View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
anavatis19
18/06/2016, 14:29
σε ειδα με το χαγιαμπουσα να εχεις ερθει διπλα μου να με κοζαρεις και να μου λες ωραιο το καινουργιο βερσυς!!
σε ειδα φορτηγό συρόμενο να βγαίνεις απο την παλαστηγα με τα βερίκοκα σιγά σιγά και σταμάτησα για να βγεις πάτησες τενόρο και έφυγες.
και στης πόρτες πίσω να γράφεις Αριδαία εξπρές.
και λεω...α ρε μηστο τα καλύτερα βερίκοκα θα φας πάλι!
καλό ταξίδι να εχεις φίλε νταλικέρης.:beer:
Σε είδα XSR700.....
"Περίεργο " μηχανάκι. .....
Σε ειδα tiger 1050 κομματια στην ακρη του δρομου σαββατο βραδυ στην σαρωνιδα. Ελπιζω ο οδηγος να την εβγαλε καθαρη....
Σε ειδα κεφαλάκι ανηλίκου να ξεπρόβαλεις απο την ηλιοροφή του ΒΜW Χ5 που εχει ο μπαμπάς σου,ο οποίος σε πήγαινε μάλλον για μπάνιο.
Δεν φταις εσύ λεβεντακο μου. Ο μπαμπάς σε γράφει και δεν το εχει πάρει χαμπαρι.
Αντί για "όπλα" να προφυλάξεις τον εαυτό σου στο μέλλον,σου μαθαίνει πως να εκτεθείς περισσότερο σε κινδύνους.
Κρίμα..
Σε ειδα tiger 1050 κομματια στην ακρη του δρομου σαββατο βραδυ στην σαρωνιδα. Ελπιζω ο οδηγος να την εβγαλε καθαρη....
Λαγονησι θες να πεις μαλλον το μαθα. Δεν εμαθα λεπτομεριες.
Σας ειδα σημερα το πρωι απο τις 9 ειχατε κατακλησει τη παραλιακη μεχρι το Σουνιο.... Τζαμπα βενζινες εκαψα και ειχα και ορεξη... Τι ωρα να βγω δλδ 6 το πρωι με το χαραμα? :a29:
Σε ειδα και σενα παππου με το μιτσουμπισι το αγροτικο το τερας να σφαζεις κοκκινο στην Αναβυσσο και να περνας καθετα ολη τη παραλιακη....... Ευτυχως δεν ετρεχα και ευτυχως ειμουν ψυχραιμος και εφαγες μονο μια πενταδακτυλη.
Dimchios! χτες Κινέτα μήπως;;;
Σε ειδα με το σκουτερ, να φορας μπουφαν, κρανος και απο κατω βερμουδιτσα και σαγιοναρα διχαλο...:lol::lol:
εγω τον ειδα με ΚΤΜ 990 κρανος jet αγνωστου μαρκας, μπουφαν dainese, γαντι σπορ και κατω βερμουδα και διχαλο..
amyroukai
20/06/2016, 09:26
50άρης, με καπελάκι ιντιάνα τζόουνς, υφάκι καρδιναλίου, τζετάκι πιασμένο στις αποσκευές, ντύσιμο τρου αντβ..... φλωρέ και σφάχτης ερυθρών σηματοδοτών, όταν άφηνα το μηχανάκι του Πέτρου στο λιμάνι. Φιλαράκι το 990 αν μείνει ακίνητο αναφλέγεται (μάλλον για αυτό σου έσβ... το έσβησες δηλαδή γιατί είσαι πολύ τυπάκι) και δεν μπορούσες να περιμένεις μισό λεπτό...;
SHOOTER045
20/06/2016, 10:09
Σας βλέπω απο το πρωι να φεύγετε σιγά σιγά απο την πανελλήνια.
Καλούς δρόμους
Stefanos73
20/06/2016, 12:32
Σε είδα εσένα με το Smart να κατηφορίζεις το δρόμο από το Σπήλι για το Ρέθυμνο, εχθές το βράδυ, και να κάνεις επικίνδυνες προσπεράσεις σε στροφές χωρίς ορατότητα. Καλά, τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς και δεν τον σέβεσαι...εμείς τι φταίμε όμως;
Christos ktm R
20/06/2016, 17:17
Σας είδα (ενώ ήμουν μέσα στην θάλασσα ) να περνάτε 2 KTM adventure στην ε.ο πρεβεζας Ηγουμενίτσας.κ τα 2 πορτοκαλί.καλους δρόμους!
Σε ειδα με το varadero να εχεις καλυψει την πινακιδα με λευκο χαρτι το οποιο ειχες γραψει "ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ".
Ωραιος
:beer:
congate7
20/06/2016, 18:03
Σε είδα να έρχεσαι δίπλα μου στο φανάρι και να παίζεις το τραγούδι (https://youtu.be/Y_xDDfsJGsM) που έλεγα από μέσα μου σχεδόν σε όλη τη διαδρομή.
Σου είπα τσίμπα το λίγο και εννοείται το τσίμπησες αφού είναι κομματάρα. :beer:
σας ειδα με τα bmw k1600 με ελβετικες πινακιδες και πανακριβο εξοπλισμο στο φαναρι διπλα μου να με καλημεριζετε σε απταιστα ελληνικα potana ksenitia...
thePrince
20/06/2016, 21:11
Σε είδα καθιστό στη μπαριέρα στην αριστερή μεριά της Λ. Κηφισού, να σε προσέχει όργανο της ομάδας Ζήτα, λίγο μετά τα Σεπόλια ανεβαίνοντας. Πρόλαβα να δω μαύρο «βελτιωμένο» TDM, νομίζω είδα και κράνος, ελπίζω να το φορούσες. Στην απέναντι μεριά είδα ΙΧ χτυπημένο πίσω αριστερά, μπορώ να μαντέψω πως πήγαινες τάπα αλλά δεν κρατάει ο δρόμος εκεί, είναι λιωμένος, και έσκασες πάνω του. Δεν αποκλείεται βέβαια να σου έκλεισε το δρόμο αλλά μετά από τόσους μήνες που ανεβοκατεβαίνω την Κηφισού, δε νομίζω πως πέφτω έξω. Ελπίζω και εύχομαι να γλύτωσες τα χειρότερα αυτή τη φορά.
Σε ειδα 19χρονε να κυκλοφορεις ακρανωτος κλπ,κλπ με το "πιστολι" των 140+ ιππων που σου πηρε η μαμα.
"Μαμα του το εδωσες οπλισμενο και η κανη του σημαδευει εκεινον καθως και τους αλλους γυρω του.
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;" :a21:
sapphire
20/06/2016, 23:09
Σε είδα να μου κολλάς με το celica ενώ πήγαινα χαλαρός και να γουστάρεις προσπέραση, σε άφησα για να περάσεις για να δω αν το κατέχεις στα στροφιλικία ... γνώριμο το θέαμα σε άφησα να παίξεις μια δύο στροφές να νιώσεις γρήγορος και μετά σε κέρασα τσαγάκι στο φτερό που λένε και στο χωριό μου :a01:
Σε ειδα στην Στροβολου (Κληματαρια) με την 323, μου εσκασες κοφτες στο φαναρι.
Οταν ανοιξα το κρανος και σε ρωτησα "Αληθεια τωρα;" μου ειπες οτι απλα θελεις να κανω μια σουζιτσα...
Το εκανα ρε φιλε, γιατι απλα ημουν στο καφρομουντ εκεινη τη στιγμη.
Και η Χοντρη δεν παυει να με εκπλησσει.... Πρεπει να παω Αχνα αμεσα....
Και να σταματησω να μπλεκω με ανωμαλες. Ειμαι επιρρεπης ομως.
Σας ειδα στην εθνικη αθηνων-κορινθου να πηγαινετε για μπανιο ακρανωτοι με σαγιοναρα και μαγιο
Σας ειδα μα...κες στο γυρισμο απο τη παλια να προσπαθειτε να βγαλετε selfie και να μπαινει ολο το αμαξι στο αντιθετο ρευμα
Σε ειδα αγορινα της ομαδας ζητα να σαι με το αμαξι και να σφαζεις το κοκκινο...εμεις οι υπολοιποι ειμαστε βλακες
Τετοιες μερες ειναι κινδυνος θανατος εκει εξω!!
Σε είδα με την παλιά, χακί μπέμπα και το σκύλο στο sidecar (!) και σας χάρηκα :beer:
σε ειδα ζευγαρακι να πηγαινεις για μπανιο
με 40 βαθμους
3 το μεσημερι
ανεβα κατεβα την πεντελη
με μικρο σκουτερ
σορτσακι φανελακι σαγιοναρα
τελικα υπαρχει πολυς kinky κοσμος:cry:
amyroukai
21/06/2016, 07:11
Σας είδα κωλοπαιδα να έχετε βγάλει το σκύλο βόλτα, σέρνοντας τον με το σκούτερ. Φυσικά κάποια στιγμή δυσανασχετησε, πάλεψε, λύθηκε από το κολλάρο που ήταν χαλαρό και τρεχατε να τον μαζεψετε. Αφού δεν είστε για ζώα, τι τα παίρνετε;
Eversman
21/06/2016, 07:43
Σε είδα πετρίτη, επιβλητικό, αγέρωχο και τεράστιο, να αιωρείσαι από πάνω μου και να με επιβλέπεις για κανά τρίλεπτο. Γεμάτα ευχάριστες -και δροσερές- εκπλήξεις τα βουνά μας :)
σε ειδα ζευγαρακι να πηγαινεις για μπανιο
με 40 βαθμους
3 το μεσημερι
ανεβα κατεβα την πεντελη
με μικρο σκουτερ
σορτσακι φανελακι σαγιοναρα
τελικα υπαρχει πολυς kinky κοσμος:cry:
Τους ειδα και γω... δεκαδες προς τα νοτια προχτες να τους καιει ο ηλιος.... Τι λογικη ειναι αυτη να κλειδωνουν μεσα τη μηχανη το χειμωνα και να την βγαζουν με τους 40 βαθμους?
RizlaPlusPlus
21/06/2016, 10:42
Σε συναντησα δικαβαλο μπορντω ΤDM Κυριακη στη 1.30 το βραδυ να κατεβαινεις την Κορινθου Αθηνων, ενω εμπαινα απο την Τριπολης Κορινθου.
ΟΚ, νομιζες οτι ετρεχες, δικαιωμα σου. Αλλα στα 160 ρε κολασμενα γρηγορε μοτοσυκλετιστη, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη μπορεις να δεις καθρεφτη για να δεις τι γινεται στην αριστερη λωριδα. Ουτε γινεται να μη μπορεις να γυρισεις κεφαλι. Αρα και δε γινεται να κινδυνευω να πεσεις πανω μου, επειδη απλα δε με ειδες.
Και επειδη αυτα δεν ηταν αρκετα για να μου τη σπασεις στο ταξιδι, ειπες και να με παρεις στο κυνηγι. Γιατι εσυ 2καβαλος κι εγω 2βαλιτσος, το λογικο ηταν οτι ψαχνομουν για κοντρα. Και επειδη ΟΥΤΕ αυτο ηταν αρκετο, επρεπε να εχεις και εκεινο το γελοιο ξενον, που βαραγε οτιδηποτε εκτος απο την ασφαλτο.
Ο,τι επρεπε για να κανω δεξια και να κοψω στα 90. Ελπιζοντας να σπασεις το φραγμα του φωτος και να εξαφανιστεις απο το ματαιο τουτο κοσμο, που δε μπορει να ακολουθησει τις ταχυτητες σου.
Σας είδα κωλοπαιδα να έχετε βγάλει το σκύλο βόλτα, σέρνοντας τον με το σκούτερ. Φυσικά κάποια στιγμή δυσανασχετησε, πάλεψε, λύθηκε από το κολλάρο που ήταν χαλαρό και τρεχατε να τον μαζεψετε. Αφού δεν είστε για ζώα, τι τα παίρνετε;
Είδα κι εγώ πριν μέρες ζευγαράκι σε μικρό σκούτερ με τον οδηγό να κρατάει το λουρί. Στην άκρη του λουριού....Dogo Argentino. Όταν το σκυλί είπε να παίξει και να μυρίσει άλλο σκυλάκι που έκανε βόλτα στο πεζοδρόμιο, πήρε μαζί του σκούτερ και ζευγάρι. Σταμάτησαν και κατόπιν φύγανε με ζιγκ ζαγκ. Δεν είμαι σίγουρος αν ακολουθήσανε το δρόμο που ήθελε ο οδηγός. :lol:
Πραγματικά δεν ξέρω αν φτάσανε σπίτι όρθιοι.
Σε είδα με το στρώμα σου να ρολαρεις ααανετος και ωραίος.
Η σέλα σου ρε μάγκα που ήταν τυλιγμένη ολόκληρη με αλουμινοταινια, δεν σου καψαλισε τ'@ρχιδια;
:confused:
theofilos888
21/06/2016, 14:00
Σε ειδα freewind με αλλαγμενη μασκα. Και φαναρι. Απο gpz. Και στηριγμενη με ταινια. Γκρι. Η ζεστη εχει κανει ζημια...... :look:
KostRider
21/06/2016, 19:58
Σε είδα με το transalp 600, να σταματάς μαζί μου στο φανάρι και να με κοιτάς περίεργα που φορούσα κρανος και μπουφάν και γάντια με τόση ζέστη.. Το κράνος στον αγκώνα, αλλά τουλάχιστον φορούσε το μωρό σου.. Πιο κάτω σε είδα να μουντζώνεις τον μερσεντακια που προσπερνούσε, ενώ εσύ ήθελες να στρίψεις αριστερά, είχες δίκιο..
sapphire
21/06/2016, 23:05
Σε είδα να κάνεις διήθηση με θηρίο harley..υπολογισμός ακριβείας , στο χιλιοστό μιλάμε :eek: ωραίος !!
BoSS_Man*
22/06/2016, 06:05
Σε ειδα με την Harley με την πινακιδα να γραφει "ΜΗ ΘΟΡΥΒΕΙΤΕ" και ναι αυτη ηταν η πινακιδα κυκλοφοριας , η μηχανη να κανει τρομερο θορυβο :lol:
Δεν ξερω πρεπει να γελασω η να το παρω πιο σοβαρα :rolleyes:
Σας είδα και σήμερα εκνευριστικοί ανεγκέφαλοι (κατά κύριο λόγο) παπάκηδες
ξεκρανωτοι, δίχως καθρέπτες, να σέρνεστε στην αριστερή λωρίδα αδιαφορώντας για την ουρά 40+ μηχανών πίσω σας.
Σας είδα και σας, γκεουουλοτρεντουλα μουσάτε με το σκουτερακι και ψευτοσφικτη με το ον-οφφ, να μαζευτετε ολο το κομπλεξ της ελληνικης βλαχοκαγκουριας στραβωνοντας τις μουρες σας όταν ειδατε ότι υπαρχουν και αλλοι στο δρομο!!! Οι οποιοι κινούνται γρηγοροτερα!!!
(πως είναι δυνατον)
Ζεστη, κριση και μ@λ@κια εχουν μετατρεψει τους δρομους σε video game.
Η μια χαζομαρα μετα την άλλη, δεν ξερεις από πού να κρυφτεις….
Τελικα οι μοτοσικλετιστές-δικυκλιστες ειμαστε πολύ περισσότερο κομπλεξικοι από τους κουτακιδες….τουλαχιστον αυτοι λενε και κανενα συγνωμη στην μαλακια που θα κανουν….
Μοταιοι…..ΠΟΤΕ
Σε ειδα XTακια στο Κορωπι μπαμ μπουμ με τα μπουρια και σφηνες και ναουμε ledακια!!! Περιμενα να βγουμε Λαυριου.... Πατησες τερμα γκαζι και εσκυψες αεροδυναμικα.... Πατησα και γω........ :D
Ας ειμαστε λιγο λογικοι..... :lol: :bawl:
Σε ειδα ξεκρανωτο να σταματας απεναντι απο το γραφειο μου να παρεις κατι... Κοιταζες τη μηχανη μου καλα καλα... Εισαι της περιοχης οποτε μαλλον θα ξαναπαιξουμε. ή μηπως οχι? :a13:
Σε ειδα με το bmw1200gs να θες να περασεις και να μην χωραει το εργαλειο!
Παιρνετε μεγαλα μηχανακια και δεν χωρανε ρε γμτ!
Stefanos73
22/06/2016, 12:46
Σε είδα να διασχίζεις με το ποδήλατο χωρίς να ελέγξεις καθόλου! Όταν σου το επισήμανα μου απάντησες ότι "με άκουσες". Αν και δεν κατάλαβα τi ακριβώς εννοούσες, σε ευχαριστώ γιατί μου άνοιξες νέους ορίζοντες...επιτέλους, κάποιος βρήκε τον τρόπο να υποκαταστήσει την όραση με την ακοή!
KostRider
22/06/2016, 14:28
Σας είδα να περνάτε ομαδικά μια νταλίκα και ο τελευταίος, παρόλο που ερχόμουν, βγήκες να περάσεις.. Κορνα και μούντζες όλα δικά σου.. Σε είδα κι εσένα καργιολιτσα να μπαίνεις σε κυκλικό κόμβο, παρόλο που ήμουν μέσα κι εσύ είχες stop, παρατεταμένη κόρνα, τη μούντζα την γλίτωσες..
σε ειδα τυπισα σε παπι με τον 15χρονο υιο πισω (ακρανωτοι και οι 2) να πας αντιθετα σε μονοδρομο και να εχεις την απαιτηση να σου παραχωρουνε προτεραιοτητα.
αλλαξες λωριδα απο αριστερη σε δεξια με 50χλμ λιγοτερα απο τα δικα μου και με αναγκασες να φρεναρω και να κορναρω
οταν ηρθα διπλα μου φωναξες θυμωμενος οτι ειχες βγαλει φλας αρα με ειδες να ερχομαι και με εγραψες στα παπαρια σου γιατι ημουν με μοτο
ειναι τραγικο να μη γνωριζεις οτι το φλας προειδοποιει και δεν υποχρεωνει ενω εισαι 30 χρονων ανθρωπος και εχεις αλλα 50 χρονια ημιμαθους οδηγησης
Stefanos73
23/06/2016, 08:31
Σας είδα το πρωί που πήγαινα για δουλειά (από Ρέθυμνο για Χανιά) να κινήστε στην αντίθετη κατεύθυνση με τριβάλιτσα, και πλήρη εξοπλισμό! Μάλλον μόλις είχατε κατέβει από το πλοίο. Ε, τι να πω...σας ζηλεύω! Καλά να περάσετε.
Black Mamba
23/06/2016, 09:29
Σε ειδα μεσηλικα, με παπιο+εξατμα χωνι,
να κατεβαινεις μαλιοκουβαρα την Βασ. Σοφιας,
σφαζοντας κοκκινα, κανοντας ΤΗΝ βαβουρα χωρις ομως την αντιστοιχη τελικη,
φυσικα Ακρανοβιτς γιατι το τσιγαρο δεν μπορουσε να περιμενει...
Σε ειδα στα Ιλισια κοκκινο Brossακι, στην πενα, με χρυσαφι ζαντες και σε καμαρωσα!
Σας ειδα, κατ' ευφημισμον, γονεις με τα παιδακια-μπαγκαζια επανω σε μοτοσακα και σκουτερ
να οδευετε προς στα summer camp, καμμια σωτηρια...
Καποιοι, ελαχιστοι, ειχανε τα παιδια τους με κρανος!
Χαλασε ο κοΖμος...
Σε είδα κοριτσάρα μου να προσπερνάς φορτηγό και να μπαίνεις αντίθετο...
Να φανταστώ οτι είχα πιεί άζαξ και με έκανε αόρατη!
Δεν νομίζω να σε χάλασε η πεντάστερη :moutza:
karellen
23/06/2016, 09:41
Σε άκουσα τζίτζικα από τη συκιά απέναντι,πρώτη φορά για φέτος.
Μάλλον περιμένατε το θερινό ηλιοστάσιο για να πάρετε μπρος! :smokin:
Billymuse
23/06/2016, 09:41
Σε ειδα μπαρμπα με το παπακι σου στα σεπολια..και ειχες δεσει στη σχαρα με το χταποδι...ενα κουτακι με μια λαμπα...γιατι η σακουλα που να σηκωσει τοσο βαρος...
361488
στους 10 οι 3 με κράνος και κάθε 6 με κράνος 1 το έχει δεμένο οι υπόλοιποι να κρέμονται τα λουριά. Εύχομαι να μην μάθετε πως πονάει.
karellen
23/06/2016, 17:42
Περί κρανών γκρίνιας συνέχεια (δεν μου αρέσει να μιζεριάζω γι αυτά,αλλά τούτο αξίζει):
Σε είδα να ετοιμάζεσαι για το τεστ ράιντ του Tiger 1050 μαζί με τη γυναίκα σου και ρωτάς τον αντιπρόσωπο ''χρειάζεται και κράνος? ''Ε,ναι'' απαντά ο άλλος ο καψερός.
Βγάζεις από την μπαγκαζιέρα της μηχανής σου το κράνος,το φοράς,ανεβαίνει και η κυρά και χάνεστε.
Μετά από 5-10 λεπτά σε βλέπω παγκόσμιε να περνάς από τη νέα είσοδο της Καλαμάτας με χίλια και το κράνος σου να το κρατάει η γυναίκα στον αγκώνα! :cry:
Kammia sotiria.
2stroker
23/06/2016, 22:39
Σε ειδα βρε τριμαλακα ποδηλατη να περνας το κοκκινο αεραααα στην διασταυρωση Αγ.Μελετιου-Πατησιων! Και γενικα βλεπω πολλους απο σας να περνατε αερα οπου και οποτε γουσταρετε!!O κοκ τα φαναρια και τα σηματα ειναι για ολους τους τροχοκινουμενους.Αντε γαμηθειτε πια!!!
Καλημερα,
Περιπτωση ακρανωτου Νο 9144: Σε ειδα στη gs να πας με τη κυρατσα σου βολτα και το δειγμα απο κρανος που ειχες στο καρπο! :confused: Σου ειπα να βαλεις καμια ντοματα εκει μεσα να γινει χρησιμο. Με κοιταξες σαν νταβανοστοκος που εισαι και δε μιλησες
Desperado
24/06/2016, 08:23
Σε είδα κοπελίτσα με το παπάκι στην διασταύρωση να ξεκινάς για να περάσεις ενώ μόλις είχε ανάψει το πράσινο για εμάς, παραλίγο και θα γνωριζόμασταν με άσχημο τρόπο αν δεν σου έκανα νόημα να σταματήσεις. Με ευχαρίστησες μετά, μάλλον θα μπερδεύτηκες από το πράσινο που άναψε για αυτούς που έστριβαν.
GIXXERAKIAS
24/06/2016, 13:37
Σε είδα με το Virago σου κοριτσάρα με το στενό τζίν,μπλέ γόβες και τοπάκι με ραντάκι και αλοιθώρισα :eyepop: η κοτσίδα σου ανέμιζε κάτω από το κράνος και ήσουν :a07:
Σε είδα τουμπίδι να έρχεσαι και μάλιστα με πολλά στην κατηφόρα του Δασυλίου σήμερα το μεζμέρ. Πετρέλαια πιθανότατα. Ερχότανε όμως για κάμποση ώρα που πρόλαβα και φώναξα "Όχι γ@μώ την πουτάν@ μου &*%$^*@#". Τελικά το σώσαμε.
Να ξέρεις το μπινελίκι την έκανε τη δουλειά.
theofilos888
24/06/2016, 20:45
Σε ειδα πανεμορφο λευκο κοκκινο 1300 εξω απο το γνωστο μαγαζι στους αμπελοκηπους. Τι ομορφο μηχανακι. Κι ας σε εριξε ο μπαμπας σου...... :D
σας ειδα ρε μπαγασες την πεμπτη το βραδυ στα λιμανακια με τιγκα αερα και εσεις στην τσιτα...πως πηγαινατε ετσι ρε μαγκες???προσοχη παιδες κριμα ειναι και βαλτε και κανα κρανος..δεν ειναι κακο
Eversman
25/06/2016, 13:00
Σας είδα παιδια της ΔΙΑΣ, να φερεστε άψογα, επαγγελματικά και με ευγένεια :beer:
Σε ειδα μ@λ@κα μπατσε να βγαινεις στη μεση του δρομου για να σταματησεις τους ακρανοτους σκουτεραδες...!
Εγω τι σου φταιω ρε, να σε πληρωνω για ανθρωπο;
οοοτι να'ναι λεμεεε.............:confused:
amyroukai
25/06/2016, 16:16
Σε ειδα ψες βράδυ παππού με τη μούρη μπλε και ματωμενη γιατι την ειχες δει ξεκράνωτος ιζι ραιντερ και ροδας τσαντας κοπανας κοντράκιας και μαζι με εναν ακομα καρφωθηκατε σε αυτοκίνητο στην αθηνων λαμιας.... Ο λύκος κι αν εγερασε...
AUFGEBRACHT
25/06/2016, 18:34
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στην Κορίνθου-Πατρών με το Pegaso Strada να κάνεις αντικανονική προσπέραση πάνω σε στροφή και χωρίς να έχεις ορατότητα, είσαι τυχερός που έκοψα και πρόλαβα να αντιδράσω...
2stroker
25/06/2016, 19:38
Σε ειδα ρε μπαμια ταριφα σημερα το απογευμα να κανεις παρανομη αναστροφη πανω στην Αθηνάς να πηγαινεις να παρεις παραμαζωμα διερχομενη μοτοσυκλετα και στο τελος να του ζητας και τα ρεστα. Δεν σε χαλασαν τα μπινελικια που ακουσες και απο μενα και απο τον διερχομενο μοτοσυκλετιστη!ΖΩΟΝ!!
headbanger
26/06/2016, 05:39
σε ειδα χιλιομετρητη να γράφεις 1450 σε 2 μέρες ταξιδίου. σε είδα και εσένα Ινταχο και Μοντάνα επιτέλους. λεπτομέρειες όταν φτασω με το καλό σπίτι και ξεφορτώσω υλικο από την go pro.
macdeath_s
26/06/2016, 18:53
Σας είδα καθώς φεύγατε από το μπαρ που χαμε μαζευτεί για το MotoGP και θυμήθηκα τι εστί παιδεία και τι λείπει από τους, περισσότερους, αίλυνες :( Δεν έχω σχόλια...
Υ.Γ. Η μαμά έφυγε με δικό της μοτο (Versys) και επειδή είδα ότι δεν φαίνεται καλά στη φωτό, το παιδάκι φοράει φουλ προστατευτικά πλάτη, θώρακα, ώμους γόνατα κλπ
361730
361731
σε είδα...οχι ,δεν ειναι ο spyrakos..:lol:
361694
amyroukai
27/06/2016, 12:56
Σε είδα μανταμου καστανή με το ντιβερΖιονάκι, φανελάκι, σορτσάκι, τζετάκι, πολύχρωμο σακιδιάκι και... 4σε1 ελεύθερο σαγιοναράκι. Και "σας γαμάω" υφακι. Κοπσε κάτι ρε καλλιθεα σιτι.
Αμαζόνα με το παλιό ΧΤ και το κράνος βραχιόλι να σφαζεις κόκκινο ανεβαίνοντας θησεως γιατί μπορείς, γιατί έτσι, γιατί λιώνει το μεικαπ στον ήλιο όταν είσαι ακίνητη; Φιλάκια...
karellen
27/06/2016, 13:00
Σε είδα καναρινάκι πίσω στο παπί με το κλουβί σου δεμένο με χταπόδι στη σέλα.
Φαινόσουνα χαρούμενο από την απρόσμενη πρωινή τσάρκα! :)
sugariasgeorge
27/06/2016, 19:35
σε ειδα φιλε συναφρικανε στην παραλια της καντιας...
361745
και μετα με ειδε σε παραλιακο μαγαζι στο βιβαρι...
361746
Σε ειδα με το varadero στη μια ροδα...Πως κανεις σουζα με 280 κιλα ηθελα να ηξερα?...:confused:
Bradipous
27/06/2016, 20:46
Σας είδα χθες το μεσημέρι στο φανάρι Δωδεκανήσου με Τσιμισκή με το μαύρο ματ Άφρικα 1000 και πινακίδες απο Τουρκία, προβλεπε και οι δύο με μπουφάν παντελόνια ενδοεπικοινωνίες κλπ επίσης μαύρα και απόρησα πως αντέχετε με τόση ζέστη. Μετά απο δέκα δευτερόλεπτα ο κύριος άρχισε να ξεκουμπώνει μπουφάν και η κυρία το έβγαλε εντελώς. Πολύ σας χάρηκα καλό ταξίδι και το αφρικα πανέμορφο.
Red Rider
28/06/2016, 09:26
Blitzer φοράς ασπρόμαυρο μπουφάν και το έκανες fenderless το εργαλείο ? :)
Σας είδα πελεκάνια να τσαλαβουτάτε στα νερά του λιμανιού της Τζέντα.................................
361771
361772
361773
Σε είδα χθες κοπελίτσα με το γιαμαχάκι το ρ125 στην γ' σεπτεμβρίου.
Να οδηγάς σκυφτή με τους αγκώνες διάπλατα, πήγαινες λες και ήσουν μονίμως σε εκκίνηση μοτοτζιπι.
χαχα έκανες και τα ανοιγματάκια σου μπράβο πολύ σε χάρηκα
theofilos888
28/06/2016, 10:51
Σε ειδα γαλαζιο xjr turbo στο υγεια. Ωραιος ηχος!!!!
Σε ειδα, οδηγε τουριστικου λεωφοριου να στριβεις τσιγαρο ......
Να φανταστω οτι η επομενη κινηση ειναι να συμπληρωσεις κανενα σοντουκου για να σπαει η μονοτονια.....
Σε είδα να μπαίνεις στο καράβι και να φεύγεις με τον νέο σου ιδιοκτήτη.
Να είστε πάντα καλά και όρθιοι...
Σε είδα πολυεστερικό κουστουμάκι και μάλλον πάμε για νέα ρούχα για τις προπονήσεις :rolleyes:
SHOOTER045
28/06/2016, 21:31
Σε είδα δάσκαλε οδήγησης να κανείς μάθημα στον πιτσιρικά χωρίς να φοράς κράνος, ενώ ο μικρός φοραγε κράνος φωσφορούχο.
Στην ερώτηση μου γιατί.
Μου απαντησες το θεϊκό<εγώ έχω δίπλωμα>
Στην απάντηση μου - το δίπλωμα δεν είναι συγχωροχάρτι για το κράνος, και οτι έτσι δίνεις πάτημα στον μικρό όταν βγάλει δίπλωμα να κανει τα ίδια-
Καταπιες την λαλιά σου και αρχισες τα συγνώμη και τα μη.
Αι σιχτιρ πχια
Σας είδα 2 πιτσιρικάδες με κρυπτονΧ να κάνετε τίγκα μαλακίες από φανάρι σε φανάρι και ήθελα να σας βάλω τα παπιά στον πάτο.
Μετά σκέφτηκα ότι μάλλον πρέπει να μπει όλη η Μιχαλακοπούλου&Καλλιρόης στον δικό μου πρώτα.
arisrodolivos
29/06/2016, 17:07
Σας ειδα με τις τρεις καινουργιες αφρικες και το συνοδευτικο τζιπακι crv honda φυσικα απο θερμη για πανοραμα μαλλον στην εκινηση του roadtrips nordkapp.Εγω με φορτηγο κι ο τυπος με την ασπροκοκκινη ενοχληθηκε και εβριζε κιολας...χαλαρωσε παιδι εχεις πολυ χιλιομετρο μπροστα σου.Στο καλο καλο δρομο ολοι σας..
Σε βλεπω τωρα που εχεις αραξει απεναντι με την Africa και βγηκε ο γιος σου να παρει κατι απο την καβα... Εσυ 50+ ο γιος 16 και ουτε και οι δυο καλοκαιρινοι και ακρανωτοι φυσικα με γυαλι αρνετ σχεδον...... ωραιο παραδειγμα δινεις μεγαλε μαγκα!
Σε είδα προχθές έξω από τον Κρητικό Φούρνο κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο και νομίζω ότι ήσουν Zongshen RX3 (και μάλιστα όχι rebadged). Σπάνιο θέαμα και μου κίνησε την περιέργεια. Αναβάτης μπας κι ακούει;
Σε είδα Τόλη στη Πατησίων, κατέβαινες από Ευελπίδων :beer:
KostRider
29/06/2016, 23:53
σε είδα,μάλλον σε ένιωσα περισσότερο έντομο τεραστίων διαστάσεων ,να σκάς με δύναμη πάνω στο πόδι μου,σαν να έφαγα πέτρα...ευτυχώς ήταν ξώφαλτσο και δεν πόνεσε πολύ..
σε είδα κι εσένα με το on-off να με χαιρετάς έξω απο τον Καραβόμυλο,καλούς δρόμους! σε είδα κι εσένα με το παπί,να θαυμάζεις το καινούριο μου άσπρο άλογο,έξω απο τις Ράχες,καλούς δρόμους!και οι δύο κράνος full face! :beer:
2stroker
30/06/2016, 01:43
Σε ειδα ρε κωλογερε να με κλεινεις με το κωλοτζιπ σου κοντευοντας να με βγαλεις στο αλλο ρευμα και μετα για να αποφυγεις τα μπινελικια περασες και το φαναρι αερααα με κοκκινο! :moutza:
karellen
30/06/2016, 08:20
Σε είδα στην πλαζ πιτσιρικά με το μαΛΛί-γυαΛί (και μυαλό κ*βλί) να ταλαιπωρείς τον καταφορτωμένο με μπιχλιμπίδια μαύρο και να τον παζαρεύεις για ένα παλιοβραχιόλι των 2 ευρώ,ενώ από πίσω τα άλλα τούβλα χασκογέλαγαν.
Τελικά το κατάφερες.Είσαι γεννημένος έμπορος. :mad:
Σε είδα πρωί πρωί φιλαράκι στην Παραλία Πατρών να πετάς κάτω το σκούτερ σου, να ουρλιάζεις και να χορεύεις mix χορών ντόπιων και ξένων. Η αλήθεια είναι παραξενεύτηκα πολύ. Σταμάτησα μια και ήσουν δίπλα μου και σε ρώτησα "τι τρέχει" αλλά εσύ εκεί τον χορό σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις σου θύμιζαν επιληπτικό. Τρόμαξα είναι η αλήθεια, έλεγες και κάτι ακατάληπτα.
Τελικά ρε φίλε πρέπει να έμαθες με τον δύσκολο τρόπο ότι δεν φοράμε βερμούδα και μάλιστα φαρδιά με τα μηχανάκια, και ότι που και που βάζουμε και κανένα κράνος και παπούτσι.
Το πόρισμα έδειξε "Σέρσεγκα στ' @ρχίδι@". Και τι σέρσεγκας με ένα κεντρί νααααααα με το συμπάθειο.
Θα κλαις από τους πόνους μέχρι το μεσημέρι, στο εγγυώμαι!
kalampokas
30/06/2016, 12:35
σε είδα ξενάκρωτη γιαγιούλα συνεπιβάτιδα πάνω στο ΚΤΜ 990 του αναβάτη (που φόραγε το κράνος που θέλει να πάρει ο Maniasg, χεχεχε), να ανεβαίνετε σβέλτα την Αλεξάνδρας.
το ύφος σου στο φανάρι τα έλεγε όλα, είχες κλάσει μέντες ! :lol:
Σε ειδα ακρανωτε βερμουδατε μπανιεριστα στη Κιφησιας που με μια ροσσι-κινηση με περασες και εφτασες 3-4 αμαξια μπροστα και χαθηκες.... ελπιζω να χανεσαι μονο στη κινηση και να μη χαθεις καμια μερα γενικως..... :a31:
Nik0s_Dk
30/06/2016, 16:57
Σε είδα αυτοκίνητο συνοδείας πιθανότατα κάποιου της βουλής στο υψος του Μεγκα στη Μεσογείων προς Αθήνα να μου κλείνεις το δρόμο ΤΡΙΣ, με τη τρίτη κιόλας να με "κολάς" στο πεζοδρόμιο, να πηγαίνεις ανάμεσα στις διαχωριστικές λωρίδες του δρόμου κλέινοντας τες και τις 2, και γενικά για να φτάσει το αφεντικό στην ώρα του ας γ@.......με ότι κινείται. Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι ντροπή ξέρετε.. Σε περίπτωση δλδ που καταλάβετε το ρόλο σας στην κοινωνία.
Σε είδα και σένα σύντροχε με το fazer και την κόκκινη μπλούζα μάλλον του ΕΚΑΒ (?) να με συμβουλεύεις να μην επαναπαύομαι στην κόρνα περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα γιατί οι οδηγοί τους συνήθως δε νιωθουν. Να σαι καλά, με πέρασες και έστριψες για το Νοσοκομείο (Μάλλον Γεννηματά, δεν είμαι σιγουρος) και δε σε χαιρέτησα .. :beer:
Σας είδα και τώρα γυρνώντας σπίτι στην Βουλιαγμένης βλάκα κάγουρα 40αρη ακράνωτε με το Τ Μαχ (μαλλον) να πηγαίνεις μεταξύ ζωή και θανάτου και τον άλλον τον ΑΡΧΙ κάγκουρα με το ΚΤΜι του (Duke 1000 μαλλον) να περνάει φιλέρ ανάμεσα από σενα και ένα κάρο την ώρα που το πέρναγες από τα δεξιά, και ακουμπήσατε αγκώνες μόνο (ευτυχώς, μάλλον). Σας είδα κάτι να λέτε στο φανάρι και να φευγετε το ίδιο κάγκουρες.
Οσο αραιώνει η κυκλοφορία τόσο μεγαλύτερες μ@...ες βλέπεις στο δρόμο..
σας βλεπω τωρα τελευταια βανακια, φορτηγακια, κλουβες, τριαξονικα,επικαθημενα, λεωφορεια, πουλμαν να μενετε στην τερμα αριστερη λωριδα της εθνικης οδου :moutza:
νεα μοδα;:confused:
amyroukai
01/07/2016, 00:17
Σας είδα να σπρώχνετε το "κοντράδικο" ρόβερ ήταν; Χόντα ήταν; Κάτι με τα κλασσικά NFS στικεράκια ανάμεσα σε εμπρός τροχό και εμπρός πόρτα. Στην ανηφόρα προς άγιο στέφανο. στην ΛΕΑ. Αφώτιστο το χρέπι και εσείς με μαύρα. Το ότι είστε ηλίθιοι δεν θέλει εξήγηση.
Σας είδα ζευγαράκι ελάφια να έχετε κατέβει για σνακ αχλάδια ως συνήθως τέτοια εποχή. Καλό γεύμα να έχετε :)
KostRider
01/07/2016, 00:27
Σας είδα παρέα με on-off στον δρόμο προς Προυσό, εγώ επέστρεφα Καρπενήσι και χαιρετηθήκαμε! Καλούς δρόμους να έχετε!
Σε πετυχα ηλιθιο παιδακι,ακρανωτο και ακραπωτο(αυθορμητο το τελευταιο) να την εχεις δει παγκοσμιος(οπως οι περισσοτεροι αναβατες της συγκεκριμενης μοτο στον τοπο μου τουλαχιστον
και να κανεις οτι να ναι................να ξερες να οδηγας κιολας.....
Black Mamba
01/07/2016, 09:29
Εχουν βγει ολοι, μα ολοι οι παγκοΖμιοι λογω ζεστης, ΠΡΟΣΟΧΗ!
Νεαρος, με GSXR, Αταπωτος, Ακρανωτος και με Αψογο οδηγικο στυλ,
βλεπε ανοιχτα γονατα, να κανει τρελλες σφηνες στο κατεβασμα της Κηφισιας
και χωρις γυαλι(!).
Α(:moutza:)ΞΙΟΣ!
AristidisZ
02/07/2016, 15:03
Συμβαίνει τώρα:
Σε είδα Amyrokouai να εξέρχεσαι απο τα Notos στον Πειραιά
Έβαλα γαιδουροφωνη αλλά δεν εισακούστηκα...
amyroukai
02/07/2016, 15:29
Είχε φασαρία.... δεν σε άκουσα.
Σε είδα nuda. Υπέροχος ήχος, μικροκαμωμένη, ψηλολιγνη ουφ και αχ.
Σε είδα ηλίθιε κάγκουρα πάνω στο στορμ,χωρίς μπλουζάκι,μόνο με σορτσάκι και πλαστική παντόφλα.
Να μην σου κάτσει κανένα ατύχημα μαλάκ@....
Σε είδα ψες το βράδυ περτικαλί murcellago εις την παραλιακή.Σε λυπήθηκα όμως γιατί είχες πήξει στην κίνηση...7 διαζώματα θέλει το ρημάδι.Τι ήχος όμως....
o_gavros
02/07/2016, 16:57
Σε είδα γλαρε να δίνεις στεγνά τον κύριο υπουργό αφού είχε τελειώσει με τις αγορές μεηκ απ στα νότος :bawl:
lonerider
02/07/2016, 17:37
Σας βλέπω κάθε μέρα καφροελληνες και γαμιεμε στα γέλια με την μαλάκια που σας δέρνει.
AUFGEBRACHT
02/07/2016, 17:45
Σας βλέπω καθημερινά αχαρακτήριστα αφασικά μαλάκια να εκτοξεύετε με "στυλ" και αναισθησία τα βρώμικα γαμημένα αποτσίγαρά σας στις παραλίες... :moutza:
νταλα μεσημερι vstorm με προβολακια led να αναβοσβηνουν οπως τα φωτα των ασθενοφορων:bawl: