View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
Nostradamus
21/01/2016, 20:54
Συνηθως ναι αλλά όχι απαραίτητα. Αν ανάβει καλά, χωρίς hotspots, είναι ΟΚ.
got it..
η αντισταση σου δεν επρεπε να εχει κενα στις σπειρες??
Αυτό είναι το λεγόμενο Micro coil ή μικροκόλι.Με ανοιχτές σπείρες, απλά coil. Μια απορία περί ονομασίας. Το μικροκόλι έπρεπε κανονικά να λέγεται αντίσταση;Θέλω να πω, δε θυμάμαι στο σχολείο αντίσταση ενωμένη έτσι.
Αυτό είναι το λεγόμενο Micro coil ή μικροκόλι.Με ανοιχτές σπείρες, απλά coil. Μια απορία περί ονομασίας. Το μικροκόλι έπρεπε κανονικά να λέγεται αντίσταση;Θέλω να πω, δε θυμάμαι στο σχολείο αντίσταση ενωμένη έτσι.
Αν εννοείς στα διαγράμματα, έτσι συμβολίζεται... σιγά μην είχε και twisted :bawl: :moutza:
ΤεοΤσιΠι, αν δεν σου πετύχει, δοκίμασε αυτό...
350684
ΤεοΤσιΠι, αν δεν σου πετύχει, δοκίμασε αυτό...
350684
:eek:
Που εχεις μπλέξει παλικαρι μου!
:lol:
Πάει ο τεο. Θα κάηκε.
350685
:bawl: :bawl:
dimmie_72
21/01/2016, 21:33
πάντως αν δεν στον έστειλαν με 2 coils στο κουτί του δες στην περιγραφή που έχει στο λινκ που σου έδωσα πως πιστοποιείται η αυθεντικότητα.
Θελω να δω και κατι αλλο......
Να δω μην εχει γίνει λαδιά με την τσιμουχα του τανκ και φρακαρε τις διοδους του υγρου.
Πάει ο τεο. Θα κάηκε.
350685
:bawl: :bawl:
Σώπα μωρέ με τους ερσιτέχνες....
Έλα, Τεό, χειμώνας είναι, πάρε (https://www.youtube.com/watch?v=9W7udj4KfI0)
dimmie_72
21/01/2016, 21:46
πάνω που έλεγα και γω να σου προτείνω κι αυτό ρε γμτ :lol:
http://forum.e-liquid-recipes.com/t/cthulhu-v2-tri-coil-deck/38686
Πάνω σε Apollo rda που είναι και εγχώριος στηνονται παπάδες λέμε.
Ωραίο deck ο Tri coil.
Τελικα εχει μεσα αντιστασεις!
Δείτε διαφορά. .....αριστερά 3mm διάμετρο και δεξια η "μαμα"......ουτε το κατσαβιδακι δεν χωραει μεσα της!
350686
Ξοδευτηκε ο κινεζος.......:lol:
Θα με τρελανει....
Καινούριο στήσιμο, βαζω υγρα και παρτα ολα εξω απο τον αερα....
Ωραίος. Αναβαθμίστηκες. Πως τη παλεύεις, βαστάς;
χαλαρα! :) Με μπουκωνει κιολας και καποιες στιγμες αναπολώ το GS16S :P
Θα με τρελανει....
Καινούριο στήσιμο, βαζω υγρα και παρτα ολα εξω απο τον αερα....
Αμα είναι να σου σπάει τα νευρα αστο να πάει πάρε καρέλια κασετίνα να εχεις και τάμπλετ μαζί.
Εφτιαξα αντίσταση με ανοικτές σπειρες και μου πεταξε το υγρό ολο έξω!
Επίσης παρατήρησα ότι οταν ξεβιδωνω το δακτυλιδι για γεμισμα ,βγάζει φυσαλιδες αερα απο την βαση,που σημαίνει ότι γεμίζει στιγμιαία τα καναλια τροφοδοσίας.
Αρα να δημιουργειται υποπιεση στο τανκ και δεν αφήνει το υγρό να περασει;
????
Επίσης παρατήρησα ότι οταν ξεβιδωνω το δακτυλιδι για γεμισμα ,βγάζει φυσαλιδες αερα απο την βαση,που σημαίνει ότι γεμίζει στιγμιαία τα καναλια τροφοδοσίας.
Αρα να δημιουργειται υποπιεση στο τανκ και δεν αφήνει το υγρό να περασει;
????
Ανταλλάσεται με Αεροτάνκ σε άριστη κατάσταση.
Δε θα σου αρέσει η γευση.Ο τεο του έχει βάλει σύρμα για πυλώνα της δεη πάντως.
Δε θα σου αρέσει η γευση.Ο τεο του έχει βάλει σύρμα για πυλώνα της δεη πάντως.
Προφανώς κι αστειεύομαι...
Δεν ξερω τι του έχει βάλει ο Τεο, αλλά κάτι πάει στραβά με την τροφοδοσία του, όχι με τα σύρματα/ρεύματα.
Μιλησα με τον τρομοκρατη με το jagermeister, και μαλλον το σύρμα που πηρα θα το κρατησω για να περιφραξω ενα κτήμα που εχω εδω παραέξω .......
Κρατάει πολύ θερμοκρασία και συνεχίζει να βράζει το υγρό ακομα και οταν δεν βαράω. Ακούγεται έντονα.
Τέλος πάντων.Έχω έναν κλωνο next gen (με mesh) απείραχτο,μέσα στο κουτί του χωρίς drip tip.Αμα τον θέλει κανείς φίλος,τον δίνω.Δε θέλω χρήματα.
Μη με μπλέξετε με ταχυδρομεία μόνο τα βαριέμαι.
dimmie_72
22/01/2016, 09:38
kfl teo κανόνισε να το βρεις το κόλπο μέσα στην επόμενη εβδομάδα γιατί θα σου βάψω το b-king ροζ. :lol:
Πήρες τον ίδιο και εσύ;Μουάαααχαχαχαχαχαχαχα :bawl::moutza::moutza::moutza:
Βιάστηκε να αγοράσει. ....
Passat 2.0 δέχεσαι;
dimmie_72
22/01/2016, 10:00
Βιάστηκε να αγοράσει. ....
ρε βάλε τώρα τις αντιστάσεις που είχε μαζί να πάρεις 1 μπούσουλα που μου θες και χούμορ...
ε μα δεν ακούς τον παλιό, εγώ τον τρομοκράτη τον είχα μαθητή και μάλιστα τον είχα αφήσει μεταξεταστέο και 1 χρονιά θυμάμαι. :bawl:
zannisvel
22/01/2016, 10:02
Λοιπον εχθες εκανα στησιμο ρεκορ, κατω απο 15'.
Χρειαζομαι εναν δευτερο για να ειμαι ετοιμος. οταν παει κατι στραβα και δεν εχω τη δυνατοτητα να επισκευαζω.
Τωρα εχω αυτον (http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&path=128_93&product_id=794)
και αυτον που μου ειχες δωσει Τολη.
Εχετε καμια δοκιμασμεν προταση? (ευκολα πραγματα)
https://www.youtube.com/watch?v=1t82tMDKq_Y&index=39&list=PL19-07MiayphIqQkXPF9U2ADCAau30_7t
Αυτόν έπρεπε να πάρεις.Πανεύκολος,όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό. :lol:
@zannisvel πλήν των δοκιμασμένων λύσεων,(αυτος που εχεις δλδ),δεν εχω κάτι κατα νού.Στο ψάξιμο είμαι.Ο calix v2 μου αρέσει αλλά ειναι ακριβός.
zannisvel
22/01/2016, 10:09
Αν απο-συναρμολογησω το ΧΤ λιγοτερα ανταλακτικα θα εχω....:lol:
ρε βάλε τώρα τις αντιστάσεις που είχε μαζί να πάρεις 1 μπούσουλα που μου θες και χούμορ...
ε μα δεν ακούς τον παλιό, εγώ τον τρομοκράτη τον είχα μαθητή και μάλιστα τον είχα αφήσει μεταξεταστέο και 1 χρονιά θυμάμαι. :bawl:
Οι αντιστάσεις που έχει είναι για γέλια.
Εχουν πολύ μικρή διάμετρο. Ουτε στον kfl δεν εχω βάλει τοσο μικροσκοπικη αντίσταση.
zannisvel
22/01/2016, 10:14
Επίσης, τα Donuts που είχαν ειπωθεί πριν αξίζουν τον κόπο?
Δε περπάτησαν τα donuts.Kαι μόλις πάτησα το τανκ απο steam tuners και έγινε κομμάτια :cry::cry: #^^#%%@$!$
Δε λέω, καλό το διπλοκόλι αλλά η μπαταρία μου δεν αισθάνεται ευλογημενη στη τοποθεσία μοντάκι.
zannisvel
22/01/2016, 16:53
Εννοεις πως τελειωνει γρηγορα?
Ναι αδειάζει πιο γρήγορα. Λογικό βέβαια.
και που λες ΤεοΤσιΠί, Παρασκευή απογευμα, κρύο, ε είπα να στήσω 2πλή στον σαμπτανκ... και ξαφνικά... Δουλεύει με την 1η... :bawl::moutza:
Χάλια νετάρισμα αλλά οκ
350735
Νο Χοτσποτς
350736
Με τον μισο αέρα ανοιχτό, 50-50 υγρό.
350737
2 ώρες αργότερα chain vape, όλα καλά κι ανθηρά.
dimmie_72
22/01/2016, 20:52
και που λες ΤεοΤσιΠί, ...
σκίστα τα γατάκια...
η εκδίκηση του ερασιτέχνη! :)
Τα βλέπεις τεοτσιπι πως γίνονται τα βλέπεις;
dimmie_72
22/01/2016, 20:58
Τα βλέπεις τεοτσιπι πως γίνονται τα βλέπεις;
κουλομαρίας.
Εχε χαρη που εμεινα απο "σφαιρες" και δεν μπορω να στησω.......
Απο βδομαδα τωρα.......
350752
Νεος......:D
Τι συρμα δουλευεις;
Νεος......:D
Τι συρμα δουλευεις;
H διπλή με 30ga
Σπειρες,ohm;
5 σπειρες κάθε αντισταση, 0,44Ω.
Cthulιαδα η συνεχεια.....
Με μια γρηγορη ψακτικη στο νετ επιβεβαιωθηκε η λαθος επιλογη συρματος για τον ατμο.
Το κοτετσοσυρμα που αγορασα κανει μονο για driper.
Eιναι πολυ ¨θερμο" και στεγνωνει τα παντα.
Εν αναμονης εφοδιων (συρμα-υγρο) και σας τσουρεκιαζω αργοτερα.
Cthulιαδα η συνεχεια.....
Με μια γρηγορη ψακτικη στο νετ επιβεβαιωθηκε η λαθος επιλογη συρματος για τον ατμο.
Το κοτετσοσυρμα που αγορασα κανει μονο για driper.
Eιναι πολυ ¨θερμο" και στεγνωνει τα παντα.
Εν αναμονης εφοδιων (συρμα-υγρο) και σας τσουρεκιαζω αργοτερα.
δλδ, τι του έβαζες;
Σπειρες,ohm;
ααα υπομονή ντε! σήμερα το πήρα, πότε να προλάβω να το μοντάρω;;;
δλδ, τι του έβαζες;
24awg 0.5mm
24awg 0.5mm
Και για μονή μια χαρά είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω πως ήσουν τόσο χαμηλά σε Ω με διπλή αντίσταση με 24ρι... Τεσπα, αναμένουμε (δλδ άλλος κάθεται σε αναμένα κάρβουνα :lol:)
dimmie_72
22/01/2016, 22:23
Και για μονή μια χαρά είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω πως ήσουν τόσο χαμηλά σε Ω με διπλή αντίσταση με 24ρι... Τεσπα, αναμένουμε (δλδ άλλος κάθεται σε αναμένα κάρβουνα :lol:)
ο... άααααλος τόχει απ τ'αποδυτήρια :lol:
Ειναι πολυ χοντρο το συρμα τι περιμενες.
Δεν κατεβαζει θερμοκρασια με τιποτα.Αν πατησεις και το πυρωσεις δεν το ακουμπας για αρκετη ωρα.Αφου σου λεω ακουγεται που ψηνει το υγρο ακομα και σε κατασταση ηρεμιας.
dimmie_72
22/01/2016, 22:26
24awg 0.5mm
ρε κφλ τέτοιο (https://www.fasttech.com/p/3237800) μου είπες και πήρα και γω και το περιμένω :bawl:
ρε κφλ τέτοιο (https://www.fasttech.com/p/3237800) μου είπες και πήρα και γω και το περιμένω :bawl:
Αυτο ειναι για TC.
Εγω εχω κενθαλ......:owned:
Αυτο........ (https://www.fasttech.com/products/3033/10016555/3385304-ltq-vaper-kanthal-a1-heating-wire-for-rebuildable)
dimmie_72
22/01/2016, 22:58
ο γνώστης σε ότι αφορά κενθαλ έβαλε 28άρι (https://www.fasttech.com/p/2675100) στην παραγγελία :owned::owned::owned::owned::owned::owned::owned:
Απο έδω ψωνια παιδιά.Υλικά άριστα για οποιον μπορεί να παραγγείλει απο έξω.
http://www.themeshcompany.com/products/Atomizer-Wire.html
Ή απο τη θυγατρική τους που είναι ειδικά για vape --->> http://www.vape-atomizer-mesh.com/index.html
Ή απο εδώ επίσης καλή ποιότητα http://www.zivipf.com/epages/63862298.sf/en_GB/?ViewObjectPath=%2FShops%2F63862298
Θεωρώ το μεσαίο λινκ πιο εξιδεικευμένο και άριστο.
Εναλλακτικά,και απο ελληνικό μαγαζί το kanthal της UD το μικρό καρούλι οχι το μεγάλο είναι μια χαρά.
Με 30 άρι σύρμα δουλευω εγώ τα περισσότερα στησίματα 0.30 mm δλδ εκτός οταν κάνω διπλές και mesh οπου βάζω 25 άρι 0.25 mm .
Συρμα απο φαστεκ απο άλλους ανθρώπους που έχω μιλήσει,βγάζει πολύ μαυρίλα και δεν ήταν ικανοποιημένοι οπότε και το απέφυγαν τελικά.Δεν έχω όμως προσωπική γνώμη.
Επίσης πριν στρίψουμε,καλό είναι με ένα χαρτί να περνάμε μια το σύρμα να φύγει όποιο κατάλοιπο ή ένα ελαφρύ κάψιμο παλι για τα κατάλοιπα μηχανής παραγωγής του.
Ο γιατρός ο γνωστός, που ανακατευεται με το σπόρ έχει πει να μην το καίμε ουτε με dry burn το σύρμα αλλά, αυτό ειναι κομματάκι δύσκολο μιας και κάπως πρέπει να τσεκάρεις τι έφτιαξες, όπως και στα μικροκόλια και στο mesh, κυκλοφορεί hot spot.
γιατί έκανα τόσο καιρό να το δοκιμάσω, έστω; ούτε τασάκι, ούτε στάχτες στο γραφείο, ούτε μπόχα, ούτε πίσσα στα πνευμόνια, ούτε αναπτήρες να κάνουν τίκατάκα ή να μην ανάβουν, ούτε κιτρινίλα στα δάχτυλα...
πήρα ένα istick tc40w, ένα cubix, δύο έτοιμα λάδια κ είμαι καταχαρούμενος.
basilis_k6
23/01/2016, 18:46
Ο γιατρός ο γνωστός, που ανακατευεται με το σπόρ έχει πει να μην το καίμε ουτε με dry burn το σύρμα αλλά, αυτό ειναι κομματάκι δύσκολο μιας και κάπως πρέπει να τσεκάρεις τι έφτιαξες, όπως και στα μικροκόλια και στο mesh, κυκλοφορεί hot spot.
δεν κανω μικροκολιεδες. απλο 5-6σπειρο κολι με λιγο ντργικι ντριγκι με το κατσαβιδακι και ολα δουλευουν ρολοι χωρις dry burn.
Svoemesto Kayfun Mini v3
https://www.youtube.com/watch?v=INf08vITcEY
basilis_k6
24/01/2016, 20:45
ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Σκέφτομαι τον Kangertech Subtank Mini για 2ο....ακούω εναλλακτικές...Τόληηηηηηηηηηηηηηη δώσε δασκάλεμα!
chillipf
25/01/2016, 11:00
Δε περπάτησαν τα donuts.Kαι μόλις πάτησα το τανκ απο steam tuners και έγινε κομμάτια :cry::cry: #^^#%%@$!$
https://www.fasttech.com/product/3144700
Το πρώτο μου έσπασε κι εμένα.
πήρα λοιπόν ακόμα 1 από ST, και 5 από τα παραπάνω.
αυτά
Σκέφτομαι τον Kangertech Subtank Mini για 2ο....ακούω εναλλακτικές...Τόληηηηηηηηηηηηηηη δώσε δασκάλεμα!
Ασε τόλη Δάσκαλε. Αν θες 2ο καλό ή 1ο καλό πάρ' τον.
Αγαπημενος!
Στήνεται πανεύκολα και δινει ντουμανια.
Μην δοκιμασεις τις κεφαλες.Ειχα θεμα με διαρροές.
Ασε τόλη Δάσκαλε. Αν θες 2ο καλό ή 1ο καλό πάρ' τον.
Καλά-καλά μη βαράς ντεεεεεε :P
Απι τους τρεις που εχω (kfl,sub,cthulhu)είναι ο πιο δουλεμενος.;)
Αγαπημενος!
Στήνεται πανεύκολα και δινει ντουμανια.
Μην δοκιμασεις τις κεφαλες.Ειχα θεμα με διαρροές.
Εγώ πάλι κανένα.... και μαμά όπως τις πήρα και μετά που τις έστησα μόνος μου....
Γατάκι... :bawl:
Εγώ πάλι κανένα.... και μαμά όπως τις πήρα και μετά που τις έστησα μόνος μου....
Γατάκι... :bawl:
Τι διαολο,Bardahl ριχνεις μεσα;
Αγαπάμε subtank mini!Κανένα πρόβλημα ποτέ.Υποδεέστερη γευση απο αυτόν που έχεις τώρα όμως Αντώνη.
@Chillipf in the cart it goes το τανκ.
2πλο κολι και grandmaster.........
ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:a25::a25::a54:
edit:
Ολα δειχνουν οτι το προβλημα που ειχα ηταν στο συρμα.Εστριψα 2 αντιστασεις 5 σπειρες εκαστη με 30αρι κΕνθαλ :tooth: στα 0.4 και ολα πανε ρολοι.
Θελει προσοχη στο φυτιλιασμα γιατι θα δωσει καμμενο για πλακα.
Μιλαμε για γευση οχι αστεια...
...
Επιτέλους...! :beer:
Τώρα.... επειδή έχω πάθει ένα οπτικό ΣΟΚ μ' αυτό (Nobunaga rda της Tendou)
350895
η ερώτησή μου είναι απλή... γιατί να πάρει κάποιος ένα dripper και να είναι με το μπουκάλι του υγρού ανα χείρας;;;
Αυτό είναι για μεσα στο σπίτι.
Σε καμία περίπτωση δεν θα κουβαλουσα τσαντακι για τα χλιμιτζιρια.
Πανέμορφο το άτιμο!
dimmie_72
26/01/2016, 10:50
Θελει προσοχη στο φυτιλιασμα γιατι θα δωσει καμμενο για πλακα.
με όλο το σεβασμό στη γνώση και την εμπειρία σου και διακριτικά πάντα όπως μου αρμόζει σα νεότερος, θα πρότεινα να δεις 1 βίντεο για το φυτίλιασμα του συγκεκριμένου όπου αφαιρείται κατά 60% η ποσότητα απ το βαμβάκι στα σημεία που μπαίνει στα αυλάκια. η θέση μου στην ιεραρχία με αποτρέπει να στο υποδείξω αλλά αν διατάξεις θα το κάνω. διακριτικά πάντα :lol:
Αυτό είναι για μεσα στο σπίτι.
Σε καμία περίπτωση δεν θα κουβαλουσα τσαντακι για τα χλιμιτζιρια.
Πανέμορφο το άτιμο!
Μάλιστα.... ΟΚ, αναμένουμε λοιπόν την tendou να βγάλει rta... :evil:
με όλο το σεβασμό στη γνώση και την εμπειρία σου και διακριτικά πάντα όπως μου αρμόζει σα νεότερος, θα πρότεινα να δεις 1 βίντεο για το φυτίλιασμα του συγκεκριμένου όπου αφαιρείται κατά 60% η ποσότητα απ το βαμβάκι στα σημεία που μπαίνει στα αυλάκια. η θέση μου στην ιεραρχία με αποτρέπει να στο υποδείξω αλλά αν διατάξεις θα το κάνω. διακριτικά πάντα :lol:
Εχω δει οτι βίντεο κυκλοφορεί στον πλανήτη σχετικά με τον ατμο.
Αυτο που παρατήρησα είναι οτι οι περισσότεροι" και καλα" ρεβιουερς εχουν φαει το καμμενο της ζωης τους με τον συγκεκριμένο αλλα ολοι λένε γ@μει και ετσι και αλλιως.
Οτι γ@μει είναι γεγονός αλλα μπορεί να σε "κερασει" κάρβουνο ανα πασα στιγμη.
Αυτο φαίνεται σε αρκετά βίντεο τους που το βαμβακι εχει εμφανή σημάδια καμένου. ....αλλα γαργάρα να φαίνονται καλοι στους vendors. ....
Εχω δει οτι βίντεο κυκλοφορεί στον πλανήτη σχετικά με τον ατμο.
Αυτο που παρατήρησα είναι οτι οι περισσότεροι" και καλα" ρεβιουερς εχουν φαει το καμμενο της ζωης τους με τον συγκεκριμένο αλλα ολοι λένε γ@μει και ετσι και αλλιως.
Οτι γ@μει είναι γεγονός αλλα μπορεί να σε "κερασει" κάρβουνο ανα πασα στιγμη.
Αυτο φαίνεται σε αρκετά βίντεο τους που το βαμβακι εχει εμφανή σημάδια καμένου. ....αλλα γαργάρα να φαίνονται καλοι στους vendors. ....
Δοκιμασες να τον δουλέψεις με fiber αντί Ιαπωνικού βάμβακα;
Να ξερεις διάλεξες πολυ δύστροπο ατμο.
Και για πρωτο κιολας.....
Δοκιμασες να τον δουλέψεις με fiber αντί Ιαπωνικού βάμβακα;
Απλό οργανικό βαμβακι εννοείς;
Να κάνεις Quote σε ποιον μιλάς.
Επίσης, δεν εχει αναγκη αυτός.
Απλό οργανικό βαμβακι εννοείς;
Νο, fiber freaks
Νο, fiber freaks
Οχι δεν το ξέρω. Στασου να γουγλαρω.
Οχι δεν το ξέρω. Στασου να γουγλαρω.
Γίδια ρπμ...
dimmie_72
26/01/2016, 13:18
Να ξέρεις πρέπει νάσαι πολύ μεγάλο κουλάδι τελικά :bawl:
Παρελαβες;
Κάτσε, γκουγκλαρει..
350908
Κάτσε, γκουγκλαρει..
350908
Στο τέλος βλεπω να φυτιλιζω τα σακιά του καφε...
dimmie_72
26/01/2016, 13:35
Στο τέλος βλεπω να φυτιλιζω τα σακιά του καφε...
να με καλέσεις να μυρίζω... :D
25/01/16 06:57 Order departed on flight from origin ;)
Κάτσε, γκουγκλαρει..
350908
Διαλέξτε το φυτιλι της αρεσκείας σας.....
350909
dimmie_72
26/01/2016, 13:57
Διαλέξτε το φυτιλι της αρεσκείας σας.....
ήρθε κιόλας η παραγγελία που έχει πακέτο και την Ντολόρες; :winka:
Παρέλαβα κάτι κλωνάρια σήμερα. Νταξ, ο ένας είναι epic fail μέχρι να δουλέψει σωστά. Τι λέει το fiber? Το έχω δει αρκετές φορές αλλά δε ψηθηκα ποτέ.
Παρέλαβα κάτι κλωνάρια σήμερα. Νταξ, ο ένας είναι epic fail μέχρι να δουλέψει σωστά. Τι λέει το fiber? Το έχω δει αρκετές φορές αλλά δε ψηθηκα ποτέ.
Δεν μου μιλάει ακόμα, αλλά που θα πάει..
Το παλεύεις δλδ ακόμη. Άμα σπρέχεν, μου λες. Ντριπερ μόνο για σπίτι και δες τα στησιματα που παίρνει ο Apollo xtr xkr δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται.
zannisvel
28/01/2016, 16:42
351004
351005351006
Μια χαρά είσαι.Πόση ώρα σου πήρε;
Εχει δοκιμάσει κανείς σύρμα SS (stainless steel);
Λέω να κάνω μια δοκιμή απο εβδομάδα.
Μια χαρά είσαι.Πόση ώρα σου πήρε;
Εχει δοκιμάσει κανείς σύρμα SS (stainless steel);
Λέω να κάνω μια δοκιμή απο εβδομάδα.
Εγώ λέω να κόψω εντελώς και το Kanthal και να το γυρίσω μόνιμα σε Ni200 ή/και Ti
zannisvel
29/01/2016, 12:05
Ασε δε σου λέω ποσό μου πήρε για πάλι θα φάω Κράξιμο. Ήταν το δεύτερο στησιμο, γιατί το πρώτο micro coil με προδοσε την ώρα που το βιδωνα. Πάντως είναι από τα καλύτερα που έχω φτιάξει και ακόμα πάει πολύ καλά. Μάλλον το πρόβλημα μου ήταν ότι προσπαθούσα να φτιαξω micro coil και δε μπορούσα να πετύχω ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλη την αντισταση.
Sniper ρίξε μια ματιά και στο ss. Δουλεύει και με TC αλλά και με wv.
Έλα πες πόση ώρα μη ντρέπεσαι Ζαννή.
Sniper ρίξε μια ματιά και στο ss. Δουλεύει και με TC αλλά και με wv.
Έλα πες πόση ώρα μη ντρέπεσαι Ζαννή.
ΟΚ, αν και απ' οσο έχω διαβάσει Ni-Ti είναι τα λιγότερο επιβλαβή (παραγωγή αερίων)