Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

amyroukai
05/09/2016, 17:20
σε είδα να φεύγεις ρυμουλκούμενο με κολλημένη αντλία βενζίνης... γαμώτο :(

pektis
05/09/2016, 18:37
Σας ειδα να εχετε γυρισει και οι τελευταιοι αδειουχοι και να γινεται παλι της π@υτανας...Δεν προλαβαινω να μετραω μ@λ@κιες...:eyepop:

petros1479
05/09/2016, 21:23
Σας είδα να κάνετε έργα στην Βασ. Σοφίας!!!!! Ολόκληρος Αύγουστος πέρασε ρε πουστη μου!!!!!! Τώρα βρηκατε που γυρισαμε όλοι πίσω!!!!!!!

amyroukai
05/09/2016, 21:33
Σας είδα να κουρεύετε την φύτευση της ΕΟ στο ρεύμα καθόδου, Δευτέρα μέσα-μεσημέρι, έχοντας δημιουργήσει τρελή μποτίλια. Λατρεμένοι κηπουροί, δεν δουλεύετε βράδυ, ε;

Billymuse
06/09/2016, 08:51
Σε είδα να γράφεις στο ταξιδιωτικό σου Πίσω στο ξενοδοχείο, φορτώνουμε και τραβάμε τον δρόμο της επιστροφής(Aθήνα-Θεσσαλονίκη). Η υποτιθέμενη εθνική μας οδός έχει γεμίσει από σταθμούς διοδίων… έλεος. Έχουμε πληρώσει συνολικά 23€ σε εννέα χώρες, διανύοντας περίπου 4500 χιλιόμετρα και στην Ελλάδα για το ένα τρίτο από αυτά πληρώνουμε 19€! ... το αυτο..

karellen
06/09/2016, 09:10
Σε είδα 22χρονε γείτονα πρωί πρωί να δουλεύεις εργάτης στο συνεργείο που φτιάχνει τα πεζοδρόμια στην Καλαμάτα.
Χτες βράδυ όμως σε είχα δει και σερβιτόρο στην ταβέρνα που είχα πάει! :beer::a012:

Κάποιοι άλλοι κυνηγάνε πόκεμον με ένα φρέντο στο χέρι.

KostRider
06/09/2016, 13:08
Σε είδα να ξεπαρκάρεις, χωρίς να κοιτάξεις εάν έρχεται κάποιος, σου πάτησα κόρνα, σταμάτησες και σου φώναξα "κοίτα δίπλα σου".. Σε είδα κι εσένα φίλε με το παπί να έχεις ξεχάσει το σταντ και σου το είπα.Το εκλεισες και μου έκανες ευχαριστώ, καλούς δρόμους! Σε βλέπω κι εσένα βροχή ☔ και με αναγκάζεις να βάλω αδιάβροχα..

Vamael
06/09/2016, 13:42
-Αδερφέ τασάκι δεν έχει το ταξί ?
-Έχει
-Και τότε γιατί τα πετάς έξω ?
-Δεν έριξα το τσιγάρο, την στάχτη έριξα.
-Δηλαδή αν σταματήσω δίπλα σου και τινάξω το τσιγάρο μέσα στο ταξί σου, δεν θα σε ενοχλήσει ?
-Όχι.

.......................

noodles
06/09/2016, 16:34
σε ειδα καγκουρακο με tdm να ερχεσαι διπλα μου στο βενζιναδικο (οδηγος συνοδηγος με δερματινα μπουφαν μηχανης, αλλα τα κρανη στο χερι).
σε λεω "σε λαθος σημειο το εβαλες"
"δικιο εχει" σε λεει η κοπελα συνοδηγος σου

εβαλες βενζινη και φυγατε οπως ηρθατε. μνημη χρυσοψαρου να υποθεσω :lol: :lol: :lol:

congate7
06/09/2016, 22:41
Σε είδα να σφάζεις κόκκινο που είχε ανάψει 200 μέτρα πριν φτάσουμε. Άρα συνειδητά το έσφαξες, άρα ψόφο ρε μπινέ.

Σε είδα να έχεις αγοράσει χωραφάκι στην πλαγιά και είσαι τυχερός που σταμάτησες εκεί γιατί λίγο πιο κάτω έχει γκρεμό.

Σε είδα καβάλα στα βράχια της στροφής "που 'σαι μ@λ@κ@ εργολάβε". Τυχερός και εσύ που δε σε πέτυχε φορτηγό από το αντίθετο.

DOCfzx
07/09/2016, 22:39
Μας έπιασε φανάρι στην Τζαβέλα στον Πειραιά πριν την ΒP ( είχα το FZX είχες το CBR600F) , έριχνες ξερές για να τα πάμε σε κοίταξα και γέλασα σου έριξα 2 ξερές πήραμε θέση για κόντρα.... Πράσινο.... έφυγες μαλιοκούβαρα ... έφυγα κυριλέ ... ποιός λές να κέρδισε?

BLiTzER
08/09/2016, 00:59
Σε είδα, στην αριστερή λωρίδα της Συγγρού, με ~80 χλμ./ώρα και αναμμένα αλάρμ, να ασχολείσαι με το κινητό σου και να πηγαίνεις δεξιά-αριστερά. Ψόφα.

theofilos888
08/09/2016, 16:00
Σε ειδα στον καφε να διορθωνεις θρεντακια.......

BoSS_Man*
09/09/2016, 08:31
Σε "ειδα" μπασταρδε που παρατησες το κουταβι το οποιο με βρηκε στον δρομο, δεν εχει ουτε 2 μηνες το κουταβι, θα σε τσακισω στο ξυλο αν ποτε μαθω ποιος και τι! Μου δημιουργησες μεγαλο προβλημα μπασταρδε ανεγκεφαλε

sapila racing
09/09/2016, 09:02
Σε είδα μπαρμπα πρωι πρωι να εχεις βγεί 1 μέτρο στο αντίθετο ρευμα και να μην σταματας για κανενα λόγο.
Τελικά βρήκαμε αγκωνα με καθρέφτη αφού δεν είχα χώρο να παω πιο μέσα και σου εφυγε ο καθρέφτης. Ας ειναι καλά τα προστατευτικά του μπουφαν!
Η πλάκα είναι που ήθελες και τα ρέστα μετά...βγήκες εξω κιόλας κι οταν είδες οτι το αμαξι σου είναι το μισό στο αντίθετο ρεύμα συνέχισες με τον ίδιο ρυθμό! :rolleyes:

karellen
09/09/2016, 10:15
Σε είδα 5 τα ξημερώματα ποτάμι λασπουριά να ξεχύνεσαι κατά το μαγαζί μου και στα 10 μέτρα να στρίβεις σε έναν άλλο παράδρομο καταστρέφοντας περιουσίες και ζωές!
Όμως δεν νοιώθω χαρούμενος,παρότι βγήκα αλώβητος από αυτή την βιβλική καταστροφή. :(

Ichigo
09/09/2016, 11:39
είδα κοριτσάκια πολλα αυτό το καλοκαίρι. πάνω σε σκούτερ, βεσπάκια μεγάλες μηχανές. Όμως ένα κρανάκι ρε κοριτσάκια φορέστε. Για να μπορούμε να σας θαυμάσουμε και το επόμενο καλοκαίρι. καλή η μόστρα αλλά με μέτρο :wave2:

DrEvil
09/09/2016, 12:21
είδα κοριτσάκια πολλα αυτό το καλοκαίρι. πάνω σε σκούτερ, βεσπάκια μεγάλες μηχανές. Όμως ένα κρανάκι ρε κοριτσάκια φορέστε. Για να μπορούμε να σας θαυμάσουμε και το επόμενο καλοκαίρι. καλή η μόστρα αλλά με μέτρο :wave2:

Η μοστρα ειναι με το μετρο...
Φετος το καλοκαιρι ειδα ενα σεβαστο ποσοστο περισσοτερους απο προηφουμενα χρονια να κυκλοφορουν με καθε ειδους διτροχο, φορωντας virtually μονο κρανος.
Κατα τα λοιπα, κανα τιραντε και σορτσακι, ξυρισμενα κορμια (καριτσια και αγορια) για να φαινονται τα τατου.

teogtp
09/09/2016, 14:08
Σε είδα ρε μάστορα να μου έχεις παρατημένο τον Βασιλιά σε μια ακρη απο την Δευτέρα!
Η δικαιολογία σου είναι για γέλια.
"Περίμενα τα λάστιχα να φέρει ο λαστιχας"
Ρε φίλε για την ανάκληση στον ανορθωτη και για γενικο σερβις στο έφερα. ........
Κατάφερες να με εκνευρισεις.

WiSe
10/09/2016, 08:39
Σας ειδα δυο μικρα προκαταλυτακια να βουτατε στα σκουπιδια! :a29:

Ζεύκας
10/09/2016, 09:00
3 οδηγικά λεπτά πίσω στην Αθήνα και πρόλαβα και έριξα μούτζα <3

AUFGEBRACHT
10/09/2016, 09:22
Σε είσαι πατσαβούρα σε παιδική παράσταση να ανάβεις το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο και να το καπνίζεις με ηδυπάθεια λες κι ήσουν με τις φίλες σου και μιλάγατε στην καφετέρια για γκόμενους...ΜΟΝΟ εσύ μέσα σε τόσο κόσμο και παιδάκια!

pektis
10/09/2016, 15:30
Σας βλεπω να το εχετε κανει συνηθεια να περνατε με κοκκινο...:dizzy:

amyroukai
10/09/2016, 18:49
Σας είδα μοτοπομπή για γάμο; Βάφτιση; Κρανάκια ουδείς...

KostRider
10/09/2016, 20:21
Σε είδα με το varadero στο σημείο που έκλεισε χθες ο δρόμος, έξω από τη Λαμία και χαιρετηθήκαμε! Κρανάκι όμως;

kordix
10/09/2016, 21:35
Σε είδα με το παπί, με το arai στον αγκώνα, πέρασες και με κόκκινο. Κρίμα τα λεφτά που σκασες για το κράνος.

Christos ktm R
10/09/2016, 21:47
Σε είδα χτες να ταξιδεύουμε μαζί απο τα διόδια στην αθηνα μέχρι την Πάτρα με το 1300 σου.καλους δρόμους να έχεις κ απο εδω Γιώργο!:beer:

George_Sp
11/09/2016, 15:26
Σας είδα να χαιρετιόμαστε Παρασκευή έξω από τον Εθνικό παραλιακά για Πύργο με το Varadero και ένα μάλλον CBR 600. Σε είδα και εσένα με το ανθρακί F800GS στην επιστροφή σήμερα μετά τα διόδια Νεστάνης για Αθήνα.

Στο σύνολο πάντως ελάχιστοι χαιρετάτε. Δε πειράζει. Καλούς δρόμους σε όλους.

o teos
11/09/2016, 16:03
Σε ειδα νεαρέ με το cbr 600f στον περιφερειακό Δραπετσωνας με την κορασίδα από πίσω να παλεύεις να πας γρήγορα να δείξεις στον φίλο σου με το XT τι χέρια έχεις μόλις σε κεράσα τσάι στη στροφή σκυλιασες στην ευθεία να ρθεις δίπλα με πέρασες και στις επόμενες δύο ξανά κέρασμα..Τελικά είμαι πολύ large...Η αποθέωση όταν δε έκοψα να με ρωτάς πόσο πήγε το σταμπιλιζατερ στο τιμόνι γιατί σου "κουναει"στις στροφες:bawl:

Υ.γ:πάρε ένα κρανακι και στο κορίτσι εε και κάνα της προκοπής για σένα και άσε τα σταμπιλιζατερια και τα καγκουριλικια :wave2:

BoSS_Man*
11/09/2016, 16:44
Χθες στην Παλιά Εθνική (Ελευσίνας - Θηβών) κοντά Ερυθρές προς Αθήνα, δικοί μας;

AUFGEBRACHT
11/09/2016, 17:36
Σας είδα κλασσικά BMW, Moto Guzzi κτλ στο δρόμο για Ναύπλιο...

SONone
11/09/2016, 20:59
σας ειδαμε με τον Eversman και τον Mike σήμερα που γυρνάγαμε απο βολτούλα ΟΛΟΙ οσοι ανεβαινατε , να χαιρετάτε και πολυ το χαρηκα.

theofilos888
12/09/2016, 11:07
Σε ειδα υπαλληλε της shell να ξινιζεις τη μουρη σου που δεν εβαλα v power. Τωρα αν εγραψε κατι λιγα η αντλια παραπανω δεν μπορω να το πω.....

vaska
12/09/2016, 12:06
Σε είδα ολοστρόμπουλη κυρία με το ματιζάκι να πετάς από το παράθυρό σου ΟΛΟΚΛΗΡΗ σακούλα τίγκα στα σκουπίδια, να μην πετυχένεις τον κάδο και να τα τρώω όλα στη μάπα. Κι εγώ στρουμπουλότατος είμαι αλλά δεν είμαι μπουχέσας μωρή μποχλάδω και πάω μέχρι τον κάδο να πετάξω τα σκουπίδια.
Εξάσκησα πάλι σήμερα τα Γαλλικά μου.
Ρε δεν υπάρχει σωτηρία λέμε

MG-KTiNoS
12/09/2016, 15:01
Σε είδα να βγαίνεις εθνική τέρμα αριστερά, με 40, μωρή φακλάνα και σε φασκέλωσα....
Μα αφού παρεξηγήθηκες ήθελα να σου πω ότι κανονικά έπρεπε να σου μαυρίσω το κωλί από τις μπάτσες
και όχι να σε φασκελώσω ΜΟΝΟ....
ΦΑΚΛΑΝΑ Ε ΦΑΚΛΑΝΑ
:a37:

zizou
13/09/2016, 09:38
Σε είδα όμορφη MV AGUSTA BRUTALE

mikRRopixel
13/09/2016, 10:12
Σε είδα χθες το βράδυ ηλίθια με το μαύρο cabrio στο τελείωμα της γέφυρας Μεταμόρφωσης, να μιλάς στο κινητό και να κινείσαι πολύ αργά - σχεδόν σταματημένη - πάνω στη στροφή, κόβωντας την κυκλοφορία. Κανείς δεν κατάλαβε τί ήθελες να κάνεις, μάλλον ήθελες να περάσεις απέναντι? Όταν σε πλησίασα και μάρσαρα λίγο για να κάνω αισθητή την παρουσία μου εσύ κατατρόμαξες, κοκκάλωσες απότομα και γύρισες να με κοιτάξεις - εννοείται δεν με είχες δει και δεν είχες καμία συναίσθηση του τί συμβαίνει γύρω σου. Σου φώναξα "κλείσε το κινητό ρε κοπελιά" για να μου απαντήσεις "σε ενοχλεί το κινητό και δεν μπορείς να περάσεις"? Φυσικά κατά τη διάρκεια όλου αυτού του συμβάντος το κινητό παρέμενε κολλημένο στο αυτί, καμία ελπίδα...

kordix
13/09/2016, 14:53
Σας είδα, είδα τα μαύρα μας τα χάλια, που θέλουμε να μας θεωρούν και Ευρωπαίους.

Ενας με ενα καινούργιο μερσεντέ έκανε σφήνες και στα αυτά του οι άλλοι οδηγοί, μια με ενα BMW εστελνε sms και το ιχ πήγαινε όπου να ναι, ενας με ενα 1050 τιγερ γκάζωσε με πέρασε ξυστα στα ανοιχτά και μετά στην διήθηση κοκοκο μου έσπασε τα νεύρα, ενας με ενα παπί χωρίς καθρέπτες πήγαινε όπου να ναι χωρίς να βλέπει πίσω, ποδηλάτες να παραβιάζουν κόκκινα και να ρισκάρουν. Και μετά μου αρέσει που φοβόμαστε να οδηγήσουμε στα Βαλκάνια γιατί είναι λέει επικίνδυνα. :rolleyes::mad:

Bowleno
13/09/2016, 15:28
Σε είδα βλαμμένη κοπελιά (οκ, ήταν :a03: ) να πηγαίνεις το σκούτερ με...20 στην ιερά οδό και να προσπαθείς να γράψεις μήνυμα στο αη(ντε) φόουν 6 plus με το ένα χέρι και φυσικά να μην τα καταφέρνεις λόγω του μεγέθους του γιατί βρε κοπελιά δεν έκανες
2 λεπτά σε μια από τις τόσες εσοχές που έχει η Ιερά να το γράψεις με την ησυχία σου και ΚΥΡΙΩΣ με ασφάλεια; Άκρανη βεβαίως και να κινδυνεύεις να σε πατήσουν τα φορτηγα που προσπαθούσαν να σε προσπεράσουν (ένας κι εγώ) πάντως, πολύ.....:a03::a03::a03:

Vegeta
13/09/2016, 19:50
Σ´είδα σήμερα το απόγευμα να περνάς από την πλατεία Ιπποδαμείας πάνω σε ένα περτικαλί ΚΤΜ ποδήλατο αξίας αρκετών εκατοντάδων €€€, στο οποίο είχες προσαρμόσει πίσω σχάρα και είχες βάλει και μια σέλα πιο φαρδιά για να μην πιάνεται ο κ**λος σου... Ποιος κλαίει το ποδήλατο δεν ξέρω....

Έδιτ: Δεν γνωρίζω φίλτατε amyroukai σε τι αναφέρεστε, για το ποιους και τι μας έχει πιάσει τελευταία…
Βγάζοντας όμως τον προσδιορισμό (τον ίσως άκομψο για κάποια ευαίσθητα μάτια που όμως είναι αλλιώς στο προφορικό), το ποστ δεν βγάζει κανένα νόημα… Θα μπορούσε να αντικατασταθεί, και το ποστ να ξεκινάει "Σ´είδα σήμερα το απόγευμα μελαψό αγόρι από το Πακιστάν, να περνάς…."

nikoloulop
13/09/2016, 22:26
Σε ειδα μοτο-αστυνομικε με το transalp να το παίζεις γρήγορος στο φαναρι αλλα στην στροφη κο κο κο:wave2:

ionized
14/09/2016, 00:54
σε ειδα χθες τα ξημερώματα με το προ ημερων κλεμμένο tdm φίλου χωρις πλαστικα μπροστα αλλά με την ίδια χειροποιητη καρινα με τα αυτοκόλλητα,τα angel eyes και το μπροστινό από fjr αλλά με αλλαγμένες εξατμίσεις στο φανάρι μπροστά μου.Ο τύπος ομολογησε οτι το πήγαινε κάπου όπου θα διαλυόταν και θα πωλούταν ως ανταλλακτικά.

Eversman
14/09/2016, 08:08
Σε είδα με το λευκό AUDI TT να βγαίνεις από τη μαρίνα, να με προσπερνάς με ταχύτητα και να κάνεις απότομο ελιγμό πρός τα χώματα στην άκρη του δρόμου, να σηκώνεις ένα νταμάρι σκόνη και να κοιτάς από τον καθρέπτη γελώντας, με τον ποδηλάτη (γραφών), που απλά έκανε την προπόνηση του.

Πρώτον ... μου έκλασες μία μάντρα (όπως άλλωστε σου φώναξα και σου έδειξα με την χαρακτηριστική κίνηση της τεντωμένης παλάμης, κατεβασμένη πρός τα αχαμνά μου).
Δεύτερον ... έκανες την προπόνηση όλων μας, πιο ενδιαφέρουσα.
Τρίτον ... σ' έχουμε δεί που παρκάρεις στη μαρίνα, στο υπαίθριο πάρκινγκ, κοντά στα γραφεία των ομίλων, δίπλα στις κολώνες. Σήμερα γελάμε εμείς.

Dant3
14/09/2016, 14:38
Σε ειδα δικαβαλο με τους καφεδες στο χερι να κατεβαινεις το στενο αερα.
Η κυρια που ειχε προτεραιοτητα αφου ηταν δεξια περασε και εσκασες στο πισω μερος.
Σηκωθηκες και ελεγες,οτι εχει στοπ.
Ελα που δεν εχει στοπ ομως.
Μετα αλλαξες τροπαρι και ελεγες οτι αν δεν παταγες φρενο ,θα επεφτες στη μεση του αυτοκινητου.
Δε καταλαβα,αυτη θα παθαινε ζημια η εσυ θα σπαγες τα μουτρα σου ,αφου δε φοραγες και κρανος?
Να μαθεις να μη περνας το λοιπον τα στενα αερα,ειδικα οταν δεν εχεις προτεραιοτητα,αλλιως λιαν συντομως θα σε μαζευουν με το κουταλακι.

ΥΓ.Ο κυριος δεν ηταν ελληνας και σε χρονο dt μαζευτηκαν και "συναδελφοι" του.
Αντε λοιπον αν σου κανει ζημια αυτος,να βγαλεις ακρη,χωρις να παιξει ξυλο...

ionized
14/09/2016, 16:00
για το ποστ που εκανα παραπανω να πω στα παιδια που με ρωτησανε οτι ναι εγινε συλληψη.Ο αλλοδαπος τυπος ομολογησε αρκετα ενδιαφερον πραγματα για το πως δουλευει το συστημα..

vaska
14/09/2016, 18:28
Ανάποδα σε μονόδρομο να πω το έχω συνηθίσει, μαλλιοκούβαρα ανάποδα σε μονόδρομο πάλι θα πω το έχω ξαναδεί το έργο αλλά ρε κερατά να ζητάς και τα ρέστα από πάνω εε όχι δεν το έχω συνηθίσει και νομίζω δεν θα το συνηθίσω ποτέ.
Ας είναι καλά η Γιαμάπα που έβαλε φρενάρες στον κρύπτονα, και η Μισελέν που τα Gazelle βεντουζάρουν στην άσφαλτο. Αλλιώς θα είχαμε σφιχταγκαλιάσματα απογευματινά.

pektis
14/09/2016, 20:36
Σε ειδα ταριφα να πετας το τσιγγαρο απο το παραθυρο...
Στο "παρα 5" το γλυτωσα...
Οταν ηρθα διπλα ομως, δεν μιλησες...Τ'ακουσες κανονικα...μπαγλ@μα...

BoSS_Man*
14/09/2016, 20:49
Σε είδα ηλίθιε βλάκα με το ποδήλατο να περνάς το STOP στην Βουλιαγμένης χωρίς να ελέγχεις τον δρόμο αφού πέρασες και ξεκινήσαμε και από πίσω σου ξαφνικά από το πουθενά να έρχεται ηλικιωμένος με το εγγόνι του με το αμάξι και παραλίγο να γίνουμε, ο ηλικιωμένος αναίσθητος χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε και κλασσικά δικαιολογίες στο τέλος το βούλωσε.

amyroukai
14/09/2016, 20:54
Σε είδα να σταματάς καταμεσής του δρόμου, να κατεβάζεις παράθυρο, να βγάζεις ταπεράκι με κάτι, να το αναποδογυρίζεις για να τρέξουν... υγρά από το περιεχόμενο; και μετά να συνεχίζεις χαλαρή, τσιμπώντας το ότι είχε μέσα. Το πιο κωμικό είναι πως ένα χιλιόμετρο παρακάτω έβγαλες αλάρμ για να σταματήσεις στην γκαραζόπορτά σου... Τόση πείνα πιά;

est
15/09/2016, 12:24
Σε είδα τυπάκο με το WR250F να μου φτιάχνεις το κέφι χθες βράδυ. :beer:
Ωραίο μηχανάκι, να το χαίρεσαι και να συνεχίζεις να το πηγαίνεις όπως του αξίζει!! :vroum:

ionized
15/09/2016, 15:20
σε ειδα γειτονα να περνεις το tracer 900.κουκλα το ατιμο !

arisrodolivos
15/09/2016, 20:16
Σε ειδα σημερα το μεσημερι στα τρικαλα στα δυο στενα africa καινουργια,τριχρωμη,τι ηχο βγαζει λες κ ειναι V,γκαβλα,να τη χαιρεσαι ευχομαι παλληκαρι...

AristidisZ
16/09/2016, 08:11
Σε είδα κοπελιά με το SH το πρωί - ροζ ζακέτα ροζ κρανάκι - να πηγαίνεις "τάπα" μέσα στην κίνηση από το λιμάνι μέχρι και το ΣΕΦ και σε χάρηκα

Να είσαι καλά :beer:

spyrakos35
16/09/2016, 08:24
Σε ειδα με το φλουο κρανος και το αγριογκαζο στην αμφιθεας ψες το απογευμα.....

bulmont
16/09/2016, 10:20
Σας βλέπω, σας διαβάζω, χαζεύω με τις φωτογραφίες σας ..............................

Γιά σένα λέω magelanos1 και για σένα staurouliasp και για σένα Taisteel και για σας AXL954, costas106, Ichingo, azoo, nestormaxno κλπ..........

Μου χαρίσατε έναν γεμάτο Σεπτεμβρη............

..........και σας ευχαριστώ γι' αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer::beer::beer::beer:

Panos76
16/09/2016, 10:30
Έχω κολλήσει άσχημα με τον Μαγγελάνο λέμε! Λες και περιμένω το επόμενο τεύχος να βγει στα περίπτερα είναι κάθε επόμενη ανάρτηση. Αφού δε διαβάζω από το κινητό για να μη χαλάσω τη μαγεία.

Desperado
16/09/2016, 11:15
Σε είδα, ή μάλλον σε άκουσα χθες βράδυ με το σαξόραλο στην παραλιακή, όταν πέρναγα από δίπλα σου πόνεσαν τα αυτιά μου (μέσα από το κράνος) από την μουσική ηχορύπανση που εξέπεμπες....Εσύ πως την πάλευες ήθελα να ήξερα μέσα στο αμάξι.....100% θα είσαι θεόκουφος σε λίγο καιρό!!
Σε είδα και εσένα με το chevrolet camaro σε περτικαλί χρώμα.....και το χάζευα....Ενώ δεν μου αρέσει το περικαλί, αυτό το αμάξι πολύ το γουστάρω....να σαι καλά να το βολτάρεις και ας πήγαινες σαν μ@@@@κας στο δρόμο!!!

pektis
16/09/2016, 20:33
Σε ειδα με το multistrada 1100 να εχεις ορεξουλες, αλλα δεν σε παιρνει ρε φιλε...:a021::lol:
Μου επιασες στα φαναρια κουβεντουλα...:p Ωραιος!;)
Σε ειδα και εσενα με το tdm να εχεις βαλει χουφτες στις μανετες και πανω να εχεις κολλησει λεντοταινια(ledakia)...σαν χριστουγεννιατικο δεντρο το ειχες κανει...:a013::lol:

fourtouna
16/09/2016, 21:24
Σε είδα εν ώρα υπηρεσίας 7Τολη, απογευματακι ..Οθωνος και Αμαλιας με την κίτρινη μηχανή.

congate7
16/09/2016, 21:29
Δεν σε είδα, αλλά σε άκουσα να μου κορνάρεις επειδή άφησα τους πεζούς να περάσουν από τη διάβαση.
Όταν σε ρώτησα αν βιαζόσουν τόσο πολύ να φτάσεις στο κόκκινο που μόλις είχε ανάψει 100 μέτρα πιο κάτω με κοίταζες σαν χάνος...

Σε είδα να κάνεις το s ευθεία και να έρχεσαι κατά πάνω μου που ήμουν στο ίδιο ρεύμα μαζί σου.
Κόβω, την γλυτώνουμε, σε περνάω και βλέπω μπάρμπα 70-80φεύγα να κρέμεται από το τιμόνι σε ημικοματώδη κατάσταση...

Nostradamus
17/09/2016, 09:30
Σας "βλέπω" να ζωντανευετε και οι δύο τα ταξιδιωτικά και πολύ σας χαίρομαι γιατί το είχαμε ανάγκη...

Κατά τα λοιπά, μια βδομάδα πίσω Ελλάδα σας βλέπω και πάλι... Ακρανωτους, αδιάφορους, να κάνετε ότι σας κατέβει...

lykourgi
17/09/2016, 09:42
Σας "βλέπω" να ζωντανευετε και οι δύο τα ταξιδιωτικά και πολύ σας χαίρομαι γιατί το είχαμε ανάγκη...
:a10:
Κι εγώ βλέπω το ίδιο και χαίρομαι ιδιαίτερα.
Ταξιδιωτικά και τεχνικά, είναι τα ουσιαστικότερα κομμάτια του φόρουμ.

amyroukai
17/09/2016, 12:50
Σε είδα φαμίλια να χαζευετε το φεγγάρι. Τρικαβαλοι σε ΧΤ. Ο μπαμπάς μπροστά, καμαρωτός ακρανωτος, η μαμά πίσω και το παιδάκι όρθιο ανάμεσα. Ρομαντικό...

infidel
17/09/2016, 13:20
Σε είδα παππού από μακρυά, μέρα μεσημέρι, να πας να βγεις από στενό στη Δημοσθένους χωρίς να κοιτάς, και να σε αποφεύγει ο ταρίφας. Αφού σταμάτησες με τη μούρη να κόβει τη μισή κάθοδο, βγαίνεις τελικά ενώ είχα φτάσει δίπλα σου! Και μπαίνεις στο αντίθετο ρεύμα, και σταματάς στο φανάρι κανονικά!!!! Σαν να είναι η Δημοσθένους (στην Καλλιθέα) μονής κατεύθυνσης με 2 λωρίδες!! Αφού κατάλαβες την βλακεία σου, φεύγεις με κόκκινο!

sek
17/09/2016, 13:31
Σε είδα στο δρόμο Θεσ/νίκης - Χαλκηδόνας να πηγαίνεις ανάποδα στην ΛΕΑ του απέναντι ρεύματος :eek: με το CB σου.

gior-gos
17/09/2016, 16:22
Σας βλεπω

να μου χετε παρει τα μυαλα με τα ταξιδιωτικα σας..

μιλαμε για πολυ ονειροπολημα..

κι αν εγω μιά φορα που τα διαβαζω χαιρομαι κι ονειρευομαι

ουτε καν μπορω να φανταστω το μεγεθος της δικης σας χαρας που κανατε το ονειρο πραγματικοτητα!

Να στε καλα!

:beer::beer::beer::beer::beer:

Black Mamba
17/09/2016, 17:54
Σε ειδα Agusta Rivale στην Κηφισσιας και σε χαζευα...
Σε ειδα στην Πεντελης παρεακι, Husqy Nuda, Ducati Hypermotard...

ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΤΕ ΘΕΤΕ?

Πολυ ομορφια μαζεμενη για σημερα...:rolleyes:

George_Sp
18/09/2016, 18:09
σας είδαμε όλοι στο φατσοβιβλίο και σας καμαρώσαμε.

367373

congate7
18/09/2016, 19:12
Σας είδα 15-20 παπόβιους με τα εξατμισόνια σας και με άγριες διαθέσεις. Άλλοι μόνοι άλλοι με τις κοπελιές και κράνος κανένας. 20-30 άτομα και ούτε ένας με κράνος!!! Ούτε στο χέρι δεν είχε κανένας.

Τι να πεις...

KostRider
18/09/2016, 19:25
Σας είδα στο δρόμο για Προυσό και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!!!

KAGOURO
18/09/2016, 22:32
Μα ΚΑΝΕΝΑΣ με κράνος σήμερα στ Αλεποχωρι........μα ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!!!! Καλά για τα TDM ούτε κουβέντα.....δεν τα χρειάζονται μάλλον !!!!

Sapadak
19/09/2016, 08:54
Σε είδα να 'βιαζομαστε'

μλκ!

367494

vaska
19/09/2016, 18:48
Σε κανονική ροή κυκλοφορίας και μάλιστα προς το γρήγορο σε είδα να κοκαλώνεις το αυτοκίνητο μπροστά από πράσινο φανάρι. Ο δρόμος βρεγμένος αλλά τα καταφέραμε εγώ και ο πάπιος μου να μη γίνουμε αυτοκόλλητο πίσω σου. Ενστικτωδώς κοίταξα καθρέφτες (σχεδόν πάντα το κάνω όταν σταματάω σε φανάρι) και είδα τον πίσω μου να έρχεται με σκοπούς εμβολισμού. Κάνω την κίνηση καρτούν "γρήγορα πόδια" φέρνω τον πάπιο σε θέση διαφυγής και την κάνω στο παρά τσακ. Ο πίσω μου έγινε αυτοκόλλητος πίσω σου. Μανούρα, φασαρία, φωνές εσύ για την τράκα. Αλώβητος εγώ από το συμβάν. Συμπέρασμα: φρενάρισες γιατί δεν μπορείς να διαχειριστής 2 πράγματα ταυτόχρονα, να οδηγάς και να μιλάς στο τηλέφωνο. Για πολλές μάπες είσαι να το ξέρεις. Τα στοιχεία μου τα έχει ο πίσω σου να τα χρησιμοποιήσει όπως νομίζει.

Πε πστμ πως οδηγείτε τα κουτιά σας με κλειστούς καθρέφτες??

2 περιστατικά σε απόσταση μικρότερη του χιλιομέτρου. Ήμαρτο!

karellen
19/09/2016, 19:10
Σε είδα 'μάστορα' να μου ζητάς να σου φέρω το φορτηγό στο συνεργείο για να δεις γιατί δεν γεμίζει αέρα το καζανακι των φρένων και σου είπα 'ΠΩΣ να στο φέρω χωρίς καθόλου φρένα'??
Μετά άρχισες να μου λες πως θέλει λύσιμο ο 'εγκέφαλος' (οι ανεπίστροφες βαλβίδες) και μάλλον θέλει αλλαγή και η σκάστρα,ενώ ματαίως σού εξηγούσα ότι όλα χτες δούλευαν μια χαρά απλώς κολλάει η μια βαλβίδα ενίοτε.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε όταν -αφού έφυγες- πείραξα ένα τσικ την προφόρτηση της βαλβίδας και το καζανάκι γέμισε σε 30 δευτερόλεπτα σφυρίζοντας! :smokin:

AUFGEBRACHT
19/09/2016, 20:43
Σας είδα χτες στην πηγμένη Αθηνών-Λαμίας να προσπερνάτε με χίλια ΟΛΟΙ από την λωρίδα έκτακτης ανάγκης...

Σε είδα κι εσένα τρισμέγιστε μαλάκα με το λευκό VStrom 7 η ώρα το πρωί ξεκράνωτος με φανελάκι να κάνεις σούζες δίπλα στα αμάξια στο φανάρι και να περνάς σύριζα στις μπαριέρες. Λίγο λάδι έχει ακόμα το καντήλι σου...

SoR
20/09/2016, 08:19
σε είδα προχτές κατα τις 12 το βράδυ στην εθνική αντίστάσεως λίγο μετά την κηφισίας...

ρε φίλε , χώρια οτι έχεις ΒΕΡΑΜΑΝ χρώμα γιάρις... οριακα δεν με πήρες παραμάζωμα οταν χωρίς φλας έστριψες και έκοψες το αντίθετο ρεύμα στην μέση.

τι να πω... με νευριάσες τόσο πολύ που θόλωσε το μυαλό μου και σε κυνήγησα με τον πάπιο... τυχερός ήσουν φίλε μου που δεν σε έφτασα. Εκείνη την στιγμή είχα στο μυαλό μου οτι αφού δεν με έστειλες με τις μαλακιες σου στο νοσοκομείο , να σε στείλω έγω...ετσι μωρε... για να είμαστε απρόσεκτοι...

amyroukai
20/09/2016, 08:43
Σε είδα νταλικερη να πηγαινεις κανένα χιλιόμετρο με το φλας ξεχασμένο αριστερά. Σε είδα να ασθμαινεις στην ανηφόρα, πήγες και τέρμα δεξιά να κάνεις χώρο και λέω ας περάσω. Και να' τος που κάνεις να στριψειςς αριστερά τελικά σε μία οικολογική φίρμα με αγροτικά προϊόντα, διπλή διαχωριστική και στροφή μπροστά σου, δεν πειράζει. Σταματάω. Κατεβάζεις παράθυρο. "Ι, του φλας ιγου του έχω βγαλ απου πουλυ κάτου". Ναι όντως, τόσο κάτου που ήταν σαν να μην το έβγαλες. Είσαι μαλάκας και εγώ απροσεκτος.

Σε είδα με το ντιντιεμ, κράνος μπουφάν και να κάνεις και χώρο για τους γρήγορους. Σοκ...

Ζεύκας
20/09/2016, 08:59
Κατέβαινα χθες Θησέως, κάνω διήθηση και ξαφνικά ένα ασημί φορντ εμπρός δεξιά μου
κάνει μια στραβοτιμονιά από το ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο.

Πλησιάζω, φρικαρισμένη μανούλα στο τιμόνι και το αγοράκι της να γυρνοβολάει όρθιο
πέρα δώθε μέσα στο αμάξι.

Aγαπάμε ελληνίδες μανούλες <3

theofilos888
20/09/2016, 11:09
Σε ειδα να ριχνεις το ροχαλητο της αρκουδας μεσα στο stansted. Τελικα σε ολα τα αεροδρομια του κοσμου ο κοσμος ερχεται για να κοιμηθει.... χαχαχχααχα

amyroukai
20/09/2016, 12:09
Σε είδα να τρως πέντε μηνάκια... Περαστικά, την επόμενη φορά να μην λες ψέματα.

karellen
20/09/2016, 12:29
Σε είδα μόλις σήμερα μπουζάκι μου να είσαι ξεσφιγμένο και να κοπανάς τικ τικ τικ.

Ρε τι ακούγεται,ρε τι ακούγεται μια βδομάδα τώρα,καδένα δεν είναι,μπήκε καινούργια προ μηνών,τα καπελότα δεν κάνουν έτσι στο KLR,τι διάλο ?? κάνω μία και σκύβω το πρωί και σε βλέπω να χοροπηδάς χαρούμενο σε κάθε πιστονιά μαζί με την πίπα!! :bawl:

amyroukai
20/09/2016, 14:10
Σε είδα ντελιβερά να έχεις μαζέψει τους συναδέλφους σου σε μιά γωνιά και να τους δείχνεις το νέο σου αμόρε στο κινητό. "Δείτε πρόσωπο ρε, δείτε μάτια. Μισό, την έχω και με εσώρουχα. Δείτε στήθος, δείτε κώλο ρε, θεά". Την έχεις και γυμνή; Κοιτάει λίγο στραβά. "ΝΑΙ ρε, καλά, εντάξει ρε, μισό λεπτό". Πατάει στην οθόνη τσάκα τσούκα δώθε κείθε το δάχτυλο, "να ρε, δείτε βυζιά ρε. Δείτε κώλο ρε". Ησυχία, μέχρι που ένας χαμηλόφωνα λέει -φίλε, αυτή έχει πουλί... "Ε ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Το πρόσωπο το είδες ρε δύσκολε;" Μου φύγανε και τα σουβλάκια και όλα. ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ. Απλά.

sniper
21/09/2016, 09:52
Σε είδα να με περνάς φίλλερ, ενώ εκανα ήδη διήθυση...

Βάλε μια εξάτμιση να ακούγεσαι όμως γιατί κι εσύ κι εγώ χωρίς καθρέφτες, αν γινόταν κάτι και δεν σκοτωνόμασταν, θα σκοτωνόμασταν μετά.

VANDA
21/09/2016, 10:08
Σε είδα να πατάς συνέχεια φρένα για να μη βρει το κράνος που είχες στον αγκώνα.. Μου έσπασες τα νεύρα και σου φώναζα 'φόρα το το ρημάδι'. Κοίταξες καθρέφτη και λέω με άκουσε, για να δούμε..
Αλλά τελικά ήταν για να τσεκάρεις τα δόντια σου. Ντάξει, καθαρά φάνηκαν να είναι.

kalampokas
21/09/2016, 10:43
σε είδα τρόμπα-μπαμπά-κάγκουρα, να οδηγάς με το ΤΔΜ ξεκράνωτος (φυσικά) και με τη μικρή κόρη (σου ;) ξαπλωμένη πάνω στο ρεζερβουάρ νυχτιάτικα...μπράβο και εύγε π@π@ρ@ !

kordix
21/09/2016, 21:16
Σε είδα χτες το μεσημέρι στην Κατεχάκη με το λευκό σκούτερ, να μου κάνεις νόημα με το χέρι να σταματήσω και να μου κορνάρεις. Σταμάτησα και μου είπες πως είδες μια ζελατίνα να φεύγει από την μηχανή. Δεν πήρα χαμπάρι. Ηταν η προσωπική κάρτα εισόδου της δουλειάς που εχει πάνω barcode.

Και δεν φτάνει μόνο που με ενημέρωσες, γύρισες πίσω μαζί μου να ψάξουμε παρέα. Και την βρήκαμε. Με γλύτωσες από πολλά δυσάρεστα και πολύ τρέξιμο-γραφειοκρατία.

Σου είπα χίλια ευχαριστώ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ άνθρωπε (χωρίς ίχνος σαρκασμού),. Ναι υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι. Και πάλι ευχαριστώ.

Bowleno
22/09/2016, 08:52
Σε είδα σήμερα το πρωί στην πηγμένη Λ. Κηφισού προς Πειραιά με το GS 1200 τίγκα στα κατούρατεκ και τις βαλίτσες να φοράς.....σακούλες δίκην γκετων!
Ελπίζω να κατάλαβες πόσο γελοίος φαινόσουν πάνω σε μΕχανάκι 17.000 + τα παρφερνάλια και να μην δίνεις 15 ευρώ για γκέτες :bawl:

PortisHead
22/09/2016, 09:14
Xθες βραδυ Λ.Βουλιαγμενης, στο φανάρι της 2ης εισόδου Ηλιουπολης με βροχή.
Πλησιαζω (αριστερη λοριδα) στο κοκκινο...πισω μου αυτοκινητα...τερμα δεξια λοριδα αυτοκινητα,
και ολοι κοβουμε σιγα σιγα για να σταματησουμε.
Μεσαια λοριδα ερχεται Mazda RX-7, χρέπι του '80κατι...να βαραει αναποδα τιμόνια μες τη μεσαια λορίδα,
αποφευγοντας την συγκρουση με ολους εμας τους υπολοιπους στο χιλιοστο.
Ευτυχως εμεινε μεσα στη λοριδα του...διπλωμενος...κι εγω ευτυχως ανεπαφος.

Να βλεπεις δλδ. να ερχεται ο αλλος καταπανω σου...και να μην μπορεις να κανεις και πολλα.
:eyepop:

ionized
22/09/2016, 09:57
σε ειδα χθες το απογευμα οταν εβρεχε με το σκουτερ και την τζαμποσακουλα στο κεφαλι αντι για κρανος..

Dant3
22/09/2016, 16:24
Σε ειδα δικαβαλο με τους καφεδες στο χερι να κατεβαινεις το στενο αερα.
Η κυρια που ειχε προτεραιοτητα αφου ηταν δεξια περασε και εσκασες στο πισω μερος.
Σηκωθηκες και ελεγες,οτι εχει στοπ.
Ελα που δεν εχει στοπ ομως.
Μετα αλλαξες τροπαρι και ελεγες οτι αν δεν παταγες φρενο ,θα επεφτες στη μεση του αυτοκινητου.
Δε καταλαβα,αυτη θα παθαινε ζημια η εσυ θα σπαγες τα μουτρα σου ,αφου δε φοραγες και κρανος?
Να μαθεις να μη περνας το λοιπον τα στενα αερα,ειδικα οταν δεν εχεις προτεραιοτητα,αλλιως λιαν συντομως θα σε μαζευουν με το κουταλακι.

ΥΓ.Ο κυριος δεν ηταν ελληνας και σε χρονο dt μαζευτηκαν και "συναδελφοι" του.
Αντε λοιπον αν σου κανει ζημια αυτος,να βγαλεις ακρη,χωρις να παιξει ξυλο...

Σε ξαναειδα σημερα παλι με το φραπε στο χερι,παλι ακρανωτος στην ιδια διασταυρωση.
Αυτη τη φορα εκοψες.
Σου γινε το παθημα μαθημα.
Να δουμε ποτε θα σκασεις και θα σου ανοιξει το κεφαλι,αλλα να τη γλιτωσεις,μπας και μαθεις να φορας και το κρανος.

Panos76
23/09/2016, 07:30
Σε είδα τεράστια ουρά στη Κατεχάκη 7:45' και λέω τι στο καλό;

Μετά από λίγο είδα από ψηλά, μπαίνοντας στον περιφερειακό μάλλον μηχανάκι και αμάξι (όσο μπόρεσα να δω).

sakis81
23/09/2016, 09:17
Σας βλέπω από το πρωί στη βασ.σοφιας και σας λιμπίζομαι.τι diavel,τι 1050 ktm, τι hd 1200xr,τι speed triple,τι να πω,να τα χαίρεστε

VANDA
23/09/2016, 09:47
Σε είδα πλαστικό ποτήρι του καφέ να προσγειώνεσαι στην Αρδηττού. Ποτήρι εδώ, καπάκι εκεί, καλαμάκι παραπέρα. Μου φάνηκε ότι έφυγε από σκούτερ και ελπίζω όντως να έφυγε και να μην το πέταξες. Αλλά επειδή ο καφές είχε τελειώσει και δεν είδα να κάνεις καμία κίνηση του στιλ 'όπα, κάτι έγινε'.., παίζει να είσαι απλά απολίτιστος.

o_gavros
23/09/2016, 12:13
Σας είδα μόλις στην Ποσειδώνος στο ύψος της Καλλιθέας 5αδα καραμπολιασμενη!
Στην ευθεία με σχετική κίνηση στο δρόμο κατάφεραν 5 νοματοι να τα κάνουν όλα ποπα...
Α ντοβε αντιαμο;;;

George_Sp
23/09/2016, 16:56
Σε είδα μποτιλιαρισμένη Εθνική από την Ιερά μέχρι το Περιστέρι να μη κουνιέται φύλλο. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΟ?

KostRider
23/09/2016, 17:24
Σας είδα προχθές στο Καρπενήσι, ομάδα με πολλά αφρικα και άλλα on-off, καλούς δρόμους!

vaska
23/09/2016, 22:01
σε είδα τρόμπα-μπαμπά-κάγκουρα, να οδηγάς με το ΤΔΜ ξεκράνωτος (φυσικά) και με τη μικρή κόρη (σου ;) ξαπλωμένη πάνω στο ρεζερβουάρ νυχτιάτικα...μπράβο και εύγε π@π@ρ@ !

Είδα τον αδερφό του σήμερα στην Πάτρα με τύπου τσόπερ, χρέπι, κάτι σαν virago με το μαλλί φράτζα, νεότατος πατέρας, με την νεότατη μητέρα καθισμένη πίσω και την 2-3χρονη κορούλα ξαπλωμένη πάνω στο ντεπόζιτο.
Απλά λυπάμαι που δεν τους σταματάει ένας τσέος να τους ράψει κοστουμάκι τέτοιο που να ξανασκεφτούν να ξαναβάλουν το παιδί έτσι πάνω στο μηχανάκι.

WiSe
24/09/2016, 08:45
Σε ειδα ομορφη multistrada να εχεις ξυσει χιτώνιο απο τις επικαθησεις λαδιων και ο ιδιοκτητης της να σε εχει βαλει μεσα μετα απο 7 μηνες και 30.000χλμ γελωντας γιατι το φυσαει το μαρουλι και στα @@ του!

Μνημονια για παντα! :bawl:

toyar
24/09/2016, 11:12
στην αχαρνων με aprilia αυτο με το μοτερ του xt τετρακαβαλο με 3 παιδακια
το τερματισες φιλε.........

pektis
24/09/2016, 11:25
Σας βλεπω να φευγετε με κοκκινο, να μιλατε στο κινητο απο το παπακι, να στριβετε το αυτοκινητο οπου σας ερθει χωρις να υπολογιζετε τιποτα...
Οσο παει και χειροτερα η κατασταση...:confused: