PDA

View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14

ggs
07/09/2009, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ας είμαστε όλοι καλά και μακρυά απ'όποιαδήποτε στραβή, όπως κι αν λεγόμαστε.. αυτό και βάζω τελεία (τελευταία ελπίζω:lol: )

:beer: :beer:

να βαλω κι εγω δυο μπυρες :beer: :beer:

675heat
07/09/2009, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ααα….μαλιστα….

Δηλαδης ,

ΟΥΤΕ τα ss
OYTE τα εντουρο –MX-trial κλπ
ΟΥΤΕ τα naked
Είναι μοτοσικλέτες

γιατί ο κ@λος σου γίνεται κόντρα πλακέ θαλάσσης άμα κάνεις ταξίδι…

και καλά , περί ορέξεως μοτοσικλέτας …..κολοκυθόπιτα….

κανείς όμως από εσάς με τις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΡΕΣ δεν μου απάντησε

ΠΩΣ εννοεί τον ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗ ???

:wave2:

Ολο δυσκολες ερωτησεις κανεις, τι ειναι μοτοσυκλετα, την αλλη τι ειναι μοτοσυκλετιστης..
Μηπως να ξαναγραφεις στην πρωτη δημοτικου? :wave2:

675heat
07/09/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????

Εσυ αν οδηγουσες beverly gsxr και ktm θα ενοιωθες σκουτερακιας?

SVX
07/09/2009, 20:25
ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ γιατι καποιοι μπερδευτηκαν!
Καποιος που εχει ενα beverly και κινειται συχνα στη πολη,αλλα εχει κι ενα GSXR,η ΚΤΜ και του πινει το αιμα ειναι μοτοσυκλετιστης η οχι,αφου εχει και scooter?????

εμενα με φοβιζουν αυτοι που ΜΑΘΑΝ να οδηγουν σε Scooter (με διπλωμα ή χωρις ), ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να οδηγουν "γκαζι-φρενο" ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ πως ΑΥΤΑ που ξερουν ειναι ΟΛΑ περι μοτοσυκλετας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατι παραπανω..... και ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ατομα που στα 40 τους κι ενω "Σιχαινοντουσαν" τα "παλιομηχανακι" πηραν ενα "αυτοματο" απο αναγκη και συμβιβασμο... :a027:

project.breeze
07/09/2009, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εμενα με φοβιζουν αυτοι που ΜΑΘΑΝ να οδηγουν σε Scooter (με διπλωμα ή χωρις ), ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να οδηγουν "γκαζι-φρενο" ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ πως ΑΥΤΑ που ξερουν ειναι ΟΛΑ περι μοτοσυκλετας και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κατι παραπανω..... και ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ατομα που στα 40 τους κι ενω "Σιχαινοντουσαν" τα "παλιομηχανακι" πηραν ενα "αυτοματο" απο αναγκη και συμβιβασμο... :a027:

Με φοβίζουν οι φιλοσοφικές σκέψεις του SVX...:bigcry: :rotflmao:

Δήμιος
07/09/2009, 20:51
και μενα με φοβιζουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι κατεχουν το απολυτο μοτοσυκλετιστικο φως και μαλιστα το κρατανε για τη παρτη τους, μηπως χασουν τα μοτοσυκλετιστικα πρωτεια...

Και βεβαια οι κακεντρεχεις κομπλεξικοι που απομονωνουν τα γραφομενα καποιου για να κανουν εντυπωση....

Αλλα κατι μαθαμε και σημερα...το να εισαι μοτοσυκλετιστης ειναι κατι σαν συννεφακι που σε ακολουθει μονο οταν καβαλας το τουμπανο, αμεσως μολις ανεβεις σε σκουτερ το συνεφφο σκαει και εξαφανιζεσαι...μετα ανηκεις στους φτωχους πλην τιμιους σκουτεραδες...σαν τη σταχτοπουτα ενα πραμα....ΤΣΟΥ ΡΕ!:rolleyes:

SVX
07/09/2009, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
και μενα με φοβιζουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι κατεχουν το απολυτο μοτοσυκλετιστικο φως και μαλιστα το κρατανε για τη παρτη τους, μηπως χασουν τα μοτοσυκλετιστικα πρωτεια...

Και βεβαια οι κακεντρεχεις κομπλεξικοι που απομονωνουν τα γραφομενα καποιου για να κανουν εντυπωση....

Αλλα κατι μαθαμε και σημερα...το να εισαι μοτοσυκλετιστης ειναι κατι σαν συννεφακι που σε ακολουθει μονο οταν καβαλας το τουμπανο, αμεσως μολις ανεβεις σε σκουτερ το συνεφφο σκαει και εξαφανιζεσαι...μετα ανηκεις στους φτωχους πλην τιμιους σκουτεραδες...σαν τη σταχτοπουτα ενα πραμα....ΤΣΟΥ ΡΕ!:rolleyes:

φιλε μου εγω εμαθα οτι στην ζουγκλα αυτη με τις 2 ροδες...επιβιωνει πρωτα αυτος που ξερει να δουλευει φρενα ......

εσας που δουλευετε με μαεστρια γκαζι παντος εδαφους και οχηματων σας αφηνω να τα πειτε ....

Υ.Γ. η πιο επιρρεπης σε ατυχηματα περιοδος για εναν οδηγο ειναι οταν τελικα "αποφασισει" πως εμαθε να "χειριζεται" το οχημα του .... :wave2:

ggs
07/09/2009, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Ολο δυσκολες ερωτησεις κανεις, τι ειναι μοτοσυκλετα, την αλλη τι ειναι μοτοσυκλετιστης..
Μηπως να ξαναγραφεις στην πρωτη δημοτικου? :wave2:

Από το συντακτικό σου αλλά και από την εμπεριστατωμένη απάντηση σου στο ερώτημα μου , καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι στα δύσκολα… κρίμα γιατί είσαι και ….μηχανόβιος… :lol: :lol: :lol:

project.breeze
07/09/2009, 21:04
Με ένα απλό σχήμα λήγω εδώ την κουβέντα σας,όποιος το καταλάβει,το κατάλαβε...:beer:

173030

675heat
07/09/2009, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Από το συντακτικό σου αλλά και από την εμπεριστατωμένη απάντηση σου στο ερώτημα μου , καταλαβαίνω ότι ζορίζεσαι στα δύσκολα… κρίμα γιατί είσαι και ….μηχανόβιος… :lol: :lol: :lol:

Μολις επεβαλα στην 6χρονη κορη μου τις ερωτησεις σου, ξερεις και μου απαντησε με την εξεις ερωτηση:
- Καλα αυτος ο μαντραχαλος δεν ξερει τι ειναι μοτοσυκλετα και μοτοσυκλετιστης? :rotflmao:
Οταν σου απαντω γραφω εσκεμενα παιδικα Ελληνικα για να τα πιανεις :beer:

ggs
07/09/2009, 21:23
Μολις επεβαλα στην 6χρονη κορη μου τις ερωτησεις σου, ξερεις και μου απαντησε με την εξεις ερωτηση:
- Καλα αυτος ο μαντραχαλος δεν ξερει τι ειναι μοτοσυκλετα και μοτοσυκλετιστης? :rotflmao:
Οταν σου απαντω γραφω εσκεμενα παιδικα Ελληνικα για να τα πιανεις :beer:

Αααα…..μην είσαι αυταρχικός με την κόρη σου….

Μην της ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ πράγματα γιατί είναι πολύ μικρούλα ακόμη….

:lol: :lol:

sakisvolos
07/09/2009, 21:25
Ο τίτλος του θρέντ είναι αυτός............ Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Κι εσείς το καταξεσκίσατε ως και για κόντρες γράψατε................

Τελικά τα σκούτερ θα γίνουν μοτοσυκλέτες ή όχι απαντήστε επί του θέματος (αν μπορείτε)!

Τεχνολογικά είναι καλύτερα από τις μοτοσυκλέτες (αν ναι και γιατί) ???

Τέλος αφήστε τα περί κομπλεξισμού ΔΕΝ πιάνει!!!:nono:

675heat
07/09/2009, 21:25

Εγω γιατι νομιζω οτι οι κομπλεξικοι ειναι οι σκουτεραδες που το παιζουν καθως πρεπει all around bikers ενω ξεσκιζονται στα φαναρια για να ταπωσουν τις μοτοσυκλετες?
Κι εγω φοβαμαι τα υψη αλλα δεν κατηγορω τους πιλοτους για αλαζονεια.
Ελατε τωρα, παραδεχτειτε οτι φοβαστε το γκαζι και δεν θα σας κανω ντα ντα:p

sakisvolos
07/09/2009, 21:27
Εγω γιατι νομιζω οτι οι κομπλεξικοι ειναι οι σκουτεραδες που το παιζουν καθως πρεπει all around bikers ενω ξεσκιζονται στα φαναρια για να ταπωσουν τις μοτοσυκλετες?
Κι εγω φοβαμαι τα υψη αλλα δεν κατηγορω τους πιλοτους για αλαζονεια.
Ελατε τωρα, παραδεχτειτε οτι φοβαστε το γκαζι και δεν θα σας κανω ντα ντα:p

Έγραψες!!:rotflmao: :rotflmao:

SVX
07/09/2009, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Με ένα απλό σχήμα λήγω εδώ την κουβέντα σας,όποιος το καταλάβει,το κατάλαβε...:beer:

:cool:

173033

675heat
07/09/2009, 21:38
:cool:

Γιατι ρε SVX να τελειωσει αυτη η συζητηση, ασχημα περναμε εδω μεσα?:p

Δήμιος
08/09/2009, 03:56
Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...

και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...

675heat
08/09/2009, 08:28
Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...

και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...

Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.
Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?

sf1n4k1
08/09/2009, 09:35
Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.
Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?

Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλι :p

twat
08/09/2009, 10:04
Εσυ αν οδηγουσες beverly gsxr και ktm θα ενοιωθες σκουτερακιας? :beer: :beer: :beer: :beer:

675heat
08/09/2009, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλι :p

I love you too :beer:

sf1n4k1
08/09/2009, 10:30

:blush:

makis206
08/09/2009, 10:40
:blush:

Μοτοσυκλετιστικό πνεύμα αθάνατο...:lol: :beer:

sf1n4k1
08/09/2009, 10:41
Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P

makis206
08/09/2009, 10:59
Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P

Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..

Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.

ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες :lol: :beer: :beer:

sf1n4k1
08/09/2009, 11:06
Ναι ρε συ εννοείται..είπαμε απο εδώ χαβαλές να γίνεται..στο δρόμο πιστεύω αλλάζουμε όλοι..(και προς το χειρότερο μερικοί), αλλά η αλληλεγγύη παραμένει αν τη χρειαστούμε :-)

675heat
08/09/2009, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..

Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.

ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες :lol: :beer: :beer:

Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max? :cool:

makis206
08/09/2009, 11:19
Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max? :cool:

Ίσα ίσα που θα σου κάνει άνετα "πατάκι" :lol:

Δήμιος
08/09/2009, 11:24

Αν το λαδακι δεν ειναι στη πανω μερια του δεικτη και δεν το ελεγχεις τακτικα, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο...:lol:

sakisvolos
08/09/2009, 16:14

Εσύ άμα δεις καμιά νταλίκα να σου βγαίνει από καμιά διασταύρωση χώσε γκάζι λοιπόν!! :winka: :winka:

Ότι να 'ναι εντελώς δλδ! :rolleyes: :rolleyes:

camen
08/09/2009, 16:49
Ρε μλκ sf1n4k1 ελεος δηλαδη:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εχεις γραψει τοσες σελιδες υπερασπιζομενος τα scooter και δεν εχεις ΚΑΝ scooter...:evil:
Toσο πολυ ντρεπεσε για το VFR σου γαμωτο???:confused:

Τι κομπλεξικος που εισαι ρε γαμωτο...
:sad: :yuck:

Δήμιος
08/09/2009, 17:49
Οι μηχανες σε γενικες γραμμες χρησιμοποιουν την ευελιξια τους και τη δυναμη τους (γκαζι) για να αποφυγουν τους κινδυνους και τα εμποδια και δευτερεοντως τα φρενα, τα οποια δεν υπερεχουν σε πραγματικες συνθηκες ιδιαιτερα απο των αυτοκινητων. Αντιθετα η υπεροχη τους σε ευελιξια και επιταχυνση ειναι συντριπτικη.

Δεν εχεις αντιληφθει καν το πλεονεκτημα του μεσου που οδηγεις....οτι να ναι...Ειδες που δε ξερεις τι σου γινεται?

Αντε κατι εμαθες και σημερα....μηχανοβιε...:rotflmao:

sf1n4k1
08/09/2009, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε μλκ sf1n4k1 ελεος δηλαδη:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εχεις γραψει τοσες σελιδες υπερασπιζομενος τα scooter και δεν εχεις ΚΑΝ scooter...:evil:
Toσο πολυ ντρεπεσε για το VFR σου γαμωτο???:confused:

Τι κομπλεξικος που εισαι ρε γαμωτο...
:sad: :yuck:

Είναι honda ρε γμτ και ντρέπομαι, ήθελα να χα γιαμάχα τα λεφτά μου να χα..:(

Να σου πω..δε πα να πετάξεις το ΚΤΜ σου σε κανα ποτάμι?

Μη το γυρίσουμε τώρα σε Ιάπωνας vs Ευρωπαίος..ΧΑΧΑΧΑΑΧ

sf1n4k1
08/09/2009, 18:32
Ο Δήμιος μιλάει για ενεργητική ασφάλεια. Εκεί υπερτερεί το ss :P

Αν τώρα είσαι με 200 και στα 30μ σου πεταχτεί κουτί..και σκούτερ να χεις και ss να χεις όλο και κάποιος πελαργός θα πετάει δίπλα σου στον αέρα..

SVX
08/09/2009, 20:34
......Οταν τα πρωταθληματα KART πλησιασουν τις προδιαγραφες των πρωταθληματων WRC .... :rolleyes:

TOTE ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !!!! :dizzy:

sakisvolos
08/09/2009, 21:20

Δεν εχεις αντιληφθει καν το πλεονεκτημα του μεσου που οδηγεις....οτι να ναι...Ειδες που δε ξερεις τι σου γινεται?

Αντε κατι εμαθες και σημερα....μηχανοβιε...:rotflmao:

Ευτυχώς που ήρθες εσύ να μας σώσεις από την άγνοια μας τετραπέρατε θεέ!!!!:rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ''μάθημα''..........:uplate: :uplate: :uplate:

sakisvolos
08/09/2009, 21:23
Ο Δήμιος μιλάει για ενεργητική ασφάλεια. Εκεί υπερτερεί το ss :P

Αν τώρα είσαι με 200 και στα 30μ σου πεταχτεί κουτί..και σκούτερ να χεις και ss να χεις όλο και κάποιος πελαργός θα πετάει δίπλα σου στον αέρα..

Αν σου πεταχτεί στα 200 μέτρα όμως το κουτί τι πιθανότητες έχεις να γλυτώσεις με ένα SS και τι με ένα σκούτερ??

Μιας και το θέτεις έτσι!! :winka: :winka: :winka:

project.breeze
08/09/2009, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αν σου πεταχτεί στα 200 μέτρα όμως το κουτί τι πιθανότητες έχεις να γλυτώσεις με ένα SS και τι με ένα σκούτερ??

Πολλά έβαλες Σάκη,στα 200 σταματάνε και τα δύο,στα 50-60 όμως;

sakisvolos
08/09/2009, 22:20

Ναι σωστά! Σιγά κιόλας μη 200αρισει το σκούτερ!

vagtav
08/09/2009, 22:40
Δεν πάνε ούτε 200 μέτρα τα σκούτερ ??
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
08/09/2009, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Δεν πάνε ούτε 200 μέτρα τα σκούτερ ??
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

200 κμ τελική λέμε! :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δήμιος
09/09/2009, 00:24

Εξαρταται το αν εισαι κουλομαρια η οχι...στη περιπτωση σου, πατησε το eject:rotflmao:

.\.
.
.
.
.
.
.

και καλη προσγειωση....:rotflmao:

sakisvolos
09/09/2009, 07:10
Εξαρταται το αν εισαι κουλομαρια η οχι...στη περιπτωση σου, πατησε το eject:rotflmao:

.\.
.
.
.
.
.
.

και καλη προσγειωση....:rotflmao:

Το μόνο eject που έχω πατήσει πολλές φορές μέχρι στιγμής είναι αυτό στο CD player μου για να μου βγάλει το δισκάκι!! :winka:

Πάντως από ότι καταλαβαίνω το άλλο το eject αυτό που εννοείς εσύ πρέπει να το έχεις πατήσει πολλές φορές μιας και είσαι τόσο χεράς όσο αφήνεις να εννοηθεί! :lol: :lol:

byron
09/09/2009, 07:20
Νταξ παίδες καταλάβαμε....κουμπώστε τα φερμουάρ τώρα μη κρυώσει.

stefanos
09/09/2009, 08:50
Πάντως η Honda βγάζει μακράν τα καλύτερα scooter.

:p

sf1n4k1
09/09/2009, 10:43

Αν μιλάμε για ταχύτητα 200km/h (ακολουθώντας τα πιο πάνω post) και πεταχτεί κάτι στα 50-60μ

Καρφώνουν και τα ss και τα scooter...πάνω σ αυτό χωρίς 2η σκέψη. Έχει κανείς αντίρηση?

Στα 200μ που ρώτησε ο φίλτατος sakisvolos..σταματάνε για χαβαλέ και τα 2..

Άρα πρέπει να βρούμε κάποια μέση κατάσταση ρε σεις..που δε θα σταματάει το scooter και θα σταματάει το ss..για ψάχτε το λίγο :p

devil's animal
09/09/2009, 10:59
τωρα για να καταλαβω...:look:
ψαχνεστε αν το ss ή η οποιαδηποτε μηχανη εχει καλυτερα φρενα, αναρτησεις, γενικοτερο στησιμο απο ενα σκουτερ??

ή μηπως ψαχνεστε αν ενα ss θα την παλεψει στην κινηση της πολης?

μαλλον εχετε ξεφυγει απο το νοημα.

διαφορετικες αναγκες,διαφορετικα μηχανακια.

τι να μου πει ενα υπερτουμπανο χιλιαρι ή χιλιοτριακοσαρι με 200ps τροχο, οταν το πηγαινω καθε μερα στην δουλεια μου και το πηζω στην κινηση και στο βρονταω στις λακουβες κλπ?

επισης δεν μπορει να μου πει πολλα το σκουτερ που ουτε να στριψει με αξιωσεις μπορει, ουτε να επιταχυνει για να κανει μια ασφαλη προσπεραση μπορει.

και ΝΑΙ τα scooters ΠΟΤΕ δεν θα γινουν μοτοσυκλετες γιατι εξ αρχης ηταν αλλος ο προορισμος τους απο το σχεδιαστηριο ακομα.

εξυπηρετουν τις αναγκες μετακινησης γρηγορα και ευκολα μεσα σε ενα πηγμενο περιβαλλον οπως ειναι η πολη και πολυ καλα κανουν.

το οτι εχουν ξεφυγει σε κυβικα (π.χ. 800) και το οτι καποιοι τους βαζουν εξατμισεις δεν τα κανει μοτοσυκλετες.
αυτοι που τα παιρνουν και νομιζουν οτι εχουν παρει μοτοσυκλετες ειναι γελασμενοι.

οπως επισης γελασμενος ειναι και ο κατοχος του υπερτουμπανου που το παει στην Αθηνα και νομιζει οτι μπορει να περασει τα σκουτερ, (λες και εχει μεγαλο κοψιμο τιμονιου το μπ0υρδελο του) ή δεν ταλαιπωρει το μηχανακι και τον ιδιο του τον εαυτο.

:a56:

sf1n4k1
09/09/2009, 11:07
Δε ξέρω γιατί ψάχνονται μερικοί. Πολλά φρένα, αναρτήσεις κτλ που φοράνε τα scooter πια είναι απο μηχανές ή πάνε προς τα εκεί πάντως..σκέψου λίγο το γιατί..

devil's animal
09/09/2009, 11:15
Δε ξέρω γιατί ψάχνονται μερικοί. Πολλά φρένα, αναρτήσεις κτλ που φοράνε τα scooter πια είναι απο μηχανές ή πάνε προς τα εκεί πάντως..σκέψου λίγο το γιατί..

αυτο δεν τα κανει αυτοματα και μοτοσυκλετες.
υπαρχουν και αλλα "πραγματακια" οπως γωνια καστερ, κατανομη βαρους, κλπ...

και οι motoGP μοτοσυκλετες φαινονται. εμ, ελα ομως που ΔΕΝ ειναι.
ειναι κατι πολυ ανωτερο και εξωγηινο για ολους εμας τους "κοινους θνητους".

το τοι εχουν 2 ροδες, ενα ντεποζιτο και ενα μοτερ δεν τις κανει και μοτοσυκλετες..

DUKASII
09/09/2009, 11:56
diladi ta skoyter me 300+ kybika..einai eyelikta??einai gia ti kinisi?

mono to sh moy kanei gia kinisi tis honda..alla meta me ayto de pas axioprepestato taxidaki logo eleipsiis prostasias apo ton aera..

tora kati alla 800 ...

kati kaikia ..ktl..

ta blepo kai gelao.

camen
09/09/2009, 11:59
Ρε παρτε αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84595
για να βρειτε την υγεια σας μεσα στην πολη:lol: :lol: :lol:

Σορρυ παιδια αλλα τον sf1n4k1 τον ξερω πολυ καλα:look: και δε μπορω να αντισταθω...:winka:

:beer: :wave2:

devil's animal
09/09/2009, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

mono to sh moy kanei gia kinisi tis honda..alla meta me ayto de pas axioprepestato taxidaki logo eleipsiis prostasias apo ton aera..

tora kati alla 800 ...

kati kaikia ..ktl..

ta blepo kai gelao.

αναλογικα πανε ολα αυτα Σπυρακο.
οτι κερδιζουν σε ευελιξια το χανουν σε ανεση και πρακτικοτητα στο ταξιδι.

οτι κερδιζουν στο ταξιδι (λογω κυβικων, χωρων, ογκου για φορτωμα, προστασια αερα) το χανουν στην ευελιξια.

ειπαμε αυτα τα 800αρια κ.λ.π. ειναι wannabe μοτοσυκλετες αλλα δεν...

sf1n4k1
09/09/2009, 13:36

tora kati alla 800 ...

kati kaikia ..ktl..

ta blepo kai gelao.

Το sh μοιάζει με παπί...

Αν 300ρι (πχ nexus), 500ρι (πχ tmax) τα βλέπεις στην πόλη και γελάς, φαντάζομαι το γέλιο που θα ρίχνουν οι οδηγοί τους βλέποντάς σε στην κίνηση με το GSX-R...ελπίζω να μη κάθεσαι μπλοκαρισμένος ανάμεσα στ αμάξια και να τους αφήνεις να περνάνε.. ;p

Camene Camen..κάψτο το παλιοΚΤΜ λέμε..

camen
09/09/2009, 14:00

Ακομη δεν το πηρα ρε κολλημενε scooterakia...:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

DUKASII
09/09/2009, 14:29
Το sh μοιάζει με παπί...

Αν 300ρι (πχ nexus), 500ρι (πχ tmax) τα βλέπεις στην πόλη και γελάς, φαντάζομαι το γέλιο που θα ρίχνουν οι οδηγοί τους βλέποντάς σε στην κίνηση με το GSX-R...ελπίζω να μη κάθεσαι μπλοκαρισμένος ανάμεσα στ αμάξια και να τους αφήνεις να περνάνε.. ;p

Camene Camen..κάψτο το παλιοΚΤΜ λέμε.. epidi katalabeno oti de xereis giati milas
pare to nexus to 300 dialexe mia diadromi na pame..na deis an kollao ok mpoympi?

950dim
09/09/2009, 14:44
epidi katalabeno oti de xereis giati milas
pare to nexus to 300 dialexe mia diadromi na pame..na deis an kollao ok mpoympi?

Πηγαινε τον σκουτερακια απο:rotflmao: :rotflmao: ουτε να το πω δε μπορω...:rotflmao: Παρνηθα!!!
Λενε πως με ενα ζευγαρι λαστιχα,αυτα πανε και στο :rotflmao: δε κρατιεμαι:rotflmao: ...χωμα!

DUKASII
09/09/2009, 14:54
e pountos omos??ela de thes na gelaseis esy blepontas me kollimeno sti kinisi?

kai exeis kai to bapori apo ti eida...

ela kapetanio ela.

LogOutGoRide
09/09/2009, 14:59
e pountos omos??ela de thes na gelaseis esy blepontas me kollimeno sti kinisi?

kai exeis kai to bapori apo ti eida...

ela kapetanio ela.

Καλά καλά γέλα εσύ (http://www.scooterracing.org.uk/)

DUKASII
09/09/2009, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Καλά καλά γέλα εσύ (http://www.scooterracing.org.uk/) tora klaio...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl:

LogOutGoRide
09/09/2009, 15:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
tora klaio...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bawl: [/QUOTE

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LogOutGoRide
09/09/2009, 15:07
Πες αλεύρι !!! (http://www.scooterracing.org.uk/three_sisters_onboard_2008.html)

camen
09/09/2009, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Πες αλεύρι !!! (http://www.scooterracing.org.uk/three_sisters_onboard_2008.html)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

K γαμωωωωωωωωωωωωω...

EVI
09/09/2009, 16:23
εγω παντως ετσι παω με το ταιφουν μου στη δουλεια

http://www.youtube.com/watch?v=AgnBQNaOleQ&feature=PlayList&p=BE1B001D6E40B64B&playnext=1&playnext_from=PL&index=16

:smokin:

camen
09/09/2009, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω παντως ετσι παω με το ταιφουν μου στη δουλεια

http://www.youtube.com/watch?v=AgnBQNaOleQ&feature=PlayList&p=BE1B001D6E40B64B&playnext=1&playnext_from=PL&index=16

Τρυφωνακο και εσυ???:beer: :beer: :beer:

EVI
09/09/2009, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τρυφωνακο και εσυ???:beer: :beer: :beer:

και μαλιστα μοντελο 97!!!! σταματησε στα 60.000 πριν 3 χρονια και αρνειτε να ανεβει εστω και μετρο στο κοντερ :bigcry: δε ξερω ποσα εχει φτασει πλεον!, 2 δουλειες εκανα για να το παρω ειναι το πρωτο μου μηχανακι και το εχω ακομα:blush: και οσες φορες το απαρνηθηκα για να παω με το Ζ η καποια αλλη μοτοσυκλετα καπου μεσα στη πολη το μετανιωσα!

:beer:

sakisvolos
09/09/2009, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νταξ παίδες καταλάβαμε....κουμπώστε τα φερμουάρ τώρα μη κρυώσει.

Δεν κρυώνουμε εμείς don't worry :D :D :D

sakisvolos
09/09/2009, 17:02
Το sh μοιάζει με παπί...

Φίλε sf1n4k1 κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι μέσα στην κίνηση θα κινηθείς ανάμεσα σε
αυτοκίνητα με μια από αυτές τις μαούνες σκούτερ που αναφέρεις!
Στην κίνηση σου αρέσει ή όχι με ένα funmoto, motard, enduro όπως θες πες το μόνο με κάτι τέτοιο
ελίσσεσαι άνετα!!

Να δεις τι γέλιο ρίχνω όταν βλέπω ένα μάτσο πλαστικά να προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα
και να φρακάρει κι εγώ να περνάω! :winka:

Μόνο κάτι μικρά σκουτεράκια μπορούν να ελίσσονται στην κίνηση σαν αυτό που λέει ο δούκας!

sakisvolos
09/09/2009, 17:03

Λενε πως με ενα ζευγαρι λαστιχα,αυτα πανε και στο :rotflmao: δε κρατιεμαι:rotflmao: ...χωμα!

Βρε μήπως θες να πεις πάνε στη χωματερή???:confused: :confused: :confused:

byron
10/09/2009, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάντως η Honda βγάζει μακράν τα καλύτερα scooter.

:p

Είναι γεγονός. Τα Trans Alp & CBF έχουν γράψει ιστορία.

nionio$
10/09/2009, 08:06

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

675heat
10/09/2009, 08:29

Ξεχασες το Varcadero :p

sf1n4k1
10/09/2009, 08:53
Φίλε sf1n4k1 κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι μέσα στην κίνηση θα κινηθείς ανάμεσα σε
αυτοκίνητα με μια από αυτές τις μαούνες σκούτερ που αναφέρεις!
Στην κίνηση σου αρέσει ή όχι με ένα funmoto, motard, enduro όπως θες πες το μόνο με κάτι τέτοιο
ελίσσεσαι άνετα!!

Να δεις τι γέλιο ρίχνω όταν βλέπω ένα μάτσο πλαστικά να προσπαθεί να κινηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα
και να φρακάρει κι εγώ να περνάω! :winka:

Μόνο κάτι μικρά σκουτεράκια μπορούν να ελίσσονται στην κίνηση σαν αυτό που λέει ο δούκας!

Είναι και θέμα οδηγού. Κατ εμέ κινείται πιο έυκολα, πιο ξεκούραστα για οδηγό και κινητήρα το σκούτερ. Εκτός αν μιλάμε για κανα burgman ή silverwing που έχουν ξεφύγει σε όγκο κάπως.

makis206
10/09/2009, 09:06

Άει ρε, το αυτόματο ΜΑΝΑ με τη μπαγκαζιέρα για ντεπόζιτο τ'αφήνεις στην απ'όξω έτσι ;:evil:

Να μου πεις για το DN01 να σου δώσω χίλια δίκια :D :lol:

173211

DUKASII
10/09/2009, 09:26
Είναι και θέμα οδηγού. Κατ εμέ κινείται πιο έυκολα, πιο ξεκούραστα για οδηγό και κινητήρα το σκούτερ. Εκτός αν μιλάμε για κανα burgman ή silverwing που έχουν ξεφύγει σε όγκο κάπως. ti einai thema odigoy??gia sena milas mallon poy blepeis ss as poy me kai les..ox panagia moy boitha.
e to idio leo kai ego otan blepo tetoia scooter san ayto poy exeis.

den einai thema odigoy
einai thema diastaseon..
kai ta kaikia poy kabalas de kanoyn gia ti kinisi.
exo allaxei 5 mixanakia..to kalitero mesa sti kinisi einai to papi.teleia k payla..

sm k eduro exoyne problima me to timoni sti kinisi.

sf1n4k1
10/09/2009, 09:33
ti einai thema odigoy??gia sena milas mallon poy blepeis ss as poy me kai les..ox panagia moy boitha.
e to idio leo kai ego otan blepo tetoia scooter san ayto poy exeis.

den einai thema odigoy
einai thema diastaseon..
kai ta kaikia poy kabalas de kanoyn gia ti kinisi.
exo allaxei 5 mixanakia..to kalitero mesa sti kinisi einai to papi.teleia k payla..

Δε βλέπω ss και λέω παναγία μου βόηθα..λέω τσέπη μου βόηθα μπας και τσιμπήσω και κανένα τέτοιο..όχι για την πόλη όμως believe me..τα λυπάμαι τέτοια μηχανάκια στην πόλη.

Χαλαρά είναι θέμα οδηγού. Και μάλιστα μλκ οδηγού καθώς πολλοί ακόμα και με παπί που λες σφ1νωνουν αναμεσα στ αμάξια μουλαρώνουν και κρατάνε κ ένα κάρο μηχανάκια πίσω τους.

Δεν είναι θέμα διαστάσεων εκτός απο τα 2 μοντέλα που προανέφερα τα οποία έχουν όγκό παραπάνω..όλα τ άλλα κυκλοφορούν άνετα, αρκεί να το πιστεύει ο οδηγός τους ;-) . Ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε να δεις τι εννοώ :-)

Για τα eduro και sm που ανέφερε ο φίλος απο πάνω θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε κάνουν..(εκτός αν μιλάμε για καβάλημα πεζοδρομίων και κίνηση πάνω σ αυτά..)

Το καλύτερο μες την πόλη απο θέμα διαστάσεων είναι κανένα σκουτερ διαστάσεων dio..το παπί έχει πεθάνει..εκεί που έβλεπες σε κάθε γωνία townmate..τώρα βλέπεις μόνο σκουτεράκια σαν αυτό. Οι λόγοι προφανείς..δε βρέχει πόδια, αποθηκευει κράνος και έχει φρένο-γκάζι.

stefanos
10/09/2009, 09:37

Τα Sm ίσως τα enduro περνάνε πάνω απο τους καθρέπτες και χωράνε εκεί που τα παπιά κολάνε.

EVI
10/09/2009, 09:43
Τα Sm ίσως τα enduro περνάνε πάνω απο τους καθρέπτες και χωράνε εκεί που τα παιά κολάνε.

μην ξεχνατε οτι τωρα γεμιζουν τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ δρομους μας με τα τζιπ (εχω τυχει στην παραλιακη 4!!!!χαμερ πως τα λενε αυτα τα τετραγωνα οπου τους κοιτας και λες <<τι μαλακας εισαι ρε φιλε μεσα στη κινηση>> και αυτοι νομιζουν οτι τους ζηλευεις :rotflmao: :lol: οπως κανουν οι χαρλεαδες ....:lol: :rotflmao: τες πα και στα τζιπ οι καθρευτες ειναι πιο ψηλα , σε γενικες γραμμες ενα λεπτο μηχανακι με τιμονι που κοβει παρα πολυ και οχι μεγαλου κυβισμου που να μην ανεβαζει θερμοκρασια σαν τρελο ειναι οτι πρεπει για την κινηση

DUKASII
10/09/2009, 09:45
Τα Sm ίσως τα enduro περνάνε πάνω απο τους καθρέπτες και χωράνε εκεί που τα παπιά κολάνε. to papi..de kollaei pote k poythena..

DUKASII
10/09/2009, 09:48
Δε βλέπω ss και λέω παναγία μου βόηθα..λέω τσέπη μου βόηθα μπας και τσιμπήσω και κανένα τέτοιο..όχι για την πόλη όμως believe me..τα λυπάμαι τέτοια μηχανάκια στην πόλη.

Χαλαρά είναι θέμα οδηγού. Και μάλιστα μλκ οδηγού καθώς πολλοί ακόμα και με παπί που λες σφ1νωνουν αναμεσα στ αμάξια μουλαρώνουν και κρατάνε κ ένα κάρο μηχανάκια πίσω τους.

Δεν είναι θέμα διαστάσεων εκτός απο τα 2 μοντέλα που προανέφερα τα οποία έχουν όγκό παραπάνω..όλα τ άλλα κυκλοφορούν άνετα, αρκεί να το πιστεύει ο οδηγός τους ;-) . Ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε να δεις τι εννοώ :-)

Για τα eduro και sm που ανέφερε ο φίλος απο πάνω θα συμφωνήσω μαζί σου. Δε κάνουν..(εκτός αν μιλάμε για καβάλημα πεζοδρομίων και κίνηση πάνω σ αυτά..)

Το καλύτερο μες την πόλη απο θέμα διαστάσεων είναι κανένα σκουτερ διαστάσεων dio..το παπί έχει πεθάνει..εκεί που έβλεπες σε κάθε γωνία townmate..τώρα βλέπεις μόνο σκουτεράκια σαν αυτό. Οι λόγοι προφανείς..δε βρέχει πόδια, αποθηκευει κράνος και έχει φρένο-γκάζι. ego pali de lypame kanena mixanaki.
mixanaki einai ti na lipitho.ayto exo kai pao pantoy ti na kano tora?
exo kykloforisei ta panta sti kinisi...to gixer..apla to exo sa papaki.
ta papia pethanane de leo alla xorane pantoy..iso mono mionektima itan oti de kleinan oi marpsiedes..
kata ta alla ta scooter megalitera toy sh poy elega..einai maoynes.
aneta nai praktika...mproei na tsimpiso ena giati thelo na to pernei k i gineka giati me stelnei sinexia gia onia..:lol: :bawl: :rotflmao: alla mexri ekei.

stefanos
10/09/2009, 10:24
alla mexri ekei.

Μπουγάδα, σιδέρωμα, σφουγγάρισμα?:confused:

DUKASII
10/09/2009, 10:49
Μπουγάδα, σιδέρωμα, σφουγγάρισμα?:confused: ennoao gia onia re lakaka ax ax
ax
ax ax axoti mexri eekei ienai ta scooter..

ta alla poy pes einai stadar.

sf1n4k1
10/09/2009, 10:55
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?t=11800

Δείτε κι αυτό πάντως..

675Heat κυρίως εσύ δες το :p

(Φαντάσου μετά που έχει φτάσει η vespa με Έλληνες)

stefanos
10/09/2009, 11:41
scooter ή μοτο?

173230

sf1n4k1
10/09/2009, 11:42
Τα χωμάτινα δε τα συμπαθώ με τπτ.. :p

Ίσως έχω τραυματικές εμπειρίες απο ένα φίλο που κάθε φορά που πάει endurada γυρνάει και πιο σάπιογρατσουνισμενοσπασμενοκοκαλίδης :p

Julius
10/09/2009, 12:42
ego pali de lypame kanena mixanaki.
mixanaki einai ti na lipitho.ayto exo kai pao pantoy ti na kano tora?
exo kykloforisei ta panta sti kinisi...to gixer..apla to exo sa papaki.
ta papia pethanane de leo alla xorane pantoy..iso mono mionektima itan oti de kleinan oi marpsiedes..
kata ta alla ta scooter megalitera toy sh poy elega..einai maoynes.
aneta nai praktika...mproei na tsimpiso ena giati thelo na to pernei k i gineka giati me stelnei sinexia gia onia..:lol: :bawl: :rotflmao: alla mexri ekei.

antalazo to nexus me to Gixer opos einai (xalasmeno) mia h allh eisai????

DUKASII
10/09/2009, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
antalazo to nexus me to Gixer opos einai (xalasmeno) mia h allh eisai???? am a ftiaxeis to lastixo malaka kati ginete..

SVX
12/09/2009, 09:04
και μετα βλεπεις ΑΥΤΟ και το θρεντ παιρνει διαφορετικη τροπη .... :eyepop:

.... τι να πω ..... που ειναι το emoticon με τα "τσσ...τσ...τσς...... " :rolleyes:

173348

LogOutGoRide
12/09/2009, 09:37
και μετα βλεπεις ΑΥΤΟ και το θρεντ παιρνει διαφορετικη Ντροπη .... :eyepop:

.... τι να πω ..... που ειναι το emoticon με τα "τσσ...τσ...τσς...... " :rolleyes:

Συμφωνώ :beer:

675heat
12/09/2009, 10:41
Τα χωμάτινα δε τα συμπαθώ με τπτ.. :p

Ίσως έχω τραυματικές εμπειρίες απο ένα φίλο που κάθε φορά που πάει endurada γυρνάει και πιο σάπιογρατσουνισμενοσπασμενοκοκαλίδης :p

Οντως, πολυ ομορφο τοπιο :p :p

950dim
12/09/2009, 11:20
Οντως, πολυ ομορφο τοπιο :p :p

Aρκει να μην εμποδιζε αυτη η γελοιοτητα στα δεξια...:bigcry: :rotflmao:

booktsio
13/09/2009, 08:21
και μετα βλεπεις ΑΥΤΟ και το θρεντ παιρνει διαφορετικη τροπη .... :eyepop:

ΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΣΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ...

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ;

ANY IDEAS FELLAS???

:a38: :a38: :a38:

SVX
13/09/2009, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio

ANY IDEAS FELLAS???

τι κανουμε με τους Scooter-riders? τους προσεχουμε ΠΑΡΑ Πολυ , γιατι αυτοι ΔΕΝ προκειται να μας προσεξουν (στην πλειοψηφια τους) .... ειμαστε απλα ακομα ενα εμποδιο στις "σφηνες" τους....

booktsio
13/09/2009, 09:06
τι κανουμε με τους Scooter-riders? τους προσεχουμε ΠΑΡΑ Πολυ , γιατι αυτοι ΔΕΝ προκειται να μας προσεξουν (στην πλειοψηφια τους) .... ειμαστε απλα ακομα ενα εμποδιο στις "σφηνες" τους....

AYTO ENNOEITAI... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ...

twat
13/09/2009, 12:33
ΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΣΠΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ...

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

ANY IDEAS FELLAS???

:a38: :a38: :a38: Δεν μας λες πρωτα ποιος νοειτε μοτοσυκλετιστης???

booktsio
13/09/2009, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
Δεν μας λες πρωτα ποιος νοειτε μοτοσυκλετιστης???

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ:

ΤΑ VAREDEROΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ,

ΤΑ SUPER SPORT ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ,

ΤΑ ΤΣΟΠΕΡΟΕΙΔΗ- ΓΕΝΙΚΩΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΦΑΤΣΙΜΑΡΙ,

ΤΑ SUPERMOTO TΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΕΧΕΤΕ ΠΗΞΕΙ- ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΥΠΕΡ ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΔΑΚΑΝΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΡΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ SUPER MOTO,

ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ..."ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ T-TURBO MAXBURGMANUFO ME ABS..."-
ΣΩΩΩΩΠΑ!.... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ...

ΓΕΝΙΚΑ , ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ...

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

:sick: :sick: :sick:

SVX
13/09/2009, 16:09
[B]ΕΧΕΤΕ ΠΗΞΕΙ- ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΥΠΕΡ

:nono: το σωστο ειναι Super-Trooper (http://www.youtube.com/watch?v=A-sOPgaztjI)

:wacko: Zorζ? ακουει? :lol:

booktsio
13/09/2009, 17:02
:nono: το σωστο ειναι Super-Trooper (http://www.youtube.com/watch?v=A-sOPgaztjI)

ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ALT-SHIFT...

twat
14/09/2009, 01:06
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ:

ΤΑ VAREDEROΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ,

ΤΑ SUPER SPORT ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ,

ΤΑ ΤΣΟΠΕΡΟΕΙΔΗ- ΓΕΝΙΚΩΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΦΑΤΣΙΜΑΡΙ,

ΤΑ SUPERMOTO TΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΕΧΕΤΕ ΠΗΞΕΙ- ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΥΠΕΡ ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΔΑΚΑΝΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΡΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ SUPER MOTO,

ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ..."ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ T-TURBO MAXBURGMANUFO ME ABS..."-
ΣΩΩΩΩΠΑ!.... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ...

ΓΕΝΙΚΑ , ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ...

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...

ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

:sick: :sick: :sick: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: kαταλαβα πολυ καλα και συμφωνω ακομη περισσοτερο

TROOPER
14/09/2009, 01:23

loud n clear :wacko:

SVX
14/09/2009, 19:57
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

173781