View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
nassosxlvbros
10/10/2009, 14:01
Άκουσα πως θα καταργηθούν οι εισαγωγές σκούτερ μεγάλου κυβισμού...αληθεύει; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πιστευω οτι καταλαβες πως κανω χαβαλε με τα περι UHU :lol:
Εχεις δικιο με την διαφορα που επισημαινεις αναμεσα στα δυο μοντελα, ειναι πραγματικα χαωδης, αλλα μην ξεχνας οτι στους ισχυρισμους σου για την ''ισοτητα'' βαζεις και τα παλαιοτερα tmax , και τα πρωτα piaggio , και typhoon 50cc, και τα τζοκακια, και, και ...που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με ενα V4 Factory.Δεν γινεται να ανηκουν στην ιδια κατηγορια..
Επειδη περασα σαν μικροτερος απο την φαση glx-ξεβρακωμα-καταβασμα κυλινδροπιστονο-εξατμιση και μετα πιο κυριλε σαν φοιτητης Runner-εξατμιση-ξυλωμα πλαστικων-βαψιμο κτλ, θεωρω οτι τα scooter, οπως ειπα και πιο πανω, ευελικτα διτροχα οχηματα ανεσεων, και ουδε μια σχεση εχουν με το στησιμο και γενικοτερα την κατακευη των μηχανων.
Τωρα , στο ''ευελικτα'' αφηνω μια πορτα για τα burgie 650...:lol:
:beer: :beer: :beer:
Αν μιλάμε για "ισότητα" ανάμεσα σε jog 50 και tmax 500..κτλ..τότε και το CBR125 (ss), jazz50 (τσόπερ), DT 50(enduro)..είναι μηχανές ή δεν είναι μηχανές..αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το jog 50 δεν είναι και όλα τα παραπάνω. Αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το tmax 500 τότε δεν είναι κι όλα τα SS, SM, enduro κτλ της κατηγορίας 500cc. Πιστέυω να καταλαβαίνεις που το πάω. Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκούτερ. Σκούτερ και megascooter. Τα 2α ειδικά είναι μοτοσυκλέτες πολύ ανώτερες απο πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν στα ίδια κυβικά. Στο χτεσινό μου ταξίδι 725km..όλοι οι συνάδελφοι στο δρόμο άναβαν φώτα και χαιρετούσαν. Πιθανολογώ οτι το έκαναν επειδή μ έβλεπαν σαν καθρέπτη του εαυτού τους..οδηγούσα το megascooter μου με γυναίκα και σαμάρια.. ;-)
Μικροί στην ίδια φάση είμασταν :-)
Τώρα άτομα που έχουν άποψη οτι μηχανές είναι μόνο τα ΚΤΜ ή μόνο τα SS..δε νομίζω οτι τα παίρνεις σοβαρά σε μια συζήτηση...
DUKASII για λίμνη Πλαστήρα περνάς απο Μπράλο αν μένεις στα μέρη μου..πέραν του Μπράλου όμως έχει το άπειρο στροφιλίκι και στην Λίμνη. Μήπως πήγες αλλού ρε συ και δεν είχε στροφές?
Sakisvolos σας είδα ρε γμτ...αλλά είμασταν αλλού γι αλλου..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Αν μιλάμε για "ισότητα" ανάμεσα σε jog 50 και tmax 500..κτλ..τότε και το CBR125 (ss), jazz50 (τσόπερ), DT 50(enduro)..είναι μηχανές ή δεν είναι μηχανές..αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το jog 50 δεν είναι και όλα τα παραπάνω. Αν δεν είναι μοτοσυκλέτα το tmax 500 τότε δεν είναι κι όλα τα SS, SM, enduro κτλ της κατηγορίας 500cc. Πιστέυω να καταλαβαίνεις που το πάω. Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκούτερ. Σκούτερ και megascooter. Τα 2α ειδικά είναι μοτοσυκλέτες πολύ ανώτερες απο πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν στα ίδια κυβικά. Στο χτεσινό μου ταξίδι 725km..όλοι οι συνάδελφοι στο δρόμο άναβαν φώτα και χαιρετούσαν. Πιθανολογώ οτι το έκαναν επειδή μ έβλεπαν σαν καθρέπτη του εαυτού τους..οδηγούσα το megascooter μου με γυναίκα και σαμάρια.. ;-)
Μικροί στην ίδια φάση είμασταν :-)
Τώρα άτομα που έχουν άποψη οτι μηχανές είναι μόνο τα ΚΤΜ ή μόνο τα SS..δε νομίζω οτι τα παίρνεις σοβαρά σε μια συζήτηση...
DUKASII για λίμνη Πλαστήρα περνάς απο Μπράλο αν μένεις στα μέρη μου..πέραν του Μπράλου όμως έχει το άπειρο στροφιλίκι και στην Λίμνη. Μήπως πήγες αλλού ρε συ και δεν είχε στροφές?
Sakisvolos σας είδα ρε γμτ...αλλά είμασταν αλλού γι αλλου.. mi ta perneis sovara osa leo file..xabale kano de mporo na sizitiso sobara moy einai poly diskolo eilikrina..
an esy theoreis oti striveis sto mpralo me to kanapedaki..e sigoyra de mporo na sizitiso sobara de nomizeis?
na moy peis edo theoreis moto to aytomataki soy me ta 40 aloga...sto ti theoro ego moto tha kolisoyme tora?
kai pos to pes??eixes ti tixi na min exeis ktm....:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: kai exeis ti tixi fantazome na xei to tmax to pentakosari file e???
episis lyse moy kati poy de katalaba..an otan brexei ego forao ena adivroxo kai de brexome..kathos amaxi den exo ..opote oti metakinisi kano ti kano me to gixer..esy apla anebeneis sto skoyter kai de brexese?ayto les?
:lol: :bawl:
Γιατί να μη θεωρώ μότο το 500ρι φίλε και να θεωρεί μότο κάποιος ένα KLE500 ή κάτι αντίστοιχο. Δε σε πιάνω..ή είπαμε οτι μότο είναι μόνο τα ΚΤΜ?Αγγούρια μότο είναι και ναι είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..Βάλε ένα LC4 640 δίπλα μου (τα 140cc/10 άλογα παραπάνω δώρο)..σε ότι δρόμο/στροφή/ευθεία εκτός απο χώμα (που έτσι κι αλλιώς ούτε αυτό πάει) θες και έλα μετά να μου μιλήσεις..Σε ταξίδι μη το βάλεις..Γιατί αν πάει πάνω απ 10 λεπτά με 170-180 παίζει να σπάσει κανα μοτέρ..
Για την απορία σου. Όταν βρέχει cordura μπουφάν και γαντάκι. Λύσε μου και εσύ μία..με το gixer όταν βρέχει τι παπουτσάκι φοράς?
Γιατί να μη θεωρώ μότο το 500ρι φίλε και να θεωρεί μότο κάποιος ένα KLE500 ή κάτι αντίστοιχο. Δε σε πιάνω..ή είπαμε οτι μότο είναι μόνο τα ΚΤΜ?Αγγούρια μότο είναι και ναι είχα την τύχη να έχουν οι γύρω μου..Βάλε ένα LC4 640 δίπλα μου (τα 140cc/10 άλογα παραπάνω δώρο)..σε ότι δρόμο/στροφή/ευθεία εκτός απο χώμα (που έτσι κι αλλιώς ούτε αυτό πάει) θες και έλα μετά να μου μιλήσεις..
Για την απορία σου. Όταν βρέχει cordura μπουφάν και γαντάκι. Λύσε μου και εσύ μία..με το gixer όταν βρέχει τι παπουτσάκι φοράς? :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: ego leo na balo ena 450 ktm dipla soy na xeis k abanta ta 50 kybika ti les?kai nai se strofes to xeis stadar..
ase stin eythia..me ta 40 aloga soy kai ta 200 kila..to pernas stadar..ase poy k xoma pane ...
otan brexei..forao adiabroxo olosomo k getes. mesa apo tis getes sandalia.:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
profanos xereis tosa polla gia ta ktm poy nomizeis diafora e???:lol: :rotflmao: :lol:
450?ΧΑΧ και δε το χω στην ευθεία?Λαμία-Βόλο πάω χωρίς να κλείσω γκάζι..φορτωμένος με 170+..λες ν αντέχει τόση ώρα το ΚΤΜ χωρίς να αδειάσει λάδια κάτω?Έλα μη τρελαθούμε..περίμενα να μιλήσεις για στροφές (που ας πούμε έχει avantage) όχι για ευθεία σε παρακαλώ...γιατί δείχνεις εσύ να μη ξέρεις απο ΚΤΜ..
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ
episis pare kati apo ta opoia milas...giati ego eixa 4...
eixa skoyter..
exo moto..
k sinexizeis na milas sobara???:bawl: :lol: :bawl:
450?ΧΑΧ και δε το χω στην ευθεία?Λαμία-Βόλο πάω χωρίς να κλείσω γκάζι..φορτωμένος με 170+..λες ν αντέχει τόση ώρα το ΚΤΜ χωρίς να αδειάσει λάδια κάτω?Έλα μη τρελαθούμε..περίμενα να μιλήσεις για στροφές (που ας πούμε έχει avantage) όχι για ευθεία σε παρακαλώ...γιατί δείχνεις εσύ να μη ξέρεις απο ΚΤΜ..
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ oxi de to xeis stin eythia...
170 oloklira filaraki???????????tora psarosa leme etsi??:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
Σου λέω είχα την τύχη και έχω την τύχη να έχω δίπλα μου..Πες μου ένα λόγο να τ αγοράσω. Και αφού είχες 4 ΚΤΜ (αν κατάλαβα καλά..) γτ δε τα κράτησες?
Το ψάρωμα για τα ΚΤΜ που αναφέρεις/ρω (δε μιλάμε για 950-990 κτλ) δεν είναι τα 170+ είναι τα 170+ μονοκόματα Λαμία-Βόλο..κάντο με ΚΤΜ που αναφέρεις και πάρε τηλ όπου ξεμείνεις να ρθω να σε πάρω..
Σου λέω είχα την τύχη και έχω την τύχη να έχω δίπλα μου..Πες μου ένα λόγο να τ αγοράσω. Και αφού είχες 4 ΚΤΜ (αν κατάλαβα καλά..) γτ δε τα κράτησες? k ta 4????:uplate: :hypnotize
de ta kratisa giati me malakas file..eilikrina pali ktm tha paro.
tora molis steilo to gixer...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
k ta 4????:uplate: :hypnotize
de ta kratisa giati me malakas file..eilikrina pali ktm tha paro.
tora molis steilo to gixer...
Ρε ας κράταγες και 1...γιατί άλαξες 4?Είσαι ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα ΚΤΜαδων?Πες μου πια είχες..θα καταλάβω γιατί τ άλαξες..
Όσο για το gixer..κράτα το..τουλάχιστον έχεις γκάζι και αξιοπιστία...δεν έχεις οφθαλμαπάτες..
Σου λέω είχα την τύχη και έχω την τύχη να έχω δίπλα μου..Πες μου ένα λόγο να τ αγοράσω. Και αφού είχες 4 ΚΤΜ (αν κατάλαβα καλά..) γτ δε τα κράτησες?
Το ψάρωμα για τα ΚΤΜ που αναφέρεις/ρω (δε μιλάμε για 950-990 κτλ) δεν είναι τα 170+ είναι τα 170+ μονοκόματα Λαμία-Βόλο..κάντο με ΚΤΜ που αναφέρεις και πάρε τηλ όπου ξεμείνεις να ρθω να σε πάρω.. ego na soy po logo na to agoraseis?kanenan.
na agoraseis oti saresei..alla ayto de simenei oti epidi saresei kai einai oti kalitero gia ESENA ayto to anebazei katigoria apo skoyter i to kanei kalytero apo kati allo...skoyter tha ne oti k na peis edo mesa.
opote pame parakato?
Ρε ας κράταγες και 1...γιατί άλαξες 4?Είσαι ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα ΚΤΜαδων?Πες μου πια είχες..θα καταλάβω γιατί τ άλαξες..
Όσο για το gixer..κράτα το..τουλάχιστον έχεις γκάζι και αξιοπιστία...δεν έχεις οφθαλμαπάτες.. sou leo den exeis idea apo moto..meine sta skoyter....axiopistia ta gixer..A KALO!!!!!
Πάμε παρακάτω..σκούτερ θα ναι..δεν αλάζει το δικό μου..
Και το ΚΤΜ, enduro ή sm ή toyring θα είναι...
Παρακάτω?Μοτοσυκλέτα το ένα μοτοσυκλέτα το άλλο..σίγουρα ότι αρέσει στον καθένα παίρνει..όσο άχρηστα είναι τα ΚΤΜ σε κάποια σημεία..τόσο άχρηστα και τα σκούτερ σε κάποια άλλα..
Στη σύγκριση όμως..ακόμα και μερικά ΚΤΜ (τα υπερτατα μηχανάκια για σένα) δεν κάθονται ούτε δίπλα σε σκούτερ..ελπίζω να με πιάνεις και ν αναθεωρήσεις λίγο...
Πάμε παρακάτω..σκούτερ θα ναι..δεν αλάζει το δικό μου..
Και το ΚΤΜ, enduro ή sm ή toyring θα είναι...
Παρακάτω?Μοτοσυκλέτα το ένα μοτοσυκλέτα το άλλο..σίγουρα ότι αρέσει στον καθένα παίρνει..όσο άχρηστα είναι τα ΚΤΜ σε κάποια σημεία..τόσο άχρηστα και τα σκούτερ σε κάποια άλλα..
Στη σύγκριση όμως..ακόμα και μερικά ΚΤΜ δεν κάθονται ούτε δίπλα σε σκούτερ..ελπίζω να με πιάνεις και ν αναθεωρήσεις λίγο... den exo na anatheoriso kati exo zisei gia oti milao kai esy exeis apopsi..apo ti fantasia soy kai to ti soy pane..akoyses..ktl...
koinos..xanamila sobara mazi moy..otan tha xeis empiria gia oti milas.
mexri tote pes oti pernas me to kanapedaki soy se strofes ola ta ktm..pas me 170!!!..
kai edo eimaste emeis na gelame..:lol: :rotflmao: :lol:
Δλδ αν δεν είχα ΚΤΜ δεν έχω άποψη?
Πιο μοντέλο t-max είχες?Η μήπως δε το χες και είχες κάποιο 250ρι μονοκύλινδρο σκούτερ?
Imarton leme sigrinete ASXETA pragmata den to katalavenete re?
kathe ditroxo poy ftiaxnei mia etairia to proorizei vasika gia sygkerimenes xriseis xoris na simenei oti me symvivasmous den mporeis na kaneis poly perisotera.
@ sfinaki & duka @@, einai TOYLAXISTON AKYRO na prospatheis na syggrineis ena 250cc scooter me ena enduro-sm 640cc h ena street 900cc+
Ρε αντε καντε καμια γαργαρα που θα μιλησετε για ΚΤΜ...
Εχω κανει 800χλμ Αθηνα-Αλεξανδρουπολη με 2 στασεις μονο για βενζινη,160-220km/h και με το που εφθασα πηγα για εντουρο!
Που πανε πιο ανετα τα σκουτερ στην Εθνικη...εμποδια ειναι!!!!
:D :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Imarton leme sigrinete ASXETA pragmata den to katalavenete re?
kathe ditroxo poy ftiaxnei mia etairia to proorizei vasika gia sygkerimenes xriseis xoris na simenei oti me symvivasmous den mporeis na kaneis poly perisotera.
@ sfinaki & duka @@, einai TOYLAXISTON AKYRO na prospatheis na syggrineis ena 250cc scooter me ena enduro-sm 640cc h ena street 900cc+ EGO DE SYGRINO RE KATI..GIA NA SYGRINO TO TMAX ME KATI PREPEI NA TOPAME STO IKEA NA TA XO OLA TA KANAPEDAKIA DIPLA DIPLA..NA TA DO..KAI THA SOY PO.
Ρε dim..μην εξάπτεσαι...δες για τι μιλάμε..
Εμπόδιο είναι και το ΚΤΜ 450 που λέει ο DUKASII..για σένα..και για μένα όμως..Τι δλδ πάει γαμ..ντας?
EGO DE SYGRINO RE KATI..GIA NA SYGRINO TO TMAX ME KATI PREPEI NA TOPAME STO IKEA NA TA XO OLA TA KANAPEDAKIA DIPLA DIPLA..NA TA DO..KAI THA SOY PO.
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧχαΧΑαχ
χαΧΑΧΑχαΧΑαχ
χαΧΑΧΑαχΧΑχααχ
Δεν απαντάς..μόλις αποκτήσεις λοιπόν εμπειρία και στα scooter..έλα να μας καταθέσεις την αποψή σου...μότο είχα..το χω ξαναπεί. Βέβαια δεν ήταν ΚΤΜ άρα για σένα δεν ήταν μότο..
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧχαΧΑαχ
χαΧΑΧΑχαΧΑαχ
χαΧΑΧΑαχΧΑχααχ
Δεν απαντάς..μόλις αποκτήσεις λοιπόν εμπειρία και στα scooter..έλα να μας καταθέσεις την αποψή σου...μότο είχα..το χω ξαναπεί. Βέβαια δεν ήταν ΚΤΜ άρα για σένα δεν ήταν μότο.. o xristos k i mana toy makria apo mas..gia na apoktiso skoyter prepei na xo pantreytei na xo 2 paidia kai na mi me afinei h gynaika na paro motosykleta...
rota k kanena pio pano..TA XEREI APO PROTO XERI..:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
ox malakes..fantazeste..meta apo tosa ktm..gixer..k oti allo exo kabalisei..na paro skoyter ..kai na mpeno na sas leo oti gamane...
an ginei kati tetoio..
pyroboliste me.:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Πάρε το ΚΤΜ 450 που λες..και έλα :a015:
Πάρε και το LC4 640 που σου λέω να πάμε ένα ταξίδι..μακρινό μ ευθείες..να νιώσεις τον έναν κιλυνδρο σ όλο σου το κορμί (αν δε κάνει ΚΡΑΤΣ στη διαδρομή)..
:lol: :beer:
Αν καταφέρεις να μη σ αφήσει η γυναίκα να πάρεις μηχανή/σκούτερ ή οτι άλλο θες..τότε κρίμα οι ξύστρες που φοράς..κ αυτό ισχύει για όλους..
Πάρε το ΚΤΜ 450 που λες..και έλα :a015:
Πάρε και το LC4 640 που σου λέω να πάμε ένα ταξίδι..μακρινό μ ευθείες..να νιώσεις τον έναν κιλυνδρο σ όλο σου το κορμί (αν δε κάνει ΚΡΑΤΣ στη διαδρομή)..
:lol: :beer:
Αν καταφέρεις να μη σ αφήσει η γυναίκα να πάρεις μηχανή/σκούτερ ή οτι άλλο θες..τότε κρίμα οι ξύστρες που φοράς..κ αυτό ισχύει για όλους.. re sobara tora ena 450 se pernaei apo pano na xereis.
k nai ta lc den einai gia taxidi...alla esy milises oti se strofe k eythia to xeis..profano ennoeis oti pas pio anteto taxidi pali..;)
an eixa 2 paidia..kai mia oikogenia poy exartate apo mena gia na zisei..
de tha eixa moto.
Ρε dim..μην εξάπτεσαι...δες για τι μιλάμε..
Εμπόδιο είναι και το ΚΤΜ 450 που λέει ο DUKASII..για σένα..και για μένα όμως..Τι δλδ πάει γαμ..ντας?
...το κερατο μου μεσα!!!
Δεν υπαρχει τιποτα να συγκριθει με ΚΤΜ...
Παω να φτιαφω κανα καφε...με συγχυσατε!!!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
...το κερατο μου μεσα!!!
:beer: + to kafe soy..ton kernao..:beer:
re sobara tora ena 450 se pernaei apo pano na xereis.
k nai ta lc den einai gia taxidi...alla esy milises oti se strofe k eythia to xeis..profano ennoeis oti pas pio anteto taxidi pali..;)
an eixa 2 paidia..kai mia oikogenia poy exartate apo mena gia na zisei..
de tha eixa moto.
Άντε και με περνάει απο πάνω το 450..άντε και στη στροφή μ έχει το lc..
Μ όποιο κι απ τα 2 αν ξεκινήσουμε ένα ταξιδάκι στροφές/ευθείες τα πάντα..ποιος λες να φτάσει πρώτος?
Αν έχεις 2 παιδιά και μια οικογένεια που εξαρτάται απο εσένα..κλείσου σ ένα δωμάτιο με λευκούς και μαλακούς τοίχους γιατί ποτε δε ξέρεις. Μπορεί να περπατάς στο δρόμο και να σου ερθει καμια γλάστρα απο μπαλκόνι στο κεφάλι.. (off topic) αλλά και το παραπάνω που λες, μλκ το θεωρώ. Δε πάυεις να είσαι μηχανόβιος λόγο οικογένειας...
...το κερατο μου μεσα!!!
Sorry αδερφέ..αποτυχημένη προσπάθεια σύγκρισης. Τα ΚΤΜ είναι μια κατηγορία μόνα τους εκτός σύγκρισης μ οτιδήποτε άλλο...δεν είναι απλά μοτοσυκλέτες είναι ΚΤΜ..
(Κάθε Τετάρτη Μάστορα που λεν..)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao:
Άντε και με περνάει απο πάνω το 450..άντε και στη στροφή μ έχει το lc..
Μ όποιο κι απ τα 2 αν ξεκινήσουμε ένα ταξιδάκι στροφές/ευθείες τα πάντα..ποιος λες να φτάσει πρώτος?
Αν έχεις 2 παιδιά και μια οικογένεια που εξαρτάται απο εσένα..κλείσου σ ένα δωμάτιο με λευκούς και μαλακούς τοίχους γιατί ποτε δε ξέρεις. Μπορεί να περπατάς στο δρόμο και να σου ερθει καμια γλάστρα απο μπαλκόνι στο κεφάλι.. (off topic) αλλά και το παραπάνω που λες, μλκ το θεωρώ. Δε πάυεις να είσαι μηχανόβιος λόγο οικογένειας... ntaxei den xero ti empeiries exeis alla oi dikes moy kai ta paidia filon kai oi oikongenies toys poy meinan monoi apo ti malakia alloy ..de me afinoyn na to skefto k poly an kano paidia.. na se kala.
sFINAKI ρε φιλε δηλαδη καποιος ψαχνει για μοτοσυκλετα και λεει παω να παρω SCOOTER για να κανω ταξιδια??
Τοτε παμε ψαχνω ενα Fjr1300 για την πολη να βαζω και τις ντοματες απο την λαικη.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συμβιβαζομαστε με το γεγονος οτι καθε μοτοσυκλετα κανει για διαφορετικη χρηση .
Και εγω δανειζομαι ενα nexus500 φιλου οταν παω να ψωνισω κατι στο κεντρο.
για να κρεμαω την σακουλα στο χερουλι μιας και το αριστερο χερι τεμπελιαζει.
Jimmi5
Αν υπήρχε μηχανή. Που να στρίβει σα το R1, να έχει τα γκάζια του VMAX, να μπαίνει στο χώμα όπως μια διχρονίλα καθαρή, να έχει την άνεση ενός Burgman σκούτερ και την ευελιξία του παπιού στην πόλη θα την έπαιρνες?
Ρητορική ερώτηση...
Άρα?Τι κοιτάμε?Να κάνουμε όσο περισσότερα απ αυτά που γουστάρουμε κι αγαπάμε στο δίτροχο μπορούμε με το ένα που έχουμε οι περισσότεροι..
Συμπέρασμα. Δε κάνει για όλα..αλλά κάνει για τα περισσότερα απ αυτά κατ εμέ αυτό που έχω. Ένα απ αυτά αλλά όχι το κυρίως είναι και τα 725km ταξιδίου που έγραψα προχτές και χτες. Το κάνει μια χαρά και άνετα.
Jimmi5
Αν υπήρχε μηχανή. Που να στρίβει σα το R1, να έχει τα γκάζια του VMAX, να μπαίνει στο χώμα όπως μια διχρονίλα καθαρή, να έχει την άνεση ενός Burgman σκούτερ και την ευελιξία του παπιού στην πόλη θα την έπαιρνες?
Ρητορική ερώτηση...
Άρα?Τι κοιτάμε?Να κάνουμε όσο περισσότερα απ αυτά που γουστάρουμε κι αγαπάμε στο δίτροχο μπορούμε με το ένα που έχουμε οι περισσότεροι..
Συμπέρασμα. Δε κάνει για όλα..αλλά κάνει για τα περισσότερα απ αυτά κατ εμέ αυτό που έχω. Ένα απ αυτά αλλά όχι το κυρίως είναι και τα 725km ταξιδίου που έγραψα προχτές και χτες. Το κάνει μια χαρά και άνετα. nai ta kanei mia xara alla katebeneis..kai se tsimpane na xipniseis..
emeis leme oti prepei na katebeneis..kai na thes na xananebeis apo ti kayla ...;)
DUKASII αυτά είναι μες τη ζωή φίλε. Όλοι έχουμε χάσει κάποιον..και έχουμε δει παιδιά γυναίκες να μένουν πίσω. Αλλά δεν είναι η μηχανή ο λόγος πάντα..Οι περισσότεροι που πήγαν απο μηχανή κυρίως δεν είχαν οι ίδιοι μυαλό, σίγουρα έφυγαν και θα φύγουν και άνθρωποι που είχαν-δεν έφταιγαν..αλλά αυτά είναι μες τη ζωή. Αν έχεις οικογένεια και δεν έχεις μυαλό είναι άλλο θέμα απ το να μην έχεις μηχανή..αν δεν έχεις μυαλό θα κάνεις μλκ και με την οικογένεια μέσα στ αμάξι ;-)
DUKASII αυτά είναι μες τη ζωή φίλε. Όλοι έχουμε χάσει κάποιον..και έχουμε δει παιδιά γυναίκες να μένουν πίσω. Αλλά δεν είναι η μηχανή ο λόγος πάντα..Οι περισσότεροι που πήγαν απο μηχανή κυρίως δεν είχαν οι ίδιοι μυαλό, σίγουρα έφυγαν και θα φύγουν και άνθρωποι που είχαν-δεν έφταιγαν..αλλά αυτά είναι μες τη ζωή. Αν έχεις οικογένεια και δεν έχεις μυαλό είναι άλλο θέμα απ το να μην έχεις μηχανή..αν δεν έχεις μυαλό θα κάνεις μλκ και με την οικογένεια μέσα στ αμάξι ;-) nai de leo..alla mesa sto aytokinito me tin oikogenia..exeis ligoteres pithanotites na se skotosei kapoios poy apla toy fyge ligo to timoni dexia kai se xtipise..
tespa de me blepo gia oikoegenia opote to kraximo gia ta skoyter de to glitoneis..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
nai ta kanei mia xara alla katebeneis..kai se tsimpane na xipniseis..
emeis leme oti prepei na katebeneis..kai na thes na xananebeis apo ti kayla ...;)
Και εδώ λάθος είσαι..Συμβίωση ένα χρόνο σχεδόν με το εργαλείο και κάθε μεσημέρι που φέυγω απ τη δουλειά..περιμένω ν ανέβω...όπως και κάθε πρωί που το ζεσταίνω..
Δε τρέμω απ την αδρεναλίνι όπως μ ένα SS μετά απο κάθε βόλτα..αλλά οτι το γουστάρω το γουστάρω..
nai de leo..alla mesa sto aytokinito me tin oikogenia..exeis ligoteres pithanotites na se skotosei kapoios poy apla toy fyge ligo to timoni dexia kai se xtipise..
tespa de me blepo gia oikoegenia opote to kraximo gia ta skoyter de to glitoneis..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑαχχαΧΑχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑΧΑΧΑχα
Τις ίδιες πιθανότητες έχεις με το αμάξι..αν είσαι άμυαλος..σε σκοτώνει ο αερόσακος στα 20km..
Και εδώ λάθος είσαι..Συμβίωση ένα χρόνο σχεδόν με το εργαλείο και κάθε μεσημέρι που φέυγω απ τη δουλειά..περιμένω ν ανέβω...όπως και κάθε πρωί που το ζεσταίνω..
Δε τρέμω απ την αδρεναλίνι όπως μ ένα SS μετά απο κάθε βόλτα..αλλά οτι το γουστάρω το γουστάρω.. ..
ntaxei pao paso re sy...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
..
ntaxei pao paso re sy...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι έτσι σε θέλω..ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Υ.Γ Θωμά (ξέρει αυτός) ότι γράφτηκε για τα ΚΤΜ μη το πάρεις στα σοβαρά και σε πάρει απο κάτω ρε συ..μια χαρά είναι το μοτόρι σου..απλά σ έχω..
:lol:
Υ.Γ Θωμά (ξέρει αυτός) ότι γράφτηκε για τα ΚΤΜ μη το πάρεις στα σοβαρά και σε πάρει απο κάτω ρε συ..μια χαρά είναι το μοτόρι σου..απλά σ έχω..
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oνειρεψου εσυ αγορι μου...Ονειρεψου...:winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Oνειρεψου εσυ αγορι μου...Ονειρεψου...:winka: :wave2:
kai gia na anathermanoume thn syzitisi giati so toskisate to epipedo.....
CARMEN kane eksaerosi ston symplekti sou
kai pigene kamia volta apo pano me ton sfinaki...... meta pes toy na moy stilei ena pm na toy alakso username se tsai_sfinaki :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pou etsi opos ta leei......... ksekinao apo aurio tha pigeno Sklaveniti me to exc kai tha vgeno kyriakes gia ksek@vloma me ton nexus x xa xa xax axa xa xa xa
sakisvolos
12/10/2009, 16:12
Βάλε ένα LC4 640 δίπλα μου (τα 140cc/10 άλογα παραπάνω δώρο)..σε ότι δρόμο/στροφή/ευθεία εκτός απο χώμα (που έτσι κι αλλιώς ούτε αυτό πάει) θες και έλα μετά να μου μιλήσεις..Σε ταξίδι μη το βάλεις..
EEEEEEEEEEE! Φτάνει δείξε έλεος! Θα τα βάλεις με LC4 και σε στροφές?? Σκέφτηκες την περίπτωση
να είναι μοτάρντ?? Θα τον ψάχνεις!! :winka:
Υ.Γ. ένα κίτρινο σκούτερ που ξεκίνησε από τη Λάρισα ήρθε στη συνάντηση σας? Πολύ φασαρία ρε φίλε
δεν τον κάνατε ban?? Πως γίνεται ένα τέτοιο όχημα να κάνει τόσο θόρυβο και με το μοτέρ να είναι
σε σταθερές σχεδόν στροφές??:confused: :confused:
sakisvolos
12/10/2009, 16:14
450?ΧΑΧ και δε το χω στην ευθεία?Λαμία-Βόλο πάω χωρίς να κλείσω γκάζι..φορτωμένος με 170+
Τσέκαρε λιγάκι το κοντέρ.......δεν είναι κακό!!:winka:
sakisvolos
12/10/2009, 16:18
Στη σύγκριση όμως..ακόμα και μερικά ΚΤΜ (τα υπερτατα μηχανάκια για σένα) δεν κάθονται ούτε δίπλα σε σκούτερ..ελπίζω να με πιάνεις και ν αναθεωρήσεις λίγο...
Δεν κάθονται δίπλα σε σκούτερ............φεύγουν!!:D
ΡΕ ΜΛΚ ΦΑΙΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ???????:confused: :confused:
sakisvolos
12/10/2009, 16:19
..GIA NA SYGRINO TO TMAX ME KATI PREPEI NA TOPAME STO IKEA NA TA XO OLA TA KANAPEDAKIA DIPLA DIPLA..NA TA DO..KAI THA SOY PO.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
12/10/2009, 16:21
ox malakes..fantazeste..meta apo tosa ktm..gixer..k oti allo exo kabalisei..na paro skoyter ..kai na mpeno na sas leo oti gamane...
an ginei kati tetoio..
pyroboliste me.:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Σε πυροβολάω εγώ αν θες! Μόλις πάρεις μεγάλο σκούτερ σφύρα!! :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
CARMEN kane eksaerosi ston symplekti sou
Θα κανω...:winka:
Απλα δεν εχω συριγγα τωρα γαμωτο...
Το μπουκαλακι υγρο της magura ελπιζω να φτανει ε???Γτ εχει 13Ε:look:
Αλλιως βαζω baby oil:smilea: :winka:
Ξεφυγαμε...Αντε συνεχιστε...:wave2:
Δε τρέμω απ την αδρεναλίνι όπως μ ένα SS μετά απο κάθε βόλτα..αλλά οτι το γουστάρω το γουστάρω..
Μηπως να βγαλεις γκομενα να ησυχασουμε ολοι? :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Μηπως να βγαλεις γκομενα να ησυχασουμε ολοι? :p
Εχει εχει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχω ρε Heat..
Θωμά είσαι σπίτι?Γιατί σε πέρνω και μιλάει..άσε το ΚΤΜ να τραγουδάει..παρε το τραίνο και πάμε Χαβάη..
Σάκη το κίτρινο ναι ήρθε μαζί μας..και εγώ τα ίδια του είπα..πολύ θόρυβο κάνεις..
Ρε Σάκη όχι, σε στροφές..παίζει να τον πίνω απ το LC4..όχι σίγουρα..παίζει..(είναι και κουλός ο οδηγός του..)
Όταν είδα 150+ δικάβαλος στο μπράλο τα είδα επειδή δεν είχα γκάζι άλλο :( Πάει τόσο το LC4 Θωμά?ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Επ julius σε ξέχασα εσένα..EXC 300 E?Κοίτα μη βγεις άσφαλτο..γιατί έχω πατήσει κανα 2 τέτοια στο δρόμο κατα λάθος..ΧΑΑΧΧΑΧ
Υ.Γ Βροχούλα σήμερα τρελή..το sf1n4k1 απο νωρίς στη δουλειά χωρίς σταγόνα πάνω του. Τα ΚΤΜ στο γκαράζ γιατί με τη βροχή βραχυκυκλώνουν..
Έχω ρε Heat..
Θωμά είσαι σπίτι?Γιατί σε πέρνω και μιλάει..άσε το ΚΤΜ να τραγουδάει..παρε το τραίνο και πάμε Χαβάη..
Σάκη το κίτρινο ναι ήρθε μαζί μας..και εγώ τα ίδια του είπα..πολύ θόρυβο κάνεις..
Ρε Σάκη όχι, σε στροφές..παίζει να τον πίνω απ το LC4..όχι σίγουρα..παίζει..(είναι και κουλός ο οδηγός του..)
Όταν είδα 150+ δικάβαλος στο μπράλο τα είδα επειδή δεν είχα γκάζι άλλο :( Πάει τόσο το LC4 Θωμά?ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Aντε για να σου λυθει η απορια ναι σιγουρα παει...
Με 120-130 αν ανοιξεις το γκαζα αποτομα το μηχανακι εχει τοσο νευρο που αν ηξερα σουζα ειμαι
σιγουρος οτι θα σηκωνοταν στην μια ροδα...:cool:
Τρελένομαι Θωμά...
Κανόνησε να πάμε ταξίδι και να πηγαίνεις με 100 μη σπάσει το μοτέρ..δε σου λέω τπτ άλλο..το κράξιμο θα είναι πέρα απο κάθε φαντασία..
(θες και σούζα..κουλέ)
Ναι ρε πάει..απλά ήταν ευκαιρία τώρα που αναφέρθηκαν τα Κάθε Τετάρτη Μάστορα..να πειράξω και τους ΚΤΜαδες..(including you)
...Όταν είδα 150+ δικάβαλος στο μπράλο
Aυτο σηκωνει πολλες μπυρες... :beer: αντε γεια μας...:beer:
Θα΄χεις να λες ιστοριες στα εγγονια σου ...ε;;;;:wave2:
Τρελένομαι Θωμά...
Κανόνησε να πάμε ταξίδι και να πηγαίνεις με 100 μη σπάσει το μοτέρ..δε σου λέω τπτ άλλο..το κράξιμο θα είναι πέρα απο κάθε φαντασία..
(θες και σούζα..κουλέ)
Ναι ρε πάει..απλά ήταν ευκαιρία τώρα που αναφέρθηκαν τα Κάθε Τετάρτη Μάστορα..να πειράξω και τους ΚΤΜαδες..(including you)
Ε τι να κανουμε...
Το καθε πραγμα φτιαχτηκε για συγκεκριμμενη χρηση...
Τα scooter για να πηγαινεις ανετα με οσα θες και τα ΚΤΜ για να κοβεις κωλους...:winka:
Aντε για να σου λυθει η απορια ναι σιγουρα παει...
Με 120-130 αν ανοιξεις το γκαζα αποτομα το μηχανακι εχει τοσο νευρο που αν ηξερα σουζα ειμαι
σιγουρος οτι θα σηκωνοταν στην μια ροδα...:cool:
γκουχου γκουχου ουτε ο μπεργκος δε τα κανει αυτα...
:a13: :a13: :a13:
παντως ρε παιδια, τα 150 με το τμαξ δικαβαλο δεν ειναι και τοσο τραγικο να συμβει...εδω με το ΧΤ τα ειχα δει δικαβαλο που εχει και πολυ πιο χαλια αεροδυναμικη, και ειναι και πιο οδυναμος ο κινητηρας απο του τμαξ...
Aυτο σηκωνει πολλες μπυρες... :beer: αντε γεια μας...:beer:
Θα΄χεις να λες ιστοριες στα εγγονια σου ...ε;;;;:wave2:
Τ ότι το κάνεις με το δικό σου για χαβαλέ, δε σημαίνει οτι το κάνεις και με σκούτερ ;-) Η αδρεναλίνη και με παπί ανεβαίνει..αρκεί να ξέρεις να το πας στα όρια.
Μπορείς?Αν ναι..εγώ στο δίνω για δοκιμή..και μετά σου παίρνω μια πίεση να δούμε πόσο ήρεμος θα σαι ;-)
Pano..185 έχω δει τελική..150+ δικάβαλος στο μπράλο σε ανέβασμα..και εννοείται σε στροφή :-) Άνετα τα χει τα 150..ακόμα και ΚΤΜαδες απο εδώ το ξέρουν αυτό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
γκουχου γκουχου ουτε ο μπεργκος δε τα κανει αυτα...
:a13: :a13: :a13:
παντως ρε παιδια, τα 150 με το τμαξ δικαβαλο δεν ειναι και τοσο τραγικο να συμβει...εδω με το ΧΤ τα ειχα δει δικαβαλο που εχει και πολυ πιο χαλια αεροδυναμικη, και ειναι και πιο οδυναμος ο κινητηρας απο του τμαξ...
Καλα δωστου συμπλεκταρισα και θα δεις...:winka:
Τωρα τσακωνομαστε για το ποιος την εχει πιο μεγαλη?!!!:smokin:
Για να ξερω δηλαδη...
Αμα ειναι να κανονισουμε να τις μετρησουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι κοίτα μη μυρίσουν οι δίσκοι..
Τωρα τσακωνομαστε για το ποιος την εχει πιο μεγαλη?!!!:smokin:
Για να ξερω δηλαδη...
Αμα ειναι να κανονισουμε να τις μετρησουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι ρε μλκ εγώ την έχω μικρότερη απ όλους οκ. Αλλά τα γεγονότα δεν αλάζουν. Με τι άλλο θα μπω σε σύγκριση πια?Ανεβάστε με..
Κανείς με κανα VMAX?
Τ ότι το κάνεις με το δικό σου για χαβαλέ, δε σημαίνει οτι το κάνεις και με σκούτερ ;-) Η αδρεναλίνη και με παπί ανεβαίνει..αρκεί να ξέρεις να το πας στα όρια.
Μπορείς?Αν ναι..εγώ στο δίνω για δοκιμή..και μετά σου παίρνω μια πίεση να δούμε πόσο ήρεμος θα σαι ;-)
Pano..185 έχω δει τελική..150+ δικάβαλος στο μπράλο σε ανέβασμα..και εννοείται σε στροφή :-) Άνετα τα χει τα 150..ακόμα και ΚΤΜαδες απο εδώ το ξέρουν αυτό..
Δε ξερω αν μπορω...ξερω σιγουρα πως δε θελω!!!!
Τωρα απ΄αυτα που γραφεις για τη πιεση φαινεται πως δεν εχεις οδηγησει ποτε ΚΤΜ...
Δε το δοκιμαζεις?
Ετσι να εχεις μια αποψη περι πιεσης...:wave2:
Δε ξερω αν μπορω...ξερω σιγουρα πως δε θελω!!!!
Τωρα απ΄αυτα που γραφεις για τη πιεση φαινεται πως δεν εχεις οδηγησει ποτε ΚΤΜ...
Δε το δοκιμαζεις?
Ετσι να εχεις μια αποψη περι πιεσης...:wave2:
Μην του βαζεις ιδεες σε παρακαλω...
Θα θελει το δικο μου μετα και μπορει να τον βρω σφηνωμενο σε καμια μαντρα...:cry: :bigcry:
Ναι κοίτα μη μυρίσουν οι δίσκοι..
Δε παθαινουν τιποτα οι δισκοι...Οι Αυστριακοι μπορει στα ηλεκτρολογικα τους να ειναι περα βρεχει αλλα αυτα τα εχουν μελετημενα...:winka: :wacko:
Πλακα εχετε εδω,δε μπορω να πω...
Μην του βαζεις ιδεες σε παρακαλω...
Θα θελει το δικο μου μετα και μπορει να τον βρω σφηνωμενο σε καμια μαντρα...:cry: :bigcry:
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧαχ
Θωμά επιστρατεύω το ΚΤΜ σου ρε..θέλω να μετρήσω πίεση..
Ρε συ dim..με οποιοδήποτε μηχανάκι πας στα όρια (τα όρια είναι το φέυγω δε φεύγω) σου εξηγώ οτι έχεις την ίδια πίεση. Το θέμα είναι να ξέρεις να το πας εκεί.
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧαχ
Θωμά επιστρατεύω το ΚΤΜ σου ρε..θέλω να μετρήσω πίεση..
Ρε συ dim..με οποιοδήποτε μηχανάκι πας στα όρια (τα όρια είναι το φέυγω δε φεύγω) σου εξηγώ οτι έχεις την ίδια πίεση. Το θέμα είναι να ξέρεις να το πας εκεί.
Μιλησα φιλε για ορια?:beer:
Τσιμπα του camen μια βολτα...θα δεις πως δε χρειαζεται να το πας εκει...
Ε τότε είσαι καρδιακός φίλε και να προσέχεις την πίεση σου..
Εγώ σε χαλαρή ότι κι αν οδηγήσω δε συγκινούμαι..ειλικρινά. Σίγουρα έχει δύναμη-ροπή κτλ..νταξ αν αυτά (μια 1η,2α,3η) σου ανεβάζουν την πίεση, εμένα δε μου κάνουν τπτ. Απο 12 χρονών στο τιμόνι ;-)
Άντε και κάνω ενα ΚΤΜ μια βόλτα. Πιο θες να πάρω?Πάω σε μια μάντρα και παίρνω όποιο θες (όχι τώρα που βρέχει μη ξεμείνω κ όλας). Τι θα δω?ΤΠΤ
Πάντως και μόνο μ αυτά που συγκρίνονται τα σκούτερ τις τελευταίες μέρες..όχι μοτοσυκλέτες είναι αλλά και εγώ δε ξέρω τι άλλο.
Έτσι για να επανέλθουμε on topic :p
...Εγώ σε χαλαρή ότι κι αν οδηγήσω δε συγκινούμαι..ειλικρινά. Σίγουρα έχει δύναμη-ροπή κτλ..νταξ αν αυτά (μια 1η,2α,3η) σου ανεβάζουν την πίεση, εμένα δε μου κάνουν τπτ. Απο 12 χρονών στο τιμόνι ;-) ...
Νταλικιερη μου εσυ...
Προβλημα...που να βρουμε ΚΤΜ αυτοματο με ιμαντα και ποδιες να μη βρεχεσαι;;;;
Αστο καλυτερα...:beer:
Και να υπήρχε..δε θα το έπαιρνα :-)
Τόσα κιλά ροπής που να τ αντέξει ιμάντας..ε?
Ducati-bmw ετοιμάζονται να μπουν στο χώρο τώρα..ψήσου γι αυτόματο :p
Και να υπήρχε..δε θα το έπαιρνα :-)
Τόσα κιλά ροπής που να τ αντέξει ιμάντας..ε?
Ducati-bmw ετοιμάζονται να μπουν στο χώρο τώρα..ψήσου γι αυτόματο :p
Με τη συνταξη φιλε...τοτε ισως!:beer:
Πάντως και μόνο μ αυτά που συγκρίνονται τα σκούτερ τις τελευταίες μέρες..όχι μοτοσυκλέτες είναι αλλά και εγώ δε ξέρω τι άλλο.
Έτσι για να επανέλθουμε on topic :p gia to poytso einai..apla pernaei i ora me to xavale poy soy kanoyme..
eipame ...ikea kai sygrine oti thes..
ase poy me 10 k poy exei to kanapedaki soy...eisai ektos katigorias..
gia to poytso einai..apla pernaei i ora me to xavale poy soy kanoyme..
Μη νομίζεις το παραπάνω πάει κι αντίστροφα..μια χαρά περνάμε όλοι :-)
10.950 παρακαλώ ανέβηκε η τιμούλα του καναπέ. Βέβαια που να πετύχεις τέτοιο καναπέ στο ΙκεΑ
dim να σε δω συναξιούχο με ΚΤΜ αυτόματο..και τι στον κόσμο. Μια ζωή θα λες μου πηρε για να καταλάβω τι μηχανάκι έπρεπε να χα απο μικρός που είχα πίεση ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
Μη νομίζεις το παραπάνω πάει κι αντίστροφα..μια χαρά περνάμε όλοι :-)
10.950 παρακαλώ ανέβηκε η τιμούλα του καναπέ. Βέβαια που να πετύχεις τέτοιο καναπέ στο ΙκεΑ
dim να σε δω συναξιούχο με ΚΤΜ αυτόματο..και τι στον κόσμο. Μια ζωή θα λες μου πηρε για να καταλάβω τι μηχανάκι έπρεπε να χα απο μικρός που είχα πίεση ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ me ta lefta poy edoses..epernes motosykleta pantos..kanoniki oxi tis fantasia soy..xereis.
Με 6800 τι έπαιρνα? pane mototriti..pata me basi timis..na deis poses motosykletes..kaliteres sto taxidi k stin anesi tha breis me ayta ta lefta..mias k ayto se noiazei pano apo ola.
apo vfr 800 xekina..k blepoyme..
Ωραίο το vfr..μ έψηνε..
Καίει πολύ στην πόλη όμως (και δε κάνει γι αυτή). Το ταξίδι δεν είναι το κυρίως μου. Ακόμα να το καταλάβεις?Και εσύ να μου προτείνεις ιάπωνα?Δε το περίμενα..
Με 6800 τι έπαιρνα?
Full leather και για τρελλά γούστα. :wave2:
177116
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Full leather και για τρελλά γούστα. :wave2: eisai kakos...
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :eyepop:
Full leather και για τρελλά γούστα. :wave2:
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑ
ΧΑΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΑΧ
Ε νταξ αν του βάλεις και μια 42ρα βγαίνει παραπάνω..
Ωραίο το vfr..μ έψηνε..
Καίει πολύ στην πόλη όμως (και δε κάνει γι αυτή). Το ταξίδι δεν είναι το κυρίως μου. Ακόμα να το καταλάβεις?Και εσύ να μου προτείνεις ιάπωνα?Δε το περίμενα.. ti na soy protino re..skoyter exeis..
:lol: :bawl: :rotflmao:
Με vfr έχω συνταξιδέψει πάντως..δε το κούρασα :-)
Δε ξέρω τι να μου προτείνεις..εσύ λες οτι θα έπαιρνα κάτι με τα λεφτά που έδωσα..Απλά δεν έχεις καταλάβει μετά απο 32 σελίδες το βασικό λόγο που έχω δίκυκλο motoscooter, και μ έχεις κουζουλάνει :p
κοιτα, επειδη και σουζα ξερω να κανω, και εχω οδηγησει και duke με ολες τις γνωστες βελτιωσεις, επετρεψε μου να πω οτι στα 120 ουτε με γερανο δε σηκωνεται
Με vfr έχω συνταξιδέψει πάντως..δε το κούρασα :-)
Δε ξέρω τι να μου προτείνεις..εσύ λες οτι θα έπαιρνα κάτι με τα λεφτά που έδωσα..Απλά δεν έχεις καταλάβει μετά απο 32 σελίδες το βασικό λόγο που έχω δίκυκλο motoscooter, και μ έχεις κουζουλάνει :p dikiklo kanape exeis sinithos exoyne 4 rodes aytoi..pos se piasane malaka esena..periergo moy kanei fenese gatos..
κοιτα, επειδη και σουζα ξερω να κανω, και εχω οδηγησει και duke με ολες τις γνωστες βελτιωσεις, επετρεψε μου να πω οτι στα 120 ουτε με γερανο δε σηκωνεται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: plaka kaneis tora pano e??
ayto poy eixa ego pantos to duke sikonotane kai me 5h!
Απ το ΧΤ225 πήγε στο 640 ρε συ Πάνο. Όλα του φαίνονται περίεργα..μη του λές τέτοια και δοκιμάσει να το σηκώσει στα 120 και του μείνει κανα τιμόνι στο χέρι..
Αν ξέρει να σηκώνει, για πλάκα έρχεται.
XR200 με 15 άλογα έβγαζε 115 στο κοντέρ και γνωστός το σήκωνε με 120 :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
plaka kaneis tora pano e??
ayto poy eixa ego pantos to duke sikonotane kai me 5h!
με 5η?
:uplate:
αυτο που ειχα οδηγησει ειχε εκεντροφορο και φιλτρο και με 5η ουτε με γερανο οπως ειπα:lol: :lol: :lol:
τωρα βεβαια ειμαι και 100κιλα σχεδον αλλα παλι ειδικα μαμα lc4 το θεωρω αδυνατο να κανει σουζα στα 120
dikiklo kanape exeis sinithos exoyne 4 rodes aytoi..pos se piasane malaka esena..periergo moy kanei fenese gatos..
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχα
Πρέπει να μεταφερθούμε στο χιούμορ..αλλά δεν έχει black..
Ρε ξεκόλα έχω τη καλύτερη μοτοσυκλέτα που μπορείς ν αγοράσεις τη σήμερον ημέρα. Γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα
με 5η?
:uplate:
αυτο που ειχα οδηγησει ειχε εκεντροφορο και φιλτρο και με 5η ουτε με γερανο οπως ειπα:lol: :lol: :lol:
τωρα βεβαια ειμαι και 100κιλα σχεδον αλλα παλι ειδικα μαμα lc4 το θεωρω αδυνατο να κανει σουζα στα 120 opos to les..theoreis..
Αν ξέρει να σηκώνει, για πλάκα έρχεται.
XR200 με 15 άλογα έβγαζε 115 στο κοντέρ και γνωστός το σήκωνε με 120 :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
μπας και ειχε κανα γερανακι μικρο και το εβαζε να δουλευει υπερωριες?
opos to les..theoreis..
καλα νταξ, κανα lc4 με 65 αλογα θα σηκωνεται...
το μαμα σηκωνεται σε αυτες τις ταχυτητες?
μεχρι 3η νταξ...ανετα...
αααα, παιδια σουζα εννουμε να ερθει ορθιο το μηχανακι και να παει, οχι να σηκωθει η μπροστινη ροδα 5 ποντους για να πηδηξει εφημεριδα :lol: :lol: :lol:
Έχει βγει viagra και για ΚΤΜ?
καλα νταξ, κανα lc4 με 65 αλογα θα σηκωνεται...
το μαμα σηκωνεται σε αυτες τις ταχυτητες?
μεχρι 3η νταξ...ανετα...
αααα, παιδια σουζα εννουμε να ερθει ορθιο το μηχανακι και να παει, οχι να σηκωθει η μπροστινη ροδα 5 ποντους για να πηδηξει εφημεριδα :lol: :lol: :lol: polla les 65..kamia 6oaria..
to mama??de nomizo me 5??me tipota..alla..giati na nai mama??
..
polla les 65..kamia 6oaria..
..
γιατι δεν εχει φραγκα ο ιδιοκτητης να το κανει 60+
:lol: :lol: :lol:
polla les 65..kamia 6oaria..
..
Φίλε αν δεν είναι μαμά..σηκώνεται και το TMAX με 4η..και πάει λαμπάδα..
γιατι δεν εχει φραγκα ο ιδιοκτητης να το κανει 60+
:lol: :lol: :lol: popo ti moy thimises tora..
ela as synexisoyme me ta kanapedakia ...
Φίλε αν δεν είναι μαμά..σηκώνεται και το TMAX με 4η..και πάει λαμπάδα.. exo dei k ego sikomeno tmax..
apo gerano gia na perasei apo to mpalkoni sto 3 orofo..de xorage sto ansanser..
popo ti moy thimises tora..
ela as synexisoyme me ta kanapedakia ...
:dizzy:
177122
Το μόνο που μπορώ να πώ τώρα είναι το κάνει πείνα..
ρε σφινακι τωρα που εδωσα το ΧΤ λες να παρω κανα σκουτερακι τι λες?
:lol: :lol: :lol: