Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21

Coyote.V
16/07/2017, 16:57
Σε είδα να σου πίνω το αίμα μετά από καιρό. Είμαι σίγουρος ότι και εσένα σου έλειψε...
Σε είδα και εσένα αλεπού και αφού γλυτώσαμε την αγκαλιά μια χαρά τη βγάλαμε. Μέσα στο μεσημέρι μου φάνηκε πολύ περίεργο που σε είδα!

Αν μιλάς για κανονική αλεπού έχω ιστορία...

Ήμουν με ένα GS 650 στον δρόμο από Πάτρα για Πύργο 3:30 το βράδυ αναμμένη την μεγάλη σκάλα και καμιά 140αριά χιλιόμετρα. Στην έξοδο από μια μεγάλη στροφή όπου δεν ρίχνεις ταχύτητα βλέπω μια αλεπού στην μέση του δρόμου στα 200 μέτρα περίπου να την έχουν τυφλώσει τα φώτα και να μην ξέρει που να πάει. Ώσπου να το σκεφτώ είχα φτάσει στα 100 μέτρα.... λίγο δύσκολο για φρένο και αυτή πήγαινε πέρα δώθε.
Κλείνω τα φώτα για να μην την τυφλώνω χωρίς να βλέπω που είναι... μετά από 5 δευτερόλεπτα τα ξανοίγω και ο δρόμος καθαρός... Φυσικά αν ήταν στην μέση ότι είχε να γίνει θα γινότανε μέσα σε αυτά τα 5 δεύτερα... μετά πάνω από 50 δεν πήγαινα όχι μόνο γιατί χέστηκα με την αλεπού αλλά πέρασα και από ένα σύννεφο από ακρίδες για καμιά 20αριά χιλιόμετρα, κάπου στην Ανδραβίδα όλο αυτό.
Αυτά.

mariza
16/07/2017, 17:22
Σε ειδα να θες παιχνιδακια...
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο :rolleyes:
Το οτι σε κερασε τσαι 250αρη ή γυναίκα ή και τα δυο μαζι :a014:

BLiTzER
16/07/2017, 18:05
Σε ειδα να θες παιχνιδακια...
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο :rolleyes:
Το οτι σε κερασε τσαι 250αρη ή γυναίκα ή και τα δυο μαζι :a014:

Παρκαρισμένο αυτοκίνητο; :p

Σε είδα με το κίτρινο Monster, στην παλιά ΕΟ και μέχρι τον άγ. Στέφανο, προς Αθήνα, να κρεμιέσαι ολόκληρος έξω από το μηχανάκι, σε κάθε στροφή. Ακολούθησα απλά για να σε χαζεύω. Τον ξέρουμε; :p

Σε είδα και σένα, με το Corrado, στη νέα ΕΟ, κάπου μετά τον άγ. Στέφανο, προς Αθήνα. Έφτασα δίπλα σου και σου thumbsup. Τεράστιο απωθημένο, να το χαίρεσαι.

oneos
16/07/2017, 19:06
Σε ειδα θεια ξαπλα στην Ποσειδωνος το πρωι πριν τη στροφη για Λαιμο μετα απο εντονο φιλακι με hypermotard αν ειδα καλα.. Γαμω τα μυαλα που κουβαλατε ολοι ,επιστρεφουμε στους νεαντερνταλ σιγα σιγα μου φαινεται..

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/07/2017, 17:19
Σε ειδα κουκλα με το καφτο σωρτσακι σουεξω απ τη δουλεια της γυνεκας μου.Εγω να περιμενω με τη μηχανη να σχολασει η γυνεκα μου και ση να εισαι πανω στο ΖΙΠ σου και να μη σου περνει μπροστα και να με κοιτας ολο απορια.Δε ξερω αν εκανα καλα που δε σε βοηθησα αλλα θα κοιμηθω χωρις μουρμουρα το βραδυ.Αχ γαμω τα κυβικα μου.....

pektis
18/07/2017, 09:55
Σε ειδα μικρε στο φαναρι με το gs να κρατας αγκαλια τον πατερα σου και να γελας...Ευτυχως σου φορουσε κρανακι...:)

sniper
18/07/2017, 09:59
Βασ. Σοφίας, 9.50πμ, παπί, οικογένεια τρικάβαλο με το παιδί στη μέση. Βροχή, ακράνωτοι και οι 3, σακίδια και σαγιονάρες...

Στο φανάρι που σταματήσαμε δίπλα-δίπλα σε κοίταξα αλλά μάλλον δεν κατάλαβες... Οι τροχονόμοι ατάραχοι να ρυθμίζουν την ανύπαρκτη κυκλοφορία, χθες που γινόταν μύλος ήταν άφαντοι.

amyroukai
18/07/2017, 11:24
Σε είδα mr Scooterista να σταματάς σε διασταύρωση. Ενώ μπροστά σου έχεις τροχαίο που σου κάνει νόημα να περάσεις. Πλακωνόμαστε στα φρένα πίσω σου, κόρνες κακό, ατάραχος. Ο τροχαίος σφυρίζει, σε δείχνει, πάλι νόημα να φύγεις, γυρνάς χαλαρός, κοιτάς το φανάρι, ανάβει πράσινο, ξεκινάς. Το πόσο έπρεπε να σου κόψει τον κώλο για το ακράνωτο και για την βλακεία που σε δέρνει να σταματάς ενώ σου λέει πέρνα εκείνος το ξέρει καλύτερα αλλά προφανώς αν δεν έχει "άνωθεν εντολάς να γιομίσει το μπλοκάκιον μετά κλήσεων δια συΝγκεκριμένηΝ παράβασηΝ" δεν ασχολείται με τίποτα. Όλα καλά.

Επίσης, μιά που το είχε να κυκλοφορώ κέντρο σήμερα, ΟΛΟΙ εσείς που περνάτε με κόκκινο και μπινελικώνετε όποιον περνάει με πράσινο και "σας ενοχλεί", πως την έχετε δει;

mikRRopixel
18/07/2017, 12:21
Σε είδα χθες αργά το βράδυ ντελιβερά με το παπί στην Λ.Αθηνών πλησιάζοντας το πράσινο φανάρι να πηγαίνεις σιγά και να αλλάζεις λωρίδες σαν να έχεις πιει δεν ξέρω εγώ τι. Έκοψα πολύ αρχικά για να μην σε εμβολίσω (ήμουν με το κουτί), για να δω τί σκοπούς έχεις και πού θέλεις να πας. Το φανάρι μας έπιασε κόκκινο φυσικά και εκείνη τη στιγμή με ρωτάς "για Σπύρου Πάτση πώς πάω?". Σου απάντησα "εδώ αριστερά" και τσαααααακ έσφαξες το κόκκινο σαν γνήσιος επαγγελματίας. Δεν φτάνει δηλ που μας σταμάτησες, μας κοψοχόλιασες και μας έπιασε το φανάρι, έκανες και την μ*****α σου. Πάντως θα ήθελα χθες βράδυ να ήμουν με το δίτροχο, είναι πολύ ωραία η πόλη το βράδυ για βόλτες, με δροσούλα και χωρίς κίνηση.

petros1479
18/07/2017, 18:29
Σας βλέπω... με τσαντακια στα κάγκελα του κινητήρα, τσαντακια στο τιμόνι, τσαντακια πάνω από τις πλαϊνές, τσαντακι πάνω στο τοπ κειζ, τσαντακι μέσης, τσάντακι ποδιού!!!! Για τα ψιλά για τα διόδια τα θέλετε?????

https://youtu.be/CD-Z7y3YevA

Όπου σωλήνες = τσαντακια.....

simvez
19/07/2017, 14:32
Σε είδα ironman χθες απόγευμα στην Κατεχάκη... Omg & lol όμως.

Καλησπέρα.
Εαν το iron εχει να κάνει με συγκεκριμένο μοντέλο είμαι περίεργος να ακούσω τον λόγο

turrican
19/07/2017, 14:36
ΔΕΝ σε είδα αλητήριε που μου έριξες την μηχανή και μετά σαν κύριος την ξανασήκωσες (γραπώνοντάς την από την σέλα με αποτέλεσμα να σπάσεις την βάση της, που να την άφηνες ήσυχη) και έφυγες μέσα στην νύχτα σαν να μην τρέχει κάστανο...
Και με είδα το πρωί να τρέχω στο συνεργείο για τα μαζέματα για να δω ότι έχει ραγίσει και το δοχείο του νερού μέσα σε άλλα γμτ τρέλα μου...

amyroukai
19/07/2017, 16:27
Σε είδα να πλησιάζεις την διασταύρωση. Έκοψα. Σε είδα να μπαίνεις αφρενάριστος γιατί έχεις τραλαλάπ που είναι ράλι τούρινγκ και δεν μασάει από υπερυψωμένες διασταυρώσεις με κυβάκια. Σε είδα να λερώνεις το βρακί σου γιατί η ανάρτηση είναι φορ ρε φεστιβαλς και ήσουν δικάβαλος, το μπροστινό συμπιέστηκε, τεντώθηκε την ώρα που συμπιεζόταν το πίσω, χαμούλης όλα, σε είδα να φεύγεις καρφί για το πεζοδρόμιο απέναντι και να το σώζεις στο παρά μισό. Και μετά το γκάζι ξεχνάς να το ανοίξεις γιατί μάλλον έψαχνες που έχεις τα μωρομάντηλα να σκουπιστείς. Σου κορνάρω μπας και βγεις από το τούνελ του τρόμου και προχωρήσεις γιατί κοντέψαμε να κοιμηθούμε και γυρνάει ο ακράνωτος κοτσίδας οπισθίως καθήμενος με ημιξυρισμένο κεφάλι να μου πει "είχες στοπ". Είχα. Σε έκοψα; Σε έκλεισα; Όχι μαν μου, είχες προτεραιότητα, επαραχωρήθη, έστριψες κανονικά, δηλαδή προσπάθησες. Μόνος του θα τσακιζόταν ο φίλος σου στο τιμόνι. Και εδώ που τα λέμε, όταν είσαι της παρανομίας, την λες στους άλλους που όπως και να το κάνεις είναι μιά χαρά; Αιδώς. Και χέρια παιδιά, χέρια. Αν δεν σας παίρνει μην το κυνηγάτε. Του κοκοκό η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Το ράλι τούρινγκ ή τι στο καλό γράφει στο πλάι, μάρκετινγκ. Εσείς δεν είστε ούτε ράλι ούτε τούρινγκ.

SHOOTER045
19/07/2017, 16:41
Σε είδα να σε έχει ρίξει η Κιουρια με τον σκύλο, η οποία δεν έβαλε το στοπ στο κορδόνι που λέγεται κολάρο βόλτας, να σε έχει μαγκωσει απ το λαιμό, γιατί ο Κόπρος έτρεξε απέναντι και αυτή το σήκωσε σαν να ψάρευε τόνους στον Ατλαντικό.
Α και που σαι.
Καταλαβες οτι τα jet κράνη δεν κανουν για τίποτα.
Και αν δεν το καταλαβες εσύ,το κατάλαβαν τα δόντια σού

zami
19/07/2017, 21:20
σε ειδα κομπλεξικε ενστολε, στην πορεία σου για αναληψη υπηρεσίας στο λιμανι του πειραια, να μου κανεις υποδειξη να μην δεσμευω χωρο κατα την διηθηση εφοσον δεν χωραω, για να περνας εσυ με το σκουτερακι σου...Μαθε λοιπον οτι πρωτα πρεπει να γνωριζεις τον κοκ (υποχρεωσεις οδηγων), επειτα να τον τηρεις ο ιδιος(πχ να φοράς κρανος) και στην συνέχεια ίσως-λεω-ισως να εισαι σε θεση να κανεις υποδειξεις ή συστασεις οδηγικης παιδείας...

KostRider
19/07/2017, 23:43
Σε είδα γατάκι και δυστυχώς σε ένιωσα κάτω από τις ρόδες της καλής μου..

kyo
20/07/2017, 12:40
Σας βλεπω και σας ακουω δυο f 16 να κανετε τα κολπα σας πανω απο το χωριο μου για κανα τεταρτο ξερετε οτι ζηλευω μαλλον:p

o_gavros
20/07/2017, 19:22
Σε είδα σωσία του GiorgouLa στο Ρέντη έξω απ'τα βιλατζ.
Λίγο έλειψε να αναφώνησω νταρι νταρι

Nostradamus
21/07/2017, 15:30
Μετά από αρκετά χρόνια, είδα και πέρασα ξανά τις στροφές της εγνατιας οδού στην Καβάλα. Με νοικιαρικο κουτί.
Σε είδα λοιπόν "τοπικε" με το TDM. Ωραίο ρυθμό, σταθερός, με ροή και "φορά" χωρίς άτσαλα φρένα η ανοιγματα , με μεγάλες κλήσεις και σε χάρηκα. Κράνος αλλά με αμφίεση παραλίας που δεν σε έσωζε σε πιθανή στραβή.
Είδα και τα μπαλώματα σε έναν δρόμο που ήταν παιδότοπος, γαμω το κράτος μου το αδιάφορο..
Και κερασάκι στα παραπάνω, σε είδα κοπελιά, να με περνάς αεροπορία με το λευκό γιαρις, και να φαίνεσαι και ιδιαίτερα χαλαρή.. Τσαγαρα από τις λίγες και χωρίς να μπορώ να κατηγορήσω το νοικιαρικο...

Acacius
21/07/2017, 19:51
Ευτυχώς δεν σε είδα να σε παίρνει από το σπίτι ο μηχανικός του νέου ιδιοκτήτη σου, φτωχό πλην τίμιο Freewindάκι μου. Πρώτη μεγάλη μηχανή και το τελειότερο μοτο-συνοικέσιο που θα μπορούσα να φανταστώ, με εσένα πήγα την πρώτη βόλτα με τη μέλλουσα γυναίκα μου μεταξύ άλλων.

Γαμώ την ξενέρα μου. Ελπίζω τουλάχιστον ότι θα σε φροντίσουν.

Black Mamba
22/07/2017, 08:57
Κεραστηκα iced Lipton, χτες μεσημερι στην Κατεχάκη από υπερμεγέθη καγκουρα, ( ο οποίος κέρασε ΚΑΙ ένα Multistrada) μη πρόβλεπε εννοείται, καβάλα σε ένα ΧτΧ, να πηγαίνει χωρίς αύριο στην στροφη...Άλλες εποχές θα έπεφτε αγριο κυνηγητό, αλλά κατόπιν των τεκνων, έχει μπέι στοπ στην γκαζιερα στο μισό....Το περίεργο είναι ότι δεν μου κάηκε καρφί. Εχω μεγαλώσει μάλλον...:sad:

AUFGEBRACHT
22/07/2017, 12:08
Σε είδα γελοίε να μας έχεις ζαλίσει τα π@π@ρια στη συναυλία, γλώσσα δεν έβαζες μέσα και μέχρι κι η παρέα σου σε βαρέθηκε σε κάποια στιγμή... Πέταξες μετά και ότι τρελαίνεσαι για Πάολα και Οικονομόπουλο κι ότι παράτησες τις ρακέτες στην παραλία για να έρθεις και μας αποτελείωσες...

Σε είδα κι εσένα σήμερα στην Κορίνθου-Πατρών να πηγαίνεις τάπα με το ΚΤΜ, η οδήγησή σου ήταν αυτοκτονική...

SHOOTER045
22/07/2017, 13:07
Σε είδα κιούρια να κανείς την κίνηση της < ανασκαφής> στην μύτη.
Να απλωνεις το αριστερό απο το παράθυρο του κουτιού σου,να κανεις την χαρακτηριστική κινηση - φτιάχνω μπίλια - και να την εκτοξεύεις αριστοτεχνικά.
Τώρα το ποσο ντράπηκες όταν ήρθα δίπλα σου και γελουσα,δεν περιγράφεται...

Υ.γ 1 ακόμα ενα κάστρο έπεσε

Υ.γ 2 ήσουν και ωραία γμτ...

Eversman
22/07/2017, 21:29
Σας είδα σήμερα πρός Σούνιο, να κάνετε ότι μπορείτε για να με τρακάρετε! Παραβίαση "stop", έξοδοι απο δευτερεύοντες και διασταυρώσεις χωρίς έλεγχο, κλεισίματα, επικίνδυνοι ελιγμοί με απόσταση λίγων εκατοστών.
Και όλα αυτά, για να προλάβετε μια θέση, στις ήδη ασφυκτικά γεμάτες παραλίες. Έν δυνάμει δολοφόνοι είστε και με λίγο λαδάκι στο καντήλι σας.
Στο γυρισμό αργά το μεσημέρι, οι σειρήνες των ασθενοφόρων και των περιπολικών, χαλούσαν το κόσμο. Φαινόταν το πράμα.

Σε είδα και εσένα ανεκδιήγητε τύπε, στην στροφή στα Λιμανάκια, να είσαι στη μέση της ασφάλτου πεζός και σκυμμένος, να ψάχνεις -τι , δεν ξέρω και να γλυτώνεις τον παράδεισο εσύ και την στουκα οι υπόλοιποι, χάρη στον άνθρωπο που προπορευοταν και μας έκανε σήμα να κόψουμε.

Χίλιες φορές Αθηνών Κορίνθου και μποτιλιάρισμα, παρά αυτο το κακό της Παραλιακής.

vaska
24/07/2017, 07:59
Δεν φτάνει που δεν ξέρεις να οδηγείς, δεν φτάνει που δεν ξέρεις να στρίβεις, δεν φτάνει που σε κάθε υποψία στροφής πάταγες φρένο, δεν φτάνει που δεν μπορούσες ν' αλλάξεις ταχύτητα γιατί ήσουν με σαγιονάρα δίχαλο, δεν φτάνει που σε μια διαδρομή 800 μέτρα έφτιαξες πίσω σου κονβόι 10 αυτοκινήτων, σφάζεις και το κόκκινο.
Και μόλις σε τσίμπησε ο τσαίος η γνωστή κλάψα.
Εύχομαι να σ έσκισε για να πάει καλά η βδομάδα. Τραγί.

karellen
24/07/2017, 08:34
Σε είδα και φέτος αγαπημένο ποτάμι και έριξα μια μεγάλη βουτιά στα νερά σου.
Δεν ήσουν όμως τόσο παγωμένο φέτος. :smokin:

Nik0s_Dk
24/07/2017, 15:08
Σε ειδα χτες το βραδυ στο Ναυπλιο fzr r παρκαρισμενο εξω απο το gyro komeio και πολυ με αρεσες. Στη πενα γιαλιζε.. δυστυχως μεχρι να φαμε δεν ηρθε ο ιδιοκτητης σου σε παρει και δε σε ακουσα..

ionized
24/07/2017, 20:15
σας ειδα χθες χαμενους στο κεντρο της πολης να ζητατε οδηγιες για καλα νερα,παρεα ολλανδων με 3 tracer και σπασμενο gps ,σας πηγαμε μεχρι την εξοδο της πολης συνοδεια και σας φανηκε παραξενο
να ξερατε ποσο σας ζηλεψα!καλους δρομους και καλη επιστροφη!

gory
27/07/2017, 19:00
Σε είδα θεία #1 και θεία #2 σταματημένες στη μέση του δρόμου για να πάρετε τηλέφωνο στο κινητό... όσο πάμε και καλύτερα...

George_Sp
28/07/2017, 09:40
Σε είδα πριν καμιά ώρα Son of Anarchy wannabe να μας καθυστερείς στη διήθηση. Να έχω δοκιμάσει ευγενικά 2 φορές να περάσω μπροστά σου κάνοντάς σου και νόημα και να με κλείνεις με ξερογκαζιές γιατί μάλλον το πουλάκι σου δεν είναι αρκετά μακρύ.
Δε σε χάλασε που πλακώθηκες στα φρένα την 3η φορά και παραλίγο να σκάσεις στον ταρίφα πάνω σε στροφή όταν είδες οτι το ρημάδι σου τελικά δεν επιταχύνει όσο θα ήθελες....καλά ας μη συζητήσω για τα φρένα που δεν είχες.

Μανολης67
29/07/2017, 19:16
Σε ειδα με το Boss και Αθηναϊκές πινακίδες να με περνάς και να το πηγαίνεις 100+ στις κλειστα στροφιλικα στην Αναξο για Τσιχραντα στην Πετρα Μυτιληνης...δεν λεω, το ειχες και με ανεση...αλλά ρε φιλαρακι με σορτ κοντομάνικο και την πετσέτα στην σέλα? για κρανος δεν το συζητάω....και καλά,ενταξει την πτωση δεν την σκέφτεσαι....οι μελισες δεν σε εφαγαν βρε παιδί? καθε μεσημέρι τουλάχιστον 3 με τσιμπάνε μεχρι την πλαζ.....

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/07/2017, 20:16
Σε ειδα ρε παλιε μαν στο σουπερ μαρκετ να ψωνιζεις και σε ρωτησα ``αν εχουμε παει βολτα μαζι?Απο καπου σε ξερω''Και σε θυμηθηκα μετα απο μια δυο λεξεις που ειπαμε.Πο πο γερασες ρε.Κοντευεις τα 60.Και γω τα 40.Γυρισαμε 15 χρονια πισο.Δικταιον αντρον.Σπυλαιο του Δια.Ολη η διαδρομη μεχρι ψηλορειτη απο χωμα.Και μετα στη ταβερνα απο κατω μια τεραστεια κρεπαλη απο κρασι και εδεσματα.Χαρηκα πολυ.

karellen
29/07/2017, 20:54
Σε είδα TDM να περνάς ήσυχα από δίπλα μου και με αθόρυβες εξατμίσεις! Σε κυνήγησα για να βεβαιωθω ότι δεν με γελούσαν τα αυτιά μου!

Red Rider
30/07/2017, 08:00
Είδα το αυτοκίνητο τρακαρισμενο στην Μεσογείων,αλλά δεν είχα δει λίγο παρακάτω μέσα στο διάζωμα εσένα και το μαυρο gsxr .
Ελπίζω να τα καταφέρεις...

Apache
30/07/2017, 09:19
Σε ειδα παλιογυφτο στην Εθνική Οδό στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου να πηγαινεις με 140 και να έχεις στην καροτσα του hilux τρία πιτσιρικια που παλευαν να κρατηθουν από καπου.....Το Έχουμε τερματίσει πια....Εαν ησουν σε άλλο ευρωπαϊκό κράτος θα σου ειχαν κοψει το κεφάλι αλλά βρίσκετε και τα κάνετε

DoctoR_k6
30/07/2017, 23:28
Σε είδα ZRX1200R στα ΣΕΑ Αιγίου σήμερα το απόγευμα...
ΜΠΙ - ΜΠΕ- ΛΟ!!!

slzr
31/07/2017, 15:03
Σε είδα υπερκυβισμένη οπτασία.. να γκαζώνεις με νεύρα το αμάξι κολλητά στο προπορευόμενο λεωφορείο, για να μη με αφήσεις να περάσω με το μηχανάκι.
Δεν πειράζει.

Το ξερόγκαζο το έφαγες παρακάτω...:p

HexDec
31/07/2017, 17:10
Σε είδα μεγάλε με το διπλοκάμπινο, τούρμπο, ιντερκουλερ, 4χ4, ABS, ESP, αγροτικο!! VW!! στον περιφερειακό να προσπαθείς να με προσπεράσεις και να αλλάζεις πάνω σε στροφη και τις τρείς λωρίδες και να μη σε φτάνουν, ποιος σου είπε ότι αυτή η αηδία είναι για να τρέχει; και αμα τρέχει πως σταματά ξέρεις;

mazax
01/08/2017, 15:14
Σε είδα πριν καμιά ώρα Son of Anarchy wannabe να μας καθυστερείς στη διήθηση. Να έχω δοκιμάσει ευγενικά 2 φορές να περάσω μπροστά σου κάνοντάς σου και νόημα και να με κλείνεις με ξερογκαζιές γιατί μάλλον το πουλάκι σου δεν είναι αρκετά μακρύ.
Δε σε χάλασε που πλακώθηκες στα φρένα την 3η φορά και παραλίγο να σκάσεις στον ταρίφα πάνω σε στροφή όταν είδες οτι το ρημάδι σου τελικά δεν επιταχύνει όσο θα ήθελες....καλά ας μη συζητήσω για τα φρένα που δεν είχες.

Πόσο πήγαινε ανάμεσα στα αμάξια γιατί αν πήγαινε με 20 έχεις δίκιο αλλά αν πάει με 80 και εσύ θες να πας 100 είσαι λάθος. Δεν είναι αριστερή λουρίδα να του πεις να πάει δεξιά. Μου έχει τύχη να πηγαίνει ο άλλος Κατεχάκη με 60 και πηγαίνω πίσω του χωρίς να προσπαθώ τίποτα όπως και μου έχει τύχη αυτό που λες να πηγαίνει ο άλλος με 20~30 και να είμαστε 10 μηχανές τραίνο. Δεν υπάρχουν κανόνες για ανάμεσα στο αυτοκίνητο απλά να είμαστε λογικοί. Το Ηλιούπολη-Μαρούσι κάθε πρωί ανάμεσα στα αμάξια μέχρι την Μεσογείων θέλει υπομονή.....

o teos
01/08/2017, 19:09
Σε είδα να σπας μέσα στο καρτερ...........στο ξεβίδωμα..αν υπάρχει θεός.....αντικατασταθηκε με ιμιτασιον ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΝΗΤΗ που βρήκα τελευταία στιγμή.....από την επόμενη αλλαγή καινούρια από τη Honda και το κεφάλι ήσυχο...πότε ξανά ιμιτασιον και ειδικά με μαγνήτη......και ναι ήμουν τυχερός θα μπορούσε να ναι πολύ χειροτερα και ναι μου βγάλε τη ψυχή να τη βγάλω.....

387190

arisrodolivos
01/08/2017, 19:47
Σε ειδα στα olympus plaza στον πλατανο ημαθιας με το r 51 bmw σου..πιπιλα..
ομογενης απο καστορια ..μιλησαμε εισαι ωραιος..περαστικα με την περιπετεια
υγειας σου

George_Sp
01/08/2017, 19:57
Πόσο πήγαινε ανάμεσα στα αμάξια γιατί αν πήγαινε με 20 έχεις δίκιο αλλά αν πάει με 80 και εσύ θες να πας 100 είσαι λάθος. Δεν είναι αριστερή λουρίδα να του πεις να πάει δεξιά. Μου έχει τύχη να πηγαίνει ο άλλος Κατεχάκη με 60 και πηγαίνω πίσω του χωρίς να προσπαθώ τίποτα όπως και μου έχει τύχη αυτό που λες να πηγαίνει ο άλλος με 20~30 και να είμαστε 10 μηχανές τραίνο. Δεν υπάρχουν κανόνες για ανάμεσα στο αυτοκίνητο απλά να είμαστε λογικοί. Το Ηλιούπολη-Μαρούσι κάθε πρωί ανάμεσα στα αμάξια μέχρι την Μεσογείων θέλει υπομονή.....

οι νορμάλ ταχύτητες διήθησης κέντρο Αθήνας Σύνταγμα Πανεπιστημίου είναι περίπου 40-60χλμ/ω. Ο τύπος πήγαινε μαζί με τα αμάξια με 20-30 40βαριά όταν πέρναγαν 2 μηχανάκια από το κενό. Πίσω του ήμουν εγώ και πίσω από μένα ακόμα 4. Κάποιοι διάλεξαν να περάσουν από τη δεξιά λωρίδα. Εγώ και όσοι χρησιμοποιούμε μόνιμα την 1η από αριστερά ως ασφαλέστερη ήμασταν σταθερά μπλοκαρισμένοι για πάρτη του.
Μου χουν τύχει κι άλλοι κουλοί ή που δε το χουν ή που δε γουστάρουν να τους περάσει κανείς. Αυτός όμως πούλησε και μαγκιά να με κλείσει με το ζόρι.
Συμφωνώ με την υπομονή αλλά και λίγο κοινή λογική και λιγότερος εγωισμός οτι κάποιος είναι πιο σβέλτος στη κίνηση και έχεις μπλοκάρει άλλους τόσους πίσω σου.

mazax
02/08/2017, 08:42
οι νορμάλ ταχύτητες διήθησης κέντρο Αθήνας Σύνταγμα Πανεπιστημίου είναι περίπου 40-60χλμ/ω. Ο τύπος πήγαινε μαζί με τα αμάξια με 20-30 40βαριά όταν πέρναγαν 2 μηχανάκια από το κενό. Πίσω του ήμουν εγώ και πίσω από μένα ακόμα 4. Κάποιοι διάλεξαν να περάσουν από τη δεξιά λωρίδα. Εγώ και όσοι χρησιμοποιούμε μόνιμα την 1η από αριστερά ως ασφαλέστερη ήμασταν σταθερά μπλοκαρισμένοι για πάρτη του.
Μου χουν τύχει κι άλλοι κουλοί ή που δε το χουν ή που δε γουστάρουν να τους περάσει κανείς. Αυτός όμως πούλησε και μαγκιά να με κλείσει με το ζόρι.
Συμφωνώ με την υπομονή αλλά και λίγο κοινή λογική και λιγότερος εγωισμός οτι κάποιος είναι πιο σβέλτος στη κίνηση και έχεις μπλοκάρει άλλους τόσους πίσω σου.

Είχες απόλυτο δίκιο που τον έκραξες με βάσει αυτά που λες. Ειδικά αν δεν έκανε στην άκρη επίτηδες. Απλά σε εμένα έχει έρθει V-strom με χίλια ενώ ανεβαίνω Κατεχάκη από Μεσογείων με ~80 ανάμεσα από αμάξια σταματημένα και θέλει να περάσει χωρίς να έχω χώρο να κάνω δεξιά. Δικό του είναι το κεφάλι ας το σπάσει αλλά χωρίς να γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους.

venzinas7
02/08/2017, 09:23
Διηθηση με 80???:confused::confused::nono: Ουτε ΑΧ δεν θα προλαβεις να πεις!

HexDec
02/08/2017, 10:04
Σε είδα και ακόμα απορώ πως ανέβηκες και πως θα κατεβείς....

387212

congate7
02/08/2017, 20:03
Σε είδα να κυκλοφορείς χωρίς καπό, με μια λαμαρίνα στη θέση του δεμένη με σχοινιά...

AUFGEBRACHT
03/08/2017, 14:08
Σε είδα σήμερα το πρωί στο Λουτράκι μεσήλικα...παπί χωρίς πινακίδα, εννοείται ακράνωτος (δεν έπρεπε καν να το αναφέρω βασικά, αυτονόητο) και είχες ξεχάσει το πλαϊνό σταντ, έτρεξα να σε προλάβω αλλά πήγαινες δίχως αύριο... μόλις έσφαξες και το κόκκινο φανάρι παραιτήθηκα από την προσπάθεια γτ κατάλαβα ότι ήταν δίχως νόημα...

zannisvel
03/08/2017, 15:17
Eversman Νομιζω σε ειδα πριν απο λιγο στον Κηφισό με το Africa και μαυρο Enduro κρανος με το αυτοκολλητο "Παντα Κρανος" Ημουν με αυτοκινητο και σε χαιρετησα!!
Αν ησουν τελικα εσυ πολλες :beer::beer:

taisteal
03/08/2017, 15:52
Σας είδα να ζητάτε ανταλλαγή με varaderΝo
Έχω αυτοκίνητο guys

:lol::lol:

SHOOTER045
03/08/2017, 18:12
Σας είδα να κόντρες δικαβαλο ,με καροτσια super market.
Κατάντια...
Πάνε οι εποχές που <στήνονταν> 1000αρια ss και busa.
Κόντρες με σύριζα λοιπόν

Eversman
03/08/2017, 20:26
Eversman Νομιζω σε ειδα πριν απο λιγο στον Κηφισό με το Africa και μαυρο Enduro κρανος με το αυτοκολλητο "Παντα Κρανος" Ημουν με αυτοκινητο και σε χαιρετησα!!
Αν ησουν τελικα εσυ πολλες :beer::beer:

Ω, ναί :beer:

Είδα με την άκρη του ματιού κάποιον να κουνάει το χερι, αλλά που να φανταστώ! Κρίμα που δεν σε είδα καλυτερα, να βγούμε κάπου δεξιά να τα πούμε σαν άνθρωποι! Γύριζα απο Ευβοϊκη κάστρο-ονοφαδα.
Πολλές και παγωμένες κι απο μένα σύντροχε :beer::beer::beer:

AUFGEBRACHT
04/08/2017, 14:59
Δεν πρόλαβα να σχολιάσω χτες για το παπί με το ανοιχτό σταντ...σήμερα στη Λ. Αλεξάνδρας άλλος εποχούμενος σε παπί με το σταντ ανοιχτό, έπιασα δίπλα του και του φώναξα για το σταντ και η απάντηση ήταν του στυλ "κάνε δουλειά σου, το ξέρω"... :whiteflag:

devil's animal
04/08/2017, 22:49
σε ειδα σημερα να σε πηγαινω ροδα απο Βρασνα σχεδον μεχρι Ν. Μαδυτο (που εστριψες) με μονοκυλινδρο εξιμισι, δικαβαλος και εσυ μονος με 900αρι δικυλινδρο*...επρεπε να ημουν μονος μου ρε κΙορατα να ετρωγες σκονη γιατι η καρατια απο πισω επεφτε συννεφο και δεν μπορουσα να ανοιξω κιαλλο...:pantofla:

σε ειδα σημερα με το 900αρι hornet να ανοιγεις και να παιζεις με μια 911 φαναρι φαναρι απο Αεροδρομιο Μακεδονια μεχρι Περαια...μετα ημουν παλι ροδα πισω σου μεχρι που εστριψες για Αγγελοχωρι και η πλατη μου ειχε γινει μπλε (ξανα)...:pantofla::pantofla::pantofla:

σε ειδα στο σπιτι να μου δηλωνεις οτι δεν προκειται να ξανανεβεις ποτε ξανα πανω και για κανεναν λογο...
τι εγινε?:confused: νομιζα οτι το XR το συμπαθουσες...:tooth: εφαγε και αυτο Χ, μετα το gixxer...:a35:

σας ειδα ολους στη Θασο να πηγαινετε σαν ζαλισμενα κοτοπουλα...ευτυχως ακουγομουν απο μακρυα και ξυπναγατε...ζωα..ε, ζωα...:mad:

*ναι, tdm ηταν..

teogtp
05/08/2017, 08:16
Σας βλέπω τώρα τελευταία κυριοι οδηγοι των αστικων συγκοινωνιών, να αγνοείτε επιδεικτικά τους φωτεινούς σηματοδότες.

SHOOTER045
06/08/2017, 12:38
Σε είδα dorso factory,με το full carbon κουστούμι.
Τελικά βγήκαμε και σόϊ ( μικρός που είναι ο κόσμος)
Βόλτα θα το πάρω όταν βάλεις λάστιχα, και ελπίζω να με ακούσεις,μακρια απο νερά και πλύσιμο....:nono:

Thodoris_vara
06/08/2017, 13:17
Σας είδα το Σάββατο το πρωι και για μια ακόμη φορά ζήλεψα...
Αρχοντικό Africa προσεγμένο και μαχιμο μαζί με τον φίλο σου με το επίσης προσεγμένο και προβλεπε tdm... Για ωρα εμενα πισω σας για να σας βλεπω να ταξιδεύετε χορογραφημεννα...
Σας χαιρετησα πριν το ύψος των Κ.Βουρλων.
Ήμουν με το κουτί και ελπίζω να μην με πήρατε για τρελό..
Καλούς δρόμους παλικάρια..Σας χάρηκα.!

viper1
06/08/2017, 13:25
Σε είδα να σπας μέσα στο καρτερ...........στο ξεβίδωμα..αν υπάρχει θεός.....αντικατασταθηκε με ιμιτασιον ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΝΗΤΗ που βρήκα τελευταία στιγμή.....από την επόμενη αλλαγή καινούρια από τη Honda και το κεφάλι ήσυχο...πότε ξανά ιμιτασιον και ειδικά με μαγνήτη......και ναι ήμουν τυχερός θα μπορούσε να ναι πολύ χειροτερα και ναι μου βγάλε τη ψυχή να τη βγάλω.....

387190

Για overtorqued μου μοιάζει η αιτία....

SONone
09/08/2017, 09:24
2 μέρες πήγα σε ενα κοντινό νησί και τα ειδα ολλα. δεν θα πω για τα κλασικά ντόπιους οδηγούς, τουρίστες και εποχιακούς αυτά είναι πλέον σύνηθες.

αλλά εχω να πω για εσένα Ελληναρα
σε ειδα να θες να μπεις στο πλοίο αρον αρον και να βγεις απο αυτο πριν κατέβουν καλα καλα οι ράμπες αγνοώντας τις υποδείξεις εργαζομένων και λιμενικών. 1) καλά να πάθεις που βρήκε κάτω το κώλο αμαξο σου και απο οτι κατάλαβα απο τον θόρυβο κατι μαλακια εγινε με την εξάτμιση σου.
2)σε ειδα να πέφτεις να φας σαν ζώο πάνω στον πρωινό μπουφε να παίρνεις 10-10 απο το καθε φαγητό και δυστυχώς ειδα πισω σου τον γερμανο να μενει με το πιατο αδειο αλλα η δυσαρέσκιά του ηταν οταν πρόσεξε οτι δεν εφαγες ουτε τα μισα απο οσα πήρες , μάντεψε μαλακα ελληναρα τι θα παει και θα ψηφίσει στην χώρα του.
ειδα κι άλλα πολλά μερικά μας εχουν γινει συνήθεια. αλα

3) ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ????

καμία λογική

gior-gos
09/08/2017, 12:48
Με αφορμη τον απο πανω

Ειδα φετος το καλοκαιρι σε νησακι των Δωδεκανησων των 850 κατοικων

να εχει συχνα μπλοκο αποτελουμενο απο μη ντοπια οργανα.

Ολοι - ντοπιοι και τουριστες - ολοι φοραγαν κρανος.

Τα γραφεια ενοικιασης δικυκλων εδιναν σε ολους τους ενοικιαστες κρανος.

Ευτυχως που το ειχα μαζι μου γιατι σκοπευα να μην..

Οπου δεν πιπτει λογος..

Nik0s_Dk
09/08/2017, 22:13
Σε ειδα αγνωστε συντροχε ονοφα να μου πιανεις τη κουβεντα στη Δημητσανα βλεποντας τα κρανη μας. Οταν σου ειπα οτι εχω τετρακυλινδρο αστραψαν τα ματια σου. Μου ειπες για τα ταξιδια σου στην μακρινη ινδια πριν ακομα γεννηθω εγω, για εκδρομες με την κυρα (που δε φαινοταν να τα αναπολουσε με απολυτη ευτυχια...). Χαρηκα που τα ειπαμε για λιγο σε ζηλεψα πολυ! Καλους δρομους αδερφε!

Panos76
09/08/2017, 23:26
Σε ειδα ξυλο να επιπλέεις αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά.

Μόλις κατάλαβα ότι ήσουν χελώνα βούτηξα μέσα στη θάλασσα Κ σε πλησίασα στο ένα μέτρο. Τα παίδια τσιριζαν από την ακτή, ευτυχώς δε σε κατάλαβε κανείς άλλος.

Είναι μερικές στιγμές που σου χαριζονται απ τη φύση μαγικές - τυχαίες απλά μοναδικές που δεν περιγράφονται. _

Μετά σε έχασα, ελπίζω να είσαι καλά για πολλά χρόνια (ούτε τη μάσκα δε πρόλαβα να πάρω).

o teos
10/08/2017, 08:27
Σε ειδα ολοκαίνουριο Tuono το πρωι στο λιμανι του Πειραια και..........:a8::a8::heartpound: να πως ξαφνικα βρισκεσαι με Ιταλικο μηχανακι..:rolleyes:

KostRider
14/08/2017, 17:19
Σε είδα πιτσιρικά να πετάγεσαι αφρενάριστος με ποδήλατο από στενό σε κεντρικότατο δρόμο και να γλιτώνεις στο τσακ από διερχόμενο όχημα.. Ρε τι πίνετε;

Ζεύκας
14/08/2017, 19:25
αχχχχ επαρχία....

εκεί που όλοι οι μπουρτζοβλαχοι οδηγούν ss με χέρια κούτσουρα
και οι μισοί οδηγούν τη νύχτα με μεγάλα φώτα ή προβολάκια ομίχλης και στ'@@ τους οι απέναντι

George_M.
14/08/2017, 21:00
σας βλεπω ολους φορτωμενους με μπαγκαζιερες,σακους κτλ στον δρομο για Ραφηνα χθες κ σημερα νωρις το πρωι με προορισμο τα πρωινα πλοια για Κυκλαδες.
ΟΛΟΙ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ με ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ Κ ΠΑΝΤΟΦΟΛΕΣ!! λες κ οι δρομοι στα νησια ειναι απο μπαμπακι κ δεν υπαρχουν αυτοκινητα....

Earentil21
14/08/2017, 23:06
Σε είδα να περιμένεις με ολη την οικογένεια το Ντάνο και να μην σηκώνεσαι απο το kle μου. Σε μισώ.

Tedvj23
15/08/2017, 09:41
Σε είδα βλάκα με το χιλιάρι τουρίστα και καλά και με καμία 10αρια προβολακια πάνω πληρώνει και λογαριασμό στην δεη αυτό το πράγμα η την βγάζει μόνο με την μπαταρία του?:bawl::moutza:

AUFGEBRACHT
15/08/2017, 11:23
Σε είδα στα φανάρια του Ισθμού ποδηλάτη -με το κλισέ πια για "ποδηλάτη" ύφος λες και πιλοτάρει το διαστημόπλοιο Challenger- να σφάζεις το κόκκινο και να φρενάρουν τα αυτοκίνητα για να μην πέσουν πάνω σου...

Earentil21
15/08/2017, 18:57
Σας είδα στο δελτα Σκιάθου αγκαλιά με το λεωφορείο. Ελπίζω να είστε καλά

Μικe777
15/08/2017, 19:19
Σας ειδα να φευγετε απο Αθηνα και να ξεβρωμιζει ο τοπος
τετοια φυγη δεν πρεπει να ξαναγινε και του χρονου!:beer:

nikos/72
16/08/2017, 03:24
Σας είδα δύο SS περνούσατε απ το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και πηγαίνατε προς Νεραϊδοχώρι. Χαιρετήσαμε, χαιρετήσατε, ζήλεψα πολύ! Να βολτάρετε πάντα έτσι όμορφα!

mariza
16/08/2017, 19:52
Σας εβλεπα επι 10 μερες στην Ζακυνθο και δεν πιστευα στα ματια μου...
Καλα για κρανος ουτε λογος...
Κινητο στανταρακι και να πηγαινετε μπουνια, αλλα αυτο που ξεπερασε καθε φαντασια ηταν ο τυπος που πηγαινε κομματια,μιλουσε στο κινητο και καθοτανε σταυροποδι παρακαλω...

harris_x
17/08/2017, 22:01
Σε είδα ελληναρα με το freelander να τσαντιζεσαι και να φεύγεις γκαζονοντας όταν σου είπα ότι δεν ανάβει κανένα από τα φώτα stop του μπουρδελου σου....

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθώ με κανέναν μαλακά ξανά... σε ευχαριστώ που τελικά με ωθείς να το κάνω και πράξη.

Να πάτε να γμθτε όλοι.
Το δρόμο μου, το δρόμο/χαντάκι/whatever σας.... :moutza:

KostRider
17/08/2017, 22:16
Σε είδα καρχια, να με κοιτάς επίμονα, εγώ μόλις είχα παρκάρει τη μηχανή και εσύ περνούσες με το βουτυροχλεχλε.. Χε χε τη διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός μαμακια την ξέρετε, γιατί όμως τους επιλέγετε; μάλλον λεφτά υπάρχουν..

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/08/2017, 22:21
Σας εβλεπα επι 10 μερες στην Ζακυνθο και δεν πιστευα στα ματια μου...
Καλα για κρανος ουτε λογος...
Κινητο στανταρακι και να πηγαινετε μπουνια, αλλα αυτο που ξεπερασε καθε φαντασια ηταν ο τυπος που πηγαινε κομματια,μιλουσε στο κινητο και καθοτανε σταυροποδι παρακαλω...
τι μου θυμησες τωρα.Σταροποδι πανω στο τυφωνα ακρανοτος φυσικα τσιγαρο στο στομα ολο μαγκια κλανια κ εξατμιση.Αισθανομουν ο αρχωντας του δρομου
Και γιατι οχι αλωστε.Μικρος ημουνα.Εκανα οτι ηθελα χωρις να με νιαζη τπτ.Ουτε κ τα 12 δυκαστηρια για κρανος και διπλομα.Α ρε νιατα και μαλακιες δε γυρνατε πισο ποτε και για κανεναν....

karellen
17/08/2017, 22:51
Σε είδα σκουτεράκια να τα χωνεις άγρια σε οδηγό αυτοκινήτου και πήρα αμέσως χαμπάρι τι έγινε:Ο συνοδηγός ήθελε να πετάξει κάτι σκουπίδια στον κάδο αλλά επειδή βαριόταν να βγει τα πέταγε από το παράθυρο του αυτοκινήτου σημαδεύοντας τον κάδο και φυσικά τα μισά πεφταν έξω!
Σταμάτησα δίπλα σου να σε στηρίξω σε περίπτωση τσαμπουκά αλλά ο τύπος δήλωσε κότα,κατέβηκε κάτω και τα μάζεψε ενα ενα.

Manalishi
18/08/2017, 13:19
Σε είδα σκουτεράκια να τα χωνεις άγρια σε οδηγό αυτοκινήτου και πήρα αμέσως χαμπάρι τι έγινε:Ο συνοδηγός ήθελε να πετάξει κάτι σκουπίδια στον κάδο αλλά επειδή βαριόταν να βγει τα πέταγε από το παράθυρο του αυτοκινήτου σημαδεύοντας τον κάδο και φυσικά τα μισά πεφταν έξω!
Σταμάτησα δίπλα σου να σε στηρίξω σε περίπτωση τσαμπουκά αλλά ο τύπος δήλωσε κότα,κατέβηκε κάτω και τα μάζεψε ενα ενα.

off topic:

Συγνώμη Karellen, το οτι τα μάζεψε είναι σημάδι κο-κο-κο και όχι μετάνοιας??

Γιατί, την επόμενη φορά που θα πετάξω εγώ κάτι και πέσει έξω και μου την πεί κάποιος, θα προτιμήσω να μήν με θεωρήσει κότα μαζεύοντας τα σκουπίδια αλλά να υποστούμε και οι δύο όποιες σεξουαλικές συνέπειες προκύψουν, γιατί είμαι και στον όγκο...

spam off και με φιλική-ερωτική διάθεση...

KostRider
18/08/2017, 14:05
Σε είδα με το v-strom 1000 k6, να προσπερνάς το Subaru impreza πριν την Αρίστη και να προλαβαίνεις στο τσακ το κουτί που ερχόταν από τη στροφή, γίδι.. Σε είδα που με είδες από τον καθρέφτη και είπες να το παίξεις γρήγορος..

SHOOTER045
18/08/2017, 14:11
off topic:

Συγνώμη Karellen, το οτι τα μάζεψε είναι σημάδι κο-κο-κο και όχι μετάνοιας??

Γιατί, την επόμενη φορά που θα πετάξω εγώ κάτι και πέσει έξω και μου την πεί κάποιος, θα προτιμήσω να μήν με θεωρήσει κότα μαζεύοντας τα σκουπίδια αλλά να υποστούμε και οι δύο όποιες σεξουαλικές συνέπειες προκύψουν, γιατί είμαι και στον όγκο...

spam off και με φιλική-ερωτική διάθεση...

Επειδή και ο άλλος δεν ξέρουμε τι είναι
Η
Τι τρέλα κουβαλάει
Καλά είναι να είμαστε σίγουροι για τα μπράτσα και τον όγκο μας και να ξέρουμε οτι ο άλλος δεν θα.αντιδράσει η δεν θα μας.την φυλάει όπως εδώ

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.protothema.gr/greece/article/649404/purgos-isovia-ston-dolofono-pou-skotose-gia-mia-thesi-parking/%3Famp%3D1&ved=0ahUKEwjz69uZ3ODVAhXMOxQKHWvJClUQFggpMAE&usg=AFQjCNHeiJ3rE5DK8uKLybrhBjbdi7ZYfg&ampcf=1

Η εδώ

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.cnn.gr/news/ellada/story/71563/thessaloniki-piastikan-sta-xeria-sti-mesi-toy-dromoy-vid&ved=0ahUKEwidv8_a3uDVAhUDPRoKHQOoAVsQFggdMAE&usg=AFQjCNGCAof9IgVWZK-veYaUMuz260cVUA

Η εδώ που δείχνει οτι ολες οι φυλές του κόσμου κάνουν υν παρέλαση στην χώρα μάς

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.altsantiri.gr/ellada/agrio-xylo-sti-mesi-tou-dromou-touristes-stin-kriti-piastikan-sta-cheria-video/&ved=0ahUKEwidv8_a3uDVAhUDPRoKHQOoAVsQFggzMAY&usg=AFQjCNGX2LpiyHaf1nfqZUUlkIzAHnqWOg

Βασικά
Το θέμα σηκώνει συζήτηση, αν μεταφερθεί στο καφενείο.

bulmont
18/08/2017, 14:49
Η εδώ

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.cnn.gr/news/ellada/story/71563/thessaloniki-piastikan-sta-xeria-sti-mesi-toy-dromoy-vid&ved=0ahUKEwidv8_a3uDVAhUDPRoKHQOoAVsQFggdMAE&usg=AFQjCNGCAof9IgVWZK-veYaUMuz260cVUA
.

Ρε σκούτερ , περίμενα να δω καμμιά μπούφλα, αλλά τίποτα.....

Σαν τσόντα με την βουγιουκλάκη................

congate7
18/08/2017, 18:30
Σε είδα ξάπλα στο χωράφι... Έφυγες πάνω στις μπάρες έμαθα. Δυστυχώς ένας λιγότερος...

KostRider
19/08/2017, 16:51
Σας είδα στο Μέτσοβο τρία ζευγάρια μηχανόβιων και η μία συνεπιβάτιδα είχε μπλουζάκι με λογότυπο milf!!! Ακομλεξάριστη μιλφαρα!!

Eversman
20/08/2017, 19:26
Σε είδα κυρία με το βρέφος, σε μια απο τις πιο ωραίες και άγονες παραλίες της Πελοποννήσου, να αφήνεις την "φορτωμένη" πάνα στην άμμο και να φεύγεις. Σου φωνάξαμε, αλλα εσύ τίποτα, απτοητη, γύρισες μας κοίταξες, μας έγραψες στα π@παρια σου και τράβηξες με τον σύζυγο για Λατε στην κοντινή καντίνα .

Δεν σε πείραξε πιστεύω, που μαζί με διπλανό συν-λουομενο, αποφασίσαμε καταδρομικη επιχείρηση επαλειψης του παρμπρίζ σου, με την γέμιση της πάνας :evil: Γελαγαμε κατόπιν με την πάρτη σου, τόσοι νοματαιοι, καθώς η γέμιση ειχε ψηθεί απο τον ήλιο και προσπαθούσες να την ξεκολλήσεις, ξυνοντας την με καλάμι.

nikos_abel
20/08/2017, 19:31
Ααααχ, καλά της κάνατε!

SHOOTER045
20/08/2017, 19:49
Σε είδα σε στενό παραλιακό δρόμο να ερχεσαι με πολλά να σου κάνω νοημα με το χερι να πας ποιο σιγά.
Όχι για μένα
Για τα 7/8 πιτσιρικια που είχα απο πισω και ήθελαν να περάσουν απέναντι.
Σταματησες και θεωρησες σωστο να μου την πεις λέγοντας < η αυτού μεγαλειότης ,ο πρίγκιπας>
Σου απάντησα λέγοντας οτι δεν υπάρχει ελπίδα.
Και τσαμπουκαλευτηκες με το φιλαρακι σου που ειχες δίπλα σου για να κάνετε φιγούρα στα ξεκ@λακια που είχατε πίσω δείχνοντας οτι γινατε άντρες και τα τσουτσουνια σας έβγαλαν τριχουλες.
Τσου ρε
Αφού δεν κάνατε επι κοντώ στην θάλασσα
Παλι καλά

AUFGEBRACHT
21/08/2017, 21:34
Άντε, την επόμενη φορά με τη μία 3 θέσεις ΑμΕΑ, είσαι ικανός για μεγαλύτερα πράγματα εσύ...

387713

SONone
21/08/2017, 22:01
σας είδα που γυρίσατε "Αθηναίοι"...

ε ρε κάτι καθρέπτες που θα πέσουν!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Yv3YFN6jIaM

Earentil21
22/08/2017, 00:42
Σε είδα καλέ μου κύριε με το kle και σταμάτησα για τα δέοντα. Μηχανή ποτισμένη στο λάδι δεν χάνει λίγο.φτιαξτο έχεις και δρόμο

kordix
22/08/2017, 09:17
Σε ειδα πισω μου φορτωμενο με τριβαλιτσο βαραντερο πρωι πρωι και εκοψα να σου ευχηθώ καλο ταξίδι. Αλλα ξενερωσα οταν σας ειδα με κοντομανικο βερμουδα και αθλητικά.

webassasin
23/08/2017, 21:40

Αμα δεις μαυρο κρυπτον με κουτι της Γενικης πες μια καλημερα,Αaν και μπορει να ντριφταρω και να μη σε προσεξω :P
Φιλε Μαναλισι το να μην πετας πραματα απο το παραθυρο το εχεις σκεφτει?
Με ειδα να μπαινω παλι μετα απο μιση δεκαετια και να σκεφτομαι οτι κατι λειπει κατω απο τα ποδια μου.
Δε βαριεσαι,εχω και το rm να ξεσηκωνει λιγη σκονη πριν με ανεβασει στους αιθερες.

pektis
25/08/2017, 15:33
Σε ειδα bulmont & χαρηκα που τα ειπαμε μετα απο 6 χρονια!!:beer:

bulmont
25/08/2017, 17:28
Σε ειδα bulmont & χαρηκα που τα ειπαμε μετα απο 6 χρονια!!:beer:

Σ' είδα κι' εγώ ότι με είδες ρε Τζανή !!!! Καλούς δρόμους να 'χεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HexDec
26/08/2017, 09:35
Σε ειδα ταριφα εχθες, βγαινεις μου κλεινεις τον δρομο, κορναρω, κορναρεις!! Σε ρωτω που πας δεν βλεπεις και μου απαντας ο δρομος ειναι για τα ταξι!! Στην ερωτηση αν θες να φωναξω την τροχαια να επιβεβαιωσει τον ισχυρισμο σου εκλεισες την πορτα και εκανες πισω την βλακεια σου, Αν ειναι δυνατον! Τοση ηλιθιοτητα πια;;;

DoctoR_k6
31/08/2017, 00:23
Πριν καν 2ωρο 990adv στο φανάρι Θηβών και Κηφισού...πένα το εργαλείο.
Μέχρι κ η γυναίκα μου μου είπε ωραίο το ΚΤΜ..ένα τέτοιο να είχαμε να μην σκύβουμε πλέον. :D
Καλά χιλιόμετρα.

(Ο τύπος με το άσπρο bev350)

sapila racing
31/08/2017, 12:14
Σε είδα σήμερα να κατεβαίνεις την Πειραιώς χαλαρά με τo Honda MVX 250.
Δεν φανταζόμουν οτι υπάρχει ακόμα κάποιο που να δουλεύει!

George_M.
31/08/2017, 22:05
Σε είδα σήμερα να κατεβαίνεις την Πειραιώς χαλαρά με τo Honda MVX 250.
Δεν φανταζόμουν οτι υπάρχει ακόμα κάποιο που να δουλεύει!
Αρη αυτα δεν ηταν που ο ενας κυλινδρος δεν δουλευε ποτε...?
ειχε ενα καποιος στο χωριο τοτε που τα φερναν καραβιες κ λογω αγνοιας ολοι αγοραζαν οτι τους γιομιζε το ματι..

sapila racing
01/09/2017, 12:12
Αρη αυτα δεν ηταν που ο ενας κυλινδρος δεν δουλευε ποτε...?
ειχε ενα καποιος στο χωριο τοτε που τα φερναν καραβιες κ λογω αγνοιας ολοι αγοραζαν οτι τους γιομιζε το ματι..

Μετα απο λίγο καιρό δεν δούλευε κανένας απο τους 3. Αυτοδιαλυόμενο ήταν!
O όρθιος κύλινδρος είχε βαρύτερη πιο χοντρή μπιέλα για να λειτουργεί σαν αντίβαρο απόσβεσης κραδασμών αλλά στην πράξη ήταν η αχίλλειος πτέρνα του κινητήρα.

Panos76
01/09/2017, 15:31
Σε είδα Σεπτέμβρη να μπαίνεις και φοβάμαι, τ'όνειρο πως τέλειωσε για εμάς. :cry:

Eversman
02/09/2017, 20:11
Σας είδα όμορφα αγόρια :beer:

388050

teogtp
02/09/2017, 20:56
Σας είδα όμορφα αγόρια :beer:

388050

Σε βλεπω Παναη να θες επέμβαση στα μάτια. ......

:tooth: