PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

WiSe
03/07/2016, 12:01
Σε ακουσα και κατοπιν σε ειδα συντοπιτη με τη fat tire (ή πως στο καλο λεγεται αυτο) και μου ρθε στο μυαλο η vmax..... κατοπιν αναστεναξα

Tedvj23
03/07/2016, 13:14
Πολυ καινουργιο merceντικο βλεπω εδω πατρα τον τελευταιο καιρο περιεργα πραγματα τα χαριζουν..?

omega
03/07/2016, 14:55
Σας βλέπω.. αλλα πολύ αργά για εσάς.Εχετε γίνει ήδη "πλατς" στην ζελατίνα του κράνους μου μικρά και μεγαλύτερα έντομα..

SONone
03/07/2016, 18:47
σας βλέπω με τα v-strom και εχετε πολυ πλάκα που νομίζετε οτι η πολυθρονα σας περνάει 600αρι street.

HelenKoR
04/07/2016, 00:27
Σε είδα κοπελίτσα χωρίς κράνος να βγαινεις από πεζόδρομο με παπί και να κοιτάς πίσω σου. Και σε είδα αγορι μερικά δευτερόλεπτα μετά να τρέχεις πισω από το παπί και ανάμεσα σε άλλα να φωνάζεις "ρε! Έλα πίσω!"

PortisHead
04/07/2016, 09:01
Σας βλεπω καθε ΣΚ ,ζευγαρακια, να γυρνατε απο παραλιακες και εθνικες,
με σκουτερομπανιερες φουλ γκαζι και σφηνες του θανατα,
με περιβολή...πλαζ, λες και ειστε άτρωτοι.
Καθε φορα ευχομαι να φτανετε σωοι στο σπιτι σας.

karellen
04/07/2016, 09:40
Σας είδα προβολάκια μου να κάνετε τη νύχτα μέρα,κατασκότεινος δρόμος στα ορεινά της μέσα Μάνης 12 τη νύχτα.
Σταμάτησα στην ερημιά για 10 λεπτά και σε είδα Γαλαξία πεντακάθαρα ανάμεσα στα χιλιάδες αστέρια και γαλήνεψα.:rolleyes:

oneos
04/07/2016, 10:22
Σας βλεπω καθε ΣΚ ,ζευγαρακια, να γυρνατε απο παραλιακες και εθνικες,
με σκουτερομπανιερες φουλ γκαζι και σφηνες του θανατα,
με περιβολή...πλαζ, λες και ειστε άτρωτοι.
Καθε φορα ευχομαι να φτανετε σωοι στο σπιτι σας.

Τους ειδα και γω! Η μια παντοφλα παλαιο φαληρο και η αλλη καλλιθεα.. Η δε γυνη σκεπασμενη στην ασφαλτο με ενα πρασινο πανι και ο ανηρ αυτης που την αγαπουσε μαλλον ειχε γυρισει και κοιτουσε αλλου.Μαλλον δε μπορουσε να την κοιταξει με το κεφαλι σφηνωμενο κατω απ την μπαριερα.. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι κοιταζε καπου συγκεκριμενα πλεον.Το ειδα λιγο απλανες το βλεμμα του.

mariza
04/07/2016, 14:04
Σε είδα απο κοντά,σε ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο,σε αγορασα!
Να μαστε καλά και πάντα όρθιοι...

RizlaPlusPlus
04/07/2016, 15:04
Σκηνη 1η: Σε ειδα πλαστικη γκομενιτσα με την ασορτι πλαστικη φιλεναδα σου (ναι, αυτες οι καινουριες που βγαινουν απο το κλασσικο φασοναδικο στην Καρυτση, και μαλλον εχουν και ολες το ιδιο ονομα) να με κλεινεις με το αμαξι σου στεγνοτατα, γιατι αποφασισες να φυγεις για βασιλισσης Σοφιας 1 μετρο πριν το φαναρι. Ουτε φλας, ουτε καν στριμμενη ροδα, τιποτα, απλα κατα πανω μου, κανοντας τον πιο αυτιστικο ελιγμο του πλανητη: ευθεια.

Σκηνη 2η: γυρναω και κοιταω ΑΚΡΙΒΩΣ αφου σταματησες, πλαστικη τυποποιημενη γκομενιτσα, και βλεπω 2 γυναικες με τη μαπα στα κινητα τους. Δεν ειχες προλαβει να αφησεις το τιμονι, διοτι απλα δεν το επιανες την ωρα του ελιγμου. Καθ' ολη τη διαδικασια, απλα αφηνες το αμαξι να κινειται και εστελνες στο viber.

Σκηνη 3η: Προς εκπληξιν μου ελεγξα αριστα τα νευρα μου, και σου εξηγησα με περισσια (και καθολου ανταξια της τιποτενιας υπαρξης σου) ευγενεια, οτι με εκλεισες και ακομα δεν εχεις καταλαβει καν τι εκανες. Προς ακομα μεγαλυτερη εκπληξη μου, ουτε η ευγενεια σε αγγιξε. Αρχισε να ξινηζει η ηδη μπλαζε φασον μαπα σου ακομα περισσοτερο. Και προς ΑΚΟΜΑ μεγαλυτερη εκπληξη μου, ουτε αυτο μου χαλασε τη μερα. Γελασα μονος μου στο κρανος απο ενα σχολιο της συνοδηγου μου, και εφυγα αδιαφορος.

ΥΓ: Το μπουκετο που θα τρωγες αν με πλησιαζες αλλους 20 ποντους, ουτε το ειδες ουτε στο εξηγησα. Δεν υπηρχε λογος. Αλλα δε σε βλεπω να το γλιτωνεις απο τον επομενο. Ουτε σου αξιζει.

mariza
04/07/2016, 19:27
Σας είδα με τις όμορφες ευχές σας και σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ο νέος έρωτας....

362047

KostRider
04/07/2016, 19:53
Σε είδα φίλε να βγάζεις τον νέο μου έρωτα έξω από την έκθεση και να το κάνω δικό μου...

362048

Dant3
04/07/2016, 22:17
Σε ειδα με το tmax δικαβαλο να κοβεις κοκκινο καθετα στο καρεα(στο υψος που ειναι οι στρατιωτικες σχολες) ενω ειχε κινηση κανονικα και στις 2 λωριδες!
Φυσικα ακρανωτοι.
Μιλαμε ηλιθιοτητα ατελειωτη!

akis_trevor
04/07/2016, 22:56
Σας είδα ρε σεις πρωτευουσιανοι (ευτυχώς απτό αντίθετο ρεύμα) χτες κυριακη στην έξοδο για μπάνιο και στην επιστροφή σας.
Πως την παλεύετε με τέτοια κίνηση να πάτε για μπάνιο; πλαστική πισίνα στο σαλόνι θα βαζα...:p

DAYMAN
05/07/2016, 00:32
σας ειδα ταξιδιωτες απο Θεσσαλονικη μεχρι τους Κηπους Εβρου στην Εγνατια, ελληνες,τουρκους,ρουμανους και λοιπους με ss,street,on-off φορτωμενα κτλ καλους δρομους και καλες διακοπες σε ολους

Desperado
05/07/2016, 08:50
Σε είδα χθες Αυστραλοπίθηκα, πάνω στο παπί με γυναίκα και παιδί, ακράνωτοι όλοι φυσικά, χωρίς καθόλου ΦΩΤΑ , νύχτα σε κεντρική λεωφόρο.......το "κάψιμο" έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον....

Nik0s_Dk
05/07/2016, 16:29
Σε είδα πριν λίγο στο φανάρι στην Καλλιρόης κ Φρατζή προς Βουλιαγμένης. 40αρης +-, 1200 GS, Πουκαμισιά και κράνος αγκώνα. Με ρωτάς πως θα βγεις Βουλιαγμένης, οκ λέω σου εδειξα. Σε προλαβαίνω στο φανάρι, και με ετρωγε και σε ρώτησα.. Αφού το χεις (SHOEI NXR), γιατι δε το φοράς? Να μωρέ, μου απαντάς, επειδή βάζω υποχρεωτικά για τη δουλειά ζελέ στα μαλλιά, μετά γίνεται χάλια.. Μου πέρασαν κατά σειρά πολλές απαντησεις. ωστόσο αρκέστηκα στο "τουλαχιστον, πρόσεχε λίγο περισσότερο". Αναψε φανάρι (Ηλία Ηλιού) και φύγαμε. Σε είδα αμέσως μετά να καις το ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι Φρατζή κ Βουλιαγμένης στεγνά... Whatever..

George_Sp
05/07/2016, 17:09
Σε είδα καραμπόλα στο Κηφισσό έξω από τα ΚΤΕΛ για Πειραιά. Με σειρά εμφάνισης 3 μηχανές XTX, Z, και ένα ΚΤΜ duke (μάλλον γιατί δε σταμάτησα πολύ). 1 station wagon 1 νταλίκα τριαξονικό και στο κώλο της νταλίκας καρφωμένο ένα matiz.

Ένα παλικάρι στο έδαφος να πονά χωρίς όμως άσχημη εικόνα και ένα κράνος 2 μέτρα πιο δίπλα.

Σε είδα ξανά καραμπόλα στο γύρνα 1 ώρα μετά στο ίδιο σημείο αλλά αντίθετο ρεύμα για Λαμία στο ύψος της Λένορμαν.

Ο Κηφισσός είναι θυμωμένος σήμερα. Προσοχή.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/troxaia-atyxhmata-ston-khfiso-kai-sto-kentro-ths-athhnas-komfouzio-stoys-dromoys.4155578.html

theofilos888
05/07/2016, 17:16
Σε ειδα.....
362093

WiSe
06/07/2016, 08:33
Σας ειδα εσας και εμενα με τα κουτια μας να εχουμε ανοιξει επιτουτου για να περναν οι μοτοσυκλετες στο κυκλοφοριακο κομφουζιο που επικρατουσε στον Κηφισό κατα τις 7 παρα το απογεμα... με συγκινησατε βρε ατιμα :eleison:

Υ.Γ. Μαλλον οταν περασα εγω ειχαν μαζεψει τα συντρίμμια George_sp?

Tycho Moon
06/07/2016, 08:42
Σε είδα παππού γύρω στα 75+ χθες το απόγευμα καθώς ανέβαινα τη Θησέως.

Ήσουν μπροστά στη διάβαση με τη γιαγιά και ήθελες να περάσεις απέναντι με κόκκινο.

Κατάλαβα την πρόθεσή σου και άρχισα να κορνάρω για να σε αποθαρύνω. Εσύ, τίποτα. Πιάνεις τη γιαγιά από το χέρι και την τραβάς με το ζόρι να περάσετε μαζί τη διάβαση με ΚΟΚΚΙΝΟ. Μετά από 2-3 βήματα, η γιαγιά με μια κοφτή κίνηση, παίρνει το χέρι της από το δικό σου και γυρίζει πίσω. Εσύ βάζεις το κεφάλι κάτω και αρχίζεις να τρέχεις - στο βαθμό που μπορούσες - για να προλάβεις να περάσεις απέναντι. Περνάς, γυρίζεις το κεφάλι σου προς τα εμένα, και σε ρωτάω δυνατά εν κινήσει "πού πας? ΠΟΥ????".

Και μου απαντάς: ΑΑΑΑΑΝΤΕ Γ@ΜΗΗΗΗΗΣΟΥΥΥΥ

:confused:

kordix
06/07/2016, 09:13
Σε είδα γείτονα με μπόλικα χρόνια στην πλάτη, να βολτάρεις με την αρχαία σου BMW με το καλάθι, με εμφανή τΑ σημάδια του χρόνου και στην μηχανή και σε σένα. Το χαίρεσαι ακόμα φαίνεται στο πρόσωπό σου.

Δεν σε πέρασα, γούσταρα να σε έχω μπροστά να σε καμαρώνω.

Giorgos19
06/07/2016, 19:01
Σε είδα στο φανάρι να μου λες όλος υφάκι πως "Όταν υπάρχουν μεγαλύτερα κυβικά από τα δικά σου δίπλα, δεν επιτρέπεται να ανοίγεις." :bawl:
Όταν έκανα λίγο πίσω και ζήτησα το τηλέφωνο της συνεπιβάτισάς σου για να κρίνει αν όντως έχω λιγότερα κυβικά, σπάστικες και έφαγες το κόκκινο. Γιατί ρε μαν;

Πρέπει να πάρω χιλιάρι, δεν μπορώ να με καταπιέζουν έτσι! :lol:

greco13
06/07/2016, 19:20
Έκλεισα το γκάζι και σε ψιλοέκλεισα κατά λάθος την ώρα που πήγαινες να με προσπεράσεις στην Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη. Ζήτησα συγνώμη και μου έκανες ΟΚ! Φόραγες κράνος αλλά είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ ωραία γκόμενα (sorry για το γκόμενα αν διαβάζεις το μήνυμα)..
Καλά χιλιόμετρα μαυρισμένη αμαζόνα με το φασαριόζικο XT!!

pektis
06/07/2016, 21:00
Σε ειδα με το tdm με ξεταπωτες, χωρις κρανος, με βερμουδα και σαγιοναρα 2χαλο!!
Εψαχνα χωρο να βγω μπροστα που μας ειχες παρει τ'αυτια με την π@π@ρια...:rolleyes:

virus
06/07/2016, 21:03
Σας ειδα εσας και εμενα με τα κουτια μας να εχουμε ανοιξει επιτουτου για να περναν οι μοτοσυκλετες στο κυκλοφοριακο κομφουζιο που επικρατουσε στον Κηφισό κατα τις 7 παρα το απογεμα... με συγκινησατε βρε ατιμα :eleison:

Υ.Γ. Μαλλον οταν περασα εγω ειχαν μαζεψει τα συντρίμμια George_sp?

Σε είδα καραμπόλα στο Κηφισσό έξω από τα ΚΤΕΛ για Πειραιά.

Σε είδα ξανά καραμπόλα στο γύρνα 1 ώρα μετά στο ίδιο σημείο αλλά αντίθετο ρεύμα για Λαμία στο ύψος της Λένορμαν.

κι εσεις; κι εγω :)

κοντα πρεπει ναμασταν χρονικα.

spyrakos35
07/07/2016, 07:07
Σε ειδα ΤΔΜά.....

Δεξι ποδι με μηχανημα και γαζες στο γονατο (μηνισκος ή χιαστοι) να το εχεις σε ευθεια τεντωμενο με στηριξη στο μανιταρι. Ακρανωτος.
Το κοριτσακι (ανηλικο) πισω και αυτο ακρανωτο.

Τι να πω ρε φιλε.... Χαμενο θα παει.....

bebeto
07/07/2016, 09:33
σε ειδα αγαπητε αστυνομικέ να με ρωτας με ζήλο που ειναι η πινακιδα απο το κοr1τσι μου εχθες στην ηλια ηλιου...στην ΕΔΕΙΞΑ και....σε ειδα να βριζεις στο φαναρι!!νευρακια επειδη δεν με εγραψες???ξυδι τοπ μαγκα...η χαρα του καθε μαλακα να βγαινει και να ξεσπα τα νευρα του ριχνοντας κλησεις δεξια και αριστερα!!

harris_x
07/07/2016, 09:56
σε είδα μαλάκα με τα γαλόνια και την λευκή στολή πάνω στο βεστρομ με τζετ κρανακι και ύφος 10 καρδιναλίων να περιμένεις στο φανάρι δίπλα στην νησίδα αλλα στο αντίθετο ρεύμα..... :moutza:

VANDA
07/07/2016, 10:06
Σε είδα παππού να περνάς στο άσχετο τον δρόμο, κοιτάζοντας αποκλειστικά από την άλλη.
Όταν σου κόρναρα και γύρισες έκπληκτος και με είδες μπροστά σου, έκανες 4'' να ξεπεράσεις το σοκ και.. με έβρισες κι από πάνω :lol:
- 'ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;!!'
- Εγώ σε βλέπω, εσύ δεν βλέπεις. Έρχονται και από την άλλη οχήματα.
- ΡΕ α*&&^$##@-(@!!
- Οκ.. :rolleyes:

karellen
07/07/2016, 10:13
Σε είδα παππού να περνάς στο άσχετο τον δρόμο, κοιτάζοντας αποκλειστικά από την άλλη.
Όταν σου κόρναρα και γύρισες έκπληκτος και με είδες μπροστά σου, έκανες 4'' να ξεπεράσεις το σοκ και.. με έβρισες κι από πάνω :lol:
- 'ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;!!'
- Εγώ σε βλέπω, εσύ δεν βλέπεις. Έρχονται και από την άλλη οχήματα.
- ΡΕ α*&&^$##@-(@!!
- Οκ.. :rolleyes:
Καρμπόν σήμερα το πρωί: Καψερός με τη μαγκουρίτσα του να περνάει διαγώνια μισοχαμένος μεγάλο κόμβο κοντά στα ΚΤΕΛ στην Καλαμάτα και τα αυτοκίνητα γύρω του να κάνουν σλάλομ!
Πρόλαβα και του φώναξα -Παππούυυ πρόσεχε θα σε φάνε λάχανο!

WiSe
07/07/2016, 10:23
Σε ειδα γιαγιουλα εξω απο την Euromedica στην Αγια Παρασκευη την ωρα που εφευγα να μου λες "παιδακι μου θα σκασεις με το μπουφαν καλοκαιριατικα" Δε πειραζει με εκανες και χαμογελασα εισουν γλυκια!

amyroukai
07/07/2016, 10:32
Σε είδα με το βανάκι με αυτοκόλλητα "μεταφορά ραδιενεργών υλικών" του Δημόκριτου να σταματάς χαλαρός ξημερώματα για σνακ στο Burgerville. Γιατί η ραδιενέργεια θέλει καλοπέραση :bawl:

vaska
07/07/2016, 11:03
Φιλαράκι μου πονηρό σε είδα να μας προσπερνάς όλους στην σειρά που είμαστε σταματημένοι περιμένοντας το πράσινο να φύγουμε και να σφάζεις με περίσσια χάρη και μαγκιά καρακόκκινο, και να την κάνεις ως γνήσιος απόγονος των Γυφτολελέ Ελληναράδων. Μια χαρά έως εδώ. Πιο κάτω όμως που δεν μπορούσες να την κάνεις σε πλησίασα και σου είπα ότι σου πήρε την πινακίδα ο Τροχαίος όταν έσφαξες το κόκκινο. Άλλαξες 1000 χρώματα και άρχισες να ψευδίζεις "ποιος, που ήταν ο πούστης και δεν τον είδα και άλλα όμορφα".
Δεν πειράζει σου είπα, σε είδε αυτός κι ετοιμάσου γιατί θα τσούξει, 1500 είναι και είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες τώρα. Αναστροφή επιτόπου ρε ζώον στην Γερμανού, κόντεψες να με πάρεις μαζί σου βλάκα και να σε κοπανήσουν οι απέναντι, αλλά εσύ τσαρούχωσες το γκάζι να πας να βρεις τον ανύπαρκτο τσεο να του μυξοκλαφτείς, κότα λειράτη.
χαχαχαχα πολύ χαίρομαι που θα μπεις στην διαδικασία να βρεις τον φαντομά, πρέπει ακόμα να σε ψέλνει η κυρά σου που ήταν μέσα στο κουτί χαχα πολύ τσόκαρο έχει να πέσει σπίτι.

pektis
07/07/2016, 18:07
Σε ειδα με το ποδηλατο σου να φευγεις με κοκκινο...
Ημουν σε αναστροφη (σε δρομο που επιτρεποταν) και σε πλησιαζω αφου εκοψα νωριτερα για να ''μη γινουμε''...
Ακολουθει ο διαλογος...
-Ρε φιλε γιατι περνας με κοκκινο; Δεν ισχυει για σενα ο ΚΟΚ;
-Και εσυ γιατι κανεις αναστροφη παρανομα;
-Κοιτα πισω σου στο φαναρι και πες μου που υπαρχει σημα για την απαγορευση αναστροφης...Κοιτα ρε...
Εισαι σε 2 ροδες...μαθε τον ΚΟΚ...

Τελικα μου φανηκε οτι μονος μου τα 'λεγα, μονος μου τα ακουγα...:confused:

sapphire
08/07/2016, 22:37
Σε είδα με φλας ψίρα βράδυ τελευταία στιγμή , καλά το πρωί δεν υπάρχει περίπτωση να το δει κανείς ...τι να πω ..καλή σου τύχη .

Vrasidas
09/07/2016, 00:03
... σε είδα στην παραλιακή μετά το Ειρήνης και Φιλίας ... Χωρίς κράνος - με βερμούδα - χωρίς παπούτσια .... ξαπλωμένος - αναίσθητος με 2 μοτοσυκλετιστές του ΕΚΑΒ από πάνω σου να προσπαθούν να σε σταθεροποιήσουν ... Το ασημί αυτοκίνητο με πολύ ζημιά στην δεξιά πλευρά ... η μηχανή σου για πέταμα ... το ασθενοφόρο να έρχεται ... Ελπίζω για τα καλύτερα με την υγεία σου ... (οι αιτίες για την σοβαρότητα του ατυχήματος ΣΙΓΟΥΡΑ περισσότερες από 3 .... ) :(

WiSe
09/07/2016, 12:26
Σε ειδα και κολαστηκα μεσημεριατικα παλιοκορασιδα με το ραντακι δειγμα στο σκουτερακι και το μαλλι ανεμιζε.... ειχες και λιγο σορτσακι στα μπουτια σου! Εχε χαρη που ειμαι παντρεμενος! :a03::faint:

sam4g
09/07/2016, 13:29
Σε ειδα στη γέφυρα ροσινιολ.. Λευκαδιος έγραφε το κρανος σου.. Ωραιος και προβλεπε!!

sahara
09/07/2016, 19:51
Σας ειδα διοδια στον Προμαχωνα.
Αντε βρε, μεγεια μας....
:moutza:

kyo
09/07/2016, 20:38
Σε ειδα taisteal στα καλυβια εγω ημουν αν δεν καταλαβες:p

AUFGEBRACHT
10/07/2016, 10:24
Σε είδα συμπαθή υπήκοε Αλβανίας να την γλυτώνεις παρά τρίχα, άγιο είχες!!! Πρώτα άκουσα τον ανατριχιαστικό εκκωφαντικό θόρυβο και κατάλαβα ότι κάτι έχει γίνει, πετάχτηκα έξω από το σπίτι και η πρώτη εικόνα που είδα ήταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και ο οδηγός να τραβάει τα μαλλιά του -με την εικόνα αυτή φοβήθηκα για τα χειρότερα. Το Yaris αναποδογυρισμένο στα χωράφια, είχες άγιο και στο είπα, κατάφερες και έφυγες στην ευθεία, χτύπησες στην κολώνα της ΔΕΗ και ντελαπάρισες. Το αλκοτέστ έδειξε πάνω από το διπλάσιο όριο, τις είχες πιει τις μπυρίτσες σου... Αφού δεν σκότωσες κανέναν και θα σε δει το παιδί σου, πάλι καλά.

AUFGEBRACHT
10/07/2016, 10:33
Σε είδα με το Hilux 30ετίας στα ΚΤΕΟ να διαμαρτύρεσαι επειδή σου είπαν για καυσαέρια εκτός ορίων (αλλά την κάρτα ελέγχου την είχες πάρει από το μάστορά σου, όλα κι όλα) παρά το ότι όταν έβαλαν μπροστά το αγροτικό, τύφλα να έχει το παραπέτασμα καπνού των Leopard-2 από την καπνίλα που έβγαζε η εξάτμιση...

Λευκάδιος
10/07/2016, 11:10
Σε ειδα στη γέφυρα ροσινιολ.. Λευκαδιος έγραφε το κρανος σου.. Ωραιος και προβλεπε!!Κάνω υπομονή,το καλοκαίρι τελειώνει :lol:
:beer:

Eversman
10/07/2016, 13:13
Σέ είδα να μου έρχεσαι για δουλειά, με ένα δείγμα από εφαρμοστό, κοντό σόρτς, μπλουζάκι χωρίς στηθόδεσμο και να στήνεσαι στο φτερό ρωτώντας λεπτομέρειες .... 12 βίδες και δύο ρακόρ ήταν , ανάθεμα άν έχω σφίξει κάτι από αυτά σωστά :a03:

Έλεος ρε κορίτσα!

mikRRopixel
10/07/2016, 18:37
Σε είδα (για την ακρίβεια σε έφτασα) Παρασκευή βράδυ στην Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών, με το ακριβώς ίδιο μηχανάκι αλλά σε άλλο χρώμα, χαιρετηθήκαμε και πήγαμε ένα μέρος του ταξιδιού μας παρέα. Χάρηκα που γνωριστήκαμε και τα είπαμε στο βενζινάδικο, έστω και για λίγο. Καλούς δρόμους φίλε μου!

KostRider
10/07/2016, 18:52
Σας είδα πολλούς και διάφορους σήμερα προς και από τις παραλίες, από τους πιο προβλεπόμενους, έως τους πιο απαράδεκτους.. Καλούς δρόμους και καλά μυαλά...

pektis
10/07/2016, 19:15
Σε ειδα με το v-strom να φορας μπουφαν, κρανος...και απο κατω βερμουδα...:lol:

AristidisZ
10/07/2016, 20:04
Σε ειδα με το v-strom να φορας μπουφαν, κρανος...και απο κατω βερμουδα...:lol:

Σήμερα στη Νέα Αρτάκη είδα ζεύγος με κράνος, μπουφάν γάντια και οι δύο

Ο οδηγός φόραγε βερμούδα αλλά με φουλ επιγονατίδες, επικαλαμίδες κλπ, ενώ η συνοδηγός τζιν σορτς και αντίστοιχες προστασίες στα πόδια :lol:

amyroukai
10/07/2016, 20:09
Σας είδα με "κοντράδικο" παπί με λαστιχάκια ποδηλάτου φαμίλια μπαμπάς, παιδί, σκυλί και μαμά. Στην είσοδο της Αθήνας από ΕΟ Κορίνθου. νταξ. Σχεδόν το ίδιο θεούληδες με τον χίψτερ με το tracer και το ημι-ξυρισμένο κεφάλι και το μίνι μαγιώ, με την συνοδηγό με το πωπουδίνι με το μπραζίλ καθισμένο στην πετσέτα. Γενικώς, θλίψη. Το γκούτσι στην ΠΕΟ Θήβας άραγε, χαλασμένο;

teogtp
10/07/2016, 20:12
Σε ειδα ρε βλακα, να μου βγαινεις στο αντιθετο ρευμα στην ανοδο για μπραλο.....
Παλι καλα που ημουν φαμιλι μοουντ ενγκεητζντ αλλιως θα μας εθαβαν με τα αμαξια μαζι.

petros1479
10/07/2016, 22:28
Σε είδα να τσαντιζεσαι όταν σου είπα να πάρεις και δεύτερο κράνος για τον άλλο αγκώνα!!!!! Μπα! Γιατί??? Διακρίσεις κάνουμε μεταξύ αριστερού και δεξιού????? Εγω αν είχα δύο κεφάλια θα είχα και δύο κράνη!!!!! Εσύ βέβαια μπορεί να μη φοράς κανένα!!!:rolleyes:

WiSe
11/07/2016, 00:26
Σε ειδα φιλε μου στην Αθηνων Κορινθου με τη μηχανη τυπου βαραντερο (δεν ειδα καλα τι ηταν) με αλαρμ να ανοιγεις δρομο, ζευγαρι φουλ προβλεπομενοι οπως και γω με γυναικα.... Απο κατω φοραγα βερμουδα βεβαια αλλα κατα τα αλλα ειμουν φουλ προβλεπε! :rotflmao:

Την καταπιαμε σημερα την κινηση!

Σας ειδα στην Λαυριου να σχηματιζετε ουρες στο ρευμα για Αθηνα μηκους πολλων χιλιομετρων.... καλα δε σας εχει πει κανεις οτι εχει και αλλου στην Ελλαδα παραλιες? ΤΟΣΟ γιδια? Καθε σ/κ τα ιδια σκηνικα ελεος ρε!!!!!!!!! 40 λεπτα αλεποχωρι αθηνα και εσεις προτιματε να φατε 2 ωρες να πατε Δασκαλειο ή Λαγονησι??? :rotflmao:

panos_zip
11/07/2016, 02:34
Σε είδα τύπε με το bmw gs 1200 κίτρινο απλό στην κολλημένη από κίνηση παραλιακή.
Χωρίς κράνος (οκ σιγα τα αβγα θα πείτε)
Με τριβάλιτσο αλλά δεν ήσουν από ταξιδι γιατί φορούσες πουκαμισάκι (επίσης σιγα τα αβγα, μπορεί να χρειαζόταν να κουβαλίσεις κάτι

Αλλά ρε φίλε
Με το δεξί χερι μιλουσες στο κινητό και το μηχανάκι να κινήται με μικρή ταχυτητα, να προσπαθείς με το αριστερό να κρατήσεις ισορροπία.
Και το μηχανάκι να κάνει οχτάρια ανάμεσα στα αυτοκίνητα!

Έλεος, σταμάτα μια στιγμή και μίλα, δεν θα χαθεί ο κόσμος!

o teos
11/07/2016, 10:08
Σας ειδα και τι δεν ειδα......ειδα απο ξεκρανοπαντοφλοβερμουδατους :moutza: μεχρι full προβλεπε στο δρομο για επιδαυρο (cbr1000rr και R6 με πολυεστερικά και γονατα κατω):beer: ΙΧδες να πηγαινουν οπως οπως και ένιωσα καλα με την αποφαση να φυγω σημερα το πρωι νωρις νωρις απο το εξοχικο με αδειο δρομο!!:smokin:

Ζεύκας
11/07/2016, 12:48
Να έχεις ον-οφφ και να κάνεις ελιγμό αποφυγής μικρής ανωμαλίας στο δρόμο...:rolleyes:

Επίσης σας βλέπω εδώ μέσα συνέχεια να σχολιάζετε το τι φοράει ο καθένας πάνω στη μηχανή του.
Παίδες, από τη στιγμή που φοράει κράνος και δεν παραβιάζει στοπ φανάρια δεν μιλάει στο κινητό κτλ
είναι νόμιμος δλδ, έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί και με το σώβρακό του. Δικαιωμά του και ελευθερία του.

kachius
11/07/2016, 12:50
Σε είδα έξω από το σταθμό Κορωπίου και φαντάζομαι πως η υπόλοιπη έχεις κάνει φτερά... :(

362353

Adulescens_1
11/07/2016, 20:03
Σας ειδα μηχανοβιους να παραμενετε στην σειρα σας στα διοδια της αττικης οδου στο Μαρκόπουλο αδιαφορώντας για την τεραστιων διαστασεων ουρα.. Μπράβο σας ειλικρινά εγω δεν ξερω αν θα αντεχα να περιμενω τοσο

amyroukai
11/07/2016, 20:46
Σε είδα μανδάμ ξανθιά αμπαντάμ μαμπαντάμ με το μαύρο τζιπς με πινακίδα ΚΡΚ (από που είναι η βλαχάρα; ) να αλλάζεις λωρίδα χαλλλλλλλαρή σαν τον Χάκινεν και πάλι καλά που οδηγούσα αυτό και όχι το μονοκύλινδρο γιατί θα είχα κάνει ΣΠΛΑΤ στο πίσω τζάμι. Στο χωριό σου δεν έχετε δρόμους, το ξέρω, στη ρούγα δεν περιμένεις να έχει άλλα οχήματα. Αλλά είσαι στην εθνική. Θα μου πεις, ξανθιά, τι περιμένεις; :moutza: Και έκανες και γαμώ τους ελιγμούς κιόλας. Πέρασες άλλους δύο μαλάκες που πήγαιναν "παρά ένα" για να μπεις μπροστά τους και να πηγαίνεις "ακριβώς". Καθυστερούσες αφού.

Ρε τύπε με το λευκό τμαξ, απορώ. Είσαι τέρμα δεξιά, μπορεί στην ΛΕΑ, ακριβώς εκεί που είναι η έξοδος της Βαρυμπόμπης. Έχεις το γκομενάκι με το φορεματάκι από πίσω, έχεις απλώσει και το κουλάδι σου να τεντωθεί (ή να σου αεριστούν τα αμελέτητα με τον αέρα που ανεβαίνει από το πατζάκι της λευκής φόρμας). Για πες τώρα, τι μαλακισμένη σκέψη σου πέρασε και βρέθηκες δίπλα μου στην αριστερή ακριβώς κάτω από την γέφυρα... Δηλαδή όχι να ξέρω, με τα 80; πόσα πήγαινες, δεν σου έφταναν οι άλλες δύο λωρίδες να στρίψεις; Πήγες 15 μέτρα αριστερά, γιατί....;;;;;;

Tedvj23
11/07/2016, 21:46
Σε είδα παρκαρισμένο cb400 four σε χάλια κατάσταση(χωρίς μανιβελα,φλας,σκουριες..) στα βραχν στην Πάτρα και σε λυπηθηκα αλλά δυστυχώς δεν ήσουν τυχερό ο ιδιοκτήτηςσου δεν σε δίνει κριμα..:cry:

7Tolis
12/07/2016, 11:21
Σε είδα ttr στην άκρη της Συγγρού. Είδα και το ζευγάρι που ήταν επάνω. Είδα και τη γιατρό του ΚΑΤ, με το fazer που σταμάτησε να βοηθήσει τον πολυτραυματία και μπράβο της. Αν τυχόν διαβάζει και εδώ η γιατρός, τη καλημέρα μου.

sakis81
12/07/2016, 13:30
σε ειδα αστειε 40αρη,ψευτοφουσκωτε,στις 3 γεφυρες,να εισαι καβαλα στο gs1200 εννονειτε ακρανωτος,φυσικα με βερμουδα και το καλυτερο,με βγαλμενη την μπλουζα,περασμενη στην μεση.ρε μπαρμπα,κι αλλοι εχουμε σιξ πακ αλλα δεν τους βγαζουμε βολτα στην εθνικη οδο!νουμερα.....

SONone
12/07/2016, 14:24
σας βλέπω να παραβιάζετε τον ΚΟΚ και να ζητάτε και τα ρέστα... αλλα καργιοληδες θα αρχίσω να βγάζω βόλτα οτι ρημάδι αυτοκίνητο υπάρχει στην οικογένεια, ξαδέρφια, φίλους, γειτονους να τα φτιάξετε όλα...

theofilos888
12/07/2016, 16:07
Σε ειδα στο φαναρι τυπισσα 50 κατι κυριλε σε κουρσα μαυρη μερσεντε καινουργη και απαστραπτουσα να ξυνεις τη μυτη σου και να πετας το "μπαλακι" απο το παραθυρο....... μπλιαξ..... :yuck:

SHOOTER045
12/07/2016, 18:59
Σε είδα σε διασταύρωση με το ΧΤχ εγώ να θέλω να πάω αριστερά και εσύ είχες φλας για δεξιά.
Ελα μου ντε που το είχες ξεχασμένο απο και εγώ δεν ξέρω πού.
Γλιτωσαμε παραλίγο και οι δυο και με αρχισες στα μπινελικια.
Όταν σου είπα οτι το φλας σου ακόμα ανάβει για να στριψεις δεξιά, τα πήρες πίσω και αρχισες τις συγνωμες.
Έλεος δηλαδή

mariza
13/07/2016, 10:18
(ΔΕΝ) σε είδα κράνος....αλλά σε άκουσα όταν έπεσες σήμερα το πρωί! :eek:
Φοβήθηκα να σε σηκώσω γιατι δεν ήθελα να αντικρίσω την ζημιά που θα είχες πάθει,αφού έπεσες απο ύψος 1,70 +... :cry:
Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα αφου σε έψαξα προσεκτικά...πώς δεν έπαθες απολύτως τίποτα :a2::eleison:

vaska
13/07/2016, 10:40
τον απάλευτο έχετε ρπμ. Πρωί πρωί η "όμορφη" 35άρα ξανθιά σφάζει στεγνά κόκκινο με σκουτεροειδές κι έρχεται καρφωτή πάνω μου. Δεν κόβω μωρή κάρια λέω και συνεχίζω την πορεία μου κοιτάζοντάς την. Σταματάει κυριολεκτικά 5 πόντους από μένα και με απορία μου λέει
- "μα καλά ρε φίλε αφού με βλέπεις γιατί δεν σταματάς??"
- Το ότι πέρασες με κόκκινο, καρακόκκινο το βάζεις καθόλου στην εξίσωση ή μπααα??
- "Νταξ πέρασα με κόκκινο το ξέρω αλλά γιατί δεν σταμάτησες αφού με είδες?? Καλά αρκούσε και να κόψεις λίγο"
Που ξέρεις, ερωτική μέρα η σημερινή, όμορφη διάθεση έχω, μπορεί και ν' αγαπηθούμε, γι' αυτό δεν σταμάτησα.

Και περνάει ταρίφας που είχε δει όλη τη φάση φωνάζοντας "γ@μ@ τη την κ@ριόλα ρε φιλαράκι, γ@μ@τη γιατί κατά πως φαίνεται ο άντρας της δεν κι αυτή ψάχνεται

Ακόμα γελάω με τα μούτρα της!!

7Tolis
13/07/2016, 15:18
Χάο ιν γκάντς νεημ γιου φιτ ιν τορπιλοσωλήνα υποβρύχιου ρε φίλε και να τραυματιστείς κιόλας;
Σε είδα.

amyroukai
13/07/2016, 20:26
Σε είδα με την τσάντα WILO καμαρωτό στον παραδρομο, δεν έδωσα σημασία. Την ώρα που περνάω αυτοκίνητα για να βγω εθνική, με περνάς δεύτερη σειρά, στριβεις στην είσοδο προς τον δρόμο που είμαστε, κάνεις έναν αχρειαστο ελιγμό και πας για ΕΟ. Σε περνώ πάλι και βλέπω 50αρη, μάτια ερμητικά κλειστά και το κρυπτον καρυδωμενο 100+ στην μεσαία.
Με πιάνει το φανάρι γέφυρα Βαρυμπόμπης, τσουπ ο κρυπτόν... "με κοίταζες, σου έκανα εντύπωση;" Χαμογελαστός. Πως βλέπεις μου έκανε εντύπωση. "Ε δίκιο έχεις, βασικά τα μυγακια είναι πρόβλημα". Φεύγει. Δεν περνάνω επίτηδες, έχω δει το μπλε παντελόνι/μαύρη μπότα θέλω να δω μήπως μπει στο τμήμα να γελάσει το σύμπαν. Σφαγείο δύο κόκκινα στην Τατοΐου και τελικά στριβει σε στενό μέσα στην κάτω κηφισια... Εμ... μακάρι να είναι μόνο μυγακι το πρόβλημα φίλε... δεν σε βλέπω.

WiSe
13/07/2016, 22:33
Σε ειδα σχεδον απεναντι μαγαζατορα να μου κανεις φαρσες σημερα με το λουκετο μου και να πεταγομαι που βαραει ο συναγερμος και να γελας.... απο αυριο εχουμε πολεμο! :rockon::ninja:

karellen
14/07/2016, 08:56
Σε είδα γόη με το ποδήλατο,στο ένα χέρι να μιλάς στο κινητό και το άλλο να κρατάς το τιμόνι.
Όταν με είδες όμως ξαφνικά στη διασταύρωση τσαρούχωσες το μπροστινό,δεν μπόρεσες να αποφύγεις το έντο και σε έφερε καπάκι!Ήταν και στραβό το έντο γιατί δεν πρόλαβες να βάλεις και το δεύτερο χέρι και το ποδήλατο μονοπάντιασε. :lol:

Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα,ήταν ελάχιστα τα χιλιόμετρα,αλλά η πληγωμένη αξιοπρέπεια όλα τα φταλέ!

omega
14/07/2016, 09:06
Μαθεύτηκε.Έφυγες ευθεία σε μάντρα απο το μεθύσι.Το κράνος στο χέρι.
Σε ειδα μετά 2 μέρες με κολάρο φορεμένο,συνεπιβάτη σε παπί ακρανωτο.

ΕΛΕΟΣ...

SHOOTER045
14/07/2016, 09:21
Σε είδα δεύτερο γερμανό(λαζογερμανο)να γραφείς στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εδώ νόμους. Όντας παραβάτης σε όλα
Και στην επίμαχη ερώτηση αν στην Γερμανία θα ανεβαινες σε μηχανάκι χωρίς κράνος δίπλωμα πινακίδα κτλπ
Μου απαντησες<φυσικά όχι>
Δεν πειράζει θα ξαναρθεις σε κάνα χρόνο αναγκαστικά

alexis_d
14/07/2016, 09:47
Σε ειδα με το κεφάλι μέσα στο νεροχυτη στο συνεργείο και ψαρωσα..Τελικά όλα καλα. Περαστικό ήταν.

nikosmec
14/07/2016, 14:11
Σας είδα χθες, peugeot 205 με τον μεσήλικα στο τιμόνι να μου κάνεις σφήνα για να περάσεις μπροστά μου ενώ ήμουν σταματημένος σε κόκκινο φανάρι επί της Βερανζέρου προς Μάρνης, και αφού πέρασες ξυστά γιατί προφανώς δεν χώραγες ανάμεσα σε μένα και το παρκαρισμένο αυτοκίνητο έκαψες και δυο κόκκινα έτσι για πλάκα και μετά πήγαινες χαλαρός και με στραβωμένο ύφος επειδή σε αγριοκοίταζα στα επόμενα φανάρια μέχρι την Καβάλας. Επίσης σε είδα και εσένα μισή ώρα αργότερα κοπελιά με το peugeοt 307 coupe να στρίβεις από Μάρνης στην στην 3η Σεπτεμβρίου ενώ κάθεσαι τέρμα δεξιά, χωρίς φλας, μιλώντας στο κινητό και ενώ είμαι δίπλα σου στην δίπλα λωρίδα κυκλοφορίας. Το γεγονός πως άναψες φλας αφού πέρασες στα 10 cm από την πίσω ρόδα μου αφού έκανα ελιγμό μόλις σε πήρα χαμπάρι ότι πας για μαλακία και σου πάτησα και κόρνα και συνέχισες την πορεία σου συνεχίζοντας να μιλάς στο κινητό σαν να μην έγινε τίποτα μου λέει πως έκανα μαλακία που δεν σε ακολούθησα απλά και μόνο για να στην πω στο επόμενο φανάρι. Μπας και τουλάχιστον βάλεις μυαλό και δεν φας τον επόμενο που θα έχει την ατυχία να βρεθεί μπροστά σου η δίπλα σου.

υγ: Ηθικό δίδαγμα αυτά τα peugeot είναι πολύ επικίνδυνα στους δρόμους

mariza
15/07/2016, 10:00
Σας βλέπω καθημερινά κοπέλες στον δρόμο,να περπατάτε ή μεσα σε κουτί και μόλις βλέπετε να πλησιάζει μηχανή (κάνει και μπάνικο θόρυβο το kawasaki) να κορδόνεστε και να παίρνετε μοιραίο ύφος θέλοντας να κάνετε εντύπωση στον μηχανόβιο που πλησιάζει :heartpound: :a8:
Όταν όμως φτάνει κοντά και βλέπετε μαλλί ξανθό μέχρι την μέση και γυναικείες αναλογίες :eyepop: ......... είναι η φάτσα σας οολλααααα τα λεφτά :a9::a03:

congate7
15/07/2016, 10:06
Σε είδα μπάρμπα με το suv να κάνεις προσπέραση μόνο πάνω σε τυφλές στροφές βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και να τραβάμε τα μαλλιά μας εγώ και ο πισινός μου με αυτά που βλέπαμε.
Ξεκινάς ρε επικίνδυνε προσπέραση σε φορτηγό και αμάξι πριν τη στροφή, αποφευγεις τον κακομοίρη που σε είδε φάντη μπαστούνι πάνω στη στροφή και ολοκληρώνεις την προσπέραση μετά τη στροφή.
Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι θα δω πολύνεκρο live καθώς θα γινόσασταν μπάλα εσύ, ο απέναντι, το φορτηγό και το αμάξι πίσω του.
Είναι θαύμα που όση ώρα ήμουν πίσω σου δεν σκότωσες κανέναν.

spyrakos35
15/07/2016, 10:49
Σε ειδα να παλευεις να βαλεις μπρος το χτ 600 του 89 (ή 88)....

Ειχες ιδρωσει και το δεξι ποδι σιγουρα θα θελει φυσιοθεραπεια....

Ελπιζω να πηρε συντομα και να μην εφαγες και αναποδη....

teogtp
15/07/2016, 11:59
Σε ειδα να θες να μου κοψεις χρηματα απο την ζημια που μου εκανε ο πελατης σου στο μαγαζι μου.
Δεν πειραζει, τα λεμε στα δικαστιρια.

Hayate
15/07/2016, 12:02
Σας είδα ζόμπι του Κηφισσού πρωί-πρωί πάλι ερχόμενος για δουλειά με τα κινητά κιόλας ανα χείρας.....τι να πώ ρε γμτ...Αφού δε μπορείτε να ξυπνήσετε και να οδηγείτε σαν ανθρώποι τι τα παίρνετε τα ρημάδια σας;Αφήστε τα στο πάρκινγκ καλύτερα....ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Johny the Fox
15/07/2016, 13:22
Σε ειδα ( ευτυχως δλδ ) να μου πετας κατω το x diavel και το γκρααααααππ !! απο την πτωση να μου τρυπαει την καρδια και τα ματια.Φταιω εγω που ηλιθιωδως νομιμα , παρκαρω αναμεσα σε αυτοκινητα και οχι φαρδυς πλατυς πανω στο πεζοδρομιο οπως οι περισσοτεροι. Και το κλασσικο << δεν σε ειδα >> ηταν αληθεια γιατι ο παππους-οδηγος δεν εβλεπε ουτε την μυτη του.
Περαστικα μου..
362616362617362618

AUFGEBRACHT
15/07/2016, 16:00
Σε είδα δολοφόνε φορτηγατζή στην Κορίνθου-Τριπόλεως, στη μεγάλη ευθεία πριν τη Νεμέα, ξαφνικά χωρίς λόγο και χωρίς να ανάψεις φλας να αλλάζεις λωρίδα. Τα φρένα του Skoda δούλεψαν υπερωρία αλλά τα κατάφερα να κοκκαλώσω δευτερόλεπτα πριν καρφώσω πάνω σου, ευτυχώς που πρόλαβε και φρέναρε κι ο από πίσω μου και δεν είχαμε άλλα, πήρες χαμπάρι ότι πήγες να με σκοτώσεις και (πάλι χωρίς να ανάψεις φλας) μπήκες πάλι στην πορεία σου κάνοντας την πάπια... Να τα φας όλα στους μάστορες καργιόλη!!!!

ionized
16/07/2016, 05:38
σε ειδα λαιβ να προσπαθεις να βουτηξεις ενα ντομινειτορ 250
δεν με ειδες εσυ ομως.. :a9:

σε ειδα και σενα γνωστε παπιοκαγκουρα με το χωνι για εξατμιση..την γλυτωσες παλι :evil:

vaska
16/07/2016, 09:20
Σε είδα και σε άκουσα παπαρίγκο να καυλαντίζεις με το γειτονάκι απέναντι 3 το βράδυ και με το μπουρδέλο σου να ξυπνάει και πεθαμένους. Στην είπα, με έγραψες. Ένας κουβάς νερό στην καρκάλα σου σε συνέφερε. Άρχισες Παναγίες, κατέβηκα κάτω, εξαφανίστηκες.
Μίλησα με το γκομενάκι σου που δυστυχώς την είχαν πάρει κι αυτή τα σκάγια και της είπα τις επιλογές σου. α) καυλαντίζετε κάτω από το δωμάτιό μου όποια ώρα και όση ώρα θέλετε αλλά το μπουρούχι θα είναι σβηστό β) καυλαντίζετε αλλού και στα παπάκια μου γ) καυλαντίζετε πάλι όπως σήμερα το βράδυ θα φάτε σκατόνερα. Οι επιλογές πολλές και δικές σας.

P.S.
Πες του σόρυ για το μαλλί, πρέπει για να φτιάξει αυτή την αηδία στο κεφάλι να χάλασε 2 κιλά ζελέ και 5 ώρες στον καθρέφτη :bawl:. Μα καλά βρε μανίτσα μου μια χαρά κοπέλα εσύ, με αυτόν τον μπαγλαμά τι δουλειά έχεις??

AUFGEBRACHT
17/07/2016, 10:22
Σας είδα χτες παρέα με τα F700GS μετά τα Μέγαρα, τρώγατε απίστευτο ξύλο από τον αέρα...

amyroukai
17/07/2016, 11:24
Σε είδα πρωί περίπτερο, 1290 και busa παρεακι, μόνο κράνος ρε τσακάλι;

Σε είδα παππού athens hog μαγκια αλλά το πόδι δεν σηκωνόταν να περάσει πάνω από τη σέλα της ντιβανοκασελας γιατί φορούσε και sissy bar... δεν ξέρεις πόσο γελοιος.

KostRider
17/07/2016, 22:43
Σας είδα χθες 3 στους 3 να χαιρετατε!!!

SOTHRHS
18/07/2016, 00:04
2 βραδια στην πειραικη και εψαχνα με τον στανιο να δω ανθρωπο με κρανος απανω σε μηχανακι..............
και μετα μας φταινε ολοι...
γενικοτερα ειχα καμποσα χρονια να κατεβω αθηνα και ολοι σχεδον ακρανωτοι!!!!μια χαρα!!!

WiSe
18/07/2016, 08:54
Σε ειδα ρε κομπλεξαρα με το κατακρεουργημενο γκολφακι τη γυναικα και τα παιδια σου πισω που μολις ειδες Χ6 πισω σου να πηγαινει γρηγορα και να θελει να περασει να φυγει εβγαλες ολο το κομπλεξισμο που ειχες αραξες αριστερη δεν εκανες ποτε δεξια και παταγες και φρενιες και γελαγες, και σαν να μην φτανει αυτο πουλαγες και τσαμπουκα στο τελος, δε σε χαλασε ομως που τελικα τις εφαγες απο τη γυναικα σου ε? Σα δε ντρεπεσαι ειχες και οικογενεια μεσα ζώον......

Οπως τα λεει και ο απο πανω. Τους ειδα και γω στον Πειραια, απο παπια μεχρι μπουσες ολοι στυλ παραλια....

7Tolis
18/07/2016, 09:43
Σε είδα με το καγιέν απο north carolina και δε ξεκούναγες απο την αριστερη λωρίδα ουτε με φλας ουτε με σήματα καπνου,μεγάλης σκάλας τίποτα,ζωάρα.Τσάμ και εγω, εχει και άλλες λωρίδες το highway.

duke200
18/07/2016, 10:30
σε ειδα κουταβάκο, που καποιος σε παραπέταξε και βρεθηκες στη γειτονια μου, σου βαζα νεράκι και φαγάκι αφου μόνος σου ερχόσουνα όποτε ακουγες το μηχανάκι μου και μου κουνούσες την ουρίτσα σου, ειδα που σιγά σιγά αρρώστησες βαριά και δεν ηθελες να φας, είπα μακάρι να σε πάρει ο Μεγάλος, να ησυχάσεις απο τουτο τον αθλιόκοσμο... Θα μπορούσα να σου βάλω αντιβίωση, μηπως δεν σε παρει ο Μεγάλος τελικά, αλλα δεν σου βαλα, προτίμησα να το αφήσω στον Μεγάλο. Και σε πήρε τελικά. Λένε πως τωρα θα φτιάξεις το δικό σου παράδεισο, στον οποιο ποιος ξέρει, μπορει να μαι και εγώ μέσα....

annoula1981
18/07/2016, 16:46
Σας βλέπω κάθε μέρα και μου σπάτε τα νεύρα! Σκουτερακιδες με τα δυο ποδια να κρέμονται στο δρομο!!
Μαζευτε τα τα ρημάδια σας και βάλτε τα επάνω στο σκούτερ!! Βαριεστε; Συγχίστηκα πάλι...

Μικe777
18/07/2016, 17:57
Σας ειδα βλαμμενα να λετε οτι παιζατε pokemon go!στην παραλιακη μες στο αμαξι
σημερα στην παραλια!!δεν μας φτανουν ολοι οι κουλοι που πεταγονται!!περιμενω
την στιγμη που θα με θερησει και κανενα βλαμμενο που θα παιζει pokemon..:moutza:

RizlaPlusPlus
18/07/2016, 19:38
Σας βλέπω μπάτσοι να αδιαφορείτε πλήρως για τα αμάξια χωρις πινακίδες που βρίσκετε στο δρόμο σας. Που δεν είναι και λίγα.

Κατά τ'άλλα βγηκατε Παρασκευή να κόψετε κωλους προς γνώση και συμμόρφωση.

Μπράβο.

omega
18/07/2016, 21:41
Σας βλέπω έξω πολλούς να παίρνετε εύκολα θέση και να θάβετε κόσμο χωρις να ξέρετε η να έχετε την διάθεση να ψάξετε την πληροφορία/συκοφαντία.
Ίδιοι με αυτούς που σας τα μεταφέρουν είσαστε κατα πρώτον και μην περιμένετε να αλλάξει το παραμικρό αν δεν αλλάξετε πρώτα εσείς στάση,δεύτερον.

Όλα πάνε πρίμα.. :yuck:

Panos76
19/07/2016, 08:56
Σε είδα πιτσιρίκο εχθές να κρατιέσαι επάνω στη σχάρα του αυτοκινήτου καθιστός και μέσα οι υπόλοιποι, να πηγαίνετε χαλαρά. :confused:

spyrakos35
19/07/2016, 10:19
Σε ειδα σουπερ τενερε 750 με upside down και διπλο δισκοφρενο

Κουκλα

:beer:

duke200
19/07/2016, 16:24
σε ειδα ανθρωπαριο, υπευθυνε του public στα Γιανεννα, να παιρνεις επανειλημένα τηλέφωνο στην αστυνομια επειδη σου κρυβουν τη βιτρίνα 3 μηχανάκια και είδα και τα όργανα να γραφουνε και τα υπόλοιπα 100 μηχανάκια που δεν ενοχλούσανε τη βιτρίνα, επειδή ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο.

σε ρώτησα, ρε φίλε το βρίσκεις δίκαιο για 3 μ@λακες που σου κλείνουν τη βιτρίνα, να την πληρώνουνε όλοι οι υπόλοιποι και μου απάντησες με μία απάθεια, πρόβλημά τους που το αφήνουνε πάνω στο πεζοδρόμιο...

δεν ξερω, εγω πάντως δεν ξαναψωνίζω απο το public στα Γιαννενα, οι υπολοιποι μηχανόβιοι Γιαννιώτες, κάντε ότι καταλαβαίνετε....

μπραβο και στο όργανο που κανει το χατηρι του μ@λακα και τους γραφει όλους...

theofilos888
19/07/2016, 16:50
Σε ειδα μαρκουτσι του υδραυλικου μου συμπλεκτη να παραδινεις πνευμα μετα απο 24 συναπτα ετη λειτουργιας. Μαλακιες μηχανακια αυτη η χοντα......

WiSe
19/07/2016, 16:57
Σε ειδα κοπελια στη μηχανη, την Κυριακη στην παραλιακη το ρευμα προς Αθηνα στο Καλαμακι,με το ξανθο μαλλι να ανεμιζει και να σε κοροιδευει η γυναικα μου που εισαι ακρανωτη και συ να κοιτας. :lol: