View Full Version : ηλεκτρονικο τσιγαρο
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
:wave2:
Λεγε ρε ψυχοβγαλτη.......
Τι δοκιμασες και εντυπωσεις....
Το spirits πάρε.Θα σε λιγώσει απο τη γλύκα.Θα πάθεις ζάχαρο.Και αραίωση να κάνεις με βάση πάλι θα σε λιγώσει.Φουλ της καραμέλας.Το άλλο με το μέλι που έχει πας για ζάχαρο πάλι.Το άλλο με το αψέντι δε μου άρεσε και τόσο.Καλοκαιρινό θα το έλεγα,δροσερό.Το spirits πάρε αν σου αρέσουν τα γλυκα.Σαν πάστα ειναι.
Εδω και καμιά ωρα ατμιζω το spirits.
Αδιάφορο γευστικά και οχι τοσο γλυκο οσο το περίμενα.
Απο τα πιόνια εχω πάρει περισσότερη γλυκαδα.
Πάντως καλύτερο απο την σοκολάτα της halo.
dimmie_72
01/09/2015, 11:48
Θα σε λιγώσει απο τη γλύκα.Θα πάθεις ζάχαρο.Και αραίωση να κάνεις με βάση πάλι θα σε λιγώσει.Φουλ της καραμέλας.Το άλλο με το μέλι που έχει πας για ζάχαρο πάλι.
για κάποιον που έχει πέσει στο βαρέλι, όλα πικρά του φαίνονται. το cafe reacer αγόρι έγινε και spiritual. :hug:
για κάποιον που έχει πέσει στο βαρέλι, όλα πικρά του φαίνονται. το cafe reacer αγόρι έγινε και spiritual. :hug:
ΠΧιοτητα κύριος. ......οχι παίζουμε!
:D
dimmie_72
03/09/2015, 22:38
μόλις έφτιαξα 1 DΥI με βάση 8-9mg και σε ποσοστό 5% vanilla-cinamon cookies της atmos (αναλογία 2/1). πολύ καλό για τα γούστα μου, γρατσουνάει η κανέλα λίγο το λαιμό όπως μαρέσει και στο τέλος αναδεικνύεται η βανίλια χωρίς όμως ναφήνει γλυκερή γεύση.
Tι το θελα κ το έκαμα το λάθος και πήρα το Cookies της American Stars...δεν έπαιρνα καλύτερα να πιώ κάτουρο;Λες και σου δίνουν να φας καψαλισμένο μπισκότο με στάχτη είναι....έφαγε φούντο!Πήρα και το Yellow Biafra της Halcyon Daze αλλα όλα μάλλον δείχνουν οτι πάω και για κανα RY4 αύριο γιατί μου έλειψε το καπνικό και απο τις πολλές τις γεύσεις θα πάθω διαβήτη.
dimmie_72
03/09/2015, 23:41
Tι το θελα κ το έκαμα το λάθος και πήρα το Cookies της American Stars...δεν έπαιρνα καλύτερα να πιώ κάτουρο;
και γω άσχημη εμπειρία απ το biskoto της atmos αν και ο προμηθευτής επιμένει πως απλώς είναι πιο "βουτυράτα" μπισκότα.
καλά ρε τι έγιναν τα ELiquid France που εκθείαζες; είχα εντυπωσιαστεί μαυτά που έλεγες και τόχα προγραμματίσει να τα πάρω! :confused:
Μια χαρά είναι το μπισκότο. Βάλε και λίγο vamp vape από t juice και θα τραβάς τις κοτσιδες σου. Αν δεν έχεις κοτσιδες, ότι άλλο έχεις ευκαιρο. Ειδικά σε 100% vg σε κάνα μεσάτο, θα γίνει του νεφους το συναπαντημα. Φουλ γεύση και ζαχαρο ζενίθ.
και γω άσχημη εμπειρία απ το biskoto της atmos αν και ο προμηθευτής επιμένει πως απλώς είναι πιο "βουτυράτα" μπισκότα.
καλά ρε τι έγιναν τα ELiquid France που εκθείαζες; είχα εντυπωσιαστεί μαυτά που έλεγες και τόχα προγραμματίσει να τα πάρω! :confused:
Κορυφαία είναι ειδικά το Bach,θα τα ξαναπάρω ρεϊ.Απλά τα γάζωσα...χαχαχα και πήγα και πήρα σήμερα απλά για δοκιμή αυτά τα 2 που ανέφερα πρίν.Έχω σταθεροποιηθεί λιγάκι πλέον,έχω δοκιμάσει 2-3 μάρκες.Τα Eliquid France θα παίζουν όπως και δήποτε και μη σου πώ οτι αυτά θα είναι τα μόνα αρωματικά που θα παίζουν μπαλίτσα απλά επειδή τα παίρνω απο συγκεκριμένο μαγαζί που με βολεύει δεν πήγα σήμερα και να τι έπαθα...έριξα ενα 20αρι στο βρόντο!
Τι έχετε πάθει με αυτα τα France. Μόνο σε εμένα δεν άρεσαν. American stars, καλή τιμή στα 30 ml. Cookie εννοείς το νοουτυ μπαντι κουκι; Γλυκιζε πολύ αυτό θυμάμαι.
Ναι απαφτό εννοώ Τόλαρε!Δε ξέρω ρε τζούφιο πολύ μου βγήκε..σου λέω αν δεν είχα αλλάξει χτες αντίσταση να νόμιζα οτι κάηκε το σύμπαν...τι πιο χαμηλά έπαιξα τι πιο δυνατά...μου γμσε τα πρέκια...ο Bach φίλος είναι γαμώ!τρομερός συνδυασμός!
dimmie_72
04/09/2015, 00:02
Μια χαρά είναι το μπισκότο. Βάλε και λίγο vamp vape από t juice και θα τραβάς τις κοτσιδες σου. Αν δεν έχεις κοτσιδες, ότι άλλο έχεις ευκαιρο. Ειδικά σε 100% vg σε κάνα μεσάτο, θα γίνει του νεφους το συναπαντημα. Φουλ γεύση και ζαχαρο ζενίθ.
έχω το balanced της atmos για βάση, και το coconut. να ρίξω και το biskoto; θα βγει κάτι καλό;
Εφόσον σε σου έκανε δε τον συζητάμε καν τότε. Neeext!
dimmie_72
04/09/2015, 00:05
αφού λες να επιμείνω, δάσκαλε. ξέρω γω, μπορεί να μη το είχα συνδυάσει σωστά. :cry:
Το cookie της American stars μου έδωσε και εμένα άθλια γεύση. Σαν να έχεις πάει για τρέξιμο και μετά ατμιζεις τις κάλτσες σου ένα πράμα..
chillipf
04/09/2015, 09:20
Εγώ τελευταία, σε βάση Atmos 100% VG, 5mg νικοτίνη,
ρίχνω 5 σταγόνες μπισκότο &
15 σταγόνες R69Y,
στα 10ml.
Όλα Atmos.
Βγάνει στο τέλος κυρίως καπνικό αποτέλεσμα, με λίγο μυρωδιά μπισκότου.
Aυτό το bebeca της Atmos, πως το καπνίζετε ρε παιδιά.. Πολύ ιδιαίτερη γεύση και η μυρωδιά που αφήνει μετά απαράδεκτη.
Εγώ έχω κολλήσει με το Castle Long της Five Pawns, ακριβό αλλά τα αξίζει πιστεύω.
Και το Gin's Addiction της Halcyon Haze είναι πολύ καλό και δροσιστικό, αλλά δεν είναι ιδανικό για όλη τη μέρα.
chillipf
06/09/2015, 18:56
Νέες απόπειρες, με Ατμος (βάση 100% VG, νικοτίνη περίπου στο 5)
Gina: 12 σταγόνες στα 10ml. Σαν κολώνια ένα πράμα βγαίνει. Θα δω μη τυχόν με το χρόνο στρώσει. Προς το παρόν δρόμο..
RY4 : 15 σταγόνες στα 10ml. Πάρα πολύ ωραίο. Καπνικό σε ψιλοβιρτζίνια μου κάνει. Το κρατάμε.
Πολύ καλά αποτελέσματα με αρώματα Atmos όπως,kapnos και Apache.Το kapnos έχει μια γλυκάδα μελιού θα έλεγα στην εκπνοή.Το apache,καπνική ωραία βάση που μπορείς να του φορτώσεις εύκολα ένα φουντούκι επάνω και να δέσει όμορφα.
7gibernau
18/09/2015, 13:56
Ψάχνω για τρία η.τ
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζε γιατί το έχω χάσει λίγο το θέμα.
Θα ήθελα να κρατάει αρκετά η μπαταρία να μη χάνει υγρά και επειδή το ένα είναι για γυναίκα να είναι κάπως κομψό.
Ευχαριστώ.
chillipf
18/09/2015, 14:17
Αγαπητέ Σέτε, μεγάλο θέμα ανοίγεις.
Σήμερα υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές επιλογές και για μπαταρίες και για ατμοποιητές.
Από μεριά μου έχω να προτείνω, για μπαταρίες κάτι σε BOX, (istick 30, ή το 40w που έχω αυτό τον καιρό)
και από ατμοποιητές τους gs Air ms (που πάλι έχω αυτό τον καιρό).
αυτά από εμένα πρόχειρα, ας περιμένουμε και τους υπόλοιπους εν ατμώ συντρόφους να πούνε γνώμες :cool:
Εμενα αυτο το egrip απο την joytech μου αρεσει οπτικά.
Ψάχνω για τρία η.τ
Θα ήθελα να κρατάει αρκετά η μπαταρία να μη χάνει υγρά και επειδή το ένα είναι για γυναίκα να είναι κάπως κομψό.
Ευχαριστώ.
Μπατζετ?
Προσέχετε με τις μπαταρίες όσοι έχετε ζεύγος μπαταριών σε mod (http://fanpage.gr/stories/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/#_)
nikos_abel
18/09/2015, 15:03
Προσέχετε με τις μπαταρίες όσοι έχετε ζεύγος μπαταριών σε mod (http://fanpage.gr/stories/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/#_)
Και σεις με τα μηχανάκια να προσέχετε.
Και σεις με τα κανονικά τσιγάρα.
Και σεις που ζείτε στο πλανήτη γη επίσης.
Και σεις με τα μηχανάκια να προσέχετε.
Και σεις με τα κανονικά τσιγάρα.
Και σεις που ζείτε στο πλανήτη γη επίσης.
Άρα όσοι είναι στον...διαστημικό σταθμό την έχουν γλυτώσει; :D
Είναι ο συνδυασμός φθηνής μπαταρίας με αυτοσχέδιες αντιστάσεις ή - και μοντάκια που μπορούν να τις ξεζουμίζουν και ειδικά μηχανικά ή ηλεκτρονικά με τις μπαταρίες σε σειρά.
Ακόμα και οι καλές μπαταρίες, όταν έχει προηγηθεί γρήγορη φόρτιση με πολλά αμπέρ που την ακολουθεί χρήση με πολλά βατ σε απαιτητικές αντιστάσεις, πάλι μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Νομίζω πως οποιοσδήποτε ασχολείται με το overclocking πρέπει να το ψάξει λίγο και όχι να κάνει ότι βλέπει στο σωλήνα.
Κατά τα άλλα δυο καλές μπαταρίες σε παράλληλη διάταξη είναι πολύ καλύτερες από μία γιατί το όποιο φορτίο μοιράζεται. Όταν και το φορτίο είναι λογικό (γιατί τώρα έχουν γίνει μόδα και αντιστάσεις κάτω απ' το 0,5Ω) μόνο το ποδάρ του διαόλου μπορεί να φταίξει.
7gibernau
18/09/2015, 22:03
Μπατζετ?
Μέχρι 250 πάνω κάτω!!
dimmie_72
18/09/2015, 22:50
Ψάχνω για τρία η.τ
Ευχαριστώ.
πάει όπως με τα V-strom.
θα δεις πολλά, αλλά μάλλον σε ναυτίλο με istick θα καταλήξεις... :D
Οπότε γύρω στα 80 έκαστο.
Που σημαίνει, ένα μοντάκι και έναν σχετικά φθηνό ατμοποιητή.
Τα istick είναι ωραία για γυναίκες και τα προτιμούν κιόλας. Αυτά με το τετράγωνο κουμπί ρίχνουν πολλές τζούφιες (πατάς και δεν ανάβει) και με τον χρόνο γίνεται ακόμα χειρότερο. Το καινούριο ΤC40 με έλεγχο θερμοκρασίας δεν έχει τέτοιο θέμα. Επίσης έχει και τον έλεγχο θερμοκρασίας ενώ είναι ελάχιστα ακριβότερο από το istick 30 (4 ευρώ?).
Στα αρνητικά είναι ότι με τον έλεγχο θερμοκρασίας η μπαταρία δεν βγάζει 1 μέρα ενώ δεν αλλάζεται κιόλας ώστε να έχεις μαζί σου και εφεδρική. Ο λόγος είναι ότι με τον έλεγχο δουλεύει συνέχεια στα 40W και ο κόφτης έρχεται απ' το τσιπάκι όταν πιάσει την θερμοκρασία που το έχεις ρυθμίσει. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κοινές αντιστάσεις χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας όπου μπορεί να σε βγάλει 1 μέρα. (φυσικά και στις δυο περιτπώσεις αυτό εξαρτάται από την χρήση. Εγώ μιλάω για μέση χρήση).
http://www.atmosfaira.com/istick-40w-eleaf-tc-temp-control.html
Το gs tank δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει το gs air m και gs air ms που είναι ίδιο αλλά πιο μικρό απ' το m. Και τα 3 είναι παρόμοιας φιλοσοφίας και ποιότητας υλικών, ενώ παίρνουν και τις ίδιες αντιστάσεις. Όλα παίρνουν αντιστάσεις και με έλεγχο και χωρίς, οι οποίες είναι πολύ καλές, δίνουν ωραία γεύση, διαρκούν αρκετά. Για έλεγχο θερμοκρασίας προτείνεται το gs tank παντως που είναι και πιο καινούριο. Ίσως είναι έτσι κατασκευασμένο που να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια στην σωστή αναγνώριση της Ωμικής αντίστασης της κεφαλής.
http://www.atmosfaira.com/gs-tank-by-eleaf.html
http://www.atmosfaira.com/eleaf-gs-air-m-atomizer.html
http://www.atmosfaira.com/eleaf-gs-air-m-atomizer-clone.html
Τους ίδιους ατμοποιητές φυσικά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε μοντάκι. Δεν είναι κατασκευασμένοι από ακριβά υλικά αλλά τη δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά. Δεν παίρνουν επισκευάσιμες κεφαλές και δεν είναι αρκετά ανοιχτοί για ναργιλέδικες τζούρες (οριακά θα έλεγα). Σε αυτά τα λεφτά ίσως είναι μια απ' τις καλύτερες επιλογές. Σε κάτι λίγο πιο ακριβό ίσως είναι ο nautilus αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει. Ίσως αξίζει την διαφορά αλλά ούτε τις αντιστάσεις που παίρνει ξέρω ούτε αν υπάρχουν με ΤC (ελεγχο θερμ.). Αξιζει να το ψάξεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για την τιμή του.
Μοντάκι με ανταλλάξιμες μπαταρίες δεν έχω δοκιμάσει κάποιο σε αυτά τα χρήματα. Στο kangerteck αλλάζεις μπαταρίες αλλά δε σε συμφέρει να το πάρεις σκέτο παρά μόνο σε πακέτο μαζί με τον ατμοποιητή. Δεν έχει ελεγχο αλλά έχει πολύ καλό ατμοποιητή. Δεν είναι πολύ όμορφο αλλά είναι ποιοτικό και στιβαρό. Δεν γράφω παραπάνω γιατί είναι ακριβό και το μοντάκι και το πακέτο.
Για τα καινούρια eVic-VTC μινι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και έχω παίξει λίγο με τον μεγάλο του αδελφό. Έχει και έλεγχο θερμοκρασίας και αφαιρούμενη μπαταρία αλλά είναι λίγο ακριβότερο απ' το ιστικ. Έχει ρύθμιση και στα watt, δεν είναι όπως το istic40 που στον έλεγχο θερμοκρασίας δουλεύει μόνο στο τέρμα. Πάντως ο έλεγχος θερμοκρασίας θέλει υψηλότερα watt το λιγότερο 25 οπότε είναι ενεργοβόρο αλλά εδώ υπάρχει και η επιλογή της εφεδρικής μπαταρίας. Σου ξαναλέω πάντως ότι όλα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις χωρίς ΤC που με αντιστάσεις 1.2 και 1.5 και περίπου 16W (και λιγότερο αν θέλεις) θα σε βγάζουν μια μέρα.
http://www.atmosfaira.com/evic-vtc-mini-box.html
Στην τιμή υπολόγισε +13, 14 ευρώ για μια καλή μπαταρία 18650.
Υπάρχει και σε πακέτο με ατμοποιητή. Τίποτα το ιδιαίτερο θα το προτιμούσα με τον gs αν και λίγο ακριβότερο.
http://www.atmosfaira.com/evic-vtc-mini-full-kit.html
Πλέον τα μοντάκια με TC είναι ελάχιστα ή και καθόλου ακριβότερα από κάποια χωρίς TC. Πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσεις εκεί.
Αργότερα βλέποντας τι επιπλέον απαιτήσεις υπάρχουν μπορείς να πάρεις και έναν καλύτερο ατμοποιητή με επισκευασιμες κεφαλές κτλ.
Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για έλεγχο θερμοκρασίας μπορώ να σου δώσω.
Μη πάρεις μηχανικό μοντάκι.
Για καλύτερο ατμοποιητή (αλλά και αρκετά ακριβότερο) δεν μπορώ να σου πω τίποτα εκτός απ' τον kangerteck subtank mini που είναι ο πρώτος που πήρα με το πακέτο subox και δεν τον έχω αλλάξει ακόμα. Μοντάκι άλλαξα μόνο και μόνο για να τον έλεγχο θερμοκρασίας.
Τα λινκ τα έβαλα τυχαία. Το μαγαζί είναι μεν καλό και δοκιμασμένο όπως και πολλά άλλα και ίσως σε κάποια άλλα βρεις και καλύτερη τιμή.
πάει όπως με τα V-strom.
θα δεις πολλά, αλλά μάλλον σε ναυτίλο με istick θα καταλήξεις... :D
Δεν έτυχε ποτέ να τον δοκιμάσω αυτόν τον ναυτίλο.
basilis_k6
19/09/2015, 00:40
Έχω το ιστίκ40 και στο προτείνω μόνο αν δεν σκοπεύει να το ξεζουμισει. Κάθε βράδυ φόρτιση αναγκαστικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει το tc μην πάρεις. Πάρε ένα απλό φθηνό vv. Ατμό πρέπει να δοκιμασεις αν θες τσιγαρίσια σφιχτή τζουρα ή αερατη. Γενικά ο από πάνω στα είπε καλά.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το tc μην πάρεις. Πάρε ένα απλό φθηνό vv.
Μα πόσο λιγότερο έχουν τα μοντάκια χωρίς έλεγχο θερμοκρασίας? Υπάρχουν φθηνότερα ηλεκτρονικά? Τι είναι το vv?
μαλάκες θ' ανατιναχτείτε καμιά μέρα με όλες αυτές τις αηδίες που κάνετε και όσοι επιζήσετε από την έκρηξη θα σας μαζέψει η αντιτρομοκρατική.
ήμαρτον
:eleison:
http://www.tilestwra.com/paraligo-na-chasi-tin-zoi-apo-to-ilektroniko-tsigaro-pou-eskase-sto-prosopo-tou/
ps
πωλείται μπαταρία βαρέως τύπου Odyssey 12v (PC 680) ελάχιστα χρησιμοποιημένη, φυλασσόμενη σε κλειστό γκαράζ. Τιμή συζητήσιμη.
Πολύ καλά τα είπε ο Daz. Να συμπληρώσω μόνο άλλο ένα mod με αποσπωμενη μπαταρία, το cloupor mini. Το έχω δυόμισι μήνες τώρα και το κουμπί του fire δεν έχει χάσει ούτε ένα κλικ. Ανώτερη ποιότητα κατασκευής από το istick το οποίο επίσης έχω. Ένα κακό έχει μόνο. Μην το φορτισεις μέσω usb. Παίζει τζιχαντ και μπαμ. Για ατμοποιητη, είχε τον ναυτίλο αλλά δεν εντυπωσιαστηκα. Ο subtank mini θέλει γκάζια (πολλά watt) για να τον απολαύσεις, ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή για ξεκίνημα ως αρχάριος. Τα χρήματα που διαθέτεις είναι μια χαρά. Τώρα για γυναικείο σετακι, κομψό και βολικό, δες το Emili. Το είχα πάρει για τη γυναίκα αλλά δε προχώρησε τό θέμα. Είναι κομψό πάντως και διακριτικό. Τώρα αν η γυναίκα είναι φουγαρομάνα, το Emili δεν θα της φτάσει λόγω της ηπιας απόδοσης του.
μαλάκες θ' ανατιναχτείτε καμιά μέρα με όλες αυτές τις αηδίες που κάνετε και όσοι επιζήσετε από την έκρηξη θα σας μαζέψει η αντιτρομοκρατική.
ήμαρτον
:eleison:
http://www.tilestwra.com/paraligo-na-chasi-tin-zoi-apo-to-ilektroniko-tsigaro-pou-eskase-sto-prosopo-tou/
ps
πωλείται μπαταρία βαρέως τύπου Odyssey 12v (PC 680) ελάχιστα χρησιμοποιημένη, φυλασσόμενη σε κλειστό γκαράζ. Τιμή συζητήσιμη.
Ενώ με το κανονικό τσιγάρο το πολύ πολύ να κάψεις τα φρύδια σου! :lol:
Bill τα είπαμε λιιιιιιγο πιο πάνω. Το πράγμα έχει ξεφύγει. Αυτοσχέδια μοντάκια, υπερβολές στις αντιστάσεις, κινέζικες μπαταρίες, υπερβολικά βατ, άγνοια.
Τα ίδια έχουν συμβεί με κινητό και με πολλές συσκευές που έχουν μπαταρία. Ο νέος αυτός δεν είναι ο πρώτος που νοσηλεύεται από έκρηξη μπαταρίας παρ' όλα αυτά έγινε πρώτη είδηση παντού. Στο φβ βλέπω σε κάθε σκρολ και μια δημοσίευση.
chillipf
21/09/2015, 10:17
Χτές δοκίμασα τον GS Air m που έχω, σε istick mini.
Oπότε επανέρχομαι με νέα πρόταση:
τον ίδιο ατμοποιητή σε istick 10 για την κΕρά, (φαίνεται και είναι φοβερά μικρό το σύνολο) &
για σένα τον istick 40. (που έχει απροβλημάτιστο κουμπί, αλλά και όχι τρομερή διάρκεια πριν χρειαστεί φόρτιση)
αυτά.
Χτές δοκίμασα τον GS Air m που έχω, σε istick mini.
Oπότε επανέρχομαι με νέα πρόταση:
τον ίδιο ατμοποιητή σε istick 10 για την κΕρά, (φαίνεται και είναι φοβερά μικρό το σύνολο) &
για σένα τον istick 40. (που έχει απροβλημάτιστο κουμπί, αλλά και όχι τρομερή διάρκεια πριν χρειαστεί φόρτιση)
αυτά.
O mini πάει μέχρι 10w? Δεν είναι λίγο? Οι αντιστάσεις 1.5Ω μου άρεσαν από 12w και πάνω. Νομίζω οι καλύτερες κεφαλές γι' αυτόν τον ατμοποιητή είναι οι 1.2 και 1.5 με τις διπλές αντιστάσεις.
Πάντως έχεις δίκιο, σαν πακέτο πρέπει να είναι πολύ κομπακτ.
chillipf
21/09/2015, 14:45
Εγώ δοκίμασα τον GS Air m, στο istick Mini με αντίσταση 1,48 όπως γράφει.
στα 9W που έβαλα, μια χαρά δούλεψε.
Πάντως το ότι το συγκεκριμένο μοντάκι φτάνει μόνο 10W, μπορέι να είναι θέμα με τυχόν άλλες αντιστάσεις.
αλλά από εμφάνιση, κυρίως για κυρίες, είναι πολύ οκ.
Με τον air ms θα χανόταν στο χέρι σου! :beer:
zannisvel
22/09/2015, 20:22
Με γεια μου!!!!
eVIC vtc με Kayfun κλωνο και Classic Kiss υγρο.
Αλλο πραγμα οι επισκευασιμοι ατμοποιητες.
7Tolis ειχες δικιο. :beer:
341627
Με γεια μου!!!!
341627
Αυτος ο evic καλος;
Καπου διαβασα για προβλημα στο TC.
Με γεια μου!!!!
341627
Να σαι καλά.Τώρα ανέβασε και τα watt γιατί ειναι λίγα με αυτή την αντίσταση.
ΥΓ εφαγα βρόχα χθες,ΝΑ!
:beer::beer:
Αυτος ο evic καλος;
Είναι σχετικά καινούρια τεχνολογία. Θέλει λίγο δουλειά ακόμα αλλά δουλεύει.
Πολλά προβληματα προέρχονται και απ' τους ατμοποιητές.
Τι διάβασες?
amyroukai
23/09/2015, 01:47
Αυτος ο evic καλος;
Έχουν traction control τα τσιγάρα; Πόσο μπροστά...
Αφού είναι ηλεκτρονικά ρε φιλαράκι! :p
Είναι σχετικά καινούρια τεχνολογία. Θέλει λίγο δουλειά ακόμα αλλά δουλεύει.
Πολλά προβληματα προέρχονται και απ' τους ατμοποιητές.
Τι διάβασες?
Σε καποιο άρθρο έγραφε για δυσλειτουργια του μοντ σε TC μοουντ.
Το μοντάκι γυρνουσε σε watt .
zannisvel
23/09/2015, 10:20
Δε το εχω δουλεψει σε TC mode ακομα. Αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πολυ γερη κατασκευη και οι μαγνητες που κρατανε το πορτακι της μπαταριας ειναι πολυ δυνατοι.
Του εκανα και ενα update το firmware για να ειμαι σιγουρος και ατμιζω ασταματητα.
Εχω παθει πλακα με τον Kayfun. Τα υγρα μου εχουν αλλη γευση με αυτο ο πραγματακι και φαντασου ημουν φανατικος του Ναυτίλου. :)
Δε το εχω δουλεψει σε TC mode ακομα. Αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πολυ γερη κατασκευη και οι μαγνητες που κρατανε το πορτακι της μπαταριας ειναι πολυ δυνατοι.
Του εκανα και ενα update το firmware για να ειμαι σιγουρος και ατμιζω ασταματητα.
Εχω παθει πλακα με τον Kayfun. Τα υγρα μου εχουν αλλη γευση με αυτο ο πραγματακι και φαντασου ημουν φανατικος του Ναυτίλου. :)
Κλωνος ο Kayfun ή οριτζιναλ;
zannisvel
23/09/2015, 10:38
Κλωνος ο Kayfun ή οριτζιναλ;
Κλωνος ειναι, μονο μπεεεεε που δε κανει.
Αυτο το bell cup δε κατάφερα να το συμπαθήσω ποτέ.Πολύ πουλόσχημα έχει και δε λέει.
chillipf
23/09/2015, 15:04
341668
Εγώ πήρα το παραπάνω συστηματάκι ατμοποιητή,
δηλ. βάση Kayfun αυθεντική, και τάνκ μυστήριο από τους Steam tuners
& παλεύω να το φέρω στα νερά μου.
Πολύ όμορφο είναι, αλλά τις μισές φορές μου φέρνει καμένο.
Νέος στους επισκευάσιμους σχετικά, θα του πάρω το κολλάει λέμε :cool:
basilis_k6
23/09/2015, 15:06
ούτε εγω, δεν μου αρεσει καθόλου το μπελ καπ
παίζω με istick 40 εκτός και ipv mini εντός. ατμο kfl+ με μικρο τανκ η tiny απο steam tuners με κανθαλ Α1 στα 15W 1,3Ω και διάφορα υγρα.
και μένα φέρνει λίγο καμμένο. αυτό το μαραφέτι θέλει πολύ χαμηλά την αντίσταση στο ντεκ και κοντό ντρίπ (απο κάτω) γιατι σχεδόν ακουμπάει πάνω της.
Εγω kfl deck με nano tank quartz απο steam tuners και drip tip απο next gen.
341669
@Chilipf τι στήσιμο κάνεις και τρως καμμένο;Δεν έχω φάει ποτέ με τον kfl και θα έλεγα πως συγχωρεί αρκετά λάθη στο στήσιμο.
zannisvel
23/09/2015, 16:20
Χρειαζομαι ιδιαιτερα μαθηματα στησιματος... :(
Απετυχα στις πρωτες δυο προσπαθειες και ξανα εβαλα τη πρωτη που μου εφτιαξε ο τυπος στο καταστημα.
basilis_k6
23/09/2015, 18:52
ελα ρε δεν ειναι τοσο δυσκολο. τρυπανάκι έχεις? η οδοντογλυφιδα εστω? ακολούθα τα βίντεο του yt και θα το καταφέρεις.
Απετυχα στις πρωτες δυο προσπαθειες και ξανα εβαλα τη πρωτη που μου εφτιαξε ο τυπος στο καταστημα.
Καλησπέρα σας. :D
amyroukai
23/09/2015, 22:29
@Chilipf τι στήσιμο κάνεις και τρως Καμμένο;
Αυτός στήθηκε στην κάλπη μάλλον.
ελα ρε δεν ειναι τοσο δυσκολο. τρυπανάκι έχεις? η οδοντογλυφιδα εστω?
Μαλάκες είστε για βίντεο στον Θέμο. Στήθηκα, έβαλα το τρυπανάκι, δεν μου μπαίνει, αχ βάλε οδοντογλυφίδα, μα πόσο στενό είναι πιά;
Καλησπέρα σας. :D
Εσύ γνώστη του στησίματος κόψε τις παρέες με το "καλό παιδί"... Θα τους δείξεις τι κάνει drip drip στο αμπάρι; :bawl:
Μαλάκες είστε για βίντεο στον Θέμο. Στήθηκα, έβαλα το τρυπανάκι, δεν μου μπαίνει, αχ βάλε οδοντογλυφίδα, μα πόσο στενό είναι πιά;
Εσύ γνώστη του στησίματος κόψε τις παρέες με το "καλό παιδί"... Θα τους δείξεις τι κάνει drip drip στο αμπάρι; :bawl:
Που ειναι το σγουρο αγορι με την Π@ΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@ στο χερι;
:lol:
amyroukai
23/09/2015, 22:36
Δεν βλέπει την ώρα... να στηθούνε όλοι.
Eversman
23/09/2015, 22:46
Να 'μαι και 'γωωωωω :D Στο αμπάρι δεν καπνίζουμε mister, καθότι η οπή(πόρτα) διαφυγής είναι στενή και εγκλωβίζεται όλος ο καπνός μέσα :D
dimmie_72
23/09/2015, 23:47
Να 'μαι και 'γωωωωω :D Στο αμπάρι δεν καπνίζουμε mister, καθότι η οπή(πόρτα) διαφυγής είναι στενή και εγκλωβίζεται όλος ο καπνός μέσα :D
την οπή εισόδου (grover) όμως την ξεχειλώνετε εκεί μέσα... :lipssealed:
Eversman
24/09/2015, 06:25
την οπή εισόδου (grover) όμως την ξεχειλώνετε εκεί μέσα... :lipssealed:
Όχι και "ξεχειλωνετε"! " Ξεχειλωνουν"!! Εγω ένας πτωχός, ακουσιος, αυτόπτης μάρτυς ήμουν στο πως καπνίζεται το ηλεκτ. τσιγάρο (,για να ειμαστε και εντός topic :D).
spyrakos35
24/09/2015, 08:25
Δεν βλέπει την ώρα... να στηθούνε όλοι.
ΜΙΚΡΟΙ ΠΣΑΡΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ????????????????????????
chillipf
24/09/2015, 08:55
ούτε εγω, δεν μου αρεσει καθόλου το μπελ καπ
παίζω με istick 40 εκτός και ipv mini εντός. ατμο kfl+ με μικρο τανκ η tiny απο steam tuners με κανθαλ Α1 στα 15W 1,3Ω και διάφορα υγρα.
και μένα φέρνει λίγο καμμένο. αυτό το μαραφέτι θέλει πολύ χαμηλά την αντίσταση στο ντεκ και κοντό ντρίπ (απο κάτω) γιατι σχεδόν ακουμπάει πάνω της.
Αυτό με την αντίσταση κοντά στο ντέκ, θα το εξετάσω.
ντριπτιπ κοντό έχω ούτως ή άλλως, θα δούμε.
chillipf
24/09/2015, 09:00
Εγω kfl deck με nano tank quartz απο steam tuners και drip tip απο next gen.
341669
@Chilipf τι στήσιμο κάνεις και τρως καμμένο;Δεν έχω φάει ποτέ με τον kfl και θα έλεγα πως συγχωρεί αρκετά λάθη στο στήσιμο.
του βάζω κάτι αντιστάσεις έτοιμες που έχω πάρει & βγαίνουνε περίπου 1,40Ω.
βάζω και βαμβάκι όχι πολύ, όχι λίγο, να κάνει πέρα δώθε στην αντίσταση με σχετική άνεση.
Υγρά έχω VG με νικοτίνη περίπου 4.
κατεβάζω και τα W στα 8 και παλεύω.
Μόλις τα ανεβάζω, αρχίζει το καμένο, ή υποψία καμένου. :mad:
dimmie_72
24/09/2015, 09:03
Όχι και "ξεχειλωνετε"! " Ξεχειλωνουν"!! Εγω ένας πτωχός, ακουσιος, αυτόπτης μάρτυς ήμουν στο πως καπνίζεται το ηλεκτ. τσιγάρο (,για να ειμαστε και εντός topic :D).
ωχχχ, σόρρυ. :blush:
Καλοστητο........
341684
Σγουρομαλλικο αγόρι που εισαι να με βοηθήσεις;
spyrakos35
24/09/2015, 10:11
Καλοστητο........
341684
βαστάς τοιχο γιατί έρχομαι από μακρυά????
Κάτι προβλήματα που έχετε....
EndoMεTaxi, έξω ο κόσμος ζει μια χαρά με τα starter kits... :bawl:
manhunter
24/09/2015, 10:31
Καλοστητο........
341684
Σωστή επιλογή καταστήματος, και σωστή επιλογή πρώτου επισκευάσιμου. Το σύρμα που συνήθως βάζει ο Τάσος, είναι 0,25 και ίσως σε δυσκολέψει στην αρχή. Αν δεις οτι παραπαιδεύεσαι, πάρε 0,30. Επίσης, πριν αρχίσεις τα στησίματα, λύσε όλο τον άτμο, και πλύνε τον καλά.
dimmie_72
24/09/2015, 10:36
Σωστή επιλογή καταστήματος, και σωστή επιλογή πρώτου επισκευάσιμου.
σιγά μην είναι ακόμη στο 1ο... :lol:
manhunter
24/09/2015, 10:52
σιγά μην είναι ακόμη στο 1ο... :lol:
Ε είδα τις απορίες περι στησίματος, και θεώρησα οτι ειναι ο "παρθενικός"
dimmie_72
24/09/2015, 11:09
για τεστ και review του τον έστειλε. τώρα τραβάει τα ντουμάνια του και σε λίγο ανεβάζει youtube. :lol:
το στήσιμο τον βοηθάει να εμπνέεται... :D
του βάζω κάτι αντιστάσεις έτοιμες που έχω πάρει & βγαίνουνε περίπου 1,40Ω.
βάζω και βαμβάκι όχι πολύ, όχι λίγο, να κάνει πέρα δώθε στην αντίσταση με σχετική άνεση.
Υγρά έχω VG με νικοτίνη περίπου 4.
κατεβάζω και τα W στα 8 και παλεύω.
Μόλις τα ανεβάζω, αρχίζει το καμένο, ή υποψία καμένου. :mad:
Ίσως να είναι λίγη η τροφοδοσία. Όποτε μπορέσεις βάλε μια φώτο το στήσιμο από το πλάι να δούμε μέχρι που είναι το βαμβάκι. Λόγω της VG ίσως να χρειάζεται λιγότερο βαμβάκι.
Καφετζη με γεια. Αυτός δε σηκώνει πολλά watts να ξες. Ήρεμα.
Ίσως να είναι λίγη η τροφοδοσία. Όποτε μπορέσεις βάλε μια φώτο το στήσιμο από το πλάι να δούμε μέχρι που είναι το βαμβάκι. Λόγω της VG ίσως να χρειάζεται λιγότερο βαμβάκι.
Καφετζη με γεια. Αυτός δε σηκώνει πολλά watts να ξες. Ήρεμα.
Το κατάλαβα. ....
Θελει λιγο βαμβακι αν δουλεύεις υψηλο vg.
Την έπαθα και τον ξαναεστησα μόλις τωρα.
Μου την σπάει που είναι σφικτος στην τζούρα.
Συνηθησα στον αερατο subtank.....
dimmie_72
24/09/2015, 13:09
τον ξαναεστησα μόλις τωρα.
μην το εκλάβει για κάλεσμα ο... άλλος. :rolleyes:
Το κατάλαβα. ....
Θελει λιγο βαμβακι αν δουλεύεις υψηλο vg.
Την έπαθα και τον ξαναεστησα μόλις τωρα.
Μου την σπάει που είναι σφικτος στην τζούρα.
Συνηθησα στον αερατο subtank.....
Απο κάτω έχει μια μικρή βίδα.Όχι τον πόλο,δίπλα.Δώσε 2-3 κλικ αριστερα και κάτι θα γίνει.Μερικοί την έχουν βγάλει εντελώς.Ισως να σφυρίζει αν τη βγάλεις εντελώς όμως.Αυτά.
Απο κάτω έχει μια μικρή βίδα.Όχι τον πόλο,δίπλα.Δώσε 2-3 κλικ αριστερα και κάτι θα γίνει.Μερικοί την έχουν βγάλει εντελώς.Ισως να σφυρίζει αν τη βγάλεις εντελώς όμως.Αυτά.
Φουλ ανοικτή ειναι.
Αλλα σε σχέση με τον kanger ,είναι γιαπωνεζα παρθενα....
Μερικες δικες μου σκέψεις.
Το deck του kf είναι φλατ και δυσκολεύει την τοποθέτηση αντιστασης. Αναγκαστικά πρέπει αυτη να είναι καθετη που επισεις αλλαζει και τον τρόπο με τον οποίο την φυτιλιαζεις.
Εν ολίγοις νομιζω οτι δεν ενδείκνυται για νέο ατμιστιστη που θέλει να ξεκινήσει με επισκευασιμο ατμοποιητή.
Το deck του kf είναι φλατ και δυσκολεύει την τοποθέτηση αντιστασης. Αναγκαστικά πρέπει αυτη να είναι καθετη που επισεις αλλαζει και τον τρόπο με τον οποίο την φυτιλιαζεις.
Εν ολίγοις νομιζω οτι δεν ενδείκνυται για νέο ατμιστιστη που θέλει να ξεκινήσει με επισκευασιμο ατμοποιητή.
Κουλός.
Λοιπόν.Θάνατο σε αυτους που κάνουν τις περιγραφές υγρών και στις εταιρείες που το περιιγράφουν ως φουντούκι πχ και σου βγαίνει κάλτσα μετανάστη.Ψόφος.
manhunter
25/09/2015, 09:38
Tι εννοείς είναι flat, και δύσκολο? Κάθετη? Κάτι χάνω?
chillipf
25/09/2015, 09:46
Κάθετη δεν τη λές :cool:
Tι εννοείς είναι flat, και δύσκολο? Κάθετη? Κάτι χάνω?
Στην πρωτη φωτο εχουμε το deck του subtank.
341714
Βλεπεις οτι οι πολοι που βιδωνεται η αντισταση ειναι υπερυψωμενοι και ετσι μας δινει τον χωρο για την τοποθετηση της αντιστασης χωρις να στριμωχνουμε την οπη του αερα.
Σε αυτη την φωτο βλεπουμε το deck του Kayfun.
341715
Οι πολοι ειναι σε ευθεια με την οπη του αερα οπου σε αναγκαζει για το συγκεκριμενο στησιμο αντιστασης (καθετη).
Μια χαρά στήνεται ο kfl. Δε χρειάζεται ακροβατικά. Δοκίμασε πάλι. Δεν είναι τίποτα.
manhunter
25/09/2015, 11:22
Στην πρωτη φωτο εχουμε το deck του subtank.
341714
Βλεπεις οτι οι πολοι που βιδωνεται η αντισταση ειναι υπερυψωμενοι και ετσι μας δινει τον χωρο για την τοποθετηση της αντιστασης χωρις να στριμωχνουμε την οπη του αερα.
Σε αυτη την φωτο βλεπουμε το deck του Kayfun.
341715
Οι πολοι ειναι σε ευθεια με την οπη του αερα οπου σε αναγκαζει για το συγκεκριμενο στησιμο αντιστασης (καθετη).
Σήκωσε λιιιιγο τα ποδαράκια, και θα είσαι μια χαρά. Όλοι παράλληλα τον στήνουν μία χαρά.
Για να λεμε και τα καλα του,δινει καλυτερη γευση ο Kay.
chillipf
25/09/2015, 12:15
Πάντως εγώ στον KF, την κάνω ξαπλωτή.
Την αντίσταση.
Στησιματα,οπες,σηκωμα τα ποδαρακια,ξαπλωτες........
Ολα τα ζουμερα αγορια εδω μαζευτικαμε..............:lol:
dimmie_72
25/09/2015, 13:08
δλδ;
χρησιμοποιώντας το ίδιο υγρό, αυτό αναδεικνύεται καλύτερα απ το subtank;
δλδ;
Ναι.
Όπως θα δεις διαφορά αν πας απο τον Ναυτιλο σε επισκευασιμο.
zannisvel
25/09/2015, 13:26
δλδ;
Καμια σχεση το πως αναδεικνυεται η γευση σε σχεση με τον Ναυτιλο. Και εγω δε το πιστευα μεχρι προχθες.
Αλλα στις 3 μερες νιωθω οτι θελει αλλαγη το βαμβακι γιατι αλειωθηκε η γευση.
Εχετε σκεφτεί ποτέ την εναλλακτική του ψαρέματος ή το έχουμε ξεπεράσει ήδη αυτό το στάδιο; :bawl:
Φαύλος κύκλος είναι, το ένα σ' οδηγεί στο άλλο και τελικά ασχολούμαστε συνέχεια (και το χέρι συνεχεια στην τσέπη btw)
manhunter
25/09/2015, 13:47
To θέμα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Εγώ, εδώ και καιρό, τα έξοδα μου για το Η.Τ. δεν υπερβαίνουν τα 30 ευρώ το μήνα, και αυτό αν δοκιμάζω συνέχεια υγρα-συνταγές. Αν βρείς το σωστό set-up για εσένα, και δεν παραμυθιάζεσαι από φόρα,καταστήματα, ομάδες στο fb, μια χαρά θα είσαι. Έχει γίνει τρομερή μπίζνα η μαλακία.
dimmie_72
25/09/2015, 13:56
για πες μου, στη διάρκεια της δοκιμής το τιμόνι το είχες ευθεία η στριμμένο; :bawl:
Αμα σας πουν για κανενα διάκιδο μπουζι ή κανενα μεταβλητο μπεκ θα πειτε ότι ειναι rocket science...
Στις πιπες όμως την εχετε κανει την διατριβή σας...:D
4 ημέρες στήσιμο,αυριο θα το αλλάξω.
Δες Teo,πως είναι flat.
341732
341733
Και τα μηχανάκια παυλος κύκλος είναι και στοιχίζουν πολύ περισσότερο.
Και τα μηχανάκια παυλος κύκλος είναι και στοιχίζουν πολύ περισσότερο.
Ασε που γιορταζουν καθε Πέτρου και Φαύλου...