View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
και V12...
Α ρε heat τι έχεις να πάθεις με το που θα ρθω..βάλε αγγελία απο τώρα το daytona..
Γιατι αραγε οι σκουτεραδες στη Θεσσαλονικη μου βγαζουν δαχτυλο?
Εχεις καμια αναμειξη σ'αυτο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ναι ε? αν εισασταν ολοι με 50αρακια , συμπληρωνατε.....:rolleyes: (12x50) Ισα με ενα 600αρι!
:yuck: :cry:
:rolleyes: Το ξερεις τοσα λες!!!;)
Εξαλλου εχουμε πει μοτοσυκλετα ειναι αυτο που εχει συμπλεκτη κ ταχυτητες ολα τα αλλα ειναι ......ΚΑΤΙ:a55: :a55: :a55:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις δει πολλα scooter με 180/17 λαστιχο?
Ναι αμέ...
dn1, aprilia mana..
Εσύ έχεις δει κανά ss με 160/15 με αναβάτη να τραγουδάει στο Μπράλο το "κι όπως θα παίρνω τις στροφές κάνοντας τσιγαράκι με το αριστερό" ?
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Γιατι αραγε οι σκουτεραδες στη Θεσσαλονικη μου βγαζουν δαχτυλο?
Εχεις καμια αναμειξη σ'αυτο?
Μετά την άφιξη μου όλοι θα σε χαιρετάνε..όλα θα φτιάξουν..
(Δε νομίζω να είσαι απ τα κακά παιδιά που περνάν ξυστά απ τα σκούτερ με 300)?
Μετά την άφιξη μου όλοι θα σε χαιρετάνε..όλα θα φτιάξουν..
(Δε νομίζω να είσαι απ τα κακά παιδιά που περνάν ξυστά απ τα σκούτερ με 300)?
Δεν ειναι και τοσο ευκολο να προσπερασεις σκουτερ σημερα :bigcry:
sakisvolos
16/10/2009, 23:10
Ναι αμέ...
dn1, aprilia mana..
Εσύ έχεις δει κανά ss με 160/15 με αναβάτη να τραγουδάει στο Μπράλο το "κι όπως θα παίρνω τις στροφές κάνοντας τσιγαράκι με το αριστερό" ?
Ομολογώ πως όχι...............αφού δε γίνεται...:winka:...............εκτός και αν έχει σταματήσει για τσιγάρο!:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ομολογώ πως όχι...............αφού δε γίνεται...:winka:...............εκτός και αν έχει σταματήσει για τσιγάρο!:bigcry:
Έτσι..είδες σιγά σιγά συμφωνούμε και σ άλλα..
Σύμφωνα με τις παραπάνω ερωτήσεις του SVX και τις απαντήσεις που υπάρχουν στις απορίες του..καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι τα σκούτερ εύκολα (ήδη με 2 μοντέλα) γίνονται ss και με λάστιχα διαστάσεων που θέλει. Τα ss όμως (αυτά τα παλιάς τεχνολογίας σαν του SVX) δύσκολα γίνονται σκούτερ :a54:
Heat έλα μη τα ισοπεδώνουμε κι όλα..με το daytona προσπερνάς αρκετά σκούτερ.. (όχι όλα έτσι?αρκετά όμως :hypnotize ). Δλδ αν λες εσύ τέτοια τι να πει κι ο Σάκης?ΧΑΧΑΑΧΑΧ
Xθες βραδυ γυρνωντας σπιτι απο τη δουλεια εφαγα μια βροχα που ηταν ολη δικια μου.
Εγινα κωλος.
Α ρε να ειχα το κουτι.
Εστω ενα Τ-Μαχ :p
Α ρε το καημένο το daytona..δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά άντε και τίποτα ψώνια πάει ΟΥΥΥ :(
Θα σου μάθω και πως ν αποφέυγεις τη βροχή όταν έρθω..
Όσο πιο πολύ τρέχεις τόσο λιγότερη βροχή τρως..θα κάνεις και μια βόλτα το tmax κι αν τ αποφασίζεις γυρίζω με το daytona .. (θυσία για να δεις τι φιλαράκι είμαι)
Α ρε το καημένο το daytona..δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά άντε και τίποτα ψώνια πάει ΟΥΥΥ :(
Θα σου μάθω και πως ν αποφέυγεις τη βροχή όταν έρθω..
Όσο πιο πολύ τρέχεις τόσο λιγότερη βροχή τρως..θα κάνεις και μια βόλτα το tmax κι αν τ αποφασίζεις γυρίζω με το daytona .. (θυσία για να δεις τι φιλαράκι είμαι)
Δεν εχω αντιρηση να σου δωσω το Daytona αλλα μετα σε βλεπω να πετας το
Mad Max σε κανα ρεμα.
Απο την αλλη δεν εχω αντιρηση να καβαλησω το Mad Max.
Αν με δει ομως κανενας γνωστος? :bigcry:
Αφου έχω χώρο για μπαγκάζια λέμε. Πάντα έχω περούκα και μακιγιάζ μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Δε θα καταλάβει κανείς τίποτα..
:beer:
Αφου έχω χώρο για μπαγκάζια λέμε. Πάντα έχω περούκα και μακιγιάζ μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις. Δε θα καταλάβει κανείς τίποτα..
:beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε καλα,
Και επειδη εισαι κομπιουτερας θα μου κανεις δωρο μια αναβαθμισουλα στον υπολογιστη του
μαγαζιου.
Μετα απο τετοια τραυματικη εμπειρια δεν δικαιουμαι ενα δωρακι?
Και μετα μπορεις να με κερασεις και ενα καφεδακι :cool:
Κάτσε να σε αναβαθμίσω πρώτα στο δίτροχο και μετά και στο pc..χαχαχ
Ότι θες να μου πεις να το φτιάξουμε..
Καφεδάκι δικό μου εννοείται :beer:
sakisvolos
18/10/2009, 13:13
.....κι αν τ αποφασίζεις γυρίζω με το daytona .. (θυσία για να δεις τι φιλαράκι είμαι)
Πες ότι γλυκοκοιτάς τα daytona και άσε τα σάπια!! :winka: :winka: :winka:
Απο την αλλη δεν εχω αντιρηση να καβαλησω το Mad Max.
Αν με δει ομως κανενας γνωστος? :bigcry:
Το ποιο πιθανό είναι αν σε δει γνωστός με το t-max να σε.............:a021: :a021: :a021:
Το μόνο που δεν έχω δει σ'αυτό το θρεντ είναι τους σκουτεράκηδες να ποστάρουν φωτό από τους πλαστικούς κουβάδες
τους και να γράφουν σχόλια του τύπου:"τσέκαρε τι μουνάρα σκουτερ που έχω" , "φιλαράκι το σκούτερ σου είναι σκέτη καύλα"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις να υπάρχουν άραγε φωτό στο διαδύκτιο όπου ημίγυμνες γκόμενες να παίρνουν προκλητικές πόζες πάνω σε σκούτερ? :lol:
Βάλτε ρε να κλάσουμε στο γέλιο! :bigcry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
Σάκη αυτό έλειπε να μη το χαλβάδιαζα..ειπαμε δεν είμαι τυφλός :p
Ζέυκας kymco βλέπω στο προφίλ σου?
Τσίμπα..
http://img35.imageshack.us/img35/7366/dsc0044.jpg
Ρε Σφηνάκι προκλητικές γουστάρω να δώ! τέτοιες γκόμενες υπάρχουν κ στις εκθεσεις στο Ελληνικό!:lol:
Kymco Spike και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε...:smokin: :rotflmao:
sakisvolos
19/10/2009, 16:38
Σάκη αυτό έλειπε να μη το χαλβάδιαζα..ειπαμε δεν είμαι τυφλός :p
Ωραία έρχεσαι στο σωστό δρόμο κι εσύ! :winka:
Φανταζεστε τι εχουμε να τραβηξουμε αμα αγορασει ο σφηνακος κανα SS?
sakisvolos
19/10/2009, 18:11
Φανταζεστε τι εχουμε να τραβηξουμε αμα αγορασει ο σφηνακος κανα SS?
Βρε άστον τώρα που πάει να μπει στον σωστό δρόμο τι λες τώρα? :lol: :lol: :lol:
Άσε που πρέπει να του κάνουμε μαθήματα για το πως να αφήνει τον συμπλέκτη!! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Βρε άστον τώρα που πάει να μπει στον σωστό δρόμο τι λες τώρα? :lol: :lol: :lol:
Άσε που πρέπει να του κάνουμε μαθήματα για το πως να αφήνει τον συμπλέκτη!! :winka:
Κ πως μπαινουν οι ταχυτητες...
Δεν ανησυχω, με το που θα βραχουν οι φτερνες του θα ξαναγορασει Mad Max :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ πως μπαινουν οι ταχυτητες...
:a5: Κρυε!!! :a5:
Ρε δε με λένε Αρμένη..
Συμπλέκτη και ταχύτητες τα χω..και κανονικά και αγωνιστικά..πρώτη πάνω όλες κάτω κανείς?
Το πρόβλημα είναι να πάρετε εσείς κανα σκούτερ και να προσπαθήσετε να πατήσετε συμπλέκτη (θα μείνει καμια μανέτα στο χέρι ή καμια τρόμπα φρένων)
SS δύσκολα θα πάρω ρε γμτ..θα τσακιστώ έτσι όπως πάω..δεν είναι για δρόμο.
Τώρα που βλέπω το ΚΤΜ του camen ψήνομαι για ΚΤΜ..τόσα καλοκαίρια σε συνεργεία μικρός γουστάρω μουτζούρα και φτιάξιμο...ΧΑΧΑΧΑ..άσε που συμπλεκτάρεις στα 120 με 5η και σηκώνεται..
Ρε δε με λένε Αρμένη..
Συμπλέκτη και ταχύτητες τα χω..και κανονικά και αγωνιστικά..πρώτη πάνω όλες κάτω κανείς?
Το πρόβλημα είναι να πάρετε εσείς κανα σκούτερ και να προσπαθήσετε να πατήσετε συμπλέκτη (θα μείνει καμια μανέτα στο χέρι ή καμια τρόμπα φρένων)
SS δύσκολα θα πάρω ρε γμτ..θα τσακιστώ έτσι όπως πάω..δεν είναι για δρόμο.
Τώρα που βλέπω το ΚΤΜ του camen ψήνομαι για ΚΤΜ..τόσα καλοκαίρια σε συνεργεία μικρός γουστάρω μουτζούρα και φτιάξιμο...ΧΑΧΑΧΑ..άσε που συμπλεκτάρεις στα 120 με 5η και σηκώνεται..
Τα αγωνιστικα σε μαρανανε...Δε σου φτανει το κανονικο...:p :p :p
Ελα ψησου λεμε για ΚΤΜ.Θα γουσταρεις και μετα θα ξεχασεις και Τμαχ και ολα...:winka:
Καλημερες αγορια...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τα αγωνιστικα σε μαρανανε...Δε σου φτανει το κανονικο...:p :p :p
Ελα ψησου λεμε για ΚΤΜ.Θα γουσταρεις και μετα θα ξεχασεις και Τμαχ και ολα...:winka:
Καλημερες αγορια...:wave2:
:lol: :lol: :lol:
Ναι σου τρώει τόση ενέργεια το ΚΤΜ (και σωματικά και ψυχολογικά) που ξεχνάς τα πάντα...
sakisvolos
20/10/2009, 17:12
Ωχ! Να πάρεις δικιά σου μηχανή να μάθεις όχι να καταστρέψεις τις δικές μας ! ! ! :mad: :mad:
Αυτό ναι είναι πολύ πιθανό να γίνει..............που είναι το σκούτερ σου ? ? ? :evil: :evil: :evil:
sakisvolos
20/10/2009, 17:15
Ναι σου τρώει τόση ενέργεια το ΚΤΜ (και σωματικά και ψυχολογικά) που ξεχνάς τα πάντα...
Πολύ στο φιλικό το ρίξαμε δεν νομίζετε??? :mad: :mad: :mad:
Τα σκούτερ είναι...........................................:evil:
:evil:
Σκούτερ! :rotflmao: :rotflmao:
mparmpanik
20/10/2009, 17:26
ετσι ταχει και το δικο μου..
στην δεξια πλευρα..
ολες κατω... και δυνατο πατημα να κουμπωνουν καλα..
Σάκη τι φιλικό ρε συ?Ειρωνεία κάργα πέφτει..ΧΑΧαχ
SPAMER
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
ετσι ταχει και το δικο μου..
στην δεξια πλευρα..
ολες κατω... και δυνατο πατημα να κουμπωνουν καλα..
Φίλε ξέρεις απο vespa?
Δες κανα αγωνιστικό πως είναι και γιατί όλες κάτω, και μιλάμε..
Ρε συ σφηνακο, ειδα χθες εναν με ενα Τ Max και ακραπα. Ποσα λες να εσκασε για δαυτη?
Και γιατι? (χωρις ιχνος ειρωνιας).
Και κατι που μολις θυμηθηκα. Το περιστατικο συνεβη πριν αρκετο καιρο σε επαρχιακη καφετερια εκτος Θεσσαλονικης ( στο Λαγκαδα).
Διπλανη παρεα ψαγμενων σκουτεραδων.
Λεει ο ενας σε καποια στιγμη: Ρε σεις, λεω να βαλω τελικο Ambramovits...
Οι υπολοιποι κουνανε τα κεφαλια με δεος. Σιωπηλος σεβασμος και δεος.
Εγω δεν αντεχω και του απανταω: Αστο μεγαλε, καλυτερα να βαλεις Mourinio..
Αυτο το ποσταρα πριν καιρο στα αστεια.
Κυκλοφορουν εδώ στο νησί κάτι μπεβερλι κ νεξους με με ελεύθερα τελικά.
μιλάμε για πολύ γέλιο!:rotflmao: :rotflmao:
δεν ξερω τι είναι πιο γελοίο!τα παπιά με τις εξατμίσεις απο σωλήνες καλοριφέρ
ή τα σκούτερ που κάνουν θόρυβο σαν κομπρεσέρ!:lol:
και γκαζώνουν κιόλας!εκεί να δείτε παρωδία!:bawl: :rotflmao:
Φίλε..675heat παίζει να έσκασε απο 550Ε έως και 1000. Έχω ακούσει και 1400 για yoshimura. Ανάλογα πότε την πήρε και αν ήταν καινούρια..
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μλκ ειδικά στο συγκεκριμένο σκούτερ. Έχει άψογο ήχο απο μαμά. Άσε που χαλάς μείγματα αν τη βάλεις σκέτη (χωρίς power comander & κανα K&N) και μόνο φασαρία κάνεις. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω όμως..παίζει να χτυπήσεις και 5-10 (ανάλογα τη χαρτογράφιση) άλογα ακόμα τα οποία δεν είναι λίγα :-) (αλλά θα χεις δώσει κανα χιλιάρικο και βάλε σίγουρα). Το καλό είναι οτι τα βρίσκεις και μεταχειρισμένα όλα :-)
Ζευκας ο Σάκης είδε ένα σκούτερ στα άγραφα που έκανε περισσότερη φασαρία κι απο αλυσοπρίονο δίχρονο..άστα να πάνε..
Αντε γειά λέμε.....:wave2: