PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

la_villa
09/04/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σαφώς την ευθύνη την κύρια ευθύνη την έχει η ΕΠΟ! Αυτό μην το συζητάς. υποτίθεται πως θα έπρεπε να πει στην Καλαμαριά ε παλλουκάρια δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον παίκτη. Τους το είπαν; Όχι. Βγήκε πριν τον αγώνα να τους πεις αυτό δεν γίνεται; Πάλι όχι. Ούτε καν μετά δεν πήρε θέση. Και είναι η αρμόδια ομοσπονδία μην το ξεχνάμε αυτό.

εγώ διάβασα σε site (σπορνετ,σπορτ-φμ) ότι δεν είναι υποχρεωμένη η επο να ψάχνει αν μπορεί ο παίκτης να παίξει
το είχα βάλει κ εδω κάπου...τώρα πόσο πίσω θα σε γελάσω...
εξάλλου κ στις αλλες περιπτώσεις που καταδικάστηκαν οι εκει επο είχε βγάλει δελτία στους παίχτες...δεν είπαν ότι φέρει ευθύνες οι ομοσπανδίες...οι ομάδες χάσαν βαθμούς...
εξακολουθώ να πιστεύω αυτό...ναι η επο μπορούσε να ρωτήσει αλλα δεν ήταν υποχρεωσή της...λένε ότι είναι υποχρέωση της ομάδας...

τώρα για τα δήθεν και τα λοιπά είναι για γέλια...ο ντεμάκος σας δεν πάει να σφυρίξει κάτι στους πόντιους...πάει ο ίδιος έχοντας έννομο συμφέρον να πράξει ..σαν αεκάκι...
αμα κάνει κ τον ρουφιάνο ακόμα χειρότερα...δεν έχει τα @@ σαν παε να διεκδικήσει το δίκιο της -αν έχει-

mats8282
09/04/2008, 18:16
Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι σοι συμμετοχη θα εχει,αν εχει,στην ολη υποθεση η ΑΕΚ.

Gandalf dr685sm
10/04/2008, 08:58
αν και οι περισσότεροι γνωρίζω οτι παρακολουθείται το τι γίνεται σε ΜΜΕ για τα αθλητικά πόσοι είδαν το παρακάτω;

Μπέρδεμα με ΕΣΚΑΝ

Κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι (12:00) τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να υποβάλει παίκτες του Ολυμπιακού σε έλεγχο ντόπινγκ (κάτι που έγινε σε ΑΕΚ και ΠΑΟ), ωστόσο αντίκρισε άδειες τις εγκαταστάσεις, αφού η προπόνηση είχε οριστεί για τις 18:00. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει από την Τρίτη την ώρα προπόνησης της ομάδας την Πέμπτη, συνεπώς δεν μπορούν να κατηγορηθούν για προσπάθεια… αποφυγής του ελέγχου. Προφανώς υπήρξε λάθος στην επικοινωνία, το οποίο ήρθε σε μία «ευαίσθητη» περίοδο για το θέμα της χρήσης απαγορευμένων ουσιών για την Ελλάδα.

Για προσπάθεια αποφυγής σίγουρα δεν μπορούν να κατηγορηθούν. Για "έγκαιρη προειδοποίηση" εκ των έσω ίσως;

Επίσης το θέμα Κλέυτον, νομίζω οτι έχει ξεφύγει λίγο , κυρίως λόγω του ντόρου που γίνεται απο τα ΜΜΕ. Τα κοντά 2 εκατομύρια πλέον που ζητάει η Λάρισσα για τον παίκτη + τον μισθό που θα λαμβάνει , νομίζω οτι είναι υπερεκτιμημένο ποσό.

Εντάξει καλός παίκτης , αλλά οχι και έτσι. Να θυμίσω οτι περίπου στα 2,5 μύρια έφυγε ο Κατσουράνης και πλέον θεωρείται απο τα καλύτερα Ευρωπαϊκά μπακ χαφ!!! Δεν νομίζω οτι υπάρχει καν σύγκριση.

Αν είναι τόσα τα χρήματα που θέλουν , ας τον πάρει ο κόκκινος και να τον χαίρεται. Συγνώμη αλλά με τόσα χρήματα μπορείς να βρείς με αντίστοιχες ικανότητες μέσο , μέσω καλού scouting... υπόψη οτι μιλάμε για 2 μύρια συν οτι μισθό θα πάρει ο παίκτης για το συμβόλαιο του.

a......και μην ξεχνιόμαστε , μιας και ανέφερα τον Κατσουράνη... ο παίκτης θέλει και για προσωπικούς λόγους να γυρίσει στην Ελλάδα και αν ικανοποιηθεί οικονομικά (λογικότατο μου ακούγεται) η ΑΕΚ θα έχει και πάλι στην ομάδα ενα κορυφαίο κόφτη, που μάλλον θα κάνει παρέα με Μπασινά, κατά πως φαίνεται.

Να θυμίσω και πάλι στους φίλους ΑΕΚτζήδες;... Ελληνικός κορμός άμυνας και κέντρου με Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Μπούρμπο, Γεωργέα, Αλεξόπουλο, Μπασινά, Κατσουράνη, Λαγό...

και αν παίξει σωστά τα χαρτιά της και σταθεί (πολύυυυυυυυυ) τυχερή , μάλλον και Κυριάκο;... εδώ έχω αμφιβολίες... αλλά θα δούμε

Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;....

πάντα τρελαινόμουν με την ΑΕΚ και όταν είχε πολλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, μιας και είχαν αυτό το πάθος λόγω της αντίληψης του κλίματος στο εσωτερικό της χώρας μας. Αν μη τι άλλο , θα έχουν σίγουρα αυτόν τον τσαγανό που θέλουμε. Αρκεί να τους το μεταδώσει και ο προπονητής που θα είναι απο την επόμενη σαιζόν , έτσι;

Gandalf

mats8282
10/04/2008, 09:39
Αν παρει σεντερ μπακ της αξιας του Κυργιακου παντως μου φαινεται οτι θα παιξει 3-5-2 του χρονου...Εκτος αν αφηνει Δελλα εξω...Γιατι θα ειναι εγκλημα να κατσει του χρονου παγκο ο Παπασταθοπουλος....

Για τον Κλειτον τωρα...Πολυ καλος παιχτης οντως...Εγω ακουσα για 1.5-1.6 οχι για 2...Αμα παει τοσο δεν ξερω πραγματικα αν αξιζει...Καλυτερα να δουμε ποσο κανει ο Φερναντεζ του Πανιωνιου για παραδειγμα...

Και φυσικα γουσταρω ελληνικο κορμο..Οπως στο 4(αντι 8)-0....7 Ελληνες παιξανε βασικοι....

Για προπονητη θελω τον Κωστενογλου και μιλαω σοβαρα....Δεν θελω κανενα μικρομεσαιο-μεσαιο ξενο προπονητη....Το πειραμα απετυχε σε ολες τις ελληνικες ομαδες....Τοσους εφερε ο ΟΣΦΠ και προκοπη δεν ειδε....Η ομαδα του Μπαγιεβιτς επερνε τα πρωταθληματα...Ο Πεσειρο που ηρθε με δαφνες και κατι τιτλους εφημεριδων ΝΑ τα ειδατε...Ο Φερερ τα ιδια...

Χιλιες φορες ο πατερ Νικολαος....Να μιλαει για ιερο καθηκον και να τους παει για προετοιμασια στο Αγιο Ορος....Επαναλαμβανω ειδικα αμα παρει την κουπα πρεπει να μεινει οπωσδηποτε....Αλλα και να μην την παρει με την εικονα που δειχνει η ομαδα επι των ημερων του αξιζει του χρονου να μεινει πιστευω....

Καλημερα.

la_villa
10/04/2008, 10:38
εφόσον υπήρχε ενημέρωσηνωρίς οτι η προπόνηση θα γίνει στις 6 δεν βρίσκω κάτι παράξενο...θα πήγαιναν τότε

κλέιτον vs κατσουράνης
σορρυ αλλα αν είναι να δώσω 2+ εκ προτιμώ τον βραζιλιάνο...τον θεωρώ αρκετά καλύτερο παίκτη για τον Θρύλο...κ πιο νέος...
η τιμή μπορεί να είναι μεγάλη όμως ...

λέτε να πάρουμε ιβανσιτς???επιτελους ενας για αριστερα

kalgeorge
10/04/2008, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
εφόσον υπήρχε ενημέρωσηνωρίς οτι η προπόνηση θα γίνει στις 6 δεν βρίσκω κάτι παράξενο...θα πήγαιναν τότε

κλέιτον vs κατσουράνης
σορρυ αλλα αν είναι να δώσω 2+ εκ προτιμώ τον βραζιλιάνο...τον θεωρώ αρκετά καλύτερο παίκτη για τον Θρύλο...κ πιο νέος...
η τιμή μπορεί να είναι μεγάλη όμως ...

λέτε να πάρουμε ιβανσιτς???επιτελους ενας για αριστερα

diladi an pareis ivansits...tha xareis??
wraia...ante bas kai xekoubistei apo emas :lol:

CIRUS
10/04/2008, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αν παρει σεντερ μπακ της αξιας του Κυργιακου παντως μου φαινεται οτι θα παιξει 3-5-2 του χρονου...Εκτος αν αφηνει Δελλα εξω...Γιατι θα ειναι εγκλημα να κατσει του χρονου παγκο ο Παπασταθοπουλος....

Για τον Κλειτον τωρα...Πολυ καλος παιχτης οντως...Εγω ακουσα για 1.5-1.6 οχι για 2...Αμα παει τοσο δεν ξερω πραγματικα αν αξιζει...Καλυτερα να δουμε ποσο κανει ο Φερναντεζ του Πανιωνιου για παραδειγμα...

Και φυσικα γουσταρω ελληνικο κορμο..Οπως στο 4(αντι 8)-0....7 Ελληνες παιξανε βασικοι....

Για προπονητη θελω τον Κωστενογλου και μιλαω σοβαρα....Δεν θελω κανενα μικρομεσαιο-μεσαιο ξενο προπονητη....Το πειραμα απετυχε σε ολες τις ελληνικες ομαδες....Τοσους εφερε ο ΟΣΦΠ και προκοπη δεν ειδε....Η ομαδα του Μπαγιεβιτς επερνε τα πρωταθληματα...Ο Πεσειρο που ηρθε με δαφνες και κατι τιτλους εφημεριδων ΝΑ τα ειδατε...Ο Φερερ τα ιδια...

Χιλιες φορες ο πατερ Νικολαος....Να μιλαει για ιερο καθηκον και να τους παει για προετοιμασια στο Αγιο Ορος....Επαναλαμβανω ειδικα αμα παρει την κουπα πρεπει να μεινει οπωσδηποτε....Αλλα και να μην την παρει με την εικονα που δειχνει η ομαδα επι των ημερων του αξιζει του χρονου να μεινει πιστευω....

Καλημερα.

εσύ είσαι ευχαριστημένος φίλε μου με τον κωστένογλου? συμφωνώ με τη λογική σου καλύτερα έλληνας που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και να μη χρειάζεται προσαρμογή κτλ όπως είπες τους είδαμε και τους ξένους τι κάνανε, αλλά δε σε προβληματίζει ότι ο κωστένογλου δεν μπορεί να έχει σεβασμό από τους παίχτες? είδες και μόνος σου 3 περιπτώσεις που ριβάλντο, μπλάνκο και δεν θυμάμαι ποιος άλλος ένας πήγανε κατευθείαν στα αποδυτήρια και δεν του δώσανε ούτε το χέρι τους, νομίζω ότι ο κωστένογλου δεν έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πειθαρχία στην ομάδα γι' αυτό στο λέω, και το να υπάρχει πειθαρχία και οι παίχτες να σέβονται τον προπονητή είναι από τα βασικότερα σε μια ομάδα κατά την άποψη μου.:wave2:

mats8282
10/04/2008, 11:18
Εχεις ενα δικιο στην αποψη σου...Αλλα αμα προσεξες μετα την 4αρα και την απολυτη στηριξη του Ντεμη στις συνεντευξεις τους ολοι αναγνωρισαν οτι επαιξαν απολυτα συμφωνα με το σχεδιο του προπονητη...Ο Ριβαλντο στο 2ο,αν θυμαμαι καλα,γκολ πηγε στον παγκο και τον φιλησε...Αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τον σεβασμο ειπα ειδικα αμα παρει την κουπα να τον κρατησει...

Στο διαταυτα...Εχει δειξει οτι ξερει να στηνει την ομαδα....Γνωριζει τους παικτες του και τους βαζει εκει που πρεπει...Του λειπει η εμπειρια και προς στιγμην φανηκε να του λειπει ο σεβασμος που λεγαμε πριν...Αλλα μου φαινεται οτι τον κερδισε...Και αμα καταφερει να σηκωσει την κουπα πιστευω οτι η αναγνωριση στο εργο του θα ειναι απολυτη...

Και χιλιες φορες να τον κρατησουμε και του χρονου...Ειναι νεος σε ηλικια για προπονητης,ειναι σοβαρος μεχρι παρεξηγησεως,αγαπαει την ΑΕΚ και ειναι 14 χρονια αν θυμαμαι καλα στην ομαδα...Αν αποδειχτει εξυπνος και ικανος του χρονου σε μια ολοκληρη σεζον θα σημαινει οτι βρηκαμε προπονητη για πολλα χρονια...

Και θα ηταν πολυ εξυπνη κινηση του Ντεμη,ειδικα αν παρει κουπα το ξαναλεω,και για να δειξει οτι αναγνωριζει απολυτα την προσφορα του στην πραξη...Παντως μπορει να γινει και στο μελλον αυτη η κινηση αφου πρωτα υπηρετησει τον συλλογο απο αλλη προπονητικη θεση...

Εγω τον πιστευω παντως :)

ΥΓ Ριβαλντο-Μπλανκο και το θεμα με τον Καλον στην προπονηση.

CIRUS
10/04/2008, 11:35
Εχεις ενα δικιο στην αποψη σου...Αλλα αμα προσεξες μετα την 4αρα και την απολυτη στηριξη του Ντεμη στις συνεντευξεις τους ολοι αναγνωρισαν οτι επαιξαν απολυτα συμφωνα με το σχεδιο του προπονητη...Ο Ριβαλντο στο 2ο,αν θυμαμαι καλα,γκολ πηγε στον παγκο και τον φιλησε...Αλλα επειδη δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τον σεβασμο ειπα ειδικα αμα παρει την κουπα να τον κρατησει...

Στο διαταυτα...Εχει δειξει οτι ξερει να στηνει την ομαδα....Γνωριζει τους παικτες του και τους βαζει εκει που πρεπει...Του λειπει η εμπειρια και προς στιγμην φανηκε να του λειπει ο σεβασμος που λεγαμε πριν...Αλλα μου φαινεται οτι τον κερδισε...Και αμα καταφερει να σηκωσει την κουπα πιστευω οτι η αναγνωριση στο εργο του θα ειναι απολυτη...

Και χιλιες φορες να τον κρατησουμε και του χρονου...Ειναι νεος σε ηλικια για προπονητης,ειναι σοβαρος μεχρι παρεξηγησεως,αγαπαει την ΑΕΚ και ειναι 14 χρονια αν θυμαμαι καλα στην ομαδα...Αν αποδειχτει εξυπνος και ικανος του χρονου σε μια ολοκληρη σεζον θα σημαινει οτι βρηκαμε προπονητη για πολλα χρονια...

Και θα ηταν πολυ εξυπνη κινηση του Ντεμη,ειδικα αν παρει κουπα το ξαναλεω,και για να δειξει οτι αναγνωριζει απολυτα την προσφορα του στην πραξη...Παντως μπορει να γινει και στο μελλον αυτη η κινηση αφου πρωτα υπηρετησει τον συλλογο απο αλλη προπονητικη θεση...

Εγω τον πιστευω παντως :)

ΥΓ Ριβαλντο-Μπλανκο και το θεμα με τον Καλον στην προπονηση.

ναι σωστά ο καλόν ήταν που είχα ξεχάσει.

ναι ξέρει τους παίχτες, σαν προπονητής είναι τελείως άπειρος και απλά τώρα κουμαντάρει μια έτοιμη ομάδα που ξέρει τους παίχτες

γνώμη μου πάντα είναι ότι δεν είναι πολύ καλή επιλογή και για τους λόγους που προανέφερα και γιατί δεν έχει εμπειρία, τη στιγμή δε που το πιο πιθανό είναι να πάρετε το δώνη που βλέπουμε όλοι την δουλειά που έχει κάνει στη λάρισσα και τον παραδεχόμαστε και εφόσον έχει δείξει δείγματα γραφής ο άνθρωπος και έκανε και το <<αγροτικό>> του:lol: :lol: πιστεύω είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από τον κωστένογλου, απλά στο θέμα των ξένων προπονητών συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί τους είδαμε και αυτούς τι κάνανε, βέβαια θα μου πεις μπιγκόν και σία είδαμε κυρίως γιατί κανένας μεγάλος σοβαρος προπονητής δεν έρχετε ελλαδιστάν γιατί θα έχει απαιτήσεις σε παίχτες που πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία να τους πάρεις, πράγμα ανέφικτο οπότε χίλιες φορές καλύτερα έλληνες προπονητές παρά μέτριους ξένους προπονητές.

mats8282
10/04/2008, 11:53
Ο Δωνης ειναι η μοναδικη περιπτωση Ελληνα προπονητη που θα δεχομουνα αντι του Κωστενογλου..Μονο εαν χαθει το πρωταθλημα..Αλλιως θελω Κωστενογλου και μονο...

Αν δεν τσουλησει η περιπτωση του πρεπει να κρατησουμε τον πατερα Νικολαο στο τιμονι παση θυσια γιατι μην ξεχναμε οτι ηταν στην ομαδα στην διαρκεια του χτισιματος....

Για να δουμε ομως κατι...Το υλικο στην Λαρισα ειναι πολυ καλο Κλειτον,Γκαλιτσιος,Νταμπιζας και λοιποι....Με μοναδικη εξαιρεση την περιπτωση Μπακαγιοκο που εχει βαλει 2 γκολ σε ολο το πρωταθλημα...Παιζουν καλη μπαλα,επιθετικο ποδοσφαιρο κτλ κτλ..Δημιουργημα Δωνη.

Ο δικος μας ομως επρεπε να καταφερει να ξανακανει ανταγωνιστικη μια ομαδα που τρικλιζε...Που οι σχεσεις στα αποδυτηρια ηταν ενα μαυρο χαλι,που επαιζε χωρις συστημα και βασικο κορμο,που εχει προβλημα φυσικης καταστασης και φαινεται μετα το 60....Που εχει βεντετες....Και τα λοιπα....

Ο Δωνης ειχε πιστωθει πολυ χρονο για να παρουσιασει αυτο που παρουσιασε φετος...Ο Κωστενογλου ειχε μερικες μερες...Και φανηκε οτι με την στηριξη της διοικησης καταφερε να γυρισει το ολο θεμα και να παρουσιασει εργο...

Gandalf dr685sm
10/04/2008, 12:06
κουβέντα να γίνεται λοιπόν...

1. Κατσουράνης vs Κλέυτον... αν και παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και κάνουν άλλο παιχνίδι ο καθένας, στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, ο Κατσουράνης έχει ανεβασμένες μετοχές στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κυρίως λόγω παρουσίας στην Μπενφίκα. Ο Κλέυτον είναι στην ίδια ηλικία όταν είχε φύγει ο Κατσουράνης. Προς το παρόν για την ΑΕΚ αν με έβαζες να διαλέξω για πολλούς και εύννοητους λόγους ο Κατσούρ θα είχε σοβαρό προβάδισμα.

Οσον αφορά το ποσό μεταγραφής... η Λάρισσα ζητάει ρήτρα 1.5 συν έξοδα ( ;;; ) αν θυμάμαι καλά και ο παίκτης απο 500 τον χρόνο και άνω. Η ΑΕΚ έκανε προσφορά στα 1.9 συν 500.000ευρώ κάθε χρόνο για 4 χρόνια... άρα κοντά στα 2-3 μύρια !!!!! Ποσό για μένα που έιναι πολύ μεγάλο. Ο ΟΣΦΠ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση αν και το ενδιαφέρον του θεωρείται δεδομένο και απλά αναμένουμε την πρόταση.

2.
απλά τώρα κουμαντάρει μια έτοιμη ομάδα εδώ είναι το "ζουμί". Η προετοιμασία της κάθε ομάδος χαρακτηρίζει το ποιόν του προπονητή της. Ο Φερέρ μπορεί να έκανε αλλοπρόσαλλα πράγματα στην τακτική, αλλά η προετοιμασία είναι έργο δικό του. Οπότε θα πρέπει να δούμε αν και τι μπορέι ο Κωστένογλου. Θα συμμετέχω πάντως στο οτι αν δεν έρθει ο Δώνης , τότε θέλει προπονητή εκ των έσω της ομάδος που θα ξέρει πολλά πράγματα, και θα μπορεί να μεταδώσει τόσο την ιστορία όσο και το πάθος της ομάδος. Ο Κωστένογλου είναι ίσως καλή επιλογή αν δεν θέλουν η ομάδα να ανπτυχθεί στην ποιότητα της μπάλας που παίζει.

Gandalf

zzr2005
10/04/2008, 12:37

καλα υπηρχε ενημερωση οτι η προπονηση θα γινει απογευμα και οι ελεγκτες πηγαν το πρωι/???
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....:lol: :lol:

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ???

Και μετα λενε γιατι δεν βρισκει ντοπαρισμενους αθλητες το ΕΣΚΑΝ.....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....:lol: :lol:

CIRUS
10/04/2008, 12:41
Ο Δωνης ειναι η μοναδικη περιπτωση Ελληνα προπονητη που θα δεχομουνα αντι του Κωστενογλου..Μονο εαν χαθει το πρωταθλημα..Αλλιως θελω Κωστενογλου και μονο...

Αν δεν τσουλησει η περιπτωση του πρεπει να κρατησουμε τον πατερα Νικολαο στο τιμονι παση θυσια γιατι μην ξεχναμε οτι ηταν στην ομαδα στην διαρκεια του χτισιματος....

Για να δουμε ομως κατι...Το υλικο στην Λαρισα ειναι πολυ καλο Κλειτον,Γκαλιτσιος,Νταμπιζας και λοιποι....Με μοναδικη εξαιρεση την περιπτωση Μπακαγιοκο που εχει βαλει 2 γκολ σε ολο το πρωταθλημα...Παιζουν καλη μπαλα,επιθετικο ποδοσφαιρο κτλ κτλ..Δημιουργημα Δωνη.

Ο δικος μας ομως επρεπε να καταφερει να ξανακανει ανταγωνιστικη μια ομαδα που τρικλιζε...Που οι σχεσεις στα αποδυτηρια ηταν ενα μαυρο χαλι,που επαιζε χωρις συστημα και βασικο κορμο,που εχει προβλημα φυσικης καταστασης και φαινεται μετα το 60....Που εχει βεντετες....Και τα λοιπα....

Ο Δωνης ειχε πιστωθει πολυ χρονο για να παρουσιασει αυτο που παρουσιασε φετος...Ο Κωστενογλου ειχε μερικες μερες...Και φανηκε οτι με την στηριξη της διοικησης καταφερε να γυρισει το ολο θεμα και να παρουσιασει εργο...

μα φίλε μου ο δώνης παρουσίασε εργο, ο κωστένογλου δεν έκανε κάτι άλλο από επιλογές παιχτών δεν μπορούμε να τον κρίνουμε σαν προπονητή σε λίγα παιχνίδια. απλά ξέρουμε ότι δεν τον σέβονται οι παίχτες που είναι πολύ σοβαρό και ότι δεν έχει εμπειρία.

CIRUS
10/04/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
κουβέντα να γίνεται λοιπόν...

2. εδώ είναι το "ζουμί". Η προετοιμασία της κάθε ομάδος χαρακτηρίζει το ποιόν του προπονητή της. Ο Φερέρ μπορεί να έκανε αλλοπρόσαλλα πράγματα στην τακτική, αλλά η προετοιμασία είναι έργο δικό του. Οπότε θα πρέπει να δούμε αν και τι μπορέι ο Κωστένογλου. Θα συμμετέχω πάντως στο οτι αν δεν έρθει ο Δώνης , τότε θέλει προπονητή εκ των έσω της ομάδος που θα ξέρει πολλά πράγματα, και θα μπορεί να μεταδώσει τόσο την ιστορία όσο και το πάθος της ομάδος. Ο Κωστένογλου είναι ίσως καλή επιλογή αν δεν θέλουν η ομάδα να ανπτυχθεί στην ποιότητα της μπάλας που παίζει.

Gandalf

ακριβώς αυτό λέω μάγε, δεν μπορούμε να τον κρίνουμε σαν προπονητή απλά παίχτες επιλέγει στα παιχνίδια δεν έχει δουλέψει την ομάδα ούτε έχει προωθήσει ταχτικές παιχνιδιού της ομάδας, οπότε δεν νομίζω οτί είναι έτοιμος καθότι δεν έχει καθόλου εμπειρία.

mats8282
10/04/2008, 13:32
Βοηθος του Φερερ δεν ηταν απο περσυ το καλοκαιρι ο Κωστενογλου???Αυτος δηλαδη δεν εκανε απολυτως τιποτα στην ομαδα μεχρι σημερα???Ολοι λεγανε για την ελλειψη φυσικης καταστασης στην ΑΕΚ λιγο πριν την απολυση του Φερερ πραγμα που ακομα φαινεται...Η προετοιμασια ειναι σημαντικο κομματι αλλα οχι ολο το κομματι της προπονητικης....

Για να βελτιωσει την εικονα της ομαδας σημαινει οτι δουλεψε συγκεκριμενα συστηματα αφου δεν συνεχισε το περιεργο 4-3-3 στην ουσια του Φερερ...Οσο για τον σεβασμο τα εγραψα παραπανω τα πιστευω μου :)

alx255
10/04/2008, 16:08
σωστα μονο που φετος με τον κοστενογλου βοηθο δεν εχει τοσους τραυματιες η αεκ.Ανττιθετα ο ολυμπιακος εχει τα ιδια προβληματα που ειχε περυσι η Αεκ

mats8282
10/04/2008, 16:59
Αντε να πουμε τιποτα πιο ευχαριστο

Απο www.contra.gr

O Ζοσέ Πεσέιρο μίλησε την Πέμπτη στους εκπροσώπους του Τύπου και για μία ακόμη φορά ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα. Οσον αφορά στο μέλλον του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν περνάει από το μυαλό του η παραίτηση. (θέμα...)

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

General_lee
10/04/2008, 19:01
http://www.youtube.com/watch?v=1K1RsGxavb8

Νιωθω λιγο ασχημα που ανοιγω ενα τετοιο τοπικ εκμεταλευομενος το χωρο του φορουμ για τετοιο σκοπο, αλλα για καποιους απο εμας ειναι σημαντικο και οταν κατι σε ποναει δρας με το συναισθημα...
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο για το τοπικ, απλα ειδα οτι τα πιο πολλα αθλητικα βρισκονται εδω, εκτος αυτου πολλες φορες τετοια ζητηματα καταληγουν σε αντιπαραθεση, πιθανοτατα "εμφυλια", σε αυτην την περιπτωση.

Οπως και να χει αν καποιος κρινει οτι δεν αρμοζει στο φορουμ ας το σβισει. Ηθελα να καλεσω οποιον ειναι Παναθηναικος και πιστευει οτι η κατασταση στο ποδοσφαιρικο τμημα πρεπει πλεον να αλλαξει,
στο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητηριο στο Πεδιον του Αρεως την Κυριακη 13/4 ωρα 16.00.

Ελπιζω να βοηθησει ο καθενας με τον τροπο του, ωστε να σταματησουμε να τρωμε πικρες απο την ομαδα μας.

arxaios
10/04/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
καλα υπηρχε ενημερωση οτι η προπονηση θα γινει απογευμα και οι ελεγκτες πηγαν το πρωι/???
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....:lol: :lol:

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ???

Και μετα λενε γιατι δεν βρισκει ντοπαρισμενους αθλητες το ΕΣΚΑΝ.....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....:lol: :lol:
Να γίνω τώρα λίίίίίίίίίίγο κακός και καχύποπτος ................... γιατί πρώτα ΑΕΚ και ΠΑΟ και όχι ΟΣΦΠ ;;;
Όσο για το ΔΕΝ τους βρήκαν ........... μήπως έπεσε τηλεφωνάκι "Πάρε την ομάδα και φύγε γιατί ερχόμαστε" ;;;
Αναρωτιέμαι ρε παιδί μου λίγο ......... πολλές συμπτώσεις πάλι δεν μαζεύονται ;;;
:evil: :evil: :evil:

zzr2005
10/04/2008, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Να γίνω τώρα λίίίίίίίίίίγο κακός και καχύποπτος ................... γιατί πρώτα ΑΕΚ και ΠΑΟ και όχι ΟΣΦΠ ;;;
Όσο για το ΔΕΝ τους βρήκαν ........... μήπως έπεσε τηλεφωνάκι "Πάρε την ομάδα και φύγε γιατί ερχόμαστε" ;;;
Αναρωτιέμαι ρε παιδί μου λίγο ......... πολλές συμπτώσεις πάλι δεν μαζεύονται ;;;

ειχαν στειλει ΦΑΞ στην διοργανωτρια αρχη λεει, οτι θα γινει το απογευμα η προπονηση ....
αλλα περιεργως αυτοί δεν το πήραν ...
και το ξανάστειλαν το απογευμα αφου ειχε προηγηθει η εφοδος...:bigcry:
δηλαδη το αποδεικτικο τους ειναι μεταγενέστερο της εφόδου....:lol: :lol: :lol:

giobazolias
10/04/2008, 19:47
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/194715.html

λαθος συνεννοηση!!!!

ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!!

zzr2005
10/04/2008, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από General_lee

Νιωθω λιγο ασχημα που ανοιγω ενα τετοιο τοπικ εκμεταλευομενος το χωρο του φορουμ για τετοιο σκοπο, αλλα για καποιους απο εμας ειναι σημαντικο και οταν κατι σε ποναει δρας με το συναισθημα...
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο για το τοπικ, απλα ειδα οτι τα πιο πολλα αθλητικα βρισκονται εδω, εκτος αυτου πολλες φορες τετοια ζητηματα καταληγουν σε αντιπαραθεση, πιθανοτατα "εμφυλια", σε αυτην την περιπτωση.

Οπως και να χει αν καποιος κρινει οτι δεν αρμοζει στο φορουμ ας το σβισει. Ηθελα να καλεσω οποιον ειναι Παναθηναικος και πιστευει οτι η κατασταση στο ποδοσφαιρικο τμημα πρεπει πλεον να αλλαξει,
στο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητηριο στο Πεδιον του Αρεως την Κυριακη 13/4 ωρα 16.00.

Ελπιζω να βοηθησει ο καθενας με τον τροπο του, ωστε να σταματησουμε να τρωμε πικρες απο την ομαδα μας.

εγω θα ερχομουνα μονο αν κανανε το συλλαλητηριο εξω απο το σπιτι του Βαρδινογιαννη....
οπως οταν διαμαρτυρεσαι για την ψηφιση του προυπολογισμου παςεξω απο τη Βουλή.....
για τα εκπαιδευτικα στο υπουργειο Παιδειας...

ετσι και τωρα επρεπε να γινει στην Εκάλη το συλλαλητηριο....
θα ερχόμουν μονο και μονο για να δω τα έκπληκτα ματια των οδηγών CAYENNE....:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Ας αποδειξουμε αλλη μια φορα οτι δεν ειμαστε χειραγωγούμενος οχλος εμεις οι Παναθηναικοι και ας μην παει ΚΑΝΕΙΣ στο συλλαλητηριο.....
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

arxaios
10/04/2008, 19:53
Ρε 'σεις λέτε να αρχίσουν να πέφτουν με μηχανάκια οι παίκτες του Γαύρου ;;;
:lol: :lol: :lol:
Για να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι χάσανε ολάκερη ολυμπιάδα για τον ίδιο ακριβώς λόγο !!!
Whereabouts κ.λ.π. .........

arxaios
10/04/2008, 19:54
Μήπως να κάνουμε και εμείς .............
Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ ;;;

zzr2005
10/04/2008, 19:57
λες να μην ξαναεμφανιστουν για προπονηση και αγώνα απο εδώ και πέρα????:lol: :lol:
εγώ λεω να σβησουμε τα φώτα στην ξανθη να δουμε ποιος φωσφορίζει.....και να τον μαγκώσουμε αφου δεν μπορει να τους πιασει το ΕΣΚΑΝ....:lol: :lol:

Akatanomastos
10/04/2008, 20:07

.Ας αποδειξουμε αλλη μια φορα οτι δεν ειμαστε χειραγωγούμενος οχλος εμεις οι Παναθηναικοι και ας μην παει ΚΑΝΕΙΣ στο συλλαλητηριο.....

ειπε ο ρουφιανος του τζιγγερ:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

πλακα κανω, συμφωνω απολυτα

el_hymador
10/04/2008, 20:08
...και ολως τυχαιως Κοβασεβιτς, Σισιτς, Στολτιδης και Νικοπολιδης τραυματιστηκαν την ιδια στιγμη και θα απεχουν τον προπονησεων για λιγο καιρο...:lol: :lol: :lol: :lol:

οχι ρε γαμοτο ατυχια....:rolleyes:

να δεις που θα "τραυματιστει" και ο Τζορτζεβιτς οσονουπω....αυτος ετσι και κατουρησει στην υπαιθρο, μολυνεται ο υδροφορος οριζοντας για 50 χρονια....τι εξασθενες χρωμιο και μαλακιες...Τζορτζεβιτς λεμε! :lol:

gdevelek
10/04/2008, 20:23

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

μου θυμίζει την πρόταση για αποχή από την "πίστα" των μεγάρων...

όσο πιθανό είναι να πετύχει η μία, τόσο και η άλλη, για τους ίδιους λόγους

mats8282
10/04/2008, 20:46
Ειναι κολπο του Ντεμη που μηχανοραφει για να παει μισος ο ΟΣΦΠ στην Ξανθη.Αυτος τους εστειλε..

:lol: :rotflmao: :lol:

ΥΓ Ο Ριβαλντο εχει αδυνατισει απο τοτε που ηρθε στην ΑΕΚ ή εμενα μου φαινεται??

byron
10/04/2008, 20:56

Για να μην αισθάνεσαι άσχημα, το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το αθλητικό μαγαζί, για να πάρεις και μια άλλη άποψη...:D

STOYBI
10/04/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...και ολως τυχαιως Κοβασεβιτς, Σισιτς, Στολτιδης και Νικοπολιδης τραυματιστηκαν την ιδια στιγμη και θα απεχουν τον προπονησεων για λιγο καιρο...:lol: :lol: :lol: :lol:

οχι ρε γαμοτο ατυχια....:rolleyes:

να δεις που θα "τραυματιστει" και ο Τζορτζεβιτς οσονουπω....αυτος ετσι και κατουρησει στην υπαιθρο, μολυνεται ο υδροφορος οριζοντας για 50 χρονια....τι εξασθενες χρωμιο και μαλακιες...Τζορτζεβιτς λεμε! :lol:

Αφου επαιρναν τις "καραμελες" που κρατανε λιγο ( εσυ δεν το ελεγες πιο πανω......? ) :rolleyes:

Τι εχουν να φοβηθουν...???? :confused:

Akatanomastos
10/04/2008, 21:32
στο μεγκα τωρα χεταφε μπαγερν..

αυτα ειναι παιχνιδια και μεις συζηταμε για τους κουτσους που δεν μπορουν να κανουν μια τριπλα και να βγαλουν μια πασα..:rolleyes:

el_hymador
10/04/2008, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αφου επαιρναν τις "καραμελες" που κρατανε λιγο ( εσυ δεν το ελεγες πιο πανω......? ) :rolleyes:

Τι εχουν να φοβηθουν...???? :confused:

ελα που το παιζεις χαζος τωρα....

εδω ενα γαρο αμα κανεις το ανιχνευουν στα ...μαλλια σου τρεις μηνες μετα!!! (αληθεια ειναι αυτο)

φαντασου στα ουρα τι γινεται...

STOYBI
10/04/2008, 22:24
ελα που το παιζεις χαζος τωρα....

εδω ενα γαρο αμα κανεις το ανιχνευουν στα ...μαλλια σου τρεις μηνες μετα!!! (αληθεια ειναι αυτο)

φαντασου στα ουρα τι γινεται...

Τρεις μηνες μετα... Ε..???

Τοτε αυτους που κατηγορεις οτι ελειπαν η τραυματιστηκαν τυχαιως........

Τι οφελος εχουν...??? Ποσο καιρο πρεπει να μεινουν τραυματισμενοι για να μην ανιχνευθουν οι οποιες ουσιες εχουν παρει.....?????

Ποσες προπονησεις πρεπει να χασουν .....????

Ποσους μηνες δεν πρεπει να πατησουν στον ρεντη....????

( ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ....)

Ποσες αλλαγες στην ωρα πρεπει να κανει στις προπονησεις η ομαδα του Ολυμπιακου...???

Λεω κατι λαθος...???
:confused:

STOYBI
10/04/2008, 22:34
Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ ;;;

Στον ιδιο σας τον εαυτο....

( μπας και τελειωσει καποτε το μαρτυριο σας....) :D

Akatanomastos
10/04/2008, 23:16
καλα μιλαμε απιστευτο παιχνιδι..

δυστηχως περασαν οι κολογερμαναραδες..

ετσι ειναι η μπαλα..

οπως και να χει ενα απο τα καλητερα παιχνιδια που χω δει τα τελευταια χρονια..

el_hymador
10/04/2008, 23:24
A - Π - Ι - Σ- Τ- Ε - Υ- Τ- Ο

το Χεταφε - Μπαγιερν!!!

3 - 3 !!!!

1 - 0 πρωτα η Χεταφε και περναει (1 - 1 το ρωτο ματς)

ισοφαριζει η Μπαγιερν στο 89!! 1 - 1 (2 - 2 συνολο) παει παραταση

Βαζει καπακι δυο γκολ η Χεταφε στο 91 και στο 93 του α΄της παρατασης!!! 3 - 1 (4 - 2 συνολο)

και μετα βαζει στο 115 η Μπαγιερν 3 - 2 (4 -3 )

και στο 120 εχει κατεβει ακομα και ο Καν στην εστια των Ισπανων και μαλιστα εδωσε την κεφαλια - ασιστ με την οποια εγινε το 3 - 3!!!!!

περασε η Μπαγιερν δηλαδη...
ελεος....

:bigcry: :bigcry: :hypnotize :uplate:

και τωρα καθομαστε εμεις και συζηταμε για ενστασεις, ντοπες και διαιτησιες....

Το μονο παιχνιδι που θυμαμαι αναμεσα σε ελληνικες ομαδες ειναι το ΑΕΚ - ΠΑΟ Τελικος κυπελλου που ειχε αναλογη εξελιξη...

vangelis 64
10/04/2008, 23:33
Έλα μωρή BAYERNάρααααα

127057

el_hymador
10/04/2008, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έλα μωρή BAYERNάρααααα

Για αυτο λενε για τους Γερμανους....σκυλια μαυρα οι πο*στηδες!!

ακομα και αν προκρινονται με ενα γκολ και σου χουν βαλει 3 στο πρωτο ημιχρονο, θα λυσσαξουν να σου βαλουν αλλα τοσα στο β'...δεν καταλαβαινουν απο ρελαντι, αραζουμε τωρα και διαφορα αλλα τετοια...

κριμα ομως για την Χεταφε, επιαξε πιστευω καλυτερα και την πουλησαν τα δυο λαθη απο οπου πορηλθαν και τα δυο γκολ των Γερμανων...anyway...αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...

vangelis 64
10/04/2008, 23:47
Να σού πω Κώστα.Κατ' αρχήν,σαν οπαδός τής Bayern,είμαι μεροληπτικός.Όμως ρε φίλε μού τη σπάει που πολλοί(ίσως το 80%) Έλληνες,τρέφουν τόση απέχθεια γι' αυτή την ομάδα.
,Ξέρω γω;Απωθημένα από την κατοχή-ναζί κι έτσι-:lol: όπως και νά'χει είναι απαράδεκτο ν' ακούς τον εκφωνητή να τάσσεται τόσο παθιασμένα εναντίον της(πρόσεξε...δεν είναι υπέρ τής Χετάφε,είναι υπέρ κάθε αντιπάλου τής Μπάγερν).
Στη φάση δηλαδή που έκανε τσαφ ο τελευταίος αμυντικός και βρέθηκε ο φορ τής Χετάφε φάτσα κάρτα με τον Καν,εκεί που πάει να τον περάσει γλυστράει και πέφτει.
Σπήκερ....Όχιιιιι γλύστρησε λες και τού σκοτώσανε τη μάνα ρε παιδί μου.:cry: Και να οι διθύραμβοι για τη Χετάφε,τι να πρωτοθυμηθώ...ώσπου στο 120,που έγινε το 3-3,θυμήθηκε ότι απ' αυτή την ομάδα βγήκαν οι Μπεκενμπάουερ,Μύλερ,Μάγερ,Χένες κλπ.
Απ' αυτήν ακριβώς τη Μπάγερν αγάπησα κι εγώ το ποδόσφαιρο.Την ΑΕΚ την έμαθα μετά....:wave2:

el_hymador
10/04/2008, 23:54
Να σού πω Κώστα.Κατ' αρχήν,σαν οπαδός τής Bayern,είμαι μεροληπτικός.Όμως ρε φίλε μού τη σπάει που πολλοί(ίσως το 80%) Έλληνες,τρέφουν τόση απέχθεια γι' αυτή την ομάδα.
,Ξέρω γω;Απωθημένα από την κατοχή-ναζί κι έτσι-:lol: όπως και νά'χει είναι απαράδεκτο ν' ακούς τον εκφωνητή να τάσσεται τόσο παθιασμένα εναντίον της(πρόσεξε...δεν είναι υπέρ τής Χετάφε,είναι υπέρ κάθε αντιπάλου τής Μπάγερν).
Στη φάση δηλαδή που έκανε τσαφ ο τελευταίος αμυντικός και βρέθηκε ο φορ τής Χετάφε φάτσα κάρτα με τον Καν,εκεί που πάει να τον περάσει γλυστράει και πέφτει.
Σπήκερ....Όχιιιιι γλύστρησε λες και τού σκοτώσανε τη μάνα ρε παιδί μου.:cry: Και να οι διθύραμβοι για τη Χετάφε,τι να πρωτοθυμηθώ...ώσπου στο 120,που έγινε το 3-3,θυμήθηκε ότι απ' αυτή την ομάδα βγήκαν οι Μπεκενμπάουερ,Μύλερ,Μάγερ,Χένες κλπ.
Απ' αυτήν ακριβώς τη Μπάγερν αγάπησα κι εγώ το ποδόσφαιρο.Την ΑΕΚ την έμαθα μετά....:wave2:

ε τωρα μεταξυ μας δεν ειναι και ο πιο συμπαθητικος συλλογος που υπαρχει στον κοσμο, αλλα τι να λεμε τωρα.... οφειλουμε ολοι να παραδεχθουμε πως ανηκει στς μεγαλυτερες ομαδες της υδρογειου.

αλλωστε υπαρχουν και οι Αγγλικες ομαδες που χαιρεσαι να τις μισεις ρε παιδι μου...ειδικα την Μαντσεστερ...τι να σου πω...μεγαλη λατρεια της εχω:yuck: οχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες παντως...:rolleyes:

vangelis 64
11/04/2008, 00:02
Καλά,περί ορέξεως,,,ακούω τώρα,που κάθομαι στον υπολογιστή,τούς απατεώνες που σχολιάζουν.Μιλάνε όλοι μαζί,(τέσσερεις είναι;)λένε για την αδικία τής Ισπανίας,ειρωνεύονται,βγάλανε αποφάσεις για τις μαλακίες τού διαιτητή που ευνόησε τη Μπάγερν...
Κανείς κερατάς όμως δεν είπε για το πρώτο ημίχρονο για τίς τόσες ευκαιρίες που έχασε,παρά μόνο για τη γκολάρα(πράγματι) τής Χετάφε.
Anyway....όσο για το αγγλικό ποδόσφαιρο,μού έχει μείνει παιδικό τραύμα το Σαββατιάτικο απόγευμα τής ΥΕΝΕΔ:bigcry: :bigcry:

la_villa
11/04/2008, 01:21
Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ ;;;

ναι ναι
αυτή που ψάχνει ο ντεμάκος...που είναι υπερανω :lol: :lol: :lol:

αφησες λίγο στην γωνια ... τράβα γλείψε πάλι

αμα ήταν να είναι ντοπέ θα τους πιάναν κ στις 6 το απόγευμα...που είπε ο Θρύλος να πάνε
σε 6 ώρες δεν φεύγει τπτ

ο τζίγγερ γιατι δεν έστειλε την αλλαγή στο εσκαν????μήπως θέλει να τραβήξει αλλού τα βλέματα?

la_villa
11/04/2008, 01:25
ειχαν στειλει ΦΑΞ στην διοργανωτρια αρχη λεει, οτι θα γινει το απογευμα η προπονηση ....
αλλα περιεργως αυτοί δεν το πήραν ...
και το ξανάστειλαν το απογευμα αφου ειχε προηγηθει η εφοδος...:bigcry:
δηλαδη το αποδεικτικο τους ειναι μεταγενέστερο της εφόδου....:lol: :lol: :lol:

μεταγενέστερο ...μαλιστα... α ρε νεοελληνάρες...η παραπληροφόρηση η ίδια...ε ρε ξεφτύλα

"Το απόγευμα, πάντως, ο Ολυμπιακός έστειλε στη διοργανώτρια το έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε για την αλλαγή της ώρας προπόνησης και μάλιστα είχε επισυνάψει το αποδεικτικό έγγραφο του πρωινού Fax.

Το κακό είναι ότι ο πρωινό έγγραφο δεν είχε παραδοθεί, κάτι που φαίνεται στο αποδεικτικό του fax. Στην ουσία ήταν ένα λάθος της γραμματείας ή κάποια βλάβη. Αυτός ήταν ο λόγος που η Super League, δεν είχε ενημερώσει το ΕΣΚΑΝ για την αλλαγή ώρας προπόνησης. Θέμα τιμωρίας του Ολυμπιακού για nonshow, πάντως, δεν τίθεται και αυτό διότι ο «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν είχε καμία πρόθεση να θολώσει τα νερά.

Αυτό είναι δεδομένο, αφού από την προηγούμενη μέρα στο επίσημο site της ομάδας, είχε «ανέβει» ανακοίνωση, η οποία ενημέρωνε τους συντάκτες της ομάδας του Πειραιά ότι η προπόνηση της επόμενης ημέρας θα γινόταν το απόγευμα και όχι το πρωί. Έστω και αν το ΕΣΚΑΝ περιμένει επίσημη ενημέρωση, αυτό δεν είναι υποχρέωση της κάθε ΠΑΕ, αλλά της διοργανώτριας."

ο πρόεδρος σου τι έκανε????

General_lee
11/04/2008, 02:04
Δεκτη η συγχωνευση, :p ελπιζω να δωσουν σημασια οι Παναθηναικοι του Φορουμ.
(Παρεπιπτοντως ειμαι και λιγακι Bayern απο Γερμανια αφου εχω σχεση με μοναχο)

Παντως αν το να πας σε ενα συλλαλητηριο που εναντιωνεται στην υφισταμενη κατασταση στον Παναθηναικο που εχει καταντησει οπως εχει καταντησει, αποτελει χειραγωγηση-τυφλη υποταγη σε οτιδηποτε κλπ, τοτε το να βλεπεις να καταρρεει απο συνεχεις λαθος επιλογες αυτο που αγαπας, και παρολα αυτα να πηγαινεις να τους πληρωνεις να τους στηριζεις και να στενοχωριεσαι τι ακριβως αποτελει???

Τωρα τη διαφορα μεταξυ σπιτιου του Τζιγγερ και Πεδιου του Αρεως δεν την καταλαβαινω ακριβως...Καταρχην δε γινεται να μαζευτει κοσμος εκει περα για λογους ασφαλειας (δεν προκειται να επιτρεψουν τοσο κοσμο εξω απο σπιτια-βιλες) και για λογους χωρου, και προφανως δεν βολευει κανεναν. Περαν αυτου σκοπος δεν ειναι οι τραμπουκισμοι και οι βιαιες ενεργειες,καταστροφες,λιντσαρισματα, αλλα ενα ειρηνικο, μαζικο, συλλαλητηριο. Και το να μαζευτει κοσμος εξω απο ιδιωτικη κατοικια δε δειχνει ειρηνικες προθεσεις, σιγα μην παμε να τον δειρουμε κιολας μεσα στο σπιτι του.

giobazolias
11/04/2008, 03:04
Μπραβο στη Μπαγιερν αν και κατα τη διαρκεια του αγωνα μου φανηκαν υποπτα αδιαφοροι οι παικτες της μεχρι που τους εκατσε το γκολ στο 90.

Δυσφημιση του ποδοσφαιρου αυτη η Χεταφε!!!!!
ευτυχως που αποκλειστηκε!!!!
ειναι πολυ κακο για το ποδοσφαιρο να προχωρανε στην ευρωπη τετοιες ομαδες!!!!!
ολο πουστριλικια καναν αυτοι οι παικτες της Χεταφε!!!
καλα να παθουν για να μαθουν οτι το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα και οι αγωνες πρεπει να παιζονται στα ισια και οχι με θεατρα προκλησεις και καθυστερησεις επι 85 λεπτα!!!

ο αγωνας ηταν 1 χαλι και μισο..............η παραταση ομως καταπληκτικη!!!

ωραια ομαδα η Μπαγιερν αλλα ντεφορμε τελευταια!!!

απορω πως παιζουν στη Μπαγερν παικτες σαν τον Λελ και Γιανσεν......για να μην πω για Ποντολσκι, Σβαινσταιγκερ που απ το παγκοσμιο του 2006 μεχρι σημερα εχουν εξαφανιστει στη μετριοτητα!!!
ιδιως αυτος ο Λελ............... ειναι χειροτερος και απ το Βυντρα!!!

TROOPER
11/04/2008, 06:54
δε παιζοντε στην νοοτροπια οι γερμανοι !!!!

ΤΕΛΟΣ !!!!!

:a23: :a23: :a23:

arxaios
11/04/2008, 07:43
ναι ναι
αυτή που ψάχνει ο ντεμάκος...που είναι υπερανω :lol: :lol: :lol:

αφησες λίγο στην γωνια ... τράβα γλείψε πάλι

αμα ήταν να είναι ντοπέ θα τους πιάναν κ στις 6 το απόγευμα...που είπε ο Θρύλος να πάνε
σε 6 ώρες δεν φεύγει τπτ

ο τζίγγερ γιατι δεν έστειλε την αλλαγή στο εσκαν????μήπως θέλει να τραβήξει αλλού τα βλέματα?
Ρε 'συ παραισθησιογόνα ΠΑΛΙ παίρνεις ;;;;;;

ΑΕΚ είμαι εγώ ;;;;; Τι Ντέμη και Π@Π@@@@ μάντολες μονολογείς ;;;;;

Ο Τζίγγερ ποιά αλλαγή να στείλει στο ΕΣΚΑΝ ;;; Εμείς ΔΕΝ κάναμε αλλαγή !!! Εμείς εκεί που έπρεπε είμασταν .............

Πας καλά ;;;;:a24: :a24: :a24:

Καλά τι ρωτάω .......... εδώ είδες πέναλτυ στον Γκαλέτι ...............:confused: :confused: :confused:

arxaios
11/04/2008, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στον ιδιο σας τον εαυτο....

( μπας και τελειωσει καποτε το μαρτυριο σας....) :D

Καλά εσένα ο συλλογισμός σου έχει φύγει μακριά ...................... :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Κληρονομικό χάρισμα .......... την τράπουλα ΨΑΡΩ :lol: :lol: :lol: πάλι διάβαζες ;;;

Gandalf dr685sm
11/04/2008, 08:47
αυτό που λέει ο φίλος Τrooper...

Πείτε μου μια ομάδα που θα χάνει 3-1 στο 105' και θα έχει κουράγιο να το γυρίσει. Η Μπάγιερν έδειξε χθες την επιτομή της Γερμανικής νοοτροπίας του ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι τελειώνει ΜΟΝΟ.... όταν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του.

ήταν και τυχερή βέβαια , μιας και αυτό στην μπάλα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά έκανε και το καθήκον της , πιέζοντας όσο μπορουσε, για να κάνουν το λάθος, μόλις το σκορ έφτασε στην διαφορά του goal.

Πραγματικά παιχνίδι απο το 80 και μετά για απίστευτα στομάχια και νεύρα.

Gandalf

kalgeorge
11/04/2008, 08:49
αυτό που λέει ο φίλος Τrooper...

Πείτε μου μια ομάδα που θα χάνει 3-1 στο 105' και θα έχει κουράγιο να το γυρίσει. Η Μπάγιερν έδειξε χθες την επιτομή της Γερμανικής νοοτροπίας του ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι τελειώνει ΜΟΝΟ.... όταν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του.

ήταν και τυχερή βέβαια , μιας και αυτό στην μπάλα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά έκανε και το καθήκον της , πιέζοντας όσο μπορουσε, για να κάνουν το λάθος, μόλις το σκορ έφτασε στην διαφορά του goal.

Πραγματικά παιχνίδι απο το 80 και μετά για απίστευτα στομάχια και νεύρα.

Gandalf

re seis???:confused: :confused: pia bayern?? pio paixnidi gurise??
mipws vlepate allo paixnidi?:confused:
re me deka paixtes apo to 5 kai ton kalytero tous epithetiko eksw epaizan oi alloi....kai an den ekane dwro ta golakia o termatofuskoulas tous....tha epairnan ta arx@@@@
xaxaxaxxax...to gyrise i bayern...:lol:
kai pios den tha pieze an exane??
:lol:

arxaios
11/04/2008, 08:50
Για τους Παναθηναϊκούς τώρα .........
Συλλαλητήριο ΝΑΙ, όχι όμως για να φύγουν οι Βαρδινογιανναίοι .............. ΑΛΛΑ για να σηκώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο το ανάστημά τους απέναντι στο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ που διαφεντεύει τη μοίρα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και ονομάζεται Σ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ !!!

Ο Βγενόπουλος αν ποτέ γίνει πρόεδρος, να το θυμάστε, θα είναι για τον ΠΑΟ ότι ήταν για την ΑΕΚ ο Ψωμιάδης και η ΕΝΙΚ (ή όπως αλλιώς την λέγαν) δηλαδή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ..........

vangelis 64
11/04/2008, 09:12
Περί συλλαλητηρίου και τα ρέστα...Ρε παιδιά,από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό,από τότε που οι επιχειρηματίες επένδυσαν εκατομμύρια με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό το χρήμα,εμείς οι οπαδοί δεν είμαστε τίποτ' άλλο από πελάτες που αγοράζουμε το προϊόν τών ΠΑΕ.
Αυτό,όπως και να το κάνουμε,δεν μάς δίνει το δικαίωμα να έχουμε λόγο πάνω στο προϊόν.Πελάτες είμαστε,όχι μέτοχοι.
Ποιό συλλαλητήριο μού λέτε και τρίχες κατσαρές.Θα αποφασίσω εγώ ο πελάτης για το ποιός θα είναι ο πρόεδρος τής εταιρείας;Πόσα εκατομμύρια θα βάλει και ποσα θα βγάλει;Πού θα πρέπει να γίνει το γήπεδό ΜΟΥ;Ποιούς υπαλλήλους πρέπει να έχει η εταιρεία και ποσα να παίρνουν;
Θα τρελλαθούμε τελείως;:confused: :confused:

Gandalf dr685sm
11/04/2008, 09:33
kai pios den tha pieze an exane??

Ε μα τώρα φταίω;... αφού πας και ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη...

Εσείς ας πούμε δεν θα πιέζατε , οπως δεν πιέσατε και μετά το 3-1 του ΟΦΗ, παρόλο που είχατε πάνω απο 20 λεπτά στην διάθεση σας.

:D :D :D :evil: :D

Ακόμα και όταν είσαι 11 με 10 παίκτες , στην παράταση με 3-1 μπροστά , και έχεις ακόμα λίγο χρόνο και πολύ κούραση , δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Να σου υπενθυμίσω οτι και το δώρο που είχαν οι Γερμανοί απο τον τερματοφύλακα της Χετάφε, δεν θα έμπαινε αν δεν καραδοκούσε ο επιθετικός της Bayern σε απόσταση βήματος. Οπότε ναι... πίεζαν έστω και οχι τόσο πολύ , ... να υπενθυμίσω...

Στην παράταση , περίπου 8 λεπτά μετά αν θυμάμαι καλά απο το 3-1 και με τους Ισπανούς να έχουν σαφές προβάδισμα τόσο λόγω σκορ , όσο και λόγω ψυχολογίας. Δεν είναι εύκολο, ούτε το κάνουν και όλες οι ομάδες στον κόσμο (για την ακρίβεια , ελάχιστες και ικανές το κάνουν).

Και μην μιλάς μόνο για την παράταση... δες και το επισοδειακό τέλος με το goal του Ribery... που σημαίνει οτι το έκαναν ΔΥΟ φορές μέσα στον αγώνα.

Αν τώρα επιμένεις σε αυτό που λες... τι να σχολιάσω παραπάνω;

Gandalf

zzr2005
11/04/2008, 09:40
μεταγενέστερο ...μαλιστα... α ρε νεοελληνάρες...η παραπληροφόρηση η ίδια...ε ρε ξεφτύλα

"Το απόγευμα, πάντως, ο Ολυμπιακός έστειλε στη διοργανώτρια το έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε για την αλλαγή της ώρας προπόνησης και μάλιστα είχε επισυνάψει το αποδεικτικό έγγραφο του πρωινού Fax.

Το κακό είναι ότι ο πρωινό έγγραφο δεν είχε παραδοθεί, κάτι που φαίνεται στο αποδεικτικό του fax. Στην ουσία ήταν ένα λάθος της γραμματείας ή κάποια βλάβη. Αυτός ήταν ο λόγος που η Super League, δεν είχε ενημερώσει το ΕΣΚΑΝ για την αλλαγή ώρας προπόνησης. Θέμα τιμωρίας του Ολυμπιακού για nonshow, πάντως, δεν τίθεται και αυτό διότι ο «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν είχε καμία πρόθεση να θολώσει τα νερά.

Αυτό είναι δεδομένο, αφού από την προηγούμενη μέρα στο επίσημο site της ομάδας, είχε «ανέβει» ανακοίνωση, η οποία ενημέρωνε τους συντάκτες της ομάδας του Πειραιά ότι η προπόνηση της επόμενης ημέρας θα γινόταν το απόγευμα και όχι το πρωί. Έστω και αν το ΕΣΚΑΝ περιμένει επίσημη ενημέρωση, αυτό δεν είναι υποχρέωση της κάθε ΠΑΕ, αλλά της διοργανώτριας."

ο πρόεδρος σου τι έκανε????

τα φαξ ξερεις οταν για οποιοδηποτε λογο δεν παραδιδονται ερχεται αναφορα σφάλματος...το οποιο το βλεπει αυτος που το στελνει....
ΑΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ ΝΑΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ

Και απο ποτε το site καθε ομαδας (αν δεχτουμε οτι το ανακοινωσε εκει) αποτελει επισημο τροπο ενημερωσης της διοργανώτριας???

εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατι το ΕΣΚΑΝ δεν πηγε και το απογευμα,,.,...:confused: :confused:
αν πηγαινε και το απογευμα και ελοιπαν παιχτες τοτε θα μπορουσαμε να πουμε πολλα...

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....ΑΠΛΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΩ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ....

:wave2:

Gandalf dr685sm
11/04/2008, 09:48
a...και η "διαφήμιση" του ΟΣΦΠ και της "επαγγελματικής" συμπεριφοράς τους , προς παίκτες συνεχίζεται σε συνέντευξη του Τουρέ ...

υπενθυμίζω πως πλέον ο Τουρέ παίζει σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου που ονομάζεται Μπαρτσελόνα και η συνέντευξη του είναι σίγουρο πως θα διαβαστεί αρκετά.

http://www.sport24.gr/html/ent/420/ent.229420.asp

Gandalf

kalgeorge
11/04/2008, 09:48
Ε μα τώρα φταίω;... αφού πας και ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη...

Εσείς ας πούμε δεν θα πιέζατε , οπως δεν πιέσατε και μετά το 3-1 του ΟΦΗ, παρόλο που είχατε πάνω απο 20 λεπτά στην διάθεση σας.

:D :D :D :evil: :D

Ακόμα και όταν είσαι 11 με 10 παίκτες , στην παράταση με 3-1 μπροστά , και έχεις ακόμα λίγο χρόνο και πολύ κούραση , δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Να σου υπενθυμίσω οτι και το δώρο που είχαν οι Γερμανοί απο τον τερματοφύλακα της Χετάφε, δεν θα έμπαινε αν δεν καραδοκούσε ο επιθετικός της Bayern σε απόσταση βήματος. Οπότε ναι... πίεζαν έστω και οχι τόσο πολύ , ... να υπενθυμίσω...

Στην παράταση , περίπου 8 λεπτά μετά αν θυμάμαι καλά απο το 3-1 και με τους Ισπανούς να έχουν σαφές προβάδισμα τόσο λόγω σκορ , όσο και λόγω ψυχολογίας. Δεν είναι εύκολο, ούτε το κάνουν και όλες οι ομάδες στον κόσμο (για την ακρίβεια , ελάχιστες και ικανές το κάνουν).

Και μην μιλάς μόνο για την παράταση... δες και το επισοδειακό τέλος με το goal του Ribery... που σημαίνει οτι το έκαναν ΔΥΟ φορές μέσα στον αγώνα.

Αν τώρα επιμένεις σε αυτό που λες... τι να σχολιάσω παραπάνω;

Gandalf
re mage den milame gia to prwtathlima tis plakas (elliniko) milame gia paixnidi uefa...min berdeuesai agori mou. den paizei sugkrisi.

OSO kai na karadokouse o Toni, an den ekane to dwraki o fuskoulas tha gurizan pisw me tin oura sta skelia kai me to megalutero kazo tis istorias tous...
min vlepete oti thelete....imarton pia
milame gia prokrisi stous 4 uefa, milame gia TRELA LEFTA...Kai o axarnaikos na epaize tha piezw san trelos...
imarton diladi

zzr2005
11/04/2008, 10:08

Παντως αν το να πας σε ενα συλλαλητηριο που εναντιωνεται στην υφισταμενη κατασταση στον Παναθηναικο που εχει καταντησει οπως εχει καταντησει, αποτελει χειραγωγηση-τυφλη υποταγη σε οτιδηποτε κλπ, τοτε το να βλεπεις να καταρρεει απο συνεχεις λαθος επιλογες αυτο που αγαπας, και παρολα αυτα να πηγαινεις να τους πληρωνεις να τους στηριζεις και να στενοχωριεσαι τι ακριβως αποτελει???

.

αν προσεξες μιλησα για ΑΠΟΧΗ απο το γηπεδο.......;)

Τωρα τη διαφορα μεταξυ σπιτιου του Τζιγγερ και Πεδιου του Αρεως δεν την καταλαβαινω ακριβως...Καταρχην δε γινεται να μαζευτει κοσμος εκει περα για λογους ασφαλειας (δεν προκειται να επιτρεψουν τοσο κοσμο εξω απο σπιτια-βιλες) και για λογους χωρου, και προφανως δεν βολευει κανεναν. Περαν αυτου σκοπος δεν ειναι οι τραμπουκισμοι και οι βιαιες ενεργειες,καταστροφες,λιντσαρισματα, αλλα ενα ειρηνικο, μαζικο, συλλαλητηριο. Και το να μαζευτει κοσμος εξω απο ιδιωτικη κατοικια δε δειχνει ειρηνικες προθεσεις, σιγα μην παμε να τον δειρουμε κιολας μεσα στο σπιτι του.

δηλαδή αν για λογους ασφαλειας σας επετρεπαν να το κανετε μονο στον Πειραια το συλλαλητηριο θατο κανατε εκει???

μια διαδηλωση γινεται για να κινητοποιησει καποιους, να δημιουργησει κλιμα κτλ....
αρα αυτος που την οργανωνει δεν σκεφτεται ποιοι θα ενοχληθουν αλλα το σκοπο που πρεπει να πετυχει....
και εσυ μου λες δεν μας αφηνουν οι πλουσιοι αν παμε στην Εκαλη για λογους ασφαλειας και θα ταλαιπωρήσουμε την Κυψέλη και τα Εξάρχεια γιατι εκει μας περνει.....

οταν κανεις μια διαδηλωση στοχος σου ειναι να γινει οσο πιο ενοχλητικος γινεται σε αυτον που απευθυνεσαι ...

αρα αν δεν πας στην Εκαλη πηγαινε και σπασε τις πορτες τις λεωφορου και γεμισε το γηπεδο με διαδηλωτες την ιδια ωρα ας πουμε που ο Παναθηναικος παιζει στην Καλλαμαρια....ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ....

ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ....γιατι πιο πιθανο ειναι να φυγει ετσι παρα με μια ειρηνικη διαδηλωση στο πεδιο του Αρεως...

la_villa
11/04/2008, 10:09
Ο Τζίγγερ ποιά αλλαγή να στείλει στο ΕΣΚΑΝ ;;; Εμείς ΔΕΝ κάναμε αλλαγή !!! Εμείς εκεί που έπρεπε είμασταν .............

α νόμιζα ήσουν αεκάκι...σορρυ για το βρίσιμο :lol: :lol: :lol: :smokin:

εννοώ ο τζίγγερ σαν πρόεδρας της σούφρας λιγκ...όχι σαν πρόεδρος του παο
γιατι την έκανε καπνο???

la_villa
11/04/2008, 10:13
τα φαξ ξερεις οταν για οποιοδηποτε λογο δεν παραδιδονται ερχεται αναφορα σφάλματος...το οποιο το βλεπει αυτος που το στελνει....
ΑΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ ΝΑΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ

μα αυτό δεν κατάλαβες

ότι το αποδεικτικό του Θρύλου δεν είναι αναφορά σφάλματος...αλλά αναφορά ότι παραδόθηκε...
σφάλμα δεν είχε το φαξ του Θρύλου αλλά της σούφρας

αυτό έστειλε σαν απόδειξη...όχι ότι του βγ΄ήκε σφάλμα το πρώι

γι'αυτό κ δεν ζητάν ευθυνες απο τον Θρύλο αλλα απο την σούφρα....

zzr2005
11/04/2008, 10:30
μα αυτό δεν κατάλαβες

ότι το αποδεικτικό του Θρύλου δεν είναι αναφορά σφάλματος...αλλά αναφορά ότι παραδόθηκε...
σφάλμα δεν είχε το φαξ του Θρύλου αλλά της σούφρας

αυτό έστειλε σαν απόδειξη...όχι ότι του βγ΄ήκε σφάλμα το πρώι

γι'αυτό κ δεν ζητάν ευθυνες απο τον Θρύλο αλλα απο την σούφρα....

η σουφραλιγκ το δεχεται αυτο?ποια ειναι η επισημη σταση της?>??
τελοσπαντων για μενα αυτο το θεμα ειναι επουσιωδες ....
απλα χαβαλε κανω...
ας παιρνουν οσα αναβολικα θελουν....καλα κανουν....αυτοι θα παθουν κυρωση...οχι εγω...:lol: :lol:
το πολυ πολυ να δουμε τον Τζολε να πεφτει να παρει πεναλντι και αυτος αντι για θεατρο να εχει πεθανει
....:eek:

mats8282
11/04/2008, 10:33
Αυτος ο Βγενοπουλος παντως μαλλον ειναι ο νεος Κοκαλης....Απο το πουθενα με εκατομμυρια....

Εκτος απο το deal με τον ΟΤΕ και τα 300,000,000 που μαζεψε η MIG εκανε λεει μυνηση στο STAR,του Βαρδινογιαννη,για 150,000,000Ε και στον Αλεξη Τσιπρα για 1,000,000Ε τα οποια λεει θα χορηγησει στον ΣΥΡΙΖΑ.....Και στους δυο για συκοφαντικη δυσφημιση λογω αναφορων για απατη στην μεταβιβαση των μετοχων στην Deutcshe Telekom....Στον Τσιπρα σε καλο θα του βγει μαλλον...Στον Βαρδινογιαννη δεν ξερω...

Μου φαινεται οτι ειναι σαν να λεει φυγε απο τον ΠΑΟ και αποσυρω την μυνηση γιατι στην μυνηση υπαρχει και ορος ισως αυξηθει αναλογα με τα περιουσιακα στοιχεια των ιδιοκτητων....

Αυτον τον καραγκιοζη θελουν καποιοι να αρχηγο στον ΠΑΟ???

Ωραια...Να εχει ιδιωτικο στρατο και αυτος οπως ο Κοκκαλης να κανει τις μπιζνες.....

:a06:

kalgeorge
11/04/2008, 10:50
Αυτος ο Βγενοπουλος παντως μαλλον ειναι ο νεος Κοκαλης....Απο το πουθενα με εκατομμυρια....

Εκτος απο το deal με τον ΟΤΕ και τα 300,000,000 που μαζεψε η MIG εκανε λεει μυνηση στο STAR,του Βαρδινογιαννη,για 150,000,000Ε και στον Αλεξη Τσιπρα για 1,000,000Ε τα οποια λεει θα χορηγησει στον ΣΥΡΙΖΑ.....Και στους δυο για συκοφαντικη δυσφημιση λογω αναφορων για απατη στην μεταβιβαση των μετοχων στην Deutcshe Telekom....Στον Τσιπρα σε καλο θα του βγει μαλλον...Στον Βαρδινογιαννη δεν ξερω...

Μου φαινεται οτι ειναι σαν να λεει φυγε απο τον ΠΑΟ και αποσυρω την μυνηση γιατι στην μυνηση υπαρχει και ορος ισως αυξηθει αναλογα με τα περιουσιακα στοιχεια των ιδιοκτητων....

Αυτον τον καραγκιοζη θελουν καποιοι να αρχηγο στον ΠΑΟ???

Ωραια...Να εχει ιδιωτικο στρατο και αυτος οπως ο Κοκκαλης να κανει τις μπιζνες.....

:a06:

egw proswpika den thelw vgenopoulo....kati mou vrwmaei kai poly asxima se auton...
alla den thelw me tipota tziger pleon...ara nomizw oti eiani i epomeni pio efikti lusi :(

mats8282
11/04/2008, 11:03
Το ξερω οτι για τον ΠΑΟ σαν ομαδα η ελευση του Βγενοπουλου και των παρατρεχαμενων της ΠΕΚ θα βοηθησει την ομαδα σαν ομαδα....Θα ερθουν,θα ριξουν πολυ χρημα για να δικαιολογησουν την κινηση τους....Αλλα εχω μια μεγαλη απορια για τον Βγενοπουλο....Εγω πριν την ιστορια της MIG με τον ΟΤΕ δεν τον ειχα ακουσει....

Ξαφνικα εγινε παμπλουτος και υπερασπιστης του ΠΑΟ???

Ακριβως σαν τον Κοκκαλη...Απο αγνωστος και τιποτα σημαντικο σε ενα βραδυ εγινε πλουσιος και το αμεσως επομενο φανατικος Ολυμπιακος....

vangelis 64
11/04/2008, 11:10
Ένας καλός μου φίλος μού είχε πει μια ιστοριούλα...

Όταν ήταν να βγει το στοίχημα,μεσα στούς διεκδικητές ήταν κι ένας φίλος τού φίλου μου.:p
Κουβέντα..."Ρε συ είσαι τρελλός;Πας να διεκδικήσεις το στοίχημα από τον Κόκκαλη;" (Μιλάμε τώρα ότι ο τύπος έχει σπρώξει πολύ χρήμα σ' αυτήν την κόντρα)
"Καθόλου"τού λέει."Ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρει ο Κόκκαλης,η απόφαση είναι ειλημμένη." "Και τότε;Γιατί σπρώχνεις τόσα λεφτά τζάμπα;"
"Γιατί οι εφημερίδες με παίζουν μήνες τώρα"!:wave2:

giobazolias
11/04/2008, 11:51
οτι και να ναι ο Βγενοπουλος θα υπαρχουν και οι Γιαννακοπουλοι που ξερουμε πολυ καλα την αγαπη τους για την ομαδα!!!!

παντως ειναι λογικο οι μη Παναθηναικοι να μην θελουν αυτο το ντουετο γιατι ξερουν οτι με αυτους ο ΠΑΟ θα αλλαξει τα δεδομενα σε ελλαδα και ευρωπη.............και πολλοιδεν θα ξερουν που να κρυφτουν!!!

mats8282
11/04/2008, 11:57
Μα ακριβως αυτο θελει να κανει ο Βγενοπουλος...Να αναδειχτει μεσω του ΠΑΟ και μερικων εκατομμυριων που θα επενδυσει για να εχει καλυψη για απατες και αγοραπωλησιες οπως ο Κοκκαλης με την Intracom και την Intralot...

Εγω σου λεω ερχεται και βαζει 50,000,000Ε στον ΠΑΟ που θα εχει και καινουριο γηπεδο...Τα λεφτα που θα βγαλει μετα αφου θα εχει μεγαλυτερη <<ελευθερια>> κινησεων θα ειναι τα δεκαπλασια...Δεν ειναι μαλακες ξερουν το συστημα....

Οποτε ο ΠΑΟ θα ειναι πιο ισχυρος και ο Βγενοπουλος-Γιαννακοπουλαιοι ακομα ισχυροτεροι να αλωνιζουν....Οπως ο Σωκρατης....

Αμα πραγματικα αγαπαει ο κοσμος τον ΠΑΟ θα ζηταγε να γινει καθαρα ανωνυμη εταιρεια με μετοχους και οχι μαγαζακι με τον μαγαζατορα...Θα ηταν σε θεση να εχει απο την λειτουργια του ως Ανωνυμη Εταιρεια κερδη που θα καλυπταν τις απαιτησεις της ομαδας...Και οχι τις αναγκες του μαγαζατορα ειτε λεγεται Βαρδινογιαννης ειτε Κοκκαλης ειτε Βγενοπουλος...

CIRUS
11/04/2008, 12:05
το να γίνει συλλαλητήριο εναντίον του βαρδινογιάννη το βρίσκω γελοίο το λιγότερο

αντί να μαζευτείτε ρε παιδιά για το ποδόσφαιρο κάντε κανα αγώνα της προκοπής για το ασφαλιστικό, για τους μισθούς που παίρνει ο έλληνας, για τις αυξήσεις στα πάντα γύρω μας, για για για.......

Το αν έχει ο παναθηναικός καλό ή κακό πρόεδρο μας μάρανε, εξάλου αν δε σας αρέσει το δέχομαι απλά μην πάτε στο γήπεδο όπως τώρα δε χρειάζονται συλλαλητήρια για ανούσια πράγματα όταν υπάρχουν τόσα σοβαρά γύρω μας.

kalgeorge
11/04/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το να γίνει συλλαλητήριο εναντίον του βαρδινογιάννη το βρίσκω γελοίο το λιγότερο

αντί να μαζευτείτε ρε παιδιά για το ποδόσφαιρο κάντε κανα αγώνα της προκοπής για το ασφαλιστικό, για τους μισθούς που παίρνει ο έλληνας, για τις αυξήσεις στα πάντα γύρω μας, για για για.......

Το αν έχει ο παναθηναικός καλό ή κακό πρόεδρο μας μάρανε, εξάλου αν δε σας αρέσει το δέχομαι απλά μην πάτε στο γήπεδο όπως τώρα δε χρειάζονται συλλαλητήρια για ανούσια πράγματα όταν υπάρχουν τόσα σοβαρά γύρω μας.

ρε ξεκολατε το μυαλο σας πια με το ασφαλιστικο και τα αλλα
αλλο το ενα αλλο το αλλο.
δηλαδη με την λογικη σας....γιατι οταν παιρνει πρωταθλημα ο γαυρος κατεβαινετε και καιτε το πασαλιμανι;;; με τρελους πανηγυρισμους;;; εκει δικαιολογουνται δηλαδη τετοιου ειδους εκδηλωσεις;;
αφου ουτε και απο εκει θα κερδισετε τιποτα...ο κοκκαλης θα φαει παλι, οχι εσεις.
ρε καταλαβετε το...δεν μπορεις να λες...θελω να αλλαξει μια κατασταση , δε μου αρεσει πλεον...αλλα παρολαυτα να μην κανεις τιποτα.
ειναι σαν να λες...δεν γουσταρω ρε φιλε να πληρωνω στα διοδια παραπανω λεφτα...
- α ωραια, σωστα...και τι θα κανεις γιαυτο;;;;
- ε, τιποτα σιγα μην χασω τον χρονο μου

mats8282
11/04/2008, 12:18
Κανονικα επρεπε να γινει συλλαλητηριο εναντιον του Κοκκαλη,του Βαρδινογιαννη,του Βγενοπουλου,του Μπενοπουλου και ολων αυτων των παρασιτων που ζουνε απο κρατικες συμφωνιες και κανουν μπιζνες εις βαρος ολων μας....

Gandalf dr685sm
11/04/2008, 12:32
Μεταγραφολογίας συνέχεια....

Πριν να λήξει ακόμα το πρωτάθλημα λοιπόν , έχουμε συνολικά τα εξής.

1. ΟΣΦΠ.

Κίνηση για Κλέυτον και για παίκτη ικανό να κερδίσει το ανασταλτικό (και οχι μόνο) κέντρο της ομάδος. Ακόμα πάντως επίσημη πρόταση ο ΟΣΦΠ δεν έχει καταθέσει σε κανέναν. Φήμες και για μέσο του ΑΡΗ με γνωστό όνομα.

2. ΑΕΚ.

Πολύ φασαρία αλλά και προτάσεις (!!!!!) λίγο πριν το τέλος , πράγμα που σημαίνει οτι έχει ήδη προπονητή η ΑΕΚ (βλ. Δώνη) παρά τα αντιθέτως ομιλούμενα στον τύπο.
Κίνηση για Κλέυτον με 1,7 εκ + 3 παίκτες ανταλλάγματα προς ΑΕΛ , συν 500.000euro ανά χρόνο επί 4 χρόνια στον παίκτη.
Πρόταση 1,1 εκ για Μπλάνκο που όπως και να έχει θα μείνει στην ΑΕΚ.
Φήμες για .... Μπασινά (εντονότατες), Κατσουράνη, και τελευταία.... Τσιρίλο και Κυριάκο.

3. ΠΑΟ.

Μόνο το όνομα του Φερνάντεζ ακούγεται... κατά τα άλλα , σιωπή με μόνη και μόνιμη ίσως φήμη αυτή με τον Χριστοδουλόπουλο του ΠΑΟΚ. Στο θέμα προπονητής ακόμα τίποτα..

Gandalf

vangelis 64
11/04/2008, 12:40
Αυτόν τον Χριστοδουλόπουλο πολύ τονε γουστάρω..Μεγάλες προοπτικές έχει και φοβερό ταλέντο,κατά τη γνώμη μου.

vangelis 64
11/04/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε ξεκολατε το μυαλο σας πια με το ασφαλιστικο και τα αλλα
αλλο το ενα αλλο το αλλο.
δηλαδη με την λογικη σας....γιατι οταν παιρνει πρωταθλημα ο γαυρος κατεβαινετε και καιτε το πασαλιμανι;;; με τρελους πανηγυρισμους;;; εκει δικαιολογουνται δηλαδη τετοιου ειδους εκδηλωσεις;;
αφου ουτε και απο εκει θα κερδισετε τιποτα...ο κοκκαλης θα φαει παλι, οχι εσεις.
ρε καταλαβετε το...δεν μπορεις να λες...θελω να αλλαξει μια κατασταση , δε μου αρεσει πλεον...αλλα παρολαυτα να μην κανεις τιποτα.
ειναι σαν να λες...δεν γουσταρω ρε φιλε να πληρωνω στα διοδια παραπανω λεφτα...
- α ωραια, σωστα...και τι θα κανεις γιαυτο;;;;
- ε, τιποτα σιγα μην χασω τον χρονο μου
:wave2: Ρε Γιώργο,ποιός είμαι γω και ποιός είσαι συ,που θέλουμε ν' αλλάξουνε πρόσωπα και πράγματα στην εταιρεία τής οποίας αγοράζουμε αυτό που πουλάει;:confused:
Άμα είναι έτσι,να κάνουμε και καμμιά πορεία ν' αλλάξει και ο πρόεδρος τής village π.χ. γιατί δε μάς αρέσουν οι καρέκλες στίς αίθουσες και οι φάτσες τών ταξιθετριών.Ξέρω γω;

blackbusa
11/04/2008, 12:45
Αυτόν τον Χριστοδουλόπουλο πολύ τονε γουστάρω..Μεγάλες προοπτικές έχει και φοβερό ταλέντο,κατά τη γνώμη μου.

οντως... (http://www.youtube.com/watch?v=FPYz9Y_O398) :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
11/04/2008, 12:49
Αλλα εχω μια μεγαλη απορια για τον Βγενοπουλο....Εγω πριν την ιστορια της MIG με τον ΟΤΕ δεν τον ειχα ακουσει....

Ξαφνικα εγινε παμπλουτος και υπερασπιστης του ΠΑΟ???

Ακριβως σαν τον Κοκκαλη...Απο αγνωστος και τιποτα σημαντικο σε ενα βραδυ εγινε πλουσιος και το αμεσως επομενο φανατικος Ολυμπιακος....

ασχολείσαι καθόλου με τα επιχειρηματικα/τραπεζικά και εν γένει οικονομικά δρώμενα;

το οτι τον ακουσατε χθες επειδή έκανε την ΠΕΚ δε σημαίνει οτι ειναι χθεσινος

:wave2: :wave2: :wave2:

vangelis 64
11/04/2008, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οντως... (http://www.youtube.com/watch?v=FPYz9Y_O398) :look:

Είσαι μλκς!!:a016: :a016: :a016: :a26: :a26: :a26: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
11/04/2008, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ασχολείσαι καθόλου με τα επιχειρηματικα/τραπεζικά και εν γένει οικονομικά δρώμενα;

Όντως! Αν θυμάμαι καλά χωρίς να ξέρω πολλά το 2005 όντας αντιπρόεδρος της marfin έναε φουλ επίθεση και πήρε σεβαστό κομμάτι της Εγνατίας. Και νομίζω πως έχει παρτίδες και με την Κύπρου ή κάτι τέτοιο. Το ότι εμείς δεν ξέρουμε είναι επειδή απλώς εμείς δεν ασχολούμαστε. Δεν είναι πάντως κανά τυχάρπαστος νομίζω. :)

blackbusa
11/04/2008, 13:01
Είσαι μλκς!!

εγω ειμαι και ειναι γνωστο......εσυ ομως τι εισαι??? (http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=57290) :mad: :mad: :mad:

:sad: :sad: :sad: :sad:

:lol: :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
11/04/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εγω ειμαι και ειναι γνωστο......εσυ ομως τι εισαι??? (http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=57290) :mad: :mad: :mad:
Ωχ βγήκαμε στη σέντρα...:blush: :blush: Και νά'σουνα ο μοναδικός που "έστησα"...:D :beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
11/04/2008, 13:06
Ρε Γιώργο,ποιός είμαι γω και ποιός είσαι συ,που θέλουμε ν' αλλάξουνε πρόσωπα και πράγματα στην εταιρεία τής οποίας αγοράζουμε αυτό που πουλάει;:confused:
Άμα είναι έτσι,να κάνουμε και καμμιά πορεία ν' αλλάξει και ο πρόεδρος τής village π.χ. γιατί δε μάς αρέσουν οι καρέκλες στίς αίθουσες και οι φάτσες τών ταξιθετριών.Ξέρω γω;

ρε Βαγγο δεν θα αλλαξει κατι, μπορει και ναι δηλαδη αλλα δεν το ξερεις.
το θεμα ιεναι οτι δεν μπορουμε να κλαιγομαστε για κατι ρε μαν, και οταν σου δινεται η ευκαιρια να κανεις κατι ( οσο ελαχιστο και αν ειναι αυτο) να λες, σιγα μην τρεχω σε πορειες και τετοια.
καταλαβες ;:beer: :wave2:

vangelis 64
11/04/2008, 13:16
ρε Βαγγο δεν θα αλλαξει κατι, μπορει και ναι δηλαδη αλλα δεν το ξερεις.
το θεμα ιεναι οτι δεν μπορουμε να κλαιγομαστε για κατι ρε μαν, και οταν σου δινεται η ευκαιρια να κανεις κατι ( οσο ελαχιστο και αν ειναι αυτο) να λες, σιγα μην τρεχω σε πορειες και τετοια.
καταλαβες ;:beer: :wave2: Βεβαίως και κατάλαβα.Αυτό που μού τη δίνει είναι ότι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες,που έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό το χρήμα και τη δόξα,βασίζονται στη δική μου και τη δική σου καψούρα.
Ποιές φανέλλες τώρα και ποιές ιδέες...αυτά είναι για μάς τούς χαζορομαντικούς.:beer: :beer:

kalgeorge
11/04/2008, 13:30
Βεβαίως και κατάλαβα.Αυτό που μού τη δίνει είναι ότι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες,που έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό το χρήμα και τη δόξα,βασίζονται στη δική μου και τη δική σου καψούρα.
Ποιές φανέλλες τώρα και ποιές ιδέες...αυτά είναι για μάς τούς χαζορομαντικούς.:beer: :beer:

ετσι ακριβως ειναι...
αλλα οπως προειπα...με αυτην την λογικη δεν πρεπει να ασχολουμαστε καν με το ποδοσφαιρο...γιατι οπως και να εχει, αλλοι θα φανε , οχι εμεις.

vangelis 64
11/04/2008, 13:41
ετσι ακριβως ειναι...
αλλα οπως προειπα...με αυτην την λογικη δεν πρεπει να ασχολουμαστε καν με το ποδοσφαιρο...γιατι οπως και να εχει, αλλοι θα φανε , οχι εμεις. Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαστε.Μάς αρέσει,το παρακολουθούμε,παίζουμε κιόλας,έτσι δεν είναι.
Άλλο πράγμα όμως το ποδόσφαιρο και άλλο το σκηνικό που έχει στηθεί πάνω του.Το παραγοντιλίκι δηλαδή,που τόσο ανθεί στην Ελλάδα,έχει πάρει τη θέση τού πρωταγωνιστή.
Μπάλα δεν βλέπει κανένας.Μιλούσα πριν μ' έναν φίλο,ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής,και λέγαμε για τη συχαμάρα που νοιώθουμε από την ασχετίλα και την καφρίλα αυτών που βγαίνουνε κάθε τόσο στα κανάλια και προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο(διαιτητές,δημοσιογράφους,παράγοντες τού κώλου)τέλος πάντων...μεγάλη κουβέντα και άτοπη.
Ας είν' καλά το γηπεδάκι που έχουμε εδώ δίπλα και ξεχαρμανιάζουμε.:wave2:

mats8282
11/04/2008, 13:54

Χθεσινος σιγουρα δεν ειναι....Αλλα γνωστος στο ευρυ κοινο οπως οι Βαρδινογιαννηδες,Κοκκαλης,Γιαννακοπουλοι,Λατσηδες και λοιποι μεγιστανες δεν ειναι ουτε εχει προσωπικη περιουσια αναλογη με αυτους απο οσο ξερω...Τον ανακαλυψαμε με την Μαρφιν και τον ΟΤΕ...

Η Μαρφιν ξερεις πως ανεβηκε και πως συγχωνευθηκε με Λαικη και Εγνατια?Πως στην ουσια εξαγοραστηκαν αυτες οι 2 τραπεζες απο την Μαρφιν?Πως ανεβασε το μετοχικο της κεφαλαιο απο το σχεδον 0 σε δις ευρω?Με τι λεφτα αγορασε το 20% του ΟΤΕ?Ο τυπος σιγουρα ειναι πανεξυπνος,μεσα στα πραγματα και λογικα τρελος κομπιναδορος,ανευ αποδειξεων προς το παρον.

Απο εκει και περα οταν μπαινει μπροστα στο ΠΕΚ ειναι ως αντιπροεδρος της ΜΙG ή ως Βγενοπουλος(προσωπο)?Τις μυνησεις παντως τις εκανε σαν MIG...

Ειναι πολυ πολυπλοκο το ολο θεμα και βρωμαει απο χιλιομετρα....

LsKostas
11/04/2008, 14:30
Mην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!!

Απο την μια εχεις τον ΚΟΚΚΑΛΗ...

Μεσα σε υποθεσεις κατασκοπιας κατα τις Ελλαδας,Ξεπλυμα χρηματος,προσπαθεια
μονοπωλιου και μιας καταστασης στο Ελληνικο ποδοσφαιρο που ομοια του δεν την εχουμε ξαναζησει...(μονο το Αιγαλεω και ο γαβρος να νικανε...)

Απο την αλλη ειχες ενα ΚΑΙ ΚΑΛΑ αντιπαλο δεος που το μονο που ειχε να αντιπαραταξει
ειναι πολεμο εναντια στον ιδιο του τον κοσμο και παλαιμαχους ΚΑΘΩΣ και δεν ηθελε να μπει στον κοπο και στα εξοδα να κανει μεγαλη ομαδα και να την διατηρησει(1996).

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ λεμε... πιο υπουλοι και οι πλεον επικινδυνοι καθως αυτοι εδιναν τα αλλοθι στον πρακτορα της σταζη ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μιλαει...

η ΑΕΚ αν εξαιρεσεις τους προεδρους-κομπιναδωρους ανθρωπους της Νυκτας ειχε την τυχη
πιστευω να περασει στα χερια ενος ανθρωπου που απ οτι βλεπω την ποναει πραγματικα
και ας μην εχει το μεγαλο οικονομικο background των αλλων δυο...

Α...και κατι ακομα ...

.
.
.

.
.
.

ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ

Cpt. Haddock
11/04/2008, 14:37
Ειναι πολυ πολυπλοκο το ολο θεμα και βρωμαει απο χιλιομετρα....

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτο που έχουμε στην Ελλάδα να μας φαίνονται όλοι απατεώνες εξ' ορισμου επειδή δεν έχουμε διαθέσιμο το βιογραφικό τους, επειδή δεν ξέρουμε πως έβγαλαν τα λεφτα τους (υποχρεωμένοι να μας πουν ειναι; :confused: ) κι επειδη δεν τα έβγαλαν μετά απο χρόνια σκληρής δουλειάς ξεκινώντας απο βαρκάρηδες όπως ο Λάτσης...

Εκτός αν ισχυρίζεσαι οτι τους Γιαννακοπουλαίους πριν παρουν την ΚΑΕ τους ήξερε κανένας :rolleyes:

blackbusa
11/04/2008, 14:43
.

CIRUS
11/04/2008, 14:44
ρε παιδιά οι παέ είναι ανώνυμες επιχηρήσεις

δικά τους μαγαζιά είναι ό,τι γουστάρουν θα κάνουν και άμα μας αρέσει

αν δεν μας αρέσει μπορούμε να το δείξουμε με το να μην πηγαίνουμε στο γήπεδο, αυτή είναι σοβαρή αντίδραση

τα συλλαλητήρια είναι για πιο σοβαρά θέματα από το ποδόσφαιρο, εδώ ο κώλος μας καίγεται και μεις θα κοιτάξουμε ποιος έχει τον ολυμπιακό, παναθηναικό κτλ.?????

από τότε που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο και οι ομάδες έγιναν επιχηρήσεις καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίζουμε και σαν τέτοιες.

έγινε κάνα συλλαλητήριο όταν έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο και έγιναν οι παε????

αφού το έχουμε αποδεχτεί έτσι να μην ζητάμε να ορίζουμε εμείς ποιος θα αγοράσει την εκάστοτέ παε και ποιος θα πουλήσει.

τα παραπάνω είναι οι προσωπικές μου απόψεις, όποιος συμφωνεί καλώς, όποιος διαφωνει καλώς και πάλι.

blackbusa
11/04/2008, 14:44
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτο που έχουμε στην Ελλάδα να μας φαίνονται όλοι απατεώνες εξ' ορισμου επειδή δεν έχουμε διαθέσιμο το βιογραφικό τους, επειδή δεν ξέρουμε πως έβγαλαν τα λεφτα τους (υποχρεωμένοι να μας πουν ειναι; :confused: ) κι επειδη δεν τα έβγαλαν μετά απο χρόνια σκληρής δουλειάς ξεκινώντας απο βαρκάρηδες όπως ο Λάτσης...

Εκτός αν ισχυρίζεσαι οτι τους Γιαννακοπουλαίους πριν παρουν την ΚΑΕ τους ήξερε κανένας :rolleyes:

+1299

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε ονοματα οπως Κοκκαλης,Γιανακκοπουλος,Βαρδηνογιαννη,Αγγελοπουλος κλπ.....με Ωναση,Λατση,Λιιβανος κλπ......οι πρωτοι εγιναν γνωστοι μεσω αθλητικων/πολιτιστικων κινησεων.....οι δευτεροι ειταν απλα μυθοι του διεθνες jet set....παντως σιγουρα τοσα λεφτα με τον σταυρο στο χερι δεν εκανε κανεις απο ολους αυτους.....

vangelis 64
11/04/2008, 15:09
Γαμώτο,τι έχει μέσα ο καφές και τα βλέπω διπλά;:hypnotize :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασίλη μου,συμφωνώ και επαυξάνω!:beer: :beer: :wave2:

σκατόγαυρε!

Gandalf dr685sm
11/04/2008, 15:19
axm....cpt...

Εκτός αν ισχυρίζεσαι οτι τους Γιαννακοπουλαίους πριν παρουν την ΚΑΕ τους ήξερε κανένας

glaxo pharmaceuticals, you know?.... είναι αρκετά γνωστοί και πριν την ενασχόληση τους με την ΚΑΕ του ΠΑΟ.

Τώρα , ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάρουμε στρατόπεδο , για μια ιδιωτική εταιρία!!

Κατά τα άλλα .... ότι πείτε παιδιά.

Gandalf

CIRUS
11/04/2008, 15:34
Γαμώτο,τι έχει μέσα ο καφές και τα βλέπω διπλά;:hypnotize :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Βασίλη μου,συμφωνώ και επαυξάνω!:beer: :beer: :wave2:

σκατόγαυρε!

:beer: :beer:

σκατοχανουμάκι! [/B]

Akatanomastos
11/04/2008, 17:14
test
test
test
test

el_hymador
11/04/2008, 19:01
Nαι ρε γαμοτο....ειναι τοσο αγνος, αμολυντος και αθωος ο κοσμος των διοικουντων των υπολοιπων ΠΑΕ που ο Βγενοπουλος τους πειραξε...

ΠΡοσωπικα δεν τασσομαι υπερ του Βγενοπουλου η οποιουδηποτε αλλου "σωτηρα" του ΠΑΟ.

Αλλα δεν ειμαι και κατα.

Αυτο που υποστηριζω ομως ειναι οτι πρπει να φυγουν οι Βαρδινογιαννηδες.

Ακομα και το χειροτερο λαμογιο να ειχαμε για προεδρο, σε τετοιο σημειο εξεφτελισμου δεν θα την ειχε φτασει την ομαδα...οποτε τι καθομαστα και συζηταμε...

Εγω πονταρω στο γεγονος πως οι Πανθηναϊκοι εχουν αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον πως δεν "μασανε" απο κετευθυνσεις κτλ.

Αν ο Βγενοπουλος και ο καθε Βγενοπουλος προσπαθησει να εφαρμοσει την τακτικη Κοκκαλη που εχει ως υποχειριο τους γαυρους, θα τον παρει και θα τον σηκωσει...

Αυτη την στιγμη δεν παιρνει κανεναν να αναλλαβει τον ΠΑΟ αν δεν εχει σοβαρες προθεσεις. Το κλιμα ειναι πολυ κακο και αν ο χ μελλοντικος ιδιοκτητης της ΠΑΕ δεν δειξει εργο, μαυρο φιδι που τον εφαγε....υπομονη και λογια του αερα δεν προκειτε να πιασουν επ ουδενι.

General_lee
11/04/2008, 19:03
Δεν ξερω απο που να αρχισω και που να τελειωσω, γιατι ακουστηκαν πολλες αποψεις.

Καταρχην το οτι μια ομαδα ποδοσφαιρικη ειναι ανωνυμη εταιρια τυπικα δε σημαινει οτι ο κοσμος της δεν εχει λογο, και δεν εχει δικαιωμα να λεει, και -σε καποιες περιπτωσεις και με καποια μετρα,- να επιβαλλει την αποψη του.(οταν ενα αιτημα ειναι μαζικο και οταν η αντιδραση του πληττει την Α.Ε)

Αλωστε ποτε και καμια ΠΑΕ δεν εβαλε εντελως στην ακρη το συναισθημα, και δεν πουλησε το προιον της (το ποδοσφαιρο) ως καθαρο προιον απαλλαγμενο απο καθε συναισθημα κλπ. Αν το εκανε πολυ απλα θα χρεοκοπουσε γιατι στην Ελλαδα το θεαμα ειναι τραγικο και ολα στηριζονται στο συναισθηματικο δεσιμο του Φιλαθλου.

Οταν λοιπον η επιτυχια σου στηριζεται σε μια τετοια σχεση, και οχι σε ενα καθαρο παρε δωσε (αφου το προιον σαν προιον ειναι μαπα), πρεπει να δεχεσαι τις επιπτωσεις του να εμπεριεχει το προιον σου μια ιδεολογικη εννοια. Ειναι κατι σαν ενα κομμα. Αν το Πασοκ,η ΝΔ, η οποιοδηποτε αλλο κομμα γινοταν αυριο το πρωι επιχειρηση τι θα συνεβαινε?? Θα στηριζε και παλι το κερδος της (τις ψηφους) στο συναισθημα και την ιδεολογια των οπαδων του. Θα ειχε δικαιωμα αυτος που το διαχειριζοταν να το κλεισει η να το καταστρεψει παρα τη θεληση των υποστηρικτων του???Κατ εμε οχι, γιατι πολυ απλα αποτελει απο ενα σημειο και μετα κοινωνικο αγαθο, εχει βαση ιδεολογικη, μια ιστορια, και στην τελικη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ξεκινησε αλλιως. Δεν μπορεις λοιπον ως ιδιοκτητης και μαλιστα αποτυχημενος να τα θελεις ολα δικα σου. Και τα πλεονεκτηματα μιας Α.Ε και τα πλεονεκτηματα ενος οργανισμου με κοινωνικη βαση.

Κατα τα αλλα, δεν γνωριζω αν ο Βγενοπουλος ειναι τιμιος, κανενας τοσο πλουσιος δεν ειναι στην τελικη. Σαν φιλαθλος μου αρκει να φερθει τιμια ως προεδρος,(η οτι αλλο υπαρξει) στα θεματα τα αθλητικα και το παρασκηνιο. Δλδ να μην κανει απατες με τον Παναθηναικο. (σαν μελος της κοινωνιας ειναι αλλο θεμα)
Οπως και να χει η υποστηριξη του Γιαννακοπουλου ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι δεν προκειται να γινει λαμογια σε βαρος της ομαδας, τυπου αεκ.

Για το συλλαλητηριο, το να πας στο σπιτι του αλλου απεξω σε στυλ "βγες εξω να σε σπασουμε στο ξυλο" δεν ειναι λογικη και δεν το θελουμε κιολας. Επισης η αποχη ειναι κατι που ποναει τον Βαρδινογιαννη, αλλα εξισου ποναει και εμας. Και δεν ειναι δικαιο να χανεις κατι που σαρεσει και το αγαπας, επειδη το καταντησε ετσι καποιος ανικανος.

Τωρα για τι αξιζει και τι οχι να κατεβεις στους δρομους, ειναι μια πιο γενικη πολιτικο-κοινωνικη συζητηση. Παντως η λογικη "μην φτιαξεις αυτο, αφου ετσι κι αλλιως υπαρχουν πιο σημαντικα που δεν εχουν φτιαχτει" δεν μαρεσει και δεν οφελει και σε τιποτα. Παντα υπαρχει κατι πιο σημαντικο να κραξεις στη ζωη...

la_villa
11/04/2008, 19:11
Εγω πονταρω στο γεγονος πως οι Πανθηναϊκοι εχουν αποδειξει πολλες φορες στο παρελθον πως δεν "μασανε" απο κετευθυνσεις κτλ.

μετά απο αυτό ΤΕΛΟΣ:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε Βγενόπουλε πρώτος μάγκας...κ ακόμα δεν πήρε τπτ...
:lol: :lol: :lol: :bawl:

mats8282
11/04/2008, 20:25

Αλλου ηθελα να το παω...Λοιπον μολις επεστρεψα απο ενα εργασιακο γευμα και στο τραπεζι υπηρχε οικονομολογος/συμβουλος πολυ μεγαλων επιχειρησεων και πολυ μεσα στα πραγματα...

Τον ρωτησα λοιπον τι εγινε με Μαρφιν....Πως εφτασε να ειναι ο μεγαλυτερος επενδυτικος ελληνικος ομιλος οπως διαφημιζει...

Λοιπον..Με απλες κουβεντες..Η Μαρφιν <<συγχωνευτηκε>> με τις αλλες δυο τραπεζες οπως ηδη ξερουμε με ανταλλαγες μετοχων στην ουσια....Για να αποκτησει ρευστο προχωρησε στην μεγαλυτερη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για εκεινη την χρονια,μου ειπε τον αριθμο αλλα μου διαφευγει οποτε για να μην πω ανακριβεια δεν το λεω καθολου....Παντως ηταν το παγκοσμιο ρεκορ της χρονιας και ηταν σε δις ευρω...Απο Αραβια μερια τα πιο πολλα....

Καποιοι <<αγορασαν/επενδυσαν>> σε μετοχες απο την κεφαλαιοποιηση....Αυτα τα χρηματα λοιπον χρησιμοποιηθηκαν για την αγορα του σημαντικοτατου ποσοστου του ΟΤΕ οπως και πολλων αλλων πιο μικρων επιχειρησεων με τελευταια την Ευρωκλινικη....

Μιλαμε για φοβερα παιχνιδια και αγοραπωλησια αερα κυριολεκτικα η οποια οδηγησε σε κερδη μονο απο τον ΟΤΕ και την πωληση στην D.T. υψους των 300,000,000Ε....Κερδοφορα και πετυχημενα παιχνιδια...

Οσο για τους μεγιστανες τους αλλους πανω κατω ξερουμε και για αυτους...Δεν διαφωνω...

Ναι και ο Λατσης απο το κουπι τα εβγαλε :lol:

ΥΓ Ουτε τους Γιαννακοπουλαιους τους ηξερε κανενας περαν οσων εμπλεκονταν στα των επιχειρησεων τους και στον χωρο γενικα...Αλλα δεν τα βγαλανε σε 1-2 χρονια τα λεφτα τους...Κλεβανε αλλα πιο αραια :P

STOYBI
11/04/2008, 20:32
Ρε μια μανια να θελουν με το ζορι ξενες ιδιοκτησιες....... :sick:

Τι ειναι αυτοι ρε....... :lol: :lol: :lol: :lol:

mats8282
11/04/2008, 20:39
Εγω αμα ειμουνα Βαρδινογιαννης θα ελεγα αφου ειστε εκατομμυρια και θελετε σωνει και καλα την ομαδα εγω την πουλαω...

5,000,000,000Ε

5 δις ευρω..

Εκατομμυρια λετε οτι ειστε....Δικη μου Ανωνυμη Εταιρια ειναι....Αφου ειστε τοσο γαματοι και ερωτευμενοι με την εταιρεια μου παρτε την....

Μολων Λαβε Βγενοπουλε.....

Που κανεις τα γλυκα ματια απο την μια και καλα ολοι μαζι και τετοια και απο την αλλη να μου τραβας μυνηση 150,000,000Ε (STAR)..

el_hymador
11/04/2008, 20:54
μετά απο αυτό ΤΕΛΟΣ:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε Βγενόπουλε πρώτος μάγκας...κ ακόμα δεν πήρε τπτ...
:lol: :lol: :lol: :bawl:

καλα εσυ κοιτα να ανανεωσεις την εγγραφη σου γιατι ο Κοκκαλης σε χρειαζεται...

και αυριο πρωϊ-πρωϊ τον πρωταθλητη για να παρεις γραμμη ....να ξερεις τι και πως θα απαντας κιολας ρε παιδι μου...μην πιαστεις αδιαβαστος!!

ρε γαυροι, αφου σας κανει οτι θελει γιατι δεν το παραδεχεστε;

η αποψη σας ειναι διαμορφωμενη 100% απο το αφεντικο...λιγο να κανετε πως τον βριζετε, παπ! σας πεταει την επικοινωνιακη παπαρδελα του και τσιμπατε...

και ειπαμε!!! την ανανεωση μην ξεχασεις....ολοι μελη!!!