PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Akatanomastos
27/03/2008, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]\
ασάλιωτα,αβίαστα αβασάνιστα
/B]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φαντασου ποσο τον εχεις μαγκα μ

και ασαλιωτσ κσι αβιαστα και αβασανιστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
27/03/2008, 09:52
Αν και η Εθνική δεν είναι θέμα για αντιπαράθεση , ωστόσο νομίζω οτι επειδή εδώ μιλάμε για αθλητικά, ας μπεί εδώ.

Μια εθνική ομάδα που έκανε πάλι αισθητή την εμφάνιση της και υπενθύμισε στους Πορτογάλους την τελευταία πελατειακή σχέση που έχουμε μαζί τους.:D

Γκολάρες του Καραγκούνη που δεν έβγαζε κανείς τερματοφύλακας εκεί που πήγαν. Το είχε άχτι φαίνεται.

Να υπνεθυμίσω πάντως οτι Ρονάλντο , Ντέκο και άλλο ενα παληκάρι (γμτ΄.... δεν θυμάμαι το όνομα του) δεν έπαιζαν που είναι και το 70% της επίθεσης της Πορτογαλίας. Ειδικά ο πρώτος έχοντας 53 goal πλέον στην Premier League:eek: στο ιστορικό του, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Αν πάντως οι οιωνοί είναι ενδεικτικό της Εθνικής μας , απο οτι φαίνεται πάμε καλά... θα πάιξουμε δίσεκτο έτος (όπως και το 2004) , τον ίδιο μήνα (6) , με τα 2/3 του ίδιου ομίλου (Ρωσία, Ισπανία) και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκόρ έστω και σε φιλικό (2-1) πετυχημένα όλα σε παρεμφερή χρονικά σημεία στον αγώνα.

Αν πάντως έχουν τό ίδιο πάθος και στα Γήπεδα Αυστρίας Ελβετίας, θα έχουμε σίγουρα καυτό Ιούνιο μήνα.

Μια παρατήρηση μιας και είμαστε στις αντιπαραθέσεις... μπορέι κάποιος να μου πεί το ποσοστικό των παικτών που είχε η εθνική σύμφωνα με την "ομαδική προέλευση" τους (sic);
Ναι σωστά... το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι άπο την παλιά 11αδα του ΠΑΟ , που είχαν χαρακτηριστεί "loosers":rolleyes: :dizzy: !!!

Κάποιοι μάλλον θα τα βλέπουν αυτά και θα πρέπει να δεχτούν πλέον και χαρακτηρισμούς για το τι λένε και πράττουν.

Έκπληξη για μένα πάντως η παρουσία του Τοροσίδη που έκανε τρελά χιλιόμετρα απο αριστερά, οργώνοντας το γήπεδο. Μπράβο του και να υπενθυμίσω οτι ήταν και τραυματίας.

Έχει καταφέρει ο Γερμανός και έχει κάνει μια απίστευτα δεμένη ομάδα με άμυνα βράχο και με αντεπιθέσεις ικανές να σκοτώσουν όποιο αντίπαλο.

Για να δούμε...

Υ.Γ για το basket στο αντίστοιχο thread....xexexe

Gandalf

mats8282
27/03/2008, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
o kathenas exei mualo na krinei, na dextei, i na aporipsei :wave2:

Λες ε? :rolleyes:

la_villa
27/03/2008, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και ασαλιωτσ κσι αβιαστα και αβασανιστα

ή αυτό που λες ή πόσο σου έχει ανοίξει εσένα
:lol: :lol: :lol:

για φαντάσου
:lol: :lol: :lol: :beer:

el_hymador
27/03/2008, 11:09

και ασαλιωτσ κσι αβιαστα και αβασανιστα

ή αυτό που λες ή πόσο σου έχει ανοίξει εσένα

για φαντάσου

...εχουμε επιπεδο παντως στις συζητησεις μας, δεν βρισκετε;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

giobazolias
27/03/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Το χειροτερο μετα απο καθε ντερμπυ ειναι αυτο....Τετοιες εφημεριδες δεν πρεπει να υπαρχουν....ΕΣΡ ή κατι αναλογο δεν υπαρχει σε αυτη την περιπτωση?

σωστα!!!
αυτα ειναι καραγκιοζιλικια των δημοσιογραφων που ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΒΙΑ.............
αρκει να πουλανε!!!!!!
το οτι βαζουν τους βλακες οπαδους να σφαζονται...........ειναι οτι καλυτερο για τους εκδοτικους τους οικους ανοχης!!!!!!

la_villa
27/03/2008, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...εχουμε επιπεδο παντως στις συζητησεις μας, δεν βρισκετε;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

εννοείται
που κ που μας πιάνει και μια καφρίλα
δεν τρέχει τίποτα
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
27/03/2008, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν και η Εθνική δεν είναι θέμα για αντιπαράθεση , ωστόσο νομίζω οτι επειδή εδώ μιλάμε για αθλητικά, ας μπεί εδώ.

Μια εθνική ομάδα που έκανε πάλι αισθητή την εμφάνιση της και υπενθύμισε στους Πορτογάλους την τελευταία πελατειακή σχέση που έχουμε μαζί τους.:D

Γκολάρες του Καραγκούνη που δεν έβγαζε κανείς τερματοφύλακας εκεί που πήγαν. Το είχε άχτι φαίνεται.

Να υπνεθυμίσω πάντως οτι Ρονάλντο , Ντέκο και άλλο ενα παληκάρι (γμτ΄.... δεν θυμάμαι το όνομα του) δεν έπαιζαν που είναι και το 70% της επίθεσης της Πορτογαλίας. Ειδικά ο πρώτος έχοντας 53 goal πλέον στην Premier League:eek: στο ιστορικό του, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι.

Αν πάντως οι οιωνοί είναι ενδεικτικό της Εθνικής μας , απο οτι φαίνεται πάμε καλά... θα πάιξουμε δίσεκτο έτος (όπως και το 2004) , τον ίδιο μήνα (6) , με τα 2/3 του ίδιου ομίλου (Ρωσία, Ισπανία) και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκόρ έστω και σε φιλικό (2-1) πετυχημένα όλα σε παρεμφερή χρονικά σημεία στον αγώνα.

Αν πάντως έχουν τό ίδιο πάθος και στα Γήπεδα Αυστρίας Ελβετίας, θα έχουμε σίγουρα καυτό Ιούνιο μήνα.

Μια παρατήρηση μιας και είμαστε στις αντιπαραθέσεις... μπορέι κάποιος να μου πεί το ποσοστικό των παικτών που είχε η εθνική σύμφωνα με την "ομαδική προέλευση" τους (sic);
Ναι σωστά... το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι άπο την παλιά 11αδα του ΠΑΟ , που είχαν χαρακτηριστεί "loosers":rolleyes: :dizzy: !!!

Κάποιοι μάλλον θα τα βλέπουν αυτά και θα πρέπει να δεχτούν πλέον και χαρακτηρισμούς για το τι λένε και πράττουν.

Έκπληξη για μένα πάντως η παρουσία του Τοροσίδη που έκανε τρελά χιλιόμετρα απο αριστερά, οργώνοντας το γήπεδο. Μπράβο του και να υπενθυμίσω οτι ήταν και τραυματίας.

Έχει καταφέρει ο Γερμανός και έχει κάνει μια απίστευτα δεμένη ομάδα με άμυνα βράχο και με αντεπιθέσεις ικανές να σκοτώσουν όποιο αντίπαλο.

Για να δούμε...

Υ.Γ για το basket στο αντίστοιχο thread....xexexe

Gandalf

tha sou apantisw suntoma mono se duo thematakia...

1) einai loosers , den exei noima na to leme pali kai na exigoume pali to giati

2) an nomizeis oti einai katorthwma pou nikisame tin xm.....ethniki agnwstwn, portogalias ( a na sou thumisw oti enas akoma pou eleipe itan o Figo, nai autos o abalos ) tote dikaiwma sou.
gol apo duo stimenes faseis, kai oi portogaloi me paidakia prwtoemfanizomena

euge :)

el_hymador
27/03/2008, 14:11
tha sou apantisw suntoma mono se duo thematakia...

1) einai loosers , den exei noima na to leme pali kai na exigoume pali to giati

2) an nomizeis oti einai katorthwma pou nikisame tin xm.....ethniki agnwstwn, portogalias ( a na sou thumisw oti enas akoma pou eleipe itan o Figo, nai autos o abalos ) tote dikaiwma sou.
gol apo duo stimenes faseis, kai oi portogaloi me paidakia prwtoemfanizomena

euge :)

Κανεις μεγαλο λαθος φιλε Kalgeorge...

1) Πρωτα απ΄ολα το αποτελεσμα στην Ριζουπολη που αποτελεσε και το εφαλτηριο για την αποπομπη αυτων των παικτων, ξερουμε ολοι οτι δεν προηλθε απο καθαρα αγωνιστικους λογους.
Για να το επεκτεινω και στις μερες μας, αναλογισου ποσο πολυ εχουν προσφερει ολοι οι πρωην παικτες του Παναθηναϊκου σε οποια ομαδα και αν πηγαν στην συνεχεια.
Αυτο εμενα μου λεει δυο πραγματα:

-Η ποδοσφαιρικη τους αξια ηταν μεγαλη (οποιοαδηποτε συγκριση με το σημερινο ροστερ του ΠΑΟ ειναι απλα ατυχης)

-Η διοικηση δεν μπορεσε ποτε να τους στηριξει και υποστηριξει ωστε αυτο ινα αποδωσουν τα αναμενομενα...(εκτος απο αυτους, σκεψου τι κανει και που βρισκεται τωρα ο Γκεκας....)

2) Συμφωνω στο οτι ενα φιλικο ματς δεν προσφερεται για την εξαγωγη συμπερασματων. Αλλα οχι και τετοια απαξιωση ρε συ...οκ στημενες φασεις τα δυο γκολ, σιγουρα καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας οι Πορτογαλοι, αλλα η νικη - νικη....ιδιαιατερα οταν υπαρχει προηγουμενο μεταξυ μας :D

kalgeorge
27/03/2008, 14:22
Κανεις μεγαλο λαθος φιλε Kalgeorge...

1) Πρωτα απ΄ολα το αποτελεσμα στην Ριζουπολη που αποτελεσε και το εφαλτηριο για την αποπομπη αυτων των παικτων, ξερουμε ολοι οτι δεν προηλθε απο καθαρα αγωνιστικους λογους.
Για να το επεκτεινω και στις μερες μας, αναλογισου ποσο πολυ εχουν προσφερει ολοι οι πρωην παικτες του Παναθηναϊκου σε οποια ομαδα και αν πηγαν στην συνεχεια.
Αυτο εμενα μου λεει δυο πραγματα:

-Η ποδοσφαιρικη τους αξια ηταν μεγαλη (οποιοαδηποτε συγκριση με το σημερινο ροστερ του ΠΑΟ ειναι απλα ατυχης)

-Η διοικηση δεν μπορεσε ποτε να τους στηριξει και υποστηριξει ωστε αυτο ινα αποδωσουν τα αναμενομενα...(εκτος απο αυτους, σκεψου τι κανει και που βρισκεται τωρα ο Γκεκας....)

2) Συμφωνω στο οτι ενα φιλικο ματς δεν προσφερεται για την εξαγωγη συμπερασματων. Αλλα οχι και τετοια απαξιωση ρε συ...οκ στημενες φασεις τα δυο γκολ, σιγουρα καλυτερη κυκλοφορια της μπαλας οι Πορτογαλοι, αλλα η νικη - νικη....ιδιαιατερα οταν υπαρχει προηγουμενο μεταξυ μας :D

oti peis file hymador :wave2:
egw kserw oti ksulo peftei pantou kai oxi mono stin rizoupoli
alla oi alloi paixtes ebainan mesa kai gam@@@....katalaves??
kai eidaka otan exeis ola ta skor me to meros sou :)
telos gia mena i kouventa auti edw :wave2:

Gandalf dr685sm
27/03/2008, 15:33
Ναι μωρέ είναι τόσο loosers που παίρνουν (ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) το euro 2004... τι να σου πω... πολύ loosers είναι... έχετε κανά δύο τέτοιους να μας δώσετε;

Όσον αφορά την Πορτογαλία, το οτι έχει δύο νίκες απέναντι στην Βραζιλία , μάλλον δεν μετράει ε;...

Α.. και να μην το ξεχάσω.. μετά το 2006 και το Mundial ο figo αποφάσισε να μην ξαναπαίξει με την Εθνική του , οπότε μόνο Ντέκο, Ρονάλντο και Νίμα, νομίζω έλειπαν.

Gandalf

alximistis
27/03/2008, 17:18
Εγώ... στην κοσμάρα μου. :)

Ο Κωστένογλου πάει να... εντυπωσιάσει!!! Διαβάστε τι σκαρφίστηκε ο προπονητάρας μας και φρίξτε. :(

Στο μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως θα πληρώσει ο Ισμαέλ Μπλάνκο το πειθαρχικό παράμπτωμα στο οποίο υπέπεσε στον αγώνα με την Καλαμαριά στην Θεσσαλονίκη και στάθηκε αφορμή για τον Ντέμη Νικολαϊδη να τα... χώσει σε όλους τους παίκτες. Η τιμωρία του αργεντινού επιθετικού, πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, θα είναι να δει το παιχνίδι από τον πάγκο (τουλάχιστον στην αρχή). Αυτή είναι η πρόθεση του Νίκου Κωστένογλου και φάνηκε και στην προπόνηση, όπου δοκίμασε σχήμα 4-5-1, με μοναδικό προωθημένο τον Μιχάλη Παυλή!

Βέβαια, ο 19χρονος δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Ενωσης, αλλά ο μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος -όμως- έλειπε στη Γερμανία με την Εθνική.

ΠΗΓΗ: Sport.gr

Μάλιστα! Πάλι θα καταπλήξουμε τα πλήθη. :( :(

vangelis 64
27/03/2008, 17:45
Το κάνει για να παραπλανήσει τον Σεγκούρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
27/03/2008, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το κάνει για να παραπλανήσει τον Σεγκούρα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
27/03/2008, 17:54
ή πόσο σου έχει ανοίξει εσένα

:blush: :blush: :blush: :p

[/B][/QUOTE]
εννοείται
που κ που μας πιάνει και μια καφρίλα

α εμενα μονο καφριλα με πιανει και που και που ειμαι κιριλε:lol:

el_hymador
27/03/2008, 18:42
:blush: :blush: :blush: :p

α εμενα μονο καφριλα με πιανει και που και που ειμαι κιριλε:lol: [/B][/QUOTE]

εεεετσι, ετσι...:beer: :beer: :beer: :wave2:

TROOPER
28/03/2008, 06:54
παιδες επειδη εχω μερες να μπω για πειτε πως ειναι η βαθμολογια ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

kalgeorge
28/03/2008, 07:59
Ναι μωρέ είναι τόσο loosers που παίρνουν (ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ) το euro 2004... τι να σου πω... πολύ loosers είναι... έχετε κανά δύο τέτοιους να μας δώσετε;

Όσον αφορά την Πορτογαλία, το οτι έχει δύο νίκες απέναντι στην Βραζιλία , μάλλον δεν μετράει ε;...

Α.. και να μην το ξεχάσω.. μετά το 2006 και το Mundial ο figo αποφάσισε να μην ξαναπαίξει με την Εθνική του , οπότε μόνο Ντέκο, Ρονάλντο και Νίμα, νομίζω έλειπαν.

Gandalf

file Gandalf auto to epixeirima sou me tin kataktisi tou euro...poly dunato leme..:rotflmao: :rotflmao:
to idio mou leei kai to anipsaki mou pou einai 10 xronwn
:smokin:

kalgeorge
28/03/2008, 08:00
file Gandalf auto to epixeirima sou me tin kataktisi tou euro...poly dunato leme..:rotflmao: :rotflmao:

ase pou enan ton exete parei idi, ton lumpe...
einai prwi twra kai den thumamai an exete parei allon ,alla san loosers, e sto aekaki tha pane :p

Gandalf dr685sm
28/03/2008, 10:09

απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια .. είναι γνωστό αυτό!

΄Χώρια που αν διάβαζες θα έβλεπες οτι είχα βάλει και την φράση σωστή καθοδήγηση.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να υπενθυμίζω σε φίλο του ΠΑΟ τι έγινε στην Ριζούπολη και πως αυτοί οι παίκτες ονομάστηκαν loosers, επειδή βγήκαν να παίξουν σε ενα χώρο που θύμιζε κάτι απο Βαγδάτη (εκείνη η φυσούνα προς τα αποδυτήρια , είχε γίνει κουρέλι) και φυσιολογικά έχασαν.

Όπως σου είπα και πριν... έχετε μερικούς ακόμα τέτοιους loosers;

Να σου υπενθυμίσω την τετράδα άμυνας της Εθνικής btw?.... Κυριάκος , Βύντρα, Γκούμας, Σειταρίδης κάποια στιγμή.

Αλλά αυτοί δεν λένε για το Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι;... μόνο για κάτι rangers, atletico madrid κτλ. είναι....

μαι'στα.... μάλλον θα συνταχθώ λοιπόν με το 10χρονο ανηψάκι σου και οχι με σένα...

Όσο για την δική μου ομάδα ... ακόμα και να νικήσει τον ΟΣΦΠ και να έρθουν τα πάνω κάτω και να πάρει κούπα....(είπαμε στην περίπτωση του "αν" ), ... ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ. Σε ενα πρωτάθλημα που ο ένας κάνει πάσα στον άλλον το πρωτάθλημα και γενικώς μοιάζει με αγώνες παλαιμάχων, θα προτιμήσω να δώ την Εθνική με τους "loosers" και το πάθος τους που τους έφερε πρώτους στον όμιλο τους 2 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Γούστα είναι αυτά!

Gandalf

kalgeorge
28/03/2008, 10:13
απο μικρό και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια .. είναι γνωστό αυτό!

΄Χώρια που αν διάβαζες θα έβλεπες οτι είχα βάλει και την φράση σωστή καθοδήγηση.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να υπενθυμίζω σε φίλο του ΠΑΟ τι έγινε στην Ριζούπολη και πως αυτοί οι παίκτες ονομάστηκαν loosers, επειδή βγήκαν να παίξουν σε ενα χώρο που θύμιζε κάτι απο Βαγδάτη (εκείνη η φυσούνα προς τα αποδυτήρια , είχε γίνει κουρέλι) και φυσιολογικά έχασαν.

Όπως σου είπα και πριν... έχετε μερικούς ακόμα τέτοιους loosers;

Να σου υπενθυμίσω την τετράδα άμυνας της Εθνικής btw?.... Κυριάκος , Βύντρα, Γκούμας, Σειταρίδης κάποια στιγμή.

Αλλά αυτοί δεν λένε για το Ελληνικό πρωτάθλημα έτσι;... μόνο για κάτι rangers, atletico madrid κτλ. είναι....

μαι'στα.... μάλλον θα συνταχθώ λοιπόν με το 10χρονο ανηψάκι σου και οχι με σένα...

Gandalf
συνταξου τοτε με το ανηψακι μου
μονο αυτο θα ονομαζε παιχτες τους ΒΥΝΤΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ.
οσο για την ριζουπολη ξερω καλυτερα απο σενα το τι εγινε, πιστεψε με.
οσο για την σωστη καθοδηγηση, ξαναλεω, δεν παιρνεις ενα πρωταθλημα παιρνοντας τους παιχτες απο το χερακι...στρατα στρατουλα να πανε να παρουν ενα παιχνιδι.
η εχουν τα αρχ@@ και το παιρνουν ή οχι .
αρα λοιπον οι...βενετιδης, λακης, γκουμας ειναι παιχταραδες επειδη πηραν το γιουρο, ετσι;
:lol:

el_hymador
28/03/2008, 10:38
συνταξου τοτε με το ανηψακι μου
μονο αυτο θα ονομαζε παιχτες τους ΒΥΝΤΡΑ-ΓΚΟΥΜΑ.
οσο για την ριζουπολη ξερω καλυτερα απο σενα το τι εγινε, πιστεψε με.
οσο για την σωστη καθοδηγηση, ξαναλεω, δεν παιρνεις ενα πρωταθλημα παιρνοντας τους παιχτες απο το χερακι...στρατα στρατουλα να πανε να παρουν ενα παιχνιδι.
η εχουν τα αρχ@@ και το παιρνουν ή οχι .
αρα λοιπον οι...βενετιδης, λακης, γκουμας ειναι παιχταραδες επειδη πηραν το γιουρο, ετσι;

kal, θα σου πως τι επρεπε να γινει στην Ριζουπολη...

στην Ριζουπολη λοιπον θα επρεπε η διοικηση της ομαδος να παρει τους παικτες και να φυγει, αυτο επρεπε να γινει.

Τηλεοραση ειδαμε ολοι, πες μου εσυ ποσο λογικο ειναι να πεταγονται φωτοβολιδες μεσα στην φυσουνα και ποσο μαγκας θα ησουν εσυ αν εβγαινες να παιξεις σε ενα γηπεδο οπου γινοταν βομβαρδισμος απο αντικειμενα...μικλαμε για το γηπεδο του Απολλωνα...οχι το ΟΑΚΑ...

Θυμισου την υποδοχη του πουλμαν με την αποστολη του ΠΑΟ και αυτο η τηλεοραση το ειχε δειξει...

Και πολλα αλλα τα οποια εχοιυν κατα καιρους ειπωθει...οσο λοιπον ''ξερεις'' εσυ κλαι δεν θες να τα πεις, αλλα τοσα γνωριζω και εγω :winka:

Αυτο δεν ηταν γηπεδο ποδοσφαιρου, πεδιο μαχης ηταν!!

Αν καποιος ηταν looser εκεινη την ημερτα ηταν η διοικηση που δεχτηκε να παιχτει μπαλα(?) με αυτες τις συνθηκες...

kalgeorge
28/03/2008, 10:44
kal, θα σου πως τι επρεπε να γινει στην Ριζουπολη...

στην Ριζουπολη λοιπον θα επρεπε η διοικηση της ομαδος να παρει τους παικτες και να φυγει, αυτο επρεπε να γινει.

Τηλεοραση ειδαμε ολοι, πες μου εσυ ποσο λογικο ειναι να πεταγονται φωτοβολιδες μεσα στην φυσουνα και ποσο μαγκας θα ησουν εσυ αν εβγαινες να παιξεις σε ενα γηπεδο οπου γινοταν βομβαρδισμος απο αντικειμενα...μικλαμε για το γηπεδο του Απολλωνα...οχι το ΟΑΚΑ...

Θυμισου την υποδοχη του πουλμαν με την αποστολη του ΠΑΟ και αυτο η τηλεοραση το ειχε δειξει...

Και πολλα αλλα τα οποια εχοιυν κατα καιρους ειπωθει...οσο λοιπον ''ξερεις'' εσυ κλαι δεν θες να τα πεις, αλλα τοσα γνωριζω και εγω :winka:

Αυτο δεν ηταν γηπεδο ποδοσφαιρου, πεδιο μαχης ηταν!!

Αν καποιος ηταν looser εκεινη την ημερτα ηταν η διοικηση που δεχτηκε να παιχτει μπαλα(?) με αυτες τις συνθηκες...

κωστα η διοικηση ΔΕΝ ΠΗΡΕ την ομαδα να φυγει!
ΛΟΙΠΟΝ;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜ@@;
χμ...μεγαλοι τσαμπουκαδες ειμασταν.
εχω δει παιχνιδια του παναθηναικου που ετρωγαν πετρες στο κεφαλι και ελεγαν...ετσι ειστε;; τωρα θα σας γαμ@@@.

επεισοδια εχουν γινει σε πολλα γηπεδα φιλε μου, αλλα κανεις δεν εκατσε να χασει επειδη φοβηθηκε.
Αν εσυ ψαχνεις δικαιολογια στο οτι εχασες ενα πρωταθλημα, ενω ηθελες 3 περιπου αποτελεσματα ( εκβασης του παιχνιδιου εννοω...) τοτε οκ, δεν θα σου χαλασω χατηρι.
Για μενα απλα δεν ειχαν τα αρχ να παιξουν μπαλα .:wave2:

CIRUS
28/03/2008, 11:02
κωστα η διοικηση ΔΕΝ ΠΗΡΕ την ομαδα να φυγει!
ΛΟΙΠΟΝ;; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜ@@;
χμ...μεγαλοι τσαμπουκαδες ειμασταν.
εχω δει παιχνιδια του παναθηναικου που ετρωγαν πετρες στο κεφαλι και ελεγαν...ετσι ειστε;; τωρα θα σας γαμ@@@.

επεισοδια εχουν γινει σε πολλα γηπεδα φιλε μου, αλλα κανεις δεν εκατσε να χασει επειδη φοβηθηκε.
Αν εσυ ψαχνεις δικαιολογια στο οτι εχασες ενα πρωταθλημα, ενω ηθελες 3 περιπου αποτελεσματα ( εκβασης του παιχνιδιου εννοω...) τοτε οκ, δεν θα σου χαλασω χατηρι.
Για μενα απλα δεν ειχαν τα αρχ να παιξουν μπαλα .:wave2:

+100000000

Gandalf dr685sm
28/03/2008, 11:21
Kalgeorge...

Οτι θές μπορείς να πιστεύεις , όπως και ο καθένας απο εδώ άλλωστε... αλλά μερικές φορές τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους.

Οι ίδιοι παίκτες ή έστω μερίδα απο αυτούς έφεραν Ευρωπαϊκό τροπάιο με ύψιστο βαθμό δυσκολίας στην Ελλάδα , ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα κάποιοι τους κόλλησαν το προσωνύμιο loosers.

Οι ίδιοι παίκτες , αμέσως μετά πήραν στο 90% μεταγραφές σε ξένες ομάδες.... αλλά τι ξέρουν αυτοί έτσι;... δεν έμαθαν απο τους "ημιμαθείς" Έλληνες οπαδούς οτι πρόκειται για χαμένους παίκτες χωρίς πυγμή και ικανότητα πρωταθλητισμού.

Όσο για το καθοδήγηση.. όταν ο Ρεχάγκελ έχει 50% νίκες και 20% ισοπαλίες με τους παίκτες που χαρακτηρίστικαν έτσι... απλή λογική είναι, εσένα τι σου λέει;

Μιλώ με δεδομένα και επιχειρήματα και το μόνο που λαμβάνω πίσω είναι μια απάντηση , οτι τους είπαμε loosers, γιατί έχασαν το πρωτάθλημα σε ενα πεδίο μάχης. Που σε όποια άλλη χώρα του κόσμου οι οπαδοί των κόκκινων θα είχαν επιφέρει αποκλεισμό και αυστηρές ποινές στην ομάδα τους. Εδώ λίγες κροτίδες πετάνε στο CH.L. και τους κλείνουν την έδρα για 1-2 αγωνιστικές ...(παλιότερα) ... φαντάσου δηλαδή με κάτι τέτοιο.

Α... και μην ξεχνιόμαστε... αυτή την στιγμή ο μόνος παίκτης απο την 11άδα του ΠΑΟ που δείχνει πίστη σε πρωτάθλημα και τσαγανό είναι ο Καραγκούνης ... ναι εκείνος ο "Looser".

Οτι πείς λοιπόν φίλε μου και όσοι συμμετέχουν και υποστηρίζουν κάτι τέτοιο... Οι παίκτες αυτοί ήταν Loosers , επειδή δεν έπαιξαν μπάλα σε ενα γήπεδο-μάχης ... αντίθετα σε ποδοσφαιρικά πολιτισμένες χώρες που δίνουν Κύπελα Ευρωπαϊκά στην χώρα τους και είναι και πρώτοι σκόρερ σε Γερμανικές λίγκες (έτσι δεν εκδιώχτηκε και ο Γκέκας;... σαν παίκτης που δεν "άξιζε"; )

Αχ, αυτά τα οπαδικά γυαλιά..,. τυφλώνουν κόσμο!

Gandalf

mats8282
28/03/2008, 11:29
Πες τα ρε Gandalf....Οποιος θελει μαχες ας παει εθελοντης στο Ιρακ.....Αυτο υποτιθεται οτι ειναι ποδοσφαιρο....

kalgeorge
28/03/2008, 12:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Kalgeorge...

Οι ίδιοι παίκτες ή έστω μερίδα απο αυτούς έφεραν Ευρωπαϊκό τροπάιο με ύψιστο βαθμό δυσκολίας στην Ελλάδα , ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα κάποιοι τους κόλλησαν το προσωνύμιο loosers.

ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΟ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ

Οι ίδιοι παίκτες , αμέσως μετά πήραν στο 90% μεταγραφές σε ξένες ομάδες.... αλλά τι ξέρουν αυτοί έτσι;... δεν έμαθαν απο τους "ημιμαθείς" Έλληνες οπαδούς οτι πρόκειται για χαμένους παίκτες χωρίς πυγμή και ικανότητα πρωταθλητισμού.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΑΑΑΛΛΟΙ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ;;; ΑΧΑΧΧΧΑ ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ

Όσο για το καθοδήγηση.. όταν ο Ρεχάγκελ έχει 50% νίκες και 20% ισοπαλίες με τους παίκτες που χαρακτηρίστικαν έτσι... απλή λογική είναι, εσένα τι σου λέει;

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΟΣΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΤΕΣ ...ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ :d

Μιλώ με δεδομένα και επιχειρήματα και το μόνο που λαμβάνω πίσω είναι μια απάντηση , οτι τους είπαμε loosers, γιατί έχασαν το πρωτάθλημα σε ενα πεδίο μάχης. Που σε όποια άλλη χώρα του κόσμου οι οπαδοί των κόκκινων θα είχαν επιφέρει αποκλεισμό και αυστηρές ποινές στην ομάδα τους. Εδώ λίγες κροτίδες πετάνε στο CH.L. και τους κλείνουν την έδρα για 1-2 αγωνιστικές ...(παλιότερα) ... φαντάσου δηλαδή με κάτι τέτοιο.

ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ...ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ..ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ) ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ...ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...Γ Α Μ Ι Σ Α Ν. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Α... και μην ξεχνιόμαστε... αυτή την στιγμή ο μόνος παίκτης απο την 11άδα του ΠΑΟ που δείχνει πίστη σε πρωτάθλημα και τσαγανό είναι ο Καραγκούνης ... ναι εκείνος ο "Looser".

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ...ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ,....ΤΣΑΓΑΝΟ...ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩΩ...........

Οτι πείς λοιπόν φίλε μου και όσοι συμμετέχουν και υποστηρίζουν κάτι τέτοιο... Οι παίκτες αυτοί ήταν Loosers , επειδή δεν έπαιξαν μπάλα σε ενα γήπεδο-μάχης ... αντίθετα σε ποδοσφαιρικά πολιτισμένες χώρες που δίνουν Κύπελα Ευρωπαϊκά στην χώρα τους και είναι και πρώτοι σκόρερ σε Γερμανικές λίγκες (έτσι δεν εκδιώχτηκε και ο Γκέκας;... σαν παίκτης που δεν "άξιζε"; )

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΧΑΛΟ....
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΛΟΥΖΕΡΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ......ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ...ΠΑΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ...ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ....ΣΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΑΝ ΤΕΣΤ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ :D

Αχ, αυτά τα οπαδικά γυαλιά..,. τυφλώνουν κόσμο!

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ....

kalgeorge
28/03/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Πες τα ρε Gandalf....Οποιος θελει μαχες ας παει εθελοντης στο Ιρακ.....Αυτο υποτιθεται οτι ειναι ποδοσφαιρο....

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ :wave2:

arxaios
28/03/2008, 13:29
Δυστυχώς ο μόνος εκτός θέματος είσαι εσύ Kalgeorge !!!

Ναι το ευρωπαϊκό μας έκατσε ........... ΑΛΛΑ δεν μας έκατσε από μόνο του ............. αν αυτοί που λες loosers δεν έδιναν τις μάχες τους με ΌΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μπορεί να είχαν, το ευρωπαϊκό από μόνο του ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ !!!
ΔΕΝ γίνεται σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες να είσαι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ........... κάτι από ικανότητα χρειάζεται .........

Όσο για τη Ριζούπολη στα είπανε και άλλοι .......... την άλλη φορά μπες εσύ να παίξεις .......... αν έχεις τα κότσια .........

kalgeorge
28/03/2008, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δυστυχώς ο μόνος εκτός θέματος είσαι εσύ Kalgeorge !!!

Ναι το ευρωπαϊκό μας έκατσε ........... ΑΛΛΑ δεν μας έκατσε από μόνο του ............. αν αυτοί που λες loosers δεν έδιναν τις μάχες τους με ΌΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μπορεί να είχαν, το ευρωπαϊκό από μόνο του ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ !!!
ΔΕΝ γίνεται σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες να είσαι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ........... κάτι από ικανότητα χρειάζεται .........

Όσο για τη Ριζούπολη στα είπανε και άλλοι .......... την άλλη φορά μπες εσύ να παίξεις .......... αν έχεις τα κότσια .........

αρχαιος απαντας σε λαθος ποστακι φιλαρακο....το εισαι εκτοσ θεματος πηγαινε στον ματς....

για το γιουρο...δεν θα συνεχισω ...οτι πεις εσυ....αλλα δεν θυμαμαι ρε φιλε...στην επομενη διοργανωση μετα το γιουρο...πως τα πηγαμε;;;;;χμ.... στο μουντιαλ πηγαμε;;; χμ..........:confused:

και ναι φιλε, αν ημουν εγω θα εμπαινα να παιξω...
εσυ βολεψου με δικαιολογιες.
η μαγκια εκει φαινεται και οχι οταν ειναι ολα ροδινα..
και αν και ειναι περιττο...θα το ξαναπω...χρειαζοσουν 4 αποτελεσματα...και δεν πηρες ουτε αυτα...

el_hymador
28/03/2008, 14:07
αρχαιος απαντας σε λαθος ποστακι φιλαρακο....το εισαι εκτοσ θεματος πηγαινε στον ματς....

για το γιουρο...δεν θα συνεχισω ...οτι πεις εσυ....αλλα δεν θυμαμαι ρε φιλε...στην επομενη διοργανωση μετα το γιουρο...πως τα πηγαμε;;;;;χμ.... στο μουντιαλ πηγαμε;;; χμ..........:confused:

και αν και ειναι περιττο...θα το ξαναπω...χρειαζοσουν 4 αποτελεσματα...και δεν πηρες ουτε αυτα...

ρε συ Kal αυτο εσενα δεν σου κανει εντυπωση;

το οτι ο Παναθηναϊκος χρειζοταν 4 αποτελεσματα ακομα και να χασει με 2-0 και παρ ολα αυτα πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος;

Μηπως ειχαν δημιουργηθει η καταλληλες συνθηκες για να μην παιξει ο Παναθηναϊκος και να οργιασουν οι καφροι εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου;

la_villa
28/03/2008, 14:13

εγώ θα συμφωνήσω με τον Καλ
τα περί πεδία μαχών και τέτοια είναι πίπες

μικρά παιδάκια είναι και φοβήθηκαν για κάτι που έγινε πριν τον αγώνα??
ή μήπως ξεκίνησαν όλοι τους να παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο κ σε γήπεδα ευρωπαικά και πρώτη φορά συνάντησαν τέτοια ατμόσφαιρα
όλοι τους έχουν παίξει σε τοπικα ερασιτεχνικά
ο ΘΡΥΛΟΣ στην τούμπα κάθε χρόνο τέτοια αντιμετώπιζε...δεν είδα να φοβήθηκε ποτε

αλλά δεν θεωρώ ότι είναι loosers εκείνοι οι παίχτες
απλά δεν μπορούσαν να νικήσουν αυτόν τον Ολυμπιακό

υ.γ έλεος με τον καραγκιόζη τον καραγκούνη...ένας λόγος που δεν βλέπω εθνική είναι αυτός...το αγγίζουν ,φέρνει 10 κωλοτούμπες σφαδάζοντας και μετα αρχίζει και κλαίγεται στον διαιτητη
ακόμα κ στην φάση του 2ου γκολ η πούστρα παραπονιέται στον διαιτητη και την ίδια στιγμη εκτελεί το φάουλ για να τραβήξει αλλού την προσοχή...έλεος με τον εμετο αυτό που τον λένε καραγκούνη

el_hymador
28/03/2008, 14:25
εγώ θα συμφωνήσω με τον Καλ
τα περί πεδία μαχών και τέτοια είναι πίπες

μικρά παιδάκια είναι και φοβήθηκαν για κάτι που έγινε πριν τον αγώνα??
ή μήπως ξεκίνησαν όλοι τους να παίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο κ σε γήπεδα ευρωπαικά και πρώτη φορά συνάντησαν τέτοια ατμόσφαιρα
όλοι τους έχουν παίξει σε τοπικα ερασιτεχνικά
ο ΘΡΥΛΟΣ στην τούμπα κάθε χρόνο τέτοια αντιμετώπιζε...δεν είδα να φοβήθηκε ποτε

αλλά δεν θεωρώ ότι είναι loosers εκείνοι οι παίχτες
απλά δεν μπορούσαν να νικήσουν αυτόν τον Ολυμπιακό

υ.γ έλεος με τον καραγκιόζη τον καραγκούνη...ένας λόγος που δεν βλέπω εθνική είναι αυτός...το αγγίζουν ,φέρνει 10 κωλοτούμπες σφαδάζοντας και μετα αρχίζει και κλαίγεται στον διαιτητη
ακόμα κ στην φάση του 2ου γκολ η πούστρα παραπονιέται στον διαιτητη και την ίδια στιγμη εκτελεί το φάουλ για να τραβήξει αλλού την προσοχή...έλεος με τον εμετο αυτό που τον λένε καραγκούνη

καλα απο γαυρο δεν περιμενα και διαφορετικη απαντηση...σιγα το μεγαθηριο που βρηκαμε μπροστα μας...
οτι παιζατε μια ζωη παιζατε και εκεινη την περιοδο...τζαμπα μπαλα δηλαδη...
Ο Παναθηναϊκος εκεινης της χρονιας επαιζε πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο απο τον θιασο σας.
Το 80% απο αυτη την ενδεκαδα σηκωσε το euro το οποιο πανηγυρισες και εσυ...
τυχη; συγκυριες; σιγουρα αλλα οχι μονο αυτες.
Το σημαντικοτερο ειναι οτι αυτοι οι παικτες που δεν μπορουσαν και καλα να νικησουν την ομαδαρα του γαυρου (ελεος!!!) δεν κολωσαν ουτε μια στιγμη με ομαδες και παικτες κατα πολυ ανωτερες απο αυτους στο euro....Οποτε οτιολετε για την Ριοζουπολη και το οτι ειναι Loosers τα ακουω βερεσε!!! αν ηταν loosers θα τρωγαμε μια πενταρα απο τους Πορτογαλκους με το καλημερα....η συνεχεια θα ηταν ακομα πιο δυσκολη...

Το οτι προσπαθεις να απαξιωσεις τα γεγονοτα της Ριζουπολης ειναι εμφανες. Ποια Τουμπα ρε μεγαλε; πιστευεις εσυ οτι θα σου ριχναν φωτοβολιδα στην φυσουνα απογορευοντας σου να βγεις εξω και δεν θα ερχοντουσαν τα πανω κατω στην s-league; που@ν/@ θα τα ειχε κανει ο Κοκκαλης

Τις καφριλες σας δεν τις εχει ξεχασει κενενας!! Αυτοι ειστε και με αυτες πορευεστε...

STOYBI
28/03/2008, 14:30
καλα απο γαυρο δεν περιμενα και διαφορετικη απαντηση...σιγα το μεγαθηριο που βρηκαμε μπροστα μας...
οτι παιζατε μια ζωη παιζατε και εκεινη την περιοδο...τζαμπα μπαλα δηλαδη...
Ο Παναθηναϊκος εκεινης της χρονιας επαιζε πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο απο τον θιασο σας.
το 80% απο αυτη την ενδεκαδα σηκωσε το euro το οποιο πανηγυρισες και εσυ...
τυχη; συγκυριες;
Το οτι προσπαθεις να απαξιωσεις τα γεγονοτα ειναι εμφανες. Ποια Τουμπα ρε μεγαλε; πιστευεις εσυ οτι θα σου ριχναν φωτοβολιδα στην φυσουνα απογορευοντας σου να βγεις εξω και δεν θα ερχοντουσαν τα πανω κατω στην s-league;

Τις καφριλες σας δεν τις εχει ξεχασει κενενας!! Αυτοι ειστε και με αυτες πορευεστε...

οσο για τον Καραγκουνη,

To 110% εκεινης της ομαδας σου εχει φαει και προ και μετα ευρο, απιστευτες ποδοσφαιρικες σφαλιαρες ( περισσοτερες απο εκεινες που εριχνες ο προεδρος σας και ο μαλακας-μαλακας στον ποντικη........)

Οσο για το καραγκουνη ..... Οτι πιο τσιρκο εχει να παρουσιασει το ελληνικο πρωταθλημα.....

Αντε γεια...:wave2:

el_hymador
28/03/2008, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
To 110% εκεινης της ομαδας σου εχει φαει και προ και μετα ευρο, απιστευτες ποδοσφαιρικες σφαλιαρες ( περισσοτερες απο εκεινες που εριχνες ο προεδρος σας και ο μαλακας-μαλακας στον ποντικη........)

Οσο για το καραγκουνη ..... Οτι πιο τσιρκο εχει να παρουσιασει το ελληνικο πρωταθλημα.....

Αντε γεια...:wave2:

ελα ρε συ Stoubi... για θυμισε μου τις σφαλιαρες σε παρακαλω γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο...

TROOPER
28/03/2008, 14:42
καταλαβες τωρα τζωρτζ γιατι δε σας γουσταρω???

γιατι δε βλεπετε οτι φορατε καλτσοδετες αλλα σας ενοχλει το καρφι που τις σκισατε !!!

κοτες !!!

υ.γ.οι εξαιρεσεις σαν εσενα υπαρχουν για να επιβαιβεωνουν τον κανονα.

el_hymador
28/03/2008, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

γιατι δε βλεπετε οτι φορατε καλτσοδετες αλλα σας ενοχλει το καρφι που τις σκισατε !!!

κοτες !!!

Πωωωω τι ειπε το ατομο!!

την επομενη φορα που θα ερετε στην λεωφορο Γιωργακη θα σας υποδεχθομε με μπαζουκας και καταπελετες...

μην τολμησετε να αρνηθειτε να βγειτε στον αγωνιστικο χωρο ομως....αφου εσεις δεν μασατε ελατε λοιπον.

Το κοτες φιλε μου και μαλιστα λυρατες σας ταιριαζει γαντι αφου ολη η μαγκια σας και ο τσαμπουκας σας υποστηριζεται απο τις πλατες του προεδρου σας....

Εχετε το ελευθερο βλεπεις να κανετε οτι γουσταρετε και οι παικτες αλλα και οι οπαδοι...

Τελος.

TROOPER
28/03/2008, 15:05
Πωωωω τι ειπε το ατομο!!

την επομενη φορα που θα ερετε στην λεωφορο Γιωργακη θα σας υποδεχθομε με μπαζουκας και καταπελετες...

μην τολμησετε να αρνηθειτε να βγειτε στον αγωνιστικο χωρο ομως....αφου εσεις δεν μασατε ελατε λοιπον.

Το κοτες φιλε μου και μαλιστα λυρατες σας ταιριαζει γαντι αφου ολη η μαγκια σας και ο τσαμπουκας σας υποστηριζεται απο τις πλατες του προεδρου σας....

Εχετε το ελευθερο βλεπεις να κανετε οτι γουσταρετε και οι παικτες αλλα και οι οπαδοι...

Τελος.

ναι κωστακη...μια ζωη εσεις συμπεριφεροσασταν αλλωστε συμφωνα με τις αρχες του σαβουαρ βιβρ, μας αντιμετωπιζατε χωρις τραμπουκισμους και εμεις φευγαμε απο το γηπεδο.

ποτε ειπαμε αρχισες να παρακολουθεις μπαλα ???

οσο για τις πλατες του προεδρου που λες, να σου θυμισω οτι δεν ητανε παντα προεδρος ο κοκκαλης και κατα τα τ' αλλα να τανε η ζηλια ψωρα...ας ειχες και εσυ προεδρο και οχι τσαμπα μαγκα.γκεγκε ???

επισης ρωτησα ποσο ειναι η βαθμολογια αλλα κανεις δε μου απαντησε :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
28/03/2008, 15:36
ελα ρε συ Stoubi... για θυμισε μου τις σφαλιαρες σε παρακαλω γιατι δεν θυμαμαι κατι τετοιο...

Εσεις μονο την ριζουπολη θυμαστε.....! ( Συνταγη του προεδρου στο χορτο...!! )

giobazolias
28/03/2008, 15:38

κοτες !!!

κοτες ειναι αυτοι που επι 11 συνεχομενα χρονια ανελοιπους παρουσιας στο Τσαμπιονς Λιγκ, κατεβαιναν στους εκτος εδρας αγωνες με κατεβασμενα τα σωβρακα..............ακομα και σε εδρες εκκλησιες τυπου Τροντχαιμ!!!!

el_hymador
28/03/2008, 15:46

ωραια λοιπον... εσυ που δεν μασας κουτοχορτο για φρεσκαρε λιγο την μνημη μας...

Ποτε και πως ειχε φαει σφαλιαρα η ποδοσφαιρικη ομαδα του Euro;

TROOPER
28/03/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
κοτες ειναι αυτοι που επι 11 συνεχομενα χρονια ανελοιπους παρουσιας στο Τσαμπιονς Λιγκ, κατεβαιναν στους εκτος εδρας αγωνες με κατεβασμενα τα σωβρακα..............ακομα και σε εδρες εκκλησιες τυπου Τροντχαιμ!!!!

χαιρομαι που το αφαντ γκατε της αθηναικης κοινωνιας δεν εχει λεφτα να κανει κηδεια με δικατου κολυβα αλλα με ξενα.

alximistis
28/03/2008, 16:07
χαιρομαι που το αφαντ γκατε της αθηναικης κοινωνιας δεν εχει λεφτα να κανει κηδεια με δικατου κολυβα αλλα με ξενα.

:lol: :lol: :lol: :lol:

alximistis
28/03/2008, 16:08

Εγώ ξέρω... μόνο του θεού το χόρτο... ;)

STOYBI
28/03/2008, 16:25
ωραια λοιπον... εσυ που δεν μασας κουτοχορτο για φρεσκαρε λιγο την μνημη μας...

Ποτε και πως ειχε φαει σφαλιαρα η ποδοσφαιρικη ομαδα του Euro;

1998-99
05.05.99, ΟΑΚΑ = Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0 =(54′ Μαυρογενίδης, 90′ Οφορίκουε)

21.03.01, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4 (43′ Λυμπερόπουλος - 6′ Αλεξανδρής, 9′ Λουτσιάνο, 61′ πέναλτι Γεωργάτος, 83′ Τζιοβάνι)

2002-03: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0

(Tζιοβάνι, Γιαννακόπουλος 2)

2005-06: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2

(Ριβάλντο 2, Κωνσταντίνου-Γκονζάλες, Γκέκας)

Τις φαπιτσες με 1-0 τις αφησα εξω γιατι πιανονται για φατουρο.....

STOYBI
28/03/2008, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ ξέρω... μόνο του θεού το χόρτο... ;)

:look:

Μα και το τριφυλι του θεου ειναι..!! :D

Gandalf dr685sm
28/03/2008, 16:45
πολύ κουβέντα για το τίποτα...

Οι παίκτες του euro καταξιώθηκαν απο αποτελέσματα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα και οχι σαν βετεράνοι του Ιράκ. Αν τέτοιος πρέπει να νιώθεις φίλε Γιώργο για να μπείς να παίξεις μπάλα σαν παίκτης, τότε με λάθος άθλημα ασχολείσαι... υπάρχουν και πολεμικές τέχνες για αυτό το επίπεδο αντιμετώπισης.

Για τους γαύρους... ειδικά για την Ριζούπολη, δεν δικαιούστε να μιλάτε καθόλου. Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου θα είχατε φάει καμπάνα που θα σβούριζε το κεφάλι σας ακόμα. Αν δεν το πιστεύετε , σκεφτείτε αντίστοιχα επεισόδια στο CH.L και τι τιμωρία θα ακολουθούσε... τα υπόλοιπα είναι απλά σχόλια του ...πισινού.

Για το θέμα με Καραγκούνη... δεν είπα οτι είναι παικταράς... είπα οτι έχει τσαγανό και πάθος... κάτι που ο σημερινός ΠΑΟ δεν έχει σε γενικές γραμμές. Μπορεί λοιπόν να είναι κριάρι , αλλά δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί οτι τα δίνει όλα. Και το λέω στα ίσα και ας είμαι οπαδός άλλης ομάδος.

Για το θέμα Εθνική... δεν έχουμε μόνο Μάλτες και Βοσνίες... αν δεν θυμάσαι Γιώργο είχαμε και Ισπανία... και Γαλλία.. και Τσεχία. Όπως ειπώθηκε μόνο με τύχη , αίντε τον πρώτο γύρο... αλλά την κούπα, θέλει και τέχνη.

Για το θέμα mundial 2006 , όταν παίζεις μετά απο 15 μέρες απο την κούπα 2 παιχνιδια κολητά για την πρόκριση , τότε είναι αναμενόμενο να φάς το παλούκι και να μείνεις 6 βαθμούς πίσω. Όπως και το οτι για όλη την διάρκεια πρόκρισης οι παίκτες είναι "καμμένοι" απο την κούραση και δεν μπορούν να δώσουν το 100% (προηγούμενη σαιζόν , euro, τρέχοντα παιχνίδια).
Αναμενόμενο λοιπόν το κάζο...

Αλλά είπαμε,..τα οπαδικά γυαλιά τυφλώνουν!!!!

Gandalf

TROOPER
28/03/2008, 16:46
και καπου εδω να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη απο τον κωστα (ο οποιος ειναι μια χαρα παιδι κατα τα αλλα) και ολους τους παναθηναικους που γιναμε κακοι και τους θυμιζουμε πραματα τα οποια ειναι εμφανες οτι θελουν να ξεχασουν!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/03/2008, 16:49
.............

Gandalf

εσυ δεν μας ειπες για τα ανατιναγμενα αυτοκινητα ποδοσφαιριστων της αεκ οταν συζητουσαν με αλλες ομαδες επι εποχης αγαπουλας μαγε.

ουτε γιατο τι εγινε στη λειβαδια περσι (αν θυμαμαι καλα)

TROOPER
28/03/2008, 16:51
και φυσικα να μην ξεχναμε ε....

το γιουρο το πηραμε ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
28/03/2008, 17:33

Για τους γαύρους... ειδικά για την Ριζούπολη, δεν δικαιούστε να μιλάτε καθόλου. Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου θα είχατε φάει καμπάνα που θα σβούριζε το κεφάλι σας ακόμα. Αν δεν το πιστεύετε , σκεφτείτε αντίστοιχα επεισόδια στο CH.L και τι τιμωρία θα ακολουθούσε... τα υπόλοιπα είναι απλά σχόλια του ...πισινού

Gandalf

Για τι πραγμα μας λες Gandalf ..??? Για τιμωριες ..??? Ποιοι ...??? Εσεις..???

Μηπως μας μιλας για διαιτητες ξεβρακωτους να κυνηγιουνται απο παιχτες ομαδας ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 50000 κοσμο, μπας και του ριξουν λιγες κλωτσιες ακομα...??? ( Μπικας )

Μηπως για παιχτες που ξαπλωνουν στο χορταρι πιστευοντας οτι με αυτο τον τροπο θα γλιτωσουν την συντριβη και (γελοιοποιουν το ποδοσφαιρο..??)

Μηπως μας μιλας για τα χιλιοξυλωμενα μαρμαρα στα επισημα του πρωην γηπεδου σας να πεταγονται σε οτι φορα ερυθρολευκα..??

Μηπως μας μιλας για κατεβασμενους γενικους με σκοπο να διαμορφωσουν αποτελεσματα..??

Μην μιλατε για τιμωριες και το τι θα γινοταν σε ξενες χωρες....!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ...!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!

STOYBI
28/03/2008, 17:38
.

STOYBI
28/03/2008, 17:50
.

la_villa
28/03/2008, 18:33
Για τους γαύρους... ειδικά για την Ριζούπολη, δεν δικαιούστε να μιλάτε καθόλου. Σε όποια άλλη χώρα του κόσμου θα είχατε φάει καμπάνα που θα σβούριζε το κεφάλι σας ακόμα. Αν δεν το πιστεύετε , σκεφτείτε αντίστοιχα επεισόδια στο CH.L και τι τιμωρία θα ακολουθούσε... τα υπόλοιπα είναι απλά σχόλια του ...πισινού.

Για το θέμα με Καραγκούνη... δεν είπα οτι είναι παικταράς... είπα οτι έχει τσαγανό και πάθος... κάτι που ο σημερινός ΠΑΟ δεν έχει σε γενικές γραμμές. Μπορεί λοιπόν να είναι κριάρι , αλλά δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί οτι τα δίνει όλα. Και το λέω στα ίσα και ας είμαι οπαδός άλλης ομάδος.

Gandalf

Κοίτα να δεις πως αυτές οι δυο σου παραγράφοι ταιριάζουν
τσάγανο και πάθος αν έχεις δεν γονατίζεις απο επεισόδια
ο καραγκούνης είναι ο γκουρου των καραγκιόζηδων και ο μοναδικος λόγος που δεν μπορώ να δω ματς εθνικής...μου φέρνει εμετό ρε αδερφέ...
κριάρι είναι και ο γκούμας αλλά δεν με νοιάζει...δεν με ενοχλεί να τον βλέπω
ο άλλος είναι ο εμετίλας ο ίδιος

για την ριζούπολη στανταρ αν αυτά γινόταν σε c.l ίσως να μην ξαναπαίζαμε για 10 χρόνια στην διοργάνωση...αλλά στην ελλάδα δεν είναι κατι πρωτόγνωρο και ούτε οι κότ...εεε ο βάζελος έχασε απο αυτά...διαφορά ομάδων ήταν και το άλλοθι τους τα επεισόδια

la_villa
28/03/2008, 18:35

Για το θέμα Εθνική... δεν έχουμε μόνο Μάλτες και Βοσνίες... αν δεν θυμάσαι Γιώργο είχαμε και Ισπανία... και Γαλλία.. και Τσεχία. Όπως ειπώθηκε μόνο με τύχη , αίντε τον πρώτο γύρο... αλλά την κούπα, θέλει και τέχνη.
Gandalf

ειδικά η τσεχία να είναι καλά ο μπασινάς που σακάτεψε τον παιχταρά τους
και που οι τσέχοι καταφεραν και αστόχησαν σε κενη εστία απο το ύψος του πέναλτυ

φυσικά η άμυνα μας ήταν βράχος γενικά αλλά η τύχη ήταν προκλητικά με το μέρος μας

αυτήν την περίοδο έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απο τότε πιστεύω...παίζουμε πολύ πιο ωραίο ποδόσφαιρο

kalant
28/03/2008, 19:38

+1...

αυτη η μαιμου γιατι πεφτει συνεχεια?

λες και θελουν να τον εξολοθρευσουν ειναι συνεχως...

αλλα αυτος στο υψος του ομως... :rotflmao:

οσο για το euro, ελεος ρε παιδια...

λογο ρεχαγκελ και κωλοφαρδιας το πηραμε...

σιγα μην το πηραμε λογο βρυζα, καραγκουνη:yuck: και μπασινα...

mats8282
28/03/2008, 20:11
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ :wave2:

Εσυ ως φιλαθλος ομως δηλωνεις νοσταλγια για εποχες που οταν στην ουσια απειληθηκε η ζωη ποδοσφαιριστων του ΠΑΟ λεγανε <<ετσι ε?τωρα θα σας γ@@σουμε>> ή καπως ετσι....Και τους γα@@@μησανε ε?Τουρ ριξανε 5 μπαλακια?

Τεσπα...Οπως ειπα οποιος θελει μαχες εχει συνηθως στις ειδησεις του CNN...Στα ποδοσφαιρικα γηπεδα δεν πρεπει να υπαρχουν παραγοντες εκτος των ομαδων που να καθοριζουν ενα αποτελεσμα...

ΥΓ Οπως αποδειχτηκε ΚΑΙ σημερα οι <<παιχταραδες>> μας εχουν παρει πολυ ψηλα τον αμανε...Μοχαμεντ Καλον...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

O ποδοσφαιριστής της ομάδας Μοχάμεντ Καλόν κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Με απόφαση της διοίκησης ο ποδοσφαιριστής τίθεται εκτός ομάδας μέχρι την Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον του Προέδρου.

Απο οτι ακουσα μαλλον περνει τα γνωστα 3 και την κανει απο εκει που ηρθε...Δεν παμε καλαααα....

STOYBI
28/03/2008, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
+1...

Μπα.... :smilea:

Λες...??? :look:

125391

blackbusa
28/03/2008, 21:06
Για τι πραγμα μας λες Gandalf ..??? Για τιμωριες ..??? Ποιοι ...??? Εσεις..???

Μηπως μας μιλας για διαιτητες ξεβρακωτους να κυνηγιουνται απο παιχτες ομαδας ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 50000 κοσμο, μπας και του ριξουν λιγες κλωτσιες ακομα...??? ( Μπικας )

Μηπως για παιχτες που ξαπλωνουν στο χορταρι πιστευοντας οτι με αυτο τον τροπο θα γλιτωσουν την συντριβη και (γελοιοποιουν το ποδοσφαιρο..??)

Μηπως μας μιλας για τα χιλιοξυλωμενα μαρμαρα στα επισημα του πρωην γηπεδου σας να πεταγονται σε οτι φορα ερυθρολευκα..??

Μηπως μας μιλας για κατεβασμενους γενικους με σκοπο να διαμορφωσουν αποτελεσματα..??

Μην μιλατε για τιμωριες και το τι θα γινοταν σε ξενες χωρες....!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ...!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...!!!

ξεχνας ομως μια μικρη λεπτομερια....κανεις αεκτζης δεν επικροτησε ΠΟΤΕ ολες αυτες τις περιπτωσεις....αν εξαιρεσουμε την εποχη που ερχοταν ο Μπαγεβιτς στην ΝΦ...και ουτε αυτο ηταν σωστο βεβαια κρινοντας σημερα με την ωριμοτητα της ηλικειας...ασχετα αν θα παραμεινει για παντα βατραχος στις καρδιες μας....
ο Μπαγεβιτς...οσο μαλακια και να ακουγεται αυτο....για εμας τους Αεκτηδες ηταν κατι παραπανω απο παιχτης/προπονητης κλπ.....ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

αντιθετως ολοι ηταν εναντιον....γιαυτο επι περιοδο ΕΝΙΚ και Ψωμιαδη η Αεκ ειχε 3-4 χιλιαδες μεσω ορο....

και αλλη μικρη διαφορα ειναι οτι ολα τα αποτελεσματα ηταν παντα υπερ σας...και οχι εναντιον σας....και αφου ειχε γινει ο αγωνας....και οχι πριν....

και ελπιζω να θυμασαι ενα καμμενο ΟΑΚΑ με διακοπη αγωνα στις αρχες του 1980....που ενας απλος παιχτης πηγε απο τον Ολυμπιακο στον ΠΑΟ.....ποιος ηταν θυμασαι???η να μειλισουμε για τους επιστημονες του Σαλιαρελη....και ολα τα σπασμενα γηπεδα ΟΠΟΥ και να πηγαινατε???

και κατι τελευταιο...απο τοτε που εγινε επαγγελματικο το πρωταθλημα....καθε χρονο ΑΕΚ και Ολυμπιακος παιζαν το τελευταιο φιλικο πριν την εναρξη του πρωταθληματος....η Αεκ με τον Ολυμπιακο ειχαν παντα καλες σχεσεις...εστω τυπικες...με το που πηγε ο Κοκκαλης και εγινε και το σκηνικο με τον Μπαγεβιτς...με το πλησιαζατε στην Αθηνα....τον αγωνα τον ειχατε χαμενο....εεεεεεε....μετα ξεκινησαν τα διαητητικα οργια με τα γνωστα αποτελεσματα.....

αν εισαι μαγκακι....να τα λες ολα....και οχι μονο οτι συμφερει και θυμασαι....

φιλικα (πραγματικα) παντα

blackbusa
28/03/2008, 21:07
+1...

αλλα αυτος στο υψος του ομως... :rotflmao:

οσο για το euro, ελεος ρε παιδια...

λογο ρεχαγκελ και κωλοφαρδιας το πηραμε...

σιγα μην το πηραμε λογο βρυζα, καραγκουνη:yuck: και μπασινα...

παλλικαρι καλη μαιμου ο Καραγκουνης.....αλλα θυμησου και μια δηλωση του Αλντραιζ.....

kalgeorge
28/03/2008, 21:13
πολύ κουβέντα για το τίποτα...

Για το θέμα mundial 2006 , όταν παίζεις μετά απο 15 μέρες απο την κούπα 2 παιχνιδια κολητά για την πρόκριση , τότε είναι αναμενόμενο να φάς το παλούκι και να μείνεις 6 βαθμούς πίσω. Όπως και το οτι για όλη την διάρκεια πρόκρισης οι παίκτες είναι "καμμένοι" απο την κούραση και δεν μπορούν να δώσουν το 100% (προηγούμενη σαιζόν , euro, τρέχοντα παιχνίδια).
Αναμενόμενο λοιπόν το κάζο...

Gandalf

μαγε δεν θα σου χαλασω χατηρι ρε φιλε...πιστευε οτι θες , εξαλλου δεν εχω σκοπο να σε πεισω...θες να βλεπεις τα πραγματα με το δικο σου τροπο, οκ, κανενα προβλημα.
οσο για το αν ειμαι οπαδος η οχι, αστο ρε φιλε, ασχολεισαι με το μπασκετακι οπως κανεις τοσο καιρο , καλα ειναι :)
για το γιουρο σου απαντησαν και οι αλλοι νομιζω

- χυμαδορ....αυτο λεμε ρε αγορινα, ειχαν δημιουργηθει οι συνθηκες γαι να χασουμε...αλλα αυτο σημαινει οτι ΕΠΡΕΠΕ να χασουμε;;; Δηλαδη οπου μας κανουν τσαμπουκαδες θα τρωμε πιπες ;:lol:
και οπως λεει και ο Βιλλα, δεν ειναι η πρωτη φορα φιλε μου που αντιμετωπισαν τετοιες συνθηκες στην ζωη τους...απλα δεν ειχαν τα κοτσια να τα αντιμετωπισουν...ολοι εκτος δυο οπως προειπα που τιμησαν την φανελα που φορουσαν οσο μπορουσαν.

- τροοπερ...τα εχουμε πει ρε αγορινα...αλλα τι να κανεις...βλεπεις οταν λεμε τα πραγματα οπως εχουν εστω και αν μας τσουζει...φοραμε οπαδικα γυαλια :lol:

STOYBI
28/03/2008, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ξεχνας ομως μια μικρη λεπτομερια....κανεις αεκτζης δεν επικροτησε ΠΟΤΕ ολες αυτες τις περιπτωσεις....αν εξαιρεσουμε την εποχη που ερχοταν ο Μπαγεβιτς στην ΝΦ...και ουτε αυτο ηταν σωστο βεβαια κρινοντας σημερα με την ωριμοτητα της ηλικειας...ασχετα αν θα παραμεινει για παντα βατραχος στις καρδιες μας....
ο Μπαγεβιτς...οσο μαλακια και να ακουγεται αυτο....για εμας τους Αεκτηδες ηταν κατι παραπανω απο παιχτης/προπονητης κλπ.....ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

αντιθετως ολοι ηταν εναντιον....γιαυτο επι περιοδο ΕΝΙΚ και Ψωμιαδη η Αεκ ειχε 3-4 χιλιαδες μεσω ορο....

και αλλη μικρη διαφορα ειναι οτι ολα τα αποτελεσματα ηταν παντα υπερ σας...και οχι εναντιον σας....και αφου ειχε γινει ο αγωνας....και οχι πριν....

και ελπιζω να θυμασαι ενα καμμενο ΟΑΚΑ με διακοπη αγωνα στις αρχες του 1980....που ενας απλος παιχτης πηγε απο τον Ολυμπιακο στον ΠΑΟ.....ποιος ηταν θυμασαι???η να μειλισουμε για τους επιστημονες του Σαλιαρελη....και ολα τα σπασμενα γηπεδα ΟΠΟΥ και να πηγαινατε???

και κατι τελευταιο...απο τοτε που εγινε επαγγελματικο το πρωταθλημα....καθε χρονο ΑΕΚ και Ολυμπιακος παιζαν το τελευταιο φιλικο πριν την εναρξη του πρωταθληματος....η Αεκ με τον Ολυμπιακο ειχαν παντα καλες σχεσεις...εστω τυπικες...με το που πηγε ο Κοκκαλης και εγινε και το σκηνικο με τον Μπαγεβιτς...με το πλησιαζατε στην Αθηνα....τον αγωνα τον ειχατε χαμενο....εεεεεεε....μετα ξεκινησαν τα διαητητικα οργια με τα γνωστα αποτελεσματα.....

αν εισαι μαγκακι....να τα λες ολα....και οχι μονο οτι συμφερει και θυμασαι....

φιλικα (πραγματικα) παντα

Πολλα θυμαμαι.......:rolleyes:

Και καμμενο οακα και απο τους βαζελους θυμαμαι ( μονο και μονο επειδη δεν εβαζε το χερι στην τσεπη ο προεδρος.... θυμαμαι..)

Το να μιλαει καποιος απο εσας η τους αλλους τι θα παθαιναμε (μονο εμεις ) εαν αυτα γινοντουσαν σε ξενη χωρα ομως .....

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πει ο καθε ποιητης..... :uplate:

:beer: :beer:

blackbusa
28/03/2008, 21:54
Πολλα θυμαμαι.......:rolleyes:

Και καμμενο οακα και απο τους βαζελους θυμαμαι ( μονο και μονο επειδη δεν εβαζε το χερι στην τσεπη ο προεδρος.... θυμαμαι..)

Το να μιλαει καποιος απο εσας η τους αλλους τι θα παθαιναμε (μονο εμεις ) εαν αυτα γινοντουσαν σε ξενη χωρα ομως .....

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει να πει ο καθε ποιητης.....

\

οτι ολοι εχουν και κατι στην καμπουρα τους ειναι σωστο....αλλα το να μου συγκρινεις τα γεγονοτα της Ριζουπολης με οποιαδηποτε αλλα,και να μην τα κατακρινεις.....μου δειχνει λαθος πραγματα....και μπορει να εχουν γινει και πολυ χειροτερα.....αλλα ποτε πριν απο εναν αγωνα....παντα μετα...μπορει σαν δικαιολογια....μπορει δικαιολογημενα (μαλακιες δηλαδη)...αλλα εστω ο λογικος και οχι κολλημενος φιλαθλος λεει.....ναι εγιναν.....μαγκια μας μαλακια μας γουσταραμε μπορουσαμε κλπ....αλλα δεν λενε αλλα νταλον(ετσι γραφεται αυτο:look: )

και βασικα δεν με νοιαζει τι λενε και κανουν οι βαζελοι και οι γαυροι...αλλα τι λεει και τι κανει η διοικηση μου.....αν συμφωνω μαζι τους...γηπεδο και τα μυαλα στα καγκελα....αν οχι....απο μακρια και αγαπημενοι (και ξενερωμενοι)...

στα σβησμενα φωτα το πρωταθλημα το πηρε ο βαζελος....στο πεστε κατω εκτος απο τιμωρηθηκα σαν παε,ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑ και σαν φιλαθλος.....στα τσιμεντα πηρες πρωταθλημα (και) με Παπουτσεληδες...και απο τοτε για μια τριετια τελειωνα τους αγωνες με 10-9 παικτες....

Sferopetadhn
28/03/2008, 23:26
ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ξαναδιαβάστε τις τελευταίες πέντε σελίδες και θα καταλάβετε από πού προέρχεται η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (και της κοινωνίας κατ' επέκταση αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτό)...

Κακομοιριά, αλαζονεία, παρωπίδες, διαστρέβλωση γεγονότων, επιλεκτική μνήμη και μικροψυχία...

Συνεχίστε ρε μάγκες και όταν αποφασίσετε ποιός έχει τα πιο μεγάλα @@ για να παίξει σε γήπεδα στυλ Ριζούπολης ή έχει σπάσει γήπεδο λιγότερες φορές οπότε δικαιούται μερικές ακόμη μέχρι να φτάσει και τους άλλους να μας το πείτε...

ΥΓ Περί loosers... όταν κάποτε η Τούμπα ξεκινούσε από το αεροδρόμιο και το γήπεδο δεν είχε καρεκλάκια και χωρούσε 35.000 κόσμο, όταν ο επόπτης έτρωγε 1-2 πέτρες για να μην ξεχνιέται και ούτε που σκεφτόταν να σηκώσει σημαιάκι, όταν τα ντου εντός-εκτός και επί τα αυτά γίνονταν για πλάκα, τότε ο γαύρος είχε 30 χρόνια να πάρει κάτι παραπάνω από ισοπαλία... κότες ήταν κι αυτοί; Άλλο η ατμόσφαιρα, άλλο 1-2 πυρσοί, άλλο μπινελίκια κλπ και τελείως διαφορετικό αυτό που έγινε στη Ριζούπολη. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες, αλλά έχουν και οικογένειες και δεν πληρώνονται γι' αυτό που έγινε. Σε όποιον βάζελο οπαδό δεν αρέσει αυτό ας βάλει μία φανέλα με το τριφύλλι έξω από το Καραϊσκάκη σε ματς του γαύρου και να τους βρίσει και τις μάνες να δούμε τα @@ του και το ανάποδο... Στα λόγια όλοι είμαστε @@άδες η πράξη όμως απέχει πολύ!

ΥΓ2 Κωλόφαρδοι στην Πορτογαλία ναι! Σε ένα, ματς, σε δύο ματς... μα σε 5 πάει πολύ. Το ότι τα έχαναν οι άλλοι είναι μάλλον δική τους κουλαμάρα, όμως, ούτως ή άλλως, σε όλα τα νοκ-άουτ παιχνίδια οι αντίπαλοι έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες, 3-4 σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Μπορεί να μη μας αρέσει σαν θέαμα, αλλά βάσει της τεχνικής κατάρτισης των ελλήνων παικτών ο Γερμανός στηρίζεται στο ομαδικό πρεσάρισμα και τα στημένα, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει ότι απαγορεύεται να το κάνει αυτό. Ο καθένας πολεμάει με τα όποια όπλα διαθέτει... είναι σα να λέμε στους βραζιλιάνους να μην κάνουν τριπλίτσες γιατί δεν μπορούμε να τους μαρκάρουμε!!!

Και κάτι τελευταίο. Στον όμιλο που μόλις τελείωσε για το Euro η Ελλάδα ήταν περασμένη από την προτελευταία αγωνιστική, πέρασε με 8-10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, πήρε τους περισσότερους βαθμούς που έχει πάρει ποτέ οποιαδήποτε εθνική σε όμιλο ευρωπαϊκού (σκεφτείτε τί ομάδες υπάρχουν στην Ευρώπη και θα καταλάβετε ότι δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο αυτό), κέρδισε την Τουρκία που καιγόταν για βαθμούς μετά από 50 χρόνια και τέλος ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004... δείτε την προϊστορία και πού βρίσκονται διάφορα "μεγαθήρια" και θα αντιληφθείτε ότι τόσο η κατάκτηση όσο και η πορεία στον όμιλο αυτό (ακόμη και η νίκη με την Πορτογαλία) είναι πολύ σημαντικά και δύσκολα πράγματα...

"Soviet Union (1960), Spain (1964), Italy (1968), Germany (as the Federal Republic of Germany/West Germany in 1972, 1980 and as Germany in 1996), Czechoslovakia (1976), France (1984, 2000), Netherlands (1988), Denmark (1992) and Greece (2004)"

Αυτοί που τώρα μειώνετε και αποκαλείτε γκιόζηδες και άχρηστους και άμπαλους σήκωσαν κούπα όταν οι "τεράστιοι" Δομάζοι, Κούδες κλπ ήταν οι πουτάνες της Ευρώπης και δεν έφευγαν με κάτω από 4... Ήταν τόσο σπουδαίοι που ακόμη συζητάμε για κάτι ξεχασμένα Χ που έφεραν κατά καιρούς και εσείς μου λέτε ότι το 2004 ήταν τυχαίο;;; Δύο διπλά στο σπίτι της Πορτογαλίας; Να δίνει ο Εουσέμπιο το κύπελλο στον Ζαγοράκη; Δύο φορές επάνω από τους Ισπανούς σε όμιλο; Είναι τουλάχιστον ντροπή και μικροψυχία να μειώνουμε ένα τέτοιο κατόρθωμα μιλώντας απλώς για κωλοφαρδία και τον Θεό που κοιμήθηκε! Τί διαφορά υπάρχει με το μπάσκετ του 87 που όλοι τόσο εκθειάζουμε;

Είπαμε ρε παιδιά, καλό το οπαδιλίκι και η καζούρα, αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα τώρα στο τέλος φανερώνει θεμελιώδη προβλήματα αντίληψης των πραγμάτων από πολλούς από εμάς και είναι θλιβερό καθώς πρόκειται για νέους κατά βάση ανθρώπους...

giobazolias
29/03/2008, 01:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ξαναδιαβάστε τις τελευταίες πέντε σελίδες και θα καταλάβετε από πού προέρχεται η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (και της κοινωνίας κατ' επέκταση αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτό)...

Κακομοιριά, αλαζονεία, παρωπίδες, διαστρέβλωση γεγονότων, επιλεκτική μνήμη και μικροψυχία...

Συνεχίστε ρε μάγκες και όταν αποφασίσετε ποιός έχει τα πιο μεγάλα @@ για να παίξει σε γήπεδα στυλ Ριζούπολης ή έχει σπάσει γήπεδο λιγότερες φορές οπότε δικαιούται μερικές ακόμη μέχρι να φτάσει και τους άλλους να μας το πείτε...

ΥΓ Περί loosers... όταν κάποτε η Τούμπα ξεκινούσε από το αεροδρόμιο και το γήπεδο δεν είχε καρεκλάκια και χωρούσε 35.000 κόσμο, όταν ο επόπτης έτρωγε 1-2 πέτρες για να μην ξεχνιέται και ούτε που σκεφτόταν να σηκώσει σημαιάκι, όταν τα ντου εντός-εκτός και επί τα αυτά γίνονταν για πλάκα, τότε ο γαύρος είχε 30 χρόνια να πάρει κάτι παραπάνω από ισοπαλία... κότες ήταν κι αυτοί; Άλλο η ατμόσφαιρα, άλλο 1-2 πυρσοί, άλλο μπινελίκια κλπ και τελείως διαφορετικό αυτό που έγινε στη Ριζούπολη. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες, αλλά έχουν και οικογένειες και δεν πληρώνονται γι' αυτό που έγινε. Σε όποιον βάζελο οπαδό δεν αρέσει αυτό ας βάλει μία φανέλα με το τριφύλλι έξω από το Καραϊσκάκη σε ματς του γαύρου και να τους βρίσει και τις μάνες να δούμε τα @@ του και το ανάποδο... Στα λόγια όλοι είμαστε @@άδες η πράξη όμως απέχει πολύ!

ΥΓ2 Κωλόφαρδοι στην Πορτογαλία ναι! Σε ένα, ματς, σε δύο ματς... μα σε 5 πάει πολύ. Το ότι τα έχαναν οι άλλοι είναι μάλλον δική τους κουλαμάρα, όμως, ούτως ή άλλως, σε όλα τα νοκ-άουτ παιχνίδια οι αντίπαλοι έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες, 3-4 σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Μπορεί να μη μας αρέσει σαν θέαμα, αλλά βάσει της τεχνικής κατάρτισης των ελλήνων παικτών ο Γερμανός στηρίζεται στο ομαδικό πρεσάρισμα και τα στημένα, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει ότι απαγορεύεται να το κάνει αυτό. Ο καθένας πολεμάει με τα όποια όπλα διαθέτει... είναι σα να λέμε στους βραζιλιάνους να μην κάνουν τριπλίτσες γιατί δεν μπορούμε να τους μαρκάρουμε!!!

Και κάτι τελευταίο. Στον όμιλο που μόλις τελείωσε για το Euro η Ελλάδα ήταν περασμένη από την προτελευταία αγωνιστική, πέρασε με 8-10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, πήρε τους περισσότερους βαθμούς που έχει πάρει ποτέ οποιαδήποτε εθνική σε όμιλο ευρωπαϊκού (σκεφτείτε τί ομάδες υπάρχουν στην Ευρώπη και θα καταλάβετε ότι δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο αυτό), κέρδισε την Τουρκία που καιγόταν για βαθμούς μετά από 50 χρόνια και τέλος ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004... δείτε την προϊστορία και πού βρίσκονται διάφορα "μεγαθήρια" και θα αντιληφθείτε ότι τόσο η κατάκτηση όσο και η πορεία στον όμιλο αυτό (ακόμη και η νίκη με την Πορτογαλία) είναι πολύ σημαντικά και δύσκολα πράγματα...

"Soviet Union (1960), Spain (1964), Italy (1968), Germany (as the Federal Republic of Germany/West Germany in 1972, 1980 and as Germany in 1996), Czechoslovakia (1976), France (1984, 2000), Netherlands (1988), Denmark (1992) and Greece (2004)"

Αυτοί που τώρα μειώνετε και αποκαλείτε γκιόζηδες και άχρηστους και άμπαλους σήκωσαν κούπα όταν οι "τεράστιοι" Δομάζοι, Κούδες κλπ ήταν οι πουτάνες της Ευρώπης και δεν έφευγαν με κάτω από 4... Ήταν τόσο σπουδαίοι που ακόμη συζητάμε για κάτι ξεχασμένα Χ που έφεραν κατά καιρούς και εσείς μου λέτε ότι το 2004 ήταν τυχαίο;;; Δύο διπλά στο σπίτι της Πορτογαλίας; Να δίνει ο Εουσέμπιο το κύπελλο στον Ζαγοράκη; Δύο φορές επάνω από τους Ισπανούς σε όμιλο; Είναι τουλάχιστον ντροπή και μικροψυχία να μειώνουμε ένα τέτοιο κατόρθωμα μιλώντας απλώς για κωλοφαρδία και τον Θεό που κοιμήθηκε! Τί διαφορά υπάρχει με το μπάσκετ του 87 που όλοι τόσο εκθειάζουμε;

Είπαμε ρε παιδιά, καλό το οπαδιλίκι και η καζούρα, αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα τώρα στο τέλος φανερώνει θεμελιώδη προβλήματα αντίληψης των πραγμάτων από πολλούς από εμάς και είναι θλιβερό καθώς πρόκειται για νέους κατά βάση ανθρώπους...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!
Εδω ρε βαλαμε φυλακη τον Κολοκοτρωνη................στην Εθνικη ποσοφαιρου θα κολλησουμε???
να τη σταυρωσουμε και αυτη γιατι ηταν κωλοφαρδη που εχασε την ευκαιρια ο Κολλερ με το Ροζινσκι
οταν ομως βγαιναμε ολοι στους δρομους τρελαμενοι .................τα ξεχασαμε!!!
:a31:

vangelis 64
29/03/2008, 04:02
Ωραίος ο Sferopetadhn και να συμπληρώσω...Όποιος από σάς δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο(πρωτάθλημα ανεξαρτήτου κατηγορίας με διαιτητή και επόπτες δηλαδή)είναι δύσκολο έως αδύνατο να καταλάβει πολλά βασικά πράγματα,γύρω από τα οποία τσακώνονται οι οπαδοί.(Εμείς δηλαδή)
:beer: :beer: :wave2:

arxaios
29/03/2008, 09:45
@ Sferopetadhn
+ 1299
Τα ίδια ακριβώς αλλά με λιγότερα λόγια έχω ήδη πει ..........
:beer:

CIRUS
29/03/2008, 09:54
κακώς μπερδεύετε μερικοι τα της εθνικής με τους πρώην παίχτες του παο καθότι αυτοί οι loosers που λέμε είναι φοβεροί να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου και αυτό ταιριάζει γάντι στην εθνική μας και τη φιλοσοφία του ρεχάγκελ και ο καραγκούνης είναι πολύ καλός στο να παγώνει το παιχνίδι, να κρατάει μπάλα και να παίρνει φαουλ για να πάρει η άμυνα μας ανάσα ή στο να βγει στην αντεπίθεση, και καθότι είναι η εθνική μας θα χειροκροτώ και θα φωνάζω υπερ οποιουδήποτε παίχτη παίζει σε αυτή και χέστηκα αν δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ένα από αυτά που έφερε το euro στην ελλάδα ήταν το πόσο δεμενοι ήταν αυτοί οι παίχτες μεταξύ τους και πόσο ομοψυχία είχαν και όχι ότι έπαιζαν σοβαρό ποδόσφαιρο και βέβαια ο ρεχάγκελ και λίγο η τύχη καθώς χωρίς αυτήν δε γίνεται τίποτα.

στο παο αυτοί οι παίχτες είχαν το βάρος να δημιουργήσουν παιχνίδι κυρίως και όχι να καταστρέψουν του αντιπάλου και κύριοι όσο και να σας αρέσει ο καραγκούνης αυτό το πράγμα δεν το κατέχει το παιδί όπως και οι περισσότεροι που αναφερόμαστε τώρα (όχι όλοι είναι οι αλήθεια).

όσον αφορα τη ριζούπολη που λέτε και επειδή με έχει καλύψει ο kalgeorge θα σας πω ότι δυστηχώς τέτοιες ατμόσφαιρες έχουν βρει μπροστά τους όλοι οι παίχτες και σε πολλές έδρες (αλήθεια θυμάστε παλιότερα τι γινόταν στην τούμπα???) δεν ήταν το ίδιο εκεί??? εκεί γιατί έπαιζαν οι ομάδες για τη νίκη??? ναι έχετε δίκιο πιθανότατα ο ολυμπιακός έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτά που έγιναν αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα σας που έπαιζε για 4 απότελέσματα και μπήκαν στο γήπεδο σαν φλώροι, εμένα πρωσοπικά μου έκανε και εντύπωση καθότι αυτό έπρεπε να τους πεισμώσει περισσότερο και να τα δώσουν όλα για τη νίκη και όχι να χάσουν σαν φραγκόκοτες.

οι δικαιολογίες τύπου ήταν πόλεμος κτλ είναι κατα την ταπεινή μου άποψη άκυρες καθότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά παρόμοια περιστατικά με της ριζούπολης αλλά ποτέ τόσο κότες παίχτες. πάντως εμένα αν ήταν αυτή η ομάδα μου δεν θα έψαχνα να βρω για δικαιολογίες και θα τους έκραζα κανονικά.

el_hymador
29/03/2008, 11:04
Ρε σεις δεν το κατεχει ο Καραγκουνης ε;

Συμφωνοι, μαζι σας και εγω αφου ομολογουμενως η τεχνικη καταρτιση του δεν ειναι αναλογη του Van Βasten ας πουμε...

Ομως κραταει την μπαλα επι μακρον και παιζει σαν το σκυλι...για δειξτε μου εναν παικτη του ΠΑΟ που παρουσιαζει αντιστοιχα χαρακτηριστικα φετος...

Ειναι παικτης - εργαλειο και αυτο (το λιγο για εσας) που κανει, το κανει παρα πολυ καλα και το κυριοτερο, το κανει παντα, δηλαδη εχει σταθερη αποδοση στο παιξιμο του.

Μπορεις να βασιστεις πανω του αφου ξερεις οτι δεν θα σε πουλησει σε καμια περιπτωση και θα αποδοσει αυτο που παιζει στο 100%.

Ειναι θεατρινος και κλαψιαρης...συμφωνοι και σε αυτο....και τι εγινε δηλαδη; Δεν νομιζω οτι η μιρλα του εχει και μεγαλο αποτελεσμα στο να παιρνει φαουλ, αφου αν παρατηρησετε το 90% αυτων που σφυριζονται ειναι οντως υπερ του.

Δεν νομιζω να χαλαει κανεναν ενας παικτης που αλωνιζει στο κεντρο, παιρνει φαουλ σε πλεονεκτικη θεση εξω απο την περιοχη του αντιπαλου και εχει μια, αλλα πολυ καλη κινηση...την παραλληλη κινηση και το ξεμαρκαρισμα εξω απο την μεγαλη περιοχη και το μακρυνο ευθυβολο σουτ.

Αυτα τα δυο ξερει να κανει ο Καραγκουνης και τα κανει μια χαρα.

Απο το τιποτα ειναι πολυ καλυτερα παντως...ειδικα με τα φετινα χαλια του ΠΑΟ.

Τωρα για τους γαυρους που εξομειωνουν την Ριζουπολη με οποιαδηποτε αλλη καυτη εδρα των Ελληνικων γηπεδων τι να πω;

Μηπως και εχουν αντιληψη; ....θελει ενα υποτυπωδες iq για να καταλαβεις ορισμενα παραγματα....και οι γαυροι δεν...

Γκρινιαζουν για το κλεισιμο του γενικου απο την ΑΕΚ, συντασσονται με την αφαιρεση βαθμων απο την Καλαμαρια, αλλα για τις καφριλες τους τιποτα....αγιοι και ''σωπα βρε αδερφε και τι εγινε''....

Ξαναλεω, αν τυγχαναν τις ιδιας ''φιλοξενιας'' οπως αυτης της Ριζουπολης απο καποια αλλη ομαδα, θα ειχε τιναχθει το πρωταθλημα στον αερα...

τωρα ομως γαραγαρα και κολοτουμπιτσες...

Τα πιστολια με τις φωτοβολιδες που μοιραστηκαν δωρεαν απο συνδεσμους, τα εχουν ακομα ως αναμνηστικο πολλοι γαυροι παντως...:wave2:

giobazolias
29/03/2008, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
κακώς μπερδεύετε μερικοι τα της εθνικής με τους πρώην παίχτες του παο καθότι αυτοί οι loosers που λέμε είναι φοβεροί να καταστρέφουν το παιχνίδι του αντιπάλου και αυτό ταιριάζει γάντι στην εθνική μας και τη φιλοσοφία του ρεχάγκελ και ο καραγκούνης είναι πολύ καλός στο να παγώνει το παιχνίδι, να κρατάει μπάλα και να παίρνει φαουλ για να πάρει η άμυνα μας ανάσα ή στο να βγει στην αντεπίθεση, και καθότι είναι η εθνική μας θα χειροκροτώ και θα φωνάζω υπερ οποιουδήποτε παίχτη παίζει σε αυτή και χέστηκα αν δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ένα από αυτά που έφερε το euro στην ελλάδα ήταν το πόσο δεμενοι ήταν αυτοί οι παίχτες μεταξύ τους και πόσο ομοψυχία είχαν και όχι ότι έπαιζαν σοβαρό ποδόσφαιρο και βέβαια ο ρεχάγκελ και λίγο η τύχη καθώς χωρίς αυτήν δε γίνεται τίποτα.

στο παο αυτοί οι παίχτες είχαν το βάρος να δημιουργήσουν παιχνίδι κυρίως και όχι να καταστρέψουν του αντιπάλου και κύριοι όσο και να σας αρέσει ο καραγκούνης αυτό το πράγμα δεν το κατέχει το παιδί όπως και οι περισσότεροι που αναφερόμαστε τώρα (όχι όλοι είναι οι αλήθεια).

όσον αφορα τη ριζούπολη που λέτε και επειδή με έχει καλύψει ο kalgeorge θα σας πω ότι δυστηχώς τέτοιες ατμόσφαιρες έχουν βρει μπροστά τους όλοι οι παίχτες και σε πολλές έδρες (αλήθεια θυμάστε παλιότερα τι γινόταν στην τούμπα???) δεν ήταν το ίδιο εκεί??? εκεί γιατί έπαιζαν οι ομάδες για τη νίκη??? ναι έχετε δίκιο πιθανότατα ο ολυμπιακός έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτά που έγιναν αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα σας που έπαιζε για 4 απότελέσματα και μπήκαν στο γήπεδο σαν φλώροι, εμένα πρωσοπικά μου έκανε και εντύπωση καθότι αυτό έπρεπε να τους πεισμώσει περισσότερο και να τα δώσουν όλα για τη νίκη και όχι να χάσουν σαν φραγκόκοτες.

οι δικαιολογίες τύπου ήταν πόλεμος κτλ είναι κατα την ταπεινή μου άποψη άκυρες καθότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά παρόμοια περιστατικά με της ριζούπολης αλλά ποτέ τόσο κότες παίχτες. πάντως εμένα αν ήταν αυτή η ομάδα μου δεν θα έψαχνα να βρω για δικαιολογίες και θα τους έκραζα κανονικά.

με ολη αυτη την αναλυση (ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ) το μονο που καταφερνεις ειναι να αποδειξεις αυτο που παντα λεμε!!!
οτι εσεις οι ολυμπιακαρες ειστε οι μεγαλυτεροι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!

Εκεινη τη χρονια (της Ριζουπολης) οι λουσερς του ΠΑΟ, απ οταν ηρθε ο Μαρκαριαν στην ομαδα Οκτωμβρη μηνα, μεχρι το τελος της ποδοσφαιρικης περιοδου, εκανε μονο 2 ηττες σε ελλαδα και ευρωπη!!!!
η μια απ την πανυσχηρη τοτε Πορτο στην παραταση και η αλλη στη Ριζουπολη!!!
Ο Κοκκαλης γνωριζε οτι ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ δεν μπορουσε να τη νικησει και δημιουργισε ο ιδιος τις προυποθεσεις για να παρει τον αγωνα με τη βια!!!

Με τη λογικη τη δικη σου και ολων των αλλων γαυρων.................οι παικτες του Ολυμπιακου ηταν επι 20 χρονια φραγκοκοτες που οταν ανεβαιναν στην Τουμπα...............χαναν απ τα Τεμπη!!!!!!!(οπως πολυ σωστα υπενθυμησε ο Sferopetadhn).

Οσο για την εθνικη....................
ητε το θες ητε οχι, η μιση ομαδα και ολη η αμυνα βασιστηκαν σε αυτους τους παικτες, οταν εσεις κραζατε το Ρεχαγκελ που απ την ομαδα σας ειχε μονο 1 βασικο (το Γιανννακοπουλο).
Ο Ρεχαγκελ γνωριζε ποιοι ηταν οι λουσερς και ποιοι οι πραγματικοι winners!!!!!

Οι μοναδικοι λουσερς ηταν οι παικτες του οσφπ......................
που ειχαν καλομαθει να κερδιζουν στην Ελλαδα με την ασυλια/προστασια εξωαγωνιστηκων παραγοντων και μολις βγαιναν παραεξω χαναν πριν ακομα μπουν στον αγωνιστηκο χωρο!!!
Τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους!!!!

giobazolias
29/03/2008, 11:30

όσον αφορα τη ριζούπολη που λέτε και επειδή με έχει καλύψει ο kalgeorge θα σας πω ότι δυστηχώς τέτοιες ατμόσφαιρες έχουν βρει μπροστά τους όλοι οι παίχτες και σε πολλές έδρες (αλήθεια θυμάστε παλιότερα τι γινόταν στην τούμπα???) δεν ήταν το ίδιο εκεί??? εκεί γιατί έπαιζαν οι ομάδες για τη νίκη?????? ναι έχετε δίκιο πιθανότατα ο ολυμπιακός έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτά που έγιναν αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ομάδα σας που έπαιζε για 4 απότελέσματα και μπήκαν στο γήπεδο σαν φλώροι, εμένα πρωσοπικά μου έκανε και εντύπωση καθότι αυτό έπρεπε να τους πεισμώσει περισσότερο και να τα δώσουν όλα για τη νίκη και όχι να χάσουν σαν φραγκόκοτες.

ΠΟΙΑ ΝΙΚΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?????????

ΧΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!!!!!!!!!!!

21 ΧΡΟΝΙΑ..........................21 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΟΣΦΠ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ???????????????????????????

:a5: :a5: :a5: :a5:

el_hymador
29/03/2008, 11:33
με ολη αυτη την αναλυση (ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ) το μονο που καταφερνεις ειναι να αποδειξεις αυτο που παντα λεμε!!!

Εκεινη τη χρονια (της Ριζουπολης) οι λουσερς του ΠΑΟ, απ οταν ηρθε ο Μαρκαριαν στην ομαδα Οκτωμβρη μηνα, μεχρι το τελος της ποδοσφαιρικης περιοδου, εκανε μονο 2 ηττες σε ελλαδα και ευρωπη!!!!
Ο Κοκκαλης γνωριζε οτι ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ δεν μπορουσε να τη νικησει και δημιουργισε ο ιδιος τις προυποθεσεις για να παρει τον αγωνα με τη βια!!!

Με τη λογικη τη δικη σου και ολων των αλλων γαυρων.................οι παικτες του Ολυμπιακου ηταν επι 20 χρονια φραγκοκοτες που οταν ανεβαιναν στην Τουμπα...............χαναν απ τα Τεμπη!!!!!!!(οπως πολυ σωστα υπενθυμησε ο Sferopetadhn).

ητε το θες ητε οχι, η μιση ομαδα και ολη η αμυνα βασιστηκαν σε αυτους τους παικτες, οταν εσεις κραζατε το Ρεχαγκελ που απ την ομαδα σας ειχε μονο 1 βασικο (το Γιανννακοπουλο).

που ειχαν καλομαθει να κερδιζουν στην Ελλαδα με την ασυλια/προστασια εξωαγωνιστηκων παραγοντων και μολις βγαιναν παραεξω χαναν πριν ακομα μπουν στον αγωνιστηκο χωρο!!!

+13

αλλα μην περιμενεις απαντηση με επιχειρηματα...:rolleyes:

Προεκτεινοντας το λιγο, απο τοτε φανηκε η αδυναμια διαχειρισης της ομαδος απο τον Τζιγγερ.

Εκανε την μαλακωδεστερη κινηση ολων των εποχων διαλυοντας την καλυτερη ομαδα του ΠΑΟ των τελευταιων χρονων...επετρεψε και επικυρωσε με την κινηση αυτη (αν ειναι δυνατον!!!) να βγει προς τα εξω αυτο που βαυκαλιζονται και γαυγιζουν οι γαυροι και οχι η πραγματικη διασταση των πραγματων!!!

...μετα η συνεχεια ειναι γνωστη και φερει την σφραγιδα του ηλιθιου στο ακεραιο!!!

Χορτασαμε απο πειραματισμους, παλτα, αμπαλους, βλαμμενους προπονητες κτλ-κτλ ...εν ολιγοις αρχισε η κατηφορα και η απαξιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ, η μεγαλυτερη κατα την αποψη μου στην νεοτερη ιστορια του...

Δωσαν διακαιωμα και καναν μαγκες τους τυχαιους...

αν καποιος ειναι looser αυτος ειναι ο Τζιγγερ και το επιτελειο των αυλοκολακων που εχει μαζεψει γυρω του.

Αντε να δουμε τι σκ@τ@ νεα προταση θα κανει η ΠΕΚ και αν θα εχει αντικρυσμα...προσωπικα προτιμω να διαχειριζεται την ΠΑΕ ακομα και το δημοσιο παντως...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΖΙΓΓΕΡ!!!!

CIRUS
29/03/2008, 11:52

πρώτο κρατούμενο μη συγκρίνεις τη δική μου άποψη με κανενός άλλου γαύρου ή μη, ο καθένας έχει τη δική του άποψη και απλά συμφωνώ ή όχι με κάποιον άλλο, είμαστε στις διαμάχες και είναι λογικό να διαφωνούμε αλλά μπορούμε να το κάνουμε και πιο κόσμια από ότι κάνεις εσύ.

η αμπελοφιλοσοφία μου που λες είναι η δική μου, άμα σαρέσει καλώς αν δεν σαρέσει πάλι καλώς

επίσης μπορώ να σου πω πολύ απλά ότι στην τούμπα γινόντουσταν πολύ χειρότερα από ότι στη ριζούπολη και όταν χάναμε, χάναμε με ψηλά το κεφάλι γιατί απλά παίζαμε μπάλα και απλά ο παοκ ήταν καλύτερος δε βλέπω κάτι στο να χαρακτηρίσω τους τότε παίχτες μας φραγκόκοτες αφού προσπαθούσαν απλά δεν μπορούσαν, αντιθέτως με τους δικούς σας που δεν προσπάθησαν καν εξου και ο χαρακτηρισμός.

για την εθνική τα είπα πιο πάνω αν θες δες τα αν δε θες μη τα βλέπεις. εγώ αποθεώνω οποιοδήποτε παίχτη παίζει στην εθνική μας και φοράει αυτή τη φανέλα άσχετα αν μ' αρέσει σαν παίχτης ή όχι (ακόμα και τον βύντρα και το φύσσα) και το ξαναείπα είναι λάθος για μένα να τα συκρίνουμε, διάβασε αυτά που έγραψα και ποιο πάνω πριν γράφεις κάτι

για το ποιοι ήταν οι loosers και ποιοι όχι απλά βλέπω αυτά που λες και πεθαίνω στα γέλια, είχατε 4 αποτελέσματα να πάρετε στο συγκεκριμένο ματς και πήρατε τα από τα 3 το μακρύτερο.

εγω για το φετινό πρωτάθλημα φίλε μου είπα ότι γίναμε ξεφτίλα με την ένστανση και δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες και δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι υπόλοιποι γαυροι ή μη, στα δικά μου μάτια γίναμε ρεζίλι, όπως και αντίστοιχα πολλοί αεκτζήδες νιώθουν ακόμα ντροπή για το γεγονός ότι οι παίχτες τους έπεσαν κάτω για να διαμαρτυρηθούν.

αντίστοιχα και εσείς θα έπρεπε να νιώθετε ντροπή και να μην ψάχνετε για ανόητες δικαιολογίες για τη ριζούπολη και δεν μπορω να πω ότι όλοι σας έχουν την άποψη τη δική σου, αφού και ο kalgeorge που είναι βαζελάκος το ίδιο πιστεύει (τον κάνει λιγότερο παναθηναικό αυτό???) όπως και πολλοί γνωστοί μου βάζελοι οι οποίοι δεν ψάχνουν για δικαιολογίες.

αφού εσύ είσαι ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που παίζατε και ο ολυμπιακός δε μπορούσε να σας κερδίσει όπως λες:lol: :lol: :lol: ονόμασε τους winners και λέγε ότι γουστάρεις όπως είπες και εσύ τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους, κάτσε δες τα λίγο γιατί μάλλον δεν τα θυμάσαι.

CIRUS
29/03/2008, 11:54
ΠΟΙΑ ΝΙΚΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?????????

ΧΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!!!!!!!!!!!

21 ΧΡΟΝΙΑ..........................21 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΙΧΕ Ο ΟΣΦΠ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ???????????????????????????

:a5: :a5: :a5: :a5:

όποιος χάνει δεν είναι κότα, όποιος δεν προσπαθεί είναι.........

CIRUS
29/03/2008, 12:10
ο ρεχάγκελ έχει μια φιλοσοφία να παίρνει όχι τους καλύτερους παίχτες άλλα αυτούς που έχουν γίνει ένα σώμα, μια ΟΜΑΔΑ και γιαυτό κάνει ελάχιστες νέες κλήσεις σε παίχτες και αδικει κάποιους που σίγουρα με την απόδοσή τους αδικούνται από τις επιλογές του κατα καιρούς (ζήκος, στολτίδης κτλ) αλλά αυτό το πράγμα που κάνει έχει δείξει ότι πετυχαίνει και παρόλο που γκρινιάζουμε με τις επιλογές του κατα καιρούς είναι μάγκας και μας έχει κλείσει τα στόματα, πχ εγώ δεν καταλαβαίνω τι θέση έχει ο βύντρα στην εθνική αλλά αφού εκείνος τον πιστεύει και η ομάδα δουλεύει τι να κάνουμε αυτός είναι ο προπονητής και αυτός θα πέρνει και τις αποφάσεις.

CIRUS
29/03/2008, 14:38
άσχετο αλλά πάρτε και τα 10 καλύτερα γκολ με τακουνάκι που έχει καταγράψει κάμερα!!!

top ten (http://www.youtube.com/watch?v=zDclL6mfE6A)

Akatanomastos
29/03/2008, 15:31
άσχετο αλλά πάρτε και τα 10 καλύτερα γκολ με τακουνάκι που έχει καταγράψει κάμερα!!!

top ten (http://www.youtube.com/watch?v=zDclL6mfE6A)

τελειο video!!!
bravo ρε φιλε!!!

για κατι τετοια αγαπαμε το ποδοσφαιρο:beer:

CIRUS
29/03/2008, 15:37
τελειο video!!!
bravo ρε φιλε!!!

για κατι τετοια αγαπαμε το ποδοσφαιρο:beer:

είναι ο βασιλιάς των αθλημάτων κακά τα ψέματα κάλα και χρυσά όλα τα αθλήματα αλλά αυτές οι λίγες τέτοιες στιγμές του ποδοσφαίρου δεν συγκρίνονται με οτιδήποτε άλλο.:beer: :beer: :beer:

μόνο που στην ελλάδα δεν βλέπουμε συχνά τέτοια goal δυστυχώς!!!

CIRUS
29/03/2008, 15:59
βέβαια το καλύτερο goal όλων των εποχών με διαφορά και αυτό που έχω πανυγυρίσει πιο πολύ και έκλαιγα από τη χαρά μου δεν είναι ούτε τεχνικό ούτε έχει μπει σε κανένα top ten εντυπωσιακών goal αλλά ακόμα και έτσι είναι με διαφορά το πιο ωραίο goal που έχει μπει ποτέ και είναι αυτό:

goaaaaaaaaaaallllllllllllllllllll (http://www.youtube.com/watch?v=YJWzePvltew)

kalant
29/03/2008, 16:17
μόνο που στην ελλάδα δεν βλέπουμε συχνά τέτοια goal δυστυχώς!!!

συχνα? :eyepop: :confused:

ποτε ηθελες να πεις μαλλον...

CIRUS
29/03/2008, 16:24
συχνα? :eyepop: :confused:

ποτε ηθελες να πεις μαλλον...

ε κάποιες σπάνιες φορές βλέπουμε και κάνα εντυπωσιακό!!!!!! όχι οτι δεν έχεις δίκιο αλλά ξέρεις καμοιά φορά σπάει και ο διάολος το ποδάρι του:lol: :lol: :lol:

CIRUS
29/03/2008, 16:33
και για του λόγου το αληθές να το goal του τσίγκα, δεν είναι βέβαια του επιπέδου των άλλων που έβαλα πριν αλλά και πάλι είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ

http://www.youtube.com/watch?v=eznwKWvQFOc

STOYBI
29/03/2008, 18:09
[B]ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Δεν το καταλαβα το "τελειως διαφορετικο στην ριζουπολη."

Πηγαιινες ποτε στην τουμπα μεχρι και πριν πεντε χρονια..???

Τι να πρωτοθυμιθεις..??

Τα εκατονταδες ιχ να πετροβολανε απο τα τεμπη το πουλμαν του ολυμπιακου..???

Το οτι ποτε σε αυτο το γηπεδο δεν ειχε να πλυθεις γιατι οι βρυσες και οι ρουμπινεδες πεταγοντουσαν στα κεφαλια των παιχτων του Ολυμπιακου την ωρα του αγωνα...??

Οτι δεκαδες αναμετρησεις αρχισαν με ωριαιες και βαλε καθυστερισεις απο τις φασαριες και τους τραμπουκισμους στα αποδυτηρια..???

ΤΡΙΧΕΣ ηταν η ριζουπολη, στο οτι τραβαγε η ομαδα του Ολυμπιακου επι χρονια στην τουμπα....

Ρωτησε καποιον παλιοτερο το τι σημαινε τουμπα για τον Ολυμπιακο ..!

(Αλλωστε μονος σου το ειπες ... Κανενα καλλυτερο αποτελεσμα περα μερικων ισοπαλιων τοσα χρονια.. Μονο που κατα τα αλλα εμεινες στα δυο πετραδακια στον εποπτη..)

Παμε παρακατω.......

Αρνουμε να συμετασχω στην εξυπνη ιδεα καποιον να ανακυρυξω τους πεντε παιχτες του Παο που παιζουν στην εθνικη ως....ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....!! ( προσπαθω οσο μπορω να μην μπλεκω την εθνικη με οπαδικα αισθηματα...)

Για να μην ειναι αυτοι οι παιχτες λουζερς στην εθνικη σημαινει οτι ειχαν καποιους αξιους συμπαιχτες στην εθνικη απο αλλες ομαδες και σαν συνολο ( καποιοι εδω μεσα εχουν ξεχασει οτι το ποδοσφαιρο παιζετε με 11 +αλλαγες) μπορεσαν και βγηκαν απο την μιζερια τους στην ομαδα που επαιζαν...!

Η ομαδα το Παναθηναικου σαν συνολο ( μαζι με αυτους τους παιχτες ) ηταν λουζερς .....

Πολλοι φιλοι της ομαδας αυτης σημερα εχουν ξεχασει τους λογους που φωναζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον τζιγγερ να τους διωξει ( ασχετα αν ο πανυβλακας τα εκανε χειροτερα..)

Για να μην τρελαθουμε τελειως....

:uplate:

kalgeorge
29/03/2008, 23:52

ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο CIRUS... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΗΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜ@@@...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΤΑΝ....ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ..ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ..ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ...ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΑΚΙΝ ΚΑΙ ΡΑΟΥΛ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΜΕ ΤΣΕΧΙΑ....ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..3-4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...ΧΑΑΧΑΧΑΧΧ...ΟΚ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 04...ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ , ΜΕ ΔΟΜΑΖΟ ΚΑΙ ΚΟΥΔΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....
ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
ΟΚ:)

ο τρόπος που εξελίχθηκε η κουβέντα τώρα στο τέλος φανερώνει θεμελιώδη προβλήματα αντίληψης των πραγμάτων από πολλούς από εμάς και είναι θλιβερό καθώς πρόκειται για νέους κατά βάση ανθρώπους...

giobazolias
30/03/2008, 13:06

Η ομαδα το Παναθηναικου σαν συνολο ( μαζι με αυτους τους παιχτες ) ηταν λουζερς .....

:uplate:

Λουσερς ε?

2001 στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ

2002 στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ (με 9 ευρωπαικες νικες σε μια χρονια!!!!!!!!!!)

2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ.

2004 νταμπλ και η μιση εθνικη του euro2004 να αποτελειται απο παικτες του ΠΑΟ

ολα αυτα τα χρονια ομως ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΡΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ!!!!!

τωρα ομως που δεν υπαρχουν οι λουσερς του ΠΑΟ να μαζευουν ποντους για την Ελλαδα (στην ουσια για την τσεπη του Κοκκαλη)................κατσε παιξε προκριματικα!!!

την επομενη φορα που θα φωταγωγηθει ο Πειραιας θα ειναι για την προκριση στους ομιλους,
ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!

:a9:

CIRUS
30/03/2008, 14:02
Λουσερς ε?

2001 στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ

2002 στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ (με 9 ευρωπαικες νικες σε μια χρονια!!!!!!!!!!)

2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ.

2004 νταμπλ και η μιση εθνικη του euro2004 να αποτελειται απο παικτες του ΠΑΟ

ολα αυτα τα χρονια ομως ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΡΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΜΠΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ!!!!!

τωρα ομως που δεν υπαρχουν οι λουσερς του ΠΑΟ να μαζευουν ποντους για την Ελλαδα (στην ουσια για την τσεπη του Κοκκαλη)................κατσε παιξε προκριματικα!!!

την επομενη φορα που θα φωταγωγηθει ο Πειραιας θα ειναι για την προκριση στους ομιλους,
ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!

:a9:

νταξει αφού το πας έτσι, φάε 4 ξεγυρισμένα σπέσιαλ πελατάκο και άσε μας εμάς να φωταγογούμε τον πειραια και να μην περνάμε στους ομίλους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άντε και του χρόνου 5 βρε, τέτοιους πελάτες δεν τους αφήνουμε έτσι!!!!!!!!!:wave2:

CIRUS
30/03/2008, 14:09
busa ένα σου λέω 1-3 στο χαλαρό!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

giobazolias
30/03/2008, 17:52
νταξει αφού το πας έτσι, φάε 4 ξεγυρισμένα σπέσιαλ πελατάκο και άσε μας εμάς να φωταγογούμε τον πειραια και να μην περνάμε στους ομίλους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άντε και του χρόνου 5 βρε, τέτοιους πελάτες δεν τους αφήνουμε έτσι!!!!!!!!!:wave2:

μαλλον στερεψαν τα επιχειρηματα περι λουσερς και κανεις κωλοτουμπα στην τεσσαρα!

αλλα ακομα και ετσι...................
αν αυτο που σε ικανοποιει ειναι να ριχνεις 4 στο θεσμο του κυπελλου (παρολο που στο πρωταθλημα εχεις να κερδισεις πανω απο 2 χρονια).............κατσε παιζε κυπελο με τον Πας Γιαννενα και τον Ιωνικο.

τον Κοκκαλη ομως δεν τον ρωτησες ποσα λεφτα θα βαζει απο του χρονου, μιας και δεν θα εχει τα εσοδα που ειχε μεχρι τωρα...........ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΡΣ!!!!!

:winka:

alximistis
30/03/2008, 18:34
Τι.. είναι αυτό σήμερα;;;;;;;;

Τι είναι τούτο;;;; θα τρελλαθώ!!!

ΑΕΚΑΚΙ ε;;; ΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akatanomastos
30/03/2008, 18:41

μας χαριζουν το πρωταθλημα φετος και μεις δεν μπορουμε να το παρουμε:bigcry: :bigcry: :bigcry:

kalant
30/03/2008, 18:44

α μαλιστα, τωρα γινατε αεκαρα ε?

οι κλασσικοι ελληνες οπαδοι...

αν και δεν εχει τελειωσει ακομα... :smokin:

Akatanomastos
30/03/2008, 18:47
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς Ο ΜΟΡΙΣ

ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

2 ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΜΑΤς ΕΛΕΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥς ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΟΥς ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟΥς ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΙΞΑΜΕ ΑΝΟΧΗ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΟςςςςςςςςςς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΩς ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

alximistis
30/03/2008, 18:50
α μαλιστα, τωρα γινατε αεκαρα ε?

οι κλασσικοι ελληνες οπαδοι...

αν και δεν εχει τελειωσει ακομα... :smokin:

Σαφώς δεν είμαστε ομαδάρα!!! Εννοείται!!! με τίποτα! Αλλά... δεν κατάλαβες το νόημα μου σε αυτά που γράφω. θα τα πω όμως αφού τελειώσει το παιχνίδι. Να έχουμε πλήρη εικόνα. Προς το παρόν... πάμε για δεύτερο ημίχρονο. Αρκεί να παίξουμε με μυαλό!!! Αυτό είναι όλο και το παιχνίδι τελείωσε. Μυαλό και ψυχραιμία!!!

cityfly
30/03/2008, 18:56
τουλάχιστον για την πέμπτη (ίσως και για την τέταρτη) θέση θα γίνει σφαγή και θα έχει ενδιαφέρον
γιατί με τους παραπάνω ό,τι και να γίνει θα είναι ο μονόφθαλμος στους στραβούς

Xrider
30/03/2008, 19:10
Τ Σ Ο Ν Τ Α

alximistis
30/03/2008, 19:28
4-0!!!

Τέλος δεν έχει ο κατήφορος!!! :D

STOYBI
30/03/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Τ Σ Ο Ν Τ Α

+ 100.000 :sad:

kalant
30/03/2008, 19:40
κατι μου λεει οτι θα κανει την εμφανιση του ο idi :lol:

cityfly
30/03/2008, 19:42
καλά τέσσερα πέναλντι στην ίδια περιοχή... τι διάολο όταν παίζουν από εκεί οι αμυντικοί τα χάνουν; τι έχουν φυτέψει στο χορτάρι και ζαλίζονται και μπερδεύουν την μπάλα με τα πόδια;

:D :D :D

cityfly
30/03/2008, 20:00
ξανά 5ος ο αστέρας 6η η λάρισα 7ος ο πανιώνιος χαμός...
ο άρης μάλλον την καπάρωσε την 4η θέση

θα χει ενδιαφέρον το φινάλε και στην τριάδα, όποιος κάνει τις λιγότερες μαλακίες θα το σηκώσει