View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
el_hymador
16/03/2008, 21:58
Πω πωωωω τι μπαλαρα παιξαμε και σημερα;
:lol: :lol: :lol:
Σαφως καλυτερη η Ξανθη, δικαιοτατη η νικη της και μακαρι να χανουμε απο εδω και περα συνεχεια.
alximistis
16/03/2008, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σαφως καλυτερη η Ξανθη, δικαιοτατη η νικη της και μακαρι να χανουμε απο εδω και περα συνεχεια.
Κι όμως φίλε! Δεν παίξατε χάλια!!! Σοβαρά τώρα. Απλώς η συνοχή της ομάδας σας πήγε περίπατο μάλλον γιατί τα χάσατε όταν φάγατε το γκολ και μετά και το δεύτερο... γεια σας.
Akatanomastos
16/03/2008, 22:05
και μακαρι να χανουμε απο εδω και περα συνεχεια.
..:rolleyes:
ασε μας ρε φιλε..
Ξαναστειλε μου τα στοιχεια σου σε παρακαλω καθως η καρτα μελους που εχει εκδοθει στο ονομα σου σε περιμενει.... :D
Στην υγεια μας και τα δυο εξτρα λεπτα ομιλιας στο κινητο σου κερασμενα στην παρτυ σου..!!! :beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
..:rolleyes:
ασε μας ρε φιλε..
Πεστα...Πεστα...!!
Κατι τετοια λεει και μου την σπαει και εμενα..! :sick:
Σαφως καλυτερη η Ξανθη, δικαιοτατη η νικη της και μακαρι να χανουμε απο εδω και περα συνεχεια. Ρε μεγαλε με τετοιες δηλώσεις, παει περιπατο η διαμαχη.
Πες κατι για την διαιτησία, κατι για κοκκινο δάκτυλο, εστω κατι για τον ΟΤΕ
:look:
Akatanomastos
16/03/2008, 22:17
η ειρωνεια ειναι πως ο καημενος ο λεμονης δεν εφταιξε σε κατι!
εχετε τον πρωτο λογο για το πρωταθλημα, ουσιαστικα με την ομαδα και αυτα που ειχε <<μαθει>> ο λεμονης στους παιχτες:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι καραγκιοζοομαδα θεε μου!
:lol:
Akatanomastos
16/03/2008, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
ΑΣΕ ρε που μιλας εσυ για διαιτησια!!!:lol: :lol: :lol:
χανουμακι δεν εισαι? αλλα και γαυρακι να σαι παλι δεν πρεπει να μιλας
παντως δεν ειπαμε τιποτα για διαιτησια, και επισης θεωρω πως το Χ επρεπε να το παρουμε
el_hymador
16/03/2008, 22:19
ρε ''Παναθηναϊκαρες'' σοβαρευτειτε ρεεεεε
Εχουμε μια ομαδα Γ.Τ.Π....οκ ως εδω, συμβαινει αλλωστε τα τελευταια χρονια ...:rolleyes:
Στα τελευταια λεπτα του αγωνα επαιξαν οπως οφειλαν να παιζουν επι 90 λεπτα για ολο το πρωταθλημα...
Και θελετε να επικροτησω την μ@λ@κι@ που τους δερνει;;
Λες και εχουν κατι αλλο να δειξουν εκτος απο πεισμα και προσπαθεια...δεδομενης της αγωνιστικης καταστασης του ΠΑΟ, το μονο που μπορουν να δειξουν ειναι αυτο!!!
Και παιζουν σοβαρα οταν το σκορ ειναι 3-0....
Καλα να παθουν λοιπον και να τερματισουν πισω και απο τον Αγ. Αστερα!!!
Μπαλα δεν ξερουν, δεν το προσπαθουν κιολας!...
φατουρο και φασκελα απο εμενα...
Και μακαρι να μην σταυρωσουμε πρωταθλημα...εκτος του οτι δεν το αξιζουμε σε καμια περιπτωση, του χρονου παλι εδω θα ειμαστε και θα συζηταμε τα ιδια...
περαστικα σας και συνεχιστε να υποστηριζετε αυτον τον Παναθηναϊκο της ξεφτιλας...
el_hymador
16/03/2008, 22:21
Ρε μεγαλε με τετοιες δηλώσεις, παει περιπατο η διαμαχη.
πες εσυ κατι
πες εσυ κατι
:D
124061
ΑΣΕ ρε που μιλας εσυ για διαιτησια!!!:lol: :lol: :lol:
χανουμακι δεν εισαι? αλλα και γαυρακι να σαι παλι δεν πρεπει να μιλας
παντως δεν ειπαμε τιποτα για διαιτησια, και επισης θεωρω πως το Χ επρεπε να το παρουμε Αστα να πανε, ουτε τονα ουτε ταλλο. Ακόμα χειρότερα, Hondaκιας ειμαι :lol: :wave2:
πες εσυ κατι Σε αυτές τις περιπτωσεις φταίει ο ΟΤΕ :dizzy:
Συγγνώμη ρε φιλε αλλα δεν βλεπω ποδοσφαιρο, προτίμησα να παω βολτα κουτσα κουτσα να φαω τα μεζεδακια μου και μετα να πιω καφεδακι κατω απ’ τα δεντρα. :(
el_hymador
16/03/2008, 22:39
Αστα να πανε, ουτε τονα ουτε ταλλο. Ακόμα χειρότερα, Hondaκιας ειμαι :lol: :wave2:
Σε αυτές τις περιπτωσεις φταίει ο ΟΤΕ :dizzy:
Συγγνώμη ρε φιλε αλλα δεν βλεπω ποδοσφαιρο, προτίμησα να παω βολτα κουτσα κουτσα να φαω τα μεζεδακια μου και μετα να πιω καφεδακι κατω απ’ τα δεντρα. :(
ε και εγω βολτα πηγα!
124062
el_hymador
16/03/2008, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.
Ισως το καλυτερο σου μηνυμα μεχρι στιγμης :lol: :lol: :lol: :wave2:
ε και εγω βολτα πηγα!
:wave2: Το ειδα στο Wtf??!! Είναι αναγκη να με πληγωνεις σηνεχεια που εγω την εκανα με BusMetroWalking :bawl: :bawl:
ε και εγω βολτα πηγα!
Με τοση ασφαλτο...????? :cry: :cry:
( καλλυτερα να ημουν παναθηναικος :sad: )
el_hymador
16/03/2008, 23:01
Με τοση ασφαλτο...????? :cry: :cry:
( καλλυτερα να ημουν παναθηναικος :sad: )
:nono:
ειχε και χωμα...
καπου εκει στην ακρη του parking!
:lol: :lol:
la_villa
17/03/2008, 00:21
ααα και στο κυπελλο, αποκλειστηκα απο τον γαυρο, τον μονιμο πρωταθλητη της ελλαδας, αν σου λεει κατι αυτο..
κρίση αναγνώρισης βάζελου
καταλαβε προς στιγμην ότι μπροστά στον ΘΡΥΛΟ είναι τιποτένιος
μετα απο αυτή την δήλωση...ΤΕΛΟΣ
:wave2: :wave2: :beer:
el_hymador
17/03/2008, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι μοναδικος τιποτενιος ειναι ο θρυλος
Akatanomastos
17/03/2008, 00:53
εγω ξερω οτι o καθενας εχει την κ@βλ@ του και την λεει. :lol:
παμε παλι..
μου λεει ο αλχημας οτι και μεις αποκλειστηκαμε στο κυπελλο
και του λεω οτι εμεις αποκλειστηκαμε απο τον πρωταθλητη
οχι απο κατι 5ους 6ους
γκε γκε?
:rotflmao:
giobazolias
17/03/2008, 02:02
ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
παει να παρει τον αγωνα με 6 αμυντικογενεις παικτες και 2 επιθετικους συν αλλους 2 μεσοεπιθετικους που τους εχει ζητησει να παιζουν αμυνα!!!
Ενα συστημα που η ομαδα αγκωμαχαει για να νικησει..............και αυτος συνεχιζει το ιδιο βιολι!!!!
Οταν στην ενδεκαδα παιζουν οι Βυντρα, Τζιωλης, Μορις (και οι 3 μαζι)..................η ομαδα δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ καλα!!!!!!!!
Παει και ο Κεχαγιας και ριχνει ολο το βαρος στους Ιβανσιτς, Σαλπι και δεν ασχοληται ιδιαιτερα με τους υπολοιπους............. μιας και ειναι ακινδυνοι!!!!
οταν ο Ιβανσιτς ηταν στ αριστερα.............ολη η Ξανθη πηγαινε αριστερα και αφηνε τη δεξια πλευρα ακαλυπτη εχοντας μονο 1 παικτη για τον Καραγκουνη............μιας και ο κυριος μαλακας Πεσειρο προτιμησε το Βυντρα αντι του Νιλσον που θα μπορουσε να κανει καμια επελαση της προκοπης!!!
Ο Γκαλινοβιτς ξερουμε οτι μπορει να πιασει τα απιαστα αλλα πνιγει και τα απνιχτα (οπως σημερα).............αλλα ειναι ποιο καλος φιλος του Βελιτς απ οτι ειναι ο Μαλαρτζ!!!!
Ο Μορις με το Βυντρα καναν παλυ το καθηκον τους!!!!!...........καψαν την ομαδα!!!!!
Ο Τζιωλης το σαπιο κρεας...........ποτε θα σπασει κανα ποδι μπας και αδειασει τη γωνια σε κανα παικτη (Σιμαο) που μπορει να προσφερει????
Γκονζαλες, Μανουτσο, Νινης που θα μπορουσαν να δωσουν λιγη παραπανω ποιοτητα ηταν τραυματιες..................ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.........μιας και η εμμονη του Πεσειρο με τους ανετοιμους παικτες, εχει κανει την ομαδα να μην εχει καταφερει ακομα να παιξει πληρης ουτε 1 αγωνα!!!!
Κραταγε το Μανουτσο 1 μηνα εξω για να ξεκουραστει.........μεχρι που τον εβγαλε εκτος κλιματος!!!
και φυσικα ο Δαρλας στην πυρα......τον εκαψε τον παικτη!!!!............κριμα τοσο καλος παικτης!!!
πανω που ο Γκονζαλες αρχισε να ανεβαινει.............τον πεταει εκτος 18 στον αγωνα και του γ.....ει την ψυχολογια!!!
μολις ειδα την ενδεκαδα, 15 λεπτα πριν τον αγωνα ............απογοητευτηκα!!!!
Akatanomastos
17/03/2008, 02:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!
συμφωνω φιλε για τις επιλογες σε ολα..
συνηθως για μορις δεν διαφωνω αλλα ηταν κακιστος σημερα
βυντρα χαλιας
τζιολης σκατας, σιμαο 1000 φορες καλυτερος
Gandalf dr685sm
17/03/2008, 08:36
Τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει...
Κάνει δώρο ο ένας στον άλλον το πρωτάθλημα και εκείνος το δίνει πίσω.
Αρχικά η ΑΕΚ που στον πρώτο γύρο το έδωσε μετά απο μερικές αγωνιστικές στον ΠΑΟ ... εκείνος το πασάρει στον ΟΣΦΠ και ΄τούμπαλιν και οι δύο στην ΑΕΚ, μέχρι και 13 αγωνιστικές πριν το τέλος... εκεί το δίνει στον ΠΑΟ... και αυτός τώρα μαζί με την ΑΕΚ , δίνουν ανάσα και προβάδισμα στον ΟΣΦΠ.
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Ο ΟΣΦΠ να σέρνεται με τον Ατρόμητο και να κερδίζει λόγω βάρους φανέλας και ατομικής διαφοράς παικτών.
Ο ΠΑΟ να τρώει 3 χαλαρά απο την Ξάνθη σε ρυθμό προπόνησης. Είναι που έχει καλή άμυνα ίσως για αυτό! Οι πράσινες φυλλάδες κάτι λένε για Κάκο σήμερα και δεν φοβούνται μην τους πάρουν με τα γιαούρτια... τρώνε 3 και τους φταίει η διαιτησία μετά... έλεος.
Για την ΑΕΚ... το καράβι βουλιάζει... Οποτε η ομάδα μου θεώρησε απο αρχή χρονιάς οτι έχει υπερ-ομάδα, βούλιαξε... θυμίζω την Συντριμ - τιμ ώς παράδειγμα με τους Έλληνες παίκτες που στο τέλος διελύθη.
Σήμερα μετά απο εκείνο το ελπιδοφόρο 6Χ6 κατάφερε να παίζει με σκοπό τα play-off (δήλωση Κωστένογλου).:mad:
Ο δε Ρίμπο να λέει κάτι αστεία περί αμυντικού χάφ... όπως και να έχει κ.Ριβάλντο.... αν εσείς δεν μπερδεύατε το αριστερό με το δεξί και δεν πέφτατε πάνω στον Ράμος στο τετ-α-τετ με τον Τερματοφύλακα , το παιχνίδι θα είχε τελειώσει. Η προσφορά του Ριβάλντο δεν έχει καμία σχέση (αγωνιστική) με εκείνη που έδινε στον ΟΣΦΠ.
Ο Καλόν γιατί βγήκε;..... δεν μπορούσε;... τραυματίστηκε;... απο όσο είδα και έτρεξε και έκανε αισθητή την παρουσία του, κάνοντας πιο γρήγορο το κέντρο της ΑΕΚ.
Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ , που και το χέρι θα πρέπει να βάλει στην τσέπη μέχρι και τους αστραγάλους....και διαρκείας αμφιβάλω αν θα έχει πάνω απο 10.000 στην νέα σαιζόν... και πλέον δεν έχει κανένα χρονικό περιθώριο απο τον κόσμο της, που βαρέθηκε τις δικαιολογίες.
Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;... ρε γμτ... ειλικρινά.. μπορεί να το πάρει η ΑΕΛ ή ο ΑΡΗΣ; αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο. Τα χάλια του τα μαύρα έχει το ΠΟΚ.
Όσο για διαιτησία... είχαμε και το μαύρο παιχνίδι με Λεβαδειακό και Καλαμαριά... τους σκοτώσαν τους Πόντιους. Αυτά είναι σφαγή κύριοι... οχι κάτι μικρά και ασήμαντα που λέμε εμείς. 9 κάρτες λέει και 1 κόκκινη τους έσκασαν.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει...
Κάνει δώρο ο ένας στον άλλον το πρωτάθλημα και εκείνος το δίνει πίσω.
Αρχικά η ΑΕΚ που στον πρώτο γύρο το έδωσε μετά απο μερικές αγωνιστικές στον ΠΑΟ ... εκείνος το πασάρει στον ΟΣΦΠ και ΄τούμπαλιν και οι δύο στην ΑΕΚ, μέχρι και 13 αγωνιστικές πριν το τέλος... εκεί το δίνει στον ΠΑΟ... και αυτός τώρα μαζί με την ΑΕΚ , δίνουν ανάσα και προβάδισμα στον ΟΣΦΠ.
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Ο ΟΣΦΠ να σέρνεται με τον Ατρόμητο και να κερδίζει λόγω βάρους φανέλας και ατομικής διαφοράς παικτών.
Ο ΠΑΟ να τρώει 3 χαλαρά απο την Ξάνθη σε ρυθμό προπόνησης. Είναι που έχει καλή άμυνα ίσως για αυτό! Οι πράσινες φυλλάδες κάτι λένε για Κάκο σήμερα και δεν φοβούνται μην τους πάρουν με τα γιαούρτια... τρώνε 3 και τους φταίει η διαιτησία μετά... έλεος.
+1000
ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα φέτος δε βλεπόταν, απλά οι φιλάθλοι του δείχνουμε υπομονή για 2 λόγους 1)πήγαμε πολύ καλά στην ευρώπη 2)ρίξαμε 4 στον αιώνιο. αν δεν είχαν γίνει τα 2 προαναφερθέντα θα γινόταν της πουτ@νας το κάγκελο στου ρέντη και δεν θα ήταν τόσο ήρεμα από πλευράς κόσμου ιδιέτερα φέτος που παίζουμε χάλια και έγινε και η ξεφτίλα με την καλαμαριά. υπόψιν ότι ο ολυμπιακός αναλόγως με πέρσι έχει πάρει πολύ λιγότερους βαθμους στο πρωτάθλημα.
η άεκ ξεκίνησε δυναμικά και έπαιρνε και τα παιχνίδια που δεν έπαιζε καλά πράγμα που δεν το συνίθιζε, δεν έπαιξε καμοιά σπουδαία μπάλα και λίγο η άμυνα της λίγο οι παράξενες επιλογές του φερέρ λίγο η κοιλιά που έκανε την έφεραν σε αυτή τη θέση. στην αρχή ο περισσότερος κόσμος πίστεψε τις χαζομάρες του ντέμη περί ληστείας βαθμών και ότι και καλά αδικείται σε σχέση με τους άλλους 2 αλλά μετά η άεκ με την εικόνα της τους έδωσε να καταλάβουν ότι αυτές οι δικαιολογίες ήταν απλά χαζές διοτί η ομάδα δεν τράβαγε. ο κόσμος είναι λίγο απογοητευμένος αλλά συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα και πλέον στόχος είναι η 2η θέση λόγω cl. η άεκ έχει λιγότερους βαθμούς νομίζω από ότι είχε πέρσι την ίδια χρονική στιγμή.
ο πάο έχει περίπου τους ίδιους βαθμούς που είχε και πέρσι, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα χάλια έπαιζε πέρσι το ίδιο χάλια παίζει φέτος, μόνο που παίζει πάντα με 3 αμυντικά χαφ και προσέχει την άμυνα του οπότε έχει και την καλύτερη άμυνα και τίποτα παραπάνω. απόκλείστεικε και από τους ξυλοκόπους στο ουέφα έφαγε και 4 από τον αιώνιο δε θέλουν και πολύ οι φίλαθλοι του να είναι απογοητευμένοι και τσαντισμένοι με την εικόνα της ομάδας, θέλουν να δουν λίγο ποδόσφαιρο και δεν βλέπουν, ακόμα και μέχρι χθες που ήταν πρώτοι γιαυτό και δικαίως αντιδρούν, έχουν και τον ηλίθιο τον πεσέιρο που δεν βάζει μέσα τον νινη και έρχονται και τρελένονται οι άνθρωποι (λες και υπάρχει κάποιος καλύτερος στον πάο και δεν τον βάζει). είναι λογικό ο φίλαθλος του πάο ακόμα και να πάρει πρωτάθλημα (πολύ πιθανό ακόμα και τώρα) να είναι απογοητευμένος ο μόνος λόγος που θα χαρεί πιστεύω ο φίλαθλος του πάο αν πάρει πρωτάθλημα θα είναι όχι γιατί το πήρε η ομάδα του αλλά γιατί το στέρησε από τον αιώνιο και τίποτα παραπάνω.
τα παραπάνω είναι η γνώμη μου, δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι είναι απλά έτσι το βλέπω περίπου το φετινό πανυγύρι χοντρικά.
αιντε να δούμε ποιος θα το πάρει διοτί μη νομίζετε ότι ο ολυμπιακός δεν θα χάσει βαθμούς μέχρι το τέλος με αυτή την εικόνα απλά παίζει να χάσει και ο πάο
έχει πλάκα πάντως δεν μπορείτε να πείτε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
17/03/2008, 15:32
ο γαυρος καπου θα αφησει βαθμους, οπως και οποιαδηποτε απο τις <<μεγαλες>> δεν εχει σταθεροτητα να παρει ολα τα παιχνιδια.
ο γαυρος αν θυμαμαι καλα εχει 3 σερι νικες, και αλλα 5 ματς, δεν παιζει να μην φερει ισοπαλια μεχρι το τελος
ο βαζελοσ ειχε 3 μηνες αηττητος αλλα θυμομαστε ολοι ποσες ισοπαλιες ειχε κανει, και τωρα να και η ηττα.
η αεκ εχει γενικοτερα πτωτικη ταση
εμεις την πατησαμε λογω κακης μερας της αμυνας και δαιμονισμενης του ρατζινσκι.
μορις γκαλινοβιτς βυντρα σε χαλια μερα. με 3 απο τα 4 μπακ σου σε ασχημη μερα τι ψαχνεις?
el_hymador
17/03/2008, 15:42
Kαλα τα λεει ο Cirus παντως...
εκτος απο το οτι θα χαρουμε επιδη θα στερησουμε το πρωταθλημα απο τον γαυρο...
χεστηκα παραγματικα για το αν οι ψαροκασελες προσθεσουν αλλο ενα ''δεν το αξιζεις με την καμια'' τροπαιο στην συλλογη τους...
τοσα χρονια τι κανουν αλλωστε;
παρτε ισοβιως το πρωταθλημα για τα επομενα 15 χρονια να το χαιρεστε!
Εγω θελω να βλεπω μπαλα απο την ομαδα μου και οχι τιτλους...:wave2:
Akatanomastos
17/03/2008, 15:52
χεστηκα παραγματικα για το αν οι ψαροκασελες προσθεσουν αλλο ενα ''δεν το αξιζεις με την καμια'' τροπαιο στην συλλογη τους...
εγω παντως χυμα διαφωνω μαζι σου και με την σταση σου ολες αυτες τις βδομαδες, που κραζεις την ομαδα..
τα παιδια προσπαθουν και αυτο εμενα μου φτανει, σιγουρα οχι οσο πρεπει αλλα βλεπω προσπαθεια που παλια δεν γινοταν.
αλλη χρονια μετα το 3 - 0 θα τρωγαμε αλλο 1, δεν θα παιζαν σαν σκυλοι.
τελως παντων εγω θεωρω οτι ειναι λαθος να τους σταυρωνεις καθε βδομαδα,
το επιπεδο στην ελλαδα γενικοτερα ειναι χαλια, στα παντα, απο το θεαμα απο εγκαταστασεις, απο διαιτησιες απο οπαδους απο ολα, πως περιμενεις να ξεφυγει ο βαζελος απο ολη αυτην την γενικη μιζερια?
και ο γαυρος που εχει δωσει 30 εκατομμυρια παιζει χειροτερα και απο εμας, τι ψαχνεις τωρα?
και το να λες θελω πρωταθλημα για να το στερησω απο τον γαυρο, ε ρε φιλε ειναι τραγικο..
εγω στο τελος της χρονιας που θα το σηκωσουμε θα το χαρω πολυ γιατι ηταν μια καλη προσπαθεια
εγω παντως χυμα διαφωνω μαζι σου και με την σταση σου ολες αυτες τις βδομαδες, που κραζεις την ομαδα..
τα παιδια προσπαθουν και αυτο εμενα μου φτανει, σιγουρα οχι οσο πρεπει αλλα βλεπω προσπαθεια που παλια δεν γινοταν.
το επιπεδο στην ελλαδα γενικοτερα ειναι χαλια, στα παντα, απο το θεαμα απο εγκαταστασεις, απο διαιτησιες απο οπαδους απο ολα, πως περιμενεις να ξεφυγει ο βαζελος απο ολη αυτην την γενικη μιζερια?
και ο γαυρος που εχει δωσει 30 εκατομμυρια παιζει χειροτερα και απο εμας, τι ψαχνεις τωρα?
και το να λες θελω πρωταθλημα για να το στερησω απο τον γαυρο, ε ρε φιλε ειναι τραγικο..
εγω στο τελος της χρονιας που θα το σηκωσουμε θα το χαρω πολυ γιατι ηταν μια καλη προσπαθεια
καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα
πάντως εγώ αν έχανα με 4 από εσάς έστω και σε φιλικό, αποκλειόμουνα από τη ρέιντζερς στο ουέφα, δεν έβλεπα την ομάδα μου να παίζει ποτέ ποδόσφαιρο της προκοπής, έβλεπα τον προπονητή της ομάδας μου να μη βάζει μέσα από μ@λ@κία του έναν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας μου συνέχεια, έβλεπα ότι η ομάδα μου απότελείται κατα το πλείστον από παίχτες που δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας μου ενώ ο πρόεδρός μου έχει χρήματα για μεταγραφές αλλά δεν κάνει, είχα για σημαία τον καραγκούνη για να βασιστώ στην ανάπτυξη παιχνιδιού και η μόνη φορά που έκαναν προσπάθεια οι παίχτες μου και έπαιξαν επιτέλους μπάλα ήταν σε ένα παιχίδι για 15 λεπτά και αφού είχα φάει πρώτα 3 γκολ ενώ το ξέρω πως παίζεται ο τίτλος ε συγνώμη αλλά θα έλεγα τα ίδια που λέει ο el-hymador.:wave2:
Akatanomastos
17/03/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα
ε δε ζητησα απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου.
τους μηδενισμουσ δεν μπορω
πες μου που έχω μηδενίσει τον πάο φίλε μου και αλήθεια θα το πάρω πίσω
όπως βλέπεις και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, απλά εμείς φέτος όπως είπα και πριν είδαμε λίγο μπάλα στην ευρώπη και σας ρίξαμε 4 και είναι τα μόνα θετικά της σεζόν μας
εσύ όπως είπες από την δική σου ομάδα είδες ότι έκαναν προσπάθεια. εγώ δεν καταλάβαίνω που το είδες αυτό αλλά αφού είσαι ευχαριστημένος οκ το δέχομαι στα άλλα που λέω για την ομάδα σου έχω άδικο????
:confused:
el_hymador
17/03/2008, 16:23
Με τους παικτες, τον προπονητη και του team του Πανθηναϊκου, δεν εχω κατι ...
Αμπαλοι και αχετοι ειναι οι ανθρωποι (με ελαχιστες εξαιρεσεις), τους προσεφεραν παχυλους μισθους και ''θεση'' ....ε, μ@λ@κες ηταν να μην ερθουν;
Ο μεγιστος Καραγκιοζης και αυτος που φερει αυτουσια την ευθυνη για την απαξιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη, δεν ειναι αλλος απο τον Τζιγγερ.
Κατεστρεψε μεσα σε λιγα χρονια οτι ειχε χτιστει με μεγαλη προσπαθεια, μετατρεποντας τον Παναθηναϊκο σε σωματειο με νοοτροπια β΄εθνικης.
Υπομονη καναμε αρκετη πιστευω, ανεχτηκαμε να τρωμε πενταρες στην Ευρωπη, να κανουμε ''μαγκες'' διαφορους τυχαρπαστους και να βλεπουμε ΤΡΑΓΙΚΗ μπαλα επι σειρα ετων...
Ανεχτηκαμε να βλεπουμε καθε χρονια αποτυχημενες μεταγραφες, ανουσια πειραματα κρετινων προπονητων, πενταετη πλανα και μια μετριοπαθη ως μαλθακη στηριξη απο την διοικηση (βλεπε Ριζουπολη)
Η διαχειριση του ΠΑΟ ηταν, ειναι και θα ειναι αν δεν αλλαξει κατι, η χειροτερη δυνατη!!!
Παικτες εφυγαν κλωτσηδων μεσα σε μια νυκτα, απομακρυνθηκαν ιστορικα προσωπα και σημαιες του ΠΑΟ, προσληφθηκαν ''αυλικοι'' και αετονυχιδες που επιβουλευονται κα κατατρωνα τα φραγγα του μ@λ@κ@...
Για ποσο πια;
Εγω οχι απλως δεν υποστηριζω αυτον τον ΠΑΟ, αλλα ευχομαι και ελπιζω στον χειροτερο δυνατο εξεφτελισμο του, μηπως και απαλλαχθουμε επιτελους απο τον καρκινο που λεγετε Βαρδινογιαννης!!!
Ολα αυτα τα χρονια, παρ ολο που οι σχεσεις με τον κοσμο δεν ηταν ποτε καλες, ο σωφερακος καταφερνε με μια σταση low-profile και σταχτη στα ματια του καθε βαλμμενου οπαδου να συντηρει αυτη την κατασταση.
Διορισε για προεδρους χαρτογιακαδες και γιατρους, ωστε αυτος να μενει στο απυροβλητο.
Αλλα πλεον το ποτηρι ξεχειλησε.
Για μενα η απογοητευση δεν προκειται ποτε να εκδηλώθει με συλαλλητηρια, τσαμπουκαδες και λοιπες ανεγκεφαλες ενεργειες...
απλα δεν προκειτε να πατησω γηπεδο οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση....εχω να παω σε αγωνα του Παναθηναϊκου απο την εποχη του Κυραστα.
Δεν υποστηριζω ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκο γιατι πλεον δεν αποτελει τιποτα παραπανω απο ενα τερατουργημα του πανιβλακα-ασχετιδη-τριμ@λ@κ@ και ηλιθιου απο κουνια Τζιγγερ.
Με τους παικτες, τον προπονητη και του team του Πανθηναϊκου, δεν εχω κατι ...
Αμπαλοι και αχετοι ειναι οι ανθρωποι (με ελαχιστες εξαιρεσεις), τους προσεφεραν παχυλους μισθους και ''θεση'' ....ε, μ@λ@κες ηταν να μην ερθουν;
Ο μεγιστος Καραγκιοζης και αυτος που φερει αυτουσια την ευθυνη για την απαξιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη, δεν ειναι αλλος απο τον Τζιγγερ.
Κατεστρεψε μεσα σε λιγα χρονια οτι ειχε χτιστει με μεγαλη προσπαθεια, μετατρεποντας τον Παναθηναϊκο σε σωματειο με νοοτροπια β΄εθνικης.
Υπομονη καναμε αρκετη πιστευω, ανεχτηκαμε να τρωμε πενταρες στην Ευρωπη, να κανουμε ''μαγκες'' διαφορους τυχαρπαστους και να βλεπουμε ΤΡΑΓΙΚΗ μπαλα επι σειρα ετων...
Ανεχτηκαμε να βλεπουμε καθε χρονια αποτυχημενες μεταγραφες, ανουσια πειραματα κρετινων προπονητων, πενταετη πλανα και μια μετριοπαθη ως μαλθακη στηριξη απο την διοικηση (βλεπε Ριζουπολη)
Η διαχειριση του ΠΑΟ ηταν, ειναι και θα ειναι αν δεν αλλαξει κατι, η χειροτερη δυνατη!!!
Παικτες εφυγαν κλωτσηδων μεσα σε μια νυκτα, απομακρυνθηκαν ιστορικα προσωπα και σημαιες του ΠΑΟ, προσληφθηκαν ''αυλικοι'' και αετονυχιδες που επιβουλευονται κα κατατρωνα τα φραγγα του μ@λ@κ@...
Για ποσο πια;
Εγω οχι απλως δεν υποστηριζω αυτον τον ΠΑΟ, αλλα ευχομαι και ελπιζω στον χειροτερο δυνατο εξεφτελισμο του, μηπως και απαλλαχθουμε επιτελους απο τον καρκινο που λεγετε Βαρδινογιαννης!!!
Ολα αυτα τα χρονια, παρ ολο που οι σχεσεις με τον κοσμο δεν ηταν ποτε καλες, ο σωφερακος καταφερνε με μια σταση low-profile και σταχτη στα ματια του καθε βαλμμενου οπαδου να συντηρει αυτη την κατασταση.
Διορισε για προεδρους χαρτογιακαδες και γιατρους, ωστε αυτος να μενει στο απυροβλητο.
Αλλα πλεον το ποτηρι ξεχειλησε.
Για μενα η απογοητευση δεν προκειται ποτε να εκδηλώθει με συλαλλητηρια, τσαμπουκαδες και λοιπες ανεγκεφαλες ενεργειες...
απλα δεν προκειτε να πατησω γηπεδο οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση....εχω να παω σε αγωνα του Παναθηναϊκου απο την εποχη του Κυραστα.
Δεν υποστηριζω ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκο γιατι πλεον δεν αποτελει τιποτα παραπανω απο ενα τερατουργημα του πανιβλακα-ασχετιδη-τριμ@λ@κ@ και ηλιθιου απο κουνια Τζιγγερ.
Αυτοι εγιναν χειροτεροι στα μπινελικια απο εμας που τους βριζουμε... :(
Που οδηγουμεθα κυριοι..??? :sad:
el_hymador
17/03/2008, 17:53
Αυτοι εγιναν χειροτεροι στα μπινελικια απο εμας που τους βριζουμε... :(
Που οδηγουμεθα κυριοι..??? :sad:
καλα για εσας ακομα και η λεξιπλασια της Ελληνικης γλωσσας δεν ειναι ικανη να παραγει ενα μπινελικι τοσο αισχρο που να ειναι ανταξιο σας... :D
ισως ενα διαγαλαξιακο καντιλι να πλησιαζει καπως, αλλα παλι θα υπαρεχουν κενα :lol: :lol: :lol:
giobazolias
17/03/2008, 23:35
καλα για εσας ακομα και η λεξιπλασια της Ελληνικης γλωσσας δεν ειναι ικανη να παραγει ενα μπινελικι τοσο αισχρο που να ειναι ανταξιο σας... :D
ισως ενα διαγαλαξιακο καντιλι να πλησιαζει καπως, αλλα παλι θα υπαρεχουν κενα :lol: :lol: :lol:
γαυρος :a04:
el_hymador
18/03/2008, 00:21
γαυρος :a04:
δεν εχεις αδικο :yuck:
mats8282
18/03/2008, 00:41
Μια ερωτηση προς τα συν-χανουμια...
Να μεινει ο Ριμπο του χρονου ή μπ@??
Εγω λεω να τα κρεμασει επιτελους...Φαινεται οτι δεν μπορει το παληκαρι πλεον και ειναι κριμα...Εβλεπα βιντεακι στο Youtube με την παρτη του ακομα και οταν ηταν στον Ολυμπιακο και επαιζε μπαλα ακομα...Φετος δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ που να δικαιολογει το ονομα και τα λεφτα του....
Δειτε εδω....
Συμμετοχές 24 (1937 λεπτά)
Ξεκίνησε βασικός: 23 Έγινε αλλαγή: 10 Μπήκε αλλαγή: 1
Γκολ
Σύνολο: 6 Σουτ: 3 Φάουλ: 0 Κεφαλιά: 0 Πέναλτι: 3 Κόρνερ: 0 Αυτογκόλ: 0
Δηλαδη με τα πεναλτι 1/322 λεπτα....Χωρις τα πεναλτι 1/645 λεπτα....Με 0 φαουλ :bigcry: .....Και ολα σε παιχνιδια με το σκορ 3-0 και πανω....Εκτος του πεναλτι με τον ΠΑΟ....
Ημερ. Αγώνας Σκόρ Λεπτό Γκόλ
27/01/2008 ΑΕΚ - Λεβαδειακός 3-0 44' Σουτ
25/11/2007 ΑΕΚ - ΟΦΗ 4-0 46' Σουτ
12/01/2008 ΑΕΚ - Βέροια 5-1 4' Σουτ
09/12/2007 ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 16' Πέναλτι
07/10/2007 Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-3 79' Πέναλτι
02/03/2008 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1 67' Πέναλτι
Περσυ ειχε 17 γκολ και 18 ασιστ αν δεν κανω λαθος και παλι αν δεν κανω λαθος δεν βαραγε ολα τα πεναλτι λογω Τζορτζεβιτς....Φετος 5 ματς πριν το τελος 6(3 πεναλτι) και 9 ασιστ...Ενταξει φταιει και ο Φερερ και πολλα ακομα....Αλλα απο αυτον περιμενουμε και δεν φαινεται να αντεχει φετος ουτε να ειναι εστω ο περσινος Ριμπο....Και με την συμπεριφορα του εκθετει και τον προπονητη του ο οποιος ειναι αναγκασμενος να τον αφηνει πλεον οσο θελει αυτος στο γηπεδο...Αμα γκρινιαζαν οι γαυροι οτι ηταν μια φορα αργος στον ΟΣΦΠ σε εμας ειναι 5.....Λαγκαρει 3 δευτερολεπτα ο ανθρωπος...Απλα δεν.....
Και αυτα τα λεω εγω που τον λατρευα τον Ριμπο....Που για να τον δω στο ΑΕΚ-Μπαρτσελονα το 2001 βγηκα στην αναφορα στην Αυλωνα που ειμουνα νεοσυλλεκτος και ζητησα με πολυ θρασος απο τον διοικητη εξοδο να παω γηπεδο....Παλι καλα που ηταν καλος ανθρωπος και οχι μονο δεν με εστειλε στην Αγκυρα να φυλαω τον Κεμαλ μου την εδωσε κιολας...
Akatanomastos
18/03/2008, 02:41
ε και σεις με τα γηροκομεια που πατε και φερνετε τι περιμενατε ρε ματς?
ειναι δυνατον σοβαρη ομαδα να παει να κλεινει τον ριβαλντο ο οποιοσ εχει ηδη εκτισει μια θητεια στην ελλαδα?
δεν εχεις αδικο :yuck:
Τραβα στην ευρεση στις διαμαχες......
Βαζε μια -μια λεξη απο αυτα που εγραψες να δεις ποσοι απο απο εμας στα λεγαμε τοσο καιρο και τι απανταγες........ :sick:
el_hymador
18/03/2008, 09:07
Τραβα στην ευρεση στις διαμαχες......
Βαζε μια -μια λεξη απο αυτα που εγραψες να δεις ποσοι απο απο εμας στα λεγαμε τοσο καιρο και τι απανταγες........ :sick: \
:sick: εβαλα στην ευρεση μ@λ@κες, λωποδυτες, @@δια, μο*νοπ@ν@ και μονο posts σχετικα με τον γαυρο μου βγαζει...:lol: :lol: :lol:
κανεις μεγαλο λαθος...απο τοτε που γραφω εδω μεσα βριζω τον Βαρδινογιαννη.
Και στην τελικη μην νομιζεις οτι δινω και πολυ σημασια στα γραφομενα των γαυρων...
πιο παραμυθιασμενοι απο εσας δεν υπαρχουν
mats8282
18/03/2008, 09:12
ε και σεις με τα γηροκομεια που πατε και φερνετε τι περιμενατε ρε ματς?
ειναι δυνατον σοβαρη ομαδα να παει να κλεινει τον ριβαλντο ο οποιοσ εχει ηδη εκτισει μια θητεια στην ελλαδα?
To γηροκομειο τα πεταγε μεχρι και περσυ τα γκολ εδινε και τις ασιστ του....Ευρωπη δεν πολυτραβαγε αλλα ηταν ή οχι ο κυριος λογος για τα πρωταθληματα που πηρε ο γαυρος επι Ριμπο?Με εμας δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο δηλωσεις....Δεν αμφισβητω τις προθεσεις του αφου ο ανθρωπος το παλευει οσο μπορει...Αλλα δεν μπορει πλεον...Και ειδικα δεν μπορει να παιζει σε ολα τα ματς 90 λεπτα και να μην δεχεται την αλλαγη...Ειπαμε δεν εχουμε ομαδα φετος και φαινεται....Αλλα να εχουμε και εναν πρωην τεραστιο ποδοσφαιριστη και μαλιστα 10αρι 90 λεπτα μεσα δεν γινεται πλεον....Αν και ακομα τον χειροκροταμε.....Σεβασμος πρεπει να υπαρχει αλλα να ειναι αμοιβαιος...
kalgeorge
18/03/2008, 09:40
εμενα παιδες με στενοχωρει ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ.....
βλεπω εδω...και μιλαω και με φιλους μου...τα εξης.....
- ΟΜΑΔΑ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΠΑΛΕΨΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...:confused:
- ΟΜΑΔΑΡΑ ΛΕΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ....:confused:
- ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ;;, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;
- ΕΙΔΕΣ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΡ....
ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚ@@ ;;;;ΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ;;; ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;;;;
τι γινεται ρε;; μηπως εθελοτυφλειτε;; μηπως βγαζετε φραγκα απο τον παναθηναικο;;; καποια εξηγηση πρεπει να υπαρχει...
δηλαδη ειμαστε ομαδαρα;;;,
ειδατε εσεις εδω και ενα χρονο ο ιβανσιτς να εχει κανει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ....
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ που παιζουν στον παναθηναικο χολες σαν τους...βυντρα-τζιολη-σεριτς-γκουμα-καραγκουνη-ρομερο-ιβανσιτς-σαριεγκι- ενακαριρε ( τουλαχιστον εφυγε) ενω παλια επαιζες με ΦΛΙΠΣΕΝ - ΒΛΑΟΒΙΤΣ - ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;;;
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ....αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
γυριστε το στο subbuteo
αστα διαλα πια ηλιθιοι.......
Akatanomastos
18/03/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
γυριστε το στο subbuteo
πωπω τι τους ειπε
:wacko:
ρε φιλαρακι ωραια μας τα λες, αλλα δεν γινοντε ετσι οι ομαδες, αυτουσ εχεις με αυτους θα παιξεις μπαλα, και οχι με τους καλητερους που θα μπορουσες να εχεις.
με την λογικη την δικια σου και καποιων εδω μεσα πρεπει να φυγουν ολοι,
ωραια να φυγουν και να φερουμε ρομπινιο ροναλντινιο ραουλ και μερικους αλλους παιχταραδες..
επειδη αυτα δεν θα γινουν ποτε ας κλεισουμε τον καραγκουνη που μπορει να σου κανει γιομες ασταματητα για 70 λεπτα και μετα βλεπουμε
για να φτιαξει ο βαζελος πρεπει να φτιαξουν ολες οι ομαδες και ολο το πρωταθλημα, δεν μπορει ο βαζελος/αεκ/οσφπ να παιρνει τσαμπιονς λεαγκ και το ελληνικο πρωταθλημα να ειναι απο τα χειροτερα της ευρωπης,
kalgeorge
18/03/2008, 09:55
πωπω τι τους ειπε
:wacko:
ρε φιλαρακι ωραια μας τα λες, αλλα δεν γινοντε ετσι οι ομαδες, αυτουσ εχεις με αυτους θα παιξεις μπαλα, και οχι με τους καλητερους που θα μπορουσες να εχεις.
με την λογικη την δικια σου και καποιων εδω μεσα πρεπει να φυγουν ολοι,
ωραια να φυγουν και να φερουμε ρομπινιο ροναλντινιο ραουλ και μερικους αλλους παιχταραδες..
επειδη αυτα δεν θα γινουν ποτε ας κλεισουμε τον καραγκουνη που μπορει να σου κανει γιομες ασταματητα για 70 λεπτα και μετα βλεπουμε
για να φτιαξει ο βαζελος πρεπει να φτιαξουν ολες οι ομαδες και ολο το πρωταθλημα, δεν μπορει ο βαζελος/αεκ/οσφπ να παιρνει τσαμπιονς λεαγκ και το ελληνικο πρωταθλημα να ειναι απο τα χειροτερα της ευρωπης,
να φυγουν ρε φιλαρακι....και δεν χρειαζεται να ερθουν ο ροναλτινιο και ο ραουλ ...αρκει καποιοι που ξερουν και θελουν να παιξουν μπαλα.....
δηλαδη το καλοκαιρι γιατι πηρες φυσα και ανανεωσες σεριτς και δεν πηρες σπυροπουλο;;;
γιατι κρατας μαντζιο και ντοι αφου βλεπεις οτι δεν την βαζουν με τιποτα;;
γιιατι παιζουν μπαλα οι γκουμας βυντρα σαριεγκι στον παναθηναικο;;; οταν ο γκουμας ηταν τριτη αλλαγη στη καλυτερη περιπτωση;;;
αυτα δηλαδη ειναι υπερβολικα που λεω;
mats8282
18/03/2008, 09:57
Την καλυτερη μπαλα φετος την παιζουν Αρης και Λαρισα...Ποιος ΠΑΟ και ποια ΑΕΚ και ποιος ΟΣΦΠ...Αρης και Λαρισα δηλαδη τι παραπανω εχουν απο τους 3 μεγαλους??Στο ιδιο μπουρδελοπρωταθλημα παιζουν...
Σοβαρους προπονητες και παιχτες τουλαχιστον καλους ρολιστες...Ουτε Ντρογμπα εχουν ουτε τιποτα...Αλλα αυτους που εχουν τους αξιοποιουν και τους ψαξανε πριν τους παρουνε....Δεν αγορασανε Ασκαρατε στο σακι...
εμενα παιδες με στενοχωρει ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ.....
βλεπω εδω...και μιλαω και με φιλους μου...τα εξης.....
- ΟΜΑΔΑ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΠΑΛΕΨΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...:confused:
- ΟΜΑΔΑΡΑ ΛΕΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ....:confused:
- ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ;;, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;
- ΕΙΔΕΣ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΡ....
ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚ@@ ;;;;ΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ;;; ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;;;;
τι γινεται ρε;; μηπως εθελοτυφλειτε;; μηπως βγαζετε φραγκα απο τον παναθηναικο;;; καποια εξηγηση πρεπει να υπαρχει...
δηλαδη ειμαστε ομαδαρα;;;,
ειδατε εσεις εδω και ενα χρονο ο ιβανσιτς να εχει κανει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ....
ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ που παιζουν στον παναθηναικο χολες σαν τους...βυντρα-τζιολη-σεριτς-γκουμα-καραγκουνη-ρομερο-ιβανσιτς-σαριεγκι- ενακαριρε ( τουλαχιστον εφυγε) ενω παλια επαιζες με ΦΛΙΠΣΕΝ - ΒΛΑΟΒΙΤΣ - ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;;;
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ....αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
γυριστε το στο subbuteo
εγώ πάντως στα χα πεί την κυριακή οτι θα φάτε και 3ο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
18/03/2008, 10:02
αυτα δηλαδη ειναι υπερβολικα που λεω;
δεν ειναι καθολου υπερβολικα
ο ντοι, και ο ιβανσιτσ με το <<αριστερο φαρμακι>>:lol: βαρανε 10 σουτ και τα 8 φευουν πλαγιο, αυτα ειναι αληθειες.
νταξει το γκουμα ποτε δεν το πηγαινα αλλα φετος εχω αρχισει ν απιστευω οτι ειναι παιχταρα
ρε παιδι το ξερω οτι και στον βαζελο παιζουν πολυ κουτσοι, το γιατι δεν φευγουν και δεν βρισκουν σοβαρους παιχτες με τα ιδια λεφτα δεν ξερω
kalgeorge
18/03/2008, 10:06
δεν ειναι καθολου υπερβολικα
ο ντοι, και ο ιβανσιτσ με το <<αριστερο φαρμακι>>:lol: βαρανε 10 σουτ και τα 8 φευουν πλαγιο, αυτα ειναι αληθειες.
νταξει το γκουμα ποτε δεν το πηγαινα αλλα φετος εχω αρχισει ν απιστευω οτι ειναι παιχταρα
ρε παιδι το ξερω οτι και στον βαζελο παιζουν πολυ κουτσοι, το γιατι δεν φευγουν και δεν βρισκουν σοβαρους παιχτες με τα ιδια λεφτα δεν ξερω
ρε φιλαρακι αλλο αυτο και αλλο να λες οτι ειμαστε οκ και δεν χρειαζομαστε ενισχυση...
αλλο να λες...τι παραπονιεστε;;, και καλη αμυνα εχουμε και πρωτοι ειμαστε !
τι σε χαλανε τα παιδια;; καθε παιχνιδι το παλευουν
δηλαδη αυτο ειναι το θεμα;;; να πηγαινει στην ξανθη και την καθε ξανθη και να πανηγυριζουμε αν καταφερουμε να φυγουμε με το χ;;;
δηλαδη κανεις δεν βλεπει;;;;
Akatanomastos
18/03/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
To γηροκομειο τα πεταγε μεχρι και περσυ τα γκολ εδινε και τις ασιστ του...
αυτα εχουν τα γηροκομεια, την μια παιζουνε και την αλλη τα παιζουνε..
ρε παιδια και μετα παραπονιεστε για το επιπεδο της ελλαδας, οταν φερνεις 37+ (ποσο ειναι?) παιχτες.
δεν ειναι ποδοσφαιρακι που παιζαμε παλια με τα ελατηρια να ειναι σε μια θεση ο παιχτης και να βαραει χωρις να τρεχει.
στην ελλαδα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να χεις 1 παιχτη για φαουλ 1 για πεναλτυ 1 για τα πλαγια κλπ κλπ:bigcry: :lol:
el_hymador
18/03/2008, 10:25
kalgeorge +10000!!!
Ελεος ρε πο*υστη μου πια!! ελεος...
Χεστηκα για το τι κανουν οι υπολοιπες ομαδες και αδιαφορω αν το επιπεδο στην Ελλαδα ειναι χαμηλο...δεν εχω απαιτηση να ερθει ο Κακα και ο Μεσι στον ΠΑΟ...
εχω απαιτηση ομως να βλεπω μεταγραφες που αποδιδουν, προσπαθεια απο παικτες και διοικηση και καλο ποδοσφαιρο
Δηλαδη οταν ο Παναθηναϊκος ειχε φτιαξει ομαδαρα με Βαζεχα κ.τ.λ. το επιπεδο στην Ελλαδα ηταν καλυτερο; η μηπως ο Κριστοφ, ο Μπορελι, ο Βαντσικ κ.α. αποτελουσαν μεταγραφες-βομβες;
μια χαρα μπαλαρα παιζαμε τοτε και ναι, για τα δεδομενα της Ελληνικης ποδοσφαιρικης δυναμικης ειμασταν σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο επι σειρα ετων.
Τωρα τι;
Για πειτε ρε παιδια εσεις που υποστηριζεται αυτο το εξαμβλωμα του Τζιγγερ, τι σκ@τ@ σας αρεσει απο αυτη την ομαδα και την γενικοτερη λειτουργια της μπας και μαθουμε κατι παραπανω... :confused:
Σας αρεσουν οι μεταγραφες;
Οι λαμογιο-scouters της αρπαχτης;
Ο μεγαλομετοχος μας και η συμπεριφορα του;
Δεν παιζει αλλη υπομονη δυστυχως...και επειδη εχει κατσικωθει κιολας το μ@λ@κισμενο, μην πατατε στο γηπεδο και μην ασχολειστε με αυτον τον Παναθηναϊκο.
Δεν παιζει αλλη υπομονη δυστυχως...και επειδη εχει κατσικωθει κιολας το μ@λ@κισμενο, μην πατατε στο γηπεδο και μην ασχολειστε με αυτον τον Παναθηναϊκο.
ε, μη το παρατραβάς κιόλας μη λες να μην ασχολούνται με τον παναθηναικό, και ποιους θα δουλεύουμε τότε όταν ρίχνουμε 4ρες?????:D
να ρωτήσω κάτι και όποιος γνωρίζει απαντά
αν τερματίσουν στην πρώτη θέση ο θρύλος και το βαζελάκι με τους ίδιους βαθμούς τι γίνεται????
καθότι μεταξύ τους υπάρχουν δύο ισοπαλίες
υπάρχει αγώνας μπαραζ των 2 για το ποιος θα είναι πρώτος ή πέρνει την πρωτιά ο βάζελος λόγω του 1-1 που έφερε στο καραισκάκι λόγω εκτός έδρας γκολ????
blackbusa
18/03/2008, 13:22
να ρωτήσω κάτι και όποιος γνωρίζει απαντά
αν τερματίσουν στην πρώτη θέση ο θρύλος και το βαζελάκι με τους ίδιους βαθμούς τι γίνεται????
καθότι μεταξύ τους υπάρχουν δύο ισοπαλίες
υπάρχει αγώνας μπαραζ των 2 για το ποιος θα είναι πρώτος ή πέρνει την πρωτιά ο βάζελος λόγω του 1-1 που έφερε στο καραισκάκι λόγω εκτός έδρας γκολ????
ασχολισε και με μπαλλα παναθεμασε....:wacko:
μπαραζ εχει...σε ουδετερο....μαλλον ΟΑΚΑ....
υ.γ. κοτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ασχολισε και με μπαλλα παναθεμασε....:wacko:
υ.γ. κοτα
ευχαριστω δεν το ήξερα:blush:
υ.γ. τρυπιο καλτσον
la_villa
18/03/2008, 14:15
σίγουρο αυτό?
γιατι φέτος νόμιζα σταματησε αυτό
σίγουρο αυτό?
γιατι φέτος νόμιζα σταματησε αυτό
Νομίζω ότι περνάει ο ΠΑΟ λογω 1-1 εκτός ..........
αν και οι 2 ισο-αμπαλλίες ήταν λευκές ή με το ίδιο σκόρ 1-1 ..........
αν κάποιος γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ ας γράψει ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Νομίζω ότι περνάει ο ΠΑΟ λογω 1-1 εκτός ..........
αν και οι 2 ισο-αμπαλλίες ήταν λευκές ή με το ίδιο σκόρ 1-1 ..........
αν κάποιος γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ ας γράψει ....
και εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπανε ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ αν είναι δύο ισοπαλίες και ας μην είναι με τα ίδια σκορ. βέβαια ούτε εγώ ούτε αυτό που μου το είπε είμαστε σίγουροι γι' αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ξέρει σίγουρα.:wave2:
el_hymador
18/03/2008, 14:32
και εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπανε ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ αν είναι δύο ισοπαλίες και ας μην είναι με τα ίδια σκορ. βέβαια ούτε εγώ ούτε αυτό που μου το είπε είμαστε σίγουροι γι' αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ξέρει σίγουρα.:wave2:
ο Κοκκαλης φταιει που αλλαξε ο νομος με την παραγκα του :lol: :lol: :lol:
εγω λεω να το δωσουμε στον Αγ. Αστερα η στην Λαρισα η στον Αρη η στην Ξανθη και να παμε ολοι μαζι οι του ΠΟΚ για φουντο :wave2:
la_villa
18/03/2008, 14:43
και να παμε ολοι μαζι οι του ΠΟΚ για φουντο :wave2:
λοιπόν να μαζευτούμε να ξεκινήσετε
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
18/03/2008, 14:50
λοιπόν να μαζευτούμε να ξεκινήσετε
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
εγω λεω οτι θα μαζευτουμε ολοι, θα πεσουμε και μετα ο Ολυμπιακος θα κανει ενσταση και θα τυην βγαλει καθαρη :lol: :lol: :lol:
ομαδαρα ειστε, ομαδαρα λεμε!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ο Κοκκαλης φταιει που αλλαξε ο νομος με την παραγκα του :lol: :lol: :lol:
εγω λεω να το δωσουμε στον Αγ. Αστερα η στην Λαρισα η στον Αρη η στην Ξανθη και να παμε ολοι μαζι οι του ΠΟΚ για φουντο :wave2:
αν είναι να πάει ομάδα μου για φούντο θα πάμε κάπου που δεν θα πάνε τα βρωμερά βαζελάκια, μόνοι μας θα φουντάρουμε ρε δε σας θέλουμε παρέα!!!!!!!!!!!!!!!
πρωτάθλημα στην καλαμαριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackbusa
18/03/2008, 16:00
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
καπ superleague (http://www.diaitisia.gr/component/option,com_flippingbook/book_id,3/Itemid,94/)
σελιδα 36....αρθρο 20....παραγραφοι 5,6,7,8α....
ΔΙΣ....μπαραζ εχει....σε ουδετερο....μαλλον ΟΑΚΑ....
\
:sick: εβαλα στην ευρεση μ@λ@κες, λωποδυτες, @@δια, μο*νοπ@ν@ και μονο posts σχετικα με τον γαυρο μου βγαζει...:lol: :lol: :lol:
κανεις μεγαλο λαθος...απο τοτε που γραφω εδω μεσα βριζω τον Βαρδινογιαννη.
Και στην τελικη μην νομιζεις οτι δινω και πολυ σημασια στα γραφομενα των γαυρων...
πιο παραμυθιασμενοι απο εσας δεν υπαρχουν
:a9: :a9:
Δεν αμφισβητω τις προθεσεις του αφου ο ανθρωπος το παλευει οσο μπορει...Αλλα δεν μπορει πλεον...Και ειδικα δεν μπορει να παιζει σε ολα τα ματς 90 λεπτα και να μην δεχεται την αλλαγη...Ειπαμε δεν εχουμε ομαδα φετος και φαινεται....Αλλα να εχουμε και εναν πρωην τεραστιο ποδοσφαιριστη και μαλιστα 10αρι 90 λεπτα μεσα δεν γινεται πλεον...
Γιατι mats8282....???
Ποτε ο ριμπο τω 23-17-12 γκολ ανα χρονια, κατορθωσε και εβγαλε 90λεπτο στον γαυρο..??
Αλλο φταει με τον ριμπο .... Και σιγουρα οχι αυτος..!!
blackbusa
18/03/2008, 17:20
Γιατι mats8282....???
Ποτε ο ριμπο τω 23-17-12 γκολ ανα χρονια, κατορθωσε και εβγαλε 90λεπτο στον γαυρο..??
Αλλο φταει με τον ριμπο .... Και σιγουρα οχι αυτος..!!
αντι να λετε για γεραματα και λοιπες μαμακιες.....δεν ψαχνεται να δειτε ποσα απο ολα απο αυτα τα γκολ ειταν με φαουλ εξω απο την μεγαλη περιοχη???και ποσα εκτελεσε στον Ολυμπιακο???και ποσα εχει παρει στην Αεκ???κανενα???1-2???αντε 5 το πολυ....που σε καθε αγωνα με τον γαυρο εριχνε 5 σε καθε αγωνα....και με την παραμικρη επαφη επαιρνε φαουλ....ενω φετος ουτε αν ματωσει δεν παιρνει.....:wave2:
υ.γ.δεν εχει καμμια σχεση με την αποδοση χαλια της ομαδας.....
mats8282
18/03/2008, 17:20
Ειπα οτι φταιει και η ολη κατασταση στην ΑΕΚ και ο Φερερ κτλ.....
Αλλα to οτι δεν εχει καμμια ευθυνη αυτος πως το δικαιολογεις αυτο Stoubi?
ΥΓ Εχει σχεση με τα χαλια της ομαδας....Σιγουρα πεφτει και αυτος μαζι με τους υπολοιπους....Αλλα δεν εβαζε 20 γκολ με φαουλ....Και πεναλτι βαραγε με τον Τζορτζεβιτς....Ουτε εβγαζε 20 ασιστ με κορνερ.....3 γκολ με σουτ και αλλα 3 με πεναλτι φετος...
la_villa
18/03/2008, 18:19
ομαδαρα ειστε, ομαδαρα λεμε!! :lol: :lol: :lol: :lol:
άμα ρίχνεις για την πλάκα σου και στο ρελαντί 4αρα στην άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας τότε σίγουρα είσαι ομαδάρα για τα εδώ δεδομένα
:lol: :lol: :lol: :wave2: :beer:
el_hymador
18/03/2008, 18:32
άμα ρίχνεις για την πλάκα σου και στο ρελαντί 4αρα στην άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας τότε σίγουρα είσαι ομαδάρα για τα εδώ δεδομένα
:lol: :lol: :lol: :wave2: :beer:
ομαδαρα σου λεω!!!
ειδες;
για αυτο νευριαζω με τον μ@λ@κ@ τον Τζιγγερ...εχει κανει τους γαυρους να βγαζουν γλωσσα...
λιγο πιο σοβαρη διοικηση να ειχαμε ρε γαμοτο...λιιιιιγο μονο...ακομα και ετσι σου εχω κανει κηδειες ομως :wave2:
ομαδαρα σου λεω!!!
ειδες;
για αυτο νευριαζω με τον μ@λ@κ@ τον Τζιγγερ...εχει κανει τους γαυρους να βγαζουν γλωσσα...
λιγο πιο σοβαρη διοικηση να ειχαμε ρε γαμοτο...λιιιιιγο μονο...ακομα και ετσι σου εχω κανει κηδειες ομως :wave2:
Ποσα δεν θυμασαι.....???
Τα ρεζιλικια σου ( τοτε που σου ειχε ο καπετανιος ομαδα και εσυ φωναζες για καβουρια...)
Τους θυμους σου.... ( τοτε που εκαιγες την εδρα σου το οακα για να εκδικηθεις τον προεδρο σου απο τις πιπες με το γαυρο...)
Την οργη σου ...( τοτε που ο υπαληλος προεδρος σε εκανε μπυρα.... Σου εκοψε το δικαιωμα να πηγαινεις στο γηπεδο...)
Ξερεις ποσα χρονια εχεις κανει τους γαυρους να βγαζουν γλωσσα...??
Απο τοτε που φοραγατε ροζ...!
Ειπα οτι φταιει και η ολη κατασταση στην ΑΕΚ και ο Φερερ κτλ.....
Αλλα to οτι δεν εχει καμμια ευθυνη αυτος πως το δικαιολογεις αυτο Stoubi?
ΥΓ Εχει σχεση με τα χαλια της ομαδας....Σιγουρα πεφτει και αυτος μαζι με τους υπολοιπους....Αλλα δεν εβαζε 20 γκολ με φαουλ....Και πεναλτι βαραγε με τον Τζορτζεβιτς....Ουτε εβγαζε 20 ασιστ με κορνερ.....3 γκολ με σουτ και αλλα 3 με πεναλτι φετος...
Προτου σου απαντησω....
Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η αεκ εχει παρει πολυ λιγες στημενες φασεις απεξω ( και ειδικα σε σημεια που ειναι βουτυρο στο ψωμι του ριμπο...???)
el_hymador
18/03/2008, 20:42
Ποσα δεν θυμασαι.....???
Τα ρεζιλικια σου ( τοτε που σου ειχε ο καπετανιος ομαδα και εσυ φωναζες για καβουρια...)
Τους θυμους σου.... ( τοτε που εκαιγες την εδρα σου το οακα για να εκδικηθεις τον προεδρο σου απο τις πιπες με το γαυρο...)
Την οργη σου ...( τοτε που ο υπαληλος προεδρος σε εκανε μπυρα.... Σου εκοψε το δικαιωμα να πηγαινεις στο γηπεδο...)
Ξερεις ποσα χρονια εχεις κανει τους γαυρους να βγαζουν γλωσσα...??
Απο τοτε που φοραγατε ροζ...!
εσεις αληθεια ποτε φωναξατε για τα χαλια της ομαδας σας;
ασε μην ψαχνεις....αν εξαιρεσεις του κορνεδες στον Ρεντη και καποιες γκρινιες κερκιδας ποτε!
και αυτο γιατι ο γαυρος οπαδος αρκειτε σε μουφες τιτλους αποτελεσμα λαμογιας και μαγειρεματος...
Μπαλα ποσο καιρο εχεις να δεις παλικαρι μου;
giobazolias
18/03/2008, 20:59
αντι να λετε για γεραματα και λοιπες μαμακιες.....δεν ψαχνεται να δειτε ποσα απο ολα απο αυτα τα γκολ ειταν με φαουλ εξω απο την μεγαλη περιοχη???και ποσα εκτελεσε στον Ολυμπιακο???και ποσα εχει παρει στην Αεκ???κανενα???1-2???αντε 5 το πολυ....που σε καθε αγωνα με τον γαυρο εριχνε 5 σε καθε αγωνα....και με την παραμικρη επαφη επαιρνε φαουλ....ενω φετος ουτε αν ματωσει δεν παιρνει.....:wave2:
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a10:
εσεις αληθεια ποτε φωναξατε για τα χαλια της ομαδας σας;
ασε μην ψαχνεις....αν εξαιρεσεις του κορνεδες στον Ρεντη και καποιες γκρινιες κερκιδας ποτε!
και αυτο γιατι ο γαυρος οπαδος αρκειτε σε μουφες τιτλους αποτελεσμα λαμογιας και μαγειρεματος...
Μπαλα ποσο καιρο εχεις να δεις παλικαρι μου;
Εμεις οταν φωναζαμε καναμε ομαδα και θα παιρνουμε τιτλους για τα επομενα 15 χρονια......
Εσεις ποτε την ειδατε αντρες..??? Επι Καπετανιου , Φιλιπιδη, η.......... Ψευτοπουλου..????
Μπαλα αν σε ενδιαφερει εχω να δω απο τον πνιγμο σου στα πηγαδια......
:smokin:
υ.γ.δεν εχει καμμια σχεση με την αποδοση χαλια της ομαδας.....
Απο που το εχετε βγαλει το συμπερασμα βρε παιδια..????
Στατιστηκα ? Τα μετραγατε..??? Τι ..?? :confused:
el_hymador
18/03/2008, 21:04
Εμεις οταν φωναζαμε καναμε ομαδα και θα παιρνουμε τιτλους για τα επομενα 15 χρονια......
Εσεις ποτε την ειδατε αντρες..??? Επι Καπετανιου , Φιλιπιδη, η.......... Ψευτοπουλου..????
http://www.youtube.com/watch?v=WfusxHokCDg :)
http://www.youtube.com/watch?v=WfusxHokCDg :)
Δυσκολο πραγμα η ξενιτια φιλε μου....! :(
Υπομονη ...!!!
Και με το καλο να ξαναγυρισεις στην πατριδα σου...!!! :D
:beer: :beer:
giobazolias
19/03/2008, 01:57
ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!!
παρασκηνιο εφτιαξε ο προεδρος σας και εβαλε τα ΜΜΕ να σας ταιζουν κουτοχορτο!!!!
παρασκηνιο εφτιαξε ο προεδρος σας και εβαλε τα ΜΜΕ να σας ταιζουν κουτοχορτο!!!!
+1299
STOUBI όταν θα επιστρέφεις από τον πλανήτη Αφροδίτη (χαιρετίσματα και στον Ar Villa να δώσεις), να μας κρατάς και μια γυρόπιτα .............. ευχαριστούμε.........
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
mats8282
19/03/2008, 09:17
Προτου σου απαντησω....
Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η αεκ εχει παρει πολυ λιγες στημενες φασεις απεξω ( και ειδικα σε σημεια που ειναι βουτυρο στο ψωμι του ριμπο...???)
Δεν εχω βγαλει εγω αυτο το συμπερασμα....Εκτος και αν εννοεις οτι ειναι δεδομενο αυτο...Μα βρε Stoybi δεν εβαζε σε εσας 20 γκολ απο φαουλ....Εγω ειπα οτι τον εχει παρασυρει κιολας η γενικη κατρακυλα μας και το κακο ποδοσφαιρο....Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ....Εχει τις μισες απο οτι ειχε σε εσας...Και εχουμε υποτιθεται την καλυτερη επιθεση....Και απο τα 6(3) γκολ που εχει βαλει ολα ειναι σε παιχνιδια 3-0 και πανω εκτος απο το πεναλτι με τον ΠΑΟ....
Απαντα τωρα να μου λυσεις την απορια...
Δεν εχω βγαλει εγω αυτο το συμπερασμα....Εκτος και αν εννοεις οτι ειναι δεδομενο αυτο...Μα βρε Stoybi δεν εβαζε σε εσας 20 γκολ απο φαουλ....Εγω ειπα οτι τον εχει παρασυρει κιολας η γενικη κατρακυλα μας και το κακο ποδοσφαιρο....Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ....Εχει τις μισες απο οτι ειχε σε εσας...Και εχουμε υποτιθεται την καλυτερη επιθεση....Και απο τα 6(3) γκολ που εχει βαλει ολα ειναι σε παιχνιδια 3-0 και πανω εκτος απο το πεναλτι με τον ΠΑΟ....
Να στην λυσω ... Οσο αφορα το θεμα του σκορερ Ριβαλντο ( και μεχρι εκει..)
Στον Ολυμπιακο υπηρχαν παιχτες οπου μπορουσαν να βγαλουν την ασιστ ( η να παρακολουθησουν τις ασιστ του με επιστροφη στον ιδιο ) στον ριβαλντο για να κανει το γκολ, σε αντιθεση με εσας που ολοι περιμενουν την μαγικη πασα του ριμπο για να μπορεσουν να κανουν την τελικη προσπαθεια...!
Για του λογου το αληθες σου παραθετω και τα 44 γκολ του ριμπο στον ολυμπιακο ... Παρατηρησε τα....
http://www.youtube.com/watch?v=sis6VP_eR2I
Θα εκπλαγεις το ποσο λιγοτερα ειναι τα γκολ με φαουλ (απο οσα νομιζετε...)
Και επισεις θα καταλαβεις ποσες φασεις δεν περιμεναν να αρχισουν απο αυτον ( αλλα ειχαν απλο αποδεκτη αυτον και εντος και εκτος περιοχης ..)
Τα αντιθετα δηλ απο οτι συμβαινουν στην αεκ..!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
+1299
STOUBI όταν θα επιστρέφεις από τον πλανήτη Αφροδίτη (χαιρετίσματα και στον Ar Villa να δώσεις), να μας κρατάς και μια γυρόπιτα .............. ευχαριστούμε.........
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Μεχρι στιγμης βολευτειτε με τις γιαουρτοπιτες ( και μετα βλεπουμε...) :D
el_hymador
19/03/2008, 10:30
Μεχρι στιγμης βολευτειτε με τις γιαουρτοπιτες ( και μετα βλεπουμε...) :D
Θρυλαρα ρε....
Γ@μω τον Βαζελο, την Λεωφορο και ολα τα μουνι@-φλωρους..
Αιωνιοι πελατες και φετος η κουπα στον Πειραια...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Akatanomastos
19/03/2008, 10:38
[B]/B]
44 γκολ σε 4 χρονιες!!!
ρε αεκακια αφηστε την κλαψα ρε που σας φταει ο ριμπο.
αλλιμονο αν καθε ομαδα στηριζοταν σε ενα παιχτη..
τοσες και τοσες μεταγραφες σας ειναι αχρηστες, βαλε και αυτη στο λογαριασμο, μια πανω μια κατω δεν χαλασε και ο κοσμος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
19/03/2008, 10:39
Θρυλαρα ρε....
+777
la_villa
19/03/2008, 10:53
σωστός
γιατι ως γνωστόν τα ΜΜΕ και προσωπικά ο Κοκκαλης σας έχει ρίξει τόσες 4αρες
σας έχει κατεβάσει τα παντελόνια live σε τελικό κυπέλλου με 10 παίκτες
κ τόσα άλλα
πότε ξεκινήσαν τα ταξίδια στο διάστημα ρε?πόσα δίνετε?
mats8282
19/03/2008, 10:56
......
Αυτα που λες τα λεω και εγω...Αλλα μαλλον δεν βλεπεις παιχνιδια της ΑΕΚ οποτε δεν βλεπεις τι ακριβως γινεται....
Τεσπα...
el_hymador
19/03/2008, 10:59
σωστός
γιατι ως γνωστόν τα ΜΜΕ και προσωπικά ο Κοκκαλης σας έχει ρίξει τόσες 4αρες
σας έχει κατεβάσει τα παντελόνια live σε τελικό κυπέλλου με 10 παίκτες
κ τόσα άλλα
πότε ξεκινήσαν τα ταξίδια στο διάστημα ρε?πόσα δίνετε?
Πεστα ρε!!
Λαγο-κουνελα βαζελια και χανουμακια ολοι στα λαγουμια σας!!
Θρυλος για παντα!!... μια ζωη στην π*πα σας εχουμε ρεεεεεεεε
Akatanomastos
19/03/2008, 11:01
Πεστα ρε!!
Λαγο-κουνελα βαζελια και χανουμακια ολοι στα λαγουμια σας!!
Θρυλος για παντα!!... μια ζωη στην π*πα σας εχουμε ρεεεεεεεε
+777
Gandalf dr685sm
19/03/2008, 12:10
Τελικά την πληρώνουν οι προπονητές αντί για τους παίκτες.
Εντάξει δεν είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο αλλά εδώ το κακό έχει παραγίνει.
Έχεις τον ΟΣΦΠ που με συνοπτικές διαδικασίες΄έδιωξε τον Λεμονή. παρόλη την (για εμένα) επιτυχημένη πορεία του, μέχρι και την στιγμή της απόλυσης του. Αμέσως μετά το βάρος πέφτει στον Σεγκούρα που καλείται να κάνει μαγικά σε μια ομάδα , με 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αλλιώς θα φταίει!!!!:eek:
Αμέσως μετά έχεις την ΑΕΚ που λέει πως ο Ντέμης είναι δυσαρεστημένος με τον Κωστένογλου τώρα και την εικόνα της ΑΕΚ!!!;;; Μα δεν έχει κάτι παραπάνω απο οτι είχε ο Φερέρ και μάλιστα μέχρι το τέλος , έχει να αναδιοργανώσει όλη την ΑΕΚ που φέτος , όπως σωστά είπώθηκε στην ERASPORT, θες δύο μπουκάλια ουίσκυ να την δείς. Δεν γίνονται αυτά.
Χωρίς χημεία η ομάδα (αυτό απο την αρχή της χρονιάς) και με παίκτες "κουρασμένους" (βλ. Ριβάλντο, Ζήκο, Δέλλα, Αρουαμπαρένα) ή καμμένους (βλ. Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλο) ή γενικά αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν (Ράμος, Μανού, Μαντούκα, Σέζαρ, Μορέτο, Ενσαλίβα, Τόζερ, Πλιάτσικας , Κονές) ή ακόμα και μερικούς που δεν ξέρουμε τι θα γίνει (Καλόν , Εντίνιο).
Μαγικά δεν μπορούν να γίνουν.... ξεγελαστήκαν αρκετοί στην αρχή (μαζί και εγώ) απο το μαγικό 6Χ6 αλλά τώρα μάλλον τα πράγματα έφτασαν στον κόμπο. Εδώ πλέον θέλει ισχυρό προπονητή , scouter και χρήματα... Κυρίως το τρίτο πλέον.
Με τα παραπάνω λοιπον , έχεις δύο ομάδες... μια που έδωσε 30 εκατομύρια για παίκτες και δεν βλέπει μπάλα... και μία που κατά τον Φερέρ που έδωσε 2 εκατομύρια (χωρίς τα λεφτά του glou για Ρίμπο) και δεν παίζει μπάλα.
Άρα σίγουρα δεν έχει να κάνει το χρηματικό σαν όρος στο ποιός θα παίξει μπάλα. Ας μην ξεχνάμε οτι τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΑΡΗΣ παίζουν καλή μπάλα με το 1/10 των εξόδων αυτών. Αρα τι φταίει;
Φταίει η νοοτροπία των παικτών και η ανυπαρξία των προπονητών στον ψυχολογικό τομέα. Εκεί δηλαδή που μεσουρανεί τόσο ο Δώνης όσο και ο Μπάγιεβιτς. Κανείς απο τους δύο δεν μπορεί να πεί κανείς οτι είναι προπονητής της τάξης του Βενγκερ και του Μουρίνιο.
Είναι όμως άνθρωποι που κάνουν την διαφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα , μιας και μπορούν να επιβάλουν...
1) Πειθαρχία. Ούτε ο Φερέρ , ούτε ο Λεμονής την είχε.
2) Νοοτροπία νικητή και αγωνιστή. Την μεν πρώτη δεν την είχε ο Φερέρ , την μεν δεύτερη δεν την είχε ο Λεμονής. Στον πρώτο τον ρόλο του νικητή κλήθηκε να περάσει ο Ριβάλντο και στον δεύτερο ..... ο Κόκκαλης!!!
3) Scouting. Η ΑΕΚ κάηκε σε αυτο τον τομέα απο τον Ισπανό. Ο ΟΣΦΠ όμως είχε και έχει καλό μάτι με τον Ivic, ειδικά το διάστημα που του δόθηκε και το budget. Πήρε νεαρούς παίκτες πήρε και έμπειρους. Θα δούμε τι θα κάνουν.
Σε σύγκριση τώρα με τους παραπάνω ας πιάσουμε τόσο τον Δώνη όσο και τον Μπάγιεβιτς.
Δώνης...
Επί δύο χρόνια , με μια υγιής διοίκηση, έχει καταφέρει να κάνει την Λάρισσα ενα στολίδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου , με την ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζει και την εικόνα που δείχνει προς τα έξω το ποδοσφαιρικό της τμήμα. Ο Μπακαγιόκο που δείχνει να απομακρύνεται , ακόμα δέν ξέρουμε το γιατί. Δέιγμα του πόσο έχει περάσει το δέσιμο και η πειθαρχία εντός της ομάδος. Έχει επίσης μαζέψει πιτσιρικάδες που κάνουν την διαφορά.
Στην ΑΕΚ , μπορεί να θέλουμε να έρθει... αλλά πείτε μου αλήθεια ενα λόγο να το κάνει. Ειδικα΄απο την στιγμή που είναι καλά εκεί που είναι.
Μπάγιεβιτς...
Όλοι τον αμφισβητούν και λένε διάφορα. Η αλήθεια είναι όμως μια και δυστυχώς για αυτούς λέει πως είναι ΜΑΚΡΑΝ... Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Τόσο σε τίτλους , όσο και σε ποιότητα που αποδίδει στο ποδοσφαιρικό του τμήμα.
Ο ΑΡΗΣ των χιλίων βασάνων , είναι ήδη τέταρτος και ετοιμάζεται να κάνει ζημιά στα Play offs. Να το θυμηθείτε αυτό.
Περνάει σιδηρά πειθαρχία στο τμήμα και για αυτό Βραζιλιάνους δεν θέλει. Απο φύση τους είναι απείθαρχοι ποδοσφαιρικά και δεν του αρέσει να τους έχει στην 11αδα (Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Αμορόζο ενδεικτικα΄παραδείγματα).
Έχει άριστο μάτι scouter σε μικρές ηλικίες. Ο επιθετικός του ΑΡΗ που χτύπησε στους χιαστούς και έμεινε εκτός 6 μήνες (sorry.. μου διαφεύγει το όνομα) έβγαλε μάτια απο την δεύτερη αγωνιστική κιόλας.
Λειτουργεί σαν ασπιδα στην ομάδα και δίνει το στίγμα του στον τρόπο ανάπτυξης (ο μόνος προπονητής που διδάσκει το "μπάλα με μία") και αποδίδει αυτό που πρέπει εντός χώρας. Εκτός χώρας έχει μια δυσκολία πάντως καθώς έχει κολήματα με το πως και πότε θα επιτίθεται αλλά και με το χρονικό όριο για την πρώτη αλλαγή.
Γιατί αναφέρω τώρα τους δύο παραπάνω προπονητές;...
Γιατί η φημολογία δίνει τον ένα στην ΑΕΚ και τον άλλο στον ΟΣΦΠ... τελειώς άκυρη για εμένα. Τόσο γιατί ο ένας είναι καλά εκεί που είναι , και το έχει δηλώσει κιόλας δημόσια, όσο και γιατί ο δεύτερος με τον Κόκκαλη δεν ξαναμπλέκει μετά απο αυτά που έγιναν.
Παρόλα αυτά , κατά την δική μου , προσωπική γνώμη, είναι και οι μόνοι ικανοι στον Ελληνικό χώρο, να αποδώσουν σύντομα ποδοσφαιρική ποιότητα στις δύο ομάδες. Όσο και αν κάποιοι αντιδρούν , ειδικά στην εικόνα του δεύτερου.
Gandalf
Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ...
Δεν του προσφερουν ομως και οι συμπαικτες του στην Αεκ γκολ και ασιστ (οπως στον Ολυμπιακο...) :rolleyes:
Εκει ειναι η διαφορα μας.... :winka:
Για αυτο σου εβαλα και το βιντεο για να δεις ποσα "ετοιμα" γκολ πηρε στον Ολυμπιακο..!
Αν εχω λαθος με διορθωνεις..
mats8282
19/03/2008, 14:34
Αυτο το ξερω...Οπως ειπα και πριν στην γενικοτερη κατρακυλα και ασχημο ποδοσφαιρο που παιζουμε ειναι αληθεια....Αλλα και παλι στην πρωτη επιθεση του πρωταθληματος εχει βαλει 6(3) γκολ και εχει δωσει 9 ασιστ....Και δεν προσφερει γενικα....Ειναι μερος του προβληματος και δεν ειναι εξω απο αυτο οπως λες...Ειδικα οταν δεν δεχεται να γινει και αλλαγη γινεται προβλημα ο ιδιος...
Θρυλαρα ρε....
Ντροπη σου ρε φιλε να μην σεβεσε μια ομαδα και τους φιλαθλους της με ιστορια 100 χρονων...!!! Ντροπη...!!
:yuck: :yuck:
mats8282
21/03/2008, 12:25
Αποσπασμα την συνεντευξη του Ντεμη που εχει να κανει για το θεμα που κουβεντιαζαμε για τον Ριμπο...
<<Εκτός από τον Μπλάνκο, οι υπόλοιποι θα κριθούν στα υπόλοιπα 11 ματς. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η έκθεση που θα μας κάνει ο κ.Κωστένογλου στο τέλος της σεζόν.>>
Δεν βγαζει τον Ριμπο στην απ' εξω αν και πιο πανω δηλωνει οτι
<<Ο Ριβάλντο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Από τη θέλησή του στο γήπεδο είμαι ευχαριστημένος. Επειδή όμως αυτή τη χρονιά δεν παίξαμε καλά, πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες δεν έπαιξαν καλά. Δεν είναι όμως δική τους ευθύνη.>>
Εγω παντως υποθετω,δεν ξερω, οτι λογω <<φιλιας>> Ριμπο-Φερερ-Αραουμπαρενα και λοιπων Λατινων(πλην Μπλανκο και ισως μαντουκα),κυριως Σεζαρ-Ραμος η ομαδα εχει χωριστει σε στρατοπεδα...
Οι απο εδω και οι απο εκει Ζηκος-Δελλας-Καφες κλπ κλπ...
Δεν ειναι τυχαιο οτι πολλες φορες στο γηπεδο εχω δει τους Βραζιλιανους να μην <<παιζουν>> τον Μπλανκο....Και τον Παπα....
Για να κανω μια προβλεψη Αραουμπαρενα,Ραμος,Μορετο,Σεζαρ,Μαντουκα δυσκολα θα ειναι μαζι μας του χρονου...Ο Ριμπο ομως παραμενει ερωτηματικο...
Gandalf dr685sm
21/03/2008, 12:43
Το κλειδί είναι η δήλωση που παρέθεσες και δείχνει τον Μπλάνκο (εγώ θα βάλω και Παπασταθόπουλο, Δέλλα και Μάχο μέσα....ίσως και Λύμπε) σαν τους μόνους που δεν έχουν κίνδυνο φυγής τους απο την ομάδα.
Οι Λατίνοι ποτέ δεν μου άρεσαν σε μια ομάδα, καθώς θέλουν ειδικούς χειρισμούς και τις περισσότερες φορές είναι απείθαρχοι. Στην φετινή ΑΕΚ φάνηκε ιδιαίτερα αυτό.
Για το θέμα τώρα με το τι ποδόσφαιρο παίζει η ΑΕΚ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! Διαρκείας σίγουρα δεν θα έχει του χρόνου , εκτός και αν γίνουν δραματικές κινήσεις με πολλά χρήματα (προπονητήριο, ταλέντα και καλοί παίκτες, γενικά αποδεκτός προπονητής) αλλά και πάλι με τίποτα δεν θα περάσουν τα 15.000.
Συγκρατώ επίσης το τελευταίο κομμάτι που λέει πως όσοι θέλουν (εγώ θα ελεγα "βαυκαλίζονται") με τα πρωταθλήματα να γίνουν άλλη ομάδα.
Η αλήθεια είναι οτι οι ΑΕΚτζήδες έχουμε μάθει να παίζουμε μπάλα όσο μπορούμε καλύτερα και ας χάνουμε. Αυτό ζητάμε... ποτέ απο το 2004 και μετά δεν πιέσε ο κόσμος για κούπα , εκτός όταν του δημιουργήθηκαν οι αντίστοιχες προσδοκίες.
Ας παίξουμε λοιπόν μπάλα και μετά θα δεί πάλι 40.000 στο γήπεδο.
Gandalf
mats8282
21/03/2008, 12:57
εγώ θα βάλω και Παπασταθόπουλο, Δέλλα και Μάχο μέσα....ίσως και Λύμπε
Δεν υπαρχει περιπτωση να διωξουν τον Σωκρατη,ειδικα,αλλα και τους υπολοιπους ειναι απιθανο...Εκτος και αμα ερθει καμμια τρελη προσφορα απο εξωτερικο για τον Σωκρατη που δεν το βλεπω για φετος...
Για τον Λυμπε δεν βαζω το χερι μου στην φωτια παντως....Ειναι 33 πλεον και για βασικο δεν τον βλεπω οποτε αμα κλωτσησει και δεν θελει να περασει αρκετο χρονο στον παγκο ισως την κανει...
Το σεναριο για Δωνη-Κλειτον πακετο απο ΑΕΛ και Μπασινα παντως εμενα μου αρεσει γιατι και καλο ποδοσφαιρο παιζει η Λαρισα με μικροτερο προυπολογισμο απο εμας και επιθετικος προπονητης ειναι ο Δωνης...Αλλα με Ριβαλντο-Λυμπε μαζι η ομαδα δεν θα τρεχει οπως θα θελει ο Δωνης....Και επειδη Βενετιδη(πολυ φορμαρισμενος)-Γκαλιτσιο εμεις δεν εχουμε και στην Λαρισα οπως παιζει τα μπακ ανεβοκατεβαινουν συνεχεια και δημιουργουν θα χρειαστουν αρκετα λεφτα για παιχτες...Γιατι θελουμε και πλαγια μπακ και κεντρικο αμυντικο και αμυντικα χαφ και αμα φυγουν Σεζαρ-Μαντουκα ο Λαγος δεν φαινεται να ειναι αρκετος για αριστερα...Αγχωθηκα :rolleyes:
Τελος παντων...Βλεπουμε...
Gandalf dr685sm
21/03/2008, 13:13
Το ενδεχόμενο να αναθέσει το ρόλο του αρχιδιαιτητή σε έναν ξένο ρέφερι εγνωσμένης αξίας εξετάζει σοβαρά η ΕΠΟ. Η Ελληνική Ομοσπονδία μελετά ήδη συγκεκριμένες περιπτώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθεί επίσημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα συναινέσει και η Σούπερ Λίγκα. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται δύο Βρετανοί διαιτητές.
Πρώτος είναι ο 45χρονος Γκρέιαμ Πολ, ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πόστο στη διαιτησία. Η καριέρα του ήταν σπουδαία («σφύριξε» μεταξύ άλλων στον τελικό του UEFA το 2005 μεταξύ Σπόρτινγκ και ΤΣΣΚΑ), αλλά αμαυρώθηκε στο φινάλε της, όταν στον αγώνα Κροατία-Αυστραλία, για το Μουντιάλ του 2006, έδειξε τρεις κίτρινες κάρτες στον Σίμουνιτς.
Ο δεύτερος στη λίστα της ΕΠΟ είναι ο 56χρονος Φίλιπ Ντον (διαιτητής στον τελικό του Champions League το 1994 ανάμεσα σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα στην Αθήνα), που έχει διατελέσει αρχιδιαιτητής στην αγγλική λίγκα και δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως εκπρόσωποι ομάδων τού τηλεφωνούσαν με στόχο να επηρεάσουν καταστάσεις και διαιτητές.
source: sportfm.gr
Θετικό βήμα θα έλεγα, αν κρατήσει το Εγγλέζικο φλέγμα και δεν μπεί και αυτός στην μηχανή του κιμμά.
Gandalf
Sferopetadhn
21/03/2008, 14:00
source: sportfm.gr
Θετικό βήμα θα έλεγα, αν κρατήσει το Εγγλέζικο φλέγμα και δεν μπεί και αυτός στην μηχανή του κιμμά.
Gandalf
Και τί να κάνει ο αρχιδιαιτητής; Να παίζει όλα τα ματς μόνος του; Αφού τα ίδια λαμόγια θα είναι πάλι στα γήπεδα. Όσο δεν γίνεται 100% επαγγελματική η διαιτησία, προκοπή δε βλέπουμε. Οι μισοί είναι υπάλληλοι των προέδρων (ονόματα δε λέμε) και οι άλλοι μισοί έχουν τα παιδιά τους να δουλεύουν γι' αυτούς.
Αφού και μόνο για να ανέβει κατηγορίες ένας νέος διαιτητής πρέπει να κάνει τα κέφια των ανωτέρων του...
Στη θεωρία είναι καλή κίνηση, αλλά στην -ελληνική- πραγματικότητα μάλλον άκυρη μου φαίνεται και περισσότερο για τα μάτια του κόσμου.
Ίδωμεν!
giobazolias
21/03/2008, 18:03
Τα περι ξενων αρχηδιαιτητων ειναι για τα ματια του κοσμου!!!!
Ο ξενος αρχιδαιτητης θα εκτελει εντολες του εργοδοτη του...........δηλαδη του Γκαγκατση!!!!
αν η ΕΠΟ ηθελε πραγματικα να κανει και καλο για τη διαιτησια θα επρεπε να αφησει τον ελενχο της στη Σουπερλιγκ!!!!!
Αλλα ο Γκαγκατσης ουτε που θελει να ακουει για κατι τετοιο!!!!!
Ειναι ικανος να κανει καταγγελια στην ΟΥΕΦΑ και να μεινουν ολες οι ελληνικες και εθνικες ομαδων εκτος διεθνων διοργανωσεων.............το εχει ξανακανει αλλωστε!!!!
Οι λογοι που ο Γκαγκατσης θελει να ελενχει τη διαιτησια .........................ειναι παρα πολλοι!!!!
el_hymador
21/03/2008, 18:14
να δεις που απο αρχιδιαιτητης θα γινει αρχιδι-διαιτητης εντος πενταλεπτου!!
Super θεση...συνταξιοδοτηση σε ενα ωραιο μερος οπως η Ελλαδα και ο παρας (νομιμος και κατω απο το τραπεζι) να πεφτει!!!
ουρες θα κανουν ολοι οι πουροδιαιτητες...
Δε πα να ρθει και ο Κολινα....εχουμε τον Κοκκαλινα εμεις....:lol: :lol: :lol: :wave2:
SPAM............
<<<Η μοναδική «επιστήμη» του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η σκληρή δουλειά. Αυτό που κατάφερε, ωστόσο, στον ένα και κάτι μήνα που είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι να κάνει τον κόσμο να πιστέψει στη... μεταφυσική.
Οι «ερυθρόλευκοι» υπέταξαν 72-63 τη Ρεάλ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Η ομάδα του «Δράκου» ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά όχι μόνο γιατί «γύρισε» από 0-2 νίκες στο ξεκίνημα των «16», πετυχαίνοντας χθες την 4η συνεχόμενη, αλλά κυρίως διότι για να επιτευχθεί αυτό ανέτρεψε τον εαυτό της. «Μεταλλάχθηκε» σε σύνολο που παλεύει κάθε φάση στην άμυνα και δεν στηρίζεται στις (παλιές) επιθετικές ορέξεις της. >>>> :cool:
124738