View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Σας ειδα ειδα ρε μάγκες να γίνεστε υπέρμαχοι του νομου και της ταξης , ποιός φοράει κράνος ,ποιό κανει θόρυβο και αν περνάει με κόκκινο
Ελεος ! δεν ειστε σε φόρουμ της τροχαίας να ρουφιανεύετε
https://www.youtube.com/watch?v=6xSpsxFT6So
AUFGEBRACHT
24/09/2016, 18:07
Σας είδα στο super market όχι έναν και δύο μετρημένους, αλλά πολύ περισσότερους, να έχετε πιάσει με ένα αυτοκίνητο 2 θέσεις... Στα αρχίδια σας οι άλλοι, NEOELLINAS UBER ALLES και μετά το χάος, πρώτα η πάρτη μας και μετά οι άλλοι!!! Φυσικά δεν έχει νόημα να σχολιάσω τους δεκάδες "ανάπηρους" που γεμίζουν τις θέσεις που προορίζονται για πραγματικά ανάπηρους... ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
karellen
24/09/2016, 20:34
Σε είδα βυτιοφόρο Scania να μου θέλεις κοντρίτσες στη νέα είσοδο Καλαμάτας κι εγώ με το ταπεινό Mercedeδάκι 913.Δε σε χάλασε που σε τσάγιασα όμως! :smokin:
Το ότι αυτός είχε 30 τόννους φορτίο κι εγώ άδειος, παρέλειψα να το αναφέρω μου φαίνεται.:rolleyes::a13:
amyroukai
25/09/2016, 12:08
Σας είδα αυγουλακια μαζεμένα στην Ευαγγελίστρια για το μνημόσυνο του νικηταρα του τουρκοφαγου... Και αστυνομία μαζεμένη από χτες στην γειτονιά. Μπερδεψατε τους πολέμους, δεν ζούσε ο χιτλερ το '21.
Σε είδα έτοιμο για ασφαλές ταξίδι...
368688
alexis_d
27/09/2016, 09:54
Σε είδα φίλε με το μπούσα στην αρχή της Κηφισίας να βαρας με το χέρι την πόρτα κουτιού που κινούνταν κανονικά στην λωρίδα του απλά και μόνο γιατί δεν το έχεις με την διήθηση...
Σε ειδα "κιουρια" με το Golf να μπαίνεις αναποδα στην Κουμπαρη (βλ. φώτο ) στις 05:30 το πρωί και να πηγαινεις να φας ενα μηχανακι που κατεβαινε κανονικα.Ειδα επισης και το τροχαιο που ηταν αραγμενος στην Πλατεία να σε σταματαει και ελπιζω να σε εσκισε!
Για οποιον δεν καταλαβε που ειναι το σημείο
368829
Bradipous
27/09/2016, 20:47
Πριν λίγη ωρα κοντά στα γραφεία ΟΑΣΘ και εκανες και διήθηση. Αληθεια πρώτη φορα βλεπω καρότσα χωματουργικου σε παπί.368851
Σε είδα στην παραλιακή στο ύψος του Ειρήνης και Φιλίας να έχεις μείνει με τη Ferrari, και να έχεις βγει έξω με το γκομενάκι να διώχνεις τα αυτοκίνητα από την δεξιά λωρίδα (τι έγινε, δεν έχει χώρο για τρίγωνο το χρέπι σου?) :lol:
Ξινή σου βγήκε μάλλον η βόλτα!! Αλλά θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν έχουν βγει καλά αυτά …γι αυτό και δεν κυκλοφορούν πολλά… :p
Σε είδα με τη χαίτη σου, το κρεμ δερμάτινο μπουφαν, τις άσπρες βαμβακερές κάλτσες και τα μαύρα μοκασίνια πάνω σε ένα fz600.
πόση εϊτίλα θα αντέξουν πια τα μπιρμπιλωτά καστανοπρασινά μου μάτια;
Σε ειδα ποδηλατη να κατεβαινεις τον δρομο εξω απο το γραφειο μου αναποδα και να φωναζεις που τολμισα να περασω το δρομο πεζος και δε σε ειδα! εχε χαρη που ειναι ισογειο το γραφειο μου και μεσα ειχα κοσμο.
Και ειδα και δευτερο σημερα να κανε το ιδιο πραγμα. Ελεος!
amyroukai
28/09/2016, 20:03
Είναι μία από αυτές τις μέρες, που ακόμα και τώρα είμαι στο τηλέφωνο με διάφορους, έπρεπε να πεταχτώ και στα εξωτικά Σεπόλια εμβόλιμη δουλίτσα με υποσχετική πληρωμής, φυσικά. Έμεινε και το τηλέφωνο από μπαταρία πριν βγάλω όλες τις φωτογραφίες που ήθελα, γενικά μιά ομορφιά σήμερα. Γιατί τώρα και που κολλάνε αυτά σε ΑΥΤΟ το νήμα; Γιατί...
Σε είδα να με πλησιάζεις στο φανάρι και αμέσως σκέφτηκα "όχι ρε, θα έρθει να με πιάσει στο λακριντί ο ζητιάνος". Που ήσουν συνομήλικος περίπου. Και σχετικά καθαρός. Και εμφανώς ναρκομανής. Και είχα και το παράθυρο ανοιχτό. Και με διάθεση κακή. Και είναι και ψηλό το τζίμνι και είσαι στα μούτρα μου και τι να πω, να προσποιηθώ ότι δεν σε βλέπω; Και αρχίζεις την ιστορία "έκανα μπαλονάκι και δεν μπήκε καλά και μπλα μπλα" και σκεφτόμουν ΦΥΓΕ ρε τύπε. Και μετά σκέφτηκα "καλά αγόρι μου, μαλάκας είσαι"; ΟΤΙ σκατά και να είναι αυτός, είναι στο δρόμο και ζητιανεύει. Και μέχρι να φτάσεις εκεί, είσαι σε ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερη φάση, ότι σκατά και να περνάς που είχες και άσχημη μέρα γίδι. Άι πιάσε ένα κέρμα. Και σκύβω και ανοίγω το τσαντάκι. Και είχε μέσα δίευρο. Και η πρώτη σκέψη πάλι "ΣΙΓΑ μην δώσω και δίευρο στον..." και η δεύτερη σκέψη "ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ" και το δίνω. Και το κοιτάζει. Και μάλλον δεν το πιστεύει. Μου βάζει στο ταμπλώ του αυτοκινήτου δύο πακέτα χαρτομάντηλα. Μετά ένα τρίτο. "ξέρεις κανονικά θα σου έδινα τέσσερα αλλά δεν έχω". Δεν πειράζει ρε φίλε, τι λες τώρα. Ανοίγει το τσαντάκι του, κοιτάει μέσα. "Με κέρασες σουβλάκι σήμερα". Και λέει μιά ιστορία για το ιατρικό πρόβλημα ακόμα. Ναι το φανάρι αργεί πολύ. Δεν με νοιάζει. Άκου εκεί τον κέρασα σουβλάκι. Και το σκεφτόμουν κιόλας, να τον κεράσω σουβλάκι. Που ΟΚ, μας τα έχουν κάνει όλα χάλια αλλά ακόμα δεν είμαστε σε τέτοια κατάσταση. Αυτή η κρίση είναι μεγάλη πουτάνα και μας έχει χαλάσει τα μυαλά, τόσο απλά. Σε κανέναν δεν αξίζει να ζει έτσι, ακόμα και στα πρεζάκια. Τον κέρασα σουβλάκι. Και το σκεφτόμουν κιόλας να μην το κάνω. Λες και θα μου έλειπε το δίευρο. Δηλαδή πιά... Γαμώτο μου, χαλάστηκα με εμένα.
Σας ειδα γριες MILFαρες στο πασαλιμανι εχθες το βραδυ και το καταχαρηκα.
Νικελα, χρωμια, εξατμισεις, δερματινα....
Μπραβο σε οσους σας χαιρονται...
Σε ειδα και εσενα πιτσιρικα το πρωι στο κεντρο με το TDR 50.....
το μοτερακι επανω racing Daytona μαλλον να υποθεσω...
σουζα-κολια-εντο ησουν σε καθε φαναρι...
Σε χαρηκα!!
σε ειδα να περνεις φορα και να προσπαθεις να ανεβεις στο r1200gs,μετα σε ειδα να χοροπηδας με το ενα ποδι προσπαθωντας να ισοροπησεις γιατι το παπουτσι σου χτυπησε στο μπαουλο που ειχες βαλει για βαλιτσα πισω..
μετα σε ειδα ξαπλα με την μηχανη για σεντονι απο πανω σου.ηρθα να σε βοηθησω να σηκωθειτε εσυ και το τερας προσπαθωντας να κρυψω τον γελωτα.ανεβηκες βολιδα αυτη την φορα και εξαφανιστηκες!
που πας ρε καραμητρο 1.60 με την αρκουδα..
congate7
29/09/2016, 11:59
Σας είδα καμιά δεκαριά μηχανές gs multi και λοιπά touring, όλοι με κράνη, άλλοι μονοί άλλοι διπλοί.
Από Σλοβενία κάπου πηγαίνατε αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω. Need help? No! Χαιρετηθήκαμε και συνεχίσαμε τους δρόμους μας
Με είδα να διαβάζω θέματα, του και για, τον PANVAS (με αφορμή τη σημερινή ημέρα).
:(
Billymuse
30/09/2016, 11:37
Σε είδα ζευγάρι της χρονιάς στην Πανορμου, το αγόρι με tshirt 00king λευκό χρώμα, το κοριτσι tshirt 01queen ... ξερναω γκαμηλες. .
BoSS_Man*
30/09/2016, 13:43
Σε είδα κατσαπλιά Αλγερινέ πρεζάκια να προσπαθείς να κλέψεις τα γάντια που είχα στο μπουφάν, τα φιλαράκια σου σε σε έστειλαν αλλά που να ξέρεις ότι έπεσες σε λάθος άνθρωπο, σε πήρα πρέφα και εκεί άρχισε η ωραία σου περιπέτεια, ενώ σε παρατηρούσα μετά από λίγα λεπτά προσπάθησες να κλέψεις τα κινητό και τα πράγματα ενός οδηγού ενώ αυτός ήταν αφηρημένος αλλού, εκεί άρχισε το κυνηγητό σου (τα πράγματα μόλις το κατάλαβες ποιος είναι από πίσω σου τα άφησες, τα πήρε ο οδηγός) και εκεί κάπου μετά άρχισες να παρακαλάς, κρίμα το κεφάλι σου που άνοιξε και για αυτά που έμειναν πίσω.
Την επόμενη φορά "μάγκα" να προσέχεις.
theofilos888
30/09/2016, 18:33
Σε ειδα και σε ακουσα centauro στο κεντρο του λονδινου. Ωραιος ηχος. Σε ειδα και σενα κοπελια με την ελληνικη σημαια ζωγραφισμενη στο προσωπο!
BoSS_Man*
30/09/2016, 21:09
Σε είδα βλάκα με το multi με τις Αγγλικές πινακίδες να νομίζεις ότι είσαι σε πίστα και παραλίγο να πέσεις πάνω μας από πίσω, εκτός αυτού έκανες και χειρονομία "μάγκα" του κώλου, τα βρισίδια που άκουσες δεν σε χάλασαν αλλά "μάγκα" το γκάζι το πάτησες τέρμα όταν κατάλαβες ότι έρχομαι πίσω σου, το χέρι ξέρεις που θα σου έμπαινε ε; Το νου σου την επόμενη φορά δεν θα φύγει τόσο εύκολα :) Ακόμα τρέχεις :lol:
KostRider
30/09/2016, 21:53
Σας είδα απόψε στο Καρπενήσι παρκαρισμένους έξω από τα ξενοδοχεία του κέντρου αρκετούς μηχανόβιους άλλοι με ολλανδικές πινακίδες, άλλοι με Ελληνικές, καλά να περάσετε!!!
nikos_abel
01/10/2016, 11:21
Σε είδα βρε βλάκα πιτσιρικά, ενώ περνούσα τον δρόμο κουβαλώντας τις σακούλες του σούπερ μάρκετ, να πηγαίνεις με κλασική καλοκαιρινή αμφίεση Καβάλα στο σκούτερ, κοιτώντας το κινητό σου και τεξτάροντας.
Σταματάω μη πα και με πάρεις παραμάζωμα, αλλά οκ με είχες δει και πέρασες με σκυφτό όμως ακομη το κεφάλι.
"Άσε μωρε το ρημάδι το κινητό" σου φωνάζω, προσέχοντας να μη σε βρίσω (βαθειά συγκρατημένος γιατί το ήθελα πολύ).
Φυσικά, όπως ήσουν απασχολημένος να λύσεις τα προβλήματα της ανθρωπότητας στο κινητό σου, σάατιςεςι και σαβουριαστηκες.
Με τύψεις έρχομαι προς τα σένα να σιγουρευτώ ότι δε σακατευτηκες, αλλά σε βλέπω να έρχεσαι εςύ προς τα μένα με τσαμπουκά (αγρατςούνιστος ευτυχώς) για να ζητήσεις το λόγο και ενδεχομένως να με τρομάξεις.
Έλα που δεν περίμενες να σε ρωτήσω πρώτα αν χτύπησες και σάστισες. Σε χρόνο dt όμως, ξαναβρήκες το κουράγιο σου και με πλησιάζεις απειλητικά ρωτωντας με αν τραβάω κανα ζόρι.
Ούτε τότε περίμενες να αφήσω κάτω τις σακούλες και ήρεμα να σου πω ότι "ναι, και τι έχεις σκοπό να κάνεις για αυτό;"
Το μόνο που με στεναχωρεί, ειναι ότι τωρα που έχεις συνεχίσει τη διαδρομή σου με τον ίδιο τροπο που την άρχισες, το άδειο σου κεφάλι θα σκέφτεται πως είμαι πολύ μαλάκας που σε έριξα χωρίς λόγο και παραλίγο να σε δείρω κιόλας.
Ειλικρινά, δεν ξέρω πως μπορεί να κανει κάτι κάποιος που να εχει αποτέλεσμα.
Σε είδα "μαστορα" να μου έχεις λασκαρισμενες τις βίδες από τις δαγκάνες. .......
Σας είδα αυγουλακια μαζεμένα στην Ευαγγελίστρια για το μνημόσυνο του νικηταρα του τουρκοφαγου... Και αστυνομία μαζεμένη από χτες στην γειτονιά. Μπερδεψατε τους πολέμους, δεν ζούσε ο χιτλερ το '21.
Αυτά ξέρουν,αυτά κάνουν..
Σε ειδα φιλε με το πορτοκαλι SuperDuke 990 απο το Καλλιμαρμαρο να ζητας κοντρα... Να μαρσαρεις σαν να κλανεις συνεχεια... Να μην φευγεις μπροστα και να περιμενεις να ερθω διπλα σου να ανοιξουμε και να μου δειξεις ποση μεγαλη την εχεις... Την ιπποδύναμη.
Ρε φιλε εκτος το οτι δεν ψαρωσα... 1ον γιατι εχω γνωθει και ξερω οτι ερχεται ψωλια... 2ον δεν χαζεψα μεσα στην κινηση να κανω ανοιγματα.
Σε παραδεχομαι ομως... Θελει τεραστια ποσοτητα βλακειας να προκαλεις Ενστολο για κοντρα...
Υ. Γ: αν ησουν συναδελφος... Εισαι 2 φορες π@π@ρ@ς.
BoSS_Man*
01/10/2016, 14:26
Σε "ειδα" μπασταρδε που παρατησες το κουταβι το οποιο με βρηκε στον δρομο, δεν εχει ουτε 2 μηνες το κουταβι, θα σε τσακισω στο ξυλο αν ποτε μαθω ποιος και τι! Μου δημιουργησες μεγαλο προβλημα μπασταρδε ανεγκεφαλε
Σε είδα τελικά κουταβάκι να σε υιοθετεί μια οικογένεια καλή, ευτυχώς δεν έμεινες πολύ στο κλουβί, όλο τον καιρό σε προσέχανε, ελπίζω στο εξής να χαίρεσαι και να περνάς καλά.
Υ.Γ. Μπάσταρδε εσύ που το παράτησες με έβαλες σε μεγάλο κόπο και έξοδα, αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον ο σκύλος το αξίζει όχι όπως εσύ που είσαι ένα σκουπίδι και θα παραμείνεις, σε έψαξα να σε βρω να φας καλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα, τα ζώα δεν είναι παιχνίδι μήνυμα προς άπαντες.
:a25::a20::a18::a09::a54::wlae:
KostRider
01/10/2016, 14:32
Σας είδα σήμερα αρκετούς να με χαιρετατε, εκτός από ένα transalp..
AUFGEBRACHT
01/10/2016, 15:11
Σε είδα στο supermarker μπάρμπα να βαριέσαι να πας το καρότσι μέχρι το parking και να το παρατάς με άνεση πάνω στο parking αναπήρων, επειδή εκεί σε βόλευε. Κατά τα άλλα τα γνωστά, φταίνε οι ξένοι που θέλουν να υποδουλώσουν και να αλλοιώσουν το αγέρωχο ελληνικό DNA :moutza:
AUFGEBRACHT
01/10/2016, 15:15
Σε είδα χτες μπαίνοντας στο Βραχάτι με το SS να μπαίνεις ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα και να αρχίζεις τα παντιλίκια ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ομολογώ ότι ασυναίσθητα έκανα αριστερά αρνούμενος να σε προφυλάξω και να προφυλαχτώ, είμαστε τυχεροί που πέρασες εκατοστά από τον προφυλακτήρα... Αμφίεση κλασσική καγκούρικη βέβαια, φορμίτσα κάτω, αθλητικό παπούτσι, κοντομάνικο και ακράνωτος.
Σε ειδα καραγκιοζακο με το beverly σημερα στην πεντελης στο υψος του τζαμπο να σφαζεις κοκκινο φαναρι ανετος, χαλαρος,με υφος μαω ταω κ τσαντιστηκες που σου εκοψα τον δρομο που ξεκινησα με πρασινο... Μετα κ ολας κοιταγες με υφακι νταη κ ζηταγες κ τα ρεστα.. Εκει εχεις μαθει οτι περνανε οι τσαμπουκαδες σου;;; Ι** 151 η πινακιδα σου...την επομενη φορα θα φας κ τις φαπες που πρεπει
agamoi-thytai
03/10/2016, 19:52
Σε είδα να μπαίνεις ανάποδα στην έξοδο της Ε.Ο. στο Ρίο.
Σου κόρναρα, αλλα έπρεπε να σου κορνάρουν 3-4 ακόμη για να καταλάβεις το λάθος σου.
Παρόλα αυτά, συνέχισες αργά την πορεία σου.
Σας βλέπω καθημερινά κωλο φορτηγά της JB Αβαξ να αδιαφορείτε για γύρω σας και πίσω σας και να σφάζετε STOP λόγω όγκου ή να τρέχουν χαλίκια από τις καρότσες σας.
Πότε θα την πληρώσει κάποιος για όλους, δεν ξερω.
amyroukai
03/10/2016, 19:55
σε είδα να κάνεις μαγικά! βγήκες από την έξοδο μεταμόρφωσης για Λαμία, έκανες όπισθεν και μπήκες από την είσοδο της ΕΟ για μεταμόρφωση... Ναι, οκ, βράδυ. Ναι οκ, τριμάλακας.
Σε είδα να έχει παρκάρει επάνω στην είσοδο κάθετης οδού στο κέντρο της πόλης και τον μπατσουλη να εκτελεί χρέη παρκαδορου μέχρι να έρθει ο γερανός.
Λευκάδιος
03/10/2016, 20:40
Σε είδα κοπελιά 5:30 το πρωί με το σκυλάκι σου το οποίο μόλις έχεζε στο πεζοδρόμιο.Αφού έκανες κίνηση να φύγεις σε ρώτησα(αφού σε καλημέρισα) γιατί δεν τα μαζεύεις και μου απάντησες ότι ξέχασες την σακούλα.Άραγε όταν χέζεις εσύ ξεχνάς να σκουπιστείς και να τραβήξεις καζανάκι?
Σε ειδα να μην κανεις ακρη, επειδη εχεις bmw z4...& οταν πηγα να σε προσπερασω ανοιξες επιτηδες...καλα, δεν σου εχουν πει οτι οι μηχανες ειναι πιο γρηγορες?:look::lol:
Eversman
04/10/2016, 08:00
Σε είδα σε στενό δρόμο, με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, να οδηγείς στο αντίθετο ρεύμα, συνεχόμενα :eek:
Δέν σε προβλημάτισε καθόλου το γεγονός ότι, ΟΛΟΙ πηγαίναμε στην δεξιά λωρίδα, δεν σε προβλημάτισε ούτε η διπλή διαχωριστική στο οδόστρωμα, ούτε όταν μετά από λίγο ο δρόμος χωρίστηκε με τριγωνική νησίδα και κάθε κατεύθυνση είχε την δική της πορεία :eek: Δέν σε προβλημάτισαν ούτε οι κόρνες μας, ούτε τα φώτα, ούτε οι πινακίδες :eek:
Σε προβλημάτισε όμως, το αυτοκίνητο που -νομότυπα και κινούμενο στο ρεύμα του- ήρθε καταπάνω σου :eek: W-H-A-T T-H-E F@CK!!! :eek:
σας βλεπω να εχετε χαζεψει τελιως και αν οι κουτακιδες εχουν χαζεψει 10 τα σκουτερο/παπια το τερματισατε..
τι κανεις ρε θειο με το 125cc στην αριστερή λωρίδα? και βγηκες μπροστά να μας κλεισεις και ολους.. και παραξενευτικες που μάζεψες καντήλια απο καμια 20αρια ατομα?
amyroukai
04/10/2016, 17:52
Σε είδα να αγανακτείς γιδι με το μπεβερλι. Αφού ουτε ή μαλακία που καβαλάς χωρούσε να περάσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα...
Σε είδα f800gs σούπερ μότο στη Ζεα. Epic fail...
Σε είδα daytona μοτοσικλετάκι κάτι σαν μίνι monster, msx μείγμα. Πολύ λαχταριστό.
Σε ειδα φουρτουνα!
Τελικα χωριό η Αθήνα ρπστμ...
Σε ειδα χοντρούλη μαζί με τον κανακάρη σου και την τζιπάρα σου διπλα μου στο φανάρι και το σι-ντι να παιζει στην διαπασών Σφακιανάκη και μάλλον θα ηθελες να διδάξεις στον μικρό πως γινονται οι κοντρες
Παρ΄ολες τις Σουμαχεριές σου εφτασες αργά!.. την επόμενη φορά που θα βρεθούμε (μικρός ο κόσμος) θα σου χαρίσω ενα δικό μου τραγουδάκι " ο υμνος των χαμένων Καγιέν"
theofilos888
04/10/2016, 21:40
Σας ειδα σημερα, που εβγαλε ηλιο, να ξεμυτατε ολοι με τα μηχανακια. Σε ειδα κ σενα φουλ δερμα με το υδροψυκτο gs 1200 να πηγαινεις ταπα στον επαρχιακο. Σε σιδα και σενα με το r1 και το καλαθι του πικνικ πισω δεμενο :whiteflag: Τι ωραια που περναμε στην Αγγλια!!!!
σε ειδα οδηγε της BMW 745 να σου παιρνει τις καλτσες φαναρι-φαναρι το ταπεινο Duke 390 και να αναρωτιεσαι μπουφο πως εγινε.:lol:Πως βλωνωκα με κατι λαχανα σαν εσας που νομιζετε οτι τα λεφτα σας ειναι πανω απο ολα.
σε είδα βλάκα καμινιώτη με το μαύρο σιτροέν σε4 να οδηγείς και η 4χρονη κόρη σου πάνω στα μπούτια σου να τη βάζεις να οδηγάει!
και η μαλάκω η μάνα στο κάθισμα του συνοδηγού να μην συμβαίνει τίποτα!!
λες και βλεπω τους ιδιους ....
σε ειδα με το βαρκαντερο να μου το παιζεις καμπόσος. βρε γλυκουλι οκ την πρωτη φωρα που σε αφησα να φτασεις διπλα και μετα καρύδωσα το γκαζι και εφυγα αρκετα μπροστα οκ δεν το καταλαβες. την 2η,3η,4η? ε την 5η σε αφησα να φυγεις μπροστα 2 αμαξια και μετα σε περασα με ολα, ειχε πολυ πλακα η ταραχη στο βλεμα σου σαν να ηρθα απο το πουθενα.
και ακριβως μετα τσουπ στρώμα.. σορρυ θα σε επαιζα και αλλο αλλα ειχα βαρεθει με τον πρωτο και ειχα φτασει σπιτι πλεον. εσενα μονο 2 φορες..
και ειναι η πολλοστη φορα που βρίσκω μοτο με πρωτο γραμα V (v-strom, varadero) να το παιζουν γλήγοροι
δεν μαθαίνουν αυτοι με τπτ?
fourtouna
05/10/2016, 08:49
Σε ειδα φουρτουνα!
Τελικα χωριό η Αθήνα ρπστμ...
Σε είδα και 'γω ...(τρομακτικά) τυχαίο ?!! :shrugs:
Σε ειδα με το "διχρονο" cbr1000. Πολυ ντουμανι ρε φιλε.
amyroukai
05/10/2016, 10:29
Σε είδα μαλάκα με το δίπατο "athens tours" κοκκινάκι χαλαρά και ας έρχεται ο άλλος κανονικά στο πράσινο, κερδίζει ο κίτρινος όγκος;
Σε είδα με το great white busa απινακίδω-ακράνω με το υφάκι "μου μυρίζουν κόπρανα", το αυτό λουκ και η κιουρία συνεπιβάτς. Ούτε καν κοντοστάθηκες στο κόκκινο γιατί αφ' ενός βλεπς αν έρχεται κάποιος και αφ'ετέρου τι τώρα, red lights are for pussies and I am supahcool. Οι τσαίοι εννοείται ζαμανφού, μπορεί να περίμεναν να χαζέψουν και τον πωπουλίνο της κιουρίας (τους την έπαιξε όμως γιατί είχε δέσει την φόρμα στην μέση). Εύγε, κρατάς ψηλά την σημαία του αγνού.
Eversman
05/10/2016, 17:35
Σε είδα Άκη, να μην μπορείς να δεχτεις μηνύματα , καθότι ο κάδος εισερχομένων σου είναι γεμάτος :wave2:
headbanger
05/10/2016, 17:43
σε βλέπω κωλόκαιρε πας για χιόνι το ΣΚ.
είναι λίγο νωρίς να μείνωαμήχανος για 6+ μήνες :cry:
Σε είδα κοριτσάκι να θες να διασχίσεις το δρόμο, σταμάτησα να περάσεις και μου χάρισες ένα χαμόγελο.
Μου έφτιαξες τη μέρα!
Σε είδα κοριτσάκι να θες να διασχίσεις το δρόμο, σταμάτησα να περάσεις και μου χάρισες ένα χαμόγελο.
Μου έφτιαξες τη μέρα!
Σας ειδα να μην αφηνετε να περασει ουτε η μανα σας...
Δεν πα'να ναι μανα με καροτσάκι,ανηλικα παιδάκια απο το σχολείο,γερος ξερω γω οτιδήποτε εσείς εκει γκαζι καρυδι και σμπουτσαμ.....Α ρε Ελληναρες!!!
Μπραβο Μπαμπινο! (σορρυ που σου λεω μπραβο για το αυτονοητο αλλα εκει εχουνε καταντησει)
ΥΓ.Το καλύτερο ειναι να περνανε πεζοι δρομο με διπλη διαχωριστικη (οχι νησιδα) και να τους περνανε τα αυτοκινητα φιλερ και τα μηχανάκια να τους κορναρουν που εμποδιζουν τη διηθηση
Σε είδα να με ακολουθείς και να έχει γίνει το σαλόνι του αμαξιού μέρα απ' τα φώτα σου.
Στο φανάρι σου είπα ευγενικά, "φίλε, φτιάξε τα φώτα σου.. τυφλώνουν..είναι πολύ ενοχλητικά".
Μου απάντησες "έτσι είναι αυτά τα μηχανάκια, έτσι φτιάχνονται στο εργοστάσιο δε μπορώ να κάνω κάτι..." και γελάγατε με τον συνεπιβάτη (ακράνωτοι και οι 2)
Το γελάκι πάγωσε όταν σου απάντησα: Μόνο στα ΚΤΜ γίνεται αυτό; Καλά τα λένε μπουρδέλα!!!! Τσάμπα τα λεφτά σου πέταξες στη μαλακία!!!
Το βούλωσες.
KostRider
05/10/2016, 20:30
Σε είδα πιτσιρικά, που είχες κολλήσει στο πίσω τζάμι του αγροτικού και με κοιτούσες με θαυμασμό καθώς σας ακολουθούσα, μελλοντικός μηχανόβιος μου φαίνεσαι...
Σε είδα sugariasgeorge να μου κάνεις αιφνιδιαστική βραδινή επίσκεψη στο μαγαζί με την Αφρικάνα σου και την γυναικάρα σου. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και που τα είπαμε.
Όσο για την ταμπέλα στο μαγαζί μου, συμφωνούμε ότι πρέπει να αλλαχτεί. Ψάχνω σπόνσορες. Ενδιαφέρεσαι??? :bawl:
:beer::beer:
amyroukai
06/10/2016, 08:36
σε είδα φέσιμπουκ πρωινιάτικο να μου λες ότι προ 4ετίας σήμερα, ήμουν ΠΣΚ Πελοπόννησο με τους λοιπούς πυροβολημένους.
theofilos888
06/10/2016, 09:14
Σε ειδα με το srad πρωι πρωι..... πολυ καγκουρες οι αγγλοι!!!!
George_Sp
06/10/2016, 11:32
Σε είδα εφτάψυχη γατούλα να περνάς κάθετα 3 λωρίδες Κηφισσού στο ύψος της εξόδου Λαχαναγοράς-Ρέντη και να γλιτώνεις από τις ρόδες μου και από ακόμα 3 αυτοκίνητα. Χάρηκα τόσο που τα κατάφερες για τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα που αντί να στρίψω για Πειραιά, πήγα για Γλυφάδα.:)
Σε βλέπω σχεδόν κάθε απόγευμα ρε μπόμπιρα στο μπαλκόνι απέναντι από το σπίτι των γέρων μου. Θα έλεγα ότι με περιμένεις, όπως και η γιαγιά σου που μόλις με βλέπει βρίσκει ευκαιρία να σε ταΐσει αν δεν έχεις φάει έτσι αποσβολωμένος που είσαι.
Τέτοια απόλυτη προσήλωση στο παρκάρισμα και το βάλε βγάλε του κράνους δεν μου έχει ξανακάνει κανένας. Σίγουρα μηχανόβιος από κούνια.
Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα τώρα που χειμωνιάζει…
annoula1981
07/10/2016, 19:25
Σε ειδα mariza σήμερα στις 17:00 στην Ιερά Οδο με το Νίντζα σου! Αλλα δεν προλαβα να χαιρετήσω γμτ!!
George_Sp
07/10/2016, 19:43
Σε είδα με το ΧΤακι στο Σύνταγμα να κάνεις οριακά χωσίματα και διηθήσεις στους υπόλοιπους με δίτροχα σε σημείο βλακείας. Στο φανάρι σου λέω "δε ξέρω πόσο βιάζεσαι φίλε αλλά είσαι στο όριο να φας τα μούτρα σου αν πηγαίνεις έτσι"
Μου απαντάς με υφάκι 1000 καρδιναλίων οτι είσαι μηχανόβιος χεράς από κούνια και οδηγάς 30χρόνια από τα 15 σου. Στην έρωτησή μου αν είχες δίπλωμα στα 15 σου, άνοιξες το γκάζι και έφυγες με μεγαλύτερη επίδειξη των ικανοτήτων σου.
Σε είδα σήμερα ταρίφες να κάνετε ακόμα μια μέρα κόλαση τη ζωή των υπολοίπων. διπλοπαρκαρίσματα, αναστροφές πάνω σε διασταύρωση και με κόκκινο φανάρι και αλλαγή λωρίδας δίχως φλας και δίχως να σας νοιάζει ποιος είναι γύρω σας. Ο ένας έτρωγε και σουβλάκι στο χαλαρό με τα τζατζίκια να έχουν πασαλείψει το τυρομπιχλουλοχερο μέχρι τον καρπό.
Απορώ με τις αντοχές του κόσμου σε αυτό περιβάλλον οδήγησης. Δε θα μου λείψει καθόλου εκεί που πάω.
Σε είδα και σένα πατέρα με τη κόρη με κρανάκι πάνω στο κόκκινο gs στο φανάρι στην αρχή της Συγγρού. Προβλεπέ και οδήγηση άριστη. εύγε
Nik0s_Dk
07/10/2016, 19:50
Σε ειδα πατέρα στην Φρατζή απέναντι απο τον Σταυρό του Νότου, 3καβαλο στο μπανιεροειδές σου με τα δυο σου παιδιά χωρίς κράνος κανείς έκαψες το κόκκινο χωρίς καν να κοιτάξεις αν ερχεται κανείς. 5 δευτερόλεπτα αργότερα (περιμένω στο φανάρι γαρ) ακούω μια φωνή "κάνεις λίγο πιο μπροστά?" και ασυναίσθητα προχώρησα. Εταιρος μπανιεριστής με παιδί, χωρίς κράνος αμφότεροι, καίει επίσης το φανάρι κόβοντας και την κάθοδο της Φρατζή στρίβοντας αριστερά. όπως γράφεται συχνά εδώ σαυτή τη γωνιά ο κόσμος απλά δεν πάει καλά.
Σε ειδα mariza σήμερα στις 17:00 στην Ιερά Οδο με το Νίντζα σου! Αλλα δεν προλαβα να χαιρετήσω γμτ!!
Αννα μου σήμερα δεν ήμουνα Αθήνα, εχτες ήμουνα...
Σε είδα Δημήτρη Διατσιδη και χάρηκα πολύ για την συνεργασια μας...
Stay tuned για το τεύχος του moto gp Νοεμβρίου
alexis_d
08/10/2016, 19:02
Σε ειδα μοτόφιλε κιτρινιάρη να μου ζητάς να "ανοίξουμε" τρίτες για να τεστάρεις το ταξί στην Λαυρίου...Άδειος ο δρόμος και δεν σου χάλασα χατίρι.
Στο φανάρι χαιρετηθήκαμε δια χειραψίας και χαμογέλαγες σαν παιδί.
Αυτό που δεν περίμενα απο μια χειραψία και ένα "καλά το πας" είναι να χαμογελάω και εγώ μέχρι το σπίτι..Να σαι καλά!
Σε είδα κοπελιά με το ZZR 400 να σε βοηθήσω να το σηκώσεις και να μυρίζεις αλκοόλ μέρα μεσημέρι...από την ζωή είμαστε περαστικοί σου λέω. Το πόσο θα ζήσουμε εξαρτάται από τις αποφάσεις που παίρνουμε...
Ελπίζω να κατάλαβες...
AUFGEBRACHT
09/10/2016, 09:45
Σε είδα στην Σταδίου με το λευκό Tengai στην πένα!!! Λες κι είχε βγει χτες από το εργοστάσιο...
Σε ειδα τσοπανη με το bmw σου και φωναξα ξυπνααααα γιατί ούτε σε ένοιαζε αν υπάρχει άλλος στον δρόμο, αλλα ουτε από φώτα ,ούτε από κόρνες καταλαβενες και συνεχιζες να με κλεινεις μέχρι που σταμάτησα για να μην πέσεις πάνω μου. Ήθελα να ήξερα γεννιεσε μαλακας και παίρνεις bmw ή παιρνεις bmw και γινεσε μαλακας?
Σε είδα ρε τρόμπα να βγαίνεις βόλτα με τα σκυλιά σου και να τα αφήνεις χωρίς λουρί να πετάγονται στο δρόμο.
Κατάφερα κ τα απεφυγα κ αντί να τα μαζεψεις γελούσες :moutza:
Η απάντηση σου αφού σταμάτησα κ άρχισα να στα χωνω ηταν η εξης......
-Τρόμπας: Με ποσά πηγαινες;
-Εγώ: Με πενήντα...
-Τρόμπας: Με πενήντα χιλιομετρα δεν σκοτωνεσαι....
Τον γ....... Κύριε Πρόεδρε ;;;;;;;;
sugariasgeorge
09/10/2016, 21:47
σε ειδα στο παπιγκο...
370024
αρη τα φωτα σου....
τι ειναι ?? '74 '77 '79 ......??? κατι αλλο???
sugariasgeorge
09/10/2016, 22:58
σε ειδα μαυρο v-στρωμα να ψαχνεις το ξενοδοχειο....
σε πηγα μεχρι εκει....
πιασαμε κουβεντουλα και εμαθα οτι εισαι απο την πατρα...
χαρηκα που σας γνωρισα πανο και πενυ...
ετυχε να γνωριζεται και το στρωμα του τρεβορ...
ακη , τους χαιρετισμους μου....:beer:
macdeath_s
09/10/2016, 23:50
Σας είδα και σταματήσαμε για την αναμνηστική
370046
sugariasgeorge
10/10/2016, 15:28
σε ειδα Marco στα μετεωρα...:)
σου ειπα οτι ετοιμαζω ταξιδι για φλωρεντια και ''τρελλαθηκες'' επειδη εισαι απο εκει...
μου εδωσες αυτοκολλητα απο το κλαμπ που εχετε εκει...
διευθυνσεις και τηλεφωνα , ωστε να βρεθουμε μολις ερθω...:a014:
με ρωτησες πως να συνεχισεις για αλβανια...
σου χαρισα τους χαρτες μου γιατι δεν ειχες...
εισαι μεγαλη φατσα ιταλε....χαρηκα που σε γνωρισα ....θα τα ξαναπουμε στη φλωρεντια....:beer:
καλους δρομους να 'χεις !!! :wave2:
370068
370069
370070
karellen
10/10/2016, 20:28
Σε είδα μαντάμ ντε Μπομπαντούρ να σταματάς με το Σμαρτ έξω από το μαγαζί,με το κινητό στο αυτί και να μου κάνεις νόημα 'έλα έξω να σου πω'
Σε ξύνισε όμως όταν σου απάντησα στο ίδιο ύφος 'έλα εσύ μέσα!
George_M.
10/10/2016, 21:33
σε ειδα ζευγαρακι στον Πειραια με το PCX κ σας χαρηκα
κ οι δυο κρανακια Αραι,μπουφαν,γαντακια,μποτακια...για μια στιγμη νομιζα οτι ηταν παραισθησεις απο την ναρκωση του οδοντιατρου...αλλα ευτηχως οχι!
μπραβο σας!!:beer:
Σε είδα στο φανάρι καινούριο Africa Twin.Καλά ρε παλικάρι μου 16000 τα βρήκες τα υπόλοιπα για κανα κράνος της προκοπής και κανα μπουφάν δεν; και κινητό ανα χείρας να στέλνει μύνημα...
Σε ειδα Μαρίζα στο insta σε ρόλο μοντελου μαζι με το ninjaki σε φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό...πάντα τέτοια :beer:
panos_zip
11/10/2016, 22:54
Σε είδα σήμερα στο πασαλιμάνι, κάτω από το ρολόι, να εχεις σταματήσει για να φωτογραφίσεις το μηχανάκι σου με φόντο τα κοτερα.
Τιβόρ από Ουγγαρία, με αφρικα 750 κυπαρισσί, φορτωμενο με βαλιτσες. Μια εβδομάδα στο δρόμο ήδη, χωρίς πρόγραμμα. Ταξιδάκι στα βαλκάνια. Επόμενη στάση Κόρινθος.
Πως οδηγάνε έτσι εδω, λεει, σαν τρελοί!
Καλο δρόμο!
Stefanos73
12/10/2016, 11:50
Σε είδα, εχθές το βράδυ, με το Beverly να βγάζεις μάτια. Όταν μας έπιασε το κόκκινο, πίσω από το αμαξάκι, που έλαμπε υπό το φως σου, σε ρώτησα: "καλά, εσύ τώρα με αυτά τα φώτα βλέπεις"; Εσύ μου είπες ναι και όταν σε ξαναρώτησα αν αντιλαμβάνεσαι ότι τυφλώνεις άπαντες εσύ με έστειλες αδιάβαστο: "αυτά φιλαράκι δεν τυφλώνουν. Είναι Led." Τα φώτα, κατά τη γνώμη σου, δεν τυφλώνουν αλλά εσύ με κούφανες.
theofilos888
12/10/2016, 13:18
370200
Σε ειδα daz στη λονδρα!!!!χαχαχαχα
alexis_d
12/10/2016, 14:02
Σε είδα με τον πήγασο να περιμένεις οδική...Εγώ πατάκι ξανά δεν..
Γέλασε όλη ή Αθήνα μαζί μας..
niKorobel
12/10/2016, 18:32
Σε είδα με το ίδιο SR250 classic 97 , ήταν το πρώτο ίδιο με το δικό μου που είδα .. σταμάτησες Μιχαλακοπούλου μιλήσαμε για τις μοτό - ανταλλακτικά κτλ ! καλή φάση! σου είπα να μπείς στο φόρουμ εδώ
Σε βλεπω μικρη μου ακουνητη στο γκαραζ και αναστενάζω... τι θα γινει με πιανει το στερητικό συνδρομο...
theofilos888
12/10/2016, 19:01
Σε ειδα κλασσικη ελληνιδα γιαγια να εχεις αποψη για ολα. Ακομη και για το πως παιρνουν μπρος τα αεροπλανα ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ!!!!!
George_Sp
12/10/2016, 19:35
Σε είδα μωρή καρακάξα να περνάς κοιμισμένη κάθετα την Ιερά Οδό από χύμα σημείο που ΔΕΝ υπήρχε διάβαση με τα ακουστικά στα αυτιά και τα μάτια σου στην οθόνη του κινητού και παραλίγο να σε πατήσω. Όταν έφτασα δίπλα σου φρεναριστός (ακόμα δεν είχες πάρει χαμπάρι γιατί τα μάτια ήταν στο κινητό)...
και έσκασα κόφτες μαζί με κόρνες πετάχτηκες σου φύγανε κινητά τσάντες από τα χέρια και σωριάστηκες χάμω. Γέλαγε όλη η Ιερά Οδός μαζί σου μαζί και όσοι ήταν στη στάση του λεωφορείου και κοίταζαν το βλέμμα αγελάδος που είχες μετά το κάζο. Πάρε να χεις :moutza:
AUFGEBRACHT
12/10/2016, 22:57
Σε είδα σήμερα πρωί-πρωί με το κλειστό φορτηγάκι στον κυκλικό κόμβο ξαφνικά μπροστά μου, επειδή βαριόσουνα να κάνεις τον κύκλο... Είναι θαύμα που δεν σκοτωθήκαμε γαμημένε βλάχε!!!
σε βλεπω ρε κουκλα εδω και 2 εβδομαδες στο παρκινγκ πλυμενη σκεπασμενη, να μου εχεις γυρισμενη πλατη, οποτε περναω...κ γω αθορυβα περναω, σπαραζει η καρδια μου που σε προσπερναω χωρις να σου δινω κ πολυ σημασια...περναμε ωραια οι δυο μας και αυτο ειναι που ποναει τωρα που δεν σε πολυκαβαλαω...ατιμη κριση...σου ζητω συγνωμη μωρο μου...εχουμε πολλα να κανουμε οι δυο μας, μη μου στεναχωριεσαι και μη με κακολογεις....αληθεια προσπαθω...
σας ειδα χερακι χερακι να γυρνατε απο διασκεδαση...τουλαχιστον ο ενας να ξυρισει τα μουσια να ξερουμε ποιος κανει την γκομενα ρε :lol:
μου γυρισαν τα αντερα βραδιατικα :a016:
Billymuse
13/10/2016, 13:34
Σε είδα κοπελιά με στυλάκι Εξαρχειοκόριτσου (όλες ιδια κοψια έχετε ρε πστη μ) να έχεις κάτσει στη νησίδα επι της Λ.Αλεξάνδρας στο ύψος της πλατείας Αργεντινής..και να έχεις μια DSLR και να τραβας φώτο τις κακάσχημες πολυκατοικίες της απέναντι πλεύρας...μα καλά δε ξέρω απο τέχνη..αλλα τι στο διάλο παίζει με την μόδα σας ..οτι μπούρδα τραβάτε βάζετε και 5 φίλτρα και να τα λαικςςς :moutza:
amyroukai
13/10/2016, 14:08
Σε είδα HECTOR :lol: Αυτό το πράγμα είναι αστείο λοιπόν... Τόσα χρόνια μετά, με την βαλίτσα "σου" φορεμένη στο fazer στο ίδιο σημείο που την είχα αγοράσει. Χάρηκα που σε είδα, καλούς δρόμους με το επόμενο :)
Σε είδα και εγώ amyroukai και μου έφτιαξες την διάθεση την καταλληλότερη στιγμή....συνωμότησε το σύμπαν...πάμε για άλλα:wave2:
Υ.γ. Μα τι γαμάτη μπαγκαζιέρα σου έδωσα ο π@@στης! Σου αναβάθμισα την μηχανή λέμε!
spyrakos35
13/10/2016, 19:52
Σε ειδα ποδηλατη στην παραλιακη στο υψος του Αγιου Κοσμα να εισαι κατω....
Δυσκολο πραγμα το ποδηλατο, εγω τα λεω αλλα εγω ειμαι κακος και κομπλεξικος...
Περαστικα σου και ποτε ξανσ....
Σε ειδα με το παπακι και το κρανος στο χερι(αστυνομικος), να μας πηγαινεις ολους με 20χ. απο πισω ''καροτσακι''...
Παρατα το ρε παιδι μου και παρε αμαξακι να μην παιδευομαστε! :)
Σε είδα πρόκα, καρφωμένη στο πίσω όταν έφτασα σπίτι.
Δε φταις εσύ, αλλά ο μ@λ@κ@ς που σε πέταξε στο δρόμο :a52:
Πάω αύριο για σαμπρέλα.
karellen
13/10/2016, 21:58
Σε είδα Γαλλιδούλα κομψή
370468
Σε ειδα περηφανε αναβατη απαστραπτουσας καφεδι F800gs με παρμπριζ απο Scania αλλα και με φρυδακι στο τελειωμα!
Ρε φιλε.....το GS δεν σημαινει Glass Securit.......
taisteal
14/10/2016, 21:21
Σας είδα με τα gs το μεσημέρι,όλο καμάρι,ο ένας φρέναρε και ο άλλος έπεσε από πίσω,αλλά ευτυχώς είστε φίλοι :lol:
Ο ένας στο νοσοκομείο προληπτικά
Γέλασαν και οι κώνοι γελάδια
:lol::lol:
congate7
14/10/2016, 22:21
Σε είδα με το r6... :a22:
Είχα πει να γυρίσω νορμάλ αλλά μου τη δίνει να με περνάνε στην ευθεία... :a01:
Τώρα αν μάθαινες ότι όταν με ξαναέπιασες είχα προλάβει να πάρω και τσιγάρα μάλλον με backflip θα έφευγες στην ευθεία (πάλι) :bawl:
Δεν ξέρω αν σε είδα μέσα στο μαζεμένο κόσμο, αλλά είδα τη μηχανή σου να έχει αγκαλιάσει τον μπροστά αριστερό τροχό του αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσες, στην Κνωσού, στο ύψος του Γρηγόρη, περίπου μιάμιση το βράδυ. Δεν έκοψα πολύ για να χαζέψω οπότε ούτε τι καβαλάς (ή μάλλον καβαλούσες) δεν πρόσεξα, αλλά κρίνοντας από τη χαλαρότητα όλων και την έλλειψη περιπολικού ή ασθενοφόρου, ευελπιστώ ότι τα μόνα που στραπατσαρίστηκαν ήταν τα μέταλλα.
lleonidas
15/10/2016, 03:31
Λογικά σε
αυτό (http://www.zougla.gr/greece/article/iraklio-to-kranos-tou-esose-ti-zoi) αναφέρεσαι...αν ισχύουν όσα γράφονται, τον έσωσε το κράνος του.
SliceOfLife
16/10/2016, 13:58
Σε είδα τσιγγάνα στην Εθνική Αθήνων-Κορίνθου στο ύψος των Goodys στα Μέγαρα,να διασχίζεις την εθνική κάθετα με τα πόδια με τα δύο μικρά σου παιδάκια!!!
Καμία ελπίδα όμως! :eek:
notakos600
16/10/2016, 16:31
Σε είδα τσιγγάνα στην Εθνική Αθήνων-Κορίνθου στο ύψος των Goodys στα Μέγαρα,να διασχίζεις την εθνική κάθετα με τα πόδια με τα δύο μικρά σου παιδάκια!!!
Καμία ελπίδα όμως! :eek:
Το έχω δει κι εγώ στο συγκεκριμένο σημείο...κι ήταν νύχτα...
Πρέπει να υπάρχει καταυλισμός επάνω από την εθνική και ''κόβουν'' δρόμο, πάντως πρόκειται για μια μεγάλη ευθεία που μαζεύεις χαλαρά πολλά χιλιόμετρα...