View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το να προσβάλεις κάποιον επειδή έχει διαφορετική αποψη για μία χαζή συζήτηση δείχνει πολλά πράγματα......
δεν θα μπω στο τρυπάκι να σε προσβάλω και εγώ γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, λυπάμαι για αυτό που εγραψες, πραγματικά μπράβο σου.....:rolleyes:
ειδες που εχω δικιο? εισαι στα ακρα και ετσι σκεφτεσαι.... μαζεψες ολο το γκαζι .....και δεν βλεπεις τις λογικες "σκαλες" :nono:
Υ.Γ. μην εισαι μονοπλευρος , ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Scooter ...οτι βοηθαει στο να κυκλοφορει ενα κουτι λιγοτερο ειναι ευλογια....ΜΙΛΑΜΕ για τον Ρολο τους και τους Αναβατες ..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ειδες που εχω δικιο? εισαι στα ακρα και ετσι σκεφτεσαι.... μαζεψες ολο το γκαζι .....και δεν βλεπεις τις λογικες "σκαλες" :nono:
Υ.Γ. μην εισαι μονοπλευρος , ΔΕΝ ειναι ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Scooter ...οτι βοηθαει στο να κυκλοφορει ενα κουτι λιγοτερο ειναι ευλογια....ΜΙΛΑΜΕ για τον Ρολο τους και τους Αναβατες ..:wave2:
ό,τι πεις απλά αν μπορείς μη μου ξανααπευθυνθείς όπως θα κάνω και εγώ από εδώ και πέρα, ευχαριστώ
Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!
Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...
Υ.Γ1 εχω και σκουτερ και μοτοσυκλετ
Υ.Γ2 την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
το μυαλο σου δουλευει συμπλεκτη, ή το'χεις στο αυτοματο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!
Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...
Υ.Γ1 εχω και σκουτερ και μοτοσυκλετ
Υ.Γ2 την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
+ 1000 φυγοκεντρικά:lol:
sakisvolos
06/09/2009, 22:28
.....την αλλη φορα που θα δεις καποιον με εξατμισωμενο σκουτερ κρατησε τα γελια σου...μπορει να καβαλαει μηχανακι απο τοτε που μερικοι πινατε Νουνου ζαχαρουχο και τα μηχανακια αγοραζονταν με γραμματια με 25% επιτοκιο...μπορει να εχει και κανα(δυο) τουμπανο(α) στο παρκιν που θα σε κανει να κλαις
Κατ' αρχήν πάρε το θρέντ από την αρχή να δεις τι έχει ειπωθεί και νομίζω πως θα αλλάξεις γνώμη!!
Και για το άλλο που λες για τον ''παλιό'' μηχανόβιο που μπορεί να έχει και δυο τούμπανα στο γκαράζ του
και όλη τη ντράμς να έχει από τη στιγμή που καβαλάει εξατμισωμένο σκούτερ και τρομάζει τον κόσμο από εκεί που
περνάει κάγκουρας του κερατά θα είναι φίλε μου!!!
Και ας έπινα εγώ νουνού ζαχαρούχο ενώ αυτός καβάλαγε μηχανάκι!!!!:winka:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
[B]Oτι να ναι ειναι ολο το thread...οι παλαιουρες και καλα μηχανοβιοι θελουν να αποδειξουν οτι ειν αι πιο μαγκες μοτοσυκλετιστες απο τους αλλους και να αυτοτοποθετηθουν σε ενα μοτοσυκλετιστικο βαθρο να τους κοιταμε ολοι...τσου ρε!
Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις αναγκες του και το backround του. Ολοι σε δυο ροδες καβαλαμε και ειμαστε ερμαιοι του καθε κουτακια νεοελληνα. Τωρα αλλοι εκτος απο εργαλειο εχουν τη μηχανη και για διασκεδαση (πιστες πχ), προβολη και οτι αλλο θες, αυτο δε τους κανει εξορισμου καλυτερους απο καποιους αλλους απλα και μονο επειδη οι "αλλοι" καβαλανε σκουτερ.Καγκουρες ακρανωτους και επικινδυνους εχει σε ολες τις μοτοσυκλετιστικες φυλες...κουλομαριες εχει πολλες και καβαλανε απο παπι μεχρι gsxrzxktm 09 καραφτιαγμενο...δεν ειμαστε καθολου στον ιδιο κινδυνο,οπως λες... αυτα τα -ανισοροπα
εκ φυσεως- δικυκλα(scooter) ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ απο μια proper μοτοσυκλετα, και στο λεω στα αγγλικα γιατι απο οτι φαινετε, ελληνικα δεν καταλαβαινετε!!!δεν βλεπω ποτε θα ρθει το επομενο πρωινο να δω καποιον με burgman και acrapovic(νομιζω, τα λεω καλα) να παριστανει τον rossi και να γκαζωνει σαν αλυσσοπριονο στο κεντρο της πολης.αληθεια!ποσο μεγαλυτερο πρεπει να γινει ενα astroscooter για να εχει και κιβωτιο ταχυτητων??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτος που καβαλαει σκουτερ ειναι καθε μερα εκτεθειμενος στον ιδιο γαμωκινδυνο που ειμαστε εκτεθειμενοι και ολοι οι υπολοιποι...
φιλαριακι ..... με Γαμ11σες την ψυχολογια ολακαιρη......
περασαν Cinemascop στον εγκεφαλο μου ....
o McQueen στην Μεγαλη ΑΠοδραση με YAMAHA Jog 50....
o Che Guevara Με SUZUKI Burgman 650 στα "ημερολογια μοτοσυκλετας".....
ο Tom Cruise με Gilera Runner 180 στην καταδιωξη "Mission Impossible" .... ασε.... :sad: :sad: :sad: :sad:
sakisvolos
06/09/2009, 22:35
ο Tom Cruise με Gilera Runner 180 στην καταδιωξη "Mission Impossible" .... ασε.... :sad: :sad: :sad: :sad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makis206
06/09/2009, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Αυτά να τα πείτε στη Suzuki να σταματήσει επιτέλους να το παλεύει..:lol: :rotflmao:
172962
Ζητειται scooter με δυο πορτες, υαλοκαθαριστηρα, μεγαλυτερο χωρο αποσκευων, ηλεκτρικους καθρεπτες, air condition, ετσι για να φτιαξω ''image'' που λενε!!! δεν το αγοραζω μετρητης, αλλα βαζω κατω και καιω την μοτοσυκλετα μου:D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτά να τα πείτε στη Suzuki να σταματήσει επιτέλους να το παλεύει..:lol: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
makis206
06/09/2009, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
:beer: :beer: :beer:
Πλακίτσα πλακίτσα :lol:
:beer: :beer: :beer:
.....λοιπον, επειδη καποιοι παρερμηνευουν....
Συγκρινετε αυτα τα 2 ........ ειναι εργαλεια που εξυπηρετουν τον ιδιο σκοπο ..... :wave2:
172963
sakisvolos
06/09/2009, 22:53
Αυτά να τα πείτε στη Suzuki να σταματήσει επιτέλους να το παλεύει..:lol: :rotflmao:
Μααααα........αυτό δεν είναι σκούτερ ωρε κουζουλέ!!!!:nono: :nono:
Καΐκι είναι!!! :D :D :D :D
αυτο ειναι suv αλλα αστο για αλλη συζητηση...
makis206
06/09/2009, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μααααα........αυτό δεν είναι σκούτερ ωρε κουζουλέ!!!!:nono: :nono:
Καΐκι είναι!!! :D :D :D :D
Εμ βέβαια, με τέτοιες προσπάθειες τι αποτέλεσμα θα πάρεις;:lol: :beer:
sakisvolos
06/09/2009, 23:01
Εμ βέβαια, με τέτοιες προσπάθειες τι αποτέλεσμα θα πάρεις;:lol: :beer:
Μα για το βεστρωμ ο Νταλάρας τραγούδησε αυτό! (http://www.youtube.com/watch?v=-w7Yj2p5Otk) :beer: :beer: :beer:
πες ενα τραγουδι και για το varadero:p :p :p
Varadero! (http://www.youtube.com/watch?v=-XPBiTZeroY) :wave2:
αυτο τι ειναι τραγουδι η' παρατραγουδο:lol: :lol: :lol: :lol:
sakisvolos
06/09/2009, 23:10
Αφού το θέλεις αφιερωμένο! (http://www.youtube.com/watch?v=L0VO2aCutx4&feature=related)
makis206
06/09/2009, 23:11
Βρε παλιοσπάμμερς εδώ μιλάμε για σκούτερ! Απορώ τι σας αποσυντόνισε!!:a21: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε παλιοσπάμμερς εδώ μιλάμε για σκούτερ! Απορώ τι σας αποσυντόνισε!!:a21: :rotflmao: ΕΣΥ:eyepop: :eyepop: :eyepop:
sakisvolos
06/09/2009, 23:14
Βρε παλιοσπάμμερς εδώ μιλάμε για σκούτερ! Απορώ τι σας αποσυντόνισε!!:a21: :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
makis206
06/09/2009, 23:15
ΕΣΥ:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εγώ για σκούτερ μίλησα :a05:
:lol:
sakisvolos
06/09/2009, 23:17
Το φωτοστέφανο γιατί το φυσάς???:lol: :lol: :lol:
:lol: το v strom πως το χαρακτηριζεις???μιας και εβαλες φωτο
makis206
06/09/2009, 23:20
Το φωτοστέφανο γιατί το φυσάς???:lol: :lol: :lol:
Mου μπαίνει στα μάτια :lol:
makis206
06/09/2009, 23:22
το v strom πως το χαρακτηριζεις???μιας και εβαλες φωτο
"Σκούτερ wannabe μοτοσακό" :lol:
Πολυ mucho μπαικερς σε αυτο το θρεντ ρε παιδι μου...hells agells και ετσι...προσοχη στα καλσον μονο:lol:
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα...
sakisvolos
06/09/2009, 23:29
Πολυ mucho μπαικερς σε αυτο το θρεντ ρε παιδι μου...hells agells και ετσι...προσοχη στα καλσον μονο:lol:
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα...
Περιμέναμε εσένα να μας βάλεις στον ίσιο δρόμο μωρέ!:winka:
Ο αλλος γραφει για μοτοσυκλετες και ηθοποιους-συμβολα και ταινιες...μιλαμε για μεγαλο ψωνισμα... αν αντεχεις σε κανουμε και βολτα με mucho moto, η' τα scooter εχουν οντως τρομακτικο γκαζι οπως ειπε ο αλλος
Ξεκινα να καβαλας μοτοσυκλετες και να γραφεις λιγοτερο για αυτες και θα μπεις απο μονο σου στον ισιο δρομο, μη φοβασαι...η μαγικη λεξη ειναι το ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ:rolleyes:
Δεχομαι να κανουμε βολτα μαζι...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους...
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»
sakisvolos
06/09/2009, 23:40
Ξεκινα να καβαλας μοτοσυκλετες και να γραφεις λιγοτερο για αυτες και θα μπεις απο μονο σου στον ισιο δρομο, μη φοβασαι...η μαγικη λεξη ειναι το ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ:rolleyes:
Δεχομαι να κανουμε βολτα μαζι...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους...
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!
Επίσης τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν..........τσουβάλι!!!!
Α! και δεν καβαλάω μοτοσυκλέτα εγώ καβαλάω πατίνι!:D
Δεχομαι να κανουμε βολτα μαζι...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους... στις 20/9 θα ειμαι στις σερρες για track day,μπορουμε να κανουμε βολτα εκει, νομιζω ειναι ο καταλληλος χωρος
sakisvolos
06/09/2009, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μοτοσικλέτες έχουν ΜΟΝΟ μανιβέλα και τις ταχύτητες στο χέρι ….. όλα τα άλλα είναι για «ντιντιδες»
Ο Φατσέας είσαι μωρέ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
06/09/2009, 23:41
Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...:lol: :rotflmao:
Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
στις 20/9 θα ειμαι στις σερρες για track day,μπορουμε να κανουμε βολτα εκει, νομιζω ειναι ο καταλληλος χωρος
Τωρα μιλαμε σωστα! Υπαρχει περιπτωση να ανεβω και γω τοτε, οποτε θα σου στειλω πμ να βρεθουμε για να μας φυγουν οι αποριες..λες να ερθει και ο sakisvolos?
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao:
Τωρα μιλαμε σωστα! Υπαρχει περιπτωση να ανεβω και γω τοτε, οποτε θα σου στειλω πμ να βρεθουμε για να μας φυγουν οι αποριες..λες να ερθει και ο sakisvolos?
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao: οκ χαιρομαι πολυ, αλλα υπο εναν ορο, αν εισαι γρηγοροτερος θα μου δειξεις τον τροπο:beer: :beer: :beer:
sakisvolos
06/09/2009, 23:58
Μπα, μαλλον θα γραφει καμια θεωρια στο moto.gr:rotflmao:
Όχι νουβέλα θα γράφω!!:winka: :winka:
Και ψιτ κύριος.............δεν είπα ούτε ότι είμαι χεράς ούτε για κάποιου είδους κόντρα μίλησα νομίζω!!
Γι' αυτό ξαναλέω από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα..........γάντι σου πάει ότι να ΄ναι γράφεις!!:uplate: :uplate: :uplate:
Σύντεκνε, η βέσπα στα σκούτερ ανήκει...:lol: :rotflmao:
ΝΑΙ ...αλλα ειναι μοτοσυκλετα.....
αφου την εχει οδηγησει και ο ...Gregory Pek....
172971
makis206
07/09/2009, 08:49
ΝΑΙ ...αλλα ειναι μοτοσυκλετα.....
αφου την εχει οδηγησει και ο ...Gregory Pek....
Βρε αφού είναι ολοφάνερο ότι δεν.... ντεπόζιτο ψάχνει ο έρμος να την πλαγιάσει αλλά που...:lol:
Βρε αφού είναι ολοφάνερο ότι δεν.... ντεπόζιτο ψάχνει ο έρμος να την πλαγιάσει αλλά που...:lol:
ρεεεε ....ειπαμε .....ειναι για ΑΝΤΡΕΣ....
172977
makis206
07/09/2009, 09:01
ρεεεε ....ειπαμε .....ειναι για ΑΝΤΡΕΣ....
Πφφφφ... ευθειάκηδες.. έτσι είναι οι άντρες; :lol:
Πω πω..πότε γράφτηκαν 5 σελίδες..
Τελικά τι πόρισμα βγήκε?Οι μηχανές δεν είναι μοτοσυκλέτες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
:nono:
Οι μηχανές ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλέτες ….
(εκτός και αν είναι μηχανές τους γκαζόν , ραπτομηχανές , μηχανές ξυρίσματος , θεροαλονισιτκες μηχανές κ.λ.π)
Τα σκούτερ είναι μηχανές?
Τα σκούτερ είναι μηχανές?
οσο και οι harley....:lol:
makis206
07/09/2009, 09:20
Αλήθεια περιμένεις να βγει πόρισμα;:lol:
Η άποψη του καθενός παραμένει άποψη δική του και στο συγκεκριμένο θέμα ειδικά νομίζω ότι είναι δύσκολο, ακατόρθωτο σχεδόν ν'αλλάξει μέσα από τη συζήτηση. Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει, κανείς δεν εμποδίζει τον άλλο να αισθάνεται όπως νομίζει και το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικότατα είτε διαφέρουμε είτε είμαστε εντελώς ίδιοι..
Προσωπική άποψη; Τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες χωρίς ζουμιά και σάλτσες και χωρίς να το ψάχνω και πολύ πολύ μέσα μου, εγώ σκουτερόβιο χαιρετώ στο δρόμο πάντως και τον αισθάνομαι συνάδελφο, πολύ περισσότερο από κάτι άλλους... :D
:beer:
alexarav
07/09/2009, 09:21
1. αν τα scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες δεν με ενδιαφέρει. δεν αισθάνομαι ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα.
2. προσωπικά δεν λέω <<θα πάω με την μηχανή>>, αλλά <<με το scooteraki!>>(beverly 250)
3.πολύ θα ήθελα να μπορώ να οδηγώ μια σπορ μοτοσυκλέτα στο όριο, αλλά οι δρόμοι δεν είναι για τέτοια κ μεγάλωσα πια.
4.αν κάποιος καβαλάει μηχανή κ νομίζει οτι παίζει σε ταινία έχει πολύ πλάκα! μπορεί να τραγουδάει κ το σαουντρακ... να λέει είμαι ο τομ κρουζ , κ σε λίγο θα πετάξω με το μαχητικό μου.
5.την περίπτωση να είναι σαν τον γαρδέλη την έχει σκεφτεί? μην πω σαν τον ψάλτη...
6. ξέρω ενα τύπο με scooteraki ... μάλλον ντιντής θα είναι...πως κατεβαίνει 35 μέτρα στο ψαροντούφεκο δεν καταλαβαίνω... μάλλον θα φοβάται τις μηχανές...
makis206
07/09/2009, 09:36
Προσωπική άποψη; Τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες...
Καμμιά αντίρρηση να γίνει του αυτόματου εδώ μέσα;:evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
+ 1000 φυγοκεντρικά:lol:
Η δεν ξερετε να διαβαζετε Ελληνικα η ψοφατε για παρεξηγηση. Παρτε λοιπoν ενα Νεοελληνικο λεξικο, πηγαινετε μερικες αραδες πισω και ξαναδιαβαστε την αντιπαραθεση αργα και σταθερα οπως κανουνε στο δημοτικο.
Κανεις δεν το παιζει "παλιος" εδω μεσα.
Ο ορος "παλαιοτητα" τεθηκε γιατι καποιος προσπαθησε επι μερες να μας αναλυσει το τι σημαινει scooter επιμενοντας με υστερια πως εαν δεν κανουμε test drive το mad-max του δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε.
Εδω μεσα δεν ειναι επιλοχαδικο αλλα ουτε και νηπιαγωγειο. Οταν μερικοι οδηγανε μοτοσυκλετα για 30 + χρονια νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι "ξερουν απο βεσπα". Ουτε και ειμαστε υποχρεωμενοι να αναλυουμε το life style μας για να γινουμε κατανοητοι. Για τους "νεους" οδηγους υπαρχουν αλλα threads οπου μπορουν καλιστα να θετουν ερωτησεις τυπου:
α. Τι σημαινει να λιωνω το SS μου το ΣΚ?
β. Ειναι αυτο επικυνδυνο για την δημοσια υγεια?
Εκει μετα χαρας να σας απαντησουμε..
Κανεις δεν αρνηθηκε την πολυχρηστικοτητα των scooters.
Κανεις δεν αρνηθηκε οτι κανουν μια τιμια δουλεια εχοντας σοβαρο μεριδιο στην αγορα των διτροχων. Οδηγαω ενα κωλο Fiat Doblo αλλα ποτε δεν προσπαθησα να πεισω κανενα οτι ειναι super αυτοκινητο επειδη εχει super χωρους.
Οταν ομως σκας 10000 για να αγορασεις ενα βεσποτουμπανο αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι οδηγας μοτοσυκλετα, απλα οδηγας ενα γρηγοροτερο scooter. Υπαρχει και μια ιστορια μοτοσυκλετας που πρεπει να σεβομαστε.
Η μοτοσυκλετα και ο και μοτοσυκλετισμος ειναι κατι περισσοτερο απο αυτα που σου προσφερουν αυτα τα συμπαθη διτροχα.
Η καγκουριλα, το ξεκρανωμα και το καφριλικι ειναι κατακριτεα ο,τι κι αν οδηγας.
Επι τη ευκαιρια δανειστω λιγο χωρο απο το "σε ειδα" λεγοντας:
Σας βλεπω καθε μερα με τα scooter σας στα φαναρια να λυσατε λες και κανετε εκκινηση στα Moto Gp. Η πολυχρηστικοτητα που λεγαμε :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Η μοτοσυκλετα και ο και μοτοσυκλετισμος ειναι κατι περισσοτερο απο αυτα που σου προσφερουν αυτα τα συμπαθη διτροχα.
ΠΩΣ ακριβως θα περιεγραφες τον μοτοσυκλετισμο??
:wave2:
+ 675 :beer:
Αν περιμένεις σαφή απάντηση απ τον εν λόγο συμφορουμίτη..σώθηκες.
Γιατι δεν κανεις μια αρχη με την αποδραση του McQueen και το ημερολογιο του CHE ?
Ποτε δεν ειναι αργα ξερεις..
Εσενα σαν αρχη θα σε συμβουλευα να αγορασεις παπι με ταχυτητες.
Αργα βηματα και σταθερα.
Από κάποιον που ξέρει να ΔΙΑΒΑΖΕΙ και να ΓΡΑΦΕΙ ελληνικά και δεν ψοφαει για παρεξήγηση , περιμένω να μπορεί να ΕΚΦΡΑΣΕΙ και μια σαφή απάντηση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ…
Γιατι δεν κανεις μια αρχη με την αποδραση του McQueen και το ημερολογιο του CHE ?
Ποτε δεν ειναι αργα ξερεις..
δεν μασ κανεισ μια περιληψη , γιαιτι δεν τα βρισκω στο video club...
δεν μασ κανεισ μια περιληψη , γιαιτι δεν τα βρισκω στο video club...
Τα αρθρα για 12χρονους ειναι σε αλλο post, εχετε γ@μησει τη συζητηση.
Λοιπον αυριο πρωι πρωι αγοραζω ενα t-max για να μην βρεχω τους αστραγαλους μου
και κανω εγγραφη στο motovespa.gr για σωστη ενημερωση.
ggs..και ψοφάει για παρεξήγηση και με τα Ελληνικά του δε τα πάει καλά...και είναι μοτοσυκλετιστής που δεν υπάρχει άλλος. Σου λέω μη τη ψάχνεις..
Τα αρθρα για 12χρονους ειναι σε αλλο post, εχετε γ@μησει τη συζητηση.
Λοιπον αυριο πρωι πρωι αγοραζω ενα t-max για να μην βρεχω τους αστραγαλους μου
:rotflmao: :rotflmao:
Συγγνώμη κύριε….
Ξέρετε, σε εμάς τους ΕΦΗΒΟΥΣ βράζει το αίμα μας ….
Μαθαίνουμε όμως από την εμπειρία των μεγαλυτέρων…
με γειά το νεο μοτορι...
:lol: :wave2:
makis206
07/09/2009, 10:21
Μιας και μιλάς για vespa, θα ξέρεις βέβαια ότι πολλοί βεσπόβιοι είναι πολύ πιο "μηχανόβιοι" από κάτι 6τάχυτους και με ντεπόζιτο ανάμεσα στα σκέλια...:winka:
Μιας και μιλάς για vespa, θα ξέρεις βέβαια ότι πολλοί βεσπόβιοι είναι πολύ πιο "μηχανόβιοι" από κάτι 6τάχυτους και με ντεπόζιτο ανάμεσα στα σκέλια...:winka:
Απο κάτι 675 triumphatous..ΧαΛαΡά!
Καμια αντιρηση, εισαι ομως εκτος θεματος..
και με κατι yamaha vino 50cc...
http://scoot.net/faq/Touring
αλλα μοτοσυκλετιστές ΔΕΝ ειναι.. είναι..Fashion Victims...:lol:
675Heat εγώ στο είπα..η vespa είναι μια κατηγορία μόνη της..μη τα μπερδέυεις..δε μ άκουσες.
makis206
07/09/2009, 10:33
Καμια αντιρηση, εισαι ομως εκτος θεματος..
Μια απλή αναφορά κάνω, απόδειξη όμως ότι αυτό που μετράει περισσότερο τελικά είναι το πως αισθάνεσαι εσύ και όχι το τι καβαλάς..
675Heat εγώ στο είπα..η vespa είναι μια κατηγορία μόνη της..μη τα μπερδέυεις..δε μ άκουσες.
Βελτιωνεσαι..
και με κατι yamaha vino 50cc...
http://scoot.net/faq/Touring
αλλα μοτοσυκλετιστές ΔΕΝ ειναι.. είναι..Fashion Victims...:lol:
Ξερεις πολλους Ελληναραδες που κανουν κατι τετοιο?
Εγω ξερω μονο τον Θ Β :p
:a13: :a13:
Επί περίπου 20 χρόνια ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, "παρέα" με την πρώτη και μεγάλη του αγάπη, τη βέσπα και, από φέτος και με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του, η οποία αποφάσισε να τον ακολουθεί στα ταξίδια, όχι ως συνεπιβάτης, αλλά ως συνοδοιπόρος, με τη δική της βέσπα.
Για τους Γιώργο και Θωμαή Βράντζα, η βέσπα δεν είναι απλά ένα βολικό και οικονομικό μέσο μετακίνησης, αλλά τρόπος ζωής. Μάλιστα, το ζευγάρι, κάθε χρόνο, κάνει με τις βέσπες τους ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη!
"Την πρώτη μου βέσπα την απέκτησα πριν από 18 χρόνια", δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Βράντζας, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα μοντέλο ΡΧ 80 cc, που παράγεται, σήμερα, μόνο στην Ινδία.
Το πρώτο ταξίδι με τη βέσπα, το έκανε εντός των ελληνικών συνόρων, μαζί με το γιο του, έως την Πάργα. "Η διάρκεια του ταξιδιού ήταν εννέα ώρες και όχι μόνο δεν με κούρασε, αλλά αποτέλεσε και το ερέθισμα να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη βέσπα. Κυρίως όμως -σημειώνει- εκείνο που ερωτεύτηκα στην πρώτη μου και μοναδική έως τώρα βέσπα μου ήταν το ξεχωριστό της χρώμα, ένα παράξενο πορτοκαλί".
Το πρώτο ταξίδι στην Ευρώπη το έκανε με την ίδια βέσπα, στην οποία, όμως, είχε κάνει μια μικρή μετατροπή σε κυβικά, αυξάνοντάς τα από 120 σε 200, για να μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο ταξίδι.
Με την ίδια βέσπα, ο Γιώργος Βράντζας έφτασε για πρώτη φορά έως το Παρίσι, ενώ το δεύτερο ταξίδι του ήταν στη Ρώμη, με συνεπιβάτη τη σύζυγό του, Θωμαή.
"Ήταν φανταστικό αυτό το πρώτο ταξίδι, όπου -μεταξύ άλλων- κάναμε και το γύρο της Ρώμης", αναφέρει η ίδια, διευκρινίζοντας πως σ' αυτό το ταξίδι αναγνωρίστηκε και διεθνώς το βέσπα-club Τρικάλων, πρόεδρος του οποίου είναι ο ίδιος ο Γιώργος Βράντζας.
Πάντως, για πρώτη φορά, φέτος, η Θωμαή Βράντζα ταξίδεψε με δική της βέσπα. Πρόκειται για μια GT 200, με την οποία συνόδευσε το σύζυγό της στην Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Τσεχία και τη Γερμανία και, μάλιστα, το πολυήμερο ταξίδι έγινε μέσα από τις οροσειρές των Άλπεων.
Σ' αυτό το ταξίδι, η Θωμαή είχε την ευκαιρία να απολαύσει από το τιμόνι της δικής της βέσπας το τοπίο, ενώ ήδη σκέφτεται τα επόμενα ταξίδια της.
Ο Γιώργος και η Θωμαή μετέδωσαν τη μεγάλη αγάπη τους για τη βέσπα και στους δύο γιους τους, οι οποίοι έχουν τη δική του βέσπα και κάνουν συχνά ταξίδια, χωρίς, ωστόσο, να έχουν περάσει μέχρι σήμερα τα σύνορα της χώρας, όπως οι γονείς τους.
Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει η βέσπα είναι 80-100 χλμ/ώρα, αλλά είναι ένα αξιόπιστο και δυνατό "εργαλείο", που σ' όλα τα ταξίδια που έχει κάνει έως σήμερα ο Γιώργος Βράντζας, δεν του έχει βγάλει καμιά ζημιά.
Τι ρώτησε τώρα το κομμάτι..και του απαντάς κι όλας ρε ggs??
Τι ρώτησε τώρα το κομμάτι..και του απαντάς κι όλας ρε ggs??
Αντε μην ζηλευεις, ο ΘΒ και εσυ :p
Επί περίπου 20 χρόνια ταξιδεύει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, "παρέα" με την πρώτη και μεγάλη του αγάπη, τη βέσπα και, από φέτος και με τη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του, η οποία αποφάσισε να τον ακολουθεί στα ταξίδια, όχι ως συνεπιβάτης, αλλά ως συνοδοιπόρος, με τη δική της βέσπα.
Για τους Γιώργο και Θωμαή Βράντζα, η βέσπα δεν είναι απλά ένα βολικό και οικονομικό μέσο μετακίνησης, αλλά τρόπος ζωής. Μάλιστα, το ζευγάρι, κάθε χρόνο, κάνει με τις βέσπες τους ένα μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη!
"Την πρώτη μου βέσπα την απέκτησα πριν από 18 χρόνια", δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Βράντζας, εξηγώντας πως πρόκειται για ένα μοντέλο ΡΧ 80 cc, που παράγεται, σήμερα, μόνο στην Ινδία.
Το πρώτο ταξίδι με τη βέσπα, το έκανε εντός των ελληνικών συνόρων, μαζί με το γιο του, έως την Πάργα. "Η διάρκεια του ταξιδιού ήταν εννέα ώρες και όχι μόνο δεν με κούρασε, αλλά αποτέλεσε και το ερέθισμα να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη βέσπα. Κυρίως όμως -σημειώνει- εκείνο που ερωτεύτηκα στην πρώτη μου και μοναδική έως τώρα βέσπα μου ήταν το ξεχωριστό της χρώμα, ένα παράξενο πορτοκαλί".
Το πρώτο ταξίδι στην Ευρώπη το έκανε με την ίδια βέσπα, στην οποία, όμως, είχε κάνει μια μικρή μετατροπή σε κυβικά, αυξάνοντάς τα από 120 σε 200, για να μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο ταξίδι.
Με την ίδια βέσπα, ο Γιώργος Βράντζας έφτασε για πρώτη φορά έως το Παρίσι, ενώ το δεύτερο ταξίδι του ήταν στη Ρώμη, με συνεπιβάτη τη σύζυγό του, Θωμαή.
"Ήταν φανταστικό αυτό το πρώτο ταξίδι, όπου -μεταξύ άλλων- κάναμε και το γύρο της Ρώμης", αναφέρει η ίδια, διευκρινίζοντας πως σ' αυτό το ταξίδι αναγνωρίστηκε και διεθνώς το βέσπα-club Τρικάλων, πρόεδρος του οποίου είναι ο ίδιος ο Γιώργος Βράντζας.
Πάντως, για πρώτη φορά, φέτος, η Θωμαή Βράντζα ταξίδεψε με δική της βέσπα. Πρόκειται για μια GT 200, με την οποία συνόδευσε το σύζυγό της στην Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Τσεχία και τη Γερμανία και, μάλιστα, το πολυήμερο ταξίδι έγινε μέσα από τις οροσειρές των Άλπεων.
Σ' αυτό το ταξίδι, η Θωμαή είχε την ευκαιρία να απολαύσει από το τιμόνι της δικής της βέσπας το τοπίο, ενώ ήδη σκέφτεται τα επόμενα ταξίδια της.
Ο Γιώργος και η Θωμαή μετέδωσαν τη μεγάλη αγάπη τους για τη βέσπα και στους δύο γιους τους, οι οποίοι έχουν τη δική του βέσπα και κάνουν συχνά ταξίδια, χωρίς, ωστόσο, να έχουν περάσει μέχρι σήμερα τα σύνορα της χώρας, όπως οι γονείς τους.
Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει η βέσπα είναι 80-100 χλμ/ώρα, αλλά είναι ένα αξιόπιστο και δυνατό "εργαλείο", που σ' όλα τα ταξίδια που έχει κάνει έως σήμερα ο Γιώργος Βράντζας, δεν του έχει βγάλει καμιά ζημιά.
Επειδη θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...
με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ...αυτος ειναι μοτοσυκλετιστης;;;;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;;;;
Απαντησεις του τυπου ¨ειναι βεσπακιας...ειναι scooterας...ειναι ενα βημα πριν το μοτοσυκλετισμο...δεν ειναι ΚΤΜ...κλπ,δε γινονται δεκτες!!!
...μετα ομως θα σε παω και γω μια ψιλη...και δε θα χρειαστει να βγαλω τα εργαλεια και το σκουτερ καλο ειναι για αυτους με μεγαλη γλωσσα που προκαλουν ανθωπους χωρις να ξερουν οτιδηποτε για αυτους...
η μετριοφροσυνη χτυπησε κοκκινα.... ασε εμας τους Ματσο να μασαμε κοκκους καφε και να φτυνουμε Espresso..... και συ πηγαινε για καμια "ψιλη" να τον αφησεις 4αμαξια πισω.... :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Επειδη θα ξεχασω κι αυτα που ξερω...
με ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ...αυτος ειναι μοτοσυκλετιστης;;;;
ΝΑΙ η ΟΧΙ;;;;
Απαντησεις του τυπου ¨ειναι βεσπακιας...ειναι scooterας...ειναι ενα βημα πριν το μοτοσυκλετισμο...δεν ειναι ΚΤΜ...κλπ,δε γινονται δεκτες!!!
konsttanttinos
07/09/2009, 15:57
Επί περίπου 20 χρόνια .....
.....καμιά ζημιά.
Δηλαδη επειδη ειναι ανωμαλοι αυτοι, πρεπει τωρα εμεις να τους παραδεχτουμε?
Οι βεσπακηδες ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους...Οι ανθρωποι ειναι σιδεροκωλοι και δεν θελουν μια βαρκαντερο για ανετα ταξιδια, αλλα προτιμουνε τα κορυφαια φρενα, τις τοπ αναρτησεις, και το ακραιο στησιμο μιας βεσπας, για ταξιδι...:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
07/09/2009, 16:51
Η δεν ξερετε να διαβαζετε Ελληνικα η ψοφατε για παρεξηγηση. Παρτε λοιπoν ενα Νεοελληνικο λεξικο, πηγαινετε μερικες αραδες πισω και ξαναδιαβαστε την αντιπαραθεση αργα και σταθερα οπως κανουνε στο δημοτικο.
Κανεις δεν το παιζει "παλιος" εδω μεσα.
Ο ορος "παλαιοτητα" τεθηκε γιατι καποιος προσπαθησε επι μερες να μας αναλυσει το τι σημαινει scooter επιμενοντας με υστερια πως εαν δεν κανουμε test drive το mad-max του δεν εχουμε δικαιωμα να κρινουμε.
Εδω μεσα δεν ειναι επιλοχαδικο αλλα ουτε και νηπιαγωγειο. Οταν μερικοι οδηγανε μοτοσυκλετα για 30 + χρονια νομιζω οτι ειναι αυτονοητο οτι "ξερουν απο βεσπα". Ουτε και ειμαστε υποχρεωμενοι να αναλυουμε το life style μας για να γινουμε κατανοητοι. Για τους "νεους" οδηγους υπαρχουν αλλα threads οπου μπορουν καλιστα να θετουν ερωτησεις τυπου:
α. Τι σημαινει να λιωνω το SS μου το ΣΚ?
β. Ειναι αυτο επικυνδυνο για την δημοσια υγεια?
Εκει μετα χαρας να σας απαντησουμε..
Κανεις δεν αρνηθηκε την πολυχρηστικοτητα των scooters.
Κανεις δεν αρνηθηκε οτι κανουν μια τιμια δουλεια εχοντας σοβαρο μεριδιο στην αγορα των διτροχων. Οδηγαω ενα κωλο Fiat Doblo αλλα ποτε δεν προσπαθησα να πεισω κανενα οτι ειναι super αυτοκινητο επειδη εχει super χωρους.
Οταν ομως σκας 10000 για να αγορασεις ενα βεσποτουμπανο αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι οδηγας μοτοσυκλετα, απλα οδηγας ενα γρηγοροτερο scooter. Υπαρχει και μια ιστορια μοτοσυκλετας που πρεπει να σεβομαστε.
Η καγκουριλα, το ξεκρανωμα και το καφριλικι ειναι κατακριτεα ο,τι κι αν οδηγας.
Επι τη ευκαιρια δανειστω λιγο χωρο απο το "σε ειδα" λεγοντας:
Σας βλεπω καθε μερα με τα scooter σας στα φαναρια να λυσατε λες και κανετε εκκινηση στα Moto Gp. Η πολυχρηστικοτητα που λεγαμε :rotflmao:
+ άπειρο με κάλυψες απόλυτα!!:beer:
sakisvolos
07/09/2009, 16:54
Εξήγησε τα μας εσύ τότε που τα κατέχεις πολύ καλά..................!:winka:
sakisvolos
07/09/2009, 17:00
Έτσι είναι και τα σκούτερ μια κατηγορία μόνα τους ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες αλλά δεν εννοείτε
να το καταλάβετε με τίποτα!!!:rolleyes:
makis206
07/09/2009, 17:16
Έτσι είναι και τα σκούτερ μια κατηγορία μόνα τους ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες αλλά δεν εννοείτε
να το καταλάβετε με τίποτα!!!:rolleyes:
Το ίδιο είναι και τα παπιά
Το ίδιο και τα on-off
Το ίδιο και τα SS
Το ίδιο και τα Cruiser
Το ίδιο και τα τσόπερ
Το ίδιο και τα enduro
Τι; Μια κατηγορία μόνα τους.
Και όλα μαζί; Μοτοσυκλέτες.
Αυτό είναι το μόνο που καταλαβαίνω εγώ. Σε αυτά περιλαμβάνονται και το TDM900, το DN01, το Goldwing, το Scarver της BMW.. ακόμα και το ΜΡ3! Πόσο μάλλον όταν τα καβαλάνε μοτοσυκλετιστές.
Τέλος από μένα μιας και δεν αλλάζει η άποψή μου αλλά ούτε θέλω να αλλάξω και την άποψη καθενός, φιλάκια σε όλους :blush: :lol:
sakisvolos
07/09/2009, 17:25
Το ίδιο είναι και τα παπιά
Το ίδιο και τα on-off
Το ίδιο και τα SS
Το ίδιο και τα Cruiser
Το ίδιο και τα τσόπερ
Το ίδιο και τα enduro
Τι; Μια κατηγορία μόνα τους.
Και όλα μαζί; Μοτοσυκλέτες.
Τέλος από μένα μιας και δεν αλλάζει η άποψή μου αλλά ούτε θέλω να αλλάξω και την άποψη καθενός, φιλάκια σε όλους :blush: :lol:
Κάποιο λαθάκι νομίζω κάνεις! :winka:
Ολα τα παραπάνω που αναφέρεις εκτός των παπιών είναι κατηγορίες μοτοσυκλετών !
Τα σκούτερ απλά δεν χωράνε σε αυτές τις κατηγορίες!
Και τέλος να ξέρεις ότι ούτε κι εγώ θέλω να αλλάξω τον τρόπο σκέψης του καθενός όπως
και κανενός ο τρόπος σκέψης ΔΕΝ θα αλλάξει τα δικά μου πιστεύω !!!
makis206
07/09/2009, 17:40
Κάποιο λαθάκι νομίζω κάνεις! :winka:
Ολα τα παραπάνω που αναφέρεις εκτός των παπιών είναι κατηγορίες μοτοσυκλετών !
Τα σκούτερ απλά δεν χωράνε σε αυτές τις κατηγορίες!
Σάκη μου, για να οδηγήσεις παπί και σκούτερ άνω των 50 κυβικών τι δίπλωμα χρειάζεται;
Δίπλωμα παπιού ή δίπλωμα σκούτερ;:lol:
Η Φλορέττα η 50άρα με τις 6 ταχύτητες του τότε, είναι μοτοσυκλέτα; Γιατί τότε έτσι τις λέγανε και μοτοποδήλατα λέγανε τα πεταλάτα.. έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει κι ας με διορθώσει κάποιος πιο παλιός αν κάνω λάθος.
Αλλάζουν οι ωρολογίες όσο περνάνε τα χρόνια και στις κατηγορίες των μοτοσυκλετών απλώς προστέθηκαν κάποιες. Κι αύριο μεθαύριο θα προστεθούνε κι άλλες, πιο βολικές, με πιο παλαβό -για τα σημερινά δεδομένα- design, ποιος ξέρει;
Όσο όμως έχουν πάνω από 50 κυβικά, δύο ρόδες και συνεχίζουν να πατούν στη γη, για μένα απλώς θα παραμείνουν ως έχουν. Κι ας αποκαλώ κάποια αντί για μοτοσυκλέτες σκούτερ, παπιά, αεροπλάνα (για το Βεστρόμ αυτό):lol:
Σάκη μου, για να οδηγήσεις παπί και σκούτερ άνω των 50 κυβικών τι δίπλωμα χρειάζεται;
Η Φλορέττα η 50άρα με τις 6 ταχύτητες του τότε, είναι μοτοσυκλέτα; Γιατί τότε έτσι τις λέγανε και μοτοποδήλατα λέγανε τα πεταλάτα.. έτσι τουλάχιστον έχω ακούσει κι ας με διορθώσει κάποιος πιο παλιός αν κάνω λάθος.
Αλλάζουν οι ωρολογίες όσο περνάνε τα χρόνια και στις κατηγορίες των μοτοσυκλετών απλώς προστέθηκαν κάποιες. Κι αύριο μεθαύριο θα προστεθούνε κι άλλες, πιο βολικές, με πιο παλαβό -για τα σημερινά δεδομένα- design, ποιος ξέρει;
Όσο όμως έχουν πάνω από 50 κυβικά, δύο ρόδες και συνεχίζουν να πατούν στη γη, για μένα απλώς θα παραμείνουν ως έχουν. Κι ας αποκαλώ κάποια αντί για μοτοσυκλέτες σκούτερ, παπιά, αεροπλάνα (για το Βεστρόμ αυτό):lol:
αλλο το κοινο των Scooter ....εκει παιζονται ΠΟΛΛΑ....
makis206
07/09/2009, 17:46
αλλο το κοινο των Scooter ....εκει παιζονται ΠΟΛΛΑ....
Οι Χαρλεάδες; Είναι μια τεράστια "φυλή" και μάλιστα απ'αυτές που κρατάνε χρόνια.. δεν είναι μοτοσυκλετιστές αυτοί;
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Δηλαδη επειδη ειναι ανωμαλοι αυτοι, πρεπει τωρα εμεις να τους παραδεχτουμε?
Οι βεσπακηδες ειναι μια κατηγορια απο μονοι τους...Οι ανθρωποι ειναι σιδεροκωλοι και δεν θελουν μια βαρκαντερο για ανετα ταξιδια, αλλα προτιμουνε τα κορυφαια φρενα, τις τοπ αναρτησεις, και το ακραιο στησιμο μιας βεσπας, για ταξιδι...:lol: :lol: :lol:
Ααα….μαλιστα….
Δηλαδης ,
ΟΥΤΕ τα ss
OYTE τα εντουρο –MX-trial κλπ
ΟΥΤΕ τα naked
Είναι μοτοσικλέτες
γιατί ο κ@λος σου γίνεται κόντρα πλακέ θαλάσσης άμα κάνεις ταξίδι…
και καλά , περί ορέξεως μοτοσικλέτας …..κολοκυθόπιτα….
κανείς όμως από εσάς με τις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΡΕΣ δεν μου απάντησε
ΠΩΣ εννοεί τον ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ ???
sakisvolos
07/09/2009, 17:56
Ναι και με δίπλωμα Β' κατηγορίας οδηγείς φορτηγά ως 3,5 τωνων μικτό βάρος μήπως να πούμε
και τα φορτηγά κούρσες τότε?:confused:
makis206
07/09/2009, 18:00
Ναι και με δίπλωμα Β' κατηγορίας οδηγείς φορτηγά ως 5,5 τωνων μικτό βάρος μήπως να πούμε
και τα φορτηγά κούρσες τότε?:confused:
Ρε'σύ... το δίπλωμα το λέει καθαρά, πιο καθαρά δε γίνεται δηλαδή :lol:
Πουθενά όμως δεν αναφέρει τη λέξη "σκούτερ"..
Τέλος πάντως από βλακεία πιαστήκαμε τώρα, και το ΜΡ3 οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου :lol:
Καταλαβες όμως τι θέλω να πω, χωρίς εννοείται να έχω κάποια απαίτηση να συμμεριστείς την άποψή μου :winka:
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????
makis206
07/09/2009, 18:21
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????
Είναι, όταν καβαλάει το GSX-R και το ΚΤΜ (εκτός κι αν εννοείς τ'αμάξι)..:lol:
Είναι, όταν καβαλάει το GSX-R και το ΚΤΜ (εκτός κι αν εννοείς τ'αμάξι)..:lol:
Οταν παιρνει το σκουτερ ομως τι ειναι???
Αινιγμα...
Είναι, όταν καβαλάει ι το ΚΤΜ (εκτός κι αν εννοείς τ'αμάξι)..:lol:
γιατι?
εχει η ΚΤΜ μοτοσυκλέτες ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
γιατι?
Tωρα που θα βγαλουμε και σκουτερ...τρεμετε...:rotflmao: :rotflmao:
makis206
07/09/2009, 18:41
Οταν παιρνει το σκουτερ ομως τι ειναι???
Αινιγμα...
"Σκουτεράκιας μπλιαχ" :lol:
Πέρα απ'τον χαβαλέ που κινδυνεύει να θίξει κάποιους και πραγματικά είναι κάτι που δεν το επιδιώκω, την άποψή μου την είπα και σέβομαι και όποιου η άποψη είναι αντίθετη απ'τη δική μου. Ας είμαστε όλοι καλά και μακρυά απ'όποιαδήποτε στραβή, όπως κι αν λεγόμαστε.. αυτό και βάζω τελεία (τελευταία ελπίζω:lol: )
:beer: :beer:
makis206
07/09/2009, 18:42
γιατι?
Πάμε σ'άλλο γιατί εδώ έβαλα τελεία;:lol: :rotflmao: :beer: