PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21]

kordix
12/06/2018, 09:03
Σε ειδα με το σκουτερ να καλείς το νούμερο στο παντοφλέ κινητό και στο καπάκι να το χώνεις στο fullface κρανάκι για να μιλήσεις. Εννοείται την ωρα που "οδηγούσες".

:eek:

S705
12/06/2018, 22:38
Σε είδα βλακα πεζε να περνάς κάθετα την Συγγρού ανάμεσα από την κίνηση.

Σε είδα να διασχίζεις την δεξιά προς μεσαία, έκλεισα γκάζι.
Σε είδα να διασχίζεις την μεσαία στα 20 μέτρα εμπρός μου, μπροστά από ένα φορτηγάκι, φρέναρα.δεν έκανε το ίδιο το αμάξι στα αριστερά μου και σε πλησίαζαμε χαζε πεζε.
Με είδα να επιτάχυνω, να πλησιάζω και να κτυπω το δεξί τζάμι του αριστερού αυτοκινήτου. Φρέναρε και να σου και εσύ να περνάς κάθετα.
Καλό σου βράδυ παραλίγο νεκρέ πεζε.

Υ. Γ. Ο τύπος στο αμάξι δεν σε είχε δει από ότι μου είπε μετά στο φανάρι.

Υ. Γ. Αντέ στο διάολο πια με όλους τους ανεγκέφαλους μαλακές, τραχανοπλαγιαδες, μπουρτσοβλαχους που κυκλοφορούν.,γαμω το κέρατο τους γαμω. Αϊ σικτιρ.

petros1479
13/06/2018, 13:58
Σας είδα Τώρα στην Β. Σοφίας μοτοπορεια με μαύρες και πράσινες σημαίες για τον θάνατο του γιαννακοπουλου!!! Εντάξει πλέον γίνομαι όλο και πιο σίγουρος ότι σωτηρια δεν υπάρχει!!!!

caesarsk
13/06/2018, 21:51
Σε ειδα τρισμεγιστε καγουροβλαχε με το Ducati στην Βουλιαγμενης, να κανεις υπερτατες μαλακιες αναμεσα στα αυτοκινητα, να βαζεις σε κινδυνο τους υπολοιπους αναβατες, και παραλιγο να το χασεις στο Sακι δεξια και μετα αριστέρα, οταν μπαινεις Ηλιουπολεως, με το πισινο σου να ψαλιδιζει αγρια γιατι ειδες οτι ειχε πεζους που περναγαν απο την διαβαση κανονικα!!!! Και να τους βάζεις και χερι...επειδη περνούν από την "πίστα" σου

devil's animal
13/06/2018, 22:29
Σε ειδα τρισμεγιστε καγουροβλαχε με το Ducati στην Βουλιαγμενης, να κανεις υπερτατες μαλακιες αναμεσα στα αυτοκινητα, να βαζεις σε κινδυνο τους υπολοιπους αναβατες, και παραλιγο να το χασεις στο Sακι δεξια και μετα αριστέρα, οταν μπαινεις Ηλιουπολεως, με το πισινο σου να ψαλιδιζει αγρια γιατι ειδες οτι ειχε πεζους που περναγαν απο την διαβαση κανονικα!!!! Και να τους βάζεις και χερι...επειδη περνούν από την "πίστα" σου

...ειπε ο αναβατης bmw, εσφιξε 35 βιδες στο ρδελο του και εξαφανιστηκε στο μισοσκοταδο της γωνιας του δρομου αλλα με τους κυλινδρους να μην μπορουν να κρυφτουν...:smokin:

ασε ρε Σοφιανε...πες οτι ηπιες τσαϊ αντρικια και ξεπερασε το....:lol:

KernelPanic
13/06/2018, 22:36
Σε είδα USS Enterprise σητν Πατρών...

Φήμες λένε οτι ήταν BMW... αλλα με τόσα προβόλια μαλλον για:ufo: :D

Σε έιδα και σενα φορτηγό να φλεγεσαι :sick:

Είδα και σας Παρνασσό κα8ώς και το ζευγαράκι στην ορεινή Ναυπακτία να ανταλάσουμε πληροφορίες για την βροχή, καλούς δρόμους... :beer:

DoctoR_k6
14/06/2018, 09:06
Σας ειδα 10 SV-650 (περιπου) σημερα το πρωι στην Αργυρουπολη να κινειστε σε μια λωριδα σαν παρελαση...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οι δερματινες στολες που φορουσατε ολοι κ οι πινακιδες ΕΑ...
Μεγαρα σας πανε?

Leader κ σκουπα με γιλεκο φωσφοριζε κανονικα!

gior-gos
14/06/2018, 12:45
Σε ειδα σημερα μαλάκα οδηγε αυτοκινητου

να πατας επιτηδες περιστερι. Ειχες τον χωρο και τον χρονο να κοψεις λιγο για να του δωσεις χρονο να φυγει, ή να κανεις εναν μικρο ελιγμο για να το αποφυγεις

αλλά εσυ το στοχευσες και γκαζωσες. Καλυτερα ομως παρε τζιπ, για να μπορεις να πατας και γατες και σκυλους (η ευχαριστηση θα ειναι μεγαλυτερη) χωρις τον φοβο να σου προκαλεσουν ζημια στ αμαξι.

caesarsk
14/06/2018, 16:09
...ειπε ο αναβατης bmw, εσφιξε 35 βιδες στο ρδελο του και εξαφανιστηκε στο μισοσκοταδο της γωνιας του δρομου αλλα με τους κυλινδρους να μην μπορουν να κρυφτουν...:smokin:

ασε ρε Σοφιανε...πες οτι ηπιες τσαϊ αντρικια και ξεπερασε το....:lol:

Είπε ο τριμαλακας και χαμογελούσε με την μαλακια του. Και τώρα θυμήθηκα γιατί ειχα φύγει από το μοτο. Μαλακα Σταύρο

devil's animal
14/06/2018, 16:11
Είπε ο τριμαλακας και χαμογελούσε με την μαλακια του. Και τώρα θυμήθηκα γιατί ειχα φύγει από το μοτο. Μαλακα Σταύρο

ελα παραδεξου το, ηταν λιγακι καλο...
ελα και μολις σε δω θα σου κανω "τσωπα τσωπα" να περασει...:a9::a9:

:bawl::bawl:

caesarsk
14/06/2018, 17:56
ελα παραδεξου το, ηταν λιγακι καλο...
ελα και μολις σε δω θα σου κανω "τσωπα τσωπα" να περασει...:a9::a9:

:bawl::bawl:

Μου θύμησες έντονα Χιο σε φάση γόνιμης περιόδου, που επειδή οδήγησε 3 μηχανάκια στην ζωή του (ενά εκ των τριών παπί 50 κιταρισμένο) ξαφνικά την είδε παγκόσμιος οδηγός και έχει άποψη επί πάντων, από την οδήγηση και τις μηχανές, μέχρι την τεχνολόγια πυρκαύλων και το πατινάζ....συμπεριφόρα φυσικά πλήρως αποδεκτή και επίκτητη εφόσον είσαι Ελληνάρας που γράφει στο moto.gr!!!

(και όχι δεν ήταν καλό μαλάκα, ειδικά αν ήσουν η γιαγιά που περνούσες την διάβαση, ή αν ήσουν το δικάβαλο παπί που έσπρωξε για να πάει δυό μηχανές πιο μπροστά....όχι δεν ήταν καλό αστείο όταν ενοχλήσε ο ίδιος για παρόμοιες συμπεριφορές αλλά δεν τις γράφει άνθρωπος με BMW γιατί αν έχεις BMW δεν είσαι μοτοσυκλετιστής μαλάκα!!!! Δεν ήταν καλό γιατί πολύ απλά το ίδιο αστείο συνεχώς παύει να είναι αστείο ειδικά από ανθρώπους που ξέρεις!)

devil's animal
14/06/2018, 18:04
ολα τα αλλα να τα δεχτω...
αλλα το παρακατω με πειραξε πραγματικα...:mad:

Μου θύμησες έντονα Χιο σε φάση γόνιμης περιόδου...

caesarsk
14/06/2018, 18:19
ολα τα αλλα να τα δεχτω...
αλλα το παρακατω με πειραξε πραγματικα...:mad:

Το παραπάνω το εννοώ πραγματικά, όπως επίσης ελπίζω να σε ενόχλησε πραγματικά!!!

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=54716&highlight=Σε+είδα

bulmont
14/06/2018, 18:26
Σε είδα Πενφέ του Βάσκα παρκαρισμένο έξω από το μαγαζί........

Σ΄έλιωσε στα χλμ πάλι.............................

spyrval
14/06/2018, 19:54
Το παραπάνω το εννοώ πραγματικά, όπως επίσης ελπίζω να σε ενόχλησε πραγματικά!!!

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=54716&highlight=Σε+είδα

Το ξέρω ότι θα σβηστεί τελικά αλλά δεν αντέχω.
Το θέμα είναι από το 2008 και είναι σαν να γράφτηκε πριν 2 ώρες. "παιδιά έχουν ξεφύγει όλοι", "μετά μας φταίνε οι ξένοι" κλπ. Και ο Devil's ανέφερε ότι τον περνάει Atos :lol:

bulmont
14/06/2018, 21:01
Το ξέρω ότι θα σβηστεί τελικά αλλά δεν αντέχω.
Το θέμα είναι από το 2008 και είναι σαν να γράφτηκε πριν 2 ώρες. "παιδιά έχουν ξεφύγει όλοι", "μετά μας φταίνε οι ξένοι" κλπ. Και ο Devil's ανέφερε ότι τον περνάει Atos :lol:

Με πετρογκάζ γιά καύσιμο;;;;;;;;;;;;;;;;

macdeath_s
16/06/2018, 02:32
Σας είδα σήμερα να πηγαίνετε στα δοκιμαστικά και εγώ να κατεβαίνω μια στάση νωρίτερα για δουλειά. :( Στη συνέχεια σας άκουγα όταν δούλευα έξω από το κτήριο και το μυαλό δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί με τα τελικά που κάνουν σαν F16. Ελπίζω να μη βρέξει στον αγώνα αύριο.

karellen
16/06/2018, 09:46
Σε είδαν καιρέ να χαλάς το ΣΚ και πήγε άπατο τελικά το track day στα Μέγαρα! :mad:

KostRider
16/06/2018, 12:18
Σας είδα αρκετούς να αψηφατε τον καιρό και να συμμετέχετε στην πανελλήνια στο Καρπενήσι..

Sapadak
17/06/2018, 15:02
Συνεχίζουμε εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155197&p=2940166#post2940166)