View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
macdeath_s
12/08/2016, 11:57
Σας είδα μπάτσοι να μου ζητάτε συγνώμη μου με αναμμένο φάρο αλλά χωρίς ήχο μου ζητήσατε συγνώμη που περάσατε τη διάβαση χωρίς να σταματήσετε για να περάσω. Και ούτε καν μίλησα απλά μορφασμό έκανα... Να τα λέμε και αυτά :bawl:
Υ.Γ.: Φυσικά όχι στην Ελλάδα που περνάνε με κόκκινο και αν ζητήσεις και τα ρέστα την πάτησες :p
congate7
12/08/2016, 13:58
Σε είδα αλεπουδίτσα πάνω στη στροφή χθες βράδυ. Κανείς από τους δύο μας δεν κατάλαβε πως γλυτώσαμε.
amyroukai
12/08/2016, 14:52
Χτες το μεσημέρι, σε είδα κοπελίτσα με ninja 250 αν δεν απατώμαι, κρανάκι μπουφανάκι αλλά μάλλον είχες λιώσει γιατί το μπουφάν ανοιχτό. Παράδρομο ΕΟ, πήγαινες προς ανατολικά παράλια...
Eversman
12/08/2016, 15:50
Σας είδα στο κοιμητήριο της Κοινοπολιτείας στο Π.Φαληρο, να ερχεστε με τον Τίγρη οδικώς από την άλλη άκρη της Ευρωπης, για να τιμησετε τον πρόγονο σας, φορτωμένοι με ιστορίες από τα παλιά.
Σε είδα μερφι να συνουσιαζεσαι και να με κάνεις πατοκορφα παπί από την τοπική καταιγίδα.....250 χλμ ρε πστμ τα τελευταία 6 βρήκαν να ανοίξουν οι ουρανοί;;;;;
Σε ειδα χωματινε στον περιφεριακο λουτρακιου το απόγευμα με χαιρετηθηκαμε εγω πηγα για περαχωρα εσυ για την ηβη...ζηλεψα λιγο..ωραιο το ss αλλα ηταν πιο πολυ για χωμα η ωρα:beer:
Σε είδα φίλε με το λευκό ματ 696, με αμάνικο και καπελάκι(!!!!) τύπου γκόλφ: DUCATI performance και με το γείσο κανονικά μπροστά, να περνάς με 2α για κανα χιλιόμετρο μη στο πάρει το καπέλο ο αέρας... :a31:
RizlaPlusPlus
13/08/2016, 22:06
Σε είδα Παναγιώτη με το 990 σου να έχεις μείνει από βενζίνη στα διόδια πριν το Λουτράκι, και σε πέταξα για μπιτονακι. Ελπίζω να πήγε καλά το φεστιβαλακι!
ΥΓ: μου αρέσει που σχολίαζα κιόλας το ότι έμεινες ενώ ξέρεις πόσο καιει. Και μετά ήμουν με την ψυχή στο στόμα μπας και καταφέρω να φτάσω Σπάρτη, και τη ρεζερβα να έχει γράψει 75χλμ...
Thodoris_vara
14/08/2016, 13:24
Σας είδα παλικάρια γυμνασμενα και μανικοσβερκογαμποζωγραφισμενα να σελφάρετε ασύστολα σε κάθε φανάρι της Φραντζή. Εχθές το απόγευμα. Αφού σας "σελφαρα" και εγώ, σφαξατε όλα τα υπόλοιπα φανάρια και εξαφανιστηκατε στην Κάρπου. Ο σκουτερατος φυσικά μίλαγε μετά και στο τηλέφωνο...
364180
Σε είδα africa μαύρο ματ και μου έτρεξαν τα σάλια...
Σε ειδα με τη φειζερ στο λαγονησι και ντελιβεροκουτι πανω της :uplate: ..... δε πειραζει δυσκολες εποχες, παντα ορθιος.
theofilos888
14/08/2016, 13:44
Σε ειδα να βαζεις το gs adv κατω απο την ομπρελα για να μην τη βλεπει ο ηλιος...... αντιηλιακο ομως;;;;
Σε βρήκα Ευριπίδη..........τα είπαμε λίγο. .....
:cool:
Σε ειδα φιλτατε με το μπορντο R1 μετα το Στορκ....το πας οσο πάει εις ωραιος Respect:beer:
Σας ειδα χθες στην Λ. Σαλαμινος βλαμμενα με τα Tdm φυσικ ακρανωτοι και ο ενας κιόλας διπλοκαβαλο.
Μολις ειδατε το Πορτοκαλι 900 λες και δωθηκε συνθημα για κοντρα.
Γκαζι χωρις αυριο και ο δικαβαλος εκανε απιστευτες σφηνες χωρις αυριο.
Σιγα μην ψαρωνα και ακολουθουσα.
Αν φατε τα μουτρα σας δεν θα σας λυπηθω καθολου.
Υ. Γ: εσυ δικαβαλε tdm σε ποιο σχολειο πηγες και σου μαθανε οτι μπορεις να παρεις ιδιο μηχανακι σε κοντρα με 2ο ατομο επανω???
Καμμια ελπίδα
...
petros1479
15/08/2016, 19:17
Σας είδα αρκετούς στην λεγομενη εθνική και λέγαμε και κανένα γεια, για να περνάει η ώρα ακολουθώντας τα λεωφορεια και τις νταλίκες σε αυτό τον υπέροχο δρόμο!
Σε είδα και σένα με την τρανσαλπινα σου στο λιμάνι Κυλλήνης και είπαμε καλούς δρόμους! Πάντα όρθιος και καλά να περάσεις στην Κεφαλονιά!
macdeath_s
16/08/2016, 11:27
Σε είδα ασθενοφόρο να μου τη ρίχνεις και να με εμβολίζεις αλλά να μη με ρίχνεις κάτω και να καταφέρνεις μόνο κάτι γρατζουνιές στην εξάτμιση. Τουλάχιστον αυτή τη φορά είχες φάρο ανοιχτό και δεν έφαγες κόκκινο όπως την προηγούμενη (χωρίς φάρο). Τελικά υπάρχουν και πολύ χειρότεροι οδηγοί από τους έλληνες :bawl:
sapphire
17/08/2016, 14:09
Ήμουν από πίσω κάμποσα μέτρα και σε είδα ξαφνικά να πηγαίνεις σιγά σιγά προς τα δεξιά και να χτυπάς το πεζοδρόμιο και μετά να συνεχίζεις την πορεία σου κολλητά με το πεζοδρόμιο .Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι έπαθες και επιτάχυνα για να δω τι συμβαίνει και τι να δω.. ήσουν με το smartphone στο χέρι ...ε ρε κάτι μαλάκες ........... :lol:
theofilos888
17/08/2016, 14:23
Πραγματικα ελπιζω να μην περιμενες να με περασεις κιολας. Ακου τη μουσικουλα σου κ ασε τις κοντρες.....
amyroukai
17/08/2016, 17:02
Σε είδα να κάνεις τρελές υποθέσεις για την ζωή στην Ελλάδα με μισθούς εξωτερικού όμως... Για καμ του δώθε να δεις την γλύκα! Η επόμενη κουβέντα "μην μου ξαναμιλήσεις, τα λέμε" XAXAXAXXAXAXAXAXA σοβαρά, ε;
σας ειδα 5 το πρωι να με σταματατε να ζητατε οδηγιες για το πως θα πατε στη αφησσο.καλους δρομους :beer:
KostRider
17/08/2016, 20:08
Σας είδα κουτάκιδες να μου κάνετε νόημα να σας περάσω, ευχαριστώ, καλούς δρόμους! Σε είδα κι εσένα με το Swift να πηγαίνεις χαλαρά, να σε περνάμε όλοι και πιο κάτω, να αρχίζεις να περνάς τους πάντες, με επικίνδυνους ελιγμούς και παραλίγο να φιληθείς με τον απέναντι κουτάκια.. Γιατί ρε κορίτσι μου, μια χαρά οδηγούσες πριν..
Cpt_Slow
18/08/2016, 09:23
για αλλη μια φορα, στο πιστακι οπου γίνονται τα μαθηματα οδηγησης στη δυτικη Θεσ/νικη, μαθητες και δασκαλοι χωρις κρανος να κανουν μαθημα.
Σε ειδα με kle να φορας κρανος, μπουφαν, γαντια και βερμουδιτσα με σκαρπινι...:bawl:
KostRider
18/08/2016, 19:57
Σας είδα, μάλλον καλύτερα σας άκουσα να έχετε τη μουσική στο κουτί, κυριολεκτικά τέρμα, νέα μόδα είναι αυτή;
Σας είδα στον Άγιο και χαιρετηθήκαμε, αλλά λίγοι ήσασταν και πολλά κουτιά με Sunday drivers...
Είδα πολλοΰς χθές στις στροφές του Δομοκού 20:30 με 21:00. Μόνο ένα 1200GS ανταπέδωσε χαιρετισμό. Τι δι@ολ0 ρπστμ, γεμίσαμε εποχιακοΰς καβαλάρηδες;;;
Επίσης σε είδα καμερούλα να μου λες χαμογελάστε, λίγο πριν το νοσοκομείο της Λαμίας, στο μικρό ευθειάκι που επιτάχυνα για να προσπεράσω νταλίκα. Και να φανταστείς η ύπαρξή σου είναι πασίγνωστη. Πώς την πάτησα έτσι;
sapphire
20/08/2016, 18:26
Σε είδα ασημί polo χτυπημένο δεξιά με το φτερό να κρέμεται να τρέχεις σαν τρελός και να χώνεσαι από εδώ κ από κει σαν να προσπαθούσες να ξεφύγεις από κάποιον αν πάρει κάποιος χαμπάρι για κανένα ατύχημα ας με ενημερώσει .
Σε αυτό εδώ το σημείο ( Ψυχικό ) https://www.google.gr/maps/@38.0100042,23.7799286,3a,75y,220.07h,65.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXvDwI3AcYGGa5QnG6PSCLg!2e0!7i13312!8i6656 στις 18:15 .
KostRider
20/08/2016, 19:29
Σε είδα φίλε με το v-strom που με χαιρέτησες έξω από το Σχηματάρι, αλλά δεν πρόλαβα να ανταποδώσω, καλούς δρόμους! Είδα κι άλλους στην εθνική , οι περισσότεροι χαιρετήσατε!
Billymuse
20/08/2016, 20:37
Σε είδα χθες το απογευμα στη Βουλιαγμένος στο ύψος του Α'Νεκροταφίου Γιούρκα Σεϊταρίδη με το GS και τα προβολάκια έτοιμος για πολλά κλαρινογαμπριλίκια:lol:
Nik0s_Dk
21/08/2016, 12:27
Σας είδα νεανίες ψες κατά τη μία το βράδυ στην Καλιρρόης, πάνω στο παπί ακράνωτοι (φυσικά) με τα κινητά στα χέρια και οι ΔΥΟ, ψάχνοντας πόκεμον (εν κινήσει). Η ανθρωπότητα οδεύει προς την αυτοκαταστροφή.. Με γοργά βήματα. Τα δείγματα πολλά, διαφορετικά και καθημερινά.. κρίμας..
Σε είδα να πατάς στο curb γερμένος και να πέφτεις στην Riο, και με είδα να σε πατάω, να βγαίνω στο gravel και να προσγειώνομαι με το κεφάλι. Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά!
Σε είδα nsr250 με κοστούμι tyga χθες στον αγ.ανδρεα ηλειας και μου εφτασε το σαγονι στο πατωμα
congate7
21/08/2016, 20:17
Σε είδα που με είδες και με είδες που σε είδα αλλά δεν είχα όρεξη για μπουίτ μπουίτ και δεν πιστεύω να περίμενες να με πιάσεις με τόση κίνηση.
Το αφήνουμε για άλλη φορά :a22:
KostRider
22/08/2016, 00:52
Σε είδα καρι@λιτσα να πηγαίνεις στη διασταύρωση πίσω από τις νταλίκες που έστριβαν αριστερά χωρίς φλας (εσύ), αλλά είχες άλλο σχέδιο και έστριψες δεξιά και πλακώθηκα στα φρένα κι εσύ το ίδιο.. Τη χειρονομία της ενδοπαλαμικής πεοταλάντωσης αφιερωμένη!!!
Σε ειδα ρε σκουτεροβιε με το σκυλι στη σελα μπροστα σου στη παραλιακη στο Λαγονησι! Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι εισαι φιλοζωος ετσι?
Σε είδα γυμναστιριακέ στη Κηφισιά με καινούριο YAMAHA,μοντέλο δεν ξέρω,με πίσω τροχό FORMULA1 και άξονα.Όταν σε πρόλαβα στο φανάρι να το χαζέψω,με κοίταξες απαξιωτικά και άνοιξες να φύγεις.
Ούστ ρε βλάχο
Σας ειδα...
Δικαβαλο gs κατα τις 5.50 απο αθηνα προς αιγιο, με τα πλαινα κ ολα!
ησουν για φωτογραφια την ωρα που απαντησες στην χαιρετουρα...
Βροχη κ φοντο συννεφα κ αστραπες...
Καλους δρομους....
Σε ειδα Βαρκαντερο χθες το βραδυ να λυσσας μολις σε περασα ανεβαινοντας τη Συγγρού.
Χωρια οτι δεν μπορουσες στο ανοιγμα που καναμε μαζι να με φτασεις... Τι ξυνοσουνα για κοντρα βρε ταλαιπωρε???
Δεν τσιμπησα ομως γιατι ζαλιστηκα απο τα φωτα σου.
Πλεον τα Χριστούγεννα στολιζουμε Varandero Δεντρο.
Manalishi
24/08/2016, 10:23
Σε είδα προβλεπέ( κράνος, γάντια, μπουφάν) βλάκα οδηγέ Varandero με προβόλια και φώτα στην Ηρώων πολυτεχνείου ΑΝΑΠΟΔΑ στον λεωφορειόδρομο να έρχεσαι με "'οσα" και να κουνάς την κρανιομένη μεν, άδεια κεφάλα σου δε, απαξιωτικά γιατί ήθελα να στρίψω νομίμως αριστερά στο γκαράζ ενώ εσύ όπως είπαμε ήσουν στο αντίθετο ρεύμα παράνομα σε μονόδρομο μόνο για λεωφορεία..
Σχόλιο: Αυτό με ενοχλεί με τους Ελληνάρες. Και κάνουν την μαλακία/παρανομία, και δεν το καταλαβαίνουν, ούτε θέλουν να το καταλάβουν....:(
Σχόλιο: Αυτό με ενοχλεί με τους Ελληνάρες. Και κάνουν την μαλακία/παρανομία, και δεν το καταλαβαίνουν, ούτε θέλουν να το καταλάβουν....:(
Αυτό το θεωρώ δεδομένο, το πρόβλημα είναι πως στο 80% των περιπτώσεων μπορεί και να σε βρίσουν αν τους την πεις! :confused:
Πχ. Σε είδα ταρίφα προχθές να μου βγαίνεις από στοπ με τη μισή μούρη έτοιμη να με ρίξει κάτω και είδα πως τελικά μιλούσες στο κινητό.
Όταν σου είπα ''μίλα, μίλα δε πειράζει'' μου είπες ότι οδηγούσα πολύ δεξιά! :confused: :lol:
σε ειδα γερο να παρκαρεις την μερσεντα σου εξω απο το μαγαζι που δουλευω. μαγαζι που μπροστα στην βιτρινα εχει ενα τεραστιο αυτοκολητο με εκτυπωτη , μελανια και σαφη προσδιορισμο το τι κανουμε. και να ερχεσε μεσα, να χαζευεις τα μελανια και τους εκτυπωτες και οταν ρωτησα ...
-θελετε βοηθεια?
-εχετε ψαρικα?
-τι να εχουμε?
- ψαρικα οχι ψαρια, ψαρικα....
-........... οχι μελανια μονο (σαν της σουπιας ηθελα να συμπληρωσω αλλα κρατηθηκα)
ηρθε ο γερος να με τρολαρει?? οχι! αρα ειναι χαζος... και οδηγει ακομα...
headbanger
24/08/2016, 14:50
σας βλέπω όλους ακράνωτους σε αυτή τη χώρα.
ρε ήμαρτον ρε
amyroukai
24/08/2016, 15:05
Σας είδα να χρεώνετε 8 ευρώ το "δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα" στο πουθενά στον χωματόδρομο. Αντε και στο διάολο κύριοι...
Σας είδα στα πέριξ του νομού Λακωνίας. Πολλά gs φορτωμένα με ιταλικές και γαλλικές πινακίδες, από το 1000pd έως και το 1200lc, κάμποσους Ιταλούς με αφρικα 750.
σας ειδα δυο μικρα παιχνιδιαρικα κατεμακια στο παραδρομο, ουτε που προλαβα να σας χαιρετισω :wave2:
Thodoris_vara
24/08/2016, 17:46
Σας είδα Καρπενήσι, προς Προυσό, στο βενζινάδικο.
Όλοι φουλ προβλεπέ, χωμάτινοι και λερωμένοι για φωτογραφία.!!!
3 ΚΤΜ, 1 800GS, 1 Tenere; και μάλλον 1 ΧΤ, αν είδα και καλά..
Μετά σας πέτυχα και στον δρόμο.
Σας καμάρωσα και σας ζήλεψα.!!!
Πάντα τέτοια.!!
Εγώ δυστυχώς με το αυτοκίνητο... :mad:
Nik0s_Dk
25/08/2016, 08:26
Σε είδα πουρνο πουρνο να εντάσεις τον γιο σου στο κίνημα vivere perikoloso.. σπριντακι κάθετα στη Συγγρου ανάβαση παρεουλα διάζωμα και προφανώς δεύτερο σπριντακι για απέναντι. Καλα έκανες. Γιατί να περασεις από την υπόγεια που ήταν ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ... κανας τυχαίος είσαι?
karellen
25/08/2016, 11:31
Σε είδα φορτηγό ΔΧ να έχεις κλείσει το δρόμο για να ξεφορτώσεις 2-3 δέματα,ανθρώπινο και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε από αυτούς που περίμεναν στην ουρά.Αλλά εσύ παγκόσμιε με το σκούτερ και το κινητό στο αυτί γιατί έκλεισες τη δίοδο αριστερά που είχε αφήσει ο χριστιανός να περνάνε τα μηχανάκια??
Ωραίος ο παπόβιος μπροστά μου,σχεδόν σε εμβόλισε και τον κοιτούσες σα χάνος!
μαύρο χαγιαμπούζα κ κράνος xr1000 diabolicIII το απόγευμα στην ΕΟ Κορίνθου-Αθηνών.
ξέρεις εσύ...:beer:
αρχηκα σε ακουσα παλικαρακο μου με το ER-6 με το εξατμησονι σου να κανεις μπολικη φασαρια αλλα δεν ειναι πρωτη φορα που σε βλεπω και σε εχω παραδεχτει σαν οδηγο αρκετες φορες και με το κρανος το μπουφαν σου κομπλε!!
προχθες λοιπον σε ειδα ορεξατο και ημουν και εγω. στο πρωτο φαναρι ανοιξα να πιασεις το νοημα και μια χαρα καταλαβες , μετα ομως πεσαμε σε κινηση και αραξαμε.. αλλα στο φαναρι ανεβασμα για βουτα σε αφησα να βγεις μπροστα και μετα σου εξηγησα αλλα cbr το κολπο. πιο πανο που κουβεντιασαμε εισαι οντως ξηγημενο παλικαρι και μια χαρα παει το μηχανακι σου. αλλα πολυ φασαρια ρε αγορι η εξατμηση στο 2κυλινδρο και τοσο κοντη αποσταση για να βγει χαμηλα.. πως το αντεχεις?
καλους δρομους και θα τα ξανα πουμε!
amyroukai
26/08/2016, 17:34
Σας είδα... Γυρίσατε ανανεωμένοι, φρακάρετε πάλι τους δρόμους και κάνετε ακόμα χειρότερες μαλακίες... Ή σας ξεσυνήθισα; Ζάχο Χατζηφωτίου, δικό σου...
Σε είδα με το ποδήλατο αραγμένο στην ΛΕΑ στον ανήφορο μεταξύ Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου και... τι ήταν παλικάρι μου που κοιτούσες στην οθόνη; Πόκεμον; Έβγαζες σέλφι να δείξεις στους άλλους ηλίθιους πόσο μάγκας είσαι που έβαλες το ποδήλατο εθνική; Φωτάκια κρανάκια κλπ εννοείται LOL&OMG και ελπίζω να βγήκες αρτιμελής...
Nik0s_Dk
28/08/2016, 02:06
Σε είδα να παραγγελνεις σαντουιτσακι σπέσιαλ, τυρί διπλο, μπέικον πατάτες γαλοπούλα ζαμπόν τυροσαλάτα με επισήμανσή να είναι μπολικη και τυροκροκετες. Νταξει λέω μερακλής ο τύπος.. αλλά ρε φίλε συνοδεία μιλκο??? Είναι δυνατόν????? Μιλκο??? Καλη τύχη!!! :sick: :sick: :priest:
KostRider
28/08/2016, 05:31
Σε είδα πιτσιρικά, να πετάγεσαι σε διασταύρωση, οκ ήταν τυφλό σημείο, πέρασε το κουτί, αλλά δεν όφειλες να ελέγξεις εάν έρχεται κι άλλο όχημα; abs on και παρατεταμένη κόρνα (είχα πατημένο το συμπλέκτη αλλιώς θα σου έκανα και χειρονομία).. Τουλάχιστον κατάλαβες τη μακακία σου!
Σε ειδα τροχονομε μετα απο αριστερη στροφή να μου κανεις σημα να σταματήσω, αλλά με τα χιλιομετρα που ειχα και χωρίς πινακίδες σίγουρα δεν γλύτωνα το αυτόφορο , γι΄αυτό σε χαιρέτησα και την εκανα με ελαφρια πηδηματάκια, δεν την μπορώ την στενή!
Δεν ειμαστε τωρα για τέτοια! Εδώ δεν εχουμε μαντήλι για να κλάψουμε! Ασε που εχουμε και ενα ΕΝΦΙΑ να πληρώσουμε
Θα τα ξαναπουμε οταν θα είμαστε καλύτερα...μη μου κρατάς μούτρα ! Υγεία να χουμε
Σε είδα να παιρνεις με το φορτηγάκι ευθεία την στροφη μέσα στις καλαμιες.
Σταμάτησα να δω αν είσαι καλά και σε βλέπω να βγαίνεις και να συνεχίζεις τον δρόμο σου με το κινητό στο χέρι .......
Καμία ελπίδα. ......
amyroukai
28/08/2016, 15:12
Σε είδα με το adv στο φανάρι να παλεύεις να πατήσεις με τις μύτες των παπουτσιών, τελικά μόνο το ένα πόδι ακούμπησε κάτω. Ο κλασσικός τύπος με τα λευκά ακουστικά.
Σε είδα και εσένα με το adv τριβαλιτσο και με έξτρα τσαντακια μουρατεκ στα κάγκελα, πουπουλένιο αμανικο και λευκά ακουστικά, να ερχεσαι με τον φίλο σου με το xt για φαγητό στο αιγαλεω... Make life a dinner. Και πινακίδα γαμαουα, 333 half beast κιετς... Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί το μπουφάν είχε πίσω αμερικανική σημαία και έγραφε london κάτι...
AUFGEBRACHT
28/08/2016, 17:15
Οι Adv καταστάσεις δεν είναι τελικά προνόμιο ελικοφόρων μαστόδοντων... Σε είδα το πρωί με το Transalp 650 και την μισή touratech φορτωμένη επάνω. Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ήταν τα 4 ( !!! ) αναμμένα προβολάκια με τον ήλιο ντάλα. Ακόμα γελάω ρε φίλε...
spyrakos35
29/08/2016, 08:20
Σε ειδα σαντοου και επελεξα να μην παιξω το παιχνιδι σου και σε παρακολουθουσα.....
Παιζεις με την τουμπα να το ξερεις.....
Σε ειδα βρε μπετοβλακα που να μη σε εβλεπα στον Αγ Διονύση στον Πειραια Υamaha R1 09 ασπρο πλησιάζοντας λεω ας παω να ακουσω τον crossplane που μ ασεσει και ο θεοι βλεπω κυρια στη θεση του συνεπιβατη μπετοβλακα οδηγο και παιδακι γυρω στα 3-4 ενδιαμεσα τους σαντουιτς απ αυτα τα πατημενα απ τα εβερεστ:uplate:
Πραγματικα δεν ειπα τπτ...καμια ελπιδα κριμα το παιδακι με τα φυτα που εχει για γονεις!!:yuck:
Σε είδα στην Γούναρη στον Πειραιά με το παπί σου, κρανάκι τζετ εσύ και η κυρία σου αλλά το κοριτσάκι μπροστά σου να κρατιέται στο τιμόνι χωρίς τίποτα, και να σφάζεις και το κόκκινο.
Κι όταν σου είπα "ντροπή σου" με κοίταζες σαν χάνος, δυσκολεύτηκες να καταλάβεις γιατί στο είπα.....
karellen
29/08/2016, 10:28
Σε είδα ωραίο μπουρίνι να έρχεσαι αναπάντεχο,κανά 6άρι μποφώρ,στη θάλασσα στην Καλαμάτα και ο νταραβεριτζής δίπλα με τα ενοικιαζόμενα σκάφη να μην έχει ούτε ένα surf! :(
Σε είδα το πρωί που πήγαινα για δουλειά,
http://im.ezgif.com/tmp/ezgif-3517623098.gif
το STOP το έσφαξες μιλώντας στο κινητό
amyroukai
29/08/2016, 12:34
Σε είδα φίλε οδηγέ άμεση δράση με το οκτάβια να έχεις πιάσει ψιλή κουβέντα στο κινητό εν κινήσει, μετά διπλοπάρκαρες για λίγο να τα πεις πιο άνετα, μετά ξεκίνησες πάλι με το κινητό σκουλαρίκι, χαλαρός οπότε δεν ήταν υπηρεσιακό το ζήτημα. Δίπλα στην τροχαία Κηφισιάς κιόλας... Ωραίο παράδειγμα...
Σας είδα μαμάδες να την πέφτετε στο πιπινάκι σερβιτόρο με το απρίλια "πως μας βλέπεις σήμερα; χαλαρές χωρίς καρότσια" ξεκίνησε η κουβέντα. Αυτά είναι :lol:
RizlaPlusPlus
29/08/2016, 14:03
Σε ειδα καμαρωτο καμαρωτο και φρεσκοξυρισμενο και με πληρη απουσια κρανους, Κατεχακη και Κηφισιας, να καμαρωνεις σαν παραφουσκωμενο παγωνι πανω στη βεστρωμαρα σου.
Και να λες στο διπλανο παπι, "πρεπει να καταλαβεις πως δουλευει η Ασφαλεια".
Σωραιος. Τωρα ξερω κι εγω πως δουλευει η Ασφαλεια. Και με τι πινακιδες κιολας.
Και επειδη τα @@ οι συναδελφοι σου με φλομωσαν στο δακρυγονο το Σαββατο, και παραλιγο να φαω τα μουτρα μου, τωρα ξερουν και κατι καλοπαιδα που γνωριζω την πινακιδα σου.
Ετσι, αψυχολογητα. Για το ροκ.
sapphire
29/08/2016, 20:01
Σε είδα να πηγαίνεις να εμβολίσεις έτσι στο ξαφνικό .. ακουλουθούσα το αυτοκίνητο μπροστά μου και ξαφνικά έρχεσαι και περνάς ξυστά μου για να κολλήσεις στο αυτοκίνητο μπροστά , σου σήκωσα το χέρι και σου φώναξα τι κάνεις και ανταπέδωσες με κωλοδάχτυλο .. κρίμα που δεν ήμουν εκεί να δω την φάτσα σου όταν μάζευες ότι απέμεινε από τον καθρεφτή σου . :lol:
σε ειδα να περνας απο κεντρικο δρομο πολης με 100+χλμ με το turbo supermini σου σαββατο βραδυ γεματο απο κοσμο.
σε ειδα να κανεις σουζα ακρανωτος μπροστα απο πιατσα καφετεριων.
αν εγω κυκλοφορω με μια απασφαλισμενοι χειροβομβιδα πανω μου, θα με πανε μεσα για τρομοκρατια, αλλα τυποι σαν τους αποπανω κυκλοφορουνε ελευθεροι χωρις προβλημα...
Σε είδα Milano Adriaticο από την autostrada και μάλλον θα μείνω ως τις 9/09 να δω και τον αγώνα.....σε είδα τοσκανη....θέλω να μείνω για πάντα εδώ.......
Εδιτ: Misano Adriatico(καταραμένος κορρέκτορας του κινητού...θένξ σπύρο)
Nik0s_Dk
30/08/2016, 11:19
Σας ειδα πιο τρελαμένους από ποτέ στο δρόμο.. Γυρίσατε απο τις αδειούμπες σας και ξεσπάτε στο τιμόνι.. Και ακόμα δεν βγήκε ο Αυγουστος.. :a017::a017::a52::a015::a016::a015:
Σε είδα σκουτεράκια να κράζεις γυναίκα οδηγό που παραβίασε προτεραιότητα στο κόμβο
και μετά από 500 μέτρα έσφαξες καραμπινάτο κόκκινο. :rolleyes:
Σε ειδα αδερφο hornetακι στο φαναρι της λενορμαν για κηφισο χτες το βραδυ και τα ειπαμε λιγο.. :beer:
Σας βλεπω καθε μερα ακρανωτους παπιο-σκουτεραδες με το κινητο στο ενα χερι να σας πηγαινει βολτα το μηχανακι σε δικης του εμπνευσης ζιγκ ζαγκ, σα μικρο παιδι που μαθαινει ποδηλατο... Ελπιζω μονο τα κινητα σας να εχουν καλες καμερες για να βγει πετυχημενη η κολονοσκοπηση.... :mad:
DoctoR_k6
31/08/2016, 11:08
Σε ειδα κ σε βλεπω καθημερινα να παλευεις στον κομβο της Κατεχακη με Μεσογειων να ελεγξεις την κινηση...απο τους λιγους τροχονομους με @@δια.
Γουσταρω που πολλοι -ενω υπαρχει παρουσια τροχαιας- κανουν την μαλακια τους επειδη πιστευουν πως δεν θα πολυασχοληθει κανεις μαζι τους(συμβαινει αρκετα με αλλους τροχαιους)συνεχιζουν...αλλα εσυ τους ριχνεις κ ενα ξεχεσμα αλλα φωναζεις κ συναδελφους να τους ραψουν κανονικα!! :a10:
Σε ειδα(κ σε βλεπω συχνα) με το S1000R κ προσπαθω να καταλαβω το λογο που πας ετσι(αργα).
Εχεις ενα Arai Isle Of Man edition κ αν δεν κανω λαθος πριν το BMW ειχες ενα CBR1000RR που παλι οταν σε εβλεπα πηγαινες λες κ ειχε λαδια κατω...
Ευχομαι να μην ταλαιπωρειται κ το S1000(οπως το HONDA) με το να κανει το παπι με ανωτατη ταχυτητα τα 60χλμ...:cry:
amyroukai
31/08/2016, 15:25
Σε είδα Μικέ, το περιποιήθηκες μιά χαρά το κουτί, να 'σαι καλά αγόρι :)
Σε είδα Πάνο_ζιπ και επειδή είχα να σε δώ ούτε θυμάμαι από πότε σάστισα λίγο. Γείτονας πλέον ε; Με το καλό! :)
προσθήκη:
Σε είδα. Με το καπονόρντ. Να κάνεις ότι ανοίγεις. ΟΚ, πες είσαι λίγο χαζός και έχεις πιεί το coolaid και καλά μοτέρ rsv mille κιέτς κιαλλιώς. Lipton ice tea.
Σε ειδα να εχεις τα παιδια 3καβαλο με εσενα οδηγο και αυτα απο πισω στο TRANSALP 650 στον Δεληολανη στον παραδρομο της Κηφησιας.
ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑ!!!
Μπηκα μπροστα σου και δεν σε αφησα να φυγεις.
Δηλωσα ιδιοτητα και πηγες οταν πηγες να τσαμπουκαλευτεις....χεστηκες ΠαΤερας.
Σου ειπα οτι ετσι και φυγεις πας αυτοφωρο στο ορκιζομαι.
Περναγε ΔΙ.ΑΣ...καλα ξεμπερδεματα.
Ευχαριστω Κοι Συναδελφοι.
Ελεος με τα γαιδουρια που κυκλοφορουν!
argy_kap
01/09/2016, 08:10
Σε είδα με το ΚΤΜ πρωι πρωι, φορούσες τα τεράστια ακουστικά τύπου beats και απο πίσω το παιδάκι σου φορούσε το καπέλο του ανάποδα....ΜΠΡΑΒΟ μαλάκα.... πρώτη μούρη είσαι.... στατικά να έπεφτε το παιδί απο το τέρας θα είσασταν για κλάματα....αι στα διάλα!
Ρε κάφρε. Βραδιατικα κόφτη το χαγιαμπουσα και άρχισαν οι συναγερμοι να βαράνε.Αφου βαρεσαν οι συναγερμοι, άρχισαν και οι σκύλοι να γαυγίζουν. Πόσο παπαρας είσαι πόσο.
Σε ειδα στη Κασο Fz1 μπλε ηλεκτικ και εισουν θεαρα, γυαλισμενη και φρεσκοπλυμενη του κουτιου! Τετοια μηχανακια δεν ειναι για Κασο ομως ρε φιλε..... εδω κανα ΧΤ και πολυ ειναι...
Σε είδα, με το Corsa, στη Shell της Συγγρού, να ξεκινάς παρέα με την αντλία και να σε προλαβαίνει ο βενζινάς λίγο πριν βγεις από το βενζινάδικο και ξηλώσεις τα πάντα. Νόμιζα ότι τέτοια βλέπεις μόνο σε ταινίες, αλλά όχι...
Billymuse
01/09/2016, 13:42
Σας είδα ζευγάρι Κινέζων-Ιαπωνων δεν είμαι σίγουρος.. :P
Να είσατε στο Φανάρι της Λιοσίων με Ηπείρου και να έχει γονατίσει η Κοπέλα και να τραβάει φώτο το φανάρι με DSLR camera .....:lol:
nikoloulop
01/09/2016, 18:33
Σε είδα με το πορτοκαλί βεστρομ και κράνος HJC δικαβαλος στις 7 στην πατρων κλαους.
Akis_trevor εσυ ησουν?
akis_trevor
01/09/2016, 18:45
Σε είδα με το πορτοκαλί βεστρομ και κράνος HJC δικαβαλος στις 7 στην πατρων κλαους.
Akis_trevor εσυ ησουν?
Ουι!!!καλά το πάμε εμείς!άντε ή επόμενη για μπυρινγκ!!!:beer:
nassosxlvbros
01/09/2016, 19:42
Σε είδα κατά τις 17:00 στην Ηλιουπόλεως πριν τη γυμναστική Ακαδημία ΚαΤεΜάκια με το LC4 ψευτόμαγκα με το μπουφανάκι το προβλεπέ και τη....βερμούδα! :lol: :moutza: Να συνεχίζεις να μαλακίζεσαι στις σφήνες και να φρενιάζεις όταν σε άδειαζε ο παπόβιος με το 1/6 της ισχύος....:lol: και ξανά χωνόσουν για να ξαναβγεις μπροστά του αλλάζοντας 2-3 λωρίδες,και πάλι πίσω έμενες.......Αφού δε το έχεις ρε μπαγλαμά τι το παλεύεις; Γελάγαν και οι κουτάκηδες μαζί σου!
Στην τελευταία σου σφήνα από τη τύφλα σου παραλίγο να ξάπλωνες και να ξάπλωνες κι αυτόν,αλλά ήσουν πολύ τυχερός που ο τύπος το είχε και απλά ακουμπήσατε.... (που θα πέφτατε απλά ο τύπος σε είχε ψυλλιαστεί το πόσο τρόμπας ήσουν και έπαιζε μαζί σου....)Και όταν σου έγνεψε "τι κάνεις" ζήταγες και τα ρέστα....Καλά,μα τη μπαναγία αν πέφτατε θα σταμάταγα και ακόμα θα σε βάραγα παλιομαλάκα....:boxing:
amyroukai
01/09/2016, 23:46
Σε είδα. Να με "μετράς" στο φανάρι. Να κάνεις το κοκκόρι γιατί μέτρησες λάθος και γιατί είσαι και κουφός, το 600S2 ακούγεται σαν πορδή παιγμένη στο repeat από φτηνό κινέζικο ηχείο, το δικό μου έχει υπόσταση όπως και να το κάνουμε, έπρεπε να ψυλλιαστείς... Σε είδα να κάνεις μερικές αδέξιες σφήνες και να προσπαθείς να ανοίξεις μόλις βγήκες ΕΟ. Κατάλαβες τώρα ότι οι κίτρινες λωρίδες, τα αυτοκολλητάκια, το κέρωμα και το γυάλισμα δεν σου δίνουν άλογα; Επίσης πες στον φιλενάδο σου με το S1000SX πως αφ' ενός είναι ηλίθιο να παρατάς την παρέα σου στο φανάρι και επικίνδυνο να το σφάζεις κοιτώντας αλλού γι' αλλού, αφ' ετέρου είναι ηλίθιο να σέρνεσαι με 50 στην ΛΕΑ περιμένοντας τον φίλο σου να τελειώσει το τσάι του.
Red Rider
02/09/2016, 00:21
Σε είδα σήμερα με το κόκκινο Stelvio στην Νεάπολη,καλούς δρομους:beer:
Σε είδα σήμερα εσένα με το ΜΤ στην Βασ. Κων/νου. Κρανάκι οκ, αλλά με φούστα και πεδιλάκι, μην πας οριακά....
Το 954 :bawl:
arisrodolivos
02/09/2016, 17:46
Σας ειδα στην Καβαλα σημερα πρωι με το xr 250 φορτωμενο να πηγαινετε προς
λιμανι.Προφανως ξενοι θα ησασταν γιατι εδω εμεις εχουμε μεγαλες μηχανες:D
Σας γουσταρα καλους δρομους
karellen
02/09/2016, 20:52
Σε είδα κάγκουρα να περνάς με το αυτοκίνητο και τα ηχεία να είναι στη διαπασών.Τα τζάμια τρίζανε και από το σαξόραλο ακουγόταν το thunderstruck.
Χαλάλι σου!
Σε ειδα ρε λεβεντη στον περιφεριακο στο υψος της γνωστης καφετεριας,να προσπαθεις να γυρισεις το Ζ και να εχεις κλεισει τον μισο δρομο........
Εχε χαρη που δεν περνουσε καμια "αγελαδα" απο τα τσιμεντα να σε περασει απο πανω και με τις 18 ροδες...
sapphire
03/09/2016, 01:54
Σε είδα στην πλατεία πλατάνου στην Κηφισιά που σου έκανε νοήμα ο μηχανόβιος της τροχαίας να σταματήσεις δεξιά όταν ανάψει το φανάρι , είχες το κράνος κρεμασμένο στο καθρέφτη .. :rolleyes:
Σας είδα 3 πάνω σε μπανιέρα τεράστιων διαστάσεων, ένας ενήλικας δύο έφηβοι και οι 3 με κράνος.
AUFGEBRACHT
03/09/2016, 10:00
Σε είδα με το παπί να μιλάς στο κινητό και ταυτόχρονα να σφάζεις το κόκκινο φανάρι...
Σε ειδα gior_gos και χαρηκα που τα ειπαμε!!
macdeath_s
03/09/2016, 16:20
Σε είδα και έτριβα τα ματάκια μου. Πρωτοφανή πράγματα για ΚΤΜ :bawl:
365222
365221
......και ξαφνικά! 4 το πρωϊ σε ειδα ρε μπαγασάκο πιτσιρικά, full aprovlepe να περνάς με χίλια, χωρίς εξάτμιση, σε μια ροδα , να σπάς τζαμια απο τον θόρυβο και να μοιράζεις εγκεφαλικά!
Πολύ το χάρηκα ρε ! μου θύμησες τα νιάτα μου! ..και στο φινάλε φινάλε οι προβλέψιμοι εκαναν τον κόσμο σκατα!
Eversman
04/09/2016, 20:45
Σε είδα απο ψηλά μπάρμπα με το 307, σε κατηφορική, στενή φουρκέτα, να ανεβαίνεις με χίλια. Σταμάτησα καμία δεκαριά μέτρα πρίν τη στροφή προβλέποντας την μ@λακια σου για να δικαιωθω δευτερόλεπτα αργότερα, αφού μπηκες στο δικό μου ρεύμα με φόρα.
Ξαφνιάστηκες και γουρλωσες τα μάτια από την τρομάρα. Εγώ να δεις, πόσο τρομαξα στην ιδέα πως, αν δεν είχα σταματήσει, θα με είχες μάζεψει. Τουλάχιστον σταμάτησες και εσύ και ζητησες συγγνώμη....
amyroukai
04/09/2016, 23:16
Σας είδα από τις 9μμ στημένους στα σκαλιά γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίου για να πάρετε εγγραφή με προνομιακή τιμή, στις 12μμ. Τρεις ώρες στα σκαλιά, όρθιοι. Αγόγγυστα. Οι ίδιοι που έτσι και περιμένετε πέντε λεπτά σε ουρά δημοσίου κοντεύετε να σπάσετε το κτίριο και ουρλιάζετε για την ανυπαρξία του κράτους. Εύγε...
Σε ειδα να κατεβαινεις με 40χλμ/ω καμαρωτός με το μαυρο πολο σου πανω στην XJR σου την εθνικη
αδιαφορώντας για την τεραστια ουρα ανθρωπων που ειχαν πραγματι δουλεια το πρωι -οχι βολτα για καφε στην παραλια- και επηζαν πισω σου...
και εσενα σκουτερά αυτοκινητά (φαινεται ο ανθρωπος που δεν ξερει να καβαλησει) που ενω ακουγες το 12αρι να ειναι τροχο με τροχο για τοση ωρα,... δεν παραμέρισες εκατοστό....εσυ τουλαχιστον πηγαινες με 45 χλμ/ω :rolleyes:
Δεν μπορω να καταλαβω τον τοσο πολύ κομπλεξισμο που καβαλάνε, ολο και περισσότεροι…
Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα δλδ ο «άλλος» να είναι λιγο καλύτερος, λιγο γρηγοροτερος, λιγο πιο αξιος;
…..ΚΑΜΙΑ….;;;;;
μα ΚΑΜΙΑ….;;;;;;
ολους μα ολους ο Τζακ Νορρις σας πηδ## την μανουλα και βγήκατε;
Δεν υπαρχει ελπιδα.... οι κατοικοι της μπανανιας ειναι αξιοι της μοιρας και των επιλογων τους.
amyroukai
05/09/2016, 10:09
Σε είδα πράσινο dr big στην λούτσα. Pas mal...
Σας είδα στο ρεύμα για αθήνα σταματημένο από γέφυρα μεταμόρφωσης. Καλά κουραγια...
Σε είδα favorit ,αλλά μετά σε έχασα......
Τόση ομίχλη από λάδι δεν έχω ξαναδεί.
Πραγματικά όλοι νόμιζαν ότι άρπαξε φωτιά το χρεπι σου.
Ευτυχώς για όλους σε είδε και το περιπολικό και σε σταμάτησε.
KostRider
05/09/2016, 14:17
Σας είδα στα φανάρια της Ξηριωτισσας στη Λαμία, μπεμβεδακιδες με γερμανικές πινακίδες, μόλις άναψε το φανάρι, έστριψα δεξιά κι εσείς ευθεία, σας χαιρετισα, αλλά καμία ανταπόκριση από εσάς, δεν πειράζει, καλούς δρόμους να έχετε και ήταν μια ακόμη απόδειξη ότι οι μπεμβεδακιδες, ανεξαρτήτως χώρας έχετε το ίδιο κόμπλεξ...