PDA

View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14

p@nos
13/10/2009, 11:19
που ειστε ρε γμτ φυγατε ολοι

:bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

DUKASII
13/10/2009, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
που ειστε ρε γμτ φυγατε ολοι

:bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: malakia ekanes piga kai pira santoyits...

p@nos
13/10/2009, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
malakia ekanes piga kai pira santoyits...

καναπεδακια επρεπε να παρεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
13/10/2009, 11:23
Έδωσες το XT?Ψήσου έλα να κάνεις μια βόλτα το δικό μου..

http://www.youtube.com/watch?v=H0n3CEWGT_c&feature=related

p@nos
13/10/2009, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Έδωσες το XT?Ψήσου έλα να κάνεις μια βόλτα το δικό μου..

http://www.youtube.com/watch?v=H0n3CEWGT_c&feature=related

την πεμπτη αμα δε βρεχει θα ερθω και στη συναντηση μπας και κατασταλαξω σε κατι...

αμα δε βρεχει θα ερθω με το ποδηλατο

:a2: :a2: :a01::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
13/10/2009, 11:26
την πεμπτη αμα δε βρεχει θα ερθω και στη συναντηση μπας και κατασταλαξω σε κατι...

αμα δε βρεχει θα ερθω με το ποδηλατο

:a2: :a2: :a01::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα είχες σκούτερ θα ερχόσουν και με βροχή. Αυτά είναι που λέω και δεν ακούει κανείς.

p@nos
13/10/2009, 11:29
Άμα είχες σκούτερ θα ερχόσουν και με βροχή. Αυτά είναι που λέω και δεν ακούει κανείς.

εμ το ξερω...αμα ειχα τη δυνατοτητα να εχω ενα σκουτερακι για 2ο θα το χα σιγουρα...

και μιας και μιλαμε για καναπεδακια...ψαχνει ο πατερας για σκουτερακι μικρο για μεσα στην πολη να φορτωνει τη μανα κιολας, σουπερμαρκετ κλπ...το χμαχ καλο ειναι?

sf1n4k1
13/10/2009, 11:35
Καλό είναι το είχα..

Έχει χώρο αβέρτα κουβέρτα 2 full face απο κάτω..απλά δεν απλώνεις τα πόδια. Εκεί με χαλάει :-)

Αν το βρει σε καμια καλή τιμή γιατί είναι όπως όλα τα σκούτερ υπετιμημένο..πες του να το πάρει :-)

DUKASII ακόμα τρώς?Πες τπτ ρε..μίλα μου για τα ΚΤΜ..

camen
13/10/2009, 14:26
polla les 65..kamia 6oaria..

to mama??de nomizo me 5??me tipota..alla..giati na nai mama??

..
Το δικο μου παντως με φιλτρο και Akrapovic απο λαιμους μια χαρα μου δινει την αισθηση οτι μπορει να σηκωθει με 120...:winka:
Οχι οτι με πολυνοιαζει κιολας αν σηκωνετε η οχι...:smokin:
Μια χαρα το ευχαριστιεμαι και με τις 2 ροδες στο εδαφος...

675heat
13/10/2009, 16:03

Σ'ακουμε σ'ακουμε αλλα οταν βρεχει παιρνουμε το κουτι.
Δεν ειμαστε και τοσο killerς σαν εσας τους σκουτεραδες να οδηγαμε παντος καιρου :bigcry:

sakisvolos
13/10/2009, 16:17

Pano..185 έχω δει τελική..150+ δικάβαλος στο μπράλο σε ανέβασμα..και εννοείται σε στροφή :-)

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

Στις στροφές με το σκούτερ αν πας με 150+ κάπως έτσι (http://www.youtube.com/watch?v=sL9BzJLG6YE) θα τις πάρεις!!! :winka:

sakisvolos
13/10/2009, 16:20
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧαχ

Θωμά επιστρατεύω το ΚΤΜ σου ρε..θέλω να μετρήσω πίεση..

Ρε συ dim..με οποιοδήποτε μηχανάκι πας στα όρια (τα όρια είναι το φέυγω δε φεύγω) σου εξηγώ οτι έχεις την ίδια πίεση. Το θέμα είναι να ξέρεις να το πας εκεί.

Κοίτα να δεις.............εγώ πιο πολύ πίεση ανεβάζω όταν είμαι με το παλιό το παπί που έχω όταν πάω με
60kmh παρά με τη μηχανή με αρκετά περισσότερα! Απλά και μόνο γιατί το παπί ΔΕΝ φρενάρει!!! :winka:

p@nos
13/10/2009, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το δικο μου παντως με φιλτρο και Akrapovic απο λαιμους μια χαρα μου δινει την αισθηση οτι μπορει να σηκωθει με 120...:winka:
Οχι οτι με πολυνοιαζει κιολας αν σηκωνετε η οχι...:smokin:
Μια χαρα το ευχαριστιεμαι και με τις 2 ροδες στο εδαφος...

καλα οι ακραπες με το διχαλο θεωρουντε δεδομενες για κτμ γι αυτο δε τις ανεφερα

παντως σου λεω, ειδικα το μαμα, με 120 ουτε με γερανο μη τρελαθουμε κιολας...

p@nos
13/10/2009, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

60kmh παρά με τη μηχανή με αρκετά περισσότερα! Απλά και μόνο γιατί το παπί ΔΕΝ φρενάρει!!! :winka:

τα φρενα ειναι για τους δειλους οι αντρες δε φρεναρουν...

:smokin:

αλλα νταξ φμχ εχεις δε σε παρεξηγουμε μωρε

sakisvolos
13/10/2009, 16:42
κοιτα, επειδη και σουζα ξερω να κανω, και εχω οδηγησει και duke με ολες τις γνωστες βελτιωσεις, επετρεψε μου να πω οτι στα 120 ουτε με γερανο δε σηκωνεται

Για το ΧΤ σου μιλάς ε? :confused: :confused: Ούτε με γερανό ρε ??? :lol: :lol: :lol:

sf1n4k1
13/10/2009, 16:45
675Heat με βροχή το παρκάρεις πιο δύσκολα το κουτί γιατί το έχουν πάρει όλοι..εμείς οι "παντός καιρού" παρκάρουμε απ εξω.. :cool:

Θωμά σηκώνεται το δικό σου ρε..με 5η δύσκολο..αν πιάνει η τετάρτη 120 όμως λογικά σηκώνεται..μη το κάνεις όμως..πάνε τα λάδια πίσω και μπορεί να το κολήσεις ΑΧΑΧΧΑχα

sakisvolos άλλο πίεση/αδρεναλίνη άλλο κλάνω μπάμιες με το παπί στα 60km..

Με παπί σε σούζα πάντως είχα πάθει το εξής παλιά στο τέξας..σηκώθηκα σε 1η, έφερα καπάκι..και έτρεχα απο πίσω του κρατώντας το τιμόνι..επειδή ηταν ψηλά όμως το τιμόνι, δε μπορούσα να κλείσω το γκάζι..ευτυχώς το έσωσα πλαγιάζοντάς το...

:lol:

sakisvolos
13/10/2009, 16:46
Απ το ΧΤ225 πήγε στο 640 ρε συ Πάνο. Όλα του φαίνονται περίεργα..

Που να δεις εσύ άμα πας από το σκούτερ σε μοτοσυκλέτα θα σου φεύγει από τα χέρια το τιμόνι
όταν θα αφήνεις το συμπλέκτη!:D :D Εκεί να δεις πόσο περίεργα θα σου φαίνονται όλα!!! :winka:

sakisvolos
13/10/2009, 16:48
ΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχα

Ρε ξεκόλα έχω τη καλύτερη μοτοσυκλέτα που μπορείς ν αγοράσεις τη σήμερον ημέρα. Γιατί δε μπορείς να το καταλάβεις?

Τελικά εσύ θα μας χαζέψεις.........σκούτερ έχεις ή το desmo να ξέρουμε δηλαδής!! :D :D

sakisvolos
13/10/2009, 16:50
Φίλε αν δεν είναι μαμά..σηκώνεται και το TMAX με 4η..και πάει λαμπάδα..

Ετσι όπως το γράφεις είναι σαν να λες ότι το Τ-ΜΑΧ θέλει να του ανάψεις τέσσερις λαμπάδες για να σηκωθεί.....αυτό εννοείς?? :confused:

sf1n4k1
13/10/2009, 16:51
Που να δεις εσύ άμα πας από το σκούτερ σε μοτοσυκλέτα θα σου φεύγει από τα χέρια το τιμόνι
όταν θα αφήνεις το συμπλέκτη!:D :D Εκεί να δεις πόσο περίεργα θα σου φαίνονται όλα!!! :winka:

Πίστεψε με, το δύσκολο είναι το ανάποδο. Όχι απο σκούτερ σε μηχανή, αλλά απο μηχανή σε σκουτερομηχανή. Δύσκολο να μου φύγει τιμόνι αν αφήσω συμπλέκτη..πρέπει να είναι κάτι πολύ γρήγορο ρε συ..κάτι που σίγουρα δεν υπάρχει σε ΚΤΜ.. ;-)

sakisvolos
13/10/2009, 16:53

Έχουμε και κουτί άμα λάχει κύριος!! :winka: :winka:

sf1n4k1
13/10/2009, 16:54
Έχουμε και κουτί άμα λάχει κύριος!! :winka: :winka:

Και εγώ, και φορτηγό και νταλίκα και τρακτέρ..χρόνια για χάσιμο στο δρόμο δεν έχω..Δες εναν αθηναίο τι μέσο όρο της ζωής του περνάει στο τιμόνι και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης είμαι άλλης νοοτροπίας. Αν έχεις κουτί και το καυχιέσαι..να το λες αμάξι ρε συ...και τους οδηγούς του οδηγούς αυτοκινήτων..όχι κουτάκηδες..

sakisvolos
13/10/2009, 16:56

sakisvolos άλλο πίεση/αδρεναλίνη άλλο κλάνω μπάμιες με το παπί στα 60km..

Ακριβώς το ίδιο είναι αλλά που να το νιώσεις αυτό εσύ???

sf1n4k1
13/10/2009, 16:58
Ακριβώς το ίδιο είναι αλλά που να το νιώσεις αυτό εσύ???

Τώρα εδώ έχεις ένα δίκιο..και με το φόβο ανεβάζεις αδρεναλίνη..οκ μαζί σου..

sakisvolos
13/10/2009, 17:12
Πίστεψε με, το δύσκολο είναι το ανάποδο. Όχι απο σκούτερ σε μηχανή, αλλά απο μηχανή σε σκουτερομηχανή. Δύσκολο να μου φύγει τιμόνι αν αφήσω συμπλέκτη..πρέπει να είναι κάτι πολύ γρήγορο ρε συ..κάτι που σίγουρα δεν υπάρχει σε ΚΤΜ.. ;-)

Ένα burgman πάντως εμένα δε μου έφυγε από τα χέρια δυνατό σκούτερ δε λέω αλλά το κράτησα!! :winka:

Και εγώ, και φορτηγό και νταλίκα και τρακτέρ..χρόνια για χάσιμο στο δρόμο δεν έχω..Δες εναν αθηναίο τι μέσο όρο της ζωής του περνάει στο τιμόνι και θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης είμαι άλλης νοοτροπίας. Αν έχεις κουτί και το καυχιέσαι..να το λες αμάξι ρε συ...και τους οδηγούς του οδηγούς αυτοκινήτων..όχι κουτάκηδες..

Εμ πες το μας ότι έχεις φορτηγό με κάθισμα που έχει ανάρτηση αέρα.... γι' αυτό θέλεις καναπέ με ρόδες!

Αμάξι το λέω να είσαι σίγουρος.......και τους οδηγούς αυτοκινήτων δεν τους λέω όλους κουτάκηδες
μόνο τους καραγκιόζηδες αποκαλώ έτσι που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει!! :winka:

Τώρα εδώ έχεις ένα δίκιο..και με το φόβο ανεβάζεις αδρεναλίνη..οκ μαζί σου..

Εδώ είναι το point της συζήτησης ρε φίλε αφού με ''πιάνεις''.........λόγω του ότι το παπί δεν φρενάρει και
το ανέφερα στο εν λόγω πόστ ανεβαίνει η αδρεναλίνη!
Έχω μια ερώτηση για εσένα: Πως πας με το σκούτερ με 185kmh και δεν φοβάσαι?? Με τόσο μικρά ροδάκια
και ένα πλαίσιο να συμπεριφέρεται σαν μαούνα στ' ανοιχτά αν σου βγει κάτι μπροστά σου πως θα
σταματήσεις?? Και μη μου πεις για φρένα άγκυρες γιατί στους Ελληνικούς δρόμους που είναι όλο
σαμαράκια δεν σταματάς με τίποτα! Το καλύτερο σε φρένα σκούτερ ΔΕΝ παίζει να σταματάει
καλύτερα από μια μέτρια μοτοσυκλέτα!!!

sf1n4k1
13/10/2009, 17:32
Φίλε όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται..δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε δίτροχο (πάω για 18ο χρόνο που οδηγώ) απο θέμα φρένων-αναρτήσεων-συμπεριφοράς πλαισίου (το πλαίσιο του το είδες?Το έδειξα σε φώτο σε προηγούμενες σελίδες, αν όχι δες το. Είναι ένας απ τους λόγους της υπερβολικής τιμής του).

Και εξηγούμαι. 185 έχω δει..και τα πιάνει μετά απο 1 λεπτό τέρμα γκάζι (όχι σε 20 sec) σε ευθεία και όχι κόντρα άνεμο..δεν είναι η ταχύτητα του..160-170 πας πορεία, εγνατία, εθνική κτλ..

Πως φρενάρει εκεί?Άψογα..έχω αφήσει μλκ οδηγό απο 1200GS σε βρεγμένο κι όλας..που με κοίταγε απο καθρέπτη και μετά δίπλα του, γιατί δε περίμενε να μη πέσω πάνω του..(ά έχει abs μου πε?αυτό σ έσωσε)

Για το γκάζι του ειλικρινά έχει απίστευτο φρένο (ξαναεξηγούμαι, μοντέλο 06 και πάνω με abs). Αναλογικά δηλαδή με το πως αναπτύσει ταχύτητα και την τελική του.

To burgman ας πούμε που λες έχει πιο λεπτό και πιο μικρό πίσω τροχό με περισσότερα κιλά..

Στα 185km και πάνω..όλοι πρέπει να φοβούνται..άσχετα απο τι μηχανάκι έχουν. Όλα θα φρενάρουν ΠΑΝΩ σε κάτι που πετάχτηκε.

project.breeze
13/10/2009, 17:33
Μη νομίζεις το παραπάνω πάει κι αντίστροφα..μια χαρά περνάμε όλοι :-)

10.950 παρακαλώ ανέβηκε η τιμούλα του καναπέ.

Φίλε λυπάμαι που θα γίνω κάφρος αλλά 10.800 έχει τιμή αντιπροσωπείας το GSXR 1000 K8...

sf1n4k1
13/10/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Φίλε λυπάμαι που θα γίνω κάφρος αλλά 10.800 έχει τιμή αντιπροσωπείας το GSXR 1000 K8...

Ακριβό είναι πες τους..για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι..

sakisvolos
13/10/2009, 17:38
Φίλε όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται..δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σε δίτροχο

Μάλλον τότε ΔΕΝ έχει δει την άλλη πλευρά τη μοτοσυκλέτα δηλαδή!:winka:

(πάω για 18ο χρόνο που οδηγώ)

40άρης είσαι??? :confused: :confused:

project.breeze
13/10/2009, 17:39

Ας υποθέσουμε ότι έχεις 10.800?,πας σε μία αντιπροσωπεία και έχει το Κ8 και δίπλα το T-MAX,ποιό θα έπαιρνες;

sakisvolos
13/10/2009, 17:40

Ναι ακριβό δε λέω.........αλλά ένα σκούτερ με τέτοια τιμή είναι τουλάχιστον πανάκριβο!!! :winka:

project.breeze
13/10/2009, 17:43

Έχεις δίκιο,είναι περιορισμένης χρήσης.Να σου πω εγώ κάτι άλλο;Με τα λεφτά που έχει το T-MAX παίρνεις ενα Bandit 650 με ABS και σου μένουν και ρέστα για ένα 250άρι scooter για την πόλη.Τί λες;

sf1n4k1
13/10/2009, 17:46
Sakis 30ρις που οδηγεί απο 12 (piaggio carelli με τα πετάλ..διχρονίλα)..και έβγαλε 1ο δίπλωμα στα 16..(με honda jazz συμπλέκτη)..

Πάμε στο gsx-r με τα yoshimouria..θα έπαιρνα το tmax..γιατί ξαναλέω..το gixer είναι ακριβό για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι. Δε κάνει για πόλη. Δε κάνει για δημόσιο δρόμο (όχι για θέμα ορίων κτλ..μλκς είναι αυτά..απλά είναι σίγουρο το πέσιμο..το πως θα σου κάτσει δεν είναι σίγουρο, και μη μου πει κανείς οτι οδηγεί συντηριτικά και ώριμα μ αυτό το μηχανάκι), δε κάνει για βρεγμένο..εκεί κι αν τσακίζεσαι. Δε κάνει για γκόμενα..τουλάχιστον μέχρι να τη βρεις..μόλις τη βρεις και την πας κανα ταξίδι..θα την κατεβάσεις με λουμπάγκο. Κάνει για πίστα..ε οκ...δε τα σκάω τόσα για πίστα..

project.breeze
13/10/2009, 17:51
Sakis 30ρις που οδηγεί απο 12 (piaggio carelli με τα πετάλ..διχρονίλα)..και έβγαλε 1ο δίπλωμα στα 16..(με honda jazz συμπλέκτη)..

Πάμε στο gsx-r με τα yoshimouria..θα έπαιρνα το tmax..γιατί ξαναλέω..το gixer είναι ακριβό για περιορισμένης χρήσης μηχανάκι. Δε κάνει για πόλη. Δε κάνει για δημόσιο δρόμο (όχι για θέμα ορίων κτλ..μλκς είναι αυτά..απλά είναι σίγουρο το πέσιμο..το πως θα σου κάτσει δεν είναι σίγουρο, και μη μου πει κανείς οτι οδηγεί συντηριτικά και ώριμα μ αυτό το μηχανάκι), δε κάνει για βρεγμένο..εκεί κι αν τσακίζεσαι. Δε κάνει για γκόμενα..τουλάχιστον μέχρι να τη βρεις..μόλις τη βρεις και την πας κανα ταξίδι..θα την κατεβάσεις με λουμπάγκο. Κάνει για πίστα..ε οκ...δε τα σκάω τόσα για πίστα..

Αν και πιστεύω πως όσο δεν κάνει το GSXR για πόλη άλλο τόσο δεν κάνει και ένα Scooter με μήκος 2,23m και βάρος 220 κιλά (πλήρες υγρών) ας το παρακάμψουμε,πες μου για την δεύτερη πρόταση...

sakisvolos
13/10/2009, 17:51

Αν είναι έτσι εγώ οδηγώ από τότε που εσύ γεννήθηκες τι να λέει αυτό??? Ότι οδηγούσα και σωστά???
Μεγάλη πατάτα είπες!!!

Να σου πω επίσης ότι ξέρω κάποιους που οδηγάνε 40+ χρόνια και είναι απλά απαράδεκτοι σαν οδηγοί
οπότε άσε τα παλαβά ότι οδηγούσες ποδήλατο από τα 12 και εγώ ποδήλατο είχα όταν ήμουν 3 δε
σημαίνει κάτι αυτό!!

Ρε πας καλά είναι επικίνδυνο το GSXR ή το όποιο SS σε βρεγμένο δρόμο και είναι ασφαλές το σκούτερ???
Ότι να 'ναι γράφεις!!! :evil: :evil: :evil:

sf1n4k1
13/10/2009, 17:52
Έχεις δίκιο,είναι περιορισμένης χρήσης.Να σου πω εγώ κάτι άλλο;Με τα λεφτά που έχει το T-MAX παίρνεις ενα Bandit 650 με ABS και σου μένουν και ρέστα για ένα 250άρι scooter για την πόλη.Τί λες;

Βασικά ήμουν έτοιμος για CBF ή R6 (άσχετα μεταξύ τους?) κρατώντας όμως και το tmax..αλλά μετά σκέφτηκα..διπλά σήματα, διπλές ασφάλειες, διπλά έξοδα-service κτλ..για 10-20?Φορές το χρόνο ταξιδίου-πίστας...πολλά είναι και πάλι. Στην τελική και πίστα μπαίνει το tmax..και Ισπανία θα με πάει το καλοκαίρι..(θα ρθει κανείς?) ;-)

Το 250ρι σκούτερ με 70km μέσο όρο τη μέρα (μισό έξω-μισό πόλη)..θα πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο..σε χρήμα συντήρησης.

Και κάτι ακόμα..το t-max το πήρα 6800 δίνοντας ουσιαστικά 3800 με τράμπα απο ένα xmax..

project.breeze
13/10/2009, 17:56
Βασικά ήμουν έτοιμος για CBF ή R6 (άσχετα μεταξύ τους?) κρατώντας όμως και το tmax..αλλά μετά σκέφτηκα..διπλά σήματα, διπλές ασφάλειες, διπλά έξοδα-service κτλ..για 10-20?Φορές το χρόνο ταξιδίου-πίστας...πολλά είναι και πάλι. Στην τελική και πίστα μπαίνει το tmax..και Ισπανία θα με πάει το καλοκαίρι..(θα ρθει κανείς?) ;-)

Το 250ρι σκούτερ με 70km μέσο όρο τη μέρα (μισό έξω-μισό πόλη)..θα πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο..σε χρήμα συντήρησης.

Και κάτι ακόμα..το t-max το πήρα 6800 δίνοντας ουσιαστικά 3800 με τράμπα απο ένα xmax..

Μιλάω για τιμές καινούργιων,γιατί μεταχειρισμένο Bandit βρίσκεις και με 4 χιλιάρικα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω,τί παραπάνω κάνει το T-MAX σε καθημερινές συνθήκες από ένα π.χ Bandit 650 ή αν ταξιδεύει καλύτερα το T-MAX από ένα CBF ή Bandit ή V-strom...

sf1n4k1
13/10/2009, 17:56
Αν είναι έτσι εγώ οδηγώ από τότε που εσύ γεννήθηκες τι να λέει αυτό??? Ότι οδηγούσα και σωστά???
Μεγάλη πατάτα είπες!!!

Να σου πω επίσης ότι ξέρω κάποιους που οδηγάνε 40+ χρόνια και είναι απλά απαράδεκτοι σαν οδηγοί
οπότε άσε τα παλαβά ότι οδηγούσες ποδήλατο από τα 12 και εγώ ποδήλατο είχα όταν ήμουν 3 δε
σημαίνει κάτι αυτό!!

Ρε συ..τι θες φώτο?Να σου scanarw το δίπλωμα για 50ρι?Τι θες να πεις δλδ?Είναι το ίδιο το ποδήλατο με ένα παπί ή ένα scooter ή ένα jazzaki με συμπλέκτη?Είναι το ίδιο με το κεφάλι που έχεις στα 12-13-14 να οδηγείς ποδήλατο ή παπί?Δεν είμαι ο super αλλά τόσα χρόνια είναι η εμπειρία μου. Δεν είναι ούτε τεράστια ούτε μικρή. Τουλάχιστον επιβίωσα..και ξέρεις κάτι το ίδιο θα κάνω και στα παιδιά μου αν κάνω..απο μικρά στο θέμα. Γιατί εδω μέσα βλέπω πολλά φρούτα που σκέφτονται στην ηλικία μου (30..) όπως σκεφτόμουν στα 12..και απλά ήμουν τυχερός..

sf1n4k1
13/10/2009, 17:59
Μιλάω για τιμές καινούργιων,γιατί μεταχειρισμένο Bandit βρίσκεις και με 4 χιλιάρικα.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω,τί παραπάνω κάνει το T-MAX σε καθημερινές συνθήκες από ένα π.χ Bandit 650 ή αν ταξιδεύει καλύτερα το T-MAX από ένα CBF ή Bandit ή V-strom...

Ας μείνουμε στο CBF ή στο bandit plz..γιατί απεχθάνομαι τα στρώματα..

Παίρνει κράνος απο κάτω?Η το πας μαζί σου όπου πας..?

Αν πας σε βρεγμένο..το παπούτσι το βρέχει?

Κινείσαι ωραία μες την πόλη?Άνετα και εσύ και το μοτέρ?

Καίει λιγότερο?

project.breeze
13/10/2009, 18:05
Ας μείνουμε στο CBF ή στο bandit plz..γιατί απεχθάνομαι τα στρώματα..

Παίρνει κράνος απο κάτω?Η το πας μαζί σου όπου πας..?

Αν πας σε βρεγμένο..το παπούτσι το βρέχει?

Κινείσαι ωραία μες την πόλη?Άνετα και εσύ και το μοτέρ?

Όχι κράνος δεν παίρνει από κάτω,το κράνος το παίρνω μαζί μου,δεν με απασχολεί καθόλου αυτό,ή στο φινάλε βάζω ένα βαλιτσάκι πίσω.Δε νομίζω το παπούτσι στο βρεγμένο να βρέχεται με το Bandit,εδώ δεν βρέχεται με το δικό μου το GSR,αλλά ακόμα κ αν βρεχόταν υπάρχουν αδιάβροχα μποτάκια με προστασίες τα οποία πρέπει να τα φοράς είτε καβαλάς Τ-ΜΑΧ είτε οτιδήποτε κινείται σε 2 τροχούς.Μέσα στην πόλη κινείσαι ανετότατα,όταν συνηθίσεις τις αλλαγές ταχυτήτων (δηλαδή σε 1 το πολύ 2 μέρες) όλα γίνονται μηχανικά και συμμετέχεις ενεργά στην οδήγηση,συμμετοχική οδήγηση δηλαδή άσε που βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ένα Bandit ή ακόμα και το GSR το δικό μου περνάμε πολύ πιο άνετα ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα από ένα Megascooter

sakisvolos
13/10/2009, 18:07
Ρε συ..τι θες φώτο?Να σου scanarw το δίπλωμα για 50ρι?Τι θες να πεις δλδ?Είναι το ίδιο το ποδήλατο με ένα παπί ή ένα scooter ή ένα jazzaki με συμπλέκτη?Είναι το ίδιο με το κεφάλι που έχεις στα 12-13-14 να οδηγείς ποδήλατο ή παπί?Δεν είμαι ο super αλλά τόσα χρόνια είναι η εμπειρία μου. Δεν είναι ούτε τεράστια ούτε μικρή. Τουλάχιστον επιβίωσα..και ξέρεις κάτι το ίδιο θα κάνω και στα παιδιά μου αν κάνω..απο μικρά στο θέμα. Γιατί εδω μέσα βλέπω πολλά φρούτα που σκέφτονται στην ηλικία μου (30..) όπως σκεφτόμουν στα 12..και απλά ήμουν τυχερός..

Ρε φιλαράκο γμτ όταν εγώ είχα δίπλωμα εσύ ήσουν το πολύ έξι χρονών και τότε εγώ είχα παπί και
οδηγούσα και μηχανάκια με συμπλέκτη τι πάει να πει αυτό καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι διαβάζεις?
Στο έγραψα αυτό γιατί μας τσαμπουνάς ότι οδηγάς από τα 12 σου ε λοιπόν κι εγώ οδηγάω από τα 10 μου! Με κάνει καλύτερο οδηγό αυτό?
Αν και από εμπειρία σίγουρα έχω πιο μεγάλη από εσένα και όταν εγώ είχα τουλάχιστον ένα παπάκι
εσύ παίζει να μην είχες ούτε ποδήλατο!
Έχεις μπουκώσει εντελώς το μυαλό σου με χαζομάρες και δεν νιώθεις ούτε
αυτά που γράφεις ούτε αυτά που διαβάζεις!

Στο θέμα μας λοιπόν γιατί ξεφύγαμε εντελώς! Τα σκούτερ θα γίνουν ποτέ μοτοσυκλέτες?
Λέγονται μοτοσυκλέτες? Είναι το ίδιο ασφαλή με τις μοτοσυκλέτες? :confused: :confused: :confused:

sf1n4k1
13/10/2009, 18:12
Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη. Με μποτάκι μηχανής πας στη δουλειά?Και καλά εσύ πας..λες να πηγαίνουν όλοι?Και πες οτι δε το βρέχει..εκείνο το ανέβασμα της ταχύτητας δε σας έχει χαλάσει αρκετά αριστερά παπούτσια ρε παίδες?Εμένα γιατί μου άφηνε σημαδάκι μετά απο καιρό..?

Βαλίτσα οκ..

Δεν είναι θέμα να συνηθίσω συμπλέκτη. Με συμπλέκτη πήρα το 1ο μου δίπλωμα δίνοντας με δικό μου μηχανάκι.

Στην κίνηση στην πόλη..ας υποθέσουμε οτι κινείσαι όσο άνετα όσο ένα tmax..άσε τα megascooter..το SW ή το Burgie δε πάνε. To moter και εσύ είσαι άνετος?Μήπως το καις?Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..

sakisvolos
13/10/2009, 18:12
άσε που βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως ένα Bandit ή ακόμα και το GSR το δικό μου περνάμε πολύ πιο άνετα ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα από ένα Megascooter

Τι λες ρε σκούτερ να περάσει ανάμεσα από αυτοκίνητα? :rotflmao: :rotflmao: Καλό ανέκδοτο μόνο
κάνα 250άρι τα μεγαλύτερα με τίποτα ! :lol: :lol:

sakisvolos
13/10/2009, 18:15
Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη.

Κανονικά για θέμα ασφάλειας και μόνο ΝΑΙ !!! :winka:

sf1n4k1
13/10/2009, 18:15
Ρε μπαγλαμά ξεκούρδιστε όταν εγώ είχα δίπλωμα εσύ ήσουν το πολύ έξι χρονών και τότε εγώ είχα παπί και
οδηγούσα και μηχανάκια με συμπλέκτη τι πάει να πει αυτό καταλαβαίνεις τι γράφεις και τι διαβάζεις?
Στο έγραψα αυτό γιατί μας τσαμπουνάς ότι οδηγάς από τα 12 σου ε λοιπόν κι εγώ οδηγάω από τα 10 μου! Με κάνει καλύτερο οδηγό αυτό?
Αν και από εμπειρία σίγουρα έχω πιο μεγάλη από εσένα και όταν εγώ είχα τουλάχιστον ένα παπάκι
εσύ παίζει να μην είχες ούτε ποδήλατο!
Έχεις μπουκώσει εντελώς το μυαλό σου με χαζομάρες και δεν νιώθεις ούτε
αυτά που γράφεις ούτε αυτά που διαβάζεις!

Στο θέμα μας λοιπόν γιατί ξεφύγαμε εντελώς! Τα σκούτερ θα γίνουν ποτέ μοτοσυκλέτες?
Λέγονται μοτοσυκλέτες? Είναι το ίδιο ασφαλή με τις μοτοσυκλέτες? :confused: :confused: :confused:

Ρε φίλε..αφού οδηγώ απο 12..όχι το μηχανάκι του μπαμπά..αλλά δικό μου..πως να το κάνω?Τα ίδια μήπως λέμε?Δλδ δεν έχω εμπειρία λες?Ε δε μπορεί ρε φίλε..κάτι θα μου χει μείνει στα 18 χρόνια. Σαφώς και σε κάνει καλύτερο οδηγό..έχεις ΚΑΝΕΙ τις μλκς σου (δεν είπα οτι δε θα κάνεις κι άλλες) αλλά δε μπορεί θα έχεις παραπάνω οδηγική παιδεία απο κάποιον που πήρε δίπλωμα στα 25 καβάλησε 1η φορά ένα GSXR και όποιον πάρει ο χάρος..κάτι που δυστυχώς είναι σύνηθες στην Ελλάδα..

sakisvolos
13/10/2009, 18:17
Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..

Τενοντίτιδα όχι!!

Η κατανάλωση απλά δεν με νοιάζει μου αρκεί που δεν κινούμε με το ''αμάξι'' (σε εισαγωγικά το αμάξι)!

sakisvolos
13/10/2009, 18:19
Ρε φίλε..αφού οδηγώ απο 12..όχι το μηχανάκι του μπαμπά..αλλά δικό μου..πως να το κάνω?Τα ίδια μήπως λέμε?Δλδ δεν έχω εμπειρία λες?Ε δε μπορεί ρε φίλε..κάτι θα μου χει μείνει στα 18 χρόνια. Σαφώς και σε κάνει καλύτερο οδηγό..έχεις ΚΑΝΕΙ τις μλκς σου (δεν είπα οτι δε θα κάνεις κι άλλες) αλλά δε μπορεί θα έχεις παραπάνω οδηγική παιδεία απο κάποιον που πήρε δίπλωμα στα 25 καβάλησε 1η φορά ένα GSXR και όποιον πάρει ο χάρος..κάτι που δυστυχώς είναι σύνηθες στην Ελλάδα..

Ντάξ κάπου έχεις δίκιο σε κάποια πράματα........αλλά στο παρακάτω δε μου απάντησες!!!

project.breeze
13/10/2009, 18:21
Σε λίγο θα μας πεις οτι πρέπει να ντυνόμαστε σαν αστακοί και μες την πόλη. Με μποτάκι μηχανής πας στη δουλειά?Και καλά εσύ πας..λες να πηγαίνουν όλοι?Και πες οτι δε το βρέχει..εκείνο το ανέβασμα της ταχύτητας δε σας έχει χαλάσει αρκετά αριστερά παπούτσια ρε παίδες?Εμένα γιατί μου άφηνε σημαδάκι μετά απο καιρό..?

Βαλίτσα οκ..

Δεν είναι θέμα να συνηθίσω συμπλέκτη. Με συμπλέκτη πήρα το 1ο μου δίπλωμα δίνοντας με δικό μου μηχανάκι.

Στην κίνηση στην πόλη..ας υποθέσουμε οτι κινείσαι όσο άνετα όσο ένα tmax..άσε τα megascooter..το SW ή το Burgie δε πάνε. To moter και εσύ είσαι άνετος?Μήπως το καις?Μήπως παθαίνεις που και που καμια τενοντίτιδα..?

Κατανάλωση δε μου πες..

Όσο καλύτερα ντύνεσαι τόσο το καλύτερο για σένα.Δεν πάω στη δουλειά με τη μηχανή γιατί έχω αυτοκίνητο της εταιρίας και αναγκαστηκά μετακινούμαι με αυτό,όταν όμως πάρω την μηχανή μέσα στην πόλη (σπάνια γιατί μένω κέντρο) φοράω τα ελάχιστα που θεωρώ πως είναι κράνος,μπουφάν,γάντια και μποτάκια.Όσο για το αν χαλάνε τα παπούτσια δε με απασχολεί γιατί τα μποτάκια έχουνε ενίσχυση στο σημείο και είναι και μαύρα,δεν παίζει να βάλω σκαρπίνι πάνω στο μηχανάκι για κανέναν λόγο.Το μοτέρ μου μέσα στην πόλη είναι όσο άνετο και το δικό σου,δεν έχω αερόψυκτο μηχανάκι και το καλοκαίρι με καύσωνα δεν το είδα πάνω απο 98 βαθμούς,εσένα πόσους φτάνει;Όσο για την κατανάλωση είναι εντελώς άκυρο επιχείρημα από την στιγμή που έχεις σκάσει +4.000 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι,μέχρι να κάψω εγώ 4.000? βενζίνη θα έχω ήδη κάνει 40.000km οπότε δεν αξίζει να συζητάμε...

sf1n4k1
13/10/2009, 18:25
Είναι μοτοσυκλέτες ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής μερικά είναι και μοτοσυκλέτες. Τώρα αν είναι κάτι άλλο εκτός απο μοτοσυκλέτα το CBR125 τότε είναι κάτι άλλο και το Liberty125..

Ασφάλεια. Δυσανάλογη σύγκριση. Αλλά εφικτή.

Αν μια μοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 20 sec είναι ασφαλής..

Τότε και μια σκουτερομοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 40 sec είναι ασφαλής..

Για τα φρένα τουλάχιστον του tmax νομίζω οτι σου έχω απαντήσει :-)

sf1n4k1
13/10/2009, 18:35
Όσο καλύτερα ντύνεσαι τόσο το καλύτερο για σένα.Δεν πάω στη δουλειά με τη μηχανή γιατί έχω αυτοκίνητο της εταιρίας και αναγκαστηκά μετακινούμαι με αυτό,όταν όμως πάρω την μηχανή μέσα στην πόλη (σπάνια γιατί μένω κέντρο) φοράω τα ελάχιστα που θεωρώ πως είναι κράνος,μπουφάν,γάντια και μποτάκια.Όσο για το αν χαλάνε τα παπούτσια δε με απασχολεί γιατί τα μποτάκια έχουνε ενίσχυση στο σημείο και είναι και μαύρα,δεν παίζει να βάλω σκαρπίνι πάνω στο μηχανάκι για κανέναν λόγο.Το μοτέρ μου μέσα στην πόλη είναι όσο άνετο και το δικό σου,δεν έχω αερόψυκτο μηχανάκι και το καλοκαίρι με καύσωνα δεν το είδα πάνω απο 98 βαθμούς,εσένα πόσους φτάνει;Όσο για την κατανάλωση είναι εντελώς άκυρο επιχείρημα από την στιγμή που έχεις σκάσει +4.000 χιλιάρικα για ένα μηχανάκι,μέχρι να κάψω εγώ 4.000? βενζίνη θα έχω ήδη κάνει 40.000km οπότε δεν αξίζει να συζητάμε...

Συμφωνώ οτι όσο καλύτερα ντύνεσαι, είναι υπέρ εσού και μόνο..

Για εμένα τα ελάχιστα είναι full face κράνος μέσα στην πόλη..

Παραλία πας με μποτάκι?Η παίρνεις το αμάξι της εταιρίας και εκεί?Αθλητικό στην πόλη-παραλία απαγορεύεται?(Απάντα ειλικρινά..δεν έχεις φορέσει άλλο παπούτσι πάνω στο GSR?)

Δεν έχω θερμοκρασία σε βαθμούς κελσίου στην οθόνη. Βεντιλατέρ στους πόσους ανάβει?Όλο το καλοκαίρι 2 φορές μου άναψε εμένα για να καταλάβεις..και τις 2 ήμουν αναμμένος-σταματημένος.

Σου είπα δεν έδωσα 4000 παραπάνω..δε θα έδινα ποτέ 11 χιλιάρικα για καμία μηχανή..είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου..άρα το θέμα καυσίμου-κατανάλωσης παραμένει..

project.breeze
13/10/2009, 18:53
Συμφωνώ οτι όσο καλύτερα ντύνεσαι, είναι υπέρ εσού και μόνο..

Για εμένα τα ελάχιστα είναι full face κράνος μέσα στην πόλη..

Παραλία πας με μποτάκι?Η παίρνεις το αμάξι της εταιρίας και εκεί?Αθλητικό στην πόλη-παραλία απαγορεύεται?(Απάντα ειλικρινά..δεν έχεις φορέσει άλλο παπούτσι πάνω στο GSR?)

Δεν έχω θερμοκρασία σε βαθμούς κελσίου στην οθόνη. Βεντιλατέρ στους πόσους ανάβει?Όλο το καλοκαίρι 2 φορές μου άναψε εμένα για να καταλάβεις..και τις 2 ήμουν αναμμένος-σταματημένος.

Σου είπα δεν έδωσα 4000 παραπάνω..δε θα έδινα ποτέ 11 χιλιάρικα για καμία μηχανή..είμαι υπέρ του μεταχειρισμένου..άρα το θέμα καυσίμου-κατανάλωσης παραμένει..

Ναι έχει τύχει να φορέσω κι άλλο παπούτσι πάνω στο GSR,αλλά ήταν όταν είχα βάλει τα μποτάκια για πλύσιμο:rotflmao: Πραγματικά πίστεψέ με,αν ψαχτείς για μποτάκι καθημερινής χρήσης θα δεις ότι είναι πιο άνετα και από αθλητικά παπούτσια και στο λέω εγώ αυτό που καθημερινά στη δουλειά ή όταν βγω για καφέ κυκλοφορώ με Asics Running :winka: Στην παραλία όταν είμαι στο εξοχικό μου είτε θα κατέβω στην θάλασσα με το Panda είτε θα έρθει κάποιος φίλος να με πάρει με το αυτοκίνητο.Όταν ξεκινάω με την μηχανή από Λάρισα να πάω για μπάνιο,πάντα φοράω μποτάκια και μέσα στο tankbag κρύβονται οι σαγιονάρες μου 4 σε 1 ξέρεις :rotflmao: Όσο για την θερμοκρασία,το βεντιλατέρ μου ανάβει στους 97 και σβήνει όταν φτάσει 89.Με αυτόν τον καιρό που έχει τώρα δεν ανάβει κάν,το καλοκαίρι άναβε για μερικά δευτερόλεπτα όταν με πιάνανε σερί 2-3 φανάρια,αλλά σου λέω σπάνια κυκλοφορώ στην πόλη.Όσο γι'αυτο που είπε ότι δεν έδωσες 4 παραπάνω σου είπα ότι αναφέρομαι σε τιμές καινούργιου.Σκέψου ότι με τα λεφτά αυτά έπαιρνες καινούργιο Bandit ή έπαιρνες μεταχειρισμένο Bandit και σου μένανε και 3 χιλιάρικα ρέστα,άντε όχι 4 χιλιάρικα.Αν υποθέσουμε ότι το Bandit καίει 1 λίτρο παραπάνω στα 100km (γιατί δεν καίει πολύ,είναι αρκετά οικονομικό) και αν υποθέσουμε ότι το λίτρο κάνει 1? αυτομάτως βλέπουμε ότι με τα 3000? έχεις περιθώριο να κάνεις 3.000 χ 100 = 300.000km με το Bandit πριν αρχίσεις να κάνεις απόσβεση με το Τmax :wave2:

sf1n4k1
13/10/2009, 19:31
Έχω μποτάκια ρε συ είναι μια χαρά άνετα και για καθημερινά και αδιάβροχα και με την ενίσχυση στο σημείο για τις ταχύτητες κτλ..απλά δε τα φοράω πάντα, εσύ είσαι απ τις εξαιρέσεις.

Δε το πας στην πόλη..οκ..εγώ το πάω. Είδες που ανάβει όμως?Βεντιλατέρ=ανάβει η μηχανή. Εμένα μόνο σταματημένος ώρα..όχι σε φανάρι. Στην πόλη δε συγκρίνονται. Όχι μόνο στο άναμα αλλά και σ άλλα, μεταφορά αντικειμένων, άνεση στην οδήγηση, επιμένω κατανάλωση, κακή χρήση κινητήρα (άρα service) ;-)

Το πόσο καίει κάτι δε πάει σύμφωνα με το τι θα χάλαγες για κάτι άλλο..Παρόλα αυτά με στην πόλη δε θα χάλαγα 1 λίτρο παραπάνω με το bandit..

Στην παραλία πας με το panda..στην παραλία που πάω εγώ δε χωράει ούτε tmax καλά καλά. Άσε που αν μπαίνεις σε αμάξι καλοκαίρι, φαντάζομαι τέτοια εποχή τι κουτάκιας είσαι.. :p

Έχει υπέρ και κατά και το ένα και το άλλο..το έχεις για άλλη χρήση απ ότι εγώ. Προσπάθησε να βάλεις το bandit στη δική μου χρήση..

~20.000km (στατιστικά) το χρόνο με τα μισά και βάλε καθημερινά και σε πόλη..(αν και φέτος θα το σπάσω κι αυτό). Χωρίς χρήση αυτοκινήτου. Βρέξει-χιονίσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά, για ποτό, στη γυναίκα, στη γκόμενα, για καφέ, στο σπίτι, στην πεθερά, στη μάνα της γκόμενας. Παντού. Δε μπορώ παντού να φοράω το μποτάκι, να κουβαλάω κράνος, να πηγαίνω λασπωμένος. Ακόμα και βροχή να με πιάσει..απο στήθος και κάτω παίζει και να μη βραχώ. Κυρίως όχημα λογο νοοτροπίας..δε το χω για την Κυριακάτικη βόλτα μόνο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

sakisvolos
13/10/2009, 21:39
Τώρα αν είναι κάτι άλλο εκτός απο μοτοσυκλέτα το CBR125 τότε είναι κάτι άλλο και το Liberty125..

CBR 125 = Μια μικρή μοτοσυκλέτα για μικρούς σε ηλικία αναβάτες!

Liberty 125 = ένα μικρό σκούτερ καλά ως εδώ??:confused:

Ασφάλεια. Δυσανάλογη σύγκριση. Αλλά εφικτή.

Δυσανάλογη η σύγκριση αυτή για ποιο λόγο?? :confused:

Αν μια μοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 20 sec είναι ασφαλής..

Τότε και μια σκουτερομοτοσυκλέτα που επιταχύνει 0-150 σε 40 sec είναι ασφαλής..

Για την επιτάχυνση μας είπες ναι και δεν αμφιβάλω καθόλου για την επιβράδυνση όμως δε λες τίποτα!

Μπας κι έχεις την ιδέα πως με ίδια ταχύτητα ένα σκούτερ με μια ίδιας ή ακόμα και χαμηλότερης αξίας
μοτοσυκλέτα αν φρενάρουν μαζί θα σταματήσουν και μαζί?? Πιστεύω πως είναι ο μόνος τρόπος ένα
σκούτερ να προσπεράσει μια μοτοσυκλέτα ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ!! :winka: :winka:

Για τα φρένα τουλάχιστον του tmax νομίζω οτι σου έχω απαντήσει :-)

Ναι sorry το ξέχασα το Τ-ΜΑΧ έχει άγκυρες δεν έχει φρένα!!!:bigcry: :bigcry:

sakisvolos
13/10/2009, 21:43

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μια μοτοσυκλέτα να την πάρεις μεταχείρω οπότε άσε τη σύγκριση της τιμής το ίδιο είναι!!

Και δε με λες..........εντός πόλης ας πούμε πόσα λίτρα καύσιμο θες για 100 χιλιόμετρα??:confused: :confused:
Το μέτρησες ποτέ??

sakisvolos
13/10/2009, 21:48
Βρέξει-χιονίσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά, για ποτό, στη γυναίκα, στη γκόμενα, για καφέ, στο σπίτι, στην πεθερά, στη μάνα της γκόμενας. Παντού. Δε μπορώ παντού να φοράω το μποτάκι, να κουβαλάω κράνος, να πηγαίνω λασπωμένος. Ακόμα και βροχή να με πιάσει..απο στήθος και κάτω παίζει και να μη βραχώ. Κυρίως όχημα λογο νοοτροπίας..δε το χω για την Κυριακάτικη βόλτα μόνο. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις..

Θα σε βόλευε ένα μικρό αυτοκίνητο νομίζω και θα είσαι μια χαρά + ότι το καλοκαίρι με το A/C θα
είσαι και πιο άνετος!! :winka:

project.breeze
13/10/2009, 22:01
Θα σε βόλευε ένα μικρό αυτοκίνητο νομίζω και θα είσαι μια χαρά + ότι το καλοκαίρι με το A/C θα
είσαι και πιο άνετος!! :winka:

Θα συμφωνήσω με τον Σάκη φίλε μου,με αυτά που λες πιστεύω πως ίσως σε βόλευε καλύτερα ένα αυτοκίνητο όπως π.χ το Smart.Είναι πολύ μικρό,κουβαλάει 2 άτομα και περισσότερες αποσκευές από το T-MAX,έχει radio-cd,air condition,δε βρέχεσαι καθόλου,δε χρειάζεται να φοράς κράνος,μπουφάν κτλ κτλ και δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο από το T-MAX,εντάξει μπορεί να είναι πιο φαρδύ και να μη χώνεται αλλά έχει πολλά άλλα +

p@nos
13/10/2009, 22:13
ρε σακη κολλησες με τα φρενα ρε γμτ...

πραγματικα το πιο πιθανο ειναι το τμαξ να φρεναρει πιο καλα απο το φμξ
:lol: :lol: :lol:

και δε το λεω για πλακα...

4πιστονες δαγκανες διπλα δισκοφρενα εχει...

H.A.Balafoutre
13/10/2009, 22:16
Δεν υπάρχει σύγκριση......η μοτοσικλέτα είναι αλλού....μα + μου δεν έχει.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει...δεν πειράζει, ας πάρει σκούτερ....:wave2:

project.breeze
13/10/2009, 22:17

Ζυγίζει και 220 κιλά ε!

p@nos
13/10/2009, 22:19
Ζυγίζει και 220 κιλά ε!

ναι ρε αλλα ολα τα στριταδικα τοσο ζυγιζουν

:p

project.breeze
13/10/2009, 22:22
ναι ρε αλλα ολα τα στριταδικα τοσο ζυγιζουν

:p

Για το FMX λέμε τώρα

p@nos
13/10/2009, 22:25
Για το FMX λέμε τώρα

καλα το φμξ ειναι και χρεπι ομως

:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
13/10/2009, 22:27
καλα το φμξ ειναι και χρεπι ομως

:D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το FMX κάνει endo το T-MAX κάνει;:winka:

sakisvolos
13/10/2009, 22:36

Μάλλον δεν διάβασες καλά ότι έγραψα!! για ξαναδές το!

Μπας κι έχεις την ιδέα πως με ίδια ταχύτητα ένα σκούτερ με μια ίδιας ή ακόμα και χαμηλότερης αξίας
μοτοσυκλέτα αν φρενάρουν μαζί θα σταματήσουν και μαζί?? Πιστεύω πως είναι ο μόνος τρόπος ένα

Όσο για το fmx που είπες δεν είπα ότι έχει τα καλύτερα φρένα ρε κουλέ αμήχανε :lol: αλλά σίγουρα από
ένα σκούτερ της ίδιας κατηγορίας τιμής φρενάρει πολύ καλύτερα σου αρέσει αυτό ή όχι!!
Α! Και που σαι! Μη συγκρίνεις το fmx με το παλιό το ΧΤ που είχες σε φρένα και γεωμετρία είναι απλά ή μέρα με τη νύχτα!!! Από το ΧΤ σου σίγουρα το τ-μαχ έχει καλύτερα φρένα!!

Όσο για τις τετραπίστονες δαγκάνες τι να τις κάνω με μια γεωμετρία αμαξώματος χάλια (γιατί αμάξι με δυο ρόδες είναι) είναι απλά άχρηστες!
Και που 'σαι χωρίς βοηθήματα όπως ABS και τα λοιπά ένα σκούτερ είναι απλά επικίνδυνο! :winka:

675heat
13/10/2009, 22:49

Επειδη σε βλεπω κολημενο με την πολυχριστηκοτητα των scooters ακου αυτο.
Οπως ξερεις εχω ενα Daytona 675, ισως το ποιο ακραιο SS, θεωρητικα ο,τι χειροτερο για καθημερινη χρηση. Λοιπον.
Σημερα φορτωμενος με ενα τεραστιο σακβουαγιαζ και ενα διπλο tank bag εκανα παραδοσεις υλικων στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα τα δηθεν ευελικτα σκουτερακια τα ετρωγα για πρωινο. Και αυτο το κανω σχεδον καθημερινα.
Το Σαβατοκυριακο εκανα δικαβαλος ταξιδακι 300 χλμ ξεκουραστα ενω πηγαινοερχομαι καθημερινα στη δουλεια χαλαρα, καβαλαω κρασπεδα, μπαινω σε χωματοδρομο αμα χρειαστει και οταν αποφασισω να το σκισω μου προσφερει απεραντες ηδονες.
Ολα στο μυαλουδακι μας ειναι φιλαρακο μου, παρε ενα SS να αποκτησει η ζωη σου λιγο χρωμα και ασε τις πολυχρηστικοτητες για τα κοριτσακια με τα φουστανακια :wave2:

sakisvolos
13/10/2009, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat

Οπως ξερεις εχω ενα Daytona 675

675 ε? :a07: :a07: τον ήχο του και μόνο!!!

675heat
13/10/2009, 22:59
675 ε? :a07: :a07: τον ήχο του και μόνο!!!

Ναι και με δυο κορες :cool:

project.breeze
14/10/2009, 06:53
Επειδη σε βλεπω κολημενο με την πολυχριστηκοτητα των scooters ακου αυτο.
Οπως ξερεις εχω ενα Daytona 675, ισως το ποιο ακραιο SS, θεωρητικα ο,τι χειροτερο για καθημερινη χρηση. Λοιπον.
Σημερα φορτωμενος με ενα τεραστιο σακβουαγιαζ και ενα διπλο tank bag εκανα παραδοσεις υλικων στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα τα δηθεν ευελικτα σκουτερακια τα ετρωγα για πρωινο. Και αυτο το κανω σχεδον καθημερινα.
Το Σαβατοκυριακο εκανα δικαβαλος ταξιδακι 300 χλμ ξεκουραστα ενω πηγαινοερχομαι καθημερινα στη δουλεια χαλαρα, καβαλαω κρασπεδα, μπαινω σε χωματοδρομο αμα χρειαστει και οταν αποφασισω να το σκισω μου προσφερει απεραντες ηδονες.
Ολα στο μυαλουδακι μας ειναι φιλαρακο μου, παρε ενα SS να αποκτησει η ζωη σου λιγο χρωμα και ασε τις πολυχρηστικοτητες για τα κοριτσακια με τα φουστανακια :wave2:

Άσε ρε φλαράκ' να 'ουμ,πάρε εκεί πέρα ένα σκούτερ να γίνεις άνθρωπος...:rotflmao:

stefanos
14/10/2009, 07:39
CBR 125 =
:

Δεν είναι κανόνας γιατί υπάρχει εξαίρεση

177242

DUKASII
14/10/2009, 08:06
:rolleyes: :bawl: :lol: :bawl:

De ta diabasa ola re seis..apo xthes..

alla 185 to kanapedaki toy sfinaki?

:rotflmao: :lol: ta pisteyete eseis ayta re???
209 kila adio...

33 aloga roda...

kai teliki 160 xil!!!!

re sy...sfinaki moy...pos to pes to allo???de tromazeis ESY apo to gazi poy mporei na exei ena ktm?

einai poy xeis mathei sta polla me to kanapedaki soy???

stefanos
14/10/2009, 08:17
:rolleyes: :bawl: :lol: :bawl:

De ta diabasa ola re seis..apo xthes..

alla 185 to kanapedaki toy sfinaki?

:rotflmao: :lol: ta pisteyete eseis ayta re???
209 kila adio...

33 aloga roda...

kai teliki 160 xil!!!!

re sy...sfinaki moy...pos to pes to allo???de tromazeis ESY apo to gazi poy mporei na exei ena ktm?

einai poy xeis mathei sta polla me to kanapedaki soy???

Το κάνεις να ακούγεται σαν κατόρθωμα αλλά υπήρχαν 125 πρίν 20 χρόνια που πιάναν τόσα.

Kazolinos
14/10/2009, 08:26
....εχω ενα Daytona 675, .....Σημερα φορτωμενος με ενα τεραστιο σακβουαγιαζ και ενα διπλο tank bag εκανα παραδοσεις υλικων στο κεντρο της Θεσσαλονικης. .......

Πιο καλο και ανετο για την πολη ισως να ειναι και αυτο...

Εχει και πολυ χωρο μπροστα για να δενεις και καδρονια για την οικοδομη....

177244

DUKASII
14/10/2009, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το κάνεις να ακούγεται σαν κατόρθωμα αλλά υπήρχαν 125 πρίν 20 χρόνια που πιάναν τόσα. PIES KAFE..AYTO AKRIBOS LEO..:rotflmao: :lol:

camen
14/10/2009, 08:55
Ελα καλημερα-καλημερα...

Για παμε δυνατα να τα χωσουμε στον sf1n4k1 γτ εκτος του οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον καναπε του,
δε μου φερνει και την αλοιφη που μου ειπε και θα τον γδαρω ζωντανο...:smokin: :evil:

DUKASII
14/10/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ελα καλημερα-καλημερα...

Για παμε δυνατα να τα χωσουμε στον sf1n4k1 γτ εκτος του οτι εχει μεγαλη ιδεα για τον καναπε του,
δε μου φερνει και την αλοιφη που μου ειπε και θα τον γδαρω ζωντανο...:smokin: :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: prosexe esy me tis aloifes k ta katharistika sta aloyminia toy ktm..mi ginoyn kolos!!!

camen
14/10/2009, 09:09
prosexe esy me tis aloifes k ta katharistika sta aloyminia toy ktm..mi ginoyn kolos!!!

Θελω να κανω τις ζαντες με αλοιφη για να ξεμαυρισουν...
Κ τα πλαστικα για να φυγουν κατι ψιλογρατσουνιες και καποια σημαδια απο αυτοκολλητα...

Προσεκτικα παντα...:winka:

sf1n4k1
14/10/2009, 09:28
Πάλι την ξέχασα..έλα απόγευμα Ρίο...μλκ Θωμά

Λοιπόν προς Σάκη. Τα φρένα του tmax αναλογικά με τα γκάζια του..μπορείς να τα πεις και άγκυρες έχω φρενάρει στα ίδια μέτρα σε βρεγμένο με gs1200 ξαναλέω. Ίδια τιμή με το fmx αναλογικά πάλι με τα γκάζια του..σαφώς καλύτερα πρέπει να φρενάρει και το SH της honda..abs 300cc..πρόσεχε μη πέσεις σε κανένα απο πίσω..Για tmax δε σε συγκρίνω μιας κ έχουμε διαφορά τιμής..παίζει να φρενάρει στα μισά μέτρα απ ότι φρενάρεις..δε κάνει endo όμως οκ..

Διαβάζω διαβάζω..σας καταλαβαίνω όλους..έχετε την εικόνα που είχα πριν 10 χρόνια για τα σκούτερ στο μυαλό μου. Ο άλλος μου λέει πάρε smart..τι λες ρε αδερφέ?Μήπως να πάρω και τον λέλο με τη μπανάνα?Θα δώσω 7.000-8.000 για τον καναπέ..(γιατί αυτό είναι διθέσιος καναπές που στέκεται σε σαλόνι, στο tmax κρατάς ισοροπία) και κάθε χρόνο θ αλλάζω τούρμπο κ μλκς..άσε το πάρκινγκ του..Τι δλδ παρκάρει όπως ένα οποιοδήποτε μηχανάκι το smart? Περνάει μήπως κι ανάμεσα απ τ αμάξια?Έχω opel corsa sport το θες?Το πουλάω..έχω αμάξι δε θέλω..ούτε να το βλέπω.

DUKASII δε τα διάβασες όλα, έμεινες στα νούμερα μόνο..160+ πιάνει το μονοκύλινδρο beverly 500 ή το nexus..33 τα έβγαλες τα άλογα του tmax?Μάλλον δε τα χεις ψάξει καλά τα scooter για ξαναψάχτα (δες καμια δυναμομέτρηση). Μετά..μάθε να παρακολουθείς ροή σηζήτησης. Μου λέει κάποιος φίλος πάρε ενα ΚΤΜ να νιώσεις αδρεναλίνη..απλά σε βόλτα όχι στα όρια..και απαντάω..δύσκολο να νιώσω πίεση σε μια 1η 2α 3η ενός ΚΤΜ..σε απλή βόλτα. Τι δε καταλαβαίνεις?Εσύ χέζεσαι πάνω στα ΚΤΜ με το που τα καβαλάς?Μπορεί..εγώ πάλι όχι..

heat το weekend έκανα τα διπλά km δικάβαλος απο σένα..δε λέει κάτι ότι κάνεις κάνω σε ταξίδι, απλά πιο αργά. Πας καλύτερα με το daytona στην πόλη απο εμένα?Οκ..ας το δεχτώ κι αυτό...πας ρε φίλε καλύτερα μες την κίνηση γιατί είσαι ο rossi..το μηχανάκι σου το ρώτησες πως νιώθει?Για ρώτα το και έλα να μας πεις..

Σας έχω έτσι?ΧΑΧΑΧ

Καλημέρες :beer:

675heat
14/10/2009, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Πιο καλο και ανετο για την πολη ισως να ειναι και αυτο...

Εχει και πολυ χωρο μπροστα για να δενεις και καδρονια για την οικοδομη....

Εδω υποτιθεται οτι γελαμε?

DUKASII
14/10/2009, 09:34

DUKASII δε τα διάβασες όλα, έμεινες στα νούμερα μόνο..160+ πιάνει το μονοκύλινδρο beverly 500 ή το nexus..33 τα έβγαλες τα άλογα του tmax?Μάλλον δε τα χεις ψάξει καλά τα scooter για ξαναψάχτα (δες καμια δυναμομέτρηση). Μετά..μάθε να παρακολουθείς ροή σηζήτησης. Μου λέει κάποιος φίλος πάρε ενα ΚΤΜ να νιώσεις αδρεναλίνη..απλά σε βόλτα όχι στα όρια..και απαντάω..δύσκολο να νιώσω πίεση σε μια 1η 2α 3η ενός ΚΤΜ..σε απλή βόλτα. Τι δε καταλαβαίνεις?Εσύ χέζεσαι πάνω στα ΚΤΜ με το που τα καβαλάς?Μπορεί..εγώ πάλι όχι..

160 pianei simfona me tis metriseis toy moto..to kanapedaki soy..
kai exei roda 33 aloga akribos!
episis einai 209 kila adeio!!!

tora an to diko soy epidi to kalbalises esy..egine motosykleta...pire 15 aloga..kai 25 xil teliki...

einai giati zeis se ena kosmo fantasias..k tipota perissotero..

kai nai ego me ena ktm exo niosei me 1-2-3 poly xesimo....

esy poy den exeis odigisei pote ktm...pos xereis oti den???kai mpes me ena ktm se pista kart..poy de tha baleis pano apo 3...kai ela pes moy meta alanako..an se kanei na xezese ...

camen
14/10/2009, 09:43
160 pianei simfona me tis metriseis toy moto..to kanapedaki soy..
kai exei roda 33 aloga akribos!
episis einai 209 kila adeio!!!

tora an to diko soy epidi to kalbalises esy..egine motosykleta...pire 15 aloga..kai 25 xil teliki...

einai giati zeis se ena kosmo fantasias..k tipota perissotero..

kai nai ego me ena ktm exo niosei me 1-2-3 poly xesimo....

esy poy den exeis odigisei pote ktm...pos xereis oti den???kai mpes me ena ktm se pista kart..poy de tha baleis pano apo 3...kai ela pes moy meta alanako..an se kanei na xezese ...

Αααααααααααα:evil:

Εσυ θες να μου το κλεισεις το σπιτι ετσι?!:cry:
Ρε μην του τα λες αυτα...Εχει και πιστα καρτ κοντα και θα τρεχω και δε θα φτανω...:bigcry:

sf1n4k1
14/10/2009, 09:43
Δε θα σου χαλάσω το χατίρι..πιάνει 160 σύμφωνα με τις μετρήσεις του μότο?Και έχει 33 άλογα. Απλά θα επιμείνω οτι ζεις εσύ σ ένα φανταστικό κόσμο γιατί ούτε το χεις καβαλήσει μή σου πω δε ξέρεις πως μοιάζει στο δρόμο.

43 δίνει ο κατασκευαστής στις 7500rpm..38-39 βγάζει ρόδα..(επιμένω δες δυναμομετρήσεις). Και η τελική του αγγίζει τα 185 (τουλάχιστον σ εμένα) χωρίς κόντρα άνεμο όπως έγραψα και σε ευθεία. Πορεία και δικάβαλο πάει 160-170 χλρ χωρίς να το ζορίζεις. Όποτε θες με μετράς ρε συ γιατί μπορεί να κλέβει το κοντέρ μου..

1-2-3 σε σούζα χέστηκες?Χαλαρή βόλτα είπε ο φίλος. Πίστα?πιος ανέφερε πίστα?Αν χέστηκες σε πίστα με ΚΤΜ φαντάσου με σκούτερ τι θα πάθαινες..μόνο αυτό σκέψου..το χεις?

DUKASII
14/10/2009, 09:49
Δε θα σου χαλάσω το χατίρι..πιάνει 160 σύμφωνα με τις μετρήσεις του μότο?Και έχει 33 άλογα. Απλά θα επιμείνω οτι ζεις εσύ σ ένα φανταστικό κόσμο γιατί ούτε το χεις καβαλήσει μή σου πω δε ξέρεις πως μοιάζει στο δρόμο.

43 δίνει ο κατασκευαστής στις 7500rpm..38-39 βγάζει ρόδα..(επιμένω δες δυναμομετρήσεις). Και η τελική του αγγίζει τα 185 (τουλάχιστον σ εμένα) χωρίς κόντρα άνεμο όπως έγραψα και σε ευθεία. Πορεία και δικάβαλο πάει 160-170 χλρ χωρίς να το ζορίζεις. Όποτε θες με μετράς ρε συ γιατί μπορεί να κλέβει το κοντέρ μου..

1-2-3 σε σούζα χέστηκες?Χαλαρή βόλτα είπε ο φίλος. Πίστα?πιος ανέφερε πίστα?Αν χέστηκες σε πίστα με ΚΤΜ φαντάσου με σκούτερ τι θα πάθαινες..μόνο αυτό σκέψου..το χεις? xalari volta pane oi typo me ta skoyter file..an einai na pas xalari volta..pare to metro..oxi ktm.
se pista me to ktm..prepei gia na katalaveis ligo..molis bgeis apo strofi me deytera..na anoixeis to gazi terma na prospathiseis na to kratiseis oste na mi sikothei poly k prepei na kleiseis gazi i na patiseis freno(giati xaneis fora kai xrono) na baleis 3 gia 3 metra me terma gazi..kai kapaki na katebazeis se proti frenarontas me osi dinami mporeis oste na kratitheis se mia ypotithemeni sosti grami gia na pareis pio grigora ti strofi...na bgeis me proti na allaxeis grigora terma gazi se deytera..me ti mprosta roda sinithos ston aera...prospathontas na kratas to soma soy terma mprosta oste na mi sikothei allo..ktl ktl...

me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo?

sf1n4k1
14/10/2009, 09:56
Χαλαρή βόλτα μου είπε ο φίλος οτι θα μου ανεβάσει αδρεναλίνη το ΚΤΜ..δε το είπα εγώ. Εγώ του είπα απλά ότι παίζει να μην ανεβάσω ούτε σφιγμό..

Στην πίστα με ΚΤΜ δε ξέρω τι γίνεται..σίγουρα θ ανεβάσω σφιγμούς..αλλά το ίδιο θα πάθω και με το scooter (θα το βγάλω με όλα τα πλαστικά του πάντος απ την πίστα και το ένα και το άλλο). Εσύ τι να κάνεις στην πίστα με σκούτερ?Να δεις αν μπορείς να το πας ρε συ..και να δοκιμάσουμε τι σφιγμούς έχεις πριν και μετά..(όσο για τα πλαστικά..θα τ αφαιρέσουμε πριν μπεις..). Τι λες?Πάμε μέγαρα?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

DUKASII
14/10/2009, 09:56
xalari volta pane oi typo me ta skoyter file..an einai na pas xalari volta..pare to metro..oxi ktm.
se pista me to ktm..prepei gia na katalaveis ligo..molis bgeis apo strofi me deytera..na anoixeis to gazi terma na prospathiseis na to kratiseis oste na mi sikothei poly k prepei na kleiseis gazi i na patiseis freno(giati xaneis fora kai xrono) na baleis 3 gia 3 metra me terma gazi..kai kapaki na katebazeis se proti frenarontas me osi dinami mporeis oste na kratitheis se mia ypotithemeni sosti grami gia na pareis pio grigora ti strofi...na bgeis me proti na allaxeis grigora terma gazi se deytera..me ti mprosta roda sinithos ston aera...prospathontas na kratas to soma soy terma mprosta oste na mi sikothei allo..ktl ktl...

me to skoyter SOY???NA mpo se pista kart gia pio logo? alla xero esy tha moy peis tora oti mpeneis me to skoyter...kai kaneis tin idia diadromi mesa sti pista..

pio aneta..
xoris adiavroxa..
me valitses kai ti gineka piso na vafete...

ktl ktl?

sf1n4k1
14/10/2009, 09:58
alla xero esy tha moy peis tora oti mpeneis me to skoyter...kai kaneis tin idia diadromi mesa sti pista..

pio aneta..
xoris adiavroxa..
me valitses kai ti gineka piso na vafete...

ktl ktl?

ΚΑΙ αυτό γίνεται...!!!!Δεν έχω δέρματα για τη γυναίκα όμως..νοικιάζουν και γυναικείες ολόσωμες?

DUKASII
14/10/2009, 09:59
Χαλαρή βόλτα μου είπε ο φίλος οτι θα μου ανεβάσει αδρεναλίνη το ΚΤΜ..δε το είπα εγώ. Εγώ του είπα απλά ότι παίζει να μην ανεβάσω ούτε σφιγμό..

Στην πίστα με ΚΤΜ δε ξέρω τι γίνεται..σίγουρα θ ανεβάσω σφιγμούς..αλλά το ίδιο θα πάθω και με το scooter (θα το βγάλω με όλα τα πλαστικά του πάντος απ την πίστα και το ένα και το άλλο). Εσύ τι να κάνεις στην πίστα με σκούτερ?Να δεις αν μπορείς να το πας ρε συ..και να δοκιμάσουμε τι σφιγμούς έχεις πριν και μετά..(όσο για τα πλαστικά..θα τ αφαιρέσουμε πριν μπεις..). Τι λες?Πάμε μέγαρα?ΧΑΧΑΧΑΧΑ esy etsi opos se kovo..me to ktm sti pista..mono pyreto tha anebaseis..kai ti thermokrasia sto kakomoiro to moteraki toy..kathos oyte deytera de se blepo na bazeis..

ola sto xalaro moy ta les..

sf1n4k1
14/10/2009, 10:01
esy etsi opos se kovo..me to ktm sti pista..mono pyreto tha anebaseis..kai ti thermokrasia sto kakomoiro to moteraki toy..kathos oyte deytera de se blepo na bazeis..

ola sto xalaro moy ta les..

Όχι ρε θα ξεκινήσω με 3η..

1ον για να μη φέρω καπάκια καταλάθος

2ον για να πηγαίνω χαλαρά..

3ον για σου πω οτι έβαλα και 3η..

Julius
14/10/2009, 10:16
eixate den eixate mpleksate tin vourtsa me thn SPATOYLA

Pantos tha sas parakalousa ean apofasisete na valete to Scooter!!!! kai to KTM (poio KTM re afou exeis gixer leme iapona malaka) sthn pista kart!!!....... na mas to peite re. na kanonisoume hmerida "HUMOR moto.gr"

PISTAKIDES

Julius
14/10/2009, 10:17
Όχι ρε θα ξεκινήσω με 3η..

1ον για να μη φέρω καπάκια καταλάθος

2ον για να πηγαίνω χαλαρά..

3ον για σου πω οτι έβαλα και 3η..

ME SYXOREITE GIA THN PAREMVASI, TORA POU DIAVASA OTI THA KSEKINISEIS ME TRITI KATALAVA OTI THA MPEIS KAI ESY ME TO KTM. PES TOY DUKA APO EPANO NA SOU DANISEI TO DIKO TOY

XA XA XA XA XA XA XA XAX AX AXA XA X XA X

675heat
14/10/2009, 10:19
Φιλε σφηνακο.

Μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης αλλα νομιζω οτι εχεις μπερδεψει τον μοτοσυκλετισμο με τον σκουτερισμο. Αυτα τα αθληματα ειναι διαφορετικα και μην προσπαθεις να τα παντρεψεις.
Οταν καβαλας μια moto και σκεφτεσαι μην βρεξεις τα μπουτακια σου η ποσο βενζινη θα σου καψει, η αν θα κρυωσει το βυζακι σου τοτε μαλλον λαθος χομπυ διαλεξες.
Η moto ειναι τροπος ζωης. Και το scooter ειναι τροπος ζωης.
Μην μπερδευουμε ομως την βουρτσα με την αλλη ( πως την λενε μωρε? )
Αφου στα (30 η 35 ? ) σου δεν εχεις ακομη αγορασει moto τοτε αστο καλυτερα. Μην το τυραννας και εμας μαζι του.
Καταλαβαινω πως ειναι ασχημο να σου την πεφτουμε ολοι εδω μεσα αλλα πρεπει να αντιληφθεις πως τα επιχειρηματα σου εμεις τα εχουμε αποριψει εδω και αιωνες γι αυτο και οδηγαμε moto αντι για scooter.
Σαν να προσπαθεις να πεισεις καποιον να παρατησει την Pamela Anderson για την μαναβισα της γειτονιας επειδη μαγειρευει καλυτερα :p

sf1n4k1
14/10/2009, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ME SYXOREITE GIA THN PAREMVASI, TORA POU DIAVASA OTI THA KSEKINISEIS ME TRITI KATALAVA OTI THA MPEIS KAI ESY ME TO KTM. PES TOY DUKA APO EPANO NA SOU DANISEI TO DIKO TOY

XA XA XA XA XA XA XA XAX AX AXA XA X XA X

Ξεκινάει με 3η και το suzuki?Ρε σίγουρα?Μήπως το λες για να μου σβήσει και να γελάει ο DUKAS?

DUKASII
14/10/2009, 10:20
eixate den eixate mpleksate tin vourtsa me thn SPATOYLA

Pantos tha sas parakalousa ean apofasisete na valete to Scooter!!!! kai to KTM (poio KTM re afou exeis gixer leme iapona malaka) sthn pista kart!!!....... na mas to peite re. na kanonisoume hmerida "HUMOR moto.gr"

PISTAKIDES de mas dineis to diko soy???????mia xara tha ne sti pistoyla..

sf1n4k1
14/10/2009, 10:29
675Heat εμένα μου είστε όλοι ιδιαίτερα συμπαθείς :-) Πιο πολύ γελάω εδω πέρα με την κουβέντα τις ατάκες και το πέσιμο παρά στραβώνω. Ο τρόπος ζωής για τον καθένα με τη μότο του είναι και διαφορετικός..δε πήγα απο σκούτερ σε σκούτερ..πέρασα απο παπί σε σκούτερ, σε μηχανή με τα μυαλά εκτός κεφαλιού..σε άλλη μηχανή..και μετά σε μια πάυση 2 χρόνων όπου απέκτησα και μεγκασκούτερ (μετά απο πίστεψέ με αρκετό ψάξιμο). Είχα ευτυχώς μόνο χαζά ατυχήματα στη ζωή μου που μου άφησαν όμως κουσούρια.

Όταν πας παντού..με τη μότο σου. Κάποια μέρα θα κοιτάξεις και να μη βραχείς. Θα κοιτάξεις και πόσο καίει. Θα κοιτάξεις να είναι το ιδανικότερο γι αυτά που κάνεις μ αυτή. Δεν είναι hobbie..για hobbie έχω το ψάρεμα, τ ασύρματα δίκτυα, σκοποβολή κτλ. Είναι η καθημερινή μου μετακίνηση πρώτα και σίγουρα κάτι που γουστάρω μετά..

Το παράδειγμα με την πάμελα είναι άστοχο..ο έρωτας απ το στομάχι περνάει πρώτα ;p

Αν είχα τη δυνατότητα να έχω και 2ο καθαρά για κ@υλα θα ήταν SS και το χω πει..δε το βλέπω καθαρά σαν κ@υλα όμως ;-)

sf1n4k1
14/10/2009, 10:30
de mas dineis to diko soy???????mia xara tha ne sti pistoyla..

Πες του τα..

Που το χει για να λέει οτι πάει στην κίνηση γρήγορα...

Julius
14/10/2009, 10:32
TO DIKO MOU MONO SE FOTOGRAFIA RE........ (FORA SALIARA AKOLOUTHEI FOTOGRAFIA ME DYO TOYMPANA)

.

.

.

177252

sf1n4k1
14/10/2009, 10:36
Julius..

Δεν έχει καθρέπτες..

Δεν έχει φλας και πινακίδα..

Μάλλον σε κοροιδέψανε φίλε..

Julius
14/10/2009, 10:39
pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia

Julius
14/10/2009, 10:43
675Heat εμένα μου είστε όλοι ιδιαίτερα συμπαθείς :-) Πιο πολύ γελάω εδω πέρα με την κουβέντα τις ατάκες και το πέσιμο παρά στραβώνω. Ο τρόπος ζωής για τον καθένα με τη μότο του είναι και διαφορετικός..δε πήγα απο σκούτερ σε σκούτερ..πέρασα απο παπί σε σκούτερ, σε μηχανή με τα μυαλά εκτός κεφαλιού..σε άλλη μηχανή..και μετά σε μια πάυση 2 χρόνων όπου απέκτησα και μεγκασκούτερ (μετά απο πίστεψέ με αρκετό ψάξιμο). Είχα ευτυχώς μόνο χαζά ατυχήματα στη ζωή μου που μου άφησαν όμως κουσούρια.

Όταν πας παντού..με τη μότο σου. Κάποια μέρα θα κοιτάξεις και να μη βραχείς. Θα κοιτάξεις και πόσο καίει. Θα κοιτάξεις να είναι το ιδανικότερο γι αυτά που κάνεις μ αυτή. Δεν είναι hobbie..για hobbie έχω το ψάρεμα, τ ασύρματα δίκτυα, σκοποβολή κτλ. Είναι η καθημερινή μου μετακίνηση πρώτα και σίγουρα κάτι που γουστάρω μετά..

Το παράδειγμα με την πάμελα είναι άστοχο..ο έρωτας απ το στομάχι περνάει πρώτα ;p

Αν είχα τη δυνατότητα να έχω και 2ο καθαρά για κ@υλα θα ήταν SS και το χω πει..δε το βλέπω καθαρά σαν κ@υλα όμως ;-)

+999 (ektos apo to 2o SS)

sf1n4k1
14/10/2009, 10:45
pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia

ΚΤΜ είναι και το pc του?

DUKASII
14/10/2009, 10:46
pedia den tha ksanagrapsei o DukasII, me peire thlefono......... epathe vraxikykloma to pc apo ta salia + osa thes..:sad: