Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18]

basilis_k6
25/06/2025, 21:25
που πας βρε αγόρι μου με 0 βαθμούς....:cry:

https://www.youtube.com/shorts/T0t4qYofps8

το ειδα 20 φορες και ακομα θεωρω ανθρωπίνως αδυνατο και αφύσικο το να πεσεις ετσι. δεν εχω καταλαβει πως...

TheRegulator
25/06/2025, 21:26
Βλέπω το βιντεο, λέω ο μαν θα το είχε στο race pro… πως το κατάφερε στο rain?

Phantom
25/06/2025, 22:38
νομίζω ότι η ερώτηση που ταιριάζει τώρα είναι αν σας ενοχλεί όταν εσείς είστε με το αυτοκίνητο.

Εμένα καθόλου γιατι σκέφτομαι πάντα τα παραπάνω οφέλη που έχω απο το ότι ο άλλος είναι με μηχανάκι.

Από τότε που έβαλα e-pass δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Δεν έχω ξανασταματήσει σε διόδια. Ναι, κόβεις ταχύτητα, αλλά και πάλι, δεν σταματάς. :)
Μακάρι να είχαν και οι μοτοσικλέτες e-pass (που να δουλεύει ΣΩΣΤΑ)

TheRegulator
26/06/2025, 16:26
Τα αυτοκόλλητα ήρθαν.
Support your local racist εεεεεε racer εννοώ..
Όσοι έρθετε στον καφέ στην Θεσσαλονίκη να ξέρετε θα έχω μαζί μου!
463318

Peterjackson
27/06/2025, 01:37
Δεν οδηγώ την μηχανή σε δρόμους με διόδια, αλά αν είμαι με το αυτοκίνητο και δεν έχω το πάσο, οπότε είμαι στην ουρά και περιμένω, δεν με ενοχλεί να με προσπεράσουν και δέκα μηχανές. Τόσο επειδή κατανοώ την έκθεση στις καιρικές συνθήκες και τα καυσαέρια όσο κι επειδή το βλέπω όπως με τις προσπεράσεις στο φανάρι.

Το μόνο που με ενοχλεί με τα διόδια είναι πρώτον η ύπαρξη τους και δεύτερον η κοροϊδία από μεριάς των ανεύθυνων εταιρειών που τα τρέχουν.

Volpad
27/06/2025, 11:51
Mοντέλο: Forza 350 MY2025
Τιμή πώλησης: 6200
Χρονολογία κατασκευής: 2025
Ημερομηνία 1ης αδείας: 03/2025
Χιλιόμετρα: 2800
Χρώμα: Pearl Carnelian Red
Βιβλίο service: Ναι
Επόμενη ημερομηνία Κ.Τ.Ε.Δ.: 03/2029

Το πουλάω. Ίσως. Δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα. :p

Δε χρειάζεται συστάσεις, απλά το καλύτερο σκούτερ της κατηγορίας του, στον ομορφότερο, νέο χρωματισμό (Pearl Carnelian Red). Μοντέλο MY2025, αγορασμένο Μάρτιο '25 από επίσημη αντιπροσωπεία Honda, όπου έγινε και το 1ο σέρβις. Με ελάχιστη χρήση, κατά 90% σε μίνι ταξιδάκια, φυλασσόμενο πάντα σε κλειστό, ιδιόκτητο γκαράζ, αγρατζούνιστο, σαν καινούριο, με ποιοτικά και χρήσιμα έξτρα.

• Συναγερμός γνήσιος Honda Smart Key - αξίας 200€
• Ψηλότερη ζελατίνα Puig Touring - αξίας 100€
• Μπάρα στήριξης κινητού, κάμερας, gps - αξίας 65€

Μαζί δίνεται και η εργοστασιακή ζελατίνα, εννοείται, καθώς και όλα τα βιβλιαράκια, κλειδιά κτλ, ακριβώς όπως έρχεται από το εργοστάσιο.

Αν χρειάζεστε λεπτομέρειες ή χαρακτηριστικά, ευχαρίστως μέσω πμ ή τηλεφώνου. Δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η τιμή δεν πρόκειται να πέσει. Ευχαριστώ.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/47562203-honda-forza-350

Όνομα: Γιώργος
Περιοχή: Ραφήνα

463232

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164549&p=3243864&viewfull=1#post3243864

:bawl:

CorpseAlive
27/06/2025, 12:05
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164549&p=3243864&viewfull=1#post3243864

GS Loading...

panos_zip
27/06/2025, 12:07

Λογικά πρώτη φορά του ξανασυμβαίνει

TheRegulator
27/06/2025, 12:12
GS Loading...

Famous last words:
Αυτό θα το κρατησω…

BLiTzER
27/06/2025, 13:45
ΝΕ ΤΙ.

GS Loading...

Ούτε συνταξιούχος.

o teos
27/06/2025, 13:48
Απλα Γιώργος...τιποτα τρελό και αξιοπερίεργο..προχωράμε :lol:

DoctoR_k6
27/06/2025, 14:52
Ο Manalishi δεν ηταν που ρωτουσε συνεχεια στο καφε στη Γκουρα αν το πουλησε ή ακομα? :lol:
Ε, αντεξε 3 μηνες...καλα ηταν.

BLiTzER
27/06/2025, 16:15
Χωρίς πλάκα, το μηχανάκι είναι εκπληκτικό αν ψάχνεις premium μεσαίο σκούτερ. Βγαίνω Μαραθώνος, ΑΟ, έχω κάνει 500 χλμ αυθημερόν (μονοκάβαλος και δικάβαλος), ΕΟ, επαρχιακό, φουλ στροφιλίκι, όλα απροβλημάτιστα, άνετα, με υποδειγματικό δούλεμα. Εγώ το δίνω για προσωπικούς λόγους. Και επειδή είμαι λίγο βλαμμένος.

Όποιος θέλει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά καινούριο αλλά ένα χιλιάρικο κάτω (έχει 6.890€ χωρίς τα έξοδα και τα έξτρα) και έτοιμο (δε χρειαζόταν κάτι εκτός της ψηλότερης ζελατίνας και της μπάρας), είναι εξαιρετική ευκαιρία. Και το μοντέλο ανανεώθηκε φέτος, οπότε για τουλάχιστον 2 χρόνια δε θα υπάρξουν αλλαγές, θα διατηρήσει την αξία του τελευταίου μοντέλου.

Δεν καίγομαι να το πουλήσω, το απολαμβάνω κάθε φορά που καβαλάω. Δεν υπάρχει τίποτα που δε μου αρέσει στο μηχανάκι. Έβαλα την αγγελία να υπάρχει. ΑΝ το πουλήσω, θα σκεφτώ κάτι άλλο. Όχι σκούτερ.

Bowleno
27/06/2025, 16:46
ΑΝ το πουλήσω, θα σκεφτώ κάτι άλλο. Όχι σκούτερ.

...Το οποίο θα βγάλει, δεν θα βγάλει το 3μήνο.....:p

BLiTzER
27/06/2025, 16:47
...Το οποίο θα βγάλει, δεν θα βγάλει το 3μήνο.....:p

Πολύ πιθανό. Η τελευταία μη-σκούτερ μοτοσικλέτα που είχα άντεξε 4 μήνες. :lol:

doctoras
27/06/2025, 18:03
Για leasing είσαι
Κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά θα τα έχεις όλα συμπεριλαμβανομενα

Tsber
30/06/2025, 12:10
Το ZZR ήταν ξεκάθαρα ένα πολύ άνετο σπορτ Τούρινγκ που στα κλειστά ήθελε τον τρόπο του αλλά σε πιο ανοιχτές διαδρομες ταξίδευε υπέροχα.

Το πρώτο ZX12 ήταν ένας κανίβαλος που δεν ήξερε αν ήταν σούπερ σπορ η σπορτ Τούρινγκ αλλά πέρα από αυτό ήταν πάρα πολύ γρήγορο και όμορφο. Και παραδόξως ήταν αρκετά άνετο για τον οδηγό.

Τοτε οι δρόμοι ήταν χειρότεροι αλλά πρώτον δεν υπήρχαν κάμερες και δεύτερον τα διόδια ήταν ελάχιστα, μόνο τα κρατικά υπήρχαν οπότε είχαν λόγω ύπαρξης αυτές οι μοτό. Είχαμε και λεφτά για λάστιχα.

Δεν πληρώναμε καν διόδια τότε, ένα ελαφρύ σταμάτημα και αμέσως μας κάνανε νόημα να περάσουμε :D

Με απειροελάχιστη διαφορά θα διάλεγα το 1100 λόγω κρίσιμης ηλικίας όταν κυκλοφόρησε.

doctoras
02/07/2025, 07:53
Με απειροελάχιστη διαφορά θα διάλεγα το 1100 λόγω κρίσιμης ηλικίας όταν κυκλοφόρησε.

με μέγαλη διαφορά για εμενα το zzr1100 ήταν dream bike της εποχής απο πλευράς αισθητικής πανέμορφο και σήμερα ακόμη περισσότερο !

Tsber
02/07/2025, 10:35
με μέγαλη διαφορά για εμενα το zzr1100 ήταν dream bike της εποχής απο πλευράς αισθητικής πανέμορφο και σήμερα ακόμη περισσότερο !

Ένα παλικάρι εδώ στη πόλη μας έχει ένα 12άρι μαύρο - χρυσό σε κατάσταση βιτρίνας, τον έχω πετύχει τρεις φορές σε φανάρι, φαντάσου κάτι τέτοιο :heartpound:

463451

Άμα το δεις κι εσύ θα καταλάβεις γιατί μειώθηκε η διαφορά!

ΥΓ: Παλίκαρε με το 12 αν είσαι στο φόρουμ, περιμένω φωτό :lol:

katsar
02/07/2025, 15:44
Ακόμα θυμάμαι πολύ αρχές του 2000 με τον κολλητό μου
( Θεός σχωρεστον, έφυγε σε τροχαίο μικρός) με ΖZR και Fireblade 900 να αναστατώνουμε την Καβάλα,,burnout στα φανάρια στο κέντρο περιμένοντας το πράσινο,ΙΧδες να μας βρίζουν για το ντουμάνι,να βλέπουμε 300 στο κοντέρ του Zzr στην ευθεία στην είσοδο της πόλης από Ξάνθη μεριά και χίλιες άλλες μ@λ@κιες,πολύ καλό εργαλείο,με το διπλό ραμαιρ ήταν .

OldMan
03/07/2025, 12:38
,να βλέπουμε 300 στο κοντέρ του Zzr στην ευθεία στην είσοδο της πόλης από Ξάνθη μεριά

Κόψε κατι γιατι θα σηκωθούν τα λιπασματα στην Καρβαλη και θα κανουν οδοφραγματα...!!!

doctor_john
03/07/2025, 13:24
Ποιος έχει βασικές γνώσεις κινητήρα εσωτερικής καύσης να πει μια γνώμη πλιζ γιατί έχω πήξει.
Θα έχω 38mm εισαγωγή (τώρα 36mm) και θέλω να χρησιμοποιήσω 38mm σωλήνες εξατμίσεων (τώρα 32mm).

Αν καταλαβαίνει κάποιος πιθανό σφάλμα θα είναι χρήσιμο.

Μην ασχοληθούμε πως θα το κάνω, το έχω λύσει.
Θέλω να πετύχω μέγιστη ελευθερία μετά τις κεφαλές, αν κάτσει κανας βαθμός πιο χαμηλή θερμοκρασία και την διαφορά στον ήχο.

Ρυθμίσεις στο μέγιστο δυνατότητων 38mm ψεκασμών.

stefanos
03/07/2025, 21:18
Αν έχει εφαρμοστεί η συνταγή σου κάπου και τα αποτελέσματα στην απόδοση του κινητήρα σε βολεύουν για την χρήση που θέλεις να κάνεις τι σφάλμα να υπάρχει?

doctor_john
03/07/2025, 21:58
Μην προσπαθήσω κάτι που είναι πολύ βασικό λάθος. Αν είναι ενάντια σε κάποια αρχή κ.λπ.
Χόμπι κάνω μην παρεξηγείς, όπως άκουσα την πληροφορία πως για την κεφαλή θα λειτουργήσει θετικά (ίσως κρατώντας την με λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία)
έτσι θα ακούσω και κάποιο φίλο που θα έλεγε: μπορεί να χάνεις καύσιμο στις μοίρες που είναι ταυτόχρονα ανοικτές οι βαλβίδες..

stefanos
03/07/2025, 23:32
Μην προσπαθήσω κάτι που είναι πολύ βασικό λάθος. Αν είναι ενάντια σε κάποια αρχή κ.λπ.
Χόμπι κάνω μην παρεξηγείς, όπως άκουσα την πληροφορία πως για την κεφαλή θα λειτουργήσει θετικά (ίσως κρατώντας την με λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία)
έτσι θα ακούσω και κάποιο φίλο που θα έλεγε: μπορεί να χάνεις καύσιμο στις μοίρες που είναι ταυτόχρονα ανοικτές οι βαλβίδες..

Αυξάνοντας τις διατομές στην εισαγωγή φυσιολογικά μειώνεις την ταχύτητα του μίγματος, που θα έχει κάποιες αρνητικές παρενέργειες στη ροπή χαμηλά αλλά εάν κάποιοι το έχουν κάνει και δουλεύει οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εάν δεν έχεις την πληροφορία αυτή είναι ρίσκο, εάν δεν σου αρέσει θα πρέπει να βρεις άλλη κεφαλή. Με την εξάτμιση το ρίσκο είναι χαμηλότερο ξαναγυρνάς στη μαμά και είσαι οκ.
Όσον αφορά το καύσιμο εφόσον υπάρχει overlap στον εκκεντροφόρο σε κάποιες στροφές του κινητήρα δουλεύεις αποδοτικότερα και οικονομικότερα σε κάποιες άλλες δεν έχεις καλή πλήρωση σε κάποιες άλλες μπορεί να έχει και υπερπλήρωση εκεί παίζουν ρόλο τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της εισαγωγής και της εξάτμισης.
Κατά τη γνώμη μου αυτά τα ξέρουν καλύτερα τα εργοστάσια τα ταιριάζουν όλα αυτά μεταξύ τους, και πουλάνε συνήθως μοτοσυκλέτες με ομαλή και ευχάριστη λειτουργία σε όλες τις στροφές.
Τώρα λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία κεφαλής λίγο πλουσιότερο μίγμα, ένα ψυγείο λαδιού ίσως...

doctor_john
04/07/2025, 07:57
38mm είναι οι διατομές από το εργοστάσιο, έχει ένα δακτύλιο στο λάστιχο σύνδεσης που το κλείνει στα 36mm.
To εχω δει χωρίς αυτό, με άλλα μπεκ και με 41mm ψεκασμούς (3 περιπτώσεις). Οι δύο πρώτες δουλεύουν καλά με σχεδον oem λαιμούς και ελεύθερο μέχρι το τελικό.
Το 41mm δείχνει καλά, άλλους λαιμούς και ο ιδιοκτήτης το περιγράφει λογικό, δεν το έχω οδηγήσει όμως.

Έχω κάνει ότι περνα από το χέρι μου για να ελευθερώσω τον αέρα προς τα inj. Σίγουρα περισσότερος πλέον, αν θα φτάσει θα το πει ο μηχανικός.
Μου δίνει την εντύπωση πως ελέγχουν - περιορίζουν την ροή με τις 32mm εξατμίσεις. Με 35mm το έχω δει, λειτουργεί και ακούγεται σαν oem αφήνοντας μια υπόσχεση (ελάχιστο delay) στην χροιά :blush:

Θα υπάρξει γέφυρα για το back pressure και ο μηχανικός εξατμίσεων με καθησυχάζει πως με την μεγαλύτερη διατομή στους λαιμούς ενώ δεν αλλάζει η διατομή στις εξαγωγές της κεφαλής, λειτουργεί πιο εύκολα το back p.
To μήκος είναι όσο πιο μακρύ μπορώ με τυπικό διάφραγμα στα τελικά. Μεγαλύτερο από oem ~20%.

Προφανώς το εργοστάσιο γνωρίζει καλύτερα, με τα δεδομένα που δημιούργησε παίζω.
Ψυγείο λαδιού ελπίζω πως το έχω αποφύγει, μη γίνω και υπερβολικός :lol:

Bowleno
04/07/2025, 08:26
38mm είναι οι διατομές από το εργοστάσιο, έχει ένα δακτύλιο στο λάστιχο σύνδεσης που το κλείνει στα 36mm.
To εχω δει χωρίς αυτό, με άλλα μπεκ και με 41mm ψεκασμούς (3 περιπτώσεις). Οι δύο πρώτες δουλεύουν καλά με σχεδον oem λαιμούς και ελεύθερο μέχρι το τελικό.
Το 41mm δείχνει καλά, άλλους λαιμούς και ο ιδιοκτήτης το περιγράφει λογικό, δεν το έχω οδηγήσει όμως.

Έχω κάνει ότι περνα από το χέρι μου για να ελευθερώσω τον αέρα προς τα inj. Σίγουρα περισσότερος πλέον, αν θα φτάσει θα το πει ο μηχανικός.
Μου δίνει την εντύπωση πως ελέγχουν - περιορίζουν την ροή με τις 32mm εξατμίσεις. Με 35mm το έχω δει, λειτουργεί και ακούγεται σαν oem αφήνοντας μια υπόσχεση (ελάχιστο delay) στην χροιά :blush:

Θα υπάρξει γέφυρα για το back pressure και ο μηχανικός εξατμίσεων με καθησυχάζει πως με την μεγαλύτερη διατομή στους λαιμούς ενώ δεν αλλάζει η διατομή στις εξαγωγές της κεφαλής, λειτουργεί πιο εύκολα το back p.
To μήκος είναι όσο πιο μακρύ μπορώ με τυπικό διάφραγμα στα τελικά. Μεγαλύτερο από oem ~20%.

Προφανώς το εργοστάσιο γνωρίζει καλύτερα, με τα δεδομένα που δημιούργησε παίζω.
Ψυγείο λαδιού ελπίζω πως το έχω αποφύγει, μη γίνω και υπερβολικός :lol:

Πες και για τι/ποιο μοτέρ μιλάμε ρε συ

doctor_john
04/07/2025, 11:26
Er6 /2010

RaGe_Raptor
06/07/2025, 09:22
Είναι η Λευκάδα η σφηκοφωλιά των tdm?
Ειναι!

Ξεκρανοβιτς, τετράγωνο λάστιχο , ξεταπωτες , ολο το πακέτο.:smokin:

mikes
06/07/2025, 10:37
Είναι η Λευκάδα η σφηκοφωλιά των tdm?
Ειναι!

Ξεκρανοβιτς, τετράγωνο λάστιχο , ξεταπωτες , ολο το πακέτο.:smokin:

εγω παντως 49 χρονια παω 4 φορες το χρονο λευκαδα, TDM απειροελαχιστες φορες εχω δει...
ακομα και τοτε που ηταν στα ντουζενια τους...

RaGe_Raptor
06/07/2025, 10:39
εγω παντως 49 χρονια παω 4 φορες το χρονο λευκαδα, TDM απειροελαχιστες φορες εχω δει...

Μήπως τα μάζεψαν τώρα, τα τελευταία χρόνια?
Μπορεί να έτυχε , βέβαια...

Bowleno
06/07/2025, 12:16

Το αυτό, κάθε χρόνο πάω τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχω πετύχει κανένα....

DoctoR_k6
09/07/2025, 10:05
Απο test ride ειναι αυτο...? :lol:
Ημαρτον ρπμ!!

https://www.instagram.com/reel/DKA7ZHwsVOZ/?igsh=YnpzdzAzaXRscmZq

panos_zip
09/07/2025, 10:27
Ημαρτον ρπμ!!

Δώσε γκάζι μωρή ανάπηρη!!!

DoctoR_k6
09/07/2025, 10:28
Δώσε γκάζι μωρή ανάπηρη!!!

Αυτο κανονικα!! :lol:
Εκανε ελιγμο πισω απο τον ταριφα...σουπερ!!

harris_x
09/07/2025, 11:02
Ημαρτον ρπμ!!

ναι, νομίζω ήταν στο τεστ ράιντ του ΜΤ07 όταν πρωτοβγήκε.

Nitse3
09/07/2025, 11:15
Παλιό είναι μπροστά στην έκθεση Θεσσαλονίκης στα ΜΤ tours.

harris_x
09/07/2025, 11:38
To νου σας παιδιά, ο κόσμος δεν είναι καλά...

ΗΠΑ: Οδηγός Tesla έπεσε σκόπιμα πάνω σε BMW R1300GS σκοτώνοντας τον αναβάτη ακαριαία

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ipa-odigos-tesla-epese-skopima-pano-se-bmw-r1300gs-skotonontas-ton-anabati

Tsber
09/07/2025, 12:05

Κρίμα πολύ αλλά για Αμερική όχι και τόσο παράξενο, είχα δει και χειρότερα...

Panos76
09/07/2025, 12:23

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ipa-odigos-tesla-epese-skopima-pano-se-bmw-r1300gs-skotonontas-ton-anabati

Ναι γιατί νομίζουν ότι παίζουν Grand Theft Auto, κλπ.

OldMan
09/07/2025, 14:30
Θα υπάρξει γέφυρα για το back pressure

Γιατι βρε λεβεντια μου καμαρωτή..??

Το "χαλασμα" που θα κανει στη ροή η γεφυρα αξιζει το πιθανο αντισταθμισμα..??

Υ.Γ.
Sorry για το delay αλλα τωρα το ειδα...

doctor_john
10/07/2025, 08:16
έχω φωτάκι που ανάβει όταν απαντάς, χίλια ευχαριστώ!

Η γέφυρα που έχω υπολογίσει είναι αρκετά πίσω, λίγο πριν το 2 σε 2 κάνει τα S που χρειάζεται για να βγουν δεξια -αριστερά τα τελικά.

Έχω δει την λειτουργία με γέφυρα και χωρίς σε παλαιότερα μοντέλα, δεν φανταζόμουν πως χαλά κάτι.
Κοντά στις εξαγωγές θα μπει μόνο αν τη ζητήσει στην χαρτογράφηση.

Ελεύθεροι μικρόι κύλινδροι είναι, πόσο να επηρεάσει την ροή λίγο πριν την έξοδο, υποτίθεται πιέζεται από το μήκος που έχει μέχρι τις κεφαλές...

Λες να το αποφύγω; μου μοιάζει hardcore να το δοκιμάσω 2-2 αυτόνομα με τόσο μεγάλο μήκος.

harris_x
10/07/2025, 08:59
Είσαι πολύ παλιός αν είχες πέσει σε τέτοιο......

463603

Σε τέτοιο (μπλόκο) έχουμε πέσει όλοι... :smokin:

pektis
10/07/2025, 09:33

Κρυβε λογια ρε!!:cry::lol:

harris_x
10/07/2025, 09:36
Κρυβε λογια ρε!!:cry::lol:
Γιατι ψέματα είναι;
Τα μηχανάκια και τα μπ@τσικ@ έχουν αλλάξει μόνο.

thunder ace
10/07/2025, 10:19
Γιατι ψέματα είναι;
Τα μηχανάκια και τα μπ@τσικ@ έχουν αλλάξει μόνο.

Πες μου οτι φορας ακομα ασπρη καλτσα!!!!!!

Bowleno
10/07/2025, 11:14

Ναι αλλά όχι με άσπρη κάλτσα και 6κυλινδρο....:smokin:

harris_x
10/07/2025, 11:28
Ναι αλλά όχι με άσπρη κάλτσα και 6κυλινδρο....:smokin:

Τότε ναι, είσαι παλιός ;)

harris_x
10/07/2025, 11:38
Κι αν φοράς ακόμα άσπρη κάλτσα είσαι Legend!!

thunder ace
10/07/2025, 11:42
Αμα ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ να δεις τι εισαι!!!!!!

karellen
10/07/2025, 12:00
Υπήρχανε και τα άλλα μπλόκα τα ύπουλα,πεταγόταν στο φανάρι που περίμενες και σου γύρναγε το κλειδί!

panavour
10/07/2025, 14:07
Υπήρχαν και άλλα μπλόκα ακόμα παλιότερα στην Αύρα στην έξοδο της Αχαρνών στην εθνική,όταν η εθνική είχε φανάρι ,που στηνοντουσαν να ανοίξει για κόντρες,και σ έπιανε η χωροφυλακή και με ένα σφυράκι σου έσπαγε τις ψυκτρες του κινητήρα γατάκια.Εποχες λίγο μετά την μεταπολίτευση που η σφαλιάρα και το γκλομπ πήγαινε σύννεφο.Θα σέβεστε.

zephyr1
10/07/2025, 14:21
Υπήρχαν και άλλα μπλόκα ακόμα παλιότερα στην Αύρα στην έξοδο της Αχαρνών στην εθνική,όταν η εθνική είχε φανάρι ,που στηνοντουσαν να ανοίξει για κόντρες,και σ έπιανε η χωροφυλακή και με ένα σφυράκι σου έσπαγε τις ψυκτρες του κινητήρα γατάκια.Εποχες λίγο μετά την μεταπολίτευση που η σφαλιάρα και το κλομπ πήγαινε σύννεφο.Θα σέβεστε.

Το θυμαμαι και εγω αυτο πιτσιρικας,ολοι ηταν στημενοι στον παραδρομο που παει για φιλαδελφεια και στην γεφυρα για χαζη,πρεπει να ειχε και ενα καφε πιτσα εκει απο πανου.

panavour
10/07/2025, 14:28
Το θυμαμαι και εγω αυτο πιτσιρικας,ολοι ηταν στημενοι στον παραδρομο που παει για φιλαδελφεια και στην γεφυρα για χαζη,πρεπει να ειχε και ενα καφε πιτσα εκει απο πανου.

Ναι,το ομώνυμο "αυρα".

Bowleno
10/07/2025, 14:48
Υπήρχανε και τα άλλα μπλόκα τα ύπουλα,πεταγόταν στο φανάρι που περίμενες και σου γύρναγε το κλειδί!

Μου είχε κάτσει τέτοια φάση τώρα που μου το θύμισες,
Περίμενα στο φανάρι με το ερείπιο CB250 RS (εποχές απόλυτης ένδειας...)
Μου παίρνει το κλειδί, τον κοιτάω με απορία και πετάγεται άλλος από πίσω και φωνάζει "όχι αυτόν ρε μλκ, εκείνον που έρχεται τώρα σου είπα":bawl:
Φυσικά τους είδε και έγινε Λούης:bawl:
Μου ζήτησε συγγνώμη και τέλος

(Στις αστυνομοιστορίες πρέπει να το βάλω αυτό)

Dimmanoukas
10/07/2025, 18:38
Να σε κάτι που πραγματικά βολεύει το keyless χαχα

Για να σου παρει το κλειδί θα πρέπει να σου κάνει σωματικό έλεγχο

D3300
11/07/2025, 06:29
Μου είχε κάτσει τέτοια φάση τώρα που μου το θύμισες,
Περίμενα στο φανάρι με το ερείπιο CB250 RS (εποχές απόλυτης ένδειας...)
Μου παίρνει το κλειδί, τον κοιτάω με απορία και πετάγεται άλλος από πίσω και φωνάζει "όχι αυτόν ρε μλκ, εκείνον που έρχεται τώρα σου είπα":bawl:
Φυσικά τους είδε και έγινε Λούης:bawl:
Μου ζήτησε συγγνώμη και τέλος

(Στις αστυνομοιστορίες πρέπει να το βάλω αυτό)

Ξαναπήρε μπρος το σιμπι?

karellen
11/07/2025, 07:43
Μου το κάνανε κάπου στη Δεκελείας,επέστρεφα Τατόι με το DT (το είχα μόνιμα έξω από την πύλη ένα μήνα που έκατσα στην 123).
Με μια αστραπιαία κίνηση στρίβει το κλειδί και συνάμα το τραβάει έξω!
- Τα χαρτιά σου άδεια,δίπλωμα ,ασφάλεια.
-Ξέρετε δεν τα έχω μαζί μου,τα έχω στη Μονάδα.
-Φαντάρος είσαι;
-Ναι.
-Φύγε.
:lol:

stefanos
11/07/2025, 08:55
Με το εξάβολτο Γλυφάδα ξεκράνωτος ,περιμένω στο φανάρι για να βγω Ποσειδώνος.
Πώς με έκοψε με το παπί καμικάζι δεν ξέρω αλλά κλασικά από πίσω πλάγια βουτάει το κλειδί.
Στιγμιαία ψιλοαιφνιδιάζομαι και γυρνάω να δώ (καλά για τσαμπουκά γύρισα αλλά λέμε) με πολιτικά ο τύπος έχει μείνει με το κλειδί στο χέρι παγωτό.
Πέρασε ακόμα μια στιγμή μέχρι να καταλάβω ότι επεξεργαζόταν το γεγονός ότι το παπί μου δούλευε και χωρίς κλειδί, με όποιο κλειδί, με κατσαβίδι με νύχι...
Μετά η φάση έχασε την υπηρεσιακή της σοβαρότητα, πήρα το χαρτάκι μου και συνεχίσαμε ο καθένας το δρόμο του.:)

motojojo
11/07/2025, 08:58
Θα μπορουσες να του πεις οτι στο χάλασε :lol:

Bowleno
11/07/2025, 09:17
Ξαναπήρε μπρος το σιμπι?

Ε, γιαπωνέζικο από τα παλιά, τα καλά ήταν, όσο ερείπιο και να ήταν πάντα έπαιρνε, μπαταρία δεν είχε, μανιβέλα και βουρ....:lol:

stefanos
11/07/2025, 09:19
Θα μπορουσες να του πεις οτι στο χάλασε :lol:

Προχθές με σταμάτησε μπλόκο στο Κορυδαλλό μετά από δεκαετίες. Να σου πω ότι χάρηκα κάπως μόλις με σταμάτησαν?
Τι σόι ανωμαλία είναι αυτή? Αναπολώ τα παλιά χρόνια? :confused:

Bowleno
11/07/2025, 17:24
Προχθές με σταμάτησε μπλόκο στο Κορυδαλλό μετά από δεκαετίες. Να σου πω ότι χάρηκα κάπως μόλις με σταμάτησαν?
Τι σόι ανωμαλία είναι αυτή? Αναπολώ τα παλιά χρόνια? :confused:

Μάλλον επειδή πλέον είσαι νόμιμος σε όλα, ίσως; :D

Το 2007 έληξε το δίπλωμα οδήγησης και βαρέθηκα να πάω να το ανανεώσω επί....4(!) έτη....και εργαζόμουν ως...οδηγός γενικών καθηκόντων, τρομάρα μου.
Το 2011 κατέβαζα ένα D-max πελάτη από την έδρα της εταιρίας, στην Πάτρα και με σταματάνε κάπου μετά το Αίγιο....
Σταματάω δίνω χαρτιά και εξηγώ πως βρέθηκε στα χέρια μου το όχημα (είχα και σχετικό έγγραφο από την εταιρία για παν ενδεχόμενο)
Κοιτάει αυτός το δίπλωμα και μένει σέκος....
-Ρε το ξέρεις ότι έχει λήξει;;;;
-Ναι...
-Και δουλεύεις ως οδηγός;;;;
-Ναι....
-Δεν μου λες, έχεις οικογένεια; παιδιά;
-Ναι....(του δείχνω φωτό)
-Λοιπόν, για χάρη τους ΔΕΝ θα σε γράψω σήμερα, θα κρατήσω το δίπλωμα που έχει λήξει και θα σου δώσω 5 μέρες διορία να μου στείλεις εδώ (μου δίνει ένα αριθμό φαξ) ότι έχεις καταθέσει τα χαρτιά/παράβολα κ.λ.π. για την ανανέωσή του και θα θεωρήσω το θέμα λήξαν αλλιώς θα σε τραβήξω εγώ ο ίδιος στα δικαστήρια!

Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία που λένε στο χωριό μου, ναναι καλά ο άνθρωπος όπου και να βρίσκεται.....

Peterjackson
13/07/2025, 00:36
Ενα μικρό σχόλιο. Θυμάμαι που όταν έψαχνα για μηχανάκι τα έβρισκα όλα λίγο μεγαλούτσικα για το μπόι μου.

Τελικά ήμουν ντιπ άβγαλτος. Πήρα βόλτα ένα Himalayan 450 τις προάλλες για να δοκιμάσω κάτι μπότες, ποδήλατο. Ενα crf κι ένα Rieju που μου δάνεισαν, της πλάκας. Σήμερα πρώτη βόλτα με τον Μπάμπουρα μετά από έναν μήνα και ανεβαίνω με κλειστά τα … πόδια.

Ασκημο πράμα η ασχετοσύνη στην επιλογή πρώτης μηχανής αλλά συνάμα κι ωραίο γιατί ενθουσιάζεσαι και γουστάρεις περισσότερο από ότι θα επιτρεπόταν να ήταν ποινικώς κολάσιμος.

stefanos
13/07/2025, 08:21
Αυτή τη φοβία την έχει πολύς κόσμος.

o_gavros
13/07/2025, 08:38
Ασκημο πράμα η ασχετοσύνη
τελεία.
Σε κάθε τομέα.
κάνει απλές καταστάσεις, εν δυνάμη επικίνδυνες.

TheRegulator
15/07/2025, 09:53
Πληγές απ τα γάντια:
Self explanatory αλλά έχει καταντήσει κουραστικό να έχω πληγές μετά από κάθε trackday στα knuckles, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

grinderx
15/07/2025, 09:56
Απλό είναι: Σταματάς να χρησιμοποιείς γάντια! :tomates: :p

motojojo
15/07/2025, 10:33
Πιθανότατα κάτι παιζει με τα γάντια σου; Να δοκίμαζες άλλα;

sapila racing
15/07/2025, 12:56
Πληγές απ τα γάντια:
Self explanatory αλλά έχει καταντήσει κουραστικό να έχω πληγές μετά από κάθε trackday στα knuckles, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Λαθος μεγεθος η προβλημaτικα γαντια?
Δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιo σε track days.

Peterjackson
15/07/2025, 13:24
Αν και οι περισσότεροι εδώ είστε παλαίουρες, το ρίχνω κι ότι κάτσει. Θα είμαι στο Riding School αυτό το Σάββατο και από εκεί πίσω στην Λιβαδειά. Καφενές εδώ, οπότε όποιος είναι για καφέ ας στείλει μήνυμα.

TheRegulator
15/07/2025, 15:34
Λαθος μεγεθος η προβλημaτικα γαντια?
Δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιo σε track days.

Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος απ τα AStars SP Air απλά πλέον έχει καταντήσει αηδία το θέμα..

Taz
15/07/2025, 16:06
Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος απ τα AStars SP Air απλά πλέον έχει καταντήσει αηδία το θέμα..

Δύσκολο θέμα τα γάντια και δυστυχώς πολλές φορές με μία ολιγόλεπτη δοκιμή δεν καταλήγεις σε σωστά συμπεράσματα.
Εμένα μου έχουν κάτσει πολύ καλά τα Alpinestars GP Pro R3. Τόσο πολύ που πήρα και 2ο ζευγάρι να έχω καβάτζα. YMMV.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164656

RaGe_Raptor
15/07/2025, 16:23

τα a*stars γάντια έχουν γενικότερα σφιχτή φόρμα, συνήθως πας ένα νούμερο πάνω. είχα πάρει πριν καμιά 2ετία gp pro r3 , έχουν αρκετά σφιχτή εφαρμογή και στο βάλε-βγάλε στην περιοχή του καρπού είναι βάσανο, ειδικά το καλοκαίρι.
αλλά αυτό που περιγράφεις είναι υπερβολικό!

Manalishi
15/07/2025, 16:54
Πυρκαγιά στο κατάστημα ελαστικών του Ν. Περιστερά στην Μιχαλακοπούλου

https://www.bikeit.gr/reportaz/item/42433-pyrkagia-sto-katastima-elastikon-tou-n-peristera-stin-mixalakopoylou

TheRegulator
15/07/2025, 18:38
τα a*stars γάντια έχουν γενικότερα σφιχτή φόρμα, συνήθως πας ένα νούμερο πάνω. είχα πάρει πριν καμιά 2ετία gp pro r3 , έχουν αρκετά σφιχτή εφαρμογή και στο βάλε-βγάλε στην περιοχή του καρπού είναι βάσανο, ειδικά το καλοκαίρι.
αλλά αυτό που περιγράφεις είναι υπερβολικό!

Χθεσινή φωτό, όπως βλέπεις έχει ανοίξει πληγή εκτός απ το "ξύρισμα" στο knuckle του μεσαίου..
463716

RaGe_Raptor
15/07/2025, 18:42
Χθεσινή φωτό, όπως βλέπεις έχει ανοίξει πληγή εκτός απ το "ξύρισμα" στο knuckle του μεσαίου..
463716

Δεν εννοούσα ότι δεν σε πιστεύω, αλλά ότι είναι υπερβολική η καταπόνηση για να ανοίξει πληγή. Θες μεγαλύτερα, χθες!

harris_x
15/07/2025, 20:16
Αν και οι περισσότεροι εδώ είστε παλαίουρες, το ρίχνω κι ότι κάτσει. Θα είμαι στο Riding School αυτό το Σάββατο και από εκεί πίσω στην Λιβαδειά. Καφενές εδώ, οπότε όποιος είναι για καφέ ας στείλει μήνυμα.

To μάθημα τελειώνει κατα τις 1730.
Καλό θα ήταν να βάλεις κάτι πιο συγκεκριμένο (μέρος, ώρα, τι ώρα σκοπεύεις να ξεκινήσεις για πίσω...).

Tsber
18/07/2025, 10:15
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το παρακάτω παράδοξο;

Suzuki GSX - 8TT στην Αγγλία 9.999 λίρες, με τη σημερινή ισοτιμία 11.552 ευρώ, τιμή πώλησης στην Ελλάδα 10.295 ευρώ.

Hornet 1000 SP στην Αγγλία 9.999 λίρες, με τη σημερινή ισοτιμία – 11.552 ευρώ, τιμή πώλησης στην Ελλάδα 13.850 ευρώ…

:hmm:

o_gavros
18/07/2025, 10:24
εδώ έχουμε ήλιο

SeniorCanardo
18/07/2025, 10:42

Suzuki GSX - 8TT στην Αγγλία 9.999 λίρες, με τη σημερινή ισοτιμία 11.552 ευρώ, τιμή πώλησης στην Ελλάδα 10.295 ευρώ.

Hornet 1000 SP στην Αγγλία 9.999 λίρες, με τη σημερινή ισοτιμία – 11.552 ευρώ, τιμή πώλησης στην Ελλάδα 13.850 ευρώ…

Υποθέτω ότι επειδή η "Σουτζούκι" έχει χαμηλές πωλήσεις, ή χαμηλότερες σε σχέση με άλλους.
Ρίχνουν λίγο την τιμή και ελπίζουν ότι θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Καλά τα fanboys, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν. :bawl:

PaNick67
18/07/2025, 10:42

Σαρακακης... Neeeeext :lol:

RaGe_Raptor
18/07/2025, 10:46
Υποθέτω ότι επειδή η "Σουτζούκι" έχει χαμηλές πωλήσεις, ή χαμηλότερες σε σχέση με άλλους.

Καλά τα fanboys, αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν. :bawl:
Φαίνεται πως είναι η πολιτική τιμών που τους ανάγκασαν οι χαμηλές πωλήσεις να πάρουν.

Μερικοί έχουμε μετοχές :D

motojojo
18/07/2025, 10:47
Κάποιο από τα δυο ειναι υπερτιμημένο στην Αγγλία αλλά όχι στην Ελλάδα - και το ανάποδο.

pektis
18/07/2025, 10:58
Σαρακακης rulezz!!!:lol:

TheRegulator
18/07/2025, 11:14

Εισαγωγέας… ξέρει ότι οι χονταιοι ειναι κολλημένοι και βαράει στο ψαχνό! Θα έκανα το ίδιο ακριβώς!

Tsber
18/07/2025, 11:33

Η διαφορά είναι 3.555 ευρώ για δύο μοτοσικλέτες με ίδια αρχική τιμή κάπου αλλού :confused:

toyar
18/07/2025, 13:03
Πιθανόν ο Άγγλος εισαγωγέας αγοράζει σε χαμηλότερη χονδρική λόγω μεγαλύτερου κύκλου εργασιών από τον ελληνα

Oneman1987
18/07/2025, 13:56
Πιθανόν ο Άγγλος εισαγωγέας αγοράζει σε χαμηλότερη χονδρική λόγω μεγαλύτερου κύκλου εργασιών από τον ελληνα

Ενω ασ πουμε για τη σουζουκι η Ελλάδα ειναι η σημαντικοτερη αγορα της Ευρωπης και μας πουλαει τα μησχανακια της τρισημιση χιλιαρκα φτηνοτερα;

Ρε συωΠαντελη εσυ εισαι για αλλους προβλημστσμους ποιητικους φιλοσοφικους κλπ πανε καμια βραδινη βολτα στα καστρα να το σκεφτεις καλυτερα :lol:

Bowleno
18/07/2025, 15:21

Αν μου εξηγήσεις εσύ το παρακάτω.....

τις προάλλες ήθελε η μανα χυμό 3 φρούτα (μήλο-πορτοκάλι-καρότο)
Πάω σε γνωστή αλυσίδα Σ.Μ. και βλέπω στα ψυγεία, γνωστής πρώην ελληνικής και νυν πολυεθνικής εταιρίας εδρεύουσας εις Ταύρον Αττικής
χυμός 1 λίτρο 3.25 € και από κάτω, τον ίδιο ακριβώς της ίδιας εταιρίας 1,5 λίτρο, 2,80!!!!
Κάλεσα υπάλληλο να ελέγξει μην είχε γίνει λάθος και όντως έτσι ήταν....
Προσφορά; ποιος ξέρει....(φυσικα πηρα του 1.5 λίτρου :D )