Σύνδεση

View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

sf1n4k1
23/09/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάρε ένα SH 300:p

Μια χαρά για τα κυβικά του σα κινητήρας..θετικό και το ABS του..αλλά είναι σαν αποτυχημένη πάπια και ψόφιο ρε συ...μετά το Tmax ή παίρνεις ss για 2ο..ή δε παίρνεις τπτ.. :wave2:

stefanos
23/09/2009, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Μια χαρά για τα κυβικά του σα κινητήρας..θετικό και το ABS του..αλλά είναι σαν αποτυχημένη πάπια και ψόφιο ρε συ...μετά το Tmax ή παίρνεις ss για 2ο..ή δε παίρνεις τπτ.. :wave2:

Ναι αλλά στα φανάρια σε έχει, στην πόλη σε έχει και έχει και μπριζάκι για φορτιστή που θα σε βολέψει.
Τα SS δεν λένε πρέπει να κρατάς το τιμόνι με τα 2 χέρια :yuck: γιατί αλλιώς πέφτεις πάνω στο ντεπόζιτο και δεν μπορείς να τα οδηγείς με φούστα (στην περίπτωση που το χρειαστεί η γυναίκα σου)
Μετά το ΤΜΑΧ θα έλεγα ένα honda crv.
Εχει ικανοποιητικές επιδόσεις, με κλειστά τα πίσω καθίσματα χωράει 367 full face κράνη και 87 σακούλες σούπερ μάρκετ, οσο για ABS και λοιπά ακρονύμια δεν το συζητάω...

675heat
23/09/2009, 10:30
Beverly?Peperly?

Πες του να πάρει και οδική..και μακρυά απο βουνά, ανάβουν τα φρένα έυκολα..

Στο θέμα μας τώρα, πολλούς σας βλέπω έτοιμους ψημένους για megascooter..οτι θέλετε να μάθετε, μη κολάτε ρε σεις..ρωτήστε ελεύθερα..:lol:

Εσυ με το Daytona..το πούλησες ή ακόμα?

booktsio..τι βοήθεια χρειάζεσαι?Το πουλάς το ninja?Θέλω ένα 2ο μετά το scooter..

:rotflmao:

Ρε συ sf V8 Gti 24V turbo αποφασισα τελικα να ανταλαξω το Daytona με το mad - Max αλλα πως να το πω...
ρε συ με τρομαζει το γκαζι του :uplate:

sf1n4k1
23/09/2009, 10:36
To SH
Στα φανάρια δε μ έχει..
Στην κίνηση όπου περνάει περνάω..
Μπριζάκι φόρτισης έχω..
HRV το μακρύ έχω..

Το ss ακριβώς επειδή θέλει 2 χέρια..δεν είναι για καθημερινά 70 ~χιλιόμετρα..εκ των οποίων τα μισά είναι μέσα στην πόλη..χειμώνα καλοκαίρι.. ;-)
Είναι όπως καταλαβαίνεις για καμια πίστα, κανένα ταξιδάκι χωρίς τη γυναίκα, καμια μλκ σε καμια εθνική. Δεν είναι γενικά για τη χρήση που το έχει ο Έλληνας (πέδιλο, καλοκαίρι, γκόμενα με λουμπάγκο και καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης).

Ελπίζω να μπαίνεις στο πνεύμα ;-)

sf1n4k1
23/09/2009, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Ρε συ sf V8 Gti 24V turbo αποφασισα τελικα να ανταλαξω το Daytona με το mad - Max αλλα πως να το πω...
ρε συ με τρομαζει το γκαζι του :uplate:

Όχι ρε συ..δε τρομάζει το γκάζι του..180 max βγάζει..άντε με λίγο φτιάξιμο και κατηφόρα με ευνοικό τυφώνα..200..

DUKASII
23/09/2009, 10:55
To SH
Στα φανάρια δε μ έχει..
Στην κίνηση όπου περνάει περνάω..
Μπριζάκι φόρτισης έχω..
HRV το μακρύ έχω..

Το ss ακριβώς επειδή θέλει 2 χέρια..δεν είναι για καθημερινά 70 ~χιλιόμετρα..εκ των οποίων τα μισά είναι μέσα στην πόλη..χειμώνα καλοκαίρι.. ;-)
Είναι όπως καταλαβαίνεις για καμια πίστα, κανένα ταξιδάκι χωρίς τη γυναίκα, καμια μλκ σε καμια εθνική. Δεν είναι γενικά για τη χρήση που το έχει ο Έλληνας (πέδιλο, καλοκαίρι, γκόμενα με λουμπάγκο και καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης).

Ελπίζω να μπαίνεις στο πνεύμα ;-) re mastora eixe pote motosykleta?

675heat
23/09/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re mastora eixe pote motosykleta?

Μαλλον οχι αλλα του αρεσει να αυτοσχεδιαζει :p

sf1n4k1
23/09/2009, 11:06
re mastora eixe pote motosykleta?

Παλιά στο τέξας ένα r1 για κανα 2 βδομάδες που εν τέλει δε το αγόρασα ποτέ (ήταν φίλου)..μια virago και μια kawasaki elliminator η οποία έμεινε στα χέρια μου το περισσότερο καιρό και ήταν απ τα πιο δύσκολα-επικίνδυνα μηχανάκια ever..κατα τ άλλα παπιά, scooterakia πιο μικρός και τα κλασσικά όλων. Έχω οδηγήσει όμως και πολλά ακόμα.

Για πάμε και σ εσένα όμως, πιο είναι το πιο μεγάλο scooter που έχεις οδηγήσει έστω?

sf1n4k1
23/09/2009, 11:12
Μαλλον οχι αλλα του αρεσει να αυτοσχεδιαζει :p

Εσύ μη μιλάς..και κοίτα μπας και το σπρώξεις πουθενά το Daytona.. :D

DUKASII
23/09/2009, 11:34
Παλιά στο τέξας ένα r1 για κανα 2 βδομάδες που εν τέλει δε το αγόρασα ποτέ (ήταν φίλου)..μια virago και μια kawasaki elliminator η οποία έμεινε στα χέρια μου το περισσότερο καιρό και ήταν απ τα πιο δύσκολα-επικίνδυνα μηχανάκια ever..κατα τ άλλα παπιά, scooterakia πιο μικρός και τα κλασσικά όλων. Έχω οδηγήσει όμως και πολλά ακόμα.

Για πάμε και σ εσένα όμως, πιο είναι το πιο μεγάλο scooter που έχεις οδηγήσει έστω? an eixes kati diko soy ennoo gia kero..motosykleta.

scooter exo odigisei polla k diafora...alla oyte onoma de thimame.
giati rotas omos?

sf1n4k1
23/09/2009, 11:51
Τι δε κατάλαβες απο πιο πάνω για το αν είχα μοτοσυκλέτα?Την έλλη την είχα καιρό..

Ρωτάω όπως ρωτάς και εσύ για το πιο ήταν το μεγαλύτερο scooter που έχεις καβαλήσει έτσι ώστε να έχω μια εικόνα για το πως βλέπεις τα σκούτερ (αντικειμενικά?ιδεολογικά?κατα φαντασίαν?) ;-)

675heat
23/09/2009, 12:04
Τι δε κατάλαβες απο πιο πάνω για το αν είχα μοτοσυκλέτα?Την έλλη την είχα καιρό..

Ρωτάω όπως ρωτάς και εσύ για το πιο ήταν το μεγαλύτερο scooter που έχεις καβαλήσει έτσι ώστε να έχω μια εικόνα για το πως βλέπεις τα σκούτερ (αντικειμενικά?ιδεολογικά?κατα φαντασίαν?) ;-)

Αυτο απ'οτι καταλαβα αυτο ειναι το γκαλοπ της ζωης σου :p

sf1n4k1
23/09/2009, 12:09
Αυτο απ'οτι καταλαβα αυτο ειναι το γκαλοπ της ζωης σου :p

Ε μα...

Ακούς εκεί γιατί ρωτάω..

Αυτός γτ ρωτάει?

Την είδαμε όλοι οδηγήσαμε το honda lead 50cc δίχρονο του παππού και έχουμε άποψη και ειρωνεία για όλα τα scooter..ε μα έλεος..

Άλλος με τη βάρκα μου?

:beer:

booktsio
23/09/2009, 12:18

Ε μα...

Ακούς εκεί γιατί ρωτάω..

Αυτός γτ ρωτάει?

Την είδαμε όλοι οδηγήσαμε το honda lead 50cc δίχρονο του παππού και έχουμε άποψη και ειρωνεία για όλα τα scooter..ε μα έλεος..

Άλλος με τη βάρκα μου?

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
23/09/2009, 12:21
DUKASII

Δες κι αυτό..θα σου αρέσει σα σκούτερ μιας κ είσαι GSXRakias..άντε με το καλό να πάρεις κ ένα τέτοιο να μας έρθεις στην οικογένεια των mega scooter...

http://www.youtube.com/watch?v=6gdyMa2bqIo&feature=player_embedded

Δείτε κι αυτό..αν βγει..δείχνει το μέλλον στις μοτοσυκλέτες που λέγαμε..

http://img37.imageshack.us/i/news0090723ducati905493.jpg/

sf1n4k1
23/09/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ!!!

Πάνα βρακάκι έχεις?

Έχω κάτω απ τη σέλα και να μην έχεις..άντε με το καλό να βρεθούμε όλοι να σας πάω απο μια βόλτα..

:beer: :rotflmao: :hypnotize

675heat
23/09/2009, 12:24

Ε μα...

Ακούς εκεί γιατί ρωτάω..

Αυτός γτ ρωτάει?

Άλλος με τη βάρκα μου?

Ξερεις, καποιοι εχουν προβλημα με το life style ενος scooter και οχι με τις αρετες του.
Πχ, εγω οταν βλεπω scooter βγαζω σπυρια ενω οταν καποιος μου ζηταει να καβαλησω ενα απο δαυτα νοιωθω σαν να με αναγκαζει να βγω ραντεβου με την ασχημη της γειτονιας. Το ιδιο μπορει να νοιωθεις εσυ απεναντι στα SS. No hard feelings λοιπον.
Προσπαθησε λοιπον να εξοικειωθεις με την ιδεα διαφορετικα θα υποφερεις πολυ εδω μεσα :wave2:

sf1n4k1
23/09/2009, 12:29
Όχι ρε συ..ένα ss το γουστάρω. Αφού στο χω ξαναπεί. Ένα r6 με ψήνει για 2ο. Απλά έχω κατασταλάξει στο τι θέλω απ το ss..τα καθημερινά μου πάντως δε τα κάνει ;-)

Σπυριά με TDM βγάζω μόνο..

Παρόλα αυτά..δε θα σε πετύχω?Θα σε αναγκάσω να βγεις με την άσχημη να δω live την αντιδρασή σου :p

DUKASII
23/09/2009, 12:29
re den exo apopsi gia ola ta scooter..oyte kan gia ayta poy ta kana mia bolta...

diladi ti apopsi na xo?:confused: de thelo re paidi moy na xo apopsi..apla.

an tixei kai paro scooter..oyte ti marka de tha xero to pithanotero.

oyte me enoxloyn ta scooter oyte kati exo me osoys ti briskoyn me ta scooter oyte thelo na se peiso |(giati pragmatika de nomizo pos xriazete ..)oti ta scooter den einai motosykletes..oyte tipota tetoio.
apla se pao giati ayto poy exeis to goystareis kai to ypostirizeis k ithela na do an perases apo kamai moto kai an eixes tin idia energia k gia ayti.

mi masas sinexise etsi eironia se kapoion poy kabala 2 rodes kathe mera kai goystarei oti k an einai ayto...mono sto xabale..sta sobara eisai ok k opos oloi mas me ti kali mas.
kali..tespa..ego mia suzuki exo..:sad:

sf1n4k1
23/09/2009, 12:34
DUKASII και εγώ σε πάω γιατί έχεις ιαπωνικό ρε φίλε..έχω άποψη για αρκετά μοτόρια ρε συ..οδηγώ απο 12 χρονών και απο 16 με 50ρι δίπλωμα. Εγώ σε ρώτησα για να δω τι άποψη έχεις για τα σκούτερ..αλλά εσύ δε θες να έχεις..οκ δε θα σου αλλάξω μυαλά, απλά θα έχω άποψη για τα σκουτέρια και ίσως διαφορετική απο την δικιά σου. Είναι μοτοσυκλέτες και μάλλον μοτοσυκλέτες του μέλλοντος.. :blush:
:lol:

booktsio
23/09/2009, 12:36
Πάνα βρακάκι έχεις?

Έχω κάτω απ τη σέλα και να μην έχεις..άντε με το καλό να βρεθούμε όλοι να σας πάω απο μια βόλτα..

:beer: :rotflmao: :hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

sf1n4k1
23/09/2009, 12:40
Το μόνο που μπορώ να δεχτώ παίδες..για να βγει και μια άκρη μαζί μου έτσι ? αν θελετε..

Είναι οτι κάποια scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες..είναι μοτοποδήλατα..αυτό το δέχομαι..δεν είναι όλα όμως έτσι..και στο μέλλον...το αβέβαιο..χειροτερεύουν τα πράγματα.. :p

DUKASII
23/09/2009, 12:47
DUKASII και εγώ σε πάω γιατί έχεις ιαπωνικό ρε φίλε..
:lol: AYTO POY PES..EINAI LOGOS GIA NA MI XANAMILISOYME...

sf1n4k1
23/09/2009, 12:54
AYTO POY PES..EINAI LOGOS GIA NA MI XANAMILISOYME...

AXXaXAXAxaXAXaxa

:(

Είσαι κρυφοευρωπαίος?

DUKASII
23/09/2009, 12:59
AXXaXAXAxaXAXaxa

:(

Είσαι κρυφοευρωπαίος? eimai eyropeos sixenome tis japan malakies poy taxa moy einai k axiopistes..
kai exo katalixei na exo mia apo aytes..

sf1n4k1
23/09/2009, 13:00
japan ρε..δε σπάνε δε χαλάνε...

Πω πω με χάλασες τώρα..ευρωπαίος με japan μότο?

Σου ξέμεινε κανα ΚΤΜ ή Ducati και κατέληξες στο suzuki?

Θα έλεγα τπτ και για bmw αλλά μη βγούμε off topic..

:lol: :rotflmao:

Ιταλικό scooter πάντως στο λέω..μη πάρεις..

DUKASII
23/09/2009, 13:02
japan ρε..δε σπάνε δε χαλάνε...

Πω πω με χάλασες τώρα..ευρωπαίος με japan μότο?

Σου ξέμεινε κανα ΚΤΜ ή Ducati και κατέληξες στο suzuki?

Θα έλεγα τπτ και για bmw αλλά μη βγούμε off topic..

:lol: :rotflmao:

Ιταλικό scooter πάντως στο λέω..μη πάρεις.. AYTO TO DE SPANE..TA JAPAN TI TO THELES TORA.????:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

675heat
23/09/2009, 13:04
Το μόνο που μπορώ να δεχτώ παίδες..για να βγει και μια άκρη μαζί μου έτσι ? αν θελετε..

Είναι οτι κάποια scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες..είναι μοτοποδήλατα..αυτό το δέχομαι..δεν είναι όλα όμως έτσι..και στο μέλλον...το αβέβαιο..χειροτερεύουν τα πράγματα.. :p

πχ στα moto gp θα τρεχουνε με scooters :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
23/09/2009, 13:05
Τι σπάνε τα ιαπωνικά θα μου πεις τώρα ?

:lol: :uplate:

sf1n4k1
23/09/2009, 13:06
πχ στα moto gp θα τρεχουνε με scooters :rotflmao: :rotflmao:

Μη το γελάς καθόλου..

Και το 80 αν σου έλεγαν ότι θα είσαι πάνω στο βουνό και θα μπορείς να πάρεις σπίτι τηλέφωνο..χωρίς καλόδιο ή θάλαμο..θα γελούσες..

675heat
23/09/2009, 13:13
AYTO TO DE SPANE..TA JAPAN TI TO THELES TORA.????:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Μην τον παρεξηγης, μιλαει για Γιαπωνεζικα aircondition..

sf1n4k1
23/09/2009, 13:16
Μην τον παρεξηγης, μιλαει για Γιαπωνεζικα aircondition..

Εσύ είπαμε Εγγλέζος είσαι?What about liverpool?:lol:

sakisvolos
23/09/2009, 16:44
Μια χαρά για τα κυβικά του σα κινητήρας..θετικό και το ABS του..αλλά είναι σαν αποτυχημένη πάπια και ψόφιο ρε συ...μετά το Tmax ή παίρνεις SUV για 2ο..ή δε παίρνεις τπτ.. :wave2:

:wave2: :wave2: :wave2:

sakisvolos
23/09/2009, 16:47
DUKASII

Δες κι αυτό..θα σου αρέσει σα σκούτερ μιας κ είσαι GSXRakias..άντε με το καλό να πάρεις κ ένα τέτοιο να μας έρθεις στην οικογένεια των mega scooter...

http://www.youtube.com/watch?v=6gdyMa2bqIo&feature=player_embedded

Τώρα πραγματικά τρόμαξα!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

sakisvolos
23/09/2009, 16:56
Είναι μοτοσυκλέτες και μάλλον μοτοσυκλέτες του μέλλοντος.. :blush:
:lol:

Το σκούτερ φίλε μου είναι ΔΙΚΥΚΛΟ ΔΕΝ είναι και ούτε ποτέ θα γίνει μοτοσυκλέτα!! :winka: :winka:

Και αν επιμένεις ακόμα για το ότι το σκούτερ είναι μοτοσυκλέτα θέλω να να μου βρεις ένα
διαφημιστικό φυλλάδιο κάποιου εργοστασίου που παράγει σκούτερ και το λέει μοτοσυκλέτα! :evil: :evil:

EVI
23/09/2009, 18:04
να κανω μια ερωτηση???

τα παπια ειναι μηχανες (μηχανακια που τα λεμε ) η οχι?

:D

και θα εξηγησω μετα γιατι το ρωταω αυτο ;)

EVI
23/09/2009, 18:14
A scooter is a motorcycle with step-through architecture and either a platform for the operator's feet or footrests integral with the bodywork. Elements of scooter design have been noted in some of the earliest motorcycles, and motorcycles identifiable as scooters have been made from 1914 or earlier. Regional developments were made in Europe and the United States between the World Wars. The global popularity of scooters dates from the post-World War II introductions of the Vespa and the Lambretta. Economic and political factors, including competition from other vehicles, have shaped the evolution of scooters and have caused the development of different variations of scooter.

Underbones are often sold in the the West as scooters. Underbones, based on the 1958 Honda Super Cub, have step-through architecture but feature footpegs similar to those used on conventional motorcycles.

Scooters were originally intended for low-power personal transportation with engines between 50 and 250 cc. It is still very widely used for this application. However, maxi-scooters, with engines from 250 to 800 cc, have been developed for Western markets.

The popularity of scooters as a form of personal motor transport is partly based on their low cost of purchase and operation and their convenience in parking and storage. Licensing, registration, and insurance requirements for scooters have been made easier and less expensive than those for cars in many parts of the world.

για αυτα τι εχετε να πειτε? (νταξ δε το βαζω σαν δεδομενο εξαλου ειναι κοπυ πειστ απο το βικι)

sakisvolos
23/09/2009, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να κανω μια ερωτηση???

τα παπια ειναι μηχανες (μηχανακια που τα λεμε ) η οχι?

και θα εξηγησω μετα γιατι το ρωταω αυτο ;)

Όχι! :winka:

sf1n4k1
24/09/2009, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Το σκούτερ φίλε μου είναι ΔΙΚΥΚΛΟ ΔΕΝ είναι και ούτε ποτέ θα γίνει μοτοσυκλέτα!! :winka: :winka:

Και αν επιμένεις ακόμα για το ότι το σκούτερ είναι μοτοσυκλέτα θέλω να να μου βρεις ένα
διαφημιστικό φυλλάδιο κάποιου εργοστασίου που παράγει σκούτερ και το λέει μοτοσυκλέτα! :evil: :evil:

Καλημέρα πελάτη..

Σου απάντησε η EVI πιο πάνω..

EVI τα παπιά είναι μηχανάκια ή μοτοποδήλατα ή μοτοσακά ή μοτοσυκλέτες ή δίκυκλα απλά αντί για μηχανές τα λέμε μηχανάκια λόγω κιβυκών ή αναρτήσεων - φρένων κτλ.. :p Που το πας όμως?

675heat
24/09/2009, 09:37
Ωχ, παλι πηρε μπρος :p

Kazolinos
24/09/2009, 10:06
Σαλιγκάρια ...

σας εχω ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6xMlIQODDB4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TgNCCgR6eVI

sf1n4k1
24/09/2009, 11:51
Ωχ, παλι πηρε μπρος :p

Καλημέρα, είδες που τσίμπησα κι άλλο πελάτη?:lol: :lol:

Kazolinos το 2ο video ξεπερνά τις μοτοσυκλέτες..δίτροχα λεωφορεία !!:P

Kazolinos
24/09/2009, 12:03
Σκουτερολεωφορεια.....

αρα....

τα σκουτερ δεν θα γινουν ποτε μοτοσυκλέτες.......

....διοτι ειναι λεωφορεια!!!!

Ακομα ενα αναπαντητο ερωτημα.....απαντηθηκε!!!!

Τελικα ειμαι πολυ καλος.....

αν βρω και την τελικη του στρωματος 650 θα γινω....ΜΥΘΟΣ

panos1050
24/09/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
Σαλιγκάρια ...

σας εχω ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6xMlIQODDB4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TgNCCgR6eVI

ενα ειναι σιγουρο, εκνευριστηκος θορυβος

sakisvolos
24/09/2009, 16:44
[B]Καλημέρα πελάτη..

Σου απάντησε η EVI πιο πάνω..

Σε τι μου απάντησε ; ; ; :confused: :confused: Ποιο εργοστάσιο που παράγει σκούτερ το λέει μοτοσυκλέτα ; ; :confused: :confused:

Δείξε μου ένα!! :winka: :winka:

Υ.Γ. Αν είσαι τέτοιος ''μαγαζάτορας'' εμένα τουλάχιστον πελάτη δε θα με έχεις ποτέ!! (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε)

vagtav
24/09/2009, 18:01
Σε τι μου απάντησε ; ; ; :confused: :confused: Ποιο εργοστάσιο που παράγει σκούτερ το λέει μοτοσυκλέτα ; ; :confused: :confused:

A scooter is a motorcycle with step-through architecture and either a platform for the operator's feet or footrests integral with the bodywork. Elements of scooter design have been noted in some of the earliest motorcycles, and motorcycles identifiable as scooters have been made from 1914 or earlier.

Τα εργοστάσια παράγουν διάφορα πράγματα και τα διαφημίζουν ανάλογα με το target group που επιλέγουν.
Τα λένε σκούτερ, γιατί απευθύνονται σε ανθρώπους που ψάχνουν σκούτερ και όχι άλλο είδος μοτοσυκλέτας. :winka:

sf1n4k1
24/09/2009, 18:52
Σου απάντησε και ο vagtav..

Εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά μόνο αν μου απαντήσεις πιο εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού απο ξύλο παράγει μόνο χαρτί υγείας και το διαφημίζει κ όλας..

Ως τότε παραμένεις πελάτης..(όποιος κατάλαβε κατάλαβε ότι θ αγοράσεις ότι θέλω..)

Πάρε κ ένα hint..διάβασε τι λέει το link πιο κάτω, κάτι μεταξύ σκούτερ και μοτοσυκλέτας..WOW και λέει και supersport!!!WOW άρα?????To TMAX είναι ένα σκουτερομοτοσυκλετοσουπερσπορτ?Πάρε ένα..το λέει η yamaha στο site της!!!

http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelhome/607/0/home.aspx

Θα ψωνήσεις σου λέω..

Το χει και στο link /sport/ !!!!!!APAPAPAPA

Κάποιος πιο σοβαρός πελάτης?

Υ.Γ Διάβασε κ ένα service manual απο κάποιο scooter..θα βρεις πολλά στο net..σε πολλά σημεία να το αποκαλεί ο κατασκευαστής motorcycle..

Και πές μας, τώρα που απαντήθηκε το ερώτημα σου..μιας και δε στο απάντησε η EVI..τώρα τι?

Μετά το scooter is a motorcycle..like others..τι?

EVI
24/09/2009, 20:06
βρε μην τσακωνεστε

super sport

super bikes

on-off

enduro

cross

street

παπι

σκουτερ

βεσπα

υποκατηγοριες οπως sport turing Κλπ κλπ

ολα ειναι ειδη μοτοσυκλετων με διαφορες ορατες (η μη) μεταξυ τους δε συζηταμε το ποιο ειναι καλυτερο φυσικα....

η ιστορια των σκουτερ ειναι παλια και συνδεετε παρα πολυ με τα παπακια (γνωστα σε ολους)

αν τωρα ΔΕΝ θεωρουμε ΟΥΤΕ τα παπια μηχανες(κια) τοτε........

sakisvolos
24/09/2009, 22:01

Ως τότε παραμένεις πελάτης..(όποιος κατάλαβε κατάλαβε ότι θ αγοράσεις ότι θέλω..)

Πάρε κ ένα hint..διάβασε τι λέει το link πιο κάτω, κάτι μεταξύ σκούτερ και μοτοσυκλέτας..WOW και λέει και supersport!!!WOW άρα?????To TMAX είναι ένα σκουτερομοτοσυκλετοσουπερσπορτ?Πάρε ένα..το λέει η yamaha στο site της!!!

http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelhome/607/0/home.aspx

Ξαναδιάβασε τι λέει το site που έβαλες και ξαναέλα για εξετάσεις σε κάνα μήνα !!! :winka: :winka:

Πελααααααααατη μου!!:rolleyes:

675heat
25/09/2009, 08:20
Ρε συ sf1 24V γιατι δεν παιρνεις αυτο το ρημαδι το R6 να ησυχασουμε ολοι?
Απο την αλλη αν το κανεις εμεις με ποιον θα ασχολουμαστε εδω μεσα? :D

sf1n4k1
25/09/2009, 09:32
Blurring the boundaries between scooter and motorcycle, a super sport automatic fuel injected...

Και σου λέω..βρες κ ένα manual..

Πάρε ένα απόσπασμα απο το workshop manual του Tmax..

CHECKING THE ENGINE OIL LEVEL
1. Stand the scooter on a level surface.
2. Place the scooter on a suitable stand.
3. Make sure that the motorcycle is upright.

Το 3 σε ελέυθερη μετάφραση και αφού ο κατασκευαστής έχει προαναφέρει την κατηγορία της μοτοσυκλέτας του..scooter..

3. Σιγουρετείτε οτι η μοτοσυκλέτα είναι όρθια.

Τπτ άλλο έχεις να μας επισημάνεις?Ορίστε ο κατασκευαστής yamaha αποκαλεί τη μοτοσυκλέτα scooter ΤΜΑΧ, το προφανές..μοτοσυκλέτα..

Και όταν σου λέω σ αγοράζω και σε πουλάω επιμένω..δε το χεις..βρες κάτι άλλο να μας πεις...μέχρι να διαβάσεις τίποτα απ αυτά που γράφουν οι κατασκευστές (όχι το τμήμα marketing, διαφιμιστικό κομμάτι) για τα scooter..και πως τα προσδιορίζουν και γιατί..εννοείται οτι τα λένε και scooter..τα θεωρούν όμως μια χαρά μοτοσυκλέτες..το scooter σου έγραψαν πολλοί γιατί το λένε..είναι σα να ρωτάς γιατί τα enduro τα λένε enduro..για να τα βρίσκουν οι fan τους..

Αν επιμένεις οτι δεν έχεις πάρει απάντηση, πες μου να σου στείλω το service manual να το μελετήσεις..

675heat το ξανασκέφτηκα, θα πάω για trackday με το scooter...

sakisvolos
25/09/2009, 16:21
Blurring the boundaries between scooter and motorcycle, a super sport automatic fuel injected...

Και σου λέω..βρες κ ένα manual..

Πάρε ένα απόσπασμα απο το workshop manual του Tmax..

Το 3 σε ελέυθερη μετάφραση και αφού ο κατασκευαστής έχει προαναφέρει την κατηγορία της μοτοσυκλέτας του..scooter..

3. Σιγουρετείτε οτι η μοτοσυκλέτα είναι όρθια.

Τπτ άλλο έχεις να μας επισημάνεις?Ορίστε ο κατασκευαστής yamaha αποκαλεί τη μοτοσυκλέτα scooter ΤΜΑΧ, το προφανές..μοτοσυκλέτα..

Καλά λοιπόν..........για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!!:winka:

Όπου πας λοιπόν με το Τ-ΜΑΧ να λες ότι ήρθα με τη μοτοσυκλέτα μου! Οκ πελάτη μου??? :wave2: :wave2: :wave2:

Elle
25/09/2009, 16:30
Καλά λοιπόν..........για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!!:winka:

Όπου πας λοιπόν με το Τ-ΜΑΧ να λες ότι ήρθα με τη μοτοσυκλέτα μου! Οκ πελάτη μου??? :wave2: :wave2: :wave2:

Σάκη... Σύνελθε! Τι το ιδιαίτερο έχουν τα σκούτερ για να μην θεωρούνται μοτοσυκλέτες??:confused:
2 ρόδες έχουν, κινητήρα φρένα κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα πόδια του
αναβάτη κατά την οδήγηση τοποθετούνται δίπλα-δίπλα.
Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... :rotflmao: :lol: Τα ίδια σχιζοφρενικά μου έλεγες
και στο "Άρωμα" :lol: :lol:

Σύμφωνα όμως με αυτό το οποίο λες, αυτός που κατασκεύασε το πρώτο σκούτερ
θεωρείται τρελός εφευρέτης, διότι έφτιαξε κάτι το ριζοσπαστικό που δεν αποτελεί
καμμιά αντιγραφή... :rotflmao: Τι να πω, τι να πω....
Φιλικά πάντα, έτσι; Μη με μαλώνεις... :rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

sakisvolos
25/09/2009, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Σάκη... Σύνελθε! Τι το ιδιαίτερο έχουν τα σκούτερ για να μην θεωρούνται μοτοσυκλέτες??:confused:
2 ρόδες έχουν, κινητήρα φρένα κτλ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα πόδια του
αναβάτη κατά την οδήγηση τοποθετούνται δίπλα-δίπλα.
Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... :rotflmao: :lol: Τα ίδια σχιζοφρενικά μου έλεγες
και στο "Άρωμα" :lol: :lol:

Σύμφωνα όμως με αυτό το οποίο λες, αυτός που κατασκεύασε το πρώτο σκούτερ
θεωρείται τρελός εφευρέτης, διότι έφτιαξε κάτι το ριζοσπαστικό που δεν αποτελεί
καμμιά αντιγραφή... :rotflmao: Τι να πω, τι να πω....
Φιλικά πάντα, έτσι; Μη με μαλώνεις... :rotflmao: :rotflmao:

:wave2: :wave2:

Τελικά το έχεις κάνει το τσαφ που λέει ο Φαίδων ρε δεν πας καλά λέμε!!!:evil: :evil:

Γιατί πήρες fazer τότε ρε μάγκα εσύ και δεν πήρες σκούτερ αφού έχουν κι αυτά δυο ρόδες κινητ'ηρα και φρένα??

Αυτό το παρακάτω εσύ τουλάχιστον μήν το λες σε εμένα!!!

''''Αλλά από ό,τι φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχεις
πλάσει δεν το αντιλαμβάνεσαι... ''''

Αμα εγώ έχω πλάσει ψευδοπραγματικότητα στο μυαλό μου ρε π@π@ρα εσύ τι έχεις κάνει?? :mad:

sf1n4k1
25/09/2009, 17:46
Saki..μπούκωσες?Σου βρήκα κατασκευαστή που λέει το scooter του μοτοσυκλέτα..και πίστεψε με δεν είναι μόνο η yamaha...μετά τι?Άλλη παπάτζα..

Στο φίλο σου λες..γιατί πήρες fazer...τι συγκρίνεις?Στους endurades που δεν πήραν fazer τα ίδια λες?Αλήθεια μόνο τα ss είναι μοτοσυκλέτες για εσένα?

Δε μπορείς να νιώσεις τη διαφορετική χρήση τους?

Άλλη χρήση το ss, αλλη το enduro, άλλη το scooter, άλλη το on/off...

Στις μοτοσυκλέτες που λες κοιτάς 1ον να σου αρέσει, 2ον να τη γουστάρεις, 3ον να την ερωτευτείς αλλά να μην παντρευτείς και 4ον να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς μαζί της..

Ε..εμένα με καλύπτει στις περισσότερες ανάγκες μου η μοτοσυκλέτα μου...μπορώ να σου πω σε περισσότερες απ ότι ένα fazer..το οποίο δε θα με χάλαγε να είχα επίσης...

Elle
25/09/2009, 18:01
Τελικά το έχεις κάνει το τσαφ που λέει ο Φαίδων ρε δεν πας καλά λέμε!!!:evil: :evil:

Γιατί πήρες fazer τότε ρε μάγκα εσύ και δεν πήρες σκούτερ αφού έχουν κι αυτά δυο ρόδες κινητ'ηρα και φρένα??

Γιατί δεν ήθελα μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, ήθελα αυτό που πήρα, that's all... :beer: :beer:

:wave2:

Μπούκωσες, καλά λέγει ο φίλος sf1n4k1!:rotflmao: :rotflmao:

Σκούτερ ονομάζεται μια υποκατηγορία ή τύπος μοτοσυκλέτας, όπως λέμε enduro,
on-off, παπί, street, supersport ή touring!!!
Άνοιξε κανένα λεξικό, να δεις τι θα πει μοτοσυκλέτα. "Ό,τι φέρει δυο ρόδες και κινείται με
μηχανικό σύνολο :wave2:

sakisvolos
25/09/2009, 18:20

Άλλη χρήση το ss, αλλη το enduro, άλλη το scooter, άλλη το on/off...

Στις μοτοσυκλέτες που λες κοιτάς 1ον να σου αρέσει, 2ον να τη γουστάρεις, 3ον να την ερωτευτείς αλλά να μην παντρευτείς και 4ον να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς μαζί της..

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα μάγκα μου!! :winka: :winka:

Το θέμα του θρέντ είναι αν το σκούτερ λέγεται ή θα γίνει μοτοσυκλέτα...........ΟΥΤΕ λέγεται ΟΥΤΕ ποτέ θα γίνει!
Είναι απλά ένας τύπος δικύκλου και λέγεται σκούτερ!!

Τέλος για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση ΔΕΝ έχω τίποτα με τα σκούτερ άσε που σκέφτομαι
να πάρω ένα μικρό μέχρι 200 κυβικά για τις εντός πόλεως μετακινήσεις μου!!! :winka: :winka:

Έχω με όλους αυτούς τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν πάντα ξεκράνωτοι και είναι όλο πουλ-μουρ!

Όσο για τον φίλο μου τι θα πω εγώ σ' αυτόν άστον θα τον ''σιάξω'' από κοντά λέμε!!!
Να μου πει από κοντά θέλω για ποια ψευδοπραγματικότητα μιλάει......... αν λέει για αυτή στο μυαλό του
έχει καλά............διαφορετικά..................:evil: :evil: :evil:

sakisvolos
25/09/2009, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Μπούκωσες, καλά λέγει ο φίλος sf1n4k1!:rotflmao: :rotflmao:

Το κόβω εδώ τα υπόλοιπα από κοντά!! :evil: :evil: :evil:

sf1n4k1
25/09/2009, 18:26

Τέλος για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση ΔΕΝ έχω τίποτα με τα σκούτερ άσε που σκέφτομαι
να πάρω ένα μικρό μέχρι 200 κυβικά για τις εντός πόλεως μετακινήσεις μου!!! :winka: :winka:

Έχω με όλους αυτούς τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν πάντα ξεκράνωτοι και είναι όλο πουλ-μουρ!

[/B]

Μοτοσυκλέτες είναι αδερφέ..διαφορετικού τύπου..λεξικά, κατασκευαστές το λένε, όχι εγώ..

Δεν έχεις κάτι με τους μεγασκουτεράδες που κυκλοφορούν ξεκράνωτοι, αλλιώς θα έβλεπες πολύ περισσότερους , σκουτεράδες και παπάκιδες ξεκράνωτους..θα τα είχες πιο πολύ με τους ssades με το πέδιλο και το κοντό παντελονάκι στην παραλία και τη γκόμενα πίσω μόνο με το μπικίνι...έχεις κάτι με τα megascooter..αν βλέπεις μόνο αυτά ξεκράνωτα..

Απο εκεί και πέρα μιας και ψήνεσαι..μή πάρεις κανα ψοφίμι 200ρι..ψήσου για κανα μτχ μεγαλύτερο κ έλα να μας ξαναπείς.

Υ.Γ δεν υπάρχει παρεξήγηση :p Με το καλό να βρεθούμε να σηζητάμε κ απο κοντά με τις ώρες κάτι τέτοιο..ΧΑΧ

SVX
25/09/2009, 18:29
δεν πας και απο ΕΔΩ! (http://www.hdch.gr/) να τους πεις για τις κατασκευαστικες ομοιοτητες και την οδηγικη ταυτιση που εχουν τα αυτοματα με τις μοτοσυκλετες?? :rolleyes:

εκει κανεις δε θα σε MALOSSI !!

konsttanttinos
25/09/2009, 18:31
Αφου μπηκε και ο ανοσορροπος στην συζητηση :p :p καιρος να πω κι εγω κατι..
Ο ορος μοτοσυκλετα ειναι λιγακι αφηρημενος και αναφερεται κακως σε ολα δικυκλα.
Καπου εδω μπηκαν τα παπιοειδη και τα καταραμενα scooter:wacko:
Μπαινεις στην καφετερια να βρεις τον saki και τον elle και τους λες ''ηρθα με την μοτοσυκλετα''.
Βγαινοντας σου λεει ο sakis ''τι μοτοσυκλετα ρε?αυτο ειναι scooter!'', και δικιο θα εχει, διοτι περιμενει να δει κατι πιο συγκεκριμμενο, μια ''μηχανη'' και οχι ενα scooter.

Για'μενα, και για πολυ κοσμο ακομη απ'ο,τι ειδα, ''μοτοσυκλετα'' ή ''μηχανη'' ειναι ενα δικυκλο με ικανοποιητικα φρενα και γκαζι, σωστες αναρτησεις, στιβαρο πλαισιο, θεση οδηγησης που σε αναγκαζει να εισαι σε εγρηγορση.
Τωρα ,σαν πρωην κατοχος tmax 500, τα φρενα του και το γκαζι του ηταν μια χαρα, οι αναρτησεις του ηταν για κλαμματα, ειδικα η πισω γιατι το συστημα μεταδοσης δεν επιτρεπει πολυτελειες, το πλαισιο ηταν τυπου ''σαπουνε'' και η θεση οδηγησης προτρεπει να μοιαζεις σε κοιμισμενο ελεφαντα.Βεβαια στριβεις αλλα μετα η ευθυνη δικια σου..
Θελω να καταληξω οτι τα scooter, στην πλειοψηφια τους, ειναι οχηματα που εξυπηρετουν την μετακινηση και την ανεση, γι'αυτο και ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.
Τωρα, φιλε sf1n4k1, αν μπεις στην καφετερια με ενα τζογκακι πενηνταρι ή glx και πεις στην παρεα σου με τα εντουρο, ss, κτλ και πεις ''ηρθα με την μηχανη/μοτοσυκλετα'' γραψ'το σε βιντεο και βαλ'το στο youtube για να γελασει και το χειλακι του καθε πικραμμενου.

Α, και να ξερεις οτι ασφαλως και δεν με ενδιαφερει τι γραφει το εργοστασιο στα manual.
Αυτοι τα γενικευουν ολα γιατι δεν εχουν αλλη λεξη απο την ''motorcycle''. Εμεις οι ελληνες ειμαστε πιο large, και θελουμε να μαλωνουμε για το παραμικρο.:lol:

Elle, το λεξικο μπαμπινιωτη ειναι?Αλλη φορα οταν παμε βολτα ''κατω'' να παρεις το παπακι του μπαμπα σου και να μου πεις οτι ''παμε βολτα με την μηχανη'':rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
25/09/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν πας και απο ΕΔΩ! (http://www.hdch.gr/) να τους πεις για τις κατασκευαστικες ομοιοτητες και τις οδηγικης ταυτισης που εχουν τα αυτοματα με τις μοτοσυκλετες?? :rolleyes:

Μπα..με χαρλεάδες δε μιλάω..έχουν τικ στην ομιλία απ το τράνταγμα.. :P

Οι αυτόματες μοτοσυκλέτες ή αλλιώς σκούτερ παρ όλα αυτά εχουν πολλά κοινά και με τις χαρχάρλευ..

sf1n4k1
25/09/2009, 18:37
Επ καλώς τον konsttanttinos

Φίλε έχω ενα παπί στρογγυλοφάναρο..και ένα honda jazz 50ρι..μοιάζει με τσόπερ..Στα 16 που το χα..ψάρωνε κόσμο..μηχανή το θεωρώ κι αυτό...κατα τα μέσα του άλλου μήνα θ ανέβω Σαλόνικα με την καλή μου..σε πια καφετέρια να περάσω να ετοιμάσουμε το βίντεο?:p

Το tmax για κλάματα ε?Τι πήρες μετά απ αυτό?

Εμένα μόνο το γκάζι παραπάνω μου λείπει..κατα τ άλλα στρίβει οκ..το πλαίσιο δεν έχει κάνει κάτι..η πίσω ανάρτηση μαζί σου βαρκάρει λίγο..και η θέση οδήγησης pssss άνεση λέμε...μπάς και είσαι κουλός?:p Αν και το επόμενο μοτόρι σου δεν δείχνει κάτι τέτοιο..

konsttanttinos
25/09/2009, 18:48
Επ καλώς τον konsttanttinos

Φίλε έχω ενα παπί στρογγυλοφάναρο..και ένα honda jazz 50ρι..μοιάζει με τσόπερ..Στα 16 που το χα..ψάρωνε κόσμο..μηχανή το θεωρώ κι αυτό...κατα τα μέσα του άλλου μήνα θ ανέβω Σαλόνικα με την καλή μου..σε πια καφετέρια να περάσω να ετοιμάσουμε το βίντεο?:p

Το tmax για κλάματα ε?Τι πήρες μετά απ αυτό?

Εμένα μόνο το γκάζι παραπάνω μου λείπει..κατα τ άλλα στρίβει οκ..το πλαίσιο δεν έχει κάνει κάτι..η πίσω ανάρτηση μαζί σου βαρκάρει λίγο..και η θέση οδήγησης pssss άνεση λέμε...μπάς και είσαι κουλός?:p Αν και το επόμενο μοτόρι σου δεν δείχνει κάτι τέτοιο..

Ωραιος:lol:
Δεν λεμε κατι συντριπτικα διαφορετικο απλα η οπτικη μας αλλαζει.
Α, το βιντεο το φτιαχνεις φυσικα και με την δικια σου παρεα:p

sf1n4k1
25/09/2009, 18:55
Λες να με βγάλει ο Λαζόπουλος????Τρελένομαι!!!

Κάπου πρέπει να χω ένα αυτόματο piaggio δεκαετίας 80 με πετάλια..μ αυτό θα φτιάξω το video..

panos1050
25/09/2009, 20:32
αν και ειμαι της γνωμης οτι ο καθενας ονομαζει το οχημα του οπως θελει ,
στην συνηδηση του μοτοσικλετιστη τα σκουτερ δεν ειναι μηχανη.
και εγω μετα 10 χρονια με μηχανες ειπα να κανω ενα διαλειμα με σκουτερ,
εχω ενα 500 .
λοιπον οποτε με ρωτανε τι εχω απανταω οτι εχω σκουτερ
δεν μπορω να πω μηχανη με τιποτα

Elle
25/09/2009, 20:48
Το κόβω εδώ τα υπόλοιπα από κοντά!! :evil: :evil: :evil:

:a48: :a48: :a017: :a5:
:beer: :beer:

konsttanttinos
25/09/2009, 21:18
Αν ακουσω κι ενα φιλαρακι μου που εχει ενα beverly οτι εχει μηχανη, θα λιωσωωωω!!
Beverly = μοτοσυκλετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

makis206
25/09/2009, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
αν και ειμαι της γνωμης οτι ο καθενας ονομαζει το οχημα του οπως θελει ,
στην συνηδηση του μοτοσικλετιστη τα σκουτερ δεν ειναι μηχανη.
και εγω μετα 10 χρονια με μηχανες ειπα να κανω ενα διαλειμα με σκουτερ,
εχω ενα 500 .
λοιπον οποτε με ρωτανε τι εχω απανταω οτι εχω σκουτερ
δεν μπορω να πω μηχανη με τιποτα

Άλλο το τι έχει περάσει στον κόσμο -που καβαλάει- να λέει και άλλο σε πιο σύνολο ανήκει και το πως θα το χαρακτήριζε το κράτος για παράδειγμα και ο κόσμος που δεν καβαλάει όμως βλέπει.

Τι θέλω να πω;

Εκτός απ'το CBF έχω κι ένα παπί 130άρι. Όλοι εμείς παπί θα το πούμε, η μάνα μου και το κράτος το λένε μοτοσυκλέτα. Ποιος είναι ο σωστός και ποιος ο λάθος;

makis206
25/09/2009, 21:29
Ρε παιδιά τον ατελείωτο έχει αυτό το θρεντ λέμε...:lol:

Πείτε μου κάτι.

Τα SUV
Τα εκτός δρόμου (τζιπάκια τα φωνάζουμε)
Τα διθέσια καμπριολέ
Τα φορτηγάκια

Είναι αυτοκίνητα ή δεν είναι; Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως δεν είναι, απλούστατα αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα από μένα. Κι αυτή η κουβέντα παύει αυτομάτως να έχει νόημα διότι δεν θ'αλλάξει κανενός η αντίληψη, με όποια επιχειρήματα κι αν χρησιμοποιηθούν.:winka:

Φίλοι;:beer:

konsttanttinos
25/09/2009, 21:42
''Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!''

Silver rider rulzzz!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54581&perpage=15&pagenumber=10

makis206
25/09/2009, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Silver rider rulzzz!!

Ας πούμε σύμφωνοι, κι όλα μαζί εκτός απ'τα ποδήλατα που έχουν πετάλια κι όχι μοτέρ;:D

Σταματημό δεν έχω ο πούστης..:lol: :beer:

sakisvolos
25/09/2009, 23:08
θα τα είχες πιο πολύ με τους ssades με το πέδιλο και το κοντό παντελονάκι στην παραλία και τη γκόμενα πίσω μόνο με το μπικίνι...έχεις κάτι με τα megascooter..αν βλέπεις μόνο αυτά ξεκράνωτα..

Υ.Γ δεν υπάρχει παρεξήγηση :p Με το καλό να βρεθούμε να σηζητάμε κ απο κοντά με τις ώρες κάτι τέτοιο..ΧΑΧ

Και με τους ξεκράνωτους ssαδες τα ''έχω'' που τους βλέπω με παντόφλα miutsuko να κυκλοφορούν
και όλους γενικά τους ποζεράδες!:winka:

Υ.Γ. Ούτε εγώ νομίζω ότι είπα κάπου ότι υπάρχει παρεξήγηση και ναι άμα τύχει θα τα πούμε και από κοντά!
Άλλωστε.............στις αντιπαραθέσεις είμαστε!!:evil: :evil: :lol: :lol:

sakisvolos
25/09/2009, 23:13
δεν πας και απο ΕΔΩ! (http://www.hdch.gr/) να τους πεις για τις κατασκευαστικες ομοιοτητες και την οδηγικη ταυτιση που εχουν τα αυτοματα με τις μοτοσυκλετες?? :rolleyes:

Όχι φίλε μου εγώ δεν πάω εκεί να τα πω αυτά γιατί...........................................
Α! Ναι............φαίνεται από την κατάντια της ψευδοπραγματικότητας που έχω
πλάσει δεν το αντιλαμβάνομαι σωστά το αντικείμενο!!!:( :( :rolleyes: :rolleyes:

EVI
25/09/2009, 23:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Φίλοι;:beer: [/B]

ΟΧΙ :mad:

νια νια νια νια νια :rotflmao: :rotflmao: :p :lol:

blackbusa
26/09/2009, 00:10
δεν ξερω αν εχει ξαναμπει (που πρεπει λογικα) αλλα εδω λυνονται ολες οι αποριες....και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle

makis206
26/09/2009, 08:12
ΟΧΙ :mad:
νια νια νια νια νια :rotflmao: :rotflmao: :p :lol:

Σωστά, στις διαμάχες είμαστε!:evil: :a26:

:lol: :rotflmao: :lol:

sf1n4k1
26/09/2009, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Silver rider rulzzz!!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54581&perpage=15&pagenumber=10

Φοβερό thread το παραπάνω..και το τυπάκι σκοτώνει?

Δλδ ρε παίδες τώρα εγώ είμαι π0υστρ@κης ή λουλούδας?

Τι ss πρέπει να πάρω για να γίνω πραγματικός άντρας?

675heat
26/09/2009, 20:39
Φοβερό thread το παραπάνω..και το τυπάκι σκοτώνει?

Δλδ ρε παίδες τώρα εγώ είμαι π0υστρ@κης ή λουλούδας?

Τι ss πρέπει να πάρω για να γίνω πραγματικός άντρας?

Ξεκινα μ'ενα busa και σιγα - σιγα ανεβαινε κυβικα..:p

dammed_kittin
27/09/2009, 00:16
ο τιτλος τα λεει ολα τα scooter δεν θα γινουν ΠΟΤΕ μοτοσυκλετες

SVX
27/09/2009, 00:33
:wacko:

175480

chris_honda
27/09/2009, 06:58
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

Ξέρετε πόσοι με τα λεφτά του μπαμπά έχουν 1000ρια και
το παίζουν...(βλ. παντόφλα, γυαλι, LEE)
αυτοί δεν πρόκειτει ποτέ να γίνουν μοτοσικλετιστές..
είναι και άλλοι που κάνουν 2 δουλειές για να αποκτήσουν μια μοτο
εφαρμόζοντας την τακτική του κουνουμπαρά...

Μη μπερδεύουμε λοπον, κατα τη γνώμη μου, την έννοια του μοτοσικλετιστή, με
τα scooter.

Και γω δεν θα έπερνα ποτέ scooter γιατι δεν μ αρέσουν... και ούτε το θεωρώ μοτο..
αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου... και απόψης....

Σημασία έχει αυτό που καβαλάμε να το γουστάρουμε και να το σεβόμαστε...
με όλη τη φιλοσοφία που το ακολουθεί...

ex_hustler
27/09/2009, 08:20
-

tzeronymo
27/09/2009, 08:42
Τα scooter δεν θα γινουν ΠΟΤΕ μοτοσυκλετες γιατι ειναι ......

sf1n4k1
28/09/2009, 11:07
UP

SVX
28/09/2009, 22:47
H μοτοσυκλετα ειναι ενας συνειδητος τροπος ζωης (και συμπεριφορων).....

το Scooter δεν ειναι μοτοσυκλετα....ειναι κακεκτυπο μοτοσυκλετας που ερχεται σαν συμπληρωματικο ΜΕΣΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ και επιλεγεται κατα κορον απο κατοχους αυτοκινητων για αυτον τον λογο......

175713

makis206
29/09/2009, 05:45
:wacko:

175717

sf1n4k1
29/09/2009, 10:57
H μοτοσυκλετα ειναι ενας συνειδητος τροπος ζωης (και συμπεριφορων).....

το Scooter δεν ειναι μοτοσυκλετα....ειναι κακεκτυπο μοτοσυκλετας που ερχεται σαν συμπληρωματικο ΜΕΣΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ και επιλεγεται κατα κορον απο κατοχους αυτοκινητων για αυτον τον λογο......

...είπε ο μεγάλος μοτοσυκλετιστής και μετά έπεσε στο "στρώμα" του να κοιμηθεί...

SVX
29/09/2009, 12:29
...είπε ο μεγάλος μοτοσυκλετιστής και μετά έπεσε στο "στρώμα" του να κοιμηθεί...

με τα ιδια λεφτα που εδωσες για να παρεις το τουμπανο σκουτερακι σου , με λειτουργιες

γκαζι&φρενο, μπορουσες να αγορασεις ενα CBR ενα 749 Ενα ZX , και να ξερεις οτι

οδηγεις μηχανη .....οχι μηχανημα εξυπηρετησης το οποιο καβαλαει και η θεία Μαριγώ γιατι

την βολευει ΚΑΙ με φουστα ενώ δεν απαιτει τιποτα παραπανω σε οδηγικες ικανοτητες εκτος

απο την στροφη της γκαζιερας πανω - κατω

675heat
29/09/2009, 13:01
Ναι αλλα οι μοτοσυκλετες λερωνουν αστραγαλους :p

konsttanttinos
29/09/2009, 13:42
οχι μηχανημα εξυπηρετησης το οποιο καβαλαει και η θεία Μαριγώ γιατι

την βολευει ΚΑΙ με φουστα ενώ δεν απαιτει τιποτα παραπανω σε οδηγικες ικανοτητες εκτος

:beer: :beer:

Pappios
29/09/2009, 14:04
παιδια τα scooter πιστευω πως βολευουν αφανταστα,για οσους δεν τα εχουν καβαλησει...καβαληστετα κ ας ησαστε οι σκληροπυρηνικοι μοτοσυκλετιστες με τον πανακριβο εξοπλισμο,αλανθαστει κτλπ κτλπ..για να μην πω τα προτεριματα τους σε σχεση με μηχανες του ιδιου χρηματικου κοστους με ενα απλο 250αρι σκουτερ που βολευει να κινησε στην αθηνα κ να πας κ για ενα μπανακι εδω κοντα χωρις να εχεις το ανγχος του cbr 400 ποτε θα σε αφησει στα μεσα της διαδρομης...πιστευω πως τα scooter νεας γεννιας ειναι πιο ευπαρουσιαστα με μια μηχανη του 90...το μονο κακο ειναι οτι δεν στριβουν κ οχι δεν στριβουν απλος αλλα δεν στριβουν καθολου...

DUKASII
29/09/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
παιδια τα scooter πιστευω πως βολευουν αφανταστα,για οσους δεν τα εχουν καβαλησει...καβαληστετα κ ας ησαστε οι σκληροπυρηνικοι μοτοσυκλετιστες με τον πανακριβο εξοπλισμο,αλανθαστει κτλπ κτλπ..για να μην πω τα προτεριματα τους σε σχεση με μηχανες του ιδιου χρηματικου κοστους με ενα απλο 250αρι σκουτερ που βολευει να κινησε στην αθηνα κ να πας κ για ενα μπανακι εδω κοντα χωρις να εχεις το ανγχος του cbr 400 ποτε θα σε αφησει στα μεσα της διαδρομης...πιστευω πως τα scooter νεας γεννιας ειναι πιο ευπαρουσιαστα με μια μηχανη του 90...το μονο κακο ειναι οτι δεν στριβουν κ οχι δεν στριβουν απλος αλλα δεν στριβουν καθολου... to mono kako se osa les ..einai oti exoyme 2009

Ζεύκας
29/09/2009, 15:34
τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες! θεωρητικά μόνο!

Γιατί η ουσία είναι μία:

Στο σκούτερ κάθεσαι ενώ τη μηχανή τη καβαλάς! Τέλος.

EVI
29/09/2009, 16:05
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:a3: :a08: :a01:

τι ηταν και αυτο παλι σημερα...ποσο χαιρομε να εχω παπια και σκουτερ...ποσο δε θα ηθελα να ειμαι εκει σημερα με την μεγαλη μηχανη...ουφ

:blush:

SVX
29/09/2009, 16:06
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΙΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τι ηταν και αυτο παλι σημερα...ποσο χαιρομε να εχω παπια και σκουτερ...ποσο δε θα ηθελα να ειμαι εκει σημερα με την μεγαλη μηχανη...ουφ

:blush:

καλε EVI? :blush:

sakisvolos
29/09/2009, 16:16
με τα ιδια λεφτα που εδωσες για να παρεις το τουμπανο σκουτερακι σου , με λειτουργιες

γκαζι&φρενο, μπορουσες να αγορασεις ενα CBR ενα 749 Ενα ZX , και να ξερεις οτι

οδηγεις μηχανη .....οχι μηχανημα εξυπηρετησης το οποιο καβαλαει και η θεία Μαριγώ γιατι

:a23: :a23: :a23:

sakisvolos
29/09/2009, 16:20
παιδια τα scooter πιστευω πως βολευουν αφανταστα,για οσους δεν τα εχουν καβαλησει...καβαληστετα κ ας ησαστε οι σκληροπυρηνικοι μοτοσυκλετιστες με τον πανακριβο εξοπλισμο,αλανθαστει κτλπ κτλπ..

Δηλάδή όταν οδηγάς σκούτερ δεν χρειάζεται εξοπλισμός?:confused: Κοίτα να δεις.....Δεν το ήξερα αυτό!!:rolleyes:

..για να μην πω τα προτεριματα τους σε σχεση με μηχανες του ιδιου χρηματικου κοστους με ενα απλο 250αρι σκουτερ που βολευει .............

Άντε ''ρίχτα'' κι' αυτά! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

SVX
29/09/2009, 16:24
Δηλάδή όταν οδηγάς σκούτερ δεν χρειάζεται εξοπλισμός?:confused: Κοίτα να δεις.....Δεν το ήξερα αυτό!!:rolleyes:

:nono: χρειάζεται ΚΑΙ εξοπλισμός !!!!! εγω πηγα στο παζαρι και πηρα αυτο για την θεια μου την Μυρσινη ( ειναι κατοχος μοτοσυκλετας LEAD 50cc) . τωρα πια δεν σηκωνεται η φουστα οταν πάει στις φιλεναδες της για καφε και κους-κους!

Υ.Γ. ειναι βαριδιο για τραπεζομαντηλο αλλα την κανει τη δουλεια :bigcry:

175793

mparmpanik
29/09/2009, 16:27
τα παπια, ειναι μοτοσυκλετες?