View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
σε ειδα ΑΧ-1 να κινεισαι σβελτα και με πολυ καλη ροη στο Μακεδονια παλλας και κατα μηκος της παραλιακης.Supertrapp ηχος και με γυρισες 20 χρονια πισω. Παντα ορθιος μαγκακο.:)
Billymuse
28/03/2017, 22:15
Σε ειδα γιαγιακα που ηθελες να περασεις τον δρομο και δεν σε αφηναν τα υπολοιπα αυτοκινητα. Αλλα εγω ο καλος ιππποτης σταματησα, και οταν περασες παρστηρησα οτι κραταγες καφεδαρα και συγκεκριμενα φρεντο καπουτσινο :lol: τρεντυ λεμε η τυπισσα
Σας βλεπω τωρα που ''ανοιγει'' ο καιρος να εχετε ξεφυγει!
Προσοχη εκει εξω...
munchkin
29/03/2017, 20:25
Σε είδα ρε ανώμαλε πιτσιρικά , στον άγιο Δημήτριο στον κεντρικό (δεν ξέρω το όνομα του δρόμου!!) να κάνεις σφήνες με το παπί στα σταματημένα αυτοκίνητα χωρίς κράνος , χωρίς μυαλό , χωρίς άυριο !! μετά αναρωτιόμαστε πώς σκοτώνονται !! ΜαΛαΚισμένα !!!
σε είδα στο λιμάνι κοντά στο τέρμα τον λεωφορείων ,με το xt600 Benetton....και με το κόκκινο φουλαρι στο τιμόνι αρε τι μου θύμισες 80s...που λέτε εσείς τρέντυ ...αχαχαχα
amyroukai
29/03/2017, 23:11
Σε είδα με το περτικαλί στην άκρη του δρόμου στην άνοδο προς Λαμία, δεν κατάλαβα αν ήταν 990 ή 640ADV όπως περνούσα, ελπίζω να μην ήταν βλάβη... Σε είδα με το λευκό Vstrom επίσης δεξιά λίγο πιο πάνω να μιλάς στο κινητό και να χτυπιέσαι, εκεί ήμουν σίγουρος ότι είναι βλάβη...
Σε είδα μπαγκαζιερουλα μου γεμάτη μαλακτικο που το ξέχασα όλη μέρα μέσα το μπουκάλι και μετά και καθαριζα και άκουσα και την γκρίνια της γυναικας..τις προσφορές μου μέσα λες και θα φύγουν τα σουπερμάρκετ αποθηκεύουμε προϊόντα σαν τα μυρμηγκια ελεος!:bawl:
Σε ειδα στα φαναρια να με ρωτας τι μοντελο ειναι η μηχανη και να λες οτι ειχες ακριβως το ιδιο(οδηγουσες ενα sh300)
Σε ρωτησα γιατι το εδωσες και μου ειπες οτι βγηκε ολικη απο ατυχημα...
Επισης οτι θελεις να το ξαναπαρεις και να προσεχω...:)
Να'σαι καλα !
Σε είδα μπαγκαζιερουλα μου γεμάτη μαλακτικο που το ξέχασα όλη μέρα μέσα το μπουκάλι και μετά και καθαριζα και άκουσα και την γκρίνια της γυναικας..τις προσφορές μου μέσα λες και θα φύγουν τα σουπερμάρκετ αποθηκεύουμε προϊόντα σαν τα μυρμηγκια ελεος!:bawl:
Σε είδα να μαζεύεις το μαλακτικό σε μπουκάλι του νερού χρησιμοποιώντας χωνί, υπό
την απειλή της παντόφλας..............................
Την μουρμούρα δεν την είδα, αλλά την άκουσα στην άλλη πλευρά της πόλης...............
macdeath_s
30/03/2017, 11:53
Σας είδα μαζεμένα μες στην κ@$λα να περιμένετε να ανοίξει η έκθεση.
380501
Σας βλέπω σε κάθε αράδα αυτού του φόρουμ να μου κρατάτε συντροφιά με τα Ταξιδιωτικά σας...
Να ξέρετε πως κατέχετε μεγάλη δύναμη όταν τα μοιράζεστε με όλους.
Να είστε πάντα όρθιοι!
Ρέ απιθανε τυπε με το νταμπαντουμπα civic, στα 5 μέτρα σε άφηνα μπροστά και δακρυσα από το ντουμανι που άφηνες από το γαρο......
Τι διαολο εκαιγες;
Σβουνιες από κουναβια;
amyroukai
31/03/2017, 01:06
Σας είδα και απόψε με νοοτροπία "το κόκκινο είναι διακοσμητικό". Λατρεμένε καράκωλε, συνοδεία του χάμβι, δεν πιάνουμε 80+ στην ανηφόρα στην Λαμπράκη και κυρίως δεν σφάζουμε το φανάρι στην Ευαγγελίστρια χαλαρά. Αλλά και μπάτσος και στρατιωτικός, διπλό τσουρέκι ο εγκέφαλος.
Σε είδα ρε όμορφε με το Dorso στον παράδρομο της ΕΟ μετά τον Άγιο Στέφανο. Λεφτά για αταποβιτς είχαμε, λεφτά για μιά λάμπα προβολέα που να μην σβήνει όποτε αποφασίσει δεν είχαμε;
Και τώρα που είπα dorsoduro, σε είχα δει αλλά ξέχασα να το γράψω ΘΕΟΥΛΗ να έχεις φτιάξει σειρά κόκκινα led γύρω από τις απολήξεις των εξατμίσεων... Και τα μισά καμμένα... Γιατί;
Σε βλέπω μωρό μου κάθε μέρα στις φωτογραφίες μου, υπομονή βρωμιάρα μου είμαι στην ξενιτιά θα σε ξαναδώ σε καμμιά 20αρια μέρες για να σου πιάσω το κ@λαράκι και πάλι, κ@ριολάκι μου...380551
Σε ειδα πιτσιρικα, οπως σε εβλεπα καθημερινα να παντιλικαρεις στην γειτονια....
Στην πεντελης μπροστα στο Ερμειον
να χτυπας επανω στο αμαξι που εστριψε αριστερα για ρεματια
Με το RR ξεκρανωτος με 120+....
...........................
ουτε που φρεναρισες....
και μετα μπαμ στο αμαξι, σε δευτερο αμαξι και στην κολωνα....
δεν εκανες κιχ....ξεφυχησες σε δευτερολεπτα...με σπασμους.....
σε βλεπω ακομη στον υπνο μου...
http://myxalandri.gr/eidiseis/10035-thanatiforo-troxaio-sto-xalandri
Γιατι;
:(
macdeath_s
31/03/2017, 20:44
Σε είδα και παραλίγο να σκιστεί το φερμουάρ.
380588
380589
Υ.Γ.: μην ξαναπει κανένας ότι φταίει το κινητό που ναι στραβές αυτή τη φορά τις έκανα rotate και πάλι @@
Σε είδα σήμερα βενζίνα να μου βάζεις βενζίνη και την μισή απεξω..σε είδα και εσένα ντελιβερα ν μην έχεις ρεστα..ρε μάγκες 2 πράγματα(ο βενζινας να βάζει βενζίνη και να χει ρέστα και ο ντελιβερας να φέρνει το φαγητό και ν χει ρεστα..) έχετε όλα και όλα να κάνετε σωστά και το ένα από τα δύο λάθος πάλι καλά που δεν έχετε δουλειά μ περισσότερες ευθύνες έλεος ρε γαμωτο..
Σε είδα περιποιημενη, ελαφρύ make up, τακούνι, στη πένα, έπιπλο, κουπεπε. Χειριζόσουν με μαεστρία το
...........
ΚΛΑΡΚ! WTF?
Cpt_Slow
01/04/2017, 16:15
συνcbfάδικο ζευγάρι στο megaoutlet, ανταλλάξαμε 2 φιλοφρονήσεις για τα μοτόρια μας. Καλούς δρόμους, αν είναι κανείς από εδώ ας μου πεί!
macdeath_s
01/04/2017, 18:45
Σήμερα ει΄δα και εσάς, εξίσου καυλέ, οπότε αδικία να μη σας βάλω εδώ.
380604
380605
AUFGEBRACHT
02/04/2017, 19:56
Σας είδα σήμερα προς Μεγαλόπολη μεριά δεκάδες μηχανές και σας ζήλεψα... Σε είδα κι εσένα με το βαρυφορτωμένο ταξιδιάρικο F-650GS Dakar στην Κορίνθου-Τριπόλεως, καλούς δρόμους να έχετε!!!
congate7
02/04/2017, 20:12
Δε σε είδα, σε άκουσα.
Είσαι ο πρώτος που με ξύπνησε με την εξάτμιση του! :beer:
Ότι και να ήταν του έπινες το αίμα!! :beer::beer:
Σας είδα σήμερα προς Μεγαλόπολη μεριά δεκάδες μηχανές και σας ζήλεψα... Σε είδα κι εσένα με το βαρυφορτωμένο ταξιδιάρικο F-650GS Dakar στην Κορίνθου-Τριπόλεως, καλούς δρόμους να έχετε!!!
6ο οδοιπορικό 1821 Μοτοπαρέας Λεωνιδίου.
Σε είδα κούπα κι έκανα σα μικρό παιδί...:bawl::beer:
Σε είδαμε με την παρέα σου να μας περνάς τάπα...
Είδα εμένα και τον δικό μου να μπριζονόμαστε άσχημα και να αναθεματίζουμε την ώρα και την στιγμή που αποφασίσαμε να ανεβουμε χαλαρή βόλτα με το fazer και όχι με το zx10.
Μετά απο 2 στροφές σε είδαμε ξάπλα, σταματήσαμε και ευτυχώς πέρα απο υλικές ζημιές εσύ ήσουνα καλά!
Η παρέα σου δεν είχε καταλάβει οτι έχεις πέσει και συνέχισε την βόλτα της :redcard:
Έχω την εντύπωση πως σε είδα κλεμμένο μου παπάκι 6 χρόνια μετά να κυκλοφορείς με τα ίδια αμορτισέρ που σου είχα, χωρίς πινακίδα και με καλυμμένο ( ; ) το σημαδάκι στο πίσω φτερό από άλλο αυτοκόλλητο. :uplate:
Ίσως και να ήταν όλα τυχαίες συμπτώσεις :rolleyes:
Αλλά και πως πας να το τσεκάρεις, μιας και δε μπορούσα να σε ακολουθήσω τη στιγμή που σε είδα.
Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο φονιάς πάντα μαγνητίζεται και ξανα γυρνά στον τόπο του εγκλήματος. A bientôt μέχρι τότε.
AUFGEBRACHT
04/04/2017, 08:17
Σε είδα κοπελιά με το κόκκινο Seat να κόβεις όλη την κίνηση κι ενώ έβλεπες ότι ερχόταν και λεωφορείο, για να σταματήσεις στο περίπτερο και να αγοράσεις τσιγάρα και να κάνεις και μανούρα όταν σου την είπα όλοι...
σε είδα βλακεντιε σκούτερα με το 350 Beverly στην στην Λαμπράκη , πηγαίνοντας στην στροφή για π.Ράλλη να μου κανεις μάγκιες, με τον κουβά το Bev εντάξει είπαμε το nc δεν ειναι πύραυλος ...αλλα όχι και η κουραδα το Beverly να κάνει μαγικές ..
ήπιες το λιπτον σου και χαλαρώσες !!!!......
τρομάρα σου το παίζεις και χερας...αχαχαχα
ΟΚ, σας είδα με σκούτερ/μηχανές/παπιά/κλπ (και) σήμερα που ήμουν κολλημένος στην κίνηση με το αμάξι και πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να κυκλοφορώ ανάμεσά σας πλέον...
Είστε ανίδεοι κι επικίνδυνοι οι περισσότεροι.
Σε βλέπω και σπαράζει η καρδιά μου κάθε φορά....γιατί κάποια τέρατα αποφάσισαν να σε έχουνε σε αυτή την κατάσταση.
380745
380746
captainhog
04/04/2017, 19:19
Σε ειδα μαλακα bmwακια να κοβεις κοκκινο στην θηβων με καβαλας..αρπαξες τα γαλλικα σου και ισιωσες... σας ειδα σημερα να ανεβαινετε την βασ. σοφιας ΔΙΑδες και να κανετε σουζες. Μπραβο ρε.
Αυτο με το σκυλι που βρισκεται??????
macedonas
04/04/2017, 20:41
Δεν σε είδα εγώ , αλλά σε είδε η σύζυγος πανιλίθιε να σταματάς έξω απ το σπίτι μου, να ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, να βγάζεις ένα επανιέλ μπρετόν και να την κοπανάς ........
Η σύζ. κράτησε τις πινακίδες !!!
Τι μπορώ να κάνω ;
Όσο και να έψαξα τριγύρω δεν μπόρεσα να βρώ το καιμένο το σκυλάκι ......
BoSS_Man*
05/04/2017, 04:10
..συνεχεια απο τουτη εδω την ιστορια https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144296&p=2744411&viewfull=1#post2744411
Ξημερωματα κατσαπλια ΠΑΛΙ εσυ, ΠΑΛΙ με τον ιδιο "φιλο" σου, με τον ιδιο κλασσικο τροπο να κανει πατακι σε εσενα, ΠΑΛΙ με το ιδιο σκουτερ, μολις ομως με ειδες ο φοβος ΠΑΛΙ ζωγραφιστηκε στο προσωπο σου και αρχισε το κυνηγητο..αυτη την φορα αποφασισες να πεταξεις το κλεμμενο μηχανακι και εγινες καπνος θρασυδειλε.. ειστε τυχεροι και οι δυο που υπηρχε αμαξι μπροστα αλλιως θρασυδειλε λαθρο-κατσαπλια το μηχανακι που πεταξες στην μεση του δρομου πιστευωντας οτι ετσι θα με καθυστερησεις δεν θα σε βοηθουσε.. τοσο θρασος ειχατε που στο μηχανακι που κλεψατε βαραγε ο συναγερμος ενω το πηγαινατε πατακι, σπασμενο τιμονι κλασσικα οπως την προηγουμενη φορα.
Σημερα καποιος το πρωι ισως εκλαιγε το ασπρο Nexus που αποφασισατε να κλεψετε και εσεις θα "πανηγυριζατε" οπως τοτε αλλα σας χαλασα την γιορτη.
Παλι γενικα αδρανεια, παλι ρισκο της ζωης χωρις κανενα ευχαριστω χωρις τιποτα σαν να μην εγινε τιποτα! Ωραιες εποχες ζουμε..
Υ.Γ. Το σκορ ειναι 1-1 , την επομενη φορα δεν θα φυγεις για κανενα λογο και σε καμια περιπτωση, θα ειμαι παντα πισω σου μεχρι να ζητησεις συγνωμη ταπεινα για την προηγουμενη ταλαιπωρια και για το σημεριν καθως και για οσο ισως εχεις κανει σε ολο αυτο το διαστημα, θα σε καταστρεψω και συντομα θα γευτεις ολα οσα εχεις κανει θρασυδειλο υποκειμενο, εισαι "γνωστος" πλεον και ολα ειναι θεμα χρονου υποκειμενο.
δεν λεω τιποτα αλλο.......η δικια μου πηρε διπλωμα οδηγησης.....τα νοτια προαστια δεν θα ειναι πωτε ποια ιδια....τον νου σας μαγκες μου..
Σε είδα ΖΗΤΑ σήμερις πρωί στις 8, στην πηγμένη Κηφησού να ρολάρεις αμέριμνος κάνοντας διήθηση και μόλις έφτασα πίσω σου με είδες στον καθρέφτη σου και αμέσως μου έκανες χώρο και νόημα να περάσω.
Υπάρχουν ακόμα ζητάδες που είναι ΚΑΙ μοτοσυκλετιστές; καλούς δρόμους να έχεις :beer:
Τί έντομο γκοτζίλα ήσουν ρε αδερφέ που έσκασες στη ζελατίνα και νόμισα ότι με πυροβολήσανε; Ακριβώς μπροστά στο μάτι. Και μετά κοίταξα γύρω μου και είδα όλους με ανοιχτή ζελατίνα ή χωρίς κράνος...
Σε ειδα....η μαλλον το εμαθα..γνωστό παλικαρι που ψώνιζε απο μας και ηταν στο χώρο....έμφραγμα στο τιμονι...ετων 41 στρες και ανχος η αιτια τα τελευταία χρονια και πιεση στη δουλεια........... fuck it all...ολο το λεω αλλα ποτε δε το κανω και πρεπει...:(:rolleyes:
Σε ειδα να μου λες ''ωραια μηχανη''
(Τι στο καλο; Μετα απο μια δεκαετια και ακομα τραβαει βλεματα; )...
Σε ειδα με το ασημι fjr 1300 με πλαινες βαλιτσες και με αυτοκολητο moto.gr.
amyroukai
06/04/2017, 13:25
Σε είδα καταραμένε ποδηλάτη να σταματάς στο πράσινο, να πλακωνόμαστε στα φρένα, να περιμένεις να ανάψει κόκκινο και μετά να φεύγεις στην διασταύρωση. Πόσα κιλά ηλίθιος; Ρητορικό το ερώτημα.
Σε είδα με το bandit και την πληρωμένη πινακίδα 656 να αυνανίζεσαι στην κίνηση. Αν λέμε τώρα δεν είχα εγώ τον νου μου και ήταν καμμιά μανδάμ που βάφεται/τσατάρει/δεν ξέρω 'γω τι, καλά κρασιά κουμπάρε, θα ξάπλωνες άσχημα...
Σε είδα ηλίθιο google maps με την τελευταία αναβάθμιση να είμαι Παγκράτι και να με δείχνεις Ψυχικό και φυσικά να χάνομαι στα κωλοστενά και να τρώω ένα εικοσάλεπτο για να ξεμπλέξω. Η τεχνολογία δεν είναι πάντα φίλη μας.
Επίσης σε είδα τύπε να στέλνεις μήνυμα φιλίας στο facebook, από εδώ μέσα είσαι, αλλά προφίλ με όνομα κουκουρούκου μανταλάκια και φωτογραφίες ότι να'ναι δεν τα περνάω... Άμα θες, στείλε πιμί/περιστέρι/σήμα καπνού δίχρονου/ξερογκαζιά κάτι τέλος πάντων γιατί ή θα μείνεις στα "εκκρεμή" ή θα αποκλειστείς ως σπαμ... Σόρι κιόλας ε, είπαμε να μην μας παρακολουθεί δήθεν η ΣΙΑ, η μία, η άλλη και η παραδιπλανή, (το φέσιμπουκ περίμενε για να σε τσακώσει δηλαδή αν ήθελε κιόλας να σε μάθει και τους ξεγέλασες) αλλά δεν φταίμε και εμείς οι άλλοι αν δεν σ'αναγνωρίζουμε.
Σας είδα όλους τους κ@λωμενους της άνοιξης να έχετε ξεχυθεί....στους δρόμους και να κάνετε του κόσμου της... μ@λακιες...
Billymuse
07/04/2017, 14:28
Σε είδα φίλαι στο τέλος της Λ.Αλεξάνδρας να μοιράζεις χαρτάκισ με μια εικόνα του άρρωστου παιδιού σου, οτι είσαι άνεργος και οτι δεν έχεις λεφτά για να του αγοράσεις φάρμακα και φαγητό...
380882
Με τέτοια μπυροκοιλιά περιμένεις να σε πιστέψει κανείς ;:lol:
amyroukai
07/04/2017, 16:12
Σε είδα μανδάμ να έχεις σταματήσει και να περιμένεις μιά άλλη μανδάμ να ξεπαρκάρει για να μπεις στην θέση της. Το παράδοξο δεν είναι αυτό, είναι ότι μπροστά από την εν λόγω μανδάμ υπήρχαν δεκαπέντε μέτρα άδειου πεζοδρομίου στα οποία εννοείται ότι θα μπορούσες να παρκάρεις. Αλλά όχι, έπρεπε να μπεις ΕΚΕΙ γιατί έτσι. Και ατυχώς, πίσω σου έχει φρακάρει φορτηγό και πίσω από το φορτηγό άλλο ΙΧ και περιμένουμε τώρα πόσοι άνθρωποι την μία κότα να φτιάξει το μέικαπ και το μαλλί και να τακτοποιήσει τις σακκούλες από τα ψώνια, να ξετυλίξει ακουστικά, να βάλει την τσάντα στην θέση του συνοδηγού, να βρει το κινητό μπλα μπλα μπλα όσο η άλλη κότα περιμένει την θέση στο κοτέτσι. Πετάω φώτα και σου δείχνω το άδειο πεζοδρόμιο. ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ το παράθυρο. Πλησιάζω, χαμογελάω και εκεί που πάω όσο ευγενικά μπορούσα δεδομένων των συνθηκών να σου πω να πας στο διάολο και να παρκάρεις λίγο πιο μπροστά κατεβάζεις το παράθυρο αρχίζεις "τι θες ρε μαλάκα δεν βλέπεις ότι ΕΧΩ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΑΛΑΡΜ"; Κάπου εκεί κατάλαβα ότι έχω να κάνω με δίποδο απλώς και ο χαρακτηρισμός κότα είναι προσβλητικός για τις κότες που σε τελική ανάλυση και αυγά κάνουν και μιά χαρά λιχουδιά είναι και ψητές και κατσαρόλα και φούρνο ενώ εσύ καλή μου απλά καταναλώνεις το οξυγόνο μας... Όχι ότι δεν άκουσες το προβλεπόμενο binelique αλλά ήξερα πως πέραν της προσωπικής εκτόνωσης της έντασης της στιγμής, χαμένο πήγε στην μαύρη τρύπα αντί εγκεφάλου ανάμεσα στ'αυτιά σου.
Σε είδα τελευταία στιγμή και σε απέφυγα χτες το βράδυ βλάκα ποδηλάτη στη δεξιά λωρίδα. Μες στα μαύρα σκοτάδια, ευτυχώς δεν ερχόταν αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα και έκανα τον ελιγμό με το αμάξι. Μετά είδα φωτάκι πίσω από το ποδήλατο. Γιατί το είδα μετά; Γιατί πήγαινες βράδυ ΑΝΑΠΟΔΑ σε ευθεία στη Λεωφόρο Μαραθώνος κατά πάνω μου μπετόβλακα.
Eversman
07/04/2017, 18:14
Σε είδα μεσήλικα με το σκούτερ και την γυναίκα σου- ακρανωτοι και οι δυο -να οδηγάς στην Θησέως, στο ρεύμα προς Παραλιακή, αλλα ΑΝΑΠΟΔΑ για τουλάχιστον δύο τετράγωνα :eek::eek::eek:
Πραγματικά απίστευτο :eek:
peterTHErider
08/04/2017, 11:48
σε είδα πιτσιρίκα με το στρώμα 650,προφανώς 1η μεγάλη σου μηχανή και επειδή έχει λίγο γκαζακι να νομίζεις πως είναι πύραυλος...είδες τη χοντρή μου με μπαγκαζιερες και λες καλη βάρκα και άρχισες τις γκαζιες...όταν ομως κουράστηκα με τη βλακεία σου και άνοιξα μέχρι 3η,στο επόμενο φανάρι έμεινες 3 αμάξια πίσω και δεν πλησιάζες καν...:bawl:
σιγά σιγά θα μάθεις που σε παιρνει και που όχι για να μην απογοητεύεται έτσι...
Billymuse
08/04/2017, 21:39
Κύριος...περίμενε να ανάψει πράσινο :moutza:
380934
cpt.Harlock
09/04/2017, 10:28
(Βρέθηκα για μερικές μέρες Ελλάδα-Αθήνα, οπότε είδα και απόειδα...). Το λοιπόν:
Σε είδα ντελιβερά να διασχίζεις κάθετα την Αθηνών-Λαμίας από την αερογέφυρα πεζών, μέσω της ράμπας αναπήρων, οδηγώντας με το ένα χέρι το παπί, κρατώντας τους καφέδες με το άλλο...
Σε είδα περήφανε πατριώτη που πήγαινες από την Αθηνών - Λαμίας στο κέντρο στην παρέλαση με το mega scooter σου, μιλώντας με τον φίλο σου με το TDM καθ' όλη τη διαδρομή. Ακράνοτοι κι εσύ και η κυρά σου πίσω, αλλά και το πιτσιρίκι σας που είχατε στριμώξει ανάμεσά σας... Στο διάολο να πάτε Ούννοι, που γίνατε και γονείς...
AUFGEBRACHT
09/04/2017, 12:09
Σας είδα σήμερα το πρωί στην Κόρινθο, στο δημοτικό parking, να έχετε καταφέρει με 2 αυτοκίνητα να πιάσετε 4 θέσεις παρκαρίσματος αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους... Μέρες που έρχονται δεν θα πω τίποτα άλλο, συγχαρητήρια και εις ανώτερα Νεάντερταλ!!!
380947
380948
KostRider
09/04/2017, 13:35
Σας είδα σήμερα παρέα με touring μηχανές στη διασταύρωση της σήραγγας Τυμφρηστού, χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!
Σε είδα να έχεις βγάλει το σκυλί βόλτα με το ....... παπί :facepalm:
Εσύ οδηγούσες κρατώντας το λουρί και το ροτβάιλερ έτρεχε όλο χάρη δίπλα σου :bawl:
Σε κεντρικό δρόμο παρακαλω....
Σε ειδα σημερα το μεσημερι στο Καλιμμαρμαρο με το CBR1000RR να ξεκιναμε μαζι και να εισαι φανερα φτιαγμενος για κοντρα.
Περιμενες αν θα ανοιξω με το TDM να μου ριξεις στα αυτια και απλα με ακολουθουσες...
Στην Αμερικανικη πρεσβεια εμπλεξες στην κινηση και εγω σαν μεγαλη κουφαλα που ειμαι...εφυγα σφαιρα και εστριψα για Μεσογειων !!! :D
Σε ειδα πισινο ελαστικο, τελειωμενο να μου δειχνεις τα λινα σου.
Σε βλεπω Χοντρη, να μπαινεις στο σαλονι για ενα "μεγαλο" σερβις.
Να με δω πως θα ανταπεξελθω στα εξοδα κινησης του rx...
amyroukai
09/04/2017, 17:53
Σε είδα να έχεις βγει με το αγροτικό και να πηγαίνεις τραγικά αργά και μέσα στην μέση του δρόμου. Διασταυρωθήκαμε, με στρίμωξες γιατί σου ανήκει ο δρόμος εννοείται και μετά είδα πίσω σου να έρχεται κολλητά... Ένα κοριτσάκι μονοψήφιας ηλικίας με παιδικό ποδήλατο. Δηλαδή ρε τύπε σοβαρά, έβγαλες την μικρή σου κόρη βόλτα τώρα; Να ρουφάει το καυσαέριο από το σάπιο χρέπι και αν τύχει και φρενάρεις κούφια η ώρα να τσακιστεί και πάνω σου; Πόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος πιά;
σας βλέπω όλους στην τσίτα με πολλά προβλήματα....
να είστε έτοιμοι για καυγα...
Σε είδα, σε άκουσα και ντραπηκα (και οπλισα) ταξιτζή να ρίχνεις αγριο βρισιδι, χριστοπαναγιες κτλ στον ταλαιπωρο Ασιατη που απλά ήθελε να καθαρίσει το τζάμι στο αμάξι αλλουνου στο φανάρι.
Μου χαλάδες τη διάθεση, μετά από μία πολύ ωραία μερα...
George_Sp
09/04/2017, 23:21
Σε είδα κοπελιά (έως 25-28 ετών), σα τα κρύα τα νερά, περιποιημένη και με αποφασισμένο βλέμμα να έρχεσαι στο καφέ στη πλατεία Ν. Σμύρνης κρατώντας μια τσάντα.
Αντί όμως να ρωτήσεις μια φυσιολογική ερώτηση (π.χ. που βρίσκεται η τάδε οδός), άνοιξες τη τσάντα και μου προσέφερες στυλό γιατί ήσουν
άνεργη με μωρό λίγων μηνών όπως είπες.
Κοκκάλωσα και σου δωσα κάτι γιατί μου θύμισες εκείνο τον αξιοπρεπή μεσήλικα που ζήταγε δουλειά έξω από το σούπερ μαρκετ κάπου στη Βουλιαγμένης, και που έπαιξαν τα ΜΜΕ.
Σε είδα να συνεχίζεις και στα υπόλοιπα τραπέζια. Δε ξέρω αν ήταν αλήθεια ή όχι. Ξέρω όμως οτι ο τρόπος, ο τόνος, και η φωνή έλεγαν οτι έπρεπε να σε βοηθήσω.
Σε είδα με φτιαγμένο σουτζούκι swift μπροστά μου να σε περνάω με το kawasaki και μετά απο λίγο να μου θές παιχνιδάκια...
Σε άφησα ατάραχη στην πρώτη στροφή να με περάσεις (έκανα και στην άκρη, κυρρίααα) για να πάρεις μία χαρά..
Στίς επόμενες στροφές σε κέρασα τσαγάκι και με έχασες :wave2:
Όταν ήρθε η ώρα στην μεγάλη διασταύρωση να στρίψω αριστερά σε περίμενα επίτηδες... μόλις έφτασες μου κόρναρες και συνέχισες για Αθήνα :beer:
Σας είδα σε διαδρομή 4,5Κ πολλά ζωάδια μαζεμένα. Τι διάολο την Μ εβδομάδα σας αμολάνε από τις στάνες και βγαίνετε στην αγορά??
Οι καλύτεροι δε όλων 2 αλλοδαποί που δουλεύουν σε κατάστημα ζωοτροφών και συναφών ειδών, το οποίο έχει από την μία πλευρά του δρόμου κατάστημα λιανικής κι έκθεση και ακριβώς απέναντι αποθήκες. Ήταν λοιπόν το ένα καλόπαιδο δεξιά και πέταγε στο άλλο καλόπαιδο στην απέναντι μεριά του δρόμου πράγματα. Έφαγα μία σκυλοτροφή 2 κιλών στο κράνος από το πουθενά. Νόμιζα ότι έπεσε βόμβα δίπλα μου. Για τέτοιο "μπαμ" μιλάμε. Πονάει ακόμα ο σβέρκος μου και τα ζωάδια μόλις είδαν την μαλακία τους έτρεξαν να κρυφτούν. Μα πόσο ζώα είστε ρπμ, πόσο ζώα??
Απολογισμός, ευτυχώς μόνο το γείσο του κράνους σπασμένο. Τους το χάρισα και το μεσημέρι θα πάω να παραλάβω το ίδιο σε καινούριο. Ρεδεμπαμεκαλά
GIXXERAKIAS
10/04/2017, 11:46
Σε είδα Μπαμπίνο στο σούπερ της γειτονιάς,δεν με έχεις δει και πέφτω πάνω σου με όλα και καλά,ζητώ συγνώμη και γυρνάς με ύφος "σου γ@μ!σ@ μ@υν#π@ν# " και κλαίω ακόμα με την φάτσα σου όταν είδες γνωστό.
Χάρηκα ρεμάλι Ζεύκα που τα είπαμε έστω για λίγο.
karellen
12/04/2017, 12:25
Σε είδα δεκαετία του 50 με τα βερεσέδια,τα τεφτέρια και τη μετανάστευση, να ξανάρχεσαι.
Ο γείτονας έρχεται κάθε τόσο στο μαγαζί να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό μου γιατί δεν έχει μονάδες.
TsoliasGR
13/04/2017, 22:39
Σε ειδα ντελιβερά χτες μεσημέρι με το modenas να σφάζεις κόκκινο να προλάβεις (τι?) στην μεσογείων χτές και να καρφώνεσαι πάνω σε μια GS1200...
Έστειλες την μπέμπα να αγκαλιάσει την κολώνα στο διάζωμα στην μέση του δρόμου και εσύ και ο άλλος με την μπε-εμ-βε να είστε ξάπλα στο οδόστρωμα.
Παρακαλώ να σας σώσαν τα κράνη γιατί μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο δώσαμε μάχη να σας κρατήσουμε ξύπνιους.
Καλή ανάρρωση και στους 2.
Υ.Γ. Στο νοσοκομείο Γεννηματά σας πήγαν.Θα ερχόμουνα για να δώσω αίμα αλλά δεν μπορώ ακόμα.
Billymuse
14/04/2017, 13:48
Σε είδα Σκουτεράκι Beverly του κουτιού έξω απο το Πλαίσιο στο Κέντρο δίπλα απο την παλιά Βουλή να έχεις πάνω σου ξεχασμένα απο τον οδηγό τα κλειδιά να κρέμονται στην κεντρική κλειδαριά! Αφου περίμενα δίπλα κανα τέταρτο πήρα τα κλειδιά και μπήκα στο πλαίσιο μιας και εκεί πήγαινα για να αγοράσω κάτι. Βγήκα περίμενα λίγο μηπως και εμφανιστεί ο οδηγός, εν τέλει πήγα με τα κλειδιά προς την Ερμού να βρω κάποιον απο την τροχαία,αφου βρήκα 2 ζητάδες τους εξήγησα το στόρυ και μου είπα να τους υποδείξω το σημείο που ήταν το σκούτερ παρκαρισμένο. Αφου τσέκαρα οτι ήταν τα κλειδιά για το συγκεκριμένο σκούτερ τους τα άφησα για να τα πάνε στην τροχαία και να ειδοποιηθεί ο οδηγός.Πραγματικά θα ήταν κρίμα να το έκλαιγε ο άνθρωπος και επειδή μου έχει τύχει να αφήσω κλειδιά πάνω στο δικο μου παπί παλια μάλλον ήταν η ώρα να ανταποδώσω την κωλοφαρδία..
AUFGEBRACHT
14/04/2017, 13:57
Σε είδα πανίβλακα με το παπί να πετάγεσαι από στενό, παραβιάζοντας το STOP χωρίς να κοιτάξεις, επειδή ήσουν απασχολημένος να μιλάς στο κινητό σου... Προφανέστατα δεν κατάλαβες πόσο τυχερός ήσουν που πρόλαβα να φρενάρω και δεν σε πήρα σβάρνα...
petros1479
14/04/2017, 18:12
... Καινούργια εθνική οδό Κορινθου - Πατρων και δεν το πίστευα!!!!! Πόσα χρόνια...
Λες να προλαβω και εθνική οδό (κανονική) μέχρι Κυλλήνη????!!!!!!
SHOOTER045
15/04/2017, 00:16
Σε είδα σε βιτρίνα
6cyl
381191
Wtf..... :eek:
amyroukai
15/04/2017, 22:41
Σας είδα βίδες να έχετε αποδράσει... Γαμώ το κέρατό μου με τους κραδασμούς του μονοκύλινδρου πιά!
edit: Η βίδα AP8152298 έχει 12 σεντ... Το παξιμάδι AP8121250 έχει 12 ευρώ... Επί δύο... Τι ναρκωτικά πίνουν οι Ιταλοί, αλήθεια και γιατί δεν τα μοιράζονται να είμαστε όλοι χαρούμενοι;
σας είδα όλους τους κ@υλομενους του Πάσχα να έχετε αποδράσει και να κάνετε της μ@λακιες σας με τα κουτιά σας , όπως είχε γραψει και ένας φίλος σε έναν τοίχο ....
<<όλοι την βδομάδα τρως αγγούρι και στης αργίες είσαι μουρη>> και το Σάββατο είσαι μούρη...
φαι του σκασμου ...πιοτο , λαμπάδες μπάτμαν,και μπαρμπι.. ..και τα τελευταία μοντελάκια ρούχων, στην ανάσταση.και κρεπαλη ...και συγκινήθηκε και ο χριστός .....αυτος άραγε ειναι ο συμβολισμός της ανάστασης ??......
μαμω τον χριστιανισμο μου μέσα...
SHOOTER045
18/04/2017, 18:07
Σε είδα τριμαλακα με το civic 1.4, να θες χαδακια.
Να ερχεσαι απο αριστερά ,να κάνω δεξιά μιας και πηγαινα σταθερά με 120 ,να μένεις δίπλα μου για ώρα να μπαίνεις μπροστά μου να σε περναω και πάλι απο την αρχή.
Αλλά με την οικογένεια μέσα δεν παίζω.
Αλλά ηταν τόση η βλακεία σου, που με το μυαλό σου έκανες πανηγύρι οτι με πέρασες, και σε είδα πριν τα διόδια να κανείς οπισθεν με αλαρμ γιατί προφανώς εχασες την έξοδο για να μην πληρωσεις διόδια
Μα πόσο :moutza:
Σε είδα και σένα με το Μέγκα αγροτικό να κατεβαίνεις ανάποδα απο εξοδο εθνικής γιατί κάπου μπερδεύτηκες :moutza:
Και οι άλλο δυο που σε πέτυχαν ανάποδα να έχουν κανει άκρη ζώον.
Σας είδα και εσάς πολλους στις νέες σήραγγες Τεμπών να πλακωνεσται στα τούνελ.
Όταν κάθε 20μ είχε φωτεινή ταμπέλα για όριο 80.
Χαλαστηκατε μαλλον στην εξοδο που σας περίμεναν :nono:
Δεν υπάρχει σωτηρία
ΤΕΛΟΣ
amyroukai
18/04/2017, 20:24
Σε είδα σουγκαρίατζώρτζ, μιά χαρά παλικάρι, ευγενέστατος, κατατοπιστικότατος, δεν με μπινελίκωσε (θαύμα) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ρε αλάνι και στο είπα πρώτο πρώτο :lol:
Σε είδα και σε άκουσα να φρενάρεις χωρίς λόγο στο πρώτο τούνελ προς Αθήνα στην Κακιά σκάλα.
Εγώ πρόλαβα να φρενάρω και να μην πέσω πάνω στην Άλφα που έσκασε πάνω σου κι έγινε αλοιφή (χωρίς τραυματισμό ευτυχώς). Οι άλλοι 3 πίσω μου δεν φρέναραν και γίναμε μύλος... Ευτυχώς είχε κίνηση και οι ταχύτητες ήταν λογικές.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
19/04/2017, 13:37
Και το πιο τραγελαφικο ειναι οταν βλεπω εργαζομενους να τρωνε τον ιδιο "παπα" με τους πελατες..
σε ειδα, δηλαδη θα αγορασουν καρτα και οι εργαζομενοι για να πηγενουν στην δουλια τους:cry:
karellen
19/04/2017, 15:30
Σε είδα γείτονα να ανακατασκευάζεις το CX500 cafe racer και να το βάφεις κάτι σε φούξια-βυσσινί με μπλε ηλεκτρίκ γραμμές ανάμεσα!
-Γιατί ρε Μάρκο το κανες έτσι? :uplate:
-Το χρώμα άρεσε της κόρης μου,να της χαλάσω χατήρι?
-Πόσο είναι η κόρη σου?
-Πέντε! :eek:
petros1479
19/04/2017, 21:55
Σε είδα και σένα, έτσι απλά, να στεκεσαι μόνη στη μέση του δρόμου...
Εικαστική παρέμβαση???...
381300
amyroukai
20/04/2017, 13:20
Σε είδα Τσοβόλα στο Αττικό. Και είδα αρκετό κόσμο από το παλιό ΠΑΣΟΚ το παραδοσιακό το ορθόδοξο να σε χαιρετούν εγκαρδίως. Πάντως μιά χαρά στέκεται ο "δώσ' τα όλα".
Σε είδα σεκιουριτού να κλειδώνεις το ασανσέρ που είναι μόνο για τραυματιοφορείς και το άλλο που είναι μόνο για ακάθαρτα/νεκρούς κλπ και να περνάει ο κάθε πικραμένος να ξεκλειδώνει γιατί όλοι βαριούνται να πηγαίνουν από το ασανσέρ κοινού... Στο τέλος αγανάκτησες και λες "ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη". Σε είδα να κυνηγάς να διώξεις και την αθίγγανη με το παιδάκι που έμπαιναν στα δωμάτια ασθενών χωρίς λόγο. Αρκεί που κάνεις την δουλειά σου κορίτσι, άλλος απλά θα έπινε το φρέντο του χωρίς να ασχολείται.
Σε είδα γιατρέ παρά το λάθος του πατέρα μου που είχε ραντεβού δύο ώρες μετά, να μας παίρνεις πιο νωρίς αφού δεν είχες άλλον. Μερσί γιατί αν έμενα τέσσερις ώρες εκεί μέσα άπραγος και με το τηλέφωνο στο 5% από μπαταρία, το εγκεφαλικό το είχα σίγουρο.
σε είδα φίλε με το στρώμα (vstrom) να θες παιχνιδακια στης στροφές του Ο.Λ.Π στο λιμάνι του πειραια χθες βράδυ μεταξύ 11,30 -12,30 .λ..αλλά πικράθηκες δεν περιμενες να φεύγει έτσι το nc..
δεν πειράζει την επόμενη που θα θες παιχνιδακια κοιτα να έχεις εκπαίδευση και τα χέρια σου... γιατί όπως λέει και ενα παλιο γιαπωνέζικο ρητό ...
οσο γκάζι και να έχεις χάνεται στην πρώτη στροφή που θα συναντήσεις εάν τα χέρια σου δεν ξέρουν η δεν αντέχουν.
BoSS_Man*
20/04/2017, 20:05
Σε είδα βλαμμένη να μας κολλάς από πίσω με το χρεπι το αμάξι σου, έβαλες μια εξάτμιση και νομίζεις ότι είσαι κάτι με τα κινεζοξένον επίσης, μόλις κάναμε δεξιά και ήρθαμε πίσω σου και κατάλαβες το σκατό στην κάλτσα και το έπαιζες αθώα περιστέρα. :lol:
Σε είδα ηλίθιε με το gsxr και τρικάβαλο το παιδί με την γυναίκα σου ή τι τέλος πάντων ήταν να πηγαίνετε χωρίς κράνος και προστατευτικά με πάνω από 120+ χιλιόμετρα, είσαι ο μαλάκας της χρονιά ηλίθιε.
Grafton 505
21/04/2017, 16:06
Σε είδα ακμαίο και κοτσονάτο πάνω σε ...
381364
alexis_d
21/04/2017, 16:31
Σε είδα φίλε και πολύ το χάρηκα! :beer:
Σε είδα και σε ΑΚΟΥΣΑ με το Ζ1300.
Δε είδα κανισάκι να σε βγάζει βόλτα παππούς που οριακά έσερνε τα πόδια του-περπατούσε. Φοβερή η εικόνα κανίς με φίμωτρο:D
amyroukai
21/04/2017, 18:20
Σε είδα να πουλάς ταπεινοφροσύνη και θα γελάω μέχρι την τρίτη παρουσία. Του Λάζαρου. :bawl: Και που να μην ήξερα κιόλας...
Σε είδα επιτέλους απο κοντά...
Άντε την επομένη με τον αναβάτη σου :beer:
381420
petros1479
22/04/2017, 21:42
Πολυ χαρηκα που είδα ένα από κοντά μετά από τόσα χρόνια...
Να μου πεις τοσα εργαλεία εκεί μέσα αυτό σε συγκίνησε???
Ωραιο πραγμα οι Θυμησες, πολύ μικρός βέβαια αλλά το θυμάμαι...
381499
Eversman
23/04/2017, 14:44
Μαρίζα ΔΕΝ ειδα εσένα, αλλά είδα και γνωριστήκαμε με τα πεθερικά σου. Πορτοκαλί fazer είναι αυτό, μπάμ κάνει :)
congate7
23/04/2017, 15:07
Σε είδα με το κίτρινο ss σου να αναγκάζεσαι να φτάσεις στο διάζωμα του αντίθετου ρεύματος γιατί ένας μαλάκας με κουτί δε μπορούσε να περιμένει στην σειρά του...
Ευτυχώς τη γλίτωσες, δυστυχώς δεν κατέβηκες να του... (https://www.youtube.com/watch?v=QdAvPpOCJas)
Σε είδα και εσένα μπάρμπα με το bmw 1600(έτσι έγραφε) με ιστορικές πινακίδες να το πηγαίνεις σβέλτα :beer:
Σε ειδα φιλε με το MZ ETZ σημερα στην εθνικη καλους δρομους να εχεις με το κλασικο μοτορι σου
Σε ειδα φιλε με το CBX 1050 σε κατασταση κουτα. Καλους δρομους να εχεις.
Μαρίζα ΔΕΝ ειδα εσένα, αλλά είδα και γνωριστήκαμε με τα πεθερικά σου. Πορτοκαλί fazer είναι αυτό, μπάμ κάνει :)
Δεν σας ειδα ουτε και εγω, κριμα ισως μια αλλη φορα :beer:
Ειδα ομως τους δικους μου και μου ειπαν οτι σας γνωρισαν και χαρηκα :wave2:
karellen
23/04/2017, 22:42
Σε είδα σκατόβλαχε με το αγροτικό στο δρόμο προς Μάνη να πετάς απ το παράθυρο τη σακουλίτσα με τους καφέδες και στο καπάκι το άδειο μπουκάλι Μίλκο.
Καμμιά σωτηρία.
KostRider
23/04/2017, 23:11
Σας είδα σήμερα Sunday drivers να πηγαίνετε με 60 σε ευθεία που πας χαλαρά 120+,δεν παίζεστε με τίποτα.. Πινακίδες Αθήνας όλοι, τυχαίο;
karellen
24/04/2017, 17:14
Σε είδα παγκόσμιε χτες βράδυ στο μπιλιαρδάδικο που παρακολουθούσα motogp,ήσουν στη διπλανή αίθουσα και έβλεπες Μπαρτσελόνα.
Κάποια στιγμή ανύποπτη ήρθες δίπλα για ένα δευτερόλεπτο και κοιτώντας τον πίνακα που έγραφε 'Vignales Out' ρώτησες
-ο Βινιάλες έπεσε?
-Ναι
-Το μαλάκα.
και ξανάφυγες!
(αγάλματα όλη αίθουσα):eek:
RESPECT!! :cry::cry::bawl::bawl:
BoSS_Man*
25/04/2017, 01:46
Σε ειδα μαλακα βλακα να μου κανεις ζημια στο οχημα και οταν σταματησαμε να με τραυματιζεις με τον προφυλακτηρα για να ξεφυγεις επειδη ησουν μεθυσμενος, αυριο π@@τσα μεγαλε!
skylaros
25/04/2017, 04:35
Σας βλέπω κάθε μέρα δέκα ώρες να μιλάτε για νύχια, για μαλλιά, για μέικαπ και για γκόμενους. Δε σας αντέχω! Δε σταματάτε να μιλάτε για μαλακίες και να μου τη λέτε όταν σας λέω έλεος stop! Σας βλέπω να ρουφιανεύετε η μια την άλλη και ο ένας τον άλλο, τόσο απρόκλητα, τόσο αβίαστα, τόσο εμετικά! Σας βλέπω όταν φρικάρω και τραβάω τα μαλλιά μου (αυτά τα λίγα) να μου λέτε πως εγώ έχω το πρόβλημα και το κουτσομπολιό αλλά και η κατινιά είναι πολύ φυσικά και όμορφα! Σε είδα καργιόλα να λες στην προϊσταμένη να απολύσει μια συνάδελφο που είναι σε άλλη κλίκα για να φέρεις μια ξαδέρφη σου και όταν σου είπα πως επιβεβαιώνεις όλα τα ρατσιστικά και σεξιστικά στερεότυπα αυτής της κοινωνίας και με κάνεις να ντρέπομαι που υπάρχω στον ίδιο πλανήτη να μου λες "δεν ήρθες εδώ για να κάνεις τον κόκορα στο κοτέτσι μας" ! Θα τον κάνω τον κόκορα μωρή κάμπια όταν θα καβαλήσω τα γραφεία θα λαλώ και θα σε κατουράω! Σε είδα και εσένα βαστάζο του "μεγάλου" (γελάν και οι πέτρες) να λες "χέρι που σε ταΐζει δε το δαγκώνεις μείναμε να κοιταζόμαστε αλλά έπρεπε να σου γαβγίσω! Σας βλέπω να μη σας νοιάζουν τα λεφτά των πελατών και να μη σας αγγίζει που άνθρωποι τελευταία στιγμή χάνουν τα ταξίδια τους ή πράγματα τους και να μου λέτε εσένα τι σε νοιάζει μην είσαι συναισθηματικός, δε φταις εσύ... Σας βλέπω και στον ύπνο μου και τον χάνω κάθε βράδυ και ιδρώνω και πρήζομαι και τρώω σαν βόδι, σας βλέπω και μαδάω και αναρωτιέμαι γιατί απλά δε ψοφάτε!
Σε βλέπω και εσένα όνειρο τρεις μέρες σερί να είμαι σε έναν λόφο, από κάτω κοιλάδα και κάμποι και ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ένα τεράστιο μετέωρο... μια φλεγόμενη τεράστια μάζα που έχει μπει στην ατμόσφαιρα... ξέρω πως δε θα μείνει τίποτα στον πλανήτη και δακρύζω από χαρά σκεπτόμενος ότι το βλέπουν και όλα τα καθάρματα αυτού του κόσμου και ξέρουν πως θα πάνε στο διάολο και αυτοί και η υστεροβουλία τους !
Σας βλέπω και δε με βλέπω καλά!
Cpt_Slow
25/04/2017, 07:45
σε ειδα χθες με το Ζ1000 στο πρατηριο στο κεντρο της θεσ/νικης και ειχαμε μια συντομη κουβεντουλα για τα dunlop. Καλους δρομους
Billymuse
25/04/2017, 07:47
Σε είδα μεγάλε στα γραφεία του ρούφ, να έχεις αφήσει την σκοπιά απο μέσα και με το όπλο στην πλάτη να έχεις βγει έξω απο το στρατόπεδο και να έχεις πάει στον Ντελιβερά για να πάρεις τους καφέδες :lol: Έρε τι μου θύμησες... τελευταία υπηρεσία ως ΑΜ στην Κύπρο παράτησα το στρατόπεδο και βρήκα την σειρά να τα πίνει στο πιο δίπλα χωριό, αν με είχαν πιάσει ακόμα θα υπηρετούσα :lol:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
25/04/2017, 10:25
Σε είδα βόρειε ΚΑΒΑΛΑ στο άλογο σου. Να περνης κανα τηλέφωνο τώρα που θα σε χάσουμε ε.
amyroukai
25/04/2017, 20:10
Σε είδα παππού με το κόκκινο/χρωμέ Zundapp... Με είδες που το χάζευα βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, κοιτάς το fazer λίγο κάπως, μου λες πως το έχεις σαράντα χρόνια το εργαλείο (δίχρονο-υδρόψυκτο-αστεράκι) και μου λες "το δικό σου δεν θα κρατήσει... έχω πεντακόσιες χιλιάδες χιλιόμετρα και είναι σαν καινούριο μέσα". Μετά μου είπες να προσέχω με την μηχανή γιατί είναι φονιάδες στο δρόμο, ειδικά οι κυρίες με τα κινητά που πήγε μία να σε σκοτώσει και έφυγες με το δίχρονο-ραπτομηχανή (πήρε με μισή μανιβελιά, ρελαντί άψογο και στρωτό) ακράνωτος και με το έχα χέρι φορτωμένο με τα ψώνια ΧΩΡΙΣ σακούλα. Δεν φταίνε μόνο οι κυρίες φίλε... Καλούς δρόμους.
kostaskk
25/04/2017, 22:49
σας ειδα πιτσιρικια στο χωριο να μου στραβωνεται την πινακιδα απο το aprilia.
βγηκα εξω με τσεκουρι (απο τα μεγαλα) και εκοβα βολτες με αυτο κανα μισαωρο
σας πετυχα σε στενο που μαλλον καποια αλλη πουστια πηγατε να κάνετε και με ακουσατε που ερχομουν και τρεξατε οι 2-3 τις παρεας αφήνοντας πισω τον χοντρο τις παρεας με εναν αλλον που ελεγαν δεν ξερουμε τιποτα. σας ειχα δει ομως..
με ειδα να σας ψαχνω και να κοιταω ολα τα στενα.
περνοντας απο ενα βλεπω 5-6 ατομα μαζεμενα. αναστροφη και σε 2-3 sec μεχρι να γυρισω παλι ολοι εξαφανισμενοι εκτος τον χοντρουλη που εκανε οτι κατι εβλεπε στο κινητο.
με ειδα να πηγαινω προς τα εκει και ολοι αφαντοι, εκτος απο ενα υποπτο αυτοκινητο με 2 αλλα ατομα μεσα και μυρωδιά χορτου τριγύρω.
με ειδα να πηγαινω απο πισω και να σας παραμονεύω.
ξαναεμφανιστικατε γρηγορα.
και σας ακουω να λετε : ειναι ενας με τρεκουρι και ψαχνει ποιος του στραβωσε την πινακιδα, στα ατομα που ηταν στο αυτοκινητο
να πεταγομαι αυτην την ωρα και καποιος να λεει : να τος. :-p
σας ειδα ολους τελικα, ειδικα αυτους που έτρεξαν στην αρχη.
ο χοντρουλης ηταν σίγουρα αθώος.
θα εχει και συνέχεια.
με ειδα να θυμαμαι πριν χρονια το aprilia rs250 μου να το βαζει καποιος αγνωστος αγγελια στο car.gr ενω εγω έλειπα απο αρτα.. να τον ψαρευω απο τηλεφωνα,να μου τα μασαει στις 'ειδικες' ερωτισεις μου. να καταναλαινει ποιος ειμαι και να με απειλει-βρίζει και απο πανω, προφανος ηθελε να παει να το σηκωσει αν έβρισκε αγοραστη καθος το ειχα σε εξωτερικο χωρο..
με ειδα να μαθαινω ποιος εισαι και που μενεις μιας και ησουν τοσο ηλιθιος για να ρωτισεις πληροφοριες για το μηχανακι απο γνωστο μου που το 'προσεχε' σε αυτον τον χωρο οσο ελειπα και να σε βλεπει να το βγαζεις φοτογραφιες. (μονο το καπακι καμπανας ειχες βγαλει αλλα εγω καταλαβα, δεν σου περασε απο το μυαλό οτι ειχα βγαλει και εγω φοτο και το καπακι ειχε σημαδια.
θυμαμαι τα χρησιμοποιημενα κολοχαρτα που μαζευα και αδειαζα στην αυλη σου τα βράδια για καμποσο καιρο. δυστυχώς θελει ποιο δραστικα μετρα καθος ο νομος δεν λεει τιποτα σε μερικους
gousgoun_69
25/04/2017, 23:07
Σε είδα αντίτιμο της πώλησης να μπαίνεις στο λογαριασμό μου...
Σε είδα κι εσένα να μπαίνεις στο καράβι να πας στο νησί στο νέο σου ιδιοκτήτη...
Σε είδα αργότερα αγαπητέ έμπορα να φτιάχνεις τα χαρτιά για το καινούριο εργαλείο και να αφαιρούμε μαζί τα νάϋλον από τη σέλα...
Σε έβλεπα από τον καθρέφτη μου να πηγαίνεις με αναμμένα αλάρμ για ώρα. Σε ένα φανάρι γύρισα και σου το είπα. Μου απάντησες 'Ναι, επίτηδες. Για να με βλέπουν τα έχω'.
Λογικότατο.
ΥΓ. Για κράνος ούτε λόγος. Ευτυχώς έχεις αλάρμ. :rolleyes: