικά διόδια, αλλά περάσαμε.. Ρε κομπλεξικε, αν θες να περνάς κι εσύ, πάρε μηχανή..
Σε είδα κι εσένα μωράκι, να κάθεσαι πόση ώρα ακουμπώντας στη μηχανή μου, να μιλάς στο τηλέφωνο, αλλά την χαϊδευες κιόλας.. Όταν πήγα να την καβαλήσω, η έκπληξη σου ήταν μεγάλη.. Σου έκανα όμως και κοπλιμέντα..

amyroukai
30/04/2017, 21:54
Σε είδαμε στα διόδια του Ρίου. Βασικά σε έβλεπε και ο διαστημικός σταθμός και ο Ελ στον Άρη. Γιατί στο ξετάπωτο βεστρόμ με το τριβάλιτσο είχες βάλει στροβοσκοπικά λεντ να κοιτάνε ΨΗΛΑ και βαρούσαν καθρέφτες. Γιατί είσαι μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ και δεν σε νοιάζει ποιόν ενοχλείς, προφανώς και δεν σε νοιάζει αν αυτό που κάνεις είναι παράνομο και επικίνδυνο, μάλιστα πάω στοίχημα πως θα γελάς αυτάρεσκα γιατί "σε βλέπουν και σε προσέχουν". Και αν ενοχλείς τόσο την ημέρα, ούτε θέλω να βρεθώ κάπου γύρω σου την νύχτα. Και επειδή σε πετύχαμε στα ΣΕΑ μετά, είσαι και μεσήλικας... Να πω πως ήταν κανένα πιτσιρίκι... Αλλά ΟΚ, IQ ραδικιού, δεν έχει ηλικία η βλακεία. Κάρμα, γεράκο... Να σε βρει να τσούξει.

BLiTzER
30/04/2017, 22:58
Σε είδα panos_zip στο Αιγάλεω πριν καμιά ώρα. ;)

SONone
01/05/2017, 10:24
σε είδαμε Ανδρέα σε μια καταδρομική της τελευταίας στιγμής για καφεδάκι στην λούτσα και σας είδαμε κορίτσια που αρχίσατε να τα πετάτε εξω ολα.. θα ξανα έρθουμε να εισαι σίγουρος! :cool:

ΥΓ αν δεν ανέβαινες απο τα φανάρια της λούτσας χθες κατα τις 11¨00 Kordix είναι ενας με ιδιο μηχανάκι και ιδιο μπουφάν.

Nik0s_Dk
01/05/2017, 18:18
Σας είδα και σας "λυπήθηκα" τόσα κουτιά προς και από την Ανάβυσσο. Θυμήθηκα γιατί ΔΕΝ πρέπει να κινείσαι τέτοιες μέρες... Μπορεί να εβρασαν τα .... πόδια μου με το cbr αλλά τουλάχιστον γυρισα σπίτι αφενός σώος αφετέρου πολύ πολύ ΠΟΛΥ νωρίς...
Εντύπωση μου έκανε δεν είδα πολλους προς τα κει με μηχανή. Αντίθετα με χτες που ειδα πολλους προς Λουτράκι λιμνη Βουλιαγμένης, και πολλοί χαιρέτησαν !! Πρώτη βόλτα με την αδερφή μου συνεπιβάτηδα και το χάρηκε!

petros1479
01/05/2017, 18:36
Σε είδα ξανά Μαυρολιθάρι και ναι, είσαι από τα πιο όμορφα ορεινα χωριά της Ελλάδας.
Χωρίς κόσμο ( σε αντιθεση με Παυλιανη) απολαυσαμε την ησυχία μας !!!!
Μονοημερο ταξιδακι όμορφο και ησυχο αφού είχε ακόμα τριανταπριλια και όχι πρωτομαγιά!!!!!!

Eversman
01/05/2017, 20:19
Σας είδα τυχαία στις εκδηλώσεις για την βύθιση του "ΨΑΡΑ" το 41' και κεράσατε καφεδάκι :wave2:

381914

kotr78
02/05/2017, 10:00
Σας ειδα ,και ησασταν αρκετοι ,στον γυρισμο μας απο Ιερισσο προς Καβαλα και μου εκανε θετικη εντυπωση το οτι οι περισσοτεροι χαιρετισατε (διαφορα γκρουπ ,οχι ενα)!!! Τα ξαναλεμε στην επομενη εξορμηση.:):beer:

Panos76
03/05/2017, 07:55
Σε είδα γυφτόπουλο εχθές να περπατάς δίπλα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να τα χτυπάς με κάτι αιχμηρό. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω είχα απομακρυνθεί και κοιτάζοντας από τον καθρέφτη, είδα ότι συνέχιζες να το κάνεις σε όλα τα αυτοκίνητα.

Ακόμα μετανιώνω που δεν σταμάτησα επιτόπου.

Σε είδα και εσένα εστιάτορα στις Κιτριές την Κυριακή, όταν σε ερώτησή μου πότε θα εξυπηρετηθούμε μιας και περιμέναμε επί 35λεπτο να έρθει κάποιος στο τραπέζι, να μου απαντάς ειρωνικά: ''άλλοι περιμένουν μία ώρα''.

Οπότε και σηκωθήκαμε και φύγαμε επιτόπου.

Ζεύκας
03/05/2017, 17:37
Εσύ με το άσπρο-πορτοκαλί SD1290 κι ο άλλος με το μαύρο SD1290 κι ο τρίτος με το 690SMC
που ανεβοκατεβαίνετε κάθε μέρα τους Αγίους Αναργύρους....Γ@ΜΙΕΣΤΕ! :cry::pink::a52::heartpound:

amyroukai
03/05/2017, 18:04
Σε είδα στο κτίριο του ΟΕΚ να με εξυπηρετείς "πέραν του αναμενόμενου" και χαίρομαι που υπάρχουν ΚΑΙ τέτοιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Μοτοσικλετιστής τελικά, με Hornet 900... Κουράγιο στην αναμονή του ανταλλακτικού από τον μίστερ Σ τον "γρήγορο".

RizlaPlusPlus
04/05/2017, 17:56
Σε ειδα χτες virus, διασταυρωση Αθηνων και Λενορμαν, να αναβεις τσιγαρο πανω στο 2τροχο. Κουναγα χερια, ποδια, κωλαρακι, τα παντα, αλλα με τετοια κινηση και 3 ρευματα μακρια, δεν καταφερα τιποτα...

:beer:

George_Sp
04/05/2017, 19:32
Σε είδα μεγαλοκοπέλα πριν λίγο να βγάζεις selfie με τη μαμάκα σου χεράκι χεράκι πεζοί στη μέση του δρόμου της Ομήρου στη Ν. Σμύρνη ανάμεσα στα αυτοκίνητα σα να έχει σταματήσει ο χωροχρόνος για πάρτη σας. Ο κόφτης και οι κόρνες σας επανέφεραν στη πραγματικότητα και το κινητό στην άσφαλτο......get rekt, owned, και λοιπα.

Α στα διαλα πλακώσανε οι ζέστες και χαζέψατε μουσχάρια.

Red Rider
04/05/2017, 20:56
Σε είδα Αριστείδη να βγαίνεις από το ΒΡ το απόγευμα,αλλά δεν σε προλαβα:beer:

black-eye
04/05/2017, 21:30
Σας είδα εχθές παρέα 5 tmax να κατεβαίνετε την Συγγρού, μετά την Ποσειδώνος και να μπαίνετε στην Μαρίνα Αλίμου, όλοι ξεκράνοτοι. Μάλλον η Yamaha στο συγκεκριμένο μοντέλο εξέλιξε κάποιο σύστημα προστασίας της κεφάλας που δεν το γνωρίζουμε οι μη μυημένοι. Από βελτιώσεις τι να πρωτοθυμηθώ, το θερμόμετρο για τον έλεγχο κατά την διάρκεια των ειδικών διαδρομών με τα πολλά ζόρια υποθέτω, τις απομιμήσεις κάρμπον, την σπέσιαλ εξάτμιση που διαχέει στην ατμόσφαιρα τα εξαίσια ντεσιμπέλ της αυτόματης μετάδοσης βρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρ (κ@βλα να ούμε), όλα αυτά μου θύμισαν τα C50 με τις κομμένες ποδιές και τις σπέσιαλ εξατμίσεις της δεκαετίας του '80, cult κατά κάποιο τρόπο!

Είδα όμως και εσένα πιτσιρικά σήμερα στην Εθνική στο ύψος των Κ. Πατησίων, ξεκράνοτος και εσύ, είχες το εντουράκι λαμπάδα για κάνα χιλιόμετρο με το ένα πόδι διπλωμένο πάνω στη σέλα και να κάνεις ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Και ούτε στιγμή δεν φοβήθηκα ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά. Ζήλεψα και θαύμασα ταυτόχρονα! Περιμένω να σε δω κάπου αλλού, σε πιο κατάλληλο μέρος να ξεδιπλώνεις τις ικανότητές σου.

petros1479
05/05/2017, 08:48
Σε είδα παππού να μου βγαινεις από στοπ να σε ακουμπαω δεξια μπροστα γωνια, να το σωζω ευτυχώς και να με βριζεις γιατί εμείς με τις μηχανές πάμε σαν διαολοι!!!!! Δε σε χάλασε που...
Το κακό είναι ότι είσαι γιατρός και υποτίθεται ότι φροντίζεις κόσμο! Επίσης σου έχουν ανανεώσει δίπλωμα και εσύ δεν βλέπεις καλά και δεν ακούς ούτε που καταλαβες ότι έπεσα πάνω σου έπρεπε να σου δείξω το σημάδι για να το βουλωσεις!!!!

karellen
06/05/2017, 07:22
Σε είδα μάστορα στο συνεργείο να τραβιέσαι 2 μέρες,να σε βοηθάω κι εγώ,για να μου αλλάξεις το σκουριασμένο ρουλεμάν στην τιμονόπλακα και όταν επιτέλους εδέησε και τελειώσαμε σε ρώτησα λεφτά και μούπες 'άσε ότι θέλεις ρε Νίκο'
-ρε πόσο κάνει ο κόπος σου?
-Σου πα ρε όσα θέλεις,ξέρω γω, άσε 20 ευρώ (!!!)
Φυσικά άφησα 40.

Αξία να τραβιέσαι για την καλή σου με επίσης καλή παρέα: Ανεκτίμητη. :beer:

xaotikos
06/05/2017, 07:34
Σας είδα μόλις 5 1200GS ταξιδιαριδες με....ρωσικές πινακίδες να με περνάτε έξω από σερρες. Ωραίο πραμα το ταξίδι!

amyroukai
06/05/2017, 08:45
Σε είδα με το σκούτερ και την ολιγόχρονη κόρη σου πίσω. Τισερτάκι και χαλαρότητα. Η μικρή με είδε με το κράνος το μπουφάν κλπ, κάτι σου είπε, με κοίταξες, κάτι απάντησες. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι ηλίθια δικαιολογία βρήκες για το ότι εσείς δεν φοράτε κανέναν εξοπλισμό.

petros1479
06/05/2017, 11:19
Σε είδα νωρίς το πρωί έξω από το γνωστό μαγαζί κοντά στην πρεσβεία του Ισραηλ με την αφρικανα σου. Χωμάτινα λάστιχα, κάνιστρο στη σχάρα και έτοιμος για χώμα!!!!! (?) . "Ζηλεψα" γιατί εγώ πηγαινα για δουλειά! Καλους δρόμους να έχεις!

SONone
08/05/2017, 00:57
σε είδα ντόπια ξανθια σήμερα στην αρχαία Κόρινθο να σφάζεις το στοπ που ηταν τεράστιο κιολας, και να θες με το ζόρι να περάσεις απο πάνω μου. σεβαστικά τα υπόλοιπα παιδιά που δεν ηθελα να τους χαλάσω την βόλτα και δεν το προκάλεσα άλλα εύκολα έβγαζα μηνιάτικα απο τις αποζημιώσεις που θα έπαιρνα. ειστε και βλάκες οδηγοί ειστε και βλάκες άνθρωποι! :moutza:

amyroukai
08/05/2017, 08:40
Σε είδα λεβιέ ταχυτήτων να λύνεσαι και να φεύγει το λαστιχένιο άκρο... Μαρούσι Κιούρκα τρελός χαβαλές μόνο με το "μπράτσο". Εντάξει αν στραμπουλήξεις πολύ το πόδι αλλάζεις, αλλά δεν ήταν ευχάριστο. Κάπου έχω λαστιχάκι από παπί, μακριά βίδα και παξιμάδι ασφαλείας να φτιάξω πατέντα... Μα να μην υπάρχει ησυχία πιά...

GsDakar
08/05/2017, 11:00
Σε ειδα μπαταρία νέου τύπου λιθιου σε κατάστημα που πήγα να παρω μπαταρία φίλου να μου κλείνεις το μάτι....100-120€ εχεις,θα σε προτιμήσω οταν τα φτύσει η δικιά μου....εισαι και πούπουλο......
Σας βλεπω και εσας με τα παιδακια σας καθε μερα να προσπαθουν να γραπωθουν απο τις μπλουζες σας μην πεσουν πισω με τις τσαντες απο το σχολειο στις πλατες τους αχρηστοι γονεις....Εσεις ειστε μαλακες τα παιδακια τι φταινε;;;;;;

karellen
08/05/2017, 11:39
Σας είδα δεκάδες-πολλές δεκάδες- καθαρά,φορτωμένα σε τρέιλερ-αγροτικά-φορτηγάκια να ανηφορίζετε τον Ταΰγετο χτες.
4η εντουρο συνάντηση 2017,χαμός! :beer: :a08:

KostRider
08/05/2017, 16:12
Σας είδα σήμερα στο πλυντήριο, να έρχεστε με τα κουτιά σας να τα πλύνετε, ενώ ήταν καθαρά! Λεφτά υπάρχουν.. Σε είδα κι εσένα ξανθιά με το κουτί σου να μην με αφήνεις να σε προσπεράσω σε λεωφόρο.. Στο φανάρι όμως τσάι κερασμένο..

SHOOTER045
09/05/2017, 08:33
Απο ψηλά...

382215

amyroukai
09/05/2017, 09:42
Σε είδα... Άφρικα με εξάτμιση από Z750 ρε αθεόφοβε;

o teos
09/05/2017, 18:42
Δε σε είδα καρχια αλλά άκουσα το γκουπ απ την πόρτα στο μηχανάκι έξω απ το μαγαζί και δε σε πρόλαβα γιατι έφυγες.....αποτελεσμα
382243

Το στάνιο μου και είναι τόσο βαθύ που δεν έρχεται με την καμία με αλοιφή..

GiorgosLa
09/05/2017, 22:13
Σε είδα και... Χτύπησε λέει λακκούβα δυνατά και έσπασε η βάση κινητήρα. (Το "αφτί" τις βάσης που είναι στο σασμάν και πάει για κέλυφος άλλο.) 382247

macdeath_s
09/05/2017, 22:43
Σας είδα ακράνωτους hayabuses, gsαδες, tdmάεδες σούζα μπάντα και γυαλί πράντα. Μαζί με κάτι λακούβες που μου ξεκάναν την μέση συνειδητόποιησα πλήρως ότι επέστρεψα στην αγαπημένη μας Αθήνα :cool: Ευτυχώς και δυστυχώς για λίγο.

NIKOS.
10/05/2017, 08:25
Σε είδα με το smart να είσαι μπροστά στο φανάρι και να πηγαίνεις με 5 χλμ ...
για να γαμπρισεις !! γιατί άραγε η 9 στους 10 που οδηγανε smart κάνουνε μ@λακιες ανεξήγητο !!! έχω πετύχει παρα πολλούς !!!! ο άλλος έκανε σφήνες λες και είχε μηχανακι !!! μάλλον θα σας βαράει η γνωστη πάθηση.....smartomalakia!!!!.....

Panos76
10/05/2017, 08:40
Σε είδα εχθές το απόγευμα με το μερκ να σφάζεις κόκκινο στο χαλαρό, ενώ βρισκόμασταν επάνω στη διάβαση πεζών εγώ με τη μικρή στο χέρι και ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα και ειδικό μπαστούνι.

Αν δεν είχα τη μικρή παίζει να σου είχα μπει από το παράθυρο και να σε τράβαγα έξω.

Eversman
10/05/2017, 11:52
Σε είδα παλιολινάτσα πονηρίδη, να έχεις πάρει τα ανταλλακτικά, να έχεις σκάσει ένα κάρο χρήματα και να θές να στα περάσω σχεδόν αγαθοεργία, για την ψυχή του παππού μου, γιατί "υπάρχει κρίση και όλοι πλέον αυτά πέρνουν" και "θα μπορούσα να πάω στον Αργύρη στην γειτονιά μου, που είχε μαγαζί, αλλά τό 'κλεισε και τα φτιάχνει στην πυλωτή του".

Όχι παλιολινάτσα. Μήν πάς στον Αργύρη. Στο διάολο να πάς! Μου θές και τζιπάκι Audi. Aκούς? Στο διάολο! Ούφ, ξεθύμανα :lol:

pektis
10/05/2017, 12:21
Σε ειδα να μπαινεις αναποδα σε μονοδρομο...να εχει σχηματιστει ουρα και να απαιτεις να περασεις κιολας...
Τελικα υπαρχουν πολλοι μ@λ@κες..........

KostRider
10/05/2017, 13:32
Σε είδα να με έχεις κλείσει οδηγε του κουτιού και ευτυχώς ο μαγαζάτορας, έκανε στην άκρη τις καρέκλες του για να περάσω.. Αν είναι δυνατόν ορισμένοι να παρκάρουν ακριβώς έξω από την πόρτα..

zannisvel
10/05/2017, 13:48
Σε ειδα σήμερα στην ανοδο της Συγγρου να εχεις αγκαλιασει μια κολωνα και η μηχανη του αυτοκινητου 2-3 μετρα πιο μπροστα. Δε μπορεσα να καταλαβω τι αυτοκινητο ηταν ετσι οπως ειχε γινει. Ελπιζω να τη γλυτωσατε. Με ποσα πρεπει να πηγαινε για να εγινε έτσι ένα αμαξι?

Manalishi
10/05/2017, 16:37
Σε ειδα σήμερα στην ανοδο της Συγγρου να εχεις αγκαλιασει μια κολωνα και η μηχανη του αυτοκινητου 2-3 μετρα πιο μπροστα. Δε μπορεσα να καταλαβω τι αυτοκινητο ηταν ετσι οπως ειχε γινει. Ελπιζω να τη γλυτωσατε. Με ποσα πρεπει να πηγαινε για να εγινε έτσι ένα αμαξι?

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, σύμφωνα με την Τροχαία Καλλιθέας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της Νέας Σμύρνης και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και σε μία κολώνα.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μέρος της μηχανής του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο.
Ο οδηγός, 33 ετών, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

http://www.naftemporiki.gr/story/1233618/nekros-o-odigos-sto-troxaio-tis-suggrou

KostRider
14/05/2017, 15:05
Σας βλέπω καθημερινά να θαυμάζετε την κούκλα μου, ευτυχώς βλέπε, αλλά μην αγγίζεις.. Αλλιώς θα αγγίξω εγώ, χαχα

Mariner
14/05/2017, 19:59
Σε είδα με το DRZ να φεύγεις απο Ιτεα προς Δεσφίνα και έλπιζα να μου κάνεις λίγο παρέα γιατί είχα βαρεθεί τόσες ώρες χωρίς να πετύχω κανέναν στο δρόμο. Δεν με απογοήτευσες και έδωσες ωραίο ρυθμό. :vroum:

:beer: αν είσαι απο εδω μέσα :)

Cpt_Slow
15/05/2017, 07:35
Γνώρισα πολλά παιδιά στο css το Σάββατο καλές βόλτες σας εύχομαι

mariza
15/05/2017, 08:56
Σας είδα Rossi,Ianone,Crutchlow και ολη την υπόλοιπη ομάδα του moto gp και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα :beer:
Βγάλαμε πολλές φωτογραφίες μαζί και ρήξαμε πολύ γέλιο.
Το γέλιο βέβαια μετατράπηκε σε κλάμα, οταν άνοιξα τα μάτια και ήταν μόνο όνειρο :cry:

Πάλι καλά που ρίχνουμε και κανέναν υπνάκο και ζούμε καταστάσεις που δεν θα συμβούν ποτέ στην πραγματικότητα :bawl: :bawl:

SHOOTER045
15/05/2017, 10:30
Σε είδα προχτες <εργαλείο > του Βρασίδα

382365

Μαζί με τον ιδιοκτήτη σου
Κάτω απο την Ακρόπολη,πίνοντας καφέ.
Ο χρονος ελάχιστος
Θα μπορούσαμε να τα λέμε ώρες
Η και μέρες.

Αντουάν ( GFwakes) και buckley, συγνώμη.
Αλλά οι συνθήκες ηταν τέτοιες που δεν ηταν δυνατό να έρθω να σας βρω.
Επιφυλάσσομαι για αλλη φορά

amyroukai
16/05/2017, 00:17
Σας είδα και σας άκουσα ρε πιτσιρίκια στον Κρίκο να διαφωνείτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. "Έχει κάνει και λάθη αλλά έχει περάσει και ωραίους νόμους" ο ένας. Πας καλά ρε, τόσα μνημόνια και τόσοι φόροι, του απαντάει ο άλλος. "Ε ναι αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει ψηφίσει πολύ ωραία πράγματα", επιμονή. Μετά το γυρίσατε σε γεωγραφία "ρε πήγα Θεσσαλονίκη και πολύ μου άρεσε". Άντε ρε που είναι πιο ωραία από Αθήνα.

Ακόμα αναρωτιέμαι ποιοί είναι οι πολύ ωραίοι νόμοι και τα ωραία πράγματα γενικώς.

amyroukai
16/05/2017, 14:43
Σε είδα tariff man με το πουκαμισάκι του Σουμάχερ να έχεις πάρει παραμάζωμα μιά κλασσική μαυροφορεμένη γιαγιά επάνω σε διάβαση. Μάλλον δεν έπαθε μεγάλη ζημιά.

Σε είδα 1290R να στρίβεις για το "Υγεία"...

Σε είδα καράφλα με το Vstrom να αυνανίζεσαι μέσα στην κίνηση, καταφέρνοντας να είσαι και κάφρος και αργός. Secret combination.

Panos76
17/05/2017, 13:21
Στην αρχή άκουσα τον θόρυβο, μετά σε είδα διπλωμένο wrangler επάνω στο δέντρο, με την κόρνα να χτυπά ασταμάτητα (κακό σημάδι σκέφτηκα), άκουσα και τον επιβάτη μιας μηχανής που κατέβηκε να βοηθήσει, να λέει σε έναν άλλον ''την αστυνομία γρήγορα'', ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι (είμασταν 10 άδες αμάξια και όλοι ήθελαν να βοηθήσουν), φύγαμε αρκετοί να αποσυμφορήσουμε το δρόμο, ώσπου τελικά σε διάβασα (http://www.tilegrafima.gr/nea/kaisariani-thanatiforo-trochaio-me-thyma-40chroni-gynaika/).

Γμω τη τρέλα μου γαμώ.

amyroukai
17/05/2017, 14:04
Βρέχει σήμερα. Απορώ λοιπόν που σας είδα ξανά ακράνωτους, με φούτερ (και μούσκεμα), με εκδρομικά μπουφάν (και μούσκεμα), με μπουφάν και κράνος χωρίς γάντια, με κράνος χωρίς ζελατίνα (και τα βρωμόνερα της εθνικής στα μούτρα), με παντελόνια φόρμας, εργασίας, με αθλητικά...

devil's animal
17/05/2017, 14:16
σε ειδα εχθες corvette stingray C3 εξω απο το κολυμβητηριο της κορης μου...
καμια σχεση οι φωτογραφιες σε αφισες και στο net με την πραγματικοτητα...
382438
382439
382440

devil's animal
17/05/2017, 14:18
μιλαμε για επιβλητικοτατο οχημα...και μεσα εξω κουκλα....
382441
382442

petros1479
17/05/2017, 21:11
Σας βλέπω αν ξαναφαω τσιγάρο να παίρνετε τον καθρέφτη στη μασχάλη!!!!!

Acacius
18/05/2017, 02:52
Σε είδα ντελιβερά βραδιάτικα, ακράνωτος φυσικά, με καμμένο κωλοφάναρο φυσικά, να με περνάς από δεξιά πάνω στη γέφυρα (εγώ με αμάξι), να σφάζεις δύο κόκκινα και να κάνεις αναστροφή σε σημείο που απαγορεύεται... για να πας στο περίπτερο. Είσαι φανταστικός.

Σε είδα παρατημένο ταυράκι και έπιασα κουβέντα με τον ιδιοκτήτη σου. Δε σε βλέπω να ανασταίνεσαι σύντομα, αλλά έχω την ελπίδα ότι δε θα σαπίσεις.

Σας βλέπω με μηχανές σε κυριακάτικες βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός και ζηλεύω.

karellen
18/05/2017, 09:52
Σε είδα πιτσιρικά με το παπί να τρως γλύστρα και να πέφτεις από το ψιλόβροχο και τη γλίτσα.Δεν χτύπησες ευτυχώς αλλά καθόσουν στη μέση του δρόμου και μάζευες τα ψιλά που σου πέσαν από την τσέπη! :eek:
Φυσικά κανείς δεν κορνάρησε.

pektis
18/05/2017, 10:24
Σε ειδα με την βεσπα σου, χωρις κρανος στην βροχη, με ενα απλο μπουφαν και ενα σορτσακι...:facepalm:

alexis_d
18/05/2017, 19:46
Σας είδα μπαγλαμάδες στο ποτάμι σήμερα.Σέλφι μπροστά στο χαλασμένο φορτηγάκι σας.Ούτε λόγος για σπρώξιμο 30 μέτρα πιο κάτω που δεν ενοχλούσε. Τελικά αρκούν δυο μακακες για να πηγαίνεις πρώτη -νεκρά απο Πειραιά εως Λένορμαν.

Billymuse
18/05/2017, 20:49
382492

Δανεισμένη η φώτο (http://www.motomag.gr/news/epikairotita/stis-kalokairines-mpores-emfanizontai-oi-zogkler) , απλα πέτυχα άλλον τυπά με μονόχρωμη ομπρέλα μόνο που δεν πρόλαβα να τον βγάλω φώτο :lol:

teogtp
19/05/2017, 21:19
Σε είδα με z750 κομμένο σε καφέ ρεησερ.......:yuck:
Ρε χασαπη, μου ανέβασες τον αστιγματισμο τουλάχιστον 1 βαθμό

noodles
21/05/2017, 12:38
σε ειδα να εχεις φτιαξει απιστευτη πατεντα στο παπι! τι διαολο κοινη λογικη ρε πστ μου, αν πεσεις θα καρφωθουνε τα σιδερα στο κεφαλι σου ρε!

mariza
22/05/2017, 13:39
Σε ειδα παλικαρι γυρω στα 25 με σοβαρο υφος να περπατας και μολις σε ειδα απο πισω να χανω το φως μου....
Τσαντα πλατης ολο στρας Louis Vuitton :rolleyes:
Μετα απο αυτο.....παω να δω μπαλα :lol:

Ζεύκας
22/05/2017, 14:00
Ποσειδώνος στο υψος της γλυφαδας κατα τις 11.30 bmw 1200gs τριβαλιτσο...

...και ο τυπος να φοραει κρανος ελικοπτερου.
Οχι ρεπλικα, κανονικου ελικόπτερου.

headbanger
23/05/2017, 22:08
σε είδα ρε βέσπα να σου έχω βγάλει τα μάτια. μηχανικά είσαι απτόητη αλλά αισθητικά όλο και γερνάς. σε βλέπω σε 1-2 χρόνια για βάψιμο

zizou
24/05/2017, 08:26
Σε είδα δολοφονική γριά να διασχίζεις κάθετα την Κηφισίας στο ύψος Χαλανδρίου,να γλυτώνεις από τα αυτοκίνητα που κινούνται στην αριστερή λωρίδα,στη μεσαία και να πέφτει μετωπικά πάνω σου σκούτερ στη δεξιά.Εσύ κάτω ακίνητη,ο άνθρωπος με το σκούτερ είδα να κινείται.

ΨΟΦΟ ΚΟΛΟΓΡΙΑ

o teos
24/05/2017, 08:36
Σε ειδα μολις τωρα τρελε τρελε ναυτη να σκας στο μαγαζι ξυπόλητος ενω ειχαμε μιλησει πριν 10 λεπτα και να μου λες ηρθα απ τη μαρινα αλιμου......βλέποντας την απορια στο βλέμμα μου που ηρθες τοσο γρηγορα μου λες ηρθα με το τζετ σκι για να προλάβω:uplate:..και πηδηξε και τον τοιχο της μαρινας για να ανεβει στο μαγαζι......ενα τεράστιο RESPECT στον πιτσιρικά..μου εφτιαξε το πρωι ρε φιλε..:a23::a012:

karellen
24/05/2017, 23:00
Σε είδα άρχοντα της παραλίας να περιφρονείς τα ψωμιά που έτρωγαν τα ξαδέρφια σου αλλά να τιμάς δεόντως τα τηγανητά γαβράκια,μου φαγες τη μισή ποικιλία κερατά. :cry::lol:

382775

spyrval
26/05/2017, 08:31
Μάλλον όταν λέει η μάνα μου "με αυτόν τον καιρό δεν ξέρεις τί να φορέσεις" αυτό εννοεί.

Σκούτερ με χοντρές χούφτες στο τιμόνι και κουβέρτα. Αναβάτης με κοντομάνικο, σορτσάκι και ακράνωτος:lol:

mariza
26/05/2017, 22:02
Σας βλεπω στο κωλοχωρι που μενω και με πιανει το στομαχι μου.
Η κακία σας δεν εχει οριο...
Αγοραζει ο αλλος μηχανη και απο το κομπλεξ σας αντι για καλοριζικο, πονταρετε σε ποσο καιρο θα τρακαρει κ θα σκοτωθει.
Γιατι ειστε σκατοψυχοι και καταπιεσμενοι και σκατοβλαχοι :moutza:
Αντε στο διαολο.

vaska
27/05/2017, 09:38
Πρωινό τρολάρισμα για χαρούμενο ξύπνημα
Κυρία μεσήλιξ ακράνωτη βεβαίως και ελαφριά ενδεδυμένη, έχει περάσει το φανάρι που είναι κόκκινο, έχει περάσει και την πεζοδιάβαση και είναι σταματημένη στην κορυφή διασταύρωσης με κεντρικότατο δρόμο στην Πάτρα, και κοιτάει σαν το γατσούλι πότε θα βρει ευκαιρία να την κάνει.
Της κορνάρω (είμαι με το παπί), γυρίζει υποψιασμένη κοιτάει με κλεφτές ματιές αν την βλέπει και ποιος και την κάνει γρήγορα γρήγορα.
Ανάβει πράσινο και μια γωνία πιο κάτω την προλαβαίνω ενώ περιμένει κάποιον να παρκάρει για να ελευθερωθεί ο δρόμος.
Της λέω "στο κόκκινο που παραβίασες ήταν τροχαίος και σου πήρε την πινακίδα, να περιμένεις την χιλιοπεντακοσαρού να έρθει σπίτι σου"

:eek::eek::eek:
- Μα που ήτανε ο πστς??? Κοίταξα και δεν είδα κανέναν.
- Σου κορνάρισα αλλά εσύ την έκανες
- Το άκουσα, γύρισα, κοίταξα αλλά δεν είδα τπτ
- Αυτός όμως σε είδε και σου πήρε την πινακίδα
- Το καρΓιόλη πότε πρόλαβε??
- Με το κινητό
:eek::eek::eek:

Φεύγουμε, εγώ μπροστά αυτή πίσω, φτάνω μαγαζί την βλέπω να παρκάρει στο απέναντι πεζοδρόμιο και την ώρα που ανοίγω ρολά μου έρχεται στα το κλαμένο το αιδίο.
- μπλα μπλα μπλα κλαψ κλαψ είχα αργήσει, κλαψ λυγμ ωράριο.. βιαζόμουνα κλαψ
- Νταξ Οκ κι εμένα τι μου τα λες, δεν είμαι αυτός που σε έγραψε και στο φινάλε να μην περνάς κόκκινο.
- Κλαψ ναι μα είχα αργήσει
- Να σηκώνεσαι νωρίτερα και να μην περνάς κόκκινα

Φεύγει. Νταξ λέω ησυχάσαμε. Μετά από 10 λεπτά τσουπ πάλι στο μαγαζί και με ψάχνει. Αρχίζει πάλι την μίρλα "και που θα βρω 1500 κλαψ, θα με σκοτώσει ο άντρας μου αν το μάθει και να εδώ γειτόνισσα είμαι, στο κομμωτήριο δουλεύω......ααααα έκοψες και το μαλλί ε??"
- Να μην περνάς κόκκινα. Καλημέρα. έχω δουλειά.
- Δεν μπορώ να δουλέψω από την ταραχή μου.
- Να μην περνάς κόκκινα.

Όποια πάει σήμερα για κούρεμα καραφλή θα φύγει, είμαι σίγουρος.
Τελικά είμαι μεγάλος ΚαρΓιόλης και μ' αρέσει :bawl:

devil's animal
27/05/2017, 09:59
Σας βλεπω μηχανακια καθε λογης να πηγαινουμε μαζι για μεγαλη αποσταση...εγω με το κουτι...εσεις με το μηχανακι σε αραιη κινηση....
πουληστε τα...ειστε η ντροπη του μοτοσυκλετισμου...δεν μπορειτε να κανετε μιση διηθηση...και παρακωλειτε και την κυκλοφορια γιατι υπαρχουν αμαξια που θελουν να πανε πιο γρηγορα και δεν μπορουν...
και δεν μιλαω μονο για 50αρακια...ουτε για τον περιφερειακο...μιλαω για κεντρο και απο εντουρακια 250 μεχρι ss 1000αρια...

οταν δε, σας πετυχαινω και ειμαι με μηχανη επιδιωκω να σας φιλεριαζω με οσο το δυνατον περισσοτερα χλμ, μπας και τρομαξετε και πατε να τα κλειδωσετε...:evil:
αϊ στο δι@ολο κουλαδια με συχγυζετε καθημερινα...:a023:

AUFGEBRACHT
27/05/2017, 11:50
Σε είσαι παλιοπατσαβούρα να πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο με τον ποδήλατό σου, έχοντας ύφος χιλίων καρδιναλίων και να μην κουνιέσαι χιλιοστό, απαιτώντας τα άλλα οχήματα να αλλάξουν πορεία... Δεν σου άρεσε η "στραβοτιμονιά" που έκανα ε; Άϊ σιχτίρ πια, έχει παραγίνει η κατάσταση με τους ποδηλάτες που πιστεύουν ότι ο Κ.Ο.Κ. δεν ισχύει για δαύτους...

karellen
27/05/2017, 12:47
Σε είδα στο car να ρίχνεις την τιμή στο μηχανάκι σου κάθε βδομάδα,να ανανεώνεις τακτικά την αγγελία να μπαίνει πάνω πάνω κλπ.Το είχες 6 χιλιάρικα το χειμώνα και δεν έγραφες ότι το abs ήταν χαλασμένο αλλά σαν πουτάνα κι εγώ ρώτησα και το έμαθα από αλλού,όλα αυτά στο Ηράκλειο.

Σε παίρνω τηλ και στο τέλος μου το ξεφουρνίζεις και για τη βλάβη.
-Ρε φιλαράκι για να κατέβω Κρήτη και να επιστρέψω Καλαμάτα, λεωφορείο-ναύλα-φέρυ μπότ θα μου πάει 150€ + 200 το ΑΒΣ=350 μίνιμουμ, πάει ψηλά το μαλλί,κόψε κάτι άμα είναι.
-Φίλε δε γίνεται,άντε άμα επιμένεις να σου κόψω 100 ευρώ.
Φυσικά το ντηλ ναυάγισε.

Προχθεσινή καταχώριση στο car: ''Επισκευασμένο abs και τιμή 5.500 συζητήσιμη! :evil::evil::evil:

noodles
27/05/2017, 13:38
σε ειδα τυπισα να πατας φρενο στη μεση του δρομου χωρις κανενα λογο. ευτυχως δεν ετρεχα και κραταγα αποσταση (το Α και το Ω ειναι οι αποστασεις).:)
ερχομαι διπλα με το παπι και σε λεω γιατι το εκανες κτλ. ζητησες συγνωμη και επιασες την κουβεντα.
παντρεμενη με παιδακι στο συνοδηγο, αλλα δεν εχασες καθολου χρονο:p
ρε τι γινεται, μανα γιατι με εκανες τοσο ωραιο (ψωναρα mode on):lol:

Dant3
27/05/2017, 16:52
Σε βλεπω να ερχεσαι καρφι πανω μου αφρεναριστη.
Ο δυσμοιρος μολις να εχω ξεκινησει απο το φαναρι να στριψω αριστερα και να βλεπω ασημι bmw με σπασμενο καθρεπτη να κρεμεται και μια τυπισσα στο τιμονι,χωρις να κοβει χωρις τιποτα.
Δε διστασε καθολου.Το φαναρι να εχει παει κοκκινο και ωρα,ειχε περασει και αλλος πριν απο μενα.
Αν ειχα ξεκινησει 1 δευτερολεπτο αργοτερα και δε προλαβαινα να περασω πρωτα,θα με παιρνε και θα με πηγαινε και σπιτι της.
Αυτη μαλλον καμια μλκια εκανε και ειχε μπει σε πανικ μοουντ και οποιον παρει ο χαρος.

SoR
29/05/2017, 11:10
Σας είδα σήμερα το πρώι ρε μαΝκες στην κηφισίας στις 8++, ο ένας με ενα Z 300 ή 800 λευκό0.
Πραγματικά δεν καταλάβαινα... σταματημένος 3ο-4ο μηχανάκι στο φανάρι , να κορνάει να περάσει μπροστά για να περάσει με κόκκινο....
και ενα Multi με ενα μπεβερλυ να κοντεύουν να τρακάρουν μεταξύ τους απο τις σφήνες.

Ρε παιδία, με τόση κίνηση , και χαλαρά να πάτε , τον ίδιο χρόνο θα κάνετε. παλευετε να κανετε μια σφήνα , και ο άλλος απο την δεξια λωρίδα πάει το ίδιο με εσάς.

Τι διαολο, τελείως σκατά εχετε στο κεφάλι σας....;

ionized
29/05/2017, 14:47
σε ειδα χθες που εριχνε καρεκλες ολη μερα πανεξυπνε βεστρομακια με τζαμποσακουλα στο κεφαλι και το κρανος στο χερι...

amyroukai
30/05/2017, 18:45
Σας είδα τρεις (3) βίδες, τουλάχιστον που κρατάτε το βεντιλατέρ του Πήγασου στην θέση του να έχετε αποδράσει. Αυτό το μηχανάκι είναι αυτοδιαλυόμενο!!! Άντε λύσε πάλι ΟΛΑ τα πλαστικά και ξεκούμπωσε το ψυγείο... Και να δω αν έπαθε ζημιά το μοτέρ του... ή και οι κυψέλες του ψυγείου στις οποίες τριβόταν η φτερωτή :lol:

GiorgosLa
31/05/2017, 06:52
Σε είδα όμορφε, να έχεις πιάσει τον μισό δρόμο (και να δυσκολεύεις όλο τον κόσμο στη γωνία,) αλλά και 5 θέσεις πάρκινγκ για μηχανάκια συγχρόνως. Πας για νόμπελ.

(Και είναι πρωί. Παντού υπάρχουν θέσεις.)

383057

Σε είδα και σένα όμως, ακριβός απέναντι απ τις θέσεις των μοτο. Ελπίζω η αναπηρία που έχεις να σου επιτρέπει να οδηγείς μηχανάκι.

Και μην πει κανένας: Οκ σουπερ μάρκετ είναι!!! Θα του δαγκώσω τ αφτιά. Παντού έτσι είναι αυτοί.

383058

NIKOS.
31/05/2017, 08:21
σε είδα με το σκουτερακι ολο βαμμένο στα χρωματισμό της ktm , και με κουφάνες ,δεν μπόρεσα να καταλάβω την κανονική του μάρκα μάλλον κάνα χο τσιν κλπ αλλά το είχες ωραιο !!!!!

amyroukai
31/05/2017, 10:11
Σας βλέπω, σταματήσατε παπί που πέρασε με κόκκινο και δίκαια κλήση, χιψτερ με παπί και ακρανωτο, κλήση αλλά τον γιαπη με το σκούτερ γιατί τον αφήσατε...;

kostaskk
31/05/2017, 13:20
πηγαινοντας με 70km/h σε ειδα πεσμενη στην στροφη και το inova σου λιγο χαλια..
ειδα και το ποδι που ειχε λυγισει 45μοιρες, σπασμενο λιγο πανω απο τον αστράγαλο.
δεν μπορουσες να κουνιθεις οποτε εμεινες στην μεση του δρομου.
το κρανος πεταμενο ποιο περα μεσα σε σακουλα.
πετάχτηκε αλογο ειπες..

αφου ειδοποιησαν ασθενοφορο και αστυνομία, καποιος πηγε στο χωριο να σου φερει νερο.
η αστυνομία ηταν στα 200 μετρα.. το χωριο στο χιλιομετρο, ε αυτος με το νερο πηγε-ηρθε και μετα απο τον τριπλασιο χρονο που εκανε εφτασε και η αστυνομία.
το ασθενοφορο θα κανε κανα μισάωρο

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/05/2017, 15:56
Σε ειδα γιαγια τουριστρεια σημερα το πρωι με ενα xtx 660 ολομοναχη στη γιοφυρο και προσπαθουσες να διαβασης το χαρτι.Φορουσες γαντια μποτες και jacket και ησουνα πανω απο 60 χρονων.ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ και οταν σταματησα να σε βοηθησω με χιλιοευχαρηστησες στα αγγλικα.ζητουσες την Ε.Ο για νοτια.ΜΠΡΑΒΟ σου οπου και αν εισαι.

Dant3
01/06/2017, 11:49
Σε ειδα ασημι τογιοτα ενος εδω τριγυρω να σε εχουν σκισει στο πλαι απο πισω μεχρι μπροστα.
Οχι γρατσουνια αλλα,σκισιμο τη λαμαρινα ολη κατα μηκος,ακομα και το φαναρι πηρε και το εσπασε.
Να πω οτι δε το ευχαριστηθηκα?ψεμματα θα πω.και εξηγουμαι.
Το εχει ενας που το παραταει οπου βρει,γωνιες πεζοδρομια κτλ.Δε παιζει να το βαλει καπου και να μην ενοχλει.
Σε παρατηρηση μου,οταν το ειχε βαλει σε γωνια με τη μουρη ολη μεσα στο δρομο,μου λεει "αστυνομικος εισαι?".
Παρτα τωρα.Μακαρι να μη σου αφησουν αυτοκινητο,γιατι απο οτι φαινεται δε πρεπει να οδηγεις κιολας.

Ζεύκας
01/06/2017, 13:35
Σε είδα λευκή πέρλα 848 με τερμινιόνι Κων/λεως & Πέτρου Ράλλη και μου έφτιαξες τη μέρα.

Σαν τις Ιταλίδες ποτέ και καμιά άλλη τι να λέμε

sapila racing
01/06/2017, 13:43
Σε είδα κυρία με το scooter σου να έχεις σταματήσει 20 μέτρα μετα το κόκκινο που πέρασες, ακριβώς πανω στην στροφή.
Εγώ ερχόμουν καταπάνω σου αφού ενώ έστριβα βρέθηκες ξαφνικά μπροστά μου και έπαθες πανικό, ήμουν και με το αμάξι και δεν ήταν τόσο εύκολο να σε αποφύγω όπως με την μηχανή.
Θα το είχες γλυτώσει όλο αυτό αν απλά σταματούσες στο φανάρι...

Σε είδα κι εσένα με το παπι στο στενό. Κόβεις ταχύτητα βγάζεις φλάς αριστερό, κόβεις κι άλλο, πας και τέρμα αριστερά έτοιμος να σταματήσεις κι είμαι κι εγώ έτοιμος να περάσω.
Ομως τελικά το έκοψες τελευταία στιγμή όλο δεξιά κι όταν άκουσες το ABS να κανει υπερωριες με ηχητική υπόκρουση χέστηκες και ανέβηκες στο πεζοδρόμιο σφαίρα.
Οταν σου είπα οτι οταν βγαζεις φλας αριστερό πας αριστερά κι όχι δεξιά, μου απάντησες να μην πηγαίνω με 200 στο στενό.
Με 20 πήγαινα βλήτο. Μετά είπαμε και κατι άλλα κοσμητικά, αλλά δεν τα βάζω εδω....
Συμπερασμα, είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς με αυτοκίνητο, είναι πιο δύσκολο να αποφύγεις τα διαφορα βλήματα που κυκλοφορούν και αποκτάς και πρόβλημα στα νεύρα.