PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Ζεύκας
29/11/2016, 23:18
man down στη Λιοσίων κατά τις 21.15-21.30, το είδα όταν έφθανε το ασθενοφόρο. δίπλα ένα μαύρο βαραντέρο.

ξέρει κανείς αν είναι καλά το παλικάρι;

amyroukai
30/11/2016, 00:49
Σε είδα να στρίβεις μέσα στο ρεύμα Αθηνών-Λαμίας, κατεβαίνοντας την ράμπα εξόδου ΑΝΑΠΟΔΑ, από την γέφυρα της Βαρυμπόμπης. Τι είχες πιεί μαλάκα μου; Οι εξερχόμενοι από την εθνική οδό δεν σε ενόχλησαν, ούτε ψυλλιάστηκες ότι κάτι περίεργο παίζει;

sapphire
01/12/2016, 21:34
Σας είδα κωλοπεδα της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά να χρησιμοποιειτε τον ποδηλατοδρομο γιατί δεν μπορούσατε να περιμένετε 1 λεπτό στην κίνηση .. δεν υπάρχει σωτηρία .

Tedvj23
01/12/2016, 22:02
Σας ειδα τωρα που εβαλε λιγο κρυο ακρανωτοι να βαζεται σκουφακια κρανος με ΤΙΠΟΤΑ λεμε...:moutza::a31::priest:

Nik0s_Dk
01/12/2016, 23:10
Σε είδα το πρωί προφανώς στην κοσμάρα σου, ζεν κατάσταση, να μην ακούς ούτε την σειρήνα του ασθενοφόρου ούτε να κάνεις το προφανές να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου, και να στριβεις στην ομήρου (καθετη Πανεπιστημίου) και να σκας στο πίσω μερος του ασθενοφόρου. Ενα δευτερόλεπτο νωρίτερα ή 5 χιλιόμετρα λιγότερα το ασθενοφόρο θα γινόταν μακελειό.. Ελπίζω καρια να ξηλώθηκε ΟΛΟΣ σου ο προφυλακτήρας, αλλά ευτυχώς το ασθενοφόρο έφυγε για τη δουλειά του και σε εγραψε στα παπάκια του.

karellen
02/12/2016, 09:26
Σας ειδα τωρα που εβαλε λιγο κρυο ακρανωτοι να βαζεται σκουφακια κρανος με ΤΙΠΟΤΑ λεμε...:moutza::a31::priest:

Σας βλέπω κανά δύο δω κάτω,ούτε καν σκουφί αλλά με αυτά τα γούνινα αυτάκια του jumbo! :eek:

VANDA
02/12/2016, 10:01
Από το 1ο ποστ:

Παρακαλώ, περιοριστείτε σε αυτά που είδατε. Σχόλια θα κόβονται.

sniper
02/12/2016, 10:15
Σε είδα χθες ηλίθιε με το Bandit ατο φανάρι στη στρογγυλή στο Μαρούσι, να κάνεις διήθιση και να το χάνεις....

Αν όντως το έχασες από τα κρύα λάστιχα (γιατί σε είδα να το καβαλάς πριν απο 100μ), πρόσεχε.

Αν το έκανες επίτηδες, αν έπεφτες πάνω στην πόρτα μου θα σε είχα πετάξει από κάτω στις ράγες του τρένου.

prehist_dog
02/12/2016, 11:33
Σε είδα κωλολαμόγιο έμπορε (πασίγνωστε) , να μεταπουλάς την μηχανή που αγόρασες από μένα με 15.000 χιλιόμετρα λιγότερα στο κοντέρ!! :moutza:
Παιδιά δεν ξερώ αν είναι common knowledge , αλλά ποτέ αγορά μηχανής από έμπορο!Και αν , με πολλές επιφυλάξεις και αμφιβολίες...

BoSS_Man*
02/12/2016, 13:04
Σε ειδα πανιβλακα με το σκουτερ να μην εχεις υπομονη να περιμενεις ουτε λιγοτερο απο ενα λεπτο στην σειρα, το αμαξι μπροστα να παρκαρει και με τα χιλια ζορια να θες να περασεις αναμεσα σε εμενα που ημουν σταματημενος και το αμαξι που παρκαρε, σου εδωσα την απαντηση σου οταν μου ειπες "αντε τι θα γινει" και κατι ειπες, στο φαναρι ομως που σε επιασε κοκκινο τιποτα δεν ειπες μαγκα; Μια λεξη να ξεστομιζες θα ειχες οχι και τοσο καλη εμπειρια!

Ο καφρος της ημερας, αναποδα σε ανηφορικο δρομο με το αμαξι και στα @@ του ολα, ολοι μεινανε με απορια το τι εκανες βλακα, εκανες οτι μας αγνοεις ολους αλλα οκ εως εδω, φαντασου να ερχονταν καποιος πιο γρηγορα και να εμπαινε στην στροφη του δρομου που εσυ αποφασισες να πας αναποδα βλακα! :nono:

AggelakasK
02/12/2016, 15:56
Σας βλεπω τωρα με το κρυο να φορατε σκουφο-μπαλακλαβα-κασκολ και το κεφαλι σας να μοιαζει με μεταλλαγμενη μελιτζανα!
Ειναι η ιδια φυλη που φοραει καπελο-γυαλι το καλοκαιρι...
Ειστε για κλαματα

Dant3
02/12/2016, 16:02
Σε ειδα πριν 10 λεπτα αρχιΜ@Λ@Κ@ στη κατεχακη να κοβεις το κοκκινο για αν στριψεις δεξια να μπεις μεσογειων.
Και το εκανες και με φορα.
Το θεμα ειναι οτι η κοπελα που ηταν στο φαναρι,αναψε πρασινο το πεζων και πηγες να τη κοψεις στη μεση.παλι καλα εκοψες το τιμονι σου και την απεφυγες.
Τουβλο,για 15 δευτερα που διαρκει το κοκκινο αυτο,θα εκοβες ανθρωπο στη μεση.

ganache
02/12/2016, 19:40
Σε ένιωσα όντας σταματημένος να πέφτεις πάνω στο κουτί μου με το κουτί σου με λίγα χιλιόμετρα.

Κάνω δεξιά, σταματάω και σε βλέπω να φεύγεις!!! Λέω εδώ είμαστε, κυνήγι πρωί πρωί.

Δυστυχώς σταμάτησες στα 10 μέτρα στο φούρνο. Σε ρωτάω "πήγατε να φύγετε;", μου απαντάς "όχι τώρα πάρκαρα". Και ακολουθεί ο διάλογος:

- " το καταλάβατε ότι με χτυπήσατε; "
- " όχι πότε; " (WTF????)
- " τώρα μόλις "
- " είστε σίγουρος; " (WTF???????)
- " πλάκα μου κάνετε; "
- " ξέρετε είμαι νέα μητέρα, με μικρό παιδί και τελείως ξενυχτησμένη. Μπορεί να έγινε αλλά δεν το κατάλαβα "
- " καλά δεν καταλάβατε ότι με χτυπήσατε; "
- " ότι και να πείτε έχετε δίκιο, συγνώμη "
- " καλά αν ήταν ένα μηχανάκι μπροστά σας; Ένας πεζός; "
- " ότι και να πείτε έχετε δίκιο, συγνώμη "

Έφυγα γιατί το εγκεφαλικό ερχόταν και μάλλον θα σε έδερνα. Όχι για τη ζημιά, αυτή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και χέστηκα για τις λαμαρίνες. Αλλά δε θα καταλάβαινες και το γιατί.

KostRider
02/12/2016, 22:54
Σε είδα κ@λογερε σήμερα το μεσημέρι στα φανάρια της Κύπρου, ενώ είχες κατακκοκινο κι εγώ πράσινο και ξεκίνησα κανονικά να στριβεις κάθετα προς εμένα και να φρεναρω στο τσακ και παρόλο τις κόρνες μου και τις μούντζες, συνέχισες απτοητος.. Σε είδα κι εσένα καργιολιτσα να έχεις παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο στην Βυρωνος, σου είπα ωραίο παρκάρισμα και μου είπες "είδες;" καμία ελπίδα...

teogtp
02/12/2016, 23:19
Σας είδα παρκαρισμενους με τα κωλαμαξα σας επάνω στα πεζοδρόμια και στις ράμπες αναπηρων για να καυλαντισετε στο Χριστουγεννιατικο πάρκο.
Ρε τροχαιοι λίγο ντροπή, πλάτη στην καφρίλα;

vaska
03/12/2016, 09:34
Σε είδα χθες βράδυ κοπελίτσα να παθαίνεις target fixation πάνω μου σε δρόμο που δεν είχα περιθώρια για ελιγμό. ευτυχώς πήγαινες αργά (φοβισμένα) και με την κόρνα ξύπνησες. Τό έριξες πάνω σε παρκαρισμένο. Σταμάτησα να δω αν είσαι ντίρλα αλλά μπα, χεσμένη από τον φόβο σου ήσουν. Νέα οδηγός με φρεσκαδούρα δίπλωμα που είχες πάει σε φίλη σου να πιείτε καφέ. Φαινόσουν πολύ νορμάλ, κορίτσι από σπίτι που λένε, αλλά παραλίγο να μην με δει η κόρη μου χθες. Αφού δεν το μπορείς και δεν αισθάνεσαι ικανή μόνη σου μέσα στο αυτοκίνητο πήγαινε στον δάσκαλο να κάνετε ακόμα κάμποσα χιλιόμετρα μέχρι να νιώσεις ότι το έχεις. Μην μπαίνεις μέσα στη μ@λακία και όποιον πάρει ο χάρος. Κρίμα είμαι νέο παιδί στο άνθος της ηλικίας μου να με φάνε τα χώματα.:bawl:

ΥΓ
το παρκαρισμένο ήταν τροχόμπατσου, ακόμα εκεί πρέπει να είστε σήμερα το πρωί.

bebeto
03/12/2016, 09:58
κατηγορια Α---μπλε παντελονι στρατιωτικου τύπου,αρβιλακι,κοντο μαλλί,γυαλλια ηλιου,ξυρισμα κοντρα.ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΤΕ..
κατηγορια Β---τζιν παντελονι,σκουφακι,γυαλλια ηλιου,αξυρισια...ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΤΕ..σας βλεπω καθημερινα και μου γυρνανε τα πανω 'σκοτια (που ελεγε ο Ζηκος)

7Tolis
05/12/2016, 10:51
Σε είδα που είχες ανοίξει του ανθρώπου το αμάξι για να κλέψεις το cd player αλλά από τη πολλή μαστούρα ντάγκλαρες στη θέση του οδηγού. Γελάσαμε και εμείς. Γελασαν και οι αστυνομικοί μετά.

amyroukai
05/12/2016, 11:35
Σας είδα στην ΕΟ προ ημερών αλλά ξέχασα να το γράψω, ο εσταυρωμένος, ο "κέιτ γουίνσλετ/τιτανικός", σκυμμένος πάνω από το τιμόνι πιο-φαρδύ-δεν-γίνεται και δίπλα του ο "πίθηκος", ο μαέστρος που κάνει μανεκέν τσάλεντζ με τα χέρια ψηλά με το ape hanger. Γιατί είστε ο Χάρλεϊ και ο Ντάβιντσον reincarnated. Η μόδα χαρίζει απίθανο γέλιο παιδιά, keep on keepin' on.

George_Sp
05/12/2016, 16:09
Σε είδα ηλικιωμένε να διασχίζεις δίχως να κοιτάξεις κάθετα τη Λιοσίων το πρωί. Εσύ δε με είδες και στις κόρνες κοκκάλωσες στη μέση του δρόμου. Χώρος και χρόνος για διαφυγή δεν υπήρχε μιας και στο αντίθετο ερχόντουσαν αυτοκίνητα και ο δρόμος είναι γυαλί για να κάνω ελιγμό. Ευτυχώς δεν έτρεχα γιατί κάθε μέρα σας βλέπω που πετιέστε συνεχώς και πάω υποψιασμένος.

Τελικά σε χτύπησα με 15-20χλμ/ω φρεναριστός και σε έριξα σαν κορίνα μισό μέτρο πίσω. Ευτυχώς την έφαγες με τη ζελατίνα και το δεξι fairing ισόποσα σε όλο το κορμί και όχι με κάνα μέταλλο ή τον τροχό και σηκώθηκες απλά πονεμένος με μελανιές.

Ήρθε η τροχαία δήλωσες οτι έφταιγες και υπέγραψες. Αν ήθελες ας έκανες κι αλλιώς γιατί είχα πολλούς αυτόπτες (μαζί και παιδιά ΔΙΑΣ σταματημένους στο μετρό) και θα ξηγιόμουν αλλιώς.
Σεβάστηκα και τα χρόνια σου. Ούτε ασθενοφόρο ήθελες παρότι σου πα να καλέσουμε.
Ελπίζω να πάρω γρήγορα τη ζημιά από την ασφαλιστική.

Καλή εβδομάδα σε όλους και πάντα όρθιοι.

karellen
06/12/2016, 10:05
Σε είδα γειτόνισα να περνάς από το μαγαζί το πρωί,με το σμαρτάκι σου,το ένα χέρι στο τηλέφωνο το άλλο στο τιμόνι...
Το οποίο και παράτησες για να με χαιρετήσεις και το εργαλείο άρχισε να στραβοτιμονιάζει επικίνδυνα! :lol:
Έφη κοριτσάρα μου άμα είναι να σκοτωθείς μη με χαιρετάς,δεν θα παρεξηγηθώ!! :bawl:

theofilos888
06/12/2016, 16:00
Σε ειδα χαβαλε να θες να στριψεις αναποδα στην πλατεια με το πεζω. Ευτυχως το προλαβαμε. Αυτο που δεν προλαβαμε ηταν εσενα με το μαυρο versys που εσφαξες το κατακοκκινο φαναρι εις γνωση σου και με κοιταγες και με υφος. Τυχερος ησουν, που δε σε εστειλα στο βιολογικο της μεταμορφωσης για μπανιο γιδι!

Acacius
06/12/2016, 17:57
Σε είδα και δεν πίστευα τα μάτια μου, αφού οι ξερογκαζιές με ήχο θορυβώδους πορδής από την ξετάπωτη εξάτμισή σου με έκανε να περιμένω κωλοφτιαγμένο παπί (άντε, βία 250άρι) και όχι MT-07 - κάτι κάνεις λάθος.

Πούλα το μεγάλε και πάρε TDM/Varadero να είσαι άρχοντας.

ionized
06/12/2016, 18:22
σας ειδα κολοπαιδια να περνετε φορα με το παπι και να προσπαθεις τσογλανακι να κλωτσησεις το σκυλακι που προσπαθουσε να περασει το δρομο.
το γελιο που επεσε οταν σκασατε κατω σαν καρπουζια μπροστα σε πολυ κοσμο γιατι αστοχησες και εχασες την ισορροπια σου πιλοτε μου δεν περιγραφεται.
ελπιζω να το σπασες το γαμωποδαρο σου..λες και σου εφταιγε το σκυλι σε τιποτα..

bebeto
06/12/2016, 21:54
σε ειδα φιλε της αστυνομιας το μεσημερι που με ρωτησες γιατι σπρώχνω το κοr1τσι μου στην κατεχακη και ηρθες να με βοηθήσεις..χιλια χιλια ευχαριστω η αληθεια ειναι πως δεν σας εχω μεγαλη αγαπη εσας της αστυνομιας αλλα προφανώς και κανω λαθος..μερικοι ειστε καλα παιδια.ΣΕ ΕΙΔΑ βεβαια που εμεινες και εσυ με το τρανσαλπ ευχομαι να μην ηταν κατι σοβαρο..και παλι ευχαριστω

Panos76
07/12/2016, 07:45
Σε είδα λεωφορείο του ΟΑΣΑ να έχεις λαμπαδιάσει στη Μαρκοπούλου (με δύο πυροσβεστικά να επιχειρούν) και να γίνεται πανδαιμόνιο από την εκτροπή των αμαξιών μέσα στα στενά της ΒΙ ΠΕ.

Ελπίζω να είναι όλοι εντάξει.

DOCfzx
07/12/2016, 11:17
Σε είδα χτές το βράδυ στην Μεταμόρφωση πήγαινα χαλαρός δεξιά (FZX750) , κάτι μου είπες για το χρώμα της μηχανής μου δεν σε κατάλαβα , αν είσαι δικός μας απάντα εδώ :)

TROOPER
08/12/2016, 09:54
σε ειδα να ερχεσαι και αναφωνησα παγωμενος ''ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!''

δεν ειχα ξαναδει ποτε στη ζωη μου κατι τετοιο...και μαλιστα παραγωγης!!!
δεν μπορεσα να βγαλω φωτο αφου αποσβολωθηκα και απλα κοιταγα...

FORD F650 SUPER TRUCK η αλλοιως μια διοροφη μονοκατοικια με ροδες!!!

εδω διπλα σε ενα H1 για να εχετε κι ενα μετρο συγκρισης!!!

375778

pektis
08/12/2016, 10:43
Σε ειδα να μου λες να κανω πιο μπροστα...
Σε ρωτησα...που; ...πανω στην διαβαση;;
...και απαντησες ok αστο...
(Μαλλον καταλαβες οτι η διαβαση ειναι για τους πεζους)
:confused:

Nik0s_Dk
08/12/2016, 14:40
Σε είδα ζ750 ξαπλωμενο στην Ηλιουπόλεως τώρα το μεσημερι.. Είχες καλή ζημιά. Αστυνομία δεν είδα, ασθενοφόρα δεν είδα, ή είχε γίνει νωρίτερα ή ολα καλά. Είδα και σενα στραπατσαρισμένο κάρο περίπου 50 60 μέτρα πιο πίσω.. Ελπίζω να ήταν απο διαφορετική στουκα..

ptc
08/12/2016, 16:19
Σας ειδα ολους μεσα στα κουτια σημερα και σας λυπηθηκε η ψυχη μου. Απιστευτη η κινηση λογω απεργιας, νομιζω θα τρελαινομουν αν ημουν με το αμαξι.

KAGOURO
08/12/2016, 23:26
Σε είδα φιλέ μου σήμερα το πρωί Κατεχάκη με το στρωματεξ να δισανασχετεις ότι σε εμποδιζα στη διήθηση .....! μα καλά ...άλλη όρεξη δεν είχες πρωινιατικα πίτα στην κίνηση?...(το ότι εσφαξες δύο κόκκινα στον καρεα βέβαια ασχολιαστο )

VANDA
09/12/2016, 16:01
Σε είδα να αλλάζεις γραμμή με το TDM στο Sάκι της Αρδηττού.. το ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ σου θύμισε τελευταία στιγμή ότι δεν κοίταξες και ότι δεν είσαι μόνος σου.
Στο φανάρι μου είπες 'Αδερφέ, συγγνώμη, ε;' :lol:
Σχωρεμένος, να μην το ξανακάνεις.

ΥΓ. Το πρωί είδα και zizou.. Τώρα σε αναγνωρίζω και θα σε βλέπω πρώτη. ;)

sapphire
10/12/2016, 22:27
Σε είδα τζιπαρα να έχεις παραμαζωμα όλη την στάση στην Κηφισίας στο υψος του ΥΓΕΙΑ..αφιερωμένο https://www.youtube.com/watch?v=wcG9XrF5LUw

Σε είδα και σένα τυπα στο Μαρούσι να έχεις ξαπλώσει στην μέση του δρόμου και το έπαιζες μεθυσμένος για να σου δώσουν χρήματα, με συνοπτικές διαδικασίες σε σηκώσαμε και μετά ήθελες χρήματα άλλα πήρες τα παπαρια μου.

sakis81
10/12/2016, 22:41
Σε είδα τζιπαρα να έχεις παραμαζωμα όλη την στάση στην Κηφισίας στο υψος του ΥΓΕΙΑ..αφιερωμένο https://www.youtube.com/watch?v=wcG9XrF5LUw.

Σε είδα κι εγώ στάση,5 μιση ώρα το πρωί,κι έλεγα ποιος θεούλης κατάφερε και σε έκανε έτσι,πάνω σε ευθεια δρόμου με πλάτος 15 μετρα

Jo.Da.
11/12/2016, 00:14
Σε είδα κοπελιά να έχεις σκύψει και να κοιτάς με απορία το τιμόνι ή το καντράν της μηχανής μου, παρκαρισμένη κάπου στο κέντρο της Αθήνας.
Όταν απομακρύνθηκες πήγα να δω αν υπάρχει κάτι περίεργο. Κατάλαβα πως μάλλον κοιτούσες τη ροζ πιπίλα που είναι κρεμασμένη στο τιμόνι.
Αν διαβάζεις, είναι το δικό της "μπαμπά μην τρέχεις"...:beer:

kordix
11/12/2016, 17:06
Σας είδα μυρμηγκοφωλιές και σένα μυρμηγκάκι από κοντά. Συνέπειες μηδέν, όλα καλά, συνέχισα το εντούρο κανονικά.

Σε είδα και νόμιζα πως ήσουν μπερμ αλλά ήσουν μαλακό χώμα και...

(Το μυρμηγκάκι πρέπει να γελάει ακόμα)

Hayate
11/12/2016, 22:24
Σας είδα

376096

MG-KTiNoS
11/12/2016, 23:02
Σε είδα να με ξεματιάζεις στο φανάρι μετά από ηχηρό χασμουριτό μου....
Χαγιαμπούζα ΄πένα και κόκκινο παντελόνι!!!
:lol:

bebeto
12/12/2016, 00:00
σε ειδα λεβεντη με το beverly hills το πρωι του σαββατου χωρις κρανος ουτε εσυ ουτε η κοπελα πισω σου να σφαζετε δυο κοκκινα για να περασετε το κοr1τσι μου!συγχαρητήρια εχεις πολυ γρηγορο super sport SCOOTER..δεν χρειαζετε να σκοτωθεις ομως και να παρεις και την κοπελα στο λαιμο σου για να μου δειξεις οτι οταν περνας τα κοκκινα στην μεσογείων εισαι ποιο γρηγορος απο εμενα με το ταπεινο r1

devil's animal
12/12/2016, 08:54
σας ειδα ολους εχθες στα Πετροκερασα και επαθα μια ζημια...:eek:

1ον που ειναι ολοι αυτοι καθημερινη στην πολη?
2ον διοργανωνονται βολτες τελικα...
3ον 1290sd, mt10, speed triple 1050, και καθε αλλου ειδους ss και street απλα αυτα ηταν τα πιο σπανια...

WiSe
12/12/2016, 11:34
Σε ειδα στις στροφες του Σουνιου φιλε με το απριλια μερικα δευτερολεπτα μετα την τουμπα λογο του σκυλιου που πεταχτηκε.... κατι γρατζουνιες ειχες ευτυχως και η μηχανη ξαπλα... συρθηκατε καμια 50αρια μετρα.... αρκετη ζημια η μηχανη κριμα, ευτυχως το σκυλι καλα, υποτιθεται η περιοχη μεριμνά για τα αδεσποτα (εδω γελαμε)...... Σας ειδα και ολους τους συναδελφους μηχανοβιους σταματησαμε για να παρασχουμε οτι βοηθεια χρειαζοταν.

Σας ειδα λαστιχακια μου που την ακουσατε λιγο στη βολτα αυτη αλλα τι να κανω ειχα καιρο να παιξω.... :a05:

Billymuse
12/12/2016, 13:15
Σε είδα Αποστόλη.... :lol: επι της Μητροπόλεως (δοκίμαζα καινούργια κάμερα ;))

376120

theofilos888
12/12/2016, 16:08
Σε ειδα μπαστουνοβλαχε σαπιοκοιλια με το μερσεντε να μπαινεις αερα στην αριστερη λωριδα στην κηφισιας. Στις εντασεις μου πηρα την αποστομωτικη απαντηση.... τραβα ρε παρακει! Εχε χαρη που βιαζομουν.....
Σε ειδα κι εσενα χιπστερικη αποβολη κατσικας με το κινητο στο αυτι να σταματας στην αριστερη λωριδα μπροστα στο υγεια για να φυγουν τα αυτοκινητα και να πας δεξια.
Ή στραβος ειν' ο γιαλος........

Ζεύκας
12/12/2016, 18:35
σε είδα να έρχεσαι στο μαγαζί με ένα βυσσινι rf 400. κουκλί το έχεις! φτου φτου φτου

Apache
12/12/2016, 22:48
Σε είδα Tracer 700 να έχεις τα 180 για πλάκα.. Ανυπομονώ να σε τελικιάσω...

Nik0s_Dk
13/12/2016, 08:46
Σε είδα πρωί πρωί 8 παρα να μου τρυπας το πίσω λάστιχο και τα καντηλια σύννεφο..

376154

Ichigo
13/12/2016, 16:26
Σε είδα μεταχειρισμένο κόκκινο Breva με αύρα Guzzista Siciliano στη βιτρίνα για πούλημα :a07:

sapphire
13/12/2016, 23:08
Σε είδα να μου χώνεσαι με το κωλομηχανακι σου από δεξιά ξυστά ενώ είχες τόσο χωρο από αριστερά ,από τύχη δεν έγινε τίποτα μιας και όταν χώθηκες ήμουν έτοιμος να κάνω ελιγμό δεξια για να αποφύγω μια λακουβα άλλα σε πήρα χαμπάρι το τελευταίο δευτερόλεπτο .Τι κολοζωα που είναι μερικοί ρε πούστη μου......

toyar
14/12/2016, 05:33
σε ειδα οπως ανεβαινα την κηφισιας με 80 να με περνας με 110 γραφοντας μηνυμα εχοντας το κινητο χαμηλα στην κονσολα
εννοειται καμμια επαφη με τον δρομο και δυστυχως δεν ησουν ο μονος
το κινητο στην οδηγηση παιζει να ειναι πιο επικινδυνο και απο το ποτο

amyroukai
14/12/2016, 11:42
Δεν σε είδα αλλά σε άκουσα να ντουφεκάς ηλιθιε, μέσα στα σπίτια, 6 και λίγο με το πρώτο φως. Που να σου μπει το κυνηγετικό στον κώλο και να αδειάσουν όλα τα φυσίγγια.

sapphire
15/12/2016, 09:28
Ήμουν με το κουτί και σε είδα τελευταία στιγμή να έρχεσαι με το παπάκι σου από αριστερά μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και "μου κόπηκαν τα πόδια ". Σου ζήτησα συγνώμη άλλα κακώς. Θα είχα σταματήσει εκεί που έπρεπε άλλα ρε αθεόφοβε όπως αντιλήφθηκα μετά από λίγο δεν είχες φώτα..ούτε μπροστά ούτε πίσω. Που πας χωρίς φώτα ρε μαλάκα , θα μας καταστρέψεις την ζωή με την μαλάκια που κουβαλάς στο κεφάλι σου.
https://www.google.gr/maps/@38.024591,23.7897224,3a,75y,351.95h,68.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1s47N8AmzFRCUwsHqBpi6I3A!2e0!7i13312!8i6656

karellen
15/12/2016, 10:17
Σας είδα μελισσάκια να μου έχετε κατακλύσει το μαγαζί,δυο μέρες τώρα.
Κάποιος θα χει καμμιά κυψέλη κοντά και μού κάνετε καταδρομικές :lol:

sapila racing
15/12/2016, 10:27
Σε είδα χθες με το mega scooter σου να παλεύεις να περάσεις μεσα στο λούκι στην κίνηση της Συγγρού στο πηξιμο μετα το Fix και να ζορίζεσαι. Με έκοβες αλλά ΟΚ είναι στο πρόγραμμα.
Μας έπιασε το πεζοφάναρο στο metro οπότε άνετα θα έφευγα και θα ξεμπέρδευα.
Ομως αποφάσισες να το περάσεις κόκκινο οπότε ξαναέμπλεξα πίσω σου. Αυτη τη φορά όμως σε έσμπρωχνα και ζορίστηκες.
Μετα μου ζήτησες τον λόγο και σου είπα οτι αν δεν χωράς με την μπανιέρα, τουλάχιστον να μην σφάζεις τα κόκκινα.
Σου κακοφάνηκε μάλλον, ε δεν πειράζει. Και με αυτο το κρύο στην ηλικία σου χωρίς κράνος θα κρυώσεις!

o teos
15/12/2016, 12:14
Σε είδα στις στροφές της Επιδαύρου....με ktm adv νομίζω και δεν πρόλαβα να χαιρετήσω...κοίτα να δεις έχει και άλλους τρελούς..:D

Apache
15/12/2016, 14:18
Σε είδα κάγκουρα με το GSXR σήμερα το πρωΐ στην Κηφισού στο ύψος του Ταύρου, ξεκράνωτο και με γιαλιά ηλίου να πηγαίνεις "τάπα".......... καλά το ξεκράνωτος,καλά τα γιαλιά ηλίου, το θερμόμετρο έγραφε 6°C τ'αυτιά σου δεν έπεσαν κάτω από το κρύο;

petros1479
16/12/2016, 21:28
Σε είδα αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι όντως σε έβλεπα μπροστά μου!!! Γιαγιά στη Βασ. Κωνσταντινου στο φανάρι επειδή είχε κόκκινο να μην κάνεις δεξιά και τα δύο πυροσβεστικά πίσω σου να ουρλιάζουν αλλά εσύ σταθερή είχε αδειάσει όλη η λοριδα αλλά εσύ ακίνητη!!! Δε λέω μπορεί να μην τα ακουγες κάν!!!! Αλλά ούτε εμάς εβλεπες που κοντευαμε με τις μηχανές να μπούμε μέσα στο αμάξι σου???? Ο χάρος βγήκε παγανια!

bebeto
17/12/2016, 09:27
σε ειδα τραγόπαπα να περνας την μεσόγειων...φανταζομαι οτι πιανουν και εσας τα φαναρια?εκτος και αν ψαχνεις για πελατες πρωι πρωι...γρουσουζη!

amyroukai
17/12/2016, 09:59
Σε είδα να σταματάς στο κόκκινο. Αλλά μετά σκέφτηκες πως τι στο καλό, τόση επιτάχυνση, προλαβαίνεις. Και έβαλες πάλι πρώτη και έφυγες χαλαρός με το παπί, σκουφάτος με γυαλί μέσα στη νύχτα, παρά το ότι είχαμε ξεκινήσει.

amyroukai
17/12/2016, 14:55
Σε είδα Πανο... Μετακόμισες Πειραιά και πήρες και τα χουγια των λοκαλς;

gory
17/12/2016, 16:45
Σε είδα μάνα με τα δύο πιτσιρίκια σου να περνάς τον δρόμο με το κινητό κολλημένο στο αυτί και ανύπαρκτη προσοχή στην κίνηση... και μάλιστα το μικρό το είχες "απ'έξω"...

spyrval
17/12/2016, 18:24
Σε είδα κυριούλα στη Βασ. Σοφίας να προσπαθείς να περάσεις τη διάβαση ανάμεσα από τα μηχανάκια που δεν μπορούσαν να σταματήσουν 1 μέτρο πιό πίσω. Και μετά δεν ξεκίνησα στο πράσινο για να μη σε πατήσω, αφού είχες ξεκινήσει να περάσεις με καρακόκκινο πεζών. Κι ο από πίσω μου κόρναρε.

Κοίταξα αριστερά δεξιά αλλά δεν είδα πουθενά τον Αλμοδόβαρ.

ionized
18/12/2016, 13:59
σε ειδα ελαφοκυνηγε στα ορεινα της καρδιτσας με το παρταλι τρανσαλπ βαμενο παραλαγης με σπρει με το σκυλοκουτο στην σελα το τφεκι στην πλατη και μπρος πισω προβολακια!

macdeath_s
18/12/2016, 20:38
Σας είδα (https://youtu.be/8CHDBmsUlmU) να "με υποδέχεστε" με το που γύρισα...

sapphire
19/12/2016, 01:29
Σε ειδα - ακουσα nuda900r απο κοντα και τρελαθηκα .. εργο τεχνης :a23:

Eversman
19/12/2016, 08:21
Σε είδα γείτονα να βάζεις πετρέλαιο στη δεξαμενή και όλη η γειτονιά να βγαίνει στο δρόμο, να δεί το υπερθέαμα! "ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!!" φωνάζαμε όλοι, λές και ανακαλύψαμε πηγή στο Austin :bawl:

amyroukai
19/12/2016, 08:58
Σε είδα κυριούλα μεσήλικα με το κλασσικό ξανθό φουσκωτό μαλλί να φτάνεις στο συνεργείο και να λες: "δεν παίρνει μπροστά με τίποτα. Με τα χίλια ζόρια το έφερα. Μπαταρία αλλάξαμε, λάστιχα βάλαμε, τι λέτε να φταίει, ψυκτικό έχουμε βάλει καινούριο;" Μιζάρει, ακούγεται δουλεύει τρικύλινδρο. "Δεν ξέρω κυρία μου, να το φέρετε να το αφήσετε μιά μέρα να το δούμε".

bulmont
19/12/2016, 13:40
Σε είδα με το TRIUMPH τοTIGER να σφάζεις δυό κόκκινα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, γιά να μου δείξεις πώς είσαι πιό γρήγορος.........

Δεν ξέρω άν είσαι πιό γρήγορος, αλλά σίγουρα είσαι πιό μαλάκας..................

amyroukai
19/12/2016, 21:45
Σας είδα στο μοτοτρίτη να έχετε δανειστεί, χωρίς καμία αναφορά σε πηγή, άρθρα από το ίντερνετ από πολύ γνωστά μοτοσικλετιστικά site και να τα πουλάτε για δικά σας. Λίγη τσίπα, παιδιά, κρίση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά γαμώτο, ε;

George_M.
19/12/2016, 22:10
σε ειδα καφετζη να τρεχεις να με προλαβεις για να μου δωσεις το 5ευρο που μου επεσε χωρις να το παρω χαμπαρι ενω πληρωνα τον καφε.
...υπαρχει ακομα ελπιδα!:)

Sapadak
20/12/2016, 08:31
Σας είδα και εντυπωσιάστικα!!

kordix
20/12/2016, 09:21
6.30 το πρωί στην Κατεχάκη, με παπί να πηγαίνεις αργά και παρόλο το κρυο, το σκοτάδι και την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου, να ΜΗΝ φοράς κράνος.

taisteal
20/12/2016, 19:59
Σας είδα γιατρούς και νοσηλευτές στο υπό διάλυση νοσοκομείο Λαμίας με μηδέν υλικό και με έλλειψη προσωπικού
να δίνετε και την ψυχή σας για τους ασθενείς,δουλεύοντας διπλοβάρδιες,με το χαμόγελο και την ευγένεια να
περισσεύουν,κι ας πληρώνεστε με πενιχρούς μισθούς.
Υπάρχει ακόμη φιλότιμο.

amyroukai
21/12/2016, 00:55
Σε είδα με το AX-1 αριστερή λωρίδα ΕΟ να σου έχει σβήσει και να το σπρώχνεις με το ένα πόδι και να μιζάρεις μήπως πάρει μπρος... Επικίνδυνη φάση και δεν την κατάλαβα νωρίτερα, χαμένος σε άλλες σκέψεις, να σου κάνω "κουρτίνα" να βγεις δεξιά τουλάχιστον. Ελπίζω να πήρε.

g_m900
21/12/2016, 05:16
Σε ειδα να πεφτεις απο μπροστινο στο φαναρι αναμεσα στην Αμερικανικη Πρεσβεια και το Μεγαρο Μουσικης. Ειδα σηκωθηκες αλλα ποναγες .
Ελπιζω μονο μωλωπες και οχι κανα σπασιμο!
Κρανος φοραγες και αν κρινω απο τη σαβουρα...σε εσωσε!!!

sapila racing
21/12/2016, 10:05
Σε είδα spyro με το KTM σου πηγαίνοντας για δουλειά το πρωι και τα είπαμε λίγο στο φανάρι. :beer:
Και λέω ποιός γκαζώνει έτσι πρωι πρωι! :D

SoR
23/12/2016, 11:02
σας βλέπω χριστουγεννιάτικα να φοράτε σκούφο άγιου βασίλη. Μάλλον οι ακράνωτοι που φοράνε σκούφους/μπαλακλαβες/φουλφεης ειναι κατι σαν εποχιακό είδος. Ανάλογα με τις συνθήκεςφοράνε το αντίστοιχο στο κεφάλι (σκούφο-καπέλο- κλπ).
Αντε το πάσχα βάλτε και κάνα κοκορέτσι....

Billymuse
23/12/2016, 11:56
Aναστροφή μπετονιέρας στη Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου :rockon:

WiSe
23/12/2016, 13:43
Σε ειδα βρε λειψανο 90+ ισα που στεκοσουνα να σου λεει η ταμιας του σ/μ για ενα διαγωνισμο ταξιδιου για την αραχωβα και να απαντας "δωσμου το τηλ σου να παμε μαζι"..... :lol: :cry: :rotflmao: Δεν εχω ξαναγελασει τοσο!

SHOOTER045
23/12/2016, 13:51
Σε είδα κίτρινο λαμπάκι του V STROM ,με σήμα * να αναβοσβηνεις.
Και προσεχα παραπάνω.
Την ανηλια στροφή με τον πάγο δεν είδα, και χρειαστηκα εντουραδικο <κόλπο >να σε φέρω στα ίσα.
Τελικά δεν επεσες κάτω,αν και το ποδι και η μέση δούλεψαν υπερωριες.
Και ήρθες στα ίσα σου σαν ΜΧ 250,η είσαι τόσο ελαφρύ,ή η αδρεναλίνη ηταν στα ύψη και δεν πήρα χαμπαρι.

Update
Ξαπλωσα, πάω να σηκωθω ωωωωωπ
Τσίμπησε η μέση .
Γεράματα
Ηθελα και ταρζανιες,δεν το αφηνα να φύγει μόνο τού...

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
23/12/2016, 19:39
σας βλεπω η μαλων σας ακουω παιδια. οποτε τριζουν τα τζαμια στο μαγαζι, οχ λεω κατεβενη δτμ με ακραποβικ.
καληνυχτα σας.:beer:

amyroukai
24/12/2016, 09:25
Σας είδα... Κάλαντα στις 4:30 το πρωί ρε βλαμμένα; Και ξανά 5:50; Ρε πάτε καλά; Είπαμε το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι αλλά το παρακάνατε (μάλλον κάλαντα μετά το ξύδιασμα στα μπαρ ήταν αυτό) και φυσικά πήρατε δε θερντ δε λονγκεστ. Είπαμε παράδοση κλπ κλπ κλπ αλλά κάπου έχει χαθεί το μέτρο!

Tedvj23
24/12/2016, 10:01
Σε είδα μικρε για τα κάλαντα το πρωί να μου τα λες να σου δίνω 5 ευρώ και να μου λες μήπως έχετε τίποτα ακόμα γελάω σου δίνω αλλά 5 και μου λες ευχαριστώ αν και δεν είχα μόνο τόσα ακριβώς στο μυαλό μου..δεν ξέρω αν θα ξανά έρθω σε εσάς κυριε..:bawl::bawl::bawl::bawl:

Panoskl
28/12/2016, 10:24
Σε ξαναείδα λεβέντη παππού και χάρηκα πολύ, πραγματικά όμως, όχι έτσι για να το λέμε!

Σταμάτησα στο φανάρι και σε πρόσεξα που έμεινες στο πεζοδρόμιο, μέσα στη βρόχα να με κοιτάς σταθερά, χωρίς να περνάς απέναντι.

Αρχικά, κάτι μου θύμησες αλλά σε κατάλαβα όταν πρώτα έδειξες το μηχανάκι μου και μετά έστησες αυτί με την παλάμη σου για να ακούσεις το μοτέρ.

Χίλια χρόνια να ζήσεις!

Θυμάσαι;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144296&p=2608552&viewfull=1#post2608552

alexis_d
29/12/2016, 12:06
Σε είδα γείτονα καγκουράκο στις 6 το πρωί να παντιάζεις μέσα στο χιόνι.
Μόλις ακουσία το γκούπ και καπάκι τον συναγερμό του άλλου γείτονα απλά κατάλαβα..

Tedvj23
30/12/2016, 12:35
Σας είδα στην 3 ναυάρχων να φορτώνεται την πραματια σας στους παγκους για τους μποναμαδες αλλα το περιεργο είναι ότι τα ξεφορτώνατε μεσα από bmx x5,range rover,mercedares και bmwδαρες ε ρε κατι περιεργα.....:bawl:

taisteal
30/12/2016, 14:51
Σε είδα και γέλασα πολύ ρε φίλε..
Σπέσιαλ παραγγελία κράνος Saint Michael,και στο πίσω μέρος να γράφει"St Michael protect us'
Κλαρινογαμπρέ,το δώρο για την γιορτή σου φΕτο
:lol: :priest::eleison:
376925

Billymuse
30/12/2016, 20:34
Σε είδα και γέλασα πολύ ρε φίλε..
Σπέσιαλ παραγγελία κράνος Saint Michael,και στο πίσω μέρος να γράφει"St Michael protect us'
Κλαρινογαμπρέ,το δώρο για την γιορτή σου φΕτο
:lol: :priest::eleison:
376925

Σε είδα και περιμένω πως και πως για το δώρο :D

KostRider
02/01/2017, 13:02
Σε είδα να βγαίνεις από στενό που είχε καθρέφτη, αλλά λες στον τσοκο σου μηχανή είναι.. Σου κόρναρα παρατεταμένα και σταμάτησες ο μισός στο δρόμο μου και πήγες να ξεκινήσεις κιόλας, τη χειρονομία του γροθου,την έλαβες όμως..

theofilos888
02/01/2017, 18:52
Σε ειδα να θες λιγη βοηθεια για να παρεις το πρωι μπροστα. Ατιμο κρυο....

SHOOTER045
03/01/2017, 23:00
Σε είδα καφετζή

2stroker
05/01/2017, 01:11
Σε ειδα βρε γιδι με το mini cooper να προσπαθω να σε προσπερασω στην πατησιων και να πατας τερμα γκαζι για να μην με αφησεις αλλα που να καταλαβεις οτι μεχρι και ενα ταπεινο 250αρι σου ριχνει στα αυτια μεχρι τα 100χλμ.Ορνιοοοοο!!

pektis
05/01/2017, 08:40
Σε ειδα να φευγεις χαλαρα με κοκκινο...Παλι καλα που δεν ξεκινησα με το που αναψε το φαναρι...:confused:

DrEvil
05/01/2017, 09:05
Ειδα κι εγω το μαλακισμενο της ημερας πρωι-πρωι.
Βγαινει απο στενο σε δρομο διπλης και με σταθερο βημα και ρυθμο μπαινει στο αντιθετο και χτυπα το αυτοκινητο το οποιο εκινειτο μπροστα μου (στο αντιθετο προς αυτο ρευμα).
Ευτυχως την ειδα την δουλεια και η Χοντρη δεν με "πουλησε" οταν βγηκα στο πλαϊ του δρομου οπου ειχε λασπες.
Και ολα αυτα για να στειλει σμς.
Μεγαλος πονος τα κινητα.

ptc
05/01/2017, 23:18
Σε ειδα φιλαρακο σημερα το μεσημερι στην Αγιου Δημητριου πανω στο πρωτο μου μηχανακι. Dominator του 97, μαυρο, με καφε δερματινη σελα. Χαρηκα που η γιαγια ειναι ακομα στους δρομους... Καλα χιλιομετρα να'χετε και να μου την προσεχεις. :beer:

mariza
07/01/2017, 17:16
377311

Σε ειδα σημερα και αφου μαζεψα τα ματια μου και τα ξανα τοποθετησα στην θεση τους..ειπα να σε βγαλω και μια φωτο να σε θυμαμαι!

Εμεις μεσα στο αμαξι με δεκαπεντε ρουχα ο καθενας και απο πεντε ζευγαρια καλτσες και ο κυριουλης εξω για κανα μισαωρο και.... με κοντομανικο και ανετος παρακαλω....:uplate:

petros1479
07/01/2017, 19:49
Δεν σας είδα και στενοχωρηθηκα! Μόνο κουτιά στους δρόμους και ντελιβερι!!!!
Λιγο κρύο είναι μόνο μην πηξουμε απο Δευτερα με τα κουτια...

macedonas
08/01/2017, 19:28
Σε είδα σήμερα το απόγευμα (με -4 ) στο πάρκιγκ στη Μουσθένη παλιοηλίθιο γίδι λεοφοριατζή να πλένεις το λεωφορείο σου και να έχεις γεμίσει νερά τον τόπο ....
Τους άλλους που θα παν να πρκάρουν εκεί τους σκέφτηκες ? !!!
Αλλά και τα αφεντικά που δε είπαν τίποτα πόσο ????

teogtp
09/01/2017, 11:10
Σας βλέπω να τραβατε τους ντελιβεραδες έξω με τέτοιο κρύο για να πιείτε τον καπουτσίνο σας.
Λίγο ντροπή ρε. .....

sapila racing
09/01/2017, 12:46
Σε είδα με το F800GS να αδιαφορείς για το κοκκινο πρωι πρωι στο σύνταγμα και να θες και να κόψεις αλλες 2 λωρίδες μετα, ενω εγώ ερχόμουν με καταπράσινο απο Σταδίου.
Δεν πιστεύω να σε χάλασε η :moutza: