PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21

TsoliasGR
31/10/2017, 07:34
Σε είδα σην Αμφτιτρίτης στο Παλαιο Φάληρο...Καβάλα στο κόκκινο νέο βεσπάκι σου χωρίς κράνος κυρά μου, και μπροστά σου, αναμεσα σε σένα και το τιμόνι...Ξεκράνωτο και το παιδί...Ντροπήκαι όνειδος...
Δεν θα βάλουμε ουδεπόποτε μυαλό σαν λαός.

Μανολης67
03/11/2017, 21:07
Σε ειδα φίλε με το μοναδικο B King 1300 στην Μυτιλήνη να φρεναρεις στο τσαφ μπροστα στον κουτάκια που σε εκλεισε στην πλατεία Αλυσίδας και ησουν ετοιμος....:evil:.. ευτυχως όμως ολα καλα!:beer:

TROOPER
04/11/2017, 09:42
Σας ειδα και τα παμε μετα τον αγωνα...:beer:
Θα σας δω και σημερα και σας και τους υπολοιπους ;)

389953

petros1479
04/11/2017, 20:04
Τι να σου πω ρε φίλε? Τόσες άδειες θέσεις γύρω γύρω και εσύ έριξες τον καναπέ πάνω μου!!! Δε με νοιάζει για το σημάδι στη χούφτα όσο για την ηλιθιότητα που αντιμετωπίζω καθημερινά!

389962

agamoi-thytai
05/11/2017, 20:50
Σας ειδα σήμερα κατα τις 11:00 στα Ιωάννινα πολλές, μα παρά πολλές μηχανές παραταγμένες και το χάρηκα :)
Να είστε όλοι καλά, να έχετε καλούς δρόμους.

7gibernau
05/11/2017, 22:52
Λοιπον οτι έχετε στο στομα καλο ειναι να βγει και αν θέλετε τσισα καλο ειναι να πατε!!

Βασικά με ειδα να κανω βολτα με την κοπέλα μου,τον αδερφο της και την κοπέλα του,με το αμάξι του!!
Πάρκαρει ο Θοδωρής το αμάξι του σε ανηφόρα,κατεβαίνουμε,κοιτάει το αμάξι η δικια του και του λεει,θοδωρη,να βάλω μια πέτρα μην το πάρει η κατηφόρα;;αυτο μας φάνηκε αστείο αλλα.....

Σε είδαμε ρε κοπελιά να περνεις μια πέτρα και να την βαζεις......

μπροστά Απ το λάστιχο ρε μ@αλακες μπροστά την έβαλε!!!!
3 άτομα κλαιγαμε Απ τα γέλια και ενα άτομο να μην εχει καταλάβει τίποτα και γιατι γελάμε!
Ρεεεεεεεε έβαλε την πέτρα μπροστά ρεεεεεεεεεε

Αυτο έγινε χτες,οι τρεις ακομα κλαίμε!
Ρε χωριανοί έβαλε την πέτρα για να μη φύγει το αμάξι κατα τον ανήφορο ρεεεεεεεεεεε

SoR
06/11/2017, 11:45
αυτό μου είχε τύχει όταν υπηρετούσα την πατρίδα στον κοντινό Έβρο. Ημουν οδηγός και σε κάποια φάση ένας αξιωματικός μου είπε να βάλω τον "τακο" στο λάστιχο. ειχα παρκάρει σε ελαφριά ανηφόρα. Δεν βαριεσαι λέω βάλτο. Το βάζω πίσω απο την μπροστινή ρόδα και μου λέει :

-Βάλε τον τακο απο μπροστά.
-Μα πίσω θα πάει αν φύγει (απάντησα)
-Ναι αλλά θέλουμε να φαίνεται οτι τον έβαλες.

spyrval
06/11/2017, 13:31
Μου'φυγε ο τάκος που λένε...

karellen
06/11/2017, 16:41
Σε είδα χτες βράδυ στα διόδια Κορίνθου στο ρεύμα προς Πελοπόννησο μαυροκόκκινο SR 500 και με number plate στο πλάι παρακαλώ!
Άρη @sapila θα τον ξέρεις σίγουρα.

AUFGEBRACHT
10/11/2017, 19:07
Σε είδα ντόπιε μεγαλοεπιχειρηματία στη Νεμέα να ανοίγεις την πόρτα του διπλοκάμπινου αγροτικού κι όποιον πάρει ο χάρος, κόντεψα να καρφωθώ πάνω της -ας είναι καλά το ABS το οποίο για άλλη μια φορά απέδειξε περίτρανα την αξία του. Στην είπα άγρια, μου χτύπησες τον ώμο κι έσπευσες να φύγεις για την καφετέρια... Δεν προλαβαίνω να κάνω 300 μέτρα, έτερο γίδι με αγροτικό χρέπι αποφάσισε να κάνει αναστροφή, αναγκάζοντας πάλι το ABS να δουλέψει υπερωρία. Μου χαλάσατε την εξαιρετική βόλτα μετά από καιρό γαμώτο σας...

kordix
10/11/2017, 21:20
Σε ειδα να κορναρεις πολυ τσαντισμενος σε εναν παπακια και να μιλας ταυτοχρονα στο κινητό σφαζοντας το κοκκινο.

Σκορ λαλακίας : κουτί vs παπί 2-1

Dant3
16/11/2017, 23:59
Βγαινω εξω και σε βλεπω να ριχνεις καρεκλες.
Δε μαμιεται λεω,μπανιο θα κανω ετσι και αλλιως σπιτι.
Ξεκιναω την ανηφορα και στα δικαστηρια να κατεβαινουν ποταμια.Νερο στο υψος του ποδιου και περνοντας να ερχεται σε ολη τη μηχανη.Ταχυπλοο το μοτορι.
Αφου ανεβαινω το βουνο,ξεκιναω καταβαση.Καλυτερα τα πραγματα εκει.
Σε καποιο σημειο ξεκιναει τα κουλα η μηχανη.Ωχ λεω...Σε ενα φαναρι μου σβηνει και δε παιρνει.
Ειχε παρει νερο και η φισα στο κοντερ και το στροφομετρο ειχε πεθανει ενω και το ταχυμετρο παλευε να δειξει.
Τη τσουλαω σε μια πολυκατοικια.Το τηλεχειριστηριο του συναγερμου ειχε παρει νερα και εμενε πατημενο και μου ηπιε ολη τη μπαταρια.Πλεον δεν ειχε δυναμη να γυρισει μιζα.Ξεσυνδεω το συναγερμο.
Εχει ενα γκαραζ κλειστο διπλα.Παω του λεω: ,
-"ποσα θες να την αφησω εδω το βραδυ?"
-"που να την αφησεις?εχει πλημμυρισει μεσα.Μπορει να καλυψει τα παντα εδω αν συνεχισει"
-"καλωδια εχεις?"
-"Ναι ελα θα σε βοηθησω"
Τη συνδεω σε αυτοκινητο,παιρνει μια χαρα μπροστα.Ειχε μειωθει και λιγο η βροχη και καταφερα και γυρισα.
Σε ευχαριστω για τη βοηθεια στο γκαραζ(για Ρωσσος μου φανηκες).
Σε ευχαριστω τυχαιε περαστικε που με βοηθησες μεσα στη βροχη να τη σπρωξω μεχρι το γκαραζ.
Να πας στο διαολο κουτακια που με ειδες να τη τσουλαω στο δρομο μεσα στη λιμνη με νερα και περασες γκαζωτος και με κανεις πτανα.

karellen
17/11/2017, 11:10
Σε είδα βλάκα με το ποδήλατο ανάποδα σε μονόδρομο αλλά και στα αριστερά σου δηλαδή κατά πάνω μου.Σύνηθες θα μου πεις.
Ναι αλλά σε ακολουθούσε και ο γιος σου από πίσω.Βλάκα.

kapetanios
17/11/2017, 12:19
με ειδα στο κομματι της Πατρας Δασυλλιο -Γηροκομειο- Αροη να ψαχνω διαδρομες και να με παιρνεις στο κατοπι ολο γαυγισματα και να πλησιαζεις απελπιστικα κοντα στον μαρπιε μου, αγαπημενε μου λιλιπουτιεε σκυλακο,σε δρομο-στενο με αποτομη κατηφορα και στροφες,σορρυ που σου χωσα μερικες ξοφαλτσες κλωτσιες αλλα κινδυνευα να φαω γερη σουπα!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/11/2017, 15:54
με ειδα στο κομματι της Πατρας Δασυλλιο -Γηροκομειο- Αροη να ψαχνω διαδρομες και να με παιρνεις στο κατοπι ολο γαυγισματα και να πλησιαζεις απελπιστικα κοντα στον μαρπιε μου, αγαπημενε μου λιλιπουτιεε σκυλακο,σε δρομο-στενο με αποτομη κατηφορα και στροφες,σορρυ που σου χωσα μερικες ξοφαλτσες κλωτσιες αλλα κινδυνευα να φαω γερη σουπα!

Φιλε καπετανιε.Αν και δεν ειναι ο καταλυλος χωρος θα σου δωσω μια συμβουλη.Μη βαρας τα ζωντανα που θελουν απλα να πεξουν.Ο τρωπος να τα αποφυγεις οταν ερχονται και σου γαβγιζουν διπλα η οταν τα βλεπεις οτι ειναι ετειμα ν σε παρουν στο κυνηγι ειναι ο παρακατο.
Σταματας.Οσο και αν φενετε περιεργο και ριψοκινδινο ειναι αληθεια.Σταματας και τα προκαλεις να ερθουν να τα χαιδεψεις η τα διωχνεις.Χρονια που το κανω παντα σταματαω και παντα πιανει.Αυτα παντα φευγουν και οταν φυγεις εση δεν ασχολουντε μαζι σου.
Συγνωμη για τη παρεμβαση.:)

bulmont
17/11/2017, 15:59
Φιλε καπετανιε.Αν και δεν ειναι ο καταλυλος χωρος θα σου δωσω μια συμβουλη.Μη βαρας τα ζωντανα που θελουν απλα να πεξουν.Ο τρωπος να τα αποφυγεις οταν ερχονται και σου γαβγιζουν διπλα η οταν τα βλεπεις οτι ειναι ετειμα ν σε παρουν στο κυνηγι ειναι ο παρακατο.
Σταματας.Οσο και αν φενετε περιεργο και ριψοκινδινο ειναι αληθεια.Σταματας και τα προκαλεις να ερθουν να τα χαιδεψεις η τα διωχνεις.Χρονια που το κανω παντα σταματαω και παντα πιανει.Αυτα παντα φευγουν και οταν φυγεις εση δεν ασχολουντε μαζι σου.

Φίλε Παπασούζα εμείς είμαστε φιλόζωοι, κάποιαν απ΄αυτά όμως δεν είναι φιλάνθρωπα...........................

byron
17/11/2017, 16:04

Καλά...Αυτό πάντα θέλουν να παίξουν και σταμάτα να τα χαϊδέψεις, μην το πολύ λες ως συμβουλή. Παίζει σοβαρά να θέλουν να παίξουν με κανένα χέρι-πόδι.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144990

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/11/2017, 19:05
Τι να πω ρε παιδια!!!!Ποτε δε μου ετυχε κατι τετοιο...

nik69
17/11/2017, 19:49
Δεν υπάρχουν μόνο σκύλοι στους δρόμους.
390535

Apache
17/11/2017, 22:19
Σε είδα πανίβλακα στην αμφιθέας για δεύτερη φορά φέτος με το κράνος της οικοδομής, την τρίτη θα σε πλακώσω στις κλωτσιές... Κάποιος ιός πρέπει να παίζει στα σκούτερ, αρχίζω ν'ανησυχώ γιατί μόλις αγόρασα ένα για υπηρέτρια....

kordix
18/11/2017, 07:36
Μεσα στην βροχα, σας ειδα καβαλα σε 2 τροχούς, με μαλλινους σκουφους, ακρανωτους, με το κρανος στον αγκωνα, με ποδηλατικο κρανος.

WTF

agamoi-thytai
18/11/2017, 19:56
Σας ειδα 3 ζωάδια στο Γλαύκο και να βγαίνετε Περιμετρική Πάτρας προς Αθήνα, ακράνοβιτς και με πάνω από 150χλμ/Ω στο κοντέρ σας.
Είστε απλα τυχεροί ππυ δεν σας έχει σκάσει μύγα ή άλλο έντομο στη μάπα με τόσα χλμ.

petros1479
18/11/2017, 21:40
Σε είδα ντελιβερα εν μέσω βροχας το κράνος στον αγκώνα και το τσιγάρο στο στόμα όλο καμάρι να ανεβαίνεις την Κατεχάκη! :eek:

ganache
22/11/2017, 06:50
Σε είδα χθες το μεσημέρι με το TMax να σε ακουμπάω με τον προφυλακτήρα μου στο κόκκινο φανάρι προσπαθώντας να βγω μπροστά στη σταματημένη κίνηση με φώτα και κόρνες για να πάω τη γυναίκα μου στο μαιευτήριο. Αν το δεις αυτό και σου έκανα οποιαδήποτε ζημιά στείλε μήνυμα για να σου την πληρώσω.

Jo.Da.
25/11/2017, 02:16
Σε είδα με το twingo και την τεράστια μπαγκαζιέρα με αυτοκόλλητα moto.gr & ace cafe πάνω απ' την Πλ. Βαρνάβα στο Παγκράτι. Μάλλον αγχώθηκες όταν έφτασα πίσω με το παπί κι εγκατέλειψες την προσπάθεια για παρκάρισμα. Ελπίζω να βρήκες παρακάτω και να μην ταλαιπωρήθηκες.:beer:

spyrval
25/11/2017, 17:57
Σε είδα να παρκάρεις το σκούτερ με τη γυναίκα πίσω, μεσήλικες. Μπροστά είχες αυτοκόλλητο ένα φάσκελο που έγραφε από κάτω "ΟΡΣΕ". Στο πλαινό καπάκι είχες άλλο μεγάλο αυτοκόλλητο "Ένας για όλους και όλοι για τον μπ**τσο" (χωρίς αστεράκια).

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/11/2017, 22:42
Σε είδα να παρκάρεις το σκούτερ με τη γυναίκα πίσω, μεσήλικες. Μπροστά είχες αυτοκόλλητο ένα φάσκελο που έγραφε από κάτω "ΟΡΣΕ". Στο πλαινό καπάκι είχες άλλο μεγάλο αυτοκόλλητο "Ένας για όλους και όλοι για τον μπ**τσο" (χωρίς αστεράκια).

Του γιου τους που ειναι φανταρος θα ητανε...:lol:

AUFGEBRACHT
26/11/2017, 08:49
Σε είδα τρισμέγιστε πανίβλακα χτες στην Κόρινθο με το σκούτερ μπροστά μου, είχες βγάλει φλας για δεξιά, έστριψες αριστερά παράνομα σε μονόδρομο και όλα την ώρα που μιλούσες στο κινητό... :moutza:

Σας βλέπω κι εσάς καθημερινά "εξυπνάκηδες" στα φανάρια της Αρχαίας Κορίνθου, να πιάνετε δεξιά και μετά χωρίς φλας να στρίβετε αριστερά με κίνδυνο όσοι πηγαίνουν κανονικά να κινδυνεύουν να πέσουν πάνω σας... ΄κι όλα αυτά γτ είστε κλασσικοί νεοέλληνες κουτοπόνηροι και δεν μπορείτε να περιμένετε. Άξιος κι εσύ οδηγέ του σχολικού λεωφορείου που το κάνεις, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σε δώσω καμιά μέρα...

Τέλος, βλέπω καθημερινά το απίστευτο σκουπιδαριό που πετάτε στο πλάι των επαρχιακών δρόμων και με πιάνει απελπισία για τον τόπο αυτό... μπουκάλια νερού, χαρτιά, κουτιά, αναψυκτικά, όλα καταλήγουν στο πλάι του δρόμου, αρκεί να μην είναι μέσα στο γαμημένο το μπουρδέλο σας (που συνήθως είναι χρέπι). Πρέπει να είμαστε ο πιο βρώμικος και αναίσθητος λαός της Ευρώπης και συναγωνιζόμαστε επάξια Αφρική. Δυστυχώς δεν το βλέπεις μόνο στο οδικό δίκτυο αλλά παντού, προχτές που ήμουν για περπάτημα στο λιμάνι της Κορίνθου όλοι όσοι ψάρευαν έφευγαν και παράταγαν επιτόπου καφέδες, ποτήρια, αποτσίγαρα, πακέτα τσιγάρων και ο κάδος γαμώ την πουτάνα μου ήταν 2 μέτρα απέναντί τους, 2 γαμημένα μέτρα!!!

GsDakar
26/11/2017, 11:10
Το σχολικό επιβάλλεται να το "δωσεις",μαλακιες θα κάνει έχει δεν έχει παιδάκια μέσα. Εγώ έδωσα οδηγό στο σχολείο επειδή με γεμάτο σχολικό πήρε σουβλάκι και οδηγουσε με ένα χέρι.

KostRider
26/11/2017, 12:44
Σε είδα ηλιθιε γερο, να σταματάς σχεδόν μέσα στη μέση του δρόμου, χωρίς αλαρμ, δεν ξέρω κι εγώ το γιατί.. Τις κόρνες και το βλέμμα μου ελπίζω να τα κατάλαβες τι εννοούσαν..

Billymuse
28/11/2017, 21:28
Στα Σεπόλια..που να δίνεις φράγκα για κανονικό καθρέπτη τωρα ρε φιλαράκι..

390807

Kepler Fun
29/11/2017, 17:48
Σε είδα σερίφη τροχονόμε στον Βενιζέλο να βρίζεις τον οδηγό αυτοκινήτου που δεν αντιλήφθηκε ότι του έλεγες να περάσει την πεζοδίαβαση για να ξεμπλοκάρεις την κίνηση και αυτός σταμάτησε ως όφειλε.

Και δυστυχώς σε είδαν και πολλοί άλλοι πεζοί που περίμεναν στην διάβαση.

Να σε χαίρονται για το ήθος σου οι φίλοι σου, η οικογένειά σου και κυρίως ο διευθυντής σου.

SoR
30/11/2017, 11:51
χτες βραδυ στον κηφισό, ύψος κτελ, σκούτερ μπεβερλυ ακράνωτο να πηγαινει προς λαμία.

ακράντωτο και πίσω απο νταλικά στο 1 μέτρο απόσταση να πηγαίνουν έτσι με 80-90χλμ πορεία.

Ρε φίλε, πραγματικά τώρα, πες οτι δεν σκεφτεσαι

οτι με το κράνος ίσως να μην κρυώνεις
η νταλικα προφανώς δεν θα είναι υβριδική και θα βγάζει καυσαέρια που τα εισπνέεις ολα
αλλα το να φρενάρει έστω και λίγο και θα κοπανήσεις πάνω τους (σίγουρα ο νταλικερης δεν νομιζω να καταλαβει τπτ και να μην σταματησει καν) δεν το σκέφτεσαι; τοσο κοντα που ήσουν, ουτε τα στοπ του δεν θα προλαβαινες να δεις.

μετά θα λενε νταλικερης εγκατελειψε μοτοσυκλετιστη.....

mike_4
30/11/2017, 16:10
Σε ειδα σημερα πρωι παραλιακη με το Αφρικα. Εκανα χωρο να περασεις γιατι ημουνα χαλαρος και χαιρετησες. Καλους δρομους να εχεις!!!

Red Rider
30/11/2017, 21:01
Φιλε με το duke2 στην πένα το μηχανάκι, ωραία και η σουζα. Το κέρδισες το thumbs up!

7gibernau
03/12/2017, 02:05
Σε ειδα πολιτικε και ρουσφέτολογε της πουτσας να προσπάθεις να εκμεταλλευτείς τη δημοτικότητα του αδερφικου μου φίλου,αντιζήλου(θέλει να μου φάει τη γυναίκα)και σπαλιαρα του Ναυπλίου,εγω τον λεω σφαλιαρα,ενω τρώγαμε σε ταβέρνα στο Ναύπλιο.
Το οτι σε ειπε λαμόγιο φυσικά χωρις να ξέρει τι παει να πει και εγω δε σου έδωσα το χέρι,δε σε χάλασε,κατάλαβες οτι επρεπε να πάρεις τον πουλο.
Στην υγεια μας/σας
390918

teogtp
05/12/2017, 23:29
Το τελευταίο διάστημα βλέπω ένα απιστευτο μπαχαλο στους δρόμους της πόλης μου και τις αρχές απούσες.
Τι έγινε ρε παλικάρια της τροχαίας, πρέπει να περιμενουμε για την επόμενη εθνική γιορτή για να βγείτε ξανα στους δρόμους και να μπει μια τάξη;

karellen
06/12/2017, 08:26
Σε είδα μαντάμ ντε Μπομπαντούρ να τσαλακώνεις το χαρτάκι της τυρόπιτας και να το πετάς στη γλάστρα μπροστά στη βιτρίνα μου.Σου χτύπησα από μέσα το τζάμι τόσο έντονα που το ξαναμάζεψες ζεματισμένη. :lol:

George_Sp
07/12/2017, 11:30
Σε είδα να περνάς κάθετα την Πειραιώς πεζή ανάμεσα από κινούμενα αυτοκίνητα και γω στη θέση του παπάκια

391203

Σε είδα φρέναρα, σου κόρναρα στη κοσμάρα σου. Τελικά φτάσαμε στα εκατοστά και αφού στην έριξα με τη χούφτα στον ώμο, έφαγες μια τούμπα γιατί γλύστρισες αφού το τακούνι δεν είχε abs.

Άνοιξα ζελατίνα να σε ρωτήσω αν είσαι καλά και πριν προλάβω να μιλήσω, έχεις ανοίξει ήδη το βρωμόστομά σου να λες ηλιθιότητες και να με βρίζεις οτι δε προσέχω.

Δε σε χάλασε μωρή κάργια που έφαγες τα καντήλια σου. Στην είπανε και όσοι ήτανε γύρω μάρτυρες που πήγες να περάσεις χύμα κάθετα τη Πειραιώς και τα 2 ρεύματα ενώ τα οχήματα είχαμε πράσινο.

Απαξιωτικά μας φώναξες όλους μαλάκες και έφαγες 1 από μένα και ακόμα 2-3 διάσπαρτες μούτζες.

Το σπινιάρισμα στο τακούνι και τη τούμπα σου την ευχαριστήθηκα. Το λέρωσες το βρακάκι για όλη μέρα σήμερα.

sniper
07/12/2017, 11:35
Σε είδα να περνάς κάθετα την Πειραιώς πεζή ανάμεσα από κινούμενα αυτοκίνητα και γω στη θέση του παπάκια

391203

Σε είδα φρέναρα, σου κόρναρα στη κοσμάρα σου. Τελικά φτάσαμε στα εκατοστά και αφού στην έριξα με τη χούφτα στον ώμο, έφαγες μια τούμπα γιατί γλύστρισες αφού το τακούνι δεν είχε abs.

Άνοιξα ζελατίνα να σε ρωτήσω αν είσαι καλά και πριν προλάβω να μιλήσω, έχεις ανοίξει ήδη το βρωμόστομά σου να λες ηλιθιότητες και να με βρίζεις οτι δε προσέχω.

Δε σε χάλασε μωρή κάργια που έφαγες τα καντήλια σου. Στην είπανε και όσοι ήτανε γύρω μάρτυρες που πήγες να περάσεις χύμα κάθετα τη Πειραιώς και τα 2 ρεύματα ενώ τα οχήματα είχαμε πράσινο.

Απαξιωτικά μας φώναξες όλους μαλάκες και έφαγες 1 από μένα και ακόμα 2-3 διάσπαρτες μούτζες.

Το σπινιάρισμα στο τακούνι και τη τούμπα σου την ευχαριστήθηκα. Το λέρωσες το βρακάκι για όλη μέρα σήμερα.

Συγχαρητήρια, φαντάζομαι αν ήταν κανένα γομάρι 100+ κιλά, θα ήσασταν όλοι το ίδιο μάγκες... Μπράβο.

George_Sp
07/12/2017, 12:24
Συγχαρητήρια, φαντάζομαι αν ήταν κανένα γομάρι 100+ κιλά, θα ήσασταν όλοι το ίδιο μάγκες... Μπράβο.

πιθανόν εκεί να παίζαμε ακόμα μπουνίδια. αλλά πόσες φορές έχεις δει γομάρια 100+ κιλών να περνάνε κάθετα δρόμο με πράσινο για τα οχήματα;

έλα πες το.....το γραψες απλά για να με πικάρεις γιατί στραβοξύπνησες σήμερα.

teogtp
07/12/2017, 12:31
πιθανόν εκεί να παίζαμε ακόμα μπουνίδια. αλλά πόσες φορές έχεις δει γομάρια 100+ κιλών να περνάνε κάθετα δρόμο με πράσινο για τα οχήματα;

έλα πες το.....το γραψες απλά για να με πικάρεις γιατί στραβοξύπνησες σήμερα.

Όχι.
Μόλις γύρισε από την πρωινή λειτουργία και την παραβολή με τον χριστιανό που γυρίζει και το άλλο μάγουλο.
Εύγε τέκνον μου Νικολαε!

:p

sapila racing
07/12/2017, 12:40
Σε άκουσα με το άσπρο βαν να μου κορνάρεις ενώ σε περνούσα κι έκοψα ενστικτωδώς.
Τότε είδα την κυρία με καρότσι με μωρό να περνάει αμέριμνη μπροστά σου ανάμεσα στα αυτοκίνητα την Αχαρνών σε πορεία σύγκρουσης με εμένα.
Σε ευχαρίστησα φυσικά, να σαι καλά. Η κυρία ίσως το ξανασκεφτεί άλλη φορά....

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/12/2017, 18:21
Σε ειδα βλακα ηλιθιε διοπτροφορε ψηλολελεκα.Και σε βλεπω καθε πρωι αλλα σημερα παραπηγε.Με τοσο κρειο και υγρασια που πας το παιδι σου το πρωι στο σχολειο η αφεντομουτσουναρα σου γινετε κοκινη σαν μπατζαρι με το κολοσκουτερ σου που ο σηνοδιγος καθετε ενα κεφαλι ψηλοτερα απο τον οδηγο.Και τρεχεις κιολας.Δε μας νιαζει για σενα ρε βλακα.Το παιδι που εχεις πισο σου που δακριζουν τα ματια του και κοκινηζει το προσωπο του απο το κρυο τι σου φταιει.Ουτε εση κρανος ουτε το κοριτσακι.Αλλα δεν ειναι τοσο αυτο που με εξοργιζει τοσο.Ειναι οτι το παιδι δε φοραει καν σκουφο.Ουτε κουκουλα.Ηλιθιε....

Σε ειδα και σενα ρε μαγκαρα παπου.Χιλια μπραβο σου.
Τα λογια ειναι περιτα...
Σορρυ.Δε μπορω να ανεβασω τις φοτο.Ενα απιστευτο σολεξακι δε ξερω πιας δεκαετιας και το οδηγουσε ο παπους.Του ζητησα να το βγαλω φοτο και μου ειπε ναι.Δεν ηταν περοιπηημενο αλλα ηταν το στολιδη του...
Μπραβο και στους δυο...

7Tolis
08/12/2017, 17:47
Σε είδα Kotsosdr και ήσουν κουτάτος. Τώρα, μαζεύουμε υπογραφές να σε διώξουμε.
:beer:

young jedi
08/12/2017, 20:12
Σε είδα προχθές να πηγαίνουμε σα μουρλοι χωρις λόγο μέσα στη κίνηση ,από την Κατεχάκη μέχρι την Αργυρούπολη, εσύ με το Triumph tiger και εγώ με το δικό μου .Ανοίξαμε και μαζί ... χωρίς λόγο. Σε χαιρέτησα, με χαιρετήσεις με νόημα ..και λόγο , να σαι καλά

thePrince
09/12/2017, 10:32
391226

…δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά σου όταν ανάψεις τα λαμπιόνια, στις ζούγκλες των Πατησίων…

AUFGEBRACHT
09/12/2017, 10:41
Σε είδα χτες το βράδυ στην Κόρινθο με το Opel Corsa να παραβιάζεις το STOP και να βγαίνεις δολοφονικά...είχες και σήμα γιατρού κολλημένο στο παρμπρίζ τρομάρα σου...

Σε είδα κι εσένα Ασιάτη μετανάστη, κουλουριασμένο κάτω από ένα μουσαμά στην καρότσα του αγροτικού, να πετάς το αποτσίγαρό σου πάνω στο αμάξι μου την ώρα που ακολουθούσα... είπα να σου κάνω χειρονομία, αλλά επικράτησε ο αλτρουισμός...

George_M.
12/12/2017, 22:56
σε ειδα κοπελια στα δρομακια εσω του νοσοκομειου Γ.Γεννηματα με την παπια σου να φευγεις προβλεπομενη!
μπουφαν,κρανακι,γαντι επιγονατιδες..!! :eek:σε χαρηκα!:)

kapetanios
13/12/2017, 12:04
με ειδα να μπαινω στο "στοιχειωμενο"σανατοριο στην Παρνηθα μετα απο εκδορμη που ειχα παει στην Αθηνα την περασμενη βδομαδα και να βγαινω ενω εχω σκασει στα γελια....μιας και δεν βρηκα ουτε ενα φαντασμα!τραβηξα ομως μερικες ενδιαφερουσες φωτο με αυτα που βρηκα στον τοιχο !!η θεα ηταν φοβερη βεβαια απο την μπροστινη πλευρα του βουνου!

BLiTzER
13/12/2017, 17:52
Σε είδα ΤΑ 650, πριν λίγο, στην Καλλιρρόης, με προβολάκια.

Αναμμένα.

ΜΕ ΜΠΛΕ ΛΑΜΠΕΣ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ptc
13/12/2017, 18:10
Σε ειδα προχθες το μεσημερι με ΧΤ600 στη Λεωφορο Γεωργικης Σχολης. Με το που αναψε το φαναρι μετα το αεροδρομιο το σηκωσες λαμπαδα και το κρατησες στο σημειο ισορροπιας για κανενα χιλιομετρο! Οταν σε ειδα να παιρνεις και τη δεξια στροφη συνεχιζοντας στη μια, μου εφυγε η μαγκια! :eek:

Ετσι για να καταλαβαινουμε κι εμεις τα γατακια τι θα πει πραγματικη σουζα... :a012:

Dant3
13/12/2017, 18:16
Σε ειδα προχθες στο καθρεπτη με τα προβολακια σου αλα strobe light.
Επαθα επιληπτικο σοκ τοση ωρα.Στο φαναρι το ελεγα δυνατα στο συνεπιβατη για να το ακουσεις και να καταλαβεις οτι οταν εχεις 2 ζευγαρια προβολακια πανω ,εκ των οποιων το ενα κανει rave party ,ενοχλεις.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/12/2017, 21:55
Επαθα επιληπτικο σοκ τοση ωρα.Στο φαναρι το ελεγα δυνατα στο συνεπιβατη για να το ακουσεις και να καταλαβεις οτι οταν εχεις 2 ζευγαρια προβολακια πανω ,εκ των οποιων το ενα κανει rave party ,ενοχλεις.

Ηθελα και να ξερα.4 προβολακια αναμενα συνεχεια,το πινιο δεν την ακουει????

caesarsk
14/12/2017, 09:08

Δυο προβολάκια δεν ειναι ποτέ Αρκετα

vaska
14/12/2017, 13:10
Σε είδα ΤΑ 650, πριν λίγο, στην Καλλιρρόης, με προβολάκια.

Αναμμένα.

ΜΕ ΜΠΛΕ ΛΑΜΠΕΣ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πρέπει να είδα εγώ χθες τον ξαδερφό του στην Πάτρα με Vstrom παρακαλώ. Μπλε λάμπες με μια υποψία κόκκινου περιμετρικά της λάμπας αλλά λόγω των ημερών δεν το θεώρησα παράδοξο. όλοι στολίζουν δέντρα και καραβάκια, αυτός έντυσε γιορτινά την καλή του.
Με τα συγκεκριμένα φώτα πρέπει να παίρνουν και 20 άλογα τα μηχανάκια κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο τύπος πήγαινε τάπα τέζα (max 30Km/h)

:bawl::bawl::lol:

karellen
14/12/2017, 14:24
Στην Καλαμάτα κυκλοφορεί Στρομ με 2 προβολάκια κανονικά + 2 angel eyes + 2 κόκκινα ledάκια στις άκρες της χούφτας.:cry:

vaska
14/12/2017, 18:04
Στην Καλαμάτα κυκλοφορεί Στρομ με 2 προβολάκια κανονικά + 2 angel eyes + 2 κόκκινα ledάκια στις άκρες της χούφτας.:cry:

photo or never happened
:lol:

teogtp
14/12/2017, 18:42

Όταν ξεπεράσετε το Βολιωτικο με προβολακια και στις χούφτες, ελάτε να τα πούμε.
:cool:

GIXXERAKIAS
15/12/2017, 18:54
Σε είδα σήμερα στον Κηφισό με το Bmw Gs 1200 και κουβέρτα από σκούτερ.....

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

caesarsk
15/12/2017, 21:05
Σε είδα σήμερα στον Κηφισό με το Bmw Gs 1200 και κουβέρτα από σκούτερ.....

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Κρυωνα ρε συ...πάρα πολύ

Kafros
16/12/2017, 18:56
Σε είδα, μαύρο ΖΧ-14R σήμερα στου Παπάγου, που έκανα πορεία. Άντε από την τρίτη που θα έχω το δίπλωμα, συνταξιδιώτες

George_M.
19/12/2017, 05:26
σε..?(ισως να μην ησουνα ο περσυνος..αλλα τεσπα)...σε ξανα-ειδα λοιπον σημερα το πρωι 05,30 με 2 βαθμους ξεκρανωτο μεταξυ Σπατα-Λουτσα...
μαλλον το μυαλο βασταει ακομα ακαμψια απο τον περσυνο παγο...:cry:

pektis
21/12/2017, 08:21
Σε ειδα οδηγε του σχολικου να μου πιανεις την κουβεντα στο φαναρι για την μηχανη...
Τελικα ειμαστε πολλοι και ειμαστε σκορπιοι εκει εξω...:D
Να 'σαι καλα, μου εφτιαξες τη μερα!

sapila racing
21/12/2017, 10:02
Σε είδα με το GSX με ιστορική πινακίδα ΕΛΠΑ. Δεν μασάς καθόλου ε?
1500 λέει το πρόστιμο....

Billymuse
21/12/2017, 15:45
Σας είδα χθες κατα τις 12:30 το βράδυ στην πλατεία Καρύτση να τρέχετε πανικόβλητοι απο τα γύρω μπαρ κατα για να πάρετε τα κουτιά σας που είχατε παρκάρει σαν γιδοβοσκοί απο δω και απο κει επειδή βγήκε η δημοτικη αστυνομία και έραβε κουστούμια. Τουλάχιστον αυτοι κάτι κάνουν σε σχέση με τους μπαλούρδους που δεν αφήνουν Έβερεστ για Έβερεστ..

arisrodolivos
22/12/2017, 17:35
Σε ειδα στο παλιο vitara να χεις βαλει στο κεντρο της μουρης κατω απο την μασκα
Ενα τεραστιο και στραβωτικο led....μερα μεσημερι με στραβωσες το βραδυ τι κανει
δηλαδη αυτο?μιλαμε για δολοφονο..

Dant3
24/12/2017, 12:37
Σε ειδα να κοβεις το κοκκινο για να στριψεις δεξια.
Ε μωρε μερσεντες εχεις και εξαλλου στο αμερικα το δεξια επιτρεπεται απο κοκκινο.
Εφαγες τα κορναρισματα μαζι με τη χαρακτηριστικη χειρονομια.
20 μετρα παρακατω φαναρι.Σταματαω και ερχεσαι διπλα και κατεβαζεις τζαμι.Γυρναω σε αγριοκοιταω,το μετανιωνεις προχωρας λιγο και κλεινεις το τζαμι.
Ετσι,οταν κανεις μλκια μωκο και δρομο.Ετοιμος ημουν να μπω στη μερσεντα με το κρανος.

Jo.Da.
27/12/2017, 22:55
Σε είδα noodles (99%) στο βενζινάδικο του Άρη και του Πάνου χθές.

SoR
28/12/2017, 10:06
σε είδα , ή μάλλον είδα το μηχανάκι σου, fz1 φερινγκάτο, μπλέ, πλυμμένο-αστραφτερό παρκαρισμένο στην πλατεια της φιλαδέλφειας. μου εκανε εντυπωση που δεν είχες κλειδωμένο το τιμόνι και λεω κοιτα να δεις θαρραλέος. Προσεξα λίγο καλύτερα και ειχες ξεχάσει και το κλειδί επάνω. Πήγαμε, το κούνησαμε, βάρεσε ο συναγερμός... οχι οτι ασχολήθηκε κανείς περαστικός, αλλά δεν βγήκε και κανείς να δει τι γίνεται. περίμενα κανα 15λεπτο μπας και φανεί κανείς αλλά τελικά έφυγα. ελπίζω να μην το κλαις...

infidel
28/12/2017, 10:14
Σας είδα και σας χάρηκα να κάνετε τη μοτοβόλτα σας στο Γαλαξίδι παρέα vstrom από την Πάτρα! Αλλά όταν έβαλε μπροστά ο ένας της παρέας για να αναχωρήσει... Είδα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο/μηχανάκι.

391635

peterTHErider
28/12/2017, 11:22
Γιατιιιιιιιιιιι;;;;;;;:eek::eek:

karellen
29/12/2017, 16:17
Σε είδα παππού στη βροχή να οδηγάς το αμαξάκι σου ότι να ναι,αλλά όταν με είδες με τη μηχανή το κοκκάλωσες επί τόπου και μου κανες νόημα να περάσω εγώ πρώτος το δρομάκι.
Σωραίος!

congate7
30/12/2017, 15:11
Σας είδα γαύρε και Σώτε με άλλον έναν. :beer:

vaska
31/12/2017, 06:40
Χάρηκα που σας είδα παλιρέμαλοι Daz, Miskin και Virus. Χάρηκα που ήρθατε στο μαγαζί (με τον Daz σε ρόλο στρατηγού) να κάνει επιθεώρηση στα εργαλεία :D να τα ανακατεύει όλα και να μην κλείνουν μετά οι εργαλειοθήκες, να μου την λέει για το γράσο που έβαλα σε μια καστάνια και γενικά να είναι αυστηρός.

Την επόμενη φορά qουφάλα Σουπιά δεν θα ακουμπήσεις ούτε βίδα. Από μακρυά θα βλέπεις και θα σχολιάζεις :lol:

Tycho Moon
02/01/2018, 11:54
Σε είδα χθες με ΤDR 250 '88 μαύρο-κίτρινο σε άριστη κατάσταση (απ' όσο πρόλαβα να δω, μιας και ήμουν με το αυτοκίνητο) να κινείσαι αέρινα μεταξύ των αυτοκινήτων στην Κηφισίας και να αφήνεις πίσω σου μυρωδιά διχρονίλας... Τί κ@υλες φτιάχναν τότε!!! Πόσο μπροστά ήταν αυτό το μηχανάκι!!!

Billymuse
02/01/2018, 12:48
Ελλάδα η χώρα που οδηγός παπιού εννοείται άκρανος σταματάει πάνω στην Λεοφορειολωρίδα της Λ.Αμαλίας για να ρωτήσει μπάτσο Ζητά πληροφορίες για έναν δρόμο..

petros1479
03/01/2018, 20:44
Και μετά σε ένα άλλο θρεντ μου λέτε για σεβασμό στο παρκάρισμα...

391844

391845

Το πεζο δεξιά υπήρχε όταν άφησα τη μηχανή μετά ήρθε αυτός με το Φορντ!!!!!!

spyrval
04/01/2018, 08:25
Σε είδα να κορνάρεις θυμωμένα στον ταρίφα που σταμάτησε μπροστά σου να πάρει κούρσα, προβλεπόμενος με αλάρμ σε μια άδεια Μεσογείων.
Στο συνάδελφό σου ρε βλήμα;

SoR
04/01/2018, 11:24
δεν ειμαι υπέρ του κλεισίματος μηχανής σε παρκάρισμα. όμως καταλαβαίνω τι σημαίνει ψάχνω για παρκάρισμα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Αν μπορείς έστω απο το πεζοδρόμιο να φύγεις... τότε πάλι καλα. σε προστατεύουν και απο τους κλέφτες αυτοί. χαχα

o_gavros
04/01/2018, 16:24
Σε είδα Ρηγα στο Αιγαλεώ σε στέκι όμορφο :beer:

7Tolis
04/01/2018, 16:25
Πέρνα από Νίκαια να δεις και εμένα.

gior-gos
04/01/2018, 16:47
Πέρνα από Νίκαια να δεις και εμένα.

Δε σε βλεπω πια.. :(

bebeto
04/01/2018, 19:02
σε βλεπω τακτικα στην καναρη στην ηλιουπολη προς αργυρουπολη με το citroen c4 σου..αυτοκόλλητο moto.gr και κρητη...ποιος εισαι ρε αδελφε?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/01/2018, 21:19
Σε ειδα με το κοκινο ταιγκερ σου.Εικοσαετιας.Ωραιο μηχανακη αλλα και ση προβλεπομενος...

TsoliasGR
09/01/2018, 11:06
Σε ειδα με το ασπρο wolf 250 και αυτοκολλητο μοτο...να σταματας και να ρωτας ενα δρομο στο καφε που δουλευω ..ηλιουπολεως και Υμηττού.Λιγο τα ειπαμε.Ελπιζω να σε ξαναδω φιλε και να κερασω καφε.

spyrval
09/01/2018, 15:23
Σε είδα στο φανάρι που περίμενες δεύτερος με το σκούτερ για αριστερά να προσπαθείς εναγωνίως να βγεις στη μεσαία λωρίδα της Μαραθώνος που για ευθεία είχε πράσινο. Το λεωφορείο σε απέφυγε για εκατοστά και ο οδηγός σταυροκοπιότανε. Τελικά βγήκες με το ζόρι και τα αυτοκίνητα της μεσαίας κάνανε ελιγμούς και κοντεύανε να πέσουνε σε αυτά της δεξιάς λωρίδας.
Μπράβο, τα κατάφερες, βγήκες να περιμένεις μπροστά από το Smart. Αν είχες περισσότερο μυαλό από μια μπουγάτσα θα καταλάβαινες από τί γλύτωσες σήμερα...

lleonidas
10/01/2018, 14:41
Μεγάλη ουρά από αμάξια και μοτοσυκλέτες στο Ικόνιο,λίγο πριν το Σκλαβενίτη,στο ρεύμα από Πέραμα προς Κερατσίνι πριν από λίγα λεπτά μετά από τροχαίο.Ένα λεωφορείο που ήταν εκεί στη μέση το είχε προκαλέσει ή απλά είχε εγκλωβιστεί στο μποτιλιάρισμα;Αν πέρασε κανείς ή αν έμαθε τι έγινε με τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν,ας γράψει.

Billymuse
16/01/2018, 08:17
Μονο στην Ελλάδα θα διάβαζες εναν τέτοιο λόγο γιατί ενας άνθρωπος δεν θα έκανε Laser Μυωπίας..

392212

PortisHead
16/01/2018, 08:26
Μονο στην Ελλάδα θα διάβαζες εναν τέτοιο λόγο γιατί ενας άνθρωπος δεν θα έκανε Laser Μυωπίας..

392212

Χωρις κρανος δεν πειραζει....
Χωρις προφυλακτικο να μην γα**ει...να μην εχουμε διαιώνιση του είδους.
(Που ειναι να του το γραψω σε σχολιο)

wthanasis
16/01/2018, 15:28
Σε είδα ρε μεγάλε σήμερα το πρωί να έχεις παρκάρει ολόκληρο το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, και τις 4 ρόδες, (ενώ από εκείνη τη μεριά δεν παρκάρει κανένας),
μην αφήνοντας χώρο ούτε για πεζό γατάκι, πόσο μάλλον για άνθρωπο, και να αναρωτιέμαι ΤΙ μ@λ@κ@ς μπορεί να το άφησε έτσι.

Η απορία μου λύθηκε 25 λεπτά αργότερα, όταν εγώ ψάχνοντας ακόμη για κανονική θέση στάθμευσης, σε είδα να έρχεσαι να το πάρεις με ένα πλατύ χαμόγελο
και πρόσεξα ότι βγήκες από παρακμιακή αίθουσα προβολών πορνό ! :cry: Στις 12 το μεσημέρι.

Τότε εξηγήθηκαν όλα !!!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/01/2018, 19:13
Τον εχει φαει ο γροθος δλδ ε???

bruno
16/01/2018, 23:25
Σε ειδα ανοιχτο,πολύ ανοιχτο ροζ varadero:yuck:

o_gavros
17/01/2018, 08:37
Σε είδα πριν λιγο brutale στο Φλοίσβο και κατέβασα λίγο γάλα.

Ειδα κι εσένα μετα τουρντεφρανςγουαναμπι μαλακα πρωι πρωι στην Ποσειδώνος...να σε πατήσει επρεπε το λεωφορείο οχι να σε περιμένει

gory
17/01/2018, 09:32
Σε είδα σκουτερα με την μπύρα στην ποτηροθηκη να κατεβάζεις στο φανάρι... Πάλι καλά που φορούσες και κράνος να λέμε δηλαδή.. (?!)

spyrval
19/01/2018, 14:27
Σε είδα να περνάς με το αγροτικό αέρα το κόκκινο. Φυσικά αν και πρώτος στο φανάρι δεν είχα ξεκινήσει.

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ότι παραλίγο να πέσεις πάνω σε παπάκια που ερχόταν ανάποδα στη λωρίδα σου αέρας, με το κασκολάκι του μέχρι τα μάτια γιατί το είχε δαγκώσει από το κρύο. Ευτυχώς πήγαινε (για ώρα απ'ότι είδα) τέρμα δεξιά. Μπορεί να ερχόταν ανάποδα στη Μαραθώνος, αλλά κύριος έ;

Τρελοκομείο.

Apache
19/01/2018, 15:41
Σε είδα πριν λιγο brutale στο Φλοίσβο και κατέβασα λίγο γάλα.

Το έχω δεί και εγώ το Brutale στον Φλοίσβο και ψιλοβράχηκα...

Sapadak
22/01/2018, 07:54
Σε είδα με το μπλε-μαύρο GSX-F (το παλιό) με το αυτοκόλλητο moto.gr στην ουρα του, αλλά ήσουν σε ψάξιμο για παρκάρισμα και δε χαιρέτησα (Σαλόνικα-χθες)

Stevex
24/01/2018, 16:37
Σε ειδα το πρωι στη Μεσογειων,μεσαια προς αριστερη λωριδα κυκλοφοριας,ξαπλα κ ακινητο με 2-3 ανθρωπους απο πανω σου να προσπαθουν να σε συνεφερουν(?). Δυστυχως οι τυποι τα εκαναν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ! Σου εβγαλαν το κρανος κ ταυτοχρονα σε σηκωσαν κ σε πηγαν στη νησιδα. Ευχομαι να μην εχεις καποια ζημια κ να ειναι ολα περαστικα.

Jo.Da.
24/01/2018, 17:14
Σε είδα κάδε να διασχίζεις το δρόμο κάθετα στο Γουδί λόγω αέρα. Ευτυχώς ήμουν μερικά δευτερόλεπτα αργοπορημένος για το ραντεβού με την αγκαλιά σου!!!:cry: