View Full Version : Κατοικιδια
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
tsompanis
19/06/2016, 15:32
Νοστράδαμε καλά το υποψιαστηκες:lol:
Ειναι σερβικο και περίμενα 6 μήνες για να το αποκτήσω. Ζημιά ακόμα λύκος ή αρκούδα δεν μου έχουν κάνει, αλλά κάποια κοπάδια παραπέρα τα έχουν θερισει!
Μέσα στο παιχνίδι βέβαια είναι όλα τι να λέμε
Νοστράδαμε καλά το υποψιαστηκες:lol:
Ειναι σερβικο και περίμενα 6 μήνες για να το αποκτήσω. Ζημιά ακόμα λύκος ή αρκούδα δεν μου έχουν κάνει, αλλά κάποια κοπάδια παραπέρα τα έχουν θερισει!
Μέσα στο παιχνίδι βέβαια είναι όλα τι να λέμε
Σαν τον ελληνικο για την αρκουδα, αλλον δεν εχω.
Για λυκο ομως δεν ξερω.
Το κουτάβι μου ήρθε προχθές. Πήρα Σαρπλανινατς! :a25::a25:
περίεργο ζωντανό και σίγουρα πολύ διαφορετικός χαρακτήρας.
πουλάει τσαμπουκά στα μεγάλα και είναι δύο μηνών! Δεν μάσησε ούτε όταν τον πλευρησαν τα μεγάλα θηρία:D
Είναι από τα πιο δυνατά σκυλιά που υπάρχουν και οι λύκοι είναι η αδυναμία του. Επίσης θέλει να έχει το κοντρόλ στο κοπάδι και το ενοχλούν στην δουλειά του τα υπόλοιπα σκυλιά!
Φωτό σύντομα, αλλά όχι ακόμα μην μου τον ματιασετε:D
Τούτα εδώ λες; :D
361308 361309
tsompanis
20/06/2016, 08:22
Σαν τον ελληνικο για την αρκουδα, αλλον δεν εχω.
Για λυκο ομως δεν ξερω.
Έχω ζευγάρι αρσενικό και θυληκο και μάλιστα περιμένω γέννα από την κυρία.
Βέβαια στον κάθε σκύλο καθοριστική σημασία παίζει ο χαρακτήρας του.
Υπάρχουν σκυλιά που δεν μασάνε μια και άλλα που φοβούνται μέχρι και τις αστραπές.
Και ο ελληνικός ποιμενικος είναι από τους πολύ καλούς φύλακες κοπαδιων και με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης.
Και τα σαρπλανινατς όμως έχουν μακεδονική καταγωγή, ασχέτως ονόματος και οι ρίζες της φυλής φτάνουν μέχρι τον Μ Αλέξανδρο.
Το καλό είναι πως οι γιουγκοσλαβοι κράτησαν καθαρή την φυλή, νομίζω λόγω ανάγκης δυνατών σκυλιών και έχουμε την ευκαιρία σήμερα να αποκτήσουμε ένα ζώο καθαρής φυλής χωρίς αιμομιξιες
tsompanis
20/06/2016, 08:25
Τούτα εδώ λες; :D
361308 361309
Ακριβώς όμως!
Χαίρομαι λες και άλλαξα μηχανάκι:D
η τιμή του παίζει από 300 έως 500 γιούρια
Ακριβώς όμως!
Χαίρομαι λες και άλλαξα μηχανάκι:D
η τιμή του παίζει από 300 έως 500 γιούρια
Ακριβούτσικα. ΑΝ θέλεις 2 Ελληνικά ποιμενικά (αρσενικά, τώρα είναι 3 μηνών περίπου) σφύρα
tsompanis
20/06/2016, 08:35
Ακριβούτσικα. ΑΝ θέλεις 2 Ελληνικά ποιμενικά (αρσενικά, τώρα είναι 3 μηνών περίπου) σφύρα
Μερσι, αλλά όπως είπα και παραπάνω, έχω σκύλα έτοιμη να γεννήσει. Την περιμένω με τις μέρες
Άμα πιάσει καμία ζάντα αυτό το θηρίο, στο ξεζανταρει για πλάκα. Σκύλο βουλκανιζατερ πρώτη φορά βλέπω.
Το κουτάβι μου ήρθε προχθές. Πήρα Σαρπλανινατς! :a25::a25:
περίεργο ζωντανό και σίγουρα πολύ διαφορετικός χαρακτήρας.
πουλάει τσαμπουκά στα μεγάλα και είναι δύο μηνών! Δεν μάσησε ούτε όταν τον πλευρησαν τα μεγάλα θηρία:D
Είναι από τα πιο δυνατά σκυλιά που υπάρχουν και οι λύκοι είναι η αδυναμία του. Επίσης θέλει να έχει το κοντρόλ στο κοπάδι και το ενοχλούν στην δουλειά του τα υπόλοιπα σκυλιά!
Φωτό σύντομα, αλλά όχι ακόμα μην μου τον ματιασετε:D
Κώστα. ....να σου στείλω τον spyrako να το δοκιμασεις;
:D
SHOOTER045
20/06/2016, 11:16
Κώστα. ....να σου στείλω τον spyrako να το δοκιμασεις;
:D
Στείλε τον Πάνο.
Νομιζω οτι ο σκύλος θα την κανει με ελαφριά :D
Το καλό είναι πως οι γιουγκοσλαβοι κράτησαν καθαρή την φυλή, νομίζω λόγω ανάγκης δυνατών σκυλιών και έχουμε την ευκαιρία σήμερα να αποκτήσουμε ένα ζώο καθαρής φυλής χωρίς αιμομιξιες
Δυστυχώς τα καθαρά ζώα (φυλής) , ειναι ο ορισμός της αιμομιξίας..
Pan (dvs)
20/06/2016, 17:26
Έχω ζευγάρι αρσενικό και θυληκο και μάλιστα περιμένω γέννα από την κυρία.
..................
Mαστορα να σου θυμησω οτι εχω καπαρωσει ενα αρσενικο εδω και κανα εξαμηνο.
amyroukai
20/06/2016, 17:29
Να δω να τολμήσει κάποιος να το πει αυτό σε συγκέντρωση καθαρόαιμων ζώων με μαύρα μπλουζάκια... :bawl:
akis_trevor
20/06/2016, 17:39
100%. εξου και τα ιδια θεματα υγειας που βγαζουν τα καθαροαιμα σκυλια.
προτιμω τα μπασταρδακια :) (σαφως και σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να παρεις σκυλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως ο tsompanis,αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις που τα θελουμε απλα για ζωο συντροφιας,ενα μπασταρδακι ειναι οτι πρεπει ) :)
tsompanis
20/06/2016, 17:40
Σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό και εν μέρει έχεις δίκιο.
Στην Ελλάδα είναι σχεδόν δεδομένο, αλλά σε άλλες χώρες υπάρχουν και προκομενοι που κάνουν μέχρι και σπερματενχυση
pipe_smoker
20/06/2016, 17:45
(σαφως και σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να παρεις σκυλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως ο tsompanis,αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις που τα θελουμε απλα για ζωο συντροφιας,ενα μπασταρδακι ειναι οτι πρεπει ) :)
Αυτό ακριβώς!
Άλλο ο τσομπάνης που θέλει ένα "έμψυχο εργαλείο" για τη δουλειά του, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ κλπ, κι άλλο ο κάθε πικραμένος που αντί να υιοθετήσει ένα ζωάκι που θα πάει άκλαφτο, πηγαίνει και ψωνίζει μάρκα μερτσεντέ.
Pan (dvs)
20/06/2016, 19:50
Αυτό ακριβώς!
Άλλο ο τσομπάνης που θέλει ένα "έμψυχο εργαλείο" για τη δουλειά του, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ κλπ, κι άλλο ο κάθε πικραμένος που αντί να υιοθετήσει ένα ζωάκι που θα πάει άκλαφτο, πηγαίνει και ψωνίζει μάρκα μερτσεντέ.
Ασε ρε που το θελει για τους λυκους.Για τον δικο μου "λυκο" το θελει.Φυλαγομουνα απο την αγελαδα,τωρα θα φυλαγομαι και απο τον Βουλγαρο.
Βρηκα αυτο εντελως τυχαια
A Wolfdog’s Mountain Adventures (PHOTOS)
“Many people refer to their pets as their children,” Kelly Lund told weather.com. “To me, Loki is more of a brother.”
Kelly Lund is a man dedicated to adventure both in his personal life and his professional life as the Outdoor Recreation Coordinator for the city of Denver, Colorado. And he has a constant companion in his thrill-packed life. Whether he’s looking for the best slopes to ski or the wildest rivers to raft, Lund often goes out with Loki, his low-content wolfdog. Specifically, Loki is a hybrid of a Siberian husky, Malamute and Arctic Wolf.
“He wakes me up... He runs around and chases squirrels and such which he never catches,” Lund said. “He never sits still, constantly roaming, sniffing, exploring.”
Though the genes of a domestic dog are more present than a wolf, Loki still has the tall height and stature of the kind of wolf one might see in places like Yosemite National Park. He even roams around the outdoors like one, accompanying his human to the snow-covered mountains of Colorado.
“He comes alive,” Lund said. “He is very nimble in precarious situations and can travel seemingly forever.”
Lund describes Loki as having a quirky personality, often behaving more like a cat than a dog.
“He doesn’t beg for attention,” he said. “He’s always present. It teaches me to be present and find satisfaction in the simple, natural things in life.”
Now almost three years old, Loki started joining Lund in his backcountry skiing adventures from the day he was brought home, at just four months old. “Even then, he moved better through the snow than many full-grown dogs,” Lund said.
While Loki’s companionship and company is great, Lund says that having a wolfdog as a pet also presents challenges. “Loki is, by far, the most difficult and time-consuming animal I have ever trained,” Lund said.
Growing up, the recreation coordinator was surrounded by animals like Australian Shepherds, a German Shepherd, Rottweilers and a purebred Husky. But according to Lund, domesticated dogs are very different than hybrids. “Wolfdogs can be very destructive to a house, escape easily from a yard and be extremely timid and nervous around people,” he said. “They require an extreme amount of exercise and socialization that most people do not have time for.”
This causes many wolfdog owners to give up on training their pets. He said that there is an incredible need for wolfdog adoptions since many owners “end up getting rid of it, because they had no idea what they were getting themselves into.”
“It saddens me to see overly-hyper, poorly-trained dogs, because they have spent most of their lives behind a fence,” Lund said.
Lund hopes to shed light on the issue through Loki, specifically by sharing photos of Loki’s experiences through Instagram (@Loki_The_Wolfdog).
Loki made his debut on Lund’s personal Instagram feed (@shark_toof) in 2012, but as photos of his wolfdog hybrid dominated the feed, Lund decided to start @Loki_The_Wolfdog a few months later.
“It’s really been fascinating to me how it has taken off really in the last month or so,” he said. “I really just hope to use it as a platform to inspire others to get out, explore their world and make memories with their own pups.”
Check out the video below for a look at how exactly Lund skis with his wolfdog Loki.
https://www.youtube.com/watch?v=ge4HNwOpfRk
Eχουν και account στο ινσταγκραμ . Ποτε βρισκει χρονο να κανει ολα αυτα και να ανεβαζει φωτο στο ινσταγκραμ ο σκυλος. λολ :p
1m followers
https://www.instagram.com/shark_toof/?hl=el
https://www.instagram.com/loki_the_wolfdog/
επειδη Σαββατο και Κυριακή έψαχνα όλη μερα ένα σκυλάκι, το οποίο απο βλακεία μου βρήκα και έχασα (το ξαναβρηκα τελικά και το παρέδωσα στον ιδιοκτήτη του), ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ όσους έχουν σκυλάκια και τα αγαπάνε, να βάλουν στο κολάρο τους ένα ρημαδοταμπελάκι με το όνομα του σκύλου και το τηλέφωνο επικοινωνίας, ΕΙΝΑΙ πολύ πιο εύκολο αυτο, απο το να ψαχνεις να βρεις ψύλλους στ΄αχυρα!!!!! Ειναι καλύτερο και απο τσιπακι ακόμα γιατι, ποιος θα παει ένα σκυλί που βρήκε στον κτηνίατρο για να ελέγξει για τσιπάκι? Ενω ένα τηλέφωνο, τι σκ@τα, κάποιος που θα βρει το σκυλί θα το κάνει!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=FrFJM3qEpOQ
Πλιζ οχι μεσα στα αμαξια. Oτιδηποτε ειναι ζωντανο , οχι απλως κουταβι.
Με 30+ εξω , μεσα στο αμαξι σε 15 λεπτα φτανει 50+.
Σε εμπορικο , αν δεν σας αφηνουν,ας το κραταει καποιος απεξω . Eγω αυτο κανω.
Ξερει κανενας τι ακριβως ισχυει για τα σκυλια στις παραλιες και εαν επιτρεπεται να μπαινουν στη θαλασσα? Εκανα μια μικρη ερευνα στο νετ αλλα μαλλον πιο πολυ μπερδευτικα.
akis_trevor
10/07/2016, 17:33
Ξερει κανενας τι ακριβως ισχυει για τα σκυλια στις παραλιες και εαν επιτρεπεται να μπαινουν στη θαλασσα? Εκανα μια μικρη ερευνα στο νετ αλλα μαλλον πιο πολυ μπερδευτικα.
αποτι εχω καταλαβει υπαρχουν ασαφειες και παραθυρακια στον νομο.
αν πας σε απομονωμενη παραλια δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.απλα να εχεις και το βιβλιαριο υγειας μην τυχον σκασει κανας περιεργος.
εμενα η δικια μου 1 φορα με το ζορι μπηκε.φοβαται την θαλασσα παροτι στο σπιτι οταν την κανω μπανιο ειναι μια χαρα ανετη.
αποτι εχω καταλαβει υπαρχουν ασαφειες και παραθυρακια στον νομο.
αν πας σε απομονωμενη παραλια δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα.απλα να εχεις και το βιβλιαριο υγειας μην τυχον σκασει κανας περιεργος.
εμενα η δικια μου 1 φορα με το ζορι μπηκε.φοβαται την θαλασσα παροτι στο σπιτι οταν την κανω μπανιο ειναι μια χαρα ανετη.
Βασικα αν και εχω σκυλο ειμαι εναντιον στο να κανουν μπανιο τα σκυλια οταν υπαρχουν λουομενοι. Απλως εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση σημερα στην παραλια και ψαχνω να μαθω τι ακριβως οριζει ο νομος.
akis_trevor
10/07/2016, 17:52
Βασικα αν και εχω σκυλο ειμαι εναντιον στο να κανουν μπανιο τα σκυλια οταν υπαρχουν λουομενοι. Απλως εγινε μια ψιλοπαρεξηγηση σημερα στην παραλια και ψαχνω να μαθω τι ακριβως οριζει ο νομος.
Γιατί είσαι εναντίον;;;;
Γιατί είσαι εναντίον;;;;
Γιατι μια φορα πηγα τον δικο μου για μπανιο (σε απομερη παραλια, δεν υπηρχε ψυχη) και γεμισε η θαλασσα τριχες. Και δεν τον εχω παραμελημενο, απλα μαδαει αρκετα αυτη την περιοδο.Δεν θα τον εβαζα ποτε στην θαλασσα εαν υπηρχαν αλλοι λουομενοι διπλα και
δεν θα μου αρεσε να δω τετοια κατασταση εκει που κανω μπανιο (κατι τετοιο εγινε σημερα). Κατα τ'αλλα ο σκυλος ειναι πιο "καθαρος" απο του περισσοτερους ανθρωπους μιας και ουτε κατουραει/χεζει μεσα στην θαλασσα, ουτε φυτευει γοπες στην παραλια κτλ κτλ
:beer:
... και επειδή ο δικός σου είναι μαλλιαρός, δεν δέχεσαι να βάλει ο άλλος τον δικό του ακόμα και αν δεν είναι μαλλιαρός ή δεν μαδάει τελος πάντων;
... και επειδή ο δικός σου είναι μαλλιαρός, δεν δέχεσαι να βάλει ο άλλος τον δικό του ακόμα και αν δεν είναι μαλλιαρός ή δεν μαδάει τελος πάντων;
Ναι
akis_trevor
10/07/2016, 19:07
Διαφωνω.το πες μόνος σου.θα βγάλουν λίγες τρίχες που μέσα σε λίγα λεπτά απτό ρεύμα θα έχουν χαθεί.
Οι γυναίκες βγάζουν περισσότερες τρίχες.
Όταν την παίρνω στην παραλία μαζί,παω σχετικά άκρη και την έχω δεμένη με λουρί μακρύ κάνα 4αρι μέτρα.
Αν έρθει κάποιος και κάτσει δίπλα μου προφανώς δέχεται τον σκύλο.αν θέλει να δημιουργήσει μανουρα ας πάρει την αστυνομία να ερθει να ταλαιπωρηθουμε όλοι παρέα και στο τέλος να μην γίνει τίποτα.
Οι γυναίκες βγάζουν περισσότερες τρίχες.
Όταν την παίρνω στην παραλία μαζί,παω σχετικά άκρη και την έχω δεμένη με λουρί μακρύ κάνα 4αρι μέτρα..
Κι εγώ έτσι κάνω με τη δική μου.
Ο σκύλος μου μπορεί να κολυμπάει κανονικά, χωρίς λουρί.
skylaros
10/07/2016, 19:25
alex14 μέχρι πέρυσι η νομοθεσία ήταν περισσότερο ευνοϊκή γι'αυτούς που δεν ήθελαν τα ζώα μέσα στο νερό. Όχι πως έβγαινε άκρη αλλά τέλος πάντων. Πρόσφατα βγήκε μια απόφαση (η οποία έπεσε σε ένα μέρος της στον Άρειο Πάγο, αλλά ακόμα είναι θολό το τοπίο) που ευνοεί τα άτομα που επιθυμούν να έχουν το σκύλο τους στο νερό. Τι γίνετε τώρα πρακτικά α) Αρμόδια αρχή είναι η αστυνομία και όχι το λιμενικό. Το λιμενικό είναι αρμόδιο μόνο αν βρίσκεσαι σε λιμένα ή σε παραλία που εκτελούνται λιμενικά έργα ή σε απομακρυσμένο μέρος που δεν υπάρχει αστυνομική αρχή.
β) Ο σκύλοι μπορούν να πηγαίνουν συνοδευόμενοι σε οποιαδήποτε παραλία. γ) Μπορούν να μπαίνουν στη θάλασσα αλλά αν γίνει σύσταση στον ιδιοκτήτη πρέπει να τον απομακρύνει. δ) Αν ο σκύλος μπαίνει σε θάλασσα που δεν υπάρχουν λουτροτικές εγκαταστάσεις (οργανωμένη πλαζ) μπορεί να κολυμπάει ελεύθερα ακόμα και αν κάποιοι ενοχλούνται. (εδώ είναι που έπεσε μερικός μια υπόθεση για το τι μπορεί να ορισθεί λουτροτικές εγκαταστάσεις κλπ)
Πρακτικά... Αν είναι μια παραλία που δεν είναι οργανωμένη πλαζ κανένας δε θα κόψει πρόστιμο (50-150 ευρό) να το ξέρεις. Αν είναι οργανωμένη πλαζ μπορείς να του ζητήσεις να το απομακρύνει ... (και εδώ ο νόμος είναι θολός γιατί λέει σε απόσταση που να μην ενοχλεί ...lol το πόσο σχετικό είναι αυτό εύκολα το αντιλαμβάνεσαι) Αν είσαι σε καμιά πλαζ και ζητήσεις από καμιά μοντέλα με κάνα μικρόσωμο να το απομακρύνει... λογικά θα έχεις πρόβλημα από τους επίδοξους μνηστήρες/ρακετάδες/λαδομένους κλπ
Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν μου έχει τύχει θέμα... Σχεδόν ποτέ δεν έχω πάει σε οργανωμένες παραλίες, δε παίρνω το όποιο ζώο μου μαζί σε παραλίες ή ημέρες που ξέρω πως θα έχει πολύ κόσμο και προτιμώ γενικά πιο ήμερα μέρη και όλα καλά. Υποθέτω πως μπορείς να κάνεις τα εξής α) Να προσπαθήσεις να μη κάτσεις σε σημείο που κοντά θα έχει κατοικίδιο. β) Αν κάτσεις και έρθει μετά να ζητήσεις ευγενικά αν μπορούν να κάτσουν λίγο πιο πέρα. γ) Να ψάχνεις παραλίες που δεν υπάρχει κανείς (τις προτιμούν και όσοι έχουν ζώα να ξέρεις όμως) δ)Να δεχθείς σαν κατάσταση πως είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσεις. Εμένα με ενοχλούν οι ρακέτες, τα παιδάκια που γκρινιάζουν και οι υστερικές Ελληνίδες μαμάδες φωνάζουν "Μωρήηηηηηηηηηηη βάλε το καπέλο σου μη σε κάνω μαύρη στο ξύλο" κλπ όπως επίσης και τα brazil μαγιό (Για το τελευταίο αλήθεια με ενοχλούν σε σημείο να εκνευριστώ και να μου χαλάσει η διάθεση, όταν μωρή έβαζε η Βάνα η Μπάρμπα το τάνγκα τη δεκαετία του 80 ήταν άποψη και δέκα φορές μαγκιά της, όταν μωρή έβαζαν μπικίνι το 50 έκαναν επανάσταση και ρίσκαραν να τους κρεμάσουν τόσα κουδούνια που θα τους κατέστρεφαν τη ζωή. Ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης το κατάντησαν φτηνό... Απεναντίας δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γυμνισμό από άποψη και γιατί έτσι γουστάρει κάποιος/α)
Γενικά όσο ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες όλοι αναγκαζόμαστε σε μερικά πράγματα να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας. Την επόμενη φορά ρίξε λοιπόν λίγο εσύ λίγο ο άλλος και χαλαρώστε να απολαύσετε το μπανάκι σας!
Αυτά!
@skylaros
Καταρχας ευχαριστω πολυ, καταλαβα τι παιζει.
Γενικα δεν με ενοχλουν τα σκυλια στην παραλια, αλλα εαν βλεπεις το αλλον να εχει το πιτμπουλ ελευθερο , να γαυγιζει στους αλλους λουομενος, να το βαζει με το ζορι να κανει μπανιο και να το τριβει με μανια , ε σου γυρνανε λιγο τα αντερα.
skylaros
10/07/2016, 19:42
Αυτός που περιγράφεις είναι μαλάκας. Καδρονιά στο κεφάλι ήθελε (αυτός όχι ο σκύλος)
akis_trevor
10/07/2016, 19:49
Κι εγώ έτσι κάνω με τη δική μου.
Ο σκύλος μου μπορεί να κολυμπάει κανονικά, χωρίς λουρί.
Σήμερα είχαμε πάει σε μία καβατζα παραλία που δεν πάει ο καθένας και σε κάποια φάση είχαν μαζευτεί 5 σκυλιά.
Την δικιά μου φοβάμαι να την αφήσω ελεύθερη ακόμα γιατί είναι πιτσιρίκι και θα αναστατώσει όλο τον κόσμο για παιχνίδι φοβάμαι.
Φανταστείτε πόσοι άνθρωποι κατουράνε ή αφοδεύουν δίπλα σου μέσα στο νερό τη στιγμή που απολαμβάνεις το κολύμπι σου και τα μακροβούτια σου :rotflmao:. Οι σκύλοι αυτό δεν μπορούν να το κάνουν.
Τρίχες βγάζουν. Τι να κάνουμε, αυτό έχουν εύκαιρο αυτό αφήνουν :p.
Κατά τ' άλλα:
362324
Nostradamus
10/07/2016, 21:38
Ο σκύλος στην παραλία (εντός θάλασσας) είναι λίγο σαν το τσιγάρο. Είναι πιο εύκολο να μην καπνίσεις παρουσία ενός μη καπνιστή, η να πας λίγο πιο δίπλα από το να φάει τον καπνό ένας που δεν τον αντέχει. Έστω και αν νομικά μπορείς.
Υ.Γ. Και καπνιστής είμαι και σκύλο έχουμε.
pipe_smoker
10/07/2016, 21:41
Είναι πιο εύκολο να μην καπνίσεις παρουσία ενός μη καπνιστή, η να πας λίγο πιο δίπλα από το να φάει τον καπνό ένας που δεν τον αντέχει.
Το έχουμε ξαναπεί.
Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές:tooth:
Όσο για τα σκυλιά, όπως και με οτιδήποτε άλλο, ο μαλάκας θα βρει τον τρόπο να ενοχλήσει/ενοχληθεί.
Μαλάκα να μην πετύχεις είναι το θέμα. Όχι σκύλο.
ο σκυλος μας είναι μεσα στο σπίτι, συνεχεια, πιο καθαρός απο πολλούς βρωμιαρέους εκεί έξω, με το μπάνιο του μια φορά την εβδομάδα, τα εμβόλια του, κλπ.
Το νερό δεν του άρεσει, παρα μόνο για να βρέχει τα πόδια του, εχουμε παει σε παραλία γεμάτη, όλοι οι Ελληνάρες μας κοιτάζαν σαν να έχουμε μαζί μας το βδέλυγμα της ανομίας (ο σκύλος τους μαρανε τους βρωμιάρηδες στο σώμα και την ψυχή, τα μούτρα τους δεν τα βλέπουνε) και αμέσως σηκώνονται 2 κοριτσακια 20 χρονώ απο την Αγγλία και μας παραχωρούνε τη θέση τους, επειδή είχαμε το σκυλί, που θέλει ίσκιο). Τωρά τι να πουμε για νοοτροπίες και παιδείες είμαστε 30 χρόνια πίσω απο Αγγλια/Γαλλία/Καναδά.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα της μέσης ανατολής, η νοοτροπία που έχουμε είναι τουλάχιστον Συρία/Αίγυπτος/Σουδάν, ότι άλλο λεμε είναι βερεσε....
νομίζετε οτι είμαστε και Ευρώπη, να :moutza: τι είμαστε
Ξέρετε ότι οι προσωπικές προκλήσεις σε άλλα μέλη δεν οδηγούν πουθενά.
σβηστηκαν τα ποστ.
Όμως , βαριόμαστε και δεν θα το κάνουμε και συνέχεια
Χαλαρά …
Pan (dvs)
11/07/2016, 13:50
Οποιος θελει να παει το σκυλακι του στη θαλασσα διαλεγει μια πιο ησυχη παραλια και το παει.
Οποιος δεν θελει να παει το σκυλακι του στη θαλασσα αλλα θελει να προκαλεσει το παει εκει που γινεται το ελα να δεις απο κοσμο,το αφηνει ελευθερο,το καημενο τρομαζει απο την βαβουρα,δαγκωνει και κανεναν και μετα λεμε γιατι ο κοσμος θελει να ριξει φολα σε ολα τα τετραποδα.
Κυριοι διαλεξτε σχετικα ερημικες παραλιες.Οχι γιατι θα βρωμισετε την θαλασσα,μιας και ειναι πιο πιθανο να ειναι πολυ ποιο βρωμικη απο το σκυλι σας.Το σκυλι σας για να χαρει την βολτουλα την βολτουλα και το μπανιο του δεν θελει την κοσμοσυρροη.
lleonidas
11/07/2016, 19:38
362364
Grafton 505
11/07/2016, 20:29
Ο νόμος τι λέει για το φίμωτρο στα σκυλιά ; Είναι υποχρεωτικό ή όχι ;
skylaros
11/07/2016, 20:38
Όχι φυσικά. Σε μέσα μαζικής μεταφοράς και εκτός κλουβιού νομίζω μόνο χρειάζεται
362364
άμα είχα και γω κάποιον να μου μαζεύει το σκατό όπου χέζω (και να εξακολουθεί να νομίζει ότι αυτός είναι το αφεντικό), να με πλένει, να με ταΐζει, να μου κάνει όλα τα χατήρια, τσάμπα γιατροί, παιχνίδια, μπάνια, από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω... και γω έτσι θα ένοιωθα.
Ο νόμος τι λέει για το φίμωτρο στα σκυλιά ; Είναι υποχρεωτικό ή όχι ;
φυσικά και δεν σε υποχρεώνει κανείς, άσε που μπορεί να κάνεις και ζημιά στον σκύλο (δεν μπορεί να επικοινωνήσει ελεύθερα, να αμυνθεί κτλ). Αν τώρα έχει το συνήθειο να δαγκώνει ό,τι βρίσκει μπροστά του, η λύση δεν είναι φίμωτρο, η λύση είναι εκπαίδευση.
AristidisZ
12/07/2016, 10:34
άμα είχα και γω κάποιον να μου μαζεύει το σκατό όπου χέζω (και να εξακολουθεί να νομίζει ότι αυτός είναι το αφεντικό), να με πλένει, να με ταΐζει, να μου κάνει όλα τα χατήρια, τσάμπα γιατροί, παιχνίδια, μπάνια, από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω... και γω έτσι θα ένοιωθα.
To κολλάρο ξέχασες...
Εισαι λαθος
Εισαι λαθος
Μην ασχολεισαι , απλα αστο να περασει....
Pan (dvs)
12/07/2016, 14:32
Μην ασχολεισαι , απλα αστο να περασει....
Kατι σαν τον τυφωνα Κατρινα δηλαδης?:D
Kατι σαν τον τυφωνα Κατρινα δηλαδης?:D
Σαν το ονομα του ποστ #1141 χωρις το 505.
Καταλαβες τωρα ? :p
el_hymador
12/07/2016, 19:58
ένα εξαιρετικό κείμενο του Νίκου Δήμου, αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε....
http://www.pesotithes.gr/ένα-υπέροχο-κείμενο-για-τη-σχέση-μας-με/
congate7
12/07/2016, 20:31
Chop Suey Animal Cover (https://www.youtube.com/watch?v=6MLeME9PieI)
Grafton 505
12/07/2016, 20:39
Σαν το ονομα του ποστ #1141 χωρις το 505.
Καταλαβες τωρα ? :p
:tooth: είσαι άθλιος ρε :lol:
:tooth: είσαι άθλιος ρε :lol:
Το κανει ομως καλα!
Γελασα πολυ ωρα οταν το ειδα!
Grafton 505
12/07/2016, 21:05
Το κανει ομως καλα!
Γελασα πολυ ωρα οταν το ειδα!
Ναι ήταν πετυχημένο 100%.
Περίμενα να το χρησιμοποιήσω κάπου, αλλά με έφαγε την πρωτιά. Χαλάλι του . :lol:
αλλά με έφαγε την πρωτιά. Χαλάλι του . :lol:
:a17:
νια νια να νια νια :a9::a22:
362463 βαλτε ρε ενα κρανος...
To κολλάρο ξέχασες...
όπως και πολλοί που έχουν ζώα, αλλά σε αυτούς δεν θα πεις τίποτα, σωστά;
Εισαι λαθος
κάτσε μια να κάνω μπάνιο με μπλάνκο τότε
AristidisZ
13/07/2016, 10:11
όπως και πολλοί που έχουν ζώα, αλλά σε αυτούς δεν θα πεις τίποτα, σωστά;
'Aμα ήταν να ασχολούμαι με κάθε ζώον που δε φοράει κολλάρο, δε θα έκανα άλλη δουλειά
Ξέρετε ότι οι προσωπικές προκλήσεις σε άλλα μέλη δεν οδηγούν πουθενά.
σβηστηκαν τα ποστ.
Όμως , βαριόμαστε και δεν θα το κάνουμε και συνέχεια
Χαλαρά …
χμμμ...οκ....
μιλάμε σε ενα θρεντ για τα κατοικίδια..
ομ, χαλάρωσε …
δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
ελιωσα και δεν φταιει η ζεστη
χαχαχαχαχχα:rotflmao:
για να ξερουμε τι μας γινεται παντως και για να μην σας την πει κανένας χωρις να ξερετε τι να απαντησετε:
εφοσον συνοδευεται ο σκυλος και έχει λουρί μπορει να παει σε οποιαδήποτε παραλία, όσο κόσμο και να έχει. Και να ενοχληθεί κάποιος, "ευγενικά" του λετε οτι ο νομος προβλεπει τα σκυλια με λουρί να κάθονται παντού και αρα και στην παραλία και αν έχει πρόβλημα να καλέσει την αστυνομία να του το εξηγήσει να το καταλάβει. Καλου κακού να εχετε και μαζί σας παντα το βιβλιαριο εμβολίων γιατι μπορει να σας το ζητησει η αστυνομία, όπως ο νόμις ορίζει.
αν το σκυλί σας μπαίνει και στο νερό και καποιος βρωμιαρης σας κανει παράπονο, δυστυχώς οφείλετε να τον βγάλετε έξω. Αν δεν συμορφωθείτε ο κύριος μπορει να καλέσει το λιμενικό και να σας κανει μήνυση, αλλα το πιθανότερο είναι να την χάσει, και σε συμφωνία με μια τελευταία υπουργική απόφαση.
πρακτικά, μπορειτε να έχετε μαζί σας εξοπλισμό παραλίας και να πατε καπου μακρια απο τον κόσμο και να χαρειτε και σεις και ο τριχωτός σας φιλος το μπανιο σας. Αν δεν έχετε εξοπλισμό παραλίας μπορειτε να καθίσετε στην άκρη απο τις ξαπλώστρες έτσι ώστε να απομακρύνεστε απο τον κόσμο για να κανει μπανιο το σκλι.
να θυμαστε να έχετε το μπωλ του μαζι και να του δίνετε συχνά νερό.
362606
Ολοι στον ιδιο πλανητη ζουμε
Δλδ αμα φερω απο το χωριο καμια κατσικα ή καμια κοτα , θα μου πει κανεις τιποτα?Γιατι ,επειδη ειναι κοτα?
Ριλαξ , ολα τα ζωα εχουν το δικαιωμα να πανε ΟΠΟΥ γουσταρουν και κανουν κεφι και οποιος εχει αντιθετη αποψη να ερθει να μου το πει φεης του φεης.
Το ανθρωπο πρεπει να φοβασε και οχι τα (υπολοιπα) ζωα. Αμα εξαφανιζοταν ενα ζωο πχ οι μελισσες , θα επεφτε ολη η αλυσιδα. Αμα εξαφανιζοταν ο ανθρωπος οχι μονο θα ωφελουσαμε τα αλλα ζωα αλλα και τον ιδιο το πλανητη (εκπομπες ρυπων πανω απο 50% απο την κτηνοτροφια εν ετη 2016. )
362607
βαλτε υποτιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=lvrKs8H28kk
Pan (dvs)
15/07/2016, 09:39
Ολοι στον ιδιο πλανητη ζουμε
Δλδ αμα φερω απο το χωριο καμια κατσικα ή καμια κοτα , θα μου πει κανεις τιποτα?Γιατι ,επειδη ειναι κοτα?
Ριλαξ , ολα τα ζωα εχουν το δικαιωμα να πανε ΟΠΟΥ γουσταρουν και κανουν κεφι και οποιος εχει αντιθετη αποψη να ερθει να μου το πει φεης του φεης.
Δεν ξερω αν θα στο πει,αλλα εχει καθε δικαιωμα να στο πει.Ειναι συγκεκριμενα τα ζωα που χαρακτηριζονται σαν κατοικιδια και μπορεις να τα εχεις εντος των κατοικημενων περιοχων.
Μελισσες,κατσικες,λυκοι,φιδια και αλλα παρομοια εξωτικα ζωα δεν επιτρεπονται.
Δεν ξερω αν θα στο πει,αλλα εχει καθε δικαιωμα να στο πει.Ειναι συγκεκριμενα τα ζωα που χαρακτηριζονται σαν κατοικιδια και μπορεις να τα εχεις εντος των κατοικημενων περιοχων.
Μελισσες,κατσικες,λυκοι,φιδια και αλλα παρομοια εξωτικα ζωα δεν επιτρεπονται.
Έτσι είναι, στη πόλη εκδιώχθηκαν οι κότες πχ, γιατί ενοχλεί την κάθε κοτάρα στη μεζονέτα της, αλλά στο χωριό θυμάται να ζητήσει αβγουλάκι για το ζουζουνάκι της, η μανουλίτσα.
Ξεχάσαμε και τη λαλιά του κόκορα πως είναι!
nikos_abel
15/07/2016, 11:50
Να παρατηρήσω πως "το κάθε δικαίωμα" ειναι αυθαίρετη απόφαση του ανθρώπου.
congate7
15/07/2016, 12:00
Και εμείς που την έχουμε κάθε μέρα θέλουμε να σκοτώσουμε τα κοκόρια του γείτονα :bawl:
amyroukai
15/07/2016, 12:06
βήγκανς, αφιερωμένο.
https://www.youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8
nikos_abel
15/07/2016, 12:32
Και εμείς που την έχουμε κάθε μέρα θέλουμε να σκοτώσουμε τα κοκόρια του γείτονα :bawl:
Ααααχχχχ! Διακοπές στο χωριό.....Υπέροχα.....
Το πρωί να σε ξυπνά το λάλημα του πετεινού.....
Το βράδυ για δείπνο να το τρως κρασάτο......
:lol:
congate7
15/07/2016, 12:38
Έτσι όπως τα λέει ο από πάνω ακριβώς!
Τι να κάνω που ο ένας κόβει βόλτες στην αυλή παρέα με ένα rottweiler και τον άλλον τον ταΐζει η γιαγιά για λογαριασμό του γείτονα όταν λείπει.
skylaros
15/07/2016, 15:26
Μερικοί από τους αγαπημένους μου ήχους είναι 1)Ο ήχος του νερού σε ποτάμια, δε με νοιάζει αν είναι από ρυάκι ή βροντερός ήχος από καταρράκτες. 2)Γρύλοι και τριζόνια 3)Κούκοι και άλλα νυχτοπούλια 4) Τζιτζίκια 5) Ο πρωινός ήχος από τα πετεινάρια.
Κάποτε σε ένα χωριό που ήμουν σκότωσαν έναν κόκορα γιατί λέει είχε πολύ διάθεση να φωνάζει το πρωί ... μπορεί να μοιάζει αστείο αλλά είναι μέσα στα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει να κάνει κάποιος. Όχι για το θάνατο τον ίδιο αλλά για το λόγω.
Και εδώ ένα βιντεάκι για το πως πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε ότι αφορά ένα τουριστικό προϊόν ... προσελκύουν τουρίστες με το τίποτα και μπράβο τους.
http://nypost.com/video/this-luxury-beach-resort-is-for-the-dogs/
τοχω συνηθισει πλεον και δεν με ενοχλει. ασε που μου αρεσει!!!!!
congate7
16/07/2016, 20:58
https://www.youtube.com/watch?v=Rrgx-XuD1qc
Για τον τσακωμό... :a31:
Κατά τ' άλλα μάγκας ο Ζάχος!!! Μα Ζάχο ρε φίλε;;; :rotflmao:
Καλά και εγώ δεν πάω πίσω που τον έναν δικό μου τον λέω Νώντα.
annoula1981
20/07/2016, 22:32
Αν μπορει καποιος να βοηθησει...κριμα ειναι...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/07/blog-post_1015.html
Παρ' ότι προτιμώ τους γάτους , εδώ respect.
http://www.huffingtonpost.gr/2016/07/22/diethnes-skylos-andras-taxidi_n_11135778.html?1469194471&utm_source=News247&utm_medium=footer_article&utm_campaign=24MediaWidget
lleonidas
30/07/2016, 13:48
Το ζώο ευτυχώς επέζησε,δυστυχώς ζει και αυτός που το πέταξε...
http://www.zougla.gr/greece/article/ktinodia-stin-platia-amerikis-petakse-ton-skilo-apo-ton-3o-orofo
congate7
30/07/2016, 15:28
Ε ρε κάτι τέντεεεεες
363357
http://www.zougla.gr/greece/article/ktinodia-stin-platia-amerikis-petakse-ton-skilo-apo-ton-3o-orofo
να τον πετάξουνε και αυτόν από τον 3ο να δούμε αν θα του αρέσει
lleonidas
31/07/2016, 03:18
Γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους που θεωρούν κάτι σαν αντικείμενο τα ζώα και δεν υπολογίζουν τη ζωή τους...δυστυχώς αυτό είναι μια πραγματικότητα, ιδίως για κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν μεγαλώσει μ'αυτήν την απαράδεκτη νοοτροπία...και άντε να τους την αλλάξεις τώρα στα 70...
skylaros
31/07/2016, 09:24
Μπορείς να τους ρίχνεις δύο φορές τη μέρα καθαρκτικό στο φαγητό...
skylaros
31/07/2016, 17:12
Υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια με άλλα 7 σκυλιά γέρικα, κακοποιημένα ή με προβλήματα υγείας στην Αγγλία! Μου λείπει πάρα πολύ... δύο + μήνες την περάσαμε οι δύο μας! Θέλω να είναι τυχερός από εδώ και πέρα και να με ξεχάσει γρήγορα!
363379
skylaros
31/07/2016, 21:09
Τι και αν χάσαμε την όραση μας, τι και αν χάσαμε μεγάλο μέρος της ακοής μας, τι και αν τα πίσω μας πόδια δεν είναι και τόσο σταθερά, ζούμε και περνάμε καλά και μας κάνουν αγκαλιά και τρώμε σαν αδηφάγοι και παίζουμε με σκυλάκια και ανθρώπους και είναι λες και δεν έχουμε τίποτα! Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό το πλάσμα!
H ζιζελ πριν τρια χρονια.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=21&p=2348258&viewfull=1#post2348258
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=53412&page=21&p=2348268&viewfull=1#post2348268
Η ζιζελ τωρα. Αραζει το κεφαλι της αραζωντας το σωμα της.
363472
363468
363469
Τωρα που κοιταω κατι φωτο της στο google photos ολο ξαπλα ειναι στις φωτο και στην πραγματικιοτητα βασικα.
Ζωαρα
Εδω τον χειμωνα του 2014-2015 , το σπιτακι διπλα στο καλοριφερ , η ζιζελ μεσ.... απο πανω.
εεεε?
Ρε ζιζελ μπες μεσα ,οχι εγω θελω απανω.
ε τις βαλαμε και εμεις + μια ακομα μλκιουλα κουβερτα πανω στο σπιτακι.:p
363486
Εδω λιγο πιο πριν μεσα στον χειμωνα, αυτη τη ροζ μλκια τη ξεσκισε.
363487
Eδω καλοκαιρι 2014 , παραλιγο θα με εδερνε γιατι την ξυπνησα για φωτο.:p
363488
Υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια με άλλα 7 σκυλιά γέρικα, κακοποιημένα ή με προβλήματα υγείας στην Αγγλία! Μου λείπει πάρα πολύ... δύο + μήνες την περάσαμε οι δύο μας! Θέλω να είναι τυχερός από εδώ και πέρα και να με ξεχάσει γρήγορα!
δικη μου περιπτωση, δυο χρονια, ευχομαι να σε ξεχασει ρε φιλε και νασαι η εξαιρεση :(
akis_trevor
31/07/2016, 23:22
Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε πστ μου.
Είδα ένα βίντεο στο φατσοβιβλιο που μία γριά στην πορτογαλια κοπαναγε ένα σκύλο στο κεφάλι με ένα ξύλο,σε ένα καταφύγιο,για να φάνε επείγον περιστατικό,να δώσουν εθελοντες φιλοζωοι κλπ λεφτά για να τα τσεπωσει αυτή...τι να πω; ημαρτον!!!!
skylaros
01/08/2016, 00:22
Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε πστ μου.
Είδα ένα βίντεο στο φατσοβιβλιο που μία γριά στην πορτογαλια κοπαναγε ένα σκύλο στο κεφάλι με ένα ξύλο,σε ένα καταφύγιο,για να φάνε επείγον περιστατικό,να δώσουν εθελοντες φιλοζωοι κλπ λεφτά για να τα τσεπωσει αυτή...τι να πω; ημαρτον!!!!
Το είδα γαμώ το σπιτάκι της ... το διέλυσε το ζώο, χάνει μάτι, ακοή, όσφρηση ...
Είδα το βίντεο πριν από περίπου 5 ώρες. Ο γδούπος που έκανε το δύστυχο καρφώθηκε στο μυαλό μου και είναι ο λόγος που είμαι ακόμα ξύπνιος και δεν μπορώ να ηρεμήσω.
lleonidas
01/08/2016, 02:19
Εμφανίστηκε το άτομο που εμπλέκεται,είναι ο ιδιοκτήτης...έδωσε κάποιες εξηγήσεις (http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=334496&artTitle=mono_sto_star_o_idioktitis_tou_diamerismatos_exigei_me_poion_tropo_epese_o_skylos_apo_ton_3 o) ...δεν ξέρω πόσοι τον πιστεύουν και τι πραγματικά συνέβη...η ουσία είναι πως το σκυλάκι επέζησε κ θα γίνει καλά, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα κατά την άποψή μου...
congate7
01/08/2016, 02:25
Μεγάλος ψεύτης. Στο βίντεο του φωνάζουν άσε ήσυχο το σκυλάκι.
Ότι ο σκύλος την είδε γάτα μόλις τον είδε με τη σκάλα και καβάλησε το κάγκελο...
Ρε πέταμα από τον τρίτο με τα πόδια μέχρι να ψοφήσει ο μπάσταρδος από τον πόνο.
akis_trevor
01/08/2016, 08:02
Το είδα γαμώ το σπιτάκι της ... το διέλυσε το ζώο, χάνει μάτι, ακοή, όσφρηση ...
Τι ψυχή έχουν ρε γαμωτο;
Πόσο θα ήθελα μία φορά να πέσουν σε κάνα ζορικο σκύλο και να τους ξεσκισει,αλλα είναι "χαζα" και τα σκυλιά.καθονται εκεί και υπομενουν.:(
Όπως λέει και ο congate,σε τέτοιες περιπτώσεις κατ εμέ,οφθαλμος αντί οφθαλμού.
Εμφανίστηκε το άτομο που εμπλέκεται,είναι ο ιδιοκτήτης...έδωσε κάποιες εξηγήσεις (http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=334496&artTitle=mono_sto_star_o_idioktitis_tou_diamerismatos_exigei_me_poion_tropo_epese_o_skylos_apo_ton_3 o) ...δεν ξέρω πόσοι τον πιστεύουν και τι πραγματικά συνέβη...η ουσία είναι πως το σκυλάκι επέζησε κ θα γίνει καλά, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα κατά την άποψή μου...
άρα αφού επέζησε το σκυλάκι όλα μέλι γάλα;
δλδ αν τελέστηκε μια εγκληματική πράξη να μείνει ατιμώρητος ο δράστης;
δλδ μπορούμε ελεύθερα να βασανίζουμε τα ζώα αρκεί αυτά να μην πεθάνουν;
Βασικά πρέπει πρώτα να βρουν αυτούς που το παράτησαν, μετά αυτόν που το πέταξε.
Νομιζω δλδ.
lleonidas
01/08/2016, 10:38
άρα αφού επέζησε το σκυλάκι όλα μέλι γάλα;
δλδ αν τελέστηκε μια εγκληματική πράξη να μείνει ατιμώρητος ο δράστης;
δλδ μπορούμε ελεύθερα να βασανίζουμε τα ζώα αρκεί αυτά να μην πεθάνουν;
Δεν έγραψα εγώ κάτι από αυτά...ούτε πως όλα είναι μέλι-γάλα,ούτε να μείνει ατιμώρητος,ούτε να βασανίζουμε ελεύθερα...τα ''συμπεράσματα'' αυτά είναι αυθαίρετα.
Εγώ απλά έγραψα ότι αυτό που μετράει,κατά τη δική μου άποψη,είναι η υγεία του ζώου,πράγμα που φαίνεται να βαδίζει σε καλό δρόμο,εξ όσων διαβάζω στο διαδίκτυο.Το αν έχει δίκιο ή άδικο στους ισχυρισμούς του αυτός ο άνθρωπος ή το αν θα τιμωρηθεί με κάποια χρηματική ποινή,προσωπικά με απασχολεί λιγότερο γι'αυτό και το θεωρώ δευτερεύον...καμία ζωή(ανθρώπου ή ζώου) δε μετριέται με 10 ή 20 χιλιάρικα ούτε περιμένω να συνετιστεί ένας 50άρης ή 60άρης που έχει γαλουχηθεί θεωρώντας ένα ζώο ισότιμο με ένα άψυχο αντικείμενο.Το μοναδικό ίσως ''κέρδος'' από τη χρηματική ποινή είναι ο όποιος παραδειγματισμός κάποιων άλλων ατόμων με παρόμοιες συμπεριφορές απέναντι σε κατοικίδια αν και αμφιβάλλω ότι μια τέτοια ποινή θα τους κρατήσει...
Πηγα σημερα στο γιατρο την ζιζελ για τα μηνιατικα κ να μετρησουμε βαρος και ειχε παρει ενα ολοκληρο κιλο!!! Απο 5-5,2 κιλα πηγε 6,2. Ηταν φιτ και ετσ γιατι γραφει πολλα χιλιομετρα την εβδομαδα. Το ξανακοιταω μπας και ηταν 5,2 και ηταν 6,2 τελικα.
Δλδ πηρε το 20% του βαρους της. Δλδ καποιος που ειναι 75 κιλα να παει 90 σε ενα μηνα, ετσι απλα. Τωρα που γραφω αυτο ειδα οτι αυτες τις μερες γλειφοταν στο τετοιο της. Υπαρχει λογος να ειναι απο την περιοδο? Πλεον δεν βλεπουμε αιματα. Μονο 2-3 φορες ειδαμε απο τις περιοδους και αυτο μερικες σταγονιτσες δλδ γεννηθηκε φεβρουαριο 2013 και την επιανε ανα 6-7 μηνες οποτε μεχρι και καπου το καλοκαιρι του 2014 ισως να βλεπαμε. Απο τοτε δεν εχουμε ξαναδει.
Και την κανω πολλα χιλιομετρα την βδομαδα.
Την παω 2,5-3 χιλιομετρα το πρωι και αλλα τοσα το απογευμα. 1-2 φορες την βδομαδα μονο μια φορα την ημερα δλδ αυτα τα 2,5 χιλιομετρα, 4-5 φορες το μηνα 4+ χιλιομετρα κ 2,5 το απογευμα και 1-2 φορες το μηνα 6+ και 2,5 (δλδ 9 χιλιομετρα την ημερα για ενα σκυλακι 5 κιλων)
Δλδ 5*7=35 χιλιομετρα την βδομαδα και 4*7=140+ το μηνα.
Τωρα που κανω τους υπολογιμους μου φαινεται υπερβολικα πολλα ειδικα για ενα σκυλακι 5 κιλων. Δεν πιστευω οτι ειναι αυτο. Και αν ειναι αυτο γιατι τωρα? Μετα απο 2-3 χρονια ? Δε νομιζω.
Ισως επειδη την εδινα απο το δικο μου φαγητο (πχ ρυζι) για να την ανοιξει η ορεξη μπας και φαει ? Επειδη δεν ετρωγε λογω ζεστης (τα βρεχω λιγο για να μαλακωσουν)
Απο της δυο φορες που την εβαζα , τρωει μονο μια και αυτην πολλες φορες το μισο (δλδ το 1/4 απο αυτο που ετρωγε πριν).
Αλλα και παλι δε νομιζω γιατι και παλιοτερα την ειδινα και χειμωνα χωρις να εχει προβλημα απο την ζεστη για την πεινα.
Πριν λιγο την εκανα 5,5-6 χλμ μονοκοπανια , μονο 10 λεπτα κατσαμε λογω ζεστης.
Τεσπα , την πεμπτη θα ξαναπω να την ζυγισω.
:confused:
363638
τον κοσμο τουμπα θα φερω!
Stefanos73
11/08/2016, 22:46
364026
Ο Goofy στην αγαπημένη του θέση.