View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
karellen
20/07/2025, 11:58
Γιώργο ποιος απ τους δυο είσαι;
https://youtu.be/cRHS2k97jw8?si=7HMwBFQbAZN4zeOW
o_gavros
20/07/2025, 13:01
ο καμυκεδερνει...:bawl:
τι θεουλης
https://www.thebest.gr/article/798882-pethane-sta-71-tou-o-chalk-chogkan
463852
R.I.P
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό.
Απλά πρέπει να το δεις κάπως πιο ανοικτόμυαλα.
Πέρα απο τα 2 λεπτά μαξ που τους κλέβεις, ουσιαστικά δεν χάνουν κάτι άλλο γιατι δεν πρόκειται να σε πετύχουν μπροστά τους να τους εμποδίζεις γιατι πας αργά, και επιπλέον έχουν κερδίσει χρόνο γιατί δεν είσαι με αυτοκίνητο.
Σκαω διοδια και το μπροστινο αυτοκινητο μου κανει νοημα να περασω μπροστα του,ειναι αλλα δυο αυτοκινητα μπροστα απο τον μπροστα μου και ο πρωτος αμολαει καλουμπα,οποτε λεω ο τυπος ειναι χαλαρος ας περασω και τους δυο να παω μπροστα,ξεκιναει ο πρωτος και δεν προλαβαινω,ετσι ωστε περνω τη θεση του μπροστα απο τον μπροστα μου.
Μολις φτανω να πληρωσω,νιωθω σχεδον στο ποδι μου το αμαξι που περασα και γυριζω , ο τυπος ειναι ετοιμος για μανουρα,του ζηταω συγνωμη και του εξηγω εν ταχυ τι εγινε,αυτος περιμενε να κανω τσαμπουκα και σοκαριστικε λιγο με την συγνωμη μου και μαλακωσε.
Ε ρε μια φορα την εκανα και βρηκα τον μπελα μου.:uplate:
Σκαω διοδια και το μπροστινο αυτοκινητο μου κανει νοημα να περασω μπροστα του,ειναι αλλα δυο αυτοκινητα μπροστα απο τον μπροστα μου και ο πρωτος αμολαει καλουμπα,οποτε λεω ο τυπος ειναι χαλαρος ας περασω και τους δυο να παω μπροστα,ξεκιναει ο πρωτος και δεν προλαβαινω,ετσι ωστε περνω τη θεση του μπροστα απο τον μπροστα μου.
Μολις φτανω να πληρωσω,νιωθω σχεδον στο ποδι μου το αμαξι που περασα και γυριζω , ο τυπος ειναι ετοιμος για μανουρα,του ζηταω συγνωμη και του εξηγω εν ταχυ τι εγινε,αυτος περιμενε να κανω τσαμπουκα και σοκαριστικε λιγο με την συγνωμη μου και μαλακωσε.
Δικαιολογημενος ησουν... Σημερα ειδικα με αυτη την ζεστη...:rolleyes:
Μια φορά έμπαινα στην περιφερειακή Υμηττού στην Κατεχάκη. Μεγάλες ουρές στα διόδια, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω από πίσω. Φτάνω μπροστά, στο πλάι της ουράς, βγάζω την κάρτα της ΑΟ για να δείξω ότι δεν θα περιμένω ρέστα κλπ και περνάω. Όσο ήμουν στο γκισέ ακούω φωνές από πίσω. Τελείωνε, πάμε, λέω στην υπάλληλο που κοίταζε κι αυτή :lol:
Κοιτάω καθρέφτη, βλέπω πόρτα να ανοίγει 4-5 αυτοκίνητα πίσω. Natamas, λέω. Πλησιάζει ένας τύπος και αρχίζει "όλοι στην ουρά περιμένουμε και γιατί εσύ να μπλα μπλα μπλα". Του δείχνω την κάρτα και του λέω "10 δευτερόλεπτα ρε φίλε έκανα". Έφυγε μουρμουρίζοντας.
Μια φορά έμπαινα στην περιφερειακή Υμηττού στην Κατεχάκη. Μεγάλες ουρές στα διόδια, λέω δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω από πίσω.
Κάθε μέρα το τρώω αυτό, η ουρά κάποιες φορές βγαίνει εως την Κατεχάκη. Πάντα περιμένω στη σειρά μου.
Δεν βλέπω κάποια διαφορά με το να φας στεγνά τη σειρά κάποιου οπουδήποτε αλλού (τράπεζα, δημόσια υπηρεσία, κυλικείο, κλπ)
Κάθε μέρα το τρώω αυτό, η ουρά κάποιες φορές βγαίνει εως την Κατεχάκη. Πάντα περιμένω στη σειρά μου.
Δεν βλέπω κάποια διαφορά με το να φας στεγνά τη σειρά κάποιου οπουδήποτε αλλού (τράπεζα, δημόσια υπηρεσία, κυλικείο, κλπ)
Δινουμε δικιο σε μερες οπως η σημερινη...δεν μπορει να περιμενει με 38-40 βαθμους στην σειρα...Οι οδηγοι αυτοκινητων εχουν a/c!!
Manalishi
25/07/2025, 15:20
Δινουμε δικιο σε μερες οπως η σημερινη...δεν μπορει να περιμενει με 38-40 βαθμους στην σειρα...Οι οδηγοι αυτοκινητων εχουν a/c!!
Και εσύ όμως θα κανεις διήθηση, θα πας με +50-80χλμ πάνω απο το όριο, θα φτάσεις στα φανάρια και δεν θα περιμένεις στο 401 αλλά θα πας πρώτος στη Μεσογείων και, άμα λάχει να'ούμε και δεν είναι κανας τσέος, το φανάρι δεξιά θα το κάψεις, δηλαδή θα κερδίσεις το λίγότερο 7-8λεπτά.
Άρα μία η άλλη.
Και εσύ όμως θα κανεις διήθηση, θα πας με +50-80χλμ πάνω απο το όριο, θα φτάσεις στα φανάρια και δεν θα περιμένεις στο 401 αλλά θα πας πρώτος στη Μεσογείων και, άμα λάχει να'ούμε και δεν είναι κανας τσέος, το φανάρι δεξιά θα το κάψεις, δηλαδή θα κερδίσεις το λίγότερο 7-8λεπτά.
Άρα μία η άλλη.
:bawl:
Nostradamus
25/07/2025, 16:22
Οποτε παρε κουτι να εχεις και ερκοντισιο.. :lol:
motojojo
25/07/2025, 16:35
Το ανάποδο εγώ.
Την πρώτη φορά που πέρασα διόδια (στις Αφίδνες) πήγα απο το αυτόματο ωστε ουτε στην ουρά να περιμένω αλλά ουτε και να "φάω" τη σειρά κανενός.
Το μηχανημα έπαθε κοκομπλόκο. Έπρεπε να καλέσω το help desk.
Τελικά και τους επόμενους καθυστέρησα και τη σειρά κάποιου έφαγα γιατί έπρεπε να αλλάξω λωρίδα.
Τελικά δεν είναι μόνο στο χέρι μας, πρεπει και η εταιρεία διαχείρισης να κάνει κάτι. Αλλά ξέρω..... στα τέτοια της.
Antonisss
29/07/2025, 15:25
https://www.newsit.gr/ellada/zakynthos-gleipsimo-sokolatas-kai-oxi-kati-poniro-to-vinteo-me-tis-vretanides-touristries-ypostirizei-to-klamp/4440691/
ΟΚΤΑΝΙΟ Ζάκυνθο δεν μένεις αν θυμάμαι καλά?!
patsavour
29/07/2025, 20:55
εχεις μηχανη 30000 ,και βαζεις 5 ευρω βενζινη.τι να πω.:a018:Εκτος και αν χαλασε ο δεικτης βενζινης.:(
peterTHErider
29/07/2025, 22:16
καταρχάς κάνει 45.000.
το ότι έβαλε 5ε βενζίνη από που προεκυψε;το ότι ταξιδεύουν και σε 1.5 χλμ έχει βενζινάδικο δεν σου λέει τίποτα?
μπορεί τα άλλα μηχανάκια της παρέας να είχαν μεγαλύτερη αυτονομία και το πήγαν στο όριο του rs.λαθος?πιθανόν, όταν κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια θες να κάνεις σε πολλές διαδρομές τις λιγότερες στάσεις.
σίγουρα δεν το κάνανε για τα λεφτά και σίγουρα δεν βάζουν 5ε...μην λαικιζεις και μην δείχνεις το μέγεθος του κόμπλεξ σου με αυτούς που έχουν ακριβά μηχανάκια.
Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να καβαλάς ντουκάτι και όταν μείνεις να είναι από βενζίνη. :lol:
peterTHErider
29/07/2025, 22:57
Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να καβαλάς ντουκάτι και όταν μείνεις να είναι από βενζίνη. :lol:
μιλάμε για μηχανάκια του 21ου αιώνα κούκλε...
patsavour
30/07/2025, 00:19
καταρχάς κάνει 45.000.
το ότι έβαλε 5ε βενζίνη από που προεκυψε;το ότι ταξιδεύουν και σε 1.5 χλμ έχει βενζινάδικο δεν σου λέει τίποτα?
μπορεί τα άλλα μηχανάκια της παρέας να είχαν μεγαλύτερη αυτονομία και το πήγαν στο όριο του rs.λαθος?πιθανόν, όταν κάνεις τόσο μεγάλα ταξίδια θες να κάνεις σε πολλές διαδρομές τις λιγότερες στάσεις.
σίγουρα δεν το κάνανε για τα λεφτά και σίγουρα δεν βάζουν 5ε...μην λαικιζεις και μην δείχνεις το μέγεθος του κόμπλεξ σου με αυτούς που έχουν ακριβά μηχανάκια.
οτι πεις,παντως ειναι σιγουρο οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους ...............:lol:
peterTHErider
30/07/2025, 02:22
προφανώς, για αυτό έχεις τον αξιόλογο Κινέζο...
panagos159
30/07/2025, 09:49
Πάντα με μακρύ παντελόνι και συνήθως και μπουφάν ανεξαρτήτως ζέστης.
Tiger 660: Αδιανόητη ζέστη. Καυτός αέρας (όχι απλά ζεστός) σχεδόν συνέχεια στα πόδια και το βεντιλατερ άναβε μέχρι και στους 10 βαθμούς το χειμώνα (1η φορά μου έχει τύχει αυτό). Και το βεντιλατερ του αρκετά θορυβωδες.
Δοκίμασα Hona NX500, Suzuki gsx-8r, VStrom 650, Versys 650, Yamaha MT07, Honda Hornet 750 (το καινούργιο), Tracer 7, Speed twin 900, Tracer 7. Κανένα δεν έβγαζε τη λάβα του Tiger. Κάποια περισσότερο κάποια λιγότερο αλλά κανένα δεν έφτασε τη Νο1 σόμπα (που έχει τύχει σε εμένα τουλάχιστον).
Για την ιστορία το Versys το δοκίμασα για να δω τον κινητήρα και τη ζέστη με σκοπό το RS αλλά μου άρεσε από μόνο του αρκετά. Σα στήσιμο, οδήγηση αλλά και στο θέμα της ζέστης που με 39 βαθμούς έξω ήταν ανεκτό. Δηλαδή ένιωθες ζέστη περισσότερο στα φανάρια αλλά και αυτή δεν ήταν καυτός αέρας ήταν ζεστός. Το βεντιλατερ άναβε στους 104 και έσβηνε στους 98 αν θυμάμαι καλά. Όταν έφυγες και αρχιζες να τσουλας έπεφτε η θερμοκρασία και ένιωθες λιγότερο τη ζέστη. Αν είναι έτσι και το RS μπορώ να ζήσω με αυτό. Δε σας κρύβω πως το versys μου άρεσε αρκετά και με έκανε να το σκεφτώ και αυτό σοβαρά ενώ δεν το είχα στα υπόψιν :D
patsavour
30/07/2025, 10:00
προφανώς, για αυτό έχεις τον αξιόλογο Κινέζο...
ακριβως γι αυτο και φοραω βαμβακερο μινερβα που δεν σκιζεται , δεν χαλαει με το πλυσιμο και δεν ξεχειλωνει.:wave2:
Ρε panavour δεν μας ενδιαφερει τι εσωρουχο φορας...δηλαδη καπου ελεος!:bawl::beer:
Ρε panavour δεν μας ενδιαφερει τι εσωρουχο φορας...δηλαδη καπου ελεος!:bawl::beer:
Nα μιλάς μόνο για την πάρτη σου!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί άλλους να τους ενδιαφέρει........που ξέρεις;;;;;;;;;;;;;;;
:beer::bawl::bawl::bawl:
CorpseAlive
30/07/2025, 12:35
Εγώ πλέον χωρίς μηχανή , δεν φοράω και εσώρουχο.
Για κάθε ενδιαφερόμενο.
thunder ace
30/07/2025, 12:46
CBX εφταμιση αερόψυκτο
12 χρόνια ποτέ δεν κατάλαβα ούτε καν ζεστή.
Thunder ace ...θέλω να ξεχάσω εκείνη την την μέρα με καύσωνα στην Αττική οδό.
DoctoR_k6
30/07/2025, 13:01
Ενδιαφερον το θεμα βλεπω... :a014:
Sorry...δεν ηξερα...:lol:
Ενδιαφέρεσαι για εσώρουχο Minerva;:confused:
Μόνο aelia ρε!:a38:
https://www.youtube.com/watch?v=r1ddkRF3OdE
RaGe_Raptor
30/07/2025, 17:53
πόσα χλμ/κιλό κοπριάς βγάζει?:D
στο μεταξύ, απλώς κάνουν σε μεγάλη κλίμακα αυτό που ήδη συμβαίνει μεμονωμένα. υπάρχουν στην χώρα μας ήδη μονάδες παραγωγής βιο-αερίου , το οποίο και χρησιμοποιούν αμέσως σε γεννήτριες για την παραγωγή ρεύματος.
στο άρθρο το μόνο που έχει σχέση με την μοτοσυκλέτα, είναι η παραπλανητική φωτογραφία...
463960
κι εδώ από το site της suzuki όπου γίνεται ξεκάθαρα λόγος για αυτοκίνητα της Ινδικής αγοράς.
463961
peterTHErider
30/07/2025, 22:03
ακριβως γι αυτο και φοραω βαμβακερο μινερβα που δεν σκιζεται , δεν χαλαει με το πλυσιμο και δεν ξεχειλωνει.:wave2:
σοβαρά, δεν περίμενα να φοράς κάτι αλλο...
PortisHead
31/07/2025, 09:28
463970
patsavour
31/07/2025, 10:34
Ουφ ,ησύχασα τώρα που μου τοπες.Ειχα μια ανησυχία.
turogalos
01/08/2025, 02:14
https://www.youtube.com/watch?v=r1ddkRF3OdE
:uplate: :lol:
Κοίτα να δεις τελικά τι χάνει κάποιος που μένει μόνιμα στο εξωτερικό!
turogalos
01/08/2025, 02:15
Υπάρχει και η Ατθίς....
TheRegulator
01/08/2025, 11:31
Άμα δεν φοράτε το μανκινι του μπορατ δουλειά δεν γίνεται!
CorpseAlive
01/08/2025, 11:41
Αθώο μου πλάσμα....
...Δεν ηξερες...δεν ρωταγες; :bawl:
Καφενές όπου μιλάνε για σώβρακα....οποίος ξεπεσμός. :(:cry:
patsavour
01/08/2025, 23:01
Έχει γίνει η σοβαρά συζήτηση που συνήθως γίνεται στους καφενεδες ..............,..
Σωβρακο.
sanctusan
02/08/2025, 07:05
Και εκεί που γενικά τα φόρουμ χάνουν τον κόσμο τους, το moto.gr σπάει τα ρεκόρ του!!! :beer: :beer: :beer:
464014
doctoras
02/08/2025, 08:51
Και εκεί που γενικά τα φόρουμ χάνουν τον κόσμο τους, το moto.gr σπάει τα ρεκόρ του!!! :beer: :beer: :beer:
464014
γράφει 7 μέλη συνδεδεμένα (λογικό) και 4009 επισκέπτες !!
Μια ανάλυση του σερβερ για το τι είναι αυτές οι ip θα είχε ενδιαφέρον
θεωρώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αν υπήρχε θα είχαν πάρει θέση, μιας του ότι όλοι είναι εξοικειωμένοι να δίνουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσω των σοσιαλ μιδια τα τελευταία 15 χρόνια
Εκτός και αν τα μέλη βιώνουν φαινόμενο τρουμαν σοου :D
sanctusan
02/08/2025, 09:07
γράφει 7 μέλη συνδεδεμένα (λογικό) και 4009 επισκέπτες !!
Μια ανάλυση του σερβερ για το τι είναι αυτές οι ip θα είχε ενδιαφέρον
θεωρώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αν υπήρχε θα είχαν πάρει θέση, μιας του ότι όλοι είναι εξοικειωμένοι να δίνουν τα προσωπικά τους δεδομένα μέσω των σοσιαλ μιδια τα τελευταία 15 χρόνια
Εκτός και αν τα μέλη βιώνουν φαινόμενο τρουμαν σοου :D
7 μέλη συνδεδεμένα ήταν την ώρα που έκανα το screenshot, όχι την ώρα που με τους περισσότερους επισκέπτες (Σάββατο Αυγούστου στις 8 παρά).
Προφανώς τα φόρουμ δεν θα γίνουν όπως ήταν, αλλά υπάρχει μία ελπίδα να μείνουν σε μία ροή.
Έχω αρκετούς φίλους που έγραφαν στα σόσιαλ (για διάφορα θέματα, όχι μόνο μοτοσυκλέτες) και επιστρέφουν στα φόρουμ γιατί στα σόσιαλ οι συζητήσεις δεν μένουν και δεν μπορείς να τις συνεχίσεις μετά από λίγο καιρό. Επίσης κάθε άσχετος μπαίνει να γράψει την παπαριά του και να εξαφανιστεί, και στα φόρουμ συμβαίνει αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.
TheRegulator
02/08/2025, 22:29
...Δεν ηξερες...δεν ρωταγες; :bawl:
Να φοβάμαι?
7 μέλη συνδεδεμένα ήταν την ώρα που έκανα το screenshot, όχι την ώρα που με τους περισσότερους επισκέπτες (Σάββατο Αυγούστου στις 8 παρά).
Προφανώς τα φόρουμ δεν θα γίνουν όπως ήταν, αλλά υπάρχει μία ελπίδα να μείνουν σε μία ροή.
Έχω αρκετούς φίλους που έγραφαν στα σόσιαλ (για διάφορα θέματα, όχι μόνο μοτοσυκλέτες) και επιστρέφουν στα φόρουμ γιατί οι συζητήσεις δεν μένουν και δεν μπορείς να τις συνεχίσεις μετά από λίγο καιρό. Επίσης κάθε άσχετος μπαίνει να γράψει την παπαριά του και να εξαφανιστεί, και στα φόρουμ συμβαίνει αλλά όχι στον ίδιο βαθμό.
Μπα.. Παπαριές...
464025
:evil::lol:
harris_x
03/08/2025, 08:52
Γιατι μας καίει το τι θα γίνει με τα φορουμζ;
Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ...
Καλα να περνάμε κι όποιος θέλει ας έρθει μαζι :winka:
o_gavros
03/08/2025, 09:11
Το αίμα των νέων βράζει Χαΐρλαε, αφες αυτοίς.
Ου γαρ οιδασι τι...γραφουσι :lol:
harris_x
03/08/2025, 09:18
Το αίμα των νέων βράζει Χαΐρλαε, αφες αυτοίς.
Ου γαρ οιδασι τι...γραφουσι :lol:
Αυτο το αίμα που βράζει μαζι με τα σοσιαλ, θα μας καταστρέψουν συντροχε... :sad:
:look:
o_gavros
03/08/2025, 09:20
Ω τέμπερα, Ω μόρες :p
sanctusan
03/08/2025, 09:29
Γιατι μας καίει το τι θα γίνει με τα φορουμζ;
Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ...
Καλα να περνάμε κι όποιος θέλει ας έρθει μαζι :winka:
Στο καφενέ είμαστε, κουβέντα να γίνετε :beer:
harris_x
03/08/2025, 09:42
Στο καφενέ είμαστε, κουβέντα να γίνετε :beer:
Α ναι, σωστά :a55:
PortisHead
04/08/2025, 09:27
Τα Forums δεν θα πεθανουν ποτέ.
Γιατι στα social δεν μπορω να τη λεω στον αλλον "που πας ρε με τον κινεζο ματρακά ?"
και μετα να με βλεπει να κανω βουτιες στην Απονησο...
Τα Forums δεν θα πεθανουν ποτέ.
Γιατι στα social δεν μπορω να τη λεω στον αλλον "που πας ρε με τον κινεζο ματρακά ?"
και μετα να με βλεπει να κανω βουτιες στην Απονησο...
Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχω πλέον κινέζο.....:tooth:
lykourgi
04/08/2025, 16:42
.........από το πουθενά.
Κάποια sites γράφουν για μεθυσμένο οδηγό:
https://news.google.com/read/CBMingFBVV95cUxObmd2R3VjeUJNbmpXY0lIanQ1RGFRV2ZSclRRQ2Y5cmJxQ3JPUS1UbVpLcU82b0tsWGZnbVk3YUZHYTJrdXRo S1dHeFRtcXdkSmZhbXZzc3dCVThWWnpWcTdvc0xhUG5iay1GWWkya0wwcmVmQ3dabkFnc1dnVElxZVQyRXM0NERHQ25UWm1GT2Rv dk5nSlVLQUl2OUwwQdIBjwFBVV95cUxPc1I4UTVDT3JJSlhESUwzRHZycnYxb1hEd3pybzJXemtVeFQyM1ZzQnpYc0RTVjAyOGd1 dnZja3RkaHlKQlNhbTd1YVlIbDNscjRvOFZZVTdPMC1SMFdoZmFoUHNFMmZoRUVoU2txTW1VSW5QQnNyRHZWQXVmM2RFSXNYU1Y0 bjNCeWMzQldfOA?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael
Μια χαρα.... μηχανες on/off..... βρεθηκαν στο στοιχειο τους :bawl:
o_gavros
04/08/2025, 17:26
Πριν δύο ώρες παραλίγο και θα γινομουν εικόνα και ήχος από μια κοπελίτσα που δεν ήταν φουλ συγκεντρωμένη στο τιμόνι της.
Ερχόταν από το ανάποδο ρεύμα, της απέσπασε την προσοχή το παιδί της στο πίσω κάθισμα,η στροφή πονηρή,η ταχύτητα της παλαβή...
Φώτα κόρνες άκρη εγώ, τίποτα αυτή,λέω πάει τελειώσαμε.
Κυριολεκτω όταν λέω ότι είδα το τελευταίο δευτερόλεπτο σε σλομο όπου ευτυχώς γύρισε ένα τσικ το τιμόνι της και δεν είχαμε μετωπική αυτή με το γιαρις εγώ με το βανάκι.
δεν θα βρισκανε κανέναν μας!
Γλιτώσαμε μόνο με ένα καθρέφτη μαδημενο.
Γύρισα να της μιλήσω, έτρεμε. Όπως φυσικά και εγώ.
Κατάλαβες τι έκανες;
Χίλια συγνώμη....:a7:
Δεν με νοιάζει της λέω, ο καθρέφτης. θα γινόμασταν σμπαραλια! Πρόσεχε σε παρακαλώ!
Προσοχή εκεί έξω. Στο πιο ανύποπτο σημείο, καραδοκεί κίνδυνος.
Κοινή λογική χρειάζεται ρε παιδιά......
Παρκάρεις άκρη - άκρη σε γκρεμό.
Τι περιμένεις;;;;;;;;;;
Μα πέφτει επάνω κάποιος σουρωμένος, κάποιος που
του έφυγε η παντόφλα και παραπάτησε κλπ,κλπ,κλπ.
Τι περιμένεις;;;;;;
Σεισμό να κάνει, άντε γειά τα μπολντοζάκια....στο γκρεμό...........
Πριν δύο ώρες παραλίγο και θα γινομουν εικόνα και ήχος από μια κοπελίτσα που δεν ήταν φουλ συγκεντρωμένη στο τιμόνι της.
Ερχόταν από το ανάποδο ρεύμα, της απέσπασε την προσοχή το παιδί της στο πίσω κάθισμα,η στροφή πονηρή,η ταχύτητα της παλαβή...
Φώτα κόρνες άκρη εγώ, τίποτα αυτή,λέω πάει τελειώσαμε.
Κυριολεκτω όταν λέω ότι είδα το τελευταίο δευτερόλεπτο σε σλομο όπου ευτυχώς γύρισε ένα τσικ το τιμόνι της και δεν είχαμε μετωπική αυτή με το γιαρις εγώ με το βανάκι.
δεν θα βρισκανε κανέναν μας!
Γλιτώσαμε μόνο με ένα καθρέφτη μαδημενο.
Γύρισα να της μιλήσω, έτρεμε. Όπως φυσικά και εγώ.
Κατάλαβες τι έκανες;
Χίλια συγνώμη....:a7:
Δεν με νοιάζει της λέω, ο καθρέφτης. θα γινόμασταν σμπαραλια! Πρόσεχε σε παρακαλώ!
Προσοχή εκεί έξω. Στο πιο ανύποπτο σημείο, καραδοκεί κίνδυνος.
Μακάρι να της έγινε μάθημα.
TheRegulator
05/08/2025, 14:35
Δυστυχως έπρεπε να βάλω μια παύση στην χρονιά μου και να κάνω υπομονή μέχρι το winter testing…
Μέχρι τοτε θα συνεχίσω να ονειρεύομαι το πενεφε..
464080
RaGe_Raptor
05/08/2025, 15:59
Δυστυχως έπρεπε να βάλω μια παύση στην χρονιά μου και να κάνω υπομονή μέχρι το winter testing…
464080
50 με 70k € τα δεν τα δίνει η alpha ?
TheRegulator
05/08/2025, 17:02
50 με 70k € τα δεν τα δίνει η alpha ?
Από 45 τα superstock και 150 τα SBK..
Το βασικό είναι να μην κανεις opt in για το πακέτο του μοτερ γιατί μετά το κόστος των επισκευών δεν μαζεύεται!
464080
Ωνγ.:eek:
Να το χαϊδεψω ή δαγκώνει;
Me 70k που κοστίζει, μάλλον το 2ο....:lol:
RaGe_Raptor
05/08/2025, 17:18
δεν είναι και τίποτα τρελό , αν σκεφτείς ότι το F900XR μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 23k:eyepop::roflmao:
TheRegulator
05/08/2025, 17:29
Χαϊδεύεις άφοβα!
TheRegulator
05/08/2025, 17:30
57 κοστίζει με όλα τα έξτρα εκτός του πακέτου του μοτερ που για ιδιώτες είναι μπελάς.
TheRegulator
05/08/2025, 17:32
δεν είναι και τίποτα τρελό , αν σκεφτείς ότι το F900XR μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 23k:eyepop::roflmao:
Αυτό λέγαμε στην συνάντηση. Δεν υπάρχει μηχανάκι κάτω από 25κ
Χαϊδεύεις άφοβα!
Κάτσε γιατί τώρα που το σκέφτομαι θα χουμε τίποτα περίεργα..
https://youtube.com/clip/Ugkx9ris1-9PJYRnquQKNIr2SF7FQ3XpzgQw?feature=shared
Θα έκανα κάποιο κρύο αστείο που θα περιείχε κτηνοβασία αλλά μάλλον too soon:lol::cool:
TheRegulator
05/08/2025, 19:20
Κάτσε γιατί τώρα που το σκέφτομαι θα χουμε τίποτα περίεργα..
https://youtube.com/clip/Ugkx9ris1-9PJYRnquQKNIr2SF7FQ3XpzgQw?feature=shared
Θα έκανα κάποιο κρύο αστείο που θα περιείχε κτηνοβασία αλλά μάλλον too soon:lol::cool:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Κάπως έτσι μας τον έχει κάνει η βρωμιαρα η Γερμανεζα!!
Υγ για όσους φαίνονται πολλά τα 57, ναι είναι πολλά, αλλά είναι όσα ακριβώς θα πλήρωνες για ετοιμο στημένο σουπερστοκ, είτε είναι Ten Kate Yamaha, V4R, CBR RRR, ZX10 RR κτλ…
Φυσικά υπάρχουν και τα S1k που τελειωμένα είναι στα 40, αλλά αμα πραγματικά θέλεις να συμμετάσχεις σε αγώνες αντοχής δεν είναι και ότι πιο βολικό!
doctor_john
07/08/2025, 16:52
Μια είδηση που δεν βλέπω να προβάλλεται από ΜΜΕ..
https://m.economictimes.com/news/international/us/cancer-cure-russia-commences-human-trials-of-revolutionary-personalized-cancer-vaccine/articleshow/123072864.cms
Tallyban
08/08/2025, 10:21
https://youtu.be/UIDW9KT7yOw?si=gwhzouVtl-IqZUN9
karellen
08/08/2025, 10:30
https://youtu.be/UIDW9KT7yOw?si=gwhzouVtl-IqZUN9
Βάλε ρε δικέ μου και μια περιγραφή,τι βλέπουμε μέσες άκρες,όχι ξερό λινκ.
Δεν θέλω να τα σβήνω.
TheRegulator
08/08/2025, 10:42
Δεν θέλω να τα σβήνω.
Έναν Ινδό overachiever με αρκετό ταλέντο που προσπαθεί να προμοτάρει ένα κινεζικό μηχανάκι.
Σε αλλά νέα η ΜΕΓΑΛΗ BMW αφήνει τον Τοπρακ να φύγει αμέσως μετά την Χερέθ τον Οκτώβριο…
Δεν θέλω να τα σβήνω.
Aκόμα ένα κινέζικο από κάποιο φωτοτυπάδικο της κινέζικης ενδοχώρας που για να μην
χρησιμοποιεί τ' όνομα του εργοστασίου που το παράγει (το οποίο εργοστάσιο μπορεί να βγάζει
από καρφίτσες μέχρι δορυφόρους...) χρησιμοποιεί όνομα - βαμπίρ ευρωπαικό μπάς και τσιμπήσει
κομματάκι από την πίτα.
Βλέπω ν' αναβιώνουν Αριελ, μοτομπεκάν, σιμσον, βασκοντ, φλάιν μέρκελ, σπάρτα και πάει λέγοντας.....
patsavour
08/08/2025, 12:25
μια χαρα να μεγαλωνει ο συναγωνισμος,να φχαριστηθει ο κοσμος προσιτα μηχανακια για την τσεπη του.:beer:
TheRegulator
08/08/2025, 13:27
Δεν πρόκειται να κάνω name drop τύπου Rage Raptor και Asxetost αλλά τι λέγαμε!
464152
Tallyban
08/08/2025, 14:19
Μάλλον για να χτυπήσει το Xpulse 210 το φτιάξαν οι κιουτζέδες .
RaGe_Raptor
08/08/2025, 18:00
Δεν πρόκειται να κάνω name drop τύπου Rage Raptor και Asxetost αλλά τι λέγαμε!
464152
Τι έκανα λέει?
Νιώθω μεγάλος...:bawl:
TheRegulator
08/08/2025, 19:14
Τι έκανα λέει?
Νιώθω μεγάλος...:bawl:
Δες μια σελίδα πίσω την συζήτηση για τα άλφα
Manalishi
08/08/2025, 19:59
ρε .....κουνηθηκαμε καλά....
TheRegulator
10/08/2025, 19:13
Είχα ξεχάσει πως είναι να πηγαίνεις βόλτα με το αμάξι… μια γρήγορη στάση στην σπηλιά της St Columbe για να πούμε τα ευχαριστώ μας και να παρουμε νερό απ το καταρρακτακι μέσα στην σπηλια …
464182
464181
Δείχνει να 'ναι δροσερά εκεί, γιατί εδώ.......εχει καεί το κουλούρι μας!!!!!!
TheRegulator
11/08/2025, 08:36
Έχει ζέστη και εδώ, 32 βαθμούς είχε… Πάλι καλά θα μας πάει με 30αρια όλη η εβδομάδα!
Ilias_83
11/08/2025, 16:11
Ρε παίζετε με τον πόνο μας εσείς στα εξωτερικά με τη ζέστη σας; :p
Έχει ζέστη και εδώ, 32 βαθμούς είχε… Πάλι καλά θα μας πάει με 30αρια όλη η εβδομάδα!
Όνειρο! Οι αγελάδες εκεί στα λιβάδια να μην πέρδονταν έτσι μόνο ρε γαμώτο, τόσο ωραίο θέαμα, τόσο... αξέχαστη μυρουδιά..:p
Όνειρο! Οι αγελάδες εκεί στα λιβάδια να μην πέρδονταν έτσι μόνο ρε γαμώτο, τόσο ωραίο θέαμα, τόσο... αξέχαστη μυρουδιά..:p
Ρε τι μου θύμησες....
2006, 6εθνες φιλικό τουρνουά (bοwling, τι άλλο....) η διοργανώτρια ομοσπονδία της Γερμανίας το σκάρωσε σε ένα χωριό έξω από την Νυρεμβέργη. Ωραίο μέρος, ειδυλλιακό, ωραία η αίθουσα που το φιλοξένησε και δίπλα ακριβώς από την αίθουσα, αγελάδες να....βόσκουν!!!
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας :lol:
Περάσαμε καταπληκτικά πάντως, βγήκα και πρώτος Μ.Ο. με έπαθλο μια κρυστάλλινη κορίνα αξίας 300 ευρώ....
..... βγήκα και πρώτος Μ.Ο. με έπαθλο μια κρυστάλλινη κορίνα αξίας 300 ευρώ....
:a25::a25::a25::a25::a25::a25:
o_gavros
11/08/2025, 17:37
Είναι νύξη για το που έβαλε ο μπολενος την κορινα, αυτά τα εικονακια Ευαγγελε;
https://www.youtube.com/watch?v=u5EXDwZNblg
:a25::a25::a25::a25::a25::a25:
Kαι μια διόρθωση, το 2005 ήταν, όχι 2006 (άτιμο αλτσχάιμερ.....)
464202
Και είναι το μοναδικό που κοσμεί τον μπουφέ στο σπίτι.
Όλα τα υπόλοιπα (170+....) σε κούτες στην αποθήκη.....
CorpseAlive
11/08/2025, 18:39
464202
Δουλεμένο το βλέπω το κρυστάλλινο
464203
464203
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Κάτι μου λέει ότι μετά το σημερινό θα κάνει παρέα με τα υπόλοιπα 170:lol:
doctoras
12/08/2025, 00:16
:lol: :lol:
TheRegulator
12/08/2025, 06:57
Πριν μερικους μηνες είχα πει πως ελπίζω στην επόμενη ζωή να είμαι αγελάδα κάπου στον Valais… Μέχρι και ψυχολόγους έχουν… :lol:
Γυαλισμένο :D
Ισχύει....όποιος έρχεται επίσκεψη το πιάνει στα χέρια του....και εγώ από κοντά μην τυχόν και του πέσει :sick:
464203
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Ωρες-ώρες είσαι πολύ μλκς :cry::moutza::cry::moutza:
Κάτι μου λέει ότι μετά το σημερινό θα κάνει παρέα με τα υπόλοιπα 170:lol:
Μπα όχι, παραμένει πάνω στον μπουφέ, στο ασφαλέστερο δυνατόν σημείο....
CorpseAlive
12/08/2025, 11:15
Ισχύει....όποιος έρχεται επίσκεψη το πιάνει στα χέρια του....και εγώ από κοντά μην τυχόν και του πέσει :sick:
Ωρες-ώρες είσαι πολύ μλκς :cry::moutza::cry::moutza:
Μπα όχι, παραμένει πάνω στον μπουφέ, στο ασφαλέστερο δυνατόν σημείο....
2ο πιο ασφαλές σημείο στο σπίτι σου
TheRegulator
12/08/2025, 16:24
464234
Ωραία ταινία.
ΕΣΠΑΓΑ..
Την tenpin εννοώ