View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
sanctusan
16/05/2018, 00:08
Σας είδα πιτσιρικάδες με τα παπιά σας κατά τις 12 τη νύχτα στη ευθεία την νέας Επιδαύρου έτοιμοι για κόντρα,να περνάω και να μου κάνετε νόημα "να το δώσω".
Σας ειδα μπαμπα και γιο να κανετε μαζι προπονηση στην πιστα. 8 χρονων ο πιτσιρικας αλλα ηδη μετρουσε τρια χρονια στις πιστες...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/05/2018, 06:02
Σας είδα πιτσιρικάδες με τα παπιά σας κατά τις 12 τη νύχτα στη ευθεία την νέας Επιδαύρου έτοιμοι για κόντρα,να περνάω και να μου κάνετε νόημα "να το δώσω".
και του δωσες???
sanctusan
16/05/2018, 18:03
και του δωσες???
Μετά από 2 ώρες ταξίδι άυπνος μέσα στη νύχτα τους έδωσα κάτι ξερογκαζιές και οι πιτσιρικάδες ξετρελάθηκαν. Να πω επίσης ότι η κακή πεδία συνεχίζεται.....κανένας δε φορούσε κράνος,όπως δε φορούσα ούτε εγώ στην ηλικία τους.
Δε χώραγα να περάσω γιατί με εμπόδιζε ο δεξιός καθρέφτης σου. Φυσικά σταμάτησα και περίμενα να ξεκινήσουμε. Μου φώναξες από το παράθυρο "κλείστον και πέρνα". Τον έκλεισα, πέρασα το τιμόνι, τον ξανάνοιξα, χαιρέτησα και έφυγα. Πόσο απλά και ήρεμα θα μπορούσαν να είναι όλα. Καλές κούρσες ρε φίλε.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
16/05/2018, 19:47
Μετά από 2 ώρες ταξίδι άυπνος μέσα στη νύχτα τους έδωσα κάτι ξερογκαζιές και οι πιτσιρικάδες ξετρελάθηκαν. Να πω επίσης ότι η κακή πεδία συνεχίζεται.....κανένας δε φορούσε κράνος,όπως δε φορούσα ούτε εγώ στην ηλικία τους.
Ετσι...
μεσημερακι στο πασαλιμανι..
παππους με Τ50 παπι ,πηγαινει ζικ ζακ..ψαχνω απο που θα τον περασω...
με φτανει στο φαναρι...
''συγνωμη,σε ειδα,πηγαινα λιγο ορτσα αλλα κοιτουσα την κωλαρα....το ματι δε χορταινει οσο χρονων κ αν πας..''
ψοφησαμε κ οι δυο στο γελιο:lol:
Σε είδα 6 το πρωί στην Ηλιούπολη, αναίσθητο, με ανοιγμένο κεφάλι και παντού αίματα. Εκείνη την ώρα σε μάζευαν. :(
AUFGEBRACHT
20/05/2018, 09:46
Σε είδα με το πράσινο Tiger στην Αττική οδό που κόντεψες να μας εμβολίσεις... τα φώτα γιατί μου τα αναβόσβηνες δεν κατάλαβα ρε μάστορα, σε εκείνο το σημείο το όριο ταχύτητας ήταν 110 χιλιόμετρα και πήγαινες με τουλάχιστο 180-190, είχα βγάλει φλας και είχα ελέγξει για να αλλάξω λωρίδα. Αναβόσβησες τα φώτα για να κάνω άκρη να πάω που; Στις μπαριέρες ή στα αμάξι που προσπέρναγα; Συνέχισες να πηγαίνεις δίχως αύριο, προσπέρασες 5-6 αμάξια σε νανοδευτερόλεπτα από τα δεξιά, χέρια μπορεί να έχεις αλλά μυαλό σίγουρα όχι...
Μανολης67
20/05/2018, 12:49
Σε είδα 6 το πρωί στην Ηλιούπολη, αναίσθητο, με ανοιγμένο κεφάλι και παντού αίματα. Εκείνη την ώρα σε μάζευαν. :(
......... δεν υπάρχουν λογια...Κρανος άραγε?
σε ειδα τυπακο acranovic (ψιλοχρεπι sm χωρις φωτα, μαλλον παλιο 640) να κανεις παντες εν οψη κορασιδων στην ακρη του πεζοδρομιου.
ψιλοβροχο, σε δρομο γυαλι με τελειωμενο πισω λαστιχο. φθηνα γλυτωσες την ξαπλα πανω στα παρκαρισμενα.
τι εχουν στο μυαλο τους τετοιοι τυποι ρε πστ μου? ουτε στα 15 δεν εκανα τετοιες μλκιες:lol:
Σας ειδα trendoτυπακια προχθες, σε γνωστο εστιατοριο στο μπουρναζι (που ημουν για επαγγελματικο λογο)
με το αποστραπτον BMW S 1000 XR, και εισασταν σχεδον μια χαρα...
Τατουαζακια,γυαλακια, κτλπ..
Ρε μπαζα ΕΝΑ τατουαζ να μην ειχατε κανει, απο τα πολλα που ειχατε, θα ειχατε αγορασει
ενα κρανος ρεεεεε.
Ενα φτηνιαρικο ρε σκατοφλωροι ελεεινοι, περαστικοι μοτοσυκλετιστες βγειτε εξω και κλειστε μας την πορτα!!
jedipops
21/05/2018, 13:05
Σε ειδα πριν λιγο μεσιέ, στο φανάρι του Καράμπαμπα στας Δραπετσώνας, με τα καβασάκια σου, τα κρανάκια σου ... άρχοντας ασουμε!
Ονόματα δε λέμε.. γκουχ γκουχ :p
Σε ειδα ηλιθια, να βγαζεις φλας και να αλλαζεις λωριδα χωρις να κοιταξεις...παλι καλα που προλαβα τα φρενα...
Ζωντοβολο...
Ρε τι κυκλοφορει εξω...και που να σφηξουν οι ζεστες...
Σε είδα σήμερα απάνω στην μοτερούκλα το DR το μεγάλο.Το Arai το κόκκινο να ξέρεις προστατεύει καλύτερα στο κεφάλι από το χέρι.
Ειδα πολλα χτες αλλα ρε θείο να σταματάς εντελώς το ιχ στην μεσαία λωρίδα, στην παραλιακή χωρίς να υπαρχει το φαναρι που νόμιζες, είναι τουλάχιστον δολοφονικό.
Μέχρι το Σούνιο σας είδα τουλάχιστον 4 να κανετε παρανονη αναστροφή πανω σε στροφές. Παιδια προσοχή σε αυτο το δρομο τώρα που καλοκαιριάζει.
chris 1150
22/05/2018, 09:16
Σε είδα τη Κυριακή στη πλατεία μπουρναζιου μαύρο TDM 900, νεαρός αναβάτης,
ΜΕ κράνος, αμάνικο μπουφανακι, λευκό Adidas StanSmith
……και γρι κάλτσα ΠΑΝΩ από το παπούτσι. :D:D:D:D
Ελπίζω να την έβγαλες πριν το ραντεβού σου.
karellen
22/05/2018, 10:53
Σε είδα scrable την Κυριακή στη Βαμβακού.
Ωραίος αγώνας,πολλές συμμετοχές αλλά το αποκορύφωμα ήταν η σουβλακοκατάσταση κάτω από τα έλατα και με τη συνοδεία πριονιών (έτρεχαν και κάμποσα δίχρονα) :lol:
395821
Nostradamus
22/05/2018, 11:22
Σε ειδα σημερα δικηγορε, να υπερασπιζεσαι εναν αλητη που ενω εχει χασει το διπλωμα του για μη συμμορφωση σε σημα για σταση της Αστυνομιας, παραβιαση 2 κοκκινων, καταδιωξη και κατασχεση του παραποιημενου αυτοκινητου, να λες στον προεδρο " το οτι δεν εχουμε διπλωμα κυριε προεδρε για προηγουμενη παραβαση δεν σημαινει οτι εχουμε απολεσει την ικανοτητα να οδηγουμε" .....γιατι συνεχιζει να χρησιμοποιει το οχημα του.. :uplate::uplate:
σιχαθηκα τους "ανθρωπους" σημερα.. καμια ελπιδα... σιχαματα....
atom_smasher
22/05/2018, 22:24
ΣΕ είδα 55αρη με το βανάκι να κάνεις όπισθεν μπροστά μου πριν προλάβω να κάνω κιχ γιατί εκείνη την στιγμή ο μέρφυ βρήκε να λειτουργήσει αλλά εμένα είχε σβήσει το μηχανάκι και έσκασες πάνω στο μπροστά λάστιχο σπάζοντας μου το λασπωτήρα.. ήθελες να κάνεις χώρο στο φορτηγό να βγει από το βενζινάδικο...ουφ.
Σε ειδα σημερα το μεσημέρι πεσμένο διασταυρωση Σωκράτους με Ιωάννου Στριφτου στο Μενίδι,κρανος φορούσες και ειχες εκαβιτη μοτοσυκλετιστη ταχείας αντίδρασης δίπλα σου.ευχομαι να εισαι καλα αδερφέ.Τα ματια μας χιλια δεκατέσσερα, εχουμε δεν εχουμε προτεραιότητα..
Σε είδα γκριζομαλλι με το mt09 με τις κίτρινες ζάντες και κράνος με ίδιο χρώμα λεπτομέρεια στο σύνταγμα, σκέτη αλητεία σου λέω και ας φορούσες κουστούμι!!!
Σας βλεπουμε συνεχως να έρχεστε στα επειγοντα με διαμελισμένα άκρα και σπασμένους αυχένες, σίγουρη μόνιμη αναπηρία είτε οδηγάτε ΙΧ ή μοτοσυκλέτα.
Όλοι μιλάνε για τους 1500 νεκρούς το χρόνο σε τροχαία, ελάχιστοι αναφέρουν αλλους τόσους που καταλήγουν με καποιας μορφής μόνιμη αναπηρία. Άλλος χέρι, άλλος πόδι, αλλά οι περισσότεροι μόνιμα σε καροτσάκι.
Άραγε αξίζει να μεινεις μια ζωή καθηλωμενος στο καροτσάκι για να φτάσεις 3 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό σου?
Σας βλεπουμε συνεχως να έρχεστε στα επειγοντα με διαμελισμένα άκρα και σπασμένους αυχένες, σίγουρη μόνιμη αναπηρία είτε οδηγάτε ΙΧ ή μοτοσυκλέτα.
Όλοι μιλάνε για τους 1500 νεκρούς το χρόνο σε τροχαία, ελάχιστοι αναφέρουν αλλους τόσους που καταλήγουν με καποιας μορφής μόνιμη αναπηρία. Άλλος χέρι, άλλος πόδι, αλλά οι περισσότεροι μόνιμα σε καροτσάκι.
Άραγε αξίζει να μεινεις μια ζωή καθηλωμενος στο καροτσάκι για να φτάσεις 3 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό σου?
Oποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται..ο συχωρεμένος ο σιμοντσελης τα χε πει σωστα,γουγλ ιτ και γενικα σιτ χαπενς και αμα ειναι η ωρα σου θα περνας κατω απο ενα μπαλκονι θα πεσει μια γλαστρα και το επομενο που θα δεις θα ειναι ενα γκρο πλαν απο τις ριζες ενός κυπαρισσιού..:smokin:
harris_x
28/05/2018, 08:58
Oποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται..ο συχωρεμένος ο σιμοντσελης τα χε πει σωστα,γουγλ ιτ και γενικα σιτ χαπενς και αμα ειναι η ωρα σου θα περνας κατω απο ενα μπαλκονι θα πεσει μια γλαστρα και το επομενο που θα δεις θα ειναι ενα γκρο πλαν απο τις ριζες ενός κυπαρισσιού..:smokin:
μμμμμάλιστα...
είναι και το άλλο που λεν' ομως: "άμα ξύνεσαι στην γκλίτσα...."
Eξαρταται απ τη γκλίτσα μαστορα:a01:
δεν είναι τοσο απλα οποιος φοβαται κλπ, γιατι αυτους που δε φοβουνται και μένουν αναπηροι, όλοι μας τους πληρώνουμε έμμεσα με τις πολύ υψηλές κρατήσεις υγείας σε εργοδοτικές εισφορές, μισθούς, κλπ. Τα λεγε και ο ιαβέρης, αν μειώνονταν τα τροχαία 50% θα μειώνονταν η δημοσιονομική επιβάρυνση σε ιατρικές δαπάνες περίπου κατα 5 δις ευρω το χρόνο.
άλλωστε και ειδικά για όσους οδηγούν ΙΧ/φορτηγά και δε φοβούνται, οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου τί φταίνε να μείνουνε ανάπηροι?
Χωρια πόσα οχήματα έχουν παρασυρει και αφήσει αναπηρους πεζους.
harris_x
28/05/2018, 09:11
άλλωστε και ειδικά για όσους οδηγούν ΙΧ/φορτηγά και δε φοβούνται, οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου τί φταίνε να μείνουνε ανάπηροι?+675
δεν είναι τοσο απλα οποιος φοβαται κλπ, γιατι αυτους που δε φοβουνται και μένουν αναπηροι, όλοι μας τους πληρώνουμε έμμεσα με τις πολύ υψηλές κρατήσεις υγείας σε εργοδοτικές εισφορές, μισθούς, κλπ. Τα λεγε και ο ιαβέρης, αν μειώνονταν τα τροχαία 50% θα μειώνονταν η δημοσιονομική επιβάρυνση σε ιατρικές δαπάνες περίπου κατα 5 δις ευρω το χρόνο.ό,τι και να γίνει, αυτό δεν θα μειωθεί. Να αυξηθεί παίζει σίγουρα...
άσε που σαν επιχείρημα είναι κάπως.... "μην τσακίζεστε στους δρόμους γιατί μας επιβαρύνετε.... "
δεν είναι τοσο απλα οποιος φοβαται κλπ, γιατι αυτους που δε φοβουνται και μένουν αναπηροι, όλοι μας τους πληρώνουμε έμμεσα με τις πολύ υψηλές κρατήσεις υγείας σε εργοδοτικές εισφορές, μισθούς, κλπ. Τα λεγε και ο ιαβέρης, αν μειώνονταν τα τροχαία 50% θα μειώνονταν η δημοσιονομική επιβάρυνση σε ιατρικές δαπάνες περίπου κατα 5 δις ευρω το χρόνο.
άλλωστε και ειδικά για όσους οδηγούν ΙΧ/φορτηγά και δε φοβούνται, οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου τί φταίνε να μείνουνε ανάπηροι?
Χωρια πόσα οχήματα έχουν παρασυρει και αφήσει αναπηρους πεζους.
Τσιπρα στανταρ εε???:whistle:
γιατι αυτους που δε φοβουνται και μένουν αναπηροι, όλοι μας τους πληρώνουμε έμμεσα με τις πολύ υψηλές κρατήσεις υγείας σε εργοδοτικές εισφορές, μισθούς, κλπ.
Το ίδιο πληρώνουμε κι αυτούς που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία επειδή καπνίζουν ή τρέφονται μονίμως με σκατά και είναι 130 κιλά. Να κοπεί η νοσοκομειακή περίθαλψη και από αυτούς.
Το ίδιο πληρώνουμε κι αυτούς που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία επειδή καπνίζουν ή τρέφονται μονίμως με σκατά και είναι 130 κιλά. Να κοπεί η νοσοκομειακή περίθαλψη και από αυτούς.
αυτοι που καπνιζουν δεν αφηνουν αναπηρους τους αλλους. Και δεν ειπαμε να κοψουμε την περίθαλψη, να κόψουμε τη λαλακία στον εγκέφαλο είπαμε.
Μπα. ΧΑ.
αυτοι που καπνιζουν δεν αφηνουν αναπηρους τους αλλους.
Γιατί όχι; Οδηγούν πάντα συνετά οι καπνιστές; Επίσης πετάνε στα σκουπίδια τα δικά μου λεφτά. Να πληρώνουν την υγεία τους από την τσέπη τους.
Αναγκάζοντας με να αναπνέω τον καρκίνο τους μου κανουν ακομα μεγαλύτερη ζημια αν θες να το δουμε ετσι..:rolleyes:
Αν κοπει η μαλακια στον εγκεφαλο τοτε το πρωτο που πρεπει να κανει ο ανθρωπος ειναι σταματησει να καπνιζει...νταξ τωρα?:D
sanctusan
28/05/2018, 16:23
Άν έχουμε φτάσει σε σημείο να συγκρίνουμε μοτοσυκλετιστές VS καπνιστές γισ το ποιός φταιει για το οικονομικό προβλημα της υγεία , χαίρομαι που δεν εχω φέρει παιδία σε αυτο τον κόσμο.
George_Sp
28/05/2018, 17:10
Σε είδα Νικ Καλάθης παρέα με τον Ματ Λοτζεσκι στην μαύρη Μερτσεντα να κάνετε αναστροφή σε φανάρι της Βουλιαγμένης ενώ δεν επιτρεπόταν ( δεν είχε καν φανάρι για αριστερά)...αλλά σας είδε κ το Octavia από το απέναντι φανάρι (ακριβώς μπροστά σας) κ σας ήρθε πακέτο . Πιστεύω να σας έγραψε κανονικά...ακουγόταν αγριεμενος από το μεγάφωνο.
παίζει να βάλει λίγο μυαλό αν σκεφτεί πόσο εύκολα γίνεται ένα τροχαίο είτε φταις είτε δεν φταις.
http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/471574/troxaio-stin-kifisia-o-kalathis
Ε ναι.Και αν υπήρχε αυτο το περίσσευμα στο λαό θα επέστρεφε φυσικά!Εχει αποδειχτεί ιστορικά άλλωστε!:bawl:
petros1479
28/05/2018, 22:01
Όλα καλά ρε παιδιά!!! Αν είναι όμως να μας κόψουν και τα πάντα! Αλλα γιατί βλάπτουν την δικιά μας υγεία και άλλα γιατί βλάπτουν την υγεία των άλλων ..... https://www.medicalland.gr/sex-zoi/131004/stomatiko-sex-ke-kapnisma-afxanoun-t/ .... Τότε να πάμε σε κανένα μοναστήρι !!!!
sanctusan
28/05/2018, 23:57
Σας είδα 2 αγριογούρουνα να βγαίνετε στο δρόμο μέσα στη μαύρη νύχτα μετά από στροφή(κάπου εδώ https://www.google.gr/maps/@37.4528427,23.2210431,543m/data=!3m1!1e3?hl=el). Οριακά πέρασα ανάμεσα τους και έσβησε η μηχανή λόγο αντλίας. Μέχρι να ξαναπάρει το σκατό έφτασε στο μαρσπιέ.
KostRider
29/05/2018, 00:56
Σας είδα ΚΤΜαδες εντούρο με ξένες πινακίδες στο Καρπενήσι στην πλατεία. Όταν φύγατε, μπήκατε ανάποδα στο μονόδρομο, προφανώς το GPS σας έστειλε από εκεί.. Καλούς δρόμους!
Σε είδα πίσω λάστιχο να βγάζεις λινά... Καιρός για γόμες...
Σε ειδα σημερα το μεσημέρι πεσμένο διασταυρωση Σωκράτους με Ιωάννου Στριφτου στο Μενίδι,κρανος φορούσες και ειχες εκαβιτη μοτοσυκλετιστη ταχείας αντίδρασης δίπλα σου.ευχομαι να εισαι καλα αδερφέ.Τα ματια μας χιλια δεκατέσσερα, εχουμε δεν εχουμε προτεραιότητα..
Πολύ σωστά! ΔΕΝ έχουμε προτεραιότητα!
Επίσης όποιος δε φοβάται, μπορεί να πάει να ξεκαυλώσει σε μια πίστα. Δε του φταίει σε τίποτα αυτός που θα βρεθεί στο δρόμο του όταν γίνει η στραβή.
396039
:roflmao::roflmao::roflmao: Πρώτα ισχύει για την αφεντιά μου και μετά για όλους τους υπόλοιπους!
396044
karellen
30/05/2018, 12:03
Σε είδα MS paint να έχεις πάρει φωτιά τελευταία! :D :a22:
Σκυλάδικα και ειδήσεις από τα ανοιχτά παράθυρα των αυτοκινήτων, τρεμάμενοι οδηγοί καινούργιων σκούτερ, πηγμένες από μηχανάκια οι λωρίδες για τη διήθηση, κυτταρίτιδα και τζιν σορτσάκια...
Αθάνατο ελληνικό καλοκαιράκι, ήρθες πάλι....
AUFGEBRACHT
30/05/2018, 18:34
Αθάνατο ελληνικό καλοκαιράκι, ήρθες πάλι....
Δυστυχώς...από τώρα προσμένουμε το φθινόπωρο...
headbanger
30/05/2018, 18:53
Δυστυχώς...από τώρα προσμένουμε το φθινόπωρο...
τα λέτε αυτά κύριοι γιατι δεν γνωρίζετε τι ετσί βερύκοκο (χειμώνας)
Σας είδα, στις 18/5, να μου δίνετε έγγραφο παραλαβής για 31/5, και σήμερα, που ήμουν στην υπηρεσία σας, όπως έπρεπε, να ΜΗΝ έχετε έτοιμο το έγγραφό μου και να το ετοιμάζετε εκείνη την ώρα, καθυστερώντας εμένα κι άλλα 5 άτομα που περίμεναν μαζί μου, όλοι για 31/5. Και ήταν πρωί ακόμα. Παράσιτα, καρκίνοι του κράτους, δημόσιοι υπάλληλοι.
Μανολης67
02/06/2018, 13:58
Σε ειδα πριν μερικές μερες ξαπλωμενο στην ασφαλτο στον παραλιακο δρομο για Αεροδρόμιο Μυτιλήνης να πονας και σε κατασταση σοκ με την (φτιαγμενη Βεσπα τρικολορε) αλλα ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό μόνο εκδορες στο πρόσωπο λόγω Jet κρανους.... αμεσα σε παρέλαβε το ΕΚΑΒ (απο τα καλυτερα στην Ελλαδα και μπραβο στα παιδιά εκεί) και ψιθύριζες οτι έπεσες λογω κλαταρισματος πισω ελαστικου..., και πραγματικά το πισω ελαστικό της βεσπας κλαταρισμενο μηπως λογω φτιαγμενης εξατμισης φιλε μου ?? αγγιζε νομιζω το ελαστικό? Παντως περαστικά και ορθιος!
σε είδα σήμερα το πρωί, ανεύθυνε πατέρα, πεσμένο στην άσφαλτο μαζί με το παιδάκι σου, ακράνωτοι και οι 2, το παιδάκι φορούσε μόνο ένα μπουρνούζι μιας και το πήγαινες κολυμβητήριο...
Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα, βλαμμένε πατέρα, αλλά την επόμενη φορά, καθυστερημένε πατέρα, ίσως δεν σταθείτε τόσο τυχεροί, ηλίθιε πατέρα...
σε ειδα κωλόδρομε να γλιστράς σα να 'σαι κοντά σε οργασμό αλλα δεν ήσουν καν υγρός!!!
ε λοιπόν δεν θα σου κανω το χατίρι ετσι λοιπόν και εγω έκλεισα το γκαζι μου και πήγαινα σαν κότα.!!
tzimidis
02/06/2018, 18:46
Se eida gamospite traymatioforea, na me paratas (traymatias troxaiou) epano sto foreio,
mono mou,
sti mesi tou diadromou,
sto nosokomeio,
epeidi pige 15.00 kai den itheles na xaseis to ypiresiako leoforeio.
tha syneltho omos kai tha epistrepso na se keraso enan kafe, ena loukoumi, katitis.....
psofa malaka, psofa.........
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2018, 20:40
Se eida gamospite traymatioforea, na me paratas (traymatias troxaiou) epano sto foreio,
mono mou,
sti mesi tou diadromou,
sto nosokomeio,
epeidi pige 15.00 kai den itheles na xaseis to ypiresiako leoforeio.
tha syneltho omos kai tha epistrepso na se keraso enan kafe, ena loukoumi, katitis.....
psofa malaka, psofa.........
Εισαι καλα τωρα φιλε???
tzimidis
02/06/2018, 21:14
Εισαι καλα τωρα φιλε???
Ligo koutsavlos, alla ola kala.
as einai kala to kranos giati eskasa me tin kefala sto pezodromio.
thlaseis se o,ti malako morio yparxei, ekdores se o,ti itan akalypto.
Zimia sto freewind: deksios kathreftis, podofreno, deksia maneta, deksi flas, deksi plastko mprosta.
synolo kana 80ari eyra.
en taxei: sto perama meta ti silk-oil, opou stribeis aristera kai kapaki deksia pros karabakia,
eno briskomoun me klisi mesa sti strofi, eida na erxetai katapano mou vespa, (kinoumeni sto antitheto reyma).
elafry tsimpima sto freno , kai apolaysa tin PROTI MOU ptosi meta apo sxedon 30 xronia dikyklismou.
Kai klasika o allos -den ftaio - den ftaio , monos sou epeses.
Kranos forever!!!
andreastwin
02/06/2018, 21:31
Ligo koutsavlos, alla ola kala.
as einai kala to kranos giati eskasa me tin kefala sto pezodromio.
thlaseis se o,ti malako morio yparxei, ekdores se o,ti itan akalypto.
Zimia sto freewind: deksios kathreftis, podofreno, deksia maneta, deksi flas, deksi plastko mprosta.
synolo kana 80ari eyra.
en taxei: sto perama meta ti silk-oil, opou stribeis aristera kai kapaki deksia pros karabakia,
eno briskomoun me klisi mesa sti strofi, eida na erxetai katapano mou vespa, (kinoumeni sto antitheto reyma).
elafry tsimpima sto freno , kai apolaysa tin PROTI MOU ptosi meta apo sxedon 30 xronia dikyklismou.
Kai klasika o allos -den ftaio - den ftaio , monos sou epeses.
Kranos forever!!!
περαστικα φιλος, αλλα μου εβγαλες τα ματια για να διαβασω. και τα λαθακια στο προγραμα ειναι δεν ημαστε ολοι καθηγητες φιλοσοφιας,αλλα ελληνικα να καταλαβενομαστε.και παλι περαστικα.
Shinigami Ryuk
03/06/2018, 03:25
Ασε και τι μαλακιες αυτες να μας τις πεις εαν κατσεις σε καρεκλα για ολη σου την ζωη,πραγμα το οποιο ειλικρινα απευχομαι ολοψυχα.(μην με κοψετε γιατι περι μαλακιων προκειται)
Ασε και τι μαλακιες αυτες να μας τις πεις εαν κατσεις σε καρεκλα για ολη σου την ζωη,πραγμα το οποιο ειλικρινα απευχομαι ολοψυχα.(μην με κοψετε γιατι περι μαλακιων προκειται)
εχεις 5 μνμ και το 5 ειναι αυτο??? ΦΡΟΥΡΑ!!!! ΦΡΟΥΡΑ!!!! ΦΡΟΥΡΑ!!!
macdeath_s
03/06/2018, 15:34
εχεις 5 μνμ και το 5 ειναι αυτο??? ΦΡΟΥΡΑ!!!! ΦΡΟΥΡΑ!!!! ΦΡΟΥΡΑ!!!
Το βλέπω να κλειδώνει το θέμα με τη κουβέντα που ανοίξατε. Δυστυχώς στην ελλάδα είναι ένας φαύλος κύκλος καγκουριάς, διαφθοράς και έλλειψης υποδομών το οποίο όμως αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι δεν αλλάζει...
- καγκουριά: ελπίζω να μην περιμένει κανένας να γράψω λήμμα :D Πριν λίγα χρόνια σε Βούτες, Ρίμπα κλπ πολιτιστικά κέντρα το να φοράς κράνος ήταν λόγως καζούρας όπως επίσης και στο δρόμο. Ο εξοπλισμός επίσης σε μία βόλτα ήταν και αυτός δαχτυλοδειχτούμενος και λόγος για περίγελο.
- διαφθορά: Περιμένω βρουμς κραξίματος από γνωστούς συμφορουμίτες του επαγγέλματος (ότι είμαι πελάτης τους και δεν ξέρω γω τι...) αλλά όσοι μένετε Αθήνα την ξέρετε πολύ καλά την ιστορία. Ζ-ΔΙΑΣ σούζα και μλκισμένη οδήγηση με υπηρεσιακά είναι καθημερινή εικόνα και ακόμη συχνότερη να βλέπεις VStorm, TDM, GS, Adventure χωρίς πινακίδες, να τρώνε κόκκινα στη μία ρόδα και ο αναβάτης να φοράει την χαρακτηριστική αρβύλα με φόρμα. Όταν λοιπόν προσπαθεί ο όποιος μπάτσος να σταματήσει τον όποιο πιτσιρικά κάτω των 25 που χει πάνω από 100 άλογα ρόδα ποιός κυνηγάει να συμμορφώσει ποιόν ακόμα δν το κτλβαίνω.
- υποδομές: ισχύει αυτό που είπε ο Duke για τα ατυχήματα και το πολύ υψηλό κόστος νοσηλείας σε εντατικές. Το ίδιο ισχύει όμως και για τις περιπτώσεις που είπε ο Blitzer αλλά και για πολλές άλλες όμως που είναι "λαχεία" όπως καρκίνοι κλπ. Παρότι πληρώνουμε σχεδόν διπλάσιες κρατήσεις σε ΙΚΑ από χώρες όπως Ισπανία και Γαλλία ( ο υπάλληλος όχι ο εργοδότης) έχουμε χρόνια τώρα σκατά υποδομές αλλά πολύ καλούς γιατρούς.
Εν κατακλείδι: Δίνουμε πρώτα εμείς το παράδειγμα κι ας κοροιδεύει ο όποιος και στα στρουμφς σταματάμε πάντα κατα βούληση και αναλόγως τις ορέξεις! :D:bawl:
offtopic και εγώ αλλά στο χωριό μου ακόμα κοροιδεύουν εμένα και όποιον φοράει κράνος.
σχολίασα οτι ενω έχουμε αφήσει πισω μας αυτη την άτυχη στιγμή ο αλλος με 5 μολις ποστς έρχεται να ρίξει λάδι στην φωτιά. και μπήκες στο τρυπακι να το συνεχίσεις, αρα πέτυχε τον στόχο του.
macdeath_s
03/06/2018, 19:53
σχολίασα οτι ενω έχουμε αφήσει πισω μας αυτη την άτυχη στιγμή ο αλλος με 5 μολις ποστς έρχεται να ρίξει λάδι στην φωτιά. και μπήκες στο τρυπακι να το συνεχίσεις, αρα πέτυχε τον στόχο του.
Ποιά άτυχη στιγμή φόρουμ είναι, κουβέντες γίνονται και μια χαρά γίνεται η κουβέντα δν την βλέπω σαν "άτυχη" στιγμή.
Σε είδα ρε μαντραχαλε,με το σκεητ μέσα στην μέση της λεωφορου να ροβολας και στ' @@@@δια σου για το χάος πίσω σου....
Σε είδα ρε μαντραχαλε,με το σκεητ μέσα στην μέση της λεωφορου να ροβολας και στ' @@@@δια σου για το χάος πίσω σου....
Σε είδα γεροπαράξενε να σε πειράζουν όλα
Πάνω στο πατίνι με τα ρουλεμάν
τρέλαινες τον κόσμο απ’ τη φασαρία
κι οι νοικοκυραίοι φώναζαν αμάν
λέγαν θα καλέσουν την αστυνομία
:bawl:
KostRider
04/06/2018, 18:56
Σας είδα στην Αθήνα, να οδηγείτε όπως να ναι.. Πως την παλεύετε;
Shinigami Ryuk
04/06/2018, 19:11
Στα ποσα ποσταρισματα μπορω να εκφρασω την αποψη μου?
Και συγνωμη για την λεξη "μαλακιες" που χρησιμοποιησα.Διορθωνω,χαζομαρες ή ανοησιες επρεπε να πω.
Ειναι καλυτερα τωρα?Γιατι στο δικο μου το μυαλο η ουσια της απαντησης μου ειναι ακριβως η ιδια.
Χωρις καμια διαθεση για για αντιπαραθεση εκτος της λογικης ανταλλαγης αποψεων,ειλικρινα.
andreastwin
04/06/2018, 19:13
Με ειδα να κατεβενω Αθηνα υποχρεωτικα για καποια δουλεια που ειχα,και φαντασου κατεβηκα με το σκουτερ,ρε παδια πως το παλευετε στην αθηνα ησαστε ηρωες.α ρε λουτσα παραδεισος.
Στα ποσα ποσταρισματα μπορω να εκφρασω την άποψη μου?
Over 9000:D:cool:
Μη σκας φιλο όλες οι απόψεις δεκτές και οι μαλακιες επίσης :beer:
Shinigami Ryuk
04/06/2018, 22:14
Over 9000:D:cool:
Μη σκας φιλο όλες οι απόψεις δεκτές και οι μαλακιες επίσης :beer:
Αμπσολουτλι :beer:
TsoliasGR
05/06/2018, 00:22
Και που να δουλέψεις ντελιβερυ στην Αθήνα κέντρο κάθε μέρα 10 ωρες.Εκει σε θέλω.Ποιος Βαλεντίνο Ρόσι και Ντοβιτσιοζο και πράσινα άλογα...Να χεις λεωφορεία τραμ κωλογερους γκόμενες και κωλοπαιδαραδες κάθε μερα να αντιμετωπίσεις.Προσωπικα μετράω καθρέπτες.Μεχρι στιγμής είμαι στους 3 τον μήνα.
Σε είδα, μεσήλικα συνομήλικέ μου Χαρλεά, με την μοτό στολισμένη να φέρνει ολίγο σε λατέρνα, να πηγαίνεις ανάποδα στην οδό Μαιζώνος....
Μέσα στο κέντρο της Πάτρας και με κίνηση αρκετή.....
Σε είδα, μεσήλικα συνομήλικέ μου Χαρλεά, με την μοτό στολισμένη να φέρνει ολίγο σε λατέρνα, να πηγαίνεις ανάποδα στην οδό Μαιζώνος....
Μέσα στο κέντρο της Πάτρας και με κίνηση αρκετή.....
Κανένας συμμαθητής σου θα ταν...
:beer:
andreastwin
05/06/2018, 10:15
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
andreastwin
05/06/2018, 11:01
σε ειδα πουλμανακι μικρο του τσοκα, στην οδο Αριωνος [λουτσα]να εχεις αριθμο μαιμουδιασμενο ΙΡ----- και τα αλλα ολα σβησμενα ενω το ΙΡ σου εβγαζε το ματι. τυχαιο!!δεν νομιζω.και κουβαλαει μαθητες.οι τροχαιοι δεεεεεεν το βλεπουν αυτο, η στα αφριδια τους.
agamoi-thytai
05/06/2018, 16:57
Σε είδα να μπαινεις απο την Αμερικής αναποδα σε στενό και πηγες να πεσεις πανω μου.
Μαλιστα απαιτησες να κανω στην ακρη να περασεις και να συνεχισεις ανάποδα
Εσβησα τη μηχανη, κατεβηκα και καλεσα την τροχαια γιατι προσπαθησες να με εμβολίσεις ηθελημένα πλεον.
Τοτε εκλασες μέντες και εξαφανιστηκες με το φτιαγμένο suv σου.
Ζωάδι, καποια στιγμή θα βρεις το δάσκαλό σου.
caesarsk
05/06/2018, 21:42
Σας είδα σήμερα με 32 βαθμούς να έχετε ξεχάσει να οδήγατε, και να προσπαθώ να σας απόφυγω. Που να πιάσουν τα 40αρια
Σε είδα με το STX 1300 paneuropian. Αυτό το μηχανάκι εχει την πιο αντικούκου ουρά που εχω δει ποτε σε μηχανή.
George_Sp
06/06/2018, 10:47
Σε είδα son of anarchy wannabe με την καστομ τσοπερια να μου τη λες πριν καμιά ώρα Σύνταγμα επειδη σε πέρασα στη διήθηση γιατί και καλά δε χωράω όπως εσύ με την κρεμαστή ψηλοτιμόνα. Το ότι έκανες διήθηση σε 2 διαφορετικές λωρίδες εναλλάξ αριστερή μεσαία, μεσαία δεξιά και γ@μαγες όλους με τα αμάξια ουτε καν πέρασε από το μυαλό σου.
Τελικά εγώ σταθερά στην αριστερή μεσαία έφυγα αέρα και εσύ ακόμα χαροπάλευες... αν δε το χουμε με κάτι δε βγάζουμε και γλώσσα. Δε σε είδα και πολύ ορεξάτο όταν σε ρώτησα στο επόμενο φανάρι ποιο είναι το πρόβλημά σου αφού τελικά εσύ δε χώραγες.....
Σε είδα σήμερα κοράκλα μου στον υπέρηχο Β επιπέδου:D
Billymuse
06/06/2018, 13:58
Σε είδα Ζητά επι της Ζωοδόχου πηγής που είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά και μερικά να ειναι διπλοπαρκαρισμένα(ενω υπαρχουν παντου απαγορευτικα)..επειδη δεν χώραγες αναμεσα στα αυτοκινητα για να πας μπροστα που ειχε σκια..να καβαλας το πεζοδρόμιο και να οδηγεις 15-20 μέτρα πανω σε αυτο για να πας στη σκια μεχρι να ανάψει πράσινο..μαλάκες δεν την παλέυετε μια δεν αλλάζετε επαγγελμα μπας και γινετε πιο χρησιμοι στην κοινωνία.
George_M.
07/06/2018, 15:52
Σε είδα με το STX 1300 paneuropian. Αυτό το μηχανάκι εχει την πιο αντικούκου ουρά που εχω δει ποτε σε μηχανή.
ετσι,αμα δε εχει βγαλει κ τις βαλιτσες ειναι δραμα απ'οποια οπτικη γωνια κ να το δεις...
σε ειδα πουλμανακι μικρο του τσοκα, στην οδο Αριωνος [λουτσα]να εχεις αριθμο μαιμουδιασμενο ΙΡ----- και τα αλλα ολα σβησμενα ενω το ΙΡ σου εβγαζε το ματι. τυχαιο!!δεν νομιζω.και κουβαλαει μαθητες.οι τροχαιοι δεεεεεεν το βλεπουν αυτο, η στα αφριδια τους.
Κάποιον έπιασαν σήμερα με μαϊμού σχολικό.
petros1479
07/06/2018, 20:19
"Έλληνας νεοέλληνας" ακρανωτοι φυσικά και οι δύο η κυρά πίσω με φούστα που σηκωνόταν μέχρι το κ@λομερι και πήγαινες με ένα από αυτά τα σούπερ ντουπερ σκούτερ σαν να μην υπάρχει αύριο!!! Σκεφτόμουνα βέβαια ότι η τριβή με την ασφαλτο ίσως να είναι καλη θεραπεία για την κυτταρίτιδα (είχε μπόλικη τολμω να πω), αναπλαστικη!!!!!
KernelPanic
07/06/2018, 21:07
Σε είδα σήμερα κοράκλα μου στον υπέρηχο Β επιπέδου:D
Πάνες να παρεις.... Οχι για την μικρή για σενα... :winka:
Πάνες να παρεις.... Οχι για την μικρή για σενα... :winka:
Ειναι αυτό που λέμε "χεστηκε απ τη χαρά του":beer:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους κι όλες για τα βρουμς και τις όμορφες ευχές!
karellen
09/06/2018, 10:23
Σε είδα μαγκάκι να ξεκαβαλάς το ΧΤ όχι περνώντας το πόδι ψηλά και πίσω από τη σέλα αλλά μπροστά και πάνω από το τιμόνι, σαν τον Τέρενς Χιλλ! :lol:
venzinas7
09/06/2018, 12:55
Σε είδα μαγκάκι να ξεκαβαλάς το ΧΤ όχι περνώντας το πόδι ψηλά και πίσω από τη σέλα αλλά μπροστά και πάνω από το τιμόνι, σαν τον Τέρενς Χιλλ! :lol:
Μου φυγε η κηλη στην μεση κ μονο με την σκεψη!
Μάγκα μου εσύ πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ παλιός......:uplate:
:p
Ευκολάκι ρε ,φτάνει να μην έχει καθρέφτες.Τι θυμήθηκες πάντως ρε μπαγάσα εύγε...
Nik0s_Dk
10/06/2018, 20:15
Σας είδα σύντροχοι Πολωνοί στο Χαϊδάρι φορτωμένοι και δικάβαλοι να μη σας νοιάζει η βροχή και να το χαίρεστε. Σταματήσαμε στο φανάρι παρέα και χαιρετήσατε με χαμόγελο !! Καλούς δρόμους! Δεν ειδα πολλούς αλλους προς τα μέρη που ήμουν όμως τους δύο που είδα χαιρετίσατε και ανταπέδωσα!!
ΑΑΑ Σε ειδα και σενα με το βαραντέρο στην εθνική σορτς φανελάκι και αθλητικό παπουτσάκι, να με περνάς με πολλά (και πήγαινα με αρκετά) και δε κατάλαβα αφενός ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ χωρίς κράνος με τόσα χιλιόμετρα και αφετέρου ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ βαρκαδερο? Για το κεφάλι σου δε θα μιλήσω δικό σου είναι κάντο ότι θες αλλα πραγματικά πως έβλεπες?
taisteal
11/06/2018, 00:08
Σας είδα φανατίλες στην πίστα των Σερρών στον αγώνα motogp της Κυριακής να πανηγυρίζετε έξαλλα όταν έπεσε ο Marquez..
Λες και ήμουν σε ντέρμπι Ολυμπιακού παναθηναικού
Ξεφτίλα εντελώς...
sanctusan
11/06/2018, 02:18
Σε είδα στην Αθηνών Κορίνθου με τσοπερ(μάλλον 250cc), τιμόνι σα σωλήνα από καλοριφέρ, κράνος jet, αμάνικο, μαγιό και ΕΠΙΓΟΝΑΤΗΔΕΣ.......
Έτριβα τα μάτια μου να σιγουρευτώ αν βλέπω καλά......
σε ειδα με το σκουτερ θηβων και καβαλας να μου ζητας 1,5 ευρω γτ ειχες μεινει κ ειχες ξεχασει την καρτα. να μου λες οτι ο κοσμος πλεον ειναι καχυποπτος κ δεν βοηθαει.κ σου ειπα φερτο στο βενζιναδικο...αν ησουν επιτηδειος μου τα πηρες πολυ ωραια..αν οχι τι να πω..δεν το σκεφτηκα , βοηθσα αμεσως...κατι ομως στο βλεμμα σου οταν εφευγες με παραξενευσαι...τεσπα μια καλη πραξη την ημερα...
andreastwin
11/06/2018, 10:06
Σας είδα φανατίλες στην πίστα των Σερρών στον αγώνα motogp της Κυριακής να πανηγυρίζετε έξαλλα όταν έπεσε ο Marquez..
Λες και ήμουν σε ντέρμπι Ολυμπιακού παναθηναικού
Ξεφτίλα εντελώς...
ωρα ειναι τωρα να φανατιστουν και με το moto gp.για εμενα δεν ειναι ανθρωποι που αγαπουν την μηχανη, αλλα το στοιχημα που πιστευω οτι θα ειχαν βαλει. ελεος ρε παιδια.
Christos ktm R
11/06/2018, 12:04
ωρα ειναι τωρα να φανατιστουν και με το moto gp.για εμενα δεν ειναι ανθρωποι που αγαπουν την μηχανη, αλλα το στοιχημα που πιστευω οτι θα ειχαν βαλει. ελεος ρε παιδια.
Το εχω δει πολλες φορες αυτο το σκηνικο..κ απο τοτε προτιμω να βλεπω τον αγωνα μονος μου!Κριμα..να χαιροντε οταν πεφτει ενας αναβατης
Σε είδα σήμερα αρκουδιάρη African-ε πάνω από την Πάτρα στο κομμάτι της περιμετρικής να γουστάρεις βόλτα με βερμούδα και εντελώς γυμνός από πάνω :sun: :cool: :smokin::sweat: