Σύνδεση

View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

WiSe
23/11/2015, 07:30
Ρε παιδες απο χτες το βραδυ μου πεταει κατι ακαυστα στο στομα μαυρα... τι γινεται? θελει αλλαγη η αντισταση?

ατμο βγαζει κανονικοτατα και ουτε νιωθω να εχει πεσει η δυναμη της

7Tolis
23/11/2015, 09:12
Yπερτροφοδοσία.Λύσε,φύσα δυνατά την αντίσταση και τα κανάλια του αέρα,δέσε και λογικά θα είσαι έτοιμος.Λύση Νο2.Γυρνάς τον ατμ/τη ανάπόδα και βάζεις ένα χαρτομάντηλο στην εισαγωγή του αέρα.Φυσάς δυνατά με κλειστά μάτια (για να μη σου πέσει νικοτίνη στα μάτια).Μόλις ακούσεις καθαρό ήχο ροής του αέρα συνεχίζεις κανονικά το άτμισμα.Λύση Νο3,αλλάζεις αντίσταση,Λύση Νο4 ανέβασε λίγο τα watt ωστε να γίνεται καλύτερη ατμοποίηση στον ατμοποιητή.
Λύση Νο5 πάρε έναν επισκευάσιμο ατμοποιητη της προκοπής.

WiSe
23/11/2015, 09:20
Το ειχα στα 3,5-3,8v να το παω 4?

daz
23/11/2015, 15:28
Γιατί ρωτάς και δεν το κάνεις?

Δοκίμασε!

Δε θα γίνει κάτι ούτε θα σου κάψει το βαμβάκι επειδή ανέβασες λίγο. Ανέβαζε σταδιακά και δοκίμαζε.
Θα δεις ότι σε ένα σημείο η παραγωγή ατμού είναι ικανοποιητική το χτύπημα βελτιώθηκε κτλ. Μείνε εκεί ή ανέβασε για να δεις τι σου δίνει και πιο πάνω. Βάλτο εκεί που είδες ότι σε ικανοποιεί περισσότερο.

Η υπερτροφοδοσία είναι επειδή το έχεις πολύ χαμηλά ή αν έχεις επισκευάσιμο (δεν ξέρω τι χρησιμοποιείς) επειδή δεν το έχεις φτιάξει σωστά (αν και τότε πιθανότατα θα είχες και διαρροές).

WiSe
24/11/2015, 09:09
οχι το GS16S εχω απλα εκανα το λαθος να ακουσω το μαγαζατορα που μαλλον δεν ειχε αντισταση 1,6 και εβαλα 1,2 ... το ανεβασα τερμα στα 10watt και δουλευει τελεια.... απλα τρωει μπαταρια. θα γυρισω παλι στα 1,6 που δεν ειχα προβλημα να τελειωνουμε :)

daz
24/11/2015, 17:10
οχι το GS16S εχω απλα εκανα το λαθος να ακουσω το μαγαζατορα που μαλλον δεν ειχε αντισταση 1,6 και εβαλα 1,2 ... το ανεβασα τερμα στα 10watt και δουλευει τελεια.... απλα τρωει μπαταρια. θα γυρισω παλι στα 1,6 που δεν ειχα προβλημα να τελειωνουμε :)

Το μικρό της elef έχεις ε?

Και που δουλεύει με την 1,2 θαυμα είναι!

Hayate
24/11/2015, 17:55

Την πετάς όπως είναι.Πολύ κακή αντίσταση που μάλιστα έχει οργανικό βαμβάκι πρέπει να αφήσεις το υγρό να "κάτσει" κανα μισάωρο και να το βρέξεις κιόλας αρκετά πριν την εφαρμόσεις στον ατμοποιητή.1 ώρα την πάλεψα και την σούταρα.Αυτός ήταν και ένας απο τους λόγους που έχω πάει σε επισκευάσιμο και έχω βρεί την υγειά μου.Σετάρω σε 2 λεπτάκια το πολύ αντίσταση και βαμβάκι και ατμίζω σαν άνθρωπας.Μακρυά απο τις 1,2 τουλάχιστον αν θες να κρατήσεις τον GS.

7Tolis
24/11/2015, 19:34
Σε 2 λεπτά σετάρεις qφάλα;
Σωραίος λέμε.

WiSe
25/11/2015, 09:59
Τι να σας πω ρε παιδια..... το δουλευω με καινουρια 1,2 αντισταση στα 10watt και παει μπαλα εδω και 2 μερες...... φυσικα και η επομενη θα ειναι 1,6 αλλα προς το παρον δε τη πεταω.... θα καθαρισω και τη παλια και θα την "τελειωσω" και αυτην και μετα..... :)

οσο για την προεργασια που λες την αφηνω 2-3 λεπτα ρουφαω κανα δυο τζουφιες και ατμιζω και ειναι μια χαρα....

daz
25/11/2015, 14:57
Τον gs air (και τα δύο μοντέλα) τα έχει μια φίλη μου. Με μοντάκι χρησιμοποιεί κανονικά και την 1,2 και την 1,5.

Και οι δύο αντιστάσεις έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια (εξαιρετική) και δίνουν μια χαρά γευση. Τις δουλεύει από 14 έως 16W ενώ η 1,2 δουλεύει πάρα πολύ καλά και κάπου στα 18!

Για μη απαιτητικούς ή για λόου μπατζετ αγορές είναι μια χαρά.

7Tolis
04/12/2015, 16:33
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω εκχύλισμα από καρύδια ή φουντούκια;

dimmie_72
04/12/2015, 16:45
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω εκχύλισμα από καρύδια ή φουντούκια;

ωχ το περίμενα... :lol:

καλή αρχή! και γλυκερίνη μην ξεχάσεις. alibaba.com μέχρι και βότανα διάφορα.

7Tolis
04/12/2015, 16:51
Μπα τα βότανα δε με ενδιαφέρουν. Απλά σκέφτηκα αυτό παραπάνω.

sniper
19/12/2015, 12:32
Mini λέει, μίνι δεν τον λες, αλλά άλλαξαν τα πάντα...

348442

Hayate
19/12/2015, 12:33

348442

Kαλοδούλευτος και καλά ατμίσματα σενιόρ...

sniper
19/12/2015, 12:41
Kαλοδούλευτος και καλά ατμίσματα σενιόρ...

Κάτσε να τον συνηθίσω πρώτα... Εχω την 0,5Ω αντισταση του εμπορίου και 12ρι freedom (Halo) και μου έχει ξεκολλήσει ο εγκέφαλος απο το χτύπημα... Επόμενο βήμα να κατεβάσω νικοτίνη στα 6-8mg και να μάθω να φτιάχω δικές μου αντιστάσεις (η επισκευάσιμη κεφαλή είναι ήδη στημένη κι η συσκευασία έχει αλλες 2 αντιστάσεις έτοιμες για χρήση)...

Δεν περίμενα τέτοια διαφορά σε παραγωγή ατμού, χτύπημα, γεύση.. Άκουγα διάφορα αλλά αν δεν το κάνεις μόνος δεν το πιστεύεις.

daz
19/12/2015, 13:00
Δεν είναι και ο πιο απλός στο στήσιμο αλλά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δύσκολος.
Τον έχω απ' την αρχή και ακόμα δεν τον έχω αλλάξει.
Για ότι θέλεις ρώτα!

sniper
19/12/2015, 13:05
Δεν είναι και ο πιο απλός στο στήσιμο αλλά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δύσκολος.
Τον έχω απ' την αρχή και ακόμα δεν τον έχω αλλάξει.
Για ότι θέλεις ρώτα!

Τι σύρμα παίρνουμε για να βγάζουμε κάτω από 1Ω;

basilis_k6
19/12/2015, 13:38

η καλυτερη λυση ειναι με διπλη αντισταση. η αλλη λυση ειναι με καποιο 40+ συρμα. θα θερμαινετε αργα ομως ενω διπλη αποδιδει καλυτερα.

teogtp
19/12/2015, 13:40

348442

Επιτέλους εγινες (κατα το ήμισυ )άνθρωπος. ....
Δουλεψε τον με την έτοιμη αντίσταση και μετα(αν θες να γίνεις άνθρωπος ) βαλε τον επισκευασιμο.
Εκει θα δεις διαφορά.
Εχω και τον kayfun αλλα αυτος ειναι ο ευκολος για στήσιμο.

teogtp
19/12/2015, 13:42

Αυτο ακομα το ψαχνω.....

daz
19/12/2015, 13:50

Χοντρό!

Οι αντιστάσεις που έχει μέσα είναι πάνω από .30

348443

teogtp
19/12/2015, 13:56
Κάτσε να τον συνηθίσω πρώτα... Εχω την 0,5Ω αντισταση του εμπορίου και 12ρι freedom (Halo) και μου έχει ξεκολλήσει ο εγκέφαλος απο το χτύπημα... Επόμενο βήμα να κατεβάσω νικοτίνη στα 6-8mg και να μάθω να φτιάχω δικές μου αντιστάσεις (η επισκευάσιμη κεφαλή είναι ήδη στημένη κι η συσκευασία έχει αλλες 2 αντιστάσεις έτοιμες για χρήση)...

Δεν περίμενα τέτοια διαφορά σε παραγωγή ατμού, χτύπημα, γεύση.. Άκουγα διάφορα αλλά αν δεν το κάνεις μόνος δεν το πιστεύεις.

Παρε και μια όμορφη μπαταρια να τον ταιριαξεις.

sniper
19/12/2015, 14:01
Παρε και μια όμορφη μπαταρια να τον ταιριαξεις.

iStick 50, μια χαρά είμαστε ακόμα.

sniper
19/12/2015, 14:03
Χοντρό!

Οι αντιστάσεις που έχει μέσα είναι πάνω από .30

348443

ΟΚ, οπότε θεωρητικά με 5-6 σπείρες, πρέπει να παίζει ένα 24ga σύρμα στα 0,5Ω... Είδομεν

daz
19/12/2015, 14:36
Έριξα μια ματιά..

Η αντίσταση που είχε μέσα είναι τουλάχιστον 0,35μμ πάχος σύρματος αλλά δεν ξέρω αν είναι kanthal ώστε να σου δίνει τις ίδιες ακριβώς τιμές με αυτές του πίνακα.

Υπολόγισε ότι αυτές οι αντιστάσεις που είχε μέσα έχουν διάμετρο 2,5mm και όταν τις βάζεις επάνω στον ατμοποιητή και κόβεις το περίσσευμα, το συνολικό μήκος του σύρματος είναι περίπου 6cm.

6cm σύρμα λοιπόν για 5 σπείρες (δε σε χωράει για παραπάνω) με 2,5mm διάμετρο.

Αν τις αντιστάσεις τις στρίψεις επάνω στο μπλε κατσαβιδάκι που έχει πάχος 2mm (δλδ η αντίσταση θα έχει 2mm διάμετρο) θα χρειαστείς λιγότερο σύρμα για 5 σπείρες οπότε θα σου βγει χαμηλότερη.

Ενδεικτικά..

Με διάμετρο τρύπας 2,5 και σύρμα 0,30mm οι 5 σπείρες θα σου δώσουν 0,8Ω
Με διάμετρο 2mm και τα υπόλοιπα ίδια, θα σου δώσει κάπου στο 0,6Ω

Γενικά τα 0,5Ω θέλουν πιο χοντρό σύρμα απ' το 0,30 ειδικά αν η διάμετρος της αντίστασης θέλεις να είναι 2,5μμ. (όσο είναι και αυτές που έχεις)

basilis_k6
19/12/2015, 14:42
αν θυμαμαι καλα εχει 40αρι μεσα. μπορεις να επισκευασεις και τι ετοιμες αλλα το rba ειναι ανωτερο. λιγο μπελαλιδικο αλλα ενα 0,8 με 40αρι το φτιαχνεις.

daz
19/12/2015, 14:53
αν θυμαμαι καλα εχει 40αρι μεσα. μπορεις να επισκευασεις και τι ετοιμες ..

Με έβαλες και τις μέτρησα με μικρόμετρο, 0,37mm.

Δε μπορεί! Οι καινούριες (έτοιμες) είναι με κάθετη αντίσταση. ;)

sniper
19/12/2015, 15:17
Μη τσακώνεστε, δεν έχω καμία όρεξη να επισκευάσω τις έτοιμες. :lol:

teogtp
19/12/2015, 15:21
Εχε τον νου σου για τυχον διαρροη με την έτοιμη.

sniper
19/12/2015, 15:23
Εχε τον νου σου για τυχον διαρροη με την έτοιμη.

Μιλάς με γρίφους γέροντα.

dimmie_72
19/12/2015, 15:23
μετά το παραπάνω review αναζητώ προς αγορά μεταχειρισμένο τον ίδιο ατμοποιητή.... :rolleyes:

basilis_k6
19/12/2015, 15:27
ναι η κανθαλ ετοιμη εχει διαροες.

teogtp
19/12/2015, 15:31
Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Κανενα απολύτως γρίφο.
Οταν δούλεψα τις δικες του αντιστάσεις , ειχα διαρροές υγρου απο την οπη του αερα.
Αυτο γίνεται γιατί εχουν μεγαλώσει τις οπες παροχης υγρού σε περίπτωση που χρήστης θέλει να δουλέψει με πιο παχύρρευστο υγρό (άνω του 60%vg) ωστε να μην έχει προβλήματα τροφοδοσίας.
Στα λεπτορευστα υγρα (50-50) το υγρό περνάει ευκολότερα απο τις μεγαλες τρύπες και έχουμε υπερτροφοδοσια και ετσι καταλήγουμε σε διαρροή.

sniper
19/12/2015, 15:33
Κανενα απολύτως γρίφο.
Οταν δούλεψα τις δικες του αντιστάσεις , ειχα διαρροές υγρου απο την οπη του αερα.
Αυτο γίνεται γιατί εχουν μεγαλώσει τις οπες παροχης υγρού σε περίπτωση που χρήστης θέλει να δουλέψει με πιο παχύρρευστο υγρό (άνω του 60%vg) ωστε να μην έχει προβλήματα τροφοδοσίας.
Στα λεπτορευστα υγρα (50-50) το υγρό περνάει ευκολότερα απο τις μεγαλες τρύπες και έχουμε υπερτροφοδοσια και ετσι καταλήγουμε σε διαρροή.

Την επισκευάσιμη;

teogtp
19/12/2015, 15:34
Καλύτερα που την "πατησα" με την διαρροή γιατί δεν θα έπαιρνα την απόφαση να ξεκινησω να στήνω τον επισκευασιμο.....;)

teogtp
19/12/2015, 15:37
Την επισκευάσιμη;

Με τα φυσίγγια ειχα πρόβλημα.
Με την επισκευασιμη αν την φυτιλιασεις σωστα θα τραγουδάς. ......
"Heaven.....I'm in heaven. .."

teogtp
19/12/2015, 15:38
Στα ποσα watt χτυπας;

sniper
19/12/2015, 15:39
Στα ποσα watt χτυπας;

Προς το παρόν στο απόλυτο μίνιμουμ, 15 και πολλά μου είναι, με τον μισό αέρα ανοιχτό.

Edit 15W με την 0,5 επάνω (που την διαβαζει 0,7 το μοντακι)

teogtp
19/12/2015, 15:41
Προς το παρόν στο απόλυτο μίνιμουμ, 15 και πολλά μου είναι, με τον μισό αέρα ανοιχτό.

Ανέβαζε πανω 20.
Κατω βραζει σαν τρελό.
Εγω χτυπαω 23-24.
Με μεγαλύτερη αντίσταση( 1,5) στα 15 περίπου.

daz
19/12/2015, 16:20
.

Κι εγώ το ίδιο! Διότι ήμουν άσχετος!
Τώρα ότι και να του κάνω διαρροές δεν έχω! :lol:

Edit 15W με την 0,5 επάνω (που την διαβαζει 0,7 το μοντακι)

Κάπου στο 0,6 με 0,65Ω είναι! Η τιμή της αντίστασης αλλάζει ελαφρώς όταν ζεσταίνεται αλλά αυτό δε στο δείχνει. Έχω την ίδια αντίσταση με σένα, σε μοντάκι με καλύτερο τσιπάκι που μετράει δυο δεκαδικά και μου δείχνει και τις διακυμάνσεις. Παίζει στο 0,57 - 0,64 ή ίσως και σε μεγαλύτερο εύρος. Στην προηγούμενη κεφαλή ήταν λίγο διαφορετικά τα νούμερα αν θυμάμαι καλά. Αλλά αυτό δεν σε απασχολεί εσένα (ούτε εμένα) και μη σε μπερδεύει.

Τα istick την βλέπουν λίγο πιο υψηλή. Και αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους (συνήθως λόγο επαφών).

Μια χαρά είναι σε αυτα τα νούμερα δε χρειάζεται αν είναι 0,5 ούτε φυσικά πιο κάτω.

Ανέβασε λίγο τα watt. Τα πολύ χαμηλά watt είναι ένας καλός λόγος για διαρροές διότι η αντίσταση δεν μπορεί να κάψει το υγρό που διαποτίζει το βαμβάκι. Αλλά όλα είναι υποκειμενικά απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει ακρίβεια στις μετρήσεις. Ούτε τα watt που στέλνουν τα μοντάκια ειναι ακριβώς αυτά που λένε (μπορεί να στέλνουν παραπάνω) ούτε η τιμη της αντίστασης είναι πάντα απόλυτα σωστή. Και επειδή όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους αυτό που φτάνει τελικά στην αντίσταση δεν είναι τόσο λάθος όσο φαίνεται. Διαφορετικά με 15w θα φύσαγες αέρα.
Εγώ το έχω στα 25.

Edit. Με λίγα λόγια να κρίνεις απ' αυτό που σου δίνει και όχι απ' αυτό που σου δείχνει ή αυτό που σου λέμε. Αλλά έτσι θα ξέρεις και τον λόγο, αν σου κάνει διαρροή.

7Tolis
19/12/2015, 18:56
Τώρα το είδα αυτό. Με γειες sniper. Για κάτω από ένα Ω παίξε με μέτριο προς χοντρό σύρμα. Οι έτοιμες κεφαλές δεν αποδίδουν τη γεύση όσο το επισκευάσιμο. Ξεκίνα να στηνεις και θα τον φέρεις στα μέτρα σου. Ενδεικτικά, με 30 σύρμα και 6 σπειρες σε 2mm θα σου βγει 1.15-20. Πιστεύω είναι η χρυσή τομή για γκαζι και γεύση. Μήνες τώρα σε αυτή τη τιμή αντίστασης είμαι και όλα καλά από 15 έως 25 watt. Αν παίζεις με volt, μέχρι 4.2 λένε αλλά και 4.3 να πας δε τρέχει τίποτα . Σημασία παίζει και το drip tip αν είναι ελευθέρας ή όχι. Το ελευθέρας σε μπουκώνει ενώ ένα πιο σφιχτό σου φέρνει τη τζουρα τσιγαρίσια περίπου.

7Tolis
19/12/2015, 19:02
μετά το παραπάνω review αναζητώ προς αγορά μεταχειρισμένο τον ίδιο ατμοποιητή.... :rolleyes:
Kfl+ δαγκωτό κύριε.

daz
19/12/2015, 19:28
Kfl+ δαγκωτό κύριε.

Αυτός είναι κλώνος του kayfun?

7Tolis
19/12/2015, 19:33
Όχι εννοώ kayfun lite plus. 60 ευρώ αυθεντικός και αξιόπιστος, απλός, πολλά αξεσουάρ από steam tuners για να μη βαριέσαι ποτέ και γεύση ως τώρα η καλύτερη που έχω συναντήσει σε βαμβακάτους ατμο/τες.

teogtp
19/12/2015, 19:33
Αυτός είναι κλώνος του kayfun?

Οχι.Τον ιδιο λεει.
Kayfun lite plus
Δεν τον πολυβολευτηκα.

7Tolis
19/12/2015, 19:35
Δε σου άρεσε το deck εσένα νομίζω

teogtp
19/12/2015, 19:38
Αυτο.
Καθως και οτι ειναι σφικτος στην τζουρα συν οτι σφυριζει στο τραβηγμα.

daz
19/12/2015, 19:39
Επειδή ο kanger είναι πολύ καλός και επειδή δεν ατμιζω όπως πρώτα δε νομίζω ότι θα διαθέσω τέτοιο ποσό. Όχι τουλάχιστον αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα.

Λόγο περιστασιακής χρήσης όμως σκεφτόμουν κανα dripping, αλλά όχι ακριβό.

Αυτά τα διαόλια δίνουν καθόλου γεύση? Δε με ενδιαφέρει καθόλου η παραγωγή ατμού, το αντίθετο μάλιστα.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=128_114&product_id=852

7Tolis
19/12/2015, 19:44
Αυτο.
Καθως και οτι ειναι σφικτος στην τζουρα συν οτι σφυριζει στο τραβηγμα.
Πούλησε τον στον Dimmie.

Επειδή ο kanger είναι πολύ καλός και επειδή δεν ατμιζω όπως πρώτα δε νομίζω ότι θα διαθέσω τέτοιο ποσό. Όχι τουλάχιστον αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα.

Αυτά τα διαόλια δίνουν καθόλου γεύση? Δε με ενδιαφέρει καθόλου η παραγωγή ατμού, το αντίθετο μάλιστα.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=128_114&product_id=852

Dripper όλο λέω θα πάρω και ποτέ δε το κάνω για τον λόγο πως είναι μόνο για το σπίτι. Και γεύση έχουν και ντουμάνια γιατί σταζεις κατευθείαν πάνω στις αντιστασεις. Dripper χρησιμοποιούν οι cloud chasers.

Daz μιας και πιάνουν τα χέρια σου από ότι καταλαβαίνω θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με Genesis ατμό/τη. Και απασχόληση μανούρα αλλά και αποτέλεσμα.

ggs
19/12/2015, 19:45
Ρε σεις... Τι γλώσσα μιλάτε; :lol:

Επί της ουσίας, έχετε δει διαφορά με το ΗΤ σε σχέση με το κανονικό; τι διαφορές και μετά από πόσο καιρό; εγώ κάνω ένα μήνα ΗΤ και δεν έχω τρελαθεί κιόλας... Μου φέρνει ένα "μπουκωμα".. Νομίζω ότι και το ΗΤ είναι μια μ@λ@κια..αν καταφέρει και παίξει τον ρόλο του ενός βήματος για να κόψεις τελείως τσιγάρο και μετά το ΗΤ τότε οκ.. Αλλιώς, αμα είναι να κάνεις αυτό συνέχεια τότε όχι οκ..

Nikol1979
19/12/2015, 19:50
Α ναι κι εγω θα ηθελα να ακουσω την απαντηση στην παραπανω ερωτηση....

(τα χετε πει σιγουρα αλλα δεν εχουμε προλαβει να πιασουμε απο την αρχη, συγνωμη)

daz
19/12/2015, 19:56
Α ναι κι εγω θα ηθελα να ακουσω την απαντηση στην παραπανω ερωτηση....

(τα χετε πει σιγουρα αλλα δεν εχουμε προλαβει να πιασουμε απο την αρχη, συγνωμη)

Ταφόπλακα είναι αυτό που έχεις βάλει για άβαταρ? :cry:

Hayate
19/12/2015, 19:59

Επί της ουσίας, έχετε δει διαφορά με το ΗΤ σε σχέση με το κανονικό; τι διαφορές και μετά από πόσο καιρό; εγώ κάνω ένα μήνα ΗΤ και δεν έχω τρελαθεί κιόλας... Μου φέρνει ένα "μπουκωμα".. Νομίζω ότι και το ΗΤ είναι μια μ@λ@κια..αν καταφέρει και παίξει τον ρόλο του ενός βήματος για να κόψεις τελείως τσιγάρο και μετά το ΗΤ τότε οκ.. Αλλιώς, αμα είναι να κάνεις αυτό συνέχεια τότε όχι οκ..

Κοίτα Γιώργη,εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο που παίζει κ μέρα ολόκληρη να μην ατμίσω και παλιά ήμουν τζιμινιέρα κ το έχεις δεί κ στις εκδρομές...Τώρα απλά εγώ το έχω δεί σα χόμπι.Δεν το κοιτάω ως σε ένα 6μηνο να κόψω τα πάντα.Πάντως βελτίωση έχω δεί αρκετή και στις αντοχές μου πλέον και απλά έχει κ το χαβαλέ του.Τρώει λεφτά το τονίζω γιατι μέχρι να κατασταλάξεις στις γεύσεις σου φέυγει αρκετό χρήμα και χρόνος.Απλά ώρες που πίνω καμμια μπύρα κανα καφέ και θέλω κατι σάν τσιγάρο έχω το ψιψιψόνι..Και με 6αρα νικοτίνη που ουσιαστικά σε παράθεση με το παλιό δεν είναι τπτ...

ggs
19/12/2015, 20:03
Κοίτα Γιώργη,εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο που παίζει κ μέρα ολόκληρη να μην ατμίσω και παλιά ήμουν τζιμινιέρα κ το έχεις δεί κ στις εκδρομές...Τώρα απλά εγώ το έχω δεί σα χόμπι.Δεν το κοιτάω ως σε ένα 6μηνο να κόψω τα πάντα.Πάντως βελτίωση έχω δεί αρκετή και στις αντοχές μου πλέον και απλά έχει κ το χαβαλέ του.Τρώει λεφτά το τονίζω γιατι μέχρι να κατασταλάξεις στις γεύσεις σου φέυγει αρκετό χρήμα και χρόνος.Απλά ώρες που πίνω καμμια μπύρα κανα καφέ και θέλω κατι σάν τσιγάρο έχω το ψιψιψόνι..Και με 6αρα νικοτίνη που ουσιαστικά σε παράθεση με το παλιό δεν είναι τπτ...

Ωραίος!! Μετά από πόσο καιρό εφτασες να μην θες μέσα στην μέρα ούτε τσιγάρο ούτε ΗΤ.;

7Tolis
19/12/2015, 20:09
Ξεκίνα να διαβάζεις Νικόλ.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκινάς για να κόψεις τι τσιγάρο. Πιστεύω είναι λάθος νοοτροπία αυτή. Απλά κάνεις εναλλαγή σε κάτι ίσως λιγότερο βλαβερο. Στην αντοχή είδα διαφορά και στην όσφρηση. Στη τσέπη δεν είδα και μεγάλη διαφορά αλλά σίγουρα μου βγαίνει φτηνότερα. Βέβαια το τελευταίο δίμηνο βλέπω τσιγάρο και το ζηλεύω αλλά όταν είμαι στη ρουτίνα μου, είμαι σταθερά στο ηλεκτρονικό.

teogtp
19/12/2015, 20:12
Δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα.
Αναλογα τον ανθρωπο.
Ο αδερφος μου, (φανατικος ντουμανας)το ξεκινησε μετα απο εμενα το ΗΤ και το εκοψε εντελως το καπνισμα μετα απο 5 μηνες περιπου.
Εμενα αρχισε να μου "μυριζει" το τσιγαρο και το γυρισα στο ΗΤ,οχι οτι ημουν κανενας ντουμανης.
Δεν θελω να το σταματησω απλα σε κανενα ποτακι-τσιπουρακι η νικοτινη ειναι απαραιτητη η ρουφιανα..........

Hayate
19/12/2015, 20:21
Συμφωνώ με το θοδωρή.Άμεσα το έκοψα το κανονικό.που&που κανω εν γνωση 1 τσιγαρο αλλα σε φάση οτι μου τελείωσε η μπαταρία ή το υγρό και είμαι εκτός σπιτιού.Κοιτα και μέσα στον πρώτο μήνα δεν πάθαινα ντελίριο αν δεν είχα τσιγάρο.απλά αρχιζα να ξεσυνηθίζω την πίσσα και την νικοτίνη.Και το καλό ήταν οτι πέσανε και καλοκαιρινές διακοπές τότε και ξεχνιόμουν κιόλας στην παραλία..ούτε καν το ζήταγα πολλές φορές.Βέβαια αν σου κάτσει η γεύση του δίνεις και καταλαβαίνει γιατι εκεί εθίζεσαι απο τη ρουφιάνα την γεύση την ωραία που αφήνει.Έχει τύχει φάση συνάδελφος στο γραφείο να το βουτάει και να κάνει μόνο κ μόνο επειδή "μοσχοβόλαγε"..

virus
19/12/2015, 20:22
Ωραίος!! Μετά από πόσο καιρό εφτασες να μην θες μέσα στην μέρα ούτε τσιγάρο ούτε ΗΤ.;

να μπω λιγο σφηνα

μην νομιζεις οτι θα σε κανει να το κοψεις. θελοντας να πω οτι αν εχεις αποφασισει μεσα σου να το κοψεις τοτε ναι θα το κοψεις με ΗΤ. σου δινω ενα με εναμιση μηνα και τα παρατας ολα.

ομως η αληθεια ειναι οτι δεν τοχει αποφασισει κανενας μας :lol:

Nikol1979
19/12/2015, 20:23
Ταφόπλακα είναι αυτό που έχεις βάλει για άβαταρ? :cry:

......Μιλησε εκεινος που εβαλε το μαλακιο!!!!!!!!!!

pardon the spam

sniper
19/12/2015, 20:32

Tι πράγμα ατμίζεις; Αν πήρες καμία μ@λ@κία starter, δεν ατμίζεις...

daz
19/12/2015, 20:32
Dripper όλο λέω θα πάρω και ποτέ δε το κάνω για τον λόγο πως είναι μόνο για το σπίτι. Και γεύση έχουν και ντουμάνια γιατί σταζεις κατευθείαν πάνω στις αντιστασεις. Dripper χρησιμοποιούν οι cloud chasers.

Daz μιας και πιάνουν τα χέρια σου από ότι καταλαβαίνω θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με Genesis ατμό/τη. Και απασχόληση μανούρα αλλά και αποτέλεσμα.

Το googlara! Τι κόλπα ζόρικα είναι αυτά, ούτε που τα ήξερα! :lol:

Θα πάρω ένα φθηνό dripper για δοκιμή.

gior-gos
19/12/2015, 20:36
Στην αντοχή είδα διαφορά και στην όσφρηση.

Άρα και στην γευση! :winka::a014::a014::a014:

:lol::beer:

Θυμαμαι οταν ειχα κοψει το τσιγαρο για 2 χρονια· ουτε ηλεκτρονικο ουτε τιποτα.

Ειχα ανακαλυψει εκ νεου το φαι! (τα κιλα που εβαλα βεβαια αλλο θεμα.. :D):lol:

ggs
19/12/2015, 20:36
να μπω λιγο σφηνα

μην νομιζεις οτι θα σε κανει να το κοψεις. θελοντας να πω οτι αν εχεις αποφασισει μεσα σου να το κοψεις τοτε ναι θα το κοψεις με ΗΤ. σου δινω ενα με εναμιση μηνα και τα παρατας ολα.

ομως η αληθεια ειναι οτι δεν τοχει αποφασισει κανενας μας :lol:

Κοίτα.. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ θέλω να το κόψω.. :lol:

Αν μπορούσα να κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα που πραγματικά είναι απόλαυση, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κόψω με κανένα τρόπο..

Όμως, τα περισσότερα τσιγάρα που έκανα ήταν μ@λ@κισμενα.
Με το ΗΤ δεν έχω την ανάγκη των χαζων τσιγάρων και ξεγελαω λίγο και την ανάγκη των απολαυστικων τσιγάρων.

Όμως, επί της ουσίας, δεν ξέρω πόσο λιγότερο βλαβερο είναι το ΗΤ σε σχέση με τα χαζά τσιγάρα της μέρας

virus
19/12/2015, 20:43
Αν μπορούσα να κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα που πραγματικά είναι απόλαυση, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κόψω με κανένα τρόπο..

κι εγω παρομοιως θα το ηθελα και πολυ μαλιστα. αλλα η πουτανα η νικοτινη ειναι προσθετικη και δεν σε αφηνει σε ησυχια. οποτε η μαχαιρι η πιπες.

οσον αφορα το αν ειναι βλαβερο το ΗΤ ας το αφησουμε στην ησυχια του διοτι και το κανονικο τσιγαρο ας μην πουμε ποσο βλαβερο ειναι ;)

κοινως φαυλος κυκλος. μαχαιρι και τελος το καλυτερο.

ggs
19/12/2015, 20:44
Tι πράγμα ατμίζεις; Αν πήρες καμία μ@λ@κία starter, δεν ατμίζεις...

Νίκο, δεν με νοιάζει τι ατμίζω.. Δεν με νοιάζει να βρω την γαμάτη γεύση γιατί καμία γεύση δεν μπορεί να φτάσει πχ το πραγματικό τσιγάρο μετά το φαγητό.

Δεν με νοιάζει να βγάζω ντουμανια λες και βγαίνει φίρμα σε σκύλαδικο.

Δεν με νοιάζει να γουστάρω το ΗΤ..
Έχω ένα της aspire με μπαταρία eleaf και μια χαρά κάνει τον ρόλο του υποκαταστατου.

Και δεν θέλει και μηχανολογικες γνώσεις η μ@λ@κια..:lol:

7Tolis
19/12/2015, 20:49
Εγώ πάντως έχω βάλει μπισκότο κανέλα τώρα και είμαι yolo με ομίχλη σπιτική.

nikos_abel
19/12/2015, 20:51
Αν θέλετε να το κόψετε κοφτε το.

Αν θέλετε να καπνίζετε καπνιστε.

Αν θέλετε να ατμισετε ατμίστε.

Το τι κάνει περισσότερο κακό αφήστε το.

Όσο θελουμε κάτι να κρατάμε στο χέρι ή/και να κατεβάζουμε (ή οχι) στα πνευμόνια μας εκτός του αναπνευσιμου αέρα, σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι ναρκομανεις.

Η λύση ειναι μαχαίρι. Όλα τα αλλά ειναι νάχουμε να λέμε να περνάει η ώρα.

Όσοι λοιπόν θέλουν να το κόψουν και χρειάζονται ψυχολογικά δεκανίκια, ας ανοίξουν ένα θρεντ "θέλω να κόψω το τσιγάρο" και ας αφήσουν εμάς τους καμμένους να μαλακιζομαστε εδώ με το ποσά βατ χρειάζονται για να μην μου βγαίνει πολυπροπυγλυκαινολη από τα ρουθούνια.

Ευχαριστώ, σας αγαπώ.

ggs
19/12/2015, 20:51
Εγώ πάντως έχω βάλει μπισκότο κανέλα τώρα και είμαι yolo με ομίχλη σπιτική.

:lol:

Κουραμπιε - μελομακαρονο και χρόνια πολλά!! :lol:

7Tolis
19/12/2015, 20:53
Έχει κανείς συνταγή για μελομακάρονα;

nikos_abel
19/12/2015, 20:54
Τι νικοτίνη :lol:

7Tolis
19/12/2015, 20:56
8-10. Όχι σοβαρά τώρα πόσο δύσκολο να είναι. Τόσες αποτυχίες έχω στα ζουμιά. Άλλη μια, σιγά το πράμα.

ggs
19/12/2015, 21:13
Αν θέλετε να το κόψετε κοφτε το.

Αν θέλετε να καπνίζετε καπνιστε.

Αν θέλετε να ατμισετε ατμίστε.

Το τι κάνει περισσότερο κακό αφήστε το.

Όσο θελουμε κάτι να κρατάμε στο χέρι ή/και να κατεβάζουμε (ή οχι) στα πνευμόνια μας εκτός του αναπνευσιμου αέρα, σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι ναρκομανεις.

Η λύση ειναι μαχαίρι. Όλα τα αλλά ειναι νάχουμε να λέμε να περνάει η ώρα.

Όσοι λοιπόν θέλουν να το κόψουν και χρειάζονται ψυχολογικά δεκανίκια, ας ανοίξουν ένα θρεντ "θέλω να κόψω το τσιγάρο" και ας αφήσουν εμάς τους καμμένους να μαλακιζομαστε εδώ με το ποσά βατ χρειάζονται για να μην μου βγαίνει πολυπροπυγλυκαινολη από τα ρουθούνια.

Ευχαριστώ, σας αγαπώ.
Το θρεντακιο τούτο είχε ανοίξει για να γίνει κουβέντα αν και πόσο βοηθάει-εινσι ασφαλες το ΗΤ να κόψεις το καπνισμα και με την πάροδο των χρόνων έγινε ΗΤ tips&tricks... Όποτε, όλα χωράνε σε ΈΝΑ θρεντ...

basilis_k6
19/12/2015, 21:21

Ή πλειοψηφία των ντριπερ είναι αερατος σαν τον σαμπτανκ. Εγώ που είμαι του kfl και μου αρέσει ή σφιχτή τσιγαρησια πήρα έναν τομπεκο Μάγκμα από vapesin 25euro και έχει και σφιχτή και αερατη και ντουμάνι και γεύση. Πολύ καλος και στηνεις μόνη ή διπλή. Άμα δεν πας σε επισκευάσιμο δεν νιώθεις πραγματικό ατμισμα. Επίσης χαλας πολλά λεφτά σε αντιστάσεις. Ο subtank και κάνα δύο ακόμη είναι πολύ κοντά σε απόδοση αλλά και σχεδόν στα λεφτά του κφλ.

daz
20/12/2015, 00:34
Ή πλειοψηφία των ντριπερ είναι αερατος σαν τον σαμπτανκ. Εγώ που είμαι του kfl και μου αρέσει ή σφιχτή τσιγαρησια πήρα έναν τομπεκο Μάγκμα από vapesin 25euro και έχει και σφιχτή και αερατη και ντουμάνι και γεύση. Πολύ καλος και στηνεις μόνη ή διπλή. Άμα δεν πας σε επισκευάσιμο δεν νιώθεις πραγματικό ατμισμα. Επίσης χαλας πολλά λεφτά σε αντιστάσεις. Ο subtank και κάνα δύο ακόμη είναι πολύ κοντά σε απόδοση αλλά και σχεδόν στα λεφτά του κφλ.

Το subtank το είχα πάρει με το πακέτο της kanger για νέοπες οπότε μου είχε βγει πιο φθηνά. Δεν είναι και τόσο για νέοπες αλλά έχει το καλό ότι δύσκολα θα χρειαστείς κάτι παραπάνω αργοτερα, γιατί έχει επισκευάσιμη κεφαλή ενώ και οι έτοιμες αντιστάσεις του είναι πολύ καλές.
Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι δουλεύει καλά και με έλεγχο θερμοκρασίας γιατί είναι σχετικά απλός. Ο kayfun επειδή έχει τόσα κομμάτια είχα διαβάσει ότι δυσκολεύεται λίγο (δεν αναγνωρίζει σωστά την αντίσταση συνεπώς διαβάζει λάθος την θερμοκρασία). Οπότε κόλλησα στο subtank.
Στην τζούρα με καλύπτει με τις 3 επιλογές που έχει οπότε δεν με απασχολεί και μάλλον δύσκολα θα μπω σε έξοδα για να τον αλλάξω.

Το ψάχνω για drip μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει λόγος πλέον να κουβαλάω tank γεμάτο με υγρό, λόγο απλότητας και ευκολίας στην κατασκευή αντίστασης και επειδή το μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας που έχω θα κάνει ωραίο ταίρι σε ένα drip αφού δε θα με αγχώνει μη στεγνώσει το βαμβάκι.

Τώρα θα μου πεις, αντί για tank θα έχεις μπουκαλάκι με υγρό. Ναι το ξέρω αλλά συνήθως το χρησιμοποιώ στο σπίτι οπότε...

Πάντως αν έπαιρνα τώρα κάτι ίσως επέλεγα klf γιατί μάλλον ο τρόπος ατμίσματος του μου ταιριάζει περισσότερο.

sniper
21/12/2015, 10:57
Εγώ πάντως άλλαξα υγρά, κατέβηκα στα 6mg και όλα είναι τέλεια...

Ξεκίνησα να φτιάχνω κι αντιστάσεις... πρώτη προσπάθεια έφτιαξα 2 αντιστάσεις με 26ρι Kenthal (με διάμετρο 2,5mm), στα 1,1Ω... Kαλά πάει και όντως είναι ακόμα καλύτερα.

Hayate
21/12/2015, 11:25

Ξεκίνησα να φτιάχνω κι αντιστάσεις... πρώτη προσπάθεια έφτιαξα 2 αντιστάσεις με 26ρι Kenthal (με διάμετρο 2,5mm), στα 1,1Ω... Kαλά πάει και όντως είναι ακόμα καλύτερα.

6άρα FOR THE WIN!!!!

teogtp
21/12/2015, 11:42

Ωραιος!
Οταν τελειωσεις με το φυτιλιασμα,μην βαλεις αμεσως το μοντακι σε τσεπη-τσαντακι αν δεν το δοκιμασεις ξαπλα και απο τις 2 μεριες να δεις αν χάνει.
Παθών. .......
Α! Κανθαλ λέγεται ρε βλάχο! :D

sniper
21/12/2015, 11:45
...
Α! Κανθαλ λέγεται ρε βλάχο! :D

Κένθαλ, κάνθαλ στα @@ μας!

ΟΚ, θα το προσέξω αλλά με τα υγρά που εχω τώρα δεν ειδα καμία διαρροή (και είναι μονιμως σε κάποια τσέπη ξάπλα)

Α, τας αντιστάσεις τας κατασκευάσαμε με το παρακάτω εργαλείον

348588

dimmie_72
21/12/2015, 11:50
ΟΚ, θα το προσέξω αλλά με τα υγρά που εχω τώρα δεν ειδα καμία διαρροή (και είναι μονιμως σε κάποια τσέπη ξάπλα)

Αντεπιτίθενται οι ερασιτέχνες!
Απομυθοποιήθηκαν οι γκουρού!

sniper
21/12/2015, 11:55
Αντεπιτίθενται οι ερασιτέχνες!
Απομυθοποιήθηκαν οι γκουρού!

Ας μην λέμε και πολλά γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα... :cry:

dimmie_72
21/12/2015, 12:05
Ας μην λέμε και πολλά γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα... :cry:

τουλάχιστον άμα συμβεί λάβε πρόβλεψη να χυθεί κάνα αντρικό υγρό μη σε παίρνουν από πίσω επειδή μοσχοβολάς καρύδα :rolleyes:

sniper
21/12/2015, 12:06
τουλάχιστον άμα συμβεί λάβε πρόβλεψη να χυθεί κάνα αντρικό υγρό μη σε παίρνουν από πίσω επειδή μοσχοβολάς καρύδα :rolleyes:

Δοκίμασα ένα υγρό, φρουτα του δάσους και μέντα και πρέπει να ομολογήσω ότι αν κι ένοιωσα λίγο μετροσέξουαλ, μΕ άρεσε...

dimmie_72
21/12/2015, 12:10
Δοκίμασα ένα υγρό, φρουτα του δάσους και μέντα και πρέπει να ομολογήσω ότι αν κι ένοιωσα λίγο μετροσέξουαλ, μΕ άρεσε...

ξέρω 1 που όταν ξεκαβαλάει απ το πλέον αντρικό μηχανάκι βγάζει το mod και ατμίζει λουλούδια. :bawl:

teogtp
21/12/2015, 12:14

Μιλάμε για 1 μηνα προχωρουσα και μυριζα σαν να ειχα πασαλειφτει με hawaian tropic.......
Αφου θυμισα στην σύζυγο το ταξιδι μας στην Ινδονησία και μεχρι σεξ ξαναεκανα!
:tooth:

dimmie_72
21/12/2015, 12:15
μεχρι σεξ ξαναεκανα!
:tooth:

ε, με τόση πέραση... :cool:

teogtp
21/12/2015, 12:16
ξέρω 1 που όταν ξεκαβαλάει απ το πλέον αντρικό μηχανάκι βγάζει το mod και ατμίζει λουλούδια. :bawl:

Μπσιτ......
Μιλάμε υγρό για high rollers.......

348589

dimmie_72
21/12/2015, 12:18
Μπσιτ......

τελικά σάρεσε πολύ μάλλον το σεξ... :lol:

sniper
21/12/2015, 12:33
Μπσιτ......

348589

Βλέπω η Θεσσαλία το φυσάει...

dimmie_72
21/12/2015, 12:36

άστα μετά την απαξίωση του Κρανιδιώτη,
τώρα που έφυγε και ο Μπέος,
γεμίσαμε άχνη από κουραμπιέδες... :D

θολό το τοπίο :cry:

teogtp
21/12/2015, 12:39

άστα μετά την απαξίωση του Κρανιδιώτη,
τώρα που έφυγε και ο Μπέος,
γεμίσαμε άχνη από κουραμπιέδες... :D

θολό το τοπίο :cry:

Αν βαλω φώτο απο τα καστανα που εχω διπλα μου,θα θεωρηθω προκλητικός;

sniper
21/12/2015, 12:41

Της Halcyon Haze;

DrEvil
21/12/2015, 12:52
Της Halcyon Haze;

Απο τα καλυτερα υγρα, σχεδον ολα (χτυπητη εξαιρεση το Sweet Prudence) αλλα πανακριβα ρε γμτ.

Εντιτ: Τωρα και σε καστανο; χμ... και ντοπιο, μια χαρα! :p

dimmie_72
21/12/2015, 12:56

Της Halcyon Haze;

Qφλες εσείς πρέπει να τα λέτε με πμ :evil:

7Tolis
21/12/2015, 12:57
Πειραματίζομαι. Αύριο θα δοκιμάσω πάλι να σετάρω με συρματόσχοινο μπα και φάω κάνα καψούλι πάλι να το θυμάμαι για 6 μήνες πάλι.
348591

Έτσι και έτσι τα Halcyon Haze. Όντως το Prudence ωραίο είναι.

sniper
21/12/2015, 12:59
Απο τα καλυτερα υγρα, σχεδον ολα (χτυπητη εξαιρεση το Sweet Prudence) αλλα πανακριβα ρε γμτ.

Εντιτ: Τωρα και σε καστανο; χμ... και ντοπιο, μια χαρα! :p

Ναι οκ, είχα δοκιμάσει κάποτε Yellow Biafra... ενα γλυκό κοκτέιλ από ώριμη μπανάνα, σιρόπι και ψημένα αμύγδαλα, που ανακατεύονται με νότες βανίλιας και μια ευχάριστη γεύση από "μαλλί της γριάς"....

Tζήζας λέμε, σαν να ρουφάς big babol ήταν :bawl:

dimmie_72
21/12/2015, 12:59
εγώ πάντως δεν το βρήκα να αξίζει τα λεφτά του, ούτε καν. αντίθετα έπαθα πλάκα με liquid state.

DrEvil
21/12/2015, 13:00
Όντως το Prudence ωραίο είναι.

Ειναι το μαμιδι.
Απλα...με "μπουκωνει" και το εχω σε ενα παλιο τανκι, για μια στο τοσο.
Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να κοψω ειναι το Red Astaire της T, αλλα το γουσταρω....το γουσταρω...το γουσταρω

7Tolis
21/12/2015, 13:03
Η συσκευασία ειδικά, κύλινδρος από το χαρτί υγείας πρέπει να το σκέφτηκαν πολύ στη Halcyon και στη five pawns

teogtp
21/12/2015, 17:36
Αυτο που ξεχασα να γραψω ειναι οτι την αντισταση δεν χρειαζεται να την πετατε αν πιασει μουργα.
Απλα την πυρωνετε και την βρεχετε αμεσως σε τρεχουμενο νερο και βουαλα γινεται ολοκαινουργια.
Αυτα για τους τεμπεληδες που βαριουντε να στριψουν συρμα.