View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
sakisvolos
14/10/2009, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Λοιπόν προς Σάκη. Τα φρένα του tmax αναλογικά με τα γκάζια του..μπορείς να τα πεις και άγκυρες έχω φρενάρει στα ίδια μέτρα σε βρεγμένο με gs1200 ξαναλέω. Ίδια τιμή με το fmx αναλογικά πάλι με τα γκάζια του..σαφώς καλύτερα πρέπει να φρενάρει και το SH της honda..abs 300cc..πρόσεχε μη πέσεις σε κανένα απο πίσω..Για tmax δε σε συγκρίνω μιας κ έχουμε διαφορά τιμής..παίζει να φρενάρει στα μισά μέτρα απ ότι φρενάρεις..δε κάνει endo όμως οκ..
Το ότι φρέναρες στα ίδια μέτρα με ένα GS αυτό το λες εσύ ΔΕΝ το είδαμε και ΔΕΝ υποχρεούμεθα να
σε πιστέψουμε!
Αυτό με το SH ναι φρενάρει καλύτερα ότι πεις εσύ................!
Τώρα ότι το t-max φρενάρει στα μισά μέτρα από το δικό μου σημαίνει ότι ή πραγματικά πατάς κουμπάκι και
πέφτει η άγκυρα ή μετά ξύπνησες!! :winka:
heat το weekend έκανα τα διπλά km δικάβαλος απο σένα..
Πόσα χιλιόμετρα έκανες δηλαδή σε μια μέρα??? :confused: :confused: :confused:
sakisvolos
14/10/2009, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αααααααααααα:evil:
Εσυ θες να μου το κλεισεις το σπιτι ετσι?!:cry:
Ρε μην του τα λες αυτα...Εχει και πιστα καρτ κοντα και θα τρεχω και δε θα φτανω...:bigcry:
Να μη το το δώσεις βάλτον συνοδηγό και κάντον μια καλή βόλτα!!! :winka: :winka:
Υ.Γ. Πες του να βάλει μια πάνα καλού κακού πριν ανεβεί πάνω στο ΚΤΜ ! ! ! :rotflmao:
sakisvolos
14/10/2009, 16:24
43 δίνει ο κατασκευαστής στις 7500rpm..38-39 βγάζει ρόδα..(επιμένω δες δυναμομετρήσεις).
Όποτε θες με μετράς ρε συ γιατί μπορεί να κλέβει το κοντέρ μου..
43 στρόφαλο και βγάζει 38- 39 τροχό ε? Μόνο 4,5% απώλειες μετάδοσης έχει το τ-μαχ ε? Α ρε ΥΑΜΑΠΑ
τα καλύτερα παιδιά μας τρέλανες !!! :evil: :evil:
Το ότι κλέβει το κοντέρ σου θεώρησε το δεδομένο............βάλε ένα μικρό ψηφιακό και θα δεις........
αλλά...........πρόσεξε να το ρυθμίσεις σωστά και μην κλάψεις μόλις δεις το αποτέλεσμα!!!!:winka: :winka:
sakisvolos
14/10/2009, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
.oxi ktm.
se pista me to ktm..prepei gia na katalaveis ligo..molis bgeis apo strofi me deytera..na anoixeis to gazi terma na prospathiseis na to kratiseis oste na mi sikothei poly k prepei na kleiseis gazi i na patiseis freno(giati xaneis fora kai xrono) na baleis 3 gia 3 metra me terma gazi..kai kapaki na katebazeis se proti frenarontas me osi dinami mporeis oste na kratitheis se mia ypotithemeni sosti grami gia na pareis pio grigora ti strofi...na bgeis me proti na allaxeis grigora terma gazi se deytera..me ti mprosta roda sinithos ston aera...prospathontas na kratas to soma soy terma mprosta oste na mi sikothei allo..ktl ktl...
me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo?
Τι του λες μωρέ?? Όταν λέει για σκούτερ και πίστα εννοεί ότι πάει μέχρι την πίστα για να δει αυτούς
που τρέχουν μέσα σαν θεατής και μόνο!!!:D :D
***me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo?***
Ε λέει στην περίπτωση που θα έχεις τρελαθεί!!!:o
sakisvolos
14/10/2009, 16:32
Στην πίστα με ΚΤΜ δε ξέρω τι γίνεται..σίγουρα θ ανεβάσω σφιγμούς..αλλά το ίδιο θα πάθω και με το scooter
Απόλυτα λογικό θα φοβάσαι μη σκάσεις κάτω σα καρπούζι και γεμίσει ο τόπος πλαστικά !! :evil:
sakisvolos
14/10/2009, 16:34
Όχι ρε θα ξεκινήσω με 3η..
1ον για να μη φέρω καπάκια καταλάθος
2ον για να πηγαίνω χαλαρά..
3ον για σου πω οτι έβαλα και 3η..
Ατρόμητο σε κόβω ρε sf1n4k1 φόρα και μια πάνα καλού κακού ε! :p :p :p
sakisvolos
14/10/2009, 16:37
Julius..
Δεν έχει καθρέπτες..
Δεν έχει φλας και πινακίδα..
Μάλλον σε κοροιδέψανε φίλε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ατρόμητο σε κόβω ρε sf1n4k1 φόρα και μια πάνα καλού κακού ε! :p :p :p
Αφου καβαλαει μεγκασκουτερ ρε συ....τα εχει δει ολα πια γυρω απο τους 2 τροχους...:rotflmao:
Επιταχυνσεις:rotflmao: ρεπριζ,:rotflmao: αδρεναλινη,:rotflmao: ιδρωτας,:rotflmao: 200αρες,:rotflmao:
σουζες:rotflmao: εντο:rotflmao: :rotflmao: κρατηματα,:rotflmao: φρενα,:rotflmao:
και αλλα πολλα
:wave2:
sakisvolos
14/10/2009, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia
Εγώ πάλι φίλε Julius βραχυκύκλωσα λόγω γέλιου με την απάντηση του φίλου μας την οποία παραθέτω παρακάτω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Julius..
Δεν έχει καθρέπτες..
Δεν έχει φλας και πινακίδα..
Μάλλον σε κοροιδέψανε φίλε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
14/10/2009, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αφου καβαλαει μεγκασκουτερ ρε συ....τα εχει δει ολα πια γυρω απο τους 2 τροχους...:rotflmao:
Επιταχυνσεις:rotflmao: ρεπριζ,:rotflmao: αδρεναλινη,:rotflmao: ιδρωτας,:rotflmao: 200αρες,:rotflmao:
σουζες:rotflmao: εντο:rotflmao: :rotflmao: κρατηματα,:rotflmao: φρενα,:rotflmao:
και αλλα πολλα
:wave2:
Μααα..........άμα έχεις σκούτερ..........τα κάνεις όλα αυτά καλύτερα βέβαια μετά ξυπνάς.................!:rotflmao: :rotflmao:
Με πηρε ο υπνος και ειδα εναν εφιαλτη...
ημουν λεει ενα σε ενα δασος με το ΚΤΜ και πισω μου ενα ΤΜΑΧ να με ακολουθει,
ο αναβατης μεσ΄το δερμα...ιδιος ο ghostrider...
να χωνεται μεσα στις λασπες,να σπινιαρει,ανηφορες κατηφορες,
να περναει κορμους δεντρων απο πανω,σουζες κλπ,
βγαινω απ΄το δασος απεγνωσμενος μηπως του ξεφυγω στην ασφαλτο,
δε μπορει λεω...κι ομως....απο πισω το μεγκασκουτερ...200 στο κοντερ,κολλημενο στο καθρεφτη μου το ΤΜΑΧ...
Γαμωτο θα χωθω σε στροφιλικι μηπως με χασει...
ματαια...πλαγιασμα σε φετες το ΤΜΑΧ...πισω μου!
Κατευθυνομαι σε φιλο μου με gsxr 1000 K9...
παραταω το 950 και βουταω το 1000αρι...
Εκκινηση αλα Ροσι...απο μακρυα πλησιαζει ενα σκουτερ το οποιο αλλαζει μορφη και γινεται SH...και δειχνει ακομη πιο γρηγορο...
Βγαινω Εθνικη 250,280,300χλμ...το SH να μου παιζει φωτα...
Πεταγομαι πανω ιδρωμενος και μπαινω αμεσως στο thread...ευτυχως ολα καλα...ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
:rotflmao: :wave2:
mikros boudas
14/10/2009, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=NLu97YesvuU
sakisvolos
14/10/2009, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
http://www.youtube.com/watch?v=NLu97YesvuU
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε μπορει λεω...κι ομως....απο πισω το μεγκασκουτερ...200 στο κοντερ,κολλημενο στο καθρεφτη μου το ΤΜΑΧ...
Εκκινηση αλα Ροσι...απο μακρυα πλησιαζει ενα σκουτερ το οποιο αλλαζει μορφη και γινεται SH...και δειχνει ακομη πιο γρηγορο...
Πεταγομαι πανω ιδρωμενος και μπαινω αμεσως στο thread...ευτυχως ολα καλα...ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
Δεν υπαρχεις λεμε...
Ακομη και ο sf1n4kis θα γελασει με την καρδια του...:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα Mega scooters ειναι τελειως ακυρα...... δεν εξυπηρετουν κανενα σκοπο......δυσκολευονται στην κινηση και στις σφηνες....δεν ειναι σταθερα στην εθνικη και μολις περασει φορτηγο απο διπλα γινονται κινεζικος χαρταετος.... η καταναλωση δεν ειναι αυτο που ψαχνεις απο ενα οικονομικο scooter( 400-500 κυβικα και αυτοματο κιβωτιο δεν βοηθαει και πολυ στην "καταποση" καυσιμου)
για να μην πολυλογω ειναι σαν να αγοραζεις DVD με προγραμμα Aerobic ενω στο εξωφυλλο ποζαρει η Νανα Μουσχουρη...και μετα να καυχιεσαι κιολας οτι εχασες κιλα (αφου θα εισαι ΠΙΟ αδυνατος απο τη Νανα!!)
:a31: κα'ι'παναδες scooterακηδες.....
τα scooter ειναι μοτοσυκλετες οσο ειναι αυτοκινητα τα συγκρουομενα στο πανηγυρι.... :smokin:
stefanos
15/10/2009, 00:15
Το ότι φρέναρες στα ίδια μέτρα με ένα GS αυτό το λες εσύ ΔΕΝ το είδαμε και ΔΕΝ υποχρεούμεθα να
σε πιστέψουμε!
Αυτό με το SH ναι φρενάρει καλύτερα ότι πεις εσύ................!
Τώρα ότι το t-max φρενάρει στα μισά μέτρα από το δικό μου σημαίνει ότι ή πραγματικά πατάς κουμπάκι και
πέφτει η άγκυρα ή μετά ξύπνησες!! :winka:
Πόσα χιλιόμετρα έκανες δηλαδή σε μια μέρα??? :confused: :confused: :confused:
Αν μιλάς για το horex του προφίλ σου μην βάλεις και στοίχημα:p
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
Φίλε να είσαι καλά..πέθανα στα γέλια πρωί πρωί...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Είσαι απίστευτος!!!!!
sakisvolos κανείς δεν υποχρεούται να πιστέψει κανέναν εδώ γι αυτά που γράφει. Υπάρχει και η παράμετρος όμως..οτι κανείς δεν έχει κέρδος να πει κάτι που δεν ισχύει (εκτός αν παίζονται στοιχήματα, κάτι που δεν έχω αντιληφθεί) ;-)
Στο θέμα φρένα πάντως το συγκεκριμένο σκούτερ είναι πολύ μπροστά απο πολλές "μηχανές" είναι το 1ο που μ εντυπωσίασε καβαλόντας το. Ξαναλέω τέτοια ασφάλεια σε 2 τροχούς δεν έχω νιώσει στο θέμα φρένο, αναλογικά με τα γκάζια-επιταχυνσή του πάντα.
Το ρεκόρ που έχω κάνει σε km σε 31 ώρες είναι 815 δικάβαλος ;-) To weekend που μας πέρασε έκανα ~350km/μέρα
Ν ανοίξουμε και thread τ αυτόματα αυτοκίνητα δεν είναι αυτοκίνητα!!
mikros boudas
15/10/2009, 10:49
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
Φίλε να είσαι καλά..πέθανα στα γέλια πρωί πρωί...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Είσαι απίστευτος!!!!!
sakisvolos κανείς δεν υποχρεούται να πιστέψει κανέναν εδώ γι αυτά που γράφει. Υπάρχει και η παράμετρος όμως..οτι κανείς δεν έχει κέρδος να πει κάτι που δεν ισχύει (εκτός αν παίζονται στοιχήματα, κάτι που δεν έχω αντιληφθεί) ;-)
Στο θέμα φρένα πάντως το συγκεκριμένο σκούτερ είναι πολύ μπροστά απο πολλές "μηχανές" είναι το 1ο που μ εντυπωσίασε καβαλόντας το. Ξαναλέω τέτοια ασφάλεια σε 2 τροχούς δεν έχω νιώσει στο θέμα φρένο, αναλογικά με τα γκάζια-επιταχυνσή του πάντα.
Το ρεκόρ που έχω κάνει σε km σε 31 ώρες είναι 815 δικάβαλος ;-) To weekend που μας πέρασε έκανα ~350km/μέρα
Ν ανοίξουμε και thread τ αυτόματα αυτοκίνητα δεν είναι αυτοκίνητα!! καμμια σχεση το να εχει ενα οχημα ΜΟΝΟ αυτοματο κιβωτιο και καμμια σχεση η φιλοσοφια των σκουτερ.η φιλοσοφια των σκουτερ ειναι παρομοια με αυτη των σμαρτ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
καμμια σχεση το να εχει ενα οχημα ΜΟΝΟ αυτοματο κιβωτιο και καμμια σχεση η φιλοσοφια των σκουτερ.η φιλοσοφια των σκουτερ ειναι παρομοια με αυτη των σμαρτ.
Ότι να ναι..
Καμία σχέση η φιλοσοφία των enduro με τα τσόπερ..οκ..Πιο δεν είναι μοτοσυκλέτα?
mikros boudas
15/10/2009, 11:51
Ότι να ναι..
Καμία σχέση η φιλοσοφία των enduro με τα τσόπερ..οκ..Πιο δεν είναι μοτοσυκλέτα? Μαλλον εσυ ο,τι ναι.δεν εχω ορεξη για συζητηση με κολλημενο:beer:
Κολημένος θα ήμουν αν δε μιλούσα μ επιχειρήματα. So face the mirror
Λεω να εκτονωσω λιγο τη κατασταση λεγοντας μια μαλακια...
ΚΑΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΤΜ...:rotflmao:
Ισως κρυβει και μια δοση αληθειας... :beer:
stefanos
15/10/2009, 13:37
Λεω να εκτονωσω λιγο τη κατασταση λεγοντας μια μαλακια...
ΚΑΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΤΜ...:rotflmao:
:beer:
Τόσες σελίδες αυτό λέμε άλλο σκούτερ άλλο μοτοσυκλέτες.
sakisvolos
15/10/2009, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν μιλάς για το horex του προφίλ σου μην βάλεις και στοίχημα:p
Εννοείτε πως όχι!.......................αυτή περιμένει ανακατασκευή!:winka:
sakisvolos
15/10/2009, 16:19
Πιο πολλά από εσένα έκανα την Κυριακή κοντά στα 370 σε μια μέρα και τι σημαίνει αυτό??:confused: :confused:
Με κάνει καλύτερο?? Κάνει τη μηχανή μου μάχιμη?? :confused:
Εσύ ρώτησες φίλε..εγώ απλά απάντησα..
Δε ξέρω τι διαφορά κάνει και που..ρώτα εσένα που έκανες την ερώτηση..
sakisvolos
15/10/2009, 16:20
Κολημένος θα ήμουν αν δε μιλούσα μ επιχειρήματα.
Για ποια επιχειρήματα μιλάς βρε?? :confused:
Ψαλίδι πιρούνι 2 ρόδες..τι κάνει?
sakisvolos
15/10/2009, 16:23
Ψαλίδι πιρούνι 2 ρόδες..τι κάνει?
Τι ψαλίδι; Αυτό που κόβουν υφάσματα?
Ποιο πιρούνι; αυτό με το οποίο τρώμε?
Δυο ρόδες από καροτσάκι για μωρά λες???:confused: :confused:
Τα επιχειρήματα σου δε βλέπω..και μια σαφή απάντηση..τα δικά μου δε μπορώ να στα κάνω πιο απλά..
Τα συγκεκριμένα ψαλίδια πιρούνια και ρόδες πατάνε πολλά "επιχειρήματα" μηχανών..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις..
sakisvolos
15/10/2009, 16:28
Τα επιχειρήματα σου δε βλέπω..και μια σαφή απάντηση..τα δικά μου δε μπορώ να στα κάνω πιο απλά..
Τα συγκεκριμένα ψαλίδια πιρούνια και ρόδες πατάνε πολλά "επιχειρήματα" μηχανών..όσο κι αν δε θες να το καταλάβεις..
Σε ρωτάω για ποιο ψαλίδι μιλάς γιατί τα περισσότερα σκούτερ για πίσω ψαλίδι έχουν τον κινητήρα
με ότι αυτό συνεπάγεται! :winka:
Από φρένα χωρίς το ABS ένα σκούτερ είναι ασφαλές στο ρώτησα πολλά πόστ πιο πάνω αλλά απάντηση
δεν πήρα!!
Δεν είδα την ερώτηση αλλά δε την κατάλαβα κι όλας..ο κινητήρας δεν έχει καμία σχέση με το ψαλίδι στο δικό μου..και στα περισσότερα..η μετάδοση του..έχει..αλλά αυτό νομίζω το έχουν και κάποιες bmw..δεν είναι μοτοσυκλέτες?
Απο φρένα χωρίς ABS με ρωτάς αν είναι κάποιο ασφαλές?Ναι όσο ασφαλές είναι κ οτιδήποτε άλλο..πχ gp800..οι χρήστες του λένε για τα φρένα του ότι είναι απόλυτα..με ότι συνεπάγεται το "απόλυτο" φρένο..
Στο ίδιο μ εμένα..χωρίς ABS..είναι μια χαρά τα φρένα του..το ABS το μόνο που σου κάνει είναι να σε γλυτώνει απο φρένα πανικού και να διαβάζει το δρόμο-πρόσφυση αν θες..τίποτα παραπάνω..(και δε μπορείς να κάνεις endo..με ABS :( )
stefanos
15/10/2009, 16:45
το ρόδες δεν είναι επιχείρημα.
Πιρούνι έχουν και τα παπιά και τα τρίκυκλα.
Ψαλίδι δεν μπορεί να πείς οτι έχουν τα σκούτερ επειδή τυχαίνει να έχουν 2 μοντέλα μόνο.
Ούτε και αλυσίδα μπορείς να πείς οτι έχουν επειδή έχει ένα.
Από εκεί και πέρα.
Στις μοτοσυκλέτες σχεδιάζουν πλαίσια με πρωταρχικό σκοπό την πλέον άκαμπτη σύνδεση λαιμού με ψαλίδι.
Στα σκούτερ το κριτήριο είναι η δημιουργία χώρου για σακούλες.
Το αποτέλεσμα είναι +30 κιλά στο πλαίσιο του σκούτερ προκειμένου να υπάρχει μια ανεκτή σύνδεση εμπρός και πίσω τροχού.
Η επιλογή τροχών στα σκούτερ γίνεται με κριτήριο τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα στις μοτοσυκλέτες όχι.
Τα χαρακτηριστικά των κινητήρων στα σκούτερ επιλέγονται ανάλογα με τις δυνατότητες της μετάδοσης.
Έννοιες όπως κέντρο βάρους συγκέντρωση μαζών κοντά του που έχουν νόημα στην μοτοσυκλέτα και αποτελούν αντικείμενο έρευνας, στα σκούτερ δεν έχουν καμιά σημασία.
Το σκούτερ τελικά είναι μια χλιδή της καπιταλιστικής κοινωνίας.
Έστω οτι είναι 2..
Τα 2 αυτά σκούτερ που χαρακτηρίζεις οτι έχουν ψαλίδι..πως αποκαλούνται?
Πιρούνι έχουν μια χαρά τα περισσότερα. Δεν είναι σαν enduro αλλά ούτε πάπιας..
Κέντρο βάρους έχουν επίσης μια χαρά σχεδόν όλα τα megascooter..Δλδ τι λες?Δεν αποτελεί αντικείμενο έρευνας αυτό στα scooter?Απ το χαρτί απ ευθείας πάνε στην παραγωγή?Μη τρελαθούμε..
Και οι χάρλευ και τα SS και τα endurakia που κάνουν 7-8 χιλιάρικα μια χλιδή της καπιταλιστικής κοινωνίας είναι..αυτό δεν αλλάζει την ιδιότητα τους..
stefanos
15/10/2009, 16:55
Έστω οτι είναι 2..
Η εξαίρεση που κάνει τον κανόνα? :p
sakisvolos
15/10/2009, 16:57
Δεν είδα την ερώτηση αλλά δε την κατάλαβα κι όλας..ο κινητήρας δεν έχει καμία σχέση με το ψαλίδι στο δικό μου..και στα περισσότερα..η μετάδοση του..έχει..αλλά αυτό νομίζω το έχουν και κάποιες bmw..δεν είναι μοτοσυκλέτες?
Απο φρένα χωρίς ABS με ρωτάς αν είναι κάποιο ασφαλές?Ναι όσο ασφαλές είναι κ οτιδήποτε άλλο..πχ gp800..οι χρήστες του λένε για τα φρένα του ότι είναι απόλυτα..με ότι συνεπάγεται το "απόλυτο" φρένο..
Στο ίδιο μ εμένα..χωρίς ABS..είναι μια χαρά τα φρένα του..το ABS το μόνο που σου κάνει είναι να σε γλυτώνει απο φρένα πανικού και να διαβάζει το δρόμο-πρόσφυση αν θες..τίποτα παραπάνω..(και δε μπορείς να κάνεις endo..με ABS :( )
Πάμε πάλι από την αρχή!
1) Ο κινητήρας στο σκούτερ σου δεν είναι βλέπω πάνω στο ψαλίδι όπως σε κάτι μικρά σκουτεράκια
(τα οποία συμπαθώ ιδιέταιρα) αλλά ρε φίλε δες την φωτογραφία που επισυνάπτω στο ποστ αυτό,
δες όλον αυτό τον όγκο που έβαλα σε κόκκινο φόντο, είναι το κομμάτι με τον ιμάντα μετάδοσης
όλο αυτό είναι μη αναρτώμενη μάζα και το έχει για ψαλίδι σε συνεργασία με ένα στρατζαριστό
σιδερακι από την απέναντι πλευρά!
Όλο αυτό το σύστημα λοιπόν είναι σου αρέσει ή όχι πολύ βαρύτερο από ένα ψαλίδι μοτοσυκλέτας
με αποτέλεσμα να είναι δυσκίνητο (λόγω μεγάλης μάζας) κάνοντας την πίσω ανάρτηση να μην μπορεί
να ''διαβάσει'' τον δρόμο! (ήθελες και πίστα τρομάρα σου:rotflmao: )
2) Αν μπορέσεις να απενεργοποιήσεις το ABS στο σκούτερ σου θα είναι απλά επικύνδινο στο πρώτο
δυνατό φρενάρισμα θα φας ξαπλίδα οπότε αστο!
3) Ξέρω πολύ καλά τι κάνει το ABS :winka:
177381
sakisvolos
15/10/2009, 17:02
Όπως το είπες πάλι σκούτερ είναι!
Σου είπε κάτι ο Στέφανος παραπάνω περί φιλοσοφίας αλλά μάλλον δεν θες να το καταλάβεις!
1) Έχω δώσει φώτο του κινητήρα μου..αυτό που δείχνεις είναι η μετάδοση..μόνο που δεν έχει ιμάντα μέσα έχει αλυσίδα που κολυμπάει στις βαλβολίνες (κάτι σαν τ αλυσιδογράναζά σας απλά πολύ πιο ασφαλές)..σε μπροστινό κι απ την άλλη μεριά καπάκι βρίσκεται ο ιμάντας..μπροστά κι όλας στον κινητήρα.
2) Το σκούτερ μου το έχω οδηγήσει και χωρίς ABS (απενεργοποιείται κι όλας)..αλλά το χει αδερφός μου χωρίς ABS..επιτρεψέ μου να ξέρω λίγο παραπάνω για τα φρένα του λοιπόν δε ξαπλώνεις έυκολα..
3) Αυτό μας κάνει 2
sakisvolos
15/10/2009, 17:09
1) Έχω δώσει φώτο του κινητήρα μου..αυτό που δείχνεις είναι η μετάδοση..μόνο που δεν έχει ιμάντα μέσα έχει αλυσίδα που κολυμπάει στις βαλβολίνες (κάτι σαν τ αλυσιδογράναζά σας απλά πολύ πιο ασφαλές)
2) Το σκούτερ μου το έχω οδηγήσει και χωρίς ABS (απενεργοποιείται κι όλας)..αλλά το χει αδερφός μου χωρίς ABS..επιτρεψέ μου να ξέρω λίγο παραπάνω για τα φρένα του λοιπόν δε ξαπλώνεις έυκολα..
3) Αυτό μας κάνει 2
1) Το ότι είναι με αλυσίδα μέσα σημαίνει ότι είναι ακόμα βαρύτερη η μη αναρτώμενη μάζα οπότε ακόμα
χειρότερη η συμπεριφορά της πίσω ανάρτησης!!!
2) Πάρε μια μηχανή ίδιας αξίας με το σκούτερ σου κάνε μερικά καλά φρεναρίσματα και τα λέμε μετά!!:winka:
3) Μάλλον όχι! :winka:
1) Μια χαρά συμπεριφέρεται το πίσω ψαλίδι-ανάρτηση..Είναι σα να μου λες οτι επειδή η bmw έχει διαφορικό που είναι πιο βαρύ πίσω..χάνει το ψαλίδι της ή ανάρτηση της..lolen..
2) Μια μηχανής της αξίας του σκούτερ μου (πάμε σε κανα r1?)..δεν έχει ούτε την επιτάχυνσή του, ούτε την τελική του..Σε συνάρτηση μ αυτά πάντα βγάζω συμπέρασμα για το πως φρενάρω..και φρενάρω μια χαρά είτε το πιστεύεις είτε όχι..
3) Μπορεί και όχι όντως..δείχνεις να μην είχες ποτέ ABS..
sakisvolos
15/10/2009, 17:24
1) Μια χαρά συμπεριφέρεται το πίσω ψαλίδι-ανάρτηση..Είναι σα να μου λες οτι επειδή η bmw έχει διαφορικό που είναι πιο βαρύ πίσω..χάνει το ψαλίδι της ή ανάρτηση της..lolen..
2) Μια μηχανής της αξίας του σκούτερ μου (πάμε σε κανα r1?)..δεν έχει ούτε την επιτάχυνσή του, ούτε την τελική του..Σε συνάρτηση μ αυτά πάντα βγάζω συμπέρασμα για το πως φρενάρω..και φρενάρω μια χαρά είτε το πιστεύεις είτε όχι..
3) Μπορεί και όχι όντως..δείχνεις να μην είχες ποτέ ABS..
1) Για να το λες εσύ έτσι θα είναι! Αν πάλι έχεις έστω λίγες αναστολές διάβασε και μάθε τι
σημαίνει μη αναρτώμενη μάζα και θα καταλάβεις μόνος σου τι παίζει!:winka:
Όσο για τα BMW που είναι με άξονα είναι μοτοσυκλέτες τουρισμού δεν είναι πίστας και λόγω
μεγάλου συνολικού βάρους και λόγω πολύ μεγαλύτερου πίσω τροχού τα καταφέρνουν μια χαρά!
2) Δε μου απαντάς έχεις καλύτερα φρένα από μια ίδιας τιμής μοτοσυκλέτα???
3) Το ABS είναι για τους κουλούς !:p :p
stefanos
15/10/2009, 17:28
Το dn1 ίσως να είναι μοτοσυκλέτα από όλα τα σκούτερ αλλά αμφιβάλω εάν το χαρακτηρίζει και κανένας σκούτερ.
1) Σωστά οι bmw με άξονα-διαφορικό..δεν είναι για πίστα..ενώ το tmax είναι, άρα πρέπει να μάθουμε και για την μη αναρτώμενη μάζα..
"Μη-αναρτώμενη μάζα είναι αυτή που βρήσκεται ΚΑΤΩ από την ανάρτηση και θεωρητικά ακολουθεί ΟΛΕΣ τις ανωμαλίες του δρόμου. Έτσι οι τροχοί, τα ψαλίδια, η αλυσίδα εν μέρει, τα δισκόφρενα και γενικά ότι πάει ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ σε σχέση με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα είναι ΜΗ-ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΗ μάζα.
"
2) Σου απαντάω αλλά δε το καταλαβαίνεις..αν πάω με 60 και πάει κι αυτή με 60..ή 120 και αυτή με 120..στα ίδια άντε και λίγο χειρότερα να είμαι. Αν επιταχύνω με Χ g και αυτή το ίδιο στα ίδια και λίγο χειρότερα να είμαι..σε ξαφνικό φρενάρισμα..
3) Το ABS πάντως δεν είναι ο απομηχανής θεός στα φρένα..σου είπα τι κάνει..
Το dn1 ίσως να είναι μοτοσυκλέτα από όλα τα σκούτερ αλλά αμφιβάλω εάν το χαρακτηρίζει και κανένας σκούτερ.
Το dn..εμένα προσωπικά δε μου αρέσει σ εμφάνηση. Είναι απ τις πρώτες μελλοντικές μοτοσυκλέτες όμως να σας δώ τότε..ΧΑΧΑΧ
Βάλε και το απρίλια..mana..σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι λένε στο χωριό..
stefanos
15/10/2009, 17:43
Το dn..εμένα προσωπικά δε μου αρέσει σ εμφάνηση. Είναι απ τις πρώτες μελλοντικές μοτοσυκλέτες όμως να σας δώ τότε..ΧΑΧΑΧ
Βάλε και το απρίλια..mana..σιγά σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι λένε στο χωριό..
Το Dn1 το αγόραζα χαλαρά, αλλά έχει τιμή σκούτερ και δεν...
Το mana δεν το έχω ψάξει να σου πώ την αλήθεια.
Ναι υπερτιμημένη η τεχνολογία γμτ..
:lol:
stefanos
15/10/2009, 17:56
Ναι υπερτιμημένη η τεχνολογία γμτ..
:lol: Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πολύ παλιά.
Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε πρίν πολλές δεκαετίες από ένα σκούτερ honda με δικύλινδρο boxer κινητήρα.Είναι ιταλική πατέντα που αγοράστηκε από την honda.
sakisvolos
15/10/2009, 17:57
1) Σωστά οι bmw με άξονα-διαφορικό..δεν είναι για πίστα..ενώ το tmax είναι, άρα πρέπει να μάθουμε και για την αναρτώμενη μάζα..
"Αναρτώμενη μάζα ενός οχήματος είναι αυτή που βρήσκεται ΠΑΝΩ από τις αναρτήσεις και θεωρητικά δεν ακολουθεί τις ανωμαλίες του δρόμου. Έτσι το πλαίσιο, το ντεπόζιτο, ο κινητήρας, η σέλα, ο αναβάτης είναι αναρτώμενη μάζα"
2) Σου απαντάω αλλά δε το καταλαβαίνεις..αν πάω με 60 και πάει κι αυτή με 60..ή 120 και αυτή με 120..στα ίδια άντε και λίγο χειρότερα να είμαι. Αν επιταχύνω με Χ g και αυτή το ίδιο στα ίδια και λίγο χειρότερα να είμαι..σε ξαφνικό φρενάρισμα..
Το BMW δεν είναι για πίστα σαφώς για Τ-ΜΑΧ εσύ είπες κάτι για track day δες.............
Μη το γελάς καθόλου..ξύνει το σταντ πρώτα γμτ..
Έχω ψηθεί να πάω για trackday με το scooter..θα έρθεις αν ανέβω Σέρρες ?
2) ΜΗ αναρτώμενη μάζα μάθε τι είναι και αν πρέπει να είναι βαριά ή ελαφριά και γιατί !!:winka:
3) Συμφωνούμε και σε κάτι!:beer:
Και ιστορία σε αυτό το thread..τι άλλο θέλουμε..
Μέχρι και τον κινητήρα του tmax έμαθε ο sakis..XAXAXA
Σάκη..όλα μπαίνουν πίστα..το χιούμορ όμως φαίνεται..
Έχει γίνει διόρθωση για το Μη αναρτώμενη μάζα..(καλά στο word γράφεις?)
sakisvolos
15/10/2009, 18:05
Πρώτα απαντάς αυτό............
1) Σωστά οι bmw με άξονα-διαφορικό..δεν είναι για πίστα..ενώ το tmax είναι, άρα πρέπει να μάθουμε και για την αναρτώμενη μάζα..
"Αναρτώμενη μάζα ενός οχήματος είναι αυτή που βρήσκεται ΠΑΝΩ από τις αναρτήσεις και θεωρητικά δεν ακολουθεί τις ανωμαλίες του δρόμου. Έτσι το πλαίσιο, το ντεπόζιτο, ο κινητήρας, η σέλα, ο αναβάτης είναι αναρτώμενη μάζα"
Μετά διορθώνεις την παράγραφο περί μη αναρτώμενης μάζας..........
1) Σωστά οι bmw με άξονα-διαφορικό..δεν είναι για πίστα..ενώ το tmax είναι, άρα πρέπει να μάθουμε και για την μη αναρτώμενη μάζα..
"Μη-αναρτώμενη μάζα είναι αυτή που βρήσκεται ΚΑΤΩ από την ανάρτηση και θεωρητικά ακολουθεί ΟΛΕΣ τις ανωμαλίες του δρόμου. Έτσι οι τροχοί, τα ψαλίδια, η αλυσίδα εν μέρει, τα δισκόφρενα και γενικά ότι πάει ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ σε σχέση με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα είναι ΜΗ-ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΗ μάζα.
"
Τελικά δεν μου απαντάς ρε φίλε.........η μη αναρτώμενη μάζα πρέπει να είναι βαριά και να έχει μεγάλη αδράνεια??
ή να είναι ελαφριά??? Μπορείς να απαντήσεις??:confused: :confused:
Πρέπει να είναι ελαφριά φίλε..
Όσο πιο ελαφριά τόσο καλύτερα..
Θα βγάλω και το πλαστικό στο καπάκι της μετάδοσης τώρα που μου το είπες..πρέπει να έχει διαφορά μετά..
Εγώ μωρέ δε σου απαντάω?
Είπαμε..ψαλίδι πιρούνι 2 ρόδες..τι κάνει?
Εσύ δε μου απαντάς..απο εκεί με πήγες οτι δεν έχουν ψαλίδι αλλά κινητήρα..μετά είδες και μόνος σου το ψαλίδι και με πήγες στον ιμάντα που έγινε αλυσίδα..μετά στην μη αναρτώμενη μάζα και στο tmax που μπαίνει πίστα ενώ το bmw όχι...μετά τι θα μου πεις άραγε?(όλα αυτά σε συνάρτηση με το αν φρενάρω ή όχι και τι είναι το ABS..)
ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ...
ώπα..άκυρο..
Ψαλίδι Πιρούνι 2 ρόδες..τι κάνει?
Υ.Γ λες να μη ξέρω τι διόρθωσα?Τι μου το δείχνεις..απλά αργείς στο refresh.. :p
sakisvolos
15/10/2009, 18:12
Μέχρι και τον κινητήρα του tmax έμαθε ο sakis..XAXAXA
Σάκη..όλα μπαίνουν πίστα..το χιούμορ όμως φαίνεται..
Έχει γίνει διόρθωση για το Μη αναρτώμενη μάζα..(καλά στο word γράφεις?)
Τον κινητήρα του Τ-ΜΑΧ δεν τον ξέρω και δεν μεενδιαφέρει να τον μάθω! :lol: :lol:
Eξαρτάται πως μπαίνουν στην πίστα,,,,,,,,:winka:
(Όχι δεν γράφω στο word!)
sakisvolos
15/10/2009, 18:17
Εσύ δε μου απαντάς..
ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ...
Θα σου απαντήσω το βράδυ ρε τώρα πάω για καφεδάκι :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό το ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ... κάνω πως δε το είδα γιατί......................:rotflmao: :rotflmao:
Πιες και ένα sf1n4k1 για μένα..καλό γκαιφέ..
ΧΑΧΑχα
Σκουλικομυρμιγκότρυπα..
χαχαχ
sakisvolos
15/10/2009, 18:19
ΟΚ:beer:
ΧΑΧΑχα
Σκουλικομυρμιγκότρυπα..
χαχαχ
να σε δωκω λεφτα να παρεις το Monster-scooter σου να πα να παιξεις καρουζελ? :wacko:
Είχες χαθεί κ ανυσηχούσα..
Πάνω που θα έγραφα..
Άλλος με τη βάρκα μαας?
Δώκε με..ότι έχεις
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
[B]Με πηρε ο υπνος και ειδα εναν εφιαλτη...
Χα χα χα,
εγω αυτον τον εφιαλτη τον βλεπω ζωντανο καθε πρωι που μπαινω στο ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΤΕ...
Απο την αλλη παλι σκεφτομαι: Οταν κλεισει αυτο το thread τι κανουμε?
Πως θα ειναι η ζωη μας χωρις την αντιπαραθεση με τον σφηνακο?
Τι να την κανεις αυτη τη ζωη χωρις τον σφηνακο?
Ποιο το μελλον αυτου του forum χωρις τον σφηνακο?
Το ξερετε οτι ο σφηνακος μας εχει φερει πιο κοντα?
Το ξερετε οτι εχουμε εθιστει?
Σφηνακο, μην σταματας, εσυ μας οδηγας και πανω απ'ολα, μην μας εγκαταλειπεις.
Να'σαι καλα ρε γιγαντα :beer:
το ρόδες δεν είναι επιχείρημα.
Πιρούνι έχουν και τα παπιά και τα τρίκυκλα.
Ψαλίδι δεν μπορεί να πείς οτι έχουν τα σκούτερ επειδή τυχαίνει να έχουν 2 μοντέλα μόνο.
Ούτε και αλυσίδα μπορείς να πείς οτι έχουν επειδή έχει ένα.
Από εκεί και πέρα.
Στις μοτοσυκλέτες σχεδιάζουν πλαίσια με πρωταρχικό σκοπό την πλέον άκαμπτη σύνδεση λαιμού με ψαλίδι.
Στα σκούτερ το κριτήριο είναι η δημιουργία χώρου για σακούλες.
Το αποτέλεσμα είναι +30 κιλά στο πλαίσιο του σκούτερ προκειμένου να υπάρχει μια ανεκτή σύνδεση εμπρός και πίσω τροχού.
Η επιλογή τροχών στα σκούτερ γίνεται με κριτήριο τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα στις μοτοσυκλέτες όχι.
Τα χαρακτηριστικά των κινητήρων στα σκούτερ επιλέγονται ανάλογα με τις δυνατότητες της μετάδοσης.
Έννοιες όπως κέντρο βάρους συγκέντρωση μαζών κοντά του που έχουν νόημα στην μοτοσυκλέτα και αποτελούν αντικείμενο έρευνας, στα σκούτερ δεν έχουν καμιά σημασία.
Το σκούτερ τελικά είναι μια χλιδή της καπιταλιστικής κοινωνίας.
+ 675
Πω πω τι ειπε ο ανθρωπος και εγω που νομιζα οτι σκαμπαζα απο μοτοσυκλετες :beer:
sakisvolos
15/10/2009, 22:28
Εσύ δε μου απαντάς..
ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ...
Απάντησες μόνος σου !! Δες παρακάτω!!
Πρέπει να είναι ελαφριά φίλε..
Όσο πιο ελαφριά τόσο καλύτερα..
Α και δε με λες ωρέ?? Αυτό το πέτρα ψαλίδι χαρτί τι είναι??? ο βασικός εξοπλισμός εργαλείων των σκούτερ????
:confused: :confused:
GiannisBlessed
15/10/2009, 23:16
ρε παιδια...τα σκουτερ γιατι τα λενε "σκουτερ" οι ιδιες οι εταιριες που τα παραγουν??
γιατι δεν τα λεν μοτοσυκλετες να τελειωνουμε...αφου σε ολα ιδια ειναι οι δυο κατηγοριες....:confused:
Έλα καλημέρα..γμτ τους dns της οτενέτ..κάποιος τα κάρφωσε και δε μπορούσα να μπω σήμερα εδώ..
Heat δε μασάω δε σταμάτω..28-29-30 Νοέμβρη θα ρθω εκεί να θαυμάσεις απο κοντά και το yperscooter..
Saki Πετρα-Ψαλίδι-Χαρτί είναι παλιό παιχνίδι που παίζαν τα παιδάκια..πιρούνι ψαλίδι 2 ρόδες κινητήρας είναι τα βασικά που χαρακτηρίζουν μια μοτοσυκλέτα..
giannisblest ποιος σου είπε οτι οι κατασκευαστές δεν λένε τα scooter μοτοσυκλέτες?Άνοιξε ένα service manual και δες πως τ αποκαλούν :-) Απ την άλλη οι κατηγορίες (σκούτερ,enduro κτλ) υπάρχουν για να βρίσκει έυκολα ο ενδιαφερόμενος αυτό που ψάχνει σε κατηγορία μοτοσυκλέτας ;-)
Ξέχασα κανέναν?:p
Ξέχασα κανέναν?:p
Για μενα τιποτα?!!!
Κ περασαμε τοοοοσο ωραια χθες βραδυ...:sad: :sad: :sad:
Εσύ έχεις ΚΤΜ σε κράζουν και live...δεν είδες χτες?Αλλά μη το πεις εδώ στα παιδιά και στενοχωρηθούν ρε συ..τα ΚΤΜ είναι τα καλύτερα..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εσύ έχεις ΚΤΜ σε κράζουν και live...δεν είδες χτες?Αλλά μη το πεις εδώ στα παιδιά και στενοχωρηθούν ρε συ..τα ΚΤΜ είναι τα καλύτερα..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πσσσ...νεος...προσεχε πως εκφραζεσαι...:smilea:
Πσσσ...νεος...προσεχε πως εκφραζεσαι...:smilea:
"Στάση προσοχής"
ΜΑΛΙΣΤΑ
"Στάση προσοχής"
ΜΑΛΙΣΤΑ
Το thread αναφερεται σε σκουτερ και μοτοσυκλετες...
Μιλαει πουθενα για... οπλα;;;;;:D
GiannisBlessed
16/10/2009, 12:43
κατι αλλο...
αυτη η καραμελα το τι μπαινει πιστα και τι οχι ειναι απλα ελεος.
οτιδοιποτε εχει ροδα και τσουλαει μπαινει πιστα.
το θεμα ειναι ποιος κανει πιο καλο χρονο...
γι'αυτο στο μοτοgp τρεχουν με ss και οχι με σκουτερ η εντουρο κτλ κτλ...
τωρα τα ss δεν πανε στο χωμα.
εκει παει το εντουρο..
οκ ως εδω?
στην πολη παει οτι εχει ο καθενας(οπως και στη πιστα)
το τι ειναι καλυτερο σε αυτην την κατηγορια "αθληματος"(πολη)
ειναι υποκειμενικο.και δυσκολα μπορει να πει κανεις αν το σκουτερ ειναι καλυτερο απο ενα μοταρδακι ας πομε για μεσα στην πολη.
τωρα εγω λεω μοτοσικλετα οτι ανηκει σε μια ευδιακριτη κατηγορια.ειναι δλδ λιγο πιο ειδικο σε αντιθεση με κατι που ειναι γενικο...
δλδ
σσ-πιστα
εντουρο-χωμα
σπορ τουρινκ-ταξιδαρες!!
σκουτερακι,παπακι-δουλιτσες μεσα στην πολη-γειτονια
σκουτερ(το μεγαλο και βαρυ)-τι??τα παντα???κανωταπανταλιγοαπολακαισυμφερω????(σημειωση...μ γαλο και βαρυ ειναι το χαγιαμπουσα πχ αλλα κανει ωραια ταξιδακια.κατι αντισταθμιζει το να το εχεις αγορασει)
μου φαινεται χαζο να μπω στην πιστα με το σκουτερ.
μου φαινεται θεο χαζο να το παω χωμα...
και στο ταξιδι θα προτιμουσα κατι πολυκυλινδρο,δυνατο και βαρυ με καλο πλαισιο και να το φορτωνεις με βαλιτσες και μπαγκαζια.
εκανα αυτην την κατηγοριοποιηση.για πειτε κανα σχολιο...
καμια ιδεα για το σκουτερ
περα απο εργαλιο στο να γυριζεις απο το σουπερ μαρκετ ντιγκα στα ψωνια...
:a55: :a55: :a55: :a55: :a55:
sakisvolos
16/10/2009, 17:20
Heat δε μασάω δε σταμάτω..28-29-30 Νοέμβρη θα ρθω εκεί να θαυμάσεις απο κοντά και το yperscooter..
Φίλε heat απλά την έβαψες! :rotflmao: :rotflmao:
Saki Πετρα-Ψαλίδι-Χαρτί είναι παλιό παιχνίδι που παίζαν τα παιδάκια..
:eyepop: :eyepop: :eyepop: Αρα;; Εσύ παίζεις ακόμα αυτό το παιχνίδι;;; Το σκούτερ σου είναι παιχνίδι;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: (τι είπα πάλι ο άνρθωπας)
sakisvolos
16/10/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sakvil
:a55: :a55: :a55: :a55: :a55:
Εϊ ψιτ κύριος!...........................όταν έρχεστε στο drops για καφέ να είστε λίγο πιο αθόρυβοι με τα σκούτερ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε heat απλά την έβαψες! :rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: Αρα;; Εσύ παίζεις ακόμα αυτό το παιχνίδι;;; Το σκούτερ σου είναι παιχνίδι;;;:eyepop: :eyepop: :eyepop: (τι είπα πάλι ο άνρθωπας)
Λεω να παω να κρυφτω στο Μοκαντισου εκεινες τις μερες,
λετε να με ξετρυπωσει? :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Λεω να παω να κρυφτω στο Μοκαντισου εκεινες τις μερες,
λετε να με ξετρυπωσει? :p
Oπου και να κρυφτεις το ΤΜΑΧ θα σε βρει σε λεω....:lol: :lol: :lol:
Εχετε δικιο παιδες, ματαιος κοπος.
Με βλεπω να τον υποδεχομαι στα διοδια Μαλγαρων γονατιστος, με ανθοδεσμη, καρο σημαια, ενω διμετρες Θεσσαλονικιες ομπρελοκοπελιτσες που θα του προσφερουν το κλειδι της πολης.
Α ναι και με βαμβακι στο αυτι γιατι το Mad Max του ειναι τουμπανο :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
και στο ταξιδι θα προτιμουσα κατι πολυκυλινδρο,δυνατο και βαρυ με καλο πλαισιο και να το φορτωνεις με βαλιτσες και μπαγκαζια.
Και εσύ για tmax πας...2 κύλινδροι, βαρύ 220Kg, πλαίσιο αστέρι, βαλίτσες μπαγκάζια..τα πάντα όλα..
Και θα το πας και στην πόλη άνετα κι ωραία..
http://i620.photobucket.com/albums/tt283/sf1n4k1/DSC04141.jpg
Heat δε γλυτώνεις..
Sakvil..αυτόν τον sakivolo να τον προσέχετε ρε, μη τον πατήσετε καμια μέρα εκεί στο Βόλο..κυκλοφορεί μ ένα παλιοφουμουξου..και νομίζει οτι έχει μοτοσυκλέτα..
Ο Σακης εχεις ανοικτη πρσκληση να ερθει να τα πουμε απο κοντα!!
Εμεις καθε Τεταρτη τον πινουμε:D τον καφε μας,σε διαφορα καφε του Βολου!!!:D
;)
Παντως ρε Σφυνακι παντου εχεις "φτυσει":lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιγά μη τους άφηνα Βασίλη..ΧΑΧΑΑΧΑΧ
Αν διαβάσεις απ την αρχή έχουν παιχτεί θεικές ατάκες..μέχρι και τα ΚΤΜ αξιόπιστα άκουσα..ΑΧΧΑΧΑΑΧ
Ωπ σόρρυ..
sakisvolos
16/10/2009, 18:14
Sakvil..αυτόν τον sakivolo να τον προσέχετε ρε, μη τον πατήσετε καμια μέρα εκεί στο Βόλο..κυκλοφορεί μ ένα παλιοφουμουξου..και νομίζει οτι έχει μοτοσυκλέτα..
Εσένα θα πατήσω βρε και έχω και βαρύ πόδι λέμε! :D :D
Εσένα θα πατήσω βρε και έχω και βαρύ πόδι λέμε! :D :D
Ωχ..μη μου λες τέτοια κ απ ότι έμαθα η Μη αναρτώμενη μάζα του FMX είναι βαρύτερη απ του TMax..
:lol: :lol:
sakisvolos
16/10/2009, 18:17
Ο Σακης εχεις ανοικτη πρσκληση να ερθει να τα πουμε απο κοντα!!
Εμεις καθε Τεταρτη τον πινουμε:D τον καφε μας,σε διαφορα καφε του Βολου!!!:D
;)
Παντως ρε Σφυνακι παντου εχεις "φτυσει":lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα τελευταία σας βλέπω στο drops αλλά αφού δεν έχουμε γνωριστεί........τι να πω εγώ είμαι
ο sakisvolos από το moto.gr ?? Κι άμα φάω τίποτα κατακούτελα??? ( κάνα variatorα ας πούμε)
sakisvolos
16/10/2009, 18:17
Ωχ..μη μου λες τέτοια κ απ ότι έμαθα η Μη αναρτώμενη μάζα του FMX είναι βαρύτερη απ του TMax..
:lol: :lol:
Ούτε στο όνειρο σου φίλε αυτό! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα τελευταία σας βλέπω στο drops αλλά αφού δεν έχουμε γνωριστεί........τι να πω εγώ είμαι
ο sakisvolos από το moto.gr ?? Κι άμα φάω τίποτα κατακούτελα??? ( κάνα variatorα ας πούμε)
Να πας να βρεις τα παιδιά ρε..να γνωρίσεις τον Sakvil..θ αλλάξεις άποψη για τα σκούτερ, τους σκουτεράδες, αν γυρίζει η γή, πόσα Kg ελαφρύτερη Μη αναρτώμενη μάζα απο εσένα έχω..
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σοβαρά τώρα να πας να τους δεις..
Βέβαια είναι ιταλόφιλος ο Βασίλης..οπότε έχει και κουσούρια..μη στα λέω όλα ρόδινα και με βρίζεις :-)
:rotflmao: Θα ποσταρω εδω την επομενη συναντηση να ξερεις που θα μας βρεις!!;)
Παντως την Τεταρτη που μας περασε ειμασταν Azzouro;) Γυρω στα 12 scooter!!!;)
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?t=12498&start=0
:D
K εσυ εδω???:cry: :cry: :cry:
Να φυγετε να πατε αλλου παλιο-σκουτεραδες...
Αντε μην σας πατησω με το ΚΤΜ...:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
K εσυ εδω???:cry: :cry: :cry:
Να φυγετε να πατε αλλου παλιο-σκουτεραδες...
Αντε μην σας πατησω με το ΚΤΜ...:smokin:
:a12:
παρε κενανε μηχανακι να το φτανεις ρεεεε!!!
Παλι στις μυτες εισαι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επιτέλους λίγη υποστήριξη..τόσο καιρό μόνος..(αν και τους έχω έτσι?)
Camen όποιος με ΚΤΜ τη νύχτα περπατεί όχι σκούτερ αλλά λάσπες και κακά πατεί..(ειδικά αν βρέχει βραχυκυκλωμένα φώτα)
Οπότε το νού σου..ΑΧΧΑΧΑχα
Αυτο κι αν ηταν κοινο για διαλεξη ετσι σφηνακο? :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Αυτο κι αν ηταν κοινο για διαλεξη ετσι σφηνακο? :cool:
12 σκούτερ τι να κάνω διάλεξη?Ξέρουν οι άνθρωποι..
Χτες έκανα διάλεξη σε κοινό του μότο.γρ .. καταλήξαμε να κράζουμε όλοι μαζί το ΚΤΜ του camen..
:lol: :lol: :lol:
Χτες έκανα διάλεξη σε κοινό του μότο.γρ .. καταλήξαμε να κράζουμε όλοι μαζί το ΚΤΜ του camen..
Οσα δε φτανει η αλεπου(ή δε μπορει να τα παει...) τα κανει κρεμασταρια...:lol: :lol: :lol:
Θωμά μη μου πεις οτι είδες κανα όνειρο σα του dim950 χτες..?
Ότι ήσουν με 5η και 120km/h και σκας ξερογκαζιά και ξύπνησες?
:rotflmao:
Είπες στα παιδιά οτι έχεις ΚΤΜ και κυκλοφορείς με μπουφάν yamaha (στην ασφάλεια δε παίρνει μλκς φοράμε κάτι αξιόπιστο)??E?
Θωμά μη μου πεις οτι είδες κανα όνειρο σα του dim950 χτες..?
Ότι ήσουν με 5η και 120km/h και σκας ξερογκαζιά και ξύπνησες?
:rotflmao:
Είπες στα παιδιά οτι έχεις ΚΤΜ και κυκλοφορείς με μπουφάν yamaha (στην ασφάλεια δε παίρνει μλκς φοράμε κάτι αξιόπιστο)??E?
ΨΕΥΤηηηηηηηηηηηηηηηηηη...
Πες οτι χαλβαδωνεις το μπουφανακι...:p :p :p
Γυρω στα 12 scooter!!!;)
ναι ε? αν εισασταν ολοι με 50αρακια , συμπληρωνατε.....:rolleyes: (12x50) Ισα με ενα 600αρι!
:yuck: :cry:
Σκούτερ και δερμάτινο μπουφάν ρε συ?Γιατί λες ψέματα τώρα?
Αφού τα σκούτερ δεν είναι μοτοσυκλέτες...δεν εγκυμονούν κινδύνους...
θα μπορουσες να κανεις live performance :cool:
project.breeze
16/10/2009, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ναι ε? αν εισασταν ολοι με 50αρακια , συμπληρωνατε.....:rolleyes: (12x50) Ισα με ενα 600αρι!
:yuck: :cry:
600άρι δίχρονο όμως,πολύ γκάζι!:uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
600άρι δίχρονο όμως,πολύ γκάζι!:uplate:
και V12...
Α ρε heat τι έχεις να πάθεις με το που θα ρθω..βάλε αγγελία απο τώρα το daytona..
Σκούτερ και δερμάτινο μπουφάν ρε συ?Γιατί λες ψέματα τώρα?
Αφού τα σκούτερ δεν είναι μοτοσυκλέτες...δεν εγκυμονούν κινδύνους...
εγκυμονουν βλαβες και γλυστρες......:look:
εγκυμονουν βλαβες και γλυστρες......:look:
Ενώ όλα τ άλλα απόλυτη αξιοπιστία και το να φύγουν σε στροφή μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας..(δε μιλάω για ΚΤΜ καν έτσι..αξιοπιστία και κράτημα άλλης διάστασης)..
εχεις δει πολλα scooter με 180/17 λαστιχο?
project.breeze
16/10/2009, 19:00
εχεις δει πολλα scooter με 180/17 λαστιχο?
Μην του βάζεις ιδέες κι εσύ τώρα ρε..