PDA

View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Razor
22/06/2009, 04:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
Το αν οποιαδιποτε μηχανη ειναι μοτοσικλετα ή scooter ή on-off καθοριζετε απο τον οδηγο και οχι απο την μηχανη!

Δηλαδη η το R1 ή το GS1200 που η μονη του χρηση ειναι να πηγαινει τον ιδιοκτητη για καφε ειναι μηχανη ενω το οποιοδιποτε scooter με το οποιο ο ιδιοκτητης έχει γυρισει ολη την Ελλαδα ειναι scooter και δεν αξιζει να λεγεται μοτοσυκλετα?

Τωρα οσον αφορα mega-scooter και γιαπηδες που αναφερθηκε αφηστε καλυτερα. Mε αυτη τη λογικη οι πραγματικοι οδηγοι των on-off θα επρεπε να ντρεπονται για ολους αυτους που εχουν on-off

Η λέξη scooter ειναι οτι και το on-off το street το supersport κτλ κτλ κτλ.
Είμαστε ολοι μοτοσυκλετιστες κινδυνευουμε ολοι το ιδιο και απλα εχουμε διαφορετικα γουστα σε αυτο που μας αρεσει.

Θα ντρεπουμουνα να λενε μοτοσυκλετιστη καποιον που οδηγει χωρις κρανος και οχι καποιον που οδηγει scooter ή μοτοσακο.
Αντε γεια μας και καλο μηνα.... :beer: :beer: :beer:

Αν και με χαλάνε άπειρα τα scooter θα συμφωνήσω μαζί σου εδώ :beer:

KaliM
27/06/2009, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΥΤΕΡ.ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ,ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ,ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΠΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ...ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΗ Η ΑΝΕΣΗ,ΑΛΛΑ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΝΑ ΣΕ ΦΥΣΑΕΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ...ΝΑ ΠΕΤΑΣ...

:beer:

Τα παραπάνω είναι στανταράκι! Μέσα στην Αθήνα μετακινούμαι αρκετά συχνά με scooter γιατί μου είναι πιο βολικό. Αλλά δεν τίθεται σύγκριση με μοτοσυκλέτα. Σαν μονοθέσιο, δίτροχο αυτοκίνητο είναι. Το να ονομάζεις το scooter μοτοσυκλέτα, είναι σαν να λες τα ATV enduro!

SVX
27/06/2009, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaliM
Το να ονομάζεις το scooter μοτοσυκλέτα, είναι σαν να λες τα ATV enduro!

:smokin: ααη λαηκ δε γουεη γιου θινκ ;)

hidefnick
27/06/2009, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:smokin: ααη λαηκ δε γουεη γιου θινκ ;)

εσύ πρόσεχε τι απαντάς γιατί ο χώρος των γουρουνιών τώρα ανοίγει και έχει τρελό ψωμί στην Ελλάδα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

950dim
27/06/2009, 10:25
...Σαν μονοθέσιο, δίτροχο αυτοκίνητο είναι....

Δε γουσταρω τα σκουτερ αλλα μ΄αρεσει αυτη η αφαιρετικη/τοφερνωσταμετραμου/βολικη λογικη...
Ετσι και το μιξερακι που φτιαχνω φραπε ειναι σα μικροτερος ελικας απο αεροπλανο...
Το αυτ/το μου αραγε ειναι σα 4θεσιο,τετρατροχο ΚΤΜ;;;
Μπερδευτηκα...:confused:
Καλημερες...

Road67
06/07/2009, 14:12
Να ξαναπώ πως στα μέρη που με έχει πάει το fazer με έχει πάει και το xmax με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε πολλούς επαρχιακούς με τα ίδια χιλιόμετρα;
Το fazer είναι μοτοσυκλέτα γιατί το λένε όλοι.
Το xmax είναι μοτοσυκλέτα γιατί το λέω εγώ και αρκεί σε 'μενα για 'μενα.

vagtav
13/07/2009, 00:13
Τώρα εγώ ο άμοιρος που σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο 250 σκούτερ για να κινούμαι στην πόλη, πρέπει να βγάλω καινούργιο δίπλωμα? Εχω αυτοκινήτου και μηχανής. Πρέπει να βγάλω και για σκούτερ? Θα με ενημερώσει κάποιος που έχει δίπλωμα σκούτερ από που θα το προμηθευτώ?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να φοράω κράνος ή είναι μόνο για τις μοτοσυκλέτες?
Εχω δει μερικά σκούτερ που δεν βρέχεσαι, αλλά δεν μου πολυαρέσουν. Στα υπόλοιπα βρέχεσαι?
Αν πέσεις, πρέπει να φοράς γάντια και μπουφάν ή σε γλυτώνουν τα πλαστικά?
Οταν παρκάρεις, τραβάς χειρόφρενο ή πρέπει και αυτό να το βάζω στο σταντ?
Οταν κάνει κρύο, θα κρυώνω? Κάτι έχω ακούσει ότι κόβει λέει το πολύ κρύο? Λέτε να με λένε φλώρο???

Λύστε μου μερικές απορίες ρε παιδιά, μη πιαστώ κορόϊδο....

SNORLAX2
13/07/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τώρα εγώ ο άμοιρος που σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο 250 σκούτερ για να κινούμαι στην πόλη, πρέπει να βγάλω καινούργιο δίπλωμα? Εχω αυτοκινήτου και μηχανής. Πρέπει να βγάλω και για σκούτερ? Θα με ενημερώσει κάποιος που έχει δίπλωμα σκούτερ από που θα το προμηθευτώ?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να φοράω κράνος ή είναι μόνο για τις μοτοσυκλέτες?
Εχω δει μερικά σκούτερ που δεν βρέχεσαι, αλλά δεν μου πολυαρέσουν. Στα υπόλοιπα βρέχεσαι?
Οταν κάνει κρύο, θα κρυώνω? Κάτι έχω ακούσει ότι κόβει λέει το πολύ κρύο? Λέτε να με λένε φλώρο???

ευθυμισαμε κ σημερα..πολυ αστειο....:a04: :a26:

@ngelos
13/07/2009, 12:43

Θεός...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: Για μια στιγμή σε είχα πάρει στα σοβαρά...

vagtav
13/07/2009, 12:44
Δεν σου άρεσε ε? Σου έφερε εμετό ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ?
:a24: :a24:

stefanos
13/07/2009, 12:52
Δεν σου άρεσε ε? Σου έφερε εμετό ή απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ?
:a24: :a24:

Και γιατί δεν αγοράζεις μια μοτοσυκλέτα?

vagtav
13/07/2009, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Και γιατί δεν αγοράζεις μια μοτοσυκλέτα?

Ρε Στέφανε, έχω μοτοσυκλέτα. Απλά επειδή κάθε χρόνο γράφω γύρω στα 16.000χλμ με το 990 , διαπίστωσα ότι με την διαφορά του κόστους βενζίνης και μόνο (άσε τα σερβις, λάστιχα κλπ) θα πάρω ένα σκουτερ και θα μου βγει τσάμπα. Ασε που δεν θα φορτώνω με "άσχημα" χλμ την μηχανή.
Επειδή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι δεν είναι μοτοσυκλέτα τα σκούτερ, για αυτό έγραψα την άποψή μου με λίγο χιουμοριστικό τρόπο. Για κάποιους βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να το καταλάβουν....
:rotflmao: :rotflmao:

stefanos
13/07/2009, 13:51
Ρε Στέφανε, έχω μοτοσυκλέτα. Απλά επειδή κάθε χρόνο γράφω γύρω στα 16.000χλμ με το 990 , διαπίστωσα ότι με την διαφορά του κόστους βενζίνης και μόνο (άσε τα σερβις, λάστιχα κλπ) θα πάρω ένα σκουτερ και θα μου βγει τσάμπα. Ασε που δεν θα φορτώνω με "άσχημα" χλμ την μηχανή.
Επειδή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι δεν είναι μοτοσυκλέτα τα σκούτερ, για αυτό έγραψα την άποψή μου με λίγο χιουμοριστικό τρόπο. Για κάποιους βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να το καταλάβουν....

Εγώ σκεύτομαι οτι δεν υπάρχει λόγος να αλλάζω ταχύτητες κάθε μέρα στην παραλιακή μέσα στο μποτιλιάρισμα ούτε να βρέχω τα παπούτσια στην παραμικρή ψιχάλα, ούτε να πηγαίνω τον πιτσιρικά 2 τετράγωνα παραπέρα με το αυτοκίνητο επειδή δεν φτάνει στο xr, άρα στην καθημερινότητά μου η μοτοσυκλέτα δεν φτάνει.
Χρειάζομαι ένα scooter.
Απλά δεν ξέρω 150, ή 300 ABS.
:p

alexarav
03/09/2009, 12:12
γειά σας παιδιά

πριν πολλά χρόνια, φοιτητής στην ιταλία, οδηγούσα μια vespa primavera 125... Ωραίο εργαλείο, είχα πέσει μια δυο φορές, χωρις δράματα ευτυχώς , αυτή ήταν κ η πρώτη μου επαφή με δίτροχο.

όταν γύρισα στην ελλάδα κ με έφαγαν οι μετακινήσεις στην Αθήνα, κάποια στιγμή είπα δεν πάει άλλο και αγόρασα ενα baverly 250.μου έκανε την ζωή εύκολη, ανέβαινε χωρίς θέματα και παράπονα η γυναίκα, πήγαινα απο διόνυσο για μπανακι κ το ευχαριστιόμουν, γενικά το αυτοκίνητο μου φαινόταν αποκρουστικό πλέον κ δεν το ξαναχρησιμοποίησα απο τότε μόνος ποτέ.

τωρα τελευταία κ μιας κ πούλησα το s2000 που οδηγούσα το οποίο μου έδινε τις απαραίτητες δόσεις αδρεναλίνης σκέφτηκα να το γυρίσω στις μηχανές, με την δικαιολογία οτι το beverly δεν έχει abs (και την ενδόμυχη επιθυμία να πάρω μια μηχανάρα που απ΄ ότι διαβάζω έχουν επιδόσεις που τα αυτοκίνητα ούτε ονειρεύονται κ οτι έτσι θα αναπλήρωνα την απώλεια του s2000 που πουλήθηκε για να χωράει η οικογένεια)

πρώτη σκέψη η bmw f800r, έφυγα με ένα φίλο μηχανόβιο να την κάνει τεστ (αυτος εχει μια fazer 600) κάθησα στην θέση του συνοδηγού (καθώς δεν εχω μάθει να οδηγώ με ταχύτητες) κ ξεκινήσαμε.

αίσθηση μαύρα χάλια. το δικύλινδρο bmw έτρεμε, στις χαμηλές στροφές σκόρτσαρε κλπ, ήταν κάπως απότομο κ η θέση συνοδηγού ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. για να μην πω οτι κ η δύναμή του δεν με εντυπωσίασε...περίμενα κάτι απίστευτα ανώτερο απο το beverly που οδηγώ σε σταθερότητα, αίσθηση κλπ αλλά βρέθηκα να βρίσκω θετικά κ αρνητικά...!

στον γυρισμό ανέβηκα συνεπιβάτης στο fazer. η μηχανή με πιο γλυκιά λειτουργία, περισσότερη δύναμη ψηλά αλλά η θέση συνοδηγού πάλι απαράδεκτη με σκληρή κ στενη σέλα. κ εδω
επίσης η δύναμη δεν ήταν άμεσα αξιοποιήσιμη αν και αρκετή στις ψηλές στροφές. τουλάχιστον εδω καταλάβαινα οτι βρισκόμουν πάνω σε μια ανώτερη μηχανολογικά κατασκευη...

ξαφνικά το T-max 500 με abs το οποίο είχα απορρίψει λόγω κόστους και μη καθαρόαιμης κατασκευής άρχισε να φαντάζει πολύ λογικότερη επιλογή. Οδηγώντας το αισθάνθηκα οτι όλοα ήταν όπως επρεπε, σταθερό, ωραία φρένα, αρχοντική αίσθηση, καλό κράτημα κλπ

Σίγουρα χάνεις το πρεστίζ της μοτοσυκλέτας κ την αίσθηση οτι << αμα γουστάρω κάνω 100-200 σε 5 ">> αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Απο την άλλη αμφιβάλω αν με ένα faizer θα ταξιδεψω γρηγορότερα ή αν θα στρίψω γρηγορότερα.. με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα ίσως που κ που! με εχουν πάρει κ τα χρόνια (35) δεν βράζει κ πολύ το αίμα , δουλεύει λίγο κ το μυαλό...

αυτά. Κ ωραίες μηχανές κ ωραία σκούτερ υπάρχουν, δεν δικαιολογείται κ πολύ φανατισμός. κ απ΄ ότι βλέπω γύρω μου, λίγοι μπορούν να οδηγήσουν στα όρια είτε σκούτερ είτε μηχανή. Οι πιο πολλοί νομίζουν οτι ξέρουν...

sf1n4k1
03/09/2009, 19:15

Άψογος :beer: :beer:

Φίλε alexarav, όπως τα λες είναι τα πράγματα ακριβώς. Έπεσες και στο Ν1 scooter-μηχανή :-) Πολλοί δυστυχώς φανατισμένοι βαθιά μέσα τους, θα ήθελαν ένα τέτοιο για 1ο καθημερινό, παντός καιρού, έυκολο στην πόλη και αξιόπιστο ειδικά αν το οδηγούσαν..και τη "μηχανή" τους για να ξεσπάνε, weekend με καλό καιρό, άντε για τους πιο μηχανόβιους απο εμάς, μια φορά το χρόνο στις Σέρρες ;-) Αλλά δύσκολο να παραδεχτούν πολλοι "μηχανόβιοι" που κράζουν τα scooter κάτι τέτοιο.

Υ.Γ vagtav Για το δικό μου το έβγαλα στο λιμεναρχείο το δίπλωμα. Για ρώτα εκεί..:p

booktsio
03/09/2009, 20:18
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ POST...

Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΒΕΣΠΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΓΙΑΤΙ ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ-ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ- ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ.
ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΒΕΣΠΑ ΤΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΣΠΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ SITE. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ. :(

ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΖΕΣ, ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΟΔΙΑ (ΤΟΥΜΠΑ) ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ.

ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ

:wave2: :wave2: :wave2:

SVX
03/09/2009, 20:24
εφοσον διαλεγεις την ανεση της ζελατινας και αποριπτεις την "μαχη" με τον ανεμο ( που ειναι χαρακτηριστικο αλλωστε της "ελευθεριας & ανεμελιας" που εγκειται η μοτοσυκλετιστικη φιλοσοφια)

και επιλεγεις το καναπεδατο καθισμα αντι της σκληρης SPort/On-off/Touring Σελας ........

αυτοματως αποριπτεις το πνευμα του αντικομφορμισμου που θενε οι μηχανοβιοι να τς'

χαρακτηριζει απο τις εποχες στηβενΜCQueen Γαρδελη MikDoohan Κλπ Κλπ :hypnotize

eiffel
03/09/2009, 20:28
εγω δεν θα ασχοληθω με το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, η γνωμη μου ειναι οτι τα σκουτερ δεν ειναι μοτοσυκλετες, την λεω μονο και μονο για το γκαλοπ. ειναι σαν να το παιζω αμαξοβιος με το βανακι του πατερα μου ημαρτον!!!!!!!

dond4le
03/09/2009, 20:38
Εαν δεν υπηρχαν οι τεμπεληδες...................................δεν θα υπηρχαν και τα scouter.

Και οσοι επιμενουν οτι τα scouter ειναι μοτοσυκλετες μαλλον θεωρουνται τεμπεληδες.

Γιατι με την μοτοσυκλετα σταματας που και που για τσιγαρο και καφε.

Ενω με το scouter δεν χρειαζεται!!!!!!!!!!!!!:smokin: :smokin:

chris_honda
03/09/2009, 21:40
Εχτές μέσα στη HONDA, είχαμε αυτη τη συζήτηση....
Όντως δεν θα χαρακτήριζα και γω τα scooter μοτοσικλέτα...
Δεν θεωρώ οτι είναι άλλωστε.
Ο παππούς μου μέχρι τα 65 του είχε ένα DIO, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μηχανή αυτό
το πράγμα?? ή αυτός μοτοσικλετιστής???
Κάπως δεν μου κάθεται...καλλά..

vagtav
03/09/2009, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda

Ο παππούς μου μέχρι τα 65 του είχε ένα DIO, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μηχανή αυτό
το πράγμα?? ή αυτός μοτοσικλετιστής???
Κάπως δεν μου κάθεται...καλλά..

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ. Με τον δικό του τρόπο ίσως, αλλά σίγουρα ήταν.
Θα ήθελα να δω εμάς στα 65 τί θα καβαλάμε :wave2: :wave2:

Αυτοκίνητο είναι και το 2cv, αυτοκίνητο είναι και το hummer.
Το πιο είναι καλύτερο είναι εντελώς άσχετο και κυρίως υποκειμενικό.

chris_honda
03/09/2009, 22:00
Καλλά ο συγκεκριμένος ήταν, από 30 του με δική του μηχανή...(μεγάλη μούρλια)
Ένα κοριτσάκι που παίρνει όμως ένα vespάκι για το φροντιστήριο....
που θα την συμπεριλάβεις??

SVX
03/09/2009, 22:07

Θα ήθελα να δω εμάς στα 65 τί θα καβαλάμε :wave2: :wave2:

:a024: :a024: :a024: :a024: :a024:

172765

chris_honda
03/09/2009, 22:09
Πλάκα, πλάκα....

sf1n4k1
04/09/2009, 08:57
Με τις παραπάνω λογικές περί ζελατινών, άνεσης και τσιγάρων. Ούτε η Honda Goldwin θεωρείται μοτοσυκλέτα, κάνανε τη μλκ και της βάλανε και αερόσακο, ούτε αρκετές touring με ψιλές ζελατίνες και άνεση. Μοτοσυκλέτα θεωρείται μόνο ότι πιάνει σε 3 sec τα 100 μαζί με 1500 κηδείες κουνουπιών στο κράνος, ή καλύτερα χωρίς κράνος, στη μάπα με τη σαγιονάρα στο πόδι για να νιώθουμε την ελευθερία και τον αέρα καλύτερα. Μερικοί τελικά απλά δε θέλουν να παραδεχτούν την πραγματικότητα ή την εξέλιξη. Τεμπέληδες κατ εμέ είναι αυτοί που βγαίνουν το weekend μόνο με τη μηχανή γιατί "που να το πάμε το 1000ρι μες τη πόλη ρε αδερφέ ή έβρεχε και πήραμε το κουτί".

SVX
04/09/2009, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Με τις παραπάνω λογικές περί ζελατινών, άνεσης και τσιγάρων. Ούτε η Honda Goldwin θεωρείται μοτοσυκλέτα,

:alien: εσυ τι υποστηριζεις? οτι ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετα?

172795

stefanos
04/09/2009, 11:45

Πες μας οτι είναι και σκούτερ τώρα...

SVX
04/09/2009, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πες μας οτι είναι και σκούτερ τώρα...

Ναι scooter με προδιαγραφες SCANIA :hypnotize

sf1n4k1
04/09/2009, 12:20

Όχι είναι ποδήλατο...

Το SV650 είναι μοτοσυκλέτα?

SVX
04/09/2009, 12:23
Όχι είναι ποδήλατο...

Το SV650 είναι μοτοσυκλέτα?

Δεν ξερω ..... ειναι?

ΕΔΩ παντως ΔΕΝ βρηκα ΟΥΤΕ εναν με SV ! -> http://forum.scooterclubhellas.gr/

172801

dond4le
04/09/2009, 12:30
Οταν τα scouter αποκτισουν κλιπ ον τοτε θα τα πουμ μοτοσυκλετες.

Μεχρι τοτε για το SV που το περιφρονεις ψαξου λιγο παραπανω για να δεις αν ειναι αξια μοτοσυκλετα.

sf1n4k1
04/09/2009, 12:32
Ωχ ψάρωσα τώρα...

Έχω δει και κάτι bmx να κάνουν έντο..γίνονται μοτοσυκλέτες αυτόματα?

dond4le
04/09/2009, 12:33
Ειπαμε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

SVX
04/09/2009, 12:34
Αδερφε μου ψαρωμενε.... τα SCooter Ειναι μοτοσυκλετες....

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...... !

172804

dond4le
04/09/2009, 12:36
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

sf1n4k1
04/09/2009, 12:39
Και η Goldwin είπαμε..scooter..

Τέλος..

SVX
04/09/2009, 12:42
Και η Goldwin είπαμε..scooter..

Τέλος..

ΟΧΙ ρε τωρα .... η GoldWing Μια χαρα ειναι....ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της !!!!

απλα ειναι λιγο ζορικη στις σφηνες....

172805

SVX
04/09/2009, 12:44
EKTOS MONO ΑΝ ΜΙλαμε για την GoldWing!!! :smokin:

172806

sf1n4k1
04/09/2009, 12:45
ΟΧΙ ρε τωρα .... η GoldWing Μια χαρα ειναι....ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ με τα ολα της !!!!

απλα ειναι λιγο ζορικη στις σφηνες....

Κατεβάζει τις βοηθιτικές και σφινώνει πιο ωραία απ το SV μη μασάς ;-)

GoldWing σωστός..

dond4le
04/09/2009, 12:58
Φοβερο μηχανακι το T-max αξιολογο, για 2 εβδομαδες διακοπες σχεδον καθε μερα με αυτο

κυκλοφορουσα δεν ειχα κανενα παραπονο.

Πολυ ανετο πολυ γρηγορο πολυ στριφτερο για SCOUTER.

Kαι τα τελευτεα 14 χρονια ενα Honda lead μου εχει λυσει στην κυριολεξια τα

χερια.

Αυτοι ομως που τα ονομασαν scouter γιατι δεν τα εβαλαν και αυτα στην κατηγορια street η on/off

η supersport.

Ολοι αυτη η συζητηση μου θυμηζει λιγο φεμηνισμο.

sf1n4k1
04/09/2009, 13:08
Και το SV ωραίο είναι μωρέ (Για 2ο) απλά πειραζόμαστε. Η σηζήτηση αυτή είναι όντως γτπκ παρ όλα αυτά έχει πλάκα να βλέπεις αντιδράσεις "μοτοσυκλετιστών" όταν κρίνεις τη "μοτοσυκλέτα" τους όπως οι ίδιοι τη δικιά σου.

Νομίζω πως η κατηγορία είναι scooter. Δλδ μοτοσυκλέτα scooter..όπως on-off, street κτλ. Τουλάχιστον έτσι είναι κατ εμέ.

Ψάχνοντας για το SV που με παρότρινες, είδα εδώ στο forum ένα που έσκασε.. :p :rotflmao:

dond4le
04/09/2009, 13:12
Τυχαινουν και αυτα!!!!!!!!!!!!!!

:uplate: :uplate: :uplate:

chris_honda
04/09/2009, 14:46
γεια σου ρε svx

675heat
04/09/2009, 15:30
Δεν μπορει τοσες χιλιαδες scooterδες να ειναι ανοητοι. Αντιθετα μαλιστα, οδηγανε το τελειο οχημα πολης. Να μην αναφερω τα πλεονεκτηματα τους γιατι τα ξερουν και οι γιαγιαδες σας.
Χωρις καμια προκαταληψη ομως, ποτε δεν θα οδηγουσα scooter ακομη κι αν μου το χαριζαν.
Ο λογος απλος: δεν μου παει.. το καβαλαω και φρικαρω, ιδρωνω, πνιγομαι, φοβαμαι να φρεναρω, να στριψω, μου βγαζει κατι σε πρωτη μερα στο παγοδρομιο με γοβα στιλετο.
Αντιθετα μαλιστα καβαλαω το Daytona μονοκαβαλος, δικαβαλος, τρικαβαλος (οταν πηγαινω την κορουλα στο σχολειο). Τα Σαβατοκυριακα το σκιζω, κανω ταξιδια στο εξωτερικο συχνα πυκνα και φυσικα για καθημερινη μεταβαση στη δουλεια.
Επισης καθημερινες βολτες στο κεντρο (Θεσσαλονικης) και κοντινες βολτες στα περιχωρα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα.
Και το κερασακι της τουρτας: παραδοσεις εμπορευματων (λογω δουλειας) εντος πολεως σε καθημερινη βαση, φορτωμενο - τιγκαρισμενο σαν on off.
Στην πιστα δεν το εχω παει ποτε και ουτε θα το παω μιας και το εχω υποσχεθει στις κορες μου. Τα βουνα δεν τα εχω παρει ακομα αλλα με δυο off road λαστιχα ποτε δεν ξερεις :p
Καποιοι λιγοι πιανουν το point για τους υπολοιπους δεν επιραζει..
Ποτε παντως δεν καταλαβα αυτους που σκανε 10.000 για scooter πολης ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα δινοντας κατι λιγοτερο απο τα μισα. Η μαλλον καταλαβα αλλα δεν το λεω για να μην ριξω λαδι στη φωτια :cool:

sf1n4k1
04/09/2009, 17:29
Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.

10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?

675heat
04/09/2009, 17:48
Χωρίς να στο χαρίσουν (αν στο χαρίσουν και δε το θες πες μου). Οδήγα ένα t-max 09 με abs. Κι αν νιώσεις τόση ανασφάλεια πάνω του με φρένα, σταθερότητα, στροφές κτλ, έλα πες μας.

10.000 δίνουν γιατί τα έχουν ή γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και τα βρίσκουν. Αν πιάσεις αυτό το θέμα τότε και στ αμάξια δε θα έπρεπε να υπάρχει smart..πολλοί όμως τα σκάνε γι αυτό το κουβαδάκι γιατί κάτι προσφέρει διαφορετικό απ τ άλλα. Με ποια μηχανή αντίστοιχων χρημάτων έχεις τα πλεονεκτήματα του scooter στην πόλη και της μηχανής δικάβαλος στο ταξίδι χειμώνα καλοκαίρι χωρίς ντύσιμο αστακού?

1. Δεν καβαλαω τιποτε που να εχει διαμετρο ροδας μιας πιθαμης (με η χωρις ABS)
2. Ποτε δεν θα τολμουσα να κανω ταξιδι με scooter, αυτα ειναι εργαλεια πολης ξερεις.
3. Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.

Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα

950dim
04/09/2009, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
...Μην μπερδευεις τον μοτοσυκλετισμο με τα scooter.

Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα

Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!:beer:

675heat
04/09/2009, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Eιδικα αυτο δε σηκωνει καθολου παρεξηγηση...ωραια το διατυπωσες!:beer:

Αντε να ανεβει λιγο η θερμοκρασια γιατι μουδιασαμε :beer:

sf1n4k1
04/09/2009, 18:06
:rotflmao:

Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..:p

Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)

Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)

Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)

675heat
04/09/2009, 18:14
:rotflmao:

Αν έχεις παλάμη 15ιντζη να το κοιτάξεις..:p

Επειδή ξέρω τι εργαλείο είναι το scooter ειδικά αυτό που καβαλάω, θα σε πληροφορήσω οτι απλά κάνει και για την πόλη. Για ταξιδάκι δε..χαλαρουήτα. Τώρα αν το φοβάσαι εσύ δε τρέχει τσάι εγώ σα μοτοσυκλετιστής έχω συμβιβαστεί με την ιδέα των 2 τροχών και τους κινδύνους της ;-)

Μη μπερδέυεις τους μοτοσυκλετιστές με τους "μοτοσυκλετιστές" ;-)

Οι πρώτοι είναι σα γροθιά ένα, οι δεύτεροι προσπαθούν να μοιάσουν στους 1ους χωρίς επιτυχία όπως άλωστε θα ξέρεις ;-)

οκ brother, οταν ωριμασω μοτοσυκλετιστικα θα αγορασω αυτο το ( mad-max το ειπες? ) :beer:

sf1n4k1
04/09/2009, 19:05
Γενικά πάρτο μια βόλτα και μας λες την άποψη σου μετά..Ψιτ-μαξ το λένε.. :beer:

twat
04/09/2009, 19:22
οτι εχει δυο ροδες δεν σημαινει οτι ειναι μοτοσυκλετα. παραδειγμα, τα καροτσακια για τα μπαζα και αλλες χρησεις δεν ειναι μοτοσυκλετες...αλλο παραδειγμα τα scooter, χρηση τους, να σε μεταφερουν, οπως παληα το εκαναν τα γαιδουρακια και τα μουλαρια. Χωρις κακια ε! εχω και εγω ενα τετοιο ''γαιδουρακι'' , οπως εχω και μοτοσυκλετα και ''κουτι'':evil: :evil: :evil:

675heat
04/09/2009, 19:27
Γενικά πάρτο μια βόλτα και μας λες την άποψη σου μετά..Ψιτ-μαξ το λένε.. :beer:

Λες μετα την βολτα να ριξω το 675 σε κανα ρεμα? :p

sf1n4k1
04/09/2009, 19:36
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

Με μερικούς δε βγαίνει καν άκρη..

Με γαιδουράκι και καροτσάκι για τα μπάζα να συγκρίνεις 500ρι δικύλινδρο αλουμινένιο πλαίσιο..όχι κακία, αστοχία θα το έλεγα. Καταλαβαίνω οτι με το που λέμε scooter, των περισσότερων το μυαλό πάει στο honda lead του 90..δεν είναι πια έτσι όμως. Δυστυχώς ευτυχώς είναι το μέλλον..πονάει όσους δεν έχουν καβαλήσει ένα μεγάλο σκούτερ..και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια, αλλά και στην κίνηση και στην οδήγηση το χειμώνα, αλλά δυστυχώς παραμένουν το μέλλον της μοτοσυκλέτας.

Μερικοί ζητούν απ τη μηχανή μόνο τη βόλτα και την ελευθερία που σου προσφέρει μια στο τόσο. Άλλοι ζητούν τα πάντα..γιατί είναι τρόπος ζωής γι αυτούς..

Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε ένα απ το καθένα on-off, scooter, street, off, supersport..αλλά φαντάζει δύσκολο.

Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-)

sf1n4k1
04/09/2009, 19:39

Δε νομίζω. Απλά θ αλλάξει η αποψή σου ή η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τα σκούτερ. Το 675 θα παραμένει η αγάπη σου μέχρι το επόμενο ;-)

booktsio
04/09/2009, 19:45
Δεν μπορει τοσες χιλιαδες scooterδες να ειναι ανοητοι. Αντιθετα μαλιστα, οδηγανε το τελειο οχημα πολης. Να μην αναφερω τα πλεονεκτηματα τους γιατι τα ξερουν και οι γιαγιαδες σας.
Χωρις καμια προκαταληψη ομως, ποτε δεν θα οδηγουσα scooter ακομη κι αν μου το χαριζαν.
Ο λογος απλος: δεν μου παει.. το καβαλαω και φρικαρω, ιδρωνω, πνιγομαι, φοβαμαι να φρεναρω, να στριψω, μου βγαζει κατι σε πρωτη μερα στο παγοδρομιο με γοβα στιλετο.
Αντιθετα μαλιστα καβαλαω το Daytona μονοκαβαλος, δικαβαλος, τρικαβαλος (οταν πηγαινω την κορουλα στο σχολειο). Τα Σαβατοκυριακα το σκιζω, κανω ταξιδια στο εξωτερικο συχνα πυκνα και φυσικα για καθημερινη μεταβαση στη δουλεια.
Επισης καθημερινες βολτες στο κεντρο (Θεσσαλονικης) και κοντινες βολτες στα περιχωρα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα.
Και το κερασακι της τουρτας: παραδοσεις εμπορευματων (λογω δουλειας) εντος πολεως σε καθημερινη βαση, φορτωμενο - τιγκαρισμενο σαν on off.
Στην πιστα δεν το εχω παει ποτε και ουτε θα το παω μιας και το εχω υποσχεθει στις κορες μου. Τα βουνα δεν τα εχω παρει ακομα αλλα με δυο off road λαστιχα ποτε δεν ξερεις :p
Καποιοι λιγοι πιανουν το point για τους υπολοιπους δεν επιραζει..
Ποτε παντως δεν καταλαβα αυτους που σκανε 10.000 για scooter πολης ενω μπορουν να εχουν το ιδιο αποτελεσμα δινοντας κατι λιγοτερο απο τα μισα. Η μαλλον καταλαβα αλλα δεν το λεω για να μην ριξω λαδι στη φωτια :cool:

Τι κρίμα να μην το έχεις πάει πίστα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ποτε μη δίνεις υποσχέσεις που δυσκολεύεσαι να κρατήσεις-γνώμη μου.:)
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ή ίσως ξέρεις αν έχεις πάει παλιότερα με άλλο μηχανάκι. Τέλος πάντων...

Όλα τα άλλα που περιγράφεις -παραδόσεις εμπορευμάτων κτλ.- εμπίπτουν στην πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού: δεν μπορείς να την αποχωριστείς την άτιμη και επειδή δεν έχεις χρόνο ή δεν μπορείς ή για όποιον άλλο λόγο έχει ο καθένας μας, εφευρίσκουμε τρόπους για να περνάμε χρόνο μαζί της!!! :beer:

Τα έχω κάνει και τα κάνω όλα αυτά που περιγράφεις και σε καταλαβαίνω.

Αυτό όμως δεν κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστή κάποιον που έχει τη μοτοσυκλέτα του αλλά έχει και ένα σκούτερ ή παπί να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος όμορφα και ωραία.

Για να σε φτιάξω λίγο - αν δεν το έχεις δει- δες το βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=dQ1et90xj50

:wave2:

twat
04/09/2009, 19:45
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

Με γαιδουράκι και καροτσάκι για τα μπάζα να συγκρίνεις 500ρι δικύλινδρο αλουμινένιο πλαίσιο..όχι κακία, αστοχία θα το έλεγα. Καταλαβαίνω οτι με το που λέμε scooter, των περισσότερων το μυαλό πάει στο honda lead του 90..δεν είναι πια έτσι όμως. Δυστυχώς ευτυχώς είναι το μέλλον..πονάει όσους δεν έχουν καβαλήσει ένα μεγάλο σκούτερ..και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια, αλλά και στην κίνηση και στην οδήγηση το χειμώνα, αλλά δυστυχώς παραμένουν το μέλλον της μοτοσυκλέτας.

Μερικοί ζητούν απ τη μηχανή μόνο τη βόλτα και την ελευθερία που σου προσφέρει μια στο τόσο. Άλλοι ζητούν τα πάντα..γιατί είναι τρόπος ζωής γι αυτούς..

Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε ένα απ το καθένα on-off, scooter, street, off, supersport..αλλά φαντάζει δύσκολο.

Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-) φιλε μου πολυ ευγενικες οι προθεσεις και τα επιχειρηματα σου αλλα θα μεινει οκαθενας με την αποψη του. αλλωστε σου ειπα οτι ηδη εχω scooter και το εχω μονο για το λογο που περιεγραψα, για ''γαιδουρακι'':wave2: :wave2: :wave2:

sf1n4k1
04/09/2009, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
φιλε μου πολυ ευγενικες οι προθεσεις και τα επιχειρηματα σου αλλα θα μεινει οκαθενας με την αποψη του. αλλωστε σου ειπα οτι ηδη εχω scooter και το εχω μονο για το λογο που περιεγραψα, για ''γαιδουρακι'':wave2: :wave2: :wave2:

Όταν τ αγόρασες στην αντιπροσωπεία σου δώσανε σανό?Αν όχι πήγαινε ζήτα..:wave2:

Σηζήτηση-αντιπαράθεση δεν ισούται με πλύση εγκεφάλου για ν αλλάξει κάποιος άποψη. Εκτός απ αυτούς που εκφέρουν χωρίς να γνωρίζουν ή να έχουν δοκιμάσει (στη συγκεκριμένη φάση πιο πάνω απ τον heat675 είπα να δοκιμάσει, αν μπερδέυτικες). Δε ξέρω τι "γαιδουράκι" καβαλάς και σε πάει, δοκίμασε πάντως να το πας κ εσύ πουθενά καμιά φορά.

booktsio
04/09/2009, 20:01
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑ

Θα ήταν καλό λοιπόν αρκετοί ν αγκαλιάσουν κι αυτή την κατηγορία μοτοσυκλέτας στον κόσμο των 2τροχων. Τουλάχιστον απο forum, γιατί στην ζωή εκτός forum πολλοί τα γλυκοκοιτάτε..όπως γλυκοκοιτάω εγώ κανα ss για δεύτερο πάντα ;-)

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το υφάκι:"και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια "
Όπα ρε μεγάλε, εννοείται ότι ξεκινά καλύτερα ένα σκούτερ με 20-30-40 άλογα -μέσα στην πόλη και στην άσφαλτο της Αθήνας και ειδικα χειμώνα- από τα θηρία των 100+++ αλόγων!!! Τελευταία φορά που ήρθα στην Αθήνα με τον ZουΖουρα δύο φορές σε φανάρι νόμιζα ότι έμεινα από συμπλέκτη και πατινάρει!!! Δεν ανακάλυψες και την Αμερική αν ξεκινάς πιο γρήγορα από supersport.

:beer: :beer: :beer:

sf1n4k1
04/09/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το υφάκι:"και αρκετούς που μένουν πίσω σε φανάρια απο κάτι τέτοια "
Όπα ρε μεγάλε, εννοείται ότι ξεκινά καλύτερα ένα σκούτερ με 20-30-40 άλογα -μέσα στην πόλη και στην άσφαλτο της Αθήνας και ειδικα χειμώνα- από τα θηρία των 100+++ αλόγων!!! Τελευταία φορά που ήρθα στην Αθήνα με τον ZουΖουρα δύο φορές σε φανάρι νόμιζα ότι έμεινα από συμπλέκτη και πατινάρει!!! Δεν ανακάλυψες και την Αμερική αν ξεκινάς πιο γρήγορα από supersport.

:beer: :beer: :beer:

Με παρεξήγησες..στο "αρκετοί που μένουν πίσω σε φανάρια" δε αναφέρομαι σε ss, και θηρία 100 αλόγων. Πρέπει να είναι πολύ κουλάδι κάποιος για να τον αφήσει πίσω σε φανάρι scooter με τέτοια θηρία ή να είναι γυάλινη η άσφαλτος. Αναφέρομαι σε v-στρώματα κτλ..(Θα μου πεις βέβαια αυτά μένουν πίσω και μετά τα φανάρια..:lol: (χαβαλέ κάνω) )

Υ.Γ και την κάνω. Αν ανακάλυπτα την Αμερική δε θα το έλεγα σε κανέναν..μαλακία ανακάλυψη :)

booktsio
04/09/2009, 20:11
:
Υ.Γ και την κάνω. Αν ανακάλυπτα την Αμερική δε θα το έλεγα σε κανέναν..μαλακία ανακάλυψη :)

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao

dond4le
04/09/2009, 20:25
ΤΑ ΔΥΤΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ SCOOTER

Για να δω εδω αντιδρασεις...............:smokin: :smokin: :smokin:

Kαι αναφερομαι σε ολα τα δυτροχα.

Καθε τυπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SVX
04/09/2009, 20:36

ναι γιατι εισαι κουλο και ανιδεο Μελος .... (ξερεις απο Vespa ? )

:a5: :a5: :a5: :a5:

twat
04/09/2009, 23:05
Όταν τ αγόρασες στην αντιπροσωπεία σου δώσανε σανό?Αν όχι πήγαινε ζήτα..:wave2:

Σηζήτηση-αντιπαράθεση δεν ισούται με πλύση εγκεφάλου για ν αλλάξει κάποιος άποψη. Εκτός απ αυτούς που εκφέρουν χωρίς να γνωρίζουν ή να έχουν δοκιμάσει (στη συγκεκριμένη φάση πιο πάνω απ τον heat675 είπα να δοκιμάσει, αν μπερδέυτικες). Δε ξέρω τι "γαιδουράκι" καβαλάς και σε πάει, δοκίμασε πάντως να το πας κ εσύ πουθενά καμιά φορά. kαλα να περνας με το scooter σου. μαλλον εγω φταιω που μπηκα στη συζητηση...

booktsio
05/09/2009, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
ΤΑ ΔΥΤΡΟΧΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ SCOOTER

Για να δω εδω αντιδρασεις...............:smokin: :smokin: :smokin:

Kαι αναφερομαι σε ολα τα δυτροχα.

Καθε τυπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused: :confused: :confused:

ΜΑ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

:alien:

sf1n4k1
05/09/2009, 08:52
kαλα να περνας με το scooter σου. μαλλον εγω φταιω που μπηκα στη συζητηση...

Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη.

950dim
05/09/2009, 08:56
Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη.

Σχεδον συμφωνω αλλα δε μπορω να καταλαβω πως στριβετε με τα ποδια τεντωμενα μπροστα...:confused:
Προνομιο μονο δικο σας και των πασης φυσεως customαδων...:rotflmao:

SVX
05/09/2009, 08:56

εσενα σε βλεπω μετα το Scooter να οδηγας TDM ( Ισως να το πηρες για Test Ride κιολας!!)

σ'εχω ψυχολογησει :look: :dizzy:

sf1n4k1
05/09/2009, 09:11
εσενα σε βλεπω μετα το Scooter να οδηγας TDM ( Ισως να το πηρες για Test Ride κιολας!!)

σ'εχω ψυχολογησει :look: :dizzy:

ΧΑχαχαΧ δε τρελάθηκα ακόμα...απαπαπαπα είπαμε κανα ss για ξεκ..λωμα που και που και 2ο..Για 1ο μόλις βγει το δικό μου σε 750, τράμπα.

950dim, έχεις χώρο να βάλεις τα πόδια σου όπου θες και όχι μόνο τεντωμένα (αν σε βολέυει βάλτα και στα πίσω μαρσπιέ). Αν το συνηθίσεις βέβαια ξύνεις και με τεντωμένα μια χαρά..

675heat
05/09/2009, 09:41

Μαλλον εχεις μπερδεψει το αθλημα.
Κατ'αρχην ειναι λιγο αφελες να παροτρυνεις καποιους που οδηγανε SS να οδηγησουν scooter, λες να μην το εχουμε κανει? :ninja:
Δευτερον ειναι λιγο αφελες να επιμενεις να μας αναλυεις τις αρετες ενος scooter, λες να μην τις ξερουμε?
Κατι τελευταιο, η moto ειναι και image ξερεις, καποιοι απλα δεν μπορουν να διανοηθουν να καβαλανε scooter.
Μηπως να παρεις ενα SS να ησυχασουμε ολοι? :beer:

675heat
05/09/2009, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
Τι κρίμα να μην το έχεις πάει πίστα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ποτε μη δίνεις υποσχέσεις που δυσκολεύεσαι να κρατήσεις-γνώμη μου.:)
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Ή ίσως ξέρεις αν έχεις πάει παλιότερα με άλλο μηχανάκι. Τέλος πάντων...

Όλα τα άλλα που περιγράφεις -παραδόσεις εμπορευμάτων κτλ.- εμπίπτουν στην πεμπτουσία του μοτοσυκλετισμού: δεν μπορείς να την αποχωριστείς την άτιμη και επειδή δεν έχεις χρόνο ή δεν μπορείς ή για όποιον άλλο λόγο έχει ο καθένας μας, εφευρίσκουμε τρόπους για να περνάμε χρόνο μαζί της!!! :beer:

Τα έχω κάνει και τα κάνω όλα αυτά που περιγράφεις και σε καταλαβαίνω.

Αυτό όμως δεν κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστή κάποιον που έχει τη μοτοσυκλέτα του αλλά έχει και ένα σκούτερ ή παπί να κάνει τη δουλειά του σαν άνθρωπος όμορφα και ωραία.

Για να σε φτιάξω λίγο - αν δεν το έχεις δει- δες το βιντεάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=dQ1et90xj50

Ξερω τι χανω που δεν το παω πιστα αλλα ειμαι 45 με δυο παιδια..
Παρ'ολα αυτα της πινω το αιμα τα ΣΚ :wave2: :cool:
Τα scooter ειναι εργαλεια αλλα εμενα με φρικαρουν και με ξενερωνουν, sorry scoteraδες..

sf1n4k1
05/09/2009, 10:19
Μαλλον εχεις μπερδεψει το αθλημα.
Κατ'αρχην ειναι λιγο αφελες να παροτρυνεις καποιους που οδηγανε SS να οδηγησουν scooter, λες να μην το εχουμε κανει? :ninja:
Δευτερον ειναι λιγο αφελες να επιμενεις να μας αναλυεις τις αρετες ενος scooter, λες να μην τις ξερουμε?
Κατι τελευταιο, η moto ειναι και image ξερεις, καποιοι απλα δεν μπορουν να διανοηθουν να καβαλανε scooter.
Μηπως να παρεις ενα SS να ησυχασουμε ολοι? :beer:

Γιατί δεν αφήνεις τους άλλους να πάμε σ εσένα. Έχεις οδηγήσει κάποιο απ τα t-max, suzuki burgman, gp-800?Αν ναι τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός..στο τι θα πει μοτοσυκλέτα. Αν επιμένεις οτι αυτά δεν είναι μοτοσυκλέτες κατηγορίας scooter..

Απο εκεί και πέρα..οδηγώ απο 12 χρονών με 1ο δίπλωμα στα 16, δεν πήρα το t-max και βγήκα απ τ αυγό. Έχω οδηγήσει διάφορα μοτόρια..ποτέ δε χλεύασα κάποιο που να μην ήξερα έστω απο διπλανό χέρι τι καπνό φουμάρει όμως (όταν μιλάω σοβάρα και όχι για πείραγμα). Προσπαθώ η άποψη μου να είναι αντικειμενική βάση και του τι ζητάω απ τη μηχανή αλλά και τι μου δίνει η μηχανή. Αν για σένα ο μοτοσυκλετισμός είναι και image..(είπαμε άσε τους άλλους), τότε θα σου πω οτι και για εμένα είναι και image όπως και για όλους, αλλά δεν είναι το 1ο που ζητάω απ αυτή.

Τώρα αν πάρω ss δε ξέρω κατα πόσο θα ησυχάσεις καθώς ξέρω τι θα ζητάω απ αυτό αλλά και απ το t-max που θα έχω ακόμα..εσύ ξέρεις απ τη μότο που χεις τι ζητάς?Τη σκίζεις τα ΣΚ με κίνδυνο δικό σου και των γύρω σου?Και μεσοβδόμαδα το κουτί με ένα άτομο μέσα? Οκ Κ.μοτοσυκλετιστή πάω πάσο. Αν αυτό είναι μοτοσυκλετιστής τότε όντως εγώ δεν είμαι..

Για κανα R6 σκέφτομαι που λες μτχ..για να το πηγαίνω σε κανα trackday..αλλιώς κανα VFR για να παίρνω και τη γυναίκα σε καμια γρήγορη εκδρομούλα μιας και της αρέσει το ταξίδι..η scooteroμηχανή μου όμως θα παραμείνει κάθε μέρα να μου παίρνει τα μυαλά..καθώς έχω να οδηγήσω κουτί απ το 2008 και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..

950dim
05/09/2009, 10:33
Παντως ειναι ευκαιρια τωρα με την αποσυρση να απαλλαγουμε απ΄τα βρωμοscooter...:D

sf1n4k1
05/09/2009, 10:37
Παίζει απόσυρση?Έχω μια κινέζικη αμαρτία να διώξω.. ;P

950dim
05/09/2009, 10:40
Παίζει απόσυρση?Έχω μια κινέζικη αμαρτία να διώξω.. ;P

Ναι κατι διαβασα το πρωι πως θα υπαρξει μια νομοθετικη ρυθμιση για την αποσυρση και ισως αφορα και μοτο,καπου εγραφε πως θα ψηφιστει την ερχομενη εβδομαδα!
That's all i know...:beer:

675heat
05/09/2009, 12:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
[B]Γιατί δεν αφήνεις τους άλλους να πάμε σ εσένα. Έχεις οδηγήσει κάποιο απ τα t-max, suzuki burgman, gp-800?Αν ναι τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός..στο τι θα πει μοτοσυκλέτα. Αν επιμένεις οτι αυτά δεν είναι μοτοσυκλέτες κατηγορίας scooter..

Απο εκεί και πέρα..οδηγώ απο 12 χρονών με 1ο δίπλωμα στα 16, δεν πήρα το t-max και βγήκα απ τ αυγό. Έχω οδηγήσει διάφορα μοτόρια..ποτέ δε χλεύασα κάποιο που να μην ήξερα έστω απο διπλανό χέρι τι καπνό φουμάρει όμως (όταν μιλάω σοβάρα και όχι για πείραγμα). Προσπαθώ η άποψη μου να είναι αντικειμενική βάση και του τι ζητάω απ τη μηχανή αλλά και τι μου δίνει η μηχανή. Αν για σένα ο μοτοσυκλετισμός είναι και image..(είπαμε άσε τους άλλους), τότε θα σου πω οτι και για εμένα είναι και image όπως και για όλους, αλλά δεν είναι το 1ο που ζητάω απ αυτή.

Τώρα αν πάρω ss δε ξέρω κατα πόσο θα ησυχάσεις καθώς ξέρω τι θα ζητάω απ αυτό αλλά και απ το t-max που θα έχω ακόμα..εσύ ξέρεις απ τη μότο που χεις τι ζητάς?Τη σκίζεις τα ΣΚ με κίνδυνο δικό σου και των γύρω σου?Και μεσοβδόμαδα το κουτί με ένα άτομο μέσα? Οκ Κ.μοτοσυκλετιστή πάω πάσο. Αν αυτό είναι μοτοσυκλετιστής τότε όντως εγώ δεν είμαι..

Για κανα R6 σκέφτομαι που λες μτχ..για να το πηγαίνω σε κανα trackday..αλλιώς κανα VFR για να παίρνω και τη γυναίκα σε καμια γρήγορη εκδρομούλα μιας και της αρέσει το ταξίδι..η scooteroμηχανή μου όμως θα παραμείνει κάθε μέρα να μου παίρνει τα μυαλά..καθώς έχω να οδηγήσω κουτί απ το 2008 και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..

Δεν υπαρχει λογος να κραταω τα προσχηματα για moto που δεν γουσταρω, πχ εγω δεν γουσταρω τις βεσπες, εσυ ισως δεν γουσταρεις τα on off.
Ειναι ομως ματαιο να προσπαθεις να μας πεισεις για τις αρετες της βεσπας, εδω οι περισσοτεροι ειμαστε μοτοσυκλετιστικα αρχαιοι και χειραφετημενοι. Μαλλον σε κανα vespa.gr θα πρεπει να απευθυνθεις
Αν τωρα απο τα παραπανω λεγομενα μου καταλαβες οτι οδηγαω επικινδυνα η οτι κυκλοφορω στο κεντρο με κουτι κλπ τοτε νομιζω πως τα "Ελληνικα" σου θελουν λιγο φρεσκαρισμα.
Λυπαμαι παντως που εμας οι βεσπες δεν μας παιρνουν τα μυαλα:bawl:

dond4le
05/09/2009, 12:21
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟ SCOUTER????????????????

sf1n4k1
05/09/2009, 12:39
Οι αρετές της κάθε μηχανής παραμένουν αρετές της άσχετα απ την άποψη σου φίλε 675Heat. Δε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που ισχύει, απλά μ αρέσει όταν κρίνει κάτι ο άλλος τουλάχιστον να το γνωρίζει για τι μιλάει (δε δείχνεις οτι γνωρίζεις ώς ώρας). Όταν γράφεις "στην πίστα δε το χω πάει αλλά το σκίζω τα ΣΚ" τα φτωχά μου Ελληνικά δείχνουν ένα καγκούρι..εκτός αν διευκρινήσεις τι εννοείς "το σκίζω τα ΣΚ σε παραλληλισμό με την πίστα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟ SCOUTER????????????????

Ναι :beer:

Υ.Γ Για τη vespa..αν και ίσως είναι ο προκάτοχος και η ιδέα του scooter..διαφέρει πολύ απ αυτό καθώς έχει πολύ πιο μικρούς τροχούς είναι με συμπλέκτη και ταχύτητες και έχει ποδόφρενο. Μπορώ να πω οτι η vespa έχει κι αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της στις μοτοσυκλέτες (Για την ακρίβεια λογο της ιστορίας της είναι μια κατηγορία απο μόνη της). Να σ ενημερώσω για το scooterclubhellas.gr λοιπόν, είμαι μέσα..Παρ όλα αυτά δε με ξεφορτώνεσαι :beer: :nono: :beer: :rotflmao:

dond4le
05/09/2009, 12:57
Μα γιατι τα scouter να γινουν μοτοσυκλετες........................απο τα περισσοτερα ποστ που διαβασα

αναφερονται στα υπερ που εχουν εναντι στις μοτοσυκλετες και το αντιθετο. Η καθε μηχανη εγινε για καποιο σκοπο.

Δλδ ο ορισμος SCOUTER σας ντροπιαζει και θελεται να μπειτε στην κατηγορια ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.

:a18: στην τεχνολογια που προχωραει και τιμη ολων των scouterαδων που δινουν τοσα λεφτα για

να παρουν ενα T-max. (δεν εχω κατι με το συγκεκρημενο)

Αλλα αλλο η βουρτσα αλλο η Π@^$Α!!!!!!!!!!!!!!!

Και οι υπολοιπες μηχανες εχουν διαφορες μεταξυ τους αλλα δεν μπορουν οι V-stromαδες να

επιμενουν οτι καβαλανε ss μηχανη και οτι στριβουν καλυτερα απο busa.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ εΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sf1n4k1
05/09/2009, 13:01
Ρε τα έχετε μπερδέψει τελείως..τα scooter είναι μοτοσυκλέτες. Όπως και τα ss και όλα τ άλλα..

675heat
05/09/2009, 13:07
Οι αρετές της κάθε μηχανής παραμένουν αρετές της άσχετα απ την άποψη σου φίλε 675Heat. Δε προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που ισχύει, απλά μ αρέσει όταν κρίνει κάτι ο άλλος τουλάχιστον να το γνωρίζει για τι μιλάει (δε δείχνεις οτι γνωρίζεις ώς ώρας). Όταν γράφεις "στην πίστα δε το χω πάει αλλά το σκίζω τα ΣΚ" τα φτωχά μου Ελληνικά δείχνουν ένα καγκούρι..εκτός αν διευκρινήσεις τι εννοείς "το σκίζω τα ΣΚ σε παραλληλισμό με την πίστα".

Ναι :beer:

Υ.Γ Για τη vespa..αν και ίσως είναι ο προκάτοχος και η ιδέα του scooter..διαφέρει πολύ απ αυτό καθώς έχει πολύ πιο μικρούς τροχούς είναι με συμπλέκτη και ταχύτητες και έχει ποδόφρενο. Μπορώ να πω οτι η vespa έχει κι αυτή την ξεχωριστή κατηγορία της στις μοτοσυκλέτες (Για την ακρίβεια λογο της ιστορίας της είναι μια κατηγορία απο μόνη της). Να σ ενημερώσω για το scooterclubhellas.gr λοιπόν, είμαι μέσα..Παρ όλα αυτά δε με ξεφορτώνεσαι :beer: :nono: :beer: :rotflmao:

Πιστα ετρεχα προτου καν μαθεις να δενεις τα κορδονια σου.
Οσο για το αν πρεπει να κανω test drive την καθε τουμπανιασμενη βεσπομπανιερα που εμφανιζεται ωστε να εχω δικαιωμα να δηλωνω ενημερωμενος θα μου επιτρεψεις να μειδιασω.
Μια χαρα εισαι στο scooterclubhellas, τι θες και χαλιεσαι μαζι μας? :wave2:

dond4le
05/09/2009, 13:08
Προσωπικα διαφονω (http://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_(motorcycle)) με τον τιτλο του θεματος

Γιατι ειναι μοτοσυκλετες αλλα με αλλες δυνατοτητες.

:beer: :beer:

sf1n4k1
05/09/2009, 13:11
Δεν απάντησες καθάρα..πάλι στο προσωπικό το γύρισες. Για πες μου για τα Ελληνικά μου και τον παραλληλισμό της πίστας με τα ΣΚ που σκίζεις το εργαλείο σου, κι άσε τα κορδόνια, τ οτι έχεις μια Χ ηλικία δε σε κάνει ξαφνικά γνώστη της κάθε μπανιέρας...ούτε υδραυλικό. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι χαλιέμαι που είμαι εδώ?Μια χαρά είναι το forum..έχει υλικό για ότι θες..

Υ.Γ για την ακρίβεια βρίσκομαι εδώ πριν απο εσένα..εσύ ήρθες και χαλιέσαι..

Υ.Γ όταν λες "χαλιέσαι μαζί μάς"..τι εννοείς?Τι διαχωρισμό κάνεις?Ποιοι είστε εσείς?

675heat
05/09/2009, 13:26
Εχω μια καλυτερη ιδεα, παω Χαλκιδικη για μπανιο,
ας βρεθει κανενας αλλος ηρωας να σε αντιμετωπισει:beer:

twat
05/09/2009, 21:46
Δε γίνεται να φταίει άλλος που μπήκες στη σηζήτηση. Όταν αποκαλείς τα scooter γαιδουράκια που σε μεταφέρουν όμως, επειδή ένας θεός ξέρει τι σκούτερ έχεις που το παρομοιάζεις έτσι και το γενικεύεις κ όλας, μη περιμένεις να μη σου απαντήσω στο ίδιο ύφακι ;-) Θα σε συμβουλέψω πάντως και εσένα να οδηγήσεις ένα σοβαρό σκούτερ..μή το πάρεις στραβά. Σκέψου να είχα ένα CBR 125 και να έλεγα σε κάποιον που έχει το ΧΧ..σα χελώνες πάνε αυτά τα ss. Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε. Αντίστοιχα σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν και πολλά που είναι κάτι ανώτερο απλά απο παπιά..κατ εμέ αυτά είναι μοτοσακά :P Ε μη τα μπερδέυουμε. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα σκούτερ είναι το μέλλον της μοτοσυκλέτας. Αυτόματη και manual οδήγηση, άνεση για 2, χώροι, γκάζι που τρομάζει, οδήγηση σε πόλη-ταξίδι, αξιοπιστία...είναι μερικά απ τα χαρακτηριστικά τους ήδη. τελικα ισως να ειμαι μαζοχας, οποτε ξαναμπαινω στη συζητηση... σαν φανατικος των scooter υποθετω θα ξερεις πολυ καλα οτι τα scooter ξεκινησαν τη ζωη τους σαν ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! τωρα εσυ προσπαθεις να τα κανεις και ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ... οκ αφου ειναι ετσι παω πασο, αλλα οσο μαζοχας κι αν ειμαι δεν θα καβαλησω αυτα τα πλαστικα καρουλια,ουτε φυσικα θα πληρωσω τα 9 με 10 χιλιαρικα που κοστιζουν, αυτα τα ''διαστημικα''burgman t-max κτλ. αυτα τα λεφτα μπορω να τα ξοδεψω σε πολυ πιο διασκεδαστικα πραγματα οπως να εχω και ενα trackbike η' να τα πιω σε ποτα η' να τα φαω με ''μωρακια'' κτλ. και στο τελος,τελος αν τα scooter ειναι μοτοσυκλετες τοτε εγω δεν οδηγω μοτοσυκλετα, ασε θα του βρω καποιο αλλο ονομα.δεν γινετε μικροι,μεγαλοι στα καφενεια! παντως εχετε πολυ πλακα, καθε φορα που βλεπω καποιον με αυτα τα astroscooter με aftermarket εξατμισεις οι κοιλιακοι μου δουλευουν υπερωριες...απο το γελιο!!!αλλα ξερω ειναι κι αυτο ενας τροπος μοτοσυκλετοποιησεις των scooter:p :p :p

SVX
05/09/2009, 21:50

TWAt , μην τρελενεσαι....το σκεφτηκα εγω για σενα...... αν τα Scooter ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετες.....

τοτε κατι ξεκρανωτες θειες με Scooter και εμπριμε φουστιτσες (μη ξεχασω τα Σανταλια) που οδηγουν το Scooter μεχρι το HONDOS Center αυτοματα κερδιζουν τον τιτλο της "μοτοσυκλετiστριας" :ninja:

twat
05/09/2009, 21:54
TWAt , μην τρελενεσαι....το σκεφτηκα εγω για σενα...... αν τα Scooter ΕΙΝΑΙ μοτοσυκλετες.....

τοτε κατι ξεκρανωτες θειες με Scooter και εμπριμε φουστιτσες (μη ξεχασω τα Σανταλια) που οδηγουν το Scooter μεχρι το HONDOS Center αυτοματα κερδιζουν τον τιτλο της "μοτοσυκλετiστριας" :ninja: :beer: :beer: :beer:

jimbrav
06/09/2009, 07:00
παντως εχετε πολυ πλακα, καθε φορα που βλεπω καποιον με αυτα τα astroscooter με aftermarket εξατμισεις οι κοιλιακοι μου δουλευουν υπερωριες...απο το γελιο!!!αλλα ξερω ειναι κι αυτο ενας τροπος μοτοσυκλετοποιησεις των scooter:p :p :p [/B]

ενω οι καγκουριες των μηχανών ειναι οτι πρέπει ε???

:lol: :rotflmao: :rotflmao:

mikios400
06/09/2009, 20:37
...τα scooter ξεκινησαν τη ζωη τους σαν ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! τωρα εσυ προσπαθεις να τα κανεις και ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ... ο...

εδώ τώρα δεν έχεις απόλυτο δίκιο... άλλο πως ξεκίνησαν και άλλο πως κατέληξαν... σαν το ιππικό ένα πράμα, που σήμερα είναι τεθωρακισμένα άρματα μάχης... :eek:
μην ξεχνάς ότι κάποτε και αυτό ήταν υποκατάστατο αυτοκινήτου (ειδικά για τον "φτωχό" που δεν μπορούσε να πάρει αυτοκίνητο)
http://farm4.static.flickr.com/3031/2964126574_c2db330272.jpg

έστι και τα σκούτερ σήμερα είναι για τον απλό οδηγό που δεν ξέρει/θέλει/μπορεί να καβαλήσει "the real thing" αλλά είναι αναγκασμένος (λόγω κίνησης ή/και λόγω ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ -> βλ πολλές πόλεις στην Ιταλία) να αφήσει το τουτου και να καβαλήσει κάτι 2τροχο...

SVX έβαλες λόγια στις σκέψεις πολλών ανθρώπων!!! :beer: και για τους 2 σας!

sakisvolos
06/09/2009, 21:02
Πολλά σκούτερ αφού δε θέλετε όλα, είναι μοτοσυκλέτες ότι κι αν κάνετε-πείτε πολλοί που τ αντιπαθείτε.

Ναι! Αμέ πως??

Στρίβουν σαν μοτοσυκλέτες φρενάρουν σαν μοτοσυκλέτες και γενικά τα κάνουν όλα σαν μοτοσυκλέτες!:winka:
Όλοι εμείς που δεν μας αρέσουν τα σκούτερ είμαστε χαζοί δλδ???

Μήπως είναι και καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από μοτοσυκλέτες??

Και τέλος εσείς οι σκουτεράδες επιτέλους φορέστε κράνος σώζει ζωές πραγματικά το 75% να μη πω
παραπάνω είστε ξεκράνωτοι γιατί??? Τα σκούτερ δεν πέφτει???:confused: :confused: :confused:

CIRUS
06/09/2009, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ναι! Αμέ πως??

Στρίβουν σαν μοτοσυκλέτες φρενάρουν σαν μοτοσυκλέτες και γενικά τα κάνουν όλα σαν μοτοσυκλέτες!:winka:
Όλοι εμείς που δεν μας αρέσουν τα σκούτερ είμαστε χαζοί δλδ???

Μήπως είναι και καλύτερα σε οδική συμπεριφορά από μοτοσυκλέτες??

Και τέλος εσείς οι σκουτεράδες επιτέλους φορέστε κράνος σώζει ζωές πραγματικά το 75% να μη πω
παραπάνω είστε ξεκράνωτοι γιατί??? Τα σκούτερ δεν πέφτει???:confused: :confused: :confused:

είναι υποδεέστες σε όλα τα χαρακτηριστικά εκτός των χώρων και αυτό τι σημαίνει οτι δεν είναι μοτοσυκλέτες???? απλά είναι μια κατηγορία μοτοσυκλετών όπως είναι τα on-off κτλ

σε εσας που δεν σας αρέσουν τα scooter, δεν είστε χαζοι απλά έχετε διαφορετική άποψη και ανάγκες από αυτούς που τους αρέσουν.

όπως είπα και πριν όχι, δηλαδή επειδή τα supersport έχουν την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, μόνο αυτές λογίζονται για μοτοσυκλέτες???

τελος αυτοί οι scooterades φοράνε κράνος όσο φοράμε και εμείς με τις υπόλοιπες μηχανές, ο κάθε ηλίθιος είναι ξεχωριστά ηλίθιος μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι με στατιστικές που έχεις βγάλει από τη φαντασία σου, ξέρεις πόσα GS και TDM βλέπω και εγώ κάθε μέρα και το κουβαλάνε στο χεράκι.......

δεν γουστάρετε τα scooter, καλά κάνετε, ούτε εμένα μάρέσουν τα chopper (βασικά αηδιάζω και μόνο που τα βλέπω και εκεί να δεις πόσοι φοράνε κράνος :lol: :lol: :lol: ) δεν έχω όμως και κόλλημα εναντίων τους ουτε λέω ότι δεν είναι κατηγορία μηχανών

κύριοι σας αρέσει δεν σας αρέσει τα scooter είναι κατηγορία μοτοσυκλέτας και ας έχουν τη χειρότερη οδιγική συμπεριφορά από όλες, εξάλου όσοι τα πέρνουν τα πέρνουν για τις αρετές που έχουν σε χώρους και ευκολία και όχι για να γίνουν rossi στη θέση του rossi.

sakisvolos
06/09/2009, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι με στατιστικές που έχεις βγάλει από τη φαντασία σου,

Αυτό που βλέπω λέω φίλε μου σου αρέσει ή όχι !!!:winka:

CIRUS
06/09/2009, 21:34
Αυτό που βλέπω λέω φίλε μου σου αρέσει ή όχι !!!:winka:

ούτε εγώ όμως ούτε εσύ είσαι στατιστική υπηρεσία οπότε όταν λές κάτι αυθαίρετο για να στηρίξεις την άποψη σου λυπάμαι αλά είσαι εξ΄ορισμού λάθος.

δεν έχει σημασία αν μου αρέσει ή όχι, απλά εγώ δεν σκαρφίζομαι νούμερα από το μυαλό μου, αν θα πω 75% θα πω και την έρευνα που το διάβασα.

SVX
06/09/2009, 21:39
Τα Scooter Ερχονται δευτερα ΜΕΤΑ τις Μοτοσυκλετες .... οποιος οδηγαει Scooter Δεν "επιδεικνυει" Μοτοσυκλετιστικες Ικανοτητες!!! Συντονισμο ,Ισορροπια , Αντανακλαστικα ...ΟΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ πολυ!!! :smokin:

η οδηγηση γκαζι -φρενο και τα ποδια απλωμενα δεξια -αριστερα για αντιβαρο δεν ειναι οδηγηση μοτοσυκλετας ....το παρερμηνευετε

sakisvolos
06/09/2009, 21:40
ούτε εγώ όμως ούτε εσύ είσαι στατιστική υπηρεσία οπότε όταν λές κάτι αυθαίρετο για να στηρίξεις την άποψη σου λυπάμαι αλά είσαι εξ΄ορισμού λάθος.

δεν έχει σημασία αν μου αρέσει ή όχι, απλά εγώ δεν σκαρφίζομαι νούμερα από το μυαλό μου, αν θα πω 75% θα πω και την έρευνα που το διάβασα.

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις βραδιάτικα ???

Βλέπω κάτι γραβατωμένους με σκούτερ εκεί που σταματάω στο φανάρια και περιμένω σαν μ@λ@κ@ς
να έρχονται από δίπλα ξεκράνωτοι να κοιτάνε αν έρχεται κάποιο άλλο όχημα και να περνάνε με κόκκινο
και σε κάνουν να αισθάνεσαι βλάκας ή ότι άλλο θες που περιμένεις να περάσεις με πράσινο!!!
Και σου αρέσει ή όχι είναι η συντριπτική πλειοψηφία αυτή !!!!

Τώρα εσύ σαν στατιστική υπηρεσία που είσαι διέψευσε με ! :winka:

Αυτά και τέλος!!!! :wave2: :wave2: :wave2:

CIRUS
06/09/2009, 21:43
Τα Scooter Ερχονται δευτερα ΜΕΤΑ τις Μοτοσυκλετες .... οποιος οδηγαει Scooter Δεν "επιδεικνυει" Μοτοσυκλετιστικες Ικανοτητες!!! Συντονισμο ,Ισορροπια , Αντανακλαστικα ...ΟΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ πολυ!!! :smokin:

η οδηγηση γκαζι -φρενο και τα ποδια απλωμενα δεξια -αριστερα για αντιβαρο δεν ειναι οδηγηση μοτοσυκλετας ....το παρερμηνευετε

says who???

μια χαρά αντανακλαστικά θέλει ειδικά μέσα στην πόλη που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει όπως και τα υπόλοιπα που λες, αν είναι σε μικρότερο βαθμό ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο για το χαρακτηρισμό τους σαν μοτοσυκλέτες

SVX
06/09/2009, 21:44
μια χαρά αντανακλαστικά θέλει ειδικά μέσα στην πόλη που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει όπως και τα υπόλοιπα που λες, αν είναι σε μικρότερο βαθμό ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο για το χαρακτηρισμό τους σαν μοτοσυκλέτες

το μυαλο σου δουλευει συμπλεκτη, ή το'χεις στο αυτοματο???

CIRUS
06/09/2009, 21:50
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις βραδιάτικα ???

Βλέπω κάτι γραβατωμένους με σκούτερ εκεί που σταματάω στο φανάρια και περιμένω σαν μ@λ@κ@ς
να έρχονται από δίπλα ξεκράνωτοι να κοιτάνε αν έρχεται κάποιο άλλο όχημα και να περνάνε με κόκκινο
και σε κάνουν να αισθάνεσαι βλάκας ή ότι άλλο θες που περιμένεις να περάσεις με πράσινο!!!
Και σου αρέσει ή όχι είναι η συντριπτική πλειοψηφία αυτή !!!!

Τώρα εσύ σαν στατιστική υπηρεσία που είσαι διέψευσε με ! :winka:

Αυτά και τέλος!!!! :wave2: :wave2: :wave2:

και γω βλέπω γραβατομένους πάνω σε GS 1200 πάρα πολούς και βλέπω κάθε λογής μηχανή να περνάει με κόκκινο

εγώ δεν αισθάνομαι μ@λ@κ@ς που περιμένω το πράσινο

η συντριπτική πλειοψηφία στο δικό σου μυαλό είναι αυτή και για καθε έναν είναι διαφορετική
αυτό δεν αποδυκνείει τίποτα

εγώ δεν είμαι στατιστική υπηρεσία όπως είπα και πριν, μάλλον δεν το διάβασες γύρνα στην προηγούμενη σελίδα, ούτε είπα ποσοστά και ούτε εβγαλά συμπεράσματα αυθαίρετα. τέλος και από μένα μια και σχολάω από τη δουλειά επιτέλους:a15:

sakisvolos
06/09/2009, 21:52
και γω βλέπω γραβατομένους πάνω σε GS 1200 πάρα πολούς και βλέπω κάθε λογής μηχανή να περνάει με κόκκινο

εγώ δεν αισθάνομαι μ@λ@κ@ς που περιμένω το πράσινο

η συντριπτική πλειοψηφία στο δικό σου μυαλό είναι αυτή και για καθε έναν είναι διαφορετική
αυτό δεν αποδυκνείει τίποτα

εγώ δεν είμαι στατιστική υπηρεσία όπως είπα και πριν, μάλλον δεν το διάβασες γύρνα στην προηγούμενη σελίδα, ούτε είπα ποσοστά και ούτε εβγαλά συμπεράσματα αυθαίρετα. τέλος και από μένα μια και σχολάω από τη δουλειά επιτέλους:a15:

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

CIRUS
06/09/2009, 21:54
το μυαλο σου δουλευει συμπλεκτη, ή το'χεις στο αυτοματο???

το να προσβάλεις κάποιον επειδή έχει διαφορετική αποψη για μία χαζή συζήτηση δείχνει πολλά πράγματα......

δεν θα μπω στο τρυπάκι να σε προσβάλω και εγώ γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, λυπάμαι για αυτό που εγραψες, πραγματικά μπράβο σου.....:rolleyes: