View Full Version : Ο καφενές Vol. 3
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
harris_x
22/07/2024, 17:16
Τι πετσόκομα ήταν αυτό που μου έκανε ο Χαρίλαος;
Ρε το Hornetάκι είναι καύλα είναι μέλι
ναι ρε παιδί μου, δε διαφωνώ, καλό χρυσό είναι, αλλα όχι και να πάθεις έρωτα... :p
harris_x
22/07/2024, 17:18
πάθε έρωτα με ένα panigale v4, να σου πω και καλά στέφανα :tooth:
harris_x
22/07/2024, 17:21
454658
''ειπα να παω μια βόλτα αλλά σαν να παραείχε ζέστη''
:lol::lol::lol::lol::lol:
grinderx
22/07/2024, 17:39
Γατάκια και που να ήσασταν στην πίστα στο Χολαργό να λιώνετε στην εκπαίδευση για το δίπλωμα! :evil: :p
Πέρα από πλάκα κάθε πέρσι και καλύτερα μου φαίνεται. Δουλεύω από σπίτι (χωρίς air conditoin λόγω κάποιων εργασιών) τη μισή βδομάδα και λιώνω. Σήμερα μόνο πρέπει να έχω χάσει 10 κιλά με αυτή τη ζέστη :cry:
454658
''ειπα να παω μια βόλτα αλλά σαν να παραείχε ζέστη''
:lol: :lol: :lol:
grinderx
22/07/2024, 17:54
Ποιος τρώει κρύες μπάμιες ρε φίλε?
Βασικά ποιος τρώει μπάμιες από επιλογή?
Here, here! :wlae: :D
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120397
:roflmao:
grinderx
22/07/2024, 17:57
Τα περί ζέστης Εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478&page=20&p=3216172&highlight=%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82#post3216172) παρακαλώ κρατήστε το θέμα καθαρό.
Αν δεν κάνατε τίποτα στην μηχανή σας, περάστε στον καφενέ για ούζο και μεζέ.....:D
Μπάμιες θα έχει;; :p
Μπάμιες θα έχει;; :p
Να σΕ δώκω το τηλ. της πρώην μου; κάνει τρομερές μπάμιες με κοτόπουλο! (Βασικά, είναι το μόνο φαγητό που κάνει καλά) ακόμα μου τις φτιάχνει όποτε το ζητήσω....:D
grinderx
22/07/2024, 18:21
Να σΕ δώκω το τηλ. της πρώην μου; κάνει τρομερές μπάμιες με κοτόπουλο! (Βασικά, είναι το μόνο φαγητό που κάνει καλά) ακόμα μου τις φτιάχνει όποτε το ζητήσω....:D
Μπα, αν είναι έτσι τις μαγειρεύω κι εγώ :p Να φανταστείς έκανα τη γυναίκα μου να τις τρώει που δεν ήθελε καν να τις βλέπει (χωρίς πλάκα).
george.S
22/07/2024, 18:52
Εντάξει μπάμιες.....
Κρήτη το 2016 έπιασα ένα 5αρη ροφό και τον πήγα στο σπίτι που μας φιλοξενούσε.....
Τον μαγείρεψαν με μπάμιες :cry:
Μου είπαν ότι είναι κρητική συνταγή.....
harris_x
22/07/2024, 19:01
Εντάξει μπάμιες.....
Κρήτη το 2016 έπιασα ένα 5αρη ροφό και τον πήγα στο σπίτι που μας φιλοξενούσε.....
όχι ρε φίλε..... όχι ρε φίλε.... αυτό είναι για να ξεκινάς βεντέτα...
doctoras
22/07/2024, 22:13
Μπάμιες με πατατούλα γιαχνί είναι το καλύτερη λαδερό φαγητό εξαιρετικό ειδικά το καλοκαίρι
Εντάξει μπάμιες.....
Ε, μα.... Τις χρειάζεσαι:moutza::moutza:
Έλεος κάπου... Άκου ροφός 5κιλος με μπάμιες...:cry::lol:
george.S
Εντάξει μπάμιες.....
Τον μαγείρεψαν με μπάμιες
Είναι απίστευτο τι βάζουν στις μπάμιες για να τις κάνουν βρώσιμες..
:lol:
TheRegulator
23/07/2024, 09:54
Είναι απίστευτο τι βάζουν στις μπάμιες για να τις κάνουν βρώσιμες..
Μπαμιες κοκκινιστες μαμανε... Ειδικα με κοτοπουλακι και φετα ειναι αλλο πραγμα...
PortisHead
23/07/2024, 12:15
Σε είδα ζούζουρα να έχεις γίνει μπάμπουρας και μνημείο της φύσης :(
454674
Δύο δίτροχα θαύματα έχω δει στην περιοχή, ελπίζω κάτι να γίνει και με εσένα...
Εποχές που ο συνεπιβατης δεν ετρωγε ανελεητο ξυλο απο τον αερα οπως σημερα που ειναι 2 κεφαλια πιο πανω :lol:
Εποχές που ο συνεπιβατης δεν ετρωγε ανελεητο ξυλο απο τον αερα οπως σημερα που ειναι 2 κεφαλια πιο πανω :lol:
Old school και ίσως το καλύτερο της σειράς για μένα.
PortisHead
24/07/2024, 07:40
Old school και ίσως το καλύτερο της σειράς για μένα.
Ειλικρινά, κατι χάνω με τις νεες touring μοτοσυκλετες, που βαζει τον συνοδηγό 20 ποντους πιο ψηλα απο τον οδηγο λες κι εχει ανεβει σε καταρτι να αγναντευει.
Καποια (παρα)λογική θα υπαρχει πισω απο αυτό υποθέτω.
454687454688454689
doctor_john
24/07/2024, 07:58
Tόσα μπλιμπλίκια έχουν! που να τα βάλουν; ;)
Σε είδα ζούζουρα να έχεις γίνει μπάμπουρας και μνημείο της φύσης :(
454674
Δύο δίτροχα θαύματα έχω δει στην περιοχή, ελπίζω κάτι να γίνει και με εσένα...
Το είχα 6 χρόνια και έκανε 100.000km απροβλημάτιστα μόνο σε βόλτες και ταξίδια, καθόλου πόλη . Πόνεσε η ψυχή μου που είδα τον ζουζουρα παρατημένο και σκουριασμένο.
Σε ανοιχτές διαδρομές αυτό το μηχάνημα ταξιδεύει υπέροχα δικαβαλο με 160-200 με πολύ καλή κάλυψη και για τους 2. Όταν ρολαρα καμμιά φορά με 160 με σκουντουσε η γυναίκα από πίσω και μου έλεγε "τι έγινε, δώσε λιγο". Ήταν σα να πηγαίναμε με 120.
CorpseAlive
24/07/2024, 09:51
Ειλικρινά, κατι χάνω με τις νεες touring μοτοσυκλετες, που βαζει τον συνοδηγό 20 ποντους πιο ψηλα απο τον οδηγο λες κι εχει ανεβει σε καταρτι να αγναντευει.
454687454688454689
Για να παίρνει αέρα?
Για να φεύγει από πάνω σε περίπτωση πτώσης?
Για να έχει και ο συνεπιβάτης θέα μπροστά και όχι το κεφάλι του οδηγού?
Για να έχει και ο συνεπιβάτης θέα μπροστά και όχι το κεφάλι του οδηγού?
Στοιχηματίζω σε αυτό. Επίσης σιγά το ξύλο που τρως πάνω σε τουριστικές μοτοσικλέτες με 140 μαξ που πάνε οι οδηγοί τους. :lol:
CorpseAlive
24/07/2024, 09:58
Στοιχηματίζω σε αυτό. Επίσης σιγά το ξύλο που τρως πάνω σε τουριστικές μοτοσικλέτες με 140 μαξ που πάνε οι οδηγοί τους. :lol:
Συνήθως αυτοί τρώνε ξύλο όταν κατεβαίνουν από τις μοτοσυκλέτες.
harris_x
24/07/2024, 10:05
Δε τα φτιάχνουν όπως παλιά :sad:
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
DoctoR_k6
24/07/2024, 10:14
Αφου τα ορια ειναι μεχρι 130...:D
harris_x
24/07/2024, 10:19
Αφου τα ορια ειναι μεχρι 130...:D
Είναι γρήγοροι ρε :a38:
DoctoR_k6
24/07/2024, 10:20
Είναι γρήγοροι ρε :a38:
Α δεν το καταλαβα αυτο.
Νομιζα ειμαστε ολοι νομοταγεις...
CorpseAlive
24/07/2024, 10:23
Α δεν το καταλαβα αυτο.
Νομιζα ειμαστε ολοι νομοταγεις...
Είμαστε
μέχρι να αποδείξει κάποιος το αντίθετο.
doctor_john
24/07/2024, 10:38
Βρείτε χώρο να μπουν ecu, abs χωρίς να βρέχονται ή να βράζουν και το συζητάμε.
Το κάδρο του συνοδηγού είναι μια καλή δικαιολογία αλλά ρεαλιστικά η θέση του μου φαίνεται λιγότερο ασφαλής από αυτή στο ίδιο σχεδόν επίπεδο.
CorpseAlive
24/07/2024, 10:39
Βρείτε χώρο να μπουν ecu, abs χωρίς να βρέχονται ή να βράζουν και το συζητάμε.
Το κάδρο του συνοδηγού είναι μια καλή δικαιολογία αλλά ρεαλιστικά η θέση του μου φαίνεται λιγότερο ασφαλής από αυτή στο ίδιο σχεδόν επίπεδο.
Γιατί?
454687454688454689
Πολλά έχουν αλλάξει, ακόμα και τα ss της εποχής πιο πολύ με σημερινά st έμοιαζαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις κυρίως από Ιταλία μεριά.
Νομίζω ότι έχει να κάνει πιο πολύ με πιο κοφτερό ντιζάιν και θεαθήναι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κλασικό πιο "ανθρώπινο" στιλ δεν ήταν όμορφο και απολύτως ισορροπημένο.
Το είχα 6 χρόνια και έκανε 100.000km απροβλημάτιστα μόνο σε βόλτες και ταξίδια, καθόλου πόλη . Πόνεσε η ψυχή μου που είδα τον ζουζουρα παρατημένο και σκουριασμένο.
Σε ανοιχτές διαδρομές αυτό το μηχάνημα ταξιδεύει υπέροχα δικαβαλο με 160-200 με πολύ καλή κάλυψη και για τους 2. Όταν ρολαρα καμμιά φορά με 160 με σκουντουσε η γυναίκα από πίσω και μου έλεγε "τι έγινε, δώσε λιγο". Ήταν σα να πηγαίναμε με 120.
Άρχοντας!
Θα μιλήσω και στον μηχανικό μου για το συγκεκριμένο πάντως - spoiler - το φθινόπωρο τελειώνει ένα κουκλάκι GPZ 550, και ίσως γίνει κάτι και με τον ζούζουρα...
doctor_john
24/07/2024, 19:22
Γιατί?
Βλέπω μεγάλη διαφορά στην μετακίνηση βάρους του πίσω σε περίπτωση φρένων.
Χρειάζεται να βάλεις περισσότερη δύναμη για να κρατηθείς.
Απομακρύνεται περισσότερο η λεκάνη του συνοδηγού από του οδηγού.
Μη το βλέπεις σε bagger και σε εκδρομικά που δεν σκύβουμε κ.λπ.
Όχι πως μου άρεσαν οι τελείως φλατ σαν συνοδηγό.
Η κλίση που χρειαζόμαστε για την κίνηση του πίσω τροχού και μια μικρή διαφορά (5-7cm δες zzr 90ς)
από του οδηγού είναι το ιδανικό για εμένα. Βλέπεις αν σηκώσεις το κεφάλι σου αλλά σε χαλαρή στάση βλέπεις περισσότερο
τις αντανακλάσεις όσων περνάτε στο κρανος του οδηγού.
Το βρίσκω και υπερβολικό σαν ένταση, κουραστικό δηλαδή, να είναι υποχρεωμένος ο πίσω να βλέπει πάνω από τον οδηγό συνέχεια.
δεν ξέρω, έτσι μου φαίνεται εμένα.
Επίσης όταν σχεδιάζεις, η κλίση της ουράς, η τακτοποίηση με βιώσιμο τρόπο των ηλεκτρονικών (και του ρημαδοανορθωτή)
είναι γερή σπαζοκεφαλιά ανάλογα με το χώρο που θες για χαρτιά, κλειδαριά κ.λπ.
PaNick67
26/07/2024, 16:08
Μιας και λέγαμε για μπάμιες, αλιευμενο από το Facebook. Νομίζω ότι το κλείνει οριστικά το θέμα....
Τι μπάμιες ρε μάνα, σοβαρά τώρα;
Μεσημέρι. Μπαίνεις στο σπίτι. Κάτι στραβό υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ο αέρας έχει μια μυρωδιά από λάθος. Όχι λάθος. ΛΑΘΟΣ. Η μυρωδιά της απόγνωσης έρχεται απ' την κουζίνα. Η μάνα σου ή η γιαγιά σου ή ο πατέρας σου ή η αδερφή σου ή η κοπέλα σου -ίσως και όλοι αυτοί μαζί- στέκονται πάνω απ' το σώμα του εγκλήματος. Στο χέρι τους μια κουτάλα. Επάνω της, μια αηδία. Κάνεις το λάθος να ρωτήσεις:
"Τι μυρίζει;"
"Φαγητό".
"Τι φαγητό;"
"Το αγαπημένο σου". Κι ύστερα, σχεδόν αμέσως, η επόμενη φράση. Πάντα η ίδια, πάντα για να καλύψει το ψέμα τους. "Πρέπει να φάμε και κανένα λαχανικό, εντάξει;"
"Τι φαγητό;" ξαναρωτάς, σίγουρος πια για την απάντηση.
"... ... Μπάμιες". Κάθε φορά ξέρεις. Κάθε φορά ελπίζεις. Κάθε φορά η αλήθεια σε χτυπάει κατάστηθα. Προσπαθείς να ρωτήσεις ψύχραιμα. Πάντα η ίδια απορία. Πάντα η ίδια απόγνωση... Και κυρίως, γιατί; Σκέψου το λίγο. Ένα φαγητό μπορεί να 'ναι σάπιο με πολλούς τρόπους. Μπορεί, ας πούμε, να 'χει σπόρια. Ή, ξέρω 'γω, τρίχες. Ή σάλια. Ε, οι ρουφιάνες οι μπάμιες τα 'χουν και τα τρία! Και τρίχες, και σάλια, και σπόρια, τζακ - ποτ, 3-0, όβερ, πάρε τα λεφτά και τράβα να φας τίποτα που να τρώγεται. Κάτι που να αξίζει τα 3000 χρόνια πολιτισμού που έχει αναπτύξει η ανθρώπινη κουζίνα. Θες λαχανικό; Φάε λαχανικό. Αλλά φάε ένα λαχανικό που δεν ντρέπεται να κυκλοφορήσει στη Φρουτοπία. Ένα λαχανικό που να 'χει βγει στη ζωή του ένα δυο δροσερά ραντεβού. Ένα λαχανικό που δεν θυμίζει Σεφερλή κάθε φορά που το κοιτάς. Έπειτα, είναι και το άλλο. Όλα τα λαχανικά έχουν τα κουμπιά τους. Στο σπανάκι βάζεις ρύζι, κάτι γίνεται. Τις φακές τις κάνεις σαλάτα, στρώνουν. Μέχρι και στον αρακά πετάς κοτόπουλο και μια χαρά τρώγεται. Στις μπάμιες διάολε βάζεις κοτόπουλο και χαλάει το κοτόπουλο! Μέχρι και τη χρυσή αλλαγή, τον Όλε Γκούνα Σόλτσκιερ των φαγητών, τη φέτα να ρίξεις στο παιχνίδι, πάλι τζίφος η δουλειά. Τσεκάρει η φέτα τις μπάμιες, της γυρνάν τα μάτια ανάποδα: "Όπα, αδερφέ! Έχω κι ένα όνομα στην πιάτσα. Με τέτοια μάπα δεν κάθομαι στο ίδιο πιάτο. Δηλαδή, έλεος κάπου". Κι εσύ την αναγκάζεις, κι εκείνη κλείνει τη μύτη και βουτάει μέσα στη σάλτσα της φρίκης, κι αυτό θα 'πρεπε να 'ναι ποινικά κολάσιμο σ' ένα δίκαιο, νόστιμο κόσμο. Να χαλάμε δηλαδή τη φέτα, για να (μην) κάνουμε καλό το σίχαμα. Κρίμα δεν είναι;
Και λεξιλογικά να το δεις...
... το πράγμα βρομάει. Πραγματικά, έχεις ακούσει ποτέ να χρησιμοποιούν τη μπάμια σαν παράδειγμα για κάτι καλό; Θες να πεις ότι ένα οικόπεδο μετράει; Λες φιλέτο. Θες να πεις ότι ένα κορίτσι είναι γλυκό; Λες λουκούμι. Και ντάξει, υπάρχουν και μικρομεσαία φαγητά που απλώς δεν τ' αναφέρει κανείς ποτέ. Θέλω να πω, δεν λες: "πω πω τι αμαξάρα, σπανακόρυζο!". Αλλά ούτε και για κακό το λες το σπανακόρυζο. Άμα σου πω όμως "ο Γιαννάκης... μπάμιας!", τι καταλαβαίνεις; Μάπα το παλικάρι. Ε, γίνεται ρε μάστορα να 'ναι μάπα το παλικάρι και να 'ναι ντάξει το φαΐ; Δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε!
Στο τέλος τέλος, φίλε μου, ξέρω την αλήθεια και ξέρεις ότι την ξέρω. Μόνο για ένα λόγο αξίζει να φας μια μπάμια. Για να μην έχει ψυχολογικά ανάμεσα στ' άλλα ζαρζαβάτια. Είσαι λοιπόν ευαίσθητος. Μπράβο σου! Εγώ απ' την άλλη, έχω μετατραυματικό σοκ και ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗ ΜΠΑΜΙΑ. Ούτε λίγο. H μπάμια δεν είναι θύμα. Η μπάμια είναι νταής που τραμπουκίζει τη γεύση των ανθρώπων.
Το πιο πεταμένο φαΐ της γης βρίσκει επιτέλους το κείμενο που του αξίζει.
karellen
26/07/2024, 16:16
Ο συγγραφέας του άνωθεν πονήματος πρέπει να χει φάει πολύ μπούλινγκ μικρός.
Επειδή πλησιάζει η περίοδος που οι πόλεις ερημώνουν, προσέξτε...
Χθες το απόγευμα γύρω στις πέντε ήρθε ο πατέρας μου στο σπίτι μου κι εγώ πήγα να φέρω κάτι έγγραφα για να τα δούμε μαζί.
Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι, κοίταξε από το ματάκι και είδε έναν μεγαλόσωμο τύπο να μιλά με έναν άλλον, δεν τους ήξερε, δεν άνοιξε και δεν μίλησε και την επόμενη στιγμή ο εύσωμος πήρε φόρα και έπεσε πάνω στην εξώπορτα για να τη γκρεμίσει :eek:
Τότε ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει και το βάλανε στα πόδια, ευτυχώς η πόρτα αν και δεν είναι ασφαλείας έχει γερές κλειδαριές και πείρους αλλιώς θα τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι ή θα τον πλάκωνε...
Το σπίτι είναι σε σημείο με πολλή κίνηση και η είσοδος πάνω σχεδόν σε κεντρική λεωφόρο, με τα παράθυρα και τα φώτα το βράδυ ανοικτά κανονικότατα.
Η πόρτα φυσικά επισκευάστηκε άμεσα και πλέον έβαλα και κάμερα ασφαλείας...
doctoras
27/07/2024, 10:12
Χθες το απόγευμα γύρω στις πέντε ήρθε ο πατέρας μου στο σπίτι μου κι εγώ πήγα να φέρω κάτι έγγραφα για να τα δούμε μαζί.
Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι, κοίταξε από το ματάκι και είδε έναν μεγαλόσωμο τύπο να μιλά με έναν άλλον, δεν τους ήξερε, δεν άνοιξε και δεν μίλησε και την επόμενη στιγμή ο εύσωμος πήρε φόρα και έπεσε πάνω στην εξώπορτα για να τη γκρεμίσει :eek:
Τότε ο πατέρας μου άρχισε να φωνάζει και το βάλανε στα πόδια, ευτυχώς η πόρτα αν και δεν είναι ασφαλείας έχει γερές κλειδαριές και πείρους αλλιώς θα τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι ή θα τον πλάκωνε...
Το σπίτι είναι σε σημείο με πολλή κίνηση και η είσοδος πάνω σχεδόν σε κεντρική λεωφόρο, με τα παράθυρα και τα φώτα το βράδυ ανοικτά κανονικότατα.
περαστικά και να μη ξανασυμβεί. Είναι αυτό που λέει το κακό έφτασε στην πορτα
με χώρα οικονομικά στον (μ)πάτο της εουρώπα, φτωχοποιημένους πολίτες τρις, έχουμε να δούμε πολλές "ομορφιές"
το νου σας
:uplate::uplate: ti είπες τώρα.....
panavour
27/07/2024, 11:28
με χώρα οικονομικά στον (μ)πάτο της εουρώπα, φτωχοποιημένους πολίτες τρις, έχουμε να δούμε πολλές "ομορφιές"
το νου σας
Φτώχεια η Ελλάδα έχει περάσει πολύ χειρότερη παλιότερα, όμως δεν σπάγανε πόρτες δι εφόδου. Γνωστοί και συνήθεις οι δράστες τέτοιων επεισοδίων.Και ΔΕΝ είναι λόγω φτωχοποιησης τους, γιατί ότι επίδομα υπάρχει ΑΥΤΟΊ το παίρνουν.
CorpseAlive
27/07/2024, 11:33
Φτώχεια η Ελλάδα έχει περάσει πολύ χειρότερη παλιότερα, όμως δεν σπάγανε πόρτες δι εφόδου. Γνωστοί και συνήθεις οι δράστες τέτοιων επεισοδίων.Και ΔΕΝ είναι λόγω φτωχοποιησης τους, γιατί ότι επίδομα υπάρχει ΑΥΤΟΊ το παίρνουν.
Ποιους εννοείς ακριβώς ;
το νου σας
Να είσαι καλά Χρήστο, η μπάλα έχει χαθεί μάλλον προ πολλού δυστυχώς :(
:uplate::uplate: ti είπες τώρα.....
Όπως το διαβάζεις, και έπρεπε να γίνει και μέσα στα μούτρα του ογδοντάχρονου πατέρα μου...
panavour
27/07/2024, 13:17
Ποιους εννοείς ακριβώς ;
Τους συνηθεις ''πολυ γνωστους'' υποπτους,που ολοι τους ξερουν ,αλλα ελαχιστοι τους κατονομαζουν.Ρωτα συναδέλφους σου,που ασχολουνται με ποινικο,τους ξερουν απ'εξω κι ανακατωτά.Τους εφαγα και τούς δύο στην μάπα,οταν δούλευα σε υπηρεσία ''εξυπηρετησης κοινου'' στην περιοχη ''ευελπιδων'' Τα υπολοιπα σε p.m.
CorpseAlive
27/07/2024, 13:24
Τους συνηθεις ''πολυ γνωστους'' υποπτους,που ολοι τους ξερουν ,αλλα ελαχιστοι τους κατονομαζουν.Ρωτα συναδέλφους σου,που ασχολουνται με ποινικο,τους ξερουν απ'εξω κι ανακατωτά.Τους εφαγα και τούς δύο στην μάπα,οταν δούλευα σε υπηρεσία ''εξυπηρετησης κοινου'' στην περιοχη ''ευελπιδων'' Τα υπολοιπα σε p.m.
Εσένα ρωτάω ποιους ακριβώς εννοείς . Εννοείς συγκεκριμένη φυλή και τους τσουβαλιάζεις όλους στο ίδιο σακί σε μια περιγραφή που δεν σου έδωσε κανένα έναυσμα ;
Εσυ που έχεις θάρρος περιμένω να απαντήσεις συγκεκριμένα . Άσε τους συναδέλφους μου να ξεκουραστούν .
Περιμένω , αν και προτείνω έντονα να τσεκάρεις ξανά τους κανόνες .
Ξεκάθαρα πράγματα .
panavour
27/07/2024, 13:30
Εσένα ρωτάω ποιους ακριβώς εννοείς . Εννοείς συγκεκριμένη φυλή και τους τσουβαλιάζεις όλους στο ίδιο σακί σε μια περιγραφή που δεν σου έδωσε κανένα έναυσμα ;
Εσυ που έχεις θάρρος περιμένω να απαντήσεις συγκεκριμένα . Άσε τους συναδέλφους μου να ξεκουραστούν .
Περιμένω , αν και προτείνω έντονα να τσεκάρεις ξανά τους κανόνες .
Ξεκάθαρα πράγματα .
οτι θελεις σε π.μ. Εδω θα παρεξηγηθουν τα γραφόμενα,ο νοων νοητω.
CorpseAlive
27/07/2024, 13:50
Είτε θα σταματήσεις είτε θα σε σταματήσουμε .
Κάπου πρέπει να μπει ένα όριο , είναι το 1000στο Post που στοχοποιείς ρομά .
Αντιστοίχως ισχύει και προς όλους . Εδώ δεν είναι ο χώρος για καμία διάκριση εκτός από , ό,τι αφορά τον κόσμο των δυο τροχών .
harris_x
27/07/2024, 14:16
Κύριοι, δε θα κάνουμε κουβέντα.
Το θέμα λήγει εδώ.
Πολύ τρομακτικό πέρα από ελεεινό. Ελπίζω ο πατέρας να είναι καλά.
Μιας και λέγαμε για μπάμιες, αλιευμενο από το Facebook. Νομίζω ότι το κλείνει οριστικά το θέμα....
Μεσημέρι. Μπαίνεις στο σπίτι. Κάτι στραβό υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ο αέρας έχει μια μυρωδιά από λάθος. Όχι λάθος. ΛΑΘΟΣ. Η μυρωδιά της απόγνωσης έρχεται απ' την κουζίνα. Η μάνα σου ή η γιαγιά σου ή ο πατέρας σου ή η αδερφή σου ή η κοπέλα σου -ίσως και όλοι αυτοί μαζί- στέκονται πάνω απ' το σώμα του εγκλήματος. Στο χέρι τους μια κουτάλα. Επάνω της, μια αηδία. Κάνεις το λάθος να ρωτήσεις:
"Τι μυρίζει;"
"Φαγητό".
"Τι φαγητό;"
"Το αγαπημένο σου". Κι ύστερα, σχεδόν αμέσως, η επόμενη φράση. Πάντα η ίδια, πάντα για να καλύψει το ψέμα τους. "Πρέπει να φάμε και κανένα λαχανικό, εντάξει;"
"Τι φαγητό;" ξαναρωτάς, σίγουρος πια για την απάντηση.
"... ... Μπάμιες"..........
.....Τι μπάμιες ρε μάνα, σοβαρά τώρα;
Το πιο πεταμένο φαΐ της γης βρίσκει επιτέλους το κείμενο που του αξίζει.
Ομολογώ, το καλύτερο κείμενο περιγραφής μπάμιας! Λάτρης της μπαμπάς που κόντεψα να την σιχαθω μόνο από το κείμενο! :bawl:
Παρεξηγημένο λαχανικό και υπέροχο! (ναι ξέρω :bawl:)
Πολύ τρομακτικό πέρα από ελεεινό. Ελπίζω ο πατέρας να είναι καλά.
Αποκτήνωση σκέτη είναι δυστυχώς...
Προφανώς ταράχτηκε πολύ ο πατέρας μου αλλά είναι καλά.
Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του για την ταραχή και μόνο αφού και πάλι δεν θα μπορούσα να τους κυνηγήσω καθώς η πόρτα είχε "κάτσει" στους λυγισμένους πείρους και ήταν κολλημένη μισοανοικτή.
Τέλος πάντων την επαναφέραμε, τη στοκάραμε, τη βάψαμε και ελπίζουμε οι φίλοι μας να μη μας ξαναεπισκεφθούν...
Shinigami Ryuk
29/07/2024, 00:56
οτι θελεις σε π.μ. Εδω θα παρεξηγηθουν τα γραφόμενα,ο νοων νοητω.
ονο ονο ητο
TheRegulator
29/07/2024, 10:55
Οπως ειπα και σε αλλο ποστ, εχω φαει τρελη ξενερα που ερχομαι με το αμαξι Ελλαδα και εχω απειρο χρονο στην ας πουμε δουλεια. Κανονισα ηδη με το βαφτιστήρι να μου δωσει το TDM να γυρνάω και να του δωσω το Μ2 για βολτα αλλα υπαρχει μια φαγουρα που δεν με αφηνει..
Αν δεν υπηρχε η αναμονη των δυο ετων για το απεριοριστο (γμ τν Ελβετια μου και τις ιδεες μου να μην βγαλω διπλωμα Ελλαδα) θα πηγαινα καρφι στο GS1250Adv. Τωρα υπαρχει ας πουμε αυτη η προσωρινη λυση αλλα ειναι πανακριβη (25,600 οπως το βλεπετε)...
454804
Οπως ειπα και σε αλλο ποστ, εχω φαει τρελη ξενερα που ερχομαι με το αμαξι Ελλαδα και εχω απειρο χρονο στην ας πουμε δουλεια. Κανονισα ηδη με το βαφτιστήρι να μου δωσει το TDM να γυρνάω και να του δωσω το Μ2 για βολτα αλλα υπαρχει μια φαγουρα που δεν με αφηνει..
Αν μου δώσεις το Μ2, σου δίνω το PCX. Περίπου ίδιες συγκινήσεις με ένα TDM προσφέρει.
TheRegulator
29/07/2024, 11:00
Αν μου δώσεις το Μ2, σου δίνω το PCX. Περίπου ίδιες συγκινήσεις με ένα TDM προσφέρει.
Δεν διαφωνω, αποφευγεις την κινηση του φλαιοβερ, σε χτυπαει ο αερας/τα μυγακια/οι γοπες απ τα αυτοκινητα.. Τι αλλο ξεχασα?
To pcx παίζει να στρίβει και καλύτερα...
TheRegulator
29/07/2024, 11:07
To pcx παίζει να στρίβει και καλύτερα...
Μα εκει που μενω δεν εχει στροφες. Απ το σπιτι μου μεχρι ΧΑΝΘ- ντροκε παιζει να εχει 3 καμπες...
karellen
30/07/2024, 15:02
Φρέσκο πράμα.
454901
PaNick67
30/07/2024, 15:07
^ fleur de sel?
basilis_k6
30/07/2024, 15:07
Φρέσκο πράμα.
454901
εχει γεμισει η αυλη μου τετοιο. τι ειναι?
Τι αλλο ξεχασα?
Τα μωρά στο δρόμο θα σε προτιμήσουν με το pcx :D
ps: αν θες το παίρνω εγώ και σου δίνω το παπί :bawl:
^ fleur de sel?
Αλάτι από τη Μάνη;
karellen
30/07/2024, 16:12
Αλάτι από τη Μάνη;
Έχω πάψει να βάζω πλέον άλλο αλάτι στα φαγητά,σαλάτες.
Δεν υπάρχει σύγκριση,όχι το Μανιάτικο γενικώς το κατευθείαν από τη θάλασσα.
CorpseAlive
30/07/2024, 16:33
Φρέσκο πράμα.
454901
Κολομβια μεριά ;
karellen
30/07/2024, 16:43
Παύλος Εσκομπαρίδης.
CorpseAlive
30/07/2024, 16:50
Και πόντιος ; Ου μπλέξεις με σπείρα από σπουργίτια !
Παύλος Εσκομπαρίδης.
Never get high on your own supply :smokin:
karellen
30/07/2024, 17:03
Και πόντιος ; Ου μπλέξεις με σπείρα από σπουργίτια !
Never get high on your own supply :smokin:
Καλημερα παιδια .τα φωτα σας. εχω παρει ενα peugeot 308 1.2 benzinh toy 2015. με πεταει ενα σφαλμα με λαμπακι service στο καντραν.το συνδεσε ο μηχανηκος στον εγκεφαλο και του βγαζει αυταναφλεξη πριν τον σπινθηρα. αλλα δειχνει να μη ξερει τι πρεπει να αλλαξω.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω.
Καλημερα παιδια .τα φωτα σας. εχω παρει ενα peugeot 308 1.2 benzinh toy 2015. με πεταει ενα σφαλμα με λαμπακι service στο καντραν.το συνδεσε ο μηχανηκος στον εγκεφαλο και του βγαζει αυταναφλεξη πριν τον σπινθηρα. αλλα δειχνει να μη ξερει τι πρεπει να αλλαξω.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω.
2 πιθανές αιτίες που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό: κακή ποιότητα καυσίμου η κακός χρονισμός μοτέρ.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι, αρχικά, πας σε κάποιο εταιρικό βενζινάδικο, ιδανικά, με άδειο σχεδόν ρεζερβουάρ, γεμίζεις και κάνεις μια καλή βόλτα.
Αν το θέμα επιμένει, πας σε σωστό μηχανικό να στο ρυθμίσει.
Μήπως όμως να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο φόρουμ; εδώ είναι για μοτοσυκλέτες.....
2 πιθανές αιτίες που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό: κακή ποιότητα καυσίμου η κακός χρονισμός μοτέρ.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξεις κάτι, αρχικά, πας σε κάποιο εταιρικό βενζινάδικο, ιδανικά, με άδειο σχεδόν ρεζερβουάρ, γεμίζεις και κάνεις μια καλή βόλτα.
Αν το θέμα επιμένει, πας σε σωστό μηχανικό να στο ρυθμίσει.
Μήπως όμως να ρωτήσεις σε πιο κατάλληλο φόρουμ; εδώ είναι για μοτοσυκλέτες.....
sorry μετα απο αναζητηση google επεσα στο φορουμ δεν ειδα οτι ειναι για μηχανες.και το καυσιμο πιστευω ειναι καλο.98αρα δοκιμαζω να βαλω τις τελευταιες μερες. επισης σετ ιμαντα αλλαξα προσφατα και δειχνει οκ και αυτο αλλιως θα το εβγαζε στη διαγνωση του εγκεφαλου .πραγματικα δε ξερω τι να κοιταξω.
DoctoR_k6
31/07/2024, 10:03
sorry μετα απο αναζητηση google επεσα στο φορουμ δεν ειδα οτι ειναι για μηχανες.και το καυσιμο πιστευω ειναι καλο.98αρα δοκιμαζω να βαλω τις τελευταιες μερες. επισης σετ ιμαντα αλλαξα προσφατα και δειχνει οκ και αυτο αλλιως θα το εβγαζε στη διαγνωση του εγκεφαλου .πραγματικα δε ξερω τι να κοιταξω.
Εχει χρονιστει κανονικα? Στο επιβεβαιωσε ο μηχανικος ο ιδιος που τον αλλαξε? Η δεν το εχει δει και θεωρει οτι ειναι χρονισμενο σωστα?
Τυχαιο να συνεβη τωρα μετα την αλλαγη ιμαντα?
Εχει χρονιστει κανονικα? Στο επιβεβαιωσε ο μηχανικος ο ιδιος που τον αλλαξε? Η δεν το εχει δει και θεωρει οτι ειναι χρονισμενο σωστα?
Τυχαιο να συνεβη τωρα μετα την αλλαγη ιμαντα?
οχι την επιβεβαιωση την εδωσε αλλος μηχανικος με διαγνωστικο peugeot που του ελεγα τις σκεψεις μου περι μη σωστου χρονισμου και μου ειπε οτι θα το εδειχνε αν δεν ηταν καλα χρονισμενο.επισης ναυτο το θεμα υπηρχε πριν κανω εγω το σερβις. να τονισω οτι το αμαξι παει πολυ καλα στο δρομο ,δεν κοβει δε ρεταρει δεν εχει καποιο θεμα στη συμπεριφορα του.αλλα πεταει αυτο το check
οχι την επιβεβαιωση την εδωσε αλλος μηχανικος με διαγνωστικο peugeot που του ελεγα τις σκεψεις μου περι μη σωστου χρονισμου και μου ειπε οτι θα το εδειχνε αν δεν ηταν καλα χρονισμενο.επισης ναυτο το θεμα υπηρχε πριν κανω εγω το σερβις. να τονισω οτι το αμαξι παει πολυ καλα στο δρομο ,δεν κοβει δε ρεταρει δεν εχει καποιο θεμα στη συμπεριφορα του.αλλα πεταει αυτο το check
Καύσιμο....το είχε κάνει και το yaris της γυναίκας.
Το 98αρα από μόνο του δεν λέει κάτι, αν, π.χ. έβαλες από το βενζινάδικο του κυρ Μήτσου στην Άνω ραχούλα, αν με πιάνεις....μια χαρά είναι η 95αρα για δαύτο, αρκεί να βάζεις από αξιόπιστο βενζινάδικο ;)
Πεζώ είναι ...κάτι θα ανάβει
Μην είμαστε πλεονεκτες
Πεζώ είναι ...κάτι θα ανάβει
Μην είμαστε πλεονεκτες
Που να δεις τι ανάβουν σε κάτι Ιταλικά....:cry::lol:
Ενώ τα vag είναι αψεγάδιαστα...
Πάντως παίζει και να σβήσει μόνο του το λαμπάκι οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθεί κανεις τη στιγμή που δεν έχει κανένα συμπτωμα
Πάντως παίζει και να σβήσει μόνο του το λαμπάκι οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθεί κανεις τη στιγμή που δεν έχει κανένα συμπτωμα
Όντως ισχύει, μόλις γυρίσαμε Αθήνα (είχαμε πάει Λευκάδα) και έβαλα από το πρατήριο που βάζω πάντα, κοντά στο σπίτι μου, λίγο μετά έσβησε μόνο του....
stefanos
31/07/2024, 13:58
Καλό είναι να σβήσει ο κωδικός και το λαμπάκι.
Αν δεν ξανάσυμβει οκ τυχαίο το ξεχνάμε.
Αλλά αν επαναλαμβάνεται θέλει ψαξιμο
dumutrus
31/07/2024, 20:33
Επανω σρον κόρμο υπάρχει ένας αισθητήρας συνήθος στρόγγυλός και το όνομα αυτού knock sensor είναι υπέυθυνος να ανοιχνεύει τα πυρράκια αυτός πρέπει να είναι βιδομένος με ροπόκλειδο σε citroen έχει τύχει επειδή είναι κοντά στην εξάτμηση να ξερένεται και να σπάει το πλαστικό περίβλημα δες και αυτο σαν περίπτωση
TheRegulator
31/07/2024, 20:53
Όντως ισχύει, μόλις γυρίσαμε Αθήνα (είχαμε πάει Λευκάδα) και έβαλα από το πρατήριο που βάζω πάντα, κοντά στο σπίτι μου, λίγο μετά έσβησε μόνο του....
Γυρνώντας από Λευκάδα πριν 3 καλοκαίρια έσπασα λούκι στο 3ο πιστόνι… Βενζιναρες έχει το νησί…
Γυρνώντας από Λευκάδα πριν 3 καλοκαίρια έσπασα λούκι στο 3ο πιστόνι… Βενζιναρες έχει το νησί…
εγω 25 χρονια που οδηγω, στη Λευκαδα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις βενζινες... τα τελευταια 18 χρονια μαλιστα, στο νησι βαζω απο τις
καλυτερες βενζινες που εχω βαλει ποτε παντου.. το θεμα ειναι να ξερετε που βαζετε.. αμα κυνηγατε τις χαμηλες τιμες αυτα παθαινετε..
και οχι μονο στη Λευκαδα..
TheRegulator
31/07/2024, 21:49
εγω 25 χρονια που οδηγω, στη Λευκαδα δεν ειχα ποτε προβλημα με τις βενζινες... τα τελευταια 18 χρονια μαλιστα, στο νησι βαζω απο τις
καλυτερες βενζινες που εχω βαλει ποτε παντου.. το θεμα ειναι να ξερετε που βαζετε.. αμα κυνηγατε τις χαμηλες τιμες αυτα παθαινετε..
και οχι μονο στη Λευκαδα..
Καταλαβαίνω για ποιο λόγο το λες αλλά you are preaching to the wrong choir.
Με κατανάλωση 10-13l/100 δεν με καίει η τιμή της βενζίνης. Έτσι κ αλλιώς θα κλάψω. Πάντα συγκεκριμένο βενζινάδικο EKO κων/πολιτικα… πάντα σε εταιρικά…
basilis_k6
31/07/2024, 22:51
πιστευουν ακομα οι ανθρωποι οτι τους χαλανε πραγματα απο κακη βενζινη?
TheRegulator
31/07/2024, 23:01
πιστευουν ακομα οι ανθρωποι οτι τους χαλανε πραγματα απο κακη βενζινη?
Εννοείται… Δεν μιλάμε για αργοσφαιρικα ούτε για στοκ καθημερινά αμάξι/μηχανάκια..
Επανω σρον κόρμο υπάρχει ένας αισθητήρας συνήθος στρόγγυλός και το όνομα αυτού knock sensor είναι υπέυθυνος να ανοιχνεύει τα πυρράκια αυτός πρέπει να είναι βιδομένος με ροπόκλειδο σε citroen έχει τύχει επειδή είναι κοντά στην εξάτμηση να ξερένεται και να σπάει το πλαστικό περίβλημα δες και αυτο σαν περίπτωση
πηγα και σε ηλεκτρολογο.ο οποιος μου ειπε οτι ειναι αυτος οταν μπριζωσε το αμαξι. του το αφησα και οταν πηγα να το παρω μου ειπε ειδε ολα τα καλωδια και ειναι οκ.οτι καθαρισε τους αισθητηρες nox (και οτι δεν ειναι για αλλαγη). αλλα παλι συνεχιζει να μου κανει το ιδιο,δε μου πηρε χρηματα ο ανθρωπος αλλα ειπε να το παω να το ψαξει κι αλλο με επομενο βημα να αλλαξω αισθητηρες λαμδα.απλα δε μπορω να πληρωνω αβερτα για πραγαματα που μπορει να μην ειναι καν αυτα.
doctor_john
01/08/2024, 07:21
Mόλις θυμήθηκα πως χρειάζομαι το καπάκι της πρωτεύουσας σε er6.
Aν έχετε πετύχει κάποιο από vulcan, mmorini, cfmoto κ.λπ. σε φωτογραφία θα ήταν χρήσιμο.
Και αφτερ μαρκετ απλά τα περισσότερα είναι πολύ έντονα με αιχμές και τρύπες που δεν ταιριάζουν στο δικό μου.
Ευχαριστώ!
dumutrus
01/08/2024, 07:33
πες τον μάστορα αν μπορεί να σφιξει το σενσορα με τις προβλεπόμενες τιμές με δυναμοκλειδο μπορεί να έχει χαλαρώσει τώρα ο λάμδα θα έπρεπ στο διαγνωστικό να τον δείχνει οτι να είναι τιμές είδε τίποτα ή ξεκινάει δια τις ατοπου απαγωγής;
πες τον μάστορα αν μπορεί να σφιξει το σενσορα με τις προβλεπόμενες τιμές με δυναμοκλειδο μπορεί να έχει χαλαρώσει τώρα ο λάμδα θα έπρεπ στο διαγνωστικό να τον δείχνει οτι να είναι τιμές είδε τίποτα ή ξεκινάει δια τις ατοπου απαγωγής;
δεν το γνωριζα οτι εχει συγκεκριμενη τιμη για το σφιξημο του σενσορα.θα τον πω .
Επιτέλους ώρα Ελλάδας στο Omega Speedmaster Moonphase (κωδικούς και ψαγμενιες δεν βάζω, δεν είμαι περίεργος Ολλανδός).
Χαιρετίσματα απ το Hellenic Spirit 454952
Όχι ρε συ!! Ήσουν στο καράβι από Ανκόνα σήμερα?? Και εγώ!
Τελικα που καταληγουμε? υπαρχει περιπτωση να ρυθμιζεται η αυταναφλεξη? εννοω ο χρονος που θα γινεται η καυση?
TheRegulator
02/08/2024, 10:50
Όχι ρε συ!! Ήσουν στο καράβι από Ανκόνα σήμερα?? Και εγώ!
Ναι! Αν ανεβηκες καραβι δικαβαλος μαζι με αλλο ενα μηχανακι με τισερτ και οι 4εις να ξερεις σας ειδα :lol:
Ναι! Αν ανεβηκες καραβι δικαβαλος μαζι με αλλο ενα μηχανακι με τισερτ και οι 4εις να ξερεις σας ειδα :lol:
Όχι ήμουν με το αμάξι με την οικογένεια μέσα!
TheRegulator
02/08/2024, 11:36
Όχι ήμουν με το αμάξι με την οικογένεια μέσα!
Γραψε λαθος τοτε! χαχαχαχα κριμα παντως γιατι θα μπορουσαμε να πιναμε ενα σπριτζ και να μιλαγαμε για μηχανακια!
Ελπιζω να ειχατε καμπινα γιατι ακουσα μια κυρια να γκρινιαζει για την κατασταση στις τουαλετες και να αναλυει με λεπτομεριες το τι τρομο βιωσε..
Γραψε λαθος τοτε! χαχαχαχα κριμα παντως γιατι θα μπορουσαμε να πιναμε ενα σπριτζ και να μιλαγαμε για μηχανακια!
Ελπιζω να ειχατε καμπινα γιατι ακουσα μια κυρια να γκρινιαζει για την κατασταση στις τουαλετες και να αναλυει με λεπτομεριες το τι τρομο βιωσε..
Ναι, είχαμε καμπίνα αλλά το θέμα με τις τουαλέτες ήταν γενικό. Είχαμε και εμείς θεματακι! Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας όμως που λέει και ο gavros μας έφτιαξαν! Ναι ρε γαμωτο άμα το ήξερα θα σε έψαχνα! Την επόμενη φορά! Καλές διακοπές να έχουμε!
TheRegulator
02/08/2024, 13:03
Ναι, είχαμε καμπίνα αλλά το θέμα με τις τουαλέτες ήταν γενικό. Είχαμε και εμείς θεματακι! Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας όμως που λέει και ο gavros μας έφτιαξαν! Ναι ρε γαμωτο άμα το ήξερα θα σε έψαχνα! Την επόμενη φορά! Καλές διακοπές να έχουμε!
Εγω εκλεισα καμπινα στην Ανκονα! Καλες διακοπες να εχουμε φιλε! Επιστροφη εχω 29 παλι με το γρηγορο!
motojojo
02/08/2024, 14:27
Έχετε φαει κι εσεις μπλοκ από το car.gr?
Τι εννοείς;
Εδώ δουλεύει κανονικά. Σου έβγαλε κάποιο μήνυμα;
doctoras
02/08/2024, 15:25
Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας όμως που λέει και ο gavros!
Δανεισμένο από τον έναν και μοναδικό τσοπάνοδημιουργό :lol:
motojojo
02/08/2024, 15:26
Τι εννοείς;
Εδώ δουλεύει κανονικά. Σου έβγαλε κάποιο μήνυμα;
Με εκανε ανπλοκ. Μαλλον τους πετυχα σε κανα update.
o_gavros
02/08/2024, 16:35
Να cεβεcτε! :smokin:
TheRegulator
03/08/2024, 17:56
Περήφανες στιγμές χθες.
Πρώτη φορά έκανα διπλό ντονατ με ένα χέρι σε κυκλική πορεία, και το άλλο κρεμασμένο απ έξω και ακόμα πιο χαρούμενος που δεν υπήρχε ψυχή να μου πει ότι το έκανα για επίδειξη…
Επίσης ένας απ τους καλούς μου φίλους παρέλαβε μπλουζα που σχεδίασα και έβγαλε φωτό επάνω στο Clubsport του. Λεπτομέρειες δεν βάζω γιατί δεν θέλω να φανεί σαν διαφήμιση.
455004