View Full Version : Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
giorgos1000
18/07/2007, 16:12
χωρις να θελω να φανω υπερ η κατα των σκουτερ, σας λεω απλα, αν πεσει στα χερια σας κανα burgman 650 οδηγηστε το...
...αν ειστε κατοχος κανενος transalp η αλλου παρεμφερη θα θελετε να το πεταξετε μετα γιατι...
α) το burgman το κανει σκονη σε εκκινηση και τελικες,
β) στριβει μεχρι να ξυσει την ποδια του
γ) εχει αυτοματο ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ
δ) εχει ανεση ταξιδιου, που κανει το transalp να φαινεται μηχανη trial διπλα του (απο πλευρας ανεσης)
ε) εχει το καλυτερο συστημα abs που εχει φορεθει ποτε σε μηχανη παραγωγης
στ) αν του βαλεις κιτ εξατμιση και φιλτρο yoshimura εχεις 207 πραγματικα τελικη!!!! τεσταρισμενο απο εμενα προσωπικα
...και εγω δεν τα πολυγουσταρα αυτα τα μηχανακια, αλλα μετα το τεστντραιβ που εκανα εχω αναθεωρησει καποιες αποψεις...
mourgakos
18/07/2007, 19:41
εσυ ησουν που μου τα εριξες με το μπεργκερ??το μονο που με ηρεμει λιγο,
οτι εσενα εχει ενα επιπλεον μηδενικο στην τιμη...:lol:
Da.Vintage
19/07/2007, 07:34
Λοιπόν για εμένα μηχανή είναι ότι έχει 2 ρόδες, είναι εκτεθιμένο στα καιρικά φαινόμενα και για να στρίψει πρέπει να πάρει κλίση και ο οδηγός και η μοτό...
Ο Συμπλέκτης, η ταχύτητες, η θέση οδήγησης, είναι χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας!
Μην ακούω χαζά περι θέση οδήγησης στα σκούτερ και για πολλά πλαστικά και ταμπλό και προστασία απο αέρα γιατί τότε κάποιος απο εσάς να πάει να πεί στους ιδιοκτήτες goldwing, FJR κτλ οτι δεν έχουν μηχανές!
Τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανών όπως οι street, enduro, onoff, custom κτλ!
Δηλαδή κάποιος που οδηγεί σκούτερ, τον έχει φάει το κρύο και οι βροχές, δεν είναι μοτοσυκλετιστής...???
Έλεος αυτά είναι λόγια απο κομπλεξικά άτομα που έχουν μηχανές και τους περνάνε τα σκούτερ στα φανάρια ή που βλέπεις οτι μόλις πάνε για ποτό το βράδυ μπορούν να είναι ατσαλάκωτοι... που απο κάτω πολλά χωράνε 2 κράνη! που μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου και σε μερικά μπορείς να ακούσεις και μουσική! που όταν περνάνε απο νερά δεν σηκώνουν τα πόδια τους σα βατράχια, που οι κοπέλες που κάθονται πίσω είναι πάντα χαμογελαστές και το απολαμβάνουν!
Και μή με πείτε σκουτερά γιατί είμαι και αυτό!
η τρέλα μου είναι ενα 1000ss που καβαλάω αλλά μόλις γυρίσω απο μεγάλη βόλτα ή ταξίδι πιασμένος πάω και παίρνω αγκαλιά το σκούτερ μου που είναι άνετο και δε με κουράζει κάνω μία βόλτα μαζί του και ξεπιάνομαι!!!
Και παπάκιας είμαι!
Και μοτοκροσάς!
Δεν είναι ανάγκη επειδή είσαι κάτοχος μίας μοτό street, motocross ή οτιδήποτε άλλο να είσαι κομπλεξαρισμένος με τα υπόλοιπα!
Εγώ πολλές φορές έχω πεί σε γυναίκα όταν είμαι με το 1000 ανέβα να σε πάω μία βόλτα και το 90% μου έλεγε "Δεν ανεβαίνω εγώ εκεί επάνω"
Με το σκούτερ απλά δεν θέλουν να κατέβουν! Είναι το συνόνυμο της άνεσης!
Έχω απο κάτω πάντα ένα αδιάβροχο 1ή 2 κράνη, 1 μπλουζάκι, 1 φορτιστή κινητού, 1 περιοδικό, και τώρα που είναι καλοκαίρι και 1 πετσέτα και μαγιό!
59λίτρα χώρος αποσκευών!
Και μόλις το έμαθες δεν σε πιάνουν μηχανές μεγάλου κυβισμού στις στροφές! Ξέρει φίλος εδω μέσα! και είναι μόνο 250...
Και ταξίδια έχω κάνει με ταχύτητες 110-120 βαρετό ναι αλλά άνετο! αν ήταν κανα 500 ή 650 πήγαινες άνετα με 160!
symvoulos
19/07/2007, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Λοιπόν για εμένα μηχανή είναι ότι έχει 2 ρόδες, είναι εκτεθιμένο στα καιρικά φαινόμενα και για να στρίψει πρέπει να πάρει κλίση και ο οδηγός και η μοτό...
Ο Συμπλέκτης, η ταχύτητες, η θέση οδήγησης, είναι χαρακτηριστικά μοτοσυκλέτας!
Μην ακούω χαζά περι θέση οδήγησης στα σκούτερ και για πολλά πλαστικά και ταμπλό και προστασία απο αέρα γιατί τότε κάποιος απο εσάς να πάει να πεί στους ιδιοκτήτες goldwing, FJR κτλ οτι δεν έχουν μηχανές!
Τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανών όπως οι street, enduro, onoff, custom κτλ!
Δηλαδή κάποιος που οδηγεί σκούτερ, τον έχει φάει το κρύο και οι βροχές, δεν είναι μοτοσυκλετιστής...???
Έλεος αυτά είναι λόγια απο κομπλεξικά άτομα που έχουν μηχανές και τους περνάνε τα σκούτερ στα φανάρια ή που βλέπεις οτι μόλις πάνε για ποτό το βράδυ μπορούν να είναι ατσαλάκωτοι... που απο κάτω πολλά χωράνε 2 κράνη! που μπορείς να φορτίσεις και το κινητό σου και σε μερικά μπορείς να ακούσεις και μουσική! που όταν περνάνε απο νερά δεν σηκώνουν τα πόδια τους σα βατράχια, που οι κοπέλες που κάθονται πίσω είναι πάντα χαμογελαστές και το απολαμβάνουν!
Και μή με πείτε σκουτερά γιατί είμαι και αυτό!
η τρέλα μου είναι ενα 1000ss που καβαλάω αλλά μόλις γυρίσω απο μεγάλη βόλτα ή ταξίδι πιασμένος πάω και παίρνω αγκαλιά το σκούτερ μου που είναι άνετο και δε με κουράζει κάνω μία βόλτα μαζί του και ξεπιάνομαι!!!
Και παπάκιας είμαι!
Και μοτοκροσάς!
Δεν είναι ανάγκη επειδή είσαι κάτοχος μίας μοτό street, motocross ή οτιδήποτε άλλο να είσαι κομπλεξαρισμένος με τα υπόλοιπα!
Εγώ πολλές φορές έχω πεί σε γυναίκα όταν είμαι με το 1000 ανέβα να σε πάω μία βόλτα και το 90% μου έλεγε "Δεν ανεβαίνω εγώ εκεί επάνω"
Με το σκούτερ απλά δεν θέλουν να κατέβουν! Είναι το συνόνυμο της άνεσης!
Έχω απο κάτω πάντα ένα αδιάβροχο 1ή 2 κράνη, 1 μπλουζάκι, 1 φορτιστή κινητού, 1 περιοδικό, και τώρα που είναι καλοκαίρι και 1 πετσέτα και μαγιό!
59λίτρα χώρος αποσκευών!
Και μόλις το έμαθες δεν σε πιάνουν μηχανές μεγάλου κυβισμού στις στροφές! Ξέρει φίλος εδω μέσα! και είναι μόνο 250...
Και ταξίδια έχω κάνει με ταχύτητες 110-120 βαρετό ναι αλλά άνετο! αν ήταν κανα 500 ή 650 πήγαινες άνετα με 160!
απλα ασχολιαστο ..... πεστα χρυσοστομε:beer:
argi6argi
19/07/2007, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μοτοσυκλετα------->moto(μοτερ)-cycle(κυκλοι, δηλαδη ροδες)---------->μοτερ με ροδες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με το σκεπτικό αυτό (μοτέρ+ρόδες), και τα αμάξια και τα καινούρια πατίνια με τα μοτεράκια είναι μοτοσυκλέτες.
Απλά θα ήθελαν κάποτε να μοιάσουν σε μοτοσυκλέτες και βολεύουν στην Αθήνα (όχι εμένα).
Άσε που τα περισσότερα βγάζουν τα 'μαλλιά τους'. Αλήθεια, πως κυκλοφορούν αυτά τα πράγματα αφού τα περισσότερα μολύνουν πιο πολύ και απο λεωφορεία ή ταξί;
Θα συμφωνήσω με τον Titan περί άνεσης αλλά μέχρι εκεί. Εγώ θέλω ταχύτητες, έστω και ημιαυτόματο. Αυτό το ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννννν μου δίνει στα νεύρα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω! Όπως δεν μου αρέσουν και τα αυτόματα αυτοκίνητα.
Με λίγα λόγια, περί ορέξεως....ουδείς λόγος.
:beer:
Da.Vintage
19/07/2007, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Θα συμφωνήσω με τον Titan περί άνεσης αλλά μέχρι εκεί. Εγώ θέλω ταχύτητες, έστω και ημιαυτόματο. Αυτό το ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννννν μου δίνει στα νεύρα. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω! Όπως δεν μου αρέσουν και τα αυτόματα αυτοκίνητα.
Με λίγα λόγια, περί ορέξεως....ουδείς λόγος.
Ρε Αργύρη εδώ λέμε αν τα σκούτερ είναι μοτοσυκλέτες όχι αν μας αρέσουν!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ!:beer:
ferrarigr
19/07/2007, 15:26
Εισαι και ο πρωτος...Τιτάνααααα....καιρο εχουμε να σε δουμεεεεε...Ελπιζω να εισαι καλα...
argi6argi
19/07/2007, 15:41
Εγώ όταν αναφέρομαι σε μοτοσυκλέτες δεν συμπεριλαμβάνω τα scooter. Τώρα αν πάρουμε οτι μοτοσυκλέτες είναι όλα τα δίτροχα με μοτέρ, τότε πάω πάσο.
Da.Vintage
20/07/2007, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ferrarigr
Εισαι και ο πρωτος...Τιτάνααααα....καιρο εχουμε να σε δουμεεεεε...Ελπιζω να εισαι καλα...
Ευχαριστώ Γιαννάκη να σαι καλά χαιρετισμούς στα παιδιά!
Ακριβά. (Για την ακρίβεια πανάκριβα. Έχετε δει πόσο πάει ένα 250άρι? Όσο όνο Καφασάκι KLR ναούμε).
Πλαστικά.
Δεν έχουν σασί.(κινητήρας (???) ενεργό μέρος ??????)
Δεν έχουνε κινητήρες.
Δεν έχουνε ανάρτηση, φρένα, στήσιμο.
Τι συζητάμε...φτου..μακριά...
Ότι κάνουν...το κάνει καλύτερα ένα ψευδοενούρο, motard.
sakisvolos
15/08/2007, 21:26
:nono: Καλησπέρα!
Το σκούτερ για μερικούς είναι τρόπος ζωής, όπως για εμάς τους άλλους είναι τρόπος ζωής
η μοτοσυκλέτα:smokin:
Αλλά σε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτιριστεί μοτοσυκλετα
ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ :evil: :evil: :evil:
Το λέω και πιστέυω κιόλας!
και εντελώς πληροφοριακά scooter σημαίνει βέσπα και όχι μοτοσυκλέτα!:rotflmao:
kiriakost
15/08/2007, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
scooter σημαίνει βέσπα και όχι μοτοσυκλέτα!:rotflmao:
Αααα όλα και όλα σύντροφε ... Classic βέσπα = αθάνατο μηχάνημα
scooter = Φτηνής ποιότητας δίκυκλο , αντιεμπορικό , και τελείως αναλώσιμο , με μικρή ημερομηνία λήξεως .
Εν ετη 2000 - 2007 , απόλυτη πλαστικοποίηση μηχανικών μερών , και ελλειπή υποστήριξη ανταλλακτικών , λόγω του γεγονότος , ότι είναι τελείως αναλώσιμο , και ασύμφορο επισκευής.
sakisvolos
16/08/2007, 12:53
Καλησπέρα!
Σύντροφε κυριάκο μην το παίρνεις στραβά!
Αυτό που λέω scooter = Βέσπα το έχουν έτσι όλα τα Ελληνοαγγλικά λεξικά
τουλάχιστον όσα εγώ είδα !
Τώρα όσο για την κλασική βέσπα να σου πώ οτι η cosa η 200αρα ήταν η μεγάλη μου αγάπη
και ας μην την πήρα ποτέ!
Τώρα ένα scooter δεν θα λέγεται ποτέ μοτοσυκλέτα!
Αν δείξεις ένα scooter σε έναν ξένο και του πείς ''this is a motorcycle''
Η απάντηση που θα πάρεις είναι η εξής: ''I's not a motorcycle i'ts a scooter''
Και πάλι καλησπέρα!:beer:
όσοι ισχυρίζονται ότι τα scooters δεν είναι μοτοσυκλέτες (προσωπικά στα @@ μου) είναι οι ίδιοι που πρέπει να επιβεβαιώνονται από τη μηχανή τους για το πόσο άντρες είναι, κάτι που υσχύει και στα αυτοκίνητα των εχόντων Bmw μερσέντε κτλ που πιστεύουν ότι τα corsa, matiz κτλ είναι σφουγγαρίστρες.
το ότι ένα scooter έχει μικρότερες δυνατότητες σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τις μηχανές που έχουν συμπλέχτη είναι σίγουρο και δεν το αμφισφητεί κανένας αλλά κύριοι εφόσον είναι δίκυκλο και σου προσφέρει έστω και σε μικρότερο βαθμό ότι σου προσφέρει μια μεγάλη μηχανή είναι ένας τύπος μοτοσυκλέτας.
αν έχετε τόσο μεγάλο κόμπλεξ να το παραδεχτείτε και είστε τόσο σκλυροπηρυνικοί πρόβλημα σας, αλλά μη νομίζετε ότι έχετε και δίκιο.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
όσοι ισχυρίζονται ότι τα scooters δεν είναι μοτοσυκλέτες (προσωπικά στα @@ μου) είναι οι ίδιοι που πρέπει να επιβεβαιώνονται από τη μηχανή τους για το πόσο άντρες είναι, κάτι που υσχύει και στα αυτοκίνητα των εχόντων Bmw μερσέντε κτλ που πιστεύουν ότι τα corsa, matiz κτλ είναι σφουγγαρίστρες.
το ότι ένα scooter έχει μικρότερες δυνατότητες σε οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με τις μηχανές που έχουν συμπλέχτη είναι σίγουρο και δεν το αμφισφητεί κανένας αλλά κύριοι εφόσον είναι δίκυκλο και σου προσφέρει έστω και σε μικρότερο βαθμό ότι σου προσφέρει μια μεγάλη μηχανή είναι ένας τύπος μοτοσυκλέτας.
αν έχετε τόσο μεγάλο κόμπλεξ να το παραδεχτείτε και είστε τόσο σκλυροπηρυνικοί πρόβλημα σας, αλλά μη νομίζετε ότι έχετε και δίκιο.
:wave2:
Ειχα σκουτερ και μαλιστα με ειχε βολεψει πολυ
Αλλα τα μαμημενα γλυστρανε ρε φιλε, εγω επεσα απο τελειως βλακωδες τροπο
Ακομα και τα παπια ''πατανε'' καλυτερα κατω, τα σκουτερ αν δεν εχουν ολοκαινουργια ελαστικα, αρχιζουν τα τσιφτετελια
Ξερεις, δεν πηραμε ολοι κατευθειαν 1000cc, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε πανω απο 10-20 χρονια εμπειριας, απο dax 50 μεχρι οτι θες
Τα matiz,fabia καμια φορα κρατανε καλυτερα απο ''μερσεντέ'', πραγμα που δεν συμβαινει με τα σκουτερ, τα οποια ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ δεν εχουν κατασκευαστει για να κρατανε καλα, αλλα για να ειναι ανετα με προστασια απο τις καιρικες συνθηκες/νερα
Ισως να εξαιρειται το t-max 500 το οποιο εχει σχεδιασμο μοτοσυκλετας κατω απο τα πλαστικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ακομα και τα παπια ''πατανε'' καλυτερα κατω, τα σκουτερ αν δεν εχουν ολοκαινουργια ελαστικα, αρχιζουν τα τσιφτετελια
Ξερεις, δεν πηραμε ολοι κατευθειαν 1000cc, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε πανω απο 10-20 χρονια εμπειριας, απο dax 50 μεχρι οτι θες
Τα matiz,fabia καμια φορα κρατανε καλυτερα απο ''μερσεντέ'', πραγμα που δεν συμβαινει με τα σκουτερ, τα οποια ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ δεν εχουν κατασκευαστει για να κρατανε καλα, αλλα για να ειναι ανετα με προστασια απο τις καιρικες συνθηκες/νερα
Ισως να εξαιρειται το t-max 500 το οποιο εχει σχεδιασμο μοτοσυκλετας κατω απο τα πλαστικα
μα δε διαφωνούμε σε τίποτα φίλε μου και εμένα γλυστράει καμιά φορά το δικό μου και το παραδέχομαι αν το παρακάνω (γιαυτό προσέχω και ιδιέτερα όταν βρέχει δόξα το θεό δεν έχω πέσει ούτε μια φορά). αν δεν το παρακάνω και πηγαίνω νορμάλ δεν γλυστράει καθόλου.
και επίσης να σου πω οτι περιμένω πως και πως σε κάνα χρόνο να πάρω μηχανή
αλλά δε λέει κάτι αυτό και πάλι μοτοσυκλέτες τις θεωρώ απλά όπως ειπες και εσύ έχουν σχεδιαστεί πιο πολύ για άνεση γι' αυτό όσοι τις οδηγάμε απλά πρέπει να το έχουμε στο νου μας αυτό και να μην το παρακάνουμε.
Ρε αφτερ τι σκουτερ ειχες???
Γιατι τα παπια δεν πατανε σε καμια περιπτωση καλυτερα απο σκουτερ.
Ενα beverly που ειχα οδηγησει ηταν πολυ πιο σταθερο στο δρομο απο πολλες μεγαλες μοτοσυκλετες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ρε αφτερ τι σκουτερ ειχες???
Γιατι τα παπια δεν πατανε σε καμια περιπτωση καλυτερα απο σκουτερ.
Ενα beverly που ειχα οδηγησει ηταν πολυ πιο σταθερο στο δρομο απο πολλες μεγαλες μοτοσυκλετες...
Βeverly ειχα, με λιγο παλια(2 χρονων) ελαστικα επανω, και γλυστραγε συνεχεια, και ο πισω τροχος και ο πισω
Στο παπι που ειχα(kristar) ειχα επανω τα metzeler M22 και κραταγανε τελεια
Στην αναγκη κατεβαζα μια, τσαρουχωνα το πισω φρενο, και σταματουσε
Βεβαια απο επιδοσεις, δικαβαλο, ηταν χαλια
Εγω το εχω πει, ας φτιαξει καποιος Ιαπωνας καποιο παπι υδροψυκτο 250cc με 20 ιππους και λιγο πιο φαρδια ελαστικα, και θα δεις τι εχει να γινει
Βeverly ειχα, με λιγο παλια(2 χρονων) ελαστικα επανω, και γλυστραγε συνεχεια, και ο πισω τροχος και ο πισω
Στο παπι που ειχα(kristar) ειχα επανω τα metzeler M22 και κραταγανε τελεια
Στην αναγκη κατεβαζα μια, τσαρουχωνα το πισω φρενο, και σταματουσε
Βεβαια απο επιδοσεις, δικαβαλο, ηταν χαλια
Εγω το εχω πει, ας φτιαξει καποιος Ιαπωνας καποιο παπι υδροψυκτο 250cc με 20 ιππους και λιγο πιο φαρδια ελαστικα, και θα δεις τι εχει να γινει
ε μάλλον τα ελαστικά σου φταίγανε και όχι το scooter!!
+1 αφτερ...
Σκουτερακι με ολοκαινουρια λαστιχα στριβει πιο γρηγορα απο R1 με λιωμενα λαστιχα...
:lol: :lol: :lol:
Συμφωνω οτι μου φταιγανε τα ελαστικα, αλλα το συμπερασμα μου δεν βγαινει μονο απο αυτην την εμπειρια
Εχω οδηγησει κατα καιρους διαφορα σκουτερ, απο 10'' τροχους μεχρι και με 16'', και το ιδιο αποτελεσμα ειχα
Φιλος ακομα πρωην κατοχος διαφορων μηχανων, και νυν x-max 250, μου λεει το ιδιο πραγμα
Οτι απορει με μερικους που ρισκαρουν τοσο πολυ με αυτα τα σκουτερ
Οτι στην δυσκολη στιγμη δηλαδη, θα σε προδωσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Εμένα πάλι τα μαλλιά μου δεν έχουν αέρα γιατι προφυλάσονται απο το κράνος μου:beer:
Tι να πω κι εγω που δεν εχω μαλλια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Tι να πω κι εγω που δεν εχω μαλλια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχω οδηγησει κατα καιρους διαφορα σκουτερ, απο 10'' τροχους μεχρι και με 16'', και το ιδιο αποτελεσμα ειχα
στην δυσκολη στιγμη δηλαδη, θα σε προδωσει
Τα μηχανάκια με 10-12" έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά απ΄αυτά με τους 16". Προσωπικά με scooter δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Με τέτοια κυκλοφορώ τα τελευταία 5-6 χρόνια και πρόβλημα ουδέν. Αρκεί να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι scooterάκια και όχι SS.
Mε αυτα τα μεγαλα σκουτερ εχω την αισθηση οτι ειμαι ξεκρεμαστος πανω τους κι οτι με πανε δεν τα παω.Με τις μηχανες νιωθω οτι γινομαι ενα κι οτι η μηχανη ειναι προεκταση του σωματος,των χεριων και των ποδιων μου.
Δεν μπορω να το εξηγησω ολο αυτο απο το πληκτρολογιο αλλα τις λιγες φορες που καβαλησα πολυθρονα με ροδες ηθελα να κατεβω και να παω με τα ποδια.
Βεβαια απ την αλλη ειχα για 7 χρονια vespa px200e.Εκει η αισθηση ηταν διαφορετικη αλλα κι η τελικη της ηταν 120χλμ μαξιμουμ.
:beer: :beer: :beer:
SUZUKAKIAΣ
24/02/2008, 21:53
Ειχα υποτιμησει τα scooter.....
Μην τα υποτιματε ουτε σε ευθεια...... (δειτε βιντεο)http://www.youtube.com/watch?v=xMsv4ms27Aw
Ουτε σε στροφες.....
Ακομα και μινι μοτο μην υποτιματε οπως υποτιμουσα (δειτε φωτο)
Ενταξη δεν ειναι σαν μηχανη ss δεν το συζητω ουτε ποτε θα γινουν αλλα οχι οτι ειναι αχρηστα....
Με το παπι στην πιστα (μικρη βεβαια πιστα) το ευχαριστιεμαι πολυ ομως...
Επεσε ενας καταλογος στα χερια μου για scooter.....μπροστινη αναρτηση 1600Ευρω πισω 900ευρω πληροφοριακα το λεω....
121570
συγνώμη αλλά έχουν την ίδια αίσθηση αυτά με μια ΜΗΧΑΝΗ???
μην τρελλαθούμε τώρα άμα θέλεις να μην βρέχεσαι στην τελική πάρε αυτοκίνητο:mad: :hypnotize
121637
άντε να σε δω πως θα στρίψεις με την μαλακία :uplate:
121638
sakisvolos
25/02/2008, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
Με τούμπες ίσως!:lol:
Μηπως με την οπισθεν?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
25/02/2008, 08:49
Ρε σείς και τα χάρλευ δε στρίβουν αλλά τα λέμε μηχανές...:winka:
συγνώμη αλλά έχουν την ίδια αίσθηση αυτά με μια ΜΗΧΑΝΗ???
μην τρελλαθούμε τώρα άμα θέλεις να μην βρέχεσαι στην τελική πάρε αυτοκίνητο:mad: :hypnotize
εντάξει αυτά που είναι σαν κουβούκλια δεν έχουν αίσθηση μηχανης και ούτε τα θεωρώ.
μ@λ@κια ε?
εσύ τι έχεις δηλαδη?
έχω ένα scooter peugeot και το varadero 125
έχω ένα scooter peugeot και το varadero 125
θα σου άρεσε να πω οτι αυτα που έχεις είναι μ@λ@κίες και ότι με τέτοια σουργελα που έχεις πως μπορείς να κριτικάρεις αυτο?
όχι και ας χ3στηκες για τη γνώμη μου, καλό θα ήταν λοιπόν να σκέφτεσαι λίγο τι γράφεις. φιλικά και μόνο το λέω ελπίζω μην παρεξηγήσεις:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Τα χαρλευ φτιαχτηκαν για τις τεραστιες ευθειες της Αμερικης(φτου κακα).Εχει και καποια που ψιλοστριβουν.Τα σκουτερ μαλλον φτιαχτηκαν γι αυτους που θελουν την ανεση του καναπε σε δυο ροδες και να πηγαινουν στη δουλεια με κουστουμι και γραβατα,χωρις ομως αυτοκινητο.Δεν λεω οχι σε τιποτα απο τα παραπανω αλλα εμενα δεν μου κανουν για μηχανες.
:wave2: :wave2: :wave2:
SUZUKAKIAΣ
25/02/2008, 10:37
Λοιπον αυτο το χω οδηγησει και ακουστε πλακα......
Επειδη εχει δυο ροδες μπροστα δεν φευγει το μπροστινο με τπτ οποτε χαλαρωνεισ και μπαινεισ πλαγιασμενοσ και ισιχοσ.
Επειδη μπορεισ να παρεια λοιπον τετοιεσ κλισεισ που δεν θα παιρνε το ιδιο σκουτερ χωρις 2 ροδεσ μπροστα ,η πισω ροδα δεν αντεχει τετοιεσ κλισεισ οποτε φευγει με το παραμικρο και πολυ ευκολα....Επειδη δε αυτο το σκουτερ η κλιση που λεμε οτι ειναι ασφαλες και δεν πευτεισ ειναι πολι πιο κατω απο ενα απλο σκουτερ....οποτε αν θεσ να μπεισ σε μια στροφη κλινεισ και αλλο σε σημειο που δεν κραταει η πισω.Οποτε επειδη το οριο ασφαλειασ των αλλων σκουτερ την παιρνασ ευκολα με αυτο το σκουτερ (λογο 2 ροδον μπροστα) εχει ωσ αποτελεσμα να φευγει με το παραμικρο η πισω ροδα....
ασε που βρισκει κατω για πλακα η στεκα.......
Δηλαδη τρωσ την σβουρα για πλακα....πολυ ευκολα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Eγω τα λεω ΤΡΑΚΤΕΡ :lol:
el_hymador
25/02/2008, 20:08
φετες!!
στριβει και παραστριβει μονο που εχεις την αισθηση οτι στο μπροστινο βρισκεται προσαρμοσμενη μια μονολιθικη ροδα απο την εποχη των flintstones:D
Da.Vintage
26/02/2008, 13:31
Μην ακούω μλκς οτι τα σκούτερ δεν στρίβουν...
απλά έχουν τεχνική που θέλει ψάξιμο για να τα στρίψεις....
Μερικοί απο εδω μέσα έχουν δεί απο πρώτο χέρι πως στρίβουν τα σκούτερ...
Makis206,Z_armageddon, Meni0s, Gixxerpap, DimChios, TROOPER
vestromas
24/03/2008, 16:19
Δεν σας καταλαβαινω ρε μαγκες, εσας που τα σκουτερ τα σνομπαρετε. Εγω πιστευω πως οι σκουτεραδες θα επρεπε να μας κοροιδευουν που περνουμε δυσχρηστες αβολες και πανακριβες μηχανες για να μοστραριστουμε στις καφετεριες, αντε να πεταχτουμε και καμμια Χαλκιδα. Πραγματα που θα καναμε ανετοτατα με ενα καλο σκουτερ. Αποψη μου ειναι οτι τα σκουτερ ειναι μια χαρα μοτοσυκλετες και πολλες φορες πιο χρησιμες απο πολλες που ειναι μονο για πιστες και βουνα και κυκλοφορουν αναμεσα μας. Οσο για τα καγκουρια που το παιζουν ζω επικινδυνα, ιδιο θανατο θα κανουν και με σκουτερ αμα δεν προσεξουν.:beer: :wave2:
veletzas
25/03/2008, 13:03
και οι μοτοσυκλετες δεν θα γινουν ποτε σκουτερ:smokin:
palios_er500
25/03/2008, 16:15
το DEAUVILLE πάντως αν και μου αρέσει σαν concept με δυσκολεύει πολύ να το δω σαν μοτοσυκλέτα...(έχει δει κανείς τον πίνακα οργάνων του?):yuck:
gian_nykt
26/03/2008, 08:29
δεν ξέρω τι λέτε κάποιοι εδώ μέσα πάντως το Burgman το εχω ξύσει ΚΑΙ απο τις 2 μεριές με τα diablo Που φοράω (κάλλυμα εξάτμισης και stand απο την άλλη) και ενα Exciting 500 φίλου που ειναι βέβαια φαρδή γενικά...έξυνε για πλάκα ΚΑΙ απο τις 2 μεριές!!!
Κι όλ'αυτα με τρελούς χώρους και άνεση...(για το Burgman τουλάχιστον)!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7nkwxTjU00I
:eyepop: :eyepop:
ivecuras
09/05/2008, 22:16
τα scooters μπορει να μην γινουν ποτε μηχανες αλλα τα καινουρια μοντελα φρεναρουν και στρηβουν σαν μεγαλες μηχανες.Σε κλειστες στροφες ιδικα εχουν την ιδια ταχυτητα .RUNNER 200 VX.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ivecuras
τα scooters μπορει να μην γινουν ποτε μηχανες αλλα τα καινουρια μοντελα φρεναρουν και στρηβουν σαν μεγαλες μηχανες.Σε κλειστες στροφες ιδικα εχουν την ιδια ταχυτητα .RUNNER 200 VX.
νταξ μην υπερβαλουμε αλλα μπορουν να ειναι αξιοπρεπη σε στροφιλικια και να κερνανε και τσαγακι μερικες φορες
ex_hustler
18/05/2008, 22:43
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
νταξ μην υπερβαλουμε αλλα μπορουν να ειναι αξιοπρεπη σε στροφιλικια και να κερνανε και τσαγακι μερικες φορες
Σε λιγο σε βλεπω να βαζεις και καλαθι στο geo
:a029:
dukeandthecity
13/08/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
http://www.youtube.com/watch?v=NlZif3iPmQM&feature=related
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
τα comments δικα σου είναι μάκη ? :blush: :blush:
makis206
14/08/2008, 07:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
τα comments δικα σου είναι μάκη ? :blush: :blush:
Άει ρε σακείθε πέρα ! Κι εκεί το ίδιο νικνέϊμ έχω :lol:
taksidiotis25
18/12/2008, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
ROAD67 ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ENA TEST ΣΤΟ GILERA GP 800! ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤMAX 500 ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ.ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ YAMAHA.
Οδηγείς πάνω στη στενή άσφαλτο που ξεδιπλώνεται σε ένα υψίπεδο στα βουνά πάνω από το Φραγκοκάστελο της Νότιας Κρήτης. Βλέπεις τους βράχους να ξεπροβάλλουν σαν κομμάτια στάχτης μέσα από τη χαμηλή ανοιξιάτικη βλάστηση και το δεξί σου χέρι που ορίζει 69 ίππους κάνει το σούπερ σκούτερ που οδηγείς να τινάζεται μπροστά και να επιταχύνεται με δύναμη, η οποία μεταφέρεται στον πίσω τροχό με αλυσίδα από τον 2κύλινδρο, ροπάτο κινητήρα.
Ούτε να φανταστούμε δεν θα μπορούσαμε μερικά χρόνια πριν πως τα σκούτερ θα έφταναν σε τέτοια επίπεδα κυβισμού. Είναι σαν να λέγαμε σήμερα ότι σύντομα τα σκούτερ θα φορούν 4κύλινδρους κινητήρες 1.200 κ.εκ! Οι κατασκευαστές όμως αποδεικνύουν την τόλμη τους στη «μη πεπατημένη» και ανεβάζουν τον πήχυ των επιδόσεων περνώντας, συνάμα, στοιχεία μοτοσυκλέτας σε ένα μεγάλο σκούτερ.
Ο 16άρης μπροστινός τροχός και οι δύο ημιαιωρούμενοι δίσκοι των 30 εκ. με πλευστές δαγκάνες και μεταλλικό πλέγμα στα σωληνάκια αλλά και το αλουμινένιο ψαλίδι πείθουν για το παραπάνω. Η Gilera, παρουσιάζοντας το GP 800, αναφέρεται σε αυτό σαν ένα νέο είδος δικύκλου και όχι ενός νέου σκούτερ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως και στην πράξη το GP 800 αποδίδει σαν νέο είδος.
Ο κινητήρας με πολύ μπάσο ήχο- είναι αρκετά μπροστά τοποθετημένος στο σωληνωτό σκελετό, είναι V2 και αποδίδει 69 ίππους, απόδοση στην οποία επίσης δεν μας έχουν συνηθίσει τα σκούτερ.
Για να ανέβεις στη σωστής σκληρότητας σέλα δεν περνάς το πόδι σου (εύκολα) πίσω από την ποδιά, αφού το «νεύρο» ανάμεσα σε τιμόνι και σέλα είναι υψηλό, άρα περνάς το πόδι σου από πίσω, σαν σε μοτοσυκλέτα.
Η απόκριση στο γκάζι είναι άμεση, με αισθητή τη ροπή αλλά χωρίς εξάρσεις, αφού η αυτόματη φυγοκεντρική μετάδοση φροντίζει να μην ξεκινάς από τα φανάρια με το… πλάι γιατί θα ήταν επικίνδυνο στους δρόμους της πόλης. Μόλις αρχίσει να κινείται το μέγκα σκούτερ, έχεις την αίσθηση πως χάνει τα 50 από τα σχεδόν 250 κιλά του, αποκτώντας το βάρος ενός μονοκύλινδρου 500. Η απόδοση του κινητήρα είναι πρωτόγνωρα καλή σε όλες τις στροφές, σε όλες τις ταχύτητες. Είτε κινείται με 80, είτε με 140, είτε με 180 χλμ/ώρ. επιταχύνεται πρόθυμα, για να προσπεράσει τα 200 χλμ/ώρ. μέχρι να δούμε 210-215 χλμ/ώρ., οπότε θα επέμβει ο κόφτης.
ΑΝΕΣΗ
Η θέση οδήγησης καλή και εργονομική, προσφέρει άνεση και έλεγχο στον οδηγό, η δε αρχική αίσθηση στριμώγματος των κάτω άκρων λύνεται, αφού στο μπροστινό κομμάτι της ποδιάς υπάρχει και δεύτερη θέση για να απλωθούν προς τα κει. Σε αυτή τη θέση πρέπει να βρίσκονται μάλιστα τα πόδια, έτσι ώστε να κοντράρουν στην επιβράδυνση, καθώς δεν υπάρχει άλλο σημείο στήριξης για τον αναβάτη (στις μοτοσυκλέτες υπάρχει το ρεζερβουάρ).
Τα μεγάλα δισκόφρενα εξασφαλίζουν πολύ μικρή απόσταση ακινητοποίησης, έχουν δύναμη και αίσθηση, ακριβή δε πληροφόρηση παρέχουν και οι αναρτήσεις που όμοιές τους δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ πάνω σε σκούτερ (ίσως σε αυτό τον τομέα οι καταναλωτές να ζητήσουν συνδυαζόμενα φρένα ή ABS). Ειδικά η πίσω ανάρτηση συμπεριφέρεται με μοναδικό τρόπο, μεταφέροντας τις δυνάμεις σε διαφορετικό από τα συνηθισμένα σημείο, αφήνοντας σε συγκεντρωμένο στο δρόμο μπροστά σου. Η ακαμψία του σκελετού και η απόσβεση αμορτισέρ πιρουνιού κάνουν την ξεχωριστή οδική συμπεριφορά στο GP 800, που αντιδρά με ακρίβεια δίνοντας πληροφόρηση για το πού βρίσκονται οι τροχοί του.
Ο ανεμοθώρακας που ρυθμίζεται ηλεκτρικά με ένα κουμπί στο δεξί άκρο του τιμονιού προστατεύει ικανοποιητικά τον αναβάτη σε περίπτωση που αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλη την περίσσια δύναμη του GP 800 σε ταξίδι. Λόγω απόδοσης και ιπποδύναμης το νέο Gilera μπορεί να κάνει μεγάλα και γρήγορα ταξίδια με δύο άτομα και φορτίο χωρίς πρόβλημα. Αντίθετα, θα γυρνάει για ώρες στους επαρχιακούς δρόμους με την άνεση των πολλών κυβικών (ένδειξη 150 χλμ/ώρ./6.000 σ.α.λ.), αλλά και τη μοναδική απόδοση του κινητήρα V2. Παρ' όλο που η ζελατίνα προστατεύει καλύτερα από τον αέρα στην πάνω θέση, η κάτω είναι προτιμότερη επειδή οι στροβιλισμοί του αέρα κάνουν λιγότερο θόρυβο.
Η Gilera θα μπορούσε κάλλιστα να παρουσιάσει ένα GP με επιθετικότερο σπορ ντιζάιν, που θα βροντοφώναζε με μεγάλα γραφικά, γραμμές, αιχμές και κοψίματα για τα πάμπολλα κυβικά του. Θα μπορούσε να έχει βάψει το 800 έντονα και να βάλει το λογότυπό της -που συντροφεύει δίτροχα σχεδόν έναν αιώνα τώρα- μεγάλο, εμφανές. Αντίθετα, επέλεξαν να το παρουσιάσουν με ρούχα συντηρητικής εμφάνισης, με μαύρο και βυσσινί μεταλλικό χρώμα και τα λογότυπα Gilera και GP 800 μικρά και διακριτικά, ίσως για να μην τρομάξουν τους υποψήφιους αγοραστές. Αλλωστε, έχουν επιλέξει το ταχύτερο και μεγαλύτερο σκούτερ του κόσμου, κάτι σαν… σκούτερ-Hayabusa (!) που δεν προκαλεί με την εμφάνισή του, ενώ στο δρόμο κατατροπώνει όλα τα σκούτερ και πολλές μοτοσυκλέτες.
Καμουφλαρισμένο μεν, άξιο και ταχύτατο δε…
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: Piaggio Hellas, 210 7572200
ΤΙΜΗ: 9.300 ευρώ ΕΓΓΥΗΣΗ: 2 χρόνια
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 4χρονος, υδρόψυκτος, V2, 90ο, 4 βαλβίδες στον κύλινδρο
ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 939 κ.εκ. 88x69 χλστ
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Ηλεκτρονικός ψεκασμός
ΙΣΧΥΣ: 68,7 ίπ./7.750 σ.α.λ.
ΡΟΠΗ: 10,8 χγμ/6.400 σ.α.λ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα
ΠΛΑΙΣΙΟ: Σωληνωτό, ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ: 1,585 μ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χλστ, ένα αμορτισέρ πίσω
ΦΡΕΝΑ: Δισκόφρενα 300 χλστ (μπροστά), 280 χλστ (πίσω)
ΕΛΑΣΤΙΚΑ: 120/70 - 16’’ (μπροστά), 160/60 – 15’’ (πίσω)
ΒΑΡΟΣ: 245 κιλά (άδειο)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ: 18 λτ.
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ: 78 εκ.
το θεμα ειναι πως ειναι gilera με οτι αυτο συνεπαγεται,προσωπικα προτιμησα tmax 09
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
το θεμα ειναι πως ειναι gilera με οτι αυτο συνεπαγεται,προσωπικα προτιμησα tmax 09
Το ότι είναι Gilera συνεπάγεται ότι είναι Piaggio. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο ότι κάποιος παίρνει 800cc scooter, αλλά εχουν αρχίσει και κυκλοφορούν πολλά !!!:look:
Και γιατί δεν παίρνετε ένα SUV να τελειώνουμε; :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και γιατί δεν παίρνετε ένα SUV να τελειώνουμε; :sad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
p_bourinos
19/12/2008, 07:12
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως αν τα πόδια μου δεν αγκαλιάζουν ντεπόζιτο δεν νιώθω οτι είμαι σε μηχανή,άσε που όποτε πήρα βόλτα scooter (nexus τελευταία),νόμιζα οτι θα πέσω στην πρώτη στροφή.Εξακολουθώ λοιπόν να πιστεύω οτι οι πολυθρόνες είναι για τα σαλόνια και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα σαν τα αυτοκίνητα που τα έχουν κάνει διαστημικά.Θέλω να πιστεύω οτι οι μηχανόβιοι έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ευαισθησία,αν κάθεσαι στο δίκυκλο πιο άνετα απ΄οτι κάθεσαι σε mercedes δεν έχει ουσία,πιστεύω.Για το θέμα της τιμής και τι άλλο μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που ζητάνε ας μην το αναφέρουμε καλύτερα...
ps::cruise control τους βάλανε ή όχι ακόμα???:p :p :p
harvester
20/12/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_bourinos
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως αν τα πόδια μου δεν αγκαλιάζουν ντεπόζιτο δεν νιώθω οτι είμαι σε μηχανή,άσε που όποτε πήρα βόλτα scooter (nexus τελευταία),νόμιζα οτι θα πέσω στην πρώτη στροφή.Εξακολουθώ λοιπόν να πιστεύω οτι οι πολυθρόνες είναι για τα σαλόνια και ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα σαν τα αυτοκίνητα που τα έχουν κάνει διαστημικά.Θέλω να πιστεύω οτι οι μηχανόβιοι έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ευαισθησία,αν κάθεσαι στο δίκυκλο πιο άνετα απ΄οτι κάθεσαι σε mercedes δεν έχει ουσία,πιστεύω.Για το θέμα της τιμής και τι άλλο μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που ζητάνε ας μην το αναφέρουμε καλύτερα...
ps::cruise control τους βάλανε ή όχι ακόμα???:p :p :p
ποια ειναι η διαφορετικη κουλτουρα ενος μηχανοβιου απο εναν με σκουτερ?
εχω κανει 12500 απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα με ενα σκουτερ 400αρι και εχω γυρισει την μιση ελλαδα
το αν δεν μπορει να το πας δεν σημαινει οτι δεν πανε.
ειδικα οταν μιλαμε για το tmax που ειναι σκουτερ με πλαισιο μιλαμε για ελαχιστες διαφορες απο μια μοτουσκλετα στο στησιμο του.
τωρα για το θεμα τιμης οντως τα 9300 ειναι πολλα αλλα να δωσεις 8000 για ενα τενερε ειναι πολυ περισοτερα......
φυσικα η καλυψη απο το κρυο και την βροχη ειναι σε φοβερα επιπεδα σε ενα σκουτερ.
ασε που το xt σου δεν εχει πουθενα ελπιδα μπροστα σε ενα tmax
harvester
20/12/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το πηγα βολτα τελικα. Η αληθεια ειναι οτι το σνομπαρα ολο αυτο τον καιρο. Για αλλο λογο πηγα στο καταστημα, test ride κατεληξα να κανω στο αυτοματο ενος γνωστου κι οταν γυρισα εδω και τους ειπα οτι ηταν κλειστα με ρωταγαν που ημουν και τους κοιταγα πονηρα :D ...
Τελος παντων, φρεναρες. Αντιστοιχες με street μηχανες. Μην αρχισετε να βαρατε αλλα μου φανηκαν εφαμιλλα των φρενων του bandit ισως και λιγο καλυτερα σε αισθηση.
Στριβει ανετα και πλαγιαζει αβιαστα.
Ο αερας δε φανηκε να το επηρεαζει καθολου μεχρι τα 160, παραπανω δεν πηγα να μην πω και ψεματα παροτι ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι 200αριζει.
Κανει πολυ καλη εκκινηση.
Κι εχει εναν ηχο το γ..μημενο πολυ ωραιο.
Αυτα, ο,τι αλλο θελετε ρωτηστε με. Το μοντελο επακριβως ηταν Yamaha Tmax500 Blackmax Abs 2007
Αυτα ... :wave2:
που να οδηγησεις και τουρμπο :wave2:
p_bourinos
20/12/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εχω κανει 12500 απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα με ενα σκουτερ 400αρι και εχω γυρισει την μιση ελλαδα
το αν δεν μπορει να το πας δεν σημαινει οτι δεν πανε.
ειδικα οταν μιλαμε για το tmax που ειναι σκουτερ με πλαισιο μιλαμε για ελαχιστες διαφορες απο μια μοτουσκλετα στο στησιμο του.
τωρα για το θεμα τιμης οντως τα 9300 ειναι πολλα αλλα να δωσεις 8000 για ενα τενερε ειναι πολυ περισοτερα......
φυσικα η καλυψη απο το κρυο και την βροχη ειναι σε φοβερα επιπεδα σε ενα σκουτερ.
Φίλε μου αμα ήθελα να τρέχω θα είχα street,και στο ποιο απλό street δίπλα το tmax απλά δεν υπάρχει.Έπειτα σε τι δεν έχει τύχη??Είναι ελάφρύτερο από το ΤΜΑΧ με μικρότερη σχέση συμπίεσης αλλά με περισσότερη ροπή και 4.5 ίππους παραπάνω.Νομίζω και η σύγκριση άκυρη είναι .Ωστόσο εχει 6500 ευρώ και όχι 9300.Τώρα αν πιστευεις οτι το ΤΜΑΧ έχει ελάχιστες διαφορές με ένα fazer 600 ή ένα cbr600 στο στησιμό του,τι να σου πω εγώ,καλά κάνεις και έχεις σκουτερ.Αν πάλι δεν θες να βρέχεσαι παίρνεις κι εκείνο το bmw που είναι κλειστό από πάνω,έχει και παρμπριζ και υαλοκαθαριστήρα νομίζω,πρέπει να έχει και καλοριφέρ και μπακετ κάθισμα.Το άλλο με τις 3 ρόδες τι είναι πάλι??(Γλυτώνεις την ισορροπία θα μου πεις τώρα!!!)Τέλος,κάποιος μπορεί να έχει κάνει και 100.000 χλμ με παπί και να έχει πάει παντού.Δεν σημαίνει κάτι αυτό.Το τενερε πάντως δεν παίζεται.
p_bourinos
20/12/2008, 15:58
harvester
20/12/2008, 16:09
Φίλε μου αμα ήθελα να τρέχω θα είχα street,και στο ποιο απλό street δίπλα το tmax απλά δεν υπάρχει.Έπειτα σε τι δεν έχει τύχη??Είναι ελάφρύτερο από το ΤΜΑΧ με μικρότερη σχέση συμπίεσης αλλά με περισσότερη ροπή και 4.5 ίππους παραπάνω.Νομίζω και η σύγκριση άκυρη είναι .Ωστόσο εχει 6500 ευρώ και όχι 9300.Τώρα αν πιστευεις οτι το ΤΜΑΧ έχει ελάχιστες διαφορές με ένα fazer 600 ή ένα cbr600 στο στησιμό του,τι να σου πω εγώ,καλά κάνεις και έχεις σκουτερ.Αν πάλι δεν θες να βρέχεσαι παίρνεις κι εκείνο το bmw που είναι κλειστό από πάνω,έχει και παρμπριζ και υαλοκαθαριστήρα νομίζω,πρέπει να έχει και καλοριφέρ και μπακετ κάθισμα.Το άλλο με τις 3 ρόδες τι είναι πάλι??(Γλυτώνεις την ισορροπία θα μου πεις τώρα!!!)Τέλος,κάποιος μπορεί να έχει κάνει και 100.000 χλμ με παπί και να έχει πάει παντού.Δεν σημαίνει κάτι αυτό.Το τενερε πάντως δεν παίζεται.
δεν εχει τυχη το xt σου ουτε σε τελικη, ουτε σε εκκινιση, ουτε σε στροφιλικι, ουτε σε ταξιδι.
απο ενα φαιζερ 600 το τμαξ παιζει να ειχει σιγουρα καλυτερα φρενα και σιγουρα καλυτερες αναρτησεις.
φυσικα δεν συγκρινεται με ενα ss.
οπως δεν συγκρινεται και το δικο σου με ενα tmax.
δηλαδη εσυ θελεις να βρεχεσαι?γιατι εισαι σκληροπυρινικος μηχανοβιος?
εγω παντως την κυριακη ολους με αυτοκινητα τους ειδα στην εθνικη.
δεν μου απαντησες ομως ποια ειναι η κουλτουρα του μοτοσυκλετιστη την οποια δεν μπορει να νιωσει ο σκουτερας?
παντως στο σκουτερκλαπ βαρανε κατι 800αρες αυθημερον που εσενα τον απολυτο μοτοσυκλετιστη φαινονται διαπλανικτικο ταξιδι.
και γιατί μοτοσυκλέτα και όχι scooter ??? τι παραπάνω έχει η πρώτη ???
δηλαδη εσυ θελεις να βρεχεσαι?γιατι εισαι σκληροπυρινικος μηχανοβιος?
εγω παντως την κυριακη ολους με αυτοκινητα τους ειδα στην εθνικη.
δεν μου απαντησες ομως ποια ειναι η κουλτουρα του μοτοσυκλετιστη την οποια δεν μπορει να νιωσει ο σκουτερας?
παντως στο σκουτερκλαπ βαρανε κατι 800αρες αυθημερον που εσενα τον απολυτο μοτοσυκλετιστη φαινονται διαπλανικτικο ταξιδι. [/B]
συμφωνω απολυτα .....!!!!
p_bourinos
20/12/2008, 16:25
Σου είπα και με παπί πας!Το ΧΤ δεν κάνει για ταξίδια βαρβάτα το ξέρω,έπειτα δεν είμαι απόλυτος μηχανόβιος ούτε υποστήριξα κάτι τέτοιο,βλέπεις έχω και αυτοκίνητο και εγώ.Αλλά έχω φίλους που πάνε παντού μόνο με μηχανή και σε αυτοκίνητο ούτε συνοδηγοί δεν μπαίνουν.
Αλλά για πες μου εσύ πως συνδέεται ο όρος μοτοσυκλέτα με τον όρο σκουτερ.Τι σχέση έχουν μεταξύ τους???Όταν αναφέρεσαι σε μοτοσυκλέτα μπορεί να εννοείς ένα χτ,ένα CBR,ένα gsxr όχι όμως ΤΜΑΧ,για το ΤΜΑΧ χρησιμοποιείς τη λέξη scooter!Έπειτα όταν λέω για κουλτούρα και ευαισθησία εννοώ έναντι οδηγών άλλων οχημάτων,πλην δικυκλων,κι εσυ δεν μπορεί να ξεκίνησες να οδηγεις δίκυκλο me scooter,κάποια στιγμή θα είχες "μοτοσυκλέτα"!!Τελοσπάντων τη γνώμη μου απλά ανέφερα κι εγώ όπως όλοι εδώ μέσα και δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση.Έτσι κι αλλιώς ξέρει ο καθένας τι καλύπτει τις ανάγκες του.
tyfeonas
20/12/2008, 17:07
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως αν τα πόδια μου δεν αγκαλιάζουν ντεπόζιτο δεν νιώθω οτι είμαι σε μηχανή,
δεν ειναι τιποτα φιλε μου.
κομπλεξισμο το λενε θα το ξεπερασεις.
άσε που όποτε πήρα βόλτα scooter (nexus τελευταία) νόμιζα οτι θα πέσω στην πρώτη στροφή[/B]
αυτο νομιζω το λενε κουλαμαρα.
απο ενα φαιζερ 600 το τμαξ παιζει να ειχει σιγουρα καλυτερα φρενα και σιγουρα καλυτερες αναρτησεις.
Όχι δεν έχει :nono:
Αλλά για πες μου εσύ πως συνδέεται ο όρος μοτοσυκλέτα με τον όρο σκουτερ.Τι σχέση έχουν μεταξύ τους???
Έχουν 2 ρόδες, είσαι σε πλήρη επαφή με κάθε φυσικό φαινόμενο και με το περιβάλλον, είσαι έρμαιο κάθε μ@λάκα κουτάκια, επιπλέον αέρας, ελευθερία, ανεξαρτησία. Και ξέρεις κάτι αν πέσει κάποιος είτε από υπαιτιότητα του είτε από αλλουνού πάλι μες στο δρόμο θα βρεθεί. Επειδή δεν έχουν ταχύτητες;
Έχω πάει πάμπολλες φορές Αθήνα Γιάννενα με το fazer όπως έχω πάει κι αρκετές φορές Αθήνα Πρέβεζα με το Xmax σε 4 ώρες και λιγότερο. Στην Αντιρίου για παράδειγμα τα ίδια ζώα με τα τρακτέρ συνάντησα, τους ίδιους βλάκες που πάνε μια γρήγορα και μια αργά, τους άλλους που δεν έχουν φώτα, τον αέρα, τη βροχή. Μούσκεμα έγινα με τη βροχή. Το κράνος μου βράχηκε είτε ήμουν πάνω στο ένα είτε στο άλλο.
Φιλικά.
......
Επειδή το αρχικό σου θέμα για τα scooter θα καταλήξει σε αντιπαράθεση για πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί, το ενώνω κατευθείαν με το thread που θα καταλήξει γιατί έχω και δουλειές αργότερα.
Αν κάποιος (δλδ harvester) διαπιστώσει ότι κάτι θέλει να προσθέσει στις 12 προηγούμενες σελίδες, ας το κάνει.
Αν είναι να γράψει μόνο και μόνο για να προκαλέσει (δλδ harvester :D )...... :evil: :evil: :evil:
με καλυψαν ολα τα παραπανω ... αλλα εγω πιστευω σαν μηχανοβιος που δεν εχει βρεθει ιδιοκτητης SCOOTER θα επρεπε να βιωσω και αυτο το σταδιο( καθημερινη συμβιωση-συντηρηση...Ups and downs) για να μπορω να εκφερω γνωμη ....
προσωπικη μου γνωμη οι ΜΟΤΟers πρεπει να περασουν οσο το δυνατον περισσοτερα στυλ 2τροχων για να 'κατασταλαξουν':cool:
sakisvolos
20/12/2008, 23:37
................................
Και δε μου λες ρε φίλε.............άμα χτύπα ξύλο (αν είσαι προληπτικός) σου βγει κάτι μπροστά όταν
είσαι με το σκούτερ πως το σταματάς;;;;;;; Πατάς κάνα κουμπί και βγαίνει καμιά άγκυρα;;;;;;;
Εκεί σε έχει άνετα το ΧΤ του θα έχει σταματήσει κι εσύ θα πηγαίνεις!:winka:
sakisvolos
20/12/2008, 23:45
δεν εχει τυχη το xt σου ουτε σε τελικη, ουτε σε εκκινιση, ουτε σε στροφιλικι, ουτε σε ταξιδι.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Έλεος ρε φίλε έλεος! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
παντως στο σκουτερκλαπ βαρανε κατι 800αρες αυθημερον που εσενα τον απολυτο μοτοσυκλετιστη φαινονται διαπλανικτικο ταξιδι.
Διαπλανητικό ταξίδι άμα είναι για μια μηχανή τότε για μια μπανιέρα με ρόδες τι είναι διαγαλαξιακό;;;;:confused: :confused:
Υ.Γ. Σκούτερκλαπ τι είναι το τρως το καβαλάς τι το κάνεις;;;;;;;:confused: :confused:
Για το φαιηζερ δε ξέρω, αλλά από το z750 σίγουρα..:lol:
harvester
21/12/2008, 09:29
Και δε μου λες ρε φίλε.............άμα χτύπα ξύλο (αν είσαι προληπτικός) σου βγει κάτι μπροστά όταν
είσαι με το σκούτερ πως το σταματάς;;;;;;; Πατάς κάνα κουμπί και βγαίνει καμιά άγκυρα;;;;;;;
το σταματας με brembo δαγκανες, σωληνακια υψηλης και συνδιασμενη πεδηση που εχου απο μαμα:wave2:
harvester
21/12/2008, 09:32
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Έλεος ρε φίλε έλεος! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Διαπλανητικό ταξίδι άμα είναι για μια μηχανή τότε για μια μπανιέρα με ρόδες τι είναι διαγαλαξιακό;;;;:confused: :confused:
Υ.Γ. Σκούτερκλαπ τι είναι το τρως το καβαλάς τι το κάνεις;;;;;;;:confused: :confused:
μπα ειναι απλα μια βολτα σαββατοκυριακου που αμφιβαλω αν εχεις ξεπερασει με το σουπερ ντουπερ μηχανακι σου.
παντως σακη οποτε θες κανουμε εναν γυρο πηλιου να δουμε πιο θα γυρισει καλυτερα.
και που σαι μην φοβασαι ειμαι εντελως μαμα και 400αρης
tyfeonas
21/12/2008, 10:28
εχει το xt καλυτερα φρενα απο το tmax που φοραει abs?
μην μας τρελαινεις ρε φιλε.
αμα δεν ξερεις γιατι πραγμα μιλας μην το παιζεις εξυπναδα απλα για να λες.
επειδη βλεπεις στον δρομο κατι κινεζικα scooter 125 κυβικα νομιζεις οτι ολα ειναι ιδια?
για να μαθαινεις λοιπον το t-max εχει πλαισιο διαμαντι ατσαλινο και το 2008 αλουιμινενιο πλαισιο.
μπροστινο ιδιο με r6 του 03 και φρενα δαγκανες ιδιες με το παλιο fazer 600.
το T-MAX του 2008 φοραει της δαγκανες απο το tdm . σε ολα αυτα βαλε και το abs.
εχει ανεξαρτητο ψαλιδι πισω με μονη αναρτηση και φοραει brigdestone battlax.
δικυλινδρος οριζοντιος κινητηρας ( ο πρωτος παραλληλος οριζοντιος κινητηρας που εχει βγει σε μαζικη παραγωγη) υδροψυκτος οχταβαλβιδος και injection.
και καθεσε και μου μιλας για μπανιερες κτλ?
κατσε διαβασε τιποτα και μετα σχηματιζεις γνωμη.
http://i139.photobucket.com/albums/q319/tyfeonas/DSC_0090.jpg
:smokin: Το ΦΜξ πρεπει να το εχω πετυχει σε κατι φαναρια:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα ειναι απλα μια βολτα σαββατοκυριακου που αμφιβαλω αν εχεις ξεπερασει με το σουπερ ντουπερ μηχανακι σου.
παντως σακη οποτε θες κανουμε εναν γυρο πηλιου να δουμε πιο θα γυρισει καλυτερα.
:winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka:
harvester
21/12/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sakvil
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και φανταζομαι το εχεις μαlloσει :rotflmao: :rotflmao:
και φανταζομαι το εχεις μαlloσει :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
21/12/2008, 13:30
το σταματας με brembo δαγκανες, σωληνακια υψηλης και συνδιασμενη πεδηση που εχου απο μαμα:wave2:
Ναι καλά όλα αυτά αλλά το βάρος και ο όγκος τους που είναι σαν μαούνες ή σαν μπανιέρες (όπως θες πες το) αυτά δε μετράνε;;;;;;;;;; :confused: :confused:
Η μεγαλύτερη βόλτα μου είναι 600 χιλιόμετρα σε μια μέρα ε και τι μ' αυτό δηλαδή;;; δε το κατάλαβα!:confused:
Γύρο Πηλίου μάγκα μου όποτε θέλεις αλλά από διαδρομή δικιά μου όχι την πεπατημένη (άσφαλτο πάντα μιας και το σκούτερ ούτε κατά διάνοια για χώμα)!
Και μετά βλέπουμε τι θα πει σκούτερ και τι μηχανή και κατ' επέκταση μοτάρντ που είναι κατ' εξοχήν για κλειστά κομμάτια δρόμου! :winka: :winka: :winka:
sakisvolos
21/12/2008, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
εχει το xt καλυτερα φρενα απο το tmax που φοραει abs?
αμα δεν ξερεις γιατι πραγμα μιλας μην το παιζεις εξυπναδα απλα για να λες.
και καθεσε και μου μιλας για μπανιερες κτλ?
κατσε διαβασε τιποτα και μετα σχηματιζεις γνωμη.
http://i139.photobucket.com/albums/q319/tyfeonas/DSC_0090.jpg
Διάβασε στην παράθεση μου παρακάτω τι λέει πρώτα και και μετά να μου κάνεις συστάσεις
να διαβάζω πρώτα και μετά να γράφω για αν κάποιος πέταξε πατάτα χωρίς να δει τα γραφόμενα όλων αυτός είσαι ΕΣΥ!
Δεν μιλάει για τα φρένα του ΧΤ μιλάει για τα φρένα ενός fazer και δεν παίζει με την καμία να έχει το
σκούτερ καλύτερα φρένα από το fazer!
Για μένα ότι και να λες ότι και να πιστεύεις τα σκούτερ θα είναι πάντα μια πολυθρόνα με ρόδες και
κατ επέκτασιν ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ το γουστάρεις ή όχι!:rolleyes: :rolleyes:
Τώρα όσο για το ποιος αμολάει τις εξυπνάδες......no comment!:winka:
sakisvolos
21/12/2008, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sakvil
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:..........................
Ε και τι έγινε τα πήγατε;;; Το πάτησες;;; :confused: :confused:
Αυτός ο όποιος ήταν τέλος πάντων (δεν είναι μόνο το δικό μου είναι πολλά FMX στο Βόλο)
αν τον πάτησες δεν ξέρω κιόλας........αυτός λέω ήξερε ότι θα πάτε κόντρα;;; ή μήπως όχι;;;; :confused: :confused:
Και λέω αυτός γιατί εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει περίπτωση να ξεκινήσω από φανάρι
εντός πόλεως τέρμα και να πλακωθώ να φύγω! Αν με ξέρεις ποιος είμαι και είδες εμένα σε κάποιο φανάρι σε
γελάσανε αν σου είπανε ότι τα ''ρίξαμε'' ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ έτρεξες και βγήκες και δεύτερος μάλλον για
αυτό έχεις τέτοια πίκρα!
harvester
21/12/2008, 14:18
Ναι καλά όλα αυτά αλλά το βάρος και ο όγκος τους που είναι σαν μαούνες ή σαν μπανιέρες (όπως θες πες το) αυτά δε μετράνε;;;;;;;;;; :confused: :confused:
Η μεγαλύτερη βόλτα μου είναι 600 χιλιόμετρα σε μια μέρα ε και τι μ' αυτό δηλαδή;;; δε το κατάλαβα!:confused:
Γύρο Πηλίου μάγκα μου όποτε θέλεις αλλά από διαδρομή δικιά μου όχι την πεπατημένη (άσφαλτο πάντα μιας και το σκούτερ ούτε κατά διάνοια για χώμα)!
Και μετά βλέπουμε τι θα πει σκούτερ και τι μηχανή και κατ' επέκταση μοτάρντ που είναι κατ' εξοχήν για κλειστά κομμάτια δρόμου! :winka: :winka: :winka:
γυρο πηλιο απο τον κανονικο δρομο σιγα μην ψαχνω να βρω και απο ποια ρεματια θα περασω για να εχεις αβανταζ
α και τα cbr δεν πανε χωμα ουτε κατα διανοια.
αν τα 600 χιλιομετρα ειναι η μεγαλυτερη σου βολτα τοτε μαλλον ειμαι πιο σκλυροπυρινικος μοτοσυκλετιστης απο εσενα και ας εχω σκουτερ:wave2:
harvester
21/12/2008, 14:20
Ε και τι έγινε τα πήγατε;;; Το πάτησες;;; :confused: :confused:
Αυτός ο όποιος ήταν τέλος πάντων (δεν είναι μόνο το δικό μου είναι πολλά FMX στο Βόλο)
αν τον πάτησες δεν ξέρω κιόλας........αυτός λέω ήξερε ότι θα πάτε κόντρα;;; ή μήπως όχι;;;; :confused: :confused:
Και λέω αυτός γιατί εγώ τουλάχιστον δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει περίπτωση να ξεκινήσω από φανάρι
εντός πόλεως τέρμα και να πλακωθώ να φύγω! Αν με ξέρεις ποιος είμαι και είδες εμένα σε κάποιο φανάρι σε
γελάσανε αν σου είπανε ότι τα ''ρίξαμε'' ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ έτρεξες και βγήκες και δεύτερος μάλλον για
αυτό έχεις τέτοια πίκρα!
δεν χανεις να δοκιμασεις να δουμε τινος θα ειναι η πικρα .
δεν πιστευω να φοβασαι ενα νεξους με φυγοκεντρικα, μαλοσι και μια ελευθερη εξατμιση.
sakisvolos
21/12/2008, 14:29
δεν χανεις να δοκιμασεις να δουμε τινος θα ειναι η πικρα .
δεν πιστευω να φοβασαι ενα νεξους με φυγοκεντρικα, μαλοσι και μια ελευθερη εξατμιση.
Ξαναδιάβασε τα λεγόμενα μου αυτά τα οποία έκανες παράθεση και θα βρεις μόνος σου την απάντηση
εκτός και αν δεν ξέρεις Ελληνικά!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
harvester
21/12/2008, 14:37
Ξαναδιάβασε τα λεγόμενα μου αυτά τα οποία έκανες παράθεση και θα βρεις μόνος σου την απάντηση
εκτός και αν δεν ξέρεις Ελληνικά!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ελληνικα ξερω και βλεπω εναν ανθρωπο να εχει κομπλεξ με τα σκουτερ.
να ειρωνευεται μια κοντρα αλλα απο την αλλη να μας λεει οτι δεν εχει @@ να την κανει:wave2:
sakisvolos
21/12/2008, 14:40
ελληνικα ξερω και βλεπω εναν ανθρωπο να εχει κομπλεξ με τα σκουτερ.
να ειρωνευεται μια κοντρα αλλα απο την αλλη να μας λεει οτι δεν εχει @@ να την κανει:wave2:
Εσύ φίλε τουλάχιστον εσύ δεν πρέπει να μιλάς για κόμπλεξ κοιτάξου στον καθρέφτη και δεις ποιος είναι
κομπλεξικός!
Δεν παίζεστε με τίποτα μερικοί εδώ μέσα!
Και που 'σαι όταν μιλάς για @@ να κοιτάς εσύ τι έχεις πρώτα!
Άντε και καλά Χριστούγεννα!:beer: :beer: :beer:
harvester
21/12/2008, 14:42
Εσύ φίλε τουλάχιστον εσύ δεν πρέπει να μιλάς για κόμπλεξ κοιτάξου στον καθρέφτη και δεις ποιος είναι
κομπλεξικός!
Δεν παίζεστε με τίποτα μερικοί εδώ μέσα!
Άντε και καλά Χριστούγεννα!:beer: :beer: :beer:
αυτο ηταν δεν θα μαλωσουμε αλλο :bigcry:
καλα χριστουγεννα :beer: :beer:
sakisvolos
21/12/2008, 14:49
αυτο ηταν δεν θα μαλωσουμε αλλο :bigcry:
καλα χριστουγεννα :beer: :beer:
Πάλι κάτι δεν κατάλαβες ρε συ harvester ΔΕΝ μαλώσαμε και ΔΕΝ θα μαλώσουμε!
Απλά όλοι σ' αυτό το θρέντ έχετε χάσει το point της συζήτησης! Και αυτό είναι όλο! :winka:
Και πάλι καλά Χριστούγεννα! :beer: :beer:
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
sakisvolos
21/12/2008, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Εσύ κύριος γιατί σφυράς επιδεικτικά;;;;;; :confused: :confused: :confused:
:lol: :lol: :lol:
p_bourinos
21/12/2008, 14:55
Όλοι από το Βόλο είσαστε ρε σεις?
Δεν κατάλαβα από τι μηχανή έφαγε το Fmx....
NRG 50 γιατί οδηγούσε ο Sakisvolos :lol: :lol: :lol: :a22: :a22:
sakisvolos
21/12/2008, 14:58
Νταξ μωρέ δεν ήταν μηχανή ήταν ποδήλατο τι να κάνουμε δε πάει το fmx! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
p_bourinos
21/12/2008, 15:09
Edo κάνει κανενας με ΤΜΑΧ???(χωρίς abs)
Και ξαναρωτάω,cruise control έχουν??αντισπιν???υδραυλικό τιμόνι???Γιατί όπως και να το κάνεις έχει μια τριβή το λάστιχο και κουράζει...:lol: :lol:
Ωστόσο επειδή πολλά ακούω για τα σκούτερ όποιος θέλει και ενδιαφέρεται εγώ είμαι μέσα για τη δοκιμή.Στημένη κόντρα 800 μέτρα να δούμε τι μελει γενεσθαι,και με χτ και με Duke φίλου μου.Και μετά πάμε και στον υμηττό να στρίψουμε που έχει κάτι ωραία πέταλα.
Τρεις λαλούν.... :a13: :a13: :a13: :a25: :a25:
sakisvolos
21/12/2008, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Τρεις λαλούν.... :a13: :a13: :a13: :a25: :a25:
Να τος πάλι σφυράει...:mad: :mad:
Άντε καλά κι εγώ τότε.......:a13: :a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
Harvester όπως σου απάντησα και παραπάνω μεγάλη πατάτα η σύγκριση του Tmax με το Fazer. Το Τ το καβάλησα κι όσο για το Fazer κάτι παραπάνω θα ξέρω ύστερα από 44.000 χιλιόμετρα σε κάθε δρόμο. Επειδή όπως ξέρουν αρκετοί έχω και το Χmax κι όπως ανέφερα παραπάνω ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων που έχω κάνει με το ένα έχω κάνει και με το άλλο. Η άνεση στην οποία αναφέρεστε οι υπέρμαχοι των αυτόματων δεν παίζει. Όταν πρέπει να στρίψεις απλά πρέπει να στρίψεις κι αυτό μετά από ώρες κουράζει σε όλες τις μηχανές και αυτόματα άλλο αν το κωλογουστάρουμε, όταν χρειαστεί να τελικιάσεις πρέπει να τελικιάσεις και οι υψηλές ταχύτητες από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Για να μη μακρυγορώ η μοναδική ομοιότητα ανάμεσα σε Xmax - Tmax - Fazer εναι η σφιχτή ανάρτηση από τα 100 και πάνω. Όσον αφορά τα φρένα όπως ανέφερα και στο thread που άνοιξα όταν καβάλησα το Τ έχοντας φρέσκια την ανάμνηση του Bandit τα θεώρησα εφάμιλλα αλλά ως εκεί. ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει όπως σταματάει το Fazer. Μπορεί να μην πήγα πάνω από 160 αλλά αυτά που έπρεπε να δω τα είδα.
harvester
21/12/2008, 15:49
επειδη πολλα λεμε ετσι.
καλυτερα να μιλησουμε στον δρομο.
εγω ενα 400αρι μαμα εχω αλλα δεν πειραζει η πικρα σας σε στροφιλικι θα ειναι μεγαλυτερη
Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...
:a017: :a1: :a26:
:a38:
150770
harvester
21/12/2008, 15:50
Harvester όπως σου απάντησα και παραπάνω μεγάλη πατάτα η σύγκριση του Tmax με το Fazer. Το Τ το καβάλησα κι όσο για το Fazer κάτι παραπάνω θα ξέρω ύστερα από 44.000 χιλιόμετρα σε κάθε δρόμο. Επειδή όπως ξέρουν αρκετοί έχω και το Χmax κι όπως ανέφερα παραπάνω ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων που έχω κάνει με το ένα έχω κάνει και με το άλλο. Η άνεση στην οποία αναφέρεστε οι υπέρμαχοι των αυτόματων δεν παίζει. Όταν πρέπει να στρίψεις απλά πρέπει να στρίψεις κι αυτό μετά από ώρες κουράζει σε όλες τις μηχανές και αυτόματα άλλο αν το κωλογουστάρουμε, όταν χρειαστεί να τελικιάσεις πρέπει να τελικιάσεις και οι υψηλές ταχύτητες από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Για να μη μακρυγορώ η μοναδική ομοιότητα ανάμεσα σε Xmax - Tmax - Fazer εναι η σφιχτή ανάρτηση από τα 100 και πάνω. Όσον αφορά τα φρένα όπως ανέφερα και στο thread που άνοιξα όταν καβάλησα το Τ έχοντας φρέσκια την ανάμνηση του Bandit τα θεώρησα εφάμιλλα αλλά ως εκεί. ΔΕΝ μπορεί να σταματήσει όπως σταματάει το Fazer. Μπορεί να μην πήγα πάνω από 160 αλλά αυτά που έπρεπε να δω τα είδα.
δεν παιζει η ανεση?
τοτε γιατι εχεις και τα δυο?