PDA

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]

Panos76
13/08/2025, 12:45
Εντωμεταξύ η κορίνα θυμίζει καράφα λικέρ :D

464250

patsavour
13/08/2025, 13:47
Εντωμεταξύ η κορίνα θυμίζει καράφα λικέρ :D

464250

Άμα την κόψεις στον λαιμό, γίνεται άνετα.

karellen
15/08/2025, 19:54
Ζω καταστάσεις ροκ. Είμαι στη βεράντα αραχτός, από μπροστά ακούω τις ψαλμωδιες του παπά από τον εσπερινό και από πίσω γιορτάζει ένας Παναγιώτης και έχει βάλει Τερλέγκα.

Μαλλον θα πάω την πολυθρόνα από πίσω. :smokin: :lol:

o_gavros
15/08/2025, 19:55
Πάρε ένα μπουκάλι τσίπουρο και πήγαινε στο μπαναωτη

karellen
15/08/2025, 20:00
Ρε θα γίνει...

https://youtu.be/IKUPhaIH0i0?si=p9hJbYfYfeevLIW-

George_M.
22/08/2025, 20:48
Πολύ λογοκρισία πέφτει τώρα τελευταία κ κάπως έτσι χάσαμε τη μπάλα λεβέντες..
Χαλαρώστε λιγακι εκεί στη διαχείριση κ αφήστε τα καρπούζια να πέσουν από τις μασχάλες. Γιομησαμε πολιτική ορθότητα..
Τι σας πείραξε δλδ? Η αναφορά στο χρώμα είναι παράπτωμα? Σοβαρά..τώρα?
Δλδ αν έλεγα "ασπριδεροι" γιατί μπορεί να ήταν Νορβηγοί κ όχι Πακι θα ήταν επίσης αιτία παρατήρησης..

CorpseAlive
22/08/2025, 21:50
Χαλαρώστε λιγακι εκεί στη διαχείριση κ αφήστε τα καρπούζια να πέσουν από τις μασχάλες. Γιομησαμε πολιτική ορθότητα..
Δλδ αν έλεγα "ασπριδεροι" γιατί μπορεί να ήταν Νορβηγοί κ όχι Πακι θα ήταν επίσης αιτία παρατήρησης..

Που χάσαμε ακριβώς την μπάλα παλικάρι ;

George_M.
22/08/2025, 22:37
Που χάσαμε ακριβώς την μπάλα παλικάρι ;

Για την ποινή στο 3915 ποστ του σε είδα

Bowleno
23/08/2025, 11:19
Ορισμός της λέξης "τουμπανιασμένο"....
Suzuki fx με μοτέρ dr 650..

464447

464448
.

harris_x
23/08/2025, 20:56

Τα ρατσιστικά σχόλια ή οι σχετικοι υπαινιγμοί, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Δε χάθηκε και ο κόσμος για μια κίτρινη, cool down.
Βέβαια μετα απο αυτή έρχεται η κόκκινη κ.λπ. (η παραπάνω, κόκκινη θα έπρεπε να είναι αλλα δεν πειράζει, στη χάρισαν όπως φαίνεται).

Δε θα άλλαζε κάτι, πάλι κίτρινη θα έπαιρνες.

Καλή συνέχεια :beer:

BLiTzER
23/08/2025, 21:01
Για Νορβηγούς εγώ θα έριχνα κόκκινη. :lol:

George_M.
23/08/2025, 22:10
Τα ρατσιστικά σχόλια ή οι σχετικοι υπαινιγμοί, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Δε χάθηκε και ο κόσμος για μια κίτρινη, cool down.
Βέβαια μετα απο αυτή έρχεται η κόκκινη κ.λπ. (η παραπάνω, κόκκινη θα έπρεπε να είναι αλλα δεν πειράζει, στη χάρισαν όπως φαίνεται).

Δε θα άλλαζε κάτι, πάλι κίτρινη θα έπαιρνες.

Καλή συνέχεια :beer:

Αν η λέξη "μαυριδερος" είναι ρατσιστική τότε είμαστε σε λάθος μέρος αγαπητέ...
Όπως κ να χει βαστηξτε την εξουσία του πληκτρολόγιου σας κ άμα έρθετε στα χρόνια μου μιλάμε ξανά....γνωρίζω πολύ καλά τι προσβάλει κάποιον η' κάποια ομάδα ανθρώπων κ ουδέποτε θα τους προσέβαλα λόγω ήθους κ σεβασμού που έχω ως άνθρωπος.

Α κ κείνη την κόκκινη να την βγάλετε.. μπας κ αισθανθείτε ότι κάτι σαλεύει κάτω από τον καβάλο σας.:beer:

CorpseAlive
23/08/2025, 23:13
Όπως κ να χει βαστηξτε την εξουσία του πληκτρολόγιου σας κ άμα έρθετε στα χρόνια μου μιλάμε ξανά....γνωρίζω πολύ καλά τι προσβάλει κάποιον η' κάποια ομάδα ανθρώπων κ ουδέποτε θα τους προσέβαλα λόγω ήθους κ σεβασμού που έχω ως άνθρωπος.

Α κ κείνη την κόκκινη να την βγάλετε.. μπας κ αισθανθείτε ότι κάτι σαλεύει κάτω από τον καβάλο σας.:beer:

Έγινε .

Creeper
24/08/2025, 21:23

Νομίζω πως είσαι άδικος. Πέρα από το ότι προσβάλλεις δια του πληκτρολογίου, ξεχνάμε συστηματικά ότι αυτός ο ιστοχώρος φροντίζεται από άτομα που το κάνουν χωρίς αμοιβή, που ασχολούνται πέρα από το να υπάρχει συνάφεια στις θεματολογίες και με διοργάνωση πραγμάτων που ωφελούν όλους μας, πχ track days, βόλτες κοντινες ή και πιο μακριά, παρέχεται έκπτωση σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης στα μέλη και άλλα αρκετά.

Φαντάζομαι ότι και στο ντούκου να πέρναγε στο πλαίσιο μιας δια ζώσης καφενειακής συζήτησης μια αναφορά σε χρώμα με ξύλο κτλ κτλ, λόγω του ότι ο ιστότοπος παρακολουθείται από πολύ κόσμο και ζούμε στην εποχή που προσέχουμε και πώς θα κλάσουμε στο δημόσιο λόγο, για να μην υπάρξουν μπλεξίματα και νομικά γιατί οι καλοθελητές δεν τελειώνουν ποτέ, αναγκαστικά θα πρέπει να υπάρξει φίλτρο.
Δεν είμαστε στα 90's.

Σορρυ για τα σάλια, άλλος δεν τα είπε είδα μέχρι τώρα, είπα να τα πω εγώ.

Bowleno
25/08/2025, 18:24
Με ρωτούσαν χθες σε μάζωξη, συγγενείς και φίλοι που "τα βρήκα" και την πήρα.
Τους έδειξα αυτό....

464475

bulmont
25/08/2025, 18:33
Βρήκα αυτό πριν λίγο στο ντεπόζιτό μου.....

464474

Αφου δεν ακούς όταν στα λέει, είπε να στα γράψει.......

billyka
25/08/2025, 18:36
Ε ναι.Ο καθενας κανει τα κουμαντα του στο που ξοδευει.Και μενα με λενε οτι για εχω ριξει τοσα λεφτα στο μηχανακι ''εσυ εχεις λεφτα''...Οχι φιλε μου δεν εχω,τουλαχιστον οχι παραπανω απο οσα εχεις εσυ.Ενας υπαλληλος ειμαι και δεν περνω ουτε 900.Κοβω απο καπου,για να τα δωσω καπου που γουσταρω.

spyrval
25/08/2025, 19:16
Άμα η γυναίκα μου έβαζε τόνους στα κεφαλαία θα είχα ήδη ανεβάσει άλλη

BLiTzER
25/08/2025, 20:05
Μην ξεχνάμε και το τελικό "ν".

mikes
25/08/2025, 20:45
εμενα οταν με ρωτανε συγγενεις "που τα βρηκα" τους απανταω πως τελευταια
τα επαγγελματικα μου πανε πολυ καλα.... εχω δουλειες με φουντες..

bulmont
25/08/2025, 21:09

from Venteta;;;;;;;;;;;;;;;

sanctusan
26/08/2025, 07:01
Ε ναι.Ο καθενας κανει τα κουμαντα του στο που ξοδευει.Και μενα με λενε οτι για εχω ριξει τοσα λεφτα στο μηχανακι ''εσυ εχεις λεφτα''...Οχι φιλε μου δεν εχω, τα έριξα όλα στο μηχανάκι...

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

bulmont
26/08/2025, 09:08
:bawl::bawl::bawl::bawl:

Manalishi
26/08/2025, 09:19

From Vagina...

Bowleno
26/08/2025, 09:58
Αφου δεν ακούς όταν στα λέει, είπε να στα γράψει.......

Άμα η γυναίκα μου έβαζε τόνους στα κεφαλαία θα είχα ήδη ανεβάσει άλλη

From Vagina...

Είστε μλκς, πάει πάλι ο καφές :cry::cry:

(Όχι, δεν έχει μούντζα σήμερα):lol:

harris_x
26/08/2025, 10:15
Είστε μλκς, πάει πάλι ο καφές :cry::cry:

(Όχι, δεν έχει μούντζα σήμερα):lol:

δε μας χέζεις ρε Μήτσε με τον καφέ σου, συνεχώς με ένα καφε είσαι;; :a38:

ΓιώργοςΤΤ
26/08/2025, 10:41
Με ρωτούσαν χθες σε μάζωξη, συγγενείς και φίλοι που "τα βρήκα" και την πήρα.
Τους έδειξα αυτό....

464475

Δεν υπάρχει πιο αγενής ερώτηση να κάνεις σε άνθρωπο, είτε φίλο είτε συγγενή.

Έπρεπε να τους δείξεις τον λογαριασμό Only Fans με τα πατουσάκια......

Bowleno
26/08/2025, 12:12
δε μας χέζεις ρε Μήτσε με τον καφέ σου, συνεχώς με ένα καφε είσαι;; :a38:

Εγώ να σε χέσω :p

Αλλά ναι, σχεδόν όλη την μέρα (ενίοτε και την νύχτα....) είμαι με έναν καφέ παραμάσχαλα....
Για να καταλάβεις το mood μου, σήμερα ξύπνησα στις....10 το πρωί (τα καλά της σύνταξης) είναι 13.15 και ήδη είμαι στον 3ο καφέ.....

Bowleno
26/08/2025, 12:17
Δεν υπάρχει πιο αγενής ερώτηση να κάνεις σε άνθρωπο, είτε φίλο είτε συγγενή.

Έπρεπε να τους δείξεις τον λογαριασμό Only Fans με τα πατουσάκια......

Ισχύει.
Αλλά επειδή κάποιες φορές πρέπει να είμαι και λίαν ευγενής, περιορίστηκα σε αυτην την φωτό.
Σε κάποιες άλλες φορές, όμως....:evil:

pektis
26/08/2025, 13:18
Εγώ να σε χέσω :p

Αλλά ναι, σχεδόν όλη την μέρα (ενίοτε και την νύχτα....) είμαι με έναν καφέ παραμάσχαλα....
Για να καταλάβεις το mood μου, σήμερα ξύπνησα στις....10 το πρωί (τα καλά της σύνταξης) είναι 13.15 και ήδη είμαι στον 3ο καφέ.....

Θα εχεις πολλά νευρα μεχρι το βραδυ...:p

motojojo
26/08/2025, 13:40

Ναι αλλα δεν θα μοιραζει μουτζες! :D

pektis
26/08/2025, 16:08

:bawl:

Bowleno
26/08/2025, 17:23

Πάτε γυρεύοντας αφού.....

:moutza::moutza::moutza:

:D

pektis
27/08/2025, 10:30
Πάτε γυρεύοντας αφού.....

:moutza::moutza::moutza:

:D
Εεεμ...ειπα και εγω; ...αρρωστησε;:a22:
:lol:

motojojo
27/08/2025, 12:45
Δεν ηπιε αρκετο καφε

Bowleno
27/08/2025, 13:17
Δεν ηπιε αρκετο καφε

Σε τρώει κι εσένα ο πωπουδάκος; :D

pektis
27/08/2025, 13:19
Σε τρώει κι εσένα ο πωπουδάκος; :D

...εχεις αργησει ηδη...:lol::moutza:

TheRegulator
28/08/2025, 10:12
Ψάχνοντας για εξοπλισμό βρήκα ένα νέο σάιτ από Ολλανδία. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά λέγεται bikeroutfit.nl

AVprod.
29/08/2025, 23:38
Ψάχνοντας για εξοπλισμό βρήκα ένα νέο σάιτ από Ολλανδία. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά λέγεται bikeroutfit.nl

Από μια γρήγορη ματια που έριξα και από τιμές είναι οκ για την χώρα που εδρεύει και έχει και πολύ πράμα . Περίμενα πιο τσιμπημένες.

AUFGEBRACHT
01/09/2025, 13:51
Καφενές γαρ, με αφορμή σημερινή φρέσκια "είδηση" ότι το αεροσκάφος της Ούρσουλας-Γερτρούδης, της Φον ντερ Λάϊεν, παρουσίασε βλάβη στο GPS και προσγειώθηκε σε βουλγαρικό αεροδρόμιο με τη βοήθεια έντυπων χαρτών, συνέπεια πιθανής δολιοφθοράς και ρωσικής παρέμβασης...

Τα παίζουν τα όργανα ναυτιλίας στο αεροσκάφος, το έκαναν οι Ρώσοι...πέφτει το ηλεκτρικό δίκτυο σε Γαλλία και Ισπανία, έκαναν σαμποτάζ οι Ρώσοι...πέφτουν τα συστήματα στα αεροδρόμια της Πορτογαλίας, έκαναν σαμποτάζ οι Ρώσοι...καταστρέφεται ο αγωγός που μεταφέρει φυσικό αέριο, έκαναν σαμποτάζ οι Ρώσοι...βγαίνουν τα βίντεο με τον Μακρόν να τρώει χαστούκια απ τη γυναίκα του, το διέρρευσαν Ρώσοι για να τον διασύρουν...κυκλοφορεί το βίντεο Μακρόν-Μερτς-Στάρμερ που κρύβουν τα χαρτάκια και τις χαρτοπετσέτες που υποτίθεται είχαν ναρκωτικά, το κυκλοφόρησαν οι Ρώσοι για να διαβάλλουν τους πεφωτισμένους ηγέτες...

Μακαρθισμός και κυνήγι ρωσικών μαγισσών και σαμποτέρ, α λα ευρωπαϊκά...

patsavour
01/09/2025, 15:33
Ανεβαινουν σε πωλησεις τα κινεζικα,επίσης φταινε οι ρωσοι.Που πάμε ρε;;;;;;

PaNick67
02/09/2025, 12:48
Ρεκόρ ανάβασης στη Μ. Βρετανία με BMW R 1300 GS - Κρατούσε για 15 χρόνια
Στο Bouley Bay Hill Climb της νήσου Jersey, με αναβάτη τον Greg Mansell - Μπροστά από Tuono V4 και ΚΤΜ 1290 Super Duke

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/rekor-anabasis-sti-m-bretania-me-bmw-r-1300-gs-kratoyse-gia-15-hronia

Αν ειναι τα GS να κερδιζουν καθαρα σπορ κατασκευες κλειστε τα εργοσασια και ξεκινηστε πλεξιμο

:bawl::bawl:

:p

DoctoR_k6
02/09/2025, 12:51
Ρεκόρ ανάβασης στη Μ. Βρετανία με BMW R 1300 GS - Κρατούσε για 15 χρόνια
Στο Bouley Bay Hill Climb της νήσου Jersey, με αναβάτη τον Greg Mansell - Μπροστά από Tuono V4 και ΚΤΜ 1290 Super Duke

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/rekor-anabasis-sti-m-bretania-me-bmw-r-1300-gs-kratoyse-gia-15-hronia

Αν ειναι τα GS να κερδιζουν καθαρα σπορ κατασκευες κλειστε τα εργοσασια και ξεκινηστε πλεξιμο

:bawl::bawl:

:p

Ναι αλλα μοτο 3 φορες κατω του κυβισμου του ηταν 3 δευτερα πιο γρηγορο... :p

grinderx
02/09/2025, 13:39
Συν ότι του έχουν κάνει ένα σκασμό μετατροπές

harris_x
02/09/2025, 13:57
Ναι αλλα μοτο 3 φορες κατω του κυβισμου του ηταν 3 δευτερα πιο γρηγορο... :p

και επιπλέον το GS δεν ήταν κανονικό GS

Η ομάδα της αντιπροσωπείας του Mansell συνεργάστηκε στενά με την BMW Motorrad για να τροποποιήσει τη μοτοσυκλέτα δοκιμάζοντας σταδιακά όλο και περισσότερα εξαρτήματα για το μετατρέψει στο τέλος σε ένα μεγάλο supermoto με 17άρη εμπρός τροχό, διαφορετική τελική σχέση μετάδοσης, άλλα αμορτισέρ εμπρός και πίσω, νέα ECU της Hilltop Motorcycles και νέο σύστημα εξαγωγής.

harris_x
02/09/2025, 13:58
Συν ότι του έχουν κάνει ένα σκασμό μετατροπές

Αυτό!

BLiTzER
02/09/2025, 14:02
Πώς μετατρέπεις ένα on/off από απολύτως άχρηστο και οδηγικά αδιάφορο σε απόλυτο μηχάνημα που σπάει ρεκόρ;

Το κάνεις motard.

:smokin:

Ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει και το απόλυτο ρεκόρ στην ανάβαση το οποίο και πέτυχε ο Adam Vibert στην κατηγορία 351-500 κ.εκ., όπου κυριαρχούν τα πραγματικά supermoto.

Εντάξει, είπαμε, σχεδόν motard.

basilis_k6
02/09/2025, 17:23
3 φουρκετες και 5 (σχεδον) στροφες που τις παιρνεις ευθεια ειναι ολη διαδρομη. και ενα τουμπανο σκουτερ παιζει να τον εχει. δεν ειναι και κανενα σοβαρο event. δυνατο μοτερ, δυνατη εξοδος.

patsavour
03/09/2025, 16:41
https://www.youtube.com/live/agxt0oRH4p4?si=jsxGXcx1t7nDF8hd

Το βάζω εδώ ,και ερωτω,μηπως ξέρει κάποιος.
Υπάρχει κάποια τεχνολογία,ειδικά στο μέρος της μηχανοκινητης παρέλασης,που να ευθυγραμιζει στο χιλιοστο,τα μηχανοκινητα,ώστε να μην παρεκλινουν καθόλου;;Σοβαρά ρωταω.
Γιατί έχοντας δει και άλλες παρελασεις ,πάντα το είχα απορια με τους κινεζους.

Manalishi
03/09/2025, 17:08
Ναι, λέγεται Εξαντλητικές Ισσωνος Σημασιας Ασκήσεις Ικανοτητας που Μεγιστοποιεί Απόδοση, Λειτουργεί Αποδοτικά, Κατακτά Απίστευτες Στροφές.

HannibalLecter
03/09/2025, 17:14
https://www.youtube.com/live/agxt0oRH4p4?si=jsxGXcx1t7nDF8hd

Το βάζω εδώ ,και ερωτω,μηπως ξέρει κάποιος.
Υπάρχει κάποια τεχνολογία,ειδικά στο μέρος της μηχανοκινητης παρέλασης,που να ευθυγραμιζει στο χιλιοστο,τα μηχανοκινητα,ώστε να μην παρεκλινουν καθόλου;;Σοβαρά ρωταω.
Γιατί έχοντας δει και άλλες παρελασεις ,πάντα το είχα απορια με τους κινεζους.

Δεν είμαι ειδικός σ αυτό το θέμα αλλά με στρατιωτικό gps δε θα ταν δυσκολο

doctor_john
03/09/2025, 17:47
Πάνο την ίδια ευθυγράμμιση έχουν και οι άνθρωποι ενώ κατεβαίνουν σκάλες, αναπτύσσονται, τραγουδούν κ.λπ.
Είναι άπειρα ευκολότερο να ευθυγραμμίσουν τα οχήματα είτε με ραντάρ που υπάρχουν στα πολιτικά είτε με gps.

Απίστευτο θέαμα! κρίμα που είναι μιλιταριστικό, σαν θέαμα συγκλονίζει η προσπάθεια που έκαναν!
Ειλικρινά θεωρώ πως τόση υπερπροσπάθεια και αφοσίωση με στόχο την τελειότητα της εικόνας - παρουσίασης, μπορεί να παροτρύνει πολύ περισσότερους από τον πληθυσμό της Κίνας σε αντίστοιχο πνεύμα αφοσίωσης - εργασίας.

Έχω πάθει πλάκα, θα την θυμάμαι αυτή τη γιορτή.

HannibalLecter
03/09/2025, 17:51
Πάνο την ίδια ευθυγράμμιση έχουν και οι άνθρωποι ενώ κατεβαίνουν σκάλες, αναπτύσσονται, τραγουδούν κ.λπ.
Είναι άπειρα ευκολότερο να ευθυγραμμίσουν τα οχήματα είτε με ραντάρ που υπάρχουν στα πολιτικά είτε με gps.

Απίστευτο θέαμα! κρίμα που είναι μιλιταριστικό, σαν θέαμα συγκλονίζει η προσπάθεια που έκαναν!
Ειλικρινά θεωρώ πως τόση υπερπροσπάθεια και αφοσίωση με στόχο την τελειότητα της εικόνας - παρουσίασης, μπορεί να παροτρύνει πολύ περισσότερους από τον πληθυσμό της Κίνας σε αντίστοιχο πνεύμα αφοσίωσης - εργασίας.

Έχω πάθει πλάκα, θα την θυμάμαι αυτή τη γιορτή.

Έτσι είναι, τέτοια αφοσίωση μόνο όταν παίζεται το κεφάλι σου :lol:

sanctusan
03/09/2025, 18:29
Έχει καλεσμένο τον Κιμ; :lol:

TheRegulator
03/09/2025, 18:56
Καφενειακή συζήτηση:
Θα πηγαίνατε σε 1300GSA ASA ή 1250GSA? Και τα δυο φουλ εξοπλισμένα.
Το 13αρι λόγο επιτοκίων (0.9 vs 5%) είναι πιο ενδιαφέρον από οικονομικής πλευράς αλλά το 1250 είναι πιο όμορφο. Επίσης λόγο ύψους ή έλλειψης αυτού το 13αρι είναι πολυ καλύτερο με το αυτόματο Χαμήλωμα… το 1200 το flatfootάρω αλλά το 1250 δεν το έχω δοκιμάσει..
Χρήση καθημερινή (εκτος χειμερινών μηνών) και μακρινα ταξίδια σε άσφαλτο. Τουλάχιστον 50 μέρες καθαρού ταξιδιού το χρόνο..

Τα ταξίδια θα είναι διπλός με βαλίτσες όποτε το ύψος παίζει ρόλο..

Ύψος 1.74/5

taisteal
03/09/2025, 19:02
Το 1250 επειδή ειναι πολυ πιο όμορφο.

TheRegulator
03/09/2025, 19:09
Το 1250 επειδή ειναι πολυ πιο όμορφο.

Το να βρεις Kalamata Green ή Triple black, χαμηλωμένο, με λιγότερο από 10 χιλιάδες χλμ είναι σαν να ψάχνεις τον Νέμο..

taisteal
03/09/2025, 19:15
Το να βρεις Kalamata Green ή Triple black, χαμηλωμένο, με λιγότερο από 10 χιλιάδες χλμ είναι σαν να ψάχνεις τον Νέμο..

Βασικά δεν εχω ιδέα τι παίζει στην αγορά με αυτά απλα το 1250 ειναι πολυ όμορφο,το 13αρι ειναι απαίσιο.
Γνώμη μου πάντα

TheRegulator
03/09/2025, 20:05
Βασικά δεν εχω ιδέα τι παίζει στην αγορά με αυτά απλα το 1250 ειναι πολυ όμορφο,το 13αρι ειναι απαίσιο.
Γνώμη μου πάντα

Δεν διαφωνώ καθόλου…
Επίσης μου αρέσει παρα πολυ ο braaapy χαρακτήρας του 1250. Το 1300 είναι πολυ πιο δυνατό στα ψηλα και πολυ πιο linear

katsar
04/09/2025, 14:48
Έτοιμοι για το τσίρκο οι Κινέζοι Ράμπο.