View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
la_villa
20/05/2008, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μέχρι τώρα ήταν χάλια ...................
Και σε αυτό ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ;;;
Αμάν πιά !!!
δεν τα πιάνεις δεν τα πιάνεις
κλασικος βάζελος ρ.π.μ μου
ειπα "ΚΑΙ" σωστοί άνθρωποι
δεν είπα ότι Η ΠΑΙΔΕΙΑ δεν είναι χάλια...οπότε η άποψη μου είναι ίδια...΄χαλια παιδεία (βαζελοι τι περιμένεις) αλλά τυελικά υπάρχουν ΚΑΙ σωστοί ανθρώποι....είπα και γω
ααααααα:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δεν τα πιάνεις δεν τα πιάνεις
κλασικος βάζελος ρ.π.μ μου
ειπα "ΚΑΙ" σωστοί άνθρωποι
δεν είπα ότι Η ΠΑΙΔΕΙΑ δεν είναι χάλια...οπότε η άποψη μου είναι ίδια...΄χαλια παιδεία (βαζελοι τι περιμένεις) αλλά τυελικά υπάρχουν ΚΑΙ σωστοί ανθρώποι....είπα και γω
ααααααα:wave2: :wave2:
Εαν κρίνω από το "δίεσι" που έγραψες σε άλλο ποστ ................... γαύρο φιλόλογο είχες και 'συ !!!:evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αυτο που εγραψα πριν το διαβασες η λες τα δικα σου;
σιγα μη κατσω να διαβαζω 200 σελιδες τιγκα στη μπουρδα.
μπαινω κανω τη πλακα μου φευγω.
κοντευετε να το αναγαγετε σε επιστημη.
παρ ολα αυτα ο τροπος που αυτοαναιρεισαι ειναι φανταστικος!!!!
τη κωλοτουμπα θα την κανεις τωρα η αυριο???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
20/05/2008, 22:23
Εαν κρίνω από το "δίεσι" που έγραψες σε άλλο ποστ ................... γαύρο φιλόλογο είχες και 'συ !!!:evil: :smokin:
κακίες
για ένα "η" κάνεις έτσι????είχα στο νου μου τους λατινικούς χαρακτήρες...κεκτημένη ταχύτητα
ω ρε καθηγητάδες με παιδαγωγικό χαρακτήρα :smokin: :smokin: :evil:
el_hymador
20/05/2008, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σιγα μη κατσω να διαβαζω 200 σελιδες τιγκα στη μπουρδα.
μπαινω κανω τη πλακα μου φευγω.
κοντευετε να το αναγαγετε σε επιστημη.
παρ ολα αυτα ο τροπος που αυτοαναιρεισαι ειναι φανταστικος!!!!
τη κωλοτουμπα θα την κανεις τωρα η αυριο???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα γαυρε, το γεγονος οτι οποτε στριμωχνεσαι το ριχνεις στο χαβαλε συνιστα την μεγιστη μορφη κολοτουμπας....να προσεχεις την μεση σου....
προβλεπω οτι θα απαντησεις σοβαρα, αλλα μετα θα το ριξεις στην πλακα...και μετα παλι σοβαρα, μετα παλι την πλακα..και παει λεγοντας...:lol: :lol: :lol:
κακίες
για ένα "η" κάνεις έτσι????είχα στο νου μου τους λατινικούς χαρακτήρες...κεκτημένη ταχύτητα
ω ρε καθηγητάδες με παιδαγωγικό χαρακτήρα :smokin: :smokin: :evil:
Ε, αφού αρχίσαμε τις ασκήσεις ορθογραφίας ........ για πες μου ............
η λέξη ΧΑΡΤΙΝΟ, με πόσες ενστάσεις γράφεται ;;;:evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Μα γαυρε, το γεγονος οτι οποτε στριμωχνεσαι το ριχνεις στο χαβαλε συνιστα την μεγιστη μορφη κολοτουμπας....να προσεχεις την μεση σου....
προβλεπω οτι θα απαντησεις σοβαρα, αλλα μετα θα το ριξεις στην πλακα...και μετα παλι σοβαρα, μετα παλι την πλακα..και παει λεγοντας...:lol: :lol: :lol:
ναι ρε κωστα ειμαι πολυ στριμωγμενος ρε...θελω γκορντουρες και μποτες :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε χαμενο που απανταω σοβαρα???και αν απαντουσα καπου σοβαρα μετα θα εμπαινα να ξαναπαντησω μετα απο 3-5 μερες??? (προσεξε τι θα απαντησεις...για μενα μιλαμε ε...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
:wave2:
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................ΡΕ......!!!!!
Έκείνο τό κασκώλ τό πήγες ,τό έφερες.........άλλά τελικά πού νά τό άποχωριστείς.....
βρέ............ΠΑΛΙΟΓΑΥΡΕ.......!!!!!!
Όχι τίποτε άλλο άλλά τώρα μέ Πανσεραικό θά μού χρειαστεί κιόλας....
ΥΓ. Ρέ άρχαίε..........πολύ στό μάθημα τό ρίξατε
Ή παιδεία .....ΟΜΩΣ.........είναι μιά χαμένη ύπόθεση....!!!!!
Τώρα δέ πού έρχονται καί άλλαγές.........
Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ.....????
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΤΟ...!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΥΓ. Ρέ άρχαίε..........πολύ στό μάθημα τό ρίξατε
Ή παιδεία .....ΟΜΩΣ.........είναι μιά χαμένη ύπόθεση....!!!!!
Τώρα δέ πού έρχονται καί άλλαγές.........
Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ.....????
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΤΟ...!!!!!!!
Δε φταίω εγώ ρε Γ@........
Απλά τα γαυράκια παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες !!!
Δυσκολία στην κατανόηση γραπτού κειμένου .....
Διάσπαση προσοχής .............
Παραλείπουν γραμμές και λέξεις κειμένου .........
και
Επιλεκτική μνήμη !!!!!
:lol: :lol: :lol:
Αν και το τελευταίο είναι σύμπτωμα Αλτσχάϊμερ ...........
:confused: :confused: :confused:
Gandalf dr685sm
21/05/2008, 11:35
Νεότερα απο μεταγραφικά ΑΕΚ.
Κλάσνιτς...;;;;... μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; ... αν ναι μαζί με Μαιστόροβιτς και προπονητικό κάτι πάει να κάνει φέτος η ΑΕΚ... ΑΝ λέμε κάνει κάτι τέτοιο.
http://www.sport-fm.gr/article/131686
Και Αρμεντέρος... όπως Μπλάνκο απο Αργεντινή για λαυράκι;
http://www.sport-fm.gr/article/131540
Επίσης υπάρχουν και μικρότερα για τερματοφύλακα απο primera division (ακόμα και Σηφάκης ακούστηκε )όπως και παίζει και πρόταση για Μάχο απο Γερμανία.
Καλόν έφυγε ήδη (κρίμα και πάλι λέμε).
Πολύ ανακατάτξη πέφτει και αυτό είναι και καλό και κακό. Καλό γιατί φαίνεται να φεύγουν παίκτες που δεν προσέφεραν και παίρνει ρίσκο η ΑΕΚ να αλλάξει καταστάσεις.
Κακό γιατί όλα πρέπει να γίνουν απο την αρχή και πάλι , με τον Δώνη πλέον να παίζει καταλυτικό ρόλο στην χημεία της ομάδος.
Για να δούμε.
Υ.Γ. Tα διαρκείας της ΑΕΚ θα ανακοινωθούν , αρχές Ιουνίου. Για να δούμε τι θα γίνει.
Gandalf
mats8282
21/05/2008, 11:42
Προτεινω να παμε να παρουμε ατομα απο εδω διαρκειας :D
Οποιος ψηνεται πμ ;)
Gandalf dr685sm
21/05/2008, 12:35
mats... περίμενε... μην βιάζεσαι.
Προσωπικά αν θα κάνω την κίνηση , θέλω να δώ σε τι χημεία θα είναι η ομάδα. Είτε τα πάρεις άλλωστε απο Ιούνιο ή τον Αύγουστο , να είσαι σίγουρος οτι ειδικά φέτος θα μείνουν καλές θέσεις, αφού αρκετοί αποκλείεται να ανανέωσουν.
Gandalf
kalgeorge
21/05/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προσωπικά αν θα κάνω την κίνηση , θέλω να δώ σε τι χημεία θα είναι η ομάδα. Είτε τα πάρεις άλλωστε απο Ιούνιο ή τον Αύγουστο , να είσαι σίγουρος οτι ειδικά φέτος θα μείνουν καλές θέσεις, αφού αρκετοί αποκλείεται να ανανέωσουν.
Gandalf
καλα ρε σεις...μια ερωτηση....θα δωσετε οντως 900 χιλιαρικα...για τον χαλκια;;;;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
21/05/2008, 12:46
κάτι πάει να κάνει φέτος η ΑΕΚ...
ρε μάγε....
Δεν έχεις βαρεθεί να το γράφεις αυτό κάθε χρονια; :lol: :lol: :lol:
Ειδικά φέτος (09-10) θα ειναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το αεκακι :wave2:
mats8282
21/05/2008, 12:57
Gandalf
Δεν μιλαω με το που βγουν τα διαρκειας...Βλεπουμε...Αλλα καλο ειναι να οργανωθουμε να δουμε ποσοι ειμαστε :D
blackbusa
21/05/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν μιλαω με το που βγουν τα διαρκειας...Βλεπουμε...Αλλα καλο ειναι να οργανωθουμε να δουμε ποσοι ειμαστε :D
εγω παντως θα ξαναπαρω.....και βασικα με βλεπω παλι στην 12 ψηλα......προτελευταια σειρα.....και σχεδον κολλητα στην 10.....να βλεπουμε και το γηπεδο πιατο πως παιζει και η ομαδα.....αν τωρα παιξει κατι καλυτερο βλεπωμεν....
Gandalf dr685sm
21/05/2008, 15:43
Cpt...
H AEK απο το 2004 και μετά ανεβαίνει. Δεν είναι σίγουρα στο επίπεδο του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ, μιας και αυτοί οι δύο και καλύτερη οικονομική άνεση έχουν και ιδιόκτητα γήπεδα και προπονητικά κέντρα.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε απο το φάσμα του υποβιβασμού και απο τότε , εώς φέτος , ήταν δεύτερη!!!!! Έκανε οτι μπορούσε και σήμερα έχει το ρεκόρ διαρκείας (περσινή περιοδος) και έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς με καλύτερη άμυνα και επίθεση στο Ελ. Πρωτάθλημα.
Βήμα-βήμα λοιπόν κάτι κάνει κάθε χρόνο... απλά δεν κάνει το άλμα που περιμένουμε σαν φίλαθλοι της. Εκεί είναι αυτό που περιμένουμε.
Μπορείς να πείς το ίδιο και για τους άλλους δύο;... ίσως κάτι για ΠΑΟ, αλλά μέχρι να δώ κινήσεις , ... μόνο λόγια ακούω και διαβάζω μέχρι στιγμής.
Για τον δε ΟΣΦΠ... ακόμα ψάχνει προπονητή, και όσον αφορά μεταγραφές... περιορισμένο budget κατά Κόκκαλη.
Για τα διαρκείας της ΑΕΚ.. επιμένω... θέλω να δώ πέρα απο μονάδες και τι χημεία θα έχουν. Για οργάνωση το κοιτάμε μαζί. Αν παίξουν των 350 και φέτος κάπου εκεί θα είμαι. Με την προϋπόθεση πάντα πως θα "δέσει" η ομάδα καλύτερα.
Y.G. Γεωργέας και Αλεξόπουλος μένουν τελικά. Να δούμε τι θα μπορούν να προσφέρουν και αυτοί απο την νέα χρονιά. Ρολίστες μεν... αλλά δουλεύουν και οι δύο.
Gandalf
alximistis
21/05/2008, 16:09
Gandalf
Σε τι χημεία... στην κόκα λένε ή στο mdma. Ρε μάγε πραγματικά... δεν κουράστηκες;;; Να πάω να δώσω τόσα λεφτά για ποιο λόγο;;; Για διαρκείας μιλάμε πάντα. Για... την ωραία ατμόσφαιρα του γηπέδου ή για τη θαυμάσια μπάλα που βλέπεις;
Προτεινω να παμε να παρουμε ατομα απο εδω διαρκειας :D
Οποιος ψηνεται πμ ;)
Εχεις ΠΜ.
:D
mats8282
21/05/2008, 19:47
:a30: :a30: :a30: :a30:
el_hymador
22/05/2008, 09:32
Αν και δεν υποστηριζα καμμια απο τις χθεσινες φιναλιστ του τελικου, μου την εδωσε που το πηρε η Manchester...
ειδικα μετα απο τα δοκαρια της Chelsea...το γηπεδο ειχε γυρει στο β' ημιχρονο και σε ολη την παραταση προς την εστια της United!
Τεσπα...ακομα θυμαμαι τον πιο αδικο τελικο της ιστοριας...Manchester - Bayern....0-1 και πολυ καλυτερη μπαλα οι Γερμανοι και ερχονται οι κολωφαρδοι οι Αγγλοι και βαζουν γκολ στο 89 καΙ στο 91 (αν θυμαμαι καλα..) απο ολος τις σιχαμενες αγγλικες ομαδες τελικα βρηκα πιοο αμισω περισσοτερο...(αν και η Liverpool ειναι και αυτη σοβαρη υποψηφια...)
kalgeorge
22/05/2008, 09:43
Αν και δεν υποστηριζα καμμια απο τις χθεσινες φιναλιστ του τελικου, μου την εδωσε που το πηρε η Manchester...
ειδικα μετα απο τα δοκαρια της Chelsea...το γηπεδο ειχε γυρει στο β' ημιχρονο και σε ολη την παραταση προς την εστια της United!
Τεσπα...ακομα θυμαμαι τον πιο αδικο τελικο της ιστοριας...Manchester - Bayern....0-1 και πολυ καλυτερη μπαλα οι Γερμανοι και ερχονται οι κολωφαρδοι οι Αγγλοι και βαζουν γκολ στο 89 καΙ στο 91 (αν θυμαμαι καλα..) απο ολος τις σιχαμενες αγγλικες ομαδες τελικα βρηκα πιοο αμισω περισσοτερο...(αν και η Liverpool ειναι και αυτη σοβαρη υποψηφια...)
gia mena pio poly to axize i united...i tselsi den ekane tipota sovaro, an exaireseis ta dokaria apo to pouthena
episis mou arese pou exase to penalty ekeino to moun@@@pano o tery. pou ekane oti skoupizotan sto maniki tou, kai eftuse ton tevez sti subloki (oxi oti einai kaluteros autos alla ok)
episis exw na dilwsw oti goustara me xilia tin diaitisia..pou parolo pou se kapoies faseis sfurize oti na nai...eixe to tharos na apovalei ton drogba gia to xastoukaki....se ena teliko C.L....stin diadikasia tis paratasis...:beer: :beer:
mats8282
22/05/2008, 09:47
Απο το διπλα θρεντ η γνωμη μου :)
Λυπαμαι που το εχασε ο Τερι και ο Λαμπαρντ....
Χαιρομαι που το πηρε ο Σκοουλς και ο Γκιγκς....Χαρηκα που εχασε το πεναλτι ο Μαρθας Βουρτσης...
Απο εκει και περα αντιπαθεις και οι 2 ομαδες....Ειδικα η Τσελσκι....
Cpt. Haddock
22/05/2008, 09:57
Επίσης μαγε, μη στηρίζεις και πολλά στο πολυθρύλητο (αν και όταν γίνει) προπονητικό κεντρο...
Ο ΠΑΟ εχει εδώ και 25 χρόνια, ίσως το καλύτερο εν Ελλάδι. Και; :p
Gandalf dr685sm
22/05/2008, 10:13
Πρώτα η ενημέρωση...
Αλεξόπουλος παραμένει μάλλον μαζί με Γεωργέα... Ακούγεται έντονα το όνομα του Ρομπίνιο (21χρ. μέσος) για την ΑΕΚ όπου έχει μεσολαβήσει ο Ριβάλντο για να έρθει ο πιτσιρικάς. (Αυτό είναι άλλωστε ενα και απο τα κέρδη του να έχεις τον Ρίμπο στην ομάδα σου).
Για το θέμα διαρκείας της ΑΕΚ...
alximists...και υπόλοιποι...
Λες να μην γνωρίζουμε την "χημεία" που πέφτει; Στον τελικό χθες τους είδατε πως έτρεχαν σπρινταρισμένοι στα 120-130 λεπτά παιχνιδιού; Ούτε άλογο ιπποδρόμου.
Εγώ όμως μιλώ για "χημεία" των αυτοματισμών. Η ΑΕΚ πέρισυ δεν είχε ούτε εναν μέχρι και το τέλος της περιόδου. Τα περισσότερα goal βγήκαν απο στημένα ή απο ικανότητες ατομικές παικτών. Αυτό εννοώ χημεία. Για να μην παρεξηγιόμαστε.
Για το πόσα λεφτά κοστίζουν... το γνωρίζω και για αυτό , αυτή την στιγμή είμαι ακόμα απο επιφυλακτικός εώς και αρνητικός. Περιμένω να δώ δείγματα. Άλλωστε δεν πρόκειται να γίνει ο περσινός χαμός.. αυτό είναι σίγουρο.
Cpt.. το προπονητικό απλά βοηθάει στο να μην τραυματίζονται άσκοπα οι παίκτες και συνάμα είναι κράχτης για μεταγραφές. Είναι το εργαστήριο παικτών , αν έχεις και το κατάλληλο προσωπικό να το αξιοποιήσει. Το προπονητικό δεν δίνει τίτλους αλλά παίκτες. Υπήρξαν και φουρνιές παικτών και υπάρχουν ακόμα (βλ. Νίνης ,Δημούτσος(ΠΑΟ), Παπαδόπουλος (ΟΣΦΠ)κτλ.) που μέσα σε αυτά γίνονται καλύτεροι. Είναι αγγλιστί "huge asset".
Οπότε αναμονή. Πελάτης είμαι και θέλω τα χρήματα μου , να πιάνουν τόπο, αλλιώς δεν τα δίνω... τόσο απλά!
Για το θέμα ΄Νίνη , οι Βάζελοι το ακούσατε;... Σκάουτερ της Ρεάλ, πάει να δεί το Πρωτάθλημα νέων, ΕΙΔΙΚΑ για τον πιτσιρικά. Σιγά μην τον άφηναν! Αν δεν έχει υπογράψει ακόμα και την ρήτρα... χαχα... σε δεύτερα θα τον αρπάξουν , με τις επιδόσεις που είδαμε.
Α... και ενα τελευταίο.. μπασκετικό... Παραλίγο τρομερό έμφραγμα του ΟΣΦΠ απο το Μαρούσι , αν ειδικά έμπαινε στα 2'' το καλάθι και δεν έκανε κόλπα στην στεφάνη. Τώρα αρχίζουν πάντως τα όργανα.
Gandalf
giobazolias
22/05/2008, 11:04
Για το θέμα ΄Νίνη , οι Βάζελοι το ακούσατε;... Σκάουτερ της Ρεάλ, πάει να δεί το Πρωτάθλημα νέων, ΕΙΔΙΚΑ για τον πιτσιρικά. Σιγά μην τον άφηναν! Αν δεν έχει υπογράψει ακόμα και την ρήτρα... χαχα... σε δεύτερα θα τον αρπάξουν , με τις επιδόσεις που είδαμε.
Gandalf
το οτι βλεπει το Νινη η Ρεαλ δεν ειναι κατι καινουργιο..........
ΟΜΩΣ!!!!!!!
εχει μιλησει με τον Παναθηναικο και............ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!
πωληση του Νινη με ανταλαγματα..............οχι τυπου Ραουλ Μπραβο!!!!:lol:
υπαρχουν και παικτες τυπου Σαβιολα στον παγκο που μπορουν να παραχωρηθουν!!!
η ρητρα υπαρχει........απ τις 3 ιουλιου 2007!
17 για μεταγραφη στην ελλαδα και 15 για ομαδα του εξωτερικου.............
το σημαντικο ειναι οτι η ισχυς της ρητρας ξεκιναγε απ τον Απριλιο του 2008 οταν ο Νινης γινοταν 18!!!
δηλαδη η διοικηση του ΠΑΟ εθαψε φετος το Νινακο και θυσιασε στην ουσια τις οποιες περισσοτερες πιθανοτητες κατακτησης που τιτλου που θα ειχε, για να σωσει το Νινη απο τυχων μεταγραφη!
Αν θελει καποιος να αρπαξει το Νινακο, πρεπει να τον περιμενει μεχρι το 2010 που τελειωνει το συμβολαιο του, εφοσον ο Νινης δεν υπογραψει την ανανεωση που πιθανοτατα τον πιεζει ο ΠΑΟ να υπογραψει!!!
τελικα ο Πεσειρο δεν ηταν τοσο μαλακ΅ας στο θεμα του Νινη!!!
τον κρυβανε μεχρι να παει 18 χρονων και ενεργοποιηθει η ρητρα!!!
με τη Ρεαλ ο ΠΑΟ μπορει να τα βρει ομως!
αυτα!
:lol:
la_villa
22/05/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
πωληση του Νινη με ανταλαγματα..............οχι τυπου Ραουλ Μπραβο!!!!:lol:
υπαρχουν και παικτες τυπου Σαβιολα στον παγκο που μπορουν να παραχωρηθουν!!!
δηλαδη η διοικηση του ΠΑΟ εθαψε φετος το Νινακο και θυσιασε στην ουσια τις οποιες περισσοτερες πιθανοτητες κατακτησης που τιτλου που θα ειχε, για να σωσει το Νινη απο τυχων μεταγραφη!
τελικα ο Πεσειρο δεν ηταν τοσο μαλακ΅ας στο θεμα του Νινη!!!
τον κρυβανε μεχρι να παει 18 χρονων και ενεργοποιηθει η ρητρα!!!
με τη Ρεαλ ο ΠΑΟ μπορει να τα βρει ομως!
τις πιστεύεις και τις λες ή απλά έτσι για να λέμε???:confused: :confused:
alximistis
22/05/2008, 13:28
Εδώ ο κόσμος πάει χάνεται... καταστρέφεται... και σεις... το χα(λ)βά σας!!!
Ρε! Ξημερώσατε καλά; Με άνεση; Με κέφι; Δεν αισθάνεσθε χάλια;;; Απογοήτευση θλίψη και πόνο;;;
Το πήραν οι τρισκατάρατοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ας το έχασε ο αρχισταρ τους το κωλοπέναλτι!!! Τελικά... την σήκωσαν τη βρωμοκούπα και ο πλέον μισητός άνθρωπος αυτός ο αντιπαθέστατος Σκοτζέζος θα γελά πάλι όπως οι βλάκες!!! Στο διάολο!!!!!!!!!! Fucking manunited!!!!
ΥΓ Μόνο τρεις έτσι "λόγοι" μου μετριάζουν κάπως την πίκρα. Ότι το ίδιο μισητή και αντιπαθέστατη είναι και η Τσέλσι ότι το τέρμα της βρωμερότερης ομάδας του πλανήτη το υπερασπιζόταν μία τεράστια μου συμπάθεια ο Φαν ντε Σααρ και ότι υποκλίνομαι σε αυτόν τον τεράστιο παίκτη που λέγεται Ράιαν Γκικς!!!
Αλλά... η Μάντσεστερ γαμώτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :(
giobazolias
22/05/2008, 13:35
καλα!
οες μου εσυ τι απ ολα αυτα δεν εχει βαση!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το πήραν οι τρισκατάρατοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ας το έχασε ο αρχισταρ τους το κωλοπέναλτι!!! Τελικά... την σήκωσαν τη βρωμοκούπα και ο πλέον μισητός άνθρωπος αυτός ο αντιπαθέστατος Σκοτζέζος θα γελά πάλι όπως οι βλάκες!!! Στο διάολο!!!!!!!!!! Fucking manunited!!!!
Προτιμούσες δηλαδή να το πάρει ο άμπαλος εβραίος και να προσεύχεται γονατισμένος πάλι?
Τουλάχιστον ο ferguson αποδεικνύει τιν ποδοσφαιρική του αξία χρόνια τώρα και φέτος έπαιξε αδιαμφισβήτητα την καλύτερη μπάλα στη ευρώπη...
giobazolias
22/05/2008, 13:39
καλα!
πες μου εσυ τι απ ολα αυτα δεν εχει βαση!!!
οτι δεν ενδιαφερεται η Ρεαλ για το Νινη?
οτι δεν υπαρχει ρητρα?
τι????????????????????
οτι σε περιπτωση πωλησης του Νινη στη Ρεαλ, ο ΠΑΟ θα ηταν παραλογο να ζητησει κανα παγκιτη της Ρεαλ μεσα στα ανταλλαγματα τυπου Σαβιολα που φετος επαιξε ως αλλαγη σε 3/4 ματς??????
To οτι ο Σαβιολα μπορει να μην θελει να φυγει απ την ισπανια γιατι εχει ακομα μεγαλο συμβολαιο με αθλητικη φιρμα που αν παρει μεταγραφη εκτος ισπανιας μπορει να το χασει, ειναι αλλη ιστορια.........αλλα αν η Ρεαλ ενδιαφερθει για το Νινη, λογικο ειναι ο ΠΑΟ να κινηθει για καποιον αναπληρωματικο της μεσα στα ανταλαγματα...........και η Ρεαλ παικτες στο επιπεδο του Σαβιολα εχει αρκετους που της περισσευουν!
οπως και χρημα, μιας και μονο απ τα τηλεοπτικα δικαιωματα που πουλησε βαζει στα ταμια της 700.000.000 ευρω για τα επομενα χρονια.
μαλλον δεν εχεις παρει μυρωδια τι εστι Νινης, μιας και ο Πρωταθλητης και το Μagik TV ξεχασε να σας ενημερωσει!!!
alximistis
22/05/2008, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Προτιμούσες δηλαδή να το πάρει ο άμπαλος εβραίος και να προσεύχεται γονατισμένος πάλι?
Τουλάχιστον ο ferguson αποδεικνύει τιν ποδοσφαιρική του αξία χρόνια τώρα και φέτος έπαιξε αδιαμφισβήτητα την καλύτερη μπάλα στη ευρώπη...
Όχι φίλε μου! Εννοείται πως όχι. Απλώς ως γνήσιο τέκνο της Liverpool αντιλαμβάνεσαι πως νιώθω! :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι φίλε μου! Εννοείται πως όχι. Απλώς ως γνήσιο τέκνο της Liverpool αντιλαμβάνεσαι πως νιώθω! :(
Άσε... Σε καταλαβαίνω γιατί είμαι ομοιοπαθής... :a13:
Αλλά παίξαν μπαλάρα φέτος τα παιδιά, τι να κάνουμε?
giobazolias
22/05/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Άσε... Σε καταλαβαίνω γιατί είμαι ομοιοπαθής... :a13:
Αλλά παίξαν μπαλάρα φέτος τα παιδιά, τι να κάνουμε?
΄
+1000
η Μαντσεστερ φετος επαιξε την καλυτερη μπαλλα............εκτος απ τον ημιτελικο, τελικο και στη Ρωμη που επαιξε για το αποτελεσμα χωρις να ειναι χειροτερη απ τον αντιπαλο της!
δικαιο το πηρε και μπραβο της!
κριμα για την Τσελσι που και αυτη δικαιουταν κατι παραπανω αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο!
Νομιζω πως η Τσελσυ ηταν ελαφρως καλυτεροι των κωλοφαρδων, αλλα δυστηχως το μεγα φαρδος που λεγετε Φεργκιουσον ειχε παλι το πανω χερι ( και στις φασεις των δοκαριων, και στο τελευταιο χαμενο λογω γλυστριματος πεναλτυ του αρχηγου της τσελσυ οπου ισοφαριστηκε το σκορ στα πεναλτυ..)
el_hymador
22/05/2008, 15:38
εχουν πλακα οι γαυροι οταν μιλανε για Νινη....
ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι το τελευταιο ταλαντο που αναδειξαν ηταν ο...εεεεε....οοο.......
....χμ....:confused:
α ναι! το βρηκα!....δεν εχουν αναδειξει κανενα ταλεντο! :D
αλλα αν κρινεις απο το γεγονος οτι θεωρουν ταλαντουχο τον Μπελουτσι και τον Λουα-Λουα, ειναι πασιφανες γιατι εχει συμβει αυτο...:wave2:
la_villa
22/05/2008, 15:56
Πρώτα η ενημέρωση...
Αλεξόπουλος παραμένει μάλλον μαζί με Γεωργέα... Ακούγεται έντονα το όνομα του Ρομπίνιο (21χρ. μέσος) για την ΑΕΚ όπου έχει μεσολαβήσει ο Ριβάλντο για να έρθει ο πιτσιρικάς. (Αυτό είναι άλλωστε ενα και απο τα κέρδη του να έχεις τον Ρίμπο στην ομάδα σου).
μάγε
εναν πιτσιρικά παγκοσμίς άγνωστο θέλεις...και παίζεις μόνος σου να τον πάρεις
που βλέπει το κέρδος απο τον ρίμπο???
ΑΝ ο ρίμπο χρειάζεται να μεσολαβήσει για να έρθει στην ομάδα σου ένα μικρός άγνωστος παίχτης γάμα τα τότε...
να ήταν κανας μεγάλος παίχτης να το καταλάβαινα
υ.γ ταλέντο ο νίνης αλλά λαφτά για αυτόν τον παίχτη δεν πρόκειται να δείτε...ακούστε που σας λέω...πάνω απο 4εκ με τίποτα
υ.γ ταλέντο ο νίνης αλλά λαφτά για αυτόν τον παίχτη δεν πρόκειται να δείτε...ακούστε που σας λέω...πάνω απο 4εκ με τίποτα
ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΡΕ΄....:lol: :lol: :lol:
μάγε
εναν πιτσιρικά παγκοσμίς άγνωστο θέλεις...και παίζεις μόνος σου να τον πάρεις
που βλέπει το κέρδος απο τον ρίμπο???
ΑΝ ο ρίμπο χρειάζεται να μεσολαβήσει για να έρθει στην ομάδα σου ένα μικρός άγνωστος παίχτης γάμα τα τότε...
να ήταν κανας μεγάλος παίχτης να το καταλάβαινα \
Μην το λες... Μην το λες....:nono:
Τους το μασησε το μυρριο + με το φευγω -δεν φευγω..... :D
Να μην βγαλει και το κατι τις του με μικρα βραζιλιανικα πανωφορια..... :winka:
Gandalf dr685sm
22/05/2008, 16:36
βρε La_Villa...
H επιτυχία στις μεταγραφές δεν είναι να δίνεις το 50% για ενα παίκτη , που θα σου κοστίσει ενα κουβά χρήματα και να μην γνωρίζεις αν θα αποδώσει.
Επιτυχία είναι να πάρεις παίκτη νέο και άγνωστο... να σου κάνει παιχνίδια ... να γίνει γνωστός και να τον πουλήσεις πολλά μετά.
Αυτό το κάνατε με Καστίγιο... τώρα είναι η σειρά του Νίνη και του Παπασταθόπουλου...
Και αυτός ο Ρομπίνιο που λες δεν και αυτό... και εκείνο, να σου τονίσω οτι τον έχουν δεί και άλλοι και έχουν πεί οτι το "κατέχει". Να σου θυμίσω επίσης οτι το scouting της ΑΕΚ , έφερε και παλτά... αλλά έφερε και Εντίνιο, Μπλάνκο , Καλόν (όσο έπαιξε) που σίγουρα είναι επιτυχημένες μεταγραφές.
Απο άγνωστους λοιπόν και μη Έλληνες μπορείς να μας πείς, ποιός βγήκε πραγματικά σε εσάς;
Gandalf
Gandalf dr685sm
22/05/2008, 16:41
STOYBI...
Αν δεν βγεί παλτό... θα κάνετε κωλοτούμπες πάλι;
Ρε αν δεν δείτε παίκτες μην κρίνετε. Τα ίδια κάνετε και με τους δικούς σας και απο εκεί που είναι αργοί και παλτά (Κοβάσεβιτς) γίνονται παικταράδες... και απο εκεί που είναι παικταράδες, φαίνεται οτι δεν είναι αυτό που έπρεπε να είναι (Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Σέζαρ, κοκ)..
Την καμπούρα σας πρώτα λοιπόν.
Gandalf
STOYBI...
Αν δεν βγεί παλτό... θα κάνετε κωλοτούμπες πάλι;
Ρε αν δεν δείτε παίκτες μην κρίνετε. Τα ίδια κάνετε και με τους δικούς σας και απο εκεί που είναι αργοί και παλτά (Κοβάσεβιτς) γίνονται παικταράδες... και απο εκεί που είναι παικταράδες, φαίνεται οτι δεν είναι αυτό που έπρεπε να είναι (Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Σέζαρ, κοκ)..
Την καμπούρα σας πρώτα λοιπόν.
Gandalf
Βιαζεστε πολυ με τον Μπελουτσι.......
Θα την πατησετε....:rolleyes:
Κατα τα αλλα..... Για την καμπουρα μας.....
Δοκιμαστε εσεις τα αδοκιμαστα και θα σας τα παρουμε εμεις οταν ερθει η ωρα.....
Δικαια πραγματα.... :p
giobazolias
22/05/2008, 17:27
εχουν πλακα οι γαυροι!!!
πηραν τον Κωνσταντινου ελευθερο, το ρουφιανο το Νικοπολιδη και 2/3 παικτες απ την ΑΕΚ πριν 12 χρονια............
και νομιζουν οτι μπορουν να απραξουν οτι γουσταρουν απ τους αλλους!
η αληθεια ειναι μια!
πραγματικα ο οσφπ προσπαθει να αγοραζει παικτες που φλερταρουν οι ΠΑΟ και ΑΕΚ γιατι απλα εχουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ σκαουτινγ!!!!!!
παιρνει παικτες συνταξιουουχους γιατι ξερει πανω κατω τι μπορουν να προσφερουν........η παικτες που βλεπουν οι αλλοι...............
η μονη μεταγραφη παικτη που δεν ηταν πολυ γνωστος και εβγαλε τα λεφτα του ηταν ο Γκαλετι και Λεοναρντο και Τοροσιδης.
τον Γκαλετι τον μαθαν αυτον απ το σκαουτινγκ του ΠΑΟ που ειχε ενδιαφερθει 1 χρονο πριν, αλλα δεν τον εδωσε η Ατλετικο γιατι τραυματιστηκε ο Μαξι Γκονζαλες...........ετσι πηγε ο οσφπ και το πηρε 1 χρονο μετα!
το Λεοναρντο και αυτον τον γνωρισε απ τον σκαουτινγκ του ΠΑΟ αλλα τελικα ο ΠΑΟ δεν τον πηρε γιατι αρπαξε το Σπυροπουλο μεσα απ τα χερια του οσφπ......και ετσι ο οσφπ πηρε το Λεοναρντο!
Τοροσιδη ηθελε η ΑΕΚ........αλλα ο σκατοβλαχος αν και ΑΕΚτζης προτιμησε τους σιγουρους/πετσινους τιτλους.
για το ποσο καλοι ειναι οι υπολοιποι παικτες που πηρατε........πηγαιντε να ρωτησετε τον προεδρο σας που εχει λυσαξει για τα λεφτα που πεταξε για τους Νουνιες, Ραουλ Μπραβο, Μπελουτσι, Λεντεσμα................και δεν κανουν ουτε για ενδεκαδα!!!
Το τελευταιο λαυρακι που εβγαλε ο γαυρος...........ηταν ο Καστιγιο πριν πολλα χρονια!!!
la_villa
22/05/2008, 18:37
το Λεοναρντο και αυτον τον γνωρισε απ τον σκαουτινγκ του ΠΑΟ αλλα τελικα ο ΠΑΟ δεν τον πηρε γιατι αρπαξε το Σπυροπουλο μεσα απ τα χερια του οσφπ......και ετσι ο οσφπ πηρε το Λεοναρντο!
δε με λες το επώνυμο σου είναι "παραπληροφόρηση"???
τον Σπυρόπουλο τον πήρατε αφού εμείς είχαμε κλείσει Λεονάρντο...και δώσατε τόσα λεφτά,δεν πήρατε το 100% των δικαιωμάτων , ο παίχτης δεν θα παίζει εναντιον του πανιωνίου + τόσα άλλα
όπως καταλαβαίνεις σας πιάσαν τον κώλο κανονικά
πέμπτη κλέισαμε τον Λεονάρντο (που τον είχε εντοπισει ο Νινιάδης εσεις ούτε που θα γνωρίζατε την ύπαρξη του) και παρασκευή μετα εσείς τον Σπυρόπουλο...τέτοιο θύμα ο Θρύλος δεν πέφτει (εδώ δώσατε 15εκ ? για τον Κωνσταντίνου πριν 10 χρόνια, τι ψάχνεις)....βλέπε και κλέυτον....είπαμε καλός παίχτης αλλά μην μας βαλουν κ δάκτυλο όπως εσας ο πανιώνιος
για να σε βοηθήσω να μην κυνηγάς πάλι φαντάσματα....δεν λέω ότι δεν είναι καλοί παίχτες όλοι αυτοί...ΛΕΩ ότι τα λεφτά που ξοδεύτηκαν ήταν υπερβολικά πολλά για αυτούς και με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερους
εχεις δίκιο για τον Γκαλέτι..ευτυχώς τον είδατε γιατι εκεί που έπαιζε ΔΕΝ το εβλεπε και ΔΕΝ τον ήξερε κανεις..να στε καλά!!!τα θες ή σου ξεφεύγουν????:D:D:D::D:D:D
to 4o gkol sto 4-0 σου άρεσε???made by Nounies
λεντέσμα παιχτάρα
μάγε πρόσεξε ΤΙ γράφω...δεν λεω αν ο Ρομπίνιο είναι καλός παίχτης ή όχι, τρελό ταλέντο ή όχι....αυτά είναι ρίσκο
ΛΕΩ για αυτό που έγραψες για τον ρίμπο....το κέρδος δηλ να φέρνει μικρούς και άσημους παίχτες...ξεφτίλα αυτό για το αεκάκι
ο Μπελούτσι θα κριθεί του χρόνου...μην είσαι βάζελος....2 μήνες αγωνιστική απραξία...χωρίς προετοιμασία...με ομ΄δα χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς...αμα ήταν Μαραντόνα δεν θα ερχόταν σε εμας
ΛΑυράκι???Τουρέ μήπως???
ο Μπράβο τοσες μαλακίες έκανε ο Λούα Λούα τους πείραξε...δεν γαμιοούνται ρε που τον διώχνουν...κράτηστε ρε την παιχτούρα το κερατο σας
giobazolias
23/05/2008, 05:28
δε με λες το επώνυμο σου είναι "παραπληροφόρηση"???
τον Σπυρόπουλο τον πήρατε αφού εμείς είχαμε κλείσει Λεονάρντο...και δώσατε τόσα λεφτά,δεν πήρατε το 100% των δικαιωμάτων , ο παίχτης δεν θα παίζει εναντιον του πανιωνίου + τόσα άλλα
όπως καταλαβαίνεις σας πιάσαν τον κώλο κανονικά
πέμπτη κλέισαμε τον Λεονάρντο (που τον είχε εντοπισει ο Νινιάδης εσεις ούτε που θα γνωρίζατε την ύπαρξη του) και παρασκευή μετα εσείς τον Σπυρόπουλο...τέτοιο θύμα ο Θρύλος δεν πέφτει (εδώ δώσατε 15εκ ? για τον Κωνσταντίνου πριν 10 χρόνια, τι ψάχνεις)..
για να σε βοηθήσω να μην κυνηγάς πάλι φαντάσματα....δεν λέω ότι δεν είναι καλοί παίχτες όλοι αυτοί...ΛΕΩ ότι τα λεφτά που ξοδεύτηκαν ήταν υπερβολικά πολλά για αυτούς και με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερους)....
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!!
για δες εδω ημερομηνια να καταλαβεις ποιος εβλεπε πρωτος το Λεοναρντο...............
http://www.sport-fm.gr/article/116861
βλεπεις να γραφει κατι για ενδιαφερον ολυμπιακου???
τοτε τα πρωτοσελιδα των φυλλαδων σας γραφαν επι 6 μηνες για Σπυροπουλο!!!
Η ειδηση οτι ο οσφπ πηρε το Λεοναρντο βγηκε ΜΕΤΑ τη μεταγραφη του Σπυροπουλου στον ΠΑΟ λεγοντας οτι ο παικτης ειχε κλεισει 2 μερες πριν...........ηταν απλα 1 επικοινωνιακο παιχνιδι του Κοκκαλη για να μην φανει η ηττα του στο μετσγραφικο παζαρι!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...................
http://www.sport-fm.gr/article/117307
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ............
μηπως ο Λεοναρντο σας κοστισε πολυ λιγοτερο απ οτι κοστισε ο Σπυροπουλος στον ΠΑΟ????ΧΑ ΧΑ!!
http://pasalimanius.150m.com/news/2008-01/news23_2008-01.html
εχεις δίκιο για τον Γκαλέτι..ευτυχώς τον είδατε γιατι εκεί που έπαιζε ΔΕΝ το εβλεπε και ΔΕΝ τον ήξερε κανεις..να στε καλά!!!τα θες ή σου ξεφεύγουν????:D:D:D::D:D:D
to 4o gkol sto 4-0 σου άρεσε???made by Nounies
λεντέσμα παιχτάρα
για τον ποιος ενδιαφερθηκε πρωτος για Γκαλετι.....................
http://sports.pathfinder.gr/football/a-national/osfp/288331.html
αν κρινεις το Νουνιες απο 1 ωραιο γκολ.............τοτε και ο βυντρα ειναι παικταρα γιατι με τη Σεβιλλη εβαλε γκολαρα πριν 3 χρονια!
τον εχεις δει το Νουνιες τελευταια τι κωλους και πρωγουλια εχει κανει???οσο περναει ο καιρος πριζεται στο λιπος αυτο το παιδι............και ειναι μολις 23 χρονων!!!
Λεντεσμα......καλα νταξ!!!
ο λυκος που χωρις αναβολικα.................. ξαναγινε το αρνακι που ανακηρυχθηκε χειροτερη μεταγραφη στην ιστορια της μπουντεσλιγκα!!!!:lol:
http://www.sport24.gr/html/ent/126/ent.211126.asp
και σε ξαναρωτω??????
γιατι ο Κοκκαλης ειναι εξω φρενων για το μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας σας??????????????????????????????????????????????????????
μηπως γιατι τα 20.000.000 μεταγραφων που πεταξε δεν αξιζουν ουτε για τον παγκο????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εκει που καταληγουμε ειναι οτι ο ολυμπιακος απο μονος του................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ!!!!!
kalgeorge
23/05/2008, 08:20
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ
:a2: :a2: :a18: :a18: :a25: :a08: :a33: :a54:
el_hymador
23/05/2008, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ
:a2: :a2: :a18: :a18: :a25: :a08: :a33: :a54:
OΛΕ δεν λες τιποτα...
Οτι χειροτερο μορουσαμε να κανουμε σε θεμα προπονητη ηταν...
Gandalf dr685sm
23/05/2008, 08:47
ΛΕΩ για αυτό που έγραψες για τον ρίμπο....το κέρδος δηλ να φέρνει μικρούς και άσημους παίχτες...ξεφτίλα αυτό για το αεκάκι
Ε τώρα σίγουρα σου ξεφεύγουν.... όταν έχεις ενα τέτοιο παίκτη που στο τέλος πλέον της καριέρας του , σιγουρα θα ασχοληθεί με τα παιδιά απο τις φαβέλες (δες τα ιδρύματα που έχει στην Βραζιλία) και απο εκει θα αναδυκνείει ταλέντα σίγουρα... δεν θες και εσύ να επωφεληθείς;
Μην κάνεις κωλοτούμπες τώρα.. τα ίδια έλεγε και ο Κόκκαλης πριν τα "σπασουν". Να αναλάβει μετά την καριέρα του, τεχνικό πόστο ή scouting στον ΟΣΦΠ. Ήταν μια απο τις σωστές κινήσεις που έκανε τότε ο Κόκκαλης.
Απο τους scouters, άλλωστε αυτό θες... να σου βρούν μικρούς και ασήμαντους και ξαφνικά να θες απο 10 και πάνω "μπαλάκια" για να τους αφήσεις να πάνε κάπου. Αν είχες παίξει championship manager ή FIFA 2007 (manager mode) θα το ήξερες ...:rotflmao: :rotflmao:
Ο Τουρέ ήταν ειδική περίπτωση... δεν ήταν ουσιαστικά ανακάλυψη του ΟΣΦΠ.. μιας και τον πρότεινε ο Manager του μετά το Coppa Affrica, μόνο και μόνο για να φύγει απο το νεκροταφείο της Βαλκανικής και να παίξει στο CH.L. που ήσασταν και να τον δεί κόσμος. Εξού και κράτησε το 50% των δικαιωμάτων για να έχει λόγο. Καθώς το ποσό της μεταγραφής του αρχικά δεν ήταν δα και μεγάλο.
Η μόνη περίπτωση που πιστώνεται ουσιαστικά το scouting του ΟΣΦΠ και οι χειρισμοί του Κόκκαλη ήταν η μεταγραφή Καστίγιο που όντως ήταν πολύ επικερδής και απέδωσε και στον κόκκινο... αλλά μέχρι εκεί.
Το θέμα scouting και υποδομή , γενικά στην Ελλάδα είναι πάρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυύ πίσω. Υπάρχουν παίκτες σε Αυστραλία, στα βάθη της Ρωσίας και γενικά σε απίθανα μέρη που θέλουν αρκετό χρόνο χρήμα και ψάξιμο... κάτι που στην Ελλάδα δεν γίνεται...
όσο για υποδομή. Τα ξέρετε.. μην αρχίσω τώρα!
Gandalf
Gandalf dr685sm
23/05/2008, 08:56
Σβέν Γκόραν Έρικσον , σύμφωνα με Αγγλικές εφημερίδες και Ελληνικές , φέρεται να έχει μπεί στο στόχαστρο του ΠΑΟ, αν μέσα στις 3-4 μέρες δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο θέμα του Μπάγιεβιτς...
Να διευκρινήσω βέβαια οτι άλλο το να είναι κάποιος στόχος και πόθος... και άλλο να μπορέσεις να τον φέρεις.
Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΣΦΠ και τον Βαλβέρδε... ειδικά τώρα που ο Κόκκαλης, λέει τα έχει όλα έτοιμα και δεν θέλει ο προπονητής να κουβαλάει και ενα ολόκληρο τίμ απο πίσω του.
Φυσικά και το αναφέρω ειρωνικά έτσι;
Αν μου βρείτε έστω και ενα σοβαρό προπονητή να το αποδεχτεί παραπάνω, εγώ κερνάω μπύρα...
Gandalf
la_villa
23/05/2008, 09:50
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!!
για δες εδω ημερομηνια να καταλαβεις ποιος εβλεπε πρωτος το Λεοναρντο...............
http://www.sport-fm.gr/article/116861
βλεπεις να γραφει κατι για ενδιαφερον ολυμπιακου???
τοτε τα πρωτοσελιδα των φυλλαδων σας γραφαν επι 6 μηνες για Σπυροπουλο!!!
Η ειδηση οτι ο οσφπ πηρε το Λεοναρντο βγηκε ΜΕΤΑ τη μεταγραφη του Σπυροπουλου στον ΠΑΟ λεγοντας οτι ο παικτης ειχε κλεισει 2 μερες πριν...........ηταν απλα 1 επικοινωνιακο παιχνιδι του Κοκκαλη για να μην φανει η ηττα του στο μετσγραφικο παζαρι!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...................
http://www.sport-fm.gr/article/117307
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ............
μηπως ο Λεοναρντο σας κοστισε πολυ λιγοτερο απ οτι κοστισε ο Σπυροπουλος στον ΠΑΟ????ΧΑ ΧΑ!!
http://pasalimanius.150m.com/news/2008-01/news23_2008-01.html
πάλι στο sportday είχα διαβασει ότι κλέισαμε πριν τον Λεονάρντο...ψάξε και τις υπόλοιπες σελίδες
το ότι δεν γράφει κάτι σε αυτήν δεν λέει απολύτως τιποτα....ο Λεονάρντο ήταν ανακάλυψη του Νινιαδη
επικοινωνιακό ήταν ίσως τι δικό σας που αποκρύφτηκαν αυτά που σας έπιασε τον κώλο ο πανιώνιος....
ήττα???όπως με Κωνσταντίνου π.χ???με 15εκ????έλεος
ο Λεονάρντο κόστισε 1,8 αλλά έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίχτη...παίζει ελέυθερα σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες...
ενω ο Σπυρόπουλος και ΔΕΝ πήρατε ΟΛΑ τα δικαιωματα του παίχτη (έχει ποσοστό ο πανιώνιος) και ΔΕΝ θα παίξει στα παιχνίδια με αυτόν....μήπως δώσατε και παίκτες???και κόστισε 2εκ?
για ψάξε πάλι στο sportday και βρες το άρθρο που λέει τι δ΄ωσατε για Σπυρόπουλο να φρικάρεις...κάτι σαν κλέυτον περίπτωση....
la_villa
23/05/2008, 09:53
Ε τώρα σίγουρα σου ξεφεύγουν.... όταν έχεις ενα τέτοιο παίκτη που στο τέλος πλέον της καριέρας του , σιγουρα θα ασχοληθεί με τα παιδιά απο τις φαβέλες (δες τα ιδρύματα που έχει στην Βραζιλία) και απο εκει θα αναδυκνείει ταλέντα σίγουρα... δεν θες και εσύ να επωφεληθείς;
αυτό ναι
αλλο αυτό άλλο το να λες θα μεσολαβήσει και θα πείσει τον παίχτη να έρθει
άλλο να εντοπίζει και να προτείνει και άλλο να χρειάζεται να επέμβει ένας ρίμπο για να έρθει ένας πιτσιρικά άγνωστος παίχτης στην αεκ
κανονικά και ο ίδιος ο παίχτης θα έπρεπε να θέλει να έρθει για να προχωρήσει και να φανεί στην ευρώπη
και να μην χρειάζεστε κανεναν ριμπο να τον πείσει για εσας
άλλο να τον εντοπίσει
αυτό είπα και αυτό λέω
la_villa
23/05/2008, 09:57
βαζολία
κοίτα τι δώσατε για σπυρόπουλο
"Τα ανταλλάγματα; Πλουσιόπαροχα. Δυο εκατομμύρια ευρώ, 50% από πιθανή μεταπώληση μέσα στα επόμενα 4,5 χρόνια και μη-συμμετοχή του παίκτη στα επόμενα επτά (!) μεταξύ τους παιχνίδια ενώ και η λύση συμβολαίου στον Φίλιππο Δάρλα, παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια ακριβώς θέση με τον Σπυρόπουλο, είναι πιθανότατο να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που απολαμβάνουν από σήμερα οι δυο πλευρές."
έχεις δίκιο...τον κοροιδέψατε τον καημένο τον κόκκαλη
κατασκοπος μπορεί να είναι...λαμόγιο στανταρ είναι...μίζες κ.τ.λ στάνταρ
αλλά και 100% ξέρει να δουλεύει τους βάζελους και να τους αδειάζει τα ταμία για πλάκα
δώστε 4εκ? ρε για κλέυτον και πανυγηρίστε μετά
τον γκαλίτσιο που τον ήθελε ούτε που καταλάβατε τι έγινε
Gandalf dr685sm
23/05/2008, 09:59
o Ribo , δεν μεσολαβεί για να έρθει... αλλά για να μειωθεί το ποσό που ζητάει η ομάδα του.
Αλλά ακόμα και αν μεσολαβούσε για να έρθει στην ΑΕΚ... ποιά Ελληνική ομάδα έχει όνομα στην Ευρώπη , ρε φίλε, και δεν θα χρειαζόταν την βοήθεια ενός διεθνώς ανεγνωρισμένου παίκτη, για να προσελκύσει ενα νεαρό παίκτη που μπορεί να έχει μεγάλες δυνατότητες;
Ειδικά όταν δεν θα πάρει δα και 1 μύριο ευρώ για να έρθει!!!
το παρακάτω link νομίζω οτι λέει αρκετά για την ΑΕΚ, για όσους θέλουν νεότερα.
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artid=3034&catid=24
Gandalf
Gandalf dr685sm
23/05/2008, 12:13
Αν και θεωρητικά έπρεπε να πάει στα αστεία και ανέκδοτα, νομίζω οτι ταιριάζει καλύτερα εδώ, μιας και δίνει μια εικόνα του τι πιστεύουν "κάποιοι" για τους "Ολυμπιακούς" αγώνες..
δείτε το...άπαιχτο μιλάμε...:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι "Ολυμπιακοί" αγώνες και η άποψη του Hooligan (http://www.youtube.com/watch?v=n-lUr10R_nM&feature=related)
Gandalf
giobazolias
23/05/2008, 14:05
πάλι στο sportday είχα διαβασει ότι κλέισαμε πριν τον Λεονάρντο...ψάξε και τις υπόλοιπες σελίδες
το ότι δεν γράφει κάτι σε αυτήν δεν λέει απολύτως τιποτα....ο Λεονάρντο ήταν ανακάλυψη του Νινιαδη
επικοινωνιακό ήταν ίσως τι δικό σας που αποκρύφτηκαν αυτά που σας έπιασε τον κώλο ο πανιώνιος....
ήττα???όπως με Κωνσταντίνου π.χ???με 15εκ????έλεος
ο Λεονάρντο κόστισε 1,8 αλλά έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίχτη...παίζει ελέυθερα σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες...
ενω ο Σπυρόπουλος και ΔΕΝ πήρατε ΟΛΑ τα δικαιωματα του παίχτη (έχει ποσοστό ο πανιώνιος) και ΔΕΝ θα παίξει στα παιχνίδια με αυτόν....μήπως δώσατε και παίκτες???και κόστισε 2εκ?
για ψάξε πάλι στο sportday και βρες το άρθρο που λέει τι δ΄ωσατε για Σπυρόπουλο να φρικάρεις...κάτι σαν κλέυτον περίπτωση....
κανεις συγκριση μεταξυ 2 οχι πετυχημενων μεταγραφων..........Σπυροπουλος, Λεοναρντο εστω και αν ο ενας εκανε 2.000.000 ενω ο αλλος 1.800.000
μονο που η αξια του Σπυροπουλου ηταν γνωστη..........αρα μιλαμε για ακριβη μεταγραφη με μικρο ρισκο!
αντιθετα ο Λεοναρντο απ τη Β Βραζιλιας ηταν μεταγραφη αγνωστων στοιχειων με ρισκο!
ποιος ειδε το Λεοναρντο πρωτος στο παρεθεσα με στοιχεια!
ΨΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΣΤΟ SPORTDAY ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΣΑΝ!!!!!
στο ξαναλεω οτι το θεμα ειναι 1..............και με τις πραξεις του το αποδεχτηκε και ο ιδιος ο προεδρος σου!!!!!!!!!!
Οτι ο ολυμπιακος δεν εχει και δεν ειχε σκαουτινγκ καλο.
ο προεδρος σας το καταλαβε και απο φετος το γυριζει παλι στους παικτες ελευθερας βοσκης!!!!!!!!!!
βλεπε Κοβατς.............34χρονος τερματοφυλακας που εμεινε ελευθερος απ την Καλαμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουτε καν το Σηφακη δεν μπηκε στον κοπο να κρατησει!!!!!!!!!!
αντε και με τις υγειες σας!!!!!
υ.γ. φυσικα ενας αλλος λογος που προανεγγειλε λυτοτητα ειναι οτι εχει καταλαβει οτι χανει το παρασκηνιο της ΕΠΟ................στην ουσια καταθετει τα οπλα!!!!!!
el_hymador
23/05/2008, 14:17
Τα εχετε μπερδεψει λιγο...
Δεν σκεφτεσται καθολου σε ποια χρονικη περιοδο εγινε η μεταγραφη του Σπυροπουλου και ποιος ηταν ο πραγματικος σκοπος της...ωραιος παικτης δεν λεω, αλλα τοσα λεφτα να δωθηκαν λογω του οτι μας παγιδεψε ο Κοκκαλης ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας...στην τελικη μια χαρα μπορουμε να τα ξοδεψουμε και απο μονοι μας τα χρηματα, σπαταλωντας τα σε αχρηστες μεταγραφες...δεν χροιαζεταιη συνδρομη του Κοκκαλη... :lol:
Εγω καταλαβαιω οτι χαλάσαν την "μανεστρα" στον κατασκοπο, οποως και θα του χαλασουν και αλλες στην συνεχεια...ειναι μια κινηση για νδειξεις ποιος ειναι πλεον το αφεντικο... :winka:
α ναι...και τα λεφτα για τον Σπυροπουλο, δεν ειναι σιγουρο οτι ατα εδωσε ο Τζιγγερ...:wave2:
la_villa
23/05/2008, 14:22
κανεις συγκριση μεταξυ 2 οχι αποτυχημενων μεταγραφων..........Σπυροπουλος, Λεοναρντο εστω και αν ο ενας εκανε 2.000.000 ενω ο αλλος 1.800.000
βλεπε Κοβατς.............34χρονος τερματοφυλακας που εμεινε ελευθερος απ την Καλαμαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουτε καν το Σηφακη δεν μπηκε στον κοπο να κρατησει!!!!!!!!!!
αντε και με τις υγειες σας!!!!!
ναι αλλά εσείς έχτε και τόσα επιπλέον...απουσία απο τους αγώνες μεταξύ σας και αγοράσατε ΜΟΝΟ το 50%
δεν είναι το ίδιο
και εννοείτε ότι πρόκειται και για τους δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστες...δεν έθιξα αυτό...ο Σπυρόπουλος σίγουρα ήταν πιο ετοιμοπόλεμος αλλα τελικά και ο Λεονάρντο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο...πολλές φορές ήταν απο τους καλύτερους
για το κόβατς με πρόλαβες....αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω....έχουμε σηφάκη ρ.π.μ νέος,πολύ καλός με μέλλον σε μια δύσκολη θέση και πάνε και παίρνουν τον 34χρονο κόβατς?????έλεος ρ.π.μ....
εκεί στην διοίκηση τον παίζουν πρώτα ο Λούα Λούα τώρα ο σηφάκης...έλεος
ελ_ φανταζομαι όταν γραφεις αυτά που γράφεις θυμάσαι την νίλα που πάθατε με τον ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ...έχεις δίκιο....δείξατε ποιος είναι το αφεντικό
για μένα όποιος θέλει παίρνει αυτου΄ς που θέλει....αν τα λεφτά υπερβούν την αξία του παίχτη (κλέυτον,σπυρόπουλο) απλά τον αφήνεις...απολύτως λογικό
giobazolias
23/05/2008, 14:37
σορυ!!!
απο λαθος εγραψα για Σπυροπουλο και Λεοναρντο ως μεταγραφες αποτυχημενες...........
ηθελα να πω ΠΕτυχημενες και το διορθωσα..............
Και οι 2 ειναι καλοι παικτες και τα λεφτα που δοθηκαν δεν ειναι τοσα ωστε να επηρεασουν τον μεταγραφικο προγραμματισμο μιας ομαδας.......οπως Ραουλ Μπραβο, Νουνιες, Μπελουτσι.......
ουτε φυσικα λαβρακια τυπου Σιμαο, Εντοι, Τουρε, Τοροσιδης.
φιλοι γαυροι μαλλον δεν πηρατε μυρωδια τι παθατε με τα πεταμενα λεφτα σε ανουσιες μεταγραφες αυτης της περιοδου................σιγα σιγα ο Κοκκαλης επιστρεφει στις παλιες μεθοδους με αγορα παικτων ελευθερας βοσκης τυπου Ουαντου, Ντομι, Νε......................κτλ!
ο Κοκκαλης και τα ΜΜΕ θε εχουν πολυ δουλεια φετος......................
θα χειαστει πολυ κουτοχορτο για να σας πεισουν οτι τα φυκια που θα σας φερουν ειναι μεταξωτες κορδελες!!!!!
φιλοι γαυροι μαλλον δεν πηρατε μυρωδια τι παθατε με τα πεταμενα λεφτα σε ανουσιες μεταγραφες αυτης της περιοδου................σιγα σιγα ο Κοκκαλης επιστρεφει στις παλιες μεθοδους με αγορα παικτων ελευθερας βοσκης τυπου Ουαντου, Ντομι, Νε......................κτλ!
ο Κοκκαλης και τα ΜΜΕ θε εχουν πολυ δουλεια φετος......................
θα χειαστει πολυ κουτοχορτο για να σας πεισουν οτι τα φυκια που θα σας φερουν ειναι μεταξωτες κορδελες!!!!!
Εχεις σε ολα δικιο...... :sad:
Μια ερωτηση να σου κανω μονο....
Εσεις πηρατε χαμπαρι ΦΕΤΟΣ τα πεταμενα λεφτα απο τις ανουσιες μεταγραφες μας..... ? :confused: :confused:
Τι ειπες...???? :confused:
giobazolias
23/05/2008, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχεις σε ολα δικιο...... :sad:
Μια ερωτηση να σου κανω μονο....
Εσεις πηρατε χαμπαρι ΦΕΤΟΣ τα πεταμενα λεφτα απο τις ανουσιες μεταγραφες μας..... ? :confused: :confused:
Τι ειπες...???? :confused:
οχι γιατι ηταν στο κυπελλο...............
πηρε ομως χαμπαρι η ΑΕΚ σε αγωνα υψιστης σημασιας που ηταν για την κατακτηση του πρωταθληματος!!!!
και αν θες.........δες και τις δικες μας μεταγραφες!!!
μπορει Βελιτς να ειναι αχωνευτος για Τεχνικος Διευθυντης, αλλα για σκουτινγκ σκαμπαζει!!!
Σιμαο, Εντοι,.............................λαυρακια και τζαμπα!!!!!!
ιδιως ο Σιμαο ειναι λιρα100!!!!!!!!!!!
Ματτος..................... αξιζε τα λεφτα του και με το παραπανω!!!!!!!!!!
Σαριεγκι........ουτε κρυο ουτε ζεστη!
δεν ειπα!!!
θα σου πω τωρα!!!!
Ματτος..................... αξιζε τα λεφτα του και με το παραπανω!!!!!!!!!!
Σαριεγκι........ουτε κρυο ουτε ζεστη!
Αρα εσεις δεν τρωτε κουτοχορτο... :D
Αλλα.......
Η ερωτηση μου ......
Αλλη ηταν..... :)
Ξαναπαμε λοιπον...... :winka:
giobazolias
23/05/2008, 15:08
στο φτιαξα παραπανω οπως το θελεις............μην στο στερησω!
νομιζεις πραγματικα οτι με μια τεσσαρα σε αγωνα Κυπελλου ξεχρεωνονται 20 εκατομυρια σε μεταγραφες παγκου???????:confused:
στο φτιαξα παραπανω οπως το θελεις............μην στο στερησω!
νομιζεις πραγματικα οτι με μια τεσσαρα σε αγωνα Κυπελλου ξεχρεωνονται 20 εκατομυρια σε μεταγραφες παγκου???????:confused:
Δεν τα εδωσα εγω......... :winka:
Την χαρα μου ( απεναντι σε εσενα που με κατηγορεις για το ποσο κουτοχορτο εχω φαει ομως την πηρα..... :D )
και μην πεταχτει κανενας αεκτζης.... τον εφαγα... :mad:
giobazolias
23/05/2008, 15:40
Δεν τα εδωσα εγω......... :winka:
Την χαρα μου ( απεναντι σε εσενα που με κατηγορεις για το ποσο κουτοχορτο εχω φαει ομως την πηρα..... :D )
και μην πεταχτει κανενας αεκτζης.... τον εφαγα... :mad:
σωστος ο παικτης!!!
la_villa
23/05/2008, 16:16
μπορει Βελιτς να ειναι αχωνευτος για Τεχνικος Διευθυντης, αλλα για σκουτινγκ σκαμπαζει!!!
απορώ που είδες την αξία των Σιμάο Εντόι????
πραγματικά!!!
απο πάγκο???
βγάλε τα γυαλιά και δες καλύτερα
μην φύγουν νύχτα και μετα να δούμε τι θα λετε
ενώ εμείς και Νούνιες είδαμε και Μπελούτσι χωρίς προετοιμασία να κάνει κάποια καλά παιχνίδια (εστω και λίγα αλλά αυτός τυ χρόνου θα φανεί)
Ραούλ μπράβο θα δούμε...η αξία του πάντως δεν αμφισβητείται
ο Νούνιες απο μπάλα ξέρει και πολλά κιλά...το θέμα είναι αν θα χωρέσει στην 11αδα και πως
αλλά Σιμάο και Εντόι???έλεος...παίξαν 4 αγώνες φέτος???ειδικά ο πρώτος???και βγήκαν και λιρα 100???αυτοί στον ΘΡΥΛΟ ούτε 18αδα δεν θα έμπαιναν...
πραγματικά!!!
απο πάγκο???
ενώ εμείς και Νούνιες είδαμε και Μπελούτσι χωρίς προετοιμασία να κάνει κάποια καλά παιχνίδια (εστω και λίγα αλλά αυτός τυ χρόνου θα φανεί)
ο Νούνιες απο μπάλα ξέρει και πολλά κιλά...το θέμα είναι αν θα χωρέσει στην 11αδα και πως
αλλά Σιμάο και Εντόι???έλεος...παίξαν 4 αγώνες φέτος???ειδικά ο πρώτος???και βγήκαν και λιρα 100???αυτοί στον ΘΡΥΛΟ ούτε 18αδα δεν θα έμπαιναν...
Ασε τον εντοι και το σιμαο για να μην αρχισω να μετραω τα παλτα που διαθετει η ομαδα σου.....
αντε ρεεεε διωξατε και ενα προσφατα :wave2: :wave2:
el_hymador
23/05/2008, 17:27
πραγματικά!!!
απο πάγκο???
Για τον Εντοϊ θα συμφωνησω....οχι γιατι ειναι αμπαλος, αλλα γιατι οσα παιχνιδια εχει κανει δεν εχει δειξει σταθερη αποδοση...παντως το ξερει το τοπι, απλα δεν το δειχνει παντα μεσα στο γηπεδο...
Για τοιν Σιμαο απορω με ποια κριτηρια διαπιστωσες εσυ οτι ειναι παλτουδια.....πολυ καλος παικτης, λιγο ατομιστης βεβαια, αλλα ειναι ταχυτατος, κραταει μπαλα και εχει πολυ ωραιο σουτ...
Akatanomastos
24/05/2008, 11:17
αλλά Σιμάο
καλα ρε το χεις χασει μου φαινετε απο τους πολλους τιτλους (πετσινους ε, μην ξεχνιομαστε:lol: :lol: :lol: )
ο σιμαο φιλε ειναι 19 χρονων και κανει παπαδες..
θα γινει πολυ καλος παιχτης και θα παρει καλη μεταγραφη
φοβερο αμυντικο χαφ, δεν περναει τιποτα..
για πες και συ ενα 19 χρονο ταλεντο που χετε..
μ ολο τα καπη βαλκανιων και νοτιας αμερικης που χετε μαζεψει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
24/05/2008, 11:51
εχουν πλακα οι γαυροι οταν μιλανε για Νινη....
αλλα αν κρινεις απο το γεγονος οτι θεωρουν ταλαντουχο τον Μπελουτσι και τον Λουα-Λουα, ειναι πασιφανες γιατι εχει συμβει αυτο...:wave2: Γιατί ρε,λίγο τό'χεις να βάζεις γκολ στο Λεβαδειακό;Λίγο τό'χεις να σταματάς τη μπάλα με τίς τέσσερις και να ντριπλάρεις τον εαυτό σου;:D
α ναι! το βρηκα!....δεν εχουν αναδειξει κανενα ταλεντο! :D
Μαρτυριάρη.:sad: :sad:
la_villa
24/05/2008, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο σιμαο φιλε ειναι 19 χρονων και κανει παπαδες..
θα γινει πολυ καλος παιχτης και θα παρει καλη μεταγραφη
φοβερο αμυντικο χαφ, δεν περναει τιποτα..
που στο διάολο τα ειδατε ενω δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου δεν μπορώ να καταλάβω...και βγάλατε και ασφαλή συμπεράσματα κιόλας
που να έπαιζε κιόλας...ο ροναλντίνιο θα έπρεπε να χλωμιάζει μπροστά του
χαλαρώστε,προσγειωθείτε και αντιμετωπίστε την πραγματικότητα όπως αυτή πραγματικά είναι...
δεν είστε μικρά παιδιά πλέον (θέλω να πιστεύω)
ΟΤΑΝ και ΑΝ παίξει και ΟΤΑΝ και ΑΝ γίνει μεγάλος παίχτης και πάρει μεταγραφή τα ξαναλέμε
υ.γ φοβερό αμυντικό χαφ εε???δεν περνάει τιποτα???σίγουρα???
μήπως θυμάσαι στο 4-0 ποιος έπαιζε???λέω μήπως....που να πέρναγε κιόλας δηλ τι θα γινόταν....
ρε τι διαβάζουμε σαββατιάτικα
Akatanomastos
24/05/2008, 14:41
που στο διάολο τα ειδατε ενω δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου δεν μπορώ να καταλάβω...και βγάλατε και ασφαλή συμπεράσματα κιόλας
ΟΤΑΝ και ΑΝ παίξει και ΟΤΑΝ και ΑΝ γίνει μεγάλος παίχτης και πάρει μεταγραφή τα ξαναλέμε
μήπως θυμάσαι στο 4-0 ποιος έπαιζε???λέω μήπως....που να πέρναγε κιόλας δηλ τι θα
και ομως εχει παιξει σε αρκετα παιχνιδια, ισως μην τα θυμασαι
οτι θες διαβαζεις, εγω δεν σου λεω οτι ΘΑ γινει παιχταρα σε 10 χρονια, και χαιρομαι γιαυτο.
χαιρομαι επειδη ηδη εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια, ειναι 19 χρονων και η εξελιξη του
ειναι δεδομενη, μερα με τη μερα γινεται καλητερος, και του χρονου θα ειναι ακομα ποιο ετοιμος
θυμαμαι στο 4 - 0 αλλα ειναι απο τους τελευταιους για μενα που παιρνουν ευθυνη
εσυ τωρα βεβαια, που χεις μαθει και γουσταρεις την γερολαγνεια δεν σου λενε τιποτα ολα αυτα..
Συγνώμη που επεμβαίνω όμως άλλες ομάδες παίρνουν το Ch.L με παίχτες 19 χρονών.
19 χρονών είναι παίχτες, δε γίνονται στα 29.
Αυτό ισχύει για όλους ε..:winka:
giobazolias
24/05/2008, 16:03
υ.γ φοβερό αμυντικό χαφ εε???δεν περνάει τιποτα???σίγουρα???
μήπως θυμάσαι στο 4-0 ποιος έπαιζε???λέω μήπως....που να πέρναγε κιόλας δηλ τι θα γινόταν....
ρε τι διαβάζουμε σαββατιάτικα
εκπληκτικο επιχειρημα που προδιδει την πραγματικη αξια του Σιμαο!!!!
οπως για παραδειγμα ο Ζε Ρομπερτο...........που επαιζε στον αγωνα που η Μπαγερν εφαγε 4 απ τη Ζενιθ!!!!!
η καλυτερα ο Τσαβι για την τεσσαρα που εφαγε η Μπαρτσα φετος απ την Ατλετικο!!!!
να πουμε και για τον Φλαμινι για τα 5 που εφαγε η Αρσεναλ στο κυπελλο απ την Τοτεναμ????
φυσικα με τη ιδια λογικη κανενα απ τα αμυντικα χαφ του θρυλου δεν αξιζει απ αυτα που παιξαν στην τεσσαρα του ΟΑΚΑ ..............π.χ. Στολτιδης
Ρε τι συμπερασματα βγαζουμε Σαββατιατικα!!!!
Akatanomastos
24/05/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συγνώμη που επεμβαίνω όμως άλλες ομάδες παίρνουν το Ch.L με παίχτες 19 χρονών.
19 χρονών είναι παίχτες, δε γίνονται στα 29.
Αυτό ισχύει για όλους ε..:winka:
ρε μαικ
1ον ο Παο δεν θα παρει Ch. League ουτε σε 15 χρονια, αυτο το ξερουμε καλα ολοι μας.
2ον για να ειναι ο αλλος παιχτης ετοιμος στα 19 πρεπει να πεσεις σεφοβερο ταλεντο, να του κανεις τρομερη προπονηση απο τα 12, και να εισαι σιγουρος πως αν ειναι τετοιας στοφας παιχτης θα τον εχουν αγορασει στα 16 του ηδη απο καποιον ευρωπαικο συλλογο για 5-6 εκατομμυρια..
οποτε μην περιμενεις ελληνικη ομαδα να παρει ευραωπαικο τιτλο με 19χρονα
3ον εδω στην ελλαδα θα ειμαι υπερευχαριστημενοι αν εχουμε καλους 19χρονους που στα 25 τους ειναι πλεον πολυ αξιολογοι παιχτες.
οπως αλλωστε και στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ευρωπαικες ομαδες καλες και οχι.
το να εχεις μια ομαδα που να εχει μεσο ορο ηλικιας 23 και να σπερνει ειναι δυσκολο εως αδυνατο..
αυτα..
ρε μαικ
1ον ο Παο δεν θα παρει Ch. League ουτε σε 15 χρονια
γιατι θα παρει αργοτερα?
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
la_villa
24/05/2008, 19:15
εκπληκτικο επιχειρημα που προδιδει την πραγματικη αξια του Σιμαο!!!!
φυσικα με τη ιδια λογικη κανενα απ τα αμυντικα χαφ του θρυλου δεν αξιζει απ αυτα που παιξαν στην τεσσαρα του ΟΑΚΑ ..............π.χ. Στολτιδης
Ρε τι συμπερασματα βγαζουμε Σαββατιατικα!!!!
μα φυσικά
όταν διαβάζεις για έναν μικρό που ΑΚΟΜΑ δεν έχει δείξει τίποτα
δεν είναι το ΙΔΙΟ με τις άλλες περιπτώσεις που βάζεις...πραγματικά απορώ ΤΙ συγκρίνεις???μόνο εσείς οι βα΄ζελοι φτάνεται σε τέτοια παραλογη λογική!!!
στολτίδης...Ζε ρομπέρτο....τσαβι κ.τ.λ κ.τλ έχουν αποδείξει στην ΔΙΑΡΚΕΙΑ των ΧΡΟΝΩΝ την αξία τους....
ο Σιμάο τι έχει δείξει?????@@ μπλε....ΝΑΙ μπορεί να γίνει καλός παίχτης ΚΑΠΟΤΕ
το ΠΟΤΕ και το ΑΝ θα φανεί....
αυτό λέω...
ρε τι συγκρίσεις διαβαζουμε σαββατιάτικα
la_villa
24/05/2008, 19:18
οτι θες διαβαζεις, εγω δεν σου λεω οτι ΘΑ γινει παιχταρα σε 10 χρονια, και χαιρομαι γιαυτο.
χαιρομαι επειδη ηδη εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια, ειναι 19 χρονων και η εξελιξη του
ειναι δεδομενη, μερα με τη μερα γινεται καλητερος, και του χρονου θα ειναι ακομα ποιο ετοιμος
θυμαμαι στο 4 - 0 αλλα ειναι απο τους τελευταιους για μενα που παιρνουν ευθυνη
αμα είναι να γίνει ΣΕ 10 χρόνια κλαφτον απο τώρα
δεδομένο δεν είναι τπτ για μένα...και ο Καστιγιο τεράστιο ταλέντο ήταν...ε και???και τόσοι άλλοι παίχτες
στο 4-0 σίγουρα ήταν απο τους τελευταίους σε ευθύνη....αλλά εε όλο και κάτι περνάει απο αυτο το χαφ...
αν βρειτε ΚΑΛΟ προπονητη (τύπου Μουνιοθ που γούσταρε μικρούς...άλλη νοοτροπί ο τύπος) και ο μικρός δουλέψει μπορει να γίνει πολύ καλός παίχτης
στην ελλάδα βλέπεις τι γίνονται τα ταλέντα
Akatanomastos
25/05/2008, 03:27
επειδη κλασσικα εχεις την λογικη του παραλογου, και επισης επειδη ο θεος δεν μου δωσε το χαρισμα να συνενοουμε με βρομερα ψαρια (βλεπε γαυρους:D )
θα πω αλλη μια φορα αυτο και θα κλεισω αυτην την αεναη κουβεντα εδω
ο αραπουκος ειναι 19 χρονων
εχει φοβερο κορμι
εχει αερινα ποδια
εχει πνευμονια, δεν κουραζεται
εχει τεχνικη καταρτιση αρκετα καλη για την ηλικια του
ειναι εργατης
τωρα αν αυτα τα στοιχεια εσενα δεν σου αρκουν για να κρατησεις εναν παιχτη, και να περιμενεις αρκετα απο αυτον τι να σου κανω..
και δεν ειναι οτι απλα περιμενεις,ΗΔΗ (αυτο δεν καταλαβαινεις τοσες ωρες εκνευριστικο αμφιβιο:rotflmao: ) προσφερει..
εσυ βεβαια, ή θελεις παιχτες <<ηρωες>>:alien: :lol: που παιζουν για τον ΓΑΥΡΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ βλ στολτιδης, ή τιποτα κωλογερους που τρεχουν για την συνταξη:rotflmao: :lol: :rotflmao:
αντε καληνυχτα
P.S. οι γαυροι ακομα και στον υπνο τους, τα πρωταθληματα και τα κυπελλα που ονειρευονται οτι παιρνουν ειναι ΠΕΤΣΙΝΑ!!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Akatanomastos
25/05/2008, 03:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
γιατι θα παρει αργοτερα?
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα απο Αεκ Παο Οσφπ αρχισει ΣΗΜΕΡΑ να οργανωνεται ΣΟΒΑΡΑ, εχει ΠΟΛΛΕς πιθανοτητες σε 10 χρονια να ειναι υπολογισιμη ευρωπαικη δυναμη, να φτανει συστηματικα σε τελικες φασεις ευρωπαικων κυπελλων, και καποια στιγμη να χτυπησει τροπαιο
ειδικα ουεφα γινετε υπερανετα
αλλα ειπαμε με την προυποθεση να κανεις σοβαρη ομαδα και οχι αυτα τα τσιρκα που χουμε σημερα..
Akatanomastos
25/05/2008, 03:34
Καστιγιο τεράστιο ταλέντο ήταν...ε και???
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
αυτο ρε φιλε μονο εσεις το λεγατε, και το πιστευετε ακομα :rotflmao: :rotflmao:
αμα ειναι ετσι τα ταλεντα..:rotflmao:
ναι ναι ξερω την καραμελα..
τωρα θα μου πεις, γιατι δωσαν οι αλλοι 12 εκ..
δεν ξερω ρε συ..μπορει να ειναι βλακες, μπορει να πιαστηκαν κοροιδα, μπορει να ξεπλυναν χρηματα με τον καθολου υποπτο προεδρο σας..
1002 μπορει να συνεβησαν
ΑΛΛΑ να ηξερε ή να εμαθε μπαλα ο καστιγιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ
:rotflmao:
Aφιερωμένο εξαιρετικά στα παιδιά του ........................
ΠΕΡΑΙΑ, ΠΕΡΑΙΑ ..........................
http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k&feature=related
Aφιερωμένο εξαιρετικά στα παιδιά του ........................
ΠΕΡΑΙΑ, ΠΕΡΑΙΑ ..........................
http://www.youtube.com/watch?v=_pCSnEYLF5k&feature=related
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΑ Π.Μ.
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΑ Π.Μ.
Ολο πιτσι-πιτσι με τα αδελφια..... Μου εισαστε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολο πιτσι-πιτσι με τα αδελφια..... Μου εισαστε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΣΥ...........ΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ HAYABUSA....???
Όλο στό κακό πάει τό μυαλό σου,άμάν......!!!!!
Θά τούς δώσουμε τό Λυμπερόπουλο πάλι.....δέν είδες ..?? τό παλικάρι μέχρι καί μέ τή
γαλανόλευκη σκοράρει...!!!!
ΡΕ ΣΥ...........ΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ HAYABUSA....???
Όλο στό κακό πάει τό μυαλό σου,άμάν......!!!!!
Θά τούς δώσουμε τό Λυμπερόπουλο πάλι.....δέν είδες ..?? τό παλικάρι μέχρι καί μέ τή
γαλανόλευκη σκοράρει...!!!!
Το ξερω.....
Και αυτοι θα σας εδιναν τον ΕΚΙ αλλα κολησαν στον κλαψα..... :winka:
Gandalf dr685sm
26/05/2008, 11:45
Το μόνο σίγουρο είναι οτι υπάρχει ενδιαφέρον για Παπασταθόπουλο... πολύς ντόρος και scouters πάνε και έρχονται.
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=3220&catid=24
Άστον Βίλα, Μονακό, Γουίκαν, κτλ...
Και συμμετέχωντας στην συζήτηση ας πούμε τα εξής.
Πως κάποια Ελληνική ομάδα μπορεί να κρατήσει ενα παίκτη ταλέντο με προϋποθέσεις να κάνει κάτι μεγάλο στο μέλλον του;
Όταν ομάδες που δεν είναι δα και τεράστιες έξω... σκοπεύουν να δώσουν μέχρι και 5 μύρια για παίκτη νέο, την στιγμή που στην Ελλάδα δόθηκαν μέχρι 7 μύρια για μισό Μπελούτσι των 25+ ετών;
Εκείνο που λέω είναι οτι και ποιοτικά, και οικονομικά καμία Ελληνική ομάδα δεν έχει τις δυνατότητες να κρατήσει παίκτες ταλέντα. Για αυτό και οι περισσότεροι εξ αυτών φεύγουν μόλις γίνει καλή πρόταση.
Τώρα ποιός είναι τι και τι κάνει εδώ.... Φέρνουμε σε σύγκριση ξένους νεοσσούς που είναι στην Ελλάδα και δεν τους κοιτάει κανείς απο έξω (γιατί άραγε; ) με Έλληνες παίκτες που τους κυνηγάνε ομάδες απο έξω... Νίνης - Ρεάλ, Παπ - Μονακο/Γουικαν/Βίλα κτλ.
Τι λέμε τώρα... περιμένουμε προκοπή δηλαδή με αυτό;
Gandalf
la_villa
26/05/2008, 14:11
Όταν ομάδες που δεν είναι δα και τεράστιες έξω... σκοπεύουν να δώσουν μέχρι και 5 μύρια για παίκτη νέο, την στιγμή που στην Ελλάδα δόθηκαν μέχρι 7 μύρια για μισό Μπελούτσι των 25+ ετών;
μάγε
εντελώς άλλη θέση...εντελώς άλλα λεφτά
τι συγκριση κανεις????
ο παπ είναι απλά καλός αμυντικός...τίποτα ιδιαιτερο για να πάρεις παραπάνω λεφτά
ο μπελούτσι είναι ακόμα αίνιγμα...του χρόνου θα φανεί ΑΝ είναι αυτό που γράφτηκε
αλλα λόγω θέσης τα λεφτά είναι τελειως διαφορετικά...και για επιθετικό ακόμα περισσότερα
θα έπρεπε να τα ξέρεις αυτά και να μην κάνεις συγκρίσεις που δεν έχουν βάση
mats8282
26/05/2008, 14:39
Σαν παραδειγμα το ειπε για να συγκρινει χρηματα....Οχι να σου μειωσει τον παιχτη...
Απο οτι καταλαβα...
Akatanomastos
26/05/2008, 14:52
[B]μάγε
εντελώς άλλη θέση...εντελώς άλλα λεφτά
B]
ε ναι ρε παιδια, συμφωνω με τον ψαρά απο εδω..
η ηλικια, η θεση το ταλεντο παιζουν πολυ ρολο..
γιατι νομιζεις οτι ενδιαφερε η ρεαλ για νινη?
1) ειναι πιτσηρικας με φοβερη τεχνικη ηδη
2) επιθετικο χαφ, που ετσι και αλλιως δεν ειναι ευκολο να βρεις, ποσο μαλλον σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εξελιξιμη ηλικια
ενω, ποσα μπακ και ποσα αμυντικα χαφ, υπαρχουν.. εχει βρομισει ο τοπος, ασε που εκει τα θελεις και σε ποιο μεγαλη ηλικια, και τα παιρνεις και ποιο φτηνα
Gandalf dr685sm
26/05/2008, 14:54
Όντως το είπα απο την άποψη οτι δίνουμε ενα κάρο χρήματα για να έρθουν παίκτες που δεν ξέρουμε τι θα βγούν , ενώ την ίδια στιγμή παίκτες που ήδη έχουμε δεί μέχρι τώρα, και κάνουν πάρα πολλά (Ο ΟΣΦΠ να θυμίσω οτι πονάει στην θέση του αμυντικού), όπως ο Παπασταθόπουλος (παράδειγμα είναι έτσι; ).... φεύγουν προς τα έξω.
Τώρα το αν είναι καλός ή κακός ο Παπ, νομίζω οτι οι ομάδες που τον ζητούν και τα χρήματα που δίνουν μιλάνε απο μόνα τους.
Αυτό λέω και δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν.... η ερώτηση αφορά στο οτι παίρνουμε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, και με προσφορά που δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί καθώς η μεγαλύτερη ηλικία και συμμετοχή σε πιο δύσκολα πρωταθλήματα μπορεί να κρύβει "κάψιμο" ή και μεγάλους τραυματισμούς.
Οπότε παίρνουμε παίκτες με 2-3 μύρια απο έξω (όλοι... απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο) ενώ αφήνουμε τους πιτσιρικάδες να την κάνουν προς τα έξω... έτσι δεν κάνεις ούτε ομάδα, ούτε δυνατό πρωτάθλημα.
Gandalf
Όντως το είπα απο την άποψη οτι δίνουμε ενα κάρο χρήματα για να έρθουν παίκτες που δεν ξέρουμε τι θα βγούν , ενώ την ίδια στιγμή παίκτες που ήδη έχουμε δεί μέχρι τώρα, και κάνουν πάρα πολλά (Ο ΟΣΦΠ να θυμίσω οτι πονάει στην θέση του αμυντικού), όπως ο Παπασταθόπουλος (παράδειγμα είναι έτσι; ).... φεύγουν προς τα έξω.
Τώρα το αν είναι καλός ή κακός ο Παπ, νομίζω οτι οι ομάδες που τον ζητούν και τα χρήματα που δίνουν μιλάνε απο μόνα τους.
Αυτό λέω και δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν.... η ερώτηση αφορά στο οτι παίρνουμε παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, και με προσφορά που δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί καθώς η μεγαλύτερη ηλικία και συμμετοχή σε πιο δύσκολα πρωταθλήματα μπορεί να κρύβει "κάψιμο" ή και μεγάλους τραυματισμούς.
Οπότε παίρνουμε παίκτες με 2-3 μύρια απο έξω (όλοι... απο τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο) ενώ αφήνουμε τους πιτσιρικάδες να την κάνουν προς τα έξω... έτσι δεν κάνεις ούτε ομάδα, ούτε δυνατό πρωτάθλημα.
Gandalf
βασικά το πρόβλημα ειναι οτι με το που αρχισουν να σκανε οι προτασεις δυσκολας κρατας ενα παιχτη στην ομαδα....
καλυτερα να παρεις τα λεφτα παρά να εχεις ενα δυσαρεστημένο παίχτη στην ομαδα σου που το μυαλό του θα ειναι στο εξωτερικο....
αν δεν βελτιωθει γενικως το πρωτάθλημα, οι υποδομες, η αξιοπιστία κτλ ολοι οι καλοι παιχτες θα φευγουν....
η άποψή μου ειναι οτι η Ελλάδα σαν χώρα-αγορά δεν μπορεί να στηρίξει ενα καλό πρωτάθλημα...
η μονη χώρα που μπορει να θεωρηθει παραπλήσια με εμας και εχει ενα αξιοπρεπες πρωτάθλημα ειναι η Ολλανδία (αν και εκει 2-3 ομαδες υπαρχουν ουσιαστικα, απλα οι συνθηκες ειναι αριστες)....
ακομα και εκει δεν βλέπουμε μεγάλα ονοματα να παραμένουν στο Ολλανδικο πρωτάθλημα....στηρίζονται σε νεα παιδια αντε και σε κανα παλαίμαχο τιμης ενεκεν....
απλα εκει στο εσωτερικο εχουν πιασει το νοημα και τραβανε τον κοσμο στο γήπεδο με τέλειες εγκαταστασεις και μια φιλοσοφια ποδοσφαιρου επικεντρωμενη στο θεαμα και κατ επεκταση στο θεατή....
ολες οι αλλες αγορες (ισπανική, αγγλική, ιταλικη αντε και Γαλλική) ειναι 4πλασιες απο την ελληνική οποτε μια επένδυση μπορει να αποφέρει πολύ περισσότερα εσοδα απο ό,τι στην Ελλάδα....;)
mats8282
26/05/2008, 17:18
Το θεμα ειναι εκτος των εγκαταστασεων και των υποδομων να υπαρξει και μια αποκεντρωση των οπαδων....Δεν γινεται ρε φιλε να πηγαινεις στο πιο απομακρυσμενο χωριο της Ελλαδας και να σου λεει ο αλλος ειμαι ΟΣΦΠΑΟΑΕΚ....Ειτε πας στην Κρητη ειτε πας στον Εβρο ολοι δηλωνουν ΑΕΚΟΣΦΠΑΟ...Με ολιγη απο ΠΑΟΚ και ΑΡΗ βορεια...Και για δευτερη ομαδα,οχι οτι πανε γηπεδο,την ταδε...
Βγηκε ο Πηλαδακης και ειπε ο χριστιανος τα αυτονοητα....Αμα δεν πουλησω και φετος διαρκειας και εχω κοσμο μονο με ΠΑΟΑΕΚΟΣΦΠ τα παραταω και φευγω....Πολεις με 200,000++ κατοικους και δεν εχουν ομαδες στην Α' Εθνικη,Πατρα-Βολος,και εχουμε κατι Ατρομητους με μ.ο. εισητηριων 200....ΟΣΦΠ-ΑΕΚ κατω απο 30,000 μ.ο. και αυτο με τα χιλια ζορια....ΠΑΟ ακομα πιο κατω με τα γνωστα θεματα....
Σε μια χωρα λοιπον 11,000,000+ εχουμε την Κυριακη,πλην ντερμπυ,μαξιμουμ 50,000 στα γηπεδα της πρωτης εθνικης....και αυτο αν παιζουν οι μεγαλοι στην εδρα τους....
Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης ποσο μ.ο. βγαλανε???Πανω απο 10,000 θα ειναι εκπληξη για εμενα....
Οι αιτιες πολλες....Απο τιμες μεχρι οτι θελει ο καθενας....
Θελουμε και υποδομες και αποκεντρωση...Αγορα εχουμε για 10+ φορες καλυτερο πρωταθλημα....
Η Μπαρτσα δηλαδη που παιζει παρεα με την Εσπανιολ στην Βαρκελωνη του 1,000,000 πανω κατω κατοικων πως εγινε μεγαθηριο δηλαδη?Δεν λεω να γινει η Νικη Βολου Μπαρτσα αλλα ελεος....
ΥΓ Κατα τα αλλα ο ηρωικος λαος του ΠΑΟΑΕΚΟΣΦΠ και πιπες μπλε...
la_villa
26/05/2008, 17:45
ε ναι ρε παιδια, συμφωνω με τον ψαρά απο εδω..
εγώ είμαι αυτός???:confused: :confused: :confused:
:lol: :lol: :lol: :beer:
la_villa
26/05/2008, 17:46
Σαν παραδειγμα το ειπε για να συγκρινει χρηματα....Οχι να σου μειωσει τον παιχτη...
μα ναι...γι αυτό είπα ότι είναι άστοχο το παραδειγμα
la_villa
26/05/2008, 17:50
και να σου λεει ο αλλος ειμαι ΟΣΦΠΑΟΑΕΚ....Ειτε πας στην Κρητη ειτε πας στον Εβρο ολοι δηλωνουν ΑΕΚΟΣΦΠΑΟ...
ΟΣΦΠΠΑΟ ναι
αλλά αεκ εεε λίγο σπάνια το ακους μακριά απο φιλαδέλφεα
μην τα κάνουμε όλα ίσα κ όμοια
Η Μπαρτσα δηλαδη που παιζει παρεα με την Εσπανιολ στην Βαρκελωνη του 1,000,000 πανω κατω κατοικων πως εγινε μεγαθηριο δηλαδη?Δεν λεω να γινει η Νικη Βολου Μπαρτσα αλλα ελεος....
Η Βαρκελώνη εχει πανω απο 1.500.000 κατοίκους ενώ ειναι το σύμβολο της Καταλονιας, η οποια εχει γυρω στα 7.000.000 κατοικους αν σου λεει κατι....
εξαλλου το θεμα δεν ειναι ποσους κατοικους εχει μια συγκεκριμενη πολη....
το θεμα ειναι η εν δυνάμει αγορά
οι επενδυτες βλέπουν μια εν δυνάμει αγορά 40.000.000 ενω εδώ μια 10.000.000
γιατι αγορά δεν ειναι μονο το γηπεδο....
ειναι ολα τα αλλα δικαιώματα που απορρέουν και που μπορεις να τα εμπορευτεις σε ολη τη χωρα (τηλεοπτικα, φανελες κτλ)
με λιγα λογια η αγορα εχει περισσοτερες προοπτικες και αποτελει κινητρο για επιχειρηματιες
αρα περισσοτερες ομαδες αποκτουν επαγγελματικες διοικήσεις που στοχευουν να κατακτησουν την αγορα....αρα εχουν ανταγωνισμο, αρα βελτιωνουν το προιον τους προς οφελος του θεατη...
(δεν το πιστευω οτι μιλάω για τα οφέλη του ανταγωνισμου...:eek: :lol: )....
για να μην μιλήσουμε για την αγοραστική δυναμη των ευρωπαίων σε σχέση με τους ελληνες
οταν το εισιτηριο αντιπροσωπευει μισο μεροκαματο και το διαρκειας ενα μηνιάτικο ας κοιταξει ο κ. Πηλαδάκης να δώσει αυξηση στους υπαλλήλους του και μετά να ζητάει περισσότερο κοσμο και διαρκείας....
mats8282
26/05/2008, 18:34
Δεν ειδε κανενας εν δυναμει αγορα πριν 100 χρονια που την φτιαξανε ουτε εβλεπε εν δυναμει αγορα μεχρι την πληρη εμπορευματοποιηση των συλλογων πριν μερικα χρονια....
Δεν εβαλα το παραδειγμα για να απολυτοποιησω τα μεγεθη και να συγκρινω απευθειας καποια ελληνικη ομαδα με την Μπαρτσα....Ολες μαζι αξιζουν οσο ο Μεσι....Και το 1/1000 απο το τηλεοπτικο συμβολαιο των ομαδων στην Αγγλια....
Την νοοτροπια μας και τους μ.ο. προσελευσης ηθελα να θιξω...
Οταν ολο το ελληνικο πρωταθλημα βγαζει μικροτερο μ.ο. ανα αγωνιστικη απο την Μπαρτσελονα μονη της δεν ειναι μονο θεμα υποδομων.....Αν κανει 70-75,000 μ.ο. η Μπαρτσα εδω πανω απο 50,000 ολοι μαζι πρεπει να εχει ντερμπυ...
Δηλαδη μονο 1,000-2,000 Λαρισαιοι εχουν,για παραδειγμα,την οικονομικη δυνατοτητα για διαρκειας??20,000 ΑΕΚτζηδες???Ο Ολυμπιακος των 5-6 εκατομμυριων οπαδων???Ο ΠΑΟ των αλλων τοσων ή δεν ξερω εγω???
Ειναι ενας συνδυασμος καταστασεων οπως ελεγα και πριν...Και υποδομες θελουνε οι ελληνικες ομαδες και νοοτροπια οι φιλαθλοι....Αμα μια ομαδα φτασει σε ενα μ.ο. 30,000-35,000 κοσμο μπορει να κανει αρκετα πραγματα...Μια ομαδα με μ.ο. 200-300 μονο τον ρολο του PITSOS παιζει και αυτον ασχημα....
Δεν θα φτασουμε λογικα ποτε τα μεγαθηρια αλλα ενα καλο πρωταθλημα μπορουμε να το εχουμε....Ανετα....
ΥΓ Μιας και πιασαμε την Λαρισα....Αμα πας και κανεις γκαλοπ <<τι ομαδα εισαι>> τι προβλεπεις για αποτελεσμα??Αν σου πουν οι 3/10 ειμαι ΑΕΛ θα ειναι εκπληξη....Αν ηταν οι 9/10 ομως και υποστηριζαν την ομαδα τους θα ηταν στα επιπεδα του ΠΟΚ...Και παει λεγοντας...
Δεν ειδε κανενας εν δυναμει αγορα πριν 100 χρονια που την φτιαξανε ουτε εβλεπε εν δυναμει αγορα μεχρι την πληρη εμπορευματοποιηση των συλλογων πριν μερικα χρονια....
Δεν εβαλα το παραδειγμα για να απολυτοποιησω τα μεγεθη και να συγκρινω απευθειας καποια ελληνικη ομαδα με την Μπαρτσα....Ολες μαζι αξιζουν οσο ο Μεσι....Και το 1/1000 απο το τηλεοπτικο συμβολαιο των ομαδων στην Αγγλια....
Την νοοτροπια μας και τους μ.ο. προσελευσης ηθελα να θιξω...
Οταν ολο το ελληνικο πρωταθλημα βγαζει μικροτερο μ.ο. ανα αγωνιστικη απο την Μπαρτσελονα μονη της δεν ειναι μονο θεμα υποδομων.....Αν κανει 70-75,000 μ.ο. η Μπαρτσα εδω πανω απο 50,000 ολοι μαζι πρεπει να εχει ντερμπυ...
Δηλαδη μονο 1,000-2,000 Λαρισαιοι εχουν,για παραδειγμα,την οικονομικη δυνατοτητα για διαρκειας??20,000 ΑΕΚτζηδες???Ο Ολυμπιακος των 5-6 εκατομμυριων οπαδων???Ο ΠΑΟ των αλλων τοσων ή δεν ξερω εγω???
Ειναι ενας συνδυασμος καταστασεων οπως ελεγα και πριν...Και υποδομες θελουνε οι ελληνικες ομαδες και νοοτροπια οι φιλαθλοι....Αμα μια ομαδα φτασει σε ενα μ.ο. 30,000-35,000 κοσμο μπορει να κανει αρκετα πραγματα...Μια ομαδα με μ.ο. 200-300 μονο τον ρολο του PITSOS παιζει και αυτον ασχημα....
Δεν θα φτασουμε λογικα ποτε τα μεγαθηρια αλλα ενα καλο πρωταθλημα μπορουμε να το εχουμε....Ανετα....
για ποια νοοτροπια φιλαθλων μιλάμε
πριν πολλα χρονια (δεκαετια 80) με το ποδοσφαιρο ημιεπαγγελματικο και το εισοδημα του ελληνα σε καλυτερη κατασταση ο Παναθηναικος ειχε 80000 κοσμο στο Ολυμπιακο Σταδιο..
αλλά τοτε οι καλοί παιχτες ηταν σκλάβοι....δεν μπορουσαν να φυγουν στο εξωτερικο....και ετσι τα διαμαντια μεναν ελλαδα και προσέφεραν θεαμα τσαμπα.....με 5ετη συμβόλαια της πλακας....
περσι η ΑΕΚ ειχε 30-35000 διαρκειας....και παλι δεν την παλεψε οικονομικα...
αρα ποσα διαρκεια πρεπει αν κανει μια ΑΕΚ για να την παλέψουν οι πρόεδροι της????:confused:
οι φιλαθλοι εχουν μια χαρα νοοτροπια.....πρωτα υπαρχει η επενδυση και μετα ο φιλαθλος παει στο γηπεδο...
οι φιλαθλοι οταν βλεπουν μια προσπαθεια κανουν οτι μπορουν....
αλλοι ειναι τα λαμογια.....
ο Πηλαδακης περιμενει με επενδυση της πλακας να μαζεψει ολη τη Λαρισα στο γηπεδο...
με συγχωρεις οταν κοβεις 8-10000 εισιτηρια σε μια πολη των 100.000 κατοικων παει να πει οτι ενας στους 10 πανε συστηματικα στο γηπεδο....
τι περιμενει ?να φτασει η Λαρισα μ.ο. στα 35.000 εισιτηρια???
σιγα μην αφησουν και οι γιαγιαδες τις σπανακοπιτες και τρεχουν να δουν Λάρισα - Ολυμπιακος για να χαρει ο Πηλαδάκης.....
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ξΑΝΑΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ....ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ....
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...;)
mats8282
26/05/2008, 22:28
Αμα ηξερα την λυση στα προβληματα θα την πουλαγα στον Ντεμη :D
Για τους Ελληνες επιχειρηματιες ομως εισαι λαθος...Αμα θελουν και τους αφησουν μπορουν....Η Λαρισα αμα εχει 100,000 κοσμο αλλους 20,000+++ εχει ο καμπος....Οποτε ενας μεσος ορος πιστευω 20,000 θεατων μπορει να βγει....Ειτε με χαμηλοτερο κοστος στα διαρκειας ειτε οπως νομιζει ο Πηλαδακης ή ο καθε ιδιοκτητης...
Η ΑΕΚ παντως δεν ειχε 35,000 διαρκειας περσυ....Γυρω στα 20-25,000 αν θυμαμαι καλα....Σε λιγους αγωνες περασε τους 35,000 κοσμο φετος....Με τον ΟΣΦΠ ειχαμε 40κατι ψιλα μεσα....Και μην ξεχνας οτι παιζει στο νοικι που κοστιζει....Οπως και το γεγονος οτι δεν εχουν πεσει τα τραγικα λεφτα στην ομαδα....Την γλυτωσανε με το 44 και τους διακανονισμους και με μπατζετ της πλακας φτασαμε στο φετινο με Ριβαλντο και Αραουμπαρενα....Μονο αυτοι οι 2 κοστισανε πανω κατω 3,000,000Ε...Εξωπραγματικο για την ΑΕΚ αν βαλεις και Λυμπε-Ζηκο κυριως......
Τεσπα...Δεν εχω την λυση απλα μπορω να δω δυο πραγματα που πρεπει να προσεξουν διοικηση και κοσμος....Ας τα βρουνε και ας μας διασκεδασουν...Γιατι στην τελικη για αυτο προκειται....
Ειδα τον Τσιπρα στην ΝΕΤ και χαρηκα σχεδον το ιδιο με την 4αρα στον γαυρο :D
Gandalf dr685sm
27/05/2008, 09:00
O mats έχει δίκιο και το λαμβάνω ώς απλός θεατής.
Μιλώντας για την ομάδα μου , που τα γνωρίζω καλύτερα, η πιο προσοδοφόρα χρονιά ήταν το 2004-5 με τους άγνωστους παίκτες που κοιτάγαμε πρόγραμμα για να αναγνωρίσουμε.
Το στοιχείο ήταν πως η διοίκηση της ΑΕΚ , είχε στραφεί στον κόσμο. Έδινε κίνητρα για να πας στο γήπεδο...
Το "party" της ΑΕΚ... σημαιούλες και ενθύμια απο κάθε αγώνα...σημασία ακόμα και στο άτομο , έχοντας ειδικές θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ. Συν την "εκμετάλευση" με την καλή έννοια της αγάπης του κόσμου προς την ομάδα του.
Η ΑΕΚ εκείνη την χρονιά ήταν για τους φιλάθλους της και οχι για να αποδώσει τίτλους ή να αποδώσει κέρδη που το έκανε μετά.
Το παράδειγμα της ΑΕΚ ακολουθεί τώρα και ο ΑΡΗΣ και απολαμβάνει την υποστήριξη του κόσμου του .... προσπαθεί και ο ΠΑΟΚ..
Με αυτά θέλω να πω, πως το ποδόσφαιρο δεν είναι η "κονόμα" των λαμογιών και αίντε να παίξουμε και καμιά μπάλα την Κυριακή. Είναι να ευχαριστήσεις τον πελάτη , χωρίς να τον γδέρνεις (πάρα πολλά τα 20-40€ κάθε Σ/Κ) μιας και πέρα απο το εισητήριο (που δεν θα είναι και μόνος του) έχει να δώσει και αρκετά παραπλήσια (κασκόλ, "βρώμικο", καφέ, κτλ. )
Αν ο πελάτης είναι ευχαριστημένος , θα πάει όλη την μέρα στο γήπεδο και θα κάτσει στα cafe (βλ. Καραισκάκη) θα φάει κάπου κοντά, θα πάρει την οικογένεια του και θα έχει περάσει μια πολύ ωραία μέρα με ενα κόστος που θα πρέπει να είναι κοντά στα 80€ το πάρα πολύ, για μια 4μελή οικογένεια.
Και λέω οικογένεια, διότι , αυτοί είναι και οι φίλαθλοι , οι οποίοι θα πληρώσουν και δεν θα πάνε για να΄τα σπάσουν ή απλά για να κάνουν "κερκίδα".
Αλλά αυτά για να γίνουν , θέλουν επενδύσεις και σχεδιασμό και σίγουρα δεν θα αποδώσουν σε 1-2 χρόνια και με γήπεδα που οι τουαλέτες θυμίζουν τούρκικες χέστρες μετά απο την εισβολή των ορδών του Αλή πασά. ή που κάθεσαι σε τσιμεντομάρμαρα , σπασμένες και βρώμικες πλαστικές καρέκλες κτλ.
Ο κόσμος θέλει να δίνει τα ευρώ του και να απολαμβάνει υπηρεσίες και θέαμα. Αν δεν τα έχει αυτά, απλά πάει παραλία για καφέ ή για κανά ποτό με πολύ λιγότερα.
Παλαιότερα ο κόσμος πήγαινε στα "τσιμεντένια γήπεδα" , γιατί αυτό ήξερε... δεν είχε πάει παραέξω. Ούτε είχε δει οτι έξω τα λεφτά του τα σέβονταν οι ομάδες. Σήμερα όμως που ο κόσμος έχει μικρύνει... αρκετοί έχουν πάει έξω... περισσότεροι ακόμα έχουν δεί απο τηλεόραση τι γίνεται...Αντιδρούν. Για αυτό και δεν πατάει κανείς στο γήπεδο.
Η τουλάχιστον όσοι θα μπορούσαν να πάνε...
Gandalf