View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
τα παπια, ειναι μοτοσυκλετες?
ρωτα τον Silverrider :bigcry:
'Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!''
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
με τα ιδια λεφτα που εδωσες για να παρεις το τουμπανο σκουτερακι σου , με λειτουργιες
γκαζι&φρενο, μπορουσες να αγορασεις ενα CBR ενα 749 Ενα ZX , και να ξερεις οτι
οδηγεις μηχανη .....οχι μηχανημα εξυπηρετησης το οποιο καβαλαει και η θεία Μαριγώ γιατι
την βολευει ΚΑΙ με φουστα ενώ δεν απαιτει τιποτα παραπανω σε οδηγικες ικανοτητες εκτος
απο την στροφη της γκαζιερας πανω - κατω
Με τα ίδια λεφτά που έδωσες για το πολυφορεμένο στρώμα σου..έπαιρνες ένα scooter..
Τι λογική έχει η απάντηση που έδωσες?Λες να μη ξέρω τι έπαιρνα με τα λεφτά που πήρα το scooter μου?Η θεία Μαριγώ αν καβαλάει σκούτερ σα το δικό μου καβαλάει και v-strom σα το δικό σου..έτσι κι αλλιώς με συμπλέκτη έδωσε για δίπλωμα και η θεία Μαριγώ..
Btw αφού οδηγείς το στρώμα και το έχεις για μοτοσυκλέτα..με φοβερές οδηγικές ικανότητες..μια ερώτηση..στρίβει το ριμάδι?ΑΧΑΧ
stefanos
29/09/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Με τα ίδια λεφτά που έδωσες για το πολυφορεμένο στρώμα σου..έπαιρνες ένα scooter..
Σκουτεράκι έπαιρνε, πόσο νομίζεις κάνει ένα στρώμα:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σκουτεράκι έπαιρνε, πόσο νομίζεις κάνει ένα στρώμα:p
Ας έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο μωρέ..
Πήγε και πήρε το δήθεν all around στρώμα που ουσιαστικά δε κάνει για καμία εργασία..και την είδε μοτοσυκλετιστής..
mparmpanik
29/09/2009, 16:51
δηλαδη αυτος που καβαλαει μια busa μεσα στο μποτιλιαρισμα ειναι αντρας βαρυς κι ασηκωτος..
βεβαια αν το καλοσκεφτεις, ειναι..
διοτι θελει ατσαλινα νευρα να περιμενεις στη σειρα μαζι με τα αμαξια και να βλεπεις παπια και σκουτερακια να περνανε αναμεσα.
με λιγα λογια το καθε διτροχο εχει σκοπο να εξυπηρετει και να σου κανει την δουλεια σου
χωρις να σου κανει τα νευρα σου συρματα.
ναι λοιπον, τα σκουτερ δεν ειναι μοτοσυκλετες, αλλα δεν φτιαχτηκαν και για να ειναι.
φτιαχτηκαν για να καθεσαι πανω τους, και να πας στην δουλεια σου ανετα και οικονομικα.
stefanos
29/09/2009, 16:55
Ας έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο μωρέ..
Πήγε και πήρε το δήθεν all around στρώμα που ουσιαστικά δε κάνει για καμία εργασία..και την είδε μοτοσυκλετιστής..
Αυτό είναι άλλη διαμάχη :rotflmao:
stefanos
29/09/2009, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
ναι λοιπον, τα σκουτερ δεν ειναι μοτοσυκλετες, αλλα δεν φτιαχτηκαν και για να ειναι.
φτιαχτηκαν για να καθεσαι πανω τους, και να πας στην δουλεια σου ανετα και οικονομικα.
Ανετα ναι, οχι επειδή έχουν καλή θέση οδήγησης οι άνετες αναρτήσεις η δεν καταλαβαίνουν απο λακούβες, αλλά επειδή δεν αλλάζεις ταχύτητες.
Το οικονομικά που το είδες?Στην κατανάλωση το σέρβις?
Ρε φίλε δεν είναι άλλη διαμάχη..
Το strom είναι ένα απ τα μηχανάκια που πραγματικά είναι χειρότερο κ απο σκούτερ..και σε ταξίδι και σε στροφή και σε βρεγμένο και σε γκάζι μή σου πω και στο χώμα ακόμα (σε όσο χώμα μπορούν να πάνε και τα 2)
Δλδ πραγματικά τι οδηγικές ικανότητες έχει ένας στρωματέμπορας απο έναν sc00tera απορώ..
Και πως κάποιος που αγόρασε strom κάνει υποδείξεις σε κάποιον που πήρε σκουτερ για το τι θα μπορούσε ν αγοράσει..
ΧΑΑΧ απορώ δλδ..
den eko stroma kardia mou... εχω All weather -All terrain SV650x :wave2:
175794
Α πάσο φίλοC μπορείς να πεις οτι θες απο εδώ και πέρα..
Νόμιζα οτι ήσουν stromas..και φρίκαρα λίγο :rotflmao:
Btw μιας και μας το έδειξες..τσέκαρε λίγο αλυσίδα νομίζω θέλει τέντωμα :lol:
stefanos κατανάλωση και service..πίστεψε με είναι στα ίδια..
Btw μιας και μας το έδειξες..τσέκαρε λίγο αλυσίδα νομίζω θέλει τέντωμα :lol:
stefanos κατανάλωση και service..πίστεψε με είναι στα ίδια..
Εβαλα αλυσιδα γιατι σφυριζε ο ιμαντας....ασε που τωρα ησυχασα...δεν το παιρνει η θεια η Μεροπη να παει στην Λα'ι'κη γιατι φοβαται μη μπλεχτει η φουστα στην βρωμοαλυσιδα..!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
LogOutGoRide
29/09/2009, 17:16
Πείτε μου οτι δεν έχει ξαναμπεί !!!
scooter VS moto (http://www.youtube.com/watch?v=PKad-YUsefY&NR=1&feature=fvwp)
Προσοχή στο 1:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LogOutGoRide
29/09/2009, 17:28
Δεν έχει ξαναμπεί..
Ευτυχώς...
Ναι αλλιώς θα μας έλεγαν γραφικούς..
Ο φίλος μου ο 675heat που χάθηκε?
konsttanttinos
29/09/2009, 18:33
Svx , αρχισε να ξεβρακωνεις το εργαλειο, μεχρι να μεινουν σωληνες, ροδες και μοτερ, και παρε τους δρομους για να μας βγαλεις ασπροπροσωπους..
Κανενα Busa για κοντρα??:alien: :alien:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Κανενα Busa για κοντρα??:alien: :alien: [/B]
Είσαι off topic....
Θες να κοντράριστείς με κανα σκούτερ?
Ναι αλλιώς θα μας έλεγαν γραφικούς..
Ο φίλος μου ο 675heat που χάθηκε?
Δεν εφυγα, εδω ειμαι και σε καμαρωνω! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Δεν εφυγα, εδω ειμαι και σε καμαρωνω! :wave2:
Ευτυχώς που είσαι και εσύ φίλε..κάτι τέτοια μου λες και νιώθως οτι τους έχει όλους η μοτοσκουτερ μου!!
:beer:
Ευτυχώς που είσαι και εσύ φίλε..κάτι τέτοια μου λες και νιώθως οτι τους έχει όλους η μοτοσκουτερ μου!!
Ωρα ομως να ανοιξεις κανενα καινουργιο scooter thread γιατι αυτο οδευει στο τελος του :p
Ωρα ομως να ανοιξεις κανενα καινουργιο scooter thread γιατι αυτο οδευει στο τελος του :p
Μη λες τέτοια!!
UP UP UP
Ρε τα σκούτερ είναι οι μοτοσυκλέτες του μέλλοντος λέμε..
ε?Ε?
Μη λες τέτοια!!
UP UP UP
Ρε τα σκούτερ είναι οι μοτοσυκλέτες του μέλλοντος λέμε..
ε?Ε?
λες ε? εγω εκανα foto Search στο google με λεξη-κλειδι "SCOOTER"....
κοιτα τι εβγαλε..... !!! :look: Scooterάκι!!!
175978
Άψογο?
Στο αμάξι πίσω..παρκάρεις στα προάστεια..το βγάζεις και πας στη δουλειά σου..
Άψογο?
:D ερχεσαι στα λογια μου!
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
H μοτοσυκλετα ειναι ενας συνειδητος τροπος ζωης (και συμπεριφορων).....
το Scooter δεν ειναι μοτοσυκλετα....ειναι κακεκτυπο μοτοσυκλετας που ερχεται σαν συμπληρωματικο ΜΕΣΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ και επιλεγεται κατα κορον απο κατοχους αυτοκινητων για αυτον τον λογο......
Άψογο?
Kαι αμα λαχει, κανεις και ενα Paris Dacar.. :rotflmao:
Φίλε SVX δεν είναι ένα συμπλήρωμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς το scooter..κι αν είναι..είναι και όλα τ άλλα δίκυκλα μαζί του.
Το σκουτεράκι που έδειξες..είναι ένα συμπλήρωμα αυτοκινήτου, camper κτλ..και είναι άψογο γι αυτή τη δουλειά.
Πάμε στα λόγια μου τώρα..το δικό μου σκούτερ..είναι ένα μέσο που κάνει έυκολα 70km καθημερινές μέσα στην κίνηση, με χαμηλή κατανάλωση-κούραση (και εμένα και του μοτέρ του) σε συνδυασμό με προστασία απο βροχή κτλ..καθώς το δουλεύω και χειμώνα..
Απο εκεί και πέρα..τα weekends άνετα ξεκινάει δικάβαλο και τριβάλιτσο απο Πάτρα μέχρι Βόλο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη..ή όπου αλλού θέλω..σύντομα λέω να βγω και έξω..
Σίγουρα δεν έχει τα γκάζια ενός ss αλλά στο ταξίδι..πάει χαλαρά τα 160..σταθερά..(παραπάνω έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι με 2ο και έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι στον Ελληνάρα δρόμο μας)
Μιας και μπορεί να συνδυάσει ΟΛΑ τα παραπάνω ΜΕ αξιοπιστία, και σε λίγα χρόνια θα συνδυάσει ΚΑΙ το περισσότερο γκάζι-τεχνολογία..είναι μια μοτοσυκλέτα του μέλλοντος..με όλο και περισσότερη απήχηση στον κόσμο, θες δε θες... ;-)
675heat..πες μου τώρα οτι έκλεισε το θέμα..όχι πες μου δλδ :P
Φίλε SVX δεν είναι ένα συμπλήρωμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς το scooter..κι αν είναι..είναι και όλα τ άλλα δίκυκλα μαζί του.
Το σκουτεράκι που έδειξες..είναι ένα συμπλήρωμα αυτοκινήτου, camper κτλ..και είναι άψογο γι αυτή τη δουλειά.
Πάμε στα λόγια μου τώρα..το δικό μου σκούτερ..είναι ένα μέσο που κάνει έυκολα 70km καθημερινές μέσα στην κίνηση, με χαμηλή κατανάλωση-κούραση (και εμένα και του μοτέρ του) σε συνδυασμό με προστασία απο βροχή κτλ..καθώς το δουλεύω και χειμώνα..
Απο εκεί και πέρα..τα weekends άνετα ξεκινάει δικάβαλο και τριβάλιτσο απο Πάτρα μέχρι Βόλο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη..ή όπου αλλού θέλω..σύντομα λέω να βγω και έξω..
Σίγουρα δεν έχει τα γκάζια ενός ss αλλά στο ταξίδι..πάει χαλαρά τα 160..σταθερά..(παραπάνω έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι με 2ο και έτσι κι αλλιώς δεν είναι για ταξίδι στον Ελληνάρα δρόμο μας)
Μιας και μπορεί να συνδυάσει ΟΛΑ τα παραπάνω ΜΕ αξιοπιστία, και σε λίγα χρόνια θα συνδυάσει ΚΑΙ το περισσότερο γκάζι-τεχνολογία..είναι μια μοτοσυκλέτα του μέλλοντος..με όλο και περισσότερη απήχηση στον κόσμο, θες δε θες... ;-)
675heat..πες μου τώρα οτι έκλεισε το θέμα..όχι πες μου δλδ :P ayta poy les ta kaneis k me ena papaki thelisi kai pisti na yparxei k ola ok.
emeis to na pame me ti moto apo do mexri thesalloniki de mas noiazei i anesi..(an mas enoiaze kai o skopos itan i thesaloniki tha pigename me to treno poy einai pio aneto apo to kanape soy) alla i diadromi.
to ti kanei to scooter de mas afora giati de mas prosferei kamia apolaysi se ayta poy kanei.
an esena to orio apolaysis soy sta ditroxa einai to na mi vraxeis..kai to na metakinise pio grigora apo to amaxi...
apla den eisai motosykletistis.
Αγαπητε sf V4 μη ανησυχεις, εμενα μ'εχεις βγαλει νοκ αουτ εδω και πολυ καιρο,
δεν ειμαι τρελος να σου αντιμιλω πια..
Παντως οποτε ανεβεις Θεσσαλονικη κερναω καφε :beer:
oyte ego filaraki den antimilao mi arxiseis na moy xoneis..
scooter k pali sccoter..k ego to gamo symplekti ton exo varethei..
Παιδια δεν εχω αντιρηση να παρω scooter,
αν με δει ομως κανενας γνωστος? :p
Αγαπητε sf V4 μη ανησυχεις, εμενα μ'εχεις βγαλει νοκ αουτ εδω και πολυ καιρο,
δεν ειμαι τρελος να σου αντιμιλω πια..
Παντως οποτε ανεβεις Θεσσαλονικη κερναω καφε :beer:
Ηταν να έρθω το επόμενο weekend..αλλά τελικά προέκυψε λίμνη πλαστήρα..θα έρθω πάντως και θα κεράσω sf1n4k14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
oyte ego filaraki den antimilao mi arxiseis na moy xoneis..
scooter k pali sccoter..k ego to gamo symplekti ton exo varethei..
:rotflmao: :rotflmao:
Παιδια δεν εχω αντιρηση να παρω scooter,
αν με δει ομως κανενας γνωστος? :p
Άνοιξε γκάζι και δε θα προλάβει να σε δει..
sakisvolos
01/10/2009, 16:42
Ηταν να έρθω το επόμενο weekend..αλλά τελικά προέκυψε λίμνη πλαστήρα..θα έρθω πάντως και θα κεράσω sf1n4k14
Όχι ρε πστμ κι εκεί θα με κυνηγάς??? Φτού!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καμμιά δυο ωρες μέρες έχει ζωή το threadάκιον και μετά :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Όχι ρε πστμ κι εκεί θα με κυνηγάς??? Φτού!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα είσαι εκεί με το mb?
Νταξ, θ ανοίξουμε το thread live..axaXXAxa
Με το καλό να πάμε αδερφέ :p
byron?Τι μας κλείνετε?Αφού δε βγάλαμε ακόμα συμπέρασμα...
Τελικά τι είναι τα σκούτερ?
sakisvolos
01/10/2009, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καμμιά δυο ωρες μέρες έχει ζωή το threadάκιον και μετά :wave2:
Ο λόγος παρακαλώ??:confused: :confused:
Εγώ λέω αν δε πάρει ο DUKASII και ο sakisvolos scooter..να μη κλείσει το thread..
SVX και 675heat εσάς σας έχω σίγουρους..κρυφοσκουτεράδες..
sakisvolos
01/10/2009, 17:13
Εγώ λέω αν δε πάρει ο DUKASII και ο sakisvolos scooter..να μη κλείσει το thread..
SVX και 675heat εσάς σας έχω σίγουρους..κρυφοσκουτεράδες..
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μην τολμησετε και κλεισετε το thread και αφησετε τον sf 1/2 χωρις δουλεια.
Εξαλου που θα βρουμε καλυτερα? :cool:
Μην τολμησετε και κλεισετε το thread και αφησετε τον sf 1/2 χωρις δουλεια.
Εξαλου που θα βρουμε καλυτερα? :cool:
Μην ανησυχείς και το χω σκεφτεί..
νέο thread tmax500 vs strom 650
:lol: :beer: :lol:
Μην ανησυχείς και το χω σκεφτεί..
νέο thread tmax500 vs strom 650
:lol: :beer: :lol:
αστο....το στρομα δεν εχει τελικη
αξια μοτοσυκλετας ...7000 ευρω
αξια κρανους....500 ευρω
αξια τζακετ.....600 ευρω
τελικη στρομ.....ανεκτιμητη
για ολα τα αλλα υπαρχει ....το μοτο.γρ
:bigcry:
ex_hustler
01/10/2009, 22:21
Είναι τελικά τραγικά δύσκολο να πείσεις κάποιον ότι ο ροδάτος σου καναπές είναι μοτοσυκλέτα.
Σκέφτομαι όμως ότι αυτή η άρνηση των κατόχων δίκυκλου μηχανοκίνητου οχήματος με σειριακό επιλογέα σχέσης μπορεί να είναι μια στάση άμυνας. Μήπως βγαίνει ένα κόμπλεξ ανωτερώτητας, μια εκδήλωση κοινωνικού άγχους? Μια κραυγή απόγνωσης όλο συντηρητισμό που αρνείται να πει το ναι στο αύριο, στη νέα εποχή? Στα πλαστικά που θα κυκλώσουν τα μηχανάκια σας και θα γίνουν όλα σκούτερ αυτόματα γυναικεία και αναπηρικά? (Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας ε?)
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καλύτερα να γκρινιάζετε γιατί δε φοράτε κράνος και σωστό εξοπλισμό παρά για το τι όνομα χαρακτηρίζει ένα δίκυκλο.
Πιο σωστό θα ήταν να αναρωτιόμαστε αν είμαστε μοτοσικλετιστές με σωστή συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση στον ευατό μας και στους τριγύρω και μετά αν αυτό που έχουμε στα πόδια μας είναι αγωνιστικό, εντούρο, τσοπερ, άλογο ή απλά μια αυτόματη χαζομάρα με ρόδες.
Για να μην αναρωτιέστε ένα παλιοκαναπέ αυτόματο έχω με ρόδες.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
Είναι τελικά τραγικά δύσκολο να πείσεις κάποιον ότι ο ροδάτος σου καναπές είναι μοτοσυκλέτα.
Σκέφτομαι όμως ότι αυτή η άρνηση των κατόχων δίκυκλου μηχανοκίνητου οχήματος με σειριακό επιλογέα σχέσης μπορεί να είναι μια στάση άμυνας. Μήπως βγαίνει ένα κόμπλεξ ανωτερώτητας, μια εκδήλωση κοινωνικού άγχους? Μια κραυγή απόγνωσης όλο συντηρητισμό που αρνείται να πει το ναι στο αύριο, στη νέα εποχή? Στα πλαστικά που θα κυκλώσουν τα μηχανάκια σας και θα γίνουν όλα σκούτερ αυτόματα γυναικεία και αναπηρικά? (Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας ε?)
Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καλύτερα να γκρινιάζετε γιατί δε φοράτε κράνος και σωστό εξοπλισμό παρά για το τι όνομα χαρακτηρίζει ένα δίκυκλο.
Πιο σωστό θα ήταν να αναρωτιόμαστε αν είμαστε μοτοσικλετιστές με σωστή συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση στον ευατό μας και στους τριγύρω και μετά αν αυτό που έχουμε στα πόδια μας είναι αγωνιστικό, εντούρο, τσοπερ, άλογο ή απλά μια αυτόματη χαζομάρα με ρόδες.
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση!
Δεν ξερω που κολαει ολο αυτο στην πλακιτσα που κανουμε εδω μεσα.
Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν καταλαβα και πολλα πραγματα απο αυτα που λες.
Χωρις παρεξηγηση.
πολυ σωστος ο φιλος απο πανω(οχι εκεινος που δεν καταλαβε...),ανοιξτε λιγο το μυαλο σας παιδια,σκεφτητε μην κινησθε παραλληλα κ με την κατευθηνση που ακολουθει η μαζα μονο και μονο για την στηριξη καποιον κατεστημενων ιδεων!
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αστο....το στρομα δεν εχει τελικη
αξια μοτοσυκλετας ...7000 ευρω
αξια κρανους....500 ευρω
αξια τζακετ.....600 ευρω
τελικη στρομ.....ανεκτιμητη
για ολα τα αλλα υπαρχει ....το μοτο.γρ
:bigcry:
:lol: :lol:
ΥΓ Χωρίς παρεξήγηση!
Αν κατάλαβα καλά κράζεις τους πάντες ?
ΧΑΧ +1 credit. Σε πάω..
Δε ξέρω για τον καναπέ με τις ρόδες σου..είχα δει μια εκπομπή στο discovery που είχαν φτιάξει κάτι τέτοιο με 4ς ρόδες. Το έβγαλαν στην παραγωγή?Πωλείται σε καταστήματα επίπλων?
Δε νομίζω οτι οι κάτοχοι δικύκλων με σειρακό επιλογέα σχέσεων (κάτι τέτοιο υπάρχει και σε scooter να ξέρεις) είναι κομπλεξικοί..ή φοβούνται μη γεμίσουν πλαστικά (μη ξεχνάς οτι αγοράζουν 2α πολυεστερικά κουστούμια πολλοί απ αυτούς για να μπουν σ ένα trackday άρα είναι συμβιβασμένοι με το πλαστικό).
Στο δρόμο πιστεύω είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι απέναντι στους κινδύνους, στην αλληλεγγύη μεταξύ μας και στην συμπάθεια ο ένας για τον άλλον..(κ@#δάχτυλα για χαιρετισμό κτλ :p ). Όλοι εδώ γνωρίζουμε για την προστασία και τι πρέπει να έχουμε όταν οδηγούμε. Άρα αντιπαράθεση για το αν θα φορά κράνος ή όχι είναι ανούσια έως χαζή..
Το κείμενο σου βγάζει μια προσβλητική στάση απέναντι στους ανάπηρους και στις γυναίκες σε μια φάση..σίγουρα δε προσβάλεις τα σκούτερ μ αυτά που γράφεις.
Απο εκεί και πέρα τα περισσότερα που γράφονται εδώ μη τα παίρνεις τελείως στα σοβαρά καθώς λίγοι είναι οι εντελώς κολημένοι-κομπλεξικοί και κυρίως γίνεται χαβαλές. Απ την άλλη ψάξου λίγο.. :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
πολυ σωστος ο φιλος απο πανω(οχι εκεινος που δεν καταλαβε...),ανοιξτε λιγο το μυαλο σας παιδια,σκεφτητε μην κινησθε παραλληλα κ με την κατευθηνση που ακολουθει η μαζα μονο και μονο για την στηριξη καποιον κατεστημενων ιδεων!
Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ενα κοριτσακι που το ελεγαν κοκκινοσκουφιτσα
Επ το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?
mikios400
02/10/2009, 12:33
εδώ πάντως σου δίνω +μύρια! :beer: :beer:
Αν σε καθε thread που ανοιγεται αρχιζει ο καθενας τις συμβουλες περι ασφαλους οδηγησης και συμπεριφορας με αποτελεσμα τον αποπροσανατολισμο απο το υπαρχον θεμα τοτε το αυτονοητο κατανταει κουραστικο.
Αν σε καθε thread που ανοιγεται αρχιζει ο καθενας τις συμβουλες περι ασφαλους οδηγησης και συμπεριφορας με αποτελεσμα τον αποπροσανατολισμο απο το υπαρχον θεμα τοτε το αυτονοητο κατανταει κουραστικο.
+1
Γι αυτό σκούτερ και πάλι σκούτερ
+1
Γι αυτό σκούτερ και πάλι σκούτερ
Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα σκεφτεσαι αλλαγη επαγκελματος σου προσφερω δουλεια σαν πωλητη της επιχειρησης με ο,τι μισθο θελεις :cool:
Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα σκεφτεσαι αλλαγη επαγκελματος σου προσφερω δουλεια σαν πωλητη της επιχειρησης με ο,τι μισθο θελεις :cool:
ΧΑχαΧΑχ
Έχεις αντιπροσωπεία τπτ?Και δεν έχεις σκούτερ?
ΕΛΕΟΣ!!!
Απολύεσαι..
Υ.Γ Τεχνικός Η/Υ είμαι και διατηρώ κατάστημα εμπορίου/service Η/Υ μαζί με τον bro..(ο οποίος έχει σκούτερ..και μάντεψε πιο..)
ΧΑχαΧΑχ
Έχεις αντιπροσωπεία τπτ?Και δεν έχεις σκούτερ?
ΕΛΕΟΣ!!!
Απολύεσαι..
Υ.Γ Τεχνικός Η/Υ είμαι και διατηρώ κατάστημα εμπορίου/service Η/Υ μαζί με τον bro..(ο οποίος έχει σκούτερ..και μάντεψε πιο..)
Νομιζω πως αρωσταινω, σημερα συνελαβα τον εαυτο μου να χαζευει ενα mad-max 250.
Γιατρε ειναι σοβαρη η κατασταση μου?
Εχω αντιπροσωπεια ειδων ζωγραφικης και ωιμε κυκλοφορω με το Daytona. Το ξερω πως αυτο δεν κολακευει το image της εταιριας αλλα w hat the fuck, you live once :beer:
lol lol lol
x-max 250?Το είχα..καλό αλλά πολύ λίγο ρε συ..άσε που δε σ αφήνει ν απλώσεις τα πόδια σου..
Ένα θετικό οτι παίρνει 2 κράνη απο κάτω ή τα ψώνια μιας εβδομάδας..
Τ-max να χαζεύεις αλλιώς χειροτερεύεις..κάνει κ ρίμα.. :p
mparmpanik
03/10/2009, 09:13
αυτη δεν ηταν που τα ειχε και με τους εφτα νανους?? :confused:
lol lol lol
x-max 250?Το είχα..καλό αλλά πολύ λίγο ρε συ..άσε που δε σ αφήνει ν απλώσεις τα πόδια σου..
Ένα θετικό οτι παίρνει 2 κράνη απο κάτω ή τα ψώνια μιας εβδομάδας..
Τ-max να χαζεύεις αλλιώς χειροτερεύεις..κάνει κ ρίμα.. :p
Και μετα βαζεις τα δερματινα και ξυνεις ασφαλτο :rotflmao:
...max 250?Το είχα..καλό αλλά πολύ λίγο ρε συ..άσε που δε σ αφήνει ν απλώσεις τα πόδια σου...
Η πεμπτουσια του μοτοσυκλετισμου...
Αχαχαχαχαχαχαχα....:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Η πεμπτουσια του μοτοσυκλετισμου...
Αχαχαχαχαχαχαχα....:rotflmao:
Σ ένα ατύχημα που είχα μικρός με μηχανή κ άφησε κουσούρι στο γόνατο..δε μου επιτρέπει να το έχω λυγισμένο για πολύ ώρα..χωρίς να το απλώσω. Και ss να οδηγήσω..πρέπει κάθε ~20mins να βγάζω πόδι έξω. Και παπί να οδηγήσω το ίδιο..το t-max τ οδηγώ χωρίς το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παίζει να μην είμαι μοτοσυκλετιστής όσο άλλοι..αλλά το δίτροχο δε τ άφησα στην 1η στραβή ;-)
Επίσης σε καμία παλιά-νέα γραφή δεν είδα κάπου για τη θέση του μοτοσυκλετιστή να είναι συγκεκριμένη..
Και μετα βαζεις τα δερματινα και ξυνεις ασφαλτο :rotflmao:
Μη το γελάς καθόλου..ξύνει το σταντ πρώτα γμτ..
Έχω ψηθεί να πάω για trackday με το scooter..θα έρθεις αν ανέβω Σέρρες ?
:lol:
[i]...Έχω ψηθεί να πάω για trackday με το scooter..θα έρθεις αν ανέβω Σέρρες ?
:lol: [/B]
Kαι μετα παμε off road στον Κιθαιρωνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπα σε καλο μας πρωι πρωι...
Μη βιαστεις να αγριεψεις...ειμαστε στις Αντιπαραθεσεις...:beer:
Μη το γελάς καθόλου..ξύνει το σταντ πρώτα γμτ..
Έχω ψηθεί να πάω για trackday με το scooter..θα έρθεις αν ανέβω Σέρρες ?
:lol:
Για να σε καμαρωσω ερχομαι.
Αλλα να πληρωσω 50 euro εισοδο για να καψω λαστιχα των 500 euro το βλεπω χλωμο.
Το ανυπολογιστο κοστος ανταλακτικων απο πιθανη πτωση βεβαια το αφηνω ασχολιαστο.
Επι τη ευκαιρια, μου φαινεται περιεργο που κανεις δεν επαναστατει για το νταβατζιλικι των 50 euro για σημετοχη σε track day ενω επαναστατουν για την καθε ασημαντη παπαρια. Για τους φουκαραδες δε που ανεβαινουν απο Αθηνα αν υπολογισουμε βενζινες φαγητο και ισως ξενοδοχειο το τελικο κοστος φτανει τα 100-150 εuro.
Αυτα βεβαια δεν ευαισθητοποιουν κανενα υπευθυνο που απ'οτι φαινεται θεωρουν τους μοτοσυκλετιστες νεογιαπηδες που δεν ξερουν πως να ξοδεψουν τα λεφτα τους.
Απλα μας μεταχειριζονται σαν βοοειδη γιατι σκυβουμε το κεφαλι σαν βοδια.
Γαματε μας κι ας κλαιμε δηλαδη.
Στους αγωνες 10-11 Οκτωβριου φυσικα θα ανεβω.
...Επίσης σε καμία παλιά-νέα γραφή δεν είδα κάπου για τη θέση του μοτοσυκλετιστή να είναι συγκεκριμένη..
Ναι σωστα,μπορεις να εχεις και τα ποδια πανω στο τιμονι...ειδικα στις Σερρες...
:rotflmao:
Kαι μετα παμε off road στον Κιθαιρωνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπα σε καλο μας πρωι πρωι...
Μη βιαστεις να αγριεψεις...ειμαστε στις Αντιπαραθεσεις...:beer: ,
Off road είναι το μόνο που δε πάει ρε φίλε..αλλιώς θα το έχωνα..και εκεί..
Για να σε καμαρωσω ερχομαι.
Αλλα να πληρωσω 50 euro εισοδο για να καψω λαστιχα των 500 euro το βλεπω χλωμο.
Το ανυπολογιστο κοστος ανταλακτικων απο πιθανη πτωση βεβαια το αφηνω ασχολιαστο.
Έλα μην είσαι τσιφούτης..θα έχω μονωτική μαζί για τα πλαστικά. Δεν είπε κανείς να κάνεις burn out τα λάστιχα..
Τεσπα να έρθεις να πιούμε καφέ :p
(XAXx trackday με scooter..σας έχω)
Η τιμή όντως απαράδεκτη
,
Off road είναι το μόνο που δε πάει ρε φίλε..αλλιώς θα το έχωνα..και εκεί..
Έλα μην είσαι τσιφούτης..θα έχω μονωτική μαζί για τα πλαστικά. Δεν είπε κανείς να κάνεις burn out τα λάστιχα..
Τεσπα να έρθεις να πιούμε καφέ :p
(XAXx trackday με scooter..σας έχω)
Η τιμή όντως απαράδεκτη
Αν κερνας ερχομαι :cool:
Ναι σωστα,μπορεις να εχεις και τα ποδια πανω στο τιμονι...ειδικα στις Σερρες...
:rotflmao:
Εσύ καταρχάς είσαι KTMas..δε φτάνεις Σέρρες χωρίς σέρβις-οδική πριν..πως έχεις άποψη?Είσαι κοντά εκεί ?
ΧΑΑΧΧΑΧΑ
:lol: :beer:
Αν κερνας ερχομαι :cool:
Κάτσε να βρω κουράγια να πάω..και θα κεράσω..
Έχω μπει πάντως στο trip..λες να φάω κρά?αχαχαχ
Κάτσε να βρω κουράγια να πάω..και θα κεράσω..
Έχω μπει πάντως στο trip..λες να φάω κρά?αχαχαχ
Παντως χειροκροτημα δεν θα λαβεις :D
Παντως χειροκροτημα δεν θα λαβεις :D
Μη το λες παίζει να κάνω τρελό χρόνο ;-)
Μη το λες παίζει να κάνω τρελό χρόνο ;-)
Καλυτερο χρονο απο τα beverly :p :p
Καλυτερο χρονο απο τα beverly :p :p
Ε δε κλέβω εκκλησίες..
Καλύτερο απο κανα fazer600 έλεγα.. :p
Ε δε κλέβω εκκλησίες..
Καλύτερο απο κανα fazer600 έλεγα.. :p
Α, εσυ εχεις παρει πολυ θαρος :rotflmao:
konsttanttinos
08/10/2009, 17:41
:smokin:
176758
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/dsc00346.jpg
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/dsc00440.jpg
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/4ef2aa3c7e0923ebee2837fc199840f2.jpg
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/e9b523294554a708ed5521e50869e273.jpg
Όχι απλά μηχανή..
Μηχανή με πολλές κενοτομίες..αλουμινένιο πλαίσιο..οριζόντια διάταξη δικύλινδρου κινητήρα..
Tmax ;-) Μια απ τις πρώτες μηχανές του μέλλοντος..απο το 2001 :-)
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/4ef2aa3c7e0923ebee2837fc199840f2.jpg
http://i430.photobucket.com/albums/qq29/harisdei/e9b523294554a708ed5521e50869e273.jpg
Όχι απλά μηχανή..
Μηχανή με πολλές κενοτομίες..αλουμινένιο πλαίσιο..οριζόντια διάταξη δικύλινδρου κινητήρα..
Tmax ;-) Μια απ τις πρώτες μηχανές του μέλλοντος..απο το 2001 :-) TERASTIA KENOTOMIA TO ALOYMINENIO PLAISIO..KAI TO POS VALANE ORIZONTIA TO KINHTHRA..
EINAI GIA MHN ANOIGOYNE POLY TA PODIA OI KOPELITSES POY TO KAVALANE..GIA AYTO KAI AFHSANE KENO..KAI VALANE ETSI TO KINITIRA..kai esy nomizeis tora ta dika soy..
perastika.
Αν το καβαλήσεις χωρίς ν ανοίξεις πόδια..βγάλε ένα video να το έχουμε :-)
Btw κοπελίτσες δύσκολα χειρίζονται 220Kg..
Αν το καβαλήσεις χωρίς ν ανοίξεις πόδια..βγάλε ένα video να το έχουμε :-)
Btw κοπελίτσες δύσκολα χειρίζονται 220Kg.. katse giati de to xeis..diladi de mporo na to kabaliso les sto plai opos ta gidoyria???:confused:
Εγώ το χω...σχεδόν χρόνο τώρα.
Μπορείς λες?Κάντο και τράβα video λοιπόν..θα είναι άλλη μια καινοτομία δημιουργημένη απο εσένα.. :lol:
Υ.Γ Φόρα κράνος και στολή καλού κακού..
Εγώ το χω...σχεδόν χρόνο τώρα.
Μπο perastika..
Δε περνάνε με τπτ φίλε..ότι κι αν κάνω...
Ο έρωτας παραμένει..
Δε περνάνε με τπτ φίλε..ότι κι αν κάνω...
Ο έρωτας παραμένει.. dokimase na odigiseis OTIDIPOTE allo
tha soy perasei amesos.
Έχω δοκιμάσει πολλά..τέτοιος έρωτας που να συνδυάζει τόσα μαζί..δεν βρέθηκε ;-)
Έχω δοκιμάσει πολλά..τέτοιος έρωτας που να συνδυάζει τόσα μαζί..δεν βρέθηκε ;-) xa xa axax
ax
ax
axaxax
re lalaka pes mas ti sindiazei tora na trelathoyme leme..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol:
Έλα μη γελάς και κάντο μια βόλτα..τα χω γράψει χίλιες φορές αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις..
Συνδυάζει ξεκούραστη κίνηση στην πόλη (και του μοτέρ και δική σου).
Άνεση σε ταξίδι..και δική σου και της συνοδηγού..
Χώρους..
Προστασία στα πόδια απ την κάθε λούμπα..
Μετακίνηση χειμώνα-καλοκαίρι χωρίς να είσαι ντυμένος σαν αστακός..
Πολύ καλό φρενάρισμα-αναρτήσεις (για την κατηγορία του πάντα)..
Ήχο-γκάζι μηχανής..sport, street
Κράτημα σε στροφή που δε το πιστεύεις..
Οικονομία καυσίμου..
Και είναι δίκυκλο..δεν είναι κουτί..άρα μη το συνδυάσεις με κουτί...
Τώρα ένα SS θα το γούσταρα (για 2ο)..αλλά δε κάνει πολλά απ τα παραπάνω..και επειδή για μένα το δίκυκλο είναι καθημερινός τρόπος ζωής..αποφεύγω το κουτί όπως ο διάολος το λιβάνι που λέμε..μου κάνει μια χαρά..
Έλα μη γελάς και κάντο μια βόλτα..τα χω γράψει χίλιες φορές αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις..
Συνδυάζει ξεκούραστη κίνηση στην πόλη (και του μοτέρ και δική σου).
Άνεση σε ταξίδι..και δική σου και της συνοδηγού..
Χώρους..
Προστασία στα πόδια απ την κάθε λούμπα..
Μετακίνηση χειμώνα-καλοκαίρι χωρίς να είσαι ντυμένος σαν αστακός..
Πολύ καλό φρενάρισμα-αναρτήσεις (για την κατηγορία του πάντα)..
Ήχο-γκάζι μηχανής..sport, street
Κράτημα σε στροφή που δε το πιστεύεις..
Οικονομία καυσίμου..
Και είναι δίκυκλο..δεν είναι κουτί..άρα μη το συνδυάσεις με κουτί...
Τώρα ένα SS θα το γούσταρα (για 2ο)..αλλά δε κάνει πολλά απ τα παραπάνω..και επειδή για μένα το δίκυκλο είναι καθημερινός τρόπος ζωής..αποφεύγω το κουτί όπως ο διάολος το λιβάνι που λέμε..μου κάνει μια χαρά.. diladi an kanei kryo ti kaneis anabeis to a/c?? san astakos ntinome gia na mi skototho..oxi gia to kryo ..loygres..
kratima se strofi???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: kala ntaxei..
hxo gazi mixanis exei k to kinito moy re...:lol: :bawl: :rotflmao: ringtown pos to lene..
TI GAZI ENNOEIS????????:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: 50 ALOGA KAI AN??frenarisma kai anartiseis....gia skoyter pali milas..ara de sigrinete me moto..
ayto to prostasia apo kathe loympa??kes kes se loympa??:bawl: :lol: einai poy leme emeis epesa kai pali kala foraga panteloni me prostateytika..esy les..epesa kai foraga to skoyter??:lol: :rotflmao:
Δε μ έπιασες..
Πάω στη δουλειά με το τζινάκι και το κλασσικό παπούτσι..όχι με το αδιάβροχο παντελόνι και τις μπότες..ακόμα και όταν βρέχει..αυτό για το αστακός..
Δεν αποφεύγω τις λούμπες ή το βρεγμένο για να μη γίνω μ00νί...
Τι δε πιστεύεις απ το κράτημα σε στροφή?..κάνε scroll back και δες κάτι video..που χω ποστάρει...μετά σκέψου ΠΟΣΟ διαφορά να έχει 15ρις με 17ρι τροχό..δε λέω ότι είναι ίδιοι..αλλά πόση να ναι αυτή η διαφορά?
Γκάζι..πόσες απ αυτές που θεωρείς μηχανές SS, enduro, street έχουν πάνω απο 40 άλογα τροχό στα 400-500-600cc είναι πολλές?
Μάλλον το πρόβλημα σου είναι οτι μηχανές είναι μόνο τα SS απο 1000cc και πάνω..
Αυτό με το ringtone..στο κινητό..του πατάς μιζιά και παίρνει μπρος?
Υ.Γ Γι αυτό έγραψα οτι συνδυάζει πολλά ο έρωτας συνδυάζει αυτά που ζητάω εγώ..στο μέλλον θα συνδυάσει κι άλλα ;-) Το SS όπως και να το κάνουμε δε τα συνδυάζει..άρα δε είναι και κατάλληλο για 1ο στην περιπτωσή μου..
Δε μ έπιασες..
Πάω στη δουλειά με το τζινάκι και το κλασσικό παπούτσι..όχι με το αδιάβροχο παντελόνι και τις μπότες..ακόμα και όταν βρέχει..αυτό για το αστακός..
Δεν αποφεύγω τις λούμπες ή το βρεγμένο για να μη γίνω μ00νί...
Τι δε πιστεύεις απ το κράτημα σε στροφή?..κάνε scroll back και δες κάτι video..που χω ποστάρει...μετά σκέψου ΠΟΣΟ διαφορά να έχει 15ρις με 17ρι τροχό..δε λέω ότι είναι ίδιοι..αλλά πόση να ναι αυτή η διαφορά?TI LES RE PAS KALA??ELA NA PAME TO SK MIA BOLTA NA DEIS TI EINAI KRATHMA SE MOTO..ektos an noas oti striveis me 18,5 xiliometra kai oy a o ti ekanes pali..
Γκάζι..πόσες απ αυτές που θεωρείς μηχανές SS, enduro, street έχουν πάνω απο 40 άλογα τροχό στα 400-500-600cc είναι πολλές?OLES!!! 40 ALOGA KONTEYEI NA FTASEI LEME K TO FMX.. FTOY KAKA..
Μάλλον το πρόβλημα σου είναι οτι μηχανές είναι μόνο τα SS απο 1000cc και πάνω..OXI TO PROBLIMA MOY EINAI OTI MHXANES EINAI MONO TA KTM.
Αυτό με το ringtone..στο κινητό..του πατάς μιζιά και παίρνει μπρος?PISO PERNEI...TI MPROS?
Ε δε τα σχολίασες όλα όμως..σε κάποια μπούκωσες...φάουλ λοιπόν..Μη κολάς σε μερικά μόνο..δες το συνδυασμό που έγραψα και μη τα βάζεις όλα στη σύγκριση με το SS..δε συγκρίνονται σε τπτ..απλά το θέμα είναι πιο συνδυάζει τα πιο πολλά για τις ανάγκες του καθενός..και για εμένα συνδυάζει το tmax..
Το ΣΚ θα είμαι λίμνη Πλαστήρα..έλα να δεις πως στρίβω...γιατί σίγουρα έχω δει πως στρίβεις ;-)
Υ.Γ Τα KTM τα σπάνε..αλλά σπάνε και τα ίδια...και δεν έχουν και χώρο να μεταφέρεις πολλά εργαλεία-ανταλλακτικά μαζί..
Ο ερωτας ειναι τυφλος
και σε καποιες περιπτωσεις κουφος :p
Ε δε τα σχολίασες όλα όμως..σε κάποια μπούκωσες...φάουλ λοιπόν..Μη κολάς σε μερικά μόνο..δες το συνδυασμό που έγραψα και μη τα βάζεις όλα στη σύγκριση με το SS..δε συγκρίνονται σε τπτ..απλά το θέμα είναι πιο συνδυάζει τα πιο πολλά για τις ανάγκες του καθενός..και για εμένα συνδυάζει το tmax..
Το ΣΚ θα είμαι λίμνη Πλαστήρα..έλα να δεις πως στρίβω...γιατί σίγουρα έχω δει πως στρίβεις ;-)
Υ.Γ Τα KTM τα σπάνε..αλλά σπάνε και τα ίδια...και δεν έχουν και χώρο να μεταφέρεις πολλά εργαλεία-ανταλλακτικά μαζί.. posa ktm eixes k xereis tosa polla??
na sxoliaso to oti de brexese??re file moto exo...kane moy ti xari..an den ithela na brexome..tha kathomoyn spiti..
ti les??
limni plastira poy tha stripseis re megale??exo paei polles fores..
stipse kana tsigaro leo ego kalitera ekei sti limni piesto kai pes moy ti eides..mporei na moy peis meta oti stribei se kleisto strofiliki k kalytera apo sm to kanapedaki soy..ok.
kai ego exo anages kai mia ti kano 2 fores ti mera..ti na kano na balo lekani pano sto suzuki???
......
Φιλε δεν εχεις κατι βασικο ταχυτητες που νομιζεις οτι μπορει να ειναι θετικο αλλα οταν κατεβαινεις καμια βουνοπλαγια και τα φρενα κουραστουν γιατι θα κουραστουν δεν εχεις φρενο κινητηρα.Οπως επισης και σε βροχη ή παγο.
Νομιζω πως τα scooter ειναι μοτοσυκλετες
Πολης:winka:
Jimmi κόβει κλείνοντας το γκάζι καθώς έχει και ταχύτητες και συμπλέκτη και δίσκους..απλά αυτόματο. Δεν κόβει όπως ένα σειριακό (όποτε και όπως θες) αλλά κλείνοντας το γκάζι κόβει αρκετά ;-)
Στο θέμα φρένα, δύσκολα ανάβουν 2 φορές Καλάβρυτα 2κάβαλος..δεν ένιωσα κάτι..στην τελική ένα DOT 5.1 και βράζουν πιο αργά. Κάτι beverly παρουσίασαν μόνο τέτοιο prob.
DUKASII έχουν βγάλει κάτι χέστρες compact για περιπτεράδες..αν είναι βάλε μια τέτοια στο suzuki..
Ως τότε κατάλαβε οτι δε το χω ΜΟΝΟ για βόλτα αλλά πάμε ξανά σαν τρόπο ζωής ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..βόλτα-δουλειά-κάβλα-ταξίδι με 2ο...και εξακολουθεί όσο και να προσπαθείς να μη το καταλαβαίνεις να συνδυάζει όλα αυτά. Αν εσύ τώρα πας με το suzuki με βροχούλα στη δουλειά και φτάνεις με κλασμένα παπούτσια και κατουρημένο παντελονάκι και στάζεις, ή πριν μπεις βγάζεις ότι μαλακία σε φώτισε ο θεός να φορέσεις για να μη βραχείς, όλα οκ..εγώ δε το χω το θεματάκι, κι αποφεύγω τ αμάξι όπως ο διάολος το λιβάνι είπαμε..
Για τα ΚΤΜ..δεν είχα..γιατί είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..είναι απ τα μηχανάκια που απαγορεύεται να πλύνεις, να βάλεις συναγερμό, να πειράξεις οτιδήποτε ηλεκτρικό πάνω τους, να αργήσεις να κάνεις το service τους..αλλά είναι γαμάτα και κουκλιά..ότι άλλη απορία σε κάποιον που κάνει service σε ΚΤΜ θα στη λύσει..
Ο ερωτας ειναι τυφλος
και σε καποιες περιπτωσεις κουφος :p
Αχ εσένα..την επόμενη κανονίζω Θεσσαλονίκη..θα σε πετύχω δε θα σε πετύχω?:beer:
konsttanttinos
09/10/2009, 19:49
Όχι απλά μηχανή..
Tmax ;-) Μια απ τις πρώτες μηχανές του μέλλοντος..απο το 2001 :-)
Εχεις κολλησει με uhu και δεν ξεκολλας με τιποτα...Δικαιωμα σου.
Ειχα το tmax για χρονια.Πιστευα οτι με kit variator j-kosta, leovince απο μπροστα μεχρι πισω, κιτ βελονες καρμπυρατερ, φρενα μαργαριτες, xenon, κτλ κτλ... θα γινει μηχανη.
Οχι, δεν εγινε.Τα scooter ειναι μια κατηγορια οχηματων απο μονη της, οπως τα atv, οι τριτροχες, τα ποδηλατα, τα mini moto.Tα scooter ειναι ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων.
Οποιαδηποτε μηχανικη βελτιωση χαλαει τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν.Οταν πας να βαλεις ενα μικροτερο τελικο απο το βαρελισιο μαμα, οταν βγαζεις την ζελατινα-παρμπριζ για να βαλεις μια κοντη smoke, οταν σκυβεις μπροστα για να κανεις καλυτερη εκκινηση τοτε πηγαινε να αγορασεις μια μηχανη, γιατι τα κανεις ολα λαθος.
Το ιδιο εκανα κι εγω, και βρηκα την υγεια μου.
τα scooter δεν ειναι μοτοσυκλέτες οντως...αυτο ομως δεν μου απαγορεύει να βολταρω και να ταξιδευω με αυτο.....
οσο για το ποιος την εχει ποιο μεγάλη είναι άλλη υπόθεση αυτό....:smilea: :smilea: :smilea:
το τι με βολευει και με εξυπηρετεί ειναι δικο μου καθαρά θέμα....
Η κινηση σε δυο τροχους ειναι φοβερό συναίσθημα πραγματικά και ειναι κρίμα να εχουμε παρωπίδες...
Ειλικρινα παντως θα ηθελα να συζητησω απο κοντα με καποιον που τα μισει τοσο πολυ....:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εχεις κολλησει με uhu και δεν ξεκολλας με τιποτα...Δικαιωμα σου.
Ειχα το tmax για χρονια.Πιστευα οτι με kit variator j-kosta, leovince απο μπροστα μεχρι πισω, κιτ βελονες καρμπυρατερ, φρενα μαργαριτες, xenon, κτλ κτλ... θα γινει μηχανη.
Οχι, δεν εγινε.Τα scooter ειναι μια κατηγορια οχηματων απο μονη της, οπως τα atv, οι τριτροχες, τα ποδηλατα, τα mini moto.Tα scooter ειναι ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων.
Οποιαδηποτε μηχανικη βελτιωση χαλαει τον σκοπο για τον οποιο υπαρχουν.Οταν πας να βαλεις ενα μικροτερο τελικο απο το βαρελισιο μαμα, οταν βγαζεις την ζελατινα-παρμπριζ για να βαλεις μια κοντη smoke, οταν σκυβεις μπροστα για να κανεις καλυτερη εκκινηση τοτε πηγαινε να αγορασεις μια μηχανη, γιατι τα κανεις ολα λαθος.
Το ιδιο εκανα κι εγω, και βρηκα την υγεια μου.
Το injection/abs είναι άλλη φάση...Συμφωνώ μαζί σου για τα πειράγματα αυτά, όμως γίνονται και σε μηχανές 100+ ίππων. Δε τα κάνεις για να πάει πιο γρήγορα ή να γίνει κάτι άλλο το μηχανάκι σου καθώς ειδικά σε κάτι SS που βλέπω τέτοιες αλλαγές οι κάτοχοι τους δε πρέπει να έχουν δει την τελική τους ποτέ. Τα κάνεις γιατί γουστάρεις..εγώ προσωπικά ούτε ζελατίνα ούτε εξάτμιση θα πειράξω, το θεωρώ χαζό. Βαριατόρ έβαλα σε πολύ τουριστική ρύθμιση..βελτιώνει τη μετάδοση που είναι και το σημείο που χάνουν τα σκούτερ και είναι πραγματική βελτίωση με αισθητή διαφορά..φρένα θ άλλαζα αν δε με κάλυπταν..αλλά με καλύπτουν 100%..φρενάρω στα ίδια και καλύτερα σε βρεγμένο, απο αρκετές μηχανές. Δε ξέρω τι μηχανή πήρες και για τι σκοπό την έχεις..αν διαβάσεις πιο πάνω τις δικές μου ανάγκες, τι ζητάω απ αυτήν..είναι δύσκολο ν αλάξω το tmax με κάποια μηχανή, όχι οτι δε το χω σκεφτεί..
Η uhu δεν είναι η καλύτερη κόλα..ξεκολάει έυκολα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..το tmax που οδηγώ δε το χες..είχες πολύ προηγούμενο μοντέλο. Σε πληροφορώ μοντέλο 06 και κάτω το θεωρώ επικύνδινο..και έχω πάει να τσακιστώ ουκ ολίγες φορές με τέτοιο..
jimbrav..επειδή έχω βρεθεί με αρκετά club μηχανόβιων..απο κοντά δεν υπάρχει μίσος και όλα αλλάζουν..ο λογος?Δε μπορεί κανείς ούτε να σου πει οτι δεν είσαι άντρας επειδή καβαλάς σκούτερ, ούτε οτι είναι μλκ το σκούτερ επειδή καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Απο κοντά μπαίνουν πιο έυκολα στη θέση σου και πολλοί ειδικά SSades συνηδητοποιούν οτι ένα σκούτερ φτάνει όπου φτάνουν..και χρησιμοποιείται και εκτός Σαββάτου-Κυριακής...
...και πολλοί ειδικά SSades συνηδητοποιούν οτι ένα σκούτερ φτάνει όπου φτάνουν..και χρησιμοποιείται και εκτός Σαββάτου-Κυριακής...
Με κανα ον οφφα μιλησες?(αποκλειονται οι vstromαδες...)
Μη κανεις το λαθος να του πεις το ιδιο...
θα ριξει πολυ :rotflmao: :rotflmao:
Με κανα ον οφφα μιλησες?(αποκλειονται οι vstromαδες...)
Μη κανεις το λαθος να του πεις το ιδιο...
θα ριξει πολυ :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε οι πραγματικοί ον/οφάδες (όπως το πες, αποκλείονται vstromades και αρκετοί άλλοι) αν και δεν έχω πάει χώμα ποτέ, αλλά έχω αρκετούς φίλους. Είναι respect στο χώρο, πραγματικοί μοτοσυκλετιστές με κάθε έννοια. Ανοίγουν δρόμο εκεί που δεν υπάρχει..δε κάνουν το δημόσιο δρόμο πίστα ;-)
konsttanttinos
10/10/2009, 13:55
Η uhu δεν είναι η καλύτερη κόλα..ξεκολάει έυκολα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου..το tmax που οδηγώ δε το χες..είχες πολύ προηγούμενο μοντέλο. Σε πληροφορώ μοντέλο 06 και κάτω το θεωρώ επικύνδινο..και έχω πάει να τσακιστώ ουκ ολίγες φορές με τέτοιο..
Πιστευω οτι καταλαβες πως κανω χαβαλε με τα περι UHU :lol:
Εχεις δικιο με την διαφορα που επισημαινεις αναμεσα στα δυο μοντελα, ειναι πραγματικα χαωδης, αλλα μην ξεχνας οτι στους ισχυρισμους σου για την ''ισοτητα'' βαζεις και τα παλαιοτερα tmax , και τα πρωτα piaggio , και typhoon 50cc, και τα τζοκακια, και, και ...που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με ενα V4 Factory.Δεν γινεται να ανηκουν στην ιδια κατηγορια..
Επειδη περασα σαν μικροτερος απο την φαση glx-ξεβρακωμα-καταβασμα κυλινδροπιστονο-εξατμιση και μετα πιο κυριλε σαν φοιτητης Runner-εξατμιση-ξυλωμα πλαστικων-βαψιμο κτλ, θεωρω οτι τα scooter, οπως ειπα και πιο πανω, ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων, και ουδε μια σχεση εχουν με το στησιμο και γενικοτερα την κατακευη των μηχανων.
Τωρα , στο ''ευελικτα'' αφηνω μια πορτα για τα burgie 650...:lol:
:beer: :beer: :beer: